Den bedste start på livet!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Den bedste start på livet!"

Transkript

1 AgriaAvl Den bedste start på livet! Gælder fra Op til 2 kejsersnit Dyrlægebehandling af hvalpe Skjulte fejl Livserstatning ved tabt avlsevne Fertilitetesudredning og meget mere...

2 Agria i korte træk Agria Dyreforsikring tilbyder fleksible forsikringsløsninger til alle slags hunde. Som hundeejer kan du nemt og hurtigt forsikre din hund, så du får en mere tryg hverdag hele hundens liv. Vi kender dyr Medarbejderne hos Agria har alle et stort kendskab til dyr. Vi har mange dyrlæger og veterinærsypeplejersker ansat. Gennem vores egne dyreejerskaber og engagement i dyr kan vi møde vores kunder med kompetence og empati. Agria Dyreforsikring er et unikt forsikringsselskab, der har specialiseret sig i dyr. Vi har skabt tryghed for dyr og mennesker siden Tæt samarbejde skaber succes Agria samarbejder med hundeorganisationer og dyrlæger i alle de nordiske lande. Sammen med vores samarbejdspartnere udvikler vi ikke bare forsikringer til vores kunder, men fokuserer også på hundeejerskab, hundesport, opdræt, forskning og uddannelse. Samfundsengagement - og støtte til forskning Agria bidrager gennem sit samfundsengagement til et sundere liv for dyr. Agrias forskningsfond finansierer forskning inden for veterinærmedicin, god dyrevelfærd og forskning, der forbedrer sundheden for mennesker ved omgang med dyr. Vi er en af de største bidragsydere til forskning i smådyr i Skandinavien. Tegn forsikring og få tips på nettet Læs mere om vores hundeforsikringer på vores hjemmeside. Du kan beregne pris og forsikre din hund direkte på agria. dk. Her finder du også mange tips og råd til dig som hundeejer. Du kan få rabat Du får 10 procent rabat på alle dine hundeforsikringer, hvis du er medlem af Dansk Kennel Klub, Dyreværnet, DcH eller andre hundeklubber Agria samarbejder med. Du kan også få rabat, hvis du er opdrætter med registreret kennelmærke og stambogsfører under Dansk Kennel Klub. Vi tilbyder også mængderabatter, hvis du har flere hunde. Kontakt os, hvis du vil vide mere. Agria Dyreforsikring er hovedsponsor for Dansk Kennel Klub og en stor del af specialklubberne i Danmark.

3 Hvad kan Agria tilbyde dig som opdrætter? Opdrætternes forsikringsselskab Agria er opdrætternes forsikringsselskab og vores avlsforsikringer giver dig en helt unik dækning. Vores avlsforsikringer giver tryghed til dig, som er opdrætter under Dansk Kennel Klub, hvis avlsplanerne ikke helt går, som du havde ønsket det. Unik avlsforsikring til opdrættere Tryghed for dig og dine hvalpe Få tryghed i dit opdræt fra fødsel til hvalpene fylder 2 år Kejsersnit og fødselskomplikationer Udover det kejsersnit, vi dækker på selve sygeforsikringen, dækker vi et ekstra kejsersnit på avlsforsikringen. Der er særlige vilkår gældende for enkelte racer*. Vi dækker også udgifter til fødselskomplikationer. Kejsersnit dækkes hvis: Tæven har været sygeforsikret hos Agria i mindst 12 måneder. Hvis du flytter din tæve til Agria, fra et andet selskab, kan du også få dækning hvis du har haft en tilsvarende dækning i andeet selskab - forudsat tæven er uafbrudt forsikret. Tæven ikke tidligere er blevet forløst med kejsersnit. Tæven beviseligt ikke kan føde selv eller ikke kan føde selv efter relevant fødselshjælp udført af dyrlæge. Tæven er over 20 måneder gammel. *For at få erstatning til kejsersnit hos bostonterrier, engelsk og fransk bulldog samt chihuahua, skal tæven beviseligt have født et eller flere kuld tidligere og samtlige tidligere kuld skal være født uden kejsersnit. Fertilitetsudredning Hvis tæven eller hanhunden er mistænkt for at være steril, kan du få dækket fertilitetsudredning. Se vilkår for dækning og begrænsninger på agria.dk. Erstatning ved tabt avlsevne Har du tegnet Argia Avl Livsforsikring, har du mulighed for at få udbetalt livserstatningen, hvis din hanhund eller tæve mister sin avlsevne. Forsikringen skal tegnes før hunden er fire måneder eller også skal hunden have efterladt et kuld hvalpe i den tid, den har haft denne tillægsforsikring. Dyrlægebehandling af dine hvalpe Her får du som opdrætter dækning i forbindelse med hvalpekuld. Med Agria Avl Sygeforsikring på din tæve får du dækket dyrlægebehandling af hvalpe, helt fra fødslen og indtil de flytter hjemmefra - dog senest til de bliver 16 uger. Samlet dækning for hele kuldet er kr. og det kommer oven i tævens dækning på sygeforsikringen. Hele kuldet omfattes af én selvrisiko, som er den samme, som du har valgt på tævens sygeforsikring.

4 Skjulte fejl - erstatning efter salg af hvalp Hvad er en Skjult Fejl? I tvivl? Spørg os! Godt at tænke på - når hvalpen flytter hjemmefra Agria Skjulte Fejl Denne dækning er inklusiv i Agria Avl Sygeforsikring, men kan også tegnes separat. Forsikringen erstatter, hvis du som opdrætter sælger en hvalp med en skjult fejl. Forsikringen tegnes for DKK-registrerede hvalpekuld under 16 uger (dog inden de flytter hjemmefra). Agria erstatter dyrlægebehandling for en skjult fejl for op til hvalpens salgspris, og yderligere erstattes hvalpens salgspris, hvis hvalpen dør eller bliver aflivet pga. en skjult fejl. Forsikringen er derfor både en livs- og sygeforsikring, med erstatningssum svarende til hvalpens salgspris (maks kr. pr. hvalp). Sælger du hvalpe til over kr., kan du tilkøbe op til kr. i ekstra dækning. Eksempler på en skjult fejl Medfødt leverdefekt (f.eks. levershunt) Medfødt hjertefejl (f.eks. PDA -Persisterende Ductus Arteriosus) Medfødt nyredefekt (f.eks. cystenyrer) Giardia (parasit med inkubationstid på 7-12 dage) Eksempler der IKKE er en skjult fejl Hofteledsdysplasi (HD) Kryptorkisme Fejlbid Navlebrok Patellaluksation Skjulte fejl på hvalpe til en avlsforsikret tæve, er dækket frem til hvalpene bliver 2 år og 4 måneder gamle. Beholder du selv en hvalp af eget opdræt, er den selvfølgelig også omfattet af forsikringen. Hvad er en skjult fejl? Med en skjult fejl mener vi en sygdom eller defekt, der er begyndt at udvikles inden hvalpen bliver leveret til ny ejer, men som ikke tidligere har udvist symptomer. Sygdommen/defekten må ikke være opdaget til sundhedsundersøgelsen umiddelbart før du solgte hvalpen. Er det noget der burde være blevet opdaget af dyrlægen til sundhedsundersøgelsen umiddelbart før du solgte hvalpen, er det ikke en skjult fejl Hvalpen fødes. 2. Til dyrlæge med diarré. 3. Til dyrlæge med brækket ben uger Når hvalpen flytter hjemmefra Tegner dine hvalpekøbere sygeforsikring inden levering af hvalpen (det skal dog være før den fylder 16 uger), så betragter vi den som uafbrudt sygeforsikret og dækker dermed eventuel sygdom eller skade, der er opstået i den tid, den boede hos dig - hvis bare tæven er avlssygeforsikret. Er hvalpen ikke sygeforsikret før den flytter hjemmefra, vil den eventuelt få forbehold for det den har fejlet hjemme hos dig, samt for det den når at fejle inden hvalpekøber får tegnet sygeforsikringen. 6 uger Hvalpen flytter hjemmefra. Den har tegnet sygeforsikring inden. 5. Hvalpen er fortsat dækket på sin egen sygeforsikring - uden forbehold for det den fejlede hos opdrætter. 16 uger Desuden er ansvarsforsikringen gratis hele hundens liv, når hvalpen bliver sygeforsikret inden den bliver 4 måneder og den får nogle helt unikke dækninger. Fordele ved sygeforsikring før 4 mdr. Få den lovpligtig ansvarsforsikring med gratis - hele hundens liv. Dækning til HD,AD, OCD, Patellaluksation, Cherry Eye, Skjulte fejl og meget mere... Dækning til tilbageholdte og fraktur af mælketænder samt fejlbid.

5 Din personlige forsikringsrådgiver Dine kundefordele Medlemsrabat Der findes forskellige rabatter, du kan få, når du tegner forsikring hos Agria. Er du medlem af Dansk Kennel Klub får du 10% i rabat. Har du FCI-godkendt kennelmærke får du yderligere 10% - og forsikrer du flere hunde hos os, er der mængderabat. Rabatterne kan kombineres og du kan få helt op til 35% i rabat. Mit Agria Din egen kundeside på agria.dk og en app, som du hurtigt kan downloade på mobilen. Her ser du en oversigt over dine forsikringer, kan hurtigt anmelde skader, læse tips og artikler og finde den nærmeste dyrlæge. Selvrisikobonus - det betaler sig at være rask Hvis du ikke har fået udbetalt erstatning i mindst to år, får du en selvrisikobonus første gang, du får brug for forsikringen i det efterfølgende forsikringsår. Kontakt din forsikringsrådgiver Er du opdrætter, så sørger vi for, at du får tildelt din helt egen personlige rådgiver. Agria forsikringsrådgivere er selv dyreejere med bred erfaring fra opdræt og andre aktiviteter med deres dyr. De kan hjælpe dig med at tegne en skræddersyet forsikring, som passer præcis til dig og din hund - og så tager de også telefonen uden for normal kontortid. Vidste du at... Din rådgiver også kan hjælpe dig med forsikring til din kat, kanin eller hest! Direkte skaderefusion for vores kunder! De fleste klinikker og dyrlæger i Danmark har mulighed for at foretage direkte skaderefusion med Agria. Det foregår sådan, at dyrlægen søger om erstatning på dine vegne, Agria udbetaler erstatningsbeløbet direkte til klinikken og du slipper for at lægge ud for hele dyrlægeregningen. Du skal derfor kun betale din selvrisiko og eventuelt de udgifter, som ikke erstattes af forsikringen. Henvendelser bliver behandlet i løbet af vores åbningstid alle hverdage mellem 9-16.

6 Agria Breeders Club Klubben for dig, der opdrætter hunde Vil du være med i Nordens største opdrætterklub med over medlemmer? Agria Breeders Club er en klub for opdrættere der stambogsfører under Dansk Kennel Klub. Meld dig ind og få del i de mange fordele! Gratis medlemskab og 200 startpoint Det er gratis at være medlem af Agria Breeders Club. Du behøver ikke være kunde hos os for at være med! Når du tilmelder dig, får du 200 point i startbonus, som du kan handle for i Agria Breeder Shop. Kom til gratis foredrag Du får også invitationer til spændende foredrag, som er relevante for opdrættere. De afholdes rundt om i landet 1-2 gange om året. Få hvalpetæpper Du har mulighed for at få vores populære hvalpetæpper til dine hvalpe. Det eneste, du skal gøre, er at kontakte os, når du har hvalpe. Så sender vi dig tæpper mod, at vi får kontaktinformation på de nye ejere. Det eneste du skal. er at få samtykke fra hvalpekøberne til at vi kontakter dem. Dine hvalpekøbere vil herefter blive kontaktet af din personlige forsikringsrådgiver. Sammen vil de i ro og mag gå forsikringsmulighederne igennem inden hvalpen kommer hjem. Du får tilsendt et lækkert fleecetæppe, som hvalpen kan få med ud i sit nye hjem. Optjen point Du får 100 point for hver hvalp, der tegner sygeforsikring hos Agria. Du kan bruge dine point til at købe varer i Agria Breeders Shop og på vores stande på Dansk Kennel Klubs internationale udstillinger. Bliv klogere på opdræt agriabreedersclub.dk indeholder interessante artikler om livet som opdrætter. Du kan også læse om udstillinger og messer, hvor Agria er repræsenteret og deltage i konkurrencer. Det er også her, du kan se din aktuelle pointstatus. En klub med fordele Som medlem er du naturligvis velkommen til at besøge os på alle de udstillinger, hvor Agria er tilstede i både Danmark, Sverige, Norge, Finland, Frankrig og England. Du får adgang til Agria Breeders Lounge på større udstillinger som for eksempel CRUFTS (England), Dog4All (Norge) og Stora Stockholm. Her har du mulighed for at møde andre Agria Breeders Club medlemmer og slappe af. Nyheder og gode tilbud Som medlem får du invitationer til foredrag og gode tilbud. Hvis du ønsker det, kan du også modtage nyhedsbreve et par gange om året med sidste nyt fra hundeverdenen. Fra tid til anden er der også en lille gave til dig, når vi er på udstilling. Byt point til lækre ting Vi har mange ting i shoppen til dig, der lever et aktivt liv med din hund. Vælg mellem vores populære produkter som stambogsmapper, hundebure, førstehjælpstasker, halsbånd, liner, tøj og meget mere. Få hvalpetæpper til dine hvalpe Optjen point for hver hvalp Køb lækre ting for dine point Kom til gratis foredrag Hold dig opdateret på sidste nyt Få gaver til events Meld dig ind på agriabreedersclub.dk

7 Vi glæder os til at høre fra dig... hvis du har ideer, kommentarer eller spørgsmål til forsikringen. Vi er her for dig. - Find din lokale forsikringsrådgiver på agria.dk - Ring til os på tlf.: Beregn pris og tegn forsikring online på agria.dk På agria.dk finder du alle vores forsikringer. Her finder du også en oversigt med vores vilkår og kan beregne pris på forsikringer, samt finde råd om hvad du gør, hvis hunden kommer til skade. Agria Dyreforsikring Parkvej Solrød Strand Tel info@agria.dk CVR-nummer Filial af Försäkringsaktiebolaget Agria (Publ) orgnr Følg Agria på: Anbefalet af:

Trygt og sikkert, gennem hele livet Agria Hund. Gælder fra

Trygt og sikkert, gennem hele livet Agria Hund. Gælder fra Trygt og sikkert, gennem hele livet Agria Hund Gælder fra 1.1.2019 Agria i korte træk Agria Dyreforsikring tilbyder fleksible forsikringsløsninger til alle slags hunde. Som hundeejer kan du nemt og hurtigt

Læs mere

Trygt og sikkert, gennem hele livet Agria Kat. Gælder fra

Trygt og sikkert, gennem hele livet Agria Kat. Gælder fra Trygt og sikkert, gennem hele livet Agria Kat Gælder fra 1.1.2019 Agria i korte træk Agria Dyreforsikring tilbyder fleksible forsikringsløsninger til alle katte, uanset om det er en racekat eller en huskat.

Læs mere

Agria Altid Katteforsikring

Agria Altid Katteforsikring Agria Altid Katteforsikring Tryghed hele livet... Gælder fra 1. januar 2017 VIGTIGT: Agria Altid Katteforsikring kan kun tegnes, hvis din kat er under 4 måneder på nytegningstidspunktet! Agria skaber tryghed

Læs mere

Agria Hund Gælder fra 01.01.2011 1

Agria Hund Gælder fra 01.01.2011 1 Agria Hund Gælder fra 01.01.2011 1 Agria skaber tryghed for dyr og mennesker Agria Dyreforsikring er et unikt forsikringsselskab, der har specialiseret sig i dyr. Siden 1890 har vi skabt tryghed for dyr

Læs mere

Agria Hundeforsikring. Gælder fra 01.01.2016

Agria Hundeforsikring. Gælder fra 01.01.2016 Agria Hundeforsikring Gælder fra 01.01.2016 Agria skaber tryghed for dyr og mennesker Agria Dyreforsikring er et unikt forsikringsselskab, der har specialiseret sig i dyr. Siden 1890 har vi skabt tryghed

Læs mere

Agria Kat. Gælder fra 01.01.2011

Agria Kat. Gælder fra 01.01.2011 Agria Kat Gælder fra 01.01.2011 1 Agria skaber tryghed for dyr og mennesker Agria Dyreforsikring er et unikt forsikringsselskab, der har specialiseret sig i dyr. Siden 1890 har vi skabt tryghed for dyr

Læs mere

Agria Altid Hundeforsikring

Agria Altid Hundeforsikring Agria Altid Hundeforsikring Tryghed hele livet... Gælder fra 1. januar 2017 VIGTIGT: Agria Altid Hundeforsikring kan kun tegnes, hvis din hund er under 4 måneder på nytegningstidspunktet! Agria skaber

Læs mere

Agria Katteforsikring. Min

Agria Katteforsikring. Min Agria Katteforsikring Min Gælder fra 01.01.2017 Agria skaber tryghed for dyr og mennesker Agria Dyreforsikring er et unikt forsikringsselskab, der har specialiseret sig i dyr. Siden 1890 har vi skabt tryghed

Læs mere

Agria Katteforsikring. Gælder fra 01.01.2015

Agria Katteforsikring. Gælder fra 01.01.2015 Agria Katteforsikring Gælder fra 01.01.2015 Agria skaber tryghed for dyr og mennesker Agria Dyreforsikring er et unikt forsikringsselskab, der har specialiseret sig i dyr. Siden 1890 har vi skabt tryghed

Læs mere

Agria Hund. Gælder fra 01.01.2012

Agria Hund. Gælder fra 01.01.2012 Agria Hund Gælder fra 01.01.2012 1 Agria skaber tryghed for dyr og mennesker Agria Dyreforsikring er et unikt forsikringsselskab, der har specialiseret sig i dyr. Siden 1890 har vi skabt tryghed for dyr

Læs mere

Agria Kat Gælder fra 01.01.2014 1

Agria Kat Gælder fra 01.01.2014 1 Agria Kat Gælder fra 01.01.2014 1 Agria skaber tryghed for dyr og mennesker Agria Dyreforsikring er et unikt forsikringsselskab, der har specialiseret sig i dyr. Siden 1890 har vi skabt tryghed for dyr

Læs mere

Agria Hundeforsikring. Gælder fra 01.01.2015

Agria Hundeforsikring. Gælder fra 01.01.2015 Agria Hundeforsikring Gælder fra 01.01.2015 Agria skaber tryghed for dyr og mennesker Agria Dyreforsikring er et unikt forsikringsselskab, der har specialiseret sig i dyr. Siden 1890 har vi skabt tryghed

Læs mere

Agria Hundeforsikring. Min

Agria Hundeforsikring. Min Agria Hundeforsikring Min Gælder fra 01.01.2017 Agria skaber tryghed for dyr og mennesker Agria Dyreforsikring er et unikt forsikringsselskab, der har specialiseret sig i dyr. Siden 1890 har vi skabt tryghed

Læs mere

Agria Hund. Gælder fra 01.01.2014

Agria Hund. Gælder fra 01.01.2014 Agria Hund Gælder fra 01.01.2014 1 Agria skaber tryghed for dyr og mennesker Agria Dyreforsikring er et unikt forsikringsselskab, der har specialiseret sig i dyr. Siden 1890 har vi skabt tryghed for dyr

Læs mere

Agria Smådyr- og Fugleforsikringer

Agria Smådyr- og Fugleforsikringer Agria Smådyr- og Fugleforsikringer Tryghed......hele livet Gælder fra 01.01.2018 Agria skaber tryghed for dyr og mennesker Hvis dit dyr bliver sygt eller kommer ud for en ulykke, kan det blive dyrt at

Læs mere

Agria Katteforsikring. Gælder fra 01.01.2016

Agria Katteforsikring. Gælder fra 01.01.2016 Agria Katteforsikring Gælder fra 01.01.2016 Tæt samarbejde skaber succes Agria samarbejder med dyreorganisationer og dyrlæger i alle de nordiske lande. Sammen med vores samarbejdspartnere udvikler vi ikke

Læs mere

Agria Hesteforsikring Trygt og sikkert, gennem hele livet

Agria Hesteforsikring Trygt og sikkert, gennem hele livet Agria Hesteforsikring Trygt og sikkert, gennem hele livet Gælder fra 1.1.2019 Agria Safe, Racing, Breeding & Limited Agria i korte træk Agria Dyreforsikring tilbyder fleksible forsikringsløsninger til

Læs mere

Agria Smådyr og Fugle

Agria Smådyr og Fugle Agria Smådyr og Fugle Gælder fra 01-01-2014 3 Agria skaber tryghed for dyr og mennesker Hvis dit dyr bliver sygt eller kommer ud for en ulykke, kan det blive dyrt at gå til dyrlægen. Vi hjælper dig med

Læs mere

Agria Hesteforsikring

Agria Hesteforsikring Agria Hesteforsikring Safe, Racing, Breeding, Limited Min tryghed Gælder fra 1. januar 2017 1 Den rigtige forsikring giver ekstra tryghed Agria Dyreforsikring har forsikringer der passer til alle heste

Læs mere

Agria favoritforsikringar

Agria favoritforsikringar Agria favoritforsikringar Gäller från 2012-01-01 Agria Favoritforsikringer Gælder fra 01-01-2013 3 1 Agria favoritforsikringer Når dit dyr bliver sygt eller kommer ud for en ulykke, kan det blive dyrt

Læs mere

M AGASINET FOR PRAKTISERENDE DYRLÆGER

M AGASINET FOR PRAKTISERENDE DYRLÆGER M AGASINET FOR PRAKTISERENDE DYRLÆGER FORSIKRINGSOVERSIGT FOR HUND OG KAT 2017 Dyrlægemagasinets Forsikringsoversigt 2017 HUND 2017 Agria Dyreforsikring Alm. Brand Codan Lovpligtig ansvarsforsikring Med

Læs mere

Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i. Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt

Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i. Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt Newfoundlandklubben i 2012 Danmark Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt Danmark NFK Sundhedsudvalget v/wivi Mørch 01-05- 2012 Indledning...

Læs mere

Kongeriget Danmarks Hesteforsikring g/s - hvis din hest selv kunne vælge

Kongeriget Danmarks Hesteforsikring g/s - hvis din hest selv kunne vælge Kongeriget Danmarks Hesteforsikring g/s - hvis din hest selv kunne vælge KDH er et gensidigt forsikringsselskab. Det betyder at det er forsikringstagernes forsikringsselskab. Vi tænker ikke i investeringsoverskud

Læs mere

Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i. Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt

Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i. Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt Newfoundlandklubben i 2012 Danmark Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt Danmark NFK Sundhedsudvalget v/wivi Mørch 01-05- 2012 Indledning...

Læs mere

M AGASINET FOR PRAKTISERENDE DYRLÆGER

M AGASINET FOR PRAKTISERENDE DYRLÆGER M AGASINET FOR PRAKTISERENDE DYRLÆGER FORSIKRINGSOVERSIGT FOR HUND OG KAT 2016 HUND 2016 Agria Dyreforsikring Alm. Brand Codan Lovpligtig ansvarsforsikring Med udvidet ansvar Sygeforsikring, inkl. lovpligtig

Læs mere

Katteforsikring. Hundeforsikring

Katteforsikring. Hundeforsikring Katteforsikring Bedste venner passer på hinanden Hundeforsikring Bedste venner passer på hinanden I Dyrekassen Danmark forsikrer vi din bedste ven. Så skal du ikke bekymre dig, hvis det uheldige skulle

Læs mere

M AGASINET FOR PRAKTISERENDE DYRLÆGER

M AGASINET FOR PRAKTISERENDE DYRLÆGER M AGASINET FOR PRAKTISERENDE DYRLÆGER FORSIKRINGSOVERSIGT FOR HUND OG KAT 2018 DROP HUNDELOVENS FORBUDSLISTE For nylig afsagde Højesteret dom i sagen om de to hunde Frigg og Marley. Dommen betyder, at

Læs mere

Skal min hund være mor? Læs mere om, hvordan du får din hunhund avlsgodkendt og hvordan du forholder dig ved parring mv.

Skal min hund være mor? Læs mere om, hvordan du får din hunhund avlsgodkendt og hvordan du forholder dig ved parring mv. Skal min hund være mor? Læs mere om, hvordan du får din hunhund avlsgodkendt og hvordan du forholder dig ved parring mv. Kære tæveejer. Dansk Stabyhoun Klub vil gerne med denne lille vejledning - hjælpe

Læs mere

HUNDEFORSIKRING. Penge. Test. 6 // August 2017 // Forbrugerrådet Tænk Penge

HUNDEFORSIKRING. Penge. Test. 6 // August 2017 // Forbrugerrådet Tænk Penge Penge Test HUNDEFORSIKRING 6 // August 2017 // Forbrugerrådet Tænk Penge Test / Hundeforsikring Hundeforsikring er hundens bedste ven Sygeforsikring til hunden fås til vidt forskellige priser, og der er

Læs mere

Agria Hundeforsikring

Agria Hundeforsikring Agria Hundeforsikring Livslang tryghed Gælder fra 1.1.2019 Vilkår Hund Indhold A Velkommen til Agria Dyreforsikring 3 B Agria Sygeforsikring 4 C Agria Tillægsforsikringer 6 D Agria Livsforsikring 8 E Agria

Læs mere

Gælder fra 1. januar 2018 Min

Gælder fra 1. januar 2018 Min Agria Hundeforsikring Gælder fra 1. januar 2018 Min Indholdsfortegnelse A Velkommen til Agria Dyreforsikring 3 B Agria Sygeforsikring 4 C Agria Tillægsforsikringer 6 D Agria Liv 7 E Agria Brugshunde 9

Læs mere

Den første tid med hunden

Den første tid med hunden Den første tid med hunden 1 Tillykke med din nye hund. Det er en stor omvæltning for din hund at komme til et nyt hjem, især hvis den er hvalp og kommer lige fra sin moder og sine kuldsøskende. Nedenfor

Læs mere

Agria Altid. Hunderaceforsikring. Livslang tryghed

Agria Altid. Hunderaceforsikring. Livslang tryghed Agria Altid Hunderaceforsikring Livslang tryghed Gælder fra 1.1.2019 VIGTIGT: Agria Altid Hunderaceforsikring kan kun tegnes, hvis din hund er under 4 måneder på nytegningstidspunktet! Vilkår Altid Hund

Læs mere

Agria Altid Hundeforsikring

Agria Altid Hundeforsikring Agria Altid Hundeforsikring Gælder fra 1. januar 2018 Tryghed hele livet... VIGTIGT: Agria Altid Hundeforsikring kan kun tegnes, hvis din hund er under 4 måneder på nytegningstidspunktet! Indholdsfortegnelse

Læs mere

Skal min hund være mor?

Skal min hund være mor? Skal min hund være mor? Læs mere om, hvordan du får din hunhund avlsgodkendt og hvordan du forholder dig ved parring mv. Kære tæveejer Dansk Stabyhoun Klub vil gerne med denne lille vejledning - hjælpe

Læs mere

Agria Hund. Gælder fra 01.01.2014

Agria Hund. Gælder fra 01.01.2014 Agria Hund Gælder fra 01.01.2014 PERSONOPLYSNINGER Som kunde hos Agria Dyreforsikring, har vi behov for oplysninger om dig. Hos Agria passer vi godt på dine oplysninger og din personlige sikkerhed er en

Læs mere

Vi hjælper dig når du har mest brug for det. Katteforsikring

Vi hjælper dig når du har mest brug for det. Katteforsikring Vi hjælper dig når du har mest brug for det Katteforsikring Dyrekassen Danmarks Katteforsikring hjælper dig, når du har mest brug for det. Og det er ikke nær så dyrt, som du tror! Som katteejer har du

Læs mere

Agria Hundeforsikring. Gælder fra 01.01.2015

Agria Hundeforsikring. Gælder fra 01.01.2015 Agria Hundeforsikring Gælder fra 01.01.2015 Indholdsfortegnelse A Velkommen til Agria Dyreforsikring 3 B Agria Sygeforsikring 4 C Agria Tillægsforsikringer 5 D Agria Liv 8 E Agria Brugshunde 9 F Agria

Læs mere

Agria Hundeforsikring. Gælder fra 01.01.2016

Agria Hundeforsikring. Gælder fra 01.01.2016 Agria Hundeforsikring Gælder fra 01.01.2016 Indholdsfortegnelse A Velkommen til Agria Dyreforsikring 3 B Agria Sygeforsikring 4 C Agria Tillægsforsikringer 6 D Agria Liv 8 E Agria Brugshunde 9 F Agria

Læs mere

Agria Hund. Gælder fra 01.01.2013

Agria Hund. Gælder fra 01.01.2013 Agria Hund Gælder fra 01.01.2013 PERSONOPLYSNINGER Som kunde hos Agria Dyreforsikring, har vi behov for oplysninger om dig. Hos Agria passer vi godt på dine oplysninger og din personlige sikkerhed er en

Læs mere

til rådighed for spørgsmål, drøftelser og vejledning for specialklubberne.

til rådighed for spørgsmål, drøftelser og vejledning for specialklubberne. DKKs MENTALBESKRIVELSE Specialklubben opfordres til at arbejde med og evaluere de indkomne resultater. Flere specialklubber arbejder målrettet med avlsstrategier for racens mentalitet og følger udviklingen

Læs mere

Racespecifik avls strategi for Border-Terrier

Racespecifik avls strategi for Border-Terrier Racespecifik avls strategi for Border-Terrier 1. Racen historiske baggrund og udvikling 2. Beskrivelse af den nuværende situation 3. Målsætning og prioriteringer for fremtiden Historisk Borderterrieren

Læs mere

Betingelsessammenligning Alm. Brand Hundeforsikring

Betingelsessammenligning Alm. Brand Hundeforsikring Side 1 af 11 Betingelsessammenligning Alm. Brand Hundeforsikring Nedenfor er angivet de vigtigste ændringermellem forsikringsbetingelserne. Skemaet er opbygget som en kronologisk gennemgang af gamle betingelser

Læs mere

GOLDEN SUNDHEDSUDVALGSMØDE Søndag d. 28-06-2009 Kl. 10,30 DRK s Sekretariat Fraugdegaards Alle 4 Fraugde 5220 Odense SØ

GOLDEN SUNDHEDSUDVALGSMØDE Søndag d. 28-06-2009 Kl. 10,30 DRK s Sekretariat Fraugdegaards Alle 4 Fraugde 5220 Odense SØ GOLDEN SUNDHEDSUDVALGSMØDE Søndag d. 28-06-2009 Kl. 10,30 DRK s Sekretariat Fraugdegaards Alle 4 Fraugde 5220 Odense SØ Deltagende: Laila Ager (LA) Betina H. Christensen (BC) Marianne Klitgaard (MK) Susanne

Læs mere

Agria Hund. Gælder fra 01.01.2012

Agria Hund. Gælder fra 01.01.2012 Agria Hund Gælder fra 01.01.2012 PERSONOPLYSNINGER Som kunde hos Agria Dyreforsikring, har vi behov for oplysninger om dig. Hos Agria passer vi godt på dine oplysninger og din personlige sikkerhed er en

Læs mere

Gælder fra 1. januar 2017 Min

Gælder fra 1. januar 2017 Min Agria Hundeforsikring Gælder fra 1. januar 2017 Min Indholdsfortegnelse A Velkommen til Agria Dyreforsikring 3 B Agria Sygeforsikring 4 C Agria Tillægsforsikringer 6 D Agria Liv 8 E Agria Brugshunde 9

Læs mere

Katteforsikring. Bedste venner passer på hinanden

Katteforsikring. Bedste venner passer på hinanden Katteforsikring Bedste venner passer på hinanden I Dyrekassen Danmark forsikrer vi din bedste ven. Så skal du ikke bekymre dig, hvis det uheldige skulle ske, at din kat bliver syg eller kommer til skade.

Læs mere

Betingelsessammenligning Alm. Brand Hundeforsikring

Betingelsessammenligning Alm. Brand Hundeforsikring Side 1 af 12 Betingelsessammenligning Alm. Brand Hundeforsikring Nedenfor er angivet de vigtigste ændringermellem forsikringsbetingelserne. Skemaet er opbygget som en kronologisk gennemgang af gamle betingelser

Læs mere

Agria Altid Hundeforsikring

Agria Altid Hundeforsikring Agria Altid Hundeforsikring Gælder fra 1. januar 2017 Tryghed hele livet... VIGTIGT: Agria Altid Hundeforsikring kan kun tegnes, hvis din hund er under 4 måneder på nytegningstidspunktet! Indholdsfortegnelse

Læs mere

Saml dine forsikringer hos Privatsikring, og spar tid, penge og bekymringer

Saml dine forsikringer hos Privatsikring, og spar tid, penge og bekymringer Saml dine forsikringer hos Privatsikring, og spar tid, penge og bekymringer Fordi vi kender dig, kan vi bedre rådgive dig Ideen bag Privatsikring er enkel: Fordi din rådgiver kender dig og din situation,

Læs mere

Saml dine forsikringer hos Privatsikring, og spar tid, penge og bekymringer

Saml dine forsikringer hos Privatsikring, og spar tid, penge og bekymringer Saml dine forsikringer hos Privatsikring, og spar tid, penge og bekymringer Fordi vi kender dig, kan vi bedre rådgive dig Ideen bag Privatsikring er enkel: Fordi din rådgiver kender dig og din situation,

Læs mere

HVALPEANVISNINGSREGLER AF DKK STAMBOGSFØRTE HVALPE

HVALPEANVISNINGSREGLER AF DKK STAMBOGSFØRTE HVALPE HVALPEANVISNINGSREGLER AF DKK STAMBOGSFØRTE HVALPE VEJLEDNING TIL MEDLEMMER, OPDRÆTTERE VEDRØRENDE PARRING OG HVALPEANVISNING AF DKK STAMBOGSFØRTE HVALPE Maj 2013 1 RETNINGSLINIER FOR AVLSUDVALGETS VEJLEDNING

Læs mere

Ankenævnet for Forsikring

Ankenævnet for Forsikring Ankenævnet for Forsikring Den 1. maj 2019 blev i sag nr. 93291: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx mod Tryg Forsikring A/S Klausdalsbrovej 601 2750 Ballerup afsagt k e n d e l s e :

Læs mere

DKKs MENTALBESKRIVELSE

DKKs MENTALBESKRIVELSE DKKs MENTALBESKRIVELSE Afbalanceret og velfungerende En smuk hund er en fryd for øjet, men endnu vigtigere er det, at du deler hverdagen med en hund, der er afbalanceret og som fungerer godt sammen med

Læs mere

Formål: Formålet med disse regler er at bevare, beskytte og fremme sundheden, karakter, udseende og generelle definition for racen.

Formål: Formålet med disse regler er at bevare, beskytte og fremme sundheden, karakter, udseende og generelle definition for racen. Stabyhoun Formål: Formålet med disse regler er at bevare, beskytte og fremme sundheden, karakter, udseende og generelle definition for racen. Artikel 1 - Definitioner 1.1 DASK Dansk Stabyhoun Klub: den

Læs mere

Avlsseminar Berner Sennen

Avlsseminar Berner Sennen Avlsseminar Berner Sennen Mere velbyggede og velgående Mine tanker omkring racens udvikling over de sidste ca. 30 år Mere stabile temperamenter Stabile HD resultater Ingen nedgang i antallet af kejsersnit,

Læs mere

Gælder fra 1. januar 2018 Min

Gælder fra 1. januar 2018 Min Agria Katteforsikring Gælder fra 1. januar 2018 Min Indholdsfortegnelse A Velkommen til Agria Dyreforsikring 3 B Agria Sygeforsikring 4 C Agria Tillægsforsikringer 5 D Agria Liv 6 E Agria Avl Sygeforsikring

Læs mere

Uddrag af foredrag i DKK Kreds 6 med DKK s formand Jørgen Hindse. Artiklen er bearbejdet til brug for Islandshunden af Jørgen Metzdorff.

Uddrag af foredrag i DKK Kreds 6 med DKK s formand Jørgen Hindse. Artiklen er bearbejdet til brug for Islandshunden af Jørgen Metzdorff. Ret og vrang Uddrag af foredrag i DKK Kreds 6 med DKK s formand Jørgen Hindse. Artiklen er bearbejdet til brug for Islandshunden af Jørgen Metzdorff. Det, at man køber noget der ser helt anderledes ud

Læs mere

Skal min hund være mor? Læs mere om, hvordan du får din hunhund avlsgodkendt og hvordan du forholder dig ved parring mv.

Skal min hund være mor? Læs mere om, hvordan du får din hunhund avlsgodkendt og hvordan du forholder dig ved parring mv. Skal min hund være mor? Læs mere om, hvordan du får din hunhund avlsgodkendt og hvordan du forholder dig ved parring mv. Kære tæveejer. Dansk Stabyhoun Klub vil med denne lille vejledning gerne hjælpe

Læs mere

Agria Katteforsikring

Agria Katteforsikring Agria Katteforsikring Livslang tryghed Gælder fra 1.1.2019 Vilkår Kat Indhold A Velkommen til Agria Dyreforsikring 3 B Agria Sygeforsikring 4 C Agria Tillægsforsikring 5 D Agria Livsforsikring 7 E Agria

Læs mere

GUIDE til Companys Club. Hvad siger vi til kunderne?

GUIDE til Companys Club. Hvad siger vi til kunderne? GUIDE til Companys Club Hvad siger vi til kunderne? Hvad handler Companys Club om? COMPANYS CLUB HANDLER OM MODE - OG OM FORDELE, OPLEVELSER OG BONUSSER TIL KUNDER, SOM ELSKER MODE. CALLING ALL FASHIONISTAS!

Læs mere

Agria Altid Katteforsikring

Agria Altid Katteforsikring Agria Altid Katteforsikring Gælder fra 1. januar 2018 Tryghed hele livet... VIGTIGT: Agria Altid Katteforsikring kan kun tegnes, hvis din kat er under 4 måneder på nytegningstidspunktet! Indholdsfortegnelse

Læs mere

Forsikringer, der dækker dig som medlem

Forsikringer, der dækker dig som medlem Forsikringer, der dækker dig som medlem Læs om dine fordele og rabatter som medlem af Ældre Sagen Et værdifuldt samarbejde for dig Ældre Sagen og Codan har samarbejdet i over 30 år. Det er der god grund

Læs mere

Ændringsforslag til DKK s Stambogsføringsregler

Ændringsforslag til DKK s Stambogsføringsregler Ændringsforslag til DKK s Stambogsføringsregler Pkt. Nuværende 1. Forældredyr skal inden parringen være optaget i Dansk Hundestambog eller anden anerkendt FCI stambog. Danskejede hunde skal være stambogsført

Læs mere

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 Velkommen til årets generalforsamling. Traditionen tro, starter vi med at høre lidt om det forgangne år og hvad der venter her i 2017. Igen i år tak til Peter, for at vi kan være her og senere når vi skal

Læs mere

Agria Katteforsikring. Gælder fra 01.01.2015

Agria Katteforsikring. Gælder fra 01.01.2015 Agria Katteforsikring Gælder fra 01.01.2015 Indholdsfortegnelse A Velkommen til Agria Dyreforsikring 3 B Agria Sygeforsikring 4 C Agria Tillægsforsikringer 5 D Agria Liv 6 E Agria Avl 7 F Agria Skjulte

Læs mere

Agria Altid Katteraceforsikring

Agria Altid Katteraceforsikring Agria Altid Katteraceforsikring Livslang tryghed Gælder fra 1.1.2019 VIGTIGT: Agria Altid Katteraceforsikring kan kun tegnes, hvis din kat er under 4 måneder på nytegningstidspunktet! Vilkår Kat Altid

Læs mere

Agria Smådyr- og Fugleforsikringer

Agria Smådyr- og Fugleforsikringer Agria Smådyr- og Fugleforsikringer Livslang tryghed Gælder fra 1.1.2019 Vilkår smådyr og fugle Indhold A Velkommen til Agria Dyreforsikring 3 B Agria Sygeforsikring 4 C Agria Livsforsikring 5 Generelle

Læs mere

Få flere forretningsmæssige. Skræddersyede forsikringer og specialiseret rådgivning til jeres virksomhed.

Få flere forretningsmæssige. Skræddersyede forsikringer og specialiseret rådgivning til jeres virksomhed. Få flere forretningsmæssige fordele Skræddersyede forsikringer og specialiseret rådgivning til jeres virksomhed. Et godt partnerskab handler om synergi og indsigt. Et skræddersyet partnerskab... Førende

Læs mere

HVALPEANVISNINGSREGLER AF DKK STAMBOGSFØRTE HVALPE

HVALPEANVISNINGSREGLER AF DKK STAMBOGSFØRTE HVALPE HVALPEANVISNINGSREGLER AF DKK STAMBOGSFØRTE HVALPE VEJLEDNING TIL MEDLEMMER, OPDRÆTTERE VEDRØRENDE PARRING OG HVALPEANVISNING AF DKK STAMBOGSFØRTE HVALPE Godkendt af bestyrelsen d. 1.11.2007 RETNINGSLINIER

Læs mere

Agria Kat. Gælder fra 01.01.2012

Agria Kat. Gælder fra 01.01.2012 Agria Kat Gælder fra 01.01.2012 PERSONOPLYSNINGER Som kunde hos Agria Dyreforsikring, har vi behov for oplysninger om dig. Hos Agria passer vi godt på dine oplysninger og din personlige sikkerhed er en

Læs mere

Særlige forsikringer til dig, der er medlem. Læs om dine fordele og rabatter som medlem af Ældre Sagen

Særlige forsikringer til dig, der er medlem. Læs om dine fordele og rabatter som medlem af Ældre Sagen Særlige forsikringer til dig, der er medlem Læs om dine fordele og rabatter som medlem af Ældre Sagen Et værdifuldt samarbejde for dig Ældre Sagen og Codan har samarbejdet i over 25 år. Det er der god

Læs mere

Vejledning i marsvineopdræt indenfor Dansk marsvineklub

Vejledning i marsvineopdræt indenfor Dansk marsvineklub Vejledning i marsvineopdræt indenfor Dansk marsvineklub Kære kommende marsvineopdrætter Du har nu ansøgt om et opdrætternavn til din marsvineavl og vil om et par måneder kunne opkalde unger af eget opdræt

Læs mere

HVALPEANVISNINGSREGLER AF DKK STAMBOGSFØRTE HVALPE

HVALPEANVISNINGSREGLER AF DKK STAMBOGSFØRTE HVALPE HVALPEANVISNINGSREGLER AF DKK STAMBOGSFØRTE HVALPE VEJLEDNING TIL MEDLEMMER, OPDRÆTTERE VEDRØRENDE PARRING OG HVALPEANVISNING AF DKK STAMBOGSFØRTE HVALPE April 2008 RETNINGSLINIER FOR AVLSUDVALGETS VEJLEDNING

Læs mere

hundeforsikring Ring til os på 70 12 12 54 eller besøg junoforsikring.dk

hundeforsikring Ring til os på 70 12 12 54 eller besøg junoforsikring.dk hundeforsikring Ring til os på 70 12 12 54 eller besøg junoforsikring.dk Forsikringsvilkår nr 56-02 Gælder fra marts 2009 Vigtig information fortrydelsesret ved nytegning I henhold til Forsikringsaftalelovens

Læs mere

Der kommer nye opdrættere og schæferhundeejere til hvert år. Nogle vil gerne opdrætte Schæferhunde.

Der kommer nye opdrættere og schæferhundeejere til hvert år. Nogle vil gerne opdrætte Schæferhunde. FRIIS HETTA E.Friis Mikkelsen EL-VEJ 13, SEEST DK 6000 KOLDING TLF. (45) 75528303 email: efriism@stofanet.dk SCHÆFERHUNDEAVL For de nye. Der kommer nye opdrættere og schæferhundeejere til hvert år. Nogle

Læs mere

Forslag til generalforsamlingen

Forslag til generalforsamlingen Forslag til generalforsamlingen Vores dejlige race har brug for diversitet i avlen. Racen har 13 grundlæggere, hvilket giver et meget snævert avlsgrundlag. Hundeavl har i mange år drejet sig om at bruge

Læs mere

FAMILIENS BASISFORSIKRING 2

FAMILIENS BASISFORSIKRING 2 PRIVAT FAMILIENS BASISFORSIKRING 2 Indbo- og ansvarsforsikring 01 1 Privat FÅ SIKRET DINE VÆRDIER Så du og din familie får dækket jeres behov For de fleste mennesker er ubehagelige overraskelser ikke noget,

Læs mere

Dansk Berner Sennen Klub Avls- og Sundhedsudvalget

Dansk Berner Sennen Klub Avls- og Sundhedsudvalget Avlsseminar 2019 Slagelse den 28. april 2019 Oplæg: Helle Sinclair: Egne erfaringer med Giardia hos hunde. Birgitte Schøjth: En dyrlæge og dommers tanker om racens sundhed før, nu og i fremtiden. Drøftelse:

Læs mere

Agria Katteforsikring. Gælder fra 01.01.2016

Agria Katteforsikring. Gælder fra 01.01.2016 Agria Katteforsikring Gælder fra 01.01.2016 Indholdsfortegnelse A Velkommen til Agria Dyreforsikring 3 B Agria Sygeforsikring 4 C Agria Tillægsforsikringer 5 D Agria Liv 6 E Agria Avl 7 F Agria Skjulte

Læs mere

Gælder fra 1. januar 2017 Min

Gælder fra 1. januar 2017 Min Agria Katteforsikring Gælder fra 1. januar 2017 Min Indholdsfortegnelse A Velkommen til Agria Dyreforsikring 3 B Agria Sygeforsikring 4 C Agria Tillægsforsikringer 5 D Agria Liv 6 E Agria Avl Sygeforsikring

Læs mere

Forsikring af din kommende bolig Forsikringer til Hyrupvej 18, 6541 Bevtoft

Forsikring af din kommende bolig Forsikringer til Hyrupvej 18, 6541 Bevtoft Dato: Direkte nr.: Sagsnr.: Mægler: Agenturnr.: 09.04.2014 77 32 56 68 89000677 EDC Mæglergruppen ApS 1 Forsikring af din kommende bolig Forsikringer til Hyrupvej 18, 6541 Bevtoft EDC tilbyder, i samarbejde

Læs mere

Erhvervsrejseforsikring Norden for dig som rejser lokalt eller i Norden

Erhvervsrejseforsikring Norden for dig som rejser lokalt eller i Norden Erhvervsrejseforsikring Norden for dig som rejser lokalt eller i Norden Europæiske ERV Frederiksberg Allé 3 1790 København V www.erv.dk ERV Travel & Care vores egen rejsesikkerhedsapp Alle som har en erhvervsrejseforsikring

Læs mere

RAS Skotsk Terrier Dansk Terrier Klub/Dansk Kennel Klub

RAS Skotsk Terrier Dansk Terrier Klub/Dansk Kennel Klub 2010 RAS Skotsk Terrier Race nummer 24 FCI Dansk Terrier Klub 23-10-2010 RAS Skotsk terrier..race nr 24 Indholdsfortegnelse: Historisk baggrund side 2 Sundhedsudvalget for Skotsk Terrier (SUS) side 2 Sundhed.

Læs mere

Agria Kat. Gælder fra 01.01.2014

Agria Kat. Gælder fra 01.01.2014 Agria Kat Gælder fra 01.01.2014 PERSONOPLYSNINGER Som kunde hos Agria Dyreforsikring, har vi behov for oplysninger om dig. Hos Agria passer vi godt på dine oplysninger og din personlige sikkerhed er en

Læs mere

Velkommen til Dansk Kennel Klub

Velkommen til Dansk Kennel Klub For alle hundeejere Velkommen til Dansk Kennel Klub Tillid, trofasthed og kærlighed er dét, vi får fra vores hunde og dét, som vi mennesker skal bestræbe os på at give vores hunde. Dansk Kennel Klub (DKK)

Læs mere

Agria Kat. Gælder fra 01.01.2013

Agria Kat. Gælder fra 01.01.2013 Agria Kat Gælder fra 01.01.2013 PERSONOPLYSNINGER Som kunde hos Agria Dyreforsikring, har vi behov for oplysninger om dig. Hos Agria passer vi godt på dine oplysninger og din personlige sikkerhed er en

Læs mere

Den 3. juni 2015 blev i sag nr : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx. mod

Den 3. juni 2015 blev i sag nr : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx. mod Den 3. juni 2015 blev i sag nr. 86959: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx mod Agria Dyreforsikring filial af Agria International Försäkring AB, Sverige Parkvej 1 2680 Solrød Strand

Læs mere

Forsikringer til Ejendom og Forening

Forsikringer til Ejendom og Forening Forsikringer til Ejendom og Forening Én løsning til Ejendom og Forening Det skal ikke være nogen hemmelighed, at forsikring ofte kan være en kompliceret størrelse. Og har man travlt med både job og frivilligt

Læs mere

VELKOMMEN SOM OMDELER

VELKOMMEN SOM OMDELER VELKOMMEN SOM OMDELER Denne håndbog hjælper dig godt i gang med dit nye job. Du kan bl.a. læse om de hjælpemidler, vi stiller til rådighed samt om dine ansættelsesforhold. Håndbogen gør dig også klogere

Læs mere

Agria Altid Katteforsikring

Agria Altid Katteforsikring Agria Altid Katteforsikring Gælder fra 1. januar 2017 Tryghed hele livet... VIGTIGT: Agria Altid Katteforsikring kan kun tegnes, hvis din kat er under 4 måneder på nytegningstidspunktet! Indholdsfortegnelse

Læs mere

Vilkår for Hund 09-2 August 2009

Vilkår for Hund 09-2 August 2009 Vilkår for Hund 09-2 August 2009 Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde din bestilling Ifølge Forsikringsaftalelovens 34 i, kan du fortryde, at du har bestilt forsikringen. Fortrydelses fristen er

Læs mere

Sammen passer vi godt på din virksomhed. Erhvervsforsikring for dig med 0-9 ansatte

Sammen passer vi godt på din virksomhed. Erhvervsforsikring for dig med 0-9 ansatte Sammen passer vi godt på din virksomhed Erhvervsforsikring for dig med 0-9 ansatte Hvorfor erhvervsforsikring fra Privatsikring? Vi er specialister i de mindre virksomheder Når det gælder erhvervsforsikringer,

Læs mere

Medlemsrabat og særlige dækninger. Forsikringer der giver dig mere tryghed i hverdagen

Medlemsrabat og særlige dækninger. Forsikringer der giver dig mere tryghed i hverdagen Medlemsrabat og særlige dækninger Forsikringer der giver dig mere tryghed i hverdagen 201 Indhold: Særlige forsikringsfordele til dig som medlem SÆRLIGE MEDLEMSFORDELE Indboforsikring Bilforsikring Husforsikring

Læs mere

PRIVAT BØRNEULYKKESFORSIKRING

PRIVAT BØRNEULYKKESFORSIKRING PRIVAT BØRNEULYKKESFORSIKRING 1 Privat SÅ ER DIT BARN BEDRE SIKRET Vores Børneulykkesforsikring kan gøre tiden efter en ulykke nemmere for dig og dit barn. Forsikringen består af en Invaliditetsdækning,

Læs mere

Få ro til foreningsarbejdet med den bedste sikring af jer og jeres fælles bolig

Få ro til foreningsarbejdet med den bedste sikring af jer og jeres fælles bolig Få ro til foreningsarbejdet med den bedste sikring af jer og jeres fælles bolig Fleksibel løsning til Ejendom og Forening Det skal ikke være nogen hemmelighed, at forsikring ofte kan være en kompliceret

Læs mere

Betingelsessammenligning Alm. Brand Hundeforsikring

Betingelsessammenligning Alm. Brand Hundeforsikring Side 1 af 10 Betingelsessammenligning Alm. Brand Hundeforsikring Nedenfor er angivet de vigtigste ændringermellem forsikringsbetingelserne. Skemaet er opbygget som en kronologisk gennemgang af gamle betingelser

Læs mere

KENDER DU DEN NYE GENERATION AF HUNDEEJERE?

KENDER DU DEN NYE GENERATION AF HUNDEEJERE? KENDER DU DEN NYE GENERATION AF HUNDEEJERE? EN UNDERSØGELSE UDARBEJDET AF BOEHRINGER INGELHEIM Revision 1, 2019. Inkluderer detaljerede datasæt Value Through Innovation HUNDEEJERE ER IKKE LÆNGERE, SOM

Læs mere

Hunde forsikring. Forsikringsbetingelser nr. 8-05

Hunde forsikring. Forsikringsbetingelser nr. 8-05 Hunde forsikring Forsikringsbetingelser nr. 8-05 Forsikringsbetingelser for Hundeforsikring Indholdsfortegnelse Hundeansvarsforsikring...4 1 Forsikringen dækker...4 2 Underforsikring...4 3 Forsikringssummer...4

Læs mere

Per-Erik Sundgren er videnskabsmand, agronom med doktorgrad i husdyrgenetik, chef for Institut for Smådyr ved Sveriges Landbrugsuniversitet

Per-Erik Sundgren er videnskabsmand, agronom med doktorgrad i husdyrgenetik, chef for Institut for Smådyr ved Sveriges Landbrugsuniversitet Hvad er egentlig fejl ved indavl Per-Erik Sundgren har skrevet nedenstående artikel. Per-Erik Sundgren er videnskabsmand, agronom med doktorgrad i husdyrgenetik, chef for Institut for Smådyr ved Sveriges

Læs mere