New Zealand i autocamper

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "New Zealand i autocamper"

Transkript

1 New Zealand i autocamper New Zealand byder på noget af verdens smukkeste natur og mest imponerende naturfænomener. På denne rejse vil I opleve det bedste af New Zealand fra nord til syd, når I rejser rundt i naturens fodspor. I vil opleve den aktive undergrund på Nordøen med vulkaner og sydende og boblende huller i jorden og de smukke strande på Coromandel-halvøen. Fra Wellington nyder I en smuk sejltur over Cook Strædet og ind gennem Queen Charlotte Sound, når I tager autocamperen med ombord på færgen til Sydøen, hvor de new zealandske alper venter med verdens eneste gejsere, der går gennem regnskov. Sydøen inviterer jer også til at opleve et unikt dyreliv med verdens eneste alpine papegøje, hvalerne ved Kaikoura og pingvinerne i Milford Sound. New Zealand er en oplevelse ud over det sædvanlige, hvis lige ikke findes andre steder på denne jord. Denne rejse er blot et inspirationsforslag til, hvad I har mulighed 21 dage Fra-pris pr. person i kr. Kontakt os

2 New Zealand i autocamper for at opleve på en autocamperferie i New Zealand. Rejseforslaget er sammensat af vores kompetente rejsekonsulenter, der selv har rejst rundt med autocamper i området. Den endelige rejseplan sammensættes i samarbejde med jer, så den bliver skræddersyet til jeres ønsker og behov. Skriv til os eller ring på tlf.: for at høre nærmere om mulighederne for en autocamperferie i New Zealand.

3 Dagsprogram Dag 1: Danmark - New Zealand Flyrejsen går den lange vej fra Danmark til New Zealand enten via Asien eller Nordamerika. Kontakt jeres personlige rejseekspert hos BENNS for jeres muligheder for stopover i Los Angeles, Tokyo, Bangkok, Singapore eller Hongkong. Dag 2: Ankomst til Auckland Efter ankomst til Auckland bliver I indkvarteret på et hotel i hjertet af denne dejlige by. Overnatning: Hotel i Auckland Dag 3: Auckland Gå på opdagelse i Auckland. Oplev den afslappende stemning ved havnefronten, gå en tur i de smukke parker og oplev den fantastiske udsigt fra toppen af Skytower, der står som et smukt ikon mellem byens skyskrabere. Overnatning: Hotel i Auckland Dag 4: Auckland - Coromandel (176 Start dagen med at hente jeres autocamper. Brug tid på at handle ind til de første dage og kør til Coromandel-halvøen der, med de hvide sandstrande og den smukke natur, er et populært rejsemål. Oplev Hot Water Beach, når højvande presser varme kilder op under sandet, og nyd en smuk gåtur til Cathedral Cove. Anbefalet overnatning: Hot Water Beach TOP 10 Holiday Park Dag 5: Coromandel - Rotorua (232 Kør fra Coromandel ned langs kysten til Te Puke, og gør et stop ved Kiwi 360, hvor I kan lære mere om produktionen af kiwifrugter.

4 Coromandel Herefter kører I til Rotorua, der er kendt som Mauriernes hovedstad og som byen, hvor en fæl lugt rammer næseboret, og undergrundens aktiviteter kommer til syne i kogende mudderhuller og gejsere. Anbefalet overnatning: Rotorua TOP 10 Holiday Park Dag 6: Rotorua - Tongariro (175 En af de største film, Ringenes Herre, blev optaget på New Zealand. Mange steder finder man lokationerne, som blev brugt i filmen. Mount Doom fra filmen finder I bl.a. i Tongario National Park, som med de 3 store vulkaner er dagens destination. Undervejs bør I gøre et stop i Taupo, for at nyde synet af Huka Falls, og måske sejle en tur op foran med Huka Falls Jet. I må heller ikke snyde jer selv for den fantastiske udsigt ud over Lake Taupo med vulkanerne i Tongario i baggrunden. Anbefalet overnatning: Ohakune TOP 10 Holiday Park Dag 7: Tongariro - Wellington (339 Følg vejen til hovedstaden Wellington og nyd udsigten til New Zealands forunderlige natur. Motorhome Park Dag 8: Wellington Nyd dagen til at opleve New Zealands charmerende hovedstad. Fra vores anbefaldede campingplads, har I det hele lige rundt om hjørnet i kort gåafstand. Oplev parlamentet og katedralen, shop i Cuba Mall og Lambton Quay og tag kabelbanen fra Lambton Quay til Botanisk Have, hvorfra I finder en fantastisk udsit ud over byen og bugten. Anbefalet overnatning: Wellington Waterfront Motorhome Park Dag 9: Wellington - Nelson (209 Tag med færgen Interislander til Picton på Sydøen. Sejlturen er en af de smukkeste i verden, når færgen sejler jer over Cookstrædet og ind gennem Queen Charlotte Sound. Fra Picton har I en smuk køretur mellem vinmarker til Nelson, der er Sydøens ældste by. Anbefalet overnatning: Nelson City Holiday Park Anbefalet overnatning: Wellington Waterfront

5 Udsigt over Tongariro National Park Dag 10: Nelson / Abel Tasman National Park (122 Nyd dagen i Nelson med den hyggelige hovedgade og katadralen, der står som et smukt ikon for byen, og besøg nationalparken Abel Tasman 61 km derfra, hvor I kan sejle i havkajak og vandre i den smukke natur. Anbefalet overnatning: Nelson City Holiday Park Dag 11: Nelson - Kaikoura (243 Kaikoura er en gammel hvalfangerby, og her har I muligheden for at tage på en hvalsafari, hvor I kan se de store pukkelhvaler. Det er også muligt at tage på ture for at se og svømme med delfiner. Anbefalet overnatning: Kaikoura TOP 10 Holiday Park Dag 12: Kaikoura - Greymouth (436 Dagens strækning krydser Sydøen gennem New Zealands alper, hvor I kan vælge mellem to forskellige ruter. Den mest populære vej er gennem Arthurs Pass til Greymouth på vestkysten. Anbefalet overnatning: Greymouth Seaside TOP 10 Holiday Park Dag 13: Greymouth - Fox Glacier (196 Turen går videre sydpå med en fantastisk udsigt til havet. Undervejs bør I gøre et stopved gletsjerne Franz Josef og Fox, der som de eneste i verden går gennem regnskov. I har gode muligheder for at vandre på begge gletsjere. Det kan dog kun gøres på guidede ture fra byerne. Anbefalet overnatning: Fox Glacier Holiday Park Dag 14: Fox Glacier - Wanaka (262 Jeres rejse forsætter gennem New Zealands fantastiske natur med bjerge, bjergsøer og udsigt til havet. Wanaka ligger smukt ned til Lake Wanaka og omringet af bjerge. Anbefalet overnatning: Wanaka TOP 10 Holiday Park Dag 15: Wanaka - Te Anau (227 I dag fortsætter I igen jeres tur gennem New Zealands fantastiske natur med bjerge, bjergsøer og udsigt til havet.

6 Gå på opdagelse i New Zealands hovedstad, Wellington Anbefalet overnatning: Wanaka TOP 10 Holiday Park Anbefalet overnatning: Queenstown Lakeview Holiday Park Dag 16: Te Anau / Milford Sound (236 Strækningen til Milford Sound regnes for at være en af verdens smukkeste. Vejen snor sig gennem høje bjerge i et område med over 300 regnvejrsdage om året. Regn gør ikke oplevelsen mindre god, for den sætter gang i mange vandfald på de lodrette klippesider. Nyd en sejltur på Milford Sound, hvor der er gode chancer for at opleve delfiner, pingviner og hvaler. Anbefalet overnatning: Te Anau TOP 10 Holiday Park Dag 17: Te Anau - Queenstown (171 Turen går tilbage til Queenstown, hvor I har tid til at opleve byen og dens mange spændende aktiviteter. Her har I mulighed for at prøve bungee jumping, sejlture i høj fart på søen eller blive puttet i en stor oppustet bold og trillet ned ad en lang bakke. Queenstown er også en hyggelig by i smukke omgivelser, hvor I har mulighed for at shoppe i gågaderne. Dag 18: Queenstown - Lake Tekapo (256 Det sidste stop inden autocamperen skal afleveres, bliver ved Lake Tekapo og den lille stenkirke Church of the Good Shepherd. Undervejs går turen gennem store og øde landbrugsområder og forbi smukke søer med udsigt til Mount Cook, New Zealands højeste bjerg. Anbefalet overnatning: Lake Tekapo Motels & Holiday Park Dag 19: Lake Tekapo - Christchurch (227 Den sidste strækning til Christchurch går gennem et af landets største områder med landbrug og fåreavl. Vær altid parat til at stoppe for rundt om hjørnet kan en bonde være i gang med at flytte et par hundrede får over vejen. Nogle gange bruges landevejene til at flytte fårene på, så man pludselig holder stille midt i en kæmpe fåreflok. Tag det som en stor oplevelse! Ved ankomst til Christchurch afleverer I jeres autocamper, og finder vej til jeres hotel.

7 Det er muligt at se hvaler ved Kaikoura Overnatning: Hotel i Christchurch Dag 20: Afrejse fra Christchurch Efter en fantastisk rundrejse i autocamper gennem New Zealand er det blevet tid til at tage afsked med landet og dets vidunderlige natur og rejse hjemad mod Danmark. Dag 21: Ankomst til Danmark En autocamperferie i New Zealand kan med fordel forlænges med eksotisk stop i Stillehavet. Kontakt jeres personlige rejseekspert hos BENNS for at høre om jeres muligheder for at rejse til Hawaii, Cook Islands, Fiji og Fransk Polynesien.

8 Priser og afgange Rejseperiode Kontakt os for mulighederne - Fra-priser i kr. pr. person Pris pr. person Kontakt os Ovenstående rejse er et inspirationsforslag til, hvad I kan opleve på en autocamperferie i New Zealand. Rejseforslaget er sammensat af vores kompetente rejsekonsulenter, der selv har rejst rundt med autocamper i området. Vi sammensætter den endelige rejseplan i samarbejde med jer, så den bliver skræddersyet til jeres ønsker og behov. Skriv til os eller ring på tlf.: for at høre nærmere om mulighederne for en autocamperferie til New Zealand samt rejseperioder og priser. Se vores aktuelle tilbud på autocamperferier her.

9 Hvad er inkluderet i prisen? Bestil din næste rejse Snak med en af vores rejseeksperter, som har mange års erfaring og kendskab til vores destinationer Bestil Vi sidder klar ved telefonerne mandag - fredag fra kl 08:30-17:00

I vil opleve den aktive undergrund på Nordøen med vulkaner og sydende og boblende huller i jorden og de smukke strande på Coromandel-halvøen.

I vil opleve den aktive undergrund på Nordøen med vulkaner og sydende og boblende huller i jorden og de smukke strande på Coromandel-halvøen. New Zealand i autocamper 21 dage fra 14.848 kr pr.person inkl. fly, hotel, autocamp erleje mm. I naturens fodspor New Zealand byder på noget af verdens smukkeste natur og mest imponerende naturfænomener.

Læs mere

I vil opleve den aktive undergrund på Nordøen med vulkaner og sydende og boblende huller i jorden og de smukke strande på Coromandel-halvøen.

I vil opleve den aktive undergrund på Nordøen med vulkaner og sydende og boblende huller i jorden og de smukke strande på Coromandel-halvøen. New Zealand i autocamper 21 dage fra 13.498 kr pr.person når 2 voksne og 2 børn rejser sammen I naturens fodspor New Zealand byder på noget af verdens smukkeste natur og mest imponerende naturfænomener.

Læs mere

Sydøen i autocamper. Kontakt os. 20 dage. Ring

Sydøen i autocamper. Kontakt os. 20 dage. Ring Sydøen i autocamper Med start i Christchurch går turen til Picton og Nelson ved Queen Charlotte Sound og Tasman Bay. Her byder området på gode muligheder for fantastiske vandreture og kajakture. Kaikoura

Læs mere

Nordøen i autocamper. Kontakt os. 16 dage. Ring

Nordøen i autocamper. Kontakt os. 16 dage. Ring Nordøen i autocamper Nordøen har en meget aktiv undergrund, og det kommer til syne flere steder på denne smukke tur. I vil både opleve de sovende vulkaner i Tongariro National Park og mærke lugten af de

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Sydøen i autocamper 20 dage fra 14.748 kr pr. person inkl. fly, hotel, autocamp erleje mm. Rejsen gennem alpelandet Sydøen er høj, sneklædte bjerge og gletsjere, gennemskåret af dybe fjorde såvel som lange

Læs mere

Nogle af vores andre rejser til New Zealand:

Nogle af vores andre rejser til New Zealand: New Zealand i autocamper og badeferie i Fiji 32 dage fra kr. 32.148,- pr. person inkl. fly, hotel, autocamp erleje m.m. Tag med BENNS på denne skønne rejse i New Zealand og Fiji En spændende kombination

Læs mere

Østlige Canada i autocamper

Østlige Canada i autocamper Østlige Canada i autocamper Selvom denne tur er smukkest i efteråret, kan den køres hele sommerhalvåret. Den foregår i det østlige Canada i skovklædte områder med fantastiske farver. Turen starter i Toronto,

Læs mere

USA's østkyst i autocamper

USA's østkyst i autocamper USA's østkyst i autocamper Oplev det bedste af USA's østkyst på en tur fra New York til Orlando i Florida. En tur med kultur i New York og Washington D.C., natur i Shenandoah, Blue Ridge Parkway og Great

Læs mere

Fantastiske New Zealand

Fantastiske New Zealand Fantastiske New Zealand - Høje sneklædte bjerge - Dybe Fjorde - Smukke søer - Hvide sandstrande - Spruttende gejsere - Imponerende gletsjere - Unikt dyreliv - Venlig befolkning Telefon info@australienrejser.dk

Læs mere

New Zealand 23 dages autocamper ferie

New Zealand 23 dages autocamper ferie New Zealand 23 dages autocamper ferie New Zealand s mangfoldige og specielle natur er blevet kendt og beundret gennem de sidste år, takket været store film som triologien Ringenes Herre. New Zealand byder

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 New South Wales i autocamper 16 dage fra 11.698 kr pr. person når 2 voksne og 2 børn rejser sammen Bag vinmarker og kystbyer Denne korte tur tager jer med gennem det bedste af New South Wales. Med udgangspunkt

Læs mere

Australiens sydkyst i autocamper

Australiens sydkyst i autocamper Australiens sydkyst i autocamper Denne spændende rundrejse i det sydlige Australien tager jer med til store natur- og kulturelle oplevelser. De disede bjerge i Blue Mountains, Great Ocean Road, en af verdens

Læs mere

rejsen til new zealand

rejsen til new zealand new zealand rejsen til new zealand New Zealand er et fascinerende og utrolig smukt land med et varierende landskab og en imødekommende befolkning bedre kendt som maorierne og kiwi erne. Her kan I opleve

Læs mere

Florida i autocamper. Kontakt os. 15 dage. Ring

Florida i autocamper. Kontakt os. 15 dage. Ring Florida i autocamper Nyd sol, strand og sjove oplevelser for hele familien på en rundrejse i solskinsstaten Florida. Besøg verdens største legeplads, Orlando, med de store forlystelsespark, Walt Disney

Læs mere

Rocky Mountains til fods

Rocky Mountains til fods Rocky Mountains til fods En rejse hvor I skal vandre i den smukke Canadiske natur Tag med på en aktiv rejse, hvor I kommer helt tæt på den Canadiske natur i Rocky Mountains. På denne aktive rejse får I

Læs mere

Dagsprogram. Dag 1-2: Afrejse København - Tokyo/Shanghai - Auckland. Dag 4: Auckland - Coromandel (158 km) Dag 3: Ankomst til Auckland

Dagsprogram. Dag 1-2: Afrejse København - Tokyo/Shanghai - Auckland. Dag 4: Auckland - Coromandel (158 km) Dag 3: Ankomst til Auckland Dagsprogram Dag 1-2: Afrejse København - Tokyo/Shanghai - Auckland Der er afrejse fra Danmark. I flyver via Tokyo eller Shanghai til Auckland. Der er mulighed for at stoppe i enten Tokyo eller Shanghai

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER NEW ZEALAND

DANSK STUDIE CENTER NEW ZEALAND DANSK STUDIE CENTER NEW ZEALAND Højskole i udlandet TILFREDSHED I 2012: 9,8 UD AF 10 2 C SHØJSKOLE I UDLANDET UDNYT DIT SABBATÅR PÅ BEDSTE VIS! Dansk Studie Center har specialiseret sig i højskoleophold

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 New Zealands højdepunkter 17 dage fra kr. 34.998,- pr. person Inkl. fly, hotel, rejseled er, m.m. Tag med BENNS på en busrejse i et af verdens smukkeste lande, New Zealand. Rejsen går fra nord til syd

Læs mere

Queensland i autocamper

Queensland i autocamper Queensland i autocamper Denne populære rejse gennem det frodige Queensland fører jer gennem verdens ældste regnskove og giver jer mulighed for en tur på verdens største koralrev, inden I kører videre ind

Læs mere

Solskin, badestrande og regnskov i Australien

Solskin, badestrande og regnskov i Australien Solskin, badestrande og regnskov i Australien En rundrejse i bil i det sydlige Queensland med nationalpark, 4WD safari på verdens største sandø, smukke sandstrande, postkort scenerier og tropisk regnskov.

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

www.fijirejser.dk 86 20 45 20 Eksotiske tilbud Specialister i Stillehavsøerne

www.fijirejser.dk 86 20 45 20 Eksotiske tilbud Specialister i Stillehavsøerne Specialister i Stillehavsøerne Hos Fijirejser er vi specialister i at skræddersy rejser til Stillehavsøerne. Vi har rejst i landene og sidder klar til at hjælpe med at skræddersy din drømmerejse til paradisøerne

Læs mere

Østlige Canada i autocamper

Østlige Canada i autocamper Canadas Rocky Mountains i autocamper 16 dage fra 8.348 kr. pr. person når 2 voksne og 2 børn rejser sammen Tag med på et betagende eventyr i autocamper gennem Canada og Rocky Mountains imponerende natur

Læs mere

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland En startpakke til Cairns i Queensland, Australien Start jeres rejse Down Under i Cairns på den bedste måde. Vi har samlet fly og de første nætter i en samlet

Læs mere

Naturskønne New Zealand

Naturskønne New Zealand Naturskønne New Zealand 21 dage Naturen er New Zealands helt store attraktion, og mange steder er naturen lige så uberørt, som da de første mennesker kom hertil omkring år 800. Få lande kan byde på et

Læs mere

Californien rundt i bil

Californien rundt i bil Californien rundt i bil San Francisco er byen de fleste efterlader deres hjerte i. Det er byen man bare må tilbage til. De stejle gader med sporvogne, gadecafeer, søløvekolonien, museet på det topsikrede

Læs mere

Sydney, Barrier Reef & New Zealand 24-dages rejse

Sydney, Barrier Reef & New Zealand 24-dages rejse Sydney, Barrier Reef & New Zealand 24-dages rejse Med dette forslag på en rejse til Australien og New Zealand kan du få en forsmag på Australien kombineret med oplevelser på en kør-selv-tur i New Zealand.

Læs mere

GOODFELLOW SYMPOSIUM AUCKLAND / 18. - 20. MARTS 2016

GOODFELLOW SYMPOSIUM AUCKLAND / 18. - 20. MARTS 2016 GOODFELLOW SYMPOSIUM AUCKLAND / 18. - 20. MARTS 2016 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000 Åarhus C * tlf.

Læs mere

Autocamper i Rocky Mountains

Autocamper i Rocky Mountains Autocamper i Rocky Mountains Denne tur er designet til bl.a. familier, der ønsker ekstra god tid til at køre rundt. En tur med mange store oplevelser for både store og små i USA og Canada i et afslappet

Læs mere

Floridas forlystelsesparker og strande

Floridas forlystelsesparker og strande Floridas forlystelsesparker og strande Find dit indre legebarn frem, når turen går til verdens største legeplads i Orlando. Denne skønne Florida-rejse giver jer muligheden for at kombinere flere at Floridas

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

Nummer...: 208021 6 Dato...: 26 06 2015 Side...: 1 af 12 Rejsekonsulent...: Per Storm

Nummer...: 208021 6 Dato...: 26 06 2015 Side...: 1 af 12 Rejsekonsulent...: Per Storm Side...: 1 af 12 26 01 2016 SK1208 SAS Scandinavian Airlines Afrejse 10:30 Aalborg Ankomst 11:10 København Airbus A320 100/200 Flyvetid..: 00:40 Booking reference: 64QTO7 Kan bruges ved online check in

Læs mere

Route 66 i autocamper

Route 66 i autocamper Route 66 i autocamper Route 66 - en verdenskendt klassiker! Kør ad den klassiske gamle landevej, Route 66, fra Chicago tværs gennem USA til Stranden i Santa Monica i Los Angeles. En historisk tur, der

Læs mere

New Zealands højdepunkter

New Zealands højdepunkter New Zealands højdepunkter Tag med BENNS på en busrejse i et af verdens smukkeste lande, New Zealand. Denne rejse har alle de største højdepunkter på begge øer på skemaet, når rejselederen fører jer kyndigt

Læs mere

Fransk Polynesien - Helt enkelt

Fransk Polynesien - Helt enkelt Fransk Polynesien - Helt enkelt En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske Fransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en uopnåelig drøm. De fantastiske strande og koralrev under havoverfladen

Læs mere

Australien & New Zealand specialister

Australien & New Zealand specialister Australien & New Zealand specialister Hos Australienrejser er vi specialister i at skræddersy rejser til Australien og New Zealand. Vi har alle rejst rigtig meget i landene og sidder klar til at hjælpe

Læs mere

Cook Islands' Paradis

Cook Islands' Paradis Cook Islands' Paradis Nyd det smukkeste paradis på vores planet på denne fantastiske rejse til Cook Islands med ophold på de to øer Rarotonga og Aitutaki. Nyd de første dage på hovedøen Rarotonga på et

Læs mere

New Zealand 07. - 28. marts 2012

New Zealand 07. - 28. marts 2012 New Zealand 07. - 28. marts 2012 Se mere på www.ourworld.dk under autocamper OurWorld A/S har fornøjelsen at præsentere New Zealand i Autocamper. Forudsætning for deltagelse i rejsen er medlemskab af DACF

Læs mere

New Zealand. Rundrejse med dansk rejseleder

New Zealand. Rundrejse med dansk rejseleder New Zealand Rundrejse med dansk rejseleder New Zealand Rundrejse med dansk rejseleder - 22 dage New Zealand - den ultimative drømmedestination Mange drømmer om at opleve New Zealand - Aotearoa - landet

Læs mere

Afrejse fra Danmark med Singapore Airlines direkte til Singapore. Undervejs serveres der flere måltider med drikkevarer.

Afrejse fra Danmark med Singapore Airlines direkte til Singapore. Undervejs serveres der flere måltider med drikkevarer. Det bedste af New Zealand Dagsprogram Dag 1: Afrejse fra Danmark Afrejse fra Danmark med Singapore Airlines direkte til Singapore. Undervejs serveres der flere måltider med drikkevarer. Dag 2: Ankomst

Læs mere

Halvvejs gennem mit ophold

Halvvejs gennem mit ophold Halvvejs gennem mit ophold Hængekøjer og sand mellem tæerne Hovedmålet med mit ophold i New Zealand er jo at studere, så jeg har brugt meget tid på studiet og arbejdet et par weekender. Men der har alligevel

Læs mere

New Zealand. Med ophold i Bangkok og Sydney oktober 2019

New Zealand. Med ophold i Bangkok og Sydney oktober 2019 New Zealand Med ophold i Bangkok og Sydney 5. 25. oktober 2019 IDA & OurWorld A/S har fornøjelsen af at præsentere en storslået rejse til New Zealand med ophold i både Bangkok og Sydney. New Zealand s

Læs mere

Startpakke i Brisbane, Queensland

Startpakke i Brisbane, Queensland Startpakke i Brisbane, Queensland En fantastisk start på rejsen til Queensland, Australien Med en startpakke i Brisbane, kan I starte jeres rejse Down Under på den bedste måde. Vi har samlet fly og de

Læs mere

Canadas vintereventyr

Canadas vintereventyr Canadas vintereventyr En unik rejse i Canadas vinterunivers Oplev den smukke natur og de imponerende bjerge. På denne rejse skal I nyde Canadas natur med en tur på snesko, en tur hvor I kommer tæt på frosne

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains på hesteryg En utrolig smuk naturrejse på hesteryg På denne spændende rejse skal I se Rocky Mountains fra en hel anden vinkel. I løbet af 6 dage vil I ride i den smukke natur og se de imponerende

Læs mere

Denne tur starter og slutter i Brisbane, og du kommer til at opleve noget af det bedste, som det sydlige Queensland har at tilbyde.

Denne tur starter og slutter i Brisbane, og du kommer til at opleve noget af det bedste, som det sydlige Queensland har at tilbyde. Solskin, badestrande og regnskov 15 dage fra kr. 22.598,- p.p. når to rejser sammen En rundrejse i bil i det sydlige Queensland med nationalpark, 4WD safari på verdens største sand, smukke sandstrande,

Læs mere

Så lakker det mod enden

Så lakker det mod enden Så lakker det mod enden Efter en veloverstået eksamen valgte jeg at køre ned langs vestkysten af Sydøen, se the Deep South, afslutte i Dunedin og så rejse hjem. Da der er mange steder har jeg valgt at

Læs mere

New Zealand med ophold i Bangkok 24 dage

New Zealand med ophold i Bangkok 24 dage med d nsk rejsela eder New Zealand med ophold i Bangkok 24 dage OurWorld A/S har fornøjelsen, at præsentere en læserrejse til New Zealand med ophold i Bangkok på udrejsen. Bemærk venligst at der flere

Læs mere

New Zealand. New Zealand Sydøens ansigter. Telefon Koncentreret rejse på New Zealands utroligt smukke sydø

New Zealand. New Zealand Sydøens ansigter. Telefon Koncentreret rejse på New Zealands utroligt smukke sydø New Zealand Koncentreret rejse på New Zealands utroligt smukke sydø Rejsegarantifonden 1571 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Koncentreret rejse på New Zealands utroligt smukke sydø New Zealands

Læs mere

Bike 'n' Hike i New Zealand

Bike 'n' Hike i New Zealand Bike 'n' Hike i New Zealand Tag på en fantastisk rejse til New Zealand, hvor I både kommer rundt på Nord- og Sydøen! Denne rejse kombinerer friheden ved en bilferie med muligheden for at være aktiv og

Læs mere

Langtidsferie ved Kenyakysten

Langtidsferie ved Kenyakysten Langtidsferie ved Kenyakysten En måneds badeferie ved Det Indiske Ocean i Kenya. Hvorfor ikke rive en måned ud af kalenderen i den mørkeste og koldeste vinterperiode og forkæle jer selv med et solfyldt,

Læs mere

Canadisk sne & Hawaii-sol

Canadisk sne & Hawaii-sol Canadisk sne & Hawaii-sol Kombiner pulversne i Canada med palmer og sol på Hawaii Sne og sol på samme ferie? Ja - Med BENNS kan du nu kombinere Canadas fantastiske pulversne og unikke skiløb med Hawaiis

Læs mere

Puerto Plata - Rav, sandstrand og cigarer

Puerto Plata - Rav, sandstrand og cigarer Puerto Plata - Rav, sandstrand og cigarer En skøn badeferie i Den Dominikanske Republik. Her er der virkelig mulighed for at komme ned i gear og slappe af på nogle helt fantastiske strande. 14 dage Fra-pris

Læs mere

Det bedste af Fransk Polynesien

Det bedste af Fransk Polynesien Det bedste af Fransk Polynesien Dette er turen for jer som ønsker at opleve det bedste af Fransk Polynesia på den bedst mulige måde Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende

Læs mere

New Zealand & Sydney. en perle af en rejse. 1. - 23. november 2014

New Zealand & Sydney. en perle af en rejse. 1. - 23. november 2014 New Zealand & Sydney en perle af en rejse 1. - 23. november 2014 Så er turen kommet til New Zealand mit favorit land som jeg har rejst i og besøgt de sidste 10 år både som turist og som rejseleder/guide.

Læs mere

Den Gyldne Cirkel i Island

Den Gyldne Cirkel i Island Den Gyldne Cirkel i Island Oplev Islands smukke natur på en fantastisk kør-selv-ferie. Denne kør-selv-ferie fokuserer på de mange attraktioner som den smukke sydlige del af Island tilbyder. Besøg de majestætiske

Læs mere

New Zealand Med ophold i Bangkok 27. februar 19. marts 2010

New Zealand Med ophold i Bangkok 27. februar 19. marts 2010 New Zealand Med ophold i Bangkok 27. februar 19. marts 2010 Geyser i Rotorua OurWorld A/S har fornøjelsen, at præsentere New Zealand med ophold i Bangkok på udrejsen. Findes det, så findes det her enklere

Læs mere

Miami og New York. Miami og New York. Turen kort USA

Miami og New York. Miami og New York. Turen kort USA Miami og New York Oplev Florida og New York på samme rejse. Først har du seks dage ved Miami Beach. Slap af på den berømte strand, og nyd stemningen langs Ocean Drive i de varme tropenætter. Eller lej

Læs mere

Nyt fra New Zealand. Milford Sound 1. marts 2006 Brev nr. 2

Nyt fra New Zealand. Milford Sound 1. marts 2006 Brev nr. 2 Nyt fra New Zealand Milford Sound 1. marts 2006 Brev nr. 2 I dette brev: GreyMouth, Franz Josef Glacier, Lake Matheson, Wanaka, Queenstown, Te Anau, Glowworms og Mirror Lake. 26. februar 2006. Vi sov virkelig

Læs mere

Australiens sydkyst i autocamper

Australiens sydkyst i autocamper Australiens sydkyst i autocamper På kant med naturen Denne spændende rundrejse i det sydlige Australien tager jer med til store natur- og kulturelle oplevelser. De disede bjerge i Blue Mountains, Great

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

New Zealands fantastiske natur - i bil og til fods

New Zealands fantastiske natur - i bil og til fods New Zealands fantastiske natur - i bil og til fods Bilferie gennem New Zealands unikke natur inkl. vandreture På den anden siden af Jorden findes der et land, som byder på fantastiske naturoplevelser,

Læs mere

Aktiv i østlige Canada

Aktiv i østlige Canada Aktiv i østlige Canada En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige Canada får I muligheden for at komme ud og nyde naturen samtidig med I også skal se det imponerende

Læs mere

New Zealand Ud og hjem igen

New Zealand Ud og hjem igen New Zealand Ud og hjem igen I foråret 2012 var jeg så heldig at modtage et større rejselegat. Det gav mig muligheden for at rejse. Her er min beretningen om den rejse som jeg foretog mig, i starten af

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Familieferie i Orlando, Florida

Familieferie i Orlando, Florida Familieferie i Orlando, Florida Tag på en herlig familieferie i Florida i Orlando, hvor oplevelser for såvel store som små nærmest står i kø for at blive opdaget. Lige fra de mange fantastiske forlystelsesparker

Læs mere

Turen tilbage til Denver går gennem Whyomings smukke prærielandskab. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf.

Turen tilbage til Denver går gennem Whyomings smukke prærielandskab. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. Cowboyland 16 dage fra kr. 10.398,- En eventyrlig tur gennem USA s cowboyland med prærie, dyrerige nationalparker og historiske minder fra kampene - mellem indianere og cowboys. Turen starter i Denver,

Læs mere

Den 1. februar 2017 med Celebrity Solstice. Pris fra kr. 32.990,-

Den 1. februar 2017 med Celebrity Solstice. Pris fra kr. 32.990,- Den 1. februar 2017 med Celebrity Solstice Pris fra kr. 32.990,- 20 dage inklusive rejseleder, fly, hotel og udflugt i Sydney og Auckland, transfers, byvandringer, afskedsmiddag, drikkepenge, drikkevarepakke*

Læs mere

New Zealand - Nord til syd

New Zealand - Nord til syd New Zealand - Nord til syd På denne rundrejse oplever du de fleste af New Zealands højdepunkter. Efter et par spændende dage i Singapore på udrejsen går turen til det naturskønne land i syd. Fra Auckland

Læs mere

Islands højdepunkter ,- 9 dage. Ring

Islands højdepunkter ,- 9 dage. Ring Islands højdepunkter På denne rundrejse har vi samlet alle højdepunkterne for et rejseeventyr i Island Besøg Islands hovedattraktioner sammen med en lokal guide. Der er så meget at se og opleve i Island,

Læs mere

Deltagere: gamle venner gennem 45 år

Deltagere: gamle venner gennem 45 år Rejsen til New Zealand/ Thailand Den 18. oktober 28. november 2006 Udrejse: Kastrup London Bangkok Sidney Auckland (Nordøen) Hjemrejse: Christchurh (Sydøen) Sidney Bangkok (1 uges ophold) London - Kastrup

Læs mere

Natur & Wellness i Island

Natur & Wellness i Island Natur & Wellness i Island Fra naturlige kilder til pools og spa af høj kvalitet. Det geotermiske vand er en ren gave fra naturen! På Island vil I opleve en sensational spa-kultur kombineret med unik natur

Læs mere

New Zealand. Telefon 86 20 45 20 E-mail: info@australienrejser.dk www.australienrejser.dk 1

New Zealand. Telefon 86 20 45 20 E-mail: info@australienrejser.dk www.australienrejser.dk 1 New Zealand Telefon 86 20 45 20 E-mail: info@australienrejser.dk www.australienrejser.dk 1 New Zealand katalog Australienrejser slog første gang dørene op i 2005, hvor vi åbnede kontor i Oslo. Året efter

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Studietur l New Zealand 17. januar l 3. februar 2019

Studietur l New Zealand 17. januar l 3. februar 2019 Medlem af Rejsegaran fonden nr. 2911 Studietur l New Zealand 17. januar l 3. februar 2019 New Zealand er kendt for meget - ikke mindst sin omfa ende landbrugsproduk on og overvældende natur. Det er også

Læs mere

Alaska Railroad med tog gennem Alaska

Alaska Railroad med tog gennem Alaska Alaska Railroad med tog gennem Alaska Oplev Alaska med tog via Anchorage, Seward, Talkeetna Mountains, Denali National Park og Fairbanks Hvis du gerne vil opleve Alaska s skønne natur og dyreliv, men ikke

Læs mere

Oplev forår og sommer i New York & Dansk Vestindien

Oplev forår og sommer i New York & Dansk Vestindien Oplev forår og sommer i New York & Dansk Vestindien Oplev den perfekte kombination af en af verdens mest berømte storbyer og den ultimative afslapning på en Caribisk sandstrand. Rejsen starter i New York

Læs mere

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen 5 skønne dage med Den Blå Lagune, spruttende gejsere, svulmende vandfald, hvalsafari og islandske vikinger Naturen i Island er storslået. Øen strækker

Læs mere

Udforsk Australien & New Zealand

Udforsk Australien & New Zealand Udforsk Australien & New Zealand En rundrejse i Australien og New Zealand med BENNS og National Geographic. Denne rundrejse indeholder alle højdepunkterne i Australien og New Zealand krydret med et indblik

Læs mere

Natur, strande, slotte og fantastiske København

Natur, strande, slotte og fantastiske København CYKELFERIE I DANMARK NORDSJÆLLAND OG KØBENHAVN - STJERNERUTE Natur, strande, slotte og fantastiske København Det bedste af Danmark på cykel På denne tur er du bosat i København. Hver dag kan du vælge mellem

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne En fantastisk kør-selv-ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve Færøerne i jeres eget tempo. Vi har forslået en rute,

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Floridas forlystelsesparker og strande 10 dage - fra 8.648,- pr. person Inkl. fly, billeje, hotel mm. Find dit indre legebarn frem når turen går til verdens største legeplads i Orlando Denne skønne Florida-rejse

Læs mere

Rundrejse og deltagelse i Unicon15

Rundrejse og deltagelse i Unicon15 DGI Unicykling New Zealand Rundrejse og deltagelse i Unicon15 Turleder og ansvarlig leder på turen Dennis Olesen Målgruppe Unicyklister der skal deltage i Unicon 15 og som ønsker at benytte sig af muligheden

Læs mere

New York og Oahu, Hawaii

New York og Oahu, Hawaii New York og Oahu, Hawaii Kombiner den pulserende storby New York med Stillehavets perle Honolulu. New York City er en hel verden i sig selv - uanse om du er til kunst, filmpremierer, exentriske natklubber,

Læs mere

En spændende og oplevelsesrig aktiv bilferie! BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

En spændende og oplevelsesrig aktiv bilferie! BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf New Zealand til fods 24 dage fra kr. 30.748,- pr. person Inkl. fly, hoteller, b illeje, vand reture mm. Oplev New Zealands fantastiske natur til fods med BENNS På den anden siden af Jorden findes der et

Læs mere

Grupperejser med dansk eller skandinavisk rejseleder. Jorden Rundt Stillehavet Australien New Zealand. Telefon 86 20 45 20 www.grupperundrejser.

Grupperejser med dansk eller skandinavisk rejseleder. Jorden Rundt Stillehavet Australien New Zealand. Telefon 86 20 45 20 www.grupperundrejser. Grupperejser med dansk eller skandinavisk rejseleder Jorden Rundt Stillehavet Australien New Zealand Telefon 86 20 45 20 Grupperundrejser er en del af: 2 86 20 45 20 3 Australiens højdepunkter med dansk

Læs mere

New Zealand. Bil eller motorhome? Verdens bedste rejseland. 13 spændende kør-selv-ture i bil & 4WD. 3 rundrejser med dansk rejseleder 2017/18

New Zealand. Bil eller motorhome? Verdens bedste rejseland. 13 spændende kør-selv-ture i bil & 4WD. 3 rundrejser med dansk rejseleder 2017/18 Verdens bedste rejseland New Zealand 2017/18 13 spændende kør-selv-ture i bil & 4WD Ferie i eget tempo Rotorua, Fiordland National Park eller Queenstown? Det skal du opleve! Bil eller motorhome? Sådan

Læs mere

New Zealand - 21 dage Med ophold i Bangkok og Sydney!

New Zealand - 21 dage Med ophold i Bangkok og Sydney! REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG 2014 New Zealand - 21 dage Med ophold i Bangkok og Sydney! Fly Med Gislev er byrundtur i Sydney på hjemrejsen også inkluderet! Behagelig rejserute med hvile undervejs. 21

Læs mere

Skieventyr til Banff og Jasper

Skieventyr til Banff og Jasper Skieventyr til Banff og Jasper Tag til Canada og oplev de fantastiske muligheder for at stå på ski og snowboard. Oplev den smukke natur, de imponerende bjerge og ikke mindst de utrolige pister i Rocky

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

Island. 9. 13. maj 2016. Udrejse fra Billund lufthavn

Island. 9. 13. maj 2016. Udrejse fra Billund lufthavn Island 9. 13. maj 2016 Udrejse fra Billund lufthavn Vi har hermed fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen er gold og barsk, men samtidig

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Californien rundt 10 dage - fra 9.998,- pr. person Afrejse fra 1. april 2015 San Francisco er byen de fleste efterlader deres hjerte i. Det er byen man bare må tilbage til. De stejle gader med sporvogne,

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Rocky Mountains i autocamper 23 dage fra kr. 11.448,- Inkl. fly, autocamp er mm. Denne tur er designet til bl.a. familier, der ønsker ekstra god tid til at køre rundt. En tur med mange store oplevelser

Læs mere

Nogle af vores andre rejser til New Zealand: New Zealands højdepunkter. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf.

Nogle af vores andre rejser til New Zealand: New Zealands højdepunkter. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. New Zealand i autocamper og badeferie i Cook Islands 23 dage fra kr. 17.598,- pr. person Inkl. fly, hotel, autocamp erleje m.m. Unik er det eneste ord, der dækker denne rejse til New Zealand og Cook-øerne

Læs mere

New Zealand Med ophold i Bangkok og Sydney

New Zealand Med ophold i Bangkok og Sydney REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG 2016 New Zealand Med ophold i Bangkok og Sydney 22 dage Med Gislev er byrundtur i Sydney på hjemrejsen også inkluderet! Oversøisk Rejsedag Kom og få inspiration og Behagelig

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Island. 9. til 13. september

Island. 9. til 13. september Island 9. til 13. september NordjyskeFordele og OurWorld A/S har i samarbejde med andre medier fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen

Læs mere

Sol & strand på Rarotonga i Cook Islands

Sol & strand på Rarotonga i Cook Islands Sol & strand på Rarotonga i Cook Islands Oplev de smukke Cook Islands på denne skønne rejse ø-staten hovedø, Rarotonga, hvor I kan slappe af på palmebeklædte sandstrande ved turkisblåt vand og tage på

Læs mere