Højskole Er du mellem ca. 50 og 80 år og har udlængsel? Så tag på Global Højskole i Nepal

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Højskole Er du mellem ca. 50 og 80 år og har udlængsel? Så tag på Global Højskole i Nepal"

Transkript

1 Mellemfolkeligt Samvirke ActionAid Denmark Global Højskole Nepal 50+ Er du mellem 50 og 80 og har udlængsel? Og vil du gerne både rejse, lære og opleve sammen med andre ligesindede? Så tag på Global Højskole i Nepal. Fire intense uger i Kathmandu og omegn vil bringe dig helt tæt på det fantastisk spændende land indeklemt mellem stormagterne Kina og Indien. Højskole Er du mellem ca. 50 og 80 år og har udlængsel? Så tag på Global Højskole i Nepal Mellemfolkeligt Samvirke åbner nu et helt unikt og banebrydende højskoleophold for 50+ i Asien, med særligt fokus på Nye Demokratier og Religion. Asien er en verdensdel som kommer til at spille en helt afgørende rolle i vores globale fremtid, og vi stiller derfor skarpt på Nepal, der gennemgår en historisk udvikling mod demokrati i disse år. Vi vil undersøge hvilke nye krav, der stilles til befolkningen i Nepal og i deres nyetablerede demokrati og ikke mindst, hvilke nye muligheder de nye samfundsformer bringer med sig. Højskoleopholdet vil især sætte fokus på de unge borgere, der tør gå nye veje og som udfordrer lokale traditioner og tænkemåder. Oplev Nepal indefra Højskoleopholdet i Nepal giver dig mulighed for at opleve Nepal, både fra turistsiden og indefra. Nepal har de seneste 10 år levet en omtumlet tilværelse, men fik i 2008 endelig fred efter 10 års borgerkrig, hvor en maoistisk oprørsbevægelse endte med at vælte kongen, med løfte om at etablere en demokratisk republik. Det er snart nogle år siden og landet står stadig uden et reelt demokrati. Korruption gennemsyrer samfundet og tilliden til domstole, politikere og politi er for længst opbrugt. Men der er stadig mange, der kæmper for demokrati og et bedre liv og mange af de mennesker kommer vi til at møde.

2 Et program fyldt med ekskursioner Højskoleopholdet er tilrettelagt så vi kan holde teorierne op mod den konkrete asiatiske virkelighed. Det betyder at vi i stedet for at sidde i undervisningslokalet skal ud og se en masse og møde mange spændende mennesker. Vi skal f.eks. besøge buddhistiske munke og hinduistiske templer, tage del i udviklingsprojekter, besøge lokale familier i Kathmandus slumområde, arbejde med gadebørn, høre om dansk udviklingshjælp og meget mere. I weekenderne er der er rig mulighed for at komme ud i naturen, hvad enten du er til en smuk vandretur i bjergene, junglesafari med næsehorn og elefanter eller tilbagetrukken yoga og meditation i et kloster.

3 Start til slut Dit ophold fra start til slut På nedenstående billeder kan du se, hvordan dit højskoleophold er tilrettelagt. Efterfølgende kan du læse en mere detaljeret beskrivelse af de forskellige spændende elementer. Forberedelse i København Dit højskoleophold begynder i København med en forberedelseseftermiddag. Her vil du møde de andre deltagere og få styr på alt det praktiske. Du vil også komme til at møde underviserne som vil være med noget af tiden via Skype. Grundkurset foregår i København på Mellemfolkelig Samvirkes Globale Platform på Fælledvej 12. Fælles afgang fra København Der er fælles afgang fra Kastrup Lufthavn dagen før kursets start - for alle de, der har valgt at lade Mellemfolkeligt Samvirke stå for at købe billetter. Efter nærmere instruks mødes vi i afgangshallen. Hvis du har valgt selv at stå for din flybillet og forsikring vil du i stedet få en dato og tidspunkt, hvor du skal mødes med resten af gruppen i Kathmandu. Nepal Ved foden af verdens højeste bjergkæde, Himalaya, ligger Nepals hovedstad, Kathmandu. Højskolen (Global Platform Nepal) ligger også i Kathmandu, hvor du bare skal gå ud ad døren for at opleve gamle hinduistiske templer, hvor sariklædte kvinder ofrer frugt og ris, hellige køer, frugtsælgere, dyttende taxaer, gamle mænd på cykler og masser af venlige nepalesere som hurtigt får dig til at føle dig velkommen. Nepal er et fattigt land og befolkningen kæmper med utrolig mange udfordringer. Alligevel er mange unge i Kathmandu fulde af kreativitet og optimisme. De tror på hinanden og er ikke bange for at drømme stort og handle derefter.

4 Sådan bor du Højskolen er beliggende på Mellemfolkeligt Samvirkes Global Platform Nepal, som ligger i en grøn oase i Kathmandus mindre turistede område. Højskolen er indrettet efter nepalesiske forhold og er derfor meget basale, men med vestligt toilet og alle fornødenheder til stede. Højskolen har 24 sengepladser, hvoraf de fleste værelser er 2 mands værelser, hvor eventuelle par vil blive indlogeret. Det vil til en vis grad være muligt at få enkeltværelse mod en ekstraudgift på kr, men ellers kan det forventes at ikke-par bliver indlogeret 2 og 2 efter køn. NB: Da Global Platform er et interkulturelt miljø er der ikke mulighed for at indtage alkohol der, men det er muligt at gå ud i Kathmandu på masser af hyggelige beværtninger. Hjemrejse mod København Når opholdet er færdigt kan du enten vælge at rejse hjem med de andre deltagere eller selv fortsætte din rejse. Det sidste kan du arrangere fra starten af eller først beslutte dig for mens du stadig er på højskolen.

5 Program Global Højskole byder på spændende læring i et internationalt miljø, med danske og (engelsktalende) nepalesiske lærere. Rækkefølgen af temaerne bliver muligvis rykket rundt, men indholdet af dit ophold svarer til nedenstående. Uge 1: Nepals kultur og religioner Introduktion til Kathmandu Hinduisme i Nepal Ekskursion til Kathmandus største tempel Pashupatinath Buddhisme i Nepal Besøge buddhistisk kloster og Stupa i Boudanath Introduktion til Nepali Uge 2: Kultur, menneskerettigheder og globalisering Menneskerettigheder og Udviklingsarbejde Globalisering og turismes indflydelse i Nepal Besøg i en lokal landsby i Chitwan Elefant-ridt på udkig efter næsehorn Dashain festival Uge 3: Migration, fattigdom og frivillighed Migration og flygtninge i Nepal Børn og urban fattigdom Frivilligt arbejde i slummen Arbejde på medieprojekt Uge 4: Kvinder og kastesystemet Kvinder i Nepal Besøg hos en lokal kvindeorganisation Kastesystemet Arrangerede ægteskaber Trafficking i Nepal Besøge Garden of Dreams (vi tager forbehold for ændringer) Derudover vil vi komme ind på temaer som migration, flygtninge og grænsedragninger, urbanisering og unge i en globaliseret verden. Vi lægger stor vægt på deltagerorienteret undervisning og praktisk læring. Foruden undervisningen på selve højskolen vil der derfor være en lang række aktiviteter og projekter i samarbejde med det omkringliggende lokalsamfund.

6 OBS: En del af undervisningen vil foregå på engelsk og det er derfor vigtigt at du taler/forstår engelsk på et godt niveau. Der vil også være en del ekskursioner, så det er vigtigt at du er ved godt fysisk helbred.

7 Pris 8. apr maj mar mar 12000,- 7000,- 1. okt okt sep sep Tilmeldingsfrist 15. jul 12000,- 7900,- 6. nov dec okt - 1. okt Tilmeldingsfrist 15. aug 12000,- 7900,- *Du kan trække kr. af beløbet fra i skat. Global Contact sørger for at indberette dette på dine vegne. **Prisen reguleres løbende, så book i god tid for billigst mulige flybillet. Tilmelding Når du bestiller dit ophold kan du vælge om vi også skal stå for fly (se fordelene længere nede). Du betaler kr. ved tilmelding. Vi sender en opkrævning på restbeløbet ca. 6 uger før afrejse. Enkeltværelse Det vil til en vis grad være muligt at få enkeltværelse mod en ekstraudgift på kr. Noter venligst i din tilmelding hvis du ønsker det. NB: Der er max 8 enkeltværelser ledig pr. ophold, så de bliver fyldt efter først til mølle. Forsikring Hvis du IKKE har egen forsikring, der dækker dit ophold, kan vi bestille forsikring for dig uden administrationsberegning. Forsikringen er en Gouda Super og koster kr. Skriv venligst i din tilmelding, hvis du ønsker at bestille forsikring. Vær opmærksom på at selvom der i tilmeldingsblanketten står Ophold inkl. Fly og Forsikring er prisen UDEN forsikring. En samlet pakke med ophold og fly inkluderer 4 ugers højskoleophold (inkl. kost og logi) Flyrejse tur/retur Afbestillingsforsikring for flybillet Forberedelseseftermiddag i København Afhentning i lufthavn og transport til/fra Global Højskole Introducerende sprogundervisning i nepali Alle kurser, udflugter og projektbesøg i programmet Kost og logi på højskolen under hele opholdet Jungle safari i Chitwan Administrationsgebyr til Global Contact Pakken inkluderer ikke Foriskring Visum Vaccinationer og evt. malariapiller Udgifter ved evt ændring af flybillet efter udstedelse Kost og logi i friweekender hvis du rejser på egen hånd Medlemskab af Mellemfolkeligt Samvirke (du meldes ind ved din tilmelding)

8 Prisen på opholdet uden fly inkluderer det samme som ovenstående med undtagelse af fly og afbestillingsforsikring og afhentning foregår på et aftalt mødested i stedet for i lufthavnen. Fordelene ved at lade Global Contact stå for din flybillet Du er dækket under Pakkerejseloven som bl.a. sikrer dig ved naturkatastrofer o. lign. Du bliver booket på samme flyafgang som de øvrige deltagere, så du aldrig rejser alene fra Danmark Du bliver hentet i lufthavnen ved ankomst og kørt videre til Global Platform Du får en fleksibel flybillet der til en hver tid kan datoændres hos Kilroy også efter du er taget af sted Du kan mod et mindre gebyr få en ny flyafgang, hvis du ikke når dit fly Du er dækket af en afbestillingsforsikring hvis du bliver ramt af sygdom eller kommer alvorligt til skade inden afrejse Du kan bruge din tid på at pakke og være sammen med venner og familie, mens vi finder og booker dine flybilletter Vil du selv sørge for fly? Hvis du vælger selv at købe din flybillet, skal du kun betale Global Contact for selve højskoleopholdet. Hvis du vælger dette, er det vigtigt, at du først køber flybilletten, når du har fået dit ophold endeligt bekræftet af Global Contact. Du vil samtidig modtage udførlige instrukser om hvor og hvornår du skal ankomme. Hver destination har et fast mødested, ofte i landets hovedstad, hvor du vil blive modtaget af vores lokale personale. Husk det er dit eget ansvar at få booket flybilletten til tiden samt købe en dækkende rejseforsikring.

9 Visum og praktisk Global Højskole i Kathmandu Mellemfolkeligt Samvirkes Global Højskole ligger i samme bygning som Global Platform, som er vores kursuscenter for bl.a. unge danske volontører, samt nepalesiske og burmesiske unge. Højskolen er indrettet efter nepalesiske forhold og er derfor basale, men velfungerende. I Nepal vil du sove på værelse med 2-3 meddeltagere af samme køn. Der vil være delt bad og toilet med andre værelser. Det vil være muligt at bestille eneværelse mod en ekstrabetaling på 2000 kr. Der er max 8 eneværelser pr. ophold, så de bliver fyldt efter først til mølle. Skriv det venligst i din tilmelding hvis du er interesseret i eneværelse. Platformen i Nepal emmer af hygge og kreativitet og der er rummelige fællesarealer både udendørs og indendørs, så der er rig mulighed for at lave sjove fællesaktiviteter eller skrive dagbog alene på vores fantastiske tagterrasse, hvor vi også indtager måltiderne. Der vil desuden være andre kurser på Platformen under opholdet, så du vil få mulighed for at møde unge mennesker fra Danmark og Asien, der vil ud at gøre en forskel. NB: Da højskolen ligger på en multikulturel Platform er det ikke tilladt at indtage alkohol på Platformen, men der er mange dejlige steder at gå ud i Kathmandu. Netop fordi Platformen er multikulturel, er engelsk også sproget vi kommunikerer på, når vi ikke har undervisning af en dansk lærer. Vi vil flere gange modtage undervisning af lokale lærere og partnere og det forventes derfor at I kan begå jer på engelsk. Vi forventer ligeledes du er frisk og rørig og ved godt fysisk mod. Vi bor i et hus med mange trapper og skal på flere ekskursioner ud i landet, så et par timers gang og en aktiv hverdag må ikke slå dig ud. Nepal I Nepal er elektricitet en sparsom ressource, og der er derfor dagligt mange timers planlagte strømafbrydelser. Du skal være indstillet på kun at have adgang til strøm et begrænset tidsrum hver dag og meget strømforbrugene apparater er derfor ikke en fordel at have med. I oktober kan aftenerne og nætterne godt blive kolde og da husene ikke er isolerede eller opvarmede, bliver det også indenfor ganske koldt. Tag derfor masser af vamt tøj med, der kan holde dig varm på de kolde aftener. Der vil på højskolen være tæpper og hovedpuder, men har man brug for lidt ekstra varme, så tag en lille sovepose med. Visum Du skal selv sørge for at søge visum til Nepal samt stå for udgifterne. Vi har herunder skrevet de normale regler, men dobbelttjek dem på ambassadens hjemmeside, da disse til tider kan ændres med kort varsel. Hvis du er udenlandsk statsborger eller har flygtninge- eller fremmedpas, skal du kontakte ambassaden for at høre, hvordan du søger visum. Turistvisum søges i Kathmandu lufthavn, og koster 40$ for 30 dage, der betales kontant. Det er vigtigt, at du ansøger om turistvisum. Husk også at dit danske pas skal være gyldigt mindst 6 mdr. efter din

10 hjemrejsedato. Medbring blot 2 pasfotos samt dollars til at betale med (i lufthavnen er de ikke er glade for store sedler, så du skal gerne medbringe dine dollars i højest $50 sedler, gerne mindre). Adressen du skal opgive i ansøgningen er: Global Platform Nepal MS Nepal Gyaneshwor, GPO Box 4010 Kathmandu Nepal Rejseforsikring Du skal være opmærksom på at have en dækkende rejseforsikring, der gælder til rejser uden for Europa og i hele perioden. Hvis du ikke selv har en dækkende rejseforsikring, kan en Gouda Super forsikring, købes gennem Global Contact. Denne koster kr og giver fuld dækning i hele perioden. Har du købt forsikring gennem Global Contact, og vil ændre din hjemkomstdato inden afrejse, forlænger vi forsikringen automatisk og du vil blive opkrævet det ekstra beløb sammen med din restbetaling. Forlænger du hjemrejsen efter du er rejst, skal du kontakte Kilroy for at forlænge din forsikring. OBS: Vær opmærksom på at der er forhøjet forsikringsudgift, hvis du er over 70 år. Vaccination Vaccinationer og forebyggende medicin kan være nødvendig, når du rejser, da der vil ofte være sundhedsmæssige risici forbundet med at rejse i udlandet. Global Contact anbefaler at du i god tid opsøger din egen læge eller Statens Serum Institut for at få information om vaccinationer og anden forebyggelse. Husk at medbringe dit vaccinationskort (som du får fra lægen) på selve rejsen. Husk at du er gæst Du skal være opmærksom på, at du kommer som gæst til et fremmed land. Du skal respektere den lokale kultur og følge de retningslinjer, som vores undervisere og samarbejdspartnere giver. Det er strengt forbudt at indtage enhver form for narkotika, og vi forventer, at du i særdeleshed respekterer kulturelle traditioner inden for påklædning, alkohol og social acceptabel opførsel. Du er en del af Global Contact både før, under og efter dit ophold. Derfor skal du respektere de anvisninger, som Global Contact og vores partnere giver. I modsat fald forbeholder Global Contact sig retten til at afbryde opholdet for egen regning og uden refusion. Videre rejse hjemrejsedato ændring af flybillet Hvis du inden afrejse ved, at du har lyst til at rejse videre på egen hånd efterfølgende, kan du sige det ved tilmeldingen. Vi hjælper gerne med en samlet rejse til flere lande. Du kan til enhver tid ændre din hjemrejsedato og til tider også din afrejselufthavn. Det kan jo være, at du skifter mening undervejs og gerne vil opleve mere af lokalområdet efter afslutningen på højskolen. Du kan ændre din flybillet undervejs ved hjælp af Kilroy. Det koster lidt at ændre billetten alt afhængigt af flyselskabet. Kontakt Kilroy, når du har modtaget din billet, for oplysning af pris.

11 Telefon Når du ankommer, kan det være en idé at købe et lokalt SIM-kort, så du kan ringe billigere hjem eller til dine rejsekammerater. Vores undervisere på højskolen kan hjælpe dig med dette. Medlemskab At rejse med Global Contact kræver, at man er medlem af Mellemfolkeligt Samvirke. Du melder dig ind i forbindelse med din tilmelding. Som medlem støtter du vores arbejde med at skaffe indflydelse til verdens fattigste, ligesom du får vores medlemsblad tilsendt.

Opholdet består af tre intense uger fordelt i Amman og omegn, med ekskursioner til Petra samt tur til

Opholdet består af tre intense uger fordelt i Amman og omegn, med ekskursioner til Petra samt tur til Mellemfolkeligt Samvirke ActionAid Denmark Global Højskole Jordan 50+ Opholdet består af tre intense uger fordelt i Amman og omegn, med ekskursioner til Petra samt tur til Palæstina og Israel. Du kommer

Læs mere

TORSDAG 7.11.2013. Workshop: Introduktion til programmet og fælles forventningsafstemning. Tid til at pakke ud

TORSDAG 7.11.2013. Workshop: Introduktion til programmet og fælles forventningsafstemning. Tid til at pakke ud Uge 1: opholdet og Nepals religioner Uge: 1 MANDAG TIRSDAG ONSDAG 6.11.2013 TORSDAG 7.11.2013 FREDAG 8.11.2013 LØRDAG 9.11.2013 SØNDAG 10.11.2013 7:00 8:00 Yoga 8:00 9:15 MORGENMAD MORGENMAD MORGENMAD

Læs mere

Rejs med til verdens brændpunkter og kom tæt på mennesker, der lever i et samfund præget af konflikter

Rejs med til verdens brændpunkter og kom tæt på mennesker, der lever i et samfund præget af konflikter 2013 Rejs med til verdens brændpunkter og kom tæt på mennesker, der lever i et samfund præget af konflikter NextStop er for dig der vil bagom facaden Praktiske oplysninger Som Next Stop er rejser du med

Læs mere

VI VIL GERNE MØDES MED DIG

VI VIL GERNE MØDES MED DIG VI VIL GERNE MØDES MED DIG Du skal vide, at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller hvis du har lyst til at se vores skole. Du skal være velkommen. 2013 Start på højskolen

Læs mere

REJS TIL NEPAL MED BRENDERUP HØJSKOLE

REJS TIL NEPAL MED BRENDERUP HØJSKOLE RE JSELINJEN NEPAL SERMATHANG Igennem mere end 10 år har Brenderup Højskole haft elever fra Nepal og specielt fra området omkring bjerglandsbyen Sermathang. Dette samarbejde er blevet til et varigt venskab,

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Dansk ICYE International Cultural Youth Exchange

Dansk ICYE International Cultural Youth Exchange Dansk ICYE STePs programmet 4 til 16 ugers frivilligt arbejde Klosterport 4A, 3. Sal 8000 Aarhus C Telefon: +45 86180715 E-mail: icye@icye.dk www.icye.dk Dansk ICYE International Cultural Youth Exchange

Læs mere

STePs programmet. Dansk ICYE. Dansk ICYE International Cultural Youth Exchange. 4 til 16 ugers frivilligt arbejde

STePs programmet. Dansk ICYE. Dansk ICYE International Cultural Youth Exchange. 4 til 16 ugers frivilligt arbejde Dansk ICYE Klosterport 4A, 3. Sal 8000 Aarhus C Telefon: +45 86180715 E-mail: icye@icye.dk STePs programmet 4 til 16 ugers frivilligt arbejde www.icye.dk Dansk ICYE International Cultural Youth Exchange

Læs mere

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL AFREJSE: d. 26. marts - 5. april 2015 11 dage PRIS: DKK 17.800 kr. per person UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL Grønne terrassemarker, rhododendron-skove

Læs mere

MASAI MARAS BIG FIVE

MASAI MARAS BIG FIVE Dato:. MASAI MARAS BIG FIVE Safari Eksperten byder dig velkommen til en safarioplevelse i særklasse. Denne tur giver dig fred og ro til at fordybe dig i den... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Nepal - Homestay og landsbyudvikling

Nepal - Homestay og landsbyudvikling Nepal - Homestay og landsbyudvikling Jordskælvet i april 2015 og de utallige efterskælv har tvunget Nepal i knæ. Landet har mere end nogensinde brug for at blive styrket økonomisk. Turismen har de senere

Læs mere

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst E-mail Nyhedsbrev nr. 23 Kære medlem af Scleroseforeningens lokalafdeling Hermed fremsendes nogle informationer, som du kan have glæde af at kende. Cykelprojektet Helsingør-Paris 2013 28 cykelryttere sætter

Læs mere

Periode: 2 Nov - 31 Jan 2010 Modul 6: Primær sektor Hospital: Lira referal Hospital Skrevet af: Anika Dahl og Eva Galbiati Må gerne udleveres til

Periode: 2 Nov - 31 Jan 2010 Modul 6: Primær sektor Hospital: Lira referal Hospital Skrevet af: Anika Dahl og Eva Galbiati Må gerne udleveres til Periode: 2 Nov - 31 Jan 2010 Modul 6: Primær sektor Hospital: Lira referal Hospital Skrevet af: Anika Dahl og Eva Galbiati Må gerne udleveres til andre og offentliggøres Forberedelsen: For os har drømmen

Læs mere

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 DGI petanque Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 Kursus og sightseeing ved La Ciotat La Ciotat ligger 25 km øst for Marseille, og det er her petanquespillet startede i 1910. Turen indeholder bl.a.:

Læs mere

Værd at vide om. Maldiverne. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Maldiverne. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Maldiverne Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Maldiverne Hovedstad Indbyggere Sprog Malé 390.000 Divehi Religion Valuta Areal Sunni-Islam Maldiviske rufiyaa samt amerikanske dollars

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 13. september 2017 ****************************** KLAGER [K] (4 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Nusa Dua, Bali. 2.11.-15.11.2016.

Læs mere

Værd at vide om. Sydkorea. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Sydkorea. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Sydkorea Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Sydkorea Hovedstad Indbyggere Sprog Seoul 49 mio. Koreansk Religion Valuta Areal Buddhisme og kristendom Won 100.210 km2 Herunder kan du

Læs mere

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts)

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Azurblåt hav,

Læs mere

YOGAREJSE I NEPAL Eventyrlig Yoga- og Mindfulnessrejse til Nepal - 9 dage med yogainstruktør Pernille Kristensen

YOGAREJSE I NEPAL Eventyrlig Yoga- og Mindfulnessrejse til Nepal - 9 dage med yogainstruktør Pernille Kristensen YOGAREJSE I NEPAL Eventyrlig Yoga- og Mindfulnessrejse til Nepal - 9 dage med yogainstruktør Pernille Kristensen AFREJSE : 11. - 19. oktober 2016-9 dage DKK 16.500 YOGAREJSE I NEPAL Eventyrlig Yoga- og

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 1.april 2018 til 21.april 2018 Hermed følger den endelige rejseplan og pris i forbindelse med Konvention

Læs mere

1. Informationsbrev. Februar 2017 Zanzibar Højskolen & Hands on Zanzibar. MAIL: hojskolen.dk TELEFON:

1. Informationsbrev. Februar 2017 Zanzibar Højskolen & Hands on Zanzibar. MAIL: hojskolen.dk TELEFON: 1. Informationsbrev Februar 2017 Zanzibar Højskolen & Hands on Zanzibar Kære Alle sammen. Allerførst vil vi gerne sige tak til jer alle sammen for, at I har valgt at tage med Zanzibar Højskolen til Afrika

Læs mere

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men...

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Dato:. 26 BADEFERIE På ZANZIBAR Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Værd at vide om. Mongoliet. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Mongoliet. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Mongoliet Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Mongoliet Hovedstad Indbyggere Sprog Ulan Bator 3 mio. Mongolsk Religion Valuta Areal Taoisme, konfucianisme og buddhisme Mongolsk tugrik

Læs mere

Udrejse-dokument. Page 1 of 5

Udrejse-dokument. Page 1 of 5 Udrejse-dokument Transport Du vil blive oplyst om start- og sluttidspunkt for det officielle program, så snart disse foreligger. Herefter kan du planlægge din rejse og bestille din transport. Hvis der

Læs mere

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige...

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Dato:. MADAGASKARS NORDLIGE HøJDEPUNKTER Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Værd at vide om. New Zealand. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. New Zealand. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om New Zealand Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta New Zealand Indbyggere Hovedstad Sprog 4,4 mio. Wellington Engelsk Religion Valuta Areal Kristendom New zealandsk dollar 270.534 km2

Læs mere

Det bedste af Kenya og Tanzania

Det bedste af Kenya og Tanzania Det bedste af Kenya og Tanzania Lake Nakuru - Lake Naivasha - Masai Mara - Serengeti - Ngorongoro Den klassiske rundrejse, der forbinder verdens to bedste safarilande på den helt logiske måde: I campingtelte,

Læs mere

BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013

BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013 BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013 Guangzhou er hovedstaden i provinsen Guangdong, der med sine ca. 70 mio. indbyggere er blevet Sydkinas store handelsprovins. Med sin beliggenhed ikke

Læs mere

Retreat for kvinder på Bjørnø

Retreat for kvinder på Bjørnø Retreat for kvinder på Bjørnø Drømmer du om: o at gøre noget godt for dig selv i en weekend o at se på dit liv med nye øjne o at komme lidt hjemmefra for at komme friskere hjem o at være på en bilfri,

Læs mere

BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL

BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL Dato: 12. 08 2019 BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL Familiær og afslappet stemning med mulighed for mange aktiviteter Tlf.: (+45) 56 36 25 45 www.safarieksperten.dk info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

I Buddhas fodspor. Pilgrimsrejse 2018

I Buddhas fodspor. Pilgrimsrejse 2018 Pilgrimsrejse 2018 I Buddhas fodspor En åndeligt guidet tur gennem de 4 mest betydningsfulde steder i Buddha Shakyamunis liv. Indien og Nepal 27. sep. - 18. okt. 2018 Pilgrimsrejsen ledes af Venerable

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. 2 Forlængelsespakke

Læs mere

Værd at vide om. Georgien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Georgien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Georgien Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Georgien Hovedstad Indbyggere Sprog Tbilisi 4,5 mio Georgisk Religion Valuta Areal Kristne, georgisk ortodokse Lari (GEL) 69.700 km2 Herunder

Læs mere

Meditationsrejse til Sydindien den januar 2019

Meditationsrejse til Sydindien den januar 2019 Meditationsrejse til Sydindien den 12. - 29. januar 2019 I samarbejde med Grace Tours som teknisk arrangør præsenterer vi denne unikke rejse til Sydindien til næste vinter. Det vil ikke være en almindelig

Læs mere

En åndelig guidet tur for åbning af hjertet og frigørelse af sindet.

En åndelig guidet tur for åbning af hjertet og frigørelse af sindet. Pilgrimsrejse Bodhgaya og Varanasi 2019 En åndelig guidet tur for åbning af hjertet og frigørelse af sindet. Indien 26. nov. - 13. dec. 2019 Pilgrimsrejsen ledes af Tsewang Amadou, som vil fungere som

Læs mere

International Idrætslederuddannelse Mød verden med DGI idræt konfliktløsning samarbejde uddannelse igangsætter

International Idrætslederuddannelse Mød verden med DGI idræt konfliktløsning samarbejde uddannelse igangsætter International Idrætslederuddannelse Mød verden med DGI idræt konfliktløsning samarbejde uddannelse igangsætter www.dgi.dk/midtjylland/internationalt Hvad får foreningen ud af IILU? Giv jeres unge frivillige

Læs mere

KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014

KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014 KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014 KOREAREJSER byder i 2015 på to grupperejser en Sommer- og en Efterårstur. Sommerturen er fra søndag 27. juni til søndag 11. juli 2015. Rejseprogrammet for sommerturen

Læs mere

Værd at vide om. Estland. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Estland. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Estland Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Estland Hovedstad Indbyggere Sprog Tallinn 1,3 mio. Estisk Religion Valuta Areal Forskellige former for kristendom Euro Herunder kan du

Læs mere

Italien. Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen. Telefon

Italien. Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen. Telefon Telefon 47 16 12 20 Italien Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen Vi bor på et centralt beliggende kloster i en af Anitas yndlings-bydele, det charmerende kvarter Monti. Rejsegarantifonden 1571 Medlem

Læs mere

Manual for rejseguider

Manual for rejseguider Manual for rejseguider Regler for rejseguidetildeling...1 Afrejsebriefing...1 Ved afrejsen i København...1 Mødested...2 Fælles velkomst...2 Udlevering / tjek af billetter...2 Visum...2 Telefon...2 Check

Læs mere

Værd at vide om. Turkmenistan. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Turkmenistan. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Turkmenistan Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Turkmenistan Hovedstad Indbyggere Sprog Asjkhabad Ca. 5 mio. Turkmensk og russisk Religion Valuta Areal Muslimer, primært sunniretningen

Læs mere

Uganda Fly-In Gorilla Trekking

Uganda Fly-In Gorilla Trekking Uganda Fly-In Gorilla Trekking 4 dage fra kr. 13.500 REJSERUTE: ENTEBBE - BWINDI - ENTEBBE Fly-in fra safari i f.eks Kenya og Tanzania og oplev de store bjerggorillaer Tlf.: 8873 4000 africatours.dk info@africatours.dk

Læs mere

Udrejse-dokument. Danske Baptisters Spejderkorps Korpskontoret Gl. Gugvej Aalborg

Udrejse-dokument. Danske Baptisters Spejderkorps Korpskontoret Gl. Gugvej Aalborg Udrejse-dokument Transport IC eren vil oplyse dig om start- og sluttidspunkt for det officielle program, så snart disse foreligger. Herefter kan du planlægge din rejse og bestille din transport. Hvis der

Læs mere

PRAKTISK INFORMATION SYDNEY

PRAKTISK INFORMATION SYDNEY PRAKTISK INFORMATION SYDNEY FORBEREDELSE PAKKEN Der vil i god tid inden afrejse blive inviteret til en forberedelsesdag, hvor du vil få lejlighed til at møde både studerende, der tidligere har været på

Læs mere

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos Ferie med indhold J En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos #Ferie #Meditation #Sol #Strand #Stilhed #Fordybelse #Healing #Renselse #Celler #Hellige steder #Tid til mig selv #Egen kærlighed

Læs mere

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 Kun 12 pladser tilbage Sidste tilmeldingsfrist den 18. juni 2010 Velkommen til Paris byernes by Årets VM afholdes i Paris, som vel næsten ikke behøves

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

Værd at vide om. Oman. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Oman. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Oman Rejs med hjerte, hjerne & holdning Oman fakta Hovedstad Indbyggere Sprog Muscat 3,3 mio. Arabisk Religion Valuta Areal Ibadit-islam Rial omani 309.500 km2 Her kan du læse en række

Læs mere

Grupperejse til London 12-19/04 2015, 8 dage/ 7 nætter 17 4390,00 74630,00 DKK Alexandra Hotel, tillæg enkeltværelse 2 1890,00 3780,00 DKK

Grupperejse til London 12-19/04 2015, 8 dage/ 7 nætter 17 4390,00 74630,00 DKK Alexandra Hotel, tillæg enkeltværelse 2 1890,00 3780,00 DKK Thisted Gymnasium og HF-Kursus Ringvej 32 7700 Thisted Att: Michael Søndergård Faktura / Depositum Dossier : 52385/3230 Kundenr. Dato : 0003692 : 29/08/2014 Salgskonsulent : Vibeke Arrangement Antal Stk.

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

empathia www.empathia.org

empathia www.empathia.org 1 E Empathia Rejser Yoga rejse til Goa, januar 2016 empathia er en lille virksomhed, som tilbyder Reiki healing, massage, coaching og yoga. Desuden udbyder vi rejser/retreats i udlandet med fokus på velvære,

Læs mere

Værd at vide om Bahamas. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om Bahamas. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Bahamas Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta om Bahamas Hovedstad Indbyggere Sprog Nassau 377.300 Engelsk, kreolsk Religion Valuta Areal Protestantisme og katolicisme Bahamansk dollar

Læs mere

REJSEFOLDER

REJSEFOLDER REJSEFOLDER 2019-2022 I 1.g tager eleverne på sprogrejse med deres 2. fremmedsprog; tysk, fransk eller spansk. Sprogrejserne ligger i foråret i 1.g. 1.g Elever, der har valgt kinesisk som 2. fremmedsprog,

Læs mere

DGI Petanque tilbyder igen i 2013: et aktivt og hyggeligt ophold i Sydfrankrig ved Middelhavet. den maj

DGI Petanque tilbyder igen i 2013: et aktivt og hyggeligt ophold i Sydfrankrig ved Middelhavet. den maj DGI Petanque tilbyder igen i 2013: et aktivt og hyggeligt ophold i Sydfrankrig ved Middelhavet den 18.-25. maj Petanquekursus i La Ciotat. Sightseeing ved omegnen af Marseille og La Ciotat, besøg og spil

Læs mere

Værd at vide om. Colombia. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Colombia. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Colombia Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Colombia Hovedstad Indbyggere Sprog Bogotá 46,7 mio. Spansk Religion Valuta Areal Romerskkatolicisme Peso 1.141.748 km2 Herunder kan du

Læs mere

Værd at vide om. Polen. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Polen. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Polen Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Polen Hovedstad Indbyggere Sprog Warszawa 38,5 mio. Polsk Religion Valuta Areal Katolicisme Zloty 312.000 km2 Læs om valuta, drikkepenge,

Læs mere

Værd at vide om St. Maarten. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om St. Maarten. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om St. Maarten Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta om St. Maarten Hovedstad Sprog Indbyggere Philipsburg (St. Maarten) og Marigot (Saint Martin) Hollandsk, fransk og engelsk Protestantisme

Læs mere

Værd at vide om. Forenede Arabiske Emirater. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Forenede Arabiske Emirater. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Forenede Arabiske Emirater Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta om De Forenede Arabiske Emirater Hovedstad Indbyggere Sprog Abu Dhabi 5,9 mio. Arabisk Religion Valuta Areal Sunni-islam

Læs mere

Vandring i Himalaya Mt. Everest View

Vandring i Himalaya Mt. Everest View Vandring i Himalaya Mt. Everest View 21. oktober 2017 8. november 2017; 19 dage Denne rejse henvender sig til naturelskere, som godt kunne tænke sig at vandre i de mægtige Himalayabjerge. Alle med almindelig

Læs mere

INTERNATIONALISERING PÅ 7. SEMESTER

INTERNATIONALISERING PÅ 7. SEMESTER INTERNATIONALISERING PÅ 7. SEMESTER Som det fremgår af ItsLearning Internationalisering af sundhedsuddannelserne, kan du udveksle til mange lande i Norden, Europa og uden for Europa i 1. del af 7. semester

Læs mere

Dansk ICYE International Cultural Youth Exchange

Dansk ICYE International Cultural Youth Exchange Dansk ICYE ICYE programmet 6 eller 12 måneders frivilligt arbejde Klosterport 4A, 3. Sal 8000 Aarhus C Telefon: +45 86180715 E-mail: icye@icye.dk www.icye.dk Dansk ICYE International Cultural Youth Exchange

Læs mere

Værd at vide om. Australien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Australien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Australien Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Australien Hovedstad Indbyggere Sprog Canberra 23,5 mio. Engelsk Religion Valuta Areal Kristendom Australsk dollar Herunder kan du læse

Læs mere

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September Sjælsro på Samos Den 29/8-5/9 2015 Den 29. August 5. September Oplev 8 dage Med Sjælsro til Samos med direkte fly til det dejlige familiedrevne Anema Hotel I Karlowasi. September en den perfekte måned

Læs mere

REJSEKATALOG 2014/2015. Handelsskolen

REJSEKATALOG 2014/2015. Handelsskolen REJSEKATALOG 2014/2015 Handelsskolen Ud at rejse med HG På HG får du tilbud om at komme ud at rejse til forskellige lande i Europa. Mød elever fra andre lande! Det er fordi: Du udvikler dig meget som person

Læs mere

Værd at vide om. Frankrig. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Frankrig. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Frankrig Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Frankrig Hovedstad Indbyggere Sprog Paris 63 mio. Fransk Religion Valuta Areal Romerskkatolicisme Euro Herunder kan du læse en række praktiske

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Værd at vide om. Tanzania. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Tanzania. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Tanzania Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Tanzania Hovedstad Dodoma Indbyggere 51,8 mio. Sprog Religion Valuta Kiswahili Areal 945.037 km2 Islam og kristendom Tanzania shilling

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

Tag på safari med børnene

Tag på safari med børnene Tag på safari med børnene All inclusive Afrikarejse - perfekt for børnefamilier En grupperejse for min. 8 voksne - sammensat for familier med børn. Turen byder på safarioplevelser af de helt store, picnic

Læs mere

Værd at vide om. Zimbabwe. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Zimbabwe. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Zimbabwe Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Zimbabwe Hovedstad Indbyggere Sprog Harare 15,2 mio. Engelsk og forskellige bantussprog Religion Valuta Areal Kristendom og islam Amerikansk

Læs mere

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Salamanca, Plaza Mayor Oplev en af Spaniens smukkeste og mest spændende historiske byer, Salamanca, kom et smut til den velbevarede middelalderby

Læs mere

Værd at vide om. Schweiz. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Schweiz. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Schweiz Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Schweiz Hovedstad Sprog Indbyggere Bern Tysk, fransk, italiensk, rætoromansk Romerskkatolicisme, franc Schweiziske protestantisme 8,1 mio.

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 2.april 2018 til 21.april 2018 Jeg takker for opfordringen til at komme med nogle mulig forslag til

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Rumænien, Pitesti. Navn: Mai Dalsgaard Lassen E-mail: Mai_lassen19@hotmail.com Tlf. nr. 29464708 Evt. rejsekammerat: Kristina Kaas Sørensen Hjem-institution:

Læs mere

1.g. 2.g. 3.g. Du kan læse mere om sprogrejsen på s. 5.

1.g. 2.g. 3.g. Du kan læse mere om sprogrejsen på s. 5. REJSEFOLDER 2019 1.g På Silkeborg Gymnasium har vi tradition for at arrangere en rejse for elever med tysk, fransk eller spansk som 2. fremmedsprog. Sprogrejserne ligger i foråret i 1.g. Elever, der har

Læs mere

Værd at vide om. Norge. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Norge. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Norge Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Norge Hovedstad Indbyggere Sprog Oslo 5,2 mio. Norsk Religion Valuta Areal Protestantisme Norsk krone Herunder kan du læse en række praktiske

Læs mere

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring Masai Safari i Kenya Ønsker I den ægte safarifølelse, hvor I kommer i nærkontakt med naturen, dyrene og lokalbefolkningen? Så er denne safaritur noget for jer! På denne safarirejse skal I bo på camps,

Læs mere

Startpakke i Brisbane, Queensland

Startpakke i Brisbane, Queensland Startpakke i Brisbane, Queensland En fantastisk start på rejsen til Queensland, Australien Med en startpakke i Brisbane, kan I starte jeres rejse Down Under på den bedste måde. Vi har samlet fly og de

Læs mere

Værd at vide om. Namibia. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Namibia. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Namibia Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Namibia Hovedstad Indbyggere Sprog Windhoek 2,2 mio. Engelsk Religion Valuta Areal Kristendom Namibisk dollar 824.268 km2 Her kan du læse

Læs mere

Generelle betingelser og rejseinformation

Generelle betingelser og rejseinformation Generelle betingelser og rejseinformation KARIBIA TRAVELS er opsat på, at vores kunder får en så god rejseoplevelse som muligt. Vi beder derfor alle vores kunder, om at læse vores rejsevilkår igennem i

Læs mere

Værd at vide om. Svalbard. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Svalbard. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Svalbard Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Svalbard Hovedstad Indbyggere Sprog Longyearbyen Ca. 2.500 Religion Valuta Areal Kristendom Norske kroner, NOK Norsk og russisk 61.022

Læs mere

Værd at vide om. Etiopien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Etiopien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Etiopien Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Etiopien Hovedstad Indbyggere Sprog Addis Abeba 99,5 mio. Amharisk, tigrinnya, oromo, somali og flere andre Religion Valuta Areal Kristendom

Læs mere

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR Dato: 17. 06 2016 KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR med dansktalende rejseleder Safari Eksperten byder dig velkommen til en fremragende safari, med danske... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk Safari

Læs mere

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Dato: 04. 07 2016 DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Tag på den ultimative tiger-safari i Junglebogens hjemegn og den verdensberømte forfatter Rudyard Kiplings fodspor Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Rejsebrev Uganda modul 6

Rejsebrev Uganda modul 6 Malene Schwarz Primær klinik 1 Rejsebrev Uganda modul 6 Vejen fra vores hjem i Awir, Apac til hospitalet Forberedelse: Jeg havde inden min studiestart besluttet at tage en del af uddannelsen i udlandet.

Læs mere

Værd at vide om Zambia. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om Zambia. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Zambia Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Zambia Hovedstad Indbyggere Sprog Lusaka 15,5 mio. Engelsk og bantusprog Religion Valuta Areal Kristendom og folkereligioner Kwacha (ZMK)

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

MASAI MARAS BIG FIVE OG MOMBASA BADEFERIE

MASAI MARAS BIG FIVE OG MOMBASA BADEFERIE Dato:. MASAI MARAS BIG FIVE OG MOMBASA BADEFERIE & Mombasa Badeferie Safari Eksperten byder dig velkommen til en rejse i særklasse med skøn safari i Masai Mara og... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Tanzanias hemmeligheder

Tanzanias hemmeligheder Tanzanias hemmeligheder De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget begrænset omfang er mærket

Læs mere

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Efter et intenst program i Mexico er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser.

Læs mere

Værd at vide om. Tyrkiet. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Tyrkiet. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Tyrkiet Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Tyrkiet Hovedstad Indbyggere Sprog Ankara 79 mio. Tyrkisk Religion Valuta Areal Islam Tyrkisk lira (TL) 783.560 km2 Herunder kan du læse

Læs mere

ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016

ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016 ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016 Dato: fredag d. 22. april til søndag d. 24. april 2016 Fredag d. 22.4.2016 Kl. 09:00 Direkte fly fra Billund med charter fly mod Bratislava /* Kl. 10:45 Ankomst til

Læs mere

Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business

Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business - Med Dorthe Walbum, kreativ rådgiver og forfatter til bogen Lev af din Kreativitet

Læs mere

Sri Lanka. Sri Lanka, Unawatuna stranden. Telefon Uimodståelige Sri Lanka - Unawatuna og det Indiske Ocean

Sri Lanka. Sri Lanka, Unawatuna stranden. Telefon Uimodståelige Sri Lanka - Unawatuna og det Indiske Ocean Sri Lanka Uimodståelige Sri Lanka - Unawatuna og det Indiske Ocean Rejsegarantifonden 1571 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Uimodståelige Sri Lanka - Unawatuna og det Indiske Ocean Unawatuna-stranden

Læs mere

Rundrejse og deltagelse i Unicon15

Rundrejse og deltagelse i Unicon15 DGI Unicykling New Zealand Rundrejse og deltagelse i Unicon15 Turleder og ansvarlig leder på turen Dennis Olesen Målgruppe Unicyklister der skal deltage i Unicon 15 og som ønsker at benytte sig af muligheden

Læs mere

Værd at vide om Borneo. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om Borneo. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Borneo Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Borneo Statshovedstæder Indbyggere Sprog Kuching & Kota Kinabalu Sunni-islam og buddhisme 20 mio. Malaysisk, Religion Valuta Areal Ringgit

Læs mere