ROSKILDE SVØMNING KONKURRENCE-AFDELINGEN. INFOfolder 2015/

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ROSKILDE SVØMNING KONKURRENCE-AFDELINGEN. INFOfolder 2015/"

Transkript

1 ROSKILDE SVØMNING KONKURRENCE-AFDELINGEN INFOfolder 2015/2016

2 VELKOMMEN Kære forældre Jeres barn er nu startet med at svømme på et af Roskilde Svømnings konkurrencehold, og vi vil gerne byde jer velkommen i klubben. Hvis I er forældre til helt en ny konkurrencesvømmer, kan I også med fordel læse dokumentet Velkommen på C-holdet, der ligger på konkurrenceafdelingens del af klubbens hjemmeside øverst under Info til forældre. Det primære formål med at svømme på et konkurrence-hold er naturligvis at udvikle svømningen til mere end blot at kunne klare sig på stranden. Som konkurrence-svømmer i Roskilde Svømning trænes der flere gange om ugen frem mod enhver svømmers højdepunkt stævnerne/mesterskaberne. Ud over at blive bedre til at svømme vil I og jeres barn også opleve, at der i Roskilde Svømning er stort fokus på sociale aktiviteter, som skal styrke relationerne svømmerne imellem - både på tværs og internt på de enkelte hold. Vi håber, at vi med denne info-folder kan fortælle jer lidt mere om, hvad det betyder både for jer og jeres barn, at være en del af Roskilde Svømnings konkurrenceafdeling. Hvis I har spørgsmål, som I ikke lige finder svar på i denne folder er I altid velkomne til at spørge via en mail til Konkurrence-udvalget. Trænerne på de enkelte hold vil naturligvis også altid gerne hjælpe, og derudover er der heldigvis næsten altid en masse erfarne svømmeforældre i svømmehallen, som rigtig gerne vil hjælpe og give gode råd. Konkurrenceudvalget Roskilde Svømning

3 Informations-flow - hjemmesiden og facebook Al information, alle tilmeldinger og alle mails udsendes via klubbens hjemmeside, så vi anbefaler at I løbende holder jer orienteret via denne. Derudover har konkurrenceafdelingen en lukket fabebookgruppe, hvor billeder, informationer, adresselister og andre nyheder også findes. Udsendelse af mails Når trænerne m.m. skal sende informationer ud sker det via hjemmesiden. Det er derfor meget vigtigt, at I altid sørger for, at jeres mailadresser er ajourførte. Via jeres barns profil i Klubmodul kan I skrive flere mailadresser ind, og vi anbefaler, at også forældrenes mailadresser er skrevet ind, så I også modtager diverse mails. Stævneoversigt og Aktivitetskalender Under fanen Konkurrence kan I se en stævneoversigt, der løbende bliver opdateret med stævner. Derudover er der i kalenderen på forsiden af hjemmesiden se datoer for træningslejrer, andre aktiviteter m.m. Tilmelding til stævner og aktiviteter I vil få en mail med et link, når der er stævner og andre aktiviteter, som jeres barns kan tilmelde sig. Som udgangspunkt er stævner m.m. dækket ind af kontingentet, men nogle sociale arrangementer vil kræve deltagerbetaling - der betales med dankort, når der tilmeldes. Stævner og sedler Klubtøj På forsiden af hjemmesiden kan I de seneste sedler og nyheder forud for ture, stævner og diverse aktiviteter Alle svømmere i konkurrenceafdelingen kan via en webshop hos Sport Direct købe klubtøj. Via hjemmesiden, under fanen Konkurrence - Klubtøj kan I se hvordan.

4 STÆVNER hvad indebærer det I løbet af en sæson skal svømmerne til en del stævner, alt efter deres niveau. Man kan typisk dele stævnerne op i 3 forskellige kategorier; Invitations-, Udtagelses- og Kravtidsstævne. Invitationsstævne Klubben kan blive inviteret til et stævne afholdt af en anden klub. Trænerne vælger, hvilke invitationsstævner de forskellige hold skal deltage i. Stævnet er typisk lørdag og søndag, fra tidlig morgen til hen under aften. Nogle stævner starter allerede fredag eftermiddag. Udtagelsesstævne Trænerne udtager svømmerne til disse stævner. Et udtagelsesstævne er eks. Danmarksmesterskabet for hold (DM-H), men trænerne kan også arrangere lokale udtagelsesstævner med andre klubber. Det er hovedsageligt svømmere fra A- og B-holdet, der vil blive udtaget til disse stævner. Kravtidsstævne Her skal der være opnået en officiel kravtid af svømmeren i et løb, for at man kan deltage. (opnået ved et andet stævne) Det er typisk mesterskaber (DM for forskellige aldre), men enkelte andre stævner har også kravtider. På hjemmesiden kan man et link til kravtiderne for de forskellige mesterskaber.

5 En typisk stævnedag lang men god På en stævnedag mødes alle ved Maglegårdsbadet. Der er typisk stævnestart kl. 9.30/10.00, men forinden har svømmerne varmet op (indsvømning) i stævne-hallen og der har været møder for holdledere og officials. Holdet får tildelt et område i hallen, hvor svømmerne sidder samlet og hepper på holdkammerater, når de ikke selv skal til at svømme. Svømmerne deltager oftest i 3 individuelle løb om dagen, og mellem løbene er det vigtigt at få klubtøj og sko/strømper på for ikke at fryse samt at få noget at spise og drikke. Til stævnerne vil der altid være 1-2 holdledere med. Disse vil sørge for lidt snacks (frugt, müslibar, saftevand etc.) og vil hjælpe svømmerne med at huske, hvornår de skal svømme m.m. Når Roskilde Svømning er til stævner, er vi afsted som et hold, dvs. Vi tager afsted som et hold, og tager hjem som et hold. Vi tager derfor først tager hjem fra stævnet, når vores sidste svømmer har svømmet. De fleste stævner slutter ml. kl Huskeliste til stævner 2-3 Badebukser/dragter Dykkerbriller Badehætte Drikkedunk Håndklæde Klubtøj (shorts, t-shirts) Indendørssko + strømper Evt. en træningsdragt En stor madpakke (eks. pastasalat, sandwich, juice cacaomælk) Husk at der bliver varmt i svømmehallen, så det kan anbefales at pakke det ned i en køletaske Det er altid en god ide at pakke et ekstra sæt dykkerbriller og badehætte. Det kan ske at en af tingene går i stykker eller bliver væk, og så er det rart at have en reserve.

6 HVAD I KAN HJÆLPE MED Konkurrenceudvalg Officials Består af 4-5 forældre, et bestyrelsesmedlem og trænere, der sammen har det primære ansvar for de praktiske opgaver i konkurrenceafdelingen. Udvalget bestyrer konkurrencedelen af hjemmesiden, lægger stævnesedler på og opdaterer f.eks. kalenderen løbende. Udvalget sørger for at lave tilmeldinger til stævner og andre arrangementer og fordeler officialopgaverne, så vi i fælles flok løfter de mange opgaver, der ligger henover en sæson. Det er også i dette udvalg, at træningslejre planlægges. Ved alle stævner skal vi have et antal officials med (primært tidtagere og dommere). For at det ikke altid er de samme, der er officials ved stævnerne, har klubben brug for så mange uddannede forældre som muligt. Klubben har derfor opsat nogle retningsliner til, hvornår man som forældre skal uddanne sig som henholdsvis tidtager og dommer. Se under punktet Official - et must Holdledere Ved alle stævner deltager 1-2 holdledere pr. stævnedag. I klubben findes et Holdleder-team med 6 faste stævneholdledere, der som udgangspunkt altid deltager ved stævnerne. Ved stævner, hvor Roskilde Svømning har mange svømmere med, vil der ofte komme en ekstra hjælpe-holdleder med, som skal hjælpe til med holdleder-mad ect. Disse hjælpeholdledere vil blive fordelt forud for hvert stævne, som det sker med dem der skal fungere som officials.

7 Medhjælp ved sociale aktiviteter Ud over selve svømningen er der også mange sociale aktiviteter hen over året. Disse foregår både som fælles arrangementer på tværs af hele konkurrence-afdelingen og internt på de enkelte hold. I løbet af sæsonen vil der bl.a. være en opstartsweekend, klubaftener og sæsonafslutningsarrangementer, som arrangeres af forældre i samarbejde med trænerne. Sammen med træningen og stævnerne i det våde element er det sådanne sociale aktiviteter, der gør det sjovt for dit barn at være konkurrencesvømmer. Hjælp til disse opgaver annonceres løbende. Egne stævner Ved vores egne stævner, bl.a. klubmesterskaber og sponsorstævne er der altid behov for, at mindst én af svømmernes forældre hjælper til. Disse arrangementer og datoerne vil fremgå af kalenderen på hjemmesiden.

8 KØRSEL dit ansvar De fleste stævner afholdes på udebane, oftest et sted i hovedstadsområdet, men det kan være længere væk. For at vi overhovedet kan komme til stævner, er det derfor vigtigt, at alle forældre deltager i kørsel. Officials og holdledere fylder som regel deres biler først med trænere og derpå med svømmere, men der er næsten altid brug for flere biler til stævnerne. Der organiseres ikke kørsel på forhånd af klubben. I har således som forældre selv ansvaret for, at jeres barn kommer til og fra stævnet. En god ide er at have lavet aftale på forhånd om, hvem jeres barn kører med eller hvem I tager med. Evt. kan man fordele i ud- og hjemtur. Ved alle stævner mødes man ved Maglegårdsbadet, så man kommer af sted i følelse af fælleskab og klubånd, og det sikres, at alle har en plads. HUSK ALTID at man skal have de samme svømmere med tilbage, som man kørte til stævnet, medmindre andet er tydelig aftalt. Stævnet er først færdigt, når alle har svømmet deres sidste løb - dvs. at ingen kører hjem, før alle er færdige med at svømme, også selvom det betyder ventetid for nogle. Vi kan anbefale, at I evt. bruger klubbens facebook-gruppe til at arrangere, tilbyde, efterlyse kørselsaftaler forud for stævner.

9 OFFICIAL et must Alle stævner kræver, at der er officials til at sørge for, at tingene glider, at ingen snyder og at alle får deres korrekte tid og placering. Et stævne kræver MANGE officials, og derfor skal alle deltagende klubber medbringe et antal officials som oftest 2-4 pr. stævnedag, primært tidtagere og en dommere. Hvis klubben ikke stiller med officials, kan vi ikke få lov til at deltage ved stævnet. Derfor er alle forældre til konkurrencesvømmer nød til at tage del i det fælles ansvar, - at uddanne sig til tidtager/dommer og fungere som dette ved en række stævner hen over sæsonen. Det gode er, at der ikke kræves kendskab til svømning på forhånd for at uddanne sig som official, så det er noget, alle kan lære på de forskellige kurser, der løbende tilbydes og som klubben betaler. Krav til forældre om officialuddannelse Når en svømmer har svømmet i konkurrenceafdelingen i nogle måneder skal minimum en forælder/værge uddanne sig som tidtager, for at svømmeren kan deltage i stævner Efter ca. et år skal minimum en forælder/værge uddanne sig som dommer, for at svømmeren kan deltage i stævner Der kan naturligvis være helt specielle årsager til, at enkelte forældre ikke er i stand til at kunne varetage en officialpost. Det betyder naturligvis ikke, at svømmeren ikke kan få lov til at deltage i stævner. Skulle I være i en sådan situation, bedes I kontakte konkurrenceudvalget. På hjemmesiden under Info til forældre er der mere information om, hvordan man tilmelder sig til officialkurserne.

10 OFFICIALFUNKTIONER På de følgende sider, kan I læse lidt om de forskellige officialfunktioner, der skal varetages af forældre. Som I kan se, er der mange poster, man kan uddanne sig til som official, men fælles for alle officials er, at man begynder som tidtager. Tidtager En tidtager er den official, som svømmerne stoler mest på. Hun/han tager tid på svømmeren, men sørger bl.a. også for at guide nye svømmere til en korrekt start. Alle kan blive tidtager, da det ikke forudsætter nogen form for kendskab til svømning (kursusmodul 1). Dommer Der er flere typer dommere: Bane-, Vende- og Måldommere. Disse sørger for at kontrollere det, der foregår i bassinet. Alle kan lære nok om svømning til at blive bane- og vendedommer (kursusmodul 2). Starter Starteren sørger i samarbejde med over-dommeren for, at svømmerne får en så god start som muligt. Ledende tidtager og måldommer Denne/disse officials kigger efter, at der er overensstemmelse mellem alle de indsamlede data fra dommerne og tidtagerne. Speaker Speakeren er stævnets stemme. Sørger for at informere om alt, fra hvem der starter på hver bane og til at efterlyse ejere til glemte sager.

11 Stævnesekretær En stævnesekretær holder styr på alt allerede længe før stævnet starter og til alt er afsluttet. Et mindre kendskab til computere kræves. Overdommer Overdommeren (der er ofte to) er ansvarlig for, at stævnet forløber, som det skal, og at alle tider og kendelser er korrekte. At deltage aktivt i et stævne er ikke kun givende for jer og jeres barn/børn men for alle svømmerne. Uden officials ville der ikke være stævner! Se det som en mulighed for, at man ikke "kun" følger sit eget barn i vandet, men også har det sjovt sammen med de andre børn (sit barns kammerater) og deres forældre, og får indsigt i, hvordan et svømmestævne afvikles.

12 NYTTIGE LINKS På forsiden af klubbens hjemmeside er samlet de vigtigste links for en konkurrencesvømmer. Her følger en kort beskrivelse af de link: Dansk svømmeunion Dette er svømmeunionens hjemmeside, også kendt som svoem s hjemmeside (svoem.org). Her kan man bl.a. finde gældende krav- og nåle-tider under Svømning. Svømmeunionen nyheds-formidler på SvømmeSport (svoem.dk). Dansk svømmeunions stævnekalender Her kan man se alle anmeldte officielle svømmestævner i Danmark. Det er herfra trænerne vælger sæsonens stævner. Dansk svømmeunions kursuskalender Her kan man se datoerne for de officialkurser, unionen tilbyder. Man tilmelder sig ikke direkte, men som beskrevet under officials under Info til forældre på hjemmesiden. Live Timing Mange stævner har el-tid, og ofte med live timing. Det betyder, at man kan følge alle løb og heats fra en computer, telefon eller tablet, samt se resultater meget hurtigt. Prøv det hvis muligt ved dit barns næste stævne det er næsten som at være der selv OCTOOpen Her kan man finde oplysninger om svømmere og deres resultater. Octo Open viser en svømmers bedste tider til dato ooo

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Introduktion Svømning er blandt de mest træningskrævende sportsgrene, og belønningen for de mange timer i

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØM MER PÅ UDGIVET: AUGUST 2016 TAL EN TH OL DE T NY SVØMMER PÅ TALENTHOLDET OM HOLDET GENERELT Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen på talentholdet og samtidig

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØMMER PÅ E1 (ELITEHOLD 1) UDGIVET: august 2016 NY SVØMMER PÅ E1 (ELITEHOLD 1) OM E1 GENERELT Henvender sig primært til junior og senior svømmere. Der trænes efter, at svømmerne

Læs mere

Infofolder Talent Begynder (TB)

Infofolder Talent Begynder (TB) Infofolder Talent Begynder (TB) Side 1 GENERELT Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen og samtidig forsøge at give jer et indtryk af konkurrenceafdelingen i Kolding Svømmeklub og dermed give

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØMMER PÅ E3 (ELITEHOLD 3) UDGIVET: AUGUST 2016 NY SVØMMER PÅ E3 (ELITEHOLD 3) OM E3 Henvender sig primært til årgangsgruppe 2 svømmere (piger 10-12 år og drenge 10-14 år).

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØMMER PÅ TALENTHOLDET REV. OKTOBER 2018 NY SVØMMER PÅ TALENTHOLDET GENERELT OM HOLDET Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen og samtidig forsøge at give jer et indtryk

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØMMER PÅ E2 (ELITEHOLD 2) UDGIVET: AUGUST 2016 NY SVØMMER PÅ E2 (ELITEHOLD 2) OM E2 GENERELT Henvender sig primært til årgangssvømmere (piger 12-14 år og drenge 14-16 år).

Læs mere

ODDER SVØMMEKLUB Første gang jeg skal til svømmestævne

ODDER SVØMMEKLUB Første gang jeg skal til svømmestævne Første gang du eller dit barn skal til stævne, er der flere ting, som er rart at have styr på. Har du erfaring inden for svømmeverdenen, er der nok ikke meget at hente i denne beskrivelse, men har du ikke

Læs mere

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Herlev Svømning har en stor og bred svømmeskole, hvis formål er at lære børn, unge og voksne at svømme. Du har måske selv lært at svømme her. En anden

Læs mere

Velkommen til konkurrenceafdelingen

Velkommen til konkurrenceafdelingen Informationsfolder Konkurrenceafdelingen 2017 Velkommen til konkurrenceafdelingen Visoner og målsætning Helsingør Svømmeklub arbejder for at klubbens forsatte udvikling sikres, og vi arbejder henimod at

Læs mere

Kære svømmere og forældre.

Kære svømmere og forældre. Kære svømmere og forældre. Velkommen til konkurrenceafdelingen i Hørsholm Svømmeforening Du er nu blevet en del af Hørsholm Svømmeforenings Konkurrenceafdeling, og vi håber, at du får rigtig mange gode

Læs mere

REGIONSMESTERSKAB - KORT

REGIONSMESTERSKAB - KORT REGIONSMESTERSKAB - KORT 2017-2018 REGIONSMESTERSKAB PÅ KORTBANE FOR DEN ÆLDSTE BØRNEÅRGANGSGRUPPE OG GRUPPEN ÅRGANGSSVØMMERE OM REGIONSMESTERSKABERNE Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én

Læs mere

mit barn skal til svømmestævne

mit barn skal til svømmestævne Hjælp mit barn skal til svømmestævne Hjælp mit barn skal til svømmestævne! Er du gammel konkurrencesvømmer er der nok ikke meget nyt at hente i denne folder. Men har du ingen særlig fortid inden for svømmesporten,

Læs mere

Velkommen til Struer Svømmeklub. Denne folder indeholder information for alle svømmere og deres forældre og kan downloades fra klubbens hjemmeside.

Velkommen til Struer Svømmeklub. Denne folder indeholder information for alle svømmere og deres forældre og kan downloades fra klubbens hjemmeside. Velkommen til Struer Svømmeklub Denne folder indeholder information for alle svømmere og deres forældre og kan downloades fra klubbens hjemmeside. Information, der løbende opdateres (fx kalender og events),

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØM MER PÅ UDGIVET: AUGUST 2016 TAL EN TB EG YN DE R NY SVØMMER PÅ TALENT BEGYNDER OM HOLDET GENERELT Første trin i konkurrenceafdelingen og primært for svømmere i 7-10-års

Læs mere

Konkurrencesvømning i Hørsholm Svømmeforening

Konkurrencesvømning i Hørsholm Svømmeforening Konkurrencesvømning i Hørsholm Svømmeforening Vi ønsker med den følgende information at give nye svømmere og deres forældre et indblik i, hvad der kræves af både svømmer og familie, for at dyrke konkurrencesvømning

Læs mere

Velkommen. Præsentation TAK for hjælpen LF SWIM

Velkommen. Præsentation TAK for hjælpen LF SWIM 26/8-2012 Velkommen Præsentation TAK for hjælpen LF SWIM Aktivitetskalender for efterår 2012 / forår 2013. Hvorfor ser den sådan ud? Hvor ser jeg om mit barn har kravtider til mesterskabsstævnerne? Officials

Læs mere

Information til nye svømmere og deres forældre

Information til nye svømmere og deres forældre Information til nye svømmere og deres forældre Vi vil gerne byde dig og dine forældre velkommen i Slagelse Svømmeklubs Konkurrenceafdeling. Du har allerede fået udlevet en Opflytningsseddel med beskrivelse

Læs mere

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Opsummering af samlet strategidokument HILLERØD SVØMMEKLUB December 1, 2012 HDP Vision Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Visionen for

Læs mere

Informationshæfte til nye forældre i konkurrenceafdelingen (K-afdelingen) Kolding Svømmeklub

Informationshæfte til nye forældre i konkurrenceafdelingen (K-afdelingen) Kolding Svømmeklub Udgivelsesdato: Rev. september 2015 Informationshæfte til nye forældre i konkurrenceafdelingen (K-afdelingen) Kolding Svømmeklub Side 1 af 14 Indhold FORORD... 3 HVEM ER HVEM?... 3 ÅRETS GANG I K-AFDELINGEN...

Læs mere

Holdleder Henrik Bach Er du forhindret i at møde op på selve stævnedagen bedes du ringe til Henrik mob 27 14 20 53 Holdledermøde kl. kl 09.

Holdleder Henrik Bach Er du forhindret i at møde op på selve stævnedagen bedes du ringe til Henrik mob 27 14 20 53 Holdledermøde kl. kl 09. Slutinfo til Begynderstævne 1 d. 27/9-2014 Møde tid ved Aarhus Svømmestadion - kl 08:45 Stævne adresse: Aarhus Svømmestadion, F. Vestergaardsgade 3, 8000 Aarhus C Holdleder Henrik Bach Er du forhindret

Læs mere

Forældremøde Konkurrenceafdelingen

Forældremøde Konkurrenceafdelingen Forældremøde Konkurrenceafdelingen vær den bedste udgave af dig selv August 2017 Lidt om mig selv Aktiv i Kalundborg svømmeklub både som svømmeskoleinstruktør, k-træner og svømmer 2007- nu Holdadministrator

Læs mere

Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én weekend den 5. og 6. november 2016.

Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én weekend den 5. og 6. november 2016. For at imødekomme ønsker fra svømmeklubberne i regionen, er Syd Meet blevet udviklet til den ældste årgang børn og alle årgangssvømmere i regionen. Ved at blande børn og årgangssvømmere, vil det give et

Læs mere

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner for børn i alderen 6-12 år

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner for børn i alderen 6-12 år BEGYNDERSTÆVNER 2017-2018 Lokale stævner for børn i alderen 6-12 år OM BEGYNDERSTÆVNE-KONCEPTET Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-12 år, og henvender sig til svømmere i Svømmeskolen, samt helt

Læs mere

Dit barn er nu startet på konkurrenceniveau i Hørsholm Svømmeforening.

Dit barn er nu startet på konkurrenceniveau i Hørsholm Svømmeforening. Kære svømmeforælder Dit barn er nu startet på konkurrenceniveau i Hørsholm Svømmeforening. I dette informationshæfte kan du læse om det at være svømmeforælder og om de forskellige ord, begreber og situationer,

Læs mere

Velkommen til Konkurrencesvømning i Haslev Svømmeklub

Velkommen til Konkurrencesvømning i Haslev Svømmeklub Velkommen til Konkurrencesvømning i Haslev Svømmeklub Bestyrelsen i Haslev Svømmeklub vil gerne byde dig og dine forældre velkommen til vores konkurrenceafdeling. For at alle bedre kan forstå hvad konkurrencesvømning

Læs mere

Frederikssund Svømmeklub Badehæftet

Frederikssund Svømmeklub Badehæftet At blive konkurrencesvømmer: Svømning på konkurrenceplan kan være en krævende disciplin. Skal man være en dygtig konkurrencesvømmer, kræver det på sigt en hel del træning. Heldigvis er svømning også en

Læs mere

REGIONSMESTERSKAB - KORTBANE

REGIONSMESTERSKAB - KORTBANE REGIONSMESTERSKAB - KORTBANE 2018-2019 REGIONSMESTERSKAB PÅ KORTBANE FOR DE TO BØRNEÅRGANGSGRUPPER OG GRUPPEN ÅRGANGSSVØMMERE OM REGIONSMESTERSKABERNE Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én

Læs mere

Konkurrenceafdelingen

Konkurrenceafdelingen Konkurrenceafdelingen - Håndbog for svømmere og deres forældre Haderslev Svømmeklub vil gerne byde nye svømmere og deres familier velkommen på vores konkurrencehold: Aspirantholdet, Udviklingshold 2, Udviklingshold

Læs mere

INDBYDELSE TIL VESTKYST CUP 2016 I UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL D NOVEMBER 2016 ARRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB

INDBYDELSE TIL VESTKYST CUP 2016 I UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL D NOVEMBER 2016 ARRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB INDBYDELSE TIL VESTKYST CUP 2016 I UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL D. 18.-20. NOVEMBER 2016 ARRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB Vestkyst Cup 2016 Esbjerg Svømmeklub har hermed fornøjelsen at indbyde til: Vestkyst

Læs mere

Danish Open og DM Junior Lang

Danish Open og DM Junior Lang Denne infoseddel er opdelt i 3 afsnit: - Danish Open og DM Junior Lang - Gentofte Open - Fælles for begge stævner Danish Open og DM Junior Lang Sted: Taastrup Svømmehal, Parkvej 78A, 2630 Taastrup Tidsplan:

Læs mere

INVITATION TIL HERNING OPEN D APRIL 2019

INVITATION TIL HERNING OPEN D APRIL 2019 INVITATION TIL HERNING OPEN D. 5. - 7. APRIL 2019 VELKOMMEN TIL HERNING OPEN 2019 For fjerde år i træk indbydes alle klubber til Herning Open. Et langbanestævne i en af Danmarks nyeste og flotteste svømmehaller.

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER DM FOR HOLD 1. DIVISION HOS HELSINGØR SVØMMEKLUB

PRAKTISKE OPLYSNINGER DM FOR HOLD 1. DIVISION HOS HELSINGØR SVØMMEKLUB PRAKTISKE OPLYSNINGER DM FOR HOLD 1. DIVISION HOS HELSINGØR SVØMMEKLUB 7. - 8. oktober 2017 Helsingør Svømmeklub og Dansk Svømmeunion byder hermed svømmeklubberne Esbjerg, AGF, Farum, Vejle, H2O, Hvidovre,

Læs mere

KRONBORG OPEN JUNI 2016 DM ÅRGANG LANGBANE LØRDAG AFSNIT 3

KRONBORG OPEN JUNI 2016 DM ÅRGANG LANGBANE LØRDAG AFSNIT 3 KRONBORG 2017 OPEN 25. - 28. JUNI 2016 DM ÅRGANG LANGBANE LØRDAG AFSNIT 3 6 1 m a #da K O M M U N I K A T I O N S D E S I G N Velkommen Helsingør Svømmeklub har hermed fornøjelsen at invitere til det traditionsrige

Læs mere

Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-9 år, og henvender sig til svømmere i svømmeskolen, samt helt nye Talentholdssvømmere (eller tilsvarende).

Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-9 år, og henvender sig til svømmere i svømmeskolen, samt helt nye Talentholdssvømmere (eller tilsvarende). Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-9 år, og henvender sig til svømmere i svømmeskolen, samt helt nye Talentholdssvømmere (eller tilsvarende). Vi opfordrer til at man som klub kun sender svømmere

Læs mere

Eksempler er: Ringsted Cup, Spar Nord Cup, Køge Open, Lyngby Open, Ruds Vedby Legene.

Eksempler er: Ringsted Cup, Spar Nord Cup, Køge Open, Lyngby Open, Ruds Vedby Legene. Konkurrencesvømning 1) Stævneoversigt 2) Generelt, forklaring af bl.a. gyldige tider, kravtider, Langbane og Kortbane 3) Aldersinddeling 4) Stilarter 5) Selve stævnet, forklaring af bl.a. Løb, Heat og

Læs mere

KONKURRENCESVØMNING I GLOSTRUP SVØMMEKLUB INFORMATIONSFOLDER 2011-2012

KONKURRENCESVØMNING I GLOSTRUP SVØMMEKLUB INFORMATIONSFOLDER 2011-2012 KONKURRENCESVØMNING I GLOSTRUP SVØMMEKLUB INFORMATIONSFOLDER 2011-2012 1 GSK har svømning på alle niveauer Glostrup svømmeklub (GSK) er en velfungerende svømmeklub på Københavns vestegn. GSK har hold på

Læs mere

KVIK Sydbank Årgangs Cup 2019

KVIK Sydbank Årgangs Cup 2019 KVIK Sydbank Årgangs Cup 2019 Det er en stor fornøjelse for Svømmeklubben KVIK Kastrup at byde velkommen til KVIK Sydbank Årgangs Cup 2019. Stævnet giver årgangs- og kidssvømmere mulighed for at konkurrere

Læs mere

REGION SYD TURNERINGEN REGIONAL TURNERING

REGION SYD TURNERINGEN REGIONAL TURNERING REGION SYD TURNERINGEN 2017-2018 REGIONAL TURNERING OM REGION SYD TURNERINGEN Region Syd Turneringen består af tre stævnedage, der placeres ud over tre forskellige weekender. I denne turnering skal svømmerne

Læs mere

Sydkystens årgangscup 2013

Sydkystens årgangscup 2013 Hej Svømme Danmark GTI inviterer hermed til et super årgangsstævne i en af Danmarks bedste kortbanehaller. Stævnets løbsprogram indeholder alle de individuelle olympiske discipliner, samt alle 4 stilarter

Læs mere

Velkommen. Power point vil efter mødet kunne ses på. www.nskswim.dk

Velkommen. Power point vil efter mødet kunne ses på. www.nskswim.dk 7.10-2014 Velkommen Power point vil efter mødet kunne ses på www.nskswim.dk Nakskov Svømmeklub - en del af LF SWIM Aktivitetskalender for efterår 2014 / udkast for forår 2015 Klubmesterskab 3 afdelinger

Læs mere

Opstartsmøde K-sølv Sæson

Opstartsmøde K-sølv Sæson Opstartsmøde K-sølv Sæson 2018-2019 1. Velkomst Præsentation af Trænergruppen Ansvarlig: Kris Wesselink Assistenter: Mai Hjelmgaard + Jacob Holm Dryland: Mai Hjelmgaard + Bjarke Stevnsborg + Kris Wesselink

Læs mere

Forældrehåndbog Konkurrenceafdelingen A-Å

Forældrehåndbog Konkurrenceafdelingen A-Å Forældrehåndbog Konkurrenceafdelingen A-Å Det er med glæde at Svømmeudvalget udsender denne lille folder til forældrene i Aalborg Svømmeklub. Der har fra mange sider været ønske om en sådan forældreinformation,

Læs mere

INDBYDELSE TIL VE ESTKYST CUP 2014 I UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL D. 31. OKTOBER R - 2. NOVEMBER 2014 AR RRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB

INDBYDELSE TIL VE ESTKYST CUP 2014 I UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL D. 31. OKTOBER R - 2. NOVEMBER 2014 AR RRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB INDBYDELSE TIL VESTKYST CUP 2014 I D. UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL 31. OKTOBER - 2. NOVE EMBER 2014 ARRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB Vestkyst Cup 2014 Esbjerg Svømmeklub har hermed fornøjelsen at indbyde til:

Læs mere

(Hjælp...) Vi skal til svømmestævne. Udgave 1.0

(Hjælp...) Vi skal til svømmestævne. Udgave 1.0 (Hjælp...) Vi skal til svømmestævne Udgave 1.0 (Hjælp...) Vi skal til svømmestævne Side 2 Forord Er du gammel konkurrencesvømmer er der nok ikke meget nyt at hente i denne folder. Men har du ingen særlig

Læs mere

INVITATION TIL HERNING GRAND PRIX D NOVEMBER 2017

INVITATION TIL HERNING GRAND PRIX D NOVEMBER 2017 INVITATION TIL HERNING GRAND PRIX D. 3.-5. NOVEMBER 2017 HERNING SVØMMEKLUB INVITERER TIL: HERNING GRAND PRIX 2017 PRISER Individuel start... 50 kr. Holdkap start... 80 kr. Overnatning pr. nat... 55 kr.

Læs mere

Stævnet giver årgang/junior/senior svømmere mulighed for at opnå kravtider til VÅM/DJM/DM/Danish Open i vores fantastiske bassin.

Stævnet giver årgang/junior/senior svømmere mulighed for at opnå kravtider til VÅM/DJM/DM/Danish Open i vores fantastiske bassin. har hermed fornøjelsen at indbyde din klub til et enestående stævne i et 8 baners stort konkurrencebassin! For 5. år i træk gentager vi denne kæmpe succes Dronning Dorothea Cup. Endnu en gang vil Slotssøbadet

Læs mere

DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING

DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING 2015/2016 Indhold Velkommen til sæson 2015/2016... 2 Gruppeinddeling... 3 Stævnekalender 2015/2016... 4 Praktiske oplysninger... 4 Stævnereglement... 5 Generelle

Læs mere

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner BEGYNDERSTÆVNER 2018-2019 Lokale stævner OM BEGYNDERSTÆVNE-KONCEPTET Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-12 år (alderen er vejledende), og henvender sig til svømmere i Svømmeskolen, samt helt nye

Læs mere

a. Status på hvem der er tilknyttet holdene Delfin: Træner Anders, er ikke til stede. Talent: Træner Kenneth, Lisbeth, Ivan og Trine Roed

a. Status på hvem der er tilknyttet holdene Delfin: Træner Anders, er ikke til stede. Talent: Træner Kenneth, Lisbeth, Ivan og Trine Roed Dagsorden: 1. Holdledere c. Arbejdsopgaver a. Status på hvem der er tilknyttet holdene Delfin: Træner Anders, er ikke til stede. Talent: Træner Kenneth, Lisbeth, Ivan og Trine Roed Årgang 1: Camilla og

Læs mere

Under stævnet skal svømmerne igennem alle stilarter, men har mulighed for selv at vælge distancen for hver stilart.

Under stævnet skal svømmerne igennem alle stilarter, men har mulighed for selv at vælge distancen for hver stilart. Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én weekend den 26.-27. oktober 2019 i Humlehøj Hallen i Sønderborg. Afholdt af Svømmeklubben Sønderborg. Formålet med stævnet er, at introducere alle deltagere

Læs mere

Helsingør Svømmeklub

Helsingør Svømmeklub Helsingør Svømmeklub Introduktionsfolder Konkurrenceafdelingen 2012-2013 Svømmeklubben Konkurrenceafdelingens opbygning Konkurrenceafdelingen består af 4 hold. Der er tale om følgende: Hold Træner Træningsdage

Læs mere

KVIK Årgangs Cup 2017

KVIK Årgangs Cup 2017 KVIK Årgangs Cup 2017 Det er med stor fornøjelse, at Svømmeklubben KVIK Kastrup byder velkommen til KVIK Årgangs Cup 2017 Stævnet giver årgangssvømmere mulighed for at konkurrere under super optimale forhold

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER

PRAKTISKE OPLYSNINGER Vejle Svømmeklub og Dansk Svømmeunion byder hermed velkommen til Vestdanske Kortbane Mesterskaber, som finder sted den 5. til 7. oktober 2018 i Vejle. Formanden for Vejle Svømmeklub Lars Hededal udtaler:

Læs mere

Informationshæfte til svømmere og forældre i konkurrenceafdelingen

Informationshæfte til svømmere og forældre i konkurrenceafdelingen Informationshæfte til svømmere og forældre i konkurrenceafdelingen 2017-2018 Klubbens sponsorer Den 7. september 2017 Denne folder indeholder vigtig information for konkurrencesvømmere i Svømmeklubben

Læs mere

21/11 23/11-2014. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal

21/11 23/11-2014. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal 21/11 23/11-2014. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal Adresser Køge Svømmeland, Ølby Center 104, DK-4600 Køge Gr. 1+2 og finaler Herfølge Svømmehal, Scheelsvej 2, DK-4681 Herfølge Gr. 3+4 Hallerne Stævnet

Læs mere

REGIONALT STÆVNE Regionalt stævne for de yngste konkurrencesvømmere

REGIONALT STÆVNE Regionalt stævne for de yngste konkurrencesvømmere REGIONALT STÆVNE 2018-2019 Regionalt stævne for de yngste konkurrencesvømmere OM REGIONALT STÆVNE Det regionale stævne vil i den kommende sæson være for piger årgang 2007/2008 og drenge årgang 2006/2007.

Læs mere

4. Februar 2016, kl. 19:00

4. Februar 2016, kl. 19:00 4. Februar 2016, kl. 19:00 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. Formandens beretning 1/6: Endnu et år er gået for Vordingborg svømmeklub og det er tid til

Læs mere

Hvem er vi Træning Stævner/kalender Stævne regler. 26-02-2013 Dan Nielsen ASK forældremøde

Hvem er vi Træning Stævner/kalender Stævne regler. 26-02-2013 Dan Nielsen ASK forældremøde Hvem er vi Stævner/kalender Stævne regler 26-02-2013 Dan Nielsen ASK forældremøde 1 Michael Nielsen 48 år Ansat som håndværker på Erhvervsskolerne Aars Har tidligere været K-svømmer, K- og talenttræner,

Læs mere

SYDBANK VESTKYST CUP 2012

SYDBANK VESTKYST CUP 2012 INDBYDELSE TIL SYDBANK VESTKYST CUP 2012 I UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL D. 2. 4. NOVEMBER 2012 ARRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB Sydbank Vestkyst Cup 2012 Esbjerg Svømmeklub har hermed fornøjelsen at indbyde

Læs mere

23/11 25/ Køge Svømmeland (se særskilt invitation til Herfølge)

23/11 25/ Køge Svømmeland (se særskilt invitation til Herfølge) Nyt program! Senior, Junior og årgangssvømmere i Køge Svømmeland Børnesvømmere i Herfølge Svømmehal 23/11 25/11-2018 Køge Svømmeland (se særskilt invitation til Herfølge) Adresser Køge Svømmeland, Ølby

Læs mere

KVIK Årgangs Cup 2018

KVIK Årgangs Cup 2018 KVIK Årgangs Cup 2018 Det er med stor fornøjelse, at Svømmeklubben KVIK Kastrup byder velkommen til KVIK Årgangs Cup 2018 Stævnet giver årgangssvømmere mulighed for at konkurrere under super optimale forhold

Læs mere

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner for børn i alderen 6-12 år

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner for børn i alderen 6-12 år BEGYNDERSTÆVNER 2016-2017 Lokale stævner for børn i alderen 6-12 år OM BEGYNDERSTÆVNE-KONCEPTET Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-12 år, og henvender sig til svømmere i Svømmeskolen, samt helt

Læs mere

Øst Årgangsmesterskaber 8/4 10/ Ringsted Svømmeland

Øst Årgangsmesterskaber 8/4 10/ Ringsted Svømmeland Øst Årgangsmesterskaber 8/4 10/4 2016 Ringsted Svømmeland Ringsted Svømmeklub byder i samarbejde med Dansk Svømmeunion velkommen til Øst Årgangsmesterskaber. Adresse: Teglovnsvej 46 4100 Ringsted www.ringstedsk.dk

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 22. oktober 2018

BESTYRELSESMØDE 22. oktober 2018 1 BESTYRELSESMØDE 22. oktober 2018 TILSTEDE: Anders M., Kalle, Anders K., Morten, Bo Rasmussen, Gitte Jürs, Flemming, Bo Røse, Sandra, Heidi Slente, Tine AFBUD Tina, Isa Referent Tine 1. Godkendelse af

Læs mere

INVITATION TIL SVØMME-CAMP

INVITATION TIL SVØMME-CAMP INVITATION TIL SVØMME-CAMP Kære svømmere, trænere og familier, Det er en stor glæde igen at invitere alle unge med interesse for svømning til Hans Christian Andersen City Games. Arrangementet vil i 2014

Læs mere

SPONSORSVØM 2013 AFHOLDES LØRDAG D. 13/4 2013

SPONSORSVØM 2013 AFHOLDES LØRDAG D. 13/4 2013 KÆRE KONKURRENCESVØMMER PÅ K1, K2 OG K3 OG FORÆLDRE SPONSORSVØM 2013 AFHOLDES LØRDAG D. 13/4 2013 Vi har i Viborg Svømmeklub besluttet at forsætte de sidste års succesfulde sponsorstævne. HVORFOR NU DET?

Læs mere

REGIONS- MESTERSKABER Regionalt mesterskab for årgangssvømmere

REGIONS- MESTERSKABER Regionalt mesterskab for årgangssvømmere REGIONS- MESTERSKABER 2018-2019 Regionalt mesterskab for årgangssvømmere OM REGIONSMESTERSKABERNE Regionsmesterskaberne vil i den kommende sæson være for piger årgang 2005 og 2006, samt for drenge årgang

Læs mere

Øst Årgangsmesterskaber 21/4 23/ Ringsted Svømmeland

Øst Årgangsmesterskaber 21/4 23/ Ringsted Svømmeland Øst Årgangsmesterskaber 21/4 23/4 2017 Ringsted Svømmeland Ringsted Svømmeklub byder i samarbejde med Dansk Svømmeunion velkommen til Øst Årgangsmesterskaber. Adresse: Stævneleder: Adgang til hallen: Indsvømning:

Læs mere

MARTS DRONNING DOROTHEA CUP. Vi glæder os til 3 spændende dage med masser af underholdende svømning, god mad og optimale forhold.

MARTS DRONNING DOROTHEA CUP. Vi glæder os til 3 spændende dage med masser af underholdende svømning, god mad og optimale forhold. Vi glæder os til 3 spændende dage med masser af underholdende svømning, god mad og optimale forhold. Under hele stævnet har Watery.dk en bod i hallen 1. - 3. MARTS DRONNING DOROTHEA CUP Stævnet giver årgang/junior/

Læs mere

KRONBORG OPEN 2018 INVITATION marts 2018

KRONBORG OPEN 2018 INVITATION marts 2018 Velkommen Helsingør Svømmeklub har hermed fornøjelsen at invitere til det traditionsrige Kronborg Open. Facts om stævnet Stævnet holdes i Helsingør Svømmehal, Borgmester P. Christensensvej 14, 3000 Helsingør.

Læs mere

Tilmelding ved stævnearrangøren. Den oktober Årgang 2. år Årgang 1. år

Tilmelding ved stævnearrangøren. Den oktober Årgang 2. år Årgang 1. år Regionsmesterskaberne vil i den kommende sæson være for piger årgang 2005 og 2006, samt for drenge årgang 2004 og 2005. Igen i år afvikler vi en Medley Allround-konkurrence. For at deltage i denne konkurrence

Læs mere

Brøndby Swim Cup 2019

Brøndby Swim Cup 2019 Vi indbyder til Brøndby Swim Cup lørdag den 19. januar og søndag den 20. januar 2019 i Svømmehallen på Nørregård Horsedammen 42, 2605 Brøndby Et rigtigt godt stævne, hvor vi byder både store og små svømmere

Læs mere

Nyhedsbrev november 2015

Nyhedsbrev november 2015 Nyhedsbrev november 2015 Sådan sikrer du dig dit medlemskab efter jul Vi nærmer os juleferien - og dermed 1. halvår af sæsonen 2015/2016. Vi har tilrettelagt undervisningsprogrammerne, så svømmerne bliver

Læs mere

Region Syd Turneringen består af tre stævnedage, der placeres ud over tre forskellige weekender.

Region Syd Turneringen består af tre stævnedage, der placeres ud over tre forskellige weekender. REGION SYD TURNERINGEN 2018-2019 REGIONAL TURNERING OM REGION SYD TURNERINGEN Region Syd Turneringen består af tre stævnedage, der placeres ud over tre forskellige weekender. I denne turnering skal svømmerne

Læs mere

Informationsbrev til konkurrencesvømmere i Sønderborg

Informationsbrev til konkurrencesvømmere i Sønderborg Informationsbrev til konkurrencesvømmere i Sønderborg Denne info-skrivelse er en generel orientering om nogle principper for konkurrenceafsnittet i Sønderborg Svømmeklub, som det kan være relevant for

Læs mere

Hvem bliver klubmester 2015-2016?

Hvem bliver klubmester 2015-2016? Hvem bliver klubmester 2015-2016? Det vil vise sig, når vi i weekenden den 13. og 14. februar 2016 skyder Klubmesterskab 2015-2016 i gang i Støvring Svømmehal. Klubmesteren kåres blandt deltagende damer

Læs mere

VEJLE SVØMMEKLUB TRITONS SPONSORKONCEPT

VEJLE SVØMMEKLUB TRITONS SPONSORKONCEPT VEJLE SVØMMEKLUB TRITONS SPONSORKONCEPT Præsentation af VEJLE SVØMMEKLUB TRITON Triton i tal Ca. 1.900 medlemmer Hvoraf ca. 1.800 er tilknyttet svømmeskole og ca. 100 er konkurrencesvømmere Fuldtidsansat

Læs mere

Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-9 år, og henvender sig til svømmere i svømmeskolen, samt helt nye Talentholdssvømmere (eller tilsvarende).

Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-9 år, og henvender sig til svømmere i svømmeskolen, samt helt nye Talentholdssvømmere (eller tilsvarende). Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-9 år, og henvender sig til svømmere i svømmeskolen, samt helt nye Talentholdssvømmere (eller tilsvarende). Vi opfordrer til at man som klub kun sender svømmere

Læs mere

INVITATION TIL HERNING GRAND PRIX 2019 D NOVEMBER 2019

INVITATION TIL HERNING GRAND PRIX 2019 D NOVEMBER 2019 INVITATION TIL HERNING GRAND PRIX 2019 D. 8.-10. NOVEMBER 2019 HERNING SVØMMEKLUB INVITERER TIL: HERNING GRAND PRIX 2019 PRISER Individuel start... 60 kr. Holdkap start... 120 kr. Overnatning pr. nat...

Læs mere

REGIONS- MESTERSKABER

REGIONS- MESTERSKABER REGIONS- MESTERSKABER 2019 Regionalt mesterskab for årgangssvømmere OM REGIONSMESTERSKABERNE Regionsmesterskaberne vil i den kommende sæson være for piger årgang 2006 og 2007, samt for drenge årgang 2005

Læs mere

Tidligst 1,5 time efter indledende Søndag d. 29/

Tidligst 1,5 time efter indledende Søndag d. 29/ har hermed fornøjelsen at indbyde din klub til et enestående stævne i et 8 baners stort konkurrencebassin! For 4. år i træk gentager vi denne kæmpe succes Dronning Dorothea Cup. Endnu en gang vil Slotssøbadet

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER

PRAKTISKE OPLYSNINGER 1 2 Vejle Svømmeklub og Dansk Svømmeunion byder hermed velkommen til DM på kortbane (åben klasse), som finder sted fra den 1. til og med den 4. november 2018 i Vejle. Formanden for Vejle Svømmeklub Lars

Læs mere

Om denne folder. Hvad vil Hovedstadens Svømmeklub?

Om denne folder. Hvad vil Hovedstadens Svømmeklub? Om denne folder Denne folder giver dig som forældre og svømmer en introduktion til konkurrencesvømning i Hovedstadens Svømmeklub. Målgruppen for folderen er forældre og svømmere på konkurrenceafdelingens

Læs mere

SPONSORSTÆVNE 2011. Informationsbrev vedr. det årlige sponsorstævne

SPONSORSTÆVNE 2011. Informationsbrev vedr. det årlige sponsorstævne SPONSORSTÆVNE 2011 Informationsbrev vedr. det årlige sponsorstævne Kære STT-Svømmere på VAT Årgang, VAT-elite, STT T1, T2, T3 og T* - samt forældre og søskende. Reserver allerede nu lørdag d. 17. september

Læs mere

Nyt program! Senior, Junior og årgangssvømmere i Køge Svømmeland Børnesvømmere i Herfølge Svømmehal 23/11 25/

Nyt program! Senior, Junior og årgangssvømmere i Køge Svømmeland Børnesvømmere i Herfølge Svømmehal 23/11 25/ Nyt program! Senior, Junior og årgangssvømmere i Køge Svømmeland Børnesvømmere i Herfølge Svømmehal 23/11 25/11-2018 Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal Adresser Køge Svømmeland, Ølby Center 104, DK-4600

Læs mere

Tilmelding ved stævnearrangøren. Den oktober Årgang 3. år Årgang 2. år Årgang 1. år

Tilmelding ved stævnearrangøren. Den oktober Årgang 3. år Årgang 2. år Årgang 1. år Regionsmesterskaberne vil i den kommende sæson være for piger årgang 2004, 2005 og 2006, samt for drenge årgang 2003, 2004 og 2005. Igen i år afvikler vi en Medley Allround-konkurrence. For at deltage

Læs mere

KVIK Årgangs Cup 2016 Det er med stor fornøjelse, at Svømmeklubben KVIK Kastrup byder velkommen til KVIK Årgangs Cup 2016

KVIK Årgangs Cup 2016 Det er med stor fornøjelse, at Svømmeklubben KVIK Kastrup byder velkommen til KVIK Årgangs Cup 2016 KVIK Årgangs Cup 2016 Det er med stor fornøjelse, at Svømmeklubben KVIK Kastrup byder velkommen til KVIK Årgangs Cup 2016 Stævnet giver årgangssvømmere mulighed for at konkurrere under super optimale forhold

Læs mere

OM SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED OM KONKURRENCESVØMNING I SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED

OM SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED OM KONKURRENCESVØMNING I SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED OM KONKURRENCESVØMNING I SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED Svømmeklubben Grindsteds konkurrencehold er et af klubbens ungdomstilbud til de svømmere der ønsker flere udfordringer gennem svømningen. Konkurrencesvømning

Læs mere

CBK Ungdom Nyheder og info om aktiviteter for resten af sæsonen

CBK Ungdom Nyheder og info om aktiviteter for resten af sæsonen CBK Ungdom Nyheder og info om aktiviteter for resten af sæsonen Kære CBK ere, Først en indrømmelse dette nyhedsbrev er langt, men vi håber dog alligevel at I kan finde et pusterum i den travle hverdag

Læs mere

Invitation til REGIONSMESTERSKAB - LANGBANE REGIONSMESTERSKAB PÅ LANGBANE FOR DE TO BØRNEÅRGANGSGRUPPER OG GRUPPEN ÅRGANGSSVØMMERE

Invitation til REGIONSMESTERSKAB - LANGBANE REGIONSMESTERSKAB PÅ LANGBANE FOR DE TO BØRNEÅRGANGSGRUPPER OG GRUPPEN ÅRGANGSSVØMMERE Invitation til REGIONSMESTERSKAB - LANGBANE 2018-2019 REGIONSMESTERSKAB PÅ LANGBANE FOR DE TO BØRNEÅRGANGSGRUPPER OG GRUPPEN ÅRGANGSSVØMMERE OM REGIONSMESTERSKABERNE Stævnet består af to stævnedage, der

Læs mere

Kære spillere og forældre til spillere i Ungdomsafdelingen

Kære spillere og forældre til spillere i Ungdomsafdelingen Kære spillere og forældre til spillere i Ungdomsafdelingen Velkommen til den nye sæson 2018/19 i Holte Badmintonklub. Dette brev indeholder vigtige informationer om sæsonen. Vi håber derfor, at I vil tage

Læs mere

Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013

Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013 Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013 Kolding Svømmeklub og Slotssøbadet har hermed fornøjelsen at indbyde din klub til et enestående stævne, afviklet i to bassiner samtidigt! Et

Læs mere

Informationsfolder Danmarks Mesterskaberne på kortbane 2019, åben klasse

Informationsfolder Danmarks Mesterskaberne på kortbane 2019, åben klasse Informationsfolder Danmarks Mesterskaberne på kortbane 2019, åben klasse Adresser Svømmehal: Svømmestadion Danmark, Gl. Vardevej 60, 6700 Esbjerg. Mødelokaler: Idrættens Hus (OL-lokalet), Gl. Vardevej

Læs mere

KONKURRENCESVØMNING I GLOSTRUP SVØMMEKLUB INFORMATIONSFOLDER 2017

KONKURRENCESVØMNING I GLOSTRUP SVØMMEKLUB INFORMATIONSFOLDER 2017 KONKURRENCESVØMNING I GLOSTRUP SVØMMEKLUB INFORMATIONSFOLDER 2017 1 GSK har svømning på alle niveauer Glostrup svømmeklub (GSK) er en velfungerende svømmeklub på Københavns vestegn. GSK har hold på alle

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 10. september 2018

BESTYRELSESMØDE 10. september 2018 1 BESTYRELSESMØDE 10. september 2018 TILSTEDE: Anders M., Anders K., Tina, Flemming, Bo Rasmussen, Morten, Bo Røse, Sandra AFBUD Kalle Referent Tine 1. Godkendelse af referat Godkendt fra sidste møde 2.

Læs mere

Ringe Svømme-Klubs Internationale Svømmestævne

Ringe Svømme-Klubs Internationale Svømmestævne Ringe Svømme-Klubs Internationale Svømmestævne Ringe Svømme-Klub har hermed fornøjelsen at invitere til internationalt svømmestævne i Ringe Svømmehal for 37. gang. Det bliver et stævne med intensitet og

Læs mere

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. TIL DIG DER ER FORÆLDER Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. En verden af oplevelser! Begyndelsen på en succeshistorie for dig og dit

Læs mere

Holdlederopgaver til stævner

Holdlederopgaver til stævner Holdlederopgaver til stævner Hvad laver en holdleder? En holdleder er med til svømmestævne sammen med svømmer & træner. Skal tage sig af forskellige praktiske opgaver. Skal overnatte ved weekendstævner

Læs mere