VELKOMMEN TIL HERLEV SVØMNING

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VELKOMMEN TIL HERLEV SVØMNING"

Transkript

1 VELKOMMEN TIL HERLEV SVØMNING SÆSON Vores Teams af trænere og hjælpetrænere glæder sig rigtig meget til at komme i gang med sæsonen. Vi ser frem til rigtig mange gode timer med sjov, læring og udvikling for både babyer, børn og voksne. Vi håber I alle får en rigtig god og lærerig sæson!

2 Undervisningskoncept i svømmeskolen I Herlev Svømning arbejder vi fra Svømmeskolekonceptet Min svømmebog, som i denne sæson bruges på alle vores svømmeskolehold. Vi har valgt et samarbejde med DGI om svømmeskolekonceptet, fordi det passer godt til de mål, vi har med vores undervisning i Herlev svømning: at alle børn lærer at svømme og være trygge i vand. Samtidig lægger vi stor vægt på, at børn lærer at svømme korrekt allerede fra starten, hvilket konceptet, der tager udgangspunkt i de grundlæggende færdigheder, giver optimale muligheder for. Alle børn på svømmeskole og 4 får deres personlige svømmebog: Min Svømmebog. Bogen bruges til at synliggøre børnenes udvikling af deres svømmefærdigheder og er baseret på et system, hvor børnene på fire planlagte mærkedage i løbet af sæsonen får mulighed for at få det klistermærke, der hører til hver svømmeprøve. Derudover er der også sjove opgaver i svømmebogen, bogen giver god mulighed for at tale om forskellige situationer, man kan opleve ved og i vandet og den giver jer som forældre en rigtig god mulighed for at følge børnenes udvikling. Mærkedage fremgår af vores aktivitetskalender. Hvis man ikke kan deltage på en mærkedag, vil der være mulighed for at tage mærket på den følgende mærkedag eller på en af vores to opsamlingsdage. Datoer for mærkedage fremgår af aktivitetskalenderen. Rigtig god fornøjelse med din svømmebog! Alle børn, der er svømmer på svømmeskole og 4 får en svømmebog som en del af deres undervisning og bogen følger med gennem tiden i svømmeskolen. Mister man sin bog, kan man købe en ny for 90 kr.

3 Omklædning i Herlev badet Du kan gå til omklædning 15 min. før dit hold starter. Omklædning foregår efter følgende vejledning: Fædre klæder om i drengeomklædningen og færdes ikke i pigeomklædningen. Skal far og datter klæde om samtidigt kan piger under 7 år klæde om i herreomklædningen, men ellers sker omklædning separat. Mødre klæder om i pigeomklædningen og færdes ikke i drengeomklædningen. Skal mor og søn klæde om samtidigt kan drenge under 7 år klæde om i dameomklædningen, men ellers sker omklædning separat. Forældre benytter kun badefaciliteterne, når de selv skal deltage i svømmeundervisningen. Omklædningsfaciliteterne må altså ikke benyttes, hvis man ikke er betalende medlem og dermed ikke skal deltage i svømmeundervisningen. Afvaskning i bruseren sker uden badetøj og med brug af sæbe. Også når man har været på toilettet, og skal i bassinet igen. Færden i barfodsområder foregår uden sko eller med indendørs fodtøj. Der er skabe i omklædningen, som kan låses ved brug af 20 kr. Både i omklædningsrummene og i svømmehallen, vil vi i øvrigt meget gerne opfordre til at rydde op efter sig selv, benytte skraldespande til affald, gå i stedet for at løbe og undgå råb og skrig, for så er det meget sjovere for os alle sammen at være i svømmehallen. Fotografering Vi er klar over at det er fristende at fotografere barnets første gang i vandet, de gode oplevelser og skønne smil, men vi gør opmærksom på, at fotografering ikke er tilladt hverken i svømmehal eller omklædningsrum. I kan kontakte klubben og lave en særlige aftale, men ellers henstiller vi til ingen fotografering. Når vi som klub fotograferer sker det altid efter aftale med jer som forældre og vi indhenter altid fototilladelse.

4 Omklædning i Hjortespring badet Du kan gå til omklædning 15 min. før dit hold starter. Omklædning foregår efter følgende vejledning: Fædre klæder om i drengeomklædningen og færdes ikke i pigeomklædningen. Skal far og datter klæde om samtidigt kan piger under 7 år klæde om i herreomklædningen, men ellers sker omklædning separat. Mødre klæder om i pigeomklædningen og færdes ikke i drengeomklædningen. Skal mor og søn klæde om samtidigt kan drenge under 7 år klæde om i dameomklædningen, men ellers sker omklædning separat. Forældre benytter kun badefaciliteterne, når de selv skal deltage i svømmeundervisningen. Omklædningsfaciliteterne må altså ikke benyttes, hvis man ikke er betalende medlem og dermed ikke skal deltage i svømmeundervisningen. Afvaskning i bruseren sker uden badetøj og med brug af sæbe. Også når man har været på toilettet, og skal i bassinet igen. Færden i barfodsområder foregår uden sko eller med indendørs fodtøj. Både i omklædningsrummene og i svømmehallen, vil vi i øvrigt meget gerne opfordre til at rydde op efter sig selv, benytte skraldespande til affald, gå i stedet for at løbe og undgå råb og skrig, for så er det meget sjovere for os alle sammen at være i svømmehallen. Følg i øvrigt altid personalets anvisninger. Armbånd Som medlem med undervisning i Hjortespring badet skal du have lavet et armbånd. Det er Herlev Idrætscenter/ badet, der står for dette, så du henvender dig i receptionen i badet inden eller til første undervisning medbring sygesikring og 50 kr. til depositum. Alle vores medlemmer får udleveret sorte armbånd. Dermed kan badet se at du er medlem i svømmeklubben. Det betyder også, at hvis du har købt tillægsbillet for at kunne svømme i de øvrige bassiner efter din undervisning, så skal du huske at skifte armbånd. Det sorte armbånd giver kun adgang til det bassin du har undervisning i og i undervisningstiden.

5 Ophold på bassinkanten I forbindelse med vores undervisning på vores børnehold ved vi godt, at rigtig mange forældre meget gerne vil være tæt på deres barn/ børn i undervisningssituationen. Vi har erfaring med at børnene oftest kan meget mere selv, hvis mor/ far ikke lige er ved siden af og vi oplever desuden ofte, at børnene søger mor/ far i stedet for træneren fordi de gerne vil vise nye øvelser mm. Så af hensyn til børnenes koncentration i indlæringssituationen, samt af pladsmæssige årsager, henstiller vi til at forældre ikke opholder sig på bassinkanten, når der er undervisning. Det vil vi meget gerne have at I alle respekterer. Selvfølgelig kan I følge børnene ind og aflevere dem til deres træner, men derefter vil vi gerne have, at I går igen, så vi har børnenes fulde opmærksomhed. Der vil være mulighed for at følge barnet/børnene på kanten den første uge, men herefter henviser vi til: - At forældre i Herlevbadet opholder sig uden for svømmehallen eller på balkonen. - At forældre i Hjortespringbadet opholder sig i fællesarealet på 1.sal eller på bænkene modsat undervisningen. Nyhedsbreve/ markedspladsen Som medlem af Herlev svømning vil du opleve at få tilsendt mail med tilbud om at købe forskellige varer via Markedspladsen. Indkøb her giver ofte procenter til dig som køber og vi får som klub et mindre sponsorbeløb for hver køb. Ønsker du ikke at modtage mails fra markedspladsen, skal du selv aktivt fjerne fluebenet ved markedspladsen i din profil. Som forening prøver vi at begrænse mailinformationen til vores medlemmer, men vi udsender mails i forbindelse med nye tiltag i Herlev svømning, aktiviteter og information om svømmeundervisningen. Herudover vil I i denne sæson opleve at få et nyhedsbrev fra os, som udsendes 3 gange årligt.

6 Ferie, helligdage og lukkeuger Sæsonen for svømmeskolen starter fredag 31. august 2018, og sidste undervisningsdag for: Børne-og svømmeskolehold er onsdag d. 29. maj Voksen og Baby/tumlingehold er fredag d. 28. juni I sæsonen følger vi Herlev Kommunes ferieplan for skoleåret. Herudover har vi i år 2 lukkeuger, der skyldes vedligeholdelse af svømmeanlæggene, som ikke kan placeres i ferieperioder. Dvs. at der ikke er undervisning i svømmeskolen på de nedennævnte datoer: Aflysning Uge 42: Efterårsferie Uge 49: Lukkeuge (ændret fra uge 48) Uge 51-1: Juleferie Uge 7: Vinterferie Uge 16+17: Påskeferie og lukkeuge Fredag d : St. Bededag Torsdag d. 30 fredag d : Kr. Himmelfart Onsdag d : Grundlovsdag Søndag d. 09 mandag d : Pinseferie Vi synes på ingen måde om at aflyse undervisningen, men ind imellem er det desværre nødvendigt: oftest skyldes det driftmæssige forstyrrelser (uheld i vandet, nedbrud på varmeforsyningen o.lign), men vi har også situationer, hvor en træner bliver akut syg og det ikke er muligt at finde afløser og vi gennemfører aldrig undervisningen uden en ansvarlig træner på holdene. Hvis vi, af den ene eller anden årsag, er nødt til at aflyse undervisning, sker det pr. mail og/eller sms. Så derfor er det vigtigt at telefonnummer og mailadresse på jeres profil/svømmer er de korrekte. I skal selv ændre jeres oplysninger på profilen/ sørge for at de er opdaterede via vores hjemmeside.

7 Aktivitetskalender I Herlev svømning har vi nogle aktiviteter som tilbydes udover den normale svømmetid og mærkedage som afholdes i den almindelige svømmetid. Vi håber, at se rigtig mange af jer til vores arrangementer til vores svømmecamps er dine venner velkomne, selvom de ikke er medlem af Herlev Svømning. Uge 40/41 ( ): Mærkeuge (svømmeskole 1-4 hold) Uge 42: Svømmecamp Lørdag d : Svømmeskolestævne UDGÅR Søndag d. 9.12: Julearrangement Obs ny dato! Onsdag d : Julearrangement for ungdomsholdene Uge 50/51 ( ): Mærkeuge (svømmeskole 1-4 hold) Lørdag d : Mærkeopsamlingsdag Uge 7: Svømmecamp Uge 10 ( ): Mærkeuge (svømmeskole 1-4 hold) Lørdag d : Svømmeskolestævne Uge 13: Påskecamp Uge 19 ( ): Mærkeuge (svømmeskole 1-4 hold) Lørdag d : Mærkeopsamlingsdag Hjælp til arrangementer Herlev svømning er en forening baseret på frivilligt arbejde. Når vi holder arrangementer i svømmeskolen, efterlyser vi ofte hjælp til forskellige opgaver og generelt oplever vi, at I som forældre er super gode til at byde ind på opgaverne. Igen i år vil vi være glade for alle de hænder, der byder ind på opgaver - store som små. Og vi sætter stor pris på jeres bidrag til foreningslivet og at I vil være med til at give svømmerne nogle gode oplevelser. OBS! Svømmeskolens aktivitetsplan kan altid findes i nyeste opdateret udgave på vores hjemmeside

8 Rent vand i svømmehallen I Herlev svømning har vi et godt samarbejde med Herlev Idræts Center, der står for driften af svømmehallerne. De er i år kommet nye regler for svømmehalsdrift, hvilket betyder, at kloren i vandet skal sænkes fra 1 % til 0,5 %. Derfor har Herlev Idrætscenter bedt os informere om og hjælpe med at overholde kravet til afvaskning inden benyttelse af bassinerne. Hvis ikke hygiejnen overholdes, kommer bassinerne til at lukke ned pga. for høje bakterieværdier, hvilket i sidste ende betyder aflysning af undervisningen. Det vil vi helt sikkert helst undgå, hvorfor Herlev Svømning kraftigt skal henstille til, at svømmere foretager afvaskning uden badetøj, inden de hopper i bassinerne. Reglerne gælder for både Herlev Badet og Hjortespring badet. På forhånd tak for hjælpen! I kan læse mere i folderen Rent vand er vi fælles om eller på herlev.dk/godhygiejne.

VELKOMMEN TIL HERLEV SVØMNING SÆSON

VELKOMMEN TIL HERLEV SVØMNING SÆSON VELKOMMEN TIL HERLEV SVØMNING SÆSON 2019-2020 Undervisningskoncept i svømmeskolen I Herlev Svømning arbejder vi fra Svømmeskolekonceptet Min svømmebog, som i denne sæson bruges på alle vores svømmeskolehold.

Læs mere

PROGRAM. Gladsaxe Svøm Gladsaxe Idræts Forening

PROGRAM. Gladsaxe Svøm Gladsaxe Idræts Forening PROGRAM Gladsaxe Svøm Gladsaxe Idræts Forening Sæson 2013-2014 1 GLADSAXE SVØM - GSC BYDER VELKOMMEN TIL SÆSON 2013-2014 Gladsaxe Svøm - GSC er en selvstændig afdeling under Gladsaxe Idræts Forening, der

Læs mere

Børnesvømning Revideret maj 2010

Børnesvømning Revideret maj 2010 Børnesvømning Revideret maj 2010 Indholdsfortegnelse Generelle oplysninger... 2 Fodvorter, - hvad gør vi og hvad gør du... 2 Hygiejne... 2 Svømning... 2 Badetøj... 2 Omklædning og ordensregler i svømmehallen...

Læs mere

PROGRAM. Gladsaxe Svøm. Sæson 2015-20. Gladsaxe Idræts Forening

PROGRAM. Gladsaxe Svøm. Sæson 2015-20. Gladsaxe Idræts Forening PROGRAM Gladsaxe Svøm Gladsaxe Idræts Forening Sæson 2015-20 2016 1 GLADSAXE SVØM - GSC BYDER VELKOMMEN TIL SÆSON 2015-2016 Gladsaxe Svøm - GSC er en selvstændig afdeling under Gladsaxe Idræts Forening,

Læs mere

September Monsi Nyt

September Monsi Nyt September 2017 Monsi Nyt VELKOMMEN Efteråret er over os, og det betyder at det er tid til svømning. Jeg vil med dette lille velkomst skriv, byde både nye og tidligere medlemmer velkommen til sæsonen 2017/2018

Læs mere

Baby/Super baby svømning

Baby/Super baby svømning Baby/Super baby svømning Revideret januar 2011 Indholdsfortegnelse Baby svømning... 3 Instruktion... 3 Generelle oplysninger... 3 Fodvorter, - hvad gør vi og hvad gør du... 3 Hygiejne... 3 Omklædning...

Læs mere

PROGRAM. Gladsaxe Svøm Gladsaxe Idræts Forening

PROGRAM. Gladsaxe Svøm Gladsaxe Idræts Forening PROGRAM Gladsaxe Svøm Gladsaxe Idræts Forening Sæson 2014-2015 1 GLADSAXE SVØM - GSC BYDER VELKOMMEN TIL SÆSON 2014-2015 Gladsaxe Svøm - GSC er en selvstændig afdeling under Gladsaxe Idræts Forening, der

Læs mere

Ledøje-Smørum Idrætsforening Svømmeklubben

Ledøje-Smørum Idrætsforening Svømmeklubben Ledøje-Smørum Idrætsforening Svømmeklubben Velkommen til en ny sæson Sæsonen 2012-2013 Vi starter mandag den 3. september 2012 Kig ind på klubbens hjemmeside www.lsi-swim.dk 1 Velkommen til LSI-Svømmeklubben

Læs mere

August 2007. VEDBÆK HALLEN Aktiviteter i hallen, som ikke er vist på ugeplanen Klublokale. Dato Ugedag 1 Onsdag 2 Torsdag 3 Fredag 4 Lørdag.

August 2007. VEDBÆK HALLEN Aktiviteter i hallen, som ikke er vist på ugeplanen Klublokale. Dato Ugedag 1 Onsdag 2 Torsdag 3 Fredag 4 Lørdag. OPDATERET 07-02- 1 Onsdag 2 Torsdag 3 Fredag 4 5 6 August 2007 Mandag 7 Tirsdag 8 Onsdag 9 Torsdag 10 Fredag 11 Sommerferie 12 13 Mandag Bordtennis begynder 14 Tirsdag 15 Onsdag 16 Torsdag 17 Fredag 18

Læs mere

April Monsi Nyt

April Monsi Nyt April 2017 Monsi Nyt Tak for en god sæson Svømmesæsonen 2016/2017 sluttede lige op til skolernes påskeferie. Jeg håber meget, at i alle har haft en masse gode oplevelser og har været tilfredse med vores

Læs mere

2010/2011 i HINNERUP-BADET. NB! Kontakt til svømmeklubben kun via hjemmesiden: www.hog-hinnerup.dk

2010/2011 i HINNERUP-BADET. NB! Kontakt til svømmeklubben kun via hjemmesiden: www.hog-hinnerup.dk 2010/2011 i HINNERUP-BADET NB! Kontakt til svømmeklubben kun via hjemmesiden: www.hog-hinnerup.dk tilmelding OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS NY TILMELDINGSPROCEDURE: Tilmelding for nuværende

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2015/2016 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning Landsbydyst til sommerfesten.. 1. gang 3. september 2015 kl. 18.00 kl. 20.00

Læs mere

Svømmeskolen Forældre / Børn hold 0-6 år

Svømmeskolen Forældre / Børn hold 0-6 år Svømmeskolen Forældre / Børn hold 0-6 år Andre foldere udgivet af Triton: Kontaktoplysninger Samværspolitik Svømmeskolen: Forældre / Børn hold 0-6 år Svømmeskolen: Børnesvømmehold K-afdelingen: Generelt

Læs mere

Praktiske oplysninger Nykredit Gentofte Open langbane d. 13. april 15. April 2018

Praktiske oplysninger Nykredit Gentofte Open langbane d. 13. april 15. April 2018 Praktiske oplysninger Nykredit Gentofte Open langbane d. 13. april 15. April 2018 Kære deltagere til Nykredit Gentofte Open, Vi glæder os meget til at byde jer velkommen i Kildeskovshallen den kommende

Læs mere

Stedet hvor alle aldre mødes og har det sjovt. Så er det igen tid for tilmelding til svømmesæsonen 2015/2016. www.ebeltoftsk.dk

Stedet hvor alle aldre mødes og har det sjovt. Så er det igen tid for tilmelding til svømmesæsonen 2015/2016. www.ebeltoftsk.dk www.ebeltoftsk.dk Stedet hvor alle aldre mødes og har det sjovt LOGO SVØMMEKLUB SAMT EIF Så er det igen tid for tilmelding til svømmesæsonen 2015/2016 Sæsonen starter mandag den 07. september 2015 og slutter

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER

PRAKTISKE OPLYSNINGER 1 2 Vejle Svømmeklub og Dansk Svømmeunion byder hermed velkommen til DM på kortbane (åben klasse), som finder sted fra den 1. til og med den 4. november 2018 i Vejle. Formanden for Vejle Svømmeklub Lars

Læs mere

Informationsfolder Danmarks Mesterskaberne på kortbane 2019, åben klasse

Informationsfolder Danmarks Mesterskaberne på kortbane 2019, åben klasse Informationsfolder Danmarks Mesterskaberne på kortbane 2019, åben klasse Adresser Svømmehal: Svømmestadion Danmark, Gl. Vardevej 60, 6700 Esbjerg. Mødelokaler: Idrættens Hus (OL-lokalet), Gl. Vardevej

Læs mere

Svømmesæsonen 2010/2011. Program WWW.FHISK.DK. www.fhidraet.dk. Tilmelding & betaling: - Online via hjemmesiden www.fhisk.dk fra medio August

Svømmesæsonen 2010/2011. Program WWW.FHISK.DK. www.fhidraet.dk. Tilmelding & betaling: - Online via hjemmesiden www.fhisk.dk fra medio August Svømmesæsonen 2010/2011 Program WWW.FHISK.DK www.fhidraet.dk Tilmelding & betaling: - Online via hjemmesiden www.fhisk.dk fra medio August Svømmeprogram for sæson 2010 2011 Hold Tidspunkt Mandag 1 Frøer

Læs mere

Gode råd til den bedste start i VUGGESTUEN ANKERSGADE

Gode råd til den bedste start i VUGGESTUEN ANKERSGADE Gode råd til den bedste start i VUGGESTUEN ANKERSGADE VUGGESTUEN ANKERSGADE Ankersgade 19 8000 Aarhus C Hjertelig velkommen til Vuggestuen Ankersgade Vi glæder os til at lære jeres barn at kende og sammen

Læs mere

Bogense skole Regnbuen/Skattekisten Gyldensteensvej 2, 5400 Bogense

Bogense skole Regnbuen/Skattekisten Gyldensteensvej 2, 5400 Bogense Bogense skole Regnbuen/Skattekisten Gyldensteensvej 2, 5400 Bogense Kære læser Denne folder er beregnet til jer forældre som en orientering om Regnbuen / Skattekisten. Det er vores håb, at I her kan finde

Læs mere

Ledøje-Smørum Idrætsforening Svømmeklubben

Ledøje-Smørum Idrætsforening Svømmeklubben Ledøje-Smørum Idrætsforening Svømmeklubben Velkommen til en ny sæson Sæsonen 2013-2014 Vi starter mandag den 2. september 2013 Kig ind på klubbens hjemmeside www.lsi-swim.dk 1 Velkommen til LSI-Svømmeklubben

Læs mere

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold!

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! VELKOMMEN TIL Velkomst ved formanden På vegne af Tuse IF - Fodbold (Tuse Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen i klubben. Samtidig

Læs mere

TIL MEDLEMMER AF KHIF GYMNASTIK

TIL MEDLEMMER AF KHIF GYMNASTIK TIL MEDLEMMER AF KHIF GYMNASTIK Sæsonen 2018-2019 VELKOMMEN TIL KHIF GYMNASTIK I KHIF Gymnastik arbejder vi for en målsætning om: At skabe glæde og motivation i et fællesskab om gymnastik og bevægelse,

Læs mere

Solvang FFO. Solvang FFO. Solvang FFO. Info - og Aktivitetskalender En FFO med mange muligheder, tilknyttet Solvangskolen i Farum

Solvang FFO. Solvang FFO. Solvang FFO. Info - og Aktivitetskalender En FFO med mange muligheder, tilknyttet Solvangskolen i Farum Solvang FFO Solvang FFO En FFO med mange muligheder, tilknyttet Solvangskolen i Farum En FFO med mange muligheder Der kan undtagelsesvis blive ændringer i de planlagte aktiviteter og arrangementer. I kan

Læs mere

Håndbog for instruktører i BJERRE HERREDS SVØMMEKLUB

Håndbog for instruktører i BJERRE HERREDS SVØMMEKLUB Håndbog for instruktører i BJERRE HERREDS SVØMMEKLUB Revideret juni 2011 Afkrydsningslister: * Alle instruktører finder ved sæsonstart afkrydsningslister i de hvide mapper i depotet. Det er vigtigt at

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 2. februar 2018 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 933 Næste uge: Mærkedag: 06.februar 09. februar 09.februar 09.februar SFO.P.møde - Lærermøde Fastelavn kl. 8.00 12.00 se program i dette fredagsbrev

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2014/2015 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 4. september 2014 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

Alm. Brand Bank Cup 2016

Alm. Brand Bank Cup 2016 2012 Alm. Brand Bank Cup 2016 Indbydelse til Svømmestævne 6.-7. februar i Blovstrød Svømmehal Arrangør: Sigma Swim Allerød Sigma Swim Allerød vil gerne invitere til Alm. Brand Bank Cup i Blovstrød Svømmehal

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER

PRAKTISKE OPLYSNINGER 1 2 Vejle Svømmeklub og Dansk Svømmeunion byder hermed velkommen til DM Junior på kortbane (åben klasse), som finder sted fra torsdag den 31. oktober til og med søndag den 3. november 2019 i Vejle. PRAKTISKE

Læs mere

Velkommen i skole Dansk

Velkommen i skole Dansk Velkommen i skole Dansk Favrskov Kommune Her kan du og dine forældre få information om det at gå i skole i Danmark. Enkelte punkter kan være forskellige fra skole til skole, så spørg din lærer, hvis du

Læs mere

VELKOMMEN TIL AGF SVØMNING

VELKOMMEN TIL AGF SVØMNING VELKOMMEN TIL AGF Denne folder er en velkomst til alle nye svømmere og forældre i AGF Svømning. Den fortæller lidt om klubben, undervisningen og om det fællesskab, du bliver en del af her i AGF Svømning.

Læs mere

Ledøje-Smørum Idrætsforening Svømmeklubben

Ledøje-Smørum Idrætsforening Svømmeklubben Ledøje-Smørum Idrætsforening Svømmeklubben Velkommen til en ny sæson Sæsonen 2011-2012 Vi starter mandag den 29. august 2011 Kig ind på klubbens hjemmeside www.lsi-swim.dk Velkommen til LSI-Svømmeklubben

Læs mere

I samarbejde med DGI OG SjovtVand.dk præsenterer NAVN:

I samarbejde med DGI OG SjovtVand.dk præsenterer NAVN: I samarbejde med DGI OG SjovtVand.dk præsenterer SKRIV DIT NAVN HER :) NAVN: VELKOMMEN i Rødding svømmeklub Rødding Svømmeklub blev etableret i 1974, og har lige siden haft fokus på at lære vores medlemmer

Læs mere

Svømmecenteret i Nakskov Idrætscenter Åbningstider og priser Forår 2016

Svømmecenteret i Nakskov Idrætscenter Åbningstider og priser Forår 2016 Svømmecenteret i Nakskov Idrætscenter Åbningstider og priser Forår 2016 ÅBNINGSTIDER i svømmecenteret gældende fra 2. januar 2016 til 24. juni 2016 MANDAG 12 00-14 00... Offentlig svømning (varmtvandsbassin)

Læs mere

FORÆLDREINFORMATION UGE Astrup Specialskole tlf

FORÆLDREINFORMATION UGE Astrup Specialskole tlf SKOLEÅRETS AFSLUTNING FERIE, FERIE, FERIE, slap nu af, du har fri og syng en glad melodi! Der blev sunget godt med på feriesangen, som traditionen tro blev afsunget i forbindelse med vores fælles afslutning

Læs mere

RogDayTime. Information om A-holdet-Hold for børn og unge med autisme spektrum forstyrrelser (ASF)

RogDayTime. Information om A-holdet-Hold for børn og unge med autisme spektrum forstyrrelser (ASF) RogDayTime Information om A-holdet-Hold for børn og unge med autisme spektrum forstyrrelser (ASF) Indhold. Velkommen til A-holdet. Dette hold er for dig der kunne tænke dig at have det sjovt og få bevæget

Læs mere

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre.

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. SFO-NYT sept 2010 Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. Som I sikkert allerede har bemærket er der kommet rigtig mange børn i vores SFO 95 helt præcist fra 0.-4. klasse så vi har været

Læs mere

Bestillingsskema - skolemad

Bestillingsskema - skolemad 05.01. torsdag 1 06.01. fredag 1 09. 01 mandag 1 10.01. tirsdag 1 11.01. onsdag 1 1.01. torsdag 1 13.01. fredag 1 16.01. mandag 1 17.01. tirsdag 1 18.01. onsdag 1 19.01. torsdag 1 0.01. fredag 1 3.01.

Læs mere

Instruktørhåndbogen. sæson 2015/2016

Instruktørhåndbogen. sæson 2015/2016 Instruktørhåndbogen sæson 2015/2016 Velkommen til: Din kontaktperson er: Jeg kan kontaktes på: Mail: Tlf: Hjemmeside www.fjordagergymnastik.dk 1 Bestyrelsen: se hjemmeside eller Conventus. Nyttige telefonnumre

Læs mere

VEST BØRNE MEDLEY 2019

VEST BØRNE MEDLEY 2019 INFO SEDDEL VEST BØRNE MEDLEY 2019 Aabybro DEN 30. - 31. MARTS 2019 DGI-Huset Aabybro indgang via AABYBRO SKOLE, Kattedamsvej 26, 9440 Aabybro Arrangører: Aabybro IF Svømning og Dansk Svømmeunion Bassin:

Læs mere

Forældrehåndbog velkommen til Swim Team Neptun

Forældrehåndbog velkommen til Swim Team Neptun Forældrehåndbog velkommen til Swim Team Neptun Velkommen til Swim Team Neptun (STN). Denne håndbog er en hjælp til jer som forældre, der har et barn tilmeldt svømmeskolen. Håndbogen skal gerne give svar

Læs mere

Alm. Brand Bank Cup 2015

Alm. Brand Bank Cup 2015 2012 Alm. Brand Bank Cup 2015 Indbydelse til Svømmestævne 25. - 26. april 2015 i Blovstrød Svømmehal Arrangør: Sigma Swim Allerød Sigma Swim Allerød vil gerne invitere til Alm. Brand Bank Cup i Blovstrød

Læs mere

IF Lyseng Svømning. Stævneledelse

IF Lyseng Svømning. Stævneledelse Velkommen IF Lyseng Svømning og Dansk Svømmeunion byder herved velkommen til DMH-Å, som finder sted den 2-3 februar 2013. Vi håber vi sammen kan få nogle rigtig gode og spændende oplevelser i denne weekend.

Læs mere

Fritidsaktiviteter på Tingbjerg Heldagsskole. Det meste er gratis. Program EFTERår 2015

Fritidsaktiviteter på Tingbjerg Heldagsskole. Det meste er gratis. Program EFTERår 2015 Fritidsaktiviteter på Tingbjerg Heldagsskole Det meste er gratis Program EFTERår 2015 Nu går ISA i gang igen! ISA er et projekt, hvor skolens ældste elever sammen med lærere og foreninger arrangerer forskellige

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2017/2018 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 7. september 2017 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2016/2017 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 8. september 2016 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

15/16. Sparkær Skole & SFO/Klub. Sparkær Skole, Langgade 32, 8800 Viborg. Telefon: 87872520 E-mail: skole.sparkaer@viborg.dk

15/16. Sparkær Skole & SFO/Klub. Sparkær Skole, Langgade 32, 8800 Viborg. Telefon: 87872520 E-mail: skole.sparkaer@viborg.dk 15/16 Sparkær Skole & SFO/Klub Sparkær Skole, Langgade 32, 8800 Viborg Telefon: 87872520 E-mail: skole.sparkaer@viborg.dk Velkommen til Sparkær skole og SFO/Klub Vi vil med denne lille folder give jer

Læs mere

Sparkær Skole & SFO/Klub

Sparkær Skole & SFO/Klub SKOLEÅRET 18/19 Sparkær Skole & SFO/Klub Sparkær Skole, Langgade 32, 8800 Viborg Telefon: 87872520 E-mail: skole.sparkaer@viborg.dk Velkommen til Sparkær skole og SFO/Klub Vi vil med denne lille folder

Læs mere

SjovtVand.dk Præsenterer:

SjovtVand.dk Præsenterer: SjovtVand.dk Præsenterer: forord Min Svømmebog er først og fremmest den unge svømmers holdepunkt gennem svømmeskolen. Den bliver et symbol på alt det barnet lærer i vandet. Barnet kan bruge bogen til at

Læs mere

Indskolingen på Grønnemose

Indskolingen på Grønnemose Indskolingen på Grønnemose Velkommen indenfor Grønnemose Indskoling, Skolesvinget 8, 2860 Søborg tlf: 39 57 32 45 Velkommen: Velkommen til indskolingen pa Grønnemose Skole. Med denne information håber

Læs mere

Gjellerup Svømmeklub Sommer 2015

Gjellerup Svømmeklub Sommer 2015 Gjellerup Svømmeklub Sommer 2015 Åbent Hus onsdag den 29. april kl. 18.00 19.30 Tilmeld online fra torsdag d. 30. april kl. 18:00 på: www.gjellerupsvommeklub.dk Sæsonkalender Åbent hus på Hammerum Friluftsbad

Læs mere

Ullits Gymnastikforening

Ullits Gymnastikforening Ullits Gymnastikforening Aktiviteter i Ullits Minihal Vi begynder i uge 38 d. 17. september 2018/2019 byder velkommen til en ny sæson Hold Jordbærpiger og spinatdrenge Tid: Mandag kl. 17.00-17.55 Alder:

Læs mere

Danmarks mesterskaber for hold - Svømmeligaen 06. 07. april 2013. Praktiske oplysninger. &Svømmeklubben KVIK Kastrup

Danmarks mesterskaber for hold - Svømmeligaen 06. 07. april 2013. Praktiske oplysninger. &Svømmeklubben KVIK Kastrup Danmarks mesterskaber for hold - Svømmeligaen 06. 07. april 2013 Praktiske oplysninger &Svømmeklubben KVIK Kastrup Velkommen til Danmarks Mesterskaber for hold 2013 Svømmeklubben KVIK Kastrup og Dansk

Læs mere

Tennissommerskole i Odder Tennisklub

Tennissommerskole i Odder Tennisklub Tidspunkt Februar/marts Tilmelding til DTF Aktion og kommentarer Mail fra DTF om tennissommerskole. Klubben skal tilmelde sig en tennisskolepakke inden en bestemt dato (medio april). Gør opmærksom på ved

Læs mere

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder.

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Vi har som bekendt været lidt presset med de fysiske rammer gennem

Læs mere

4. Februar 2016, kl. 19:00

4. Februar 2016, kl. 19:00 4. Februar 2016, kl. 19:00 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. Formandens beretning 1/6: Endnu et år er gået for Vordingborg svømmeklub og det er tid til

Læs mere

Driftsaftale. mellem. Faxe Kommune. den selvejende institution Faxe-Hallerne. Bilag 2 - Svømmehallen

Driftsaftale. mellem. Faxe Kommune. den selvejende institution Faxe-Hallerne. Bilag 2 - Svømmehallen Driftsaftale mellem Faxe Kommune og den selvejende institution Faxe-Hallerne Bilag 2 - Svømmehallen FH-bilag2 juli 2013 Side 1 af 5 Indhold bilag 2 1 Lokaler og råderet 2 Åbningstider og tilgængelighed

Læs mere

Ullits Gymnastikforening

Ullits Gymnastikforening Ullits Gymnastikforening byder velkommen til en ny sæson Aktiviteter i Ullits Minihal Vi begynder i uge 37 d. 12. september 2016/2017 Hold Far/mor/barn gymnastik Tid: Mandag kl. 16.30-17.25 Alder: ca.

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING

BESTYRELSENS BERETNING BERETNING MARTS 2013/ MARTS 2014 BESTYRELSENS BERETNING MARTS 2014-MARTS 2015 Velkommen til årets generalforsamling. - Præsentation af bestyrelsen KLUBBEN I TAL Medlemstal - Stiger stadig: vi rundede 1300

Læs mere

Babysvømning i Horsens Svømmeklub

Babysvømning i Horsens Svømmeklub Babysvømning i Horsens Svømmeklub Hvorfor er babysvømning godt? Babysvømning giver barnet en følelse af velvære og minder barnet om den trygge tid i mors mave under graviditeten. Det er lige fascinerende

Læs mere

Almindelige regler m.m.

Almindelige regler m.m. Almindelige regler m.m. Smid affald i skraldespanden Tag andres affald med i skraldespanden Fej evt. platformene mens jeres børn rider Hold toiletterne pæne. Aflever dem, som du selv ønsker at finde dem!!!

Læs mere

Vejle Svømmeklub og Dansk Svømmeunion byder hermed velkommen til VEST-Lang for junior og senior, som finder sted fra den marts 2019 i Vejle.

Vejle Svømmeklub og Dansk Svømmeunion byder hermed velkommen til VEST-Lang for junior og senior, som finder sted fra den marts 2019 i Vejle. Vejle Svømmeklub og Dansk Svømmeunion byder hermed velkommen til VEST-Lang for junior og senior, som finder sted fra den 8. 10. marts 2019 i Vejle. PRAKTISKE OPLYSNINGER Stævnet afholdes i DGI Huset Vejle

Læs mere

Velkomstpjece til Fanø Børnehave

Velkomstpjece til Fanø Børnehave Velkomstpjece til Fanø Børnehave Kære børn og forældre! Velkommen til Fanø Børnehave. Hensigten med denne pjece er at give en kortfattet orientering om dagligdagen, traditioner og andre emner, som vi tror

Læs mere

Kildegård Klubben. For yderligere information er du velkommen til at kontakte: Klub og SFO leder Dan Guul Simonsen, tlf.

Kildegård Klubben. For yderligere information er du velkommen til at kontakte: Klub og SFO leder Dan Guul Simonsen, tlf. Kildegård Klubben Kildegård Klubben Kildegårdskolen Kommenhaven 13 2730 Herlev Tlf.: 20 14 07 77 www.kildegårdskolen.dk www.kildegaardklubben.dk https://kildegaardskolen.iportalen.dk/common/index.do For

Læs mere

Indholdsfortegnelse. På de forskellige sider ser I billeder fra dagene før første skoledag Der var lidt kaotisk forskellige steder både ude og inde!

Indholdsfortegnelse. På de forskellige sider ser I billeder fra dagene før første skoledag Der var lidt kaotisk forskellige steder både ude og inde! Indholdsfortegnelse side 2: Skolelederen har ordet side 4: Kalenderen side 5: En lille huskeliste side 6: Forældremøderne side 7: UndervisningsMiljøVurde ring side 8: Idrætsdagene på Herlev Stadion side

Læs mere

VELKOMMEN. Kære barn og forældre. Jeres familie bydes rigtig hjertelig velkommen til Fritidsinstitutionen ved Ørestad Skole - Melodien.

VELKOMMEN. Kære barn og forældre. Jeres familie bydes rigtig hjertelig velkommen til Fritidsinstitutionen ved Ørestad Skole - Melodien. VELKOMMEN Til Fritidsinstitutionen ved Ørestad Skole - Melodien Start onsdag d. 2. maj 2018 kl. 9:00 MAJ 2018 Highlights Vores åbningstid er kl. 6:15 17:00 alle hverdage. Kl. 6:15-7:30 serverer vi morgenmad

Læs mere

Svømmehal: Greve Svømmehal Jørgen Bachs Plads Greve

Svømmehal: Greve Svømmehal Jørgen Bachs Plads Greve PRAKTISKE INFORMATIONER Svømmehal: Greve Svømmehal Jørgen Bachs Plads 1 2670 Greve Det er nemt at komme til og fra Greve. Vi har S-tog til København og Køge (10-20 minutters drift). Stationen ligger kun

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 55. Ferieplan for skoleåret 15/16

Nyhedsbrev nr. 55. Ferieplan for skoleåret 15/16 www.norreskov-skolen.dk Nørreskov-Skolen, den 9. oktober 2014 Nyhedsbrev nr. 55 Skolefrugt Efter en pause på et par år, giver vi igen mulighed for, at eleverne på Nørreskov-Skolen kan købe frugt. Vi har

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 3. februar 2017 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 892 Næste uge: Mærkedag: 6. februar 7. februar 8. februar 9. febraur UU-vejleder 8.kl. - kl. 12.15 Fagcafé 7.-8.-9.kl. Hans + Tine kursus Fagcafé

Læs mere

GS Home Hold Klubben Kontakt

GS Home Hold Klubben Kontakt GS Home Hold Klubben Kontakt Svømmehaller: Vestre skole 16m bassin dybde fra 90 cm til 120 cm Det vil være en rigtig god ide at medbringe svømmebriller Ydesvej Svømmehal 25m baner dybde fra 120 cm til

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER

PRAKTISKE OPLYSNINGER Vejle Svømmeklub og Dansk Svømmeunion byder hermed velkommen til Vestdanske Kortbane Mesterskaber, som finder sted den 5. til 7. oktober 2018 i Vejle. Formanden for Vejle Svømmeklub Lars Hededal udtaler:

Læs mere

Tillægskontrakt mellem forældre og den private børnepasser i Dagplejen Musik & Leg

Tillægskontrakt mellem forældre og den private børnepasser i Dagplejen Musik & Leg Tillægskontrakt mellem forældre og den private børnepasser i Dagplejen Musik & Leg 1. Åbningstider Mandag- torsdag: 7:00-16:00 Fredag: 7:00-15:15 Jeres barn skal afleveres efter den angivne åbningstid

Læs mere

VIL DU VÆRE ELEV HOS OS?

VIL DU VÆRE ELEV HOS OS? VIL DU VÆRE ELEV HOS OS? AspIT Midtjylland En it-uddannelsesmodel for unge med autisme-spektrumforstyrrelse Til kommende elever, deres familie og støttepersoner Når et ungt menneske overvejer at blive

Læs mere

BRUG AF SVØMMEBANER I KILDESKOVSHALLENS SVØMMEHAL

BRUG AF SVØMMEBANER I KILDESKOVSHALLENS SVØMMEHAL BRUG AF SVØMMEBANER I KILDESKOVSHALLENS SVØMMEHAL Husk Dialog er altid at foretrække Vi skal hjælpe hinanden - men ved tvivl gælder følgende retningslinjer. Indhold Banetove... 2 Baneskilte... 4 Brug af

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 8. februar 2013 Fredagsbrev nr. 728 Næste uger: 09. februar 09. februar 18. februar 22. februar Udlejning Baunen Fagkonsultation 8.kl. Vinterferie Skole og SFO holder lukket

Læs mere

Gjellerup Svømmeklub Sommer 2012

Gjellerup Svømmeklub Sommer 2012 Gjellerup Svømmeklub Sommer 2012 Åbent Hus tirsdag den 1. maj kl. 18.00 19.30 Tilmeld online fra onsdag d. 2. maj kl. 18:00 på: www.gjellerupsvommeklub.dk Sæsonkalender Åbent hus på Hammerum Friluftsbad

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar Børnerådet Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

DGI Midtjylland Svømning. Aqua Baby Workshop. Lørdag, den 6. januar 2018 kl i Skals Idræts- og svømmehal.

DGI Midtjylland Svømning. Aqua Baby Workshop. Lørdag, den 6. januar 2018 kl i Skals Idræts- og svømmehal. DGI Midtjylland Svømning Aqua Baby Workshop Lørdag, den 6. januar 2018 kl. 9.00-14.00 i Skals Idræts- og svømmehal. www.dgi.dk/svoemning 2 Aqua Baby Workshop Start året med at få ny viden og inspiration

Læs mere

KONTAKTEN Øster Snede Skole

KONTAKTEN Øster Snede Skole KONTAKTEN Øster Snede Skole Skoleåret 2013/2014 Nr. 5 Kalenderen skoleåret 2014 2015 Skolens aktivitetskalender kan ses på forældreintra og skolens hjemmeside: www.oester-snede-skole.dk/fo Ferieplan for

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 28. november 2014 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 802 Næste uge: 30. november 01. december 02. december Udlejning Baunen Juleemnedag fra kl.08.05-13.00 HK fri Lærermøde Mærkedag: 29. november

Læs mere

Skolernes aktivitets- og feriekalender

Skolernes aktivitets- og feriekalender Ma 1 27 2 Juli 3 4 5 6 7 Ma 8 28 9, 10, 11, 12, 13, 14, Ma 15 29 16, 17, 18, 19, 20, 21, Ma 22 30 23, 24, 25, 26, 27 28 Ma 29 31 30 31 21 22 23 24 25 Ma 26 35 27 28 29 30 31 August 22 arbejdsdage ekskl.

Læs mere

Informationsbrev vedr. sponsorstævne 2014

Informationsbrev vedr. sponsorstævne 2014 Informationsbrev vedr. sponsorstævne 2014 Sponsorstævnet afholdes lørdag den 27. september 2014 i Fløng Svømmehal, Fløng byvej 24, 2640 Hedehusene. PROGRAM: 08.0009.00 Udlevering af TshirtsGruppebillede

Læs mere

AGF Svømning indbyder i samarbejde med Handelsbanken og Arena til Handelsbanken Aarhus Open i dagene 5. juni - 7. juni 2015 på Aarhus Svømmestadion

AGF Svømning indbyder i samarbejde med Handelsbanken og Arena til Handelsbanken Aarhus Open i dagene 5. juni - 7. juni 2015 på Aarhus Svømmestadion AGF Svømning indbyder til Handelsbanken Aarhus Open 5. 7. juni 2015 AGF Svømning indbyder i samarbejde med Handelsbanken og Arena til Handelsbanken Aarhus Open i dagene 5. juni - 7. juni 2015 på Aarhus

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren 1 Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 30 skolebørn og 20 førskolebørn. De

Læs mere

Program for svømmestævne. Fredag den 30. januar 2015 kl Gladsaxe Svømmehal, Vandtårnsvej 55, 2860 Søborg

Program for svømmestævne. Fredag den 30. januar 2015 kl Gladsaxe Svømmehal, Vandtårnsvej 55, 2860 Søborg Sportsudvalget Program for svømmestævne 21. januar 2015 Fredag den 30. januar 2015 kl. 13.30-17.00 Gladsaxe Svømmehal, Vandtårnsvej 55, 2860 Søborg Velkommen til årets første og meget populære stævne Vi

Læs mere

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i Faxe Ladeplads Idrætsforening 2018 2019 Velkommen til Faxe Ladeplads Idrætsforening 2017 var 90-års-jubilæumsår for Faxe Ladeplads Idrætsforening. Foreningen

Læs mere

LANDSMESTERSKAB DGI Svømning den marts 2016 Ikast Svømmecenter

LANDSMESTERSKAB DGI Svømning den marts 2016 Ikast Svømmecenter LANDSMESTERSKAB DGI Svømning den 12.-13. marts 2016 Ikast Svømmecenter Velkommen til DGI Svømnings Landsmesterskab 2016 i Ikast Det er igen med glæde, at DGI Svømnings Stævneudvalg kan byde alle svømmere

Læs mere

Onsdag den 17. april Fredag den 19. april Lørdag den 20. april

Onsdag den 17. april Fredag den 19. april Lørdag den 20. april Klubmesterskab Sæson 2012-2013 Onsdag den 17. april Fredag den 19. april Lørdag den 20. april Svømmeskole Konkurrenceafdelingen Masters Boblehold Hvem bliver klubmester 2012-2013 i Herlev Svømning Det

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2015-2016 Udgave: August Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Velkommen i skole Indskrivning 2014

Velkommen i skole Indskrivning 2014 Velkommen i skole Indskrivning 2014 UDDANNELSE OG ARBEJDSMARKED Sidste frist for at indskrive Den 20. januar 2014 Velkommen i skole! Dit barn har nu nået en alder, hvor han/hun skal begynde i børnehaveklasse.

Læs mere

Skolenyt uge 49

Skolenyt uge 49 Skolenyt uge 49 www.ørdingfriskole.dk Ugens Højdepunkter: Der læres, øves og samarbejdes i alle fagene. Vi glæder os til eventyr og blokdage med dansk i fokus og med blandede hold. Dejligt med en fin julepyntet

Læs mere

Så blev det oktober, og efteråret er over os, selvom vejret jo ikke varierer så meget, fra det vi havde i sommers.

Så blev det oktober, og efteråret er over os, selvom vejret jo ikke varierer så meget, fra det vi havde i sommers. Så blev det oktober, og efteråret er over os, selvom vejret jo ikke varierer så meget, fra det vi havde i sommers. LUS Vi døjer rigtig meget med lus, og det er generelt et problem hos både de små og store

Læs mere

Informationsfolder Danske Juniormeterskaber på kortbane 2018

Informationsfolder Danske Juniormeterskaber på kortbane 2018 3. udgave, 31/10-2018 Informationsfolder Danske Juniormeterskaber på kortbane 2018 Adresser Svømmehal: Svømmestadion Danmark, Gl. Vardevej 60, 6700 Esbjerg. Mødelokale 1: Mødelokale 1, Blue Water Dokken,

Læs mere

Holdbeskrivelse og tider / sæson 2016

Holdbeskrivelse og tider / sæson 2016 Gravid svømning Gravidsvømning foregår i Forum Horsens varmtvandsbassin. Bevægelse i vand er den bedste motion for gravide. Fysisk og psykisk velvære under graviditeten. Svømning afhjælper bl.a. graviditetsgener.

Læs mere

Velkommen i vuggestuen Manegen

Velkommen i vuggestuen Manegen Velkommen i vuggestuen Manegen Byvej 248 A+B - 2650 Hvidovre Tlf.: 72 20 66 40 E-mail: manegen@hvidovre.dk Hjemmeside: www.manegen.hvidovre.dk Velkommen i vuggestuen Manegen. Byvej 248 A+B 2650 Hvidovre

Læs mere

SFO Højvangskolen 2013 Info

SFO Højvangskolen 2013 Info SFO Højvangskolen 2013 Info VELKOMMEN Vi vil gerne byde Jer velkommen i Højvangskolens SFO. Vores mål er at få et godt samarbejde mellem forældre, børn og personale, da det er vejen til god trivsel for

Læs mere

Fritidsforeningen Kildevæld Sæson

Fritidsforeningen Kildevæld Sæson Fritidsforeningen Kildevæld Sæson 2011-2012 For 3. år tilbyder vi spændende aktiviteter for alle børn på Østerbro! Kildevældsskolens frivillige forældre ser frem til endnu et år, med godt samarbejde og

Læs mere

AIA-TRANBJERG BADMINTON VELKOMSTBREV SÆSONEN 2010/2011

AIA-TRANBJERG BADMINTON VELKOMSTBREV SÆSONEN 2010/2011 AIA-TRANBJERG BADMINTON VELKOMSTBREV SÆSONEN 2010/2011 Generel information Så starter badmintonsæsonen igen, og vi glæder os til at se gamle og nye spillere - til en god og hyggelig sæson i AIA-TRANBJERG

Læs mere