Fra bestyrelsens arbejde skal specielt fremhæves følgende emner/projekter, som er listet uprioriteret:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fra bestyrelsens arbejde skal specielt fremhæves følgende emner/projekter, som er listet uprioriteret:"

Transkript

1 Årsberetning fra Virum Skoles bestyrelse 2016/2017 Skolebestyrelsen skal årligt - jf. folkeskolelovens 44 - aflægge beretning om sit arbejde. Beretningen er blevet behandlet på skolebestyrelsesmøde den 28. august 2017 og er offentliggjort på Virum Skoles hjemmeside. Bestyrelsen opfordrer alle interesserede til at stille spørgsmål, komme med kommentarer og/eller stille forslag til det fremtidige arbejde i bestyrelsen. Skolebestyrelsens møder Bestyrelsen har i skoleåret holdt ni ordinære møder, arrangeret et kontaktforældremøde og et udvidet kontaktforældremøde (hvor alle forældre var inviteret), deltaget i forældremøder i et antal klasser og deltaget i møder med repræsentanter fra andre skolebestyrelser i kommunalt regi. Skolebestyrelsens arbejde Bestyrelsen har på sine møder og i andre sammenhænge behandlet et stort antal emner om skolens virksomhed og forhold for såvel elever og forældre som medarbejdere. Dagsorden og referat fra bestyrelsens seneste møde er tilgængelige på ForældreIntra. Dagsordner/referater fra tidligere møder kan rekvireres via skolens kontor. Den nuværende bestyrelse tiltrådte august 2014 for perioden Bestyrelsen besluttede i starten at søge meget information om skolens virke. Dette er bl.a. blevet formidlet af skolens ledelse under punktet 10-minutter. Ved udvalgte emner er de medarbejdere, som er direkte involveret i et emne, blevet inviteret og har præsenteret og svaret på spørgsmål. I skoleåret 2016/17 har vi også haft eksterne gæster. Fra bestyrelsens arbejde skal specielt fremhæves følgende emner/projekter, som er listet uprioriteret: 1. Skolereformen Skolereformen bygger på den aftale, regeringen indgik i sommeren 2013 i et bredt forlig med øvrige partier, og som blev påbegyndt ved skolestart Skolebestyrelsen har på sine møder gennem skoleåret fortsat fulgt implementeringen af skolereformen på Virum Skole. Bl.a. har emner som understøttende undervisning, bevægelse og lektiecafé/faglig fordybelse været gennemgået og drøftet. Skoleåret 2016/17 var skolereformens 3. år, og Virum Skole kom godt fra start i dette skoleår. Faglig tid er fortsat lagt ind i det almindelige skema. Faglig tid kan også anvendes til fx fordybelse i matematik. Vigtigt er det, at faglig tid anvendes, så den giver god mening for elever, lærere og pædagoger. 2. Skolebestyrelsen holdt udvidet kontaktforældremøde den 26. april Skolebestyrelsen havde den 26. april 2017 inviteret til udvidet kontaktforældremøde, hvor Edmonia Baker fra Instituttet for Fremtidsforskning kom og gav et oplæg under overskriften Fremtidens Arbejdsliv, dvs. hvad vores elever kan forvente sig af deres arbejdsliv og dermed hvad de skal fokusere på at få med fra skolelivet.

2 Det var et meget spændende oplæg, der gav anledning til en god debat blandt de fremmødte, ligesom der var stor spørgelyst og mange kommentarer/refleksioner. 3. Input fra kontaktforældrene til skolebestyrelsens arbejde i resten af perioden. På kontaktforældremødet i efteråret 2015 blev der lagt op til at få input fra kontaktforældrene til bestyrelsens videre arbejde. På kontaktforældremødet kom der mange gode input fra de fremmødte kontaktforældre på baggrund af processen med gruppearbejdet. Bestyrelsen gav feedback til kontaktforældrene på kontaktforældremødet den 14. april Skolebestyrelsen har i 2016/17 arbejdet videre med enkelte punkter, der nu indgår i bestyrelsens generelle arbejde. 4. Klasseledelse Skolen deltager i skoleudviklingsprojekter/pædagogiske tiltag med fokus på klasseledelse. Alle lærere har deltaget i forskellige kursusforløb i klasseledelse/klassestyring. Skolens vejledere støtter op og kan være med i klasserne og hjælpe på vej ved behov. Lærerne i indskolingen er i klasserne kl og modtager klassen for at give eleverne en god og rolig start på dagen. 5. Synlig læring Skolebestyrelsen har fulgt op på og drøftet det kommunale kompetenceudviklingsprojekt Synlig læring (læringsmål og feedback). Synlig læring er et 4-årigt forløb, og fire kommuner deltager (Gentofte, Gladsaxe, Rudersdal og Lyngby-Taarbæk). Synlig læring er læringsmålstyret undervisning, der skal gøre eleverne mere bevidste om, hvad de skal lære og sikre, at eleverne bliver så dygtige, som de kan. I efteråret 2016 valgte Lyngby Taarbæk Kommune ikke at sende en ansøgning til A.P. Møller fonden til konceptets fase 2. Lyngby Taarbæk Kommune har besluttet fremover selv at arbejde videre med synlig læring og har således besluttet at dette skal ske ved en lokal forankring på de enkelte skoler. 6. Åben Skole - Adoptionsordning Skolebestyrelsen havde i 2015/16 besøg af en konsulent fra Ballerup Kommune, der holdt oplæg for bestyrelsen om muligheder for virksomheders adoption af en skoleklasse. Konsulenten gav en præsentation af adoptionsordningen i Ballerup Kommune. Der blev nedsat en arbejdsgruppe, som skulle se nærmere på muligheden for en adoptionsordning, hvor en virksomhed kan adoptere en klasse på Virum Skole. Arbejdsgruppen holdt oplæg om ordningen på kontaktforældremødet i foråret Ordningen blev meget positivt modtaget af kontaktforældrene. Der har været kontakt til en række virksomheder med henblik på en adoption af en klasse på Virum Skole. Skolebestyrelsen har i skoleåret 2016/17 arbejdet videre med ordningen. Dette har resulteret i, at Virum Skole gennem Science festival uge 39 (Naturvidenskabsfestival) er blevet sat sammen med firmaet Emcon.

3 7. Adfærd i trafikken ved skolen Bestyrelsen har i løbet af skoleåret 2016/17 drøftet adfærd i trafikken ved Virum Skole. Bestyrelsen har deltaget i workshop om trafiksikkerhed. Der blev nedsat en arbejdsgruppe, som i vinteren 2017 gennemførte observationer på vejene omkring skolen i morgen- og eftermiddagstimerne. Arbejdsgruppen har vurderet, at der er behov for at se nærmere på trafikanternes adfærd og hensyntagen til hinanden, navnlig på Parcelvej, til støtte og supplement til skolepatruljernes uvurderlige arbejde. 8. Principper for udvekslingsrejser Bestyrelsen har i perioden drøftet og besluttet principper for udvekslingsrejser. Principperne blev udarbejdet, og en 9. klasse skal i skoleåret 2017/18 på udvekslingsbesøg hos en skoleklasse på Mallorca. Eleverne fra skolen på Mallorca kommer på besøg hos os i september Masterplan for udearealer Der er i perioden blevet præsenteret en tidsplan og foreløbig masterplan fra arbejdsgruppen for skolens udearealer. Arbejdsgruppen består af lærere, pædagoger og elever. Ét af de overordnede principper for masterplanen er, at et givent område skal have flere funktioner. Skolebestyrelsen vil i 2017/18 følge arbejdet med masterplanen. 10. Ungeprofilundersøgelse Bestyrelsen har i perioden drøftet ungeprofilundersøgelsen. Undersøgelsen havde været drøftet i Skolerådet med formand for Børne og Ungdomsudvalget. Formålet var at få skolebestyrelsernes eventuelle forslag til indsatser. Resultaterne af rapporten peger på, at særligt de unge på ungdomsuddannelserne (fra år) i Lyngby-Taarbæk har en risikoadfærd, der betyder, at de ryger og drikker alkohol mere end landsgennemsnittet, og at antallet af unge, der har prøvet at ryge hash, ligeledes er højere end landsgennemsnittet. I de andre temaer i undersøgelsen (f.eks. trivsel, helbred, deltagelse i idrætsaktiviteter, med i det sociale fællesskab, har venner at tale med og har nemt ved at tale med mor og far) ligger Lyngby-Taarbæk meget tættere på eller bedre end landsgennemsnittet. Bestyrelsen drøftede de mange tiltag, som vi allerede gør, blandt andet i form af oplysning, og at vi som folkeskole kan fokusere på den tidligere debut med alkohol, euforiserende stoffer og rygning både ved forældremøder og i mødet med eleverne. 11. Ét skoledistrikt I forbindelse med budgetforliget i Lyngby-Taarbæk Kommune i efteråret 2015 blev det besluttet at søge Undervisningsministeriet om dispensation for ét samlet skoledistrikt i skoleårene 2016/17 og 2017/18 som forsøgsordning. Forvaltningen udarbejdede principperne for optagelse og fordeling af børnehaveklassebørn bosat i kommunen. Forsøgsordningen var betinget af, at samtlige skolebestyrelser i kommunen bakkede op om forslaget. Undervisningsministeriet gav dispensation i efteråret 2015.

4 Lyngby-Taarbæk Kommune har i foråret 2017 indsendt en ansøgning til Undervisningsministeriet om forlængelse af ordningen for skoleåret 2018/ Kommunalt budget/skolens budget Der har i skoleåret kun været få justeringer i det kommunale budget indenfor skolevæsenet. 13. Øvrige opgaver I løbet af perioden har bestyrelsen i øvrigt været involveret i en række opgaver, som bl.a. drøftelse af digital dannelse, differentieret undervisning, forældretilfredshedsundersøgelse, innovation, Visionsdag for skolebestyrelser, Team Rynkeby løb, timefordelingsplaner, ferieplaner, skoleårets start, trivselsmåling blandt elever, Åben skole m.m. Bestyrelsen har endvidere afgivet høringssvar vedrørende Klassedannelsen 2017, Dialogmøder mellem Børne- og Ungdomsudvalget og skoleområdet, Digital strategi, Naturfagsstrategi, Ét fælles skoledistrikt og effektiviseringsforslag til budget Kommende opgaver Ambitionen om at gøre en god skole bedre gælder fortsat. Det stiller krav til alle involverede om bidrag og engagement samt evne og vilje til at forny sig. I den kommende periode forventer bestyrelsen bl.a. at skulle arbejde med emner/projekter som f.eks.: - Tværfaglighed - Timeløse fag - IT-undervisning - Udearealer/fysiske rammer - Kommunalt udviklingsprojekt fra Hedensted Kommune Klar til Læring - Understøttende undervisning - Innovation - Funding - Lektielæsning - Revidere Trafikpolitikken - Elever ude i praktik - Kedsomhed Afsluttende bemærkninger Virum Skole er en af landets største folkeskoler med lidt over elever, omkring 120 faste medarbejdere og ca forældre. Arbejdet i skolens bestyrelse har derfor stor betydning for mange menneskers hverdag. Bestyrelsen modtager meget gerne henvendelser fra elever, forældre, medarbejdere og andre med interesse i og for Virum Skole. Bestyrelsen deltager ligeledes gerne i skolerelaterede opgaver/møder for derigennem bedre at kunne opnå inspiration til de kommende års udfordringer og deres løsning til størst mulig glæde for Virum Skole og dens mange brugere.

5 Bestyrelsen består af syv forældrevalgte, to medarbejderrepræsentanter og to elevrepræsentanter. Derudover deltager skoleleder, viceskoleleder, medarbejderrepræsentant fra Sfo/Kolle samt Sfo- og klubleder. En medarbejder fra skolens administration fungerer som sekretær for bestyrelsen. Henvendelse til de forældrevalgte i bestyrelsen kan ske gennem mail/telefon (se kontaktinformation under bestyrelsens menu på skolens hjemmeside). Derudover kan der rettes henvendelse til skolens administration og ledelse på telefon Alle opfordres i øvrigt til at søge oplysninger på Virum Skoles hjemmeside: og til at bruge skolens mailadresse virum@ltk.dk Afslutningsvis vil jeg gerne have lov til at takke elever, medarbejdere og forældre for deres bidrag og store indsats gennem skoleåret. På skolebestyrelsens vegne Virum, den 31. august 2017 Susanne Hjernøe, bestyrelsesformand

Skolebestyrelsens årsberetning for skoleåret 2014/2015

Skolebestyrelsens årsberetning for skoleåret 2014/2015 Skolebestyrelsens årsberetning for skoleåret 2014/2015 Skolebestyrelsen skal årligt jf. folkeskolelovens 44 aflægge beretning om sit arbejde. Den endelige beretning for skoleåret blev behandlet på skolebestyrelsesmøde

Læs mere

virum skole bestyrelsens årsberetning 2006/2007

virum skole bestyrelsens årsberetning 2006/2007 virum skole bestyrelsens årsberetning 2006/2007 Virum Skoles vision udarbejdet 2006 Virum Skole er skolen, som tør, vil og kan udvikle egen praksis, så eleverne er i stand til at leve i en verden i forandring.

Læs mere

virum skole bestyrelsens årsberetning 2009/2010

virum skole bestyrelsens årsberetning 2009/2010 1 virum skole bestyrelsens årsberetning 2009/2010 2 Virum Skoles værdigrundlag udarbejdet 2008 Virum Skole er kendetegnet ved: Ansvarlighed Vi betragter hinanden som hele mennesker, tager medansvar for

Læs mere

SKELGÅRDSSKOLEN. Skolebestyrelsens årsberetning

SKELGÅRDSSKOLEN. Skolebestyrelsens årsberetning SKELGÅRDSSKOLEN Skolebestyrelsens årsberetning 2015-16 1 Årsberetning fra skolebestyrelsen på Skelgårdsskolen. For skoleåret 2015-2016 Indledning I skoleåret 2015-16 begyndte en del af elementerne i skolereformen

Læs mere

Principper for Skole-SFO-hjemsamarbejdet på Munkekærskolen

Principper for Skole-SFO-hjemsamarbejdet på Munkekærskolen MUNKEKÆRSKOLEN 2.8 Principper for Skole-SFO-hjemsamarbejdet på Munkekærskolen Mål: Eleverne på Munkekærskolen skal opleve at aktørerne omkring dem samarbejder om den enkelte elevs, gruppens og klassens

Læs mere

Efterår/ vinter Uge Sommer/ efterår Uge Vinter/ forår Uge 10-24

Efterår/ vinter Uge Sommer/ efterår Uge Vinter/ forår Uge 10-24 ÅRSHJUL FOR SKOLEBESTYRELSEN Baggrund Et årshjul kan være med til at give overblik over skolebestyrelsens arbejde både for skolebestyrelsen selv og også for de øvrige forældre, som kan få indblik i, hvornår

Læs mere

1. Princip om skolen som et fælles projekt

1. Princip om skolen som et fælles projekt 1. Princip om skolen som et fælles projekt Alle elever, lærer og forældre deltager aktivt i at gøre skolen til et fælles projekt for at understøtte at alle elever trives og føler sig som en vigtig del

Læs mere

Lærerne er involveret i processen og en prøvearbejdsplads etableres snarest.

Lærerne er involveret i processen og en prøvearbejdsplads etableres snarest. Til skolebestyrelsen Nyløkke 4 DK-6200 Aabenraa Tlf. 7376 8300 Fax 7462 6673 Dato: 27.3.2014 kha@aabenraa.dk Referat fra skolebestyrelsesmøde den 24.3.2014 kl. 19.00 (efter årsberetningen) kl. 21.00 1.

Læs mere

Valg til skolebestyrelsen. Forår 2018

Valg til skolebestyrelsen. Forår 2018 Valg til skolebestyrelsen Forår 2018 Hvem er med i bestyrelsen? Skoleleder Krestine Aaen Ansatte på Knudsøskolen Viceskoleleder Lone Diget Medarbejderrepræsentanter (2 personer) Forældrevalgte medlemmer

Læs mere

Principper for skole-hjemsamarbejde på Marstal Skole.

Principper for skole-hjemsamarbejde på Marstal Skole. Side 1 Principper for skole-hjemsamarbejde på Marstal Skole. Hvad siger loven: Bekendtgørelse af lov om folkeskolen Kapitel 1 Folkeskolens formål 1. Folkeskolen skal i samarbejde med forældrene give eleverne

Læs mere

Velkommen til valgmøde til suppleringsvalg til skolebestyrelsen på Avedøre Skole 2015. Skolebestyrelsens arbejde og betydning

Velkommen til valgmøde til suppleringsvalg til skolebestyrelsen på Avedøre Skole 2015. Skolebestyrelsens arbejde og betydning Velkommen til valgmøde til suppleringsvalg til skolebestyrelsen på Avedøre Skole 2015 Skolebestyrelsens arbejde og betydning Hvad er en skolebestyrelse? Folketinget har vedtaget, at der på alle folkeskoler

Læs mere

SKOLEBESTYRELSEN skoleåret /1

SKOLEBESTYRELSEN skoleåret /1 SKOLEBESTYRELSEN skoleåret 2017-18/1 Tid: Tirsdag den 29. august 2017, kl. 19.00 21.30 Sted: Strøbyskolen 1. sal Fraværende: Jacob og Bjarne og Emil fra elevrådet Ordstyrer: Ulf og Ulla Referat Referatet

Læs mere

Gensidige forventninger om samarbejde mellem skole og hjem

Gensidige forventninger om samarbejde mellem skole og hjem Gensidige forventninger om samarbejde mellem skole og hjem Amager Fælled Skole er en skole med en vilje til at møde elever og forældre med respekt og en vilje til at dyrke mangfoldigheden. Men også en

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde 25. Oktober 2016 Tirsdag 25.10.2016 kl. 16:00 Følgende sager behandles på mødet Side Orientering om Danske Skoleelevers arbejde 2 Velfærd frem for mursten - antal skoledistrikter

Læs mere

Dagsorden og referat af

Dagsorden og referat af Skole og Familie Birkerød Skole Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde 51 Onsdag d. 16. august 2017 fra kl. 18.00-21.00 Birkerød Parkvej 12 3460 Birkerød www.birkerødskole.dk sua@rudersdal.dk Sagsbeh.:

Læs mere

Velkommen til kontaktforældremøde 19.8.14

Velkommen til kontaktforældremøde 19.8.14 Skolereform på Hummeltofteskolen 14-1515 Velkommen til kontaktforældremøde 19.8.14 Program 1. Præsentation af den nye bestyrelse, bestyrelsens årsplan 14-1515 samt principper for kontaktforældrearbejdet.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 28. august 2013 kl. 18.30 21.00 på Grethes kontor

Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 28. august 2013 kl. 18.30 21.00 på Grethes kontor Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 28. august 2013 kl. 18.30 21.00 på Grethes kontor Afbud fra: Anne Marie Referat 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt 2. Godkendelse af referat Godkendelse referat

Læs mere

Forretningsorden for Bjørnehøjskolens skolebestyrelse Gældende fra 19. april 2018

Forretningsorden for Bjørnehøjskolens skolebestyrelse Gældende fra 19. april 2018 Dokument revision historik samt godkendelse Beskrivelse 1.0 Forretningsorden for Skolebestyrelsen på Bjørnehøjskolen Godkendt af bestyrelsen Ændring er - stk Godkendelse Anette Rasmussen, Noomi Katz-Kolberg,

Læs mere

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl. 19.00 21.00 Programmet for aftenen: 1. Skolebestyrelsen byder velkommen 2. Skoleledelsen om skolereformen på Nærum Skole 3. Skolebestyrelsens

Læs mere

Bemærk, det er vigtigt, at alle er obs. på at der ikke placeres forældremøder de aftner forældrevalgte deltager i skolebestyrelsesmøde

Bemærk, det er vigtigt, at alle er obs. på at der ikke placeres forældremøder de aftner forældrevalgte deltager i skolebestyrelsesmøde Årshjul Vester Mariendal skole 2013 2014 Bemærk, det er vigtigt, at alle er obs. på at der ikke placeres forældremøder de aftner forældrevalgte deltager i skolebestyrelsesmøde Årshjul - skolebestyrelsen

Læs mere

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt:

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt: Referat af møde i Skolebestyrelsen Aalestrup Skole Data om mødet: Dato: 20. juni 2019 Tid: 18.00 21.30 ordinært bestyrelsesmøde Sted: Personalerummet Forbered: Orienter dig i de vedlagte bilag Mødedeltagere:

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning skoleåret 2017/2018

Skolebestyrelsens årsberetning skoleåret 2017/2018 Skolebestyrelsens årsberetning skoleåret 2017/2018 Skolebestyrelsen skal årligt jf. folkeskolelovens 44 aflægge beretning om sit arbejde. Den endelige beretning for skoleåret vil blive behandlet på skolebestyrelsesmøde

Læs mere

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden Torsdag den 10. marts 2016 kl. 17.30-20.00 Konferencelokalet Møde nr. 19 Indkaldte: Christian Riise, Kari Astrid Thynebjerg, Michael Blomsterberg, Steen Bundgaard,

Læs mere

Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken REFERAT

Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken REFERAT Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Styrelsesvedtægt for Gladsaxe Kommunes skolevæsen 2010. Styrelsesvedtægt. for folkeskolerne i Gladsaxe Kommune

Styrelsesvedtægt for Gladsaxe Kommunes skolevæsen 2010. Styrelsesvedtægt. for folkeskolerne i Gladsaxe Kommune Styrelsesvedtægt for folkeskolerne i Gladsaxe Kommune Gladsaxe Kommune Børne- og kulturforvaltningen 2010 1 2 Indhold Skolebestyrelsen... 4 Sammensætning og valg... 4 Mødevirksomhed... 5 Beføjelser...

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89 MØDETIDSPUNKT Tirsdag den 21. juni 2016 kl. 18.00 OG STED: I skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: FRAVÆRENDE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD),

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning 2015/16 Christiansfeld Skole

Skolebestyrelsens årsberetning 2015/16 Christiansfeld Skole Skolebestyrelsens årsberetning 2015/16 Christiansfeld Skole 13. juni 2016 Skolebestyrelsen skal årligt jf. folkeskolelovens 44 aflægge beretning om sit arbejde. Den endelige beretning for skoleåret blev

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Dagsorden til ordinært møde 25. Oktober 2016 Tirsdag 25.10.2016 kl. 16:00 Følgende sager behandles på mødet Side Orientering om Danske Skoleelevers arbejde 2 Velfærd frem for mursten - antal skoledistrikter

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 22. maj 2017 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade Clausen,

Læs mere

Notat vedr. operationalisering af kommunale mål for Folkeskolereformen

Notat vedr. operationalisering af kommunale mål for Folkeskolereformen Notat vedr. operationalisering af kommunale mål for Folkeskolereformen Nedenstående er Glostrup skoles bud på operationalisering og indikatorer på, at de kommunalt besluttede mål for implementering af

Læs mere

Brædstrup Skole. Referat af konstituerende og ordinært Skolebestyrelsesmøde

Brædstrup Skole. Referat af konstituerende og ordinært Skolebestyrelsesmøde 30.08.2012 22 Mødet fandt sted: På Brædstrup Skole, Lærerværelset Mælkevejen, kl. 18.30-21.30 Deltagere: Ole Jesper Dahl Kristensen, Winnie Jensen, Elly Møller Pedersen, Thomas Kaarsgaard Jensen, Majbrit

Læs mere

Referat fra Skolebestyrelsesmøde

Referat fra Skolebestyrelsesmøde Referat fra Skolebestyrelsesmøde Sted: skolens kontor Dato: 10.1.18 kl. 18.30 21.00 Deltagere: Fraværende: Ane Holck, Mette Vöge Jensen, Jens-Christian Britze, Kristian Larsen, Anja Leschly, Frederik Thalbitzer,

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde mandag den 19.08.13 kl. 17 19

Referat af skolebestyrelsesmøde mandag den 19.08.13 kl. 17 19 Referat af skolebestyrelsesmøde mandag den 19.08.13 kl. 17 19 Bestyrelsesmedlemmer Navn Mailadresse Mobil tlf. Fremmøde Forældrerepræsentant Bestyrelsesformand Mette Frimodt-Møller memo@science.ku.dk X

Læs mere

Effektmål, indsatsområder og rammer for skolerne i Lejre Kommune for skoleåret 2015-2016

Effektmål, indsatsområder og rammer for skolerne i Lejre Kommune for skoleåret 2015-2016 Effektmål, indsatsområder og rammer for skolerne i Lejre Kommune for skoleåret 2015-2016 Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4615 H www.lejre.dk E cs@lejre.dk Dato: 14. april 2015

Læs mere

KAPITEL 2: SKOLEBESTYRELSEN

KAPITEL 2: SKOLEBESTYRELSEN Uddrag fra Styrelsesvedtægt for skolevæsenet i Køge Kommune samt forretningsorden for Skolebestyrelsen ved Sct. Nicolai Skole, revideret 13. marts 2018 Almindelig skrift er fra Styrelsesvedtægten for skolevæsenet

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30 Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl. 17-19:30 Vejl. tid Emne Proces Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af ordstyrer

Læs mere

Styrelsesvedtægt for Rebild Kommunes skolevæsen

Styrelsesvedtægt for Rebild Kommunes skolevæsen Styrelsesvedtægt for Rebild Kommunes skolevæsen Styrelsesvedtægten udgør sammen med relevante bilag rammen for drift af skolerne i Rebild Kommune. I styrelsesvedtægten inkl. bilagene fastsættes bestemmelser

Læs mere

Forældresamarbejde ved overgangen fra 6. til 7. klasse

Forældresamarbejde ved overgangen fra 6. til 7. klasse Forældresamarbejde ved overgangen fra 6. til 7. klasse Håndbog til skolebestyrelsen. Håndbogen er resultatet af en målrettet indsats i skolebestyrelsen på Vigersted Skole siden 2003 omkring Forældreindsats

Læs mere

Skolebestyrelsen skal i henhold til folkeskoleloven godkende skolens budget indenfor de rammer, der er givet af kommunalbestyrelsen.

Skolebestyrelsen skal i henhold til folkeskoleloven godkende skolens budget indenfor de rammer, der er givet af kommunalbestyrelsen. Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Referat Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Tidspunkt: Torsdag den 28. marts kl. 17.00 19.30 Hvor: Absalon Deltagere: Afbud/fravær: Nikoline, Sol, Thomas, Theis Punkt 1. Godkendelse

Læs mere

Fanø Kommune. Referat

Fanø Kommune. Referat Fanø Kommune Referat Skolebestyrelsen 2014-2018 Den 6. december 2017 kl. 16:45 Mødested: Mødelokalet Fanø Skole Afbud: Medlemmer: Sekretær: Flemming Thiesen, Heidi Søndergaard, Nadja Thiesen, Line Møller

Læs mere

Bakkegårdsskolen 2006/ kontaktforældremøde 29. november 2006

Bakkegårdsskolen 2006/ kontaktforældremøde 29. november 2006 1. kontaktforældremøde 29. november 2006 Skolebestyrelsen Udpeget af forældrene René Hattens, formand Marc Taarup, næstformand Birger Lund Rasmussen Britt Søe Enegaard Helen Pedersen Jeanette Guldhammer

Læs mere

Omstilling til en ny folkeskole. Resultater af spørgeskema til de kommunale skoleforvaltninger

Omstilling til en ny folkeskole. Resultater af spørgeskema til de kommunale skoleforvaltninger Omstilling til en ny folkeskole Resultater af spørgeskema til de kommunale skoleforvaltninger Om undersøgelsen 96 kommuner har besvaret, heraf delvist, ikke besvaret Dataindsamlingen er foregået fra oktobernovember

Læs mere

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 25. november 2015 På afd. Terslev

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 25. november 2015 På afd. Terslev Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 25. november 2015 På afd. Terslev 18.00 21.00 Deltagere: Claus Elleman, Frank Poll, Bent Zachariassen, John Olesen, Sigurd Brønnum, Nellie Bradsted, Juliane Rosendahl, Karin

Læs mere

RESULTATER FRA KL- UNDERSØGELSE AF STYRING PÅ FOLKESKOLEOMRÅDET, FORÅR 2017

RESULTATER FRA KL- UNDERSØGELSE AF STYRING PÅ FOLKESKOLEOMRÅDET, FORÅR 2017 RESULTATER FRA KL- UNDERSØGELSE AF STYRING PÅ FOLKESKOLEOMRÅDET, FORÅR 2017 BLANDT DE KOMMUNALE SKOLEFORVALTNINGER Om undersøgelsen Undersøgelse blandt de kommunale skoleforvaltninger Gennemført marts-april

Læs mere

virum skole bestyrelsens årsberetning 2007/2008

virum skole bestyrelsens årsberetning 2007/2008 1 virum skole bestyrelsens årsberetning 2007/2008 2 Virum Skoles vision udarbejdet 2006 Virum Skole er skolen, som tør, vil og kan udvikle egen praksis, så eleverne er i stand til at leve i en verden i

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde

Referat skolebestyrelsesmøde Referat skolebestyrelsesmøde Onsdag d. 20. februar 2019 kl. 17.00 20.00 Forældrerepræsentanter: Martin Lange, ML Charlotte Neerup, CN Afbud Lotte Bruun Oslev Jensen, LBO Susanne Springborg, SS Jesper Albinus,

Læs mere

Principper for skolehjemsamarbejdet

Principper for skolehjemsamarbejdet Principper for skolehjemsamarbejdet Skole-hjemsamarbejdet tager udgangspunkt i folkeskolelovens formål: 1. Folkeskolen skal i samarbejde med forældrene give eleverne kundskaber og færdigheder, der: forbereder

Læs mere

at medvirke til sikring af elevernes trivsel i klassen at medvirke til at klassens forældre lærer hinanden at kende

at medvirke til sikring af elevernes trivsel i klassen at medvirke til at klassens forældre lærer hinanden at kende Princip omkring trivselsgrupper og kontaktforældre på Stensballeskolen. Skolebestyrelsen har som konsekvens af konklusionerne på trivselsgruppe-undersøgelsen i 2013, truffet beslutning om at ændre på princippet

Læs mere

Dagsorden til møde i Børne- og Skoleudvalget

Dagsorden til møde i Børne- og Skoleudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Børne- og Skoleudvalget Mødetidspunkt 10-08-2015 17:00 Mødeafholdelse Gentofte Rådhus- Mødelokale D Indholdsfortegnelse Børne- og Skoleudvalget 10-08-2015 17:00 1

Læs mere

Hanssted Skoles principper for skole-hjem-samarbejdet

Hanssted Skoles principper for skole-hjem-samarbejdet Hanssted Skoles principper for skole-hjem-samarbejdet [princip 1] Princip for kommunikation mellem skole og hjem Formål: Princippet for kommunikation mellem skole og hjem skal sikre, at skolen og forældrene

Læs mere

Dagsorden Punkt Tid Emne Til orientering (O), drøftelse (D) eller beslutning

Dagsorden Punkt Tid Emne Til orientering (O), drøftelse (D) eller beslutning Der afholdes ordinært møde mandag d. 6. august 2018 kl. 17 19, personalerummet Deltagere Forældrerepræsentanter - Rasmus Munch Marcher (formand) - Mie Petersen (næstformand) - Christina Fürst Mogensen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kl Møderum/Ny adm.

Skolebestyrelsesmøde Kl Møderum/Ny adm. Skolebestyrelsesmøde 22.08.2017 Kl. 19-21 Møderum/Ny adm. Koltvej 17-19 Fremmødte: B. Hatting, Kaja M. Madsen, Dorthe S. Rasmussen, Lise Grønbæk, Lene M. Kruse, Kristian Balle, Ulla Korsgaard, Roed, Karin

Læs mere

Indskolingen Næsby Skole 2014/2015

Indskolingen Næsby Skole 2014/2015 Indskolingen Næsby Skole 2014/2015 Indskolingens læringssyn Læring er individets bestræbelser på at forstå og mestre verden. Børn og læring ser vi som en dynamisk proces, der involvere børn og voksne.

Læs mere

Børn og unge i Frederikssund Kommune. Målsætninger

Børn og unge i Frederikssund Kommune. Målsætninger Børn og unge i Frederikssund Kommune Målsætninger 2014-2017 BAGGRUND I august 2013 vedtog Frederikssund Kommune en ny Børne- og ungepolitik: http://www.frederikssund.dk/generelle-kommuneoplysninger/om-kommunen/politikker/boerne-

Læs mere

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 24. august 2011 Deltagere Forældrevalgte: Dorthe Lund Thomsen Kirsten Marie Fyhn Svend Aage Søholt Marie Drage Nissen - afbud Dorte Nørtoft Frydensbjerg - afbud

Læs mere

Styrelsesvedtægt for folkeskoleområdet. Gladsaxe Kommune 2017

Styrelsesvedtægt for folkeskoleområdet. Gladsaxe Kommune 2017 Styrelsesvedtægt for folkeskoleområdet Gladsaxe Kommune 2017 1 Indhold Skolebestyrelsen... 3 Sammensætning og valg... 3 Mødevirksomhed... 5 Skolebestyrelsens beføjelser... 6 Skolelederen... 7 Elevråd...

Læs mere

I har i foråret 2014 besvaret et spørgeskema fra KL, som handlede om rammerne for

I har i foråret 2014 besvaret et spørgeskema fra KL, som handlede om rammerne for Spørgeskema til de kommunale skoleforvaltninger Kære kommune I har i foråret 2014 besvaret et spørgeskema fra KL, som handlede om rammerne for omstillingsprocessen til en ny folkeskole. Endnu engang rigtig

Læs mere

Årsberetning for Skolebestyrelsen

Årsberetning for Skolebestyrelsen Årsberetning for Skolebestyrelsen 20 12 Skolebestyrelsen på Blovstrød Skole udsender hvert år en årsberetning, der kort beskriver de væsentligste sager og temaer fra året der gik. Årsberetning 2012 Skolebestyrelsen

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat af Skolebestyrelsesmøde d. 28.02.2019 på afd. Balsmoseskolen. Forum: Skolebestyrelsesmøde Mødedeltagere: Forældrevalgte: Alaa Tomika, Ane Hag, Camilla Kunz, Dea Franck, Jens Frandsen, Johanne Littrup

Læs mere

Antimobbestrategi, trivsel i og uden for skolen

Antimobbestrategi, trivsel i og uden for skolen Antimobbestrategi, trivsel i og uden for skolen Strategien er udviklet i samarbejde med skolens børn, lærere, ledelse og skolebestyrelse. Trivsel og fællesskab Glade børn lærer bedst. Sådan siger børnene

Læs mere

Årsberetning fra Skolebestyrelsen på Gentofte Skole

Årsberetning fra Skolebestyrelsen på Gentofte Skole Årsberetning fra Skolebestyrelsen på Gentofte Skole 2006-2007 Arbejdsgrundlag Skolebestyrelsen arbejder indenfor rammerne af Folkeskoleloven og Styrelsesvedtægten for Gentofte Kommunens Skolevæsen. Medlemmer

Læs mere

at skabe respekt for det fælles læringsrum, gensidig tillid og interesse for børnenes udvikling, uddannelse og trivsel

at skabe respekt for det fælles læringsrum, gensidig tillid og interesse for børnenes udvikling, uddannelse og trivsel SKOLE/HJEM SAMARBEJDET: Overordnet mål: at der etableres et frugtbart, forpligtende, dialogbaseret skole/hjem-samarbejde til gavn for elevernes trivsel, udvikling og uddannelse. Målet for skole/hjem-samarbejdet

Læs mere

FORRETNINGSORDEN for Kongevejens Skoles bestyrelse

FORRETNINGSORDEN for Kongevejens Skoles bestyrelse FORRETNINGSORDEN for Kongevejens Skoles bestyrelse Reglerne om skolebestyrelsens virksomhed er fastsat i Folkeskoleloven samt i Styrelsesvedtægt for skolevæsenet i Lyngby-Taarbæk Kommune, vedtaget i september

Læs mere

Evaluering. Emne. Resultat af evaluering af forsøg med valg til skolebestyrelserne og SFO-forældreråd efter forsøg med nye styrelsesvedtægter

Evaluering. Emne. Resultat af evaluering af forsøg med valg til skolebestyrelserne og SFO-forældreråd efter forsøg med nye styrelsesvedtægter Evaluering Emne Resultat af evaluering af forsøg med valg til skolebestyrelserne og SFO-forældreråd Aarhus Kommune Den 31. marts 2012 1. Resumé: I efteråret 2011 gennemførte en evaluering af valg til skolebestyrelser

Læs mere

Sønderlandsskolens trafikpolitik

Sønderlandsskolens trafikpolitik Sønderlandsskolens trafikpolitik Vores ambition er at give de bedste forudsætninger for, at elever, deres forældre, lærere og pædagoger kan færdes sikkert omkring skolen i og uden for skoletiden. Også

Læs mere

Kompetenceudviklingsplan for 2014 2020 Esbjerg kommunale Skolevæsen

Kompetenceudviklingsplan for 2014 2020 Esbjerg kommunale Skolevæsen Børn & Kultur Skoleadministration Kompetenceudviklingsplan for 2014 2020 Esbjerg kommunale Skolevæsen Kompetenceudviklingsplanen er baseret på publikationen fra ministeriet: Pejlemærker for kompetenceudvikling

Læs mere

Bylderup-Bov Kristne Friskoles trafikpolitik

Bylderup-Bov Kristne Friskoles trafikpolitik Bylderup-Bov Kristne Friskoles trafikpolitik Vores ambition er at give de bedste forudsætninger for, at elever, deres forældre og lærere kan færdes sikkert omkring skolen i og uden for skoletiden. Også

Læs mere

Ekstraordinært skolebestyrelsesmøde i forbindelse med opstart af nyt skoleår og implementering af ny folkeskolereform m.m.

Ekstraordinært skolebestyrelsesmøde i forbindelse med opstart af nyt skoleår og implementering af ny folkeskolereform m.m. Ekstraordinært skolebestyrelsesmøde i forbindelse med opstart af nyt skoleår og implementering af ny folkeskolereform m.m. REFERAT Tirsdag den 12. august 2014 kl. 18.00 21.00 på skolens kontor Skolebestyrelsesmedlemmer:

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde

Referat af skolebestyrelsesmøde Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 13. januar 2016 kl. 17.15 på skolens lærerværelse Forældrerepræsentanter: Peter Brastholt, Rasmus Edelberg, Helle Sørensen, Regin, Martine Midjord, Michael Andersen,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat af møde Den 18. august 2016 kl. 18.00-20.30 Afdeling Falkenborg MØDEDELTAGERE Kasper Thorsen Tanja Jakobsen Jens-Jørgen Mølvig Camilla Cordius Charlotte Drue Claus Hauritz

Læs mere

KONTAKTFORÆLDRE PILEGÅRDSSKOLEN

KONTAKTFORÆLDRE PILEGÅRDSSKOLEN KONTAKTFORÆLDRE PILEGÅRDSSKOLEN FORMÅL Kontaktforældreordningen har til formål at lette og fremme samarbejdet mellem skolen og hjemmene. Kontaktforældreordningen skal være med til at sikre, at både skolen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat af møde Den 16. januar 2018 kl. 18.00-20.30 Mødelokale ved Cafeen i Frederikssund Hallen Formøde for forældrevalgte kl. 17.30 18.00 MØDEDELTAGERE Tanja Jakobsen Camilla Cordius

Læs mere

SKOLEBESTYRELSENS BERETNING FOR 2012

SKOLEBESTYRELSENS BERETNING FOR 2012 SKOLEBESTYRELSENS BERETNING FOR 2012 PEDER SYV SKOLEN - 1 - Skolebestyrelsens beretning for året 2012 Skolebestyrelsens beretning for året 2012 består af en beskrivelse af bestyrelsens sammensætning og

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 22. august 2017 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Jacob Vestersager Engdal (næstformand). Ordstyrer: Lene Bahne Knudsen Dagsordensansvarlige:

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra skoleledelsen

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra skoleledelsen Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 17. august 2016 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Søren Pind Lauritsen Dagsordensansvarlig: Susanne Gade Clausen

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmøde 14. januar 2015 kl. 17.30-19.00 Administrationsmødelokalet på 2. sal, fløj B via Paradisgården/Ny Carlsberg Vej

Referat fra skolebestyrelsesmøde 14. januar 2015 kl. 17.30-19.00 Administrationsmødelokalet på 2. sal, fløj B via Paradisgården/Ny Carlsberg Vej København V, den 14. januar 2015 Deltagere: Anette Dybdal Fenger formand (afbud) Henrik Mønsted Larsen næstformand Karen Grubbe forældrerepræsentant (afbud) Steffen Harpsøe forældrerepræsentant Catja Friis

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Bramsnæsvigskolen

Referat af skolebestyrelsesmøde på Bramsnæsvigskolen Referat af skolebestyrelsesmøde på Bramsnæsvigskolen Sted: Personalerummet Dato og tid: 29. januar 2019, 18.30-20.30 Deltagere: Afbud: Møderækken: 28. august 26. september 30. oktober 6. december 29. januar

Læs mere

Forankring: Hvordan kan skolens øvrige parter understøtte

Forankring: Hvordan kan skolens øvrige parter understøtte Forankring: Hvordan kan skolens øvrige parter understøtte Lær med Familien er baseret på en helhedsorienteret og samarbejdsbaseret tilgang til skoleudvikling. Derfor anbefales det, at alle, der har aktier

Læs mere

Styrelsesvedtægt for Frederikshavn Kommunes skolevæsen.

Styrelsesvedtægt for Frederikshavn Kommunes skolevæsen. Styrelsesvedtægt for Frederikshavn Kommunes skolevæsen. Indhold Indledning... 2 Skolebestyrelsen... 2 Sammensætning... 2 Valg til skolebestyrelserne... 3 Forældrerepræsentanter... 3 Medarbejderrepræsentanter...

Læs mere

Trivsels- og kontaktforældre. Hvad skal de - og hvad kan de?

Trivsels- og kontaktforældre. Hvad skal de - og hvad kan de? Trivsels- og kontaktforældre Hvad skal de - og hvad kan de? 1 2 God trivsel - godt samarbejde Den gode trivsel i klassen og det gode samarbejde mellem skole og forældre vægter vi højt på Sølvgades skole.

Læs mere

På skoler, som har specialklasser på mindst 3 klassetrin, skal forældrerepræsentationen for specialklasserne udgøre mindst 1.

På skoler, som har specialklasser på mindst 3 klassetrin, skal forældrerepræsentationen for specialklasserne udgøre mindst 1. 1 of 6 Styrelsesvedtægt for Syddjurs Kommunes Skolevæsen Kapitel 1 Skolebestyrelsen 1 Ved hver skole oprettes en skolebestyrelse bestående af 7 forældrerepræsentanter, 2 medarbejderrepræsentanter og 2

Læs mere

For møde nr. 30 SKOLEBESTYRELSEN. Tirsdag den 4. februar 2014. Kl. 19.00 21.00

For møde nr. 30 SKOLEBESTYRELSEN. Tirsdag den 4. februar 2014. Kl. 19.00 21.00 Dagsorden For møde nr. 30 SKOLEBESTYRELSEN Tirsdag den 4. februar 2014 Kl. 19.00 21.00 Mødelokale 3, Mølholm Skole ÅBEN DAGSORDEN:... 176 SAGER TIL EFTERRETNING:... 176 201. Orientering.... 176 202. Planlægningsfaciliteter...

Læs mere

Referent: Christian Bech. Lena Godkendelse 10

Referent: Christian Bech. Lena Godkendelse 10 Skolebestyrelsesmøde Vedbæk Skole Dato: 21. marts 2018 Tid: Start kl. 17:00 20:00 Tilstedeværende: Charlotte, Lena, Mette, Mladen, Maren, Ellen Fraværende: Njal, Jens, Nanna, Christina og Katharina Referent:

Læs mere

KL's kommunesamarbejde om en ny folk e- skole

KL's kommunesamarbejde om en ny folk e- skole KL's kommunesamarbejde om en ny folk e- skole Indledning KL inviterede i foråret 2014 alle kommuner til et samarbejde om at realisere en ny folkeskole. Formålet med samarbejdet er at udvikle politisk og

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 30. april 2018 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Sag 1) Godkendelse af dagsorden 3 min. Godkendt.

Sag 1) Godkendelse af dagsorden 3 min. Godkendt. Dagsorden til ordinært skolebestyrelsesmøde onsdag den 30 novembert 2016 fra kl. 18.30 21.00 på kontoret Forældrevalgte repræsentanter: John Axelsen Charlotte Skovmand Henrik Siim Jeppesen Lars Nysted

Læs mere

Folkeskolereformen. Folkeskolereformen erfaringer efter år 1 Hvad har vi lært og hvordan tænkes år 2?

Folkeskolereformen. Folkeskolereformen erfaringer efter år 1 Hvad har vi lært og hvordan tænkes år 2? Folkeskolereformen ÅR 2 Folkeskolereformen erfaringer efter år 1 Hvad har vi lært og hvordan tænkes år 2? Folkeskolereformen trådte i kraft i august 2014. Ét år er gået, og vi vil i dette nyhedsbrev give

Læs mere

DAGSORDEN/REFERATER DRØFTELSESPUNKTER

DAGSORDEN/REFERATER DRØFTELSESPUNKTER Skolebestyrelsesmøde 21. juni 2017 kl. 16.00 18.30 Tilstede: Charlotte Johansen, Morten Væver, Brian Matzon, Jeanette Brigsted Ruhe, Mette Schmidt, Mikkel Kälher Poulsen, Tine Steendorph, Michael Fogt,

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde den 22. januar 2019 kl på Ganløse Skole. Skoleledelsen: Lise Bjerregaard Suzette Vinstrup

Referat af skolebestyrelsesmøde den 22. januar 2019 kl på Ganløse Skole. Skoleledelsen: Lise Bjerregaard Suzette Vinstrup Referat af skolebestyrelsesmøde den 22. januar 2019 kl. 19.00 21.30 på Ganløse Skole Faste deltagere: Skoleledelsen: Lise Bjerregaard Suzette Vinstrup Forældrerepræsentanter: Carsten Rysgaard Peter Mortensen

Læs mere

Skolepolitikken i Hillerød Kommune

Skolepolitikken i Hillerød Kommune Skolepolitikken i Hillerød Kommune 1. Indledning Vi vil videre Med vedtagelse af læringsreformen i Hillerød Kommune står folkeskolerne overfor en række nye udfordringer fra august 2014. Det er derfor besluttet

Læs mere

Til klasseforældrerådet på Dronninglund Skole

Til klasseforældrerådet på Dronninglund Skole Til klasseforældrerådet på Dronninglund Skole Inspiration til arbejdet i klasseforældrerådet fra skolebestyrelsen September 2012. Velkommen i klasseforældrerådet... 2 Hvad er et klasseforældreråd?... 3

Læs mere

Notatet indeholder ikke en gennemgang af reformens indhold, idet der henvises til Aftaleteksten samt materialer fra KL vedr. opgaven i kommunen.

Notatet indeholder ikke en gennemgang af reformens indhold, idet der henvises til Aftaleteksten samt materialer fra KL vedr. opgaven i kommunen. Version: 20. august 2013 Indledning I foråret 2013 indgik Regeringen, Venstre, Dansk Folkeparti og Konservative en aftale vedr. en reform af folkeskolerne i Danmark. Reformen medfører, at folkeskolen fra

Læs mere

Skolebestyrelsen. Skolebestyrelsens årsberetning 2014. Hvem er vi? Hvad skal vi? Hvad har vi foretaget os? Hvad sigter vi efter?

Skolebestyrelsen. Skolebestyrelsens årsberetning 2014. Hvem er vi? Hvad skal vi? Hvad har vi foretaget os? Hvad sigter vi efter? Skolebestyrelsen Hvem er vi? Hvad skal vi? Hvad har vi foretaget os? Hvad sigter vi efter? Nu og fremad Hvem har vi været? Bestyrelsens sammensætning 7 forældrevalgte repræsentanter: Charlotte Koch Hess,

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Den 4. december 2017 Møde nr. 101 Med vedtagelser

Skolebestyrelsesdagsorden Den 4. december 2017 Møde nr. 101 Med vedtagelser MØDETIDSPUNKT Mandag d. 4. december 2017 kl. 18.00-20.00 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Sanne Lønskov (SL), Jens Darket (JD), Nikolai Thal-Jantzen

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 26. MAJ 2016, KL. 17:30 19:45

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 26. MAJ 2016, KL. 17:30 19:45 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 26. MAJ 2016, KL. 17:30 19:45 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt hvam

Læs mere

Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17

Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17 Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17 Skolebestyrelsen består af: Forældrerepræsentanter: Vinni Hedegaard Frederiksen, Randi Mellergaard Baun, Jens Mogensen, Kristina Blom, Arne Hougaard, Jens Ole Futtrup

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde torsdag d. 17/ kl ca på lærerværelset

Skolebestyrelsesmøde torsdag d. 17/ kl ca på lærerværelset A LHOLM REFERAT SKOLEN Skolebestyrelsesmøde torsdag d. 17/9 2009 kl. 17.00 ca. 21.30 på lærerværelset Til stede: Kim, Niels Jørgen, Michael, Susanne C., Susanne P., Jannick, Vagn, Ole, Vibeke og Martin

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 5. december 2016 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere