Tvebaksvej-Jonatansvej Delnr. 9

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tvebaksvej-Jonatansvej Delnr. 9"

Transkript

1 Adresse: Baldersvej Bjerringbro Telefon: Mail: CVR nr.: Tvebaksvej-Jonatansvej Delnr. 9 Balle, 8600 Silkeborg Geoteknisk placeringsundersøgelse Silkeborg Kommune Søvej Silkeborg Sag nr.: Sagsbehandler: Arif Ertosun/ Kvalitetskontrol: TC/ Version: 1.0 Dato: 6. oktober 2017

2 Tvebaksvej-Jonatansvej, Balle Delnr. 9 Side 1 Indholdsfortegnelse 1 Projekt Mark- og laboratoriearbejde Jordbunds- og vandspejlsforhold Funderingsforhold Generelt Normal, direkte fundering Dyb, direkte fundering Direkte fundering efter udskiftning Sætninger Tørholdelse Midlertidig Permanent Udførelsesmæssige forhold Generelt Bæreevne og stabilitet af skråninger Supplerende undersøgelser Kontrol Miljø Særligt... 7 Bilag 1. Bilag 2. Bilag 3. Boreprofiler. Situationsskitse ikke målfast. Principskitse for indbygning af sandpude.

3 Tvebaksvej-Jonatansvej, Balle Delnr. 9 Side 2 1 Projekt Det aktuelle projekt omfatter en udstykning af parcelhusgrunde på området ved Tvebaksvej og Jonatansvej i Balle. Det forudsættes at der på grundene etableres parcelhuse i 1-2 plan uden kælder. Nærværende placeringsundersøgelse omhandler udelukkende grund med delnr. 9. Det er undersøgelsens formål at fremskaffe geologiske og geotekniske data for det aktuelle projekt. Ejendommens kortlægningsstatus er ikke oplyst og/eller kontrolleret forud for den geotekniske undersøgelse. På undersøgelsestidspunktet forelå der ikke yderligere oplysninger. Det forudsættes, at gulvet maksimalt udsættes for en last på 1,5 kn/m 2. 2 Mark- og laboratoriearbejde Den 22. september 2017 er der med Ø150 mm sneglebor udført 2 uforede geotekniske boringer (B9 & B10), som er afsluttet 4,0 meter under nuværende terræn (m u. t.). Under borearbejdet er der registreret laggrænser, optaget omrørte prøver og udført vingeforsøg. Boringerne er afsat af landmåler i henhold til System 34 Jylland. Boringernes koordinater fremgår af boreprofilerne i bilag 1 og deres placeringer fremgår af situationsskitsen i bilag 2. Nivellement af terræn ved borestederne er ligeledes udført af landmåler i henhold til DVR90. Terrænkoter ved boringerne fremgår af boreprofilerne i bilag 1, samt af situationsskitsen i bilag 2. Der er nedsat Ø25 mm pejlerør i boringerne til registrering af grundvandsspejlets beliggenhed. Der er pejlet den 27. september Samtlige prøver er geologisk bedømt i henhold til DGF s Vejledning i ingeniørgeologisk prøvebeskrivelse, Det naturlige vandindhold er bestemt på udvalgte prøver. Resultatet af ovenstående fremgår af boreprofilerne i bilag 1, som er optegnet i henhold til DGF s Referenceblad for geotekniske profiler, De i rapporten anvendte signaturer og definitioner fremgår af bilag 1.

4 Tvebaksvej-Jonatansvej, Balle Delnr. 9 Side 3 3 Jordbunds- og vandspejlsforhold I boringerne er der øverst truffet fyld (lermuld) til 0,4 á 0,6 m u. t., hvorefter der er truffet vekslende aflejringer af senglacialt/glacialt sand og ler til den borede dybde af 4,0 m u. t. Der er pejlet i de nedsatte pejlerør den 27. september 2017, hvor der ikke blev registreret et fritstående grundvandsspejl (GVS) i de udførte boringer. Grundvandsspejlet har på pejlingstidspunktet ikke haft tid til at stabilisere sig endeligt. Grundvandsspejlet må påregnes at være afhængigt af årstid og nedbør. Det anbefales at pejle regelmæssigt i boringerne indtil udgravningsarbejdet påbegyndes. For en mere detaljeret beskrivelse af jordbunds- og vandspejlsforholdene henvises til boreprofilerne i bilag 1. 4 Funderingsforhold 4.1 Generelt I nedenstående tabel 4.1 er for det aktuelle projekt angivet det vurderede niveau for overside bæredygtige lag, OSBL, sammen med afrømningsniveau for gulve, AFRN: Boring Nr. Terræn Kote (DVR90) OSBL AFRN Dybde (m u. t.) Kote (DVR90) Dybde (m u. t.) Kote (DVR90) B9 +68,0 0,6 +67,4 0,6 +67,4 B10 +70,1 0,4 +69,7 0,4 +69,7 Tabel 4.1 Overside bæredygtige lag, OSBL, og afrømningsniveau for gulve, AFRN, for det aktuelle projekt. Det skal sikres, at der overalt funderes i mindst frostfri dybde under fremtidigt terræn, hvilket er 0,9 meter for almindeligt byggeri og 1,2 meter for fritstående konstruktioner. Dimensioneringen skal udføres i såvel brudgrænsetilstanden (bæreevne) som anvendelsesgrænsetilstanden (sætninger), og skal omfatte såvel korttids- som langtidstilstanden og i henhold til EC7 samt det danske nationale anneks. I anvendelsesgrænsetilstanden anvendes en trykspredning 1:2 (vandret:lodret) under fundamenter. For de trufne aflejringer under OSBL og indbygget velkomprimeret sandfyld kan der ved dimensionering af fundamenter påregnes følgende karakteristiske styrke- og deformationsparametre samt rumvægte: Jordart / k,pl c u,k k,pl c k E oed (kn/m 3 ) ( ) (kn/m 2 ) ( ) (kn/m 2 ) (MN/m 2 ) Sand 18/ Ler 19/ Fyldsand 18/ Værdierne er fastlagt på grundlag af målinger, erfaringer og skøn. Der kan regnes c u = c v.

5 Tvebaksvej-Jonatansvej, Balle Delnr. 9 Side 4 Ved fundering på vekslende aflejringer af ler og sand dimensioneres fundamenterne, svarende til den mindste af bæreevnerne opnået ved bæreevneformlerne for ler- og sandtilfældet. For det aktuelle projekt og med de konstaterede jordbunds- og vandspejlsforhold henføres projektet til geoteknisk kategori 2 og den naturligste funderingsløsning vurderes at være: Projekteret fundamentsunderkant, FUK, under OSBL: Normal, direkte fundering i frostfri dybde i/under OSBL. Projekteret fundamentsunderkant over OSBL: Dyb, direkte fundering i/under OSBL. Direkte fundering i frostfri dybde efter udskiftning af samtlige aflejringer over OSBL med velkomprimeret sandfyld. De 3 funderingsmetoder er nærmere beskrevet i det følgende. 4.2 Normal, direkte fundering Der funderes direkte på intakte aflejringer under OSBL og i mindst frostfri dybde under fremtidigt terræn. Gulve inklusive kapillarbrydende lag kan udlægges direkte efter afrømning af samtlige aflejringer over AFRN. Efterfyldning under gulve foretages med sandfyld, som udlægges i tynde lag (max. 0,3 meter) under effektiv komprimering. Det anbefales at opstille de i tabel 4.2 angivne komprimeringskrav til indbygget sandfyld under/over fundamentsunderkant, FUK, hvor SP angiver Standard Proctor ved isotopsondemetoden: Under FUK Over FUK Middel af alle kontrolforsøg > 98% SP > 96% SP Ingen kontrolforsøg < 96% SP < 94% SP Tabel Komprimeringskrav over/under FUK. 4.3 Dyb, direkte fundering Funderingen udføres som beskrevet for en normal, direkte fundering i afsnit Direkte fundering efter udskiftning Samtlige aflejringer over OSBL udskiftes med velkomprimeret sandfyld efter de i bilag 3 viste retningslinier, hvorefter der funderes direkte i mindst frostfri dybde under fremtidigt terræn.

6 Tvebaksvej-Jonatansvej, Balle Delnr. 9 Side 5 Det skal sikres, at de intakte aflejringer under den indbyggede sandfyld har den fornødne bæreevne. Gulve inklusive kapillarbrydende lag udlægges direkte på den indbyggede sandfyld som vist på bilag 3. Det anbefales at anvende de i afsnit 4.2 anførte komprimeringskrav for sandfyld. Der henvises i øvrigt til gældende bygningsreglement. 5 Sætninger For at fordele svindrevnerne anbefales det at forsyne stribefundamenterne med revnefordelende armering, ligesom det anbefales at forsyne terrændækket med armeringsnet. Såfremt der benyttes uarmerede fundamenter og gulve, må der forventes en mere synlig revneudvikling i konstruktionen. Ved fundering på intakte aflejringer, svarende til de under OSBL trufne, eller på indbygget sandfyld og efter ovenstående retningslinier vurderes de fremtidige sætninger ved ensartede belastningsfordelinger for det aktuelle projekt, som beskrevet under punkt 1, ikke at overskride de vejledende grænseværdier for almindelige bygninger i henhold til anneks H i EC7. 6 Tørholdelse 6.1 Midlertidig Der forventes ingen væsentlige grundvandsproblemer. Eventuelt tilstrømmende overfladevand bortledes mest hensigtsmæssigt ved hjælp af drænrender ført til pumpesump, eventuelt suppleret med belastede dræn i udgravningssiderne. 6.2 Permanent Det kræves, at konstruktioner udføres på en sådan måde, at regn og sne samt overfladevand, grundvand, jordfugt, kondensvand og luftfugtighed ikke medfører fugtskader og fugtgener; jf. SBI-anvisning nr Terrændæk skal derfor udføres på fast og tør jordbund, og således at terrænet ikke udsættes for oversvømmelser. Overfladevand skal bortledes ved eksempelvis at udføre et tilstrækkeligt fald på terrænet bort fra bygningen. Da de trufne leraflejringer ikke vurderes at være tilstrækkelig selvdrænende, anbefales det, iht. gældende bygningsreglement, at der etableres omfangsdræn for at sikre en permanent tørholdelse, hvor der funderes direkte i disse.

7 Tvebaksvej-Jonatansvej, Balle Delnr. 9 Side 6 7 Udførelsesmæssige forhold 7.1 Generelt De trufne leraflejringer kan karakteriseres som udblødningsfarlige og følsomme overfor dynamiske påvirkninger - specielt i forbindelse med nedbør og højtstående grundvand. I så tilfælde bør al færdsel med entreprenørmateriel på afrømningsniveau undgås for at bevare jorden intakt og fyldsand indbygges i takt med udgravningen. Ved fundering, udgravning, ændring af terrænhøjde eller anden terrænændring på en grund samt midlertidige eller permanente sænkninger af grundvandstanden skal der træffes enhver foranstaltning, der er nødvendig for at sikre omliggende grunde, bygninger og ledningsanlæg af enhver art. Eventuel løsnet, opblødt eller frossen jord skal bortgraves, inden der støbes fundamenter. 7.2 Bæreevne og stabilitet af skråninger Bæreevne og stabilitet af eksisterende samt fremtidige skråninger skal ubetinget sikres i såvel anlægsfasen som i den permanente tilstand. 8 Supplerende undersøgelser Den udførte geotekniske placeringsundersøgelse er udelukkende orienterende, hvorfor det anbefales, at der i forbindelse med konkrete byggeprojekter udføres geotekniske parameterundersøgelser. Funderingsmæssige problemstillinger i forbindelse med kælderbyggeri eller byggeri, der afviger fra de under punkt 1 beskrevne forudsætninger, vil blive nærmere beskrevet i forbindelse med den geotekniske parameterundersøgelse. 9 Kontrol Samtlige udgravninger bør inspiceres til kontrol af, at der overalt funderes på intakte aflejringer, svarende til de under OSBL trufne; jf. EC7 kapitel 4.3. Komprimeringen af sandfyld bør ved mægtigheder større end ca. 0,6 meter kontrolleres ved forsøg; jf. EC7 kapitel Miljø I forbindelse med nærværende undersøgelse er der ikke foretaget egentlige miljøtekniske undersøgelser. Ved borearbejdet og ved behandling af jordprøver blev der ikke observeret tegn på forurening ud fra syns- og lugtindtryk.

8 Tvebaksvej-Jonatansvej, Balle Delnr. 9 Side 7 Krav til jordhåndteringen kan have indflydelse på projektets tidsplan og økonomi, hvorfor dette anbefales afklaret så hurtigt som muligt og helst inden opstart af projektet i marken. Christensen/Kromann står gerne til rådighed for miljøtekniske undersøgelser i forbindelse med en eventuel jordhåndtering. 11 Særligt Arbejdet er udført i henhold til ABR89. Der skal jf. EC7 kapitel 2.8 udarbejdes en geoteknisk projekteringsrapport, som blandt andet indeholder dokumentation for sammenhængen mellem de faktiske belastninger og jordens bæreevne. I det omfang det ønskes, står Christensen/Kromann til rådighed for udarbejdelse af den geotekniske projekteringsrapport samt videre drøftelse af geotekniske og funderingsmæssige spørgsmål i sagen. Der kan være afvigelser fra en retlinet interpolation imellem boringerne. Jordprøverne opbevares i 14 dage fra dato, medmindre andet er aftalt.

9 γ

10 Dybde (m) Forsøgsresultater Kote (m) Geologi Prøve Nr. Jordart Karakterisering Aflejring Alder DVR90 +68,00 m FYLD: LERMULD, mørkbrunt Re 1 Crv W Cv> FYLD: LERMULD - - LER: SAND, sv. gruset, lysgråbrunt LER: SAND - - Re Cv>107 5 LER, st. sandet, sv. gruset, lysgråbrunt Sten Crv Cv> W Tør W (%) Cfv, Crv (kpa) Sag: Tvebaksvej-Jonatansvej, Balle GeoGIS KKdb - PSTGDK :37:52 Pejlerør: 1: Boremetode: Tørboring uden foring Koordinatsystem: S34J X: (m) Y: (m) Plan: Boret af: LBT Dato: Bedømt af: DGU-Nr.: Boring: B9 Udarb. af: AE Kontrol: TC Godkendt: TC Dato: Bilag: 1 S. 1/1 Boreprofil

11 Dybde (m) Forsøgsresultater Kote (m) Geologi Prøve Nr. Jordart Karakterisering Aflejring Alder DVR90 +70,10 m FYLD: LERMULD, mørkbrunt Re 1 Crv Cfv W LER, st. sandet, enk. gruskorn, lysgråbrunt LER, st. sandet, sandstriber, enk. gruskorn, lysgråbrunt 5 LER, st. sandet, enk. gruskorn, lysgråbrunt SAND, fint - mellem, sv. gruset, brunt 7 LER, st. sandet, sv. gruset, brunt Crv Cfv 9 4 W Tør W (%) Cfv, Crv (kpa) Sag: Tvebaksvej-Jonatansvej, Balle GeoGIS KKdb - PSTGDK :38:32 Pejlerør: 1: Boremetode: Tørboring uden foring Koordinatsystem: S34J X: (m) Y: (m) Plan: Boret af: LBT Dato: Bedømt af: DGU-Nr.: Boring: B10 Udarb. af: AE Kontrol: TC Godkendt: TC Dato: Bilag: 1 S. 1/1 Boreprofil

12

13

Tvebaksvej-Jonatansvej Delnr. 2

Tvebaksvej-Jonatansvej Delnr. 2 Adresse: Baldersvej 0-2 8850 Bjerringbro Telefon: 4 68 64 2 Mail: ae@ckgeo.dk CVR nr.: 33 25 8 94 Tvebaksvej-Jonatansvej Delnr. 2 Balle, 8600 Silkeborg Geoteknisk placeringsundersøgelse Silkeborg Kommune

Læs mere

Tvebaksvej-Jonatansvej Delnr. 5

Tvebaksvej-Jonatansvej Delnr. 5 Adresse: Baldersvej 0-2 8850 Bjerringbro Telefon: 4 68 64 2 Mail: ae@ckgeo.dk CVR nr.: 33 25 8 94 Tvebaksvej-Jonatansvej Delnr. 5 Balle, 8600 Silkeborg Geoteknisk placeringsundersøgelse Silkeborg Kommune

Læs mere

Emil Ernsts Vej. Ikast-Brande Kommune Engesvang Geoteknisk placeringsundersøgelse. Rådhusstrædet Ikast

Emil Ernsts Vej. Ikast-Brande Kommune Engesvang Geoteknisk placeringsundersøgelse. Rådhusstrædet Ikast Adresse: Baldersvej 10-12 8850 Bjerringbro Telefon: 41 68 64 12 Mail: ae@ckgeo.dk CVR nr.: 33 25 81 94 Emil Ernsts Vej 7442 Engesvang Geoteknisk placeringsundersøgelse Ikast-Brande Kommune Rådhusstrædet

Læs mere

Grønningen 7. Herning Kommune Aulum Placeringsundersøgelse. Torvet Herning. Adresse: Baldersvej Bjerringbro

Grønningen 7. Herning Kommune Aulum Placeringsundersøgelse. Torvet Herning. Adresse: Baldersvej Bjerringbro Adresse: Baldersvej 10-12 8850 Bjerringbro Telefon: 41 68 64 12 Mail: ae@ckgeo.dk CVR nr.: 33 25 81 94 Grønningen 7 7490 Aulum Placeringsundersøgelse Herning Kommune Torvet 5 7400 Herning Sag nr.: 16-005

Læs mere

Frisholmparken Grund nr. 50

Frisholmparken Grund nr. 50 Adresse: Baldersvej 10-12 8850 Bjerringbro Telefon: 41 68 64 12 Mail: ae@ckgeo.dk CVR nr.: 33 25 81 94 Frisholmparken Grund nr. 50 8653 Them Geoteknisk placeringsundersøgelse Silkeborg Kommune Østergade

Læs mere

Frisholmparken Grund nr. 44

Frisholmparken Grund nr. 44 Adresse: Baldersvej 0-2 8850 Bjerringbro Telefon: 4 68 64 2 Mail: ae@ckgeo.dk CVR nr.: 33 25 8 94 Frisholmparken Grund nr. 44 8653 Them Geoteknisk placeringsundersøgelse Silkeborg Kommune Østergade 8600

Læs mere

Tvebaksvej-Jonatansvej Delnr. 14

Tvebaksvej-Jonatansvej Delnr. 14 Adresse: Baldersvej 0-2 8850 Bjerringbro Telefon: 4 68 64 2 Mail: ae@ckgeo.dk CVR nr.: 33 25 8 94 Tvebaksvej-Jonatansvej Delnr. 4 Balle, 8600 Silkeborg Geoteknisk placeringsundersøgelse Silkeborg Kommune

Læs mere

Tvebaksvej-Jonatansvej Delnr. 10

Tvebaksvej-Jonatansvej Delnr. 10 Adresse: Baldersvej 10-12 8850 Bjerringbro Telefon: 41 68 64 12 Mail: ae@ckgeo.dk CVR nr.: 33 25 81 94 Tvebaksvej-Jonatansvej Delnr. 10 Balle, 8600 Silkeborg Geoteknisk placeringsundersøgelse Silkeborg

Læs mere

Krondyrvej 2. Silkeborg Kommune Ans By Geoteknisk parameterundersøgelse. Søvej Silkeborg. Adresse: Baldersvej Bjerringbro

Krondyrvej 2. Silkeborg Kommune Ans By Geoteknisk parameterundersøgelse. Søvej Silkeborg. Adresse: Baldersvej Bjerringbro Adresse: Baldersvej 10-12 8850 Bjerringbro Telefon: 41 68 64 12 Mail: ae@ckgeo.dk CVR nr.: 33 25 81 94 Krondyrvej 2 8643 Ans By Geoteknisk parameterundersøgelse Silkeborg Kommune Søvej 1 8600 Silkeborg

Læs mere

Sinding Hovedgade HERNING KOMMUNE. Sinding, 7400 Herning Geoteknisk placeringsundersøgelse. Torvet Herning

Sinding Hovedgade HERNING KOMMUNE. Sinding, 7400 Herning Geoteknisk placeringsundersøgelse. Torvet Herning Adresse: Baldersvej 10-12 8850 Bjerringbro Telefon: 41 68 64 12 Mail: ae@ckgeo.dk CVR nr.: 33 25 81 94 Sinding Hovedgade Sinding, 7400 Herning Geoteknisk placeringsundersøgelse HERNING KOMMUNE Torvet 5

Læs mere

Østertoft 55. Herning Kommune Aulum Geoteknisk placeringsundersøgelse. Torvet Herning. Adresse: Baldersvej Bjerringbro

Østertoft 55. Herning Kommune Aulum Geoteknisk placeringsundersøgelse. Torvet Herning. Adresse: Baldersvej Bjerringbro Adresse: Baldersvej 10-12 8850 Bjerringbro Telefon: 41 68 64 12 Mail: ae@ckgeo.dk CVR nr.: 33 25 81 94 Østertoft 55 7490 Aulum Geoteknisk placeringsundersøgelse Herning Kommune Torvet 5 7400 Herning Sag

Læs mere

Vognsen Rådgivende Ingeniører A/S

Vognsen Rådgivende Ingeniører A/S Adresse: Baldersvej 0-2 8850 Bjerringbro Telefon: 4 68 64 2 Mail: ae@ckgeo.dk CVR nr.: 33 25 8 94 Gennem Bakkerne 52 930 Vodskov Geoteknisk parameterundersøgelse Vognsen Rådgivende Ingeniører A/S Udbyhøjvej

Læs mere

Savonlinnavej 3. Silkeborg Kommune Silkeborg Geoteknisk parameterundersøgelse. Østergade Silkeborg

Savonlinnavej 3. Silkeborg Kommune Silkeborg Geoteknisk parameterundersøgelse. Østergade Silkeborg Adresse: Baldersvej 0-2 8850 Bjerringbro Telefon: 28 74 56 3 Mail: ril@ckgeo.dk CVR nr.: 33 25 8 94 Savonlinnavej 3 8600 Silkeborg Geoteknisk parameterundersøgelse Silkeborg Kommune Østergade 8600 Silkeborg

Læs mere

Gl. Skarrildvej. Herning Kommune. Arnborg 7400 Herning Geoteknisk placeringsundersøgelse. Rådhuset Torvet Herning

Gl. Skarrildvej. Herning Kommune. Arnborg 7400 Herning Geoteknisk placeringsundersøgelse. Rådhuset Torvet Herning Adresse: Baldersvej 10-12 8850 Bjerringbro Telefon: 41 78 69 10 Mail: kk@ckgeo.dk CVR nr.: 33 25 81 94 Gl. Skarrildvej Arnborg 7400 Herning Geoteknisk placeringsundersøgelse Herning Kommune Rådhuset Torvet

Læs mere

Krondyrvej 1. Silkeborg Kommune Ans By Geoteknisk parameterundersøgelse. Søvej Silkeborg. Adresse: Baldersvej Bjerringbro

Krondyrvej 1. Silkeborg Kommune Ans By Geoteknisk parameterundersøgelse. Søvej Silkeborg. Adresse: Baldersvej Bjerringbro Adresse: Baldersvej 10-12 8850 Bjerringbro Telefon: 41 78 69 11 Mail: tc@ckgeo.dk CVR nr.: 33 25 81 94 Krondyrvej 1 8643 Ans By Geoteknisk parameterundersøgelse Silkeborg Kommune Søvej 1 8600 Silkeborg

Læs mere

Ny Gjellerupvej. Herning Kommune Herning Geoteknisk placeringsundersøgelse. Torvet HErning. Adresse: Baldersvej Bjerringbro

Ny Gjellerupvej. Herning Kommune Herning Geoteknisk placeringsundersøgelse. Torvet HErning. Adresse: Baldersvej Bjerringbro Adresse: Baldersvej 0-8850 Bjerringbro Telefon: 68 6 Mail: ae@ckgeo.dk CVR nr.: 5 8 9 Ny Gjellerupvej 700 Herning Geoteknisk placeringsundersøgelse Herning Kommune Torvet 5 700 HErning Sag nr.: 8-0 Sagsbehandler:

Læs mere

VOGNSEN Rådgivende Ingeniører A/S

VOGNSEN Rådgivende Ingeniører A/S Adresse: Baldersvej 10-12 8850 Bjerringbro Telefon: 41 78 69 11 Mail: tc@ckgeo.dk CVR nr.: 33 25 81 94 Tøjhushavevej 28 8900 Randers C Geoteknisk parameterundersøgelse VOGNSEN Rådgivende Ingeniører A/S

Læs mere

Kollundvej. Herning Vand A/S. Lind, 7400 Herning Geoteknisk datarapport. Ålykkevej HErning. Adresse: Baldersvej Bjerringbro

Kollundvej. Herning Vand A/S. Lind, 7400 Herning Geoteknisk datarapport. Ålykkevej HErning. Adresse: Baldersvej Bjerringbro Adresse: Baldersvej - 88 Bjerringbro Telefon: 8 Mail: ae@ckgeo.dk CVR nr.: 8 9 Kollundvej Lind, 7 Herning Geoteknisk datarapport Herning Vand A/S Ålykkevej 7 HErning Sag nr.: 7-8 Sagsbehandler: Arif Ertosun/

Læs mere

Østerlindparken, Lind. Midtconsult Herning Geoteknisk datarapport. Viborgvej Herning. Adresse: Baldersvej Bjerringbro

Østerlindparken, Lind. Midtconsult Herning Geoteknisk datarapport. Viborgvej Herning. Adresse: Baldersvej Bjerringbro Adresse: Baldersvej - Bjerringbro Telefon: Mail: ae@ckgeo.dk CVR nr.: Østerlindparken, Lind Herning Geoteknisk datarapport Midtconsult Viborgvej Herning Sag nr.: - Sagsbehandler: Arif Ertosun/ Kvalitetskontrol:

Læs mere

Grønbækparken 5. Herning Kommune Aulum Geoteknisk parameterundersøgelse. Torvet Herning. Adresse: Baldersvej Bjerringbro

Grønbækparken 5. Herning Kommune Aulum Geoteknisk parameterundersøgelse. Torvet Herning. Adresse: Baldersvej Bjerringbro Adresse: Baldersvej 0-880 Bjerringbro Telefon: 68 6 Mail: ae@ckgeo.dk CVR nr.: 8 9 Grønbækparken 790 Aulum Geoteknisk parameterundersøgelse Herning Kommune Torvet 700 Herning Sag nr.: 8-7 Sagsbehandler:

Læs mere

Nørretoften IKAST-BRANDE KOMMUNE. Gludsted, 7361 Ejstrupholm Geoteknisk placeringsundersøgelse. Rådhusstrædet Ikast

Nørretoften IKAST-BRANDE KOMMUNE. Gludsted, 7361 Ejstrupholm Geoteknisk placeringsundersøgelse. Rådhusstrædet Ikast Adresse: Baldersvej 10-12 8850 Bjerringbro Telefon: 41 68 64 12 Mail: ae@ckgeo.dk CVR nr.: 33 25 81 94 Nørretoften Gludsted, 7361 Ejstrupholm Geoteknisk placeringsundersøgelse IKAST-BRANDE KOMMUNE Rådhusstrædet

Læs mere

Geoteknisk placeringsundersøgelse på J. Weinkouffsvej 5, Hirtshals.

Geoteknisk placeringsundersøgelse på J. Weinkouffsvej 5, Hirtshals. J. Weinkouffsvej 5, Hirtshals Side 1 Geoteknisk placeringsundersøgelse på J. Weinkouffsvej 5, Hirtshals. Indholdsfortegnelse 1. Projekt...2 2. Mark- og laboratoriearbejde...2 3. Jordbunds- og vandspejlsforhold...2

Læs mere

Ahornvej. Ikast-Brande Kommune Ejstrupholm Geoteknisk parameterundersøgelse. Centerparken Brande

Ahornvej. Ikast-Brande Kommune Ejstrupholm Geoteknisk parameterundersøgelse. Centerparken Brande Adresse: Baldersvej 0-880 Bjerringbro Telefon: 8 7 Mail: ril@ckgeo.dk CVR nr.: 8 9 Ahornvej 7 Ejstrupholm Geoteknisk parameterundersøgelse Ikast-Brande Kommune Centerparken 70 Brande Sag nr.: 7- Sagsbehandler:

Læs mere

GEOTEKNISK PLACERINGSUNDERSØGELSE

GEOTEKNISK PLACERINGSUNDERSØGELSE GEOTEKNISK PLACERINGSUNDERSØGELSE BELIGGENDE: REKVIRENT: GRUND NR. 33, UDSTYKNING, VOEL LAND & PLAN A/S STRANDPROMENADEN 6 8700 HORSENS SAGSNR: 2010-0757 RÅDGIVER: DMR GEOTEKNIK INDUSTRIVEJ 10A 8680 RY

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Havevold 7 og 12, 9800 Hjørring Dato: 31. august 2016 DMR-sagsnr.: 2016-0960 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Stationsvej 3, 6261 Bredebro Dato: 19. september 2018 DMR-sagsnr.: 2018-1145 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev

Læs mere

Egebakken. Midtconsult. Gullestrup, 7400 Herning Geoteknisk datarapport. Viborgvej Herning. Adresse: Baldersvej Bjerringbro

Egebakken. Midtconsult. Gullestrup, 7400 Herning Geoteknisk datarapport. Viborgvej Herning. Adresse: Baldersvej Bjerringbro Adresse: Baldersvej 0-8850 Bjerringbro Telefon: 68 6 Mail: ae@ckgeo.dk CVR nr.: 5 8 9 Egebakken Gullestrup, 700 Herning Geoteknisk datarapport Midtconsult Viborgvej 700 Herning Sag nr.: 7-7 Sagsbehandler:

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Musvitvej 6, 8654 Bryrup, B13-B14 Dato: 15. april 2016 DMR-sagsnr.: 2016-0402-07 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Einars Lykke 11, 8464 Galten Dato: 18. november 2016 DMR-sagsnr.: 2016-1310 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev

Læs mere

Poppelbakken. Midtconsult Herning Geoteknisk parameterundersøgelse. Viborgvej Herning. Adresse: Baldersvej Bjerringbro

Poppelbakken. Midtconsult Herning Geoteknisk parameterundersøgelse. Viborgvej Herning. Adresse: Baldersvej Bjerringbro Adresse: Baldersvej 0-8850 Bjerringbro Telefon: 8 7 56 Mail: ril@ckgeo.dk CVR nr.: 5 8 9 Poppelbakken 700 Herning Geoteknisk parameterundersøgelse Midtconsult Viborgvej 700 Herning Sag nr.: 7-75 Sagsbehandler:

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Frisholmparken 3, 8653 Them, B17-B18 Dato: 15. april 2016 DMR-sagsnr.: 2016-0402-09 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE, BYGNINGER

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE, BYGNINGER GEOTEKNISK UNDERSØGELSE, BYGNINGER Gartnervænget, Vrå Dato:. maj 0 DMR-sagsnr.: 0-0 Version: Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 0 Slagelse Jerslev J 0 0 Hvidovre 00 Kolding 00 Karup J 0 Nyborg

Læs mere

Teglvænget. Herning Kommune Herning Geoteknisk placeringsundersøgelse. Torvet Herning. Adresse: Baldersvej Bjerringbro

Teglvænget. Herning Kommune Herning Geoteknisk placeringsundersøgelse. Torvet Herning. Adresse: Baldersvej Bjerringbro Adresse: Baldersvej 0-2 8850 Bjerringbro Telefon: 28 74 56 3 Mail: ril@ckgeo.dk CVR nr.: 33 25 8 94 Teglvænget 7400 Herning Geoteknisk placeringsundersøgelse Herning Kommune Torvet 5 7400 Herning Sag nr.:

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Skovvænget 11, 8654 Bryrup, B3-B4 Dato: 15. april 2016 DMR-sagsnr.: 2016-0402-02 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Frisholmparken 1, 8653 Them, B15-B16 Dato: 15. april 2016 DMR-sagsnr.: 2016-0402-08 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Frisholmparken 5, 8653 Them, B19-B20 Dato: 15. april 2016 DMR-sagsnr.: 2016-0402-08 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Skovvænget 3, 8654 Bryrup, B7-B8 Dato: 15. april 2016 DMR-sagsnr.: 2016-0402-04 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev

Læs mere

GEOTEKNISK PARAMETERUNDERSØGELSE

GEOTEKNISK PARAMETERUNDERSØGELSE Geoteknik GEOTEKNISK PARAMETERUNDERSØGELSE BELIGGENDE: REKVIRENT: MEJRUP SKOLEVEJ, MEJRUP ATRA ARKITEKTER A/S VESTERGADE 6 7500 HOLSTEBRO SAGSNR: 2012-0412 RÅDGIVER: DMR GEOTEKNIK HÅNDVÆRKERVEJ 8 7470

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Præstelunden 26, 8300 Odder Dato: 10. november 2017 DMR-sagsnr.: 2017-1719 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev J

Læs mere

Krondyrvej 6. Silkeborg Kommune Ans Geoteknisk parameterundersøgelse. Søvej Silkeborg. Adresse: Baldersvej Bjerringbro

Krondyrvej 6. Silkeborg Kommune Ans Geoteknisk parameterundersøgelse. Søvej Silkeborg. Adresse: Baldersvej Bjerringbro Adresse: Baldersvej 10-12 8850 Bjerringbro Telefon: 41 78 69 11 Mail: tc@ckgeo.dk CVR nr.: 33 25 81 94 Krondyrvej 6 8643 Ans Geoteknisk parameterundersøgelse Silkeborg Kommune Søvej 1 8600 Silkeborg Sag

Læs mere

EOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

EOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 EOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Udstykning Langager -7, 661 Bredebro Dato: 9. juni 018 DMR-sagsnr.: 018-115 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 5 11 Jerslev J 70

Læs mere

GEOTEKNISK PLACERINGSUNDERSØGELSE FOR PARCELHUSBYGGERI TEAM PARK OG VEJ SPRINGVANDSPLADSEN HJØRRING DATO: 17.

GEOTEKNISK PLACERINGSUNDERSØGELSE FOR PARCELHUSBYGGERI TEAM PARK OG VEJ SPRINGVANDSPLADSEN HJØRRING DATO: 17. Geoteknik GEOTEKNISK PLACERINGSUNDERSØGELSE FOR PARCELHUSBYGGERI BELIGGENDE: REKVIRENT: LUNDHOLMVEJ, ASTRUP HJØRRING KOMMUNE TEAM PARK OG VEJ SPRINGVANDSPLADSEN 5 9800 HJØRRING SAGSNR: 2013-0601 AFDELING:

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Skovvænget 1, 8654 Bryrup, B9-B10 Dato: 15. april 2016 DMR-sagsnr.: 2016-0402-05 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Præstelunden 49, 8300 Odder Dato: 10. november 2017 DMR-sagsnr.: 2017-1719 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev J

Læs mere

GEOTEKNISK PARAMETERUNDERSØGELSE

GEOTEKNISK PARAMETERUNDERSØGELSE Rådgivende Ingeniørfirma Geoteknik GEOTEKNISK PARAMETERUNDERSØGELSE BELIGGENDE: REKVIRENT: TINGVEJEN, ÅRRE VEJDIREKTORATET GODSBANEVEJ 1 7400 HERNING SAGSNR: 2011-0752 RÅDGIVER: DMR GEOTEKNIK HÅNDVÆRKERVEJ

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Ny Højen, Vejle udstykning 2 Dato: 29. september 2016 DMR-sagsnr.: 2015-0377 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev J 70 22 06

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE GEOTEKNISK UNDERSØGELSE Præstelunden 6, Boring 3, 8300 Odder Dato: 11. november 2015 DMR-sagsnr.: 2015-1142 Version: 2 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Industrivej 7A, 7900 Nykøbing Mors Dato: 27. september 2016 DMR-sagsnr.: 2016-0688 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev

Læs mere

Kastanjebakken. Herning Kommune Herning Geoteknisk parameterundersøgelse. Torvet Herning. Adresse: Baldersvej Bjerringbro

Kastanjebakken. Herning Kommune Herning Geoteknisk parameterundersøgelse. Torvet Herning. Adresse: Baldersvej Bjerringbro Adresse: Baldersvej - Bjerringbro Telefon: Mail: ril@ckgeo.dk CVR nr.: Kastanjebakken Herning Geoteknisk parameterundersøgelse Herning Kommune Torvet Herning Sag nr.: - Sagsbehandler: Rikke Lillevang/

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE GEOTEKNISK UNDERSØGELSE Maries Dal, Skovby Dato:. maj DMR-sagsnr.: - Version: Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry Slagelse Jerslev J Hvidovre Kolding Karup J Nyborg Maries Dal, Skovby Side Geoteknisk

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Præstelunden 28, 8300 Odder Dato: 10. november 2017 DMR-sagsnr.: 2017-1719 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev J

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Præstelunden 42, 8300 Odder Dato: 10. november 2017 DMR-sagsnr.: 2017-1719 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev J

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Tippetbakken 9, Gjessø, 8600 Silkeborg B27-B28 Dato: 18. april 2016 DMR-sagsnr.: 2016-0402-14 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Skovvænget 26, 8882 Fårvang, B37-B38 Dato: 15. april 2016 DMR-sagsnr.: 2016-0402-19 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Dobbelthuse, Stae, 9310 Vodskov Dato: 24. april 2017 DMR-sagsnr.: 2017-0616 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev

Læs mere

GEOTEKNISK PARAMETERUNDERSØGELSE SØNDERMARKSGADE 13B 8643 ANS BY HÅNDVÆRKERVEJ KARUP J DATO: 9. OKTOBER Jerslev J

GEOTEKNISK PARAMETERUNDERSØGELSE SØNDERMARKSGADE 13B 8643 ANS BY HÅNDVÆRKERVEJ KARUP J DATO: 9. OKTOBER Jerslev J Geoteknik GEOTEKNISK PARAMETERUNDERSØGELSE BELIGGENDE: REKVIRENT: KRONDYRVEJ 3, ANS BY AHBYG TØMRERFIRMA A/S SØNDERMARKSGADE 13B 8643 ANS BY SAGSNR: 2013-0714 AFDELING: DMR GEOTEKNIK HÅNDVÆRKERVEJ 8 7470

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Søager 28, Grejs Dato: 18. marts 2016 DMR-sagsnr.: 2016-0182 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev J 70 22 06 55 Hvidovre

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE GEOTEKNISK UNDERSØGELSE Tingbjerg 17, Agerskov Dato: 4. januar 2016 DMR-sagsnr.: 2015-1304 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev J 70 22 06 55 Hvidovre

Læs mere

Jordbærmarken. Herning Kommune Herning Geoteknisk placeringsundersøgelse. Torvet HErning. Adresse: Baldersvej Bjerringbro

Jordbærmarken. Herning Kommune Herning Geoteknisk placeringsundersøgelse. Torvet HErning. Adresse: Baldersvej Bjerringbro Adresse: Baldersvej - Bjerringbro Telefon: Mail: ae@ckgeo.dk CVR nr.: Jordbærmarken Herning Geoteknisk placeringsundersøgelse Herning Kommune Torvet HErning Sag nr.: - Sagsbehandler: Arif Ertosun/ Kvalitetskontrol:

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE GEOTEKNISK UNDERSØGELSE Højskolevej, 0 Vrå Dato:. december 0 DMR-sagsnr.: 0-0 Version: Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 0 Slagelse Jerslev J 0 0 Hvidovre 00 Kolding 00 Karup J 0 Nyborg 0 0 Højskolevej,

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Hjertegræsbakken 6, 8930 Randers SØ Dato: 7. juli 2016 DMR-sagsnr.: 2016-730 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Skovvænget 28, 8882 Fårvang, B35-B36 Dato: 15. april 2016 DMR-sagsnr.: 2016-0402-18 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Tippetbakken 13, Gjessø, 8600 Silkeborg B41-B42 Dato: 18. april 2016 DMR-sagsnr.: 2016-0402-17 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE GEOTEKNISK UNDERSØGELSE Præstelunden 4, Boring 2, 8300 Odder Dato: 11. november 2015 DMR-sagsnr.: 2015-1142 Version: 2 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Søager 23, Grejs Dato: 18. marts 2016 DMR-sagsnr.: 2016-0182 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev J 70 22 06 55 Hvidovre

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Præstelunden 78 Etape 3, 8300 Odder Dato: 31. januar 2019 DMR-sagsnr.: 2019-0041 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev

Læs mere

MEJRUP. Luren, Tværpilen og Skjoldet. 1. Indholdsfortegnelse

MEJRUP. Luren, Tværpilen og Skjoldet. 1. Indholdsfortegnelse MEJRUP. Luren, Tværpilen og Skjoldet. 1 Indholdsfortegnelse Side 1 Undersøgelsens formål 3 2 Tidligere undersøgelser 3 3 Mark- og laboratoriearbejde 3 4 Koter 4 5 Jordbunds- og vandspejlsforhold 5 6 Funderingsforhold

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Søager 21, Grejs Dato: 18. marts 2016 DMR-sagsnr.: 2016-0182 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev J 70 22 06 55 Hvidovre

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Præstelunden 66 Etape 3, 8300 Odder Dato: 31. januar 2019 DMR-sagsnr.: 2019-0041 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Søager 19, Grejs Dato: 18. marts 2016 DMR-sagsnr.: 2016-0182 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev J 70 22 06 55 Hvidovre

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE GEOTEKNISK UNDERSØGELSE Fuglsigvej, Hjørring Dato: 11. december 2015 DMR-sagsnr.: 2015-1228 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev J 70 22 06 55

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Søager 26, Grejs Dato: 18. marts 2016 DMR-sagsnr.: 2016-0182 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev J 70 22 06 55 Hvidovre

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Præstelunden 46, 8300 Odder Dato: 10. november 2017 DMR-sagsnr.: 2017-1719 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev J

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Søager 16, Grejs Dato: 18. marts 2016 DMR-sagsnr.: 2016-0182 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev J 70 22 06 55 Hvidovre

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Søager 15, Grejs Dato: 18. marts 2016 DMR-sagsnr.: 2016-0182 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev J 70 22 06 55 Hvidovre

Læs mere

Jordbærmarken. Herning Kommune Herning Geoteknisk parameterundersøgelse. Torvet HErning. Adresse: Baldersvej Bjerringbro

Jordbærmarken. Herning Kommune Herning Geoteknisk parameterundersøgelse. Torvet HErning. Adresse: Baldersvej Bjerringbro Adresse: Baldersvej - Bjerringbro Telefon: Mail: ae@ckgeo.dk CVR nr.: Jordbærmarken Herning Geoteknisk parameterundersøgelse Herning Kommune Torvet HErning Sag nr.: - Sagsbehandler: Arif Ertosun/ Kvalitetskontrol:

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Præstelunden 51, 8300 Odder Dato: 10. november 2017 DMR-sagsnr.: 2017-1719 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev J

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE GEOTEKNISK UNDERSØGELSE Præstelunden 41, Boring 16, 8300 Odder Dato: 11. november 2015 DMR-sagsnr.: 2015-1142 Version: 2 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Præstelunden 61, 8300 Odder Dato: 10. november 2017 DMR-sagsnr.: 2017-1719 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev J

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Hammelvej 9, 8370 Hadsten Dato: 23. juli 2018 DMR-sagsnr.: 2018-1237 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev J 70 22

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Søager 18, Grejs Dato: 18. marts 2016 DMR-sagsnr.: 2016-0182 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev J 70 22 06 55 Hvidovre

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Præstelunden 34, 8300 Odder Dato: 10. november 2017 DMR-sagsnr.: 2017-1719 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev J

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE GEOTEKNISK UNDERSØGELSE Jernbanevej 10, Hvalsø Dato: 26. november 2013 DMR-sagsnr.: 2013-0818 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev J 70 22 06 55

Læs mere

Åvænget, Herning Side 1. 1 Projekt Mark- og laboratoriearbejde Jordbunds- og vandspejlsforhold... 3

Åvænget, Herning Side 1. 1 Projekt Mark- og laboratoriearbejde Jordbunds- og vandspejlsforhold... 3 Adresse: Baldersvej - Bjerringbro Telefon: Mail: kk@ckgeo.dk CVR nr.: Åvænget Herning Geoteknisk placeringsundersøgelse, Version. Midtconsult Viborgvej Herning Sag nr.: - Sagsbehandler: Kaare Kromann/

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Bilagsfortegnelse

Indholdsfortegnelse. Bilagsfortegnelse TVIS. Egevænget. 1 Indholdsfortegnelse Side 1 Undersøgelsens formål 2 2 Tidligere undersøgelser 2 3 Mark- og laboratoriearbejde 2 4 Koter 3 5 Jordbunds- og vandspejlsforhold 3 6 Funderingsforhold 4 6.1

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE GEOTEKNISK UNDERSØGELSE Thorsø Skovvej 19, Virklund Dato: 22. januar 2016 DMR-sagsnr.: 2015-1340 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev J 70 22 06

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Damgårdsvej, 4130 Viby Sjælland Dato: 5. marts 2019 DMR-sagsnr.: 2019-0469 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev J

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Præstelunden 70 Etape 3, 8300 Odder Dato: 31. januar 2019 DMR-sagsnr.: 2019-0041 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Einers Lykke, Skovby, 8464 Galten Dato: 23. marts 2016 DMR-sagsnr.: 2016-0313 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Søager 27, Grejs Dato: 18. marts 2016 DMR-sagsnr.: 2016-0182 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev J 70 22 06 55 Hvidovre

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Fårupvej 12, 8990 Fårup Nørbæk Efterskole Dato: 21. august 2017 DMR-sagsnr.: 2017-1281 Version: 2 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24

Læs mere

Ny Sandfeldvej. Ikast-Brande Kommune Brande Geoteknisk datarapport. Rådhusstrædet Ikast. Adresse: Baldersvej Bjerringbro

Ny Sandfeldvej. Ikast-Brande Kommune Brande Geoteknisk datarapport. Rådhusstrædet Ikast. Adresse: Baldersvej Bjerringbro Adresse: Baldersvej 0-880 Bjerringbro Telefon: 68 6 Mail: ae@ckgeo.dk CVR nr.: 8 9 Ny Sandfeldvej 70 Brande Geoteknisk datarapport Ikast-Brande Kommune Rådhusstrædet 6 70 Ikast Sag nr.: 7-76 Sagsbehandler:

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Præstelunden 55, 8300 Odder Dato: 10. november 2017 DMR-sagsnr.: 2017-1719 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev J

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 2

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 2 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 2 Nordre Havnekaj, 5300 Kerteminde Dato: 21. marts 2019 DMR-sagsnr.: 2017-1484 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev

Læs mere

Markedsgade 24. Reeholm & Bredahl A/S Randers C Geo- & miljøteknisk orienterende undersøgelse. Jordmonnet 6

Markedsgade 24. Reeholm & Bredahl A/S Randers C Geo- & miljøteknisk orienterende undersøgelse. Jordmonnet 6 Adresse: Baldersvej 10-12 8850 Bjerringbro Telefon: 41 78 69 10 Mail: kk@ckgeo.dk CVR nr.: 33 25 81 94 Markedsgade 24 8900 Randers C Geo- & miljøteknisk orienterende undersøgelse Reeholm & Bredahl A/S

Læs mere

GEOTEKNISK RAPPORT NR. 1 ODDER LYSTGÅRDSPARKEN 36 BOULSTRUP

GEOTEKNISK RAPPORT NR. 1 ODDER LYSTGÅRDSPARKEN 36 BOULSTRUP GEOTEKNISK RAPPORT NR. 1 ODDER LYSTGÅRDSPARKEN 36 BOULSTRUP MAJ 2006 Sag 24.0682.71 Geoteknisk rapport nr. 1 Odder, Lystgårdsparken 36, Boulstrup Side 1 Orienterende jordbundsundersøgelse Klient : Odder

Læs mere

GEOTEKNISK PARAMETERUNDERSØGELSE FOR NY CYKELSTI

GEOTEKNISK PARAMETERUNDERSØGELSE FOR NY CYKELSTI Geoteknik GEOTEKNISK PARAMETERUNDERSØGELSE FOR NY CYKELSTI BELIGGENDE: REKVIRENT: TINGVEJEN, ÅRRE VEJDIREKTORATET GODSBANEVEJ 1 7400 HERNING SAGSNR: 2011-0752 AFDELING: DMR GEOTEKNIK HÅNDVÆRKERVEJ 8 7470

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Præstelunden 67, 8300 Odder Dato: 14. november 2017 DMR-sagsnr.: 2017-1719 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev J

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Assens Sukkerfabrik, Matrikel 89i, 56 Assens Dato: 25. september 2017 DMR-sagsnr.: 2017-1434 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 2

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 2 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 2 Høllvej, Gårslev supplerende undersøgelser Dato: 30. juni 2017 DMR-sagsnr.: 2016-1137 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11

Læs mere