Fredericia Museums Venner. Program

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fredericia Museums Venner. Program"

Transkript

1 Fredericia Museums Venner Program Postkort fra begyndelsen af 1900-tallet, der viser soldaterne ved Hovedvagten inden for Prinsens Port. Prinsens Port var traditionelt hovedadgangsvejen til Fredericia, og al trafik skulle passere Hovedvagten. Ved opførelsen af Danmarks Port i 1925 flyttedes vagten hertil med facade til den nye port. Her blev opretholdt militær vagt indtil 1934.

2 FREDERICIA MUSEUMS VENNER BYDER VELKOMMEN TIL SÆSONEN Vi håber, at rigtig mange vil deltage i vore og i Museerne i Fredericias arrangementer. formand: Ole Engberg, tlf , mail: OEN@KM.DK næstfmd: Inger Skov, tlf , mail: inger@lindbergskov.dk kasserer: Per Skovsen, tlf , mail: skovsen@fnk.dk sekr: Tove Poulsen, tlf , mail: petpoulsen@hotmail.com best.medl: Søren Jakobsen, tlf , mail: so_lo@live.dk MUSEERNE I FREDERICIA tlf mail: museerne@fredericia.dk MEDLEMSORIENTERING Brevportoen er dyr. Derfor beder vi de af vore medlemmer, der har en mail adresse, sende den til foreningens kasserer. Betaling for kaffe og entré ved foreningens foredrag: Gratis entré for medlemmer - 10 kr. for kaffe Entré for ikke medlemmer: 30 kr kr. for kaffe Deltagelse i foreningens udflugter er betinget af medlemskab. Man kan indmelde sig i Fredericia Museums Venner på udflugterne. KONTINGENT PR. ÅR 100 kr./enkeltperson. 200 kr./husstand. 300 kr./virksomheder. FREDERICIA BOGEN Udkommer hvert år den sidste torsdag i november. Medlemmer af foreningen kan købe bogen til favørpris, men den skal bestilles senest 1. november 2018 på tlf eller pr. museerne@fredericia.dk Bogen skal være afhentet i museumsbutikken senest d. 15. december 2018.

3 Mandag den 4. juni 2018 kl ca Forårsudflugt til Konserveringscenteret og Fællesmagasinerne. Mødested: Busholdepladsen ved Fredericia Banegård, Jernbanegade. Vi kører ad smukke veje til Vejle. Når vi kommer frem til Konserveringscenteret, er der foredrag og rundvisning på magasinerne, hvor vi også drikker kaffe. Max. 40 deltagere. Tilmelding efter Først til mølle -princippet. Pris: 125 kr. for bustur, rundvisning og kaffe. Bindende tilmelding senest 28. maj 2018 til: Museerne i Fredericia, tlf Mail: museerne@fredericia.dk

4 Lørdag d. 15. september 2018, kl ca Udflugt med bus til Østfyn. Mødested: Busholdepladsen ved Fredericia Banegård, Jernbanegade. Vi sætter kursen mod øst, og efter at have passeret Odense kigger vi på egnen omkring Odense Fjord og Kertinge Nor et område hvor Vikingetid og moderne storindustri har mødtes. Vi runder en del af Hindsholm-halvøen med flere små landsbyer og herregården Hverringe. Undervejs gøres der ophold på et passende sted, hvor der serveres en sandwich samt øl /vand. Der fortsættes mod syd til Nyborg og omegn, hvor flere vigtige begivenheder i Danmarkshistorien har fundet sted. Der bliver også mulighed for en spadseretur på voldanlægget og for at kaste et blik på slottet, der er under ombygning. Inden hjemturen til Fredericia spises der aftensmad på Nyborg Strand med udsigt til Storebælt og Broen. Forventet hjemkomst kl Pris: 325 kr. pr. person, som dækker bus, entréer og forplejning (minus drikkevarer ved aftensmaden). Bindende tilmelding senest d. 3. september 2018 til Museerne i Fredericia, tlf Mail: museerne@fredericia.dk

5 Foredrag i sæsonen Foredragene finder normalt sted i Lokalhistorisk Arkiv, Frederik d. III`s vej 6, Fredericia. Onsdag d. 10. oktober 2018 kl , Lokalhistorisk Arkiv. Fredericia Brandvæsen. 127 år gennem ild og vand. Foredrag ved tidligere brandmand Hans Dal Den 1. januar 2016 var Fredericia Brandvæsen en saga blot. Den dag blev brandvæsenet en del af det nye beredskab, Trekantens Brandvæsen, der omfatter kommunerne: Billund, Fredericia, Kolding Middelfart, Vejen og Vejle. Derved sluttede 127 års kommunalt brandvæsen i Fredericia. Gennem alle årene har Fredericia Brandvæsen været en del af et samfund, med store forandringer; fra belejringen og bombardementet af Fredericia i 1657, 1849 og 1864, Første og Anden Verdenskrig, samt en udvikling af byen med nye (og farlige) virksomheder, samt den store teknologiske udvikling af brandmateriel, fra simple til moderne slukningsmidler. Foredraget omhandler Fredericia Brandvæsen, fra at være købstadens brandkorps med værnepligtigt brandmandskab, til oprettelsen af Brandsvendekorpset, og frem til i dag med en døgnvagts-bemandet brandstation. Vi kommer bag facaden, og hører om brandmændenes hverdag, og de mange forskellige arbejdsopgaver, de udfører. Om spændende, dramatiske, alvorlige, farlige, triste og sjove indsatser, rigt illustreret med billeder og gamle filmklip, samt foredragsholderens egne oplevelser i de 34 år han var ansat i Fredericia Brandvæsen.

6 Onsdag d. 28. november 2018 kl , Trinitatis Sognegård Den sorte Dag ved Moulin. Foredrag ved museumsleder René Rasmussen, Sønderborg. Sønderjylland var efter 1864 blevet en del af Det tyske Kejserrige og som sådan måtte landsdelens mænd stille til tysk krigstjeneste i Første Verdenskrig. Ca mænd fra Sønderjylland deltog i krigen og mere end faldt ud af en befolkning på kun ca Der deltog sønderjyder på alle fronter, på havet og i luften. Der faldt i gennemsnit fire sønderjyder om dagen i de mere end dage, krigen varede. Men én dag skiller sig ud: Det er Den sorte Dag ved Moulin den 6. juni Denne ene dag faldt mere end 100 sønderjyder. Ingen anden dag i noget andet slag i hele Første Verdenskrig kostede så mange sønderjyder livet. Men hvad skete der egentlig? Og hvorfor gik det så galt? Det fortæller museumsinspektør René Rasmussen i et spændende foredrag, der bringer os helt tæt på begivenhederne. René Rasmussen udgav sammen med Martin Bo Nørregård i 2017 bogen Den sorte Dag ved Moulin-sous-Touvent. Bogen bygger på tyske og franske militære arkiver og udgivelser og på mange sønderjyske øjenvidneskildringer fra samtidige feltpostbreve eller dagbøger og fra senere krigserindringer. Foredraget afholdes i samarbejde med Menighedsrådet ved Trinitatis Kirke, og der er gratis adgang for alle. Kaffe koster kr. 20,-. Onsdag d. 9. januar 2019 kl , Lokalhistorisk Arkiv Nydelsesmidler i Danmark Foredrag v/ dr. phil. Annette Hoff, Den Gamle By Foredraget giver et indblik i danskernes hverdagsliv med uundværlige nydelsesmidler. Der fokuseres især på kaffe men suppleret med afstikkere til teens og chokoladens historie. Nydelsesmidlerne er med på en lang rejse, hvor vi følger danskernes liv gennem krig og fred, fattigdom og velstand, arbejdsliv, ungdomsoprør og fritid. Vi skænker op hver eneste dag til os selv, familie, venner og kolleger. Nydelsesmidlerne har stor indflydelse på, hvordan vi omgås andre mennesker og viser vores sociale status. Men de er også klangbund for en rolig hyggestund eller ved seriøse forhandlinger over en kop kaffe. Annette Hoff er seniorforsker ved Den Gamle by og forfatter til flere bøger, hvor hun belyser de historiske rødder bag hverdagens brug af de varme drikke i alle sociale lag gennem århundreder.

7 Tirsdag d. 5. februar 2019 kl , Lokalhistorisk Arkiv Soldater og officerer. Garnisonen i Fredericia. Foredrag ved tidligere garnisonskommandant, generalmajor Ib Bager. Onsdag d. 13. marts 2019 kl , Lokalhistorisk Arkiv Generalforsamling Efter generalforsamlingen afsløres årets Frederik/Frederikke. Der aflægges beretning fra museets virkeområder. Derefter billedforedrag med glimt fra livet i Fredericia og omegn fra Besættelsen og 1940 erne.

8 Museerne i Fredericias by- og voldvandringer i 2018 Mødested er Bymuseet, Jernbanegade 10, hvis ikke andet er oplyst. Husk at se museets hjemmeside ( for yderligere information. 17. maj: Kirkevandring ved museumsleder Karsten Merrald Sørensen til de fire kirker inden for voldene. Turen starter torsdag den 17. maj ved Trinitatis Kirke i Kongensgade kl og slutter ved den jødiske begravelsesplads. Turen er gratis, og der er ingen tilmelding. 5. juni: Grundlovsdagsarrangement i Minibyen. Sammen med den Historiske Miniby afholder Museerne i Fredericia et Grundlovsdagsarrangement i Minibyen kl Kulturarvsinspektør Mikael Holdgaard Nielsen holder Grundlovstalen, mens Minibyen tilbyder rundvisninger. 13. juni: Jordbær og honning på Kringsminde kl Juli måned: På Rådhuspladsen og på Volden kan du se Museerne i Fredericias udstilling om borgerkrigen og dens udfald. 5. juli: I flygtningens fodspor. Gratis byvandring med historieguide. Turen starter fra Bymuseet, Jernbanegade 10, kl og slutter ved Kanalbyen kl juli: Fortællinger og vin. Kom til gratis miniforedrag i C-byen i Kanalbyen (ved Gl. Havn) kl Kulturarvsinspektør Mikael Holdgaard Nielsen fortæller om den danske flåde i tiden omkring Treårskrigen og om flere af flådens aktioner under krigen, væsentligst indsatsen i Fredericia, mens den lokale vinbonde Modavi serverer et glas vin til alle. Medbring gerne picnickurven, og spis med inden foredragets start. Tilmeld dig arrangementet ved Tina Christensen på thc@kanalbyen.dk 6. juli: Gratis byvandring til de kvarterer, der var hårdest ramt under bombardementerne i Turen starter fra Bymuseet, Jernbanegade 10, kl juli: Museerne står bag en 6. juli-quiz, der især er henvendt til børn, men som hele familien kan være fælles om. Quizzen foregår både den 5. og den 6. juli, og du kan hente den i butikkerne i Fredericia. 1. august: Sommeråbent på Kringsminde kl august: Sommeråbent på Kringsminde kl august: Tidsmaskinen. I forbindelse med festugen deltager Lokalhistorisk Arkiv med et telt, hvor man kan træde ind i historien i flere af arkivets historiske billeder. 13. september: Voldvandring ved museumsinspektør Lars Froberg Mortensen kl oktober: Kartoffelferie på Kringsminde kl oktober: Stormen på Fredericia Voldvandring ved Kulturarvsinspektør Mikael Holdgaard Nielsen fra DSB s Mindelund. 9. november: Krystalnatten, jøderne i Fredericia og Besættelsen. Byvandring ved museumsinspektør Lars Froberg Mortensen kl december: Juleforberedelser på Kringsminde kl Husk at følge med på Museerne i Fredericias hjemmeside og på facebook.

Fredericia Museums Venners Program 2014-2015

Fredericia Museums Venners Program 2014-2015 Fredericia Museums Venners Program 2014-2015 Dronningensgade set mod nord fra ca. Jyllandsgade. Foto Hugo Matthiessen 1914 VELKOMMEN TIL SÆSON 2014-2015 Vi håber, at rigtig mange vil deltage i vore arrangementer.

Læs mere

Fredericia Museums Venner. Program 2016-2017. Plantage i Dansk Vestindien

Fredericia Museums Venner. Program 2016-2017. Plantage i Dansk Vestindien Fredericia Museums Venner Program 2016-2017 Plantage i Dansk Vestindien FREDERICIA MUSEUMS VENNER BYDER VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2016-2017. Vi håber, at rigtig mange vil deltage i vore arrangementer. formand:

Læs mere

FREDERICIA MUSEUMS VENNER BYDER VELKOMMEN TIL SÆSONEN Vi håber, at rigtig mange vil deltage i vore arrangementer.

FREDERICIA MUSEUMS VENNER BYDER VELKOMMEN TIL SÆSONEN Vi håber, at rigtig mange vil deltage i vore arrangementer. Program 2017-2018 Den berømte medalje fra Den nordiske Industri- og Kunstudstilling 1872. Medaljens tekst: For hvert et Tab igjen Erstatning findes. Hvad udad tabes, det maa indad vindes skyldes digteren

Læs mere

Nyhedsbrev fra Historisk Samfund for Sydøstjylland Februar 2016

Nyhedsbrev fra Historisk Samfund for Sydøstjylland Februar 2016 Nyhedsbrev fra Historisk Samfund for Sydøstjylland Februar 2016 Afstemingsfest Tid: 10. februar 2016 kl.15.00 Sted:Vingsted Mølle, Vingstedvej 58, 7182 Bredsten Gert Karkov holder foredrag under overskriften

Læs mere

Nyhedsbrev for Historisk Samfund for Sydøstjylland Præsentation af årets årbog

Nyhedsbrev for Historisk Samfund for Sydøstjylland Præsentation af årets årbog Nyhedsbrev for Historisk Samfund for Sydøstjylland Præsentation af årets årbog Reception for årbog 2017 Det er med stor glæde, at vi igen kan invitere vores medlemmer til reception torsdag d. 5. oktober

Læs mere

PROGRAM: Torsdag den 19. marts kl. 19.30-22: Nyborg i Danehoftiden Erland Porsmose Torsdag den 16. april kl. 18.30-21 Ørbæklunde Gods.

PROGRAM: Torsdag den 19. marts kl. 19.30-22: Nyborg i Danehoftiden Erland Porsmose Torsdag den 16. april kl. 18.30-21 Ørbæklunde Gods. PROGRAM: Torsdag den 19. marts kl. 19.30-22: Nyborg i Danehoftiden. Debat og fortælling ved museumsdirektør Erland Porsmose, Østfyns Museer. Fortælling om perioden 1250 1413, dengang Nyborg Slot var regeringssæde

Læs mere

MØDER & ARRANGEMENTER 2018

MØDER & ARRANGEMENTER 2018 PENSIONISTER OG SENIORER BUPL ÅRHUS OG ØSTJYLLAND MØDER & ARRANGEMENTER 2018 I forbindelse med det enkelte arrangement er der angivet, hvem der står for planlægningen. Kontakt vedkommende, hvis du har

Læs mere

Nyhedsbrev august 2015

Nyhedsbrev august 2015 Historisk Samfund for Sydøstjylland: Nyhedsbrev august 2015 Udflugt til herregården Sønderskov ved Brørup og det historiske Skibelund Krat Tid: Lørdag den 22. august 2015 kl. 13.30 til ca. kl. 17.00 Sønderskov

Læs mere

Lokalhistoriske. arrangementer. Sinding, 1950

Lokalhistoriske. arrangementer. Sinding, 1950 Lokalhistoriske arrangementer Sinding, 1950 Silkeborg efterår 2009 BESØG PÅ FUNDER RADIOMUSEUM Onsdag 19. august kl.19 Bjarne Jensen vil vise og fortælle om sine 1685 gamle radioer, grammofoner, fjernsyn

Læs mere

Aktivitetskalender for 2016. For pensionister i Vends Herreds Lærerkreds. Julefrokost 2015. for pensionerede lærere

Aktivitetskalender for 2016. For pensionister i Vends Herreds Lærerkreds. Julefrokost 2015. for pensionerede lærere Julefrokost 2015 for pensionerede lærere Mandag d. 7.dec. kl. 12.00 på Hotel Park Prisen er 150 kr. for medlemmer og ikke medlemsberettigede ledsagere. Andre deltagere 300 kr. Der er tilmelding efter først

Læs mere

Historisk Samfund for Sydøstjylland. Nyhedsbrev juli 2010

Historisk Samfund for Sydøstjylland. Nyhedsbrev juli 2010 Historisk Samfund for Sydøstjylland De røde søer Brunkulsgravene er nu blevet fyldt med regn og grundvand. Man kan på en gåtur rundt i området finde flere søer med en særpræget rødbrune nuance, som skyldes

Læs mere

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Busrejse til Harzen 10. 17. juni 2011 med forberedende dage på

Læs mere

Den korte kommunikation

Den korte kommunikation SLA Sammenslutningen af Lokalarkiver Årsmøde den 5. og 6. oktober 2019 Program og aktivitetsbeskrivelse Den korte kommunikation Program Lørdag den 5. oktober 10.15 Velkomst Jørgen Thomsen, Formand, SLA

Læs mere

Nyhedsbrev for Historisk Samfund for Sydøstjylland, august/september 2019 samt

Nyhedsbrev for Historisk Samfund for Sydøstjylland, august/september 2019 samt Nyhedsbrev for Historisk Samfund for Sydøstjylland, august/september 2019 samt påmindelse om sommerudflugt 31. august 2019 SOMMERUDFLUGT BESØG PÅ DANSK SYGEPLEJEHISTORISK MUSEUM MED KAFFE PÅ HOTEL KOLDINGFJORD

Læs mere

Spørgsmål eller emner, der ønskes drøftet på et Styrelsesmøde sendes løbende, men helst senest 8 dage før et styrelsesmøde til formanden for LASS.

Spørgsmål eller emner, der ønskes drøftet på et Styrelsesmøde sendes løbende, men helst senest 8 dage før et styrelsesmøde til formanden for LASS. LASS Indhold: 1. Fra LASS Styrelse. 2. Kurser og møder i LASS. 3. Fra medlemmerne. 4. Hjemmesiden & Nyhedsbrevet. 5. Andre arrangementer. Ad 1: Fra LASS Styrelse: LASS Årsmøde blev afholdt den 10. marts

Læs mere

Årsmøde 2016 Årsmødet med generalforsamling og foredrag finder sted den lørdag 21. maj 2016 kl på Industrimuseet, Gasvej 17, 8700 Horsens.

Årsmøde 2016 Årsmødet med generalforsamling og foredrag finder sted den lørdag 21. maj 2016 kl på Industrimuseet, Gasvej 17, 8700 Horsens. Nyhedsbrev fra Historisk Samfund for Sydøstjylland - Maj 2016 Årsmøde 2016 Årsmødet med generalforsamling og foredrag finder sted den lørdag 21. maj 2016 kl. 13-16 på Industrimuseet, Gasvej 17, 8700 Horsens.

Læs mere

Bibliotekarforbundets Seniorgruppes bestyrelse præsenterer hermed programmet for foråret 2014 samt Sommertur i august for Seniorgruppens medlemmer.

Bibliotekarforbundets Seniorgruppes bestyrelse præsenterer hermed programmet for foråret 2014 samt Sommertur i august for Seniorgruppens medlemmer. Bibliotekarforbundets Seniorgruppes bestyrelse præsenterer hermed programmet for foråret 2014 samt Sommertur i august for Seniorgruppens medlemmer. Torsdag d. 6. februar 2014 kl. 11:00. Besøg på Davids

Læs mere

Historisk Arkiv for Haderslev Kommune

Historisk Arkiv for Haderslev Kommune Nyhedsbrev for den 11.02.13. Historisk Arkiv for Haderslev Kommune Nyheder Ny hjemmeside og nyt nyhedsbrev Vi har langt om længe fået vores nye hjemmeside op at køre. På hjemmesiden er det muligt at læse

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

EFTERÅR 2019 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2

EFTERÅR 2019 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2 EFTERÅR 2019 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2 Skt. Knuds Kloster (Historiens Hus) fylder rundt. Den 15. november 2019 er det 100 år siden, at klosteret blev genopført efter en næsten altødelæggende

Læs mere

Vi håber, du vil finde program 2019 interessant og få lyst til at deltage i et eller flere af arrangementerne.

Vi håber, du vil finde program 2019 interessant og få lyst til at deltage i et eller flere af arrangementerne. Årsprogram 2019 Fraktion 4. Vi håber, du vil finde program 2019 interessant og få lyst til at deltage i et eller flere af arrangementerne. Da planlægningen foregår op til et helt år forud for afholdelsen,

Læs mere

Naturhistorisk Forening for Fredericia og omegn

Naturhistorisk Forening for Fredericia og omegn Naturhistorisk Forening for Fredericia og omegn Program Forår - Sommer 2016 Med blandt andet weekendtur til Tåsinge og Langeland hvor de vilde heste trives. Til alle foreningens arrangementer er der tilmeldingsfrist

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

Februar, marts og april Bestyrelsen :

Februar, marts og april Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km.. som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Gl. Roskilde Amts Grænseforening. Årsprogram

Gl. Roskilde Amts Grænseforening. Årsprogram Gl. Roskilde Amts Grænseforening 2010 Årsprogram 1 Gl. Roskilde Amts Grænseforening 2010 Årsprogram Forårsmøde. Tirsdag d. 2. marts 2010 kl. 19.00 i Syv Sognegård, Skolevej 17, 4130 Viby Sj. Formanden

Læs mere

FORÅR 2018 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2

FORÅR 2018 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2 FORÅR 2018 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2 25.1. Torsdagsmik Formiddagsforedrag med kaffe og rundstykker. Emnet for foredraget vil blive bragt i vores nyhedsbrev og på www.historienshus.dk

Læs mere

Aktivitetsprogram Odder Museum November 2014 april 2015

Aktivitetsprogram Odder Museum November 2014 april 2015 Aktivitetsprogram Odder Museum November 2014 april 2015 Odder Museum Møllevej 3-5 8300 Odder Tlf.: 8654 0175 E-mail: info@oddermuseum.dk NOVEMBER Sagen genåbnet Sagen om morderen og selvmoderen Christian

Læs mere

Nyhedsbrev for Historisk Samfund for Sydøstjylland, april Horsens Museums gratis byvandringer gennem 50 erne

Nyhedsbrev for Historisk Samfund for Sydøstjylland, april Horsens Museums gratis byvandringer gennem 50 erne Nyhedsbrev for Historisk Samfund for Sydøstjylland, april 2019 Horsens Museums gratis byvandringer gennem 50 erne Forårets vandringer byder på en tur gennem byens 50 ere: 1350 erne, 1750 erne, 1850 erne

Læs mere

EFTERÅR 2014 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2

EFTERÅR 2014 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2 EFTERÅR 2014 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2 9.9. Kend din by! Byvandring v/arkivarer fra Historiens Hus Byvandringen vil foregå i Odenses bymidte og vil have fokus på både kendte og

Læs mere

Nyhedsbrev November 2011

Nyhedsbrev November 2011 Historisk Samfund for Sydøstjylland Nyhedsbrev November 2011 VIKINGERNES JELLING Tirsdag den 15. november kl. 19.30 vil ledende arkæolog ved Vejle Museum RASMUS B. IVERSEN samle trådene i de sidste års

Læs mere

Nyhedsbrev fra Historisk Samfund for Sydøstjylland april 2013

Nyhedsbrev fra Historisk Samfund for Sydøstjylland april 2013 Nyhedsbrev fra Historisk Samfund for Sydøstjylland april 2013 Restaurering af Tyrstrup Kirke Sted: Tyrstrup Kirke Tid: Tirsdag den 9. april kl. 19.00 Entre kr. 50,00 Arkitekt O. Reinhard Hansen vil fortælle

Læs mere

Greve Lærerforening 1

Greve Lærerforening 1 Greve Lærerforening 1 År 2015 Vilkår for aktivitetsgruppens arbejde Puljen fra Greve Lærerforening bruges således: Der afholdes minimum 2 fuldt betalte arrangementer for medlemmer af fraktion 4, evt. spisning

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

HK HOVEDSTADEN SENIOR HELSINGØR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN

HK HOVEDSTADEN SENIOR HELSINGØR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN HK HOVEDSTADEN 1 SENIOR Program foråret 2016 MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN HELSINGØR / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Hvornår er den næste generalforsamling / Tilmeld

Læs mere

FOAs Seniorklub Odense

FOAs Seniorklub Odense FOAs Seniorklub Odense Forår 2016 Vesterbro 120 Odense Så er FOAs Seniorklub igen klar med et nyt program for foråret 2016. Velkommen i klubben til alle jer, der trofast slutter op om vores arrangementer

Læs mere

Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt?

Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt? for borgere med demens Maj 2016 Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt? Har du demens eller demenslignende symptomer? Bor du i eget hjem sammen med din ægtefælle/samlever? Har du lyst til

Læs mere

LASS Nyhedsbrev januar 2016.

LASS Nyhedsbrev januar 2016. LASS. Indhold: 1. Fra LASS Styrelse. 2. Kurser og møder i LASS. 3. Fra medlemmerne. 4. Hjemmesiden & Nyhedsbrevet. 5. Andre arrangementer. Ad 1: Fra LASS Styrelse: Styrelsens næste møde er planlagt til

Læs mere

SMÅNYT. Kalenderen. 36. ÅRGANG NR. 3 Oktober 2014. Registrering I anden halvdel af 2014 mødes vi følgende aftener kl.19.

SMÅNYT. Kalenderen. 36. ÅRGANG NR. 3 Oktober 2014. Registrering I anden halvdel af 2014 mødes vi følgende aftener kl.19. Adresselabels 12 Kalenderen ISSN 1602 9577 1 Den 26. oktober kl. 13.30 Tur til Københavns Rådhus Sted: Foran Københavns Rådhus (Rådhuspladsen) Den 13. november kl. 19.30 Foredrag om Rakkerne Ved Mette

Læs mere

Aaby Aabyhøj Lokalhistoriske Forening www.lokalhistorisk-forening-aabyhoj.dk

Aaby Aabyhøj Lokalhistoriske Forening www.lokalhistorisk-forening-aabyhoj.dk Aaby Aabyhøj Lokalhistoriske Forening www.lokalhistorisk-forening-aabyhoj.dk Program for juni 2010 til marts 2011. Lørdag den 19. juni kl. 10.00. Byvandring: Den Gamle By med guidet rundvisning. De mangeårige

Læs mere

Mødets Teologi - Hvad er

Mødets Teologi - Hvad er Teologi for Lægfolk Mødets Teologi - Hvad er forsoning? Sommerkonventet 2016 Teologi for Lægfolk Veterankursus 27. juni - 29. juni 2016 Mødets teologi - Hvad er forsoning? Årets sommerkonvent sætter fokus

Læs mere

Nyborg før & nu årgang 2018

Nyborg før & nu årgang 2018 Nyborg før & nu 2017 20. årgang 2018 Nyborg før & nu 2017 Årsskrift for Østfyns Museer, Nyborg Nyborg Museumsforening Nyborg Lokalhistoriske Arkiv i samarbejde med Nyborg Bibliotek. 20. årgang 2018 Oplag:

Læs mere

Arrangementer/aktiviteter 2015.

Arrangementer/aktiviteter 2015. Arrangementer/aktiviteter 2015. Generalforsamling og foredrag om flygtningene i Grove-Gedhuslejrene efter 2. verdenskrig Torsdag den 26. marts afholder Lokalhistorisk Forening sin årlige generalforsamling

Læs mere

- # - - # - Ad 2: Kurser & møder i LASS: Se nærmere omtale af kurserne samt praktiske oplysninger i programmet eller i kalenderen på

- # - - # - Ad 2: Kurser & møder i LASS: Se nærmere omtale af kurserne samt praktiske oplysninger i programmet eller i kalenderen på LASS. Indhold: 1. Fra LASS Styrelse. 2. Kurser og møder i LASS. 3. Fra medlemmerne. 4. Hjemmesiden & Nyhedsbrevet. 5. Andre arrangementer. Ad 1: Fra LASS Styrelse: Referat af Årsmødet er lagt på websitet

Læs mere

Program for arrangementer efterår 2019 & forår 2020

Program for arrangementer efterår 2019 & forår 2020 VALBY LOKALHISTORISKE SELSKAB & ARKIV www.valbylokalhistorie.dk Program for arrangementer efterår 2019 & forår 2020 Fredag 30. august kl. 16-18 og lørdag 31. august kl. 11-15 (Valby Kulturdage). Fredag

Læs mere

Greve Lærerforening 1

Greve Lærerforening 1 Greve Lærerforening 1 År 2016 Vilkår for aktivitetsgruppens arbejde Puljen fra Greve Lærerforening bruges således: Der afholdes minimum 2 fuldt betalte arrangementer for medlemmer af fraktion 4, evt. spisning

Læs mere

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD HK HOVEDSTADEN 1 SENIOR Program foråret 2016 MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Hvornår er den næste generalforsamling / Tilmeld dig de nyeste

Læs mere

Aaby Aabyhøj Lokalhistoriske Forening

Aaby Aabyhøj Lokalhistoriske Forening Aaby Aabyhøj Lokalhistoriske Forening www.lokalhistorisk-forening-aabyhoj.dk Program for juni 2011 til marts 2012. Mandag den 6. juni kl. 18.30. Bemærk tidspunktet. Byvandring. Den nordvestlige del af

Læs mere

GUIDEDE TURE I FREDERICIA

GUIDEDE TURE I FREDERICIA I FREDERICIA OPLEV DET HISTORISKE FREDERICIA MED EN GUIDE VisitLillebælt Fredericia TURFORSLAG HISTORISK BYVANDRING Turen tager os rundt i Fredericia historiske bydel. Vi starter fra det smukke gamle Meldahls

Læs mere

Nyhedsbrev oktober 2014

Nyhedsbrev oktober 2014 Kære medlemmer: Nyhedsbrev oktober 2014 Kastellets 350 års dag fejres: Lørdag den 1. november fra klokken 12.00 til 16.00. Læs det store program for dagen i dette Nyhedsbrev. Generalforsamlingen den 9.

Læs mere

Maj, juni og juli Bestyrelsen :

Maj, juni og juli Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling

Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling Side 1 af 5 Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling Bestyrelsens beretning om 2015 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 15. marts 2016 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder:

Læs mere

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015.

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015. Program for 2015. Formand. Erik Jensen. Tlf. 26 25 16 76. E-mail erik@sapper.dk Kasserer. Hans Erikstrup. Tlf. 41 51 26 09. Næstformand. Bent Tolstrup. Tlf. 98 62 17 19. Sekretær. Finn Kristensen. Tlf.

Læs mere

PROGRAM FOR 2019 POSTPENSIONISTERNE NÆSTVED

PROGRAM FOR 2019 POSTPENSIONISTERNE NÆSTVED PROGRAM FOR 2019 POSTPENSIONISTERNE NÆSTVED 1 Postpensionisterne siger velkommen til 2019 Tirsdag den 15.01.2019 Kl. 13.00 mødes vi igen til en hyggeeftermiddag, hvor vi vil byde det nye år velkommen.

Læs mere

ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV

ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov 17.09.17 23.09.17 ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov I sommeren 2016 fandt tre heldige og ihærdige amatørarkæologer den hidtil største guldskat fra Danmarks vikingetid.

Læs mere

Spørgsmål eller emner, der ønskes drøftet på et Styrelsesmøde sendes løbende, men helst senest 8 dage før et styrelsesmøde, til formanden for LASS.

Spørgsmål eller emner, der ønskes drøftet på et Styrelsesmøde sendes løbende, men helst senest 8 dage før et styrelsesmøde, til formanden for LASS. LASS Indhold: 1. Fra LASS Styrelse. 2. Kurser og møder i LASS. 3. Fra medlemmerne. 4. Hjemmesiden & Nyhedsbrevet. 5. Andre arrangementer. Ad 1: Fra LASS Styrelse: LASS styrelse har den 4. december 2018

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Til slut vil jeg gerne på bestyrelsens vegne ønske alle en god jul og et godt og lykkebringende nytår.

Til slut vil jeg gerne på bestyrelsens vegne ønske alle en god jul og et godt og lykkebringende nytår. December 2012 Kære medlemmer Med et vejr, der bevirker at vi alle kommer til at minde om julesangens Rudolf, når vi bevæger os udenfor, er tiden kommet, hvor Netværk Danyards program for år 2013 skal frem

Læs mere

ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår

ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår Dansk El-Forbund Fyn Orienteringsmøder 2008 Afdelingen inviterer hermed alle medlemmer til orienteringsmøder.

Læs mere

PROGRAM FOR FRAKTION 4 I TØNDER LÆRERKREDS

PROGRAM FOR FRAKTION 4 I TØNDER LÆRERKREDS PROGRAM FOR FRAKTION 4 I TØNDER LÆRERKREDS Sæson 2015-2016 Tirsdag den 19. maj 2015 Besøg i kirken ved Renbæk Statsfængsel Vi mødes kl. 14.30 ved indgangen til den nye kirke, der er bygget i forbindelse

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Program for forår 2018. Evt. ændringer vil fremgå af foreningens website: www.shfs.dk Vær opmærksom på, at foreningens møder fortrinsvis afholdes i lokaler i Multikulturhuset,

Læs mere

Diverse turforslag / begivenheder

Diverse turforslag / begivenheder MCOC Aktiviteter 2014/2015 Diverse turforslag / begivenheder De gentagne begivenheder skal ses som inspiration til, hvor turen kan gå hen, men ingen siger at det skal være sådan. Forslag til ture er altid

Læs mere

Indhold PROGRAM Sangeftermiddag. Virksomhedsbesøg Vandborg Karosserifabrik. Generalforsamling. Virksomhedsbesøg Actona Company

Indhold PROGRAM Sangeftermiddag. Virksomhedsbesøg Vandborg Karosserifabrik. Generalforsamling. Virksomhedsbesøg Actona Company Indhold Sangeftermiddag 3 Virksomhedsbesøg Vandborg Karosserifabrik 3 Generalforsamling 4 Virksomhedsbesøg Actona Company 4 Udflugt VW & Retro Museum 5 Højskoleophold 6 Høstfest 6 Foredrag 7 Julefrokost

Læs mere

Nyhedsbrev februar 2015

Nyhedsbrev februar 2015 Nyhedsbrev februar 2015 Kære medlemmer Kastellets 350 år blev fejret efter alle kunstens regler den 1. november 2014 med opvisninger, gardehusarer, musik, rundvisninger, og Slaget på Kirkepladsen, men

Læs mere

Kastellets Venner & Historiske Samling

Kastellets Venner & Historiske Samling REFERAT AF KASTELLETS VENNER & HISTORISKE SAMLINGS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING Onsdag den 10. april 2019 kl. 19:00 i Gammel Varmecentral, Kastellet. Velkomst ved formand Niels Elsborg. 1. Valg af dirigent:

Læs mere

EFTERÅR LOKALHISTORISKE BALLE FUNDER KRAGELUND LEMMING SEJLING SEJS-SVEJBÆK SERUP SILKEBORG SINDING

EFTERÅR LOKALHISTORISKE BALLE FUNDER KRAGELUND LEMMING SEJLING SEJS-SVEJBÆK SERUP SILKEBORG SINDING EFTERÅR 2015 LOKALHISTORISKE BALLE FUNDER KRAGELUND LEMMING SEJLING SEJS-SVEJBÆK SERUP SILKEBORG SINDING ...FØLG OS PÅ FACEBOOK Slægtsforskercafé Udflugt til Viborg Museum Vi tager på udflugt til Viborg

Læs mere

Nyhedsbrev fra Historisk Samfund for Sydøstjylland

Nyhedsbrev fra Historisk Samfund for Sydøstjylland Nyhedsbrev fra Historisk Samfund for Sydøstjylland Oktober 2016 Også i dette nyhedsbrev er der basis for langtidsplanlægning. Vore egne arrangementer skal nok blive gentaget senere. Du kan også få et arrangement

Læs mere

2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner.

2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner. December 2014 Kære medlemmer og familie. 2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner. Det har været et godt år for

Læs mere

Mandag den 2. og tirsdag den 3. juni

Mandag den 2. og tirsdag den 3. juni Mandag den 2. og tirsdag den 3. juni Turprogram Museet i Hammer Bakker Store Mosevej 4 9310 Vodskov Tlf. Nr.: 22868594 SOMMERTUR MED MUSEET I HAMMER BAKKER Mandag den 2. og tirsdag den 3. juni 2014 har

Læs mere

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 Holland i forårstiden er blomsternes land og et af højdepunkterne på denne dejlige Holland-rejse er naturligvis et besøg i en af verdens mest berømte blomsterparker

Læs mere

Brønshøj Bibliotek Krabbesholmvej Brønshøj HISTORIE KLUBBEN 2018/19

Brønshøj Bibliotek Krabbesholmvej Brønshøj HISTORIE KLUBBEN 2018/19 Brønshøj Bibliotek Krabbesholmvej 3 2700 Brønshøj HISTORIE KLUBBEN 2018/19 VELKOMMEN TIL HISTORIEKLUBBEN Vær med i historieklubben og kom til gode arrangementer som har Historien som omdrejningspunkt.

Læs mere

Praktiske informationer

Praktiske informationer HK Senior Djursland Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2016 Formand: Ruth Nyhuus, tlf. 86325881 mail: jephus@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 mail:ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

Nyhedsbrev Marts 2014

Nyhedsbrev Marts 2014 Kastellets Venner & Historiske Samling Gl. Hovedvagt Kastellet 1 2100 København Nyhedsbrev Marts 2014 V. 1 06-03-2014 Kære medlemmer! Vi er nu gået ind i 2014, 350 året for Kastellets ibrugtagning den

Læs mere

Der afgår jævnligt InterCity tog mod Odense. Perronen findes under lufthavnens indgangshal. Rejsetid med tog varer omkring 1 time og 45 minutter.

Der afgår jævnligt InterCity tog mod Odense. Perronen findes under lufthavnens indgangshal. Rejsetid med tog varer omkring 1 time og 45 minutter. FiO 2010: Kursusplan Onsdag 26. maj: Ankomst Kursusdeltagerne ankommer til Kastrup Lufthavn, København, onsdag den 26. maj. Der afgår jævnligt InterCity tog mod Odense. Perronen findes under lufthavnens

Læs mere

Seniorklubben. Program for året FOA Sønderborg. FOA Sønderborg Damgade 104 Tlf

Seniorklubben. Program for året FOA Sønderborg. FOA Sønderborg Damgade 104 Tlf Seniorklubben FOA Sønderborg Program for året 2019 FOA Sønderborg Damgade 104 Tlf. 46 97 34 00 Nytårskur 2019 Torsdag d. 10. januar 2019 Mødetid og sted: Kl. 13.00 - FOA, Damgade 104 Vi hilser på det nye

Læs mere

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 Dette års efterårstur går til den dejlige vinby Altenahr syd for Bonn. Altenahr er beliggende ved floden Ahr i det sydvestlige Tyskland i Eiffel-bjergene,

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

2018 Livets Café Aktivitetsoversigt & Foredrag.

2018 Livets Café Aktivitetsoversigt & Foredrag. 2018 Livets Café Aktivitetsoversigt & Foredrag www.laering-for-livet.dk Skab nyt netværk Blandt ligestilledelivets Cafe Program for 2018 Hvis ikke andet er nævnt i programmet, mødes vi i Frivillighedshuset

Læs mere

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE Årets efterårsrejse går til de tidligere danske besiddelser i Schleswig-Holsten, nærmere betegnet til Schleswig og Husum. Vi bor på det dejlige

Læs mere

Gl. Roskilde Amts Grænseforening. Årsprogram

Gl. Roskilde Amts Grænseforening. Årsprogram Gl. Roskilde Amts Grænseforening 2011 Årsprogram 1 Gl. Roskilde Amts Grænseforening 2011 Årsprogram Forårsmøde. Tirsdag d. 22. februar 2011 kl. 19.00 i Syv Sognegård, Skolevej 17, 4130 Viby Sj. Hanne Bohr

Læs mere

FiO2009: Kursusplan (ret til ændringer forbeholdes!)

FiO2009: Kursusplan (ret til ændringer forbeholdes!) FiO2009: Kursusplan (ret til ændringer forbeholdes!) Onsdag 27. maj: Ankomst Kursusdeltagerne ankommer til Kastrup Lufthavn, København, omkring kl. 16 17. Finnair har en ankomst 16:10 (afr. Helsinki 15:35)

Læs mere

Kære Medlemmer af Horserød-Stutthof foreningen.

Kære Medlemmer af Horserød-Stutthof foreningen. Nyhedsbrev København d. 15. maj 2018. Kære Medlemmer af Horserød-Stutthof foreningen. Nytårskuren blev afholdt lørdag d. 20. januar og var som vanligt med spisning, Thomas Riemenschneider holdt talen og

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016 Læs inde i bladet: ESRUM SØ HAR EGEN VEJRSTATION MØD OP TIL SEJLERSKOVTUR TILMELDING TIL ÅRETS STUDIETUR 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere

Nyhedsbrev september 2015

Nyhedsbrev september 2015 Forsiden Nyhedsbrev september 2015 Når dette nyhedsbrev når frem til medlemmerne, er vi ved starten af den første efterårsmåned, hvilket betyder at tilbuddene til jer kommer i en lind strøm. Jeg kan kun

Læs mere

Adresse... Postnumme og by... Kasserer Klem Thomsen, Heden 9, Vester Hassing, 9310 Vodskov. Tlf.:

Adresse... Postnumme og by... Kasserer Klem Thomsen, Heden 9, Vester Hassing, 9310 Vodskov. Tlf.: Indmeldelse Udfyldes og sendes til Historisk Samfunds kasserer: Klem Thomsen, Heden 9, Vester Hassing, 9310 Vodskov. Kontingent udgør 200 kr. Nye medlemmer modtager ved indmeldelse den senest udgivne årbog

Læs mere

FORÅR 2013 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2

FORÅR 2013 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2 FORÅR 2013 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2 31.1. Torsdagsmik Formiddagsforedrag med kaffe og rundstykker. Arkivar Andreas Skov fortæller denne dag om Augustoprøret 1943 - da Odense gik

Læs mere

Program for Landdistrikternes Uge

Program for Landdistrikternes Uge Program for Landdistrikternes Uge For 18. gang afholdes i Sønderho Landdistrikternes Uge 14. til 21. oktober 2017 Lørdag d. 14. oktober Kl. 21.00: Koncert med Thorlund, Barslund og Kristensen. Der er lagt

Læs mere

WIKI Silkeborg - Hvordan skriver du en artikel Onsdag 14. januar 2009 kl. 16.30-17.30 på Silkeborg Bibliotek - Salen

WIKI Silkeborg - Hvordan skriver du en artikel Onsdag 14. januar 2009 kl. 16.30-17.30 på Silkeborg Bibliotek - Salen Slægtsforskning på nettet Torsdag 8. januar kl. 15-18 på Silkeborg Bibliotek - Salen Du er interesseret i de muligheder nettet byder på, når det gælder slægtsforskning. Hvordan kommer du i gang? Hvilke

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Historisk Samfund for Sydøstjylland Nyhedsbrev oktober 2009 Reception for årbog 2009

Historisk Samfund for Sydøstjylland Nyhedsbrev oktober 2009 Reception for årbog 2009 Historisk Samfund for Sydøstjylland Nyhedsbrev oktober 2009 Reception for årbog 2009 Onsdag den 28.oktober kl. 16 er der reception og pressemøde på Vejle Kunstmuseum, Flegborg 18, 7100 Vejle, for vores

Læs mere

Perfekt beliggenhed i Jylland tæt ved mange spændende seværdigheder. Zleep Hotel Kolding. Introduktion. Hotellet tilbyder

Perfekt beliggenhed i Jylland tæt ved mange spændende seværdigheder. Zleep Hotel Kolding. Introduktion. Hotellet tilbyder Zleep Hotel Kolding Introduktion Tag på ferie på Zleep Hotel Kolding og bo centralt i Danmark. Hotellet er lyst og hyggeligt indrettet, og ligger centralt i Kolding. Oplev designbyen Kolding eller tag

Læs mere

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år.

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. 2018-2019 Landsbyliv 2018-2019 Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. Pengene kan enten betales på vores konto Reg. nr. 9266

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Program for efterår 2018. Evt. ændringer vil fremgå af foreningens website: www.shfs.dk Vær opmærksom på, at foreningens møder fortrinsvis afholdes i lokaler i Multikulturhuset,

Læs mere

Frederiksværk Sejlklub

Frederiksværk Sejlklub Kære Venner. 2016 er nu blot historie, tiden flyver og vi er nu på vej mod sol og sommer. Inden det kommer så vidt har Aktivitetsudvalget dog endnu en perlerække af aktiviteter under det såkaldte vinterprogram!

Læs mere

Bornholm - Østersøens perle

Bornholm - Østersøens perle Bornholm - Østersøens perle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 01.05.2020 1.995,- Højdepunkter Bornholms klippenatur Hotel Abildgaard god mad og flot beliggenhed Drikkevarer ad

Læs mere

Seniorklubben. Program for året FOA Sønderborg. FOA Sønderborg Damgade 104 Tlf

Seniorklubben. Program for året FOA Sønderborg. FOA Sønderborg Damgade 104 Tlf Seniorklubben FOA Sønderborg Program for året 2018 FOA Sønderborg Damgade 104 Tlf. 46 97 34 00 Nytårskur 2018 Torsdag d. 18. januar 2018 Mødetid og sted: Kl. 13.00 - FOA, Damgade 104 Vi hilser på det nye

Læs mere

Naturoplevelser i Fredericia Kommune 2017

Naturoplevelser i Fredericia Kommune 2017 Foto: Ole Klottrup Ørnens Dag ved Rands Fjord Søndag den 26. februar kl. 10-14 Vi står klar med teleskoper i og ved tårnet og vil fortælle om ørnenes spændende adfærd og biologi. Reden kan ses fra fugletårnet

Læs mere

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Bestyrelsens beretning om 2016 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 21. marts 2017 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder: Alle

Læs mere

ELPOSTEN l Nr. 4/2009 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår

ELPOSTEN l Nr. 4/2009 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår ELPOSTEN l Nr. 4/2009 l November Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår Dansk El-Forbund Fyn Orienteringsmøder 2009 Afdelingen inviterer hermed alle medlemmer til orienteringsmøder.

Læs mere

PROGRAM FOR FRAKTION 4 I TØNDER LÆRERKREDS

PROGRAM FOR FRAKTION 4 I TØNDER LÆRERKREDS PROGRAM FOR FRAKTION 4 I TØNDER LÆRERKREDS Sæson 2018-2019 Mandag den 28. juni 2018 Udflugt til Mandø Vi mødes Mandøvej 31, 6760 Ribe klokken 9.50 Bussen afgår klokken 10.00. Klokken 11.00 går vi på en

Læs mere

EFTERÅR 2011 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2

EFTERÅR 2011 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2 EFTERÅR 2011 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2 Historiens Hus præsenterer her vores hidtil største program. Nærmere oplysninger om de enkelte arrangementer vil løbende blive vist på hjemmesiden

Læs mere