Nyhedsbrev om vagtordningen. Kære medlemmer af vagtordningen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev om vagtordningen. Kære medlemmer af vagtordningen"

Transkript

1 SOLRØD STRANDS GRUNDEJERFORENING Solrød Strand - april 2014 Nyhedsbrev om vagtordningen Kære medlemmer af vagtordningen i Solrød Strands Grundejerforening, i Jersie Strands Grundejerforening og i grundejerforeninger tæt på SSG og JSG Aktuelle nyheder og oplysninger om vagtordningen Vagtordningen har nu fungeret i 3 år. I skrivende stund er der i alt 711 medlemmer i ordningen, som omfatter Solrød Strands Grundejerforening, Jersie Strands Grundejerforening og Karlstrup Strands Grundejerforening (med en lidt mere omfattende og lidt dyrere ordning). Desuden har vi aftaler med andre grundejerforeninger, som ligger tæt på de tre grundejerforeninger i ordningen. I den tid ordningen har eksisteret, har den været med til at forhindre mange indbrud i strandområdet, og den har haft en afsmittende virkning på antallet af indbrud i hele Solrød Kommune. I 2010 var der 173 indbrud i strandområdet. I de to første år med vagtordningen, 2011 og 2012, faldt antallet af indbrud drastisk, med 66 i 2011 og med yderligere 8 i I 2013 steg antallet af indbrud i strandområdet desværre med 27 og i hele kommunen steg antallet med 80. Det er forventeligt, at antal indbrud ikke kan blive ved med at falde, og vi har altså i 2013 nået et niveau der tilsyneladende ikke, i hvert fald ikke i 2013, kunne falde mere. Vi er stadig langt under antallet af indbrud før vi indførte vagtordningen, men det er alligevel ærgerligt, at antallet er steget Stigningen i strandområdet på 27 indbrud mere i 2013 end i 2012 er en stigning, men trods alt ikke mere, end at det måske er 2-3 indbrudstyve, der har begået et antal indbrud, og derefter er taget videre til andre græsgange. E n g v a n g e n S o l r ø d S t r a n d - T e l e f o n

2 S i d e 2 Strandsiden marts 2014 I marts-2014-nummeret Strandsiden, Solrød Strands Grundejerforenings medlemsblad, orienterer vi om indbrud i Jeg har sat de to sider fra Strandsiden ind sidst i dette nyhedsbrev. I kan læse hele Strandsiden her: - klik på Strandsiden i menuen til venstre, når I kommer ind på siden. Som sædvanlig, desværre, stiger risikoen for indbrud jo nærmere man bor på de to S-togsstationer i kommunen. Det ses meget tydeligt på kortet, der er vist i artiklen. I artiklen har vi også skrevet lidt om hvad vi kan gøre bedre for at undgå indbrud. Orienteringsopringning Jeg skal her minde om, at medlemmer af vagtordningen gratis kan tilkalde GPS, hvis man ser noget usædvanligt på vejen. Det er en såkaldt orienteringsopringning, altså en generel information til vagtselskabet om mystiske personer, køretøjer eller lignende i området. GPS er meget glad for den slags opringninger, og kommer så hurtigt som muligt. Jeg skal opfordre jer til at bruge orienteringsopringning, hvis I ser noget, der er det mindste mistænkeligt! Jeg har selv brugt muligheden ved en ejendom nær ved mig. Der holdt en mystisk stor varebil halvt inde i indkørslen ved ejendommen, og nogen var ved at fylde bilen med ting fra huset. Varebilen havde ikke firmanavn men lidt grafitti på siden. Det så underligt ud, så jeg ringede til GPS, der var lige i nærheden og kom hurtigt. Det viste sig heldigvis, at det ikke var et indbrud. Der havde været en større vandskade i huset, og ejeren var ved at tømme huset, så vandskaden kunne udbedres. Ejeren skulle bo på hotel mens vandskaden blev udbedret, så GPS lovede at se ekstra efter huset i den måned, hvor ejeren ikke var der. Ejeren var meget glad for denne aftale med GPS, der ikke kostede ekstra.

3 S i d e 3 Tyverialarm Det samlede antal indbrud i hele Danmark omkring jul og nytår 2013 blev pr. 4. januar opgjort til indbrud. Vi skal helt tilbage til 2009, for at finde et højere tal. Alene den 25. december blev der anmeldt 458 indbrud, viser tal fra Rigspolitiets indbrudsstatistik. Der sker et indbrud i Danmark hvert 12. minut, og op imod danskere oplever hvert år, at en indbrudstyv har været i deres hjem. Årligt har 3% af boliger uden tyverialarm indbrud, mens det kun gælder for 0,5% af boliger med en tyverialarm. I vagtordningens område kan vi ikke se om de ejendomme, der har indbrud, er medlemmer af vagtordningen. Derimod ved vi, at der siden vagtordningens oprettelse ikke har været gennemførte indbrud i ejendomme, der har en alarm der alarmerer direkte til GPS enten ved et direkte opkald eller ved et opkald via en alarmcentral. En effektiv alarm behøver ikke koste en formue. For fra ca kr. kan man købe en alarm, som man selv ejer og sætter op. Herefter er der kun driftsudgifter til det simkort, der skal bruges, når alarmen ringer til en selv eller til vagtselskabet. Denne udgift er ca. 200 kr. om året. Når man er medlem af vagtordningen er det gratis at lade alarmen ringe til GPS. Man skal selvfølgelig betale de 500 kr., hvis alarmen tilkalder GPS, men hvis den gør det, og man dermed slipper for et gennemført indbrud, er pengene givet godt ud. GPS kommer normalt på adressen på under 5 minutter fra de får alarmopkaldet, så tyvene kan ikke nå noget særligt før de bliver afbrudt. Det væsentligste er i virkeligheden, at man med en alarm har et skilt på postkassen og flere skilte på vinduer og døre i huset, der fortæller, at man har en alarm. Alene disse skilte afskrækker mange tyve, men der skal selvfølgelig være realiteter bag. Tyvetiltag - Fotografer I marts havde vi en episode på en af vejene ned mod stranden. I et af de sidste huse ved stranden havde man set, at der gik to mænd rundt og fotograferede husene. Fra huset ringede man til GPS (det gratis orienteringskald), som hurtigt kom. GPS-vagten fandt de to mænd, da de gik over Strandvejen og ind i Solrød Center, hvor de fortsatte med at fotografere butikkerne. Her spurgte GPS-vagten dem, hvilket formål de havde med at fotografere på denne måde, og svaret var, at det var feriefotos. Herefter tilkaldte GPS-vagten politiet, der konfiskerede kamera og telefon til videre efterforskning. Vi ved ikke, hvad der derefter skete med de pågældende.

4 S i d e 4 Tyvetiltag - Mærker Vi har tidligere skrevet om afmærkninger, der sættes ved huse, der ikke har alarm, og som ser ud til at være lette at bryde ind i. Altså at tyvene har nogen til at rekognoscere, måske avisbude eller sælgere, der udvælger lette huse og markerer dem med et klistermærke eller lignende, så de let finder frem til byttet senere. Det er ikke særlig udbredt i vores område, så vidt vi ved, men vær alligevel opmærksom på mærker, der ikke bør være der, hvor de er. I Nordsjælland har politiet advaret om en anden markering: Tyvene sætter en seddel på postkassen, måske med tape, om tøjindsamling. Hvis sedlen sidder der nogle dage efter, er det fordi postkassen ikke bliver tømt, og så er beboerne nok på ferie. Tyvetiltag - Øldåser og grene Vi har tidligere orienteret om tyvenes fremgangsmåde med at anbringe en dåse eller lignende i indkørslen. Hvis dåsen stadig står der nogle dage senere, er der sandsynlighed for at husets beboere er fraværende i længere tid, og så er der mulighed for at få fred til et indbrud. Da vi sidst skrev om det, var det et ældre, tilsyneladende tilforladeligt ægtepar, der gik rundt og anbragte dåserne. Tricket med dåserne er der stadig, og nu har vi konstateret, at det er blevet udvidet med andre ting for eksempel et stykke brænde, lidt kvas eller lignende. Vær derfor opmærksom på disse tyvetiltag, og fjern meget gerne dåser, brænde mm fra indkørsler, når I ser det. De kan jo bare sparkes lidt ind til siden! Brug alle de gode råd Brug de mange gode råd til at undgå indbrud. For eksempel på hjemmesiderne og Også er værd at kigge på. Flere medlemmer udenfor JSG og SSG I løbet af 2013 har vi fået en del medlemmer fra grundejerforeninger og områder tæt på Solrød Strands Grundejerforening og Jersie Strands Grundejerforening. Det er vi glade for. Jo flere vi er i vagtordningen, jo mere tilsyn og vagttilstedeværelse får vi.

5 S i d e 5 Betaling I april udsender vandværket regningen for vand til forfald d. 1/ Via denne regning betaler I også for medlemskabet af vagtordningen og kontingentet til Solrød Strands Grundejerforening eller Jersie Strands Grundejerforening, hvis I er medlem af en af de to grundejerforeninger. Vagtordningen koster 350 kr. om året. Hvis I er medlem af Solrød Strands Grundejerforening koster dette medlemskab 300 kr. i 2014 (100 kr. til SSG og 200 kr. til rensning af stranden). På vandværksregningen står der: "Solrød Strands Grundejerforening 650 kr.". Vi ville gerne have fordelt de to beløb (300 kr. og 350 kr.) på hver sin linje, men det har "systemet" ikke plads til. For medlemmer af Jersie Strands Grundejerforening er beløbet ligeledes vagtordningen + kontingentet. For medlemmer af vagtordningen, der ikke er medlemmer af en af de to grundejerforeninger, står der Solrød Strands Grundejerforening 350 kr., som jo så kun er betalingen for vagtordningen Medlemmerne I skrivende stund er vi 631 medlemmer i SSG/JSG-vagtordningen. Desuden er der 80 medlemmer med en tilsvarende, men udvidet ordning i Karlstrup Strands Grundejerforening. Tilsammen er vi stærke, når vi passer på hinanden. Derfor: Tøv ikke med at ringe til GPS og Politiet, hvis I ser noget mistænkeligt. Sådan bliver man medlem Mail eller ring til Preben Larsen. Mail: preben.larsen1@skolekom.dk telefon: Hvis man mailer tilmeldingen, skal vi bruge navn, adresse og et eller flere telefonnumre. Mindst et af telefonnumrene skal helst være et mobilnummer, så vagten kan kontakte en ejendoms beboere, hvis der er noget galt på ejendommen, og beboerne ikke er hjemme. Se mere om vagtordningen her: klik på Aktuelt og derefter på Vagtordningen Jeg ønsker jer en god og indbrudsfri påske og sommer Venlig hilsen Preben Larsen Solrød Strands Grundejerforening Vestre Grootsvej Solrød Strand Tlf: På de næste to sider: Strandsiden marts 2014 side 14 og 15

6 STRANDSIDEN Nyt om Vagtordningen Tilsammen er vi stærke! Antallet af indbrud er steget i var et halvdårligt år for beboerne dels i strandområdet og dels i hele Solrød Kommune når vi kigger på antallet af indbrud. Siden 2009 har vi optalt antallet af indbrud øst for S-toget: For hele Solrød Kommune ser det sådan ud: Ved årsskiftet startede vi vagtordningen med en forsøgsperiode ved årsskiftet og endnu en forsøgsperiode i foråret. Derfor stregen mellem 2010 og Vagtordningen blev en permanent ordning i juni Herefter faldt antallet af indbrud både i 2011 og i I 2012 var antal indbrud næsten halveret både i hele kommunen og i strandområdet. Fra 2012 til 2013 er antallet af indbrud i strandområdet steget med 27 indbrud. Det er en stigning på 26%, men dog ud fra nogle relativt lave tal. Vi er stadig 30% under indbrudsantallet inden vi startede vagtordningen. På billedet kan man se, at indbruddene i strandområdet navnlig sker omkring S-togsstationerne. Hvis man bor i disse områder, er det derfor en ekstra god ide at melde sig ind i vagtordningen, og desuden sørge for, at der er en aktiv nabohjælp når man ikke selv er hjemme. Vi har ikke mulighed for at undersøge, om medlemmerne af SSG-vagtordningen har fået en lige så stor stigning i antallet af indbrud, som strandområdet som helhed, men vi tillader os at tro, at det ikke er tilfældet! Vi ved til gengæld, at medlemmer af vagtordningen med en alarm, der straks kontakter GPS ved indbrud, ikke har haft indbrud der er blevet gennemført, bortset fra et enkelt indbrud, hvor tyvene stjal en udendørs lampe og var væk igen på 4 minutter. GPS var på stedet 5 minutter efter alarmopkaldet. Hvad kan vi gøre bedre Vi ved, at jo flere medlemmer af vagtordningen der er på en vej, jo større opmærksomhed er der på personer, biler mm. som ikke burde være på Indbrud i strandområdet i 2013 fra Støv, huller og vand på vejen......er det noget du kender til? Hvorfor ikke én gang for alle, få løst de problemer ved at, få en fast vedligeholdelsesfri og økonomisk forsvarlig overfladebelægning. Fås i udvalgte farver. Stabilgrus / Kellermanns Allé FØR Ring til Jan Ørum Sørensen på tlf og få et godt tilbud... 14

7 STRANDSIDEN vejen. Med medlemskabet af vagtordningen har man mulighed for at tilkalde vagtbilen, som hurtigt kan være på stedet og tage sig af, eller skræmme eventuelle banditter væk. I skrivende stund er vi 628 medlemmer i SSG-vagtordningen og 80 medlemmer i en lignende ordning i Karlstrup Strands Grundejerforening. Altså i alt over 700 medlemmer, der kan holde et vågent øje med uregelmæssigheder. Alarm Man kan anskaffe sig en alarm, som alarmerer direkte til GPS. Det behøver ikke være en dyr alarm med månedligt abonnement til en vagtcentral. Den skal bare kunne ringe til GPS. Prisen for et simkort til en alarm, er under 200 kr. om året. Alene alarmskiltet og GPS-skiltet på postkassen afskrækker det fleste tyve. Uanset om man er med i vagtordningen eller ej, kan man selvfølgelig ringe til Politiet, der har megen opmærksomhed rettet mod at få bragt antallet af indbrud ned. Politiet også gode til at reagere, men i sagens natur kan Politiet normalt ikke være lige så hurtigt fremme som GPS, der jo altid er lige i nærheden. Gode råd Og desuden: Brug de gode råd på og Det Kriminalpræventive råd: Tyvenes seneste tiltag GPS ser en stigning i indbrud, der begås i eftermiddagstimerne når beboerne er ude for at handle. I nogle tilfælde ser det ligefrem ud til, at tyvene har holdt øje med boligen, og når beboerne kører ud, sker indbruddet lige efter. Altså atter en grund til at holde øje med personer, der ikke skulle være der hvor de er. Tilmelding til vagtordningen Mail til: preben.larsen1@skolekom.dk Hvis man ikke har mulighed for at sende en mail kan man ringe eller sms e til Preben Larsen: Ved tilmelding skal vi have navn, adresse, mailadresse, hjemmetelefonnummer samt et eller flere mobilnumre, som vagten kan kontakte husstanden på, hvis der er noget galt på ejendommen og der ikke er nogen hjemme. Den automatiske betaling af medlemskabet Når man tilmelder sig GPS-vagtordningen, betaler man for månederne fra den måned man melder sig til, og til og med den efterfølgende april med en bankoverførsel, 30 kr. om måneden. Derefter betaler man automatisk 350 kr. over vandregningen en gang om året. Se mere Se mere om vagtordningen på Solrød Strands Grundejerforenings hjemmeside: EFTER FØR EFTER Asfalt / Fuglsangsvej...se også Lærkevej, Duevej, Peyronsvej og Stigårdsvej. DANSK OVERFLADEBEHANDLING I/S Rugårdsvej Brenderup Tel dob.dk KVALITET - OG TID TIL OMHU 15

Nyhedsbrev om vagtordningen. Kære medlemmer af vagtordningen

Nyhedsbrev om vagtordningen. Kære medlemmer af vagtordningen SOLRØD STRANDS GRUNDEJERFORENING Solrød Strand - maj 2015 Nyhedsbrev om vagtordningen Kære medlemmer af vagtordningen i Solrød Strands Grundejerforening, i Jersie Strands Grundejerforening og i grundejerforeninger

Læs mere

Guide: Sådan sikrer du dit hus med elektronik

Guide: Sådan sikrer du dit hus med elektronik Guide: Sådan sikrer du dit hus med elektronik Havde du indbrud hen over julen? Eller skal du ud nytårsaften, og er du utryg ved at efterlade huset alene? Der findes masser af teknologi, der kan hjælpe

Læs mere

Et samarbejde mellem myndigheder og borgere i Hjørring Kommune

Et samarbejde mellem myndigheder og borgere i Hjørring Kommune Et samarbejde mellem myndigheder og borgere i Hjørring Kommune www.hjoerring.dk/friforindbrud Projektets vision Lokalpoliti Hjørring og Hjørring Kommune har indgået samarbejde med Det Kriminalpræventive

Læs mere

Den bedste vagt er den, der bor ved siden af

Den bedste vagt er den, der bor ved siden af Den bedste vagt er den, der bor ved siden af Alarmen, der aktiverer dine naboer Tanken om indbrud og hjemmerøverier er uhyggelig. De fleste vælger en alarm, der er koblet på en central, men det kan være

Læs mere

Et samarbejde mellem myndigheder og borgere i Hjørring Kommune

Et samarbejde mellem myndigheder og borgere i Hjørring Kommune Et samarbejde mellem myndigheder og borgere i Hjørring Kommune www.hjoerring.dk/friforindbrud Projektets vision Lokalpoliti Hjørring og Hjørring Kommune har indgået samarbejde med Det Kriminalpræventive

Læs mere

BOLIGEJERENS ABC: HOLD TYVENE UDE ALT HVAD DU BØR VIDE OM INDBRUD

BOLIGEJERENS ABC: HOLD TYVENE UDE ALT HVAD DU BØR VIDE OM INDBRUD BOLIGEJERENS ABC: HOLD TYVENE UDE ALT HVAD DU BØR VIDE OM INDBRUD DANMARK HAR EN KEDELIG REKORD Familien Halberg en typisk dansk familie I 1. kvartal af 2013 var der 10.776 indbrud i Danmark. Det svarer

Læs mere

Informationsmateriale Indbrudsforebyggelse for beboerne i kvarteret.

Informationsmateriale Indbrudsforebyggelse for beboerne i kvarteret. 15. november Side 2018 1 6 Side 1 6 Informationsmateriale Indbrudsforebyggelse for beboerne i kvarteret. Tak fordi du har valgt at tage indbrudsforebyggelse med på dagsordenen. På de næste sider vil du

Læs mere

Fornyelse, Indhold D. 19/3 KL. 19.30 D. 21/11 KL. 19.30. nummer af Strandsiden, vil få gang i debatterne og diskussionerne om Solrøds fremtid.

Fornyelse, Indhold D. 19/3 KL. 19.30 D. 21/11 KL. 19.30. nummer af Strandsiden, vil få gang i debatterne og diskussionerne om Solrøds fremtid. TRANDSIDEN Medlemsblad for Solrød Strands Grundejerforening Marts 2013 Oplag: 2.000 www.ssgsolrod.dk Indhold Fornyelse, forskønnelse, forventning Side 1 Fornyelse, forskønnelse, forventning vejlaugsmødet

Læs mere

Grundejerforeningen. Søndergårds Villaby. Reduktion af antallet af indbrud. Hvordan?

Grundejerforeningen. Søndergårds Villaby. Reduktion af antallet af indbrud. Hvordan? Grundejerforeningen Søndergårds Villaby Reduktion af antallet af indbrud Hvordan? Per Bennich 1 NEJ!! IKKE i Furesø Kommune her: +40% Lørdag den 28. februar 2015 Fra: 2009-2014 2 3 4 www.politi.dk Furesø

Læs mere

FOREBYGGELSE AF INDBRUD

FOREBYGGELSE AF INDBRUD FOREBYGGELSE AF INDBRUD Infomøde 25 Juni 2015 Program Fakta: Indbrud i tal DK/Østjylland/Brabrand Viden: Hvad ved vi om Indbrud og Indbrudstyve? Forebyggelse: Hvordan kan I forhindre Indbrud? Nabohjælp

Læs mere

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst en spørgeskemaundersøgelse om indbrud

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst en spørgeskemaundersøgelse om indbrud Den 13. januar 2013 en spørgeskemaundersøgelse om indbrud På Grundejerforenings generalforsamling i 2012 blev det besluttet at nedsætte en arbejdsgruppe, som skulle arbejde med mulighederne for at imødegå

Læs mere

Det Kriminalpræventive Råd. Nabohjælp. -tryghed i dit nærmiljø. Det Kriminalpræventive Råd

Det Kriminalpræventive Råd. Nabohjælp. -tryghed i dit nærmiljø. Det Kriminalpræventive Råd Det Kriminalpræventive Råd Nabohjælp -tryghed i dit nærmiljø Det Kriminalpræventive Råd Gode naboer Gode - trygge naboer naboer - trygge naboer Mange mennesker føler, at naboernes opsyn med deres bolig

Læs mere

!"##$%&'()"*+,'-%./(0+12*34%-%.5(-%+67..,*2&'5(6,)"'4%-%.12328,+9! 3

!##$%&'()*+,'-%./(0+12*34%-%.5(-%+67..,*2&'5(6,)'4%-%.12328,+9! 3 Sjælsmark 2 !"##$%&'()"*+,'-%./(0+12*34%-%.5(-%+67..,*2&'5(6,)"'4%-%.12328,+9! 3 Indbrudssikring/Nabohjælp KRIMINALITETSTREKANTEN Motiveret gerningsmand Gerningssted Offer/Forurettet - Tyvens indgang 26

Læs mere

FOREBYGGELSE AF INDBRUD

FOREBYGGELSE AF INDBRUD FOREBYGGELSE AF INDBRUD Infomøde 27 Maj 2015 Program Fakta: Indbrud i tal DK/Østjylland/Tilst og Sabro Viden: Hvad ved vi om Indbrud og Indbrudstyve? Forebyggelse: Hvordan kan I forhindre Indbrud? Nabohjælp

Læs mere

Er ikke bekymret fordi man har gode naboer der holder øje, man kan alligevel ikke stille

Er ikke bekymret fordi man har gode naboer der holder øje, man kan alligevel ikke stille Indbrud Undersøgelsen er gennemført i forbindelse med Bolius nyhedsbrev, udsendt torsdag den 10. april 2014. Nyhedsbrevet modtages af 115.114 personer. Der er i alt indkommet 778 besvarelser. Bekymring

Læs mere

FOREBYGGELSE AF INDBRUD

FOREBYGGELSE AF INDBRUD FOREBYGGELSE AF INDBRUD Infomøde 24 Marts 2015 Program Organisation Fakta: Indbrud i tal DK/Østjylland/Højbjerg Viden: Hvad ved vi om Indbrud og Indbrudstyve? Forebyggelse: Hvordan kan I forhindre Indbrud?

Læs mere

TRYGHEDSAMBASSADØR NYHEDSBREV

TRYGHEDSAMBASSADØR NYHEDSBREV Juni 2016 TRYGHEDSAMBASSADØR NYHEDSBREV Særudgave sådan kan du forebygge indbrud Gode råd - sådan kan du forebygge indbrud 1.Se på dit hus med tyvens øjne en tyv vil vælge det hus: Hvor det er lettest

Læs mere

Gode råd om... Tyveri og indbrud. AutoBranchen Danmark VIDEN TIL FORSKEL

Gode råd om... Tyveri og indbrud. AutoBranchen Danmark VIDEN TIL FORSKEL Gode råd om... Tyveri og indbrud AutoBranchen Danmark VIDEN TIL FORSKEL Indholdsfortegnelse Indledning............................................. 4 Din sikringsrådgiver....................................

Læs mere

Tyverialarm. i privat beboelse. Det Kriminalpræventive Råd. Det Kriminalpræventive Råd

Tyverialarm. i privat beboelse. Det Kriminalpræventive Råd. Det Kriminalpræventive Råd Overvejer du at anskaffe en tyverialarm, kan du få nogle gode råd i denne pjece. Tyverialarm i privat beboelse Det Kriminalpræventive Råd Odinsvej 19, 2. sal 2600 Glostrup E-mail: dkr@crimprev.dk www.crimprev.dk

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HOLMEGÅRD Til medlemmerne... Kokkedal, 6. oktober 2018

GRUNDEJERFORENINGEN HOLMEGÅRD   Til medlemmerne... Kokkedal, 6. oktober 2018 GRUNDEJERFORENINGEN HOLMEGÅRD www.holmegaard-gf.dk Til medlemmerne... Kokkedal, 6. oktober 2018 Hermed indkaldes til ordinær Generalforsamling Tirsdag den 6. november 2018 kl. 19.00 22.00 i mødesalen på

Læs mere

Hvilken form for kriminalitet i og omkring hjemmet bekymrer dig mest?

Hvilken form for kriminalitet i og omkring hjemmet bekymrer dig mest? Hvilken form for kriminalitet i og omkring hjemmet bekymrer dig mest? 5 Indbrud 26% Hjemmerøveri Hærværk Angreb fra kamphunde/muskelhunde Andet Der er ikke noget, der bekymrer mig 17% Ved ikke 1 2 3 4

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Onsdag d. 6/9 2017 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster næstformand og kasserer Merete Rosenberg bestyrelsesmedlem Flemming

Læs mere

Forfattere: Finn Kjær Jensen og Tine Sønderby. Tryghedsvandring. i et villaområde. Et erfaringshæfte

Forfattere: Finn Kjær Jensen og Tine Sønderby. Tryghedsvandring. i et villaområde. Et erfaringshæfte Forfattere: Finn Kjær Jensen og Tine Sønderby. Tryghedsvandring i et villaområde Et erfaringshæfte Erfaringshæftet er udarbejdet af Gemeinschaft og P21 i samarbejde med Det Kriminalpræventive Råd Det Kriminalpræventive

Læs mere

Visioner for Solrød Center

Visioner for Solrød Center TRANDSIDEN Medlemsblad for Solrød Strands Grundejerforening Marts 2015 Oplag: 2.000 www.ssgsolrod.dk Indhold Visioner for Solrød Center Side 1-3 Visioner for Solrød Center - et godt sted at handle og være

Læs mere

Bestyrelsen har afholdt 2 møder + 2 gennemgange af området, og jeg vil godt takke bestyrelsen for et godt samarbejde i det forgangne år.

Bestyrelsen har afholdt 2 møder + 2 gennemgange af området, og jeg vil godt takke bestyrelsen for et godt samarbejde i det forgangne år. Grundejerforeningen Mikkelhøj Beretning for året 2016 / 17 Generalforsamling afholdt d. 16.nov. 2017 kl.19.00 på Restaurant Ban Chang Thai Karrebæksminde. Grundejerforeningen Mikkelhøj blev stiftet d.

Læs mere

Indstilling til generalforsamlingen Tyverisikringsudvalget

Indstilling til generalforsamlingen Tyverisikringsudvalget Den 22. februar 2013 Indstilling til generalforsamlingen På Grundejerforenings generalforsamling i 2012 blev det besluttet at nedsætte en arbejdsgruppe, som skulle arbejde med mulighederne for at imødegå

Læs mere

Hvorfor TRYK POLITI?

Hvorfor TRYK POLITI? 1 Hvorfor TRYK POLITI? - fordi 1 mio. øjne ser mere end 1600 og derigennem Øge borgernes opmærksomhed Lette adgangen til at give politiet relevante oplysninger i en politisag Stresse gerningsmændene TRYK

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Referat - Lokalrådsmøde Solrød Kommune Tirsdag d. 13. februar 2018 SSP Solrød, Højagervænget 23 Kl. 16-18 5. oktober 2018 MIDT- OG VESTSJÆLLANDS POLITI Deltagere: Anders Nyholm,

Læs mere

Hvad gør du hvis skaden sker?

Hvad gør du hvis skaden sker? Hvad gør du hvis skaden sker? Boligselskabet Det boligselskab som ejer den ejendom du bor i, har tegnet en bygningsforsikring som dækker skader på selve ejendommen. Det indebærer, at enhver skade som f.eks.

Læs mere

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst Generalforsamling 2011 Sted: Klim Bjerg Dato: 23. april 2011 Efter at formanden havde budt velkommen gik man straks over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Til dirigent blev valgt Jørgen Pedersen, som

Læs mere

FOREBYGGELSE AF INDBRUD

FOREBYGGELSE AF INDBRUD FOREBYGGELSE AF INDBRUD Infomøde 30 September 2015 Program Fakta: Indbrud i tal DK/Østjylland/Århus/Åbyhøj/Århus V Viden: Hvad ved vi om Indbrud og Indbrudstyve? Forebyggelse: Hvordan kan I forhindre Indbrud?

Læs mere

Formandens beretning.

Formandens beretning. Frederikshavn, Maj 2015 Formandens beretning Indledning Jeg vil gerne byde velkommen til alle, der er mødt frem til generalforsamling i Suderbo 1 Vanen tro vil jeg byde en særlig velkomst til nye medlemmer

Læs mere

Kære beboer i Herstedøster

Kære beboer i Herstedøster Kære beboer i Herstedøster Her er som lovet en sammenfatning af besvarelserne fra spørgeskemaundersøgelserne i forbindelse med papcontainerprojektet, og svar på en række spørgsmål, der er blevet stillet.

Læs mere

Velkommen til 100 nye adresser

Velkommen til 100 nye  adresser Marielyst Grundejerforening Postboks 215-4800 Nykøbing F. Tlf.5413 0031 info@marielyst-grundejerforening.dk formand@marielyst-grundejerforening.dk www.marielyst-grundejerforening.dk NYHEDSBREV 2. årgang

Læs mere

Et tilbud om øget tryghed i forhold til indbrud. Alarmkamera og nabonetværk vogter din bolig. Kom aldrig hjem til en overraskelse

Et tilbud om øget tryghed i forhold til indbrud. Alarmkamera og nabonetværk vogter din bolig. Kom aldrig hjem til en overraskelse Et tilbud om øget tryghed i forhold til indbrud Alarmkamera og nabonetværk vogter din bolig - når du er på arbejde - inviteret i byen - på weekend eller ferie Kom aldrig hjem til en overraskelse StopTyve

Læs mere

Indbrudsforebyggelsesindsatsen i Furesø Kommune

Indbrudsforebyggelsesindsatsen i Furesø Kommune Indbrudsforebyggelsesindsatsen i Furesø Kommune Baggrund I sommeren 2014 ligger Furesø Kommune på 1. pladsen på Bolius` liste med flest indbrud per indbygger. Lokalrådet beslutter at kommunen aktivt skal

Læs mere

Vi våger over dit levebrød

Vi våger over dit levebrød Falck Alarm Forsikringsgodkendt Vi våger over dit levebrød En alarmløsning med en professionel organisation bag Når du vælger en alarmløsning fra Falck, følger der mere end 100 års erfaring med at forebygge,

Læs mere

Antal deltagere: 9 repræsentanter fra grundejerforeningen, samt Emil Hermund, Furesø Kommunes indbrudskoordinator.

Antal deltagere: 9 repræsentanter fra grundejerforeningen, samt Emil Hermund, Furesø Kommunes indbrudskoordinator. Til: Grundejerforeningen Furesø Haveby Fra: Emil Hermund Tryghedsvandring tirsdag den 18. oktober Antal deltagere: 9 repræsentanter fra grundejerforeningen, samt Emil Hermund, Furesø Kommunes indbrudskoordinator.

Læs mere

Manual til PRO DK180

Manual til PRO DK180 Manual til PRO DK180 Indhold Forord... 4 Alarmens generelle opbygning... 5 Placering af alarmen... 7 Oversigt over alarmen... 8 Tag alarmen i brug... 10 Programering af alarmen... 11 Indtastning af egen

Læs mere

OVERDREV NEWS. Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2015 nr. 1 Den 14. februar 2015

OVERDREV NEWS. Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2015 nr. 1 Den 14. februar 2015 Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2015 nr. 1 Den 14. februar 2015 Dødsfald Fhv. flymekaniker Per Køncke Petersen, Fælleddiget 77, sov ind den 9. februar 2015 efter lang tids sygdom. Han blev 71 år.

Læs mere

Vejledning i online system Conventus - Floorball

Vejledning i online system Conventus - Floorball Oprette stamdata samt tilmelding på floorball hold. Vi har indført høflig selvbetjening med virkning fra sæsonstart 1. september 2011. I stedet for at modtage det sædvanlige girokort på dit kontingent,

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HELSINGE VEST

GRUNDEJERFORENINGEN HELSINGE VEST Til Grundejerforeningens medlemmer. Referat af generalforsamlingen den 25. april 2017. Valg af dirigent: Valgt blev. Beretning fra formand : Helsinge juni 2016 Snerydningen har igen i år været tilfredsstillende,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde 01-juni-2017

Referat fra bestyrelsesmøde 01-juni-2017 Referat fra bestyrelsesmøde 01-juni-2017 Deltagere: Peter Vilain, Lotte Corvinius, Hanne Heilmann, Svend Larsen, Martin Hartvich, Christian Roed, Kirsten Kragh, Stefan Sørensen Fraværende: Ingen 1. Godkendelse

Læs mere

Referat. Formand Hans Odder bød forsamlingen velkommen og foreslog Erik Norman Sørensen som dirigent.

Referat. Formand Hans Odder bød forsamlingen velkommen og foreslog Erik Norman Sørensen som dirigent. SOLRØD STRANDS GRUNDEJERFORENING Solrød Strand, april 2011 Referat af den ordinære generalforsamling i torsdag d. 31. marts 2011 kl. 19.30 i Aktivitetscentrets store sal, Solrød center 85 1. Valg af dirigent

Læs mere

Lav en hjemme side der kan sælge fly billetter til en stor i Europa.

Lav en hjemme side der kan sælge fly billetter til en stor i Europa. EKSAMENS OPGAVE Lav en hjemme side der kan sælge fly billetter til en stor i Europa. Det første jeg startede ud med var at brainstorme hvad det var jeg skulle bruge i min side da jeg nu ved hvad den skal

Læs mere

Medlemsblad for Solrød Strands Grundejerforening

Medlemsblad for Solrød Strands Grundejerforening TRANDSIDEN Medlemsblad for Solrød Strands Grundejerforening Marts 2014 Oplag: 2.000 www.ssgsolrod.dk Indhold Solrød Strand 2017 Solrød STRAND 2017 Side 1-2 Solrød Kommunes lokalarkiv Vi vil så gerne have...

Læs mere

Informationsmateriale Indbrudsforebyggelse for beboerne i kvarteret.

Informationsmateriale Indbrudsforebyggelse for beboerne i kvarteret. 15. november Side 2018 1 6 Side 1 6 Informationsmateriale Indbrudsforebyggelse for beboerne i kvarteret. Tak fordi du har valgt at tage indbrudsforebyggelse med på dagsordenen. På de næste sider vil du

Læs mere

Vidste du, at det omvendte er næsten lige så usandsynligt?

Vidste du, at det omvendte er næsten lige så usandsynligt? Vidste du, at det omvendte er næsten lige så usandsynligt? Slå angsten ud af hovedet Det Kriminalpræventive Råd Slå angsten ud af hovedet Mange ældre mennesker er bange for kriminalitet. Det er ikke så

Læs mere

Gode Råd. Vidste du?? Gode råd og spørgsmål. Hvad er det nu for noget med de her banke nøgler og låse pistoler.?

Gode Råd. Vidste du?? Gode råd og spørgsmål. Hvad er det nu for noget med de her banke nøgler og låse pistoler.? Gode Råd Vidste du?? Gode råd og spørgsmål Hvad er det nu for noget med de her banke nøgler og låse pistoler.? Banke nøgler og låse pistoler er ikke nyt, de har været på markedet i mange år. De kan låse

Læs mere

Allerede ved modtagelse af mailen med aktiveringslinket, har du adgang.

Allerede ved modtagelse af mailen med aktiveringslinket, har du adgang. Kære lærer! Med Medielogin får du og dine elever adgang til Ekstra Bladet, Politiken og Jyllands-Posten på alle platforme. Dermed kan du også logge ind på din telefon eller tablet. Men først skal du aktivere

Læs mere

Tænk som en indbrudstyv Indbrudstyve kan hurtigt se om et hus har stået tomt i flere dage. Der er nemlig afslørende tegn. Eksempelvis at der er helt

Tænk som en indbrudstyv Indbrudstyve kan hurtigt se om et hus har stået tomt i flere dage. Der er nemlig afslørende tegn. Eksempelvis at der er helt Stop tyven Stop tyven: Her er de tips, indbrudstyvene ikke vil have, du kender Er du bange for indbrud i dit hus? Du kan gøre rigtig meget for at skræmme tyvene væk eller at gøre deres ærinde ekstra besværligt

Læs mere

SOLRØD 2017 NYTÆNKNING ELLER STATUS QUO?

SOLRØD 2017 NYTÆNKNING ELLER STATUS QUO? TRANDSIDEN MEDLEMSBLAD FOR SOLRØD STRANDS GRUNDEJERFORENING November 2013 Oplag: 2.000 www.ssgsolrod.dk Indhold SOLRØD 2017, - NYTÆNKNING ELLER STATUS QUO? Side 1-3 SOLRØD 2017 NYTÆNKNING ELLER STATUS

Læs mere

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen Møde nummer 4 Dette bestyrelsesmøde afholdtes den 13. april 2019. Det foregik hos Claus Larsen. Tilstede Referat af mødet Ad 1 a. Vandurerne er alle blevet skiftet og dermed skulle problemet med utætte,

Læs mere

Ellers vil vi bede medlemmerne om at sende en mail eller SMS til os, også svare vi når vi kan.

Ellers vil vi bede medlemmerne om at sende en mail eller SMS til os, også svare vi når vi kan. Forhandlinger Der er mange der spørger til hvordan forhandlingerne går, vi kan ikke sige så meget da der er enighed om tavshed for at få forhandlingerne til at kører og for der ikke skal komme mere mudder

Læs mere

Bestyrelsen har afholdt 2 møder + 2 gennemgange af området, og jeg vil godt takke bestyrelsen for et godt samarbejde i det forgangne år.

Bestyrelsen har afholdt 2 møder + 2 gennemgange af området, og jeg vil godt takke bestyrelsen for et godt samarbejde i det forgangne år. Grundejerforeningen Mikkelhøj Beretning for året 2016 / 17 Generalforsamling afholdt d. 16.nov. 2017 kl.19.00 på Restaurant Ban Chang Thai Karrebæksminde. Grundejerforeningen Mikkelhøj blev stiftet d.

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Søren satte sig op i sengen med et sæt. Den havde været der igen. Drømmen. Den drøm, han kendte så godt,

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 65 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet.

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Til alle medlemmer 29. april 2016 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i grundejer- foreningen Tømrerbakken.

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING. Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30. på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN

Referat fra GENERALFORSAMLING. Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30. på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN Gnaverhavens Grundejerforening Referat fra GENERALFORSAMLING Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30 på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN 1. Valg af dirigent, referent og 2 stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Politiets responstider efter politireformens iværksættelse

Politiets responstider efter politireformens iværksættelse ets responstider efter politireformens iværksættelse Rigspolitiet December 2008 et responstider er forbedret og der foretages flere udrykninger til borgere, som har akut behov for hjælp kredsene er ved

Læs mere

Før du melder dig ind, så læs først betingelserne for medlemskab

Før du melder dig ind, så læs først betingelserne for medlemskab Før du melder dig ind, så læs først betingelserne for medlemskab http://korsorroklub.dk/ordering/tradeterms Kan du acceptere dem, så klik på billedet som vises på forsiden. Vist herunder. Du kommer nu

Læs mere

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Allerførst velkommen til den årlige

Læs mere

Alle vores GSM alarmer kan

Alle vores GSM alarmer kan Alle vores GSM alarmer kan Sender SMS eller ringer op ved alarm. Kan styres af App fra iphone og Android. Tidsforsinket til- og frakobling. Skal-sikring med nattilkobling. Sender SMS ved strømsvigt. Med

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 07-06-2012

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 07-06-2012 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 7. juni 2012 klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede: HC, MJM, KDP, MM, LM Afbud: BL, KA, EJ, PJ, EO Fravær: PR, KFG Kategorier for dagsordenspunkter Debat:

Læs mere

Hrimnir Nyt nr. 162. Juli 2010

Hrimnir Nyt nr. 162. Juli 2010 Hrimnir Nyt nr. 162 Juli 2010 Kalender Juli 03. Juli Bestyrelsesmøde og middag AFLYST August 10. August Bestyrelsesmøde hos Sandra 28. August Hrimnir Masters 2010 Opfordring! Redaktricen opfordrer ALLE

Læs mere

Således tilknytter du dine @eriksminde.dk mail-konti til dit medlemskab i Eriksminde Medienet

Således tilknytter du dine @eriksminde.dk mail-konti til dit medlemskab i Eriksminde Medienet Således tilknytter du dine @eriksminde.dk mail-konti til dit medlemskab i Eriksminde Medienet Lørdag 12. sept. 2015 kl 14.12 sendte vi en mail ud til alle mail-adresser som ender på @eriksminde.dk. Denne

Læs mere

INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN

INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN Hjallerup Idrætsforening har fået ny hjemmeside. Dette har betydning for dig som bruger/medlem af HIF og som forældre til børn, der er bruger/medlem

Læs mere

Marielyst Grundejerforening. NYHEDSBREV 1. årgang nr. 1 - december 2018

Marielyst Grundejerforening. NYHEDSBREV 1. årgang nr. 1 - december 2018 Marielyst Grundejerforening Postboks 215-4800 Nykøbing F. Tlf.5413 0031 - Lollands Bank 6520 4159720 info@marielyst-grundejerforening.dk www.marielyst-grundejerforening.dk NYHEDSBREV 1. årgang nr. 1 -

Læs mere

Grundejerforeningen Salvig

Grundejerforeningen Salvig Grundejerforeningen Salvig v/formand Susanne Nielsen, Stenbjergvænget 3, Orø, 4300 Holbæk www.gf-salvig.nu - Telefon 3027 2520 - sus.oebo@live.dk Kære Grundejere Hermed inviteres til Grundejerforeningen

Læs mere

Vejledning i online tilmelding til aktivitetscentre/huse i Herning Kommune

Vejledning i online tilmelding til aktivitetscentre/huse i Herning Kommune Vejledning i online tilmelding til aktivitetscentre/huse i Herning Kommune Du kan købe medlemskab og lokalt medlemskab via Herning Kommunes hjemmeside til de fleste aktivitetscentre og aktivitetshuse.

Læs mere

Nyheder fra Titanparken Juli / august 2014

Nyheder fra Titanparken Juli / august 2014 Nyheder fra Titanparken Juli / august 2014 Sommer og sol har indtaget Titanparken. Det er derfor tid til et nyt nyhedsbrev. Nyhedsbrevet udkommer hver 2. måned og vil informere beboerne om nyheder fra

Læs mere

selv, at fylde lidt forebyggende grus i et lille hul, der pludselig dukker op udenfor jeres parcel.

selv, at fylde lidt forebyggende grus i et lille hul, der pludselig dukker op udenfor jeres parcel. Beretning 2007 Ja så er endnu et år gået, og denne gang med ny formand for grundejerforeningen. Dette efter mange fine år med Leif som formand. Det har været både spændende og arbejdskrævende, at forsøge

Læs mere

Grundejerforeningen "Damgården" v/ Bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå

Grundejerforeningen Damgården v/ Bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå Grundejerforeningen "Damgården" v/ Bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå www.gf-damgaarden.dk Nivå 31. marts 2008 Bestyrelsens Beretning Fællesarealer Vedligeholdelsen af fællesarealerne i det

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

Beretning til afdelingsmøde Baunebjerghuse den 18. september 2012.

Beretning til afdelingsmøde Baunebjerghuse den 18. september 2012. Beretning til afdelingsmøde Baunebjerghuse den 18. september 2012. Atter er vi i gang med at gennemgå afdelingsbestyrelsens protokol, for at kunne berette om hvad der er sket i perioden fra den 20. september

Læs mere

Kære medlemmer! Efter sommerferien fortsætter vi med it-cafe mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12, fra mandag den 20. august.

Kære medlemmer! Efter sommerferien fortsætter vi med it-cafe mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12, fra mandag den 20. august. Solrød Computer & Fotoklub Kære medlemmer! Der har været stor aktivitet i forårsperioden med mange gæster i it-cafeen mandag, onsdag og torsdag i hver uge. Fotogrupperne har mandag, tirsdag og fredag både

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2017 i Vejforeningen Sommerhusene øst for Himmerige lørdag den 21. oktober 2017

Referat af generalforsamlingen 2017 i Vejforeningen Sommerhusene øst for Himmerige lørdag den 21. oktober 2017 Referat af generalforsamlingen 2017 i Vejforeningen Sommerhusene øst for Himmerige lørdag den 21. oktober 2017 1. Valg af dirigent Henning Christiansen, E18 vælges. Han konstaterer, at der er indkaldt

Læs mere

Sådan bruger du en online-kalender sammen med din mobiltelefon

Sådan bruger du en online-kalender sammen med din mobiltelefon Hvorfor er det en god ide at bruge en online-kalender sammen med min mobiltelefon? Der er næsten kun fordele ved at bruge en online-kalender sammen med sin mobiltelefon: Du har altid din kalender med dig,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017.

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017. 35 huse var repræsenteret ved mødet. Lars Døring (FM) bød velkommen til alle og meddelte at generalforsamlingen

Læs mere

Oversigt over fravalgt lektiehjælp og skolernes orientering om lektiehjælp Fravalgt lektiehjælp Skole Antal elever I %

Oversigt over fravalgt lektiehjælp og skolernes orientering om lektiehjælp Fravalgt lektiehjælp Skole Antal elever I % Oversigt over fravalgt lektiehjælp og skolernes orientering om lektiehjælp Skole Bakkeskolen 112 40% Bakkevejens skole 181 36% Emnet skal behandles på skolebestyrelsesmøde på onsdag. Derfor er info ikke

Læs mere

Grundejerforeningen Ore Strandpark. 1. Underskrift af referat fra bestyrelsesmøde nr. 34 den 4/

Grundejerforeningen Ore Strandpark. 1. Underskrift af referat fra bestyrelsesmøde nr. 34 den 4/ Grundejerforeningen Ore Strandpark E-mail: orestrandpark@hotmail.com Hjemmeside: http://www.orestrandpark.dk Referat nr. 35 Bestyrelsesmøde nr. 35, søndag den 17. februar 2019. Deltagere: Ib Palmelund,

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 05-02-2014

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 05-02-2014 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 5. februar 2015 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Kriminalitet og tryghed i Eriksminde. Maj 2016

Kriminalitet og tryghed i Eriksminde. Maj 2016 Kriminalitet og tryghed i Eriksminde Maj 2016 FORMÅLET MED UNDERSØGELSEN Spørgeskemaundersøgelsen er første trin i det indbrudsforebyggende projekt, som Eriksminde i perioden 2016-2018 gennemfører i samarbejde

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Alleen

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Alleen Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Alleen afholdt på Islev Skole den 23.september 2015 fra kl. 19.00 21.00 1. Valg af dirigent: Søren fra 27B blev valgt. 2. Formanden berettede om, at

Læs mere

Uanset om man vil i dyrepark, på museum, ud at stå på skøjter eller noget helt fjerde, er der inspiration at hente på gratisgoder.dk.

Uanset om man vil i dyrepark, på museum, ud at stå på skøjter eller noget helt fjerde, er der inspiration at hente på gratisgoder.dk. 2 Krise eller ej Jeg begyndte som vært på DR1 s forbrugerprogram Rabatten i januar 2008. Halvandet år forinden var programmet blevet relanceret. Hvor der før havde været udbredt fokus på at få alting billigst

Læs mere

Københavns TRYGHEDS- UNDERSØGELSE /2015

Københavns TRYGHEDS- UNDERSØGELSE /2015 Københavns TRYGHEDS- UNDERSØGELSE /2015 Indhold Forord ved overborgmester Frank Jensen... 2 Indledning... 4 Hele København/hovedresultater... 5 Bydele i København... 12 Amager Vest... 12 Amager Øst...

Læs mere

VI SIKRER DIN KIOSK MED TÅGE

VI SIKRER DIN KIOSK MED TÅGE PROTECTGLOBAL.COM DAG ELLER NAT VI SIKRER DIN KIOSK MED TÅGE STOP TYVENE PÅ SEKUNDER! Velegnet til mindre butikker og kiosker ALARM AKTIVERET SIKRET PÅ SEKUNDER PROTECT sikkerhedståge er hvid, tør og tæt

Læs mere

Bestyrelsesmøde mandag den 29. maj 2017

Bestyrelsesmøde mandag den 29. maj 2017 Bestyrelsesmøde mandag den 29. maj 2017 På mødet deltog: Henning Bjerring, Benny Køhn Petersen, Lilly Petersen Afbud: Bent Wilhelmsen, Villy Lundgaard Fraværende: Per Brun Jensen, Torben Bøtzau 1. Bestyrelsen

Læs mere

Sommerfest: Sæt kryds i kalenderen 23/8 Festarrangør til Sommerfest søges!

Sommerfest: Sæt kryds i kalenderen 23/8 Festarrangør til Sommerfest søges! GRUNDEJERFORENINGEN GRANLY NYHEDSBREV MAJ 2008 WWW.SANDKROGEN.DK Indhold: Referat fra generalforsamlingen d. 27/3-2008 Formandens beretning 2007 Sommerfest: Sæt kryds i kalenderen 23/8 Festarrangør til

Læs mere

SPJELLERUP FRISKOLENYT Nr. 11

SPJELLERUP FRISKOLENYT Nr. 11 SPJELLERUP FRISKOLENYT Nr. 11 Kære alle sammen Så sidder jeg endnu engang foran tastaturet, for at videregive nyheder, informationer og tanker om, hvad der sker i skoleverdenen i almindelighed og på Spjellerup

Læs mere

Nabohjælp. Det Kriminalpræventive Råd

Nabohjælp. Det Kriminalpræventive Råd Nabohjælp Det Kriminalpræventive Råd Gode naboer Gode - trygge naboer naboer - trygge naboer Mange mennesker føler, at naboernes opsyn med deres bolig giver en ekstra tryghed. Blot ved en lille ekstra

Læs mere

Erfaringer fra en gruppe børn med skilte forældre Vinteren 2008-09

Erfaringer fra en gruppe børn med skilte forældre Vinteren 2008-09 Erfaringer fra en gruppe børn med skilte forældre Vinteren 2008-09 Af cand pæd psych Lisbeth Lenchler-Hübertz og familierådgiver Lene Bagger Vi har gennem mange års arbejde mødt rigtig mange skilsmissebørn,

Læs mere

It-sikkerhed Kommunikation&IT

It-sikkerhed Kommunikation&IT It-sikkerhed Kommunikation&IT Dette projekt handler om IT-sikkerhed. Gruppen har derfor valgt at have om Facebook, hvor vi vil hjælpe folk med at færdes rigtigt på nettet. Dette vil gøre ved hjælp af at

Læs mere

Ordinær generalforsamling grundejerforeningen Attebjerghøj torsdag den 28. februar 2017

Ordinær generalforsamling grundejerforeningen Attebjerghøj torsdag den 28. februar 2017 Referat Ordinær generalforsamling grundejerforeningen Attebjerghøj torsdag den 28. februar 2017 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Jens Rasmussen fra Æblevænget 20A som dirigent, og han blev enstemmigt

Læs mere

Grundejerforeningen 1DO Båstrup c/o Dannevang 455, 3480 Fredensborg, bestyrelsen1do@gmail.com

Grundejerforeningen 1DO Båstrup c/o Dannevang 455, 3480 Fredensborg, bestyrelsen1do@gmail.com Formandens beretning 2014/15 (Oktober 2015) Formandens beretning 2014/15...1 Bestyrelsens sammensætning det forløbne år...1 Ejerlauget...2 Grønne områder...2 Arbejdsdage... 3 Veje...3 Kloakker...4 Fælles

Læs mere

Guide: Sådan kan du forebygge indbrud

Guide: Sådan kan du forebygge indbrud Guide: Sådan kan du forebygge indbrud Gode råd og forslag til, hvordan du kan forebygge indbrud i dit hjem Indhold Derfor skal du forebygge indbrud 3 Sådan tænker en tyv 4 Gør det svært for tyven at komme

Læs mere

Information om samarbejdet i forbindelse med parkeringsservice fra DinParkering!

Information om samarbejdet i forbindelse med parkeringsservice fra DinParkering! Side 1 af 6 Information om samarbejdet i forbindelse med parkeringsservice fra! Kære Beboere i Vinkelhuse 1-53, 2770 Kastrup, Bestyrelsen har indgået samarbejde om parkeringsservice og -kontrol med opstart

Læs mere

30-07-2014 PFH besøg i HF. Kongedybet. Besøg i have 23 a. Palle Flebo-Hansen WWW.LOVLØSETIDENDE.DK

30-07-2014 PFH besøg i HF. Kongedybet. Besøg i have 23 a. Palle Flebo-Hansen WWW.LOVLØSETIDENDE.DK 30-07-2014 PFH besøg i HF Kongedybet Besøg i have 23 a Palle Flebo-Hansen WWW.LOVLØSETIDENDE.DK 1 PFH besøg i HF Kongedybet Til Att. Fra Københavns Kommune Lisbeth Huohvanainen Palle Flebo-Hansen Dato

Læs mere

Århus Friskoles Fredagsbrev d. 24. maj 2013 Sket i ugen

Århus Friskoles Fredagsbrev d. 24. maj 2013 Sket i ugen Sket i ugen En hund kan gå i skole og lær en masse sprog... Her er det Asgers hund, der er med. Rose og Victoria ønskede ikke at være med på billedet, selvom Jogge kigger lidt spørgende på dem Her brød

Læs mere

Christiansgave Nyt juni 2016

Christiansgave Nyt juni 2016 Christiansgave Nyt juni 2016 Rungsted Kyst, 19. juni 2016 Kære medbeboere i Christiansgave Sommeren står for døren eller rettere sagt, sommeren kom tidligt i år. Siden generalforsamlingen i april har bestyrelsen

Læs mere