september 2009 En af de mange solsikker, som vi plantede i foråret - Norges Mindes Have Små og store begivenheder på Strandvejen 119

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "september 2009 En af de mange solsikker, som vi plantede i foråret - Norges Mindes Have Små og store begivenheder på Strandvejen 119"

Transkript

1 En af de mange solsikker, som vi plantede i foråret - Norges Mindes Have Små og store begivenheder på Strandvejen 119

2 Kontoret: Tlf.: Liss Evensen Man/ons/torsdag 9 16 Tir/fredag 9-15 Mail: wy30@suf.kk.dk Forstander: Mette Therkelsen Tlf.: Mail: hd04@suf.kk.dk Træffes efter aftale. Afdelingsleder: Milena Schomacker Tlf.: Mail: p797@suf.kk.dk Træffes efter aftale. Daghjemmet: Lisbeth Birkholm Læbo Mandag fredag fra kl Tlf.: Køkkenet: Økonoma Lene Jensen Mandag fredag fra kl Tlf.: Pedel: Bent Meincke Mandag fredag fra kl Tlf.: Vaskeriet: Fatima Fallah Mandag fredag fra kl Tlf.: Træningsafd.: Annette Holbøll Mandag fredag fra kl Tlf.: Demenskoordinator: Dorte Grenaa Mandag torsdag fra kl Tlf.: Plejeafdelingen, 1. sal: Tlf.: Plejeafdelingen, 2. sal: Tlf.: Fodterapeut: Fie Ørum Tlf.: Frisør Kristel Andersen Tirsdag kl samt fredag kl i husets salon Tlf: Tidsbestilling kan også foregå telefonisk på øvrige dage på tlf Biblioteket: En gang om måneden kan man få tilsendt bøger fra biblioteket på Jagtvej. Desuden er der altid bøger at låne i stueetagens havestue. Bruger / pårørenderåd Formand: John Weygaard Mail: john@weygaard.dk Tlf.: / Birte Glud Mail: Birte@birte-glud.dk Tlf.: Aase Blak Faartoft Mail.: aase@faartoft.dk Tlf.: / Kirsten Heldt Nielsen Mail: kiogan@webspeed.dk Tlf.: Preben Mosolff Mail: p.mosolff@mail.dk Tlf.: Finn Jørgensen Mail:fj@finn-jorgensen.dk Tlf.:

3 Livet på Norges Minde 1.sal fik i august besøg af en firbenet gæst. Tanja, aftenvagt havde sin lille hund Didi, med på arbejde en aften. Norges Minde Nyt Til stor glæde for beboere, der blev nusset og kysset. Nyd blot billederne her, hvor Edith M. og Martha nyder besøget. 2. sal var ligesom resten af familien Danmark inviteret med som gæster til en ganske særlig begivenhed, søndag den 26. juli. Ved du godt hvilken royal begivenhed, der er tale om? Det kan også være, at du var med som gæst? Det var Prins Joachims og prinsesse Maries søns barnedåb i Møngeltønder kirke. Her er et lille uddrag fra dåbstalen afholdt af Kgl. Konfessionarius, biskop Erik Norman Svendsen: I dag døbes en ny prins i kongehuset, og alle i Danmark er inviteret til at være med og bevidne dåben. Vi kan naturligvis ikke alle være i Møgeltønders prægtige kirkerum, men alligevel kan vi være med og med egne ører høre navnet og med egne øjne se dåben. Ganske vist er en dåb i kongehuset ikke anderledes end enhver anden dåb i kirken, men interessen for at kunne følge med er anderledes stor. For dagens dåbs barn er født til at blive en del af kongehusets og dermed landets historie. Når han vokser op, skal han lære at håndtere den udfordring.

4 Forhåbentlig får han lov til sammen med sine storebrødre prins Felix og prins Nicolai at være barn længe endnu. Det er den bedste forberedelse til livet for ethvert barn. Den nære familie er de nærmeste til at opdrage den nye lillebror; hans bedsteforældre, forældre og søskende. Den omsorg og kærlighed, de viser, får betydning for resten af hans liv. Den lille prins, der blev født den 4. maj i år, fik navnet Hans Højhed Prins Henrik Carl Joachim Alain Navnet passer fint til det gamle ordsprog: Kært barn har mange navne. Prins Joachims fulde navn er i øvrigt: Joachim Holger Waldemar Christian, Prins til Danmark, greve af Monpezat. Hans hustru prinsesse Marie opgav faktisk sine oprindelige navne i forbindelse med sit giftemål: Frk. Marie Agathe Odile Cavallier, der efter ægteskabets indgåelse blev H.K.H. Prinsesse Marie, grevinde af Monpezat.

5 Apropos gæster fik 2. sal besøg af en musikalsk gæst her i august måned. Ruth fra Daghjemmet kiggede forbi og satte sig til klaveret som alle naturligvis er velkomne til. Rygtet vil vide, at der er flere pårørende både til beboere og medarbejdere, der spreder glæde med lidt klaverspil. Norges Minde Nyt Norges Minde har både klaver på 1.sal og 2. sal samt et dejligt flygel i festsalen til fri afbenyttelse. LIVET I HAVEN Norges Mindes have havde også et dejligt og hyggeligt besøg i august. Gad vide, hvem der var på besøg? Ved du det - måske har du selv været i haven? Det kunne være nærliggende at kigge i vores havebøger, som jo også er en slags gæstebøger. Der har i august været ét enkelt indlæg. Det var fra Daghjemmet: Vi har nydt det gode vejr under bøgen sunget de dejlige danske sange både fra den grønne og røde sangbog. Det kan anbefales. Så gik vi en dejlig tur i haven vi ville vinde en æske chokolade rigtig gættet Norges Minde Nyt konkurrencen. Vi så hurtigt at alt trængte til vand, så pt. vander vi og så vander vi. For at kunne nyde haven, plukke blomster, spise tomater vander vi med glæde og nyder solen, der også får alting til at gro også ukrudtet. Haveholdet holder ferie, så det bliver godt, når de kommer tilbage. På næste side er nogle billeder fra den dag, hvor der bl.a. også blev mulighed for at opleve en sommerfugl på tæt hold:

6 Sommerfugletræet plantede vi på Havens Dag Forår den 26. april 2009 Vi fandt svaret på et af spørgsmålene til Norges Minde Nyt konkurrencen. Der er nemlig plantet gulerødder i vores have plantet af Kjersti, 2. sal og hendes mand Svend. Den første gulerod er høstet. ISHUSET har holdt åbent hver fredag med stor succes, som fortsætter i september dog hver torsdag. Det er blevet til mange is også som Hjemis så alle har kunnet nyde en is, som Norges Minde fremover er den glade giver af. Tak for det! Som noget nyt har beboere og personale 1. sal et par gange valgt at nyde isen ovre i delvis skygge. Herligt. Vi inviterede også Casper, som klippede vores hæk på en dejlig is.

7 Humøret var også højt i daghjemmet, da vi spillede bold udenfor. Musikken gjorde, at vi fik besøg af en beboer fra 2.sal. Udover at spille bold med os andre, gjorde Valli os også opmærksom på, at musikken var lidt for høj. Det er godt, at vi kan hjælpe/tage hensyn til hinanden og hygge os sammen uanset om vi er daghjemsgæst, beboer på 1. sal, 2. sal eller personale. Haven indbyder til mange hyggestunder og -motion. Se blot nogle hvor vi er i fuld vigør til dejlig dansk musik og holder en hyggelig pause undervejs: Haven indbyder til mange hyggestunder og er stor nok til os alle på kryds og tværs. Mens der bliver spillet bold, har andre, her beboere 1. sal valgt at nyde haven med kaffe og et koldt glas øl i det finde vejr. Bemærk de fine solhatte til herren og damerne.

8 Haveholdet startede op igen torsdag den 20. august og sikke et syn, de mødte. Her er nogle af billederne fra 1. dag efter ferien: Vi luger og luger. Ukrudtet holder jo aldrig fri. Der er altid noget at lave i en have. Vi sørger for at fodre fuglene og sørge for vand til fuglebadet. Vi vander inde og ude. Vi afslutter havearbejdet med en dejlig kop varm kakao, som vi laver til hinanden. Vi snakker om, hvad vi har lavet i dag og hvad vi vil lave næste gang. Tak for hilsen fra daghjemmet. Hilsen Haveholdet P.S. Opfordring til alle på Norges Minde: Pluk tomater, agurker, brug af krydderurterne, snup en moden figen. Det er synd, hvis de går til

9 HAVEBØGERNE HAVENS GÆSTEBØGER Haven vil gerne invitere til, at vi i højere grad benytter havebøgerne også når personalet bruger haven til møder. Der er ingen krav til hvad, hvor meget der skrives eller måske er nogen, der mere lyst til at tegne en tegning. Det er valgfrit. Havebøgerne findes ved indgangen til haven v/træningslokale og ude i væksthuset. BILLEDCOLLAGE Endelig kom vi i gang med billedcollage. Vi har så mange dejlige billeder fra livet her på Norges Minde Vejret i august gjorde, at vi flere gange valgte at være i haven frem for indenfor, hvor vi ellers ville have hygget os med at snakke, udvælge og finde ud af, hvor billederne skulle placeres på collagen. Måske er det også mere en efterårs-/vinter syssel? Med kedeligt vejr en eftermiddag hyggede vi os på 1. sal med billeder fra Grillfesten Det var sjovt at genkende sig selv eller andre omkring bordet på nogle af billederne. Edith M.s datter Lene kiggede forbi. Efterfølgende fandt vi i fællesskab ud af, hvor collagerne skulle hænge. De er lamineret, så de kan sagtnes tages ned til en hyggelig snak.

10 BANKO Mandag den 17. august var der bankofest og traditionen tro var det vældigt hyggeligt. Vi kan kun opfordre alle også pårørende til at deltage. Det er hyggeligt og rart, vi hjælper hinanden med tallene for dem der har svært ved at høre eller se. Tilmelding er ikke nødvendig kom blot forbi. Som noget nyt sponsorer Norges Minde Nyt banko-pladerne og dermed også præmierne. Tak for det! Nyd blot glæden sammen med Erna fra Daghjemmet. GUDSTJENESTE Tirsdag den 11. august var der gudstjeneste her på Norges Minde. Præst Bent Nygård fra Sions kirken holdt traditionen tro en dejlig messe. Både beboere og daghjemsgæsterne nød det. Vi sang nogle gode salmer. Efterfølgende bød vi på lidt at drikke og snakken gik lystigt rundt om bordet. Vi fandt ud af, at mange af os som var samlet omkring bordet, oprindeligt kommer fra Jylland. Det kom der en god snak ud af. Tak for en dejlig gudstjeneste. Vi glæder os til at besøge Sions Kirken i. NYE PÆDAGOGISKE MEDARBEJDERE I august kunne vi byde Tina Zumut, pædagogisk medarbejder velkommen. Tina, som er i fuld gang med at blive introduceret og få en fornemmelse af hverdagslivet her på Norges Minde, har skrevet disse ord: Kære beboere, daghjemsgæster, pårørende og kollegaer. Tak for den varme velkomst jeg har fået her på Norges Minde. Når man er ny et sted er det rigtig dejligt at folk tager imod en med åbne arme, det har I alle gjort, tak for det. Vi har alle brug for et godt hverdagsliv med indhold og udfordringer, derfor ser jeg meget frem til, at kunne være medvirkende til at beboere og daghjemsgæster kan opnå et godt hverdagsliv her på Norges Minde. Jeg er af den overbevisning at livskvaliteten blandt andet kommer til udtryk ved hjælp af et aktivt liv på den enkeltes egne præmisser og dette vil jeg gøre alt for at kunne efterkomme.

11 Om mig: Jeg er uddannet socialpædagog i Min pædagogiske tankegang bygger bl.a på: Plads til forskellighed, Anerkendelse, Respekt og empati Jeg ser frem til et godt samarbejde med alle der har deres gang på Norges Minde. Sommer hilsener fra Tina 1. september starter Trine og Lærke (barselsvikariat for Monika). De glæder sig meget til at lære jer alle og huset at kende. Monika går forventelig på barsel den 25. september og vil gerne benytte lejligheden her til at sige Tak for nu og på gensyn med denne hilsen: Det har været og er fortsat meget livsbekræftende at være en del af hverdagslivet på Norges Minde. Det glæder mig, at vi sammen kan hjælpe, inspirere og glæde hinanden med smil og hyggeligt samvær. Der er så mange opgaver i hverdagen, som beboere og daghjemsgæster selv kan udføre hvor lidt hjælp fra sidemanden eller medarbejdere inviterer til hyggeligt samvær inde såvel som ude i haven. Det bliver en fornøjelse at komme tilbage igen til et hus, som jeg tror, vil blomstre endnu mere i takt med, at alle hen ad vejen skaber sig et meningsfyldt hverdagsliv med mulighed for i endnu højere grad at nyde livet sammen med andre - her på Norges Minde. Tiden er inde til at holde pause som skribent og blive abonnent på Norges Minde Nyt. Jeg glæder mig til at læse om og se billeder fra hyggelige stunder, hvor I mødes af fælles interesse på tværs af etagerne og hvor pårørende deltager det er nu så hyggeligt at have gæster. Der opstår en særlig god stemning, når vi mennesker giver os selv tid til bare at hygge os sammen det være sig over en kop kaffe, når vi knokler og griner på Havens Dag eller spiller bold med arme og ben, som for en stund bliver som nye igen. Det giver energi og for mig en livsglæde, der som jeg indledte med, er så livsbekræftende. Kærlige hilsener Monika HVAD SKER DER I SEPTEMBER 2009 Der vil være hyggelige arrangementer ude i haven, på etagerne såvel for daghjemsgæster, beboere og personale: Onsdag, den 2. september fra kl. 13 vil der være Trivselsdag for personalet så hvis I er nogen, der undrer jer over, hvad de dog laver i haven eller i stueetagen så håber vi, at I vil trække på smilebåndet

12 Fredag, den 4. september Ud i det grønne arrangement kl :30 i Norges Mindes have for nogle af beboerne på 2. sal. Arrangementet vil efterfølgende også blive tilbudt øvrige beboere. Hver mandag i september. Sang og Musik. (undt. 21/9) med saftevand og småkager. Daghjem: kl :45 1. sal: kl :45 2. sal: kl :45 Hver torsdag i september. Ishus og/eller Hjem-is Vi følger op på succesen med isvafler hver uge. Som udgangspunkt vil vi starte i ishuset i haven. Ved regn eller bistert vejr kommer hjemis-vognen rundt i huset. Billedcollage Daghjem: 10. september, kl. 10:30 2. sal: 23. september, kl. 14:30 Hyggeweekend 19. og 20. september vil være én weekend, hvor pædagogiske medarbejdere arrangerer noget hyggeligt. Fredag, den 18. september kl. 14. Vi bager hjemmebag til kaffen på 1. sal. Onsdag, den 23. september kl. 10:45. Banko for alle i daghjemmets lokaler Onsdag, den 24. september kl. 14:00. Vi bager vafler til kaffen på 2. sal. Fredag, den 25. september. Norges Minde holder åbent hus arrangement for ansatte i Københavns Kommune. Gæsterne vil få mulighed for at afprøve Norges Mindes Motions- og Oplevelsesruter. 29. formiddag - Høstgudstjeneste i Sions kirken. Detaljer følger ved opslag. Husk at sætte kryds i kalenderen til årets sidste Havens Dag - Efterår. Det er den 4. oktober 2009 fra kl Der vil være ophæng rundt i huset, når tiden nærmere sig.

13 På polarekspedition -sammen med Jon fra Daghjemmet Her følger 2. og sidste del af den spændende beretning fra Jons rejse til Svalbard. I første del var vi med på hundeslædetur og med isbryder oplevede vi den smukke natur. Som nogen måske kan huske oplevede vi midnatsolen, hvor nætterne er lyse 4 mdr. hvert år. Midnatsolen bliver efterfulgt af 4 mdr. med mørke dage, hvor solen ikke står op. - nyd blot udsigten fra hotellet i Longyearbyen. Byen fik sit navn efter Hr. Longyear, som etablerende den første kulmine i Det blev også til et meget spændende besøg på Svalbard museum, hvor vi fik historien om, at det faktisk var hollænderne, der i 1596 opdagede Svalbard ved et tilfælde, men de anså ikke øriget som noget særligt. De var skuffede over ikke at have fundet en nordlig rute til østens rigdomme. Noget tyder på, at det ikke var første gang, at dette skete. Svalbard blev nemlig omtalt helt tilbage i 1194 i islandske tekster. Vi fik bl.a. et indblik i, hvordan livet var i hvalfangertiden i 1700 tallet, hvor der modsat nu var mange hvaler. Svalbard blev i 1800 tallet benyttet af russerne som jagtområde, efterfulgt af nordmændene i 1900 tallet. Faktisk var der 39 lande, herunder Danmark, som brugte Svalbard, som de havde lyst til Svalbard var nærmest hvermandseje. Dette blev ændret i 1920 og 1925 blev alle landene enige om, at Norge fik herredømmet over øriget. Til gengæld blev det og er det Norges pligt bl.a. at sørge for at bevare naturen og garantere, at der ikke bliver bygget militærbaser på Svalbard. I dag møder vi dette skilt overalt på Svalbard, som ligger 1200 km fra Nordpolen. Det var nu kun på skiltene, at Jon og Birte så isbjørne og pingvinerne bor jo kun på Sydpolen. Til gengæld kunne vi nyde synet af sæler, mange forskellige fugle, bl.a. lunten, som her er ude at svømme. Lunden bliver også kaldt en søpapagøje. Den siger nu ikke så meget, kun lyden arrr.

14 Alting har en ende og således også polarekspeditionen. Et kig på ned på landingsbanen, som modtog os indhyllet i tåge og som ved afgang ønskede os god hjemrejse - smukt omgivet af dybblåt hav og den hvideste sne. Dette er landingsbanen set endnu højere oppe fra luften, når det er forår i luften. Jon håber, at I har nydt at være med på polarekspedition. Hvis du har lyst til at dele en oplevelse, en historie, dine tanker m.m. med os andre på Norges Minde, så sig det blot til én, der arbejder her på Norges Minde. Tekst og eventuelle billeder hjælpes vi ad med. Det tager et par hyggelige snakke, før vi har et indlæg klar til Norges Minde Nyt. BIBLIOTEK Norges Minde har også et bibliotek. Tiden er snart inde til, at bibliotekaren kommer på besøg med nye bøger. Er der en genre, en forfatter som du er særlig interesseret i, så giv personalet et praj herom. Det er også muligt at låne lydbøger og lydbånd. Vores bibliotek er til fri afbenyttelse. Du finder biblioteket i stueetagen i Daghjemmets udestue. Der er både bøger med stor skrift, bøger med mange billeder i og mangler du en sangbog, findes der 3 forskellige slags. God læselyst!

15 Daghjemmet Agner, Katty og Inge graver kartofler op Kartoffelgilde I maj måned lagde vi kartofler i jordbunken bag ved væksthusene. Efter den fejlslagne kartoffelhøst sidste år, - hvor kartoflerne i hast måtte købes i Super Best, var det med spænding, vi begyndte opgravningen. Det viste sig imidlertid, at der var masser af kartofler i alle størrelser. Alle bidrog så vi kunne få mad på bordet. Der skulle skrabes kartofler, bankes og steges flæsk, dækkes bord og plukkes blomster til pynt. Vores søde køkkenpersonale havde lavet persillesovsen, så der var lagt op til en rigtig hyggelig middag. At det også blev det, vidner billederne på den anden side vist om. Peter banker flæsk og Else lægger det på pladen Pynten til bordene plukkes af Gerda og Kattia Gerda, Inge, Katty og Ulla skraber kartoflerne

16 Daghjemmet Der blev ikke levnet meget mad, men en lille godbid til Lenes hund Lucy, fik Erna da listet ned.

17 Daghjemmet Hokus Pokus Katty og Else bager rabarberkage, som blev nydt til eftermiddagskaffen. Ifølge den gamle skrøne kan man forudsige barnets køn ved at hænge en guldring i en tråd og få en anden til at holde den ca. en tomme over den gravide mave. Hvis nålen svinger frem og tilbage, bliver det en pige. Hvis den bevæger sig i en cirkel, så regn med en dreng. Ifølge Agner på billedet, - Norges Mindes egen heksedoktor - bliver barnet en dreng. Hvilket et par dage senere - på mere videnskabelig vis via scanning, blev bekræftet. En dag fik vi besøg af Lenes børnebørn Liva og Gustav. Nogle søde og glade børn, som især Connie ikke kunne stå for. Connie har i sit arbejdsliv haft med børn at gøre og det fornægtede sig ikke. Man kunne tydelig se, at børnene også kunne lide hende.

18 Hurra!! Der er kommet automatisk døråbning ud til haven i den ende, hvor Daghjemmet holder til. Det er vigtigt IKKE at prøve at åbne døren manuelt, men bruge den sorte knop udenfor og snoren indenfor, som Valborg fra 2. sal har været så rar at vise på billederne her. Tak for hjælpen. Udenfor er der opsat en sort knop. Tryk på den og døren åbner. Pas på, at der ikke er nogen der står tæt på døren, da den åbner udad. Indenfor hænger der en snor, hiv i den og døren åbner. Pas på, der ikke står nogen lige udenfor døren, da den åbner udad.

19 KRYDS OG TVÆRS Som noget nyt har vi valgt at indsætte en kryds og tværs. Meld tilbage, hvis du har andre idéer eller forslag til hvad vi ellers kan bringe i Norges Minde Nyt, der kan bruges som hyggeligt tidsfordriv og sætte de små grå i arbejde. Løsningen bringer vi i næste Norges Minde Nyt. Hvis du har behov for kryds og tværs en i større format, så kan du få den i dobbelt størrelse.

20 Kostplan Dag Dato Hovedret Biret Tir 1 Stegt flæsk, persillesovs, kartofler, gulerod Chokolademousse, flødeskum Ons 2 Karbonade, skysovs, kartofler, asie Rodurtesuppe, brød Tor 3 Sejkrebinet, hvidvinssovs, kartofler, grønsagsbl. Kalkungryde, kartofler Frugtcocktail, cremesovs Fre 4 Kartoffelæggekage m/cocktailpølser,tomat, purløg Koldskål, kammerjunker Lør 5 Paprikagryde, kartoffelmos Pandekage med is Søn 6 Wienerschnitzel, skysovs, kartofler, ærtebl. Frugttærte, Flødeskum Man 7 Fiskerulle m/laks, citronsovs, kartofler, broccoli Ærtesuppe, brød Kalvefrikasse, kartofler Tir 8 Frikadeller, skysovs, kartofler, grønsagsmix Jordbærsuppe, tvebakker Ons 9 Ribbensteg, skysovs, kartofler, rødkål Muldvarpeskud, flødeskum Tor 10 Skipperlobescoves, smør, purløg, rødbede Abrikosgrød, mælk Fre 11 Fars m/krydderurt, kryddersovs, kartofler, blomkål Frisk frugt Lør 12 Gullasch, kartoffelmos, asie Sommerdessert Søn 13 Kalkunsteak m/orientalskurtesovs, kartofler Portvinsfromage, flødeskum Man 14 Grønsagsgratin, smørsovs, kartofler Rejemad Tir 15 Hakkebøf m/løg, skysovs, kartofler, agurkesalat Solbærgrød, mælk Ons 16 Kogt høne, aspargessovs, kartofler, broccoli Hønsekødssuppe Tor 17 Røget makrel, dildsovs, kartofler, coleclow Svinekød i dild, kartofler Frugtfromage Fre 18 Stegt nakke m/rosmarin, skysovs, kart., asie Bananmælk Lør 19 Ôstindisk karryret, kartofler Sveskeblommer, cremesovs Søn 20 Kalvesteg, skysovs, kartofler, grønsagsblanding Jordbærkage, flødeskum Man 21 Hønsefrikasse, kartofler Ferskengrød, mælk Tir 22 Wienerpølser, varm kartoffelsalat, bønnesalat Ymerkoldskål, kammerjunker Ons 23 Karrytorsk, karrysovs, kartofler, råkost Kødboller, karrysovs, kartofler, råkost Nøddemousse, flødeskum Tor 24 Farsrand, skysovs, kartofler, blomkål Tomatsuppe, nudler Fre 25 Hamburgerryg, stuvede grønsager, kartofler Is, vafler Lør 26 Græske frikadeller, tomatsovs, kartofler, broccoli Æbleruller, creme fraiche Søn 27 Kalkun i flødepaprika, kartofler Tunmousse, brød Man 28 Kylling, champignonsovs, kartofler, gulerodsmix Jordbærgrød, mælk Tir 29 Rullesteg, skysovs, kartofler, syltet agurk Maizenagrød, kanel, saft Ons 30 Stegt fisk, urtesovs, kartofler, grønsagsblanding Chili Con Carne, kartofler Ret til ændringer forbeholdes Rødvinsmarineret pære, makronskum

21 03/09 Jon Andersen Daghjemmet 05/09 Annelise Jørgensen Bolig /09 Jørgen Heldt- 101 år Bolig 148 Tiltrådt: Fratrådt: 01-sep Tina Nyberg sosu-hjælper 09-jul Kasper Andersen 01-sep Lærke Forman pæda/musikterap. 01-sep Trine Holm Pædagogisk med.

22 Månedens konkurrence September måneds konkurrence Denne gang står konkurrencen ikke i Havens tegn men kræver derimod, at du har læst dette nummer af Norges Minde Nyt. 1. Hvilken firbenet gæst kom på besøg i august? 2. Hvilken begivenhed fejrede Danmark den 26. juli Så Jon og hans hustru Birte nogle levende isbjørne på Svalbard? 4. Hvilken ugedag i september har ishuset åbent? 5. Hvad inviteres du med til hver mandag? Navn: Bolig: august måneds vinder er: Else Nielsen - Daghjemmet STORT TILLYKKE Besvarelser kan afleveres i postkassen i stueetagen senest den 20. september Der står en æske chokolade på højkant!!!

Ryholtgård Nyt. Ryholtgård Nyt. Oktober November 2011

Ryholtgård Nyt. Ryholtgård Nyt. Oktober November 2011 Ryholtgård Nyt Oktober November 2011 1 Husets informationer Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Forstander: Mette Therkelsen Træffes efter aftale. Tlf. 39 10 25 50 Mail:

Læs mere

oktober 2009 Her er et billede fra personalets trivselsdag. Hvor der bl.a. blev leget Små og store begivenheder på Strandvejen 119

oktober 2009 Her er et billede fra personalets trivselsdag. Hvor der bl.a. blev leget Små og store begivenheder på Strandvejen 119 Her er et billede fra personalets trivselsdag. Hvor der bl.a. blev leget Små og store begivenheder på Strandvejen 119 Kontoret: Tlf.: 3317 6767 Liss Evensen Man/ons/torsdag 9 16 Tir/fredag 9-15 Mail: wy30@suf.kk.dk

Læs mere

Ryholtgård Nyt. Ryholtgård Nyt. August September 2012

Ryholtgård Nyt. Ryholtgård Nyt. August September 2012 Ryholtgård Nyt August September 2012 1 Husets informationer Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Forstander: Mette Therkelsen Træffes efter aftale. Tlf. 39 10 25 50 Mail:

Læs mere

Små og store begivenheder på Strandvejen 119. Marts 2009

Små og store begivenheder på Strandvejen 119. Marts 2009 Små og store begivenheder på Strandvejen 119 Kontoret: Tlf.: 3317 6767 Liss Evensen Man/ons/torsdag 9 16 Tir/fredag 9-15 Mail: wy30@suf.kk.dk Forstander: Mette Therkelsen Tlf.: 3317 6777 Mail: hd04@suf.kk.dk

Læs mere

Ryholtgård Nyt. September 2018

Ryholtgård Nyt. September 2018 September 2018 1 HUSETS INFORMATIONER Plejehjemmet Ryholtgård 39 10 25 00 Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Forstander Camilla Norby Larsen Træffes efter aftale. Tlf. 39 10 25 50 Mail: Gt6j@suf.kk.dk

Læs mere

december 2009 Husets fødselsdag med musik og dans Små og store begivenheder på Strandvejen 119

december 2009 Husets fødselsdag med musik og dans Små og store begivenheder på Strandvejen 119 Husets fødselsdag med musik og dans Små og store begivenheder på Strandvejen 119 Kontoret: Tlf.: 3317 6767 Liss Evensen Man/ons/torsdag 9 16 Tir/fredag 9-15 Mail: wy30@suf.kk.dk Forstander: Mette Therkelsen

Læs mere

marts 2010 Små og store begivenheder på Strandvejen 119

marts 2010 Små og store begivenheder på Strandvejen 119 marts 2010 Inge fra 1. sal fandt foråret i form af små lysegrønne spirer, der havde kæmpet sig vej gennem sneen. Fotografen måtte straks ud at se om det kunne være rigtigt.. Små og store begivenheder på

Læs mere

Ryholtgård Nyt. Ryholtgård Nyt. Juni Juli 2012

Ryholtgård Nyt. Ryholtgård Nyt. Juni Juli 2012 Ryholtgård Nyt Juni Juli 2012 1 Husets informationer Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Forstander: Mette Therkelsen Træffes efter aftale. Tlf. 39 10 25 50 Mail: hd04@suf.kk.dk

Læs mere

Ryholtgård Nyt. Ryholtgård Nyt. Juni juli 2011. Quigong holdet på Ryholtgård

Ryholtgård Nyt. Ryholtgård Nyt. Juni juli 2011. Quigong holdet på Ryholtgård Ryholtgård Nyt Juni juli 2011 Quigong holdet på Ryholtgård 1 Husets informationer Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Forstander: Mette Therkelsen Træffes efter aftale.

Læs mere

Rosenbladet April og maj 2012

Rosenbladet April og maj 2012 Rosenbladet April og maj 2012 Telefon liste Rosenvænget 74 92 97 85 Område leder Anita Meggers 30 71 15 96 Gruppeleder Margrethe Jensen 23 49 57 14 Frisør Maibritt Munkesalonen 74 71 04 19 Fodpleje: Helene

Læs mere

juli 2009 Stemningsbillede fra Årets Grillfest 2009 Små og store begivenheder på Strandvejen 119

juli 2009 Stemningsbillede fra Årets Grillfest 2009 Små og store begivenheder på Strandvejen 119 Stemningsbillede fra Årets Grillfest 2009 Små og store begivenheder på Strandvejen 119 Kontoret: Tlf.: 3317 6767 Liss Evensen Man/ons/torsdag 9 16 Tir/fredag 9-15 Mail: wy30@suf.kk.dk Forstander: Mette

Læs mere

Rosenbladet Oktober og november 2012

Rosenbladet Oktober og november 2012 Rosenbladet Oktober og november 2012 Telefon liste Rosenvænget 74 92 97 85 Område leder Anita Meggers 30 71 15 96 Gruppeleder Margrethe Jensen 23 49 57 14 Frisør Maibritt Munkesalonen 74 71 04 19 Fodpleje:

Læs mere

April 2009. Dagmar fra 2. sal løb med begge hovedgevinster ved Bankospillet På rollatoren kan ses 2 store påskeæg.

April 2009. Dagmar fra 2. sal løb med begge hovedgevinster ved Bankospillet På rollatoren kan ses 2 store påskeæg. Dagmar fra 2. sal løb med begge hovedgevinster ved Bankospillet På rollatoren kan ses 2 store påskeæg. Små og store begivenheder på Strandvejen 119 Kontoret: Tlf.: 3317 6767 Liss Evensen Man/ons/torsdag

Læs mere

Rosenbladet August - september 2014

Rosenbladet August - september 2014 Rosenbladet August - september 2014 Rosenvænget: 74 92 97 85 Plejecenter leder: Anita Meggers: 30 71 15 96 Gruppeleder: Margrethe Jensen: 23 49 57 14 Beboer og personale byder: Luise Henriette Hansen st.

Læs mere

Husets Informationer. Ryholtgård Plejehjem. Mail: Mail:

Husets Informationer. Ryholtgård Plejehjem.   Mail: Mail: Ryholtgård Nyt Maj 2018 1 Husets Informationer Ryholtgård Plejehjem 39 10 25 00 Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Daglig Driftsleder Køkken Rengøring - Vask Lene Jensen Man fre kl. 9 14 Forstander

Læs mere

Ryholtgård Nyt HUSETS INFORMATIONER. Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk

Ryholtgård Nyt HUSETS INFORMATIONER. Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk 1 Ryholtgård Nyt HUSETS INFORMATIONER Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Forstander: Mette Therkelsen Træffes efter aftale. Tlf. 39 10 25 50 Mail: hd04@suf.kk.dk Kontoret:

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 4. juni Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 4. juni Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 4. juni Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015 Redaktionen: Liselotte Ehrhardt og Heidi Lund. Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d.15, i måneden. Hvis nogen

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 Redaktionen: Berit Olsson Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d. 15. i måneden Adresse: Plejecenter Toftehaven

Læs mere

Ryholtgård Nyt. Ryholtgård Nyt

Ryholtgård Nyt. Ryholtgård Nyt Ryholtgård Nyt 1 Husets informationer Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Forstander: Mette Therkelsen Træffes efter aftale. Tlf. 39 10 25 50 Mail: hd04@suf.kk.dk Kontoret:

Læs mere

Fuglebakken juni 2016

Fuglebakken juni 2016 Fuglebakken juni 2016 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Juni Fredag den dag

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Ryholtgård Nyt HUSETS INFORMATIONER. Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk

Ryholtgård Nyt HUSETS INFORMATIONER. Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk 1 Ryholtgård Nyt HUSETS INFORMATIONER Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Forstander: Mette Therkelsen Træffes efter aftale. Tlf. 39 10 25 50 Mail: hd04@suf.kk.dk Kontoret:

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. september Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. september Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. september Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste

Læs mere

bbb Børnebiksen, Oktober 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749.

bbb Børnebiksen, Oktober 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. bbb Børnebiksen, Oktober 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Så kom efteråret med regn og blæst, men da børnene stadig gerne vil ud,

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Fuglebakken Januar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken Januar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken Januar 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Januar Søndag

Læs mere

Træningscenter Gladsaxes menu maj 2015

Træningscenter Gladsaxes menu maj 2015 Oksesteg, med sauce, kartofler Citronfromage 1 Fredag og grøntsagssymfoni 2 Lørdag Helstegt nakkekam med sauce, stegte kartofler og marineret grønt Pærer med mascarponecreme 3 Søndag Stegt kylling persille,

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 27. august Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 27. august Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 27. august Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og

Læs mere

maj 2010 Lidt kongelig har man da lov at være.. Små og store begivenheder på Strandvejen 119

maj 2010 Lidt kongelig har man da lov at være.. Små og store begivenheder på Strandvejen 119 . Lidt kongelig har man da lov at være.. Små og store begivenheder på Strandvejen 119 Kontoret: Tlf.: 3317 6767 Liss Evensen Man/ons/torsdag 9 16 Tir/fredag 9-15 Mail: wy30@suf.kk.dk Forstander: Mette

Læs mere

Månedsbrev Juni 2017 MÅNEDSBREV FOR JUNI 2017 ENGPARKEN

Månedsbrev Juni 2017 MÅNEDSBREV FOR JUNI 2017 ENGPARKEN MÅNEDSBREV FOR JUNI 2017 ENGPARKEN Nyt fra lokalleder Det er planen, at klippekort systemet, som jeg har nævnt i forrige månedsbrev, starter op i uge 28. Charlotte Albin bliver tovholder på udførelsen

Læs mere

Vinder af månedens opgave og en lille hyggepakke - er Johannes Petersen, lejlighed 29. Tillykke! Jill sender følgende hilsen:

Vinder af månedens opgave og en lille hyggepakke - er Johannes Petersen, lejlighed 29. Tillykke! Jill sender følgende hilsen: Til jule-pynte-dagen var der som sædvanlig rigtig god opbakning. En af de dage, jeg altid ser frem til det er simpelthen bare så hyggeligt. Tusind tak til Bruger-/Pårørenderådet for et godt arrangement

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Fuglebakken Februar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken Februar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken Februar 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Februar Fredag

Læs mere

Bauneposten september & oktober 2019

Bauneposten september & oktober 2019 Bauneposten september & oktober 2019 Redaktionen Henriette Tranberg.. 40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen. 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan

Læs mere

Ryholtgård Nyt HUSETS INFORMATIONER. Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk

Ryholtgård Nyt HUSETS INFORMATIONER. Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk 1 Ryholtgård Nyt HUSETS INFORMATIONER Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Forstander: Mette Therkelsen Træffes efter aftale. Tlf. 39 10 25 50 Mail: hd04@suf.kk.dk Kontoret:

Læs mere

Ryholtgård Nyt HUSETS INFORMATIONER. Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk

Ryholtgård Nyt HUSETS INFORMATIONER. Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk 1 HUSETS INFORMATIONER Ryholtgård Nyt Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Forstander: Mette Therkelsen Træffes efter aftale. Tlf. 39 10 25 50 Mail: hd04@suf.kk.dk Kontoret:

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

Februar 2010. Haveholdet i vinter aktion Samarbejdet er i top, når der skal ryddes, fejes og saltes på havegangene.

Februar 2010. Haveholdet i vinter aktion Samarbejdet er i top, når der skal ryddes, fejes og saltes på havegangene. Februar 2010 Haveholdet i vinter aktion Samarbejdet er i top, når der skal ryddes, fejes og saltes på havegangene. Små og store begivenheder på Strandvejen 119 Kontoret: Tlf.: 3317 6767 Liss Evensen Man/ons/torsdag

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret Hovergården Maj 2019 Dato Tid Arrangement Uge 19 Mandag d. 6/5 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 7/5 Kl. 13.30 Seniordanserne Onsdag d. 8/5 Kl. 13.30 Gudstjeneste Torsdag d. 9/5 Frisør Sanne er i huset, ring

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 10. april Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 10. april Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 10. april Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og

Læs mere

MÅNEDSBREV JULI 2017 ENGPARKEN

MÅNEDSBREV JULI 2017 ENGPARKEN MÅNEDSBREV JULI 2017 ENGPARKEN NYT FRA LOKALLEDEREN. Køkkenrenovering: Tegningerne til de nye køkkener er færdiggjort. Det forventes, at renoveringen starter op i starten af september og vil være færdig

Læs mere

Hovergården JUNI 2017

Hovergården JUNI 2017 Hovergården JUNI 2017 Pinsebrunch Torsdag den 1. juni kl. 10.30 12.00 Café Oasen Aage Ernstsen spiller på klaveret Pris 62.50 kr. Tilmelding i Café Oasen senest tirsdag den 30. maj eller tlf. nr. 3038

Læs mere

Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret

Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Nr. 7 22. juni 2015 Den boligsociale helhedsplan for Vangkvarteret 2014-2018 har fået nyt logo Kom til Åbent fælleshus - skovtur på Fælleden, torsdag den 25.

Læs mere

S E N I O R H Ø J S K O L E N

S E N I O R H Ø J S K O L E N ASTERSPOSTEN S E N I O R H Ø J S K O L E N Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk mail: astersvej@roskilde.dk 1 Plejecenter Astersvej 9 TLF.: 46 31 61 00 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00

Læs mere

Juni - Juli -Det er blevet ISTID!

Juni - Juli -Det er blevet ISTID! Juni - Juli -Det er blevet ISTID! 1 HUSETS INFORMATIONER Plejehjemmet Ryholtgård 39 10 25 00 Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Forstander Camilla Norby Larsen Træffes efter aftale. Tlf. 39

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 Uge 30 Emne: Venner Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 HIPPY HippHopp Uge30_venner.indd 1 06/07/10 11.45 Uge 30 l Venner Det er blevet sommer. Solen skinner,

Læs mere

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår.

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår. Plejecenter Skovvænget December 2015 Anitta skriver I dette nummer: Anitta skriver 1 Fødselsdage mv. 2 Værd at vide.. 3 Bruger/ pårørenderåd Høreomsorg Venner af Skovvænget 4 4 4 Aktiviteten 5 Billeder

Læs mere

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned side 1/8 Hvid labsskovs(kalve kød), smør og rødbeder Farseret porre, skysauce, karotter og kartofler Appelsinfromage Hindbærsuppe med kammerjunker Kødboller, stuvet selleri og kartofler Stegt kyllingebryst,

Læs mere

Ryholtgård Nyt. Ryholtgård Nyt. September 2019

Ryholtgård Nyt. Ryholtgård Nyt. September 2019 September 2019 1 HUSETS INFORMATIONER Plejehjemmet Ryholtgård 39 10 25 00 Rymarksvej 23 2900 Hellerup Forstander Camilla Norby Larsen Træffes efter aftale. Tlf. 39 10 25 50 Mail: Gt6j@kk.dk Afdelingsleder

Læs mere

Ryholtgård Nyt. Foto: Preben Jørgensen, bolig 7.3

Ryholtgård Nyt. Foto: Preben Jørgensen, bolig 7.3 Foto: Preben Jørgensen, bolig 7.3 1 Hvem vil bytte med en brugt ferie, det har jeg hørt flere gange efter jeg kom tilbage fra en dejlig sommerferie. Ja, jeg vil ikke, jeg synes, det er rigtig rart, at

Læs mere

Fuglebakken Juni og juli 2019

Fuglebakken Juni og juli 2019 Fuglebakken Juni og juli 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Juni dag

Læs mere

TOFTEPOSTEN nyhedsblad om livet i Toftehaven februar/marts 2015

TOFTEPOSTEN nyhedsblad om livet i Toftehaven februar/marts 2015 TOFTEPOSTEN nyhedsblad om livet i Toftehaven februar/marts 2015 Redaktion: Berit Olsson Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d. 15. i måneden Adresse: Plejecenter Toftehaven Nygårdsvej

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Vinder af månedens opgave er Karen Rørth, lejlighed 11 Tillykke!

Vinder af månedens opgave er Karen Rørth, lejlighed 11 Tillykke! Vi havde en rigtig dejlig julepyntedag med helt overvældende opbakning. Det er bare en vældig god tradition, hvor vi får pyntet hjemmet op, samtidig med at snakken går på kryds og tværs. Jens Krøyer spillede

Læs mere

August September sikken en varm sommer!

August September sikken en varm sommer! August September 2018 -sikken en varm sommer! 1 HUSETS INFORMATIONER Plejehjemmet Ryholtgård 39 10 25 00 Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Forstander Camilla Norby Larsen Træffes efter aftale.

Læs mere

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding Hovergården Juni 2019 Dato Tid Arrangement Uge 23 Torsdag d. 6/6 Kl. 13.30 Banko Torsdag d. 6/6 Frisør Sanne er i huset, ring for bestilling af tid på tlf. 2061 0972 Fredag d. 7/6 Kl. 10.30 Brunch i Café

Læs mere

Plejecenter Mølleparken

Plejecenter Mølleparken Rubrik Plejecenter Mølleparken Husavis august 2015 Social og Senior Side 2 af 12 Det var så den sommer eller var det? Nej selvfølgelig ikke! Sommeren og de lune temperaturer kan vare længe endnu og heldigvis

Læs mere

Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag

Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag Dagen hed officielt "ekstraordinær, almindelig bededag" og har siden 1686 ligget fast på fjerde fredag efter påske. Denne lovfæstede store bededag

Læs mere

MÅNEDSBREV FOR Juli 2018 ENGPARKEN

MÅNEDSBREV FOR Juli 2018 ENGPARKEN MÅNEDSBREV FOR Juli 2018 ENGPARKEN 1 Nyt fra lokalleder: Så er vinduespartierne mod bækken udskiftet, og der er flere, der har givet udtryk for, at det virker. Vi arbejder på at få de resterende vinduer

Læs mere

august 2009 Edward og Peter fra daghjemmet bliver kørt til havehold i vores fine rickshaw Små og store begivenheder på Strandvejen 119

august 2009 Edward og Peter fra daghjemmet bliver kørt til havehold i vores fine rickshaw Små og store begivenheder på Strandvejen 119 Edward og Peter fra daghjemmet bliver kørt til havehold i vores fine rickshaw Små og store begivenheder på Strandvejen 119 Kontoret: Tlf.: 3317 6767 Liss Evensen Man/ons/torsdag 9 16 Tir/fredag 9-15 Mail:

Læs mere

Nyhedsbrev uge 14 2015

Nyhedsbrev uge 14 2015 Nyhedsbrev uge 14 2015 Så er tiden sat til sommertid og de andre sikre forårstegn som bl.a. vibens komme og anemoner i skovbunden. Enkelte beboere har nydt de første dejlige solskins timer på terrassen

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Menu på plejecentrene i Stevns Kommune - juni 2017

Menu på plejecentrene i Stevns Kommune - juni 2017 Menu på plejecentrene i Stevns Kommune - juni 2017 Ugedag Dato Menu Torsdag 1-6 Svenske kødboller, tranebærsovs, grønt, kartofler. Ymerkoldskål m. kammerjunker. Fredag 2-6 Kogt kalv, sur sød sovs, grønt,

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned side 1/8 Græske frikadeller, tomatsauce, broccoli og kartofler Hakkebøf, bearnaisesauce, bønner og kartofler Henkogt fersken med, vanillecreme Jordbærkompot, vanilleflødeskum Kødsauce, gulerødder og pasta

Læs mere

Maj 2009. Stemningsbillede fra Havens dag. Små og store begivenheder på Strandvejen 119

Maj 2009. Stemningsbillede fra Havens dag. Små og store begivenheder på Strandvejen 119 Stemningsbillede fra Havens dag Små og store begivenheder på Strandvejen 119 Kontoret: Tlf.: 3317 6767 Liss Evensen Man/ons/torsdag 9 16 Tir/fredag 9-15 Mail: wy30@suf.kk.dk Forstander: Mette Therkelsen

Læs mere

H E L E E Nr 2 - februar 2015

H E L E E Nr 2 - februar 2015 H E L E E Nr 2 - februar 2015 HELENENYT Nr. 2 (februar årgang 26) Plejehjemmet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk

Læs mere

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus.

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Maj 2014 Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Så er det vist kommet til den tid, hvor et nyhedsbrev er på sin plads. Der er flere ting, vi tænker, der vil være rart at få formidlet ud til jer forældre. Fælles

Læs mere

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud Plejecenter Violskrænten & Grønnegårdens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs Kommune Udgivet: 29-10-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.!

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.! Jubilæum% %30%år % Sæt % Det%skal%fejres%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30% Viharplanlagt,atvibruge2dagetiljubilæumsGforberedelser.Alle klasserneforbereder2boder.derbliverbådeaktivitetsgog madboder,derkommerunderholdning,ogsåerderbestiltgodtvejr

Læs mere

Menukort. lige uger. Hospitalsenheden Vest Ernæringsenheden

Menukort. lige uger. Hospitalsenheden Vest Ernæringsenheden Menukort ALLERGENER Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til afdelingens personale Hospitalsenheden Vest Ernæringsenheden MANDAG TIRSDAG Cremet grøntsagsssuppe,

Læs mere

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Dejligt mange havde tilmeldt sig vores påskefrokost, som blev en god oplevelse. Der var pyntet fine påskeborde, og maden var som sædvanlig vellykket (og

Læs mere

FALKEPOSTEN. September

FALKEPOSTEN. September FALKEPOSTEN September 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Sydmarksgårdens AVIS

Sydmarksgårdens AVIS Sydmarksgårdens AVIS Et dejligt kaffebord på en helt almindelig onsdag Nyt fra køkkenet Økologi: Sydmarksgården er pr. 30. april 2015 registreret som bruger af det økologiske spisemærke med økologiprocentintervallet

Læs mere

Lokalcenter Fuglebakken

Lokalcenter Fuglebakken Aktiviteter på Fuglebakken Ann Toustrup Eriksen, Leder af plejebolienheden Fuglebakken Der er mange aktiviteter på Fuglebakken, og de er meget forskelligartet, da der er mange forskellige ønsker. Såfremt

Læs mere

HOLDGYMNASTIK: Onsdage i kirke- mødesalen kl Tirsdage, torsdage og fredage tilbydes der individuel træning efter nærmere aftale.

HOLDGYMNASTIK: Onsdage i kirke- mødesalen kl Tirsdage, torsdage og fredage tilbydes der individuel træning efter nærmere aftale. Munke Mose Allé 4-6, 5000 Odense C tlf. 66 12 42 05 (administration) tlf. 30 20 06 53 (stuen) tlf. 30 20 06 65 (1.sal) - www.plejec-munkemose.dk CAFETERIET: Åbningstider kl. 9.00-15.00. MARGURITTEN: Åben

Læs mere

Ryholtgård Nyt. Ryholtgård Nyt

Ryholtgård Nyt. Ryholtgård Nyt 1 HUSETS INFORMATIONER Plejehjemmet Ryholtgård 39 10 25 00 Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Forstander Camilla Norby Larsen Træffes efter aftale. Tlf. 39 10 25 50 Mail: Gt6j@suf.kk.dk Afdelingsleder

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 20. november Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 20. november Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 20. november Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste

Læs mere

Menuplan. Periode 02.04.2016 08.04.2016

Menuplan. Periode 02.04.2016 08.04.2016 Periode 02.04.2016 08.04.2016 Lør: Kødboller i selleri m. kartofler Søn: Flæskesteg m. skysovs, kartofler, rødkål Man: Farserede broccoli m. brun sovs, kartofler, broccoli Tir: Karrykylling m. karrysovs,

Læs mere

BAUNEPOSTEN. April & maj

BAUNEPOSTEN. April & maj BAUNEPOSTEN April & maj 2015 Redaktionen Henriette Tranberg..40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

H E L E N E N Y T. Juni 2017

H E L E N E N Y T. Juni 2017 H E L E N E N Y T Juni 2017 En pragtfuld tur til Zoologisk Have tirsdag 25. maj 2017 HELENE NYT Juni 2017 Årgang 28 Plejehjemmet Helenes Minde Lersø Parkallé 28, Opg. O 2100 København Ø Ansvarshavende:

Læs mere

GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang tirsdag den 2. april kl. 14.15 i festsalen ved Bente Nystrøm.

GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang tirsdag den 2. april kl. 14.15 i festsalen ved Bente Nystrøm. BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 11. april. Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang tirsdag

Læs mere

FALKEPOSTEN. december

FALKEPOSTEN. december FALKEPOSTEN december 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Rolstrup Tidende. April 2013 52. udgave 6. årgang.

Rolstrup Tidende. April 2013 52. udgave 6. årgang. Rolstrup Tidende April 2013 52. udgave 6. årgang. Gerda s hjørne Nu orker vi snart ikke mere blæst og kulde!! - Marts har da i særklasse været kold og blæsende, og jeg som troede foråret var lige om hjørnet!!

Læs mere

Dagcenteret: 1. sal: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere

Dagcenteret: 1. sal: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere 16 1. sal: Dagcenteret: 7. årgang 4. udgave 1. september 2016 3. Inge Elisabeth Ramberg 22. Jacky Aage Schmidt 2. sal: 1. Lilli Erika Olsen 4. Anna Kathrine Madsen 6. Karen Østergaard 9. Martha Gotfred

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk ÅRG. 29 INFORMATION Klokkebjergs bestyrelse er: Henning Hansen, Esbjerg (formand) Svend Engrob, Tarm (næstformand) Birgit Storbjerg, Ølgod Frida Skade, Skjern Torben Hvergel, Ringkøbing Bestyrelsen for

Læs mere

Beboerbladet. Plejecenter Egely Maj 2015

Beboerbladet. Plejecenter Egely Maj 2015 Beboerbladet Plejecenter Egely Maj 2015 1 Om dette nummer Kære beboere, pårørende, personale og frivillige Da vi netop er blevet adskilt fra Rosenhaven og fremtidigt hører sammen med Kirstinehaven, vil

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere