søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag Vækning Morgenmad kl Ridelister udfyldes til skovtur Ridelister udfyldes Ridelister udfyldes

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag Vækning Morgenmad kl. 8.00 Ridelister udfyldes til skovtur Ridelister udfyldes Ridelister udfyldes"

Transkript

1 Rytterlejr 2011 SKIVE RIDEKLUB - PROGRAM søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag Vækning Morgenmad kl Ridelister udfyldes til skovtur Ridelister udfyldes Ridelister udfyldes Aktivitet kl Ridning: Øvet dressur - Kenneth Damgaard Begynderspring - Karen Bruun Begynderdressur Rikke Madsen 10.00: Dyrlæge Lisette Møller- Christensen holder foredrag i Rytterstuen Ridning: Begynderdressur Jacob Lillelund Øvet spring Kenneth Damgaard Øvet dressur Rikke Madsen Kl Hold 1: Kvadrille v/ Helle Schiøler Hold 2: Fri leg Kl Hold 1: Fri leg Hold 2: Kvadrille Skattejagt (Juniorudvalget og Rikke M) Hestevognskørsel m/ Siv Würtz Frokost kl Aktivitet kl Pudse- og striglekonkurrence (Rikke M & Rikke P) Rundbold & fodbold (Daniel) Skive Badeland med madpakker (Rikke P, Rikke M, Karina, Daniel) Dans i ridehallen Ponygames (AK og Helene) kaffe kl Aktivitet kl : Ankomst og teltopsætning (Jane Neess) Fælles velkomst og regelgennemgang Ponytrav (Jane Neess) Agility og strandtur med shetlandsponyer hos Mette Skov Skive Badeland med madpakker (Rikke P, Rikke M, Karina, Daniel) Pudse sadler og trenser Heste på sommergræs Oprydning og pakning Aftensmad kl Grisefest Aktivitet kl Navneleg Aftenskridttur Ridning Flad-ud og rundbold Lejrbål - (Rikke Pallesen) T-Shirts (Rikke M & Birgitte) (dressurniveau) v/ Ellen Bak Sørensen (AK og Rikke P) kaffe - God nat kl Afsked

2 Søndag d. 26. juni 2011 kl mødte piger og én dreng - forventningsfulde børn op på Skive Rideklub medbringende telte, dyner, soveposer, ponyer, foder, slik, skiftetøj, badetøj og ridetøj. Telte blev sat op og børnene fordelt efter alder og ønsker. Ganske få opbytninger gjorde, at alle var meget tilfredse og klar til en uge i hestens tegn. Formand Jane Neess bød velkommen og gennemgik lejrens regler for de fremmødte børn. Ved aftensmadstid fik hver deltager udleveret en T-shirt med klubbens logo og eget navn på hvilket viste sig at være en god ide, så de voksne havde en chance for at huske, hvad børnene hed. Mandag skulle aktiviteterne så for alvor begynde. Om formiddagen valgte børnene mellem øvet dressur ved Kenneth Damgaard, begynderspring ved Karen Bruun og begynderdressur ved Rikke Madsen. Alle gik til den med krum hals og fik nye udfordringer. Om eftermiddagen var der striglekonkurrence det blev testet, hvem der havde de bedste evner til at pynte en pony, så den kunne være klar til stævne. Alle ponyer og heste blev flot flettet og vasket skinnende rene. Når ponyen bliver ren, bliver fingrene beskidte! Sidst på eftermiddagen gik turen i samlet flok om på Skive trav, hvor der blev spændt for sulkyerne og kørt ponytrav, hvilket var en helt anderledes hesteoplevelse for de fleste. Selv en lille pony kan trække et læs med hele tre børn. Mandag sluttede med en skridttur i skoven for de børn, der havde energi og lyst. Lejrbålet blev tændt og snobrød bagt som afslutning på en god og begivenhedsrig dag.

3 Snobrød stadig favorit som natmad. Tirsdag formiddag kom dyrlæge Lisette Møller Christensen, Salling Hestepraksis, forbi og fortalte om sygdomme og behandling af heste. Hun medbragte et hestekranie, så selv de små lejrdeltagere havde mulighed for at forstå, hvad der blev snakket om. Foredraget gjorde så meget indtryk, at børnene senere var fulde af gode råd til, hvad der skulle gøres ved en pony med dårlig mave. Frokosten blev indtaget og der blev spillet bol, før turene hen på eftermiddagen gik i bil til Lundø, hvor Mette Skov viste agility for shetlandsponyer. Alle var meget begejstrede for de små dyr og imponerede over, hvad de kunne udrette. Som en velfortjent afkøling, fik børnene lov at tage de små ponyer med ud at bade. Hele flokken ilede hjem til rideskolen, hvor Venneforeningen stod klar med burgere til hele banden, inden der om aftenen var dressurundervisning ved Ellen Bak Sørensen. Godte trætte og meget beskidte gik ungerne til ro, og de voksne kunne hvile ørerne lidt efter dagens oplevelser. Om onsdagen var der igen ride undervisning på forskellige niveauer. Denne gang var der begynderdressur ved Jacob Lillelund, øvet spring ved Kenneth Damgaard og øvet dressur ved Rikke Madsen. Igen tog børnene positivt imod de nye underviseres udfordringer og forsøgte på bedste vis at blive dygtigere til de forskellige discipliner. Efter tre dage i sol og støv gik eftermiddagsturen til Skive Badeland, hvor alle kunne få et velfortjent bad. Fliser og riste i bruserummet viste tydeligt, at det var tiltrængt: Der var jord, støv og halm overalt det må have krævet lidt ekstra rengøring efterfølgende. En forældre var forbi to timer senere, og der var stadig enkelte halmspor, så hun var ikke i tvivl om, at rideklubbens børn havde været forbi. Alle ungerne klar til afgang mod Skive Badeland Torsdagformiddag fik alle endnu en udfordring. Der skulle nemlig rides kvadrilleridning på to hold under ledelse af Helle Schiøler. Mange af børnene var meget overraskede over, at de kunne ride så flotte formationer på hestene på to flotte rækker, som krydsede hinanden på forskellig vis. De to hold red hver i ca. en time opdelt i privat- og elevryttere. Begge hold var meget dygtige og fik stor ros af Helle efterfølgende.

4 Kvadrilleridning ved Helle Schiøler Efter frokost var der dømt dans i den lille ridehal, hvor der blev rystet hofter og svinget ben og arme. Alle sadler og trenser fik en ordentlig omgang og blev pudset, så de kan være fine til næste sæson. Endnu engang blev lejrbålet tændt, denne gang for at riste skumfiduser til kiksesandwich. Efter morgenmaden om fredagen mødte klubbens juniorudvalg (Rikke Madsen, Astrid Paulsen, Emma Weirsøe og Mathilde Larsen) op og gennemførte en skattejagt for alle lejrens deltagere. Opgaverne undervejs bestod blandt andet i at lave en flot skulptur, gætte hesteting, skrive sang og mange andre sjove opgaver. Der blev fremstillet mange kreative skulpturer og skrevet mange sjove sange om lejren. Efter skattejagten var der tur i hestevogn til alle.

5 Siv Würtz og Zaren stod for hestevognsturene. Hestevognen, som blev kørt af Siv Würtz, gav en 10-minutters tur til alle holdene, inden frokosten blev serveret. Efter den velfortjente frokost blev deltagerne delt i to hold og der skulle laves ponygames, hvilket er en slags stafet til hest. Der blev givet point ved hver øvelse og alle på holdet skulle gennemføre banen, hvor man undervejs skulle af og på hesten nogle gange. Inden den store afslutningsgrisefest for børn, forældre og hjælpere blev alle rideskolens heste og ponyer lukket på græsfolden, hvor de skal tilbringe juli måned for at lade op til næste sæson med start i august. Omkring 120 mennesker deltog i grisefesten fredag aften. Maden på lejren var meget varieret, så der var noget for enhver smag, og børnene havde en ualmindelig god appetit. Til morgenmad var der cornflakes, havregryn, brød, pålæg, mælk og juice, som blev fortæret med god appetit. Frokosten bestod af rugbrød, pålæg, tunsalat, makrel, lun leverpostej og saftevand, mens der til aften blev spist lasagne m/ salat, burgere, kylling m/ bagt kartoffel, Pasta og kødsovs alt sammen i kæmpestore mængder. Ugen sluttede med en grisefest for børn, forældre og hjælpere alt i alt 120 mennesker spiste helstegt gris med salat, brød og kartofler. Om eftermiddagen og om aftenen blev der hver dag serveret kage og frugt til fri afbenyttelse. Kiosken var åben et par gange om dagen, så der kunne købes lidt guf, men mest af alt den populære slush ice. Vejret viste sig fra sin pæneste side: De første dage var det meget varmt, hvorefter der kom en enkelt dag med ganske lidt regn, før det igen blev lidt lunere, men denne gang overskyet. Humøret var højt, og nogle af de kommentarer, der hørtes var: Hvor har det bare været fedt. Jeg har ikke redt hår i en hel uge nu. Jeg elsker ridelejr

6 Må vi komme igen næste år? Bare vi kunne blive en uge mere? Behøver man gå i bad? Jeg kan ikke finde mine sko. Hvornår skal vi spise? Må jeg få et stykke kage mere? Den positive stemning varede hele ugen og der skal lyde en stor tak til alle de frivillige hjælper og forældre, som gjorde det muligt at gennemføre en helt igennem perfekt rideoplevelsesferie for de 37 fremmødte børn.

Ankomst kl. 14 klar til at hjælpe de mindre ryttere med at blive klar til deres opvisning (måske der skal lægges bomme ud mm.)

Ankomst kl. 14 klar til at hjælpe de mindre ryttere med at blive klar til deres opvisning (måske der skal lægges bomme ud mm.) Tirsdag den 30. juni: Ankomst kl. 14 klar til at hjælpe de mindre ryttere med at blive klar til deres opvisning (måske der skal lægges bomme ud mm.) - Plejehjemmet kommer ca. kl. 15 og ser opvisningen.

Læs mere

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde Sommerskole En verden udenfor Fællesskab på den fede måde 2013 Sommerskole i Kirkeladen Kære sommerskoledeltagere. Efter en skøn uge i dejligt selskab, synes vi, at I skal vide, at det var skønt at være

Læs mere

Overnatning i Buerup d. 22 23. august 2013

Overnatning i Buerup d. 22 23. august 2013 Torsdag d. 22. august Så kom dagen endelig hvor vi igen skulle af sted på overnatning i Buerup, så da vi havde sagt farvel til mor og far, og bussen var pakket, blev GPS en indstillet til forsamlingshuset

Læs mere

Program for NLD-lejr den 11.-13. oktober 2013

Program for NLD-lejr den 11.-13. oktober 2013 Program for NLD-lejr den 11.-13. oktober 2013 Så er det igen tid til at pakke familien, tandbørsterne og det gode humør NLD-lejren afholdes i naturskønne omgivelser i Fuglsø ved Mols Bjerge Ekstra luksus:

Læs mere

DYR PÅ LANDET & FRA JORD TIL BORD

DYR PÅ LANDET & FRA JORD TIL BORD DYR PÅ LANDET & FRA JORD TIL BORD Vi glædede os vist begge rigtig meget til vores første temauge og var nok samtidig lidt spændte på hvordan det hele ville forløbe. Det var jo meget anderledes især for

Læs mere

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejer 2015.

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejer 2015. Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejer 2015. Ridelejren er en oplevelsesrig uge i samvær med heste og gode kammerater, hvor vi glæder os til at se elev og privat ryttere. Vi starter op søndag

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

Stald Bugges ride eventyr

Stald Bugges ride eventyr Stald Bugges ride eventyr Her har du muligheden for at deltage i Danmarks sjoveste og samtidig meget lærerige ride lejr i uge 26 og/eller uge 32. Det foregår på Stald Bugge, Juelsmindevej 260, 7120 vejle.

Læs mere

Foreløbigt program TalentWeek 2016

Foreløbigt program TalentWeek 2016 Foreløbigt program TalentWeek 2016 Herunder findes det foreløbige program for TalentWeek 2016. Bemærk at mindre ændringer kan forekomme. Det endelige program udleveres til alle deltagerne på TalentWeek

Læs mere

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejr 2016.

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejr 2016. Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejr 2016. Ridelejren er en oplevelsesrig uge i samvær med heste og gode kammerater, hvor vi glæder os til at se elev og privat ryttere. Vi starter op søndag d.

Læs mere

Program for NLD-lejr den 5.-7. april 2013

Program for NLD-lejr den 5.-7. april 2013 Program for NLD-lejr den 5.-7. april 2013 Så er det igen tid til at pakke familien, tandbørsterne og det gode humør. NLD-lejren afholdes i naturskønne omgivelser i Fuglsø ved Mols Bjerge Bogensholmlejren

Læs mere

Nyhedsbrev nr Generalforsamling. Jette Staldgaard. Farvel til Michèle.

Nyhedsbrev nr Generalforsamling. Jette Staldgaard. Farvel til Michèle. Nyhedsbrev nr.2 2018 Generalforsamling Vi har afholdt den årlige generalforsamling. Der var ikke de store emner på programmet. Desværre har vi måtte sige farvel til Michèle i bestyrelsen. Da Michèle først

Læs mere

Kostpolitik for Jejsing BørneUnivers 2014 Jejsing BørneUnivers er i overensstemmelse med Tønder kommunes mad og måltidspolitik.

Kostpolitik for Jejsing BørneUnivers 2014 Jejsing BørneUnivers er i overensstemmelse med Tønder kommunes mad og måltidspolitik. Kostpolitik for Jejsing BørneUnivers 2014 Jejsing BørneUnivers er i overensstemmelse med Tønder kommunes mad og måltidspolitik. Med baggrund i sundhedsstyrelsens 8 kostråd skal vi i Jejsing BørneUnivers

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

Fredag d. 28/6 Søndag d. 30/6 2013 (det er i år 16 gang SSK deltager)

Fredag d. 28/6 Søndag d. 30/6 2013 (det er i år 16 gang SSK deltager) Fredag d. 28/6 Søndag d. 30/6 2013 (det er i år 16 gang SSK deltager) Hvad kan i læse om i præsentationen? Status på tilmeldinger Hvor mange bliver vi Transport til Kibæk og mødetid (for de spillere der

Læs mere

Kostpolitik. Dokumentnavn: Folder Dokument #: 2115084 Forfatter: DL9YJS

Kostpolitik. Dokumentnavn: Folder Dokument #: 2115084 Forfatter: DL9YJS 1 Kostpolitik 1 Forord: Tønder kommunes overordnede kostpolitik danner grundlag for børnehavens kostpolitik. 2 Målsætningen: Vi vil sikre sunde og glade børn i Tønder Kommune. Tønder Kommune forventer

Læs mere

Program for NLD-lejr den 4.-6. april 2014

Program for NLD-lejr den 4.-6. april 2014 Program for NLD-lejr den 4.-6. april 2014 Så er det igen tid til at pakke familien, tandbørsterne og det gode humør. NLD-lejren afholdes i naturskønne omgivelser i Fuglsø ved Mols Bjerge Bogensholmlejren

Læs mere

Fredag den 9. juli Afgang fra klubben kl. 14. Bussen og de medfølgende forældres biler blev proppet til det yderste med bagage og mad til de 7 dage.

Fredag den 9. juli Afgang fra klubben kl. 14. Bussen og de medfølgende forældres biler blev proppet til det yderste med bagage og mad til de 7 dage. Kofucamp 2010 Teams: Team 1: Sempai Laurits Team 2: Sempai Mads Team 3: Sempai Monica Team 4: Sempai Sebastian Fredag den 9. juli Afgang fra klubben kl. 14. Bussen og de medfølgende forældres biler blev

Læs mere

Årets sjoveste SOMMERCAMP i Middelfart Sejlklub. incl. en goodiebag med gaver til alle

Årets sjoveste SOMMERCAMP i Middelfart Sejlklub. incl. en goodiebag med gaver til alle Årets sjoveste SOMMERCAMP i Middelfart Sejlklub incl. en goodiebag med gaver til alle Middelfart Sejlklub byder velkommen til Sommercamp 2019 fra søndag den 30. juni til fredag den 5. juli I løbet af ugen

Læs mere

forældrene i valget af en sund madpakke og kan derfor anbefale følgende retningslinjer:

forældrene i valget af en sund madpakke og kan derfor anbefale følgende retningslinjer: Vores mål med en kostpolitik er, at sikre børnene en sund kost i det daglige og dermed indføre sunde kostvaner på længere sigt. De fleste børn opholder sig en stor del af dagen i børnehaven, personalet

Læs mere

Familie Camp Klim Strand Camping

Familie Camp Klim Strand Camping Familie Camp 2019 Klim Strand Camping rogram til DAI Familie Camping - Sommer 2019 Vi har hermed fornøjelsen at fremlægge et godt og super hyggeligt program til DAI's Familie-Camping på Klim Strand Camping.

Læs mere

Kostpolitik Sfo Åen Sengeløse skole 2010

Kostpolitik Sfo Åen Sengeløse skole 2010 Kostpolitik Sfo Åen Sengeløse skole 2010 Formålet: At stille alle børn på Sfoèn lige At give børnene gode og sunde kostvaner og dermed på længere sigt større livskvalitet At børn, personale og forældre

Læs mere

Nedenfor er beskrevet de rammer Frederiksberg Kommune har opstilet for bestyrelsens arbejde med mad og måltidspolitikken for Børnehuset Adilsvej.

Nedenfor er beskrevet de rammer Frederiksberg Kommune har opstilet for bestyrelsens arbejde med mad og måltidspolitikken for Børnehuset Adilsvej. Baggrund Nedenfor er beskrevet de rammer Frederiksberg Kommune har opstilet for bestyrelsens arbejde med mad og måltidspolitikken for Børnehuset Adilsvej. Frederiksberg Kommune har besluttet, at der skal

Læs mere

Program for NLD-lejr den oktober 2016

Program for NLD-lejr den oktober 2016 Program for NLD-lejr den 14-16 oktober 2016 Så er det igen tid til at pakke familien, tandbørsterne og det gode humør og denne gang for sidste gang. Lejr for børn med diagnoser og deres familier Bogensholmlejren

Læs mere

Skoleelevers spisevaner

Skoleelevers spisevaner Københavns Universitet Pro Children Institut for Folkesundhedsvidenskab Oktober 2003 Skoleelevers spisevaner Spørgeskema til elever Oktober 2003 Kære skoleelev Vi beder dig hjælpe os med en undersøgelse

Læs mere

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage. Billede på forsiden: fælles fødselsdagstur for okt., nov., og dec. børnene. Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Sommerferien 2017 Så står vi overfor dette års sommerferie, eller mere korrekt skolernes sommerferie, da det jo kun er børnene der har fri fra skole i 7 uger!! Børnehuset,

Læs mere

Stensnæsskolen. Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer, og glæder os til vi ses igen mandag den 12. august 2013 kl. 8.40. Juli 2013.

Stensnæsskolen. Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer, og glæder os til vi ses igen mandag den 12. august 2013 kl. 8.40. Juli 2013. Stensnæsskolen Juli 2013 Nyhedsbrev Årgang 12 Nummer 7 I dette nummer: Skolebus 1 Nye ringetider 2 0.A på Thorup Hede 3 5.A s piger på bytur 4-5 Venskabsklasser 6-8 4.A i Sverige 8-10 2.A laver e-bøger

Læs mere

Kære børn og forældre

Kære børn og forældre Kære børn og forældre Så er den danske sommer for alvor kommet over os, og det nyder vi i fulde drag! Så derfor har vi en masse udendørs aktiviteter på programmet i denne måned Mandag den 4. juni tager

Læs mere

Klubtur til Rønde så er vi klar!

Klubtur til Rønde så er vi klar! Lunderskov den 25. marts 2010 Klubtur til Rønde så er vi klar! Vi håber, at materialet er til at gå til. Hej alle LBK ere Så nærmer tiden sig for årets klubtur til Rønde - vi håber, at I glæder jer. Alle

Læs mere

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Nyhedsbrevet indeholder: Tyverier fra garderoben, og hvad vi gør ved det 24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Sommerferieaktiviteter Fremtiden for børnene fra Mørk skole Koloni

Læs mere

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo ---

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo --- Deltagere: Michelle, Marianne R, Pernille, Michael og Ove Personale: Rita, Karen og Kurt Mandag den 26. juli. Dagen begyndte tidligt med bad og morgenmad. Kurt pakkede bussen medens der blev spist morgenmad.

Læs mere

Velkomstfolder. Børnehaven Myretuen VI HAR ALTID VARM KAFFE PÅ KANDEN. Børnehaven Myretuen. Egeballe 1A 5672 Broby Tlf. 72 53 44 20 / 72 53 44 21

Velkomstfolder. Børnehaven Myretuen VI HAR ALTID VARM KAFFE PÅ KANDEN. Børnehaven Myretuen. Egeballe 1A 5672 Broby Tlf. 72 53 44 20 / 72 53 44 21 Velkomstfolder Børnehaven Myretuen VI HAR ALTID VARM KAFFE PÅ KANDEN Børnehaven Myretuen Egeballe 1A 5672 Broby Tlf. 72 53 44 20 / 72 53 44 21 Indhold Velkommen... 2 Åbningstider... 2 Lukkedage... 2 Adresse...

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr Nyhedsbrev nr. 5 2017 Vi vil fra tirsdag d. 2/5 mellem kl. 16-17 have et nyt hold i ride klubben. Det er et hold for de mindste fra 2-6 år. Vi starter stille op med at gøre ponyerne klar og går så i ridehuset

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 1 Nr. 7 / 1. JULI 2004 RØDOVRE BYGGELEGEPLADS www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 2 Vitsen: Hvad viser man en kvinde, der har kørt

Læs mere

Ridelejr 2-2014. Program. Mandag d. 4. august. Ankomst, teltopsætning. Samling i rytterstuen (kage, saft, frugt) - Regler - Ponyfordeling - Holddeling

Ridelejr 2-2014. Program. Mandag d. 4. august. Ankomst, teltopsætning. Samling i rytterstuen (kage, saft, frugt) - Regler - Ponyfordeling - Holddeling Ridelejr 2-2014 Program Mandag d. 4. august Kl. 14.00 Kl. 16.00-17.00 Kl. 17.00-18.00 Kl. 19.00 Kl. 20.00 -? Ankomst, teltopsætning. Samling i rytterstuen (kage, saft, frugt) - Regler - Ponyfordeling -

Læs mere

Kostpolitik ved evt. madordning i Hornsyld Idrætsbørnehus

Kostpolitik ved evt. madordning i Hornsyld Idrætsbørnehus Kostpolitik ved evt. madordning i Hornsyld Idrætsbørnehus Forord I Hornsyld Idrætsbørnehus sætter vi fokus på sund kost. Derfor har vi fundet det relevant at udvikle en kostpolitik, idet vi anser barnets

Læs mere

Aktivitetsoversigt! Tlf.: 96 49 59 00 SMS: 20 80 59 21 heste@meldinfo.dk www.meldgaardheste.dk. www.facebook.com/meldgaardheste.dk

Aktivitetsoversigt! Tlf.: 96 49 59 00 SMS: 20 80 59 21 heste@meldinfo.dk www.meldgaardheste.dk. www.facebook.com/meldgaardheste.dk Sjørupvej 13 Grønnerup 9640 Farsø Aktivitetsoversigt! Tlf.: 96 49 59 00 SMS: 20 80 59 21 heste@meldinfo.dk www.meldgaardheste.dk www.facebook.com/meldgaardheste.dk Islænder Ridecenter & Friluftsliv. Center

Læs mere

Spis frugt og grønt. hver dag og til alle måltider. Tips. Lav aftaler med dit barn

Spis frugt og grønt. hver dag og til alle måltider. Tips. Lav aftaler med dit barn Lav aftaler med dit barn Spis frugt og grønt Børn mellem 3-6 år skal spise 2 stykker frugt og 200 g grønsager om dagen hver dag og til alle måltider Børn mellem 1-3 år skal have frugt og grønt til alle

Læs mere

Her boede Anna, Anne, Karin, Laila, Line, Maja, Mads og Pernille der fulgtes af Kent O., Helle E., Lena, Gerd og Stig.

Her boede Anna, Anne, Karin, Laila, Line, Maja, Mads og Pernille der fulgtes af Kent O., Helle E., Lena, Gerd og Stig. Her boede Anna, Anne, Karin, Laila, Line, Maja, Mads og Pernille der fulgtes af Kent O., Helle E., Lena, Gerd og Stig. Søndag d. 15.02.09 Den blå bus kørte fra Limfjordsskolen kl. 1500, med Maja, Anne,

Læs mere

Split. Sidste nummer af SPLIT Billeder Fra Bürstadt Interview med Hanne Jørgensen. www.silkeborg-p-d.dk. Medlemsblad for Silkeborg Pigerne & Drengene

Split. Sidste nummer af SPLIT Billeder Fra Bürstadt Interview med Hanne Jørgensen. www.silkeborg-p-d.dk. Medlemsblad for Silkeborg Pigerne & Drengene Split Medlemsblad for Silkeborg Pigerne & Drengene www.silkeborg-p-d.dk Sidste nummer af SPLIT Billeder Fra Bürstadt Interview med Hanne Jørgensen August 2007 Siden er det blevet til rundt regnet 50 store

Læs mere

Familie-camp 2017 Ertebølle Strand Camping

Familie-camp 2017 Ertebølle Strand Camping Familie-camp 2017 Ertebølle Strand Camping Region Nordjylland Idrætsanlægget Åvej 25 9400 Nørresundby Tlf.: 98111711 Telefon 40104572 E-Mail:post@dai-nordjylland.dk rogram til Familie - Camping sommeren

Læs mere

Mogenstrup Sportsuge 2016

Mogenstrup Sportsuge 2016 Daglige aktiviteter Teltet og slik boden er åben hver aften fra onsdag. Tennis-, ringoog volley-banerne er åbne hver dag Hoppeborg Sumobrydning Diverse lege for børn Mogenstrup Sportsuge 2016 Onsdag d.

Læs mere

Kost-og bevægelsespolitik for Den danske Børnehave Løgumkloster.

Kost-og bevægelsespolitik for Den danske Børnehave Løgumkloster. Kost-og bevægelsespolitik for Den danske Børnehave Løgumkloster. De fleste børn tilbringer meget tid i daginstitution og to måske tre af dagens måltider, bliver spist her. I måltidspolitikken for Tønder

Læs mere

Nyhedsbrev nr Åbent hus ifm. Svendborg Sportsfestival. Arbejdsdag d

Nyhedsbrev nr Åbent hus ifm. Svendborg Sportsfestival. Arbejdsdag d Nyhedsbrev nr. 3 2018 Tankefuld rideklub vil være repræsenteret ved skoleidrættens forårsfestival torsdag d: 7/6 ved SG huset. Hvor der mulighed for 6. klasserne på kommunens skoler at prøve forskellige

Læs mere

Diætiske retningslinjer

Diætiske retningslinjer Diætiske retningslinjer Indledning Denne pjece handler om vores anbefalinger til dig vedrørende hvad du spiser og drikker. Disse anbefalinger er etableret med det mål at du taber dig i vægt og får gode

Læs mere

Kostpolitik For. Børnehuset Skovtroldene

Kostpolitik For. Børnehuset Skovtroldene Kostpolitik For Børnehuset Skovtroldene Skovtroldenes kostpolitik tager udgangspunkt i Skanderborg kommunes kostpolitik for daginstitutionsområdet, og fødevarestyrelsens anbefalinger om de 8 kostråd. Den

Læs mere

Kost og sundhedspolitik

Kost og sundhedspolitik Kost og sundhedspolitik Ud fra Slagelse kommunes vejledning har Børnehuset ved Noret, i samarbejde med forældrebestyrelsen sammensat følgende principper for kost og sundhedspolitik. Formål Formålet med

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

Sundhedspolitik for Børnehaven Bredstrupsgade.

Sundhedspolitik for Børnehaven Bredstrupsgade. Sundhedspolitik for Børnehaven Bredstrupsgade. Børnehaven Bredstrupsgades lokale sundhedspolitik er udarbejdet i et samarbejde mellem personale og forældrebestyrelse. Sundhedspolitikken har sit udgangspunkt

Læs mere

SYDBANK VESTKYST CUP 2012

SYDBANK VESTKYST CUP 2012 INDBYDELSE TIL SYDBANK VESTKYST CUP 2012 I UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL D. 2. 4. NOVEMBER 2012 ARRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB Sydbank Vestkyst Cup 2012 Esbjerg Svømmeklub har hermed fornøjelsen at indbyde

Læs mere

Åbningstider i Havblik

Åbningstider i Havblik Velkommen I Havblik Åbningstider i Havblik Mandag torsdag: 6.45-16.30 Fredag : 6.45 15.45 Der kan, hvis der er et arbejdsrelateret behov søges om udvidet åbningstid i tidsrummet fra kl. 06.00 6.45. Skema

Læs mere

SOMMERSJOV I VEST. og. Aktiviteterne afholdes i den første uge af din sommerferie,

SOMMERSJOV I VEST.   og. Aktiviteterne afholdes i den første uge af din sommerferie, SOMMERSJOV I VEST Aktiviteterne afholdes i den første uge af din sommerferie, uge 27 Mandag d. 2. juli fredag d. 6. juli 2018 Der er sjov for både store og små, så skynd dig at melde dig til, så du kan

Læs mere

Det er så sjovt på Sydbank SommerCamp

Det er så sjovt på Sydbank SommerCamp Hundredvis af hesteglade børn har i løbet af sommeren uploadet videoer og billeder til Sydbank SommerCamps hjemmeside i håbet om at vinde en plads på den eftertragtede ridelejr. 13 heldige vindere, som

Læs mere

Patientinformation. Kost anbefalinger. Til overvægtige børn og deres familie

Patientinformation. Kost anbefalinger. Til overvægtige børn og deres familie Patientinformation Kost anbefalinger Til overvægtige børn og deres familie Kvalitet Døgnet Rundt Børneafdelingen Sund kost Indledning: Denne pjece handler om nogle kost anbefalinger til dig og din familie.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 41 2013. Efterårsferie!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 41 2013. Efterårsferie! Fælles info Efterårsferie! Vi har åbent i efterårsferien fra kl. 06.30 til 16.00. Bemærk venligst at vi lukker 1 time tidligere end til daglig! Tilmelding ikke nødvendig (se forklaring om dette i de sidste

Læs mere

Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år.

Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år. 50 års jubilæum Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år. 50 år er meget lang tid at skulle forholde sig til, og samfundet vil sandsynligvis

Læs mere

Kostpolitik for HellumHejHuset børnehave under Hellum FRI

Kostpolitik for HellumHejHuset børnehave under Hellum FRI Kostpolitik for HellumHejHuset børnehave under Hellum FRI Formålet med at have en kostpolitik, er at bidrage til styrkelse af børns sundhed, både her og nu og på længere sigt. For HellumHejHuset er det

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter August 2014 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Flere af jer deltog

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP PÅ TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE. Læs mere på www.haarslevefterskole.

FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP PÅ TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE. Læs mere på www.haarslevefterskole. FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP PÅ TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE Læs mere på www.haarslevefterskole.dk IDRÆT / DRAMA / FRILUFTSLIV MUSIK / MEDIE / KREATIV HÅRSLEV EFTERSKOLES

Læs mere

FDF Agedrup byder dig nu velkommen til noget af det bedste vi har i FDF, nemlig årets sommerlejr.

FDF Agedrup byder dig nu velkommen til noget af det bedste vi har i FDF, nemlig årets sommerlejr. Kære Lejrdeltager FDF Agedrup byder dig nu velkommen til noget af det bedste vi har i FDF, nemlig årets sommerlejr. Sommerlejren er en lille uge sammen med alle vennerne fra de ugentlige møder, hvor fantasi,

Læs mere

18.00 Velkomst, præsentation af udvalg og hjælpere, opråb af klubber Aftensmad - orientering om aftenaktivitet

18.00 Velkomst, præsentation af udvalg og hjælpere, opråb af klubber Aftensmad - orientering om aftenaktivitet Søndag 14.00 Indskrivning. Lederen melder klubben til straks ved ankomst. 18.00 Velkomst, præsentation af udvalg og hjælpere, opråb af klubber Aftensmad - orientering om aftenaktivitet 19.00 Ledermøde

Læs mere

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt Mandag d. 26. september kl. 20:10 fløj 9.Q, og ankom i Finland kl. 22:40. Der skete ikke noget særligt på flyveturen, de fleste sad bare og snakkede eller hørte musik. Vi boede i hytter. Meget fine hytter.

Læs mere

LEJRSKOLE RIBE Y-klassen Oktober 2008 Sissel, Lotte, Clara-Maria, Pernille, Aske, Mads, Henrik og Jonas Stig, Sanne, Gerd, Tinna, Anette og Lisbeth

LEJRSKOLE RIBE Y-klassen Oktober 2008 Sissel, Lotte, Clara-Maria, Pernille, Aske, Mads, Henrik og Jonas Stig, Sanne, Gerd, Tinna, Anette og Lisbeth LEJRSKOLE RIBE Y-klassen Oktober 2008 Sissel, Lotte, Clara-Maria, Pernille, Aske, Mads, Henrik og Jonas Stig, Sanne, Gerd, Tinna, Anette og Lisbeth Mandag d. 6. oktober Klokken 9.00 var de to busser og

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

Børnebyens kostpolitik

Børnebyens kostpolitik Børnebyens kostpolitik Kernehuset / Kastanjehuset PILDAMSVEJ 4 C HAVNBJERG 6430 NORDBORG Kostpolitik: Sund mad God madpakke Hyggelige måltider God oplevelse behov Redigeret oktober 2011 Forord Kostpolitikken

Læs mere

alle drenge fra 6-13 år til drengelejr

alle drenge fra 6-13 år til drengelejr Drengelejr 2009 Drengeudvalget i DGI Sydvest indbyder alle drenge fra 6-13 år til drengelejr Hvad er drengelejr? 24 timer, hvor du laver gymnastik og prøver en masse andre forskellige ting. På lejren skal

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Patientinformation. Kost anbefalinger. Til overvægtige børn og deres familie. Regionshospitalet Randers Børneafdelingen

Patientinformation. Kost anbefalinger. Til overvægtige børn og deres familie. Regionshospitalet Randers Børneafdelingen Patientinformation Kost anbefalinger Til overvægtige børn og deres familie Regionshospitalet Randers Børneafdelingen Sund kost Indledning: Denne pjece handler om nogle kost anbefalinger til dig og din

Læs mere

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Velkommen Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Mail: Annette R. Jensen arjen@gribskov.dk (områdeleder) Netti Bromose cnebr@gribskov.dk (daglig pædagogisk

Læs mere

Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018

Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018 Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018 Kære alle Nu nærmer sommerferien sig med hastige skridt; 6.klasserne er ved at gøre klar til sidste skoledag på Espe Skole, og solen samt sommervarmen er her

Læs mere

Sommeraktiviteter for 25. gang

Sommeraktiviteter for 25. gang Sommeraktiviteter for 25. gang En weekend uden ipads og smartphones for børn i Odder Kommune lyder næsten usandsynligt. Men det var realiteterne for børnene på Hou Skole, som traditionen tro netop har

Læs mere

Støt vores sponsorer. de støtter os

Støt vores sponsorer. de støtter os Støt vores sponsorer de støtter os Prisliste pr. 1.april 2019 ½ time pr. uge (max. 6 elever pr. hold) 1 time pr uge (max. 6 elever pr. hold) 1 time voksen (over 18 år. 4 elever pr. hold) 235,00 kr. pr.

Læs mere

Dagbog fra DF turen til Christiansborg.

Dagbog fra DF turen til Christiansborg. Dagbog fra DF turen til Christiansborg. Dagen d. 3-6 2014 starter tidligt, da vi skal med bussen fra Rønde kl. 07,00. På stationen mødes vi med resten af vores gruppe, Peter og Lilli kommer med fuld oppakning,

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har nydt ferien og fået samlet ny energi, så I er klar til sensommerens og efterårets

Læs mere

Velkommen til Sct. Michaels Børnehave

Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Gade 10 6000 Kolding Tlf. 75529438 email: post@sct-michaels-bornehave.dk 12 kan der være oplæg fra enten personalet eller andre,

Læs mere

SanseSlottets Madpolitik

SanseSlottets Madpolitik SanseSlottets Madpolitik Revideret februar 2014 Indhold Hvem får mad?... 2 Formål... 2 Målsætning... 2 Morgenmad... 2 Formiddags og eftermiddagsmad... 2 Frokost... 3 Drikkelse... 3 Spise-café... 3 Måltids-miljø...

Læs mere

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N 2013 Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer Årets Rusprogram Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N Velkomst fra tutorteamet Kære alle dejlige, nye studerende

Læs mere

Velkommen I Dagplejen

Velkommen I Dagplejen Velkommen I Dagplejen Dorrith Glibstrup Skovvejen 23 6064 Jordrup Mobil nr. 4016 9267 Åbningstider: Man-tors 6.45-16.30 Fredag 6.45-15.45 Jeg hedder Dorrith Glibstrup og er født i 1962. Jeg har været dagplejer

Læs mere

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og Kære forældre Tirsdag morgen kl. 8.15 tog vi afsted mod Paris og i første omgang Maastricht. Vi gjorde nogle ophold undervejs og nåede frem kl. 20 til vores vandrehjem. Vi fik lidt at spise og gik meget

Læs mere

Meditative vandringer

Meditative vandringer 2016 Meditative vandringer En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 10.7-17.7. 2016 Side 2 Meditative vandringer 2016 En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro

Læs mere

INVITATION TIL NLD-LEJR 10-12 APRIL 2015

INVITATION TIL NLD-LEJR 10-12 APRIL 2015 INVITATION TIL NLD-LEJR 10-12 APRIL 2015 Lejr for børn med diagnoser og deres familier NLD-lejren afholdes i naturskønne omgivelser i Fuglsø ved Mols Bjerge OPLEV Dejlige fællesrum Familieværelser til

Læs mere

nr., dato ttty VELKOMMEN Kære barn og forældre Jeres familie bydes rigtig hjertelig velkommen til KKFO Ørestad Skole.

nr., dato ttty VELKOMMEN Kære barn og forældre Jeres familie bydes rigtig hjertelig velkommen til KKFO Ørestad Skole. VELKOMMEN Til KKFO Ørestad Skole Start tirsdag d. 1. april 2014 April 2014 Highlights Vores åbningstid er kl. 6:30 17:00 alle hverdage. Kl. 6:30-7:30 serverer vi morgenmad for de børn, der måtte have behov.

Læs mere

Personaleseminar 15.-16. november på Hotel Scandic, Silkeborg

Personaleseminar 15.-16. november på Hotel Scandic, Silkeborg Personaleseminar 15.-16. november på Hotel Scandic, Silkeborg Formøde: Konsulenterne Skjold Fink og Frans van der Woude, der stod for personaleseminaret, besøgte alle 3 BSS biblioteker henholdsvis fredag

Læs mere

Velkommen i Børnehaven Myretuen

Velkommen i Børnehaven Myretuen Velkommen i Børnehaven Myretuen VI HAR ALTID VARM KAFFE PÅ KANDEN Børnehaven Myretuen Egeballe 1A 5672 Broby Tlf. 72 53 44 20 / 72 53 44 21 Indhold Velkommen... 2 Åbningstider... 2 Lukkedage... 2 Adresse...

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nu er det sommer Og hvor det herligt. Så er der gået en måned siden alle I nye begyndte i klubben og jeg oplever at I faldet godt til. Har du spørgsmål

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

KOSTPOLITIK BØGELY SKOVBØRNEHAVE

KOSTPOLITIK BØGELY SKOVBØRNEHAVE KOSTPOLITIK BØGELY SKOVBØRNEHAVE 1. Målsætning og vision Med vores kostpolitik ønsker vi, at sikre børnenes trivsel og gode kostvaner. Sund mad er en meget vigtig forudsætning for, at vi kan sikre vores

Læs mere

Inspirationsfolder til Kibæk Skoles frugt, snack- og frokostordning. Sund mad = Glade børn

Inspirationsfolder til Kibæk Skoles frugt, snack- og frokostordning. Sund mad = Glade børn Inspirationsfolder til Kibæk Skoles frugt, snack- og frokostordning 6. udgave 2014 Hvad går ordningen ud på? Kibæk Skole har siden september 2009 haft en frugt- og frokostordning, som nu fra skoleåret

Læs mere

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Østhuset. Hjemmeside: Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer:

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Østhuset. Hjemmeside:   Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer: Børnehuset Fuglsang Velkommen til Østhuset Hjemmeside: www.fuglsang.ltk.dk Adresse: Askevænget nummer 2 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: Leder Mette Zander: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag:

Læs mere

bbb Børnebiksen, Oktober 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749.

bbb Børnebiksen, Oktober 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. bbb Børnebiksen, Oktober 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Så kom efteråret med regn og blæst, men da børnene stadig gerne vil ud,

Læs mere

Vi håber alle har haft en god sommerferie og er klar til at starte igen. Vi starter lige på og hårdt med at gøre klar til Høstmarkedet.

Vi håber alle har haft en god sommerferie og er klar til at starte igen. Vi starter lige på og hårdt med at gøre klar til Høstmarkedet. RY SKOVMUS Hej Skovmus og forældre Vi håber alle har haft en god sommerferie og er klar til at starte igen. Vi starter lige på og hårdt med at gøre klar til Høstmarkedet. Vi skal have gjort klar til vores

Læs mere

Guldklumperne. Årstidsdagplejer

Guldklumperne. Årstidsdagplejer Guldklumperne Årstidsdagplejer Om mig Mit navn er Mette Stine Skjøtt jeg er fra 1983. Sammen med min mand, har jeg 3 børn 2 drenge fra 2009 og 2011 og en pige fra 2014. Vi bor i et hus, for enden af en

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 27. februar 2014 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Lone Pedersen blev valgt 1a. Valg af stemmetællere Helle Jørgensen Uddeling af pokaler Rideskole

Læs mere

Kost og Motion. Artikler fra i dag: Foredrag. Interviews. Foto: Oliver. Tobias Strange Andersen 4.a. Oliver Hedelund Jørgensen 4.a.

Kost og Motion. Artikler fra i dag: Foredrag. Interviews. Foto: Oliver. Tobias Strange Andersen 4.a. Oliver Hedelund Jørgensen 4.a. Kost og Motion Daglige repportager af Oliver og Tobias 4.a 4. udgave - Torsdag d. 14. okt. Foto: Oliver Artikler fra i dag: Foredrag Onsdag eftermiddag bød på et spændende foredrag om sund og usund kost...

Læs mere

Sundheds- & kostpolitik for Herslev Flexinstitution 2011-2012

Sundheds- & kostpolitik for Herslev Flexinstitution 2011-2012 Sundheds- & kostpolitik for Herslev Flexinstitution 2011-2012 Sundheds- og kostpolitik for Herslev Flexinstitution I Børnehuset har vi valgt at sætte fokus på børnehavens kost- og trivselspolitik. Dette

Læs mere

Tumlinge 2 og Pilte ( klasse) skal sove i shelter og telte hele ugen, sammen deres ledere.

Tumlinge 2 og Pilte ( klasse) skal sove i shelter og telte hele ugen, sammen deres ledere. Kære Lejrdeltager FDF Agedrup byder dig nu velkommen til noget af det bedste vi har i FDF, nemlig årets sommerlejr. Sommerlejren er en lille uge sammen med alle vennerne fra de ugentlige møder, hvor fantasi,

Læs mere