Bygherre er Naturstyrelsen, Ålborg v/ Gudrun Gulbæk. Boreentreprisen skal udføres af SP Brøndboring, Haurum Byvej 7, 8450 Hammel.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bygherre er Naturstyrelsen, Ålborg v/ Gudrun Gulbæk. Boreentreprisen skal udføres af SP Brøndboring, Haurum Byvej 7, 8450 Hammel."

Transkript

1 Naturstyrelsen Aalborg Att. Gudrun Gulbæk Niels Bohrs Vej Aalborg Øst Byg og Miljø Dato: 20. marts 2014 Reference: Per V. Misser Direkte telefon: Acadre nr.: 14/3894 Boretilladelse til etablering af to undersøgelsesboringer (grundvandskortlægning) Norddjurs Kommune har modtaget ansøgning om etablering af to undersøgelsesboringer, som skal anvendes i forbindelse med grundvandskortlægning. Ansøger er GEO på vegne af Naturstyrelsen, Aalborg. Baggrund Boringerne skal alene anvendes i forbindelse med grundvandskortlægning til kortlægning af kemi, geologi, hydraulik med henblik på verificering af drikkevandspotentiale og geologiske laggrænser. Boringerne vil være midlertidige indtil 2016, hvorefter de sløjfes. Borestedsudpegningen ligger indenfor OSD, som generelt er datasvagt i forhold til boringer herunder også vandanalyser. Ydermere er de hydrauliske forhold dårligt beskrevet ud fra sparsom eksisterende viden. Derfor ønskes indsamlet supplerende data i området. Bygherre er Naturstyrelsen, Ålborg v/ Gudrun Gulbæk. Boreentreprisen skal udføres af SP Brøndboring, Haurum Byvej 7, 8450 Hammel. Placering De to boringen ønskes placeret på følgende lokalitet: Benævnelse Matrikel nr. Ejer Adresse Tårup Skov, 19 a, Tårup By, øst for Auning Auning Løvenholm Gods Att.: Godsinspektør Jens Chr. Dahl Løvenholmvej 66, 8963 Auning Rougsøvej 174, 8950 Ørsted 1 c Ll. Sjørup By, Ørsted Rune Hedegaard Rougsøvej 174, 8950 Ørsted Den omtrentlige placering, fremgår af vedlagte kortbilag 1 og 2. Afgørelse Hermed meddeles Naturstyrelsen, Aalborg tilladelse 1 til at etablere 2 undersøgelsesboringer på de ovenfor nævnte lokaliteter. Tilladelsen gives på følgende vilkår: 1. De to boringer må placeres på henholdsvis matr. nr. 19 a, Tårup By, Auning og matr. nr. 1 c Ll. Sjørup By, Ørsted jf. ansøgningsmateriale. Se bilag 1 og De to boringer skal udføres i overensstemmelse med gældende regler 2.

2 3. Hver af de to boringer skal som minimum afsluttes 0,5 meter over terræn med en stålafslutning, som skal kunne aflåses. 4. De to boringer skal anvendes i forbindelse med grundvandskortlægning til kortlægning af kemi, geologi og hydraulik med henblik på verificering af drikkevandspotentiale og geologiske laggrænser i regi af Naturstyrelsen, Aalborg, og må ikke indrettes som indvindingsboring. 5. Herværende tilladelse bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden den 1. marts Hvis borearbejdet ikke er afsluttet inden fristens udløb betragtes godkendelsen som udløbet, og der skal ansøges på ny. 6. Der skal fremsendes borerapport for begge boringer samt plan over de to boringers endelige placering til Norddjurs Kommune. 7. Procesvand til borearbejdet skal leveres fra et vandværk, eller kan alternativt være grundvand fra en anden boring, fx en markvanding. 8. Vand der oppumpes i forbindelse med renpumpning og forpumpning før prøvetagning kan afledes til nedsivning uden tilladelse. Udledningen må ikke give anledning til gener på naboarealer. 9. Tilladelsen kan tilbagekaldes uden erstatning, såfremt tilladelsen er givet på grundlag af urigtige oplysninger eller hvis vilkårene for denne tilladelse tilsidesættes De to boringer skal sløjfes efter gældende bestemmelser såfremt denne tilladelse bortfalder eller tilbagekaldes, og hvis boringerne bliver overflødige 1. Boringerne skal sløjfes senest 1 år efter tilladelsens bortfald. Dette kan ikke påklages til anden administrativ myndighed 1. Bemærkninger Påvirkning af omgivelserne, vurdering: Boring på matrikel nr. 1 c Ll. Sjørup By, Ørsted: Placering: Ved ejendommen Rougsøvej 174, 8950 Ørsted. Indenfor en cirkel med en radius af 300 meter fra den ansøgte undersøgelsesboring: Er der ikke registreret andre indvindinger. Nærmeste øvrige indvindingsanlæg ligger udenfor 300 meters zonen og tilhører ejendommen Voer Færgevej 68 (ca. 850 meter nordøst). Det vurderes, at etableringen af undersøgelsesboringen ikke vil have negativ indflydelse på de eksisterende indvindingsanlæg. Er der ikke registreret forurenede grunde, fredninger eller Natura 2000 områder i nærheden af borestedet. Der er en 3-beskyttet sø ca. 250 meter nord for borestedet, der er ingen øvrig beskyttet natur indenfor 300 meter. Boringen vurderes ikke at have væsentlig negativ konsekvens for søen, da der vil indvindes fra kalkmagasinet i forbindelse med etableringen og efterfølgende kun meget begrænset ved prøvetagning og undersøgelser. Husspildevand på ejendommen Rougsøvej 174 ledes via septiktank til nedsivningsanlæg ca. 100 meter nordøst for borestedet. Da der ikke skal

3 indvindes vand til drikkevand, vurderes afstanden ikke at have væsentlig betydning. Boring på matrikel nr. 19 a, Tårup By, Auning: Placering: I Tårup Skov (fredskov), øst for Auning Indenfor en cirkel med en radius af 300 meter fra ansøgt undersøgelsesboring: Er der ikke registreret indvindingsanlæg til husholdning. Nærmeste husholdningsanlæg ligger udenfor 300 meters zonen og tilhører ejendommene Grenåvej 264, 266, 268 og 270 (ca. 800 m vest/sydvest). Det vurderes, at etableringen af undersøgelsesboringen ikke vil have negativ indflydelse på de eksisterende indvindingsanlæg. Er der ikke registreret markvandingsanlæg eller anden indvinding indenfor området. Er der ikke registreret forurenede grunde, beskyttet natur, fredninger eller Natura 2000 områder i nærheden af borestedet. Der er et beskyttet sten- og jorddige ca. 15 meter syd for borestedet i forbindelse med borearbejdet skal der tages hensyn til dette, således at det ikke beskadiges. Norddjurs Kommune har modtaget kopi af afgørelse fra Naturstyrstyrelsen af den 4. marts 2014 om tilladelse til etablering af prøveboring i fredskov for den ansøgte boring, J.nr.NST Da der ikke skal indvindes vand fra de to boringer er der ikke taget stilling til afstanden til olietanke, opbevaring af husdyrgødning og andre forureningskilder. Vurdering af habitatregler: Boring på matrikel nr. 1 c Ll. Sjørup By, Ørsted: Nærmeste Natura 2000 område er Ålborg Bugt, Randers Fjord og Mariager Fjord, som ligger ca. 3,8 km øst og vest for den ansøgte undersøgelsesboring. Der er kendskab til følgende bilag IV-arter: Spidssnudet frø og stor vandsalamander i vandhul ca. 250 m nord for borestedet. Der foregår ikke indvinding fra boringen (kun under etablering), og derfor påvirker boringen i sig selv ikke disse og evt. andre arters levesteder uacceptabelt. Boring på matrikel nr. 19 a, Tårup By, Auning: Nærmeste Natura 2000 område er Eldrup Skov og søer og moser i Løvenholm Skov, som ligger ca. 2 km øst/nordøst for den ansøgte undersøgelsesboring. Der er kendskab til følgende bilag IV-arter: Stor vandsalamander i ca. 1,2 km nord for borestedet. Der foregår ikke indvinding fra boringen, og derfor påvirker boringen i sig selv ikke denne og evt. andre arters levesteder uacceptabelt. Norddjurs Kommune har på denne baggrund vurderet, at det ansøgte ikke påvirker et Natura-2000 område eller bilag IV-arter væsentligt, derfor skal der ikke udarbejdes en konsekvensvurdering. Afgørelsen er truffet med hjemmel i habitatbekendtgørelsen 3. Generelt Boringerne forventes at blive udbygget med 1-2 filtre i den kvartære lagserie og uforerede nede i kalken. Den endelige boringsudbygning bliver dog afhængig af de geologiske forhold, som klarlægges under boreprocessen.

4 Over terræn bliver boringerne afsluttet med en aflåselig boringsafslutning af galvaniseret stålrør ( Aarhus-afslutning ). Boringerne udføres som lufthæveboringer. Den samlede indvindingsmængde under etablering pr. boring vil være m 3 og time oppumpningen vil være max. 10 m 3. Boring på matrikel nr. 1 c Ll. Sjørup By, Ørsted: Boringen stoppes som udgangspunkt ca. 90 m.u.t. eller efter verificering af kalken. Boring på matrikel nr. 19 a, Tårup By, Auning: Boringen stoppes som udgangspunkt 30 meter nede i kalken efter verificering af kalkfladen. Norddjurs Kommune har modtaget to forhåndsaftaler om etablering af de to undersøgelsesboringer på matr. nr. 19 a, Tårup By, Auning og matr. nr. 1 c Ll. Sjørup By, Ørsted sammen med ansøgningsmaterialet fra Naturstyrelsen. Forhåndsaftalen til matr. nr. 19 a, Tårup By, Auning er underskrevet af Løvenholm Gods, Godsinspektør Jens Chr. Dahl, Løvenholmvej 80, Auning og af GEO på vegne af Naturstyrelsen, Ålborg. Forhåndsaftale til matr. nr. 1 c Ll. Sjørup By, Ørsted er underskrevet af Rune Hedegaard, Rougsøvej 174, 8950 Ørsted og af GEO på vegne af Naturstyrelsen, Ålborg. Hvis boringerne giver de ønskede resultater udfærdiges en deklaration for hver boring med lodsejeraccept, som giver Naturstyrelsen adgang til boringen indtil de sløjfes i De to forhåndsaftaler med lodsejerne indeholder denne hensigt og lodsejerne er gjort bekendt med landsaftalen mellem landbrug og vandværker som lægges til grund for erstatning og øvrige aftaler om boringens fremtidige brug. Borearbejdet og skyllevand Skyllevand i forbindelse med prøvepumpning: Ved ansøgt borested matr. 1 c Sjørup by, Ørsted er det planlagt at lede skyllevand ud over græsmarken, hvor boringen etableres, efter aftale med lodsejer. Ved ansøgt borested matr. nr. 19 a Tårup By, Auning er det planlagt at lede skyllevand ud over skovbunden efter aftale med lodsejer, hvor det til sidst vil løbe ned i en nærliggende grøft. Arbejdsgang ved borearbejde: Der vil være tale om et midlertidigt indgreb, da borestederne afleveres som de var forud for borearbejdet der vil kun være boringens stålafslutning at se. I forbindelse med borearbejdet anvendes en ca. 25 ton tung borerig. Den står på stedet i hele borefasen og skal kun køre til og fra stedet en gang. Boreriggen fylder max 10m 2. Der bliver gravet nedsivningsbassiner ved borestederne, som vil være ca. 6-8 m 2, og op til 2 m dybe. Der tilføres vand til skyllebassinerne efter behov, hvor der hentes vand med tankvogn fra nærliggende vandværk, hvor vandkemien er kontrolleret. Skyllebassinerne sløjfes når borearbejdet er overstået. Efter afslutning af borearbejdet vil skyllevand blive ledt ud over mark/skovbund, hvor leret fra boremudder udfældes over et større areal. Det forventes, at alle filtrene renpumpes (+uforet kalk) med ca. 10 m 3 i timen i ca. 1 døgn, svarende til ca m 3 vand, som udledes over tilstødende arealer efter aftale med lodsejere. Der vil blive lagt køreplader ud på selve pladsen for de to boresteder, og ellers efter behov i forhold til adgangsveje. Besigtigelse af boresteder Norddjurs Kommune har besigtiget borestederne den 24. februar 2014 og i den anledning ikke fundet bemærkninger hertil.

5 Høring Da de to boringer ikke skal etableres som indvindingsboringer med drikkevandskvalitet, vil Sundhedsstyrelsen ikke blive hørt, eller blive orienteret ved kopi af tilladelsen. Offentliggørelse Ansøgningen er ikke annonceret jf. vandindvindingsbekendtgørelsen 4, da de to undersøgelsesboringer ikke skønnes, at ville indvirke væsentligt på forholdene på andre ejendomme eller rejse problemer for et større antal personer. Erstatningsregler Ejeren af de to boringsanlæg er erstatningspligtig efter reglerne i vandforsyningsloven 1 for skader, der voldes i bestående forhold ved forandring af grundvandsstanden, vandføring i vandløb eller vandstanden i søer mv. under prøveboring og pumpning og under anlæggenes udførelse og drift. I mangel af enighed indbringes erstatningsspørgsmålet for taksaktionsmyndighederne. Klagevejledning Afgørelsen kan påklages til Natur- og Miljøklagenævnet 1 af afgørelsens adressat, Sundhedsstyrelsen, Danmarks Naturfredningsforening, Danmarks Sportsfiskerforbund og Forbrugerrådet samt af enhver der må antages at have en individuel væsentlig interesse i sagens udfald. Eventuel klage skal være skriftlig og skal sendes til Norddjurs Kommune, som videresender klagen til Natur- og Miljøklagenævnet sammen med den påklagede afgørelse og det materiale, der er indgået i sagens bedømmelse. Deres klage bedes sendt til Norddjurs Kommune, Torvet 3, 8500 Grenaa, så vidt muligt elektronisk på norddjurs@norddjurs.dk Det er en betingelse for Natur- og Miljøklagenævnets behandling af Deres klage, at De indbetaler et gebyr til Natur- og Miljøklagenævnet. Klagegebyret er fastsat til 500,- kr. for privatpersoner og andre klagere, herunder virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder. De modtager en opkrævning på gebyret fra Natur- og Miljøklagenævnet, når nævnet har modtaget klagen fra Norddjurs Kommune. De skal benytte denne opkrævning ved indbetaling af gebyret. Natur- og Miljøklagenævnet modtager ikke check eller kontanter. Natur- og Miljøklagenævnet påbegynder behandlingen af klagen, når gebyret er modtaget. Betales gebyret ikke på den anviste måde og inden for den fastsatte frist på 14 dage, afvises klagen fra behandling. Vejledning om gebyrordningen kan findes på Natur- og Miljøklagenævnets hjemmeside. Gebyret tilbagebetales, hvis: 1) klagesagen fører til, at den påklagede afgørelse ændres eller ophæves, 2) klageren får helt eller delvis medhold i klagen, eller 3) klagen afvises som følge af overskredet klagefrist, manglende klageberettigelse eller fordi klagen ikke er omfattet af Natur- og Miljøklagenævnets kompetence. Det bemærkes, at hvis den eneste ændring af den påklagede afgørelse er forlængelse af frist for efterkommelse af afgørelse som følge af den tid, der er medgået til at behandle sagen i klagenævnet, tilbagebetales gebyret dog ikke. Klagefristen er 4 uger fra afgørelsens meddelelse, og eventuel klage skal være fremme ved Norddjurs Kommune den 22. april 2014, senest ved arbejdstids ophør. Naturstyrelsen vil straks få besked, hvis vi modtager en klage. Modtages ingen klage, vil der blive givet besked herom ved klagefristens udløb.

6 Borearbejdet kan påbegyndes inden ankefristens udløb, idet Norddjurs Kommune finder etableringen af boringerne ubetænkelig 4. Med venlig hilsen Norddjurs Kommune Per V. Misser miljøsagsbehandler Bilag: Kortbilag 1 og 2, Oversigtskort visende boringernes placering Kopi sendt til: Naturstyrelsen Hovedpostkasse, Naturstyrelsen, Ålborg, att. Gudrun Gulbæk, gugul@nst.dk og nst@nst.dk Danmarks Sportsfiskerforbund, post@sportsfiskerforbundet.dk Danmarks Naturfredningsforening, dn@dn.dk Forbrugerrådet, fbr@fbr.dk Holbæk Vandværk, Att. Michael Frandsen, mcf@topdanmark.dk Ørsted Vandværk, Att. Carsten Pedersen, oerstedfjernvarme@oersteds.net Auning Vandværk, Att. Allan Kvist, formand@auningvand.dk Lodsejere indenfor 300 meter fra borestedet: Jens Jørgen Jensen, Voer Færgevej 79, 8950 Ørsted (matr. nr. 1a Ll. Sjørup By, Ørsted og 20e Ørsted By, Ørsted) Vagn Jakobsen, Rougsøvej 184, 8950 Ørsted (matr. nr. 1i og 1l Ll. Sjørup By, Ørsted, ) Aase Elna Christensen og Jørgen Bertel Hansen, Voer Færgevej 72, 8950 Ørsted (matr. nr. 1d, 17c og 17h Ll. Sjørup By, Ørsted) Jane Bjørn Christiansen og Rasmus Bøje Pedersen, Voer Færgevej 73, 8950 Ørsted (matr. nr. 1b Ll. Sjørup By, Ørsted og 66b Ørsted By, Ørsted ) Henrik Friis, Langvadvej 15, 8950 Ørsted (matr. nr. 9b Ll. Sjørup By, Ørsted ) Peter Thejl, Voer Færgevej 75, 8950 Ørsted (matr. nr.9d Ll. Sjørup By, Ørsted) 1 LBK nr 1199 af 30/09/2013 om vandforsyning. 21, 23, 36, 75, 76, 80 2 BEK nr 1260 af 28/10/2013 om udførelse og sløjfning af boringer og brønde på land. 3 Bekendtgørelse om udpegning og administration af internationale naturbeskyttelsesområder samt beskyttelse af visse arter nr. 408 af 1. maj og 8 4 Bekendtgørelse om vandindvinding og vandforsyning, nr af 11. december , 34

7 Bilag 1. Boring ved Rougsøvej 174, Ørsted

8 Bilag 2. Boring i Tårup Skov

Afgørelse Norddjurs Kommune giver hermed tilladelse til at forøge den årligt indvundne vandmængde til 8500 m 3. 1 Øvrige vilkår er uændrede.

Afgørelse Norddjurs Kommune giver hermed tilladelse til at forøge den årligt indvundne vandmængde til 8500 m 3. 1 Øvrige vilkår er uændrede. Søby Vandværk v. Mogens Junker Larsen Søbyvej 41 8570 Trustrup Byg og Miljø Dato: 6. maj 2015 Reference: Peter Thastum Direkte telefon: 89 59 40 06 E-mail: pet@norddjurs.dk Journalnr.: 12/5464 Tilladelse

Læs mere

C. Udformning Alle boringer filtersættes i 2-3 niveauer og udbygges med 125 mm fore-og filterrør. Boredybden forventes at være m.

C. Udformning Alle boringer filtersættes i 2-3 niveauer og udbygges med 125 mm fore-og filterrør. Boredybden forventes at være m. Hjørring Kommune Frederikshavn Vand A/S Knivholtvej 15 9900 Frederikshavn Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk

Læs mere

Tillæg til markvandingstilladelse anlæg beliggende Aldershvilevej 4, 8961 Allingåbro

Tillæg til markvandingstilladelse anlæg beliggende Aldershvilevej 4, 8961 Allingåbro Jens Carstensen Matr. nr. 11a Vivild By, Vivild. Afdeling: Byg og Miljø Dato: 18-06-2019 Reference: Mai Hansen Tlf.: 89 59 40 09 E-mail: maih@norddjurs.dk Journalnr.: 19/8937 Tillæg til markvandingstilladelse

Læs mere

Foreløbig vandindvindingstilladelse. Jammerbugt Kommunes afgørelse

Foreløbig vandindvindingstilladelse. Jammerbugt Kommunes afgørelse Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Heidi Højriis Poulsen Direkte 7257 7847 hpo@jammerbugt.dk 10-07-2014 Sagsnr.: 13.02.01-P19-5-14

Læs mere

Tilladelse efter 20 i vandforsyningsloven til indvinding af grundvand fra matr. nr. 10s, Fårup By, Saltum til markvanding

Tilladelse efter 20 i vandforsyningsloven til indvinding af grundvand fra matr. nr. 10s, Fårup By, Saltum til markvanding Tilladelse efter 20 i vandforsyningsloven til indvinding af grundvand fra matr. nr. 10s, Fårup By, Saltum til markvanding Indholdsfortegnelse: Side: 1 Jammerbugt Kommunes tilladelse og vilkår... 2 1.1

Læs mere

Foreløbig vandindvindingstilladelse. Jammerbugt Kommunes afgørelse

Foreløbig vandindvindingstilladelse. Jammerbugt Kommunes afgørelse Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Peter Holdt Direkte 7257 7566 pho@jammerbugt.dk Dato: 30. juni 2014x Sagsnr.: 13.02.01-P19-4-14

Læs mere

Fornyet tilladelse til vanding med grundvand fra anlæg beliggende Pindstrupvej 5, 8963 Auning,

Fornyet tilladelse til vanding med grundvand fra anlæg beliggende Pindstrupvej 5, 8963 Auning, Henrik Thuesen Allingkærvej 1 8963 Auning Teknik og Miljø Dato: 12. juli 2013 Reference: Per V. Misser Direkte telefon: 89 59 40 20 E-mail: pvm@norddjurs.dk Journalnr.: 09/11564 Fornyet tilladelse til

Læs mere

1. Boringen må placeres på matr. nr. 1 Eldrup, Gjesing, jævnfør ansøgningsmateriale. Se kortbilag 1.

1. Boringen må placeres på matr. nr. 1 Eldrup, Gjesing, jævnfør ansøgningsmateriale. Se kortbilag 1. Løvenholmfonden l Løvenholmvej 66, Gjesing 8963 Auning Byg og Miljø Dato: 22. november 2013 Reference: Per V. Misser Direkte telefon: 89 59 40 20 E-mail: pvm@norddjurs.dk Sagsnr.: 13/18760 Boretilladelse

Læs mere

Tilladelse til grundvandsovervågningsboring på matr. nr. 2l, Gårdbo, Råbjerg

Tilladelse til grundvandsovervågningsboring på matr. nr. 2l, Gårdbo, Råbjerg Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Styrelsen for Vand- og Naturforvaltning Att.: Ulrich Thue Jacobsen Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498

Læs mere

Kjeld Groht Auningkærvej Auning

Kjeld Groht Auningkærvej Auning Kjeld Groht Auningkærvej 2 8963 Auning Byg og Miljø Dato: 2. september 2014 Reference: Per V. Misser Direkte telefon: 89 59 40 20 E-mail: pvm@norddjurs.dk Journalnr.: 10/13368 Fornyet tilladelse til vanding

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet Naturstyrelsen Aalborg Niels Bohrs Vej Aalborg Øst Att.: Niels Arne Wahl /

Miljø- og Fødevareministeriet Naturstyrelsen Aalborg Niels Bohrs Vej Aalborg Øst Att.: Niels Arne Wahl / Miljø- og Fødevareministeriet Naturstyrelsen Aalborg Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Øst Att.: Niels Arne Wahl Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte

Læs mere

Tilladelse til etablering af boring samt foreløbig tilladelse til vandindvinding

Tilladelse til etablering af boring samt foreløbig tilladelse til vandindvinding Side 1 Philip Prince Skramvej 2 9881 Bindslev Hjørring den 28-03-2019 Sagsnr.: 13.02.01-P19-15-18 Tilladelse til etablering af boring samt foreløbig tilladelse til vandindvinding 1. Afgørelse giver tilladelse

Læs mere

Fornyet tilladelse til vanding med grundvand fra anlæg beliggende Rougsøvej 186, 8950 Ørsted

Fornyet tilladelse til vanding med grundvand fra anlæg beliggende Rougsøvej 186, 8950 Ørsted Lone Foged Bertelsen Rougsøvej 186 8950 Ørsted Byg & Miljø Dato: 15.01.2015 Reference: Mai Hansen Direkte telefon: 89 59 40 09 E-mail: maih@norddjurs.dk Journalnr.: 07/21230 Fornyet tilladelse til vanding

Læs mere

Styrelsen for Vand- og Naturforvaltning Niels Bohrs Vej Aalborg Øst Att.: Ulrich Thue Jacobsen /

Styrelsen for Vand- og Naturforvaltning Niels Bohrs Vej Aalborg Øst Att.: Ulrich Thue Jacobsen / Styrelsen for Vand- og Naturforvaltning Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Øst Att.: Ulrich Thue Jacobsen Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 8915 1628

Læs mere

Dispensation til midlertidig forøgelse af indvinding til markvanding i 2018

Dispensation til midlertidig forøgelse af indvinding til markvanding i 2018 Esben Øvle Kristensen CVR.: 16102083 Afdeling: Byg og miljø Dato: 30. januar 2019 Reference: Per V. Misser Tlf.: 8959 4020 E-mail: pvm@norddjurs.dk Journalnr.: 18/12928 Dispensation til midlertidig forøgelse

Læs mere

Dispensation til midlertidig forøgelse af markvandingstilladelse i 2018

Dispensation til midlertidig forøgelse af markvandingstilladelse i 2018 Peter Vest Rasmussen Skovvej 6 8963 Auning Afdeling: Erhverv og miljø Dato: 28.08.2018 Reference: Mai Hansen Tlf.: 89 59 40 09 E-mail: maih@norddjurs.dk Journalnr.: 18/12928 Dispensation til midlertidig

Læs mere

Dispensation til midlertidig forøgelse af markvandingstilladelse i 2018

Dispensation til midlertidig forøgelse af markvandingstilladelse i 2018 Enghavegaard I/S Elkjærslundvej 2 8961 Allingåbro Afdeling: Erhverv og miljø Dato: 28.08.2018 Reference: Mai Hansen Tlf.: 89 59 40 09 E-mail: maih@norddjurs.dk Journalnr.: 18/12928 Dispensation til midlertidig

Læs mere

Dispensation til midlertidig forøgelse af markvandingstilladelse i 2018

Dispensation til midlertidig forøgelse af markvandingstilladelse i 2018 Norddjurs Golfklub Nordkystvejen 10 8961 Allingåbro Afdeling: Erhverv og miljø Dato: 23.08.2018 Reference: Mai Hansen Tlf.: 89 59 40 09 E-mail: maih@norddjurs.dk Journalnr.: 18/12928 Dispensation til midlertidig

Læs mere

Dispensation til midlertidig forøgelse af markvandingstilladelse i 2018

Dispensation til midlertidig forøgelse af markvandingstilladelse i 2018 Kjeld Groth Auningkærvej 2 8963 Auning Afdeling: Erhverv og miljø Dato: 28.08.2018 Reference: Mai Hansen Tlf.: 89 59 40 09 E-mail: maih@norddjurs.dk Journalnr.: 18/12928 Dispensation til midlertidig forøgelse

Læs mere

Tilladelse til etablering af overvågningsboring på matr. nr. 10d, Hvidbjerg By, Hvidbjerg

Tilladelse til etablering af overvågningsboring på matr. nr. 10d, Hvidbjerg By, Hvidbjerg POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK DATO: 09-06-2016 Naturstyrelsen, Aalborg Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Øst Att: Ulrich Tue Jacobsen

Læs mere

fornyet indvindingstilladelse fra anlæg beliggende Kastbjergvej 9A

fornyet indvindingstilladelse fra anlæg beliggende Kastbjergvej 9A Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden 539 2640 Hedehusene Afdeling: Erhverv og miljø Dato: 23-05-2016 Reference: Peter Thastum Tlf.: 41815608 E-mail: pet@norddjurs.dk Journalnr.: 13/6263 fornyet indvindingstilladelse

Læs mere

3. Boringen må ikke uden særskilt tilladelse anvendes som vandforsyningsboring

3. Boringen må ikke uden særskilt tilladelse anvendes som vandforsyningsboring Naturstyrelsen, Vadehavet Skovridervej 3 6510 Gram Sendt pr. mail til : vad@nst.dk og kujak@nst.dk Natur og Miljø Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Bettina Lund Dir: 79755623 Mob: e-mail: bettina.lund

Læs mere

Dispensation til midlertidig forøgelse af indvinding til markvanding i 2018

Dispensation til midlertidig forøgelse af indvinding til markvanding i 2018 Peder Byskov CVR.: 39321858 Afdeling: Byg og miljø Dato: 27. februar 2019 Reference: Per V. Misser Tlf.: 8959 4020 E-mail: pvm@norddjurs.dk Journalnr.: 18/12928 Dispensation til midlertidig forøgelse af

Læs mere

Dispensation til midlertidig forøgelse af indvinding til markvanding i 2018

Dispensation til midlertidig forøgelse af indvinding til markvanding i 2018 Mogens Hjort Jensen CVR.: 17725106 Afdeling: Erhverv og miljø Dato: 13-08-2018 Reference: Peter Thastum Tlf.: 89594006 E-mail: pet@norddjurs.dk Journalnr.: 18/12928 Dispensation til midlertidig forøgelse

Læs mere

Vilkår for tilladelsen

Vilkår for tilladelsen Styrelsen for Vand- og Naturforvaltning Niels Bohrs vej 30 9220 Aalborg Att.: Ulrich Tue Jacobsen DATO 16. november 2016 SAGS NR. 326-2016-43079 326-2016-57399 326-2016-57403 BETJE N D IG SELV Tilladelse

Læs mere

Tilladelse til etablering af overvågningsboring på matr. 28e Jegindø By, Jegindø

Tilladelse til etablering af overvågningsboring på matr. 28e Jegindø By, Jegindø POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK DATO: 02-05-2016 Naturstyrelsen, Aalborg Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Øst Att: Niels Arne Wahl

Læs mere

Vesthimmerlands Kommune giver hermed tilladelse til at etablere en boring til markvanding på Tingvej 81, 9640 Farsø.

Vesthimmerlands Kommune giver hermed tilladelse til at etablere en boring til markvanding på Tingvej 81, 9640 Farsø. Jakob Hørbye Skov Hestbækvej 54 9640 Farsø Dato: 25. juni 2019 Teknik- og Økonomiforvaltning Frederik IX's Plads 1 9640 Farsø Sagsnr.: 13.02.00-P20-2-18 Bastian Egede Jensen Telefon: 99 66 71 08 Mail:

Læs mere

Tilladelse til etablering af overvågningsboring, samt renpumpning i Randers Kommune på matrikel 17f Ø. Velling By, Ø. Velling.

Tilladelse til etablering af overvågningsboring, samt renpumpning i Randers Kommune på matrikel 17f Ø. Velling By, Ø. Velling. Styrelsen for Vand- og Naturforvaltning Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Øst Att.: Ulrich Thue Jacobsen Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 8915 1628

Læs mere

Dispensation til midlertidig forøgelse af markvandingstilladelse i 2018

Dispensation til midlertidig forøgelse af markvandingstilladelse i 2018 Paul Søgaard Allestrupvej 3 8961 Allingåbro Afdeling: Erhverv og miljø Dato: 04-09-2018 Reference: Mai Hansen Tlf.: 89 59 40 09 E-mail: maih@norddjurs.dk Journalnr.: 18/12928 Dispensation til midlertidig

Læs mere

Tilladelse til midlertidig grundvandssænkning på Klim Fjordholme

Tilladelse til midlertidig grundvandssænkning på Klim Fjordholme Grontmij A/S Att.: Morten asp Hansen Kokbjerg 5 6000 Kolding Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Maibrit Lykkegaard Direkte 7257

Læs mere

Tilladelse til etablering af 2 boringer og foreløbig tilladelse til indvinding af grundvand op til 50.000 m 3 /år pr. boring

Tilladelse til etablering af 2 boringer og foreløbig tilladelse til indvinding af grundvand op til 50.000 m 3 /år pr. boring Center Natur og Miljø SKØRPING VANDVÆRK Jyllandsgade 1 9520 Skørping Sendt på mail til lars_bols@andersen.mail.dk Hobrovej 88 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr:

Læs mere

Forøget indvindingstilladelse til markvanding samt afgørelse om ikke VVM-pligt

Forøget indvindingstilladelse til markvanding samt afgørelse om ikke VVM-pligt Hjørring Kommune Morten Jensen Bjergevej 155 9800 Hjørring Hjørring den 27-07-2018 Sagsnr.: 13.02.01-P19-16-10 Teknik & Miljø, Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 65 70 Fax

Læs mere

Grontmij A/S Att.: Hans-Henrik Clausen Kokbjerg 5 6000 Kolding. Tilladelse til miljøboringer 9 moniteringsboringer på 4 ejendomme i Kolding Kommune.

Grontmij A/S Att.: Hans-Henrik Clausen Kokbjerg 5 6000 Kolding. Tilladelse til miljøboringer 9 moniteringsboringer på 4 ejendomme i Kolding Kommune. Grontmij A/S Att.: Hans-Henrik Clausen Kokbjerg 5 6000 Kolding Tilladelse til miljøboringer 9 moniteringsboringer på 4 ejendomme i Kolding Kommune. Kolding Kommune har d. 8. august 2012 modtaget fire ansøgninger

Læs mere

og samtidig sagsbehandling af ferskvandsdambrug Thomas Voldby Tyrstingvej 36, Klovborg 26. juni 2014

og samtidig sagsbehandling af ferskvandsdambrug Thomas Voldby Tyrstingvej 36, Klovborg 26. juni 2014 Thomas Voldby Tyrstingvej 36 8765 Klovborg 26. juni 2014 Tilladelse til indvinding af grundvand til Skade Dambrug Skade Dambrug har december 2012 søgt om miljøgodkendelse efter dambrugsbekendtgørelsens

Læs mere

Dispensation til midlertidig forøgelse af markvandingstilladelse i 2018

Dispensation til midlertidig forøgelse af markvandingstilladelse i 2018 Peter Kock Dyringvej 11 8585 Glesborg Afdeling: Erhverv og miljø Dato: 04-09-2018 Reference: Mai Hansen Tlf.: 89 59 40 09 E-mail: maih@norddjurs.dk Journalnr.: 18/12928 Dispensation til midlertidig forøgelse

Læs mere

Fornyet tilladelse til vanding med grundvand fra anlæg beliggende Hollandsbjergvej 7b Jupiter ID: 79.657 VV-nr.: 735.V50.00.0040.00 DGU nr.: 59.

Fornyet tilladelse til vanding med grundvand fra anlæg beliggende Hollandsbjergvej 7b Jupiter ID: 79.657 VV-nr.: 735.V50.00.0040.00 DGU nr.: 59. Jens og Liselotte Boje Hollandsbjergvej 7b 8950 Ørsted Byg og Miljø Dato: 06.01.2015 Reference: Mai Hansen Direkte telefon: 89 59 40 09 E-mail: maih@norddjurs.dk Journalnr.: 12/5272 Fornyet tilladelse

Læs mere

Tilladelse til vandindvinding

Tilladelse til vandindvinding Jan Larsen Valbyvej 57 3200 Helsinge Sag: 13.02.01-P19-4-18 8. november 2018 Tilladelse til vandindvinding Der er søgt om tilladelse til fortsat indvinding af 14.000 m 3 grundvand årligt til markvanding

Læs mere

Erik Bech Ramten Hedevej 23 8586 Ørum Djurs

Erik Bech Ramten Hedevej 23 8586 Ørum Djurs Erik Bech Ramten Hedevej 23 8586 Ørum Djurs Byg & Miljø Dato: 10.12.2014 Reference: Mai Hansen Direkte telefon: 89 59 40 09 E-mail: maih@norddjurs.dk Journalnr.: 10/13957 Endelig tilladelse til vanding

Læs mere

Niels Bjerregaard Holbækgårdsvej 20 8950 Ørsted

Niels Bjerregaard Holbækgårdsvej 20 8950 Ørsted Niels Bjerregaard Holbækgårdsvej 20 8950 Ørsted Byg & Miljø Dato: 06. marts 2014 Reference: Per V. Misser Direkte telefon: 89 59 40 20 E-mail: pvm@norddjurs.dk Journalnr.: 10/3081 Fornyet og udvidet tilladelse

Læs mere

Sagsnr.: A Fornyelse af tilladelse til indvinding af grundvand samt afgørelse om ikke VVM-pligt

Sagsnr.: A Fornyelse af tilladelse til indvinding af grundvand samt afgørelse om ikke VVM-pligt Hjørring Kommune Arne Larsen Melbækvej 90 9870 Sindal Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk Hjørring den 05-12-2016

Læs mere

Foreløbig tilladelse til indvinding af grundvand til vask af sand-, sten- og grusmaterialer

Foreløbig tilladelse til indvinding af grundvand til vask af sand-, sten- og grusmaterialer Hans Martin Risgaard Højmark Skovbrynet 1 C 8960 Randers SØ Miljø og Teknik Miljø Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 1644 jan.hansen@randers.dk www.randers.dk 05-08-2015 / 13.02.01-K08-3-15

Læs mere

Anlægget kan udgøre en hindring for kommende udnyttelse af grundvand og råstoffer i området.

Anlægget kan udgøre en hindring for kommende udnyttelse af grundvand og råstoffer i området. Vandsam A/S l Langagervej 12 8500 Grenaa CVR nr. 36939826 Erhverv & Miljø Dato: 15. november 2017 Reference: Per V. Misser Direkte telefon: 89 59 40 20 E-mail: pvm@norddjurs.dk Journalnr.: 17/5238 Afgørelse

Læs mere

Afgørelse om, at der ikke er VVM-pligt

Afgørelse om, at der ikke er VVM-pligt Gjesing Vandværk Att: Klaus Sanko Auningvej 73 8963 Auning Afdeling: Byg og miljø Dato: 13. juni 2019 Reference: Per V. Misser Tlf.: 8959 4020 E-mail: pvm@norddjurs.dk Journalnr.: 18/11394 Afgørelse om,

Læs mere

AnlægsID: 779-V

AnlægsID: 779-V Steen Sørensen Majgårdvej 7 Majgårde 7840 Højslev 11. juli 2016 Majgårdvej 7, Majgård, 7840 Højslev - TILLADELSE TIL INDVINDING AF GRUNDVAND TIL MARKVANDING AnlægsID: 779-V40-62625 AFGØRELSE Skive Kommune

Læs mere

Tilladelse til etablering af. samt. Ansøgning. Afgørelse. Kaj D. Bugge. Bærsholmvej 23 Bærsholm. 7800 Skive. 26. maj 2015

Tilladelse til etablering af. samt. Ansøgning. Afgørelse. Kaj D. Bugge. Bærsholmvej 23 Bærsholm. 7800 Skive. 26. maj 2015 Kaj D. Bugge Bærsholmvej 23 Bærsholm 7800 Skive 26. maj 2015 Bærsholmvej 23 - Foreløbig tilladelse til vandindvinding Foreløbig tilladelse til etablering af 1 boring til vanding og foreløbig tilladelse

Læs mere

Sagsnr.: A Fornyelse af tilladelse til indvinding af grundvand samt afgørelse om ikke VVM-pligt

Sagsnr.: A Fornyelse af tilladelse til indvinding af grundvand samt afgørelse om ikke VVM-pligt Hjørring Kommune Klaus Poulsen Løkkensvej 440 9800 Hjørring Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk Hjørring den

Læs mere

at der indvindes fra boring DGU nr med maks m³/år og maks. 2 m³/time

at der indvindes fra boring DGU nr med maks m³/år og maks. 2 m³/time A/S FANØ VESTERHAVSBAD Att.: Steffen Lassen Golfvejen 5 6720 Fanø Torvegade 74, 6700 Esbjerg Dato 23. august 2016 Sagsbehandler Bodil Sejer Telefon direkte 76 16 51 37 Sagsid 11/19587 Reg. nr. 563-41-0001-01

Læs mere

27 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af maskinhus på matr. nr. 35a Robstrup, beliggende Dolmervej 29, 8500 Grenaa.

27 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af maskinhus på matr. nr. 35a Robstrup, beliggende Dolmervej 29, 8500 Grenaa. Mogens Hjort Jensen Dolmervej 29 8500 Grenaa Byg og Miljø Dato: 2. maj 2014 Reference: Kirsten Haugaard Wermuth /bc Direkte telefon: 8959 4016 E-mail: khw@norddjurs.dk Journalnr.: 14/7456 27 afgørelse

Læs mere

Tilladelse til etablering af undersøgelsesboring matr. 5 b Morsbøl By, Grindsted Dato: 18. november 2014

Tilladelse til etablering af undersøgelsesboring matr. 5 b Morsbøl By, Grindsted Dato: 18. november 2014 Naturstyrelsen, Vadehavet Skovridervej 3 6510 Gram Att.: Kurt Jacobsen Tilladelse til etablering af undersøgelsesboring matr. 5 b Morsbøl By, Grindsted Dato: 18. november 2014 Naturstyrelsen, Vadehavet

Læs mere

Tilladelse til etablering og indvinding fra 2 vandindvindingsboringer ved Ovnstrupvej 6, 9352 Dybvad

Tilladelse til etablering og indvinding fra 2 vandindvindingsboringer ved Ovnstrupvej 6, 9352 Dybvad Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Total E&P Denmark B.V. Att: Henrik Nicolaisen Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 17.oktober 2012

Læs mere

TILLADELSE TIL ETABLERING AF BORING SAMT FORELØBIG TILLADELSE TIL INDVINDING AF GRUNDVAND

TILLADELSE TIL ETABLERING AF BORING SAMT FORELØBIG TILLADELSE TIL INDVINDING AF GRUNDVAND Side 1/9 Henning Troldtoft Jensen Røjkærvej 23 7500 Holstebro Dato: 27-10-2014 Sagsnr.: 13.02.01-P19-88-13 Henv. til: Lise Kristensen Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7807 Afdeling tlf.:9611 7500 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Flemming F. Jørgensen Trudslevvej Løkken. Indholdsfortegnelse:

Flemming F. Jørgensen Trudslevvej Løkken. Indholdsfortegnelse: Flemming F. Jørgensen Trudslevvej 58 9480 Løkken Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Maibrit Lykkegaard Direkte 7257 7343 mhc@jammerbugt.dk

Læs mere

2. Den oppumpede vandmængde til grusvask skal måles med timetællere 3. Timepumpningerne må ikke overstige 70 m 3 /t.

2. Den oppumpede vandmængde til grusvask skal måles med timetællere 3. Timepumpningerne må ikke overstige 70 m 3 /t. Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden 539 2640 Hedehusene Afdeling: Erhverv og miljø Dato: 10-02-2016 Reference: Peter Thastum Tlf.: 89594006 E-mail: pet@norddjurs.dk Journalnr.: 16/15943 Tilladelse til

Læs mere

Boringen skal bruges til overvågning af grundvandskvaliteten og grundvandets trykniveau.

Boringen skal bruges til overvågning af grundvandskvaliteten og grundvandets trykniveau. Styrelsen for Vand- og Naturforvaltning Niels Bohrs vej 30 9220 Aalborg Att.: Ulrich Tue Jacobsen Den 20. januar 2017 Tilladelse til at udføre en boring til overvågning af grundvandskvaliteten Odsherred

Læs mere

TILLADELSE. Fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til havevanding på ejendommen kisumvej 31, Rønbjerg, 7800 Skive. AnlægsID: 779-V

TILLADELSE. Fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til havevanding på ejendommen kisumvej 31, Rønbjerg, 7800 Skive. AnlægsID: 779-V Jens Frederik Jensen Kisumvej 31 Kisum 7800 Skive 20. maj 2015 TILLADELSE Fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til havevanding på ejendommen kisumvej 31, Rønbjerg, 7800 Skive. AnlægsID: 779-V90-62715

Læs mere

l Teknik og Miljø Dato: 13. juli 2012 Reference: Knud Egon Schultz /bc Direkte telefon: Journalnr.

l Teknik og Miljø Dato: 13. juli 2012 Reference: Knud Egon Schultz /bc Direkte telefon: Journalnr. Peter Sørensen Højmosegård Skansevej 11 8560 Kolind l Teknik og Miljø Dato: 13. juli 2012 Reference: Knud Egon Schultz /bc Direkte telefon: 89 59 40 11 E-mail: knes@norddjurs.dk Journalnr.: 12/12909 Afgørelse

Læs mere

Boretilladelse til grundvandsovervågningsboring, Årupvej 20, 8722 Hedensted, matr. nr. 3a, Årup, Hedensted

Boretilladelse til grundvandsovervågningsboring, Årupvej 20, 8722 Hedensted, matr. nr. 3a, Årup, Hedensted Styrelsen for Vand- og Naturforvaltning Haraldsgade 53 2100 København Ø Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Bettina Lund Dir: +4579755623 Mob: e-mail: bettina.lund @hedensted.dk Sagsnr. 13.02.01-P19-8-16

Læs mere

Tilladelse til indvinding af grundvand til drift af gartneri

Tilladelse til indvinding af grundvand til drift af gartneri GARTNER FINN VANG KNUDSEN Ebeltoftvej 28 8960 Randers SØ Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 1644 jan.hansen@randers.dk www.randers.dk 27-08-2015 /

Læs mere

CHRISTENSEN/KROMANN ApS Baldersvej Bjerringbro

CHRISTENSEN/KROMANN ApS Baldersvej Bjerringbro CHRISTENSEN/KROMANN ApS Baldersvej 10 8850 Bjerringbro Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Mariane Eduardsen Direkte 7257 7696

Læs mere

Dispensation til midlertidig forøgelse af markvandingstilladelse i 2018

Dispensation til midlertidig forøgelse af markvandingstilladelse i 2018 Gdr. Ole Andersen Hovedvejen 44 8586 Ørum Djurs Afdeling: Erhverv og miljø Dato: 22-08-2018 Reference: Mai Hansen Tlf.: 89 59 40 09 E-mail: maih@norddjurs.dk Journalnr.: 18/12928 Dispensation til midlertidig

Læs mere

Dispensation fra naturbeskyttelseslovens 3 og planlovens 35 til etablering af vandhul på matr. nr. 16d Gjerrild By, Gjerrild

Dispensation fra naturbeskyttelseslovens 3 og planlovens 35 til etablering af vandhul på matr. nr. 16d Gjerrild By, Gjerrild Jens Mark Arnung Annavej 19 8500 Grenå TEKNIK OG MILJØ Dato: 7. november 2013 Reference: Peter Clausager Rasmussen Direkte telefon: 89591180 E-mail: pec@norddjurs.dk Journalnr.: 13/18758 Dispensation fra

Læs mere

grundvand markvanding. Midlertidig tilladelse til øget indvinding af til

grundvand markvanding. Midlertidig tilladelse til øget indvinding af til Midlertidig tilladelse til øget indvinding af grundvand til markvanding. Tilladelse gælder for anlæg nr.:779-v40-62542 i perioden 25.07.2018 31.12.2018 Vilkår for tilladelsen fremgår af afsnit 3. Tilladelsen

Læs mere

Legalisering af tilladelse til at indvinde grundvand til husholdning og husdyrbrug på Gammelholmvej 8, Sønderup, 9541 Suldrup

Legalisering af tilladelse til at indvinde grundvand til husholdning og husdyrbrug på Gammelholmvej 8, Sønderup, 9541 Suldrup Center Natur og Miljø Per Møller Kristiansen Gammelholmvej 8 Sønderup 9541 Suldrup Hobrovej 88 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 13.02.01-P19-14182-10 Ref.: Grethe

Læs mere

Tilladelse til udførelse af 1 stk. A-boring og oppumpning af 300 m3 grundvand på Sundholmsvej 2a/4a 2300 København

Tilladelse til udførelse af 1 stk. A-boring og oppumpning af 300 m3 grundvand på Sundholmsvej 2a/4a 2300 København KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse KEID Ejendomsservice 17. juni 2019 Sagsnr. 2019-0142218 Tilladelse til udførelse af 1 stk. A-boring og oppumpning af 300 m3 grundvand på

Læs mere

Tilladelse til etablering af én undersøgelsesboring NV for Silkeborg

Tilladelse til etablering af én undersøgelsesboring NV for Silkeborg Naturstyrelsen Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Ø Att.: Gudrun Gulbæk 1. oktober 2013 Tilladelse til etablering af én undersøgelsesboring NV for Silkeborg Naturstyrelsen har den 26. september 2013 ansøgt

Læs mere

Tilladelse til etablering af 5 boringer samt foreløbig tilladelse til vandindvinding

Tilladelse til etablering af 5 boringer samt foreløbig tilladelse til vandindvinding Hjørring Kommune Frederikshavn Vand A/S Knivholtvej 15 9900 Frederikshavn Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk

Læs mere

at der indvindes fra boring DGU nr med maks m³/år og maks. 15 m³/time

at der indvindes fra boring DGU nr med maks m³/år og maks. 15 m³/time Esther Søgaard Søndre Storetoft 5 6720 Fanø Torvegade 74, 6700 Esbjerg Dato 24. august 2016 Sagsbehandler Bodil Sejer Telefon direkte 76 16 51 37 Sagsid 16/7128 Reg. nr. 563-40-5004-00 Endelig tilladelse

Læs mere

TILLADELSE. Thomas W. Lundgaard Krog

TILLADELSE. Thomas W. Lundgaard Krog Thomas W. Lundgaard Krog Søborgvej 2 Floutrup 7870 Roslev 27. maj 2015 TILLADELSE Endelig tilladelse til indvinding af grundvand til husdyrfarm og husholdning på Søborgvej 2, Floutrup, 7870 Roslev. AnlægsID:

Læs mere

Afgørelse vedr. 28 anmeldelse af etablering af plansilo på ejendommen beliggende Refshøjvej 59, 7250 Hejnsvig

Afgørelse vedr. 28 anmeldelse af etablering af plansilo på ejendommen beliggende Refshøjvej 59, 7250 Hejnsvig Afgørelse vedr. 28 anmeldelse af etablering af plansilo på ejendommen beliggende Refshøjvej 59, 7250 Hejnsvig Billund Kommune har den 16. juni 2015 modtaget anmeldelse om etablering af plansilo iht. 28

Læs mere

Afgørelse om ikke- VVM-pligt i forbindelse med tilladelse til vanding med grundvand fra anlæg beliggende Høbjergvej 7, 8500 Grenaa

Afgørelse om ikke- VVM-pligt i forbindelse med tilladelse til vanding med grundvand fra anlæg beliggende Høbjergvej 7, 8500 Grenaa Peter Drejer Nielsen Matr. nr. 11c Høbjerg By, Ålsø Afdeling: Erhverv og miljø Dato: 26-11-2018 Reference: Mai Hansen Tlf.: 89 59 40 09 E-mail: maih@norddjurs.dk Journalnr.: 18/14290 Afgørelse om ikke-

Læs mere

Denne tilladelse er givet i henhold til 21 i Bekendtgørelse af lov om vandforsyning nr af 10. december 2015.

Denne tilladelse er givet i henhold til 21 i Bekendtgørelse af lov om vandforsyning nr af 10. december 2015. POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK DATO: 19-05-2016 Naturstyrelsen, Aalborg Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Øst Att: Niels Arne Wahl

Læs mere

AnlægsID: 779-V

AnlægsID: 779-V Per Hedegaard Andersen Siggårdvej 33 Dommerby 7800 Skive 5. september 2016 Siggårdvej 33 - Tilladelse til vandindvinding til drift og husholdning AnlægsID: 779-V85-64256 AFGØRELSE Skive Kommune giver hermed

Læs mere

Tilladelse til vandindvinding

Tilladelse til vandindvinding Tilladelse til vandindvinding Formål: Jordvarme Tilladelsen gælder for anlæg - JupID: 189908 Tilladelsen gælder for boring DGU nr.: 38.981 Tilladelsen gælder for mængden: 7.000 m 3 /år Gælder 15 år i perioden:

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til velfærdsudvidelse på Fredensdal

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til velfærdsudvidelse på Fredensdal Flemming Jensen Fredensdal 58 9460 Brovst Miljø Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Mariane Eduardsen Direkte 7257 7696 mae@jammerbugt.dk 27-06-2012

Læs mere

1. Lov om vandforsyning, lovbekendtgørelse nr januar 2017 om vandforsyning

1. Lov om vandforsyning, lovbekendtgørelse nr januar 2017 om vandforsyning P. Melgaard ejendomme A/S Askelund 10 6200 Aabenraa. Natur Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 08-02-2018 Sagsnr.: 18/4402 Dok nr. 3. Kontakt: Lars Øvig Direkte tlf.: 7376 8199 E-mail: laoe@aabenraa.dk

Læs mere

FORELØBIG TILLADELSE TIL INDVINDING AF GRUNDVAND. NB: Brøndborer og ansøger skal gennemgå tilladelsen før boringen udføres

FORELØBIG TILLADELSE TIL INDVINDING AF GRUNDVAND. NB: Brøndborer og ansøger skal gennemgå tilladelsen før boringen udføres Hotel Kommandørgården Havnebyvej 201 6792 Rømø Miljø og Natur Rådhusstræde 2 6240 Løgumkloster Direkte tlf.: 74929203 Mail: nib@toender.dk Sags id.: 13.02.01-P19-31-13 Ks: dl17lk 28-08-2013 FORELØBIG TILLADELSE

Læs mere

Tilladelse til etablering af to boringer og foreløbig indvinding herfra samt afgørelse om ikke VVM-pligt.

Tilladelse til etablering af to boringer og foreløbig indvinding herfra samt afgørelse om ikke VVM-pligt. Hjørring Kommune Frederikshavn Vand A/S Knivholtvej 15 9900 Frederikshavn Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk

Læs mere

Jammerbugt Kommunes tilladelse og vilkår

Jammerbugt Kommunes tilladelse og vilkår Envidan Att. Johan Pedersen J F Kennedys Plads 1 K, 2.sal 9000 Aalborg email: jpe@envidan.dk Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk

Læs mere

grundvand markvanding.

grundvand markvanding. Midlertidig tilladelse til Udvidet indvinding af grundvand til markvanding. Tilladelse gælder for anlæg nr.:779-v40-62673 i perioden 25.07.2018 31.12.2018 Vilkår for tilladelsen fremgår af afsnit 3. Tilladelsen

Læs mere

Boretilladelse og foreløbig indvindingstilladelse til prøvepumpning

Boretilladelse og foreløbig indvindingstilladelse til prøvepumpning Peter Drejer Nielsen Høbjergvej 7 8500 Grenaa Byg og Miljø Dato: 27. marts 2015 Reference: Mai Hansen Direkte telefon: 89 59 40 09 E-mail: maih@norddjurs.dk Sagsnr.: 15/1289 Boretilladelse og foreløbig

Læs mere

Jørgen Vest Rasmussen Lunden 5 8961 Allingåbro

Jørgen Vest Rasmussen Lunden 5 8961 Allingåbro Jørgen Vest Rasmussen Lunden 5 8961 Allingåbro Byg & Miljø Dato: 18.12.2014 Reference: Mai Hansen Direkte telefon: 89 59 40 09 E-mail: maih@norddjurs.dk Journalnr.: 08/15875 Endelig tilladelse til vanding

Læs mere

Bonnerup Consult Aps Fynsvej Middelfart Dato: Att: Jakob Vedel G

Bonnerup Consult Aps Fynsvej Middelfart Dato: Att: Jakob Vedel G Bonnerup Consult Aps Fynsvej 56 5500 Middelfart Dato: 26-04-2016 Att: Jakob Vedel Ref.: J.nr.: METMO 13.02.01-G01-7-15 Tilladelse til midlertidig bortledning af grundvand i forbindelses med byggeri, Rustenborgvej

Læs mere

Tilladelse til etablering af markboring, samt foreløbig tilladelse til indvinding af grundvand.

Tilladelse til etablering af markboring, samt foreløbig tilladelse til indvinding af grundvand. Dato: 30. januar 2014 Tilladelse til etablering af markboring, samt foreløbig tilladelse til indvinding af grundvand. Du har den 20. januar 2014, ansøgt om tilladelse til etablering af markboring, samt

Læs mere

B. Placering Der må indvindes grundvand fra følgende boringer: DGU nr.

B. Placering Der må indvindes grundvand fra følgende boringer: DGU nr. Hjørring Kommune Vrå Vandværk Vestre Ringvej 1 9760 Vrå Hjørring den 04-04-2018 Sagsnr.: 13.02.01-P19-66-17 Teknik & Miljø, Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 65 70 Fax

Læs mere

TILLADELSE Fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til vanding af landbrugsafgrøder på Lundøvej 115, Svenstrup, 7840 Højslev.

TILLADELSE Fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til vanding af landbrugsafgrøder på Lundøvej 115, Svenstrup, 7840 Højslev. Jan Lundsby Lundøvej 115 Svenstrup 7840 Højslev 26. oktober 2015 TILLADELSE Fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til vanding af landbrugsafgrøder på Lundøvej 115, Svenstrup, 7840 Højslev. AnlægsID:

Læs mere

Tilladelse til Lejre Stationsby Vandværk til permanent opsætning og anvendelse af ultralydskalkknuser.

Tilladelse til Lejre Stationsby Vandværk til permanent opsætning og anvendelse af ultralydskalkknuser. Lejre Stationsby Vandværk Amba. Kongebrovej 2 4320 Lejre Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4615 H www.lejre.dk Søren Bagge Center for Byg & Miljø D 4646 4963 E soba@lejre.dk

Læs mere

TILLADELSE. Fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding på ejendommene Hejlskovvej 53 og 58, Hejlskov, 7840 Højslev

TILLADELSE. Fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding på ejendommene Hejlskovvej 53 og 58, Hejlskov, 7840 Højslev Erik Andersen Hejlskovvej 50 Hejlskov 7840 Højslev 2. juli 2014 TILLADELSE Fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding på ejendommene Hejlskovvej 53 og 58, Hejlskov, 7840 Højslev AnlægsID:

Læs mere

DGU nr. Matrikel am Lendum By, Lendum am Lendum By, Lendum

DGU nr. Matrikel am Lendum By, Lendum am Lendum By, Lendum Hjørring Kommune Stenhøj Vandværk Idræts Alle 3 9900 Frederikshavn Hjørring den 27-02-2018 Sagsnr.: 13.02.01-P19-42-10 Teknik & Miljø, Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33

Læs mere

Teknik & Miljø Natur & Vandmiljø. Kaj Lykke Golfklub Kirkebrovej Bramming Sendt via

Teknik & Miljø Natur & Vandmiljø. Kaj Lykke Golfklub Kirkebrovej Bramming Sendt via Kaj Lykke Golfklub Kirkebrovej 5 6740 Bramming Sendt via e-mail post@kajlykkegolfklub.dk Torvegade 74, 6700 Esbjerg Dato 13-07-2015 Sagsbehandler Jakob Top Jørgensen Telefon direkte 76 16 51 32 E-mail

Læs mere

Afgørelse om, at der ikke er VVM-pligt

Afgørelse om, at der ikke er VVM-pligt Trustrup-Lyngby Vandværk Att. Michael Meldgaard Christensen CVR nr. 18811510 Afdeling: Erhverv og miljø Dato: 03-10-2018 Reference: Mai Hansen Tlf.: 89 59 40 09 E-mail: maih@norddjurs.dk Journalnr.: 18/6946

Læs mere

Afgørelse om ikke- VVM-pligt i forbindelse med tilladelse til markvanding med grundvand fra anlæg beliggende Markvangen 2B, 8963 Auning

Afgørelse om ikke- VVM-pligt i forbindelse med tilladelse til markvanding med grundvand fra anlæg beliggende Markvangen 2B, 8963 Auning Enghavegaard I/S CVR.nr. 38255428 Afdeling: Erhverv og miljø Dato: 27-05-2019 Reference: Mai Hansen Tlf.: 89 59 40 09 E-mail: maih@norddjurs.dk Journalnr.: 11/4714 Afgørelse om ikke- VVM-pligt i forbindelse

Læs mere

Ikke-godkendelsespligtig udvidelse af gyllelagune

Ikke-godkendelsespligtig udvidelse af gyllelagune TEKNIK OG MILJØ Ikke-godkendelsespligtig udvidelse af gyllelagune Skansevej 3 Kni 8586 Ørum Djurs Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf.: 89 59 10 00 www.norddjurs.dk Registreringsblad Titel: Ikke-godkendelsespligtig

Læs mere

TILLADELSE. Fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til vanding af landbrugsafgrøder på Grættrupvej 12, 7870 Roslev. AnlægsID: 779-V

TILLADELSE. Fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til vanding af landbrugsafgrøder på Grættrupvej 12, 7870 Roslev. AnlægsID: 779-V Jørgen Overgaard Grættrupvej 12 Møgelthorum 7870 Roslev 28. maj 2015 TILLADELSE Fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til vanding af landbrugsafgrøder på Grættrupvej 12, 7870 Roslev. AnlægsID:

Læs mere

Tilladelse til permanent grundvandssænkning ved cykelsti-tunnel. Videbækvej, 7480 Vildbjerg

Tilladelse til permanent grundvandssænkning ved cykelsti-tunnel. Videbækvej, 7480 Vildbjerg TEKNIK OG MILJØ Herning Kommune Torvet 1 7400 Herning Att.: Carsten Thomsen Email: vtbct@herning.dk Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning Tlf.: 9628 2828 Lokal 9628 8065 bjgtg@herning.dk

Læs mere

Matr. Nr. 2b, St. Fjelstervangs Nordlige Del, Vorgod (figur 1).

Matr. Nr. 2b, St. Fjelstervangs Nordlige Del, Vorgod (figur 1). Returadresse Land og vand Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing Sten Laursen Overvej 4 6933 Kibæk TILLADELSE TIL MIDLERTIDIG GRUNDVANDSSÆNKNING NORD FOR FJELSTERVANG SOM KONSEKVENS AF RÅSTOFINDVINDING

Læs mere

Jens Studsgaard Jensen Vejlevej 54, 7330 Brande 11. august 2016

Jens Studsgaard Jensen Vejlevej 54, 7330 Brande 11. august 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Jens Studsgaard Jensen Vejlevej 54 7330 Brande 11. august 2016 Tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding fra DGU-nr. 104.2951 Ansøger har

Læs mere

Fornyet tilladelse til vanding med grundvand fra anlæg beliggende Firhøjevej 11, Jupiter ID: VV-nr.: DGU nr.: 69.

Fornyet tilladelse til vanding med grundvand fra anlæg beliggende Firhøjevej 11, Jupiter ID: VV-nr.: DGU nr.: 69. Bent Boje Salling Firhøjevej 11 8544 Mørke Byg og Miljø Dato: 14.01.2015 Reference: Mai Hansen Direkte telefon: 89 59 40 09 E-mail: maih@norddjurs.dk Journalnr.: 12/11673 Fornyet tilladelse til vanding

Læs mere

Roskilde Sten og Grus APS Øde-Hastrup-Vej Roskilde

Roskilde Sten og Grus APS Øde-Hastrup-Vej Roskilde Roskilde Sten og Grus APS Øde-Hastrup-Vej 48 4000 Roskilde By, Kultur og Miljø Miljø Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 www.roskilde.dk Tilladelse til midlertidig grundvandssænkning

Læs mere

Tilladelse til etablering og indvinding fra 2 vandindvindingsboringer ved Ovnstrupvej 4, 9352 Dybvad

Tilladelse til etablering og indvinding fra 2 vandindvindingsboringer ved Ovnstrupvej 4, 9352 Dybvad Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Total E&P Denmark B.V. Att: Henrik Nicolaisen Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 2. september 2014

Læs mere

Afgørelse om ikke- VVM-pligt i forbindelse med tilladelse til vanding med grundvand fra anlæg beliggende Dyringvej 5, 8585 Glesborg

Afgørelse om ikke- VVM-pligt i forbindelse med tilladelse til vanding med grundvand fra anlæg beliggende Dyringvej 5, 8585 Glesborg Ole Willesen Matr. nr. 6c Hegedal By, Fjellerup Afdeling: Erhverv og miljø Dato: 06-12-2018 Reference: Mai Hansen Tlf.: 89 59 40 09 E-mail: maih@norddjurs.dk Journalnr.: 18/7319 Afgørelse om ikke- VVM-pligt

Læs mere