Resumé Indholdsfortegnelse:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Resumé Indholdsfortegnelse:"

Transkript

1

2 Resumé Grundejeren ønsker at etablere en støjvold med genanvendelse af lettere forurenet jord. Støjvolden ønskes opført for at afskærme en ejendom, hvis beboelses- og opholdsarealer ligger ca. 150 m fra motorvej E45 s vejmidte i niveau med motorvejen. I opførelseperioden kan der forekomme støj- og støvgener fra entrepenørmaskiner. Et vilkår for opførelse af støjvolden vil være at støv ikke må være til gene for afviklingen af trafikken på motorvej E45. Ejendommens egen vandindvindingsboring ligger ca. 20 meter fra den projekterede støjvold. Et vilkår for tilladelsen er derfor, at der stilles vilkår i tilladelsen om, at jord inden for 30 m fra boringen højst må være kategori 1 (ren) jf. jordflytningsbekendtgørelsen og at dette skal dokumenteres overfor kommunen. Indholdsfortegnelse: Del 1 Sagens lovgrundlag og baggrund. 3 Retsbeskyttelse. 4 Del 2 Kommunens afgørelse.. 5 Vilkår for afgørelsen 5 Generelle oplysninger.. 7 Del 3 Afgørelsens forudsætninger. 8 Del 4 Offentliggørelse, klagevejledning og underretning. 12 Del 5 Bilag. 14

3 $%& ' " Kommunen har vurderet, at det ansøgte anlæg på baggrund af afgørelser i Natur- og Miljøklagenævnet (NMK og NMK ) skal betragtes som en listevirksomhed jf. miljøbeskyttelseslovens 33 og godkendelsesbehandles som sådan. Dette er meddelt ansøgerens rådgiver, der oprindelig havde indsendt ansøgning om en tilladelse efter miljøbeskyttelseslovens 19 til anlægget. Etablering af den ansøgte støjvold på Ustrup Skovvej 1, 6500 Vojens er derfor omfattet af Godkendelsesbekendtgørelsen 2, og er opført under bilag 2-listens punkt K206, som omfatter Anlæg, der nyttiggør ikke-farligt affald, bortset fra anlæg under punkt 5.3 i bilag 1, autoophugning, skibsophugning, biogasfremstilling, kompostering og forbrænding. Godkendelsesbekendtgørelsen fastsætter standardvilkår for bl.a. listepunkt K206, men disse omfatter udelukkende følgende aktiviteter: - Neddeling af bygge- og anlægsaffald, der primært består af beton, sten, træ, tegl eller asfalt. - Slaggebehandling udendørs (lagring, modning, knusning og sortering). - Slammineraliseringsanlæg. Etablering af støjvolde af forurenet jord er således ikke omfattet af standdardvilkårene for dette listepunkt. Kommunen er godkendelsesmyndighed ifølge Godkendelsesbekendtgørelsens 5. Denne afgørelse omfatter matrikelnumrene 253 Ustrup, Vedsted og 174 Ustrup, Vedsted, Ustrup Skovvej 1, 6500 Vojens. Baggrunden for denne afgørelse er: Torben Clausen A/S, Haderslev har fremsendt ansøgning om tilladelse til genanvendelse af lettere forurenet jord i en støjvold som planlægges opført på ovennævnte matrikelnumre hos Lorens Simonsen, Ustrup Skovvej 1, 6500 Vojens. Formålet med støjvolden er at begrænse støjen fra den nærliggende motorvej E45, se oversigtskortet i bilag 1. Den jord der søges om at udlægge i støjvolden vil være lettere forurenet jf. Bekendtgørelse om forurenet jord (bek. nr. 554 af ) (!"!!)

4 1'+'-2'''$', Retsbeskyttelsesperioden for miljøgodkendelsen udløber 8 år efter denne afgørelses meddelelse; eller såfremt den påklages, 8 år fra meddelelsen af klagemyndighedens afgørelse. Tilsynsmyndigheden kan dog til enhver tid revidere vilkårene for en virksomheds godkendelse for at forbedre virksomhedens kontrol med egen forurening (egenkontrol) eller opnå et mere hensigtsmæssigt tilsyn.

5 $%& *!! Haderslev Kommune meddeler miljøgodkendelse efter Miljøbeskyttelseslovens 33, stk. 1 til etablering af støjvold indeholdende lettere forurenet jord. Godkendelsen omfatter kun de miljømæssige forhold, som defineret i Miljøbeskyttelseslovens kapitel 5 og i Godkendelsesbekendtgørelsen. Haderslev Kommune meddeler tilladelse til, at støjvolden etableres som anført i ansøgningen (bilag 2) og som det i øvrigt fremgår af sagens akter på nedenstående vilkår. Vilkår markeret med (s) er taget fra standardvilkår. De øvrige er supplerende ikkestandardvilkår. ''' ' + 1. Godkendelsen til etablering af en støjvold på Ustrup Skovvej 1 bortfalder, såfremt den ikke er udnyttet inden 2 år efter offentliggørelsen, jf. Godkendelsesbekendtgørelsen 33 stk En kopi af denne godkendelse skal til enhver tid være tilgængelig på anlægget for de personer, der har ansvaret for anlæggets etablering. 3. Der skal på anlægget foreligge en driftsinstruktion, der beskriver hvordan personalet skal foretage fornøden modtagekontrol for let forurenet jord, og hvordan de skal forholde sig i tilfælde af driftsforstyrrelser og uheld (s). Driftsinstruktionen skal, senest 2 uger inden første læs jord modtages, sendes til tilsynsmyndigheden. 4. Der skal foretages en modtage kontrol af de enkelte læs inden accept af aflæsning. Modtagekontrollen skal som minimum omfatte: - En visuel og lugtmæssig inspektion af jorden - En registrering af oplysnnger om oprindelseslokaliteten, den leverede jordmængde, samt hvorvidt der er tale om uforurenet eller let forurenet jord 5. Arbejde med maskiner, tilkørsel af materialer og anden støjende aktivitet i forbindelse med etablering af støjvolden må kun ske mandag til fredag i tids-

6 rummet Det skal ved tilrettelæggelse af anlæggets opførelse, herunder ved vanding eller befugtning, sikres at arbejdet med at anlægge støjvolden ikke forårsager lugt- eller støvgener uden for anlægsområdet. Specielt må støv ikke være til gene for afviklingen af trafikken på motorvej E Hvis der uden for anlægsområdet konstateres støvgener, der efter tilsynsmyndighedens vurdering er væsentlige, kan tilsynsmyndighden forlange, at støvende oplag overdækkes eller befugte, og at der etableres afskærmning eller befugtning af sorterings- og håndteringsaktiviteterne. 8. Medens støjvolden etableres skal det sikres at uvedkommende ikke har adgang til området, f.eks. ved skiltning og afspærring. Dette gælder både inden for og uden for arbejdstiden. 9. Der må kun modtages op til m 3 let forurenet jord til etablering af støjvolden, som skal opføres som vist på tegning i bilag 2. Der gælder dog følgende for anvendelse af let forurenet jord til indbygning i støjvolden: Inden for en afstand af 30 m til ejendommens drikkevandsboring, DGU- nr må der ikke anvendes let forurenet jord i støjvolden. Her skal anvendes ren jord til indbygning i støjvolden. Opfyldelsen af dette krav skal dokumenteres overfor kommunen. 10. Den lettere forurenede jord placeres minimum 1 meter over højeste grundvandsspejl. 11. Ved let forurenet jord forstås jord som overholder grænseværdierne vist i bilag Hvis et jordparti er forurenet med stoffer, der ikke er nævnt i bilag 3 skal Haderslev Kommune staks kontaktes. Det er Kommunen som afgør om jorden kan kategoriseres som let forurenet, så det kan modtages til indbygning i støjvolden. * 13. Anmeldelsen af jorden og dokumentation af jordens forureningsgrad skal foreligge inden modtagelsen på ejendommen jf. kravene i jordflytningsbekendtgørelsen. Desuden gælder, at - Gennemsnittet af analyseværdierne for et stof ikke må overskride grænseværdien for stoffet - Ingen enkeltanalyse må overskride grænseværdien med mere end 50 %.

7 14. Den let forurenede jord skal overalt afsluttes med et markeringsnet, afdækkes med med et mindst 0,5 m tykt lag uforurent jord og tilsås med græs på en måde, der sikrer mod slitage og erosion af afdækningslaget. ''''2,' Afdækning og tilsåning af volden skal være foretaget mindst 1 måned efter, at anlægsarbejdet er afsluttet. Herefter skal der staks indsendes en færdigmelding af projektet til Kommunen med angivelse af præcise mål, mængder og forureningskategori af indbygget jord. Anlægget må ikke ændres bygningsmæssigt på en måde, som indebærer forøget forurening, før udvidelsen eller ændringen er vurderet og om fornødent godkendt af kommunen efter Miljøbeskyttelseslovens 33. Denne godkendelse omfatter udelukkende virksomhedens forhold til Miljøbeskyttelseslovens bestemmelser. Anden tilladelse herunder indhentes hos de respektive myndigheder. Opmærksomheden henledes på Miljøbeskyttelseslovens 71, der indeholder bestemmelse om, at den, der er ansvarlig for forhold eller indretninger, som kan give anledning til forurening, straks skal underrette tilsynsmyndigheden, såfremt driftsforstyrrelser eller uheld medfører væsentlig forurening eller indebærer fare herfor.

8 $%&, - '',-''','' &&., Dato Betegnelse Journal Bemærkninger Mere end 8 år. Udledningstilladelse 06/1219 Tilladelse til privat spildevandsanlæg og udledning af renset spildevand Anlæg til bortskaffelse af affald er omfattet af punkt 12 b anlæg til bortskaffelse af affald På grundlag af en VVM-screening udarbejdet i overensstemmelse med VVMbekendtgørelsens bilag 3, har kommunen truffet afgørelse om, at opførelse af den ansøgte støjvold ikke er VVM-pligtig.,'-,-+'-,'' Se bilag 1 for beskrivelse af det ansøgte anlæg. 3'''4 Entreprenør og ansøger: Torben Clausen A/S Oksbølvej Haderslev Grundejer: Lorens Simonsen Ustrup Skovvej Vojens &,-4'' Støjvold til begrænsning af støj fra Motorvej E45. Anvendelse af let forurent jord indgår i støjvoldens opbygning.

9 5','4' Ejendommen Ustrup Skovvej 1 ligger ca. 90 m fra Vismarlundvej og 145 m vest for Motorvej E45. Ejendommen er den eneste beboelse med indkørsel ad Ustrup Skovvej fra Vismarlundvej. Ind- og udkørsel til støjvolds-området vil kunne ske fra Vismarlundvej. Området ligger ca. 400 m nordvest for flækken Ustrup samt ca m nord for landsbyen Vedsted. $'.- Støjvolden ligger jf. gældende Kommuneplan 2009 for Haderslev Kommune i landzone. Der er ingen lokalplan for området. 6','' Der er søgt om landzonetilladelse til støjvolden. $ 000.' I henhold til 7, stk. 1i habitatsbekendtgørelsen (bek. nr. 408 af 1. maj 2007) skal der foretages en vurdering af, om projektet i sig selv, eller i forbindelse med andre planer og projekter kan påvirke et Natura-2000 område væsentligt. Nærmeste Natura-2000 område er EF-Habitatområde 81, Pamhule Skov og Stevning Dam. Afstanden til den ansøgte støjvold er 1,5 km. Miljø og Industri, Haderslev Kommune har vurderet, at støjvolden ikke vil påvirke ovennævnte Natura-2000 område pga. anlæggets begrænsede karakter og afstanden til Natura-2000 området. Der skal derfor ikke foretages en nærmere konsekvensvurdering af projektets virkning på Natura-2000 områder og bevaringsmålsætningen for disse. 3+'-2''75,&.' I henhold til EF-habitatdirektivets bilag IV er en række dyre- og plantearter strengt beskyttede. Området hvor støjvolden tænkes opført er i dag dyrket mark. Det nærmeste registrerede beskyttede naturområde findes ca. 350 m nord for den ansøgte støjvold. Der findes ikke vandhuller under 100 m 2 på det ansøgte areal. På baggrund af Naturstyrelsens oversigt over bilag IV-arter i danmark og ud fra oplysninger om deres udbredelse, krav til levesteder og foreliggende oplysninger om kendte lokale forekomster er der foretaget en vurdering af projektets mulige påvirkning af artene. Det vurderes, at projektets aktiviteter ikke vil medføre væsentlig negativ påvirkning af levesteder og bestande af danske bilag IV-arter, da der ikke sker ændringer i arealan-

10 vendelsen, etableres anlæg, eller forekommer udledninger, som kan antages at ville få sandsynlig væsentlig negativ indflydelse, der yderligere vil påvirke de beskyttede arter. 4'''$'' &,-4''+'-,' Virksomheden kan tilslutte sig de i godkendelsen anførte vilkår. +'' Embedslægeinstitutionen har ingen indvendinger eller kommentarer til Kommunens miljøgodkendelse af støjvold på Ustrup Skovvej 1, Vojens. $'$',+'$'' Etablering af en støjvold af forurenet jord er omfattet af listepunkt K206 i godkendelsesbekendtgørelsen (bek. nr af 20. december 2012). Der er ikke standardvilkår for denne type aktivitet. Uanset dette er der, hvor det er muligt, taget udgangspunkt i standardvilkårene for K206. Kommunen har vurderet, at det ansøgte anlæg på baggrund af afgørelser i Natur- og Miljøklagenævnet (NMK og NMK ) skal betragtes som en listevirksomhed jf. miljøbeskyttelseslovens 33 og godkendelsesbehandles som sådan. Dette er meddelt ansøgerens rådgiver, der oprindelig havde indsendt ansøgning om en tilladelse efter miljøbeskyttelseslovens 19 til anlægget. Ansøgningen er vedlagt som bilag 1. Der er fastsat vilkår om, at der skal foreligge en driftsinstruks for modtagekontrol samt driftsforstyrrelser og uheld med udgangspunkt i standardvilkår for K206. Endvidere er der fastsat vilkår om, at kommunen skal kontaktes, hvis jorden er forurenet med stoffer, der ikke er nævnt i ilag 8. Kommunen afgør om den pågældende jord må modtages. For at undgå opblanding er der fastsat vilkår om markeringsnet mellem den let forurenede jord og den halve meter ren jord på toppen. Det vurderes, at støj ved anlæggelsen af volden ikke vil udgøre et problem, da afstanden til nærmeste beboelsesejendom er ca. 275 m og arbejdet med etablering af støjvolden vil foregå i dagtimerne under anvendelse af almindelige entrepenørmaskiner. 8'2',,'''

11 Det vurderes at støjvolden kan anlægges uden at påføre omgivelserne forurening, som er uforenelig med hensynet til omgivelsernes sårbarhed og kvalitet. Anlægget vil ligge uden for områder med særlige drikkevandsinteresser (OSD), og indvindingsoplande til almene vandværker. Der findes ikke beskyttede naturtyper i anlægsområdet. Der er stillet vilkår om, at støvgener under anlægsarbejdet skal undgås, med specielt henblik på motorvej E45. 9,-'4 Det vurderes, at til- og frakørsel til virksomheden vil kunne ske uden væsentlige miljømæssige gener for de omboende. Dette begrundes med ejendommens beliggenhed langt fra naboer (se under punktet Beliggenhed ). Den nærmeste bebyggelse, flækken Ustrup ca. 400 m fra virksomheden, ligger på den anden side af motorvej E45. :'+2''$', Der er i ansøgningen søgt om anvendelse at let forurenet jord i hele volden bortset fra de planlagte 0,5 m renjordsafdækning. Dette kan ikke godkendes fuldt ud, da dele af støjvolden vil ligge mindre end 30 m fra ejendommens drikkevandsboring med DGU- nr Ifølge 6 i restproduktbekendtgørelsen (Bek. Nr af 21. december 2010) er anvendelsen af restprodukter og jord med forureningsniveau som det ansøgte bl.a. betinget af, at afstanden til indvindingsanlæg for vandforsyning, hvortil der stilles krav om drikkevandskvalitet, er mindst 30 m. Der er i miljøgodkendelsen derfor stillet vilkår om, at der hvor støjvolden etableres mindre end 30 m fra indvindingsboringen, ikke må anvendes let forurenet jord i opbygningen af volden. Her skal anvendes ren jord til indbygning i støjvolden. Opfyldelsen af dette krav skal dokumenteres. 3-', Nedenstående akter fra kommunens sagsnr. 13/44994 er indgået i behandlingen af miljøgodkendelsen.

12 -$'+'-,'' 92' -.!/0.0( 1.!.02 3,!/0 3,//4 3 $ 56 ','' Meddelelse om miljøgodkendelse i henhold til Miljøbeskyttelseslovens 33 stk. 1 til anlæg af støjvold på matr. nr. 253 Ustrup, Vedsted og 174, Ustrup, Vedsted, på adressen Ustrup Skovvej 1 vil blive annonceret i på kommunens hjemmeside, i perioden til ''', Denne afgørelse kan, jf. Miljøbeskyttelseslovens kapitel 11, påklages til Natur- og Miljøklagenævnet af: 1. Den, til hvem afgørelsen er rettet. 2. Enhver, der har en individuel, væsentlig interesse i sagens udfald. 3. De i nævnte klageberettigede organisationer og myndigheder i det omfang, de er klageberettigede i den konkrete sag. En evt. klage skal stiles til Natur- og Miljøklagenævnet og indgives skriftligt til: Haderslev Kommune, Rådhuscentret 7, 6500 Vojens Eller på mail til: teknikmiljoe@haderslev.dk Kommunen videresender klagen til Natur- og Miljøklagenævnet ledsaget af det materiale, der er indgået i sagens vurdering.

13 En klage skal være kommunen i hænde senest 4 uger herefter, dvs. senest ved kontortids ophør den Betaling Det er en betingelse for Natur- og Miljøklagenævnets behandling af klagen, at klager indbetaler et klagegebyr til nævnet. Klagegebyret er fastsat til 500 kr. Klager vil modtage en opkrævning på gebyret fra Natur- og Miljøklagenævnet, når nævnet har modtaget klagen fra Haderslev Kommune. Betales gebyret ikke på den anviste måde og inden for den fastsatte frist på 14 dage, afvises klagen fra behandling. Gebyret tilbagebetales, eksempelvis hvis klager får helt eller delvis medhold i klagen se nærmere i vejledningen om gebyrordningen på Natur- og Miljøklagenævnets hjemmeside ( Opsættende virkning og øvrige klagemuligheder Miljøgodkendelsen kan udnyttes, fra det øjeblik, den er meddelt jf. lovens 96. Dog sker iværksættelse på eget ansvar, idet klagemyndigheden i tilfælde af klage kan ændre eller ophæve en miljøgodkendelse. Virksomheden vil, senest når klagefristen er udløbet, blive underrettet om, hvorvidt der er indgået klager til kommunen over afgørelsen. Denne afgørelse kan i henhold til miljøbeskyttelseslovens 101 indbringes for domstolene. Ønskes afgørelsens gyldighed afprøvet ved domstolene, skal sagen være anlagt inden 6 måneder efter godkendelsen er offentliggjort eller, hvis sagen påklages, inden 6 måneder efter, at den endelige administrative afgørelse foreligger. #'', Denne afgørelse er sendt til følgende: Torben Clausen A/S v/ Helge Godtfeldt, hg@torbenclausen.dk og Lorens Simonsen, lorens.simonsen@yahoo.com Embedslægeinstitutionen Syddanmark, syd@sst.dk Danmarks Naturfredningsforening, dn@dn.dk Danmarks Naturfredningsforening lokalafdeling for Haderslev v/bent Karlsson, bent.karlsson@mail.dk

14 $%& 5, 1) Oversigtskort 2) Ansøgning 3) Grænseværdier for let forurenet jord

15 Signaturforklaring Haderslev Kommune, Kort & Matrikelstyrelsen Kortet indeholder data af forskellig nøjagtighed og er derfor kun til oversigtsbrug. Kortet kan ikke anvendes ved skelstridigheder. Der tages forbehold til kortets ajourføringsstatus Bilag 1 - oversigtskort Miljøgodkendelse, Støjvold, Ustrup Skovvej 1 Journalnr: 13/ : / miljø og industri Sagsbehandler: diperf

16 Sønderjysk Miljørådgivning Jejsing den 10. oktober 2013 c/o Knud Damgaard Christensen Søndertoften 29, Jejsing 6270 Tønder Mail: Tlf Haderslev Kommune Teknik og Miljø Rådhuscentret Vojens Vedr.: Ansøgning om 19 tilladelse til en støjvold På vegne af Torben Clausen A/S, Oksbølvej 14, 6100 Haderslev søges der en tilladelse efter miljøbeskyttelseslovens 19 til at genanvende lettere forurenet jord i en støjvold hos Lorens Simonsen, Ustrup Skovvej 1, 6500 Vojens. Entreprenør og indehaver af tilladelsen vil være: Torben Clausen A/S Oksbølvej Haderslev Kontaktperson: Helge Godtfeldt, tlf / , mail: hg@torbenclausen.dk. Grundejer: Lorens Simonsen Ustrup Skovvej Vojens Tlf , mail: lorens.simonsen@yahoo.com. De berørte matrikelnumre vil være: 253 Ustrup, Vedsted 174 Ustrup, Vedsted Beskrivelse af projektet Lorens Simonsen ønsker at få lavet en støjvold for at begrænse støjen fra motorvejen. Støjvolden ønskes anlagt med en kerne af lettere forurenet jord, som vil blive afdækket med ren jord med en lagtykkelse på 0,5 m. Lettere forurenet jord er med et indhold af forurenede stoffer som beskrevet i bekendtgørelsen om lettere forurenet jord 1. 1 Bekendtgørelse nr. 554 af 19. maj 2010

17 Grænsen mellem det lettere forurenede jord og den rene jord vil blive markeret med et markeringsnet. Støjvolden vil blive ca. 228 m lang. Højden vil være ca. 6,5 m og bredden vil være ca. 18 m. Der ønskes afrømmet ca. 0,5 m muldjord for at kunne bygge volden på intakt jord. Det er uhensigtsmæssigt at køre med tunge maskiner på blød muldjord. Den afrømmede muldjord vil blive anvendt som renjordsafdækning af volden. Der vil dog blive tilført ekstra ren jord til afdækning af volden. Mængden af lettere forurenet jord i volden skønnes at blive på ca m 3 svarende til ca ton. Mængden af ren jord til afdækningen af volden skønnes at blive ca m 3 svarende til ca ton. Miljøforhold Ifølge ligger ejendommen i et område med drikkevandsinteresser. Ifølge oplysninger fra kommunen (Peter Erfurt) den 25. september 2013 ligger ejendommen udenfor indvindingsoplande til vandværkerne. Oplysninger om boringer i området fra GEUS: DGU-nr , volden vil ligge ca. 20 m fra boringen. Grundvandsspejlet blev den 10. april 1979 pejlet til 19 m u. t. Boringen er 46,5 m dyb og er/har været filtersat fra 38,5 42,5 m u. t. Der er 20,7 m ler/moræneler over filterintervallet. Boringen anvendes til ejendommens vandforsyning DGU-nr , volden vil ligge ca. 265 m fra boringen. Der er ingen oplysninger om boringen. Boringen er sløjfet DGU-nr , volden vil ligge ca. 395 m fra boringen. Der er ingen oplysninger om boringen. Boringen er en privat husholdningsboring DGU-nr , volden vil ligge ca. 450 m fra boringen. Der er ingen oplysninger om boringen. Boringen er en privat husholdningsboring DGU-nr , volden vil ligge ca. 500 m fra boringen. Grundvandsspejlet blev den 25. august 1978 pejlet til 16 m u. t. Boringen er 25 m dyb og filtersat fra 22,5 25 m u. t. Der er 3 m ler over filterintervallet

18 Forslag til egenkontrol og vilkår Støjvolden oprettes i Haderslev Kommunes anmeldesystem som godkendt modtager af lettere forurenet jord. Hvert parti lettere forurenet jord inklusiv de analyser af jorden, der tilføres volden skal således godkendes af kommunen, inden det køres til volden. Der ønskes vilkår som følger reglerne i jordflytningsbekendtgørelsen 2 : 50 % -reglen der gør at enkelte analyser af jorden må overskride kravene til lettere forurenet jord med op til 50 % under forudsætning af at gennemsnittet af analyserne ikke overskrider kravene til lettere forurenet jord Hvis der foreligger en godkendt jordhåndteringsplan for et parti jord, så må jordpartiet tilføres volden uden krav om ekstra analyser selvom der ikke er en analyse af jorden for hver påbegyndt 120 ton Med venlig hilsen Accept fra ejendommes ejer til ansøgningen Knud Damgaard Christensen Lorens Simonsen Vedlagt Situationsplan med placering af volden samt profilsnot 2 kort fra GEUS med angivelse af boringernes placering Lokaliseringsskema for boring DGU-nr idet den er fejlplaceret på kortet fra GEUS hvilket er bekræftet af Lorens Simonsen Hvis der oplyses adresse til kdc@sjmr.dk fremsendes ovenstående bilag også elektronisk. 2 Bekendtgørelse nr af 12. december 2007

19 Bilag 3. Grænseværdier for let forurenet jord Grænseværdier for let forurenet jord mg/kg TS Metaller Arsen, uorganisk 20 Bly Cadmium 1 5 Chrom (VI) 20 Chrom (bortset fra Chrom VI) Kobber Kviksølv 1 3 Nikkel 30 Tin 500 Zink Benzin og olie C6-C10 kulbrinter 25 C10-C15 kulbrinter 40 C15-C20 kulbrinter 55 C20-C35 kulbrinter Sum af kulbrinter C6-C Benzen 1,5 Tjærestoffer PAH, total 1 40 Benz(a)pyren 1 3 Dibenz(a,h)anthracen jf. Bek. nr. 554 af om definition af let forurenet jord. Værdier for andre stoffer: Miljøstyrelsens liste over kvalitetskriterier, juli både kriterier for de enkelte kulbrintefraktioner og kriteriet for sum af kulbrinter skal være opfyldt samtidig

MILJØGODKENDELSE. Haderslev Kommune meddeler godkendelse efter Miljøbeskyttelseslovens. Vedsted, beliggende Hærvejen 9, 6500 Vojens.

MILJØGODKENDELSE. Haderslev Kommune meddeler godkendelse efter Miljøbeskyttelseslovens. Vedsted, beliggende Hærvejen 9, 6500 Vojens. MILJØGODKENDELSE Haderslev Kommune meddeler godkendelse efter Miljøbeskyttelseslovens 1 33 stk. 1 for anlæg af støjvold på matr. nr. 21 Skovby, Vedsted, beliggende Hærvejen 9, 6500 Vojens. Haderslev 30.

Læs mere

MILJØGODKENDELSE. Haderslev Kommune meddeler godkendelse efter Miljøbeskyttelseslovens. Hammelev, beliggende Slethusvej 1, 6500 Vojens.

MILJØGODKENDELSE. Haderslev Kommune meddeler godkendelse efter Miljøbeskyttelseslovens. Hammelev, beliggende Slethusvej 1, 6500 Vojens. MILJØGODKENDELSE Haderslev Kommune meddeler godkendelse efter Miljøbeskyttelseslovens 1 33 stk. 1 for anlæg af støjvold på matr. nr. 303 Styding, Hammelev, beliggende Slethusvej 1, 6500 Vojens. Haderslev,

Læs mere

Beskrivelse af projektet Lorens Simonsen ønsker at få lavet en støjvold for at begrænse støjen fra motorvejen.

Beskrivelse af projektet Lorens Simonsen ønsker at få lavet en støjvold for at begrænse støjen fra motorvejen. Sønderjysk Miljørådgivning Jejsing den 10. oktober 2013 c/o Knud Damgaard Christensen Søndertoften 29, Jejsing 6270 Tønder Mail: kdc@sjmr.dk www.sjmr.dk Tlf. 28 77 72 69 Haderslev Kommune Teknik og Miljø

Læs mere

VVM-afgørelse. Torben Clausen A/S Oksbølvej 14 6100 Haderslev. Att: Helge Godtfeldt hg@torbenclausen.dk

VVM-afgørelse. Torben Clausen A/S Oksbølvej 14 6100 Haderslev. Att: Helge Godtfeldt hg@torbenclausen.dk Torben Clausen A/S Oksbølvej 14 6100 Haderslev Att: Helge Godtfeldt hg@torbenclausen.dk Haderslev Kommune Teknik- og Miljøservice Miljø og Industri Simmerstedvej 1A, 1 6100 Haderslev Tlf. 74 34 34 34 post@haderslev.dk

Læs mere

VVM-afgørelse. Torben Clausen A/S Oksbølvej Haderslev. Att: Helge Godtfeldt

VVM-afgørelse. Torben Clausen A/S Oksbølvej Haderslev. Att: Helge Godtfeldt Torben Clausen A/S Oksbølvej 14 6100 Haderslev Att: Helge Godtfeldt hg@torbenclausen.dk Haderslev Kommune Teknik- og Miljøservice Miljø og Industri Simmerstedvej 1A, 1 6100 Haderslev Tlf. 74 34 34 34 post@haderslev.dk

Læs mere

Tillæg til Miljøgodkendelse nyttiggørelse af forurenet jord,

Tillæg til Miljøgodkendelse nyttiggørelse af forurenet jord, Tillæg til Miljøgodkendelse nyttiggørelse af forurenet jord, Nørrekær Enges Landvindingslag, Diget i Nørrekær Enge Indhold Afgørelse...3 Sammendrag...4 Vilkår...4 Miljøteknisk beskrivelse og vurdering...5

Læs mere

Miljøgodkendelse. FFV Energi & Miljøs Affaldssorteringsanlæg Korsvangen 8B 5750 Ringe

Miljøgodkendelse. FFV Energi & Miljøs Affaldssorteringsanlæg Korsvangen 8B 5750 Ringe Miljøgodkendelse FFV Energi & Miljøs Affaldssorteringsanlæg Korsvangen 8B 5750 Ringe Faaborg-Midtfyn Kommune meddeler miljøgodkendelse til FFV Energi & Miljøs affaldssorteringsanlæg, Korsvangen 8 B, 5750

Læs mere

Tillæg til Miljøgodkendelse (jordhåndtering)

Tillæg til Miljøgodkendelse (jordhåndtering) November 2013 Tillæg til Miljøgodkendelse (jordhåndtering) Tornved Genbrugsplads Holbækvej 167-167a, 4450 Jyderup Matrikelnumre: 7000-a Bennebo by, Skamstrup og 7000-c Tornved by CVR nr. 33033192 P. nr.

Læs mere

Vilkårsændring af miljøgodkendelse af 21. januar 2013. Nyttiggørelse af lettere forurenet jord i støjvoldanlæg

Vilkårsændring af miljøgodkendelse af 21. januar 2013. Nyttiggørelse af lettere forurenet jord i støjvoldanlæg TEKNIK OG MILJØ Dato: 30. juni 2014 Sagsnr.: 09.02.16-P19-4-14 Vilkårsændring af miljøgodkendelse af 21. januar 2013 Nyttiggørelse af lettere forurenet jord i støjvoldanlæg Ørre Skytteforening Nybro Møllevej

Læs mere

Tillæg til Miljøgodkendelse i henhold til Miljøbeskyttelseslovens 33 af. Støvring Autooophug ApS, Banesvinget 9-12, 9530 Støvring

Tillæg til Miljøgodkendelse i henhold til Miljøbeskyttelseslovens 33 af. Støvring Autooophug ApS, Banesvinget 9-12, 9530 Støvring Center Natur og Miljø Journalnr: 09.02.16-K08-18996-07 Ref.: Dorte Schmieg Toft Dato: 18-03-2014 Tillæg til Miljøgodkendelse i henhold til Miljøbeskyttelseslovens 33 af Støvring Autooophug ApS, Banesvinget

Læs mere

Tilladelse efter Miljøbeskyttelseslovens 33, stk. 2 til at påbegynde bygge- og anlægsarbejdet på Enggade 13, 5000 Odense C.

Tilladelse efter Miljøbeskyttelseslovens 33, stk. 2 til at påbegynde bygge- og anlægsarbejdet på Enggade 13, 5000 Odense C. Odense Kommune, Odense Slot, Nørregade 36-38, Postboks 740, 5000 Odense C Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V By- og Kulturforvaltningen Erhverv og Bæredygtighed Industri og Klima Odense

Læs mere

Ændring af vilkår i miljøgodkendelser for Dansk Affald A/S

Ændring af vilkår i miljøgodkendelser for Dansk Affald A/S Dansk Affald A/S Tingvejen 1 6500 Vojens Att. Bjørn Stender, mail:bls@danskaffald.dk og post@danskaffald.dk Haderslev Kommune Teknik og Miljø Simmerstedvej 1A, 1. 6100 Haderslev Tlf. 74 34 34 34 post@haderslev.dk

Læs mere

Terrænregulering på Skydebanevej 14, Esbjerg Forlængelse af tidsfrist

Terrænregulering på Skydebanevej 14, Esbjerg Forlængelse af tidsfrist Selskabet Skydebanevej 14 ApS Vrenderupvej 38 6818 Årre. Sendt til virksomhedens digitale postkasse og pr. hv@sb-thomsen.dk Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 8. maj 2014 Sagsbehandler Bodil Damsgaard Kristensen

Læs mere

Landzonetilladelse samt dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 16 Sø og Å byggelinie til opsætning af shelters til kanosejlads

Landzonetilladelse samt dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 16 Sø og Å byggelinie til opsætning af shelters til kanosejlads Kultur og fritid Haderslev kommune Hansborggade 7 6100 Haderslev 28. oktober 2013 Sagsident: 13/4861 Sagsbehandler: Keld Roed Haderslev Kommune EB Plan og Ejendomsudvikling Gåskærgade 26-28 6100 Haderslev

Læs mere

Ikke VVM-pligt for udvidelse af Legoland ApS på Nordmarksvej 9, 7190 Billund

Ikke VVM-pligt for udvidelse af Legoland ApS på Nordmarksvej 9, 7190 Billund Legoland ApS Højmarkvej 20 7190 Billund Att.: Jesper Gadebjerg Dato: 17.09. 2018 Ikke VVM-pligt for udvidelse af Legoland ApS på Nordmarksvej 9, 7190 Billund Legoland ApS har den 9. juli 2018 fremsendt

Læs mere

Landzonetilladelse til opsætning af læskur til omklædning Hejsager Strandby 62, Haderslev, Haderslev kommune

Landzonetilladelse til opsætning af læskur til omklædning Hejsager Strandby 62, Haderslev, Haderslev kommune Haderslev kommune Teknik og Miljø Vejadministration Att Heine Risom Simmerstedvej 1a 1.sal 6100 Haderslev Haderslev Kommune TM Plan og Byg Simmerstedvej 1A 6100 Haderslev www.haderslev.dk Dir. tlf. 74

Læs mere

Ikke VVM-pligt for opbevaring af soyamelasse i gyllebeholder, Hellevej 4, Grindsted. Dato: 2. juli 2018

Ikke VVM-pligt for opbevaring af soyamelasse i gyllebeholder, Hellevej 4, Grindsted. Dato: 2. juli 2018 HedeDanmark a/s Sletvej 30 N 8310 Tranbjerg J Att. Christian Rydahl Ikke VVM-pligt for opbevaring af soyamelasse i gyllebeholder, Hellevej 4, Grindsted. Dato: 2. juli 2018 HedeDanmark har d. 3. januar

Læs mere

Tillæg til miljøgodkendelse af smågriseproduktion Odensevej 156, 5400 Bogense. Ændring af bygninger. CVR.nr 29806071

Tillæg til miljøgodkendelse af smågriseproduktion Odensevej 156, 5400 Bogense. Ændring af bygninger. CVR.nr 29806071 Tillæg til miljøgodkendelse af smågriseproduktion Odensevej 156, 5400 Bogense. Ændring af bygninger CVR.nr 29806071 30. maj 2013 Miljøgodkendelse Baggrund Enghavegård ApS har den 21. september 2010 fået

Læs mere

Afgørelse om ikke VVM-pligt for udvidelse af eksisterende virksomhed på Kornmarken 33-35, 7190 Billund

Afgørelse om ikke VVM-pligt for udvidelse af eksisterende virksomhed på Kornmarken 33-35, 7190 Billund LEGO System A/S Kornmarken 33 7190 Billund Dato: 22.02.2018 Afgørelse om ikke VVM-pligt for udvidelse af eksisterende virksomhed på Kornmarken 33-35, 7190 Billund Rambøll har på vegne af LEGO System A/S

Læs mere

19 tilladelse til mellemdepot af jord på matrikel 138an, Usserød By, Hørsholm.

19 tilladelse til mellemdepot af jord på matrikel 138an, Usserød By, Hørsholm. Center for Teknik Ådalsparkvej 2, Hørsholm 2970 I/S Norfors Savsvinget 2 2970 Hørsholm Dato: 27.07.2015 Center for Teknik Team Miljø horsholm.dk 19 tilladelse til mellemdepot af jord på matrikel 138an,

Læs mere

Tillæg til MILJØGODKENDELSE

Tillæg til MILJØGODKENDELSE Tillæg til MILJØGODKENDELSE Haderslev Kommune meddeler tillæg til godkendelse efter Miljøbeskyttelseslovens 1 33, stk. 1, for støjvold af lettere forurenet jord på matr. nr. 515, Tiset, Gram, Landbomarken

Læs mere

Team Virksomhed og Spildevand. RØRBY JOHANSEN A7S Håndværkervej Herlufmagle

Team Virksomhed og Spildevand. RØRBY JOHANSEN A7S Håndværkervej Herlufmagle RØRBY JOHANSEN A7S Håndværkervej 1 4160 Herlufmagle Team Virksomhed og Spildevand Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6170 www.naestved.dk Dato 08.09.2014 Sagsnr. 09.02.16-P19-2-14 Dokumentnr

Læs mere

Hjørring Kommune. Daniel Overgaard Pedersen Rakkebyvej 380. Hjørring den

Hjørring Kommune. Daniel Overgaard Pedersen Rakkebyvej 380. Hjørring den Hjørring Kommune Daniel Overgaard Pedersen Rakkebyvej 380 9800 Hjørring Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk

Læs mere

Tillæg til eksisterende miljøgodkendelse

Tillæg til eksisterende miljøgodkendelse Tillæg til eksisterende miljøgodkendelse Udvidelse af støjvold med forurenet jord på følgende matrikler og adresser: Matrikel nr. 302 aa Nykøbing Markjorder beliggende Nørrebro 171, 7900 Nykøbing Matrikel

Læs mere

Blæsbjergentreprenøren ApS Blæsbjergvej 4, 7150 Barrit Att. Ernst Knudsen

Blæsbjergentreprenøren ApS Blæsbjergvej 4, 7150 Barrit Att. Ernst Knudsen Regionshuset Viborg Regional Udvikling Blæsbjergentreprenøren ApS Blæsbjergvej 4, 7150 Barrit Att. Ernst Knudsen Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

Afgørelse Landzonetilladelse

Afgørelse Landzonetilladelse Haderslev Golfklub v. Lars Seide Olesen Viggo Carstenssensvej 7 6100 Haderslev 19. maj 2014 Sagsident: 14/15349 Sagsbehandler: Keld Roed Haderslev Kommune Plan og Byg Simmerstedvej 1A 1.sal 6100 Haderslev

Læs mere

KM Telecom Danmark Att. René Lau Jørgensen Erritsø Møllebanke 11 DK-7000 Fredericia

KM Telecom Danmark Att. René Lau Jørgensen Erritsø Møllebanke 11 DK-7000 Fredericia KM Telecom Danmark Att. René Lau Jørgensen Erritsø Møllebanke 11 DK-7000 Fredericia 3. oktober 2013 Sagsident: 13/12151 Sagsbehandler: Britt Hald Haderslev Kommune EB Plan og Ejendomsudvikling Rådhuscentret

Læs mere

Dansk Miljørådgivning A/S

Dansk Miljørådgivning A/S Dansk Miljørådgivning A/S Vognmand Filtenborg Nørrebro 70B 7900 Nykøbing M Att: Bjørn Filtenborg Sagsnr.: Dato: 2017-1124 3. august 2017 Risikovurdering vedr. indbygning af forurenet jord i støjvold beliggende

Læs mere

Vagn Åge Bach Sletkærvej 20 Nim 8740 Brædstrup. Dispensation til modtagelse af jord i tidligere råstofgrav, matr. nr.

Vagn Åge Bach Sletkærvej 20 Nim 8740 Brædstrup. Dispensation til modtagelse af jord i tidligere råstofgrav, matr. nr. Regionshuset Horsens Vagn Åge Bach Sletkærvej 20 Nim 8740 Brædstrup Miljø Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tel. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk Dispensation til modtagelse af jord i tidligere råstofgrav,

Læs mere

Dispensation fra skovbyggelinje til administrationsbygning på Kornmarken 25, 7190 Billund

Dispensation fra skovbyggelinje til administrationsbygning på Kornmarken 25, 7190 Billund Dispensation fra skovbyggelinje til administrationsbygning på Kornmarken 25, 7190 Billund Der er søgt om dispensation fra skovbyggelinje til ny kantine- og kontorbygning på Kornmarken 25, 7190 Billund,

Læs mere

Tillæg til miljøgodkendelse af Gislinge Slammineraliseringsanlæg

Tillæg til miljøgodkendelse af Gislinge Slammineraliseringsanlæg Holbæk Forsyning Dato: 11-11-2013 Tåstrup Møllevej 5 Sagsb.: Majou 4300 Holbæk Sagsnr.: 13/49946 Dir.tlf.: 72 36 41 30 E-mail: virksomhed@holb.dk EAN.nr 5798007570675 Tillæg til miljøgodkendelse af Gislinge

Læs mere

Tillæg til Miljøgodkendelse

Tillæg til Miljøgodkendelse Tillæg til Miljøgodkendelse Godkendelse i medfør af miljøbeskyttelseslovens kapitel 5 til Dansk Genbrugsisolering A/S Knastvej 4 7860 Spøttrup Skive Kommune Forvaltningen for Teknisk, Miljø & Udvikling

Læs mere

Afgørelse om ikke-vvm-pligt Stilbjergvej 1A, 7190 Billund

Afgørelse om ikke-vvm-pligt Stilbjergvej 1A, 7190 Billund ScrapTrans A/S Stilbjergvej 1A 7190 Billund Dato: 30.05.2018 Afgørelse om ikke-vvm-pligt Stilbjergvej 1A, 7190 Billund KT erhvervsbyg A/S har på vegne af ScrapTrans A/S den 9. april 2018 indsendt ansøgning

Læs mere

Hjørring Kommune. HJØRRING VANDSELSKAB A/S Åstrupvej 9. Sendt på mail: Hjørring den

Hjørring Kommune. HJØRRING VANDSELSKAB A/S Åstrupvej 9. Sendt på mail: Hjørring den Hjørring Kommune HJØRRING VANDSELSKAB A/S Åstrupvej 9 9800 Hjørring Sendt på mail: rrj@hjvand.dk Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk

Læs mere

Sagens oplysninger Anmeldelsen er indgivet i henhold til 2 i VVM-bekendtgørelsen. Anmeldelsen er vedlagt som bilag A.

Sagens oplysninger Anmeldelsen er indgivet i henhold til 2 i VVM-bekendtgørelsen. Anmeldelsen er vedlagt som bilag A. HKScan Denmark A/S Tværmosevej 10 7830 Vinderup Virksomheder J.nr. MST-1270-01079 Ref. Anaje/amklo Den 17. marts 2014 Sendes via digital post til CVR nr.: 25 17 75 09 Afgørelse om at etablering af nyt

Læs mere

SØNDERBORG AFFALD A/S Ellegårdvej 8. Tillæg til miljøgodkendelse ændring af driftstid

SØNDERBORG AFFALD A/S Ellegårdvej 8. Tillæg til miljøgodkendelse ændring af driftstid SØNDERBORG AFFALD A/S Ellegårdvej 8 6400 Sønderborg Tillæg til miljøgodkendelse ændring af driftstid Sønderborg Kommune modtog den 20. december 2016 en ansøgning om tillæg til miljøgodkendelsen af 27.

Læs mere

Ikke VVM-pligt for udvidelse af eksisterende virksomhed på Heimdalsvej 19, 7200 Grindsted

Ikke VVM-pligt for udvidelse af eksisterende virksomhed på Heimdalsvej 19, 7200 Grindsted A/S Østbirk Bygningsindustri Ryvej 21 8752 Østbirk Dato: 12.03. 2018 Ikke VVM-pligt for udvidelse af eksisterende virksomhed på Heimdalsvej 19, 7200 Grindsted A/S Østbirk Bygningsindustri har den 20. september

Læs mere

Tilladelsen meddeles til Banekonsortiet I/S, Jegstrupvej 80, 8361 Hasselager, og tidsbegrænses til og med udgangen af oktober 2009.

Tilladelsen meddeles til Banekonsortiet I/S, Jegstrupvej 80, 8361 Hasselager, og tidsbegrænses til og med udgangen af oktober 2009. Banekonsortiet I/S Jegstrupvej 80 8361 Hasselager Byggeri og miljø Nørregade 4, 5600 Faaborg Tlf. 72 530 530 Fax 72 530 531 fmk@faaborgmidtfyn.dk www.faaborgmidtfyn.dk Tilladelse til etablering af midlertidig

Læs mere

Langevadgaard Fritidslodder A.m.b.a. Att: Rene Larsen Plejeltvej 1 3230 Græsted

Langevadgaard Fritidslodder A.m.b.a. Att: Rene Larsen Plejeltvej 1 3230 Græsted Langevadgaard Fritidslodder A.m.b.a. Att: Rene Larsen Plejeltvej 1 3230 Græsted Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282564 apr55@helsingor.dk www.helsingor.dk

Læs mere

Miljøgodkendelse af udlægning af slagge under plansilo på Randsigvej Outrup. Den 13. september 2017

Miljøgodkendelse af udlægning af slagge under plansilo på Randsigvej Outrup. Den 13. september 2017 Miljøgodkendelse af udlægning af slagge under plansilo på Randsigvej 50 6855 Outrup Den 13. september 2017 Udarbejdet af: Varde Kommune Erhvervscentret Teknik og Miljø Bytoften 2 Bytoften 2 6800 Varde

Læs mere

Gribskov Kommune giver hermed landzonetilladelse til opførelse af 144 m2 enfamiliehus samt 52 m2 carport på ejendommen 19 b Høbjerg By, Helsinge.

Gribskov Kommune giver hermed landzonetilladelse til opførelse af 144 m2 enfamiliehus samt 52 m2 carport på ejendommen 19 b Høbjerg By, Helsinge. Thomas Wiingaard Valbyvej 29 3200 Helsinge Sag: 2017/04787 011 Id: 031154 Afdelingsnavn Natur og Vand Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 09. maj 2017 Personlig henvendelse Rådhusvej 3 3200 Helsinge

Læs mere

Foreløbig vandindvindingstilladelse. Jammerbugt Kommunes afgørelse

Foreløbig vandindvindingstilladelse. Jammerbugt Kommunes afgørelse Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Peter Holdt Direkte 7257 7566 pho@jammerbugt.dk Dato: 30. juni 2014x Sagsnr.: 13.02.01-P19-4-14

Læs mere

MILJØGODKENDELSE Nordic Waste A/S

MILJØGODKENDELSE Nordic Waste A/S MILJØGODKENDELSE Nordic Waste A/S Jordtip Ølst Efterbehandling af landarealer efter udvinding af ler med henblik på retablering af området. Godkendelsen omfatter: Sortering og nyttiggørelse af gamle jernbaneskærver.

Læs mere

TARNBY KOMMUNE Teknisk Forvaltning

TARNBY KOMMUNE Teknisk Forvaltning TARNBY KOMMUNE Teknisk Forvaltning Parcelforeningen Kongevang Kongelundsvej 367 2770 Kastrup Dato 29.11.2012 Deres ref. Vores ref. 8ag.2816214 Dok.2904770 Direkte nr. 32471522 Iso/hoa Tilladelse i henhold

Læs mere

Tillæg til miljøgodkendelse. Aars Skytteforening, Plantagevej 9, 9600 Aars

Tillæg til miljøgodkendelse. Aars Skytteforening, Plantagevej 9, 9600 Aars Tillæg til miljøgodkendelse Aars Skytteforening, Plantagevej 9, 9600 Aars Indhold Afgørelse...3 Sammendrag...4 Vilkår...4 Vilkår 14 i den oprindelige miljøgodkendelse ændres til følgende:...4 Miljøteknisk

Læs mere

Foreløbig vandindvindingstilladelse. Jammerbugt Kommunes afgørelse

Foreløbig vandindvindingstilladelse. Jammerbugt Kommunes afgørelse Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Heidi Højriis Poulsen Direkte 7257 7847 hpo@jammerbugt.dk 10-07-2014 Sagsnr.: 13.02.01-P19-5-14

Læs mere

Tillæg til Miljøgodkendelse til mellemdepot for vejjord

Tillæg til Miljøgodkendelse til mellemdepot for vejjord Tillæg til Miljøgodkendelse til mellemdepot for vejjord Vesthimmerlands Vand A/S, Tranevej 9, 9670 Løgstør Indhold Afgørelse...3 Sammendrag...5 Vilkår...5 Vilkår 2 i den oprindelige miljøgodkendelse ændres

Læs mere

MILJØGODKENDELSE. For: Silkeborg Genbrug og Affald A/S, Them Genbrugsplads, Ansøvej 1A, 8653 Them

MILJØGODKENDELSE. For: Silkeborg Genbrug og Affald A/S, Them Genbrugsplads, Ansøvej 1A, 8653 Them 10-09-2014 MILJØGODKENDELSE For: Silkeborg Genbrug og Affald A/S, Them Genbrugsplads, Ansøvej 1A, 8653 Them Matrikel nr.: 4g, Lindegårde, Them CVR-nummer: 31 85 77 91 P-nummer: 1.017.468.851 Listepunkt

Læs mere

Anpartsselskabet af G.A. Centervej Billund

Anpartsselskabet af G.A. Centervej Billund Anpartsselskabet af 19. 9. 2006 G.A. Centervej 4 7190 Billund Dato: 16. november 2018 Ikke VVM-pligt for etablering og drift af terminalbygning og hangar med tilhørende faciliteter på Billund Lufthavn

Læs mere

Grundejer: A/S Ikast Betonvarefabrik, Lysholt Alle 4, 7430 Ikast / IBF Hedehusene, Beredskabsvej 12, 2640 Hedehusene

Grundejer: A/S Ikast Betonvarefabrik, Lysholt Alle 4, 7430 Ikast / IBF Hedehusene, Beredskabsvej 12, 2640 Hedehusene Dansk Miljøforbedring ApS Søndre Mellemvej 9 4000 Roskilde By, Kultur og Miljø Miljø Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 www.roskilde.dk Tillæg nr. 1 til miljøgodkendelse af 15. september

Læs mere

Haldor Topsøe A/S Heimdalsvej Frederikssund att. Miljøafdelingen

Haldor Topsøe A/S Heimdalsvej Frederikssund att. Miljøafdelingen Haldor Topsøe A/S Heimdalsvej 4 3600 Frederikssund att. Miljøafdelingen Dato Sagsbehandler J.nr. 16. januar 2014 dmikk 019946-2013 Tilladelse til etablering af 1 stk. moniteringsboring, på Linderupvej

Læs mere

VVM-screening af anlæg til bejdsning af rustfrit stål hos Aqua System A/S. Aqua System har den 1. december 2014 anmeldt bejdsning af rustfrit stål.

VVM-screening af anlæg til bejdsning af rustfrit stål hos Aqua System A/S. Aqua System har den 1. december 2014 anmeldt bejdsning af rustfrit stål. TEKNIK OG MILJØ Aqua System A/S Avnvej 14 7400 Herning Miljø og Klima Rådhuset, Torvet 7400 Herning Tlf.: 9628 2828 Lokal 9628 8085 mikht@herning.dk www.herning.dk Sagsnummer: 01.16.04-P00-2-15 VVM-screening

Læs mere

Erhverv, Bolig og Natur Miljøgodkendelse Sammendrag Åbningstider

Erhverv, Bolig og Natur Miljøgodkendelse Sammendrag Åbningstider Center for Ejendomme og Teknisk Service Trafik og Infrastruktur Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Att.: Bo Benedictsen-Nislev Erhverv, Bolig og Natur Industrimiljø Ramsherred 5, 2. sal 5700 Svendborg

Læs mere

Tilladelser efter 19 kan til enhver tid ændres eller tilbagekaldes uden erstatning.

Tilladelser efter 19 kan til enhver tid ændres eller tilbagekaldes uden erstatning. Podek ApS Torvegade 89 7160 Tørring Natur & Miljø Tjørnevej 6 7171 Uldum Tlf.: 7975 5000 www.hedensted.dk Rudi Pia Frederiksen Direkte nr.: 7975 5677 rudi.pia.frederiksen@hedensted.dk Lok.id.: 766-000376

Læs mere

Tilladelse til jordvarmeanlæg på Halfdansvej 29, 5700 Svendborg

Tilladelse til jordvarmeanlæg på Halfdansvej 29, 5700 Svendborg Erik Jensen Rosengårdsvej 29 5230 Odense M Kultur, Erhverv og Udvikling Natur og Klima Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Tlf. 6223 3000 Fax 6222 8810 keu@svendborg.dk www.svendborg.dk Tilladelse til

Læs mere

Jorden kommer fra jordarbejder i landzone og byzone, hvor der er behov for bortkørsel af overskudsjord.

Jorden kommer fra jordarbejder i landzone og byzone, hvor der er behov for bortkørsel af overskudsjord. Region Nordjylland, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Øst Mariagerfjord Kommune Ndr. Kajgade 1 9500 Hobro jord@mariagerfjord.dk Regional Udvikling Jordforurening og Råstoffer Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg

Læs mere

4. Jorden, som lægges op i miler, skal analyseres med 1 prøve pr. 30 ton. Milerne må være max. 5 meter brede og 2,5 meter høje.

4. Jorden, som lægges op i miler, skal analyseres med 1 prøve pr. 30 ton. Milerne må være max. 5 meter brede og 2,5 meter høje. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Jord og affald A. Enggaard A/S Egsagervej 16 8230 Åbyhøj Sendt til: Nicolaj.b@enggaard.dk 22-11-2016 Sagsnr. 2016-0389198 Dokumentnr. 2016-0389198-3 Tilladelse

Læs mere

Afgørelse Tønder Kommune meddeler hermed afslag til at hæve terræn ved at lægge jord på.

Afgørelse Tønder Kommune meddeler hermed afslag til at hæve terræn ved at lægge jord på. Michael Tessendorf Dravedvej 3 6240 Løgumkloster Miljø og Natur Direkte tlf.: +4574929295 Mail: cb1@toender.dk Sags id.: 01.05.08-P19-5-14 KS: LSc 19. november 2014 Afslag på ansøgning om at fylde beskyttet

Læs mere

Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 3 år efter, at den er meddelt.

Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 3 år efter, at den er meddelt. Byggedivisionens Vedligeholdelsesteam Vest, Bygning 466 Forsvarets Bygnings- og Etablissementstjeneste Herningvej 30, Kølvrå DK-7470 Karup J. Att. Eva Støttrup Hancock 9. december 2013 Sagsident: 13/20071

Læs mere

Billund Kommune giver dig hermed dispensation til at opføre tilbygningen indenfor skovbyggelinjen. Placeringen fremgår af vedlagte kortbilag.

Billund Kommune giver dig hermed dispensation til at opføre tilbygningen indenfor skovbyggelinjen. Placeringen fremgår af vedlagte kortbilag. Dispensation fra skovbyggelinje til tilbygning Dato: 13-06-2019 Du har søgt om dispensation fra skovbyggelinjen til tilbygning på, matr. nr. 7 GA, STENDERUP BY, ANSAGER. Ejendommen er omfattet af Naturbeskyttelseslovens

Læs mere

HusCompagniet MidtNord - Aarhus Bredskiftevej Aarhus V. Tilladelse efter planlovens 35 til en ny bolig med integreret carport

HusCompagniet MidtNord - Aarhus Bredskiftevej Aarhus V. Tilladelse efter planlovens 35 til en ny bolig med integreret carport HusCompagniet MidtNord - Aarhus Bredskiftevej 20 8210 Aarhus V Tilladelse efter planlovens 35 til en ny bolig med integreret carport Der meddeles hermed tilladelse efter planlovens 35 (landzonetilladelse)

Læs mere

Tilladelse til genindbygning af knust asfalt

Tilladelse til genindbygning af knust asfalt ELF DEVELOPMENT A/S Strandvejen 70 2 2900 Hellerup 25. januar 2016 Tilladelse til genindbygning af knust asfalt Firmaet DGE har på jeres vegne med brev af den 25. september 2015 søgt om tilladelse til

Læs mere

VVM screening Miljøbehandling af biler samt mindre oplag af skrot (Autoophugning)

VVM screening Miljøbehandling af biler samt mindre oplag af skrot (Autoophugning) VVM screening Miljøbehandling af biler samt mindre oplag af skrot (Autoophugning) Sjørring Produkt Ramsgårdvej 6, 7700 Thisted 2. oktober 2013 Screening for VVM pligt for miljøbehandling af biler på Ramsgårdvej

Læs mere

FØLGEBREV TIL TILLÆGSGODKENDELSE

FØLGEBREV TIL TILLÆGSGODKENDELSE Marius Pedersen A/S Att.: Nicolai Boss Nielsen / Jan Kastrup Nykøbingvej 76 4990 Sakskøbing E-mail: nbn@mariuspedersen.dk; jka@mariuspedersen.dk FØLGEBREV TIL TILLÆGSGODKENDELSE 13-04-2015 Marius Pedersen

Læs mere

Gribskov Kommune giver hermed landzonetilladelse til opførelse af 16 m² shelter på matr. nr. 17 a, Aggebo, Valby i Aggebo-Græsted Hegn.

Gribskov Kommune giver hermed landzonetilladelse til opførelse af 16 m² shelter på matr. nr. 17 a, Aggebo, Valby i Aggebo-Græsted Hegn. Naturstyrelsen Nordsjælland Ostrupgård Gillelejevej 2 B 3230 Græsted Att.: Amalie Lunde Hagensen Sag: 2017/09515 006 Id: 024869 Afdelingsnavn Natur og Vand Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 30. marts

Læs mere

Billund Lufthavn Passagerterminalen Billund. Att.: Susanne Røndbjerg

Billund Lufthavn Passagerterminalen Billund. Att.: Susanne Røndbjerg Billund Lufthavn Passagerterminalen 10 7190 Billund Att.: Susanne Røndbjerg Afgørelse om ikke-vvm pligt for etablering af Multihus BLL (Screening) Dato: 18-01-2017 Billund Lufthavn har anmeldt et projekt

Læs mere

Sweco A/S Granskoven Glostrup Att. Jacob Birch Wolff 24. oktober Sagsnr

Sweco A/S Granskoven Glostrup Att. Jacob Birch Wolff 24. oktober Sagsnr KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse Sweco A/S Granskoven 8 2600 Glostrup Att. Jacob Birch Wolff jacobbirch.wolff@sweco.dk 24. oktober 2017 Sagsnr. 2017-0331876 Dokumentnr.

Læs mere

3. Det midlertidige oplag må kun tilføres jord fra projektet for separatkloakering i Ryslinge.

3. Det midlertidige oplag må kun tilføres jord fra projektet for separatkloakering i Ryslinge. Arkil A/S - Anlæg Jernet 4E 6000 Kolding Teknik Nørregade 4, 5600 Faaborg Tlf. 72 530 530 Fax 72 530 531 fmk@fmk.dk www.fmk.dk 19-tilladelse til midlertidigt oplag af jord Afgørelse Faaborg-Midtfyn Kommune

Læs mere

MILJØGODKENDELSE. Godkendelsen omfatter et naboareal til hovedejendommen til opbevaring af miljøbehandlede biler.

MILJØGODKENDELSE. Godkendelsen omfatter et naboareal til hovedejendommen til opbevaring af miljøbehandlede biler. MILJØGODKENDELSE Østjysk Autoophug Godkendelsen omfatter et naboareal til hovedejendommen til opbevaring af miljøbehandlede biler. Dato: 11. August 2017 Godkendt: Per Eriksen Ingeniør Miljøgodkendelse

Læs mere

Billund Motocross Klub Elkjærhøjevej 3A 7190 Billund. Ikke VVM-pligt for udvidelse af Billund Motocross Bane

Billund Motocross Klub Elkjærhøjevej 3A 7190 Billund. Ikke VVM-pligt for udvidelse af Billund Motocross Bane Billund Motocross Klub Elkjærhøjevej 3A 7190 Billund Dato: 28. april 2017 Ikke VVM-pligt for udvidelse af Billund Motocross Bane Dansk Miljørådgivning A/S har på vegne af Billund Motocross Klub den 7.

Læs mere

19 tilladelse efter miljøbeskyttelsesloven

19 tilladelse efter miljøbeskyttelsesloven TEKNIK OG MILJØ I/S Yllebjerg O K Christensen Henning Kiel Madsen Hodsager 50 Hodsager 7490 Aulum CVR 26648718 Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning Tlf.: 9628 2828 Lokal 9628 8029 bjgjp@herning.dk

Læs mere

Landzonetilladelse til etablering af autoophug på ejendommen matr. nr. 87 Åspe, Brede, beliggende Galgemark 9, 6261 Bredebro

Landzonetilladelse til etablering af autoophug på ejendommen matr. nr. 87 Åspe, Brede, beliggende Galgemark 9, 6261 Bredebro Team Plan, Byg og Trafik Claus Cornelsen Galgemark 9 6261 Bredebro Direkte tlf.: 74929244 Mail: jyha@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-1-14 12-02-2014 Landzonetilladelse til etablering af autoophug på

Læs mere

Emtelle Scandinavia A/S har ved brev 10. april 2013 søgt om godkendelse til etablering af anlæg til rørtrækning.

Emtelle Scandinavia A/S har ved brev 10. april 2013 søgt om godkendelse til etablering af anlæg til rørtrækning. TEKNIK OG MILJØ Emtelle Scandinavia A/S Vardevej 140 7280 Sønder Felding Kenn Byllemos, kennb@emtelle.com Sofie Hestbæk sofieh@emtelle.com CVR-nr.: 26 15 69 55 P-nr.: 10 08 57 81 64 Etablering og drift

Læs mere

Der meddeles samtidig dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 17 (skovbyggelinje) til opførelse af det ovenfor anførte byggeri.

Der meddeles samtidig dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 17 (skovbyggelinje) til opførelse af det ovenfor anførte byggeri. Alterna Huse Nr. Hostrupvej 20 6230 Rødekro Team Byg og Landzone Direkte tlf.: 74929244 Mail: jyha@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-164-12 10-09-2012 Landzonetilladelse og dispensation fra naturbeskyttelseslinje

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Niels Jørgen Bjørnlund Karlebyvej 52 4070 Kirke-Hyllinge Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Chila Yunai Tlf. direkte: 4646 4939

Læs mere

Klage skal være indgået til Jammerbugt Kommune senest den 20. november 2013 kl. 15:30.

Klage skal være indgået til Jammerbugt Kommune senest den 20. november 2013 kl. 15:30. Vandforsyningen Brovst og Omegn Fyrrebakken 6 9460 Brovst Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Iben Hammeleff Direkte 7257 7323 ibh@jammerbugt.dk

Læs mere

Landzonetilladelse. Knud Børge Nielsen Lykkegårdsvej 100 6000 Kolding. Mail:kbnielsen24@gmail.com

Landzonetilladelse. Knud Børge Nielsen Lykkegårdsvej 100 6000 Kolding. Mail:kbnielsen24@gmail.com Knud Børge Nielsen Lykkegårdsvej 100 6000 Kolding Mail:kbnielsen24@gmail.com Haderslev Kommune Teknik og Miljø Plan og Byg Simmerstedvej 1A, 1. sal, 6100 Haderslev www.haderslev.dk Tlf. 74 34 34 34 plan@haderslev.dk

Læs mere

Tillæg til MILJØGODKENDELSE Dansk Affaldsminimering ApS

Tillæg til MILJØGODKENDELSE Dansk Affaldsminimering ApS Tillæg til MILJØGODKENDELSE Dansk Affaldsminimering ApS Tillægget omfatter oplag af ikke farlig affald på adressen Industriparken 4, 8870 Langå. Dato: 1. oktober 2018 Sags nr. 09.02.00-P19-12-18 2 Miljøgodkendelse

Læs mere

Gribskov Kommune giver hermed landzonetilladelse til etablering af 20 x 60 meter ridebane på ejendommen 2 b Højelt By, Blistrup.

Gribskov Kommune giver hermed landzonetilladelse til etablering af 20 x 60 meter ridebane på ejendommen 2 b Højelt By, Blistrup. Ole Jensen-Tilsbæk Ebholmvej 4 Højelt 3230 Græsted Sag: 2017/13511 008 Id: 006718 Afdelingsnavn Natur og Vand Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 02. juni 2017 Personlig henvendelse Rådhusvej 3 3200

Læs mere

Landzonetilladelse til lovliggørelse af udendørs oplag og busholdeplads på ejendommen Åbenråvej 72, Ø. Gasse, 6780 Skærbæk

Landzonetilladelse til lovliggørelse af udendørs oplag og busholdeplads på ejendommen Åbenråvej 72, Ø. Gasse, 6780 Skærbæk Plan & Byggeri Direkte tlf.: +4574929251 Mail: hbk2@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-436-17 14-09-2018 Landzonetilladelse til lovliggørelse af udendørs oplag og busholdeplads på ejendommen Åbenråvej 72,

Læs mere

VVM (vurdering af virkning på miljøet) screening - afgørelse om ikke VVM pligt

VVM (vurdering af virkning på miljøet) screening - afgørelse om ikke VVM pligt Jeppe Pedersen Bregnetvedvej 24 4320 Lejre CBM Center for Byg og Miljø 4330 Hvalsø H www.lejre.dk Majbritt Haslund Thomson Natur og Miljø D 46464945 E Maht@lejre.dk Dato: 25. januar 2017 J.nr.: 16/10815

Læs mere

Afgørelse - dispensation Region Nordjylland giver hermed dispensation til det ansøgte på betingelse af, at nedenstående vilkår overholdes.

Afgørelse - dispensation Region Nordjylland giver hermed dispensation til det ansøgte på betingelse af, at nedenstående vilkår overholdes. RGS 90 A/S Selinevej 4 2300 København S Gustav.gansted@rgs90.dk Dispensation efter jordforureningslovens 52 til tilførsel af u- forurenet jord og lettere forurenet jord til den tidligere råstofgrav Bakkelyvej

Læs mere

Offentliggørelse Tilladelsen offentliggøres på kommunens hjemmeside i perioden

Offentliggørelse Tilladelsen offentliggøres på kommunens hjemmeside   i perioden Plan & Byggeri Direkte tlf.: +4574929251 Mail: hbk2@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-16-19 Landzonetilladelse - Østerbyvej 2F 04-03-2019 Afgørelse Vi meddeler hermed landzonetilladelse til, som ansøgt,

Læs mere

Lovgrundlag 1. Planloven (Lovbekendtgørelse nr af 23. november 2015 med senere ændringer). 2. Kommuneplan for Gribskov Kommune

Lovgrundlag 1. Planloven (Lovbekendtgørelse nr af 23. november 2015 med senere ændringer). 2. Kommuneplan for Gribskov Kommune Center for Teknik og Miljø Team Natur og Vand Rådhusvej 3 3200 Helsinge Sag: 2017/06584 004 Id: 026241 Afdelingsnavn Natur og Vand Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 15. marts 2017 Personlig henvendelse

Læs mere

Dora Friis Godtfred-Rasmussen Æbleparken 10 Søften 8382 Hinnerup

Dora Friis Godtfred-Rasmussen Æbleparken 10 Søften 8382 Hinnerup Afgørelse Dora Friis Godtfred-Rasmussen Æbleparken 10 Søften 8382 Hinnerup Postadresse: Teknik og Miljø Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Afgørelse om ikke-vvm

Læs mere

Miljøgodkendelse. BJERRE HERRED LANDBRUGSSELSKAB A/S Adelgade Hobro

Miljøgodkendelse. BJERRE HERRED LANDBRUGSSELSKAB A/S Adelgade Hobro Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 BJERRE HERRED LANDBRUGSSELSKAB A/S Adelgade 8 9500 Hobro Rudi Pia Frederiksen Dir: +4579755677 e-mail: Rudi.Pia.Frederiksen@Hedenst ed.dk Sagsnr. 09.02.00-P19-5-19 05.07.2019

Læs mere

Tilladelse efter miljøbeskyttelseslovens 19 til genanvendelse af nedknust byggeaffald til kørevej på Njalsgade 101, 2300 København S

Tilladelse efter miljøbeskyttelseslovens 19 til genanvendelse af nedknust byggeaffald til kørevej på Njalsgade 101, 2300 København S KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse Dansk Miljørådgivning A/S Karolinevej 17 4200 Slagelse Att.: Jesper Arffmann 12-09-2017 Sagsnr. 2017-0279941 Dokumentnr. 2017-0279941-1

Læs mere

Hjørring Kommune. Martin Andreasen Holtevej Brønderslev. Hjørring den

Hjørring Kommune. Martin Andreasen Holtevej Brønderslev. Hjørring den Hjørring Kommune Martin Andreasen Holtevej 145 9700 Brønderslev Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk Hjørring

Læs mere

Dispensation fra skovbyggelinje til spejderhytte og kanohus Dato:

Dispensation fra skovbyggelinje til spejderhytte og kanohus Dato: Dispensation fra skovbyggelinje til spejderhytte og kanohus Dato: 30-01-2018 Arkitekt har på vejne af ejer søgt om dispensation fra skovbyggelinje/byggetilladelse til opførsel af ny spejderhytte på 450

Læs mere

Nakskovvej 15, 7400 Herning. 19 tilladelse efter Miljøbeskyttelsesloven

Nakskovvej 15, 7400 Herning. 19 tilladelse efter Miljøbeskyttelsesloven TEKNIK OG MILJØ DCH - Herning Nakskovvej 15 7400 Herning Att.: Anita Fyrstman E-mail: anita@tjekket.dk Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning Tlf.: 9628 2828 Lokal 9628 8029 bjgjp@herning.dk

Læs mere

Projektet vil bidrage med en forøgelse af spildevand og affald, der inaktiveres og håndteres sammen med virksomhedens øvrige affald og spildevand.

Projektet vil bidrage med en forøgelse af spildevand og affald, der inaktiveres og håndteres sammen med virksomhedens øvrige affald og spildevand. Bavarian Nordic A/S Hejreskovvej 10A 3490 Kvistgård Sendt som digitalpost til CVR 16 271 187 og som mail til: Ane Rørmann Jensen, ane.rormannjensen@cmcbio.com C7 Consulting, rikke@c7c.dk Virksomheder J.nr.

Læs mere

Landzonetilladelse etablering af omlasteplads, Nyhedevej 1, 6280 Højer

Landzonetilladelse etablering af omlasteplads, Nyhedevej 1, 6280 Højer RAMBØLL DANMARK A/S, Esbjerg Bavnehøjvej 5 6700 Esbjerg Plan & Byggeri Direkte tlf.: +4574929251 Mail: hbk2@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-48-19 21-08-2019 Landzonetilladelse etablering af omlasteplads,

Læs mere

RGS 90 A/S Askelunden 24 Østerhoved 4230 Skælskør. Sendt til virksomhedens digitale postkasse. Tillægsgodkendelse til oplag af havnesediment

RGS 90 A/S Askelunden 24 Østerhoved 4230 Skælskør. Sendt til virksomhedens digitale postkasse. Tillægsgodkendelse til oplag af havnesediment RGS 90 A/S Askelunden 24 Østerhoved 4230 Skælskør Sendt til virksomhedens digitale postkasse Teknik og Miljø Miljø og Natur Dahlsvej 3 4220 Tlf. 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Tillægsgodkendelse

Læs mere

VVM-screeningen ledsager Jammerbugt Kommunes tilladelse efter vandforsyningslovens 20 til vandindvindingen på m 3 /år.

VVM-screeningen ledsager Jammerbugt Kommunes tilladelse efter vandforsyningslovens 20 til vandindvindingen på m 3 /år. Svinkløv Vandværk Att. Karl Albrektsen Gl. Hvarrevej 39 9690 Fjerritslev Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fa: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Lise Overby Nørgård Direkte

Læs mere

Landzonetilladelse til om- og tilbygning af bestående sommerhus på ejendommen Emmerlev Klev 18, Højer

Landzonetilladelse til om- og tilbygning af bestående sommerhus på ejendommen Emmerlev Klev 18, Højer Karen Bergmann Emmerlev Klev 6 6280 Højer Sendt på e-mail til karenbergmann@hotmail.com Team Plan, Byg og Trafik Direkte tlf.: 74929243 Mail: pnh@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-143-13 3. februar 2014

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Tegnestuen JS sparsing@post8.tele.dk Att.: John Sparsing Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Chila Yunai Tlf. direkte: 4646 4939

Læs mere

Det nye byggeri erstatter tidligere opført bolig og udhus, som forventes nedrevet i starten af 2015 gennem nedrivningspuljen.

Det nye byggeri erstatter tidligere opført bolig og udhus, som forventes nedrevet i starten af 2015 gennem nedrivningspuljen. POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Jacob Nexgaard Andersen Agergårdvej 1 7600 Struer Sendt med digital post Landzonetilladelse til bolig

Læs mere

Ny hal. Anmeldelse af udvidelse af stalde pga. dyrevelfærd. CVR.nr.: 19852709

Ny hal. Anmeldelse af udvidelse af stalde pga. dyrevelfærd. CVR.nr.: 19852709 Ny hal Anmeldelse af udvidelse af stalde pga. dyrevelfærd CVR.nr.: 19852709 9. Oktober 2014 Indholdsfortegnelse ANMELDELSE AF UDVIDELSE AF STALDE PGA. DYREVELFÆRD... 4 BAGGRUND... 4 AFGØRELSE... 4 ØVRIGE

Læs mere

Dispensation fra skovbyggelinje til garage Dato:

Dispensation fra skovbyggelinje til garage Dato: Dispensation fra skovbyggelinje til garage Dato: 03-04-2018 Du har søgt om dispensation fra skovbyggelinje/byggetilladelse til en tilbygning på garage på Højene 5, 7250 Hejnsvig, matr. nr. 12 AY, HEJNSVIG

Læs mere

Lars Nielsen Stokkerupvej Græsted. Lovliggørende landzonetilladelse til opført udhus og pavillon

Lars Nielsen Stokkerupvej Græsted. Lovliggørende landzonetilladelse til opført udhus og pavillon Lars Nielsen Stokkerupvej 2 3230 Græsted Sag: 2016/09538 007 Id: 010476 Afdelingsnavn Natur og Vand Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 18. juli 2016 Personlig henvendelse Rådhusvej 3 3200 Helsinge

Læs mere