Træ- og facadebeklædning med unik gennemimprægnering og holdbarhed

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Træ- og facadebeklædning med unik gennemimprægnering og holdbarhed"

Transkript

1 Træ- og facadebeklædning med unik gennemimprægnering og holdbarhed

2 Det bedste gran Superwood er Verdens Bedste Bræt! Det er gennemimprægneret gran fra udvalgte nordiske skove. Perfekt til smukke, miljøvenlige og holdbare facader og andet udvendigt træværk. Verdens Bedste Bræt Hos Superwood behandler vi træet med respekt hele vejen fra udvalgte nordiske skove til stammerne bliver kløvet, gennemimprægneret, profileret og malet. Vi bruger kun stammernes bedste udskæring og før profilerne forlader fabrikken bliver de håndsorteret. Hos Superwood gør vi os umage og står selv for hele processen. Derfor kan vi tilbyde dig Verdens Bedste Bræt. Mangedobler træets levetid En traditionel trykimprægnering presser kun beskyttelsen ind i træets yderste lag splintveddet. Sådan er det ikke med Superwood. Her sikrer en helt unik og patenteret teknologi, at træet beskyttes helt ind i kernen. Det er verdens eneste anlæg til gennemimprægnering af gran og resultatet er helt unikke og stærke brædder med en mangedoblet levetid.

3 Den bedste behandling Superwood er det eneste grantræ, som er gennemimprægneret helt ind i kernen. Det giver en helt unik holdbarhed. Ole Dalsgård Nielsen Adm. direktør, Superwood A/S BEDST I TEST Se dokumentationen på superwood.dk 100% gennemimprægneret Miljøvenlig imprægnering Den særlige Superwood gennemimprægnering er miljøvenlig og skånsom, da den foregår uden brug af tungmetaller og opløsningsmidler. Der anvendes blot 120 gram imprægneringsmiddel pr. kubikmeter træ. Efterfølgende er træet tørt, lyst og klar til brug. Superwood har modtaget EU s Miljøpris. Dansk miljøteknologi Superwood A/S er en dansk virksomhed, der har udviklet og patenteret en teknologi til gennemimprægnering af grantræ uden brug af tungmetaller og opløsningsmidler.

4 Fra træ... Udskæring En træstamme er ikke ens fra yderst til inderst. Helt inde i marven, som er blød og mørk og lige under barken ved de yderste åreringe er der rigtig mange løse knaster. Derfor befinder træets bedste udskæring sig i det mellemliggende område. Og det er kun denne særlige udskæring, der bliver brugt til Superwood. Kløvning Superwood har egen fuldautomatisk kløvsavs-linje. Her kløves og flækkes højkvalitetsplankerne fra de udvalgte nordiske savværker til brædder, inden de går videre til imprægneringskamrene. Gennemimprægnering Den unikke teknologi bringer træbeskyttelsen helt ind i træets kerne som mikroskopiske partikler, der fæstner sig overalt i træcellerne. Alle Superwoodprodukter er med andre ord beskyttet fra inderst til yderst.

5 ... til facade Grantræ fra nordiske skove Superwood er PEFC-certificeret grantræ fra bæredygtigt skovbrug. Alt træ kommer fra udvalgte savværker i et geografisk bælte på tværs af Norge, Sverige og Finland det er din sikkerhed for kvalitetsgran. Profilering Under imprægneringen trænger harpiksen ud, og ved profileringen høvles harpiksen af. Det sikrer optimal vedhæftning af maling. Det brede sortiment fra standard til arkitekttegnede profiler giver dig mulighed for at skabe en helt unik træfacade. Superwood forener æstetik med høj holdbarhed. Håndsortering Alle profiler bliver grundigt efterset og håndsorteret, før de får stemplet Superwood Verdens Bedste Bræt. De godkendte brædder kommer i udbakken eller går videre til behandling på maleanlægget. Maling På vores maleanlæg børstes og sprøjtes malingen ind i træets overflade. Også helt ned i profilerne. Mellemslibning og afsluttende grund- og overfladebehandling sikrer en ensartet og flot finish. Vælg Superwood i den ønskede farve eller ubehandlet.

6 Verdens Bedste Bræt Når du vælger Superwood, får du mange stærke fordele samlet på et bræt. Profilering Smukke og praktiske profiler bl.a. arkitekttegnede. Vores egen produktion sikrer dig kvalitet og fleksibilitet og mulighed for specialprofiler. Dine fordele Kvalitet. Fleksibilitet. Flot finish og smukke facader. Imprægnering Gennemimprægneret helt ind i træets kerne. Unik beskyttelse mod råd og svamp uden tungmetaller. Dine fordele Holdbart. Bæredygtigt. Totaløkonomi. Let håndtering. Let bearbejdning.

7 Holdbarhed Bæredygtighed Nem vedligeholdelse Flot finish Overflade Overfladen er ru-høvlet, hvilket giver perfekt malingsvedhæftning. Dine fordele Optimal malingsvedhæftning og begrænset vedligehold. Flot og homogen finish. Harpiks-fri facade. Grantræ Kvalitetsgran fra udvalgte savværker, fra nogle af verdens bedste granområder i Norge, Sverige og Finland. Dine fordele Bæredygtigt. PEFC-certificeret. Kvalitet. Flot finish. Maling Svanemærket kvalitetsmaling fra Jotun i alle regnbuens farver også transparent. Dine fordele Kvalitet. Totaløkonomi. Holdbart. Fleksibelt. Flot finish. Let og begrænset vedligehold.

8 Stærkt sortiment i udvikling AART2 Small Superwood fås i et bredt udvalg af profiler og brædder til facader og andet udvendigt træværk. Til facader kan du vælge fra vores standardsortiment og vores arkitekttegnede profiler, der løbende udvikles i et innovativt samarbejde med førende, internationale arkitekter. Det gør Superwood til trendsætter inden for profiler. Profil med listevirkning AART2 er et lodret profilbræt, der kombinerer det traditionelle fer-not bræt med en visuel effekt af smallere træprofiler. Listevirkningen opnås ved at sporene i brædderne har samme dybde og bredder som fer-notgangen. AART2 fås med ét og to spor og uden spor. Fås desuden med asymmetrisk spor. AART2 er udviklet af AART Architects og er designbeskyttet. AART2 Small/Medium/Large i kombination Helen & Hard Find hele sortimentet på superwood.dk Her finder du også dækmål på alle Superwood profiler.

9 AART2 Medium AART2 Large Original profil med vandnæse og unik skyggevirkning AART1 AART1 kan anvendes som lodret og vandret beklædning og fås i fire forskellige bredder. Det giver mulighed for mange forskellige udtryk på facaden. AART1 har en dyb fer-notgang, som giver en unik skyggevirkning. Ved vandret beklædning fungerer det skarpe, skrå profil som vandnæse. AART1 er udviklet af AART Architects i 2005 og er vores første arkitekttegnede profil. AART1 er designbeskyttet. Bølgeprofil med bløde former Bølgeprofilet er tænkt som lodret beklædning, hvor det giver mulighed for smukke hjørnesamlinger. Kan også bruges vandret. Ideen til bølgeformen udspringer af tanken om bæredygtigt design. De smukke, bløde former minder om effekten af tidens tand både smukt og æstetisk. Profilet vil passe godt til et patineret udtryk. Bølgeprofilet er udviklet af Helen & Hard Architects, Stavanger. Profilet er designbeskyttet.

10 Du bestemmer farven Med Superwood kan du vælge mellem alle farver i Jotuns brede, svanemærkede farvepalet. Og den usynlige Superwood imprægnering betyder, at du også kan vælge transparente farver. Vi maler kort sagt efter din bestilling. Du sparer både tid og penge ved at overlade malerarbejdet til os. Samtidig opnår du et flottere resultat. Malerarbejdet foregår på vores industrielle maleanlæg, som sikrer, at malingen kommer helt ind i profilerne og at træet fremstår med en ensartet og flot finish. Tjære Flint Kul Vi har valgt at samarbejde med Jotun, som efter vores mening tilbyder den bedste maling.

11 Arkitektens farvepalet Superwood har bedt Aart Architects skabe en serie af unikke og transparente farver i samarbejde med Jotun. Resultatet er en vifte af naturnære og stemningsskabende farver inspireret af det klassiske nordiske træbyggeri med klare referencer til gamle nordiske råstoffer og råvarer. Farverne kan bruges selvstændigt eller kombineres. Afdæmpede eller kontrastfulde. De naturnære farver passer også godt sammen med byggematerialer som f.eks. tegl, beton, stål og zink. Korn Sand Du kan roligt bruge transparente farver på Superwood, fordi det er gennemimprægneret, tørt og lyst. Normalt kræver gran ellers en heldækkende maling for bedre beskyttelse. Når du bruger Superwoods transparente farver vil husets facade med tiden få et patineret udtryk helt af sig selv. Et udtryk som flere og flere ønsker. Vær opmærksom på, at transparente farver kræver mere vedligeholdelse end heldækkende, og at der vil forekomme nuanceforskelle. Sølv

12 Inspiration til dit byggeri Hos Superwood samler vi på gode referencer og vi deler dem gerne med dig, så du kan finde spændende inspiration til dit næste byggeri.

13 Se hele sortimentet på superwood.dk Her finder du også mere inspiration til dit næste byggeri.

14 Se flere referencer og find andre gode ideer og inspiration til dit næste byggeri på superwood.dk

15 Mere inspiration til dit byggeri

16 Superwood forhandles af alle førende danske tømmerhandler og byggecentre Verdens Bedste Bræt

M O N S T R U M. Materiale og konstruktionsbeskrivelse

M O N S T R U M. Materiale og konstruktionsbeskrivelse Materiale og konstruktionsbeskrivelse 2014 Generelt om konstruktion og materialer Alle MONSTRUMs legeredskaber er konstrueret af tømmer i miljøvenlig, PEFC certificeret, gennemimprægneret, nordisk SUPERWOOD,

Læs mere

Superimprægnering er en revolutionerende ny og effektiv måde at beskytte træ. Helt ind i kernen, så Superwood træ bliver mere holdbart, og så det får

Superimprægnering er en revolutionerende ny og effektiv måde at beskytte træ. Helt ind i kernen, så Superwood træ bliver mere holdbart, og så det får Superimprægneret 1 2 3 Superimprægnering er en revolutionerende ny og effektiv måde at beskytte træ. Helt ind i kernen, så Superwood træ bliver mere holdbart, og så det får længere levetid. Samtidig er

Læs mere

Vedligeholdelse & vejledning

Vedligeholdelse & vejledning Gennemimprægneret gran Vedligeholdelse & vejledning Tillykke med dit valg af superwood Superholdbart Supermiljøvenligt Gennemimprægneringen er en revolutionerende og effektiv teknologi som beskytter mod

Læs mere

Beauty & Performance in Wood TM

Beauty & Performance in Wood TM Beauty & Performance in Wood TM Hvad er Kebony? Kebony er et bæredygtigt alternativ til tropisk hårdttræ, når udseende og ydeevne er afgørende. Kebony teknologien er udviklet i Norge og er en miljøvenlig

Læs mere

10 gode råd 1. Sortering 6. Terrænafstand 7. Skrå snit 2. Opbevaring 8. Samlinger 3. Overfladebehandling 4. Tagudhæng 9. Ventilering 5.

10 gode råd 1. Sortering 6. Terrænafstand 7. Skrå snit 2. Opbevaring 8. Samlinger 3. Overfladebehandling 4. Tagudhæng 9. Ventilering 5. 10 gode råd 1. Sortering Sortér træet før anvendelse. Undgå at bruge emner med store endetræsrevner eller store fordybninger. Fejl kan ofte saves bort, og emnet kan bruges på steder, hvor der kun er behov

Læs mere

Beauty & Performance in Wood TM

Beauty & Performance in Wood TM Beauty & Performance in Wood TM NORDISK MILJØMÆRKNING Hvad er Kebony? Kebony er kvalitetstræ til terrasser og facadebeklædning, som er anbefalet af førende arkitekter. Kebony træ er bæredygtigt, holdbart

Læs mere

WT Træfacader WICO TIMBER

WT Træfacader WICO TIMBER WT Træfacader BY WICO TIMBER OM VORES TRÆFACADER Vores træfacader tilbydes i træsorter med mange hunderede års traditioner bag sig til dette formål. Træet kommer fra de nordligst beliggende skove i Skandinavien

Læs mere

Moelven ThermoAsk. Moelven ThermoAsk er et nyt og spændende produkt til dansk byggeri. ThermoAsk Beklædning

Moelven ThermoAsk. Moelven ThermoAsk er et nyt og spændende produkt til dansk byggeri. ThermoAsk Beklædning ThermoAsk Beklædning Moelven ThermoAsk Smukke mørke farvenuancer med stor formstabilitet og styrke Moelven ThermoAsk er et nyt og spændende produkt til dansk byggeri. ThermoAsk, det spændende nye alternativ

Læs mere

Markedets største udvalg med over 400 FT profiler

Markedets største udvalg med over 400 FT profiler Markedets største udvalg med over 400 FT profiler Unikt udvalg Med mere end 400 forskellige FT træprofiler og mulighed for specialfremstilling sørger vi for, at der er flere muligheder end begrænsninger.

Læs mere

Træterrasser. Vi skaber gode rum - steder man har lyst til at opholde sig. - Moelven. Træterrasser

Træterrasser. Vi skaber gode rum - steder man har lyst til at opholde sig. - Moelven. Træterrasser Træterrasser Vi skaber gode rum - steder man har lyst til at opholde sig. - Moelven Træterrasser SVANEMÆRKET SVANEMÆRKET Hvilken terrassetype? Moelven skaber gode rum, udenfor og indenfor Vores vision

Læs mere

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader - HardieLinea

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader - HardieLinea HardiePlank brædder HardiePanel plader - HardieLinea Fibercement - kort fortalt Hvad er fibercement? Fibercement er den tekniske betegnelse for det byggemateriale, der anvendes til Cembrits tag- og facadeprodukter,

Læs mere

Nyt fra din blikkenslager. i zink

Nyt fra din blikkenslager. i zink Nyt fra din blikkenslager GAVLE og tagrender i zink Blikkenslageren anbefaler NY gavl? - Den bedste løsning er i zink VMZ Stikfals VANDRET/ QUARTZ-ZINC Er du også en af de mange boligejere, som hellere

Læs mere

Træbeskyttelse med lang holdbarhed

Træbeskyttelse med lang holdbarhed Træbeskyttelse med lang holdbarhed ÅR Unik varmereflekterende træbeskyttelse med køleeffekt, der reflekterer solens varme og skadelige infrarøde (IR) stråler Se alt om COOLINGPAINT på coolingpaint.dk SOLENS

Læs mere

HardiePlank. Brædder. www.cembrit.dk

HardiePlank. Brædder. www.cembrit.dk HardiePlank Brædder www.cembrit.dk Smukt som træ med fibercements fordele Det suveræne alternativ til træbrædder HardiePlank brædder har samme struktur og udseende som træbrædder, men er fremstillet af

Læs mere

VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ

VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ Plankegulve fra Wiking Gulve er din garanti for kvalitet skabt i hele værdikæden fra den omhyggelige udvælgelse af de enkelte træer til forarbejdning og produktion, hvor vi

Læs mere

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader HardiePlank brædder HardiePanel plader Fibercement - kort fortalt Hvad er fibercement? Fibercement er den tekniske betegnelse for det byggemateriale, der anvendes til Cembrits tag- og facadeprodukter,

Læs mere

SAGA WOOD DRIFT OG VEDLIGEHOLD

SAGA WOOD DRIFT OG VEDLIGEHOLD SAGA WOOD DRIFT OG VEDLIGEHOLD NORDISK BÆREDYGTIGHED MED MASSIVT POTENTIALE Saga Wood er udviklet med en målsætning om at være det optimale Svanemærkede terrasse- og beklædningsgulv med tanke på eksklusivt

Læs mere

Cembrit Patina Cembrit Patina Rough NYHED

Cembrit Patina Cembrit Patina Rough NYHED Cembrit Patina Cembrit Patina Rough NYHED Det naturlige valg til din facade Klassisk design med overlegen æstetik Få et moderne og rustikt udtryk og et flot farvespil på facaden med Cembrit Patina & Cembrit

Læs mere

ThermoWood Beklædning. Moelven ThermoWood. Svanemærket nordisk træ med indbygget holdbarhed og æstetik

ThermoWood Beklædning. Moelven ThermoWood. Svanemærket nordisk træ med indbygget holdbarhed og æstetik Beklædning Moelven Svanemærket nordisk træ med indbygget holdbarhed og æstetik det miljørigtige alternativ er en ny generation behandlet træ, produceret af fyrretræ. Fyrretræet gennemgår en avanceret og

Læs mere

PROFILBRÆDDER DE FLOTTESTE LØSNINGER TIL LOFT OG VÆG MERE INSPIRATION // FLERE PRODUKTER // BEDRE LØSNINGER

PROFILBRÆDDER DE FLOTTESTE LØSNINGER TIL LOFT OG VÆG MERE INSPIRATION // FLERE PRODUKTER // BEDRE LØSNINGER PROFILBRÆDDER DE FLOTTESTE LØSNINGER TIL LOFT OG VÆG MERE INSPIRATION // FLERE PRODUKTER // BEDRE LØSNINGER ET NATURLIGT VALG - TIL HELE BOLIGEN RAW profilbrædder er velegnet til både loft- og vægbeklædninger,

Læs mere

PROFILBRÆDDER DE FLOTTESTE LØSNINGER TIL LOFT OG VÆG MERE INSPIRATION // FLERE PRODUKTER // BEDRE LØSNINGER

PROFILBRÆDDER DE FLOTTESTE LØSNINGER TIL LOFT OG VÆG MERE INSPIRATION // FLERE PRODUKTER // BEDRE LØSNINGER PROFILBRÆDDER DE FLOTTESTE LØSNINGER TIL LOFT OG VÆG MERE INSPIRATION // FLERE PRODUKTER // BEDRE LØSNINGER ET NATURLIGT VALG - TIL HELE BOLIGEN RAW profilbrædder er velegnet til både loft- og vægbeklædninger,

Læs mere

Terrasse og facade. www.keflico.com

Terrasse og facade. www.keflico.com Terrasse og facade i hårdttræ www.keflico.com FSC certificeret terrasse og facade Miljøet er vigtigt for os alle og derfor er efterspørgslen på miljøcertificeret træ stigende. Keflico ønsker at tilbyde

Læs mere

DK / APRIL 2018 PRODUKTOVERSIGT SIBIRISK LÆRK

DK / APRIL 2018 PRODUKTOVERSIGT SIBIRISK LÆRK DK / APRIL 2018 PRODUKTOVERSIGT SIBIRISK LÆRK PRODUKTOVERSIGT SIBIRISK LÆRK APRIL 2018 3 INDHOLD Fakta om Sibirisk Lærk fra Wimex...5 Facadebeklædning...6 Terrasse...8 Regler og stolper...9 Råtræ... 10

Læs mere

Lev naturligt med Massive trægulve fra Södra Wood

Lev naturligt med Massive trægulve fra Södra Wood Lev naturligt med Massive trægulve fra Södra Wood 2 www.sodra.dk Ægte trægulve vokser på træerne SÖDRA HAR RØDDER I DE SVENSKE SKOVE. BOGSTAVELIG TALT. TRÆ ER ET NATURLIGT BYGGEMATERIALE, BRUGT GENNEM

Læs mere

ColorWood fra Moelven. Moelven ColorWood. Fabriksmalet træbeklædning giver besparelser i tid og penge

ColorWood fra Moelven. Moelven ColorWood. Fabriksmalet træbeklædning giver besparelser i tid og penge ColorWood fra Moelven Moelven ColorWood Fabriksmalet træbeklædning giver besparelser i tid og penge Moelven ColorWood Spar Tid og Penge Moelven ColorWood er en industrimalet facadebeklædning i gran. Sammenlignet

Læs mere

ET MATERIALE TIL FLERE GENERATIONER. Til tagdækning, facadebeklædning, tagrender, solarløsninger og arkitektoniske detaljer BEDRE BOLIG MED RHEINZINK

ET MATERIALE TIL FLERE GENERATIONER. Til tagdækning, facadebeklædning, tagrender, solarløsninger og arkitektoniske detaljer BEDRE BOLIG MED RHEINZINK ET MATERIALE TIL FLERE GENERATIONER Til tagdækning, facadebeklædning, tagrender, solarløsninger og arkitektoniske detaljer BEDRE BOLIG MED RHEINZINK 2 3 Slappe af, læse, dagdrømme, skrive lange breve,

Læs mere

Cembrit Bølgeplader i fibercement

Cembrit Bølgeplader i fibercement Cembrit Bølgeplader i fibercement En stærk løsning www.cembrit.dk Til klassisk eller moderne byggeri En ny generation Den nye generation af fiber cement bølgeplader fra Cembrit er fremstillet af naturlige,

Læs mere

ThermoAsk fra Moelven. Moelven ThermoAsk. Smukke mørke farvenuancer med stor formstabilitet og styrke

ThermoAsk fra Moelven. Moelven ThermoAsk. Smukke mørke farvenuancer med stor formstabilitet og styrke ThermoAsk fra Moelven Moelven ThermoAsk Smukke mørke farvenuancer med stor formstabilitet og styrke ThermoAsk, det spændende nye alternativ ThermoAsk er en ny generation Thermo behandlet træ, der til udvendig

Læs mere

Væg og loftmaling. Kvalitetsstyring. Forretningsgrundlag

Væg og loftmaling. Kvalitetsstyring. Forretningsgrundlag Væg og loftmaling Loft/Væg 3 En maling til vægge og lofter, som er nem at arbejde med og som ikke giver dryp eller stænk. Fremstår med en helmat overflade uden reflektering. Anvendes på lofter, beklædningsplader

Læs mere

Velkommen TIL vores verden

Velkommen TIL vores verden Sibirisk Lærk Det naturlige og miljørigtige valg Velkommen TIL vores verden Vælg Sibirisk Lærk fra Wimex og få: Lang levetid Stor styrke Smuk glød»» minimalt vedligehold www.wimex.dk 1 Vi står klar til

Læs mere

DET NATURLIGE OG MILJØRIGTIGE VALG

DET NATURLIGE OG MILJØRIGTIGE VALG SIBIRISK LÆRK DET NATURLIGE OG MILJØRIGTIGE VALG VELKOMMEN TIL VORES VERDEN VÆLG SIBIRISK LÆRK FRA WIMEX OG FÅ: LANG LEVETID STOR STYRKE SMUK GLØD»» MINIMALT VED- LIGEHOLD www.wimex.dk 1 VI STÅR KLAR TIL

Læs mere

DET NATURLIGE OG MILJØRIGTIGE VALG

DET NATURLIGE OG MILJØRIGTIGE VALG SIBIRISK LÆRK DET NATURLIGE OG MILJØRIGTIGE VALG VELKOMMEN I VORES VERDEN VÆLG SIBIRISK LÆRK FRA WIMEX OG FÅ: LANG LEVETID STOR STYRKE SMUK GLØD»» MINIMALT VED- LIGEHOLD www.wimex.dk 1 VI STÅR KLAR TIL

Læs mere

Gulve og paneler

Gulve og paneler Februar 2016 Gulve og paneler www.sodra.dk 1 Cm 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Et bredt standardsortiment så du finder det helt rigtige Vores brede standardsortiment omfatter mere end 1.000 artikler - gulve, lister,

Læs mere

ET GULV FOR LIVET WOODWILL.DK TLF. 28 29 77 77

ET GULV FOR LIVET WOODWILL.DK TLF. 28 29 77 77 ET GULV FOR LIVET Et massivt plankegulv er ikke alene en god investering i et smukt hjem. Det er også en investering i sundhed, velvære og bæredygtige værdier. Woodwills massive plankegulve er - produceret

Læs mere

Indvendige paneler. Interiør. Indeholder monteringsvejledning

Indvendige paneler. Interiør. Indeholder monteringsvejledning Indvendige paneler Interiør Indeholder monteringsvejledning Moelven indvendige paneler I denne brochure præsenterer vi Moelvens nye program i indvendige paneler. Samtidig kan du finde oplysninger om anvendelse,

Læs mere

PRISLISTE. Langtømmer løftes over på afkortebord

PRISLISTE. Langtømmer løftes over på afkortebord PRISLISTE ENGROS FEBRUAR 2014 Langtømmer løftes over på afkortebord Lager af granrafter med bark Lundum Savværk ApS Torpvej 59, Lundum 8700 Horsens Tlf. 7565 42 58 Fax 7565 49 44 www.lundumsavvaerk.dk

Læs mere

URBAN ELEMENTS. Urban Elements producerer og leverer inventar til uderum hvor mennesker mødes.

URBAN ELEMENTS. Urban Elements producerer og leverer inventar til uderum hvor mennesker mødes. 2017/2018 URBAN ELEMENTS Urban Elements producerer og leverer inventar til uderum hvor mennesker mødes. Til dette formål leverer vi et sammenhængende sortiment af klassisk og moderne byrumsinventar, som

Læs mere

Panelbrochure Miljøklassificeret træ

Panelbrochure Miljøklassificeret træ Panelbrochure Miljøklassificeret træ ORGANOWOOD PLUS-PANELTRÆ OrganoWood Plus-paneltræ er miljøklassificeret træ modificeret med kisel, som giver en lang holdbarhed og en skøn, sølvgrå nuance. Den patenterede

Læs mere

Bølgeplader i fibercement

Bølgeplader i fibercement Bølgeplader i fibercement En ny generation og en stærk løsning til klassisk eller moderne byggeri En ny generation Den nye generation af fibercement bølgeplader fra Cembrit er fremstillet af naturlige,

Læs mere

TRÆBESKYTTELSE FORSKØNNER OG BEVARER HOLDER HVAD DU LOVER

TRÆBESKYTTELSE FORSKØNNER OG BEVARER HOLDER HVAD DU LOVER TRÆBESKYTTELSE FORSKØNNER OG BEVARER HOLDER HVAD DU LOVER PRODUKT INFORMATION RAW TRÆBESKYTTELSE BESKYTTER OG FORLÆNGER LEVETIDEN PÅ DIT TRÆVÆRK. I KOMBINATION MED OPTIMALE GRUNDINGSMIDLER OPNÅR DU EN

Læs mere

3.7.7. Projektering / Komplettering til konstruktioner / Spartling. Spartling. Gyproc Spartelsystem. Papirstrimmel

3.7.7. Projektering / Komplettering til konstruktioner / Spartling. Spartling. Gyproc Spartelsystem. Papirstrimmel Gyproc Spartelsystem Når man bygger gipsvægge og -lofter vil der altid forekomme samlinger. Dels mellem de enkelte gipsplader og dels mellem de enkelte bygningsdele. Papirstrimmel af gipsplader har 2 formål:

Læs mere

At skabe innovative tag- og facadeløsninger begynder med svensk rapsolie. Læs her, hvorfor!

At skabe innovative tag- og facadeløsninger begynder med svensk rapsolie. Læs her, hvorfor! Denne brochure er trykt på et Svanemærke-certificeret trykkeri. Det vil sige, at trykkeriet opfylder strenge miljøkrav og har opnået en miljølicens. Svanemærke-tryksag, licensnr. 3041 0027 ssab.com/greencoat

Læs mere

Linolieprodukter Hvorfor?

Linolieprodukter Hvorfor? Linolieprodukter Hvorfor? Forbrug og påføring af linoliemaling For at kunne beregne, hvor meget træmaling (oliefarver) der er behov for, er det nødvendigt at vide, hvor mange m² der skal males, hvor mange

Læs mere

Et stærkt dobbeltsidet hegnsvalg FT SYSTEMHEGN

Et stærkt dobbeltsidet hegnsvalg FT SYSTEMHEGN Et stærkt dobbeltsidet hegnsvalg FT SYSTEMHEGN Frøslev Træ Systemhegn FT Systemhegn Der er utroligt mange muligheder, når du vælger et Frøslev Træ Systemhegn Valget er dit - men det er ikke svært Hegnet

Læs mere

Cedral Board Alsidig facadeplade i mange farver

Cedral Board Alsidig facadeplade i mange farver minimalt vedligehold fabriksmalet let at montere Cedral Board Alsidig facadeplade i mange farver www.cedral.dk Cedrals dna Sand, vand, luft, cement, fibre, træcellulose. Den alsidige facadeplade som er

Læs mere

Icopal plus garanti. Til arkitekten

Icopal plus garanti. Til arkitekten Icopal plus garanti Til arkitekten Tagpap og trends Tagpap giver dig mulighederne Tagpap er et af de materialer med flest forskellige udtryk, du kan bruge til husets 5. facade. Du kan anvende tagpap til

Læs mere

Nova-profiler. Trælister - og paneler

Nova-profiler. Trælister - og paneler Nova-profiler Trælister - og paneler 2 Indholdsfortegnelse Værd at vide om træpaneler og -lister Side 4 Det miljørigtige valg Side 7 Træsorter Side 8-9 Skyggelister Side 10 Glaslister Side 10 Hjørnelister

Læs mere

Terrasse og facade I HÅRDTTRÆ. www.keflico.com

Terrasse og facade I HÅRDTTRÆ. www.keflico.com Terrasse og facade I HÅRDTTRÆ www.keflico.com Miljø FSC certificeret terrasse og facade - træ fra bæredygtige kilder Miljøet er vigtigt for os alle og derfor er efterspørgslen på miljøcertificeret træ

Læs mere

ColorWood fra Moelven. Moelven ColorWood. Fabriksmalet træbeklædning giver besparelser i tid og penge

ColorWood fra Moelven. Moelven ColorWood. Fabriksmalet træbeklædning giver besparelser i tid og penge ColorWood fra Moelven Moelven ColorWood Fabriksmalet træbeklædning giver besparelser i tid og penge Moelven ColorWood Spar Tid og Penge Moelven ColorWood er en industrimalet facadebeklædning i gran. Sammenlignet

Læs mere

Cembrit Modulplader. Facadeplader med designfrihed

Cembrit Modulplader. Facadeplader med designfrihed Cembrit Modulplader Facadeplader med designfrihed Cembrit Modulplader Cembrits facadeplader i slidstærk fibercement er idelle til ventilerede, lette facader på alle typer byggerier - fra mindre facadepartier

Læs mere

Elements of Vision. PAROC -elementløsninger

Elements of Vision. PAROC -elementløsninger Elements of Vision PAROC -elementløsninger Panel System 2.00 DK August 2012 Erstatter: Januar 2008 PAROC-ELEMENTLØSNINGER GIVER MULIGHED FOR STOR ARKITEKTONISK FRIHED OG INDIVIDUALITET. DE PRAKTISKE, SPECIALDESIGNEDE

Læs mere

Unity Beklædningstegl

Unity Beklædningstegl Unity Beklædningstegl Unity 1, Unity 2 og Unity 3 Skab et markant og moderne arkitektonisk udtryk med danskproduceret beklædningstegl Unity serien er teglsten specialfremstillet som beklædningstegl til

Læs mere

REOLER I BAMBUS HOLDBART HÅNDVÆRK

REOLER I BAMBUS HOLDBART HÅNDVÆRK REOLER I BAMBUS HOLDBART HÅNDVÆRK A N N O 1 9 6 7 SÅDAN BLIVER EN BAMBUSPLADE TIL BAMBUSSEN HØSTES Efter bambussen er høstet fragtes bambusstænglerne på små lastbiler ned fra skovområderne i bjergene.

Læs mere

Powerwall - facadeisolering

Powerwall - facadeisolering Powerwall - facadeisolering 1. Generelt 2. Savning og skæring af Powerwall plader 3. Montering af Powerwall 3,1 Generelt 3,2 Montering af Powerwall 4. Tapening 5. Fastholdelse af Powerwall isolering 1.

Læs mere

Gør-det-selv TIPS. Gode råd til træbeskyttelse. Solignum. Til træværk værd at bevare

Gør-det-selv TIPS. Gode råd til træbeskyttelse. Solignum. Til træværk værd at bevare Gør-det-selv TIPS Gode råd til træbeskyttelse Solignum Til træværk værd at bevare 1. Forarbejde For at opnå optimal udnyttelse af træbeskyttelsens lang tids egenskaber er det vigtigt at forarbejdet er

Læs mere

T R Æ B E S K Y T T E L S E G E N N E M M E R E E N D 1 2 5 Å R. Wood Care

T R Æ B E S K Y T T E L S E G E N N E M M E R E E N D 1 2 5 Å R. Wood Care T R Æ B E S K Y T T E L S E G E N N E M M E R E E N D 1 2 5 Å R Wood Care 1 Vi sikrer værdierne og miljøet Alle ved, at træ der er Collstrop imprægneret, er effektivt beskyttet mod råd og svamp i årevis.

Læs mere

URBANNATURE. Et univers af facadeplader, inspireret af naturen.

URBANNATURE. Et univers af facadeplader, inspireret af naturen. Et univers af facadeplader, inspireret af naturen www.cembrit.dk Facadeplader i en klasse for sig Høj kvalitet og lang holdbarhed er en ny serie facadeplader i fibercement. Serien består af fire pladetyper,

Læs mere

ThermoAsk fra Moelven. Moelven ThermoAsk. Smukke mørke farvenuancer med stor formstabilitet og styrke

ThermoAsk fra Moelven. Moelven ThermoAsk. Smukke mørke farvenuancer med stor formstabilitet og styrke ThermoAsk fra Moelven Moelven ThermoAsk Smukke mørke farvenuancer med stor formstabilitet og styrke ThermoAsk det spændende nye alternativ ThermoAsk er en ny generation Thermobehandlet træ, som giver en

Læs mere

ProFire. Eksklusive lamel- og panelløsninger

ProFire. Eksklusive lamel- og panelløsninger ProFire Eksklusive lamel- og panelløsninger ProFire får træet visuelt tilbage i konstruktionen, og skaber byggerier med smukt særkende ProFire er vores eksklusive lofts- og vægbeklædning - skræddersyet

Læs mere

Terrasse og facade. www.keflico.com. i hårdttræ

Terrasse og facade. www.keflico.com. i hårdttræ 2010 og facade i hårdttræ Rosewood terrassebrædder Plantage Teak terrassebrædder Plantage Teak er en eksklusiv og formstabil træsort med de samme gode egenskaber som asiatisk teak. Plantage Teak er hurtigt

Læs mere

Dispensation ønskes i forbindelse med opførelse af enfamiliehus beliggende på Ørskovbakken 64, Matr. Nr.: 7in

Dispensation ønskes i forbindelse med opførelse af enfamiliehus beliggende på Ørskovbakken 64, Matr. Nr.: 7in Dispensation ønskes i forbindelse med opførelse af enfamiliehus beliggende på Ørskovbakken 64, Matr. Nr.: 7in Ansøgningen om dispensation skal henledes til lokalplanen for området med nr. 51.B10.1 Bygningen

Læs mere

Standardlængder Kebony Radiata: cm. Ved specielle forespørgsler kan /540 skaffes.

Standardlængder Kebony Radiata: cm. Ved specielle forespørgsler kan /540 skaffes. Længder Standardlængder generelt (fyr, gran og thermowood): 240-300 - 360-420 - 480-510/540 cm. Tilbud gives i udgangspunktet i 1-2 længder og altid ud fra faldende længder fra lager. Standardlængder modulhegn:

Læs mere

EN STILREN LØSNING TIL BADEVÆRELSET

EN STILREN LØSNING TIL BADEVÆRELSET unidrain GlassLine unidrain GlassLine er brusebunde og brusevægge i glas, som sammen med det originale unidrain gulvafløb samler de enkelte komponenter til én samlet flot, vådrumssikker og gennemtænkt

Læs mere

Lad fantasien slå gnister. ROCKPANEL Brilliant

Lad fantasien slå gnister. ROCKPANEL Brilliant Lad fantasien slå gnister ROCKPANEL Brilliant Kreativitet kræver inspiration Forvandling fra vision til design Hver bygning har sin egen historie. Med ROCKPANEL facadebeklædning kan du give din bygning

Læs mere

Hüttemann Limtræ - meget mere end standardlimtræ

Hüttemann Limtræ - meget mere end standardlimtræ Hüttemann Limtræ - meget mere end standardlimtræ Profile - din sikre leverandør af byggematerialer Hüttemann Hüttemann er meget mere end standardlimtræ. En stor del af produktionen ligger i dag på dæk-

Læs mere

SPECIALOLIER FORKÆL DIT FINERE TRÆVÆRK

SPECIALOLIER FORKÆL DIT FINERE TRÆVÆRK SPECIALOLIER FORKÆL DIT FINERE TRÆVÆRK 2 Specielt træ fortjener særbehandling Finere og mere eksotiske træsorter som teak, mahogni, ceder og nyatoh vinder frem i disse år. De er oftere hårdere og mere

Læs mere

TERRASSEPLANK SERIE: NATUR

TERRASSEPLANK SERIE: NATUR TERRASSEPLANK SERIE: NATUR ANVENDELSE OG TEKNISKE SPECIFIKATIONER: Om produktet: Under produktionen tilsættes fibre. Det bedste fra naturen kombineret med ren Polymeren moderne byggemateriale. Kombinationen

Læs mere

Bølgeplader i fibercement

Bølgeplader i fibercement Bølgeplader i fibercement En stærk løsning til klassisk eller moderne byggeri Cembrit B7 Sortblå Unik styrke og flot finish Den nye generation af fibercement bølgeplader fra Cembrit er et stærkt valg.

Læs mere

godt håndværk og ansvarlighed

godt håndværk og ansvarlighed EN 14351-1:2006 Fabriksvej 4 6973 Ørnhøj Tlf 97 38 45 00 mail@dana-vinduer.dk www.dana-vinduer.dk Godt håndværk og ansvarlighed Vinduer og døre i fyr og mahogni godt håndværk og ansvarlighed DANSKE VINDUER

Læs mere

EX SERIEN FACADER I FIBERCEMENT MED SKJULT MONTERING VELKOMMEN TIL VORES VERDEN

EX SERIEN FACADER I FIBERCEMENT MED SKJULT MONTERING VELKOMMEN TIL VORES VERDEN EX SERIEN FACADER I FIBERCEMENT MED SKJULT MONTERING VELKOMMEN TIL VORES VERDEN > MODERNE OG INNOVATIV Farver, overflader og samlinger - skab et unikt udseende med fremtidens muligheder 2 www.hbc.dk >

Læs mere

Miljønyt Nr. 56 2000. Håndbog om trykimprægneret træ og mulige alternativer

Miljønyt Nr. 56 2000. Håndbog om trykimprægneret træ og mulige alternativer Miljønyt Nr. 56 2000 Håndbog om trykimprægneret træ og mulige alternativer Indhold 1 HVORFOR DENNE HÅNDBOG OM TRYKIMPRÆGNERET TRÆ? 5 2 HVORFOR BØR VI BEGRÆNSE BRUGEN AF TRYKIMPRÆGNERET TRÆ? 7 2.1 GODE

Læs mere

Nyt fra din blikkenslager. Tænk i. zink

Nyt fra din blikkenslager. Tænk i. zink Nyt fra din blikkenslager Tænk i zink Hvorfor tænke i zink? Fordi... zink er et enestående materiale, som både tilfredsstiller krav om holdbarhed og intet vedligehold, men også samtidig er et usædvanligt

Læs mere

H O L D B A R T HÅNDVÆRK A N N O

H O L D B A R T HÅNDVÆRK A N N O H O L D B A R T HÅNDVÆRK A N N O 1 9 6 7 ATBO REOLEN ER EN DANSK MØBELKLASSIKER Fremstillet efter solid, dansk snedkertradition og med utallige kombinationsmuligheder. Reolen er stilren og klassisk i sit

Læs mere

NORD. Montage-, drift- og vedligeholdelsesvejledning BÆNK PLINT. STOL (fast og drejelig) BORD ARMLÆN

NORD. Montage-, drift- og vedligeholdelsesvejledning BÆNK PLINT. STOL (fast og drejelig) BORD ARMLÆN NORD Montage-, drift- og vedligeholdelsesvejledning 1500 486 207 387 BÆNK 1500 420 PLINT 486 486 207 387 STOL (fast og drejelig) 1500 640 750 750 BORD ARMLÆN Bænk Plint Bord Stol (fast) Stol (drejelig)

Læs mere

VINDUER MED STIL VINDUER DØRE FACADER SKYDEDØRE FOLDEDØRE SPECIALELEMENTER

VINDUER MED STIL VINDUER DØRE FACADER SKYDEDØRE FOLDEDØRE SPECIALELEMENTER VINDUER MED STIL VINDUER DØRE FACADER SKYDEDØRE FOLDEDØRE SPECIALELEMENTER 1 2 FREMTIDENS BOLIG SKABES IDAG... Hver eneste dag arbejder dygtige ingeniører, arkitekter, designere, konstruktører og mange

Læs mere

TRÆBESKYTTELSE Flottere finish med norsk træbeskyttelse

TRÆBESKYTTELSE Flottere finish med norsk træbeskyttelse TRÆBESKYTTELSE Flottere finish med norsk træbeskyttelse NORSK TRÆBESKYTTELSE Fra det ekstreme nord til dit træværk siden 1972 DEMIDEKK Holdbar træbeskyttelse til det skandinaviske klima Demidekk er norsk

Læs mere

Blad : 070 Juni Virksomheden Tag. Loft. Ydervæg. Skillevæg

Blad : 070 Juni Virksomheden Tag. Loft. Ydervæg. Skillevæg Blad : 070 Juni 2003 Virksomheden Tag. Loft. Ydervæg. Skillevæg Eternit er et lønsomt byggemateriale... Virksomhedens bygninger skal være stærke og funktionelle. De skal også være smukke. Og når husene

Læs mere

VINDUER med STIL. Vinduer. Døre. Facader. Skydedøre. Foldedøre. Specialelementer

VINDUER med STIL. Vinduer. Døre. Facader. Skydedøre. Foldedøre. Specialelementer VINDUER med STIL Vinduer. Døre. Facader. Skydedøre. Foldedøre. Specialelementer 2 mejan - fremtidens VINDUER Fremtidens bolig skabes i dag. Hver eneste dag arbejder dygtige ingeniører, arkitekter, designere,

Læs mere

Levende detaljer til dit hjem

Levende detaljer til dit hjem Gode rum Levende detaljer til dit hjem Paneler Trægulve 2016/2017 www.moelven.dk Træ en del af naturen Tag et stykke af naturen, og skab nye, gode rum med et levende materiale. Interiørprodukter i massivt

Læs mere

10/9/2003. Kendt materiale - ny teknologi. Nyt konstruktivt træelement. Arkitektonik og husbygning. Program lektion 7

10/9/2003. Kendt materiale - ny teknologi. Nyt konstruktivt træelement. Arkitektonik og husbygning. Program lektion 7 Arkitektonik og husbygning Program lektion 7 8.30-10.00 H+H Fiboment/ Lars Nøbbe 10.00 10.30 Pause 10.30 12.00 Træ som byggelement Kursusholder Poul Henning Kirkegaard, institut 5, Aalborg Universitet

Læs mere

nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12

nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12 nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12 DANSK DESIGN I SNEDKER KVALITET NYT NORDISK LANDKØKKEN FORM 12 NYT NORDISK LANDKØKKEN DANSK DESIGN I SNEDKER KVALITET Vi har klædt vores snedkerkøkkener i klassisk

Læs mere

T R Æ B E S K Y T T E L S E G E N N E M M E R E E N D 1 2 5 Å R. holder længere!

T R Æ B E S K Y T T E L S E G E N N E M M E R E E N D 1 2 5 Å R. holder længere! T R Æ B E S K Y T T E L S E G E N N E M M E R E E N D 1 2 5 Å R holder længere! 2 T R Æ B E S K Y T T E L S E G E N N E M M E R E E N D 1 2 5 Å R Vi sikrer værdierne og miljøet Alle ved, at når træet er

Læs mere

lindab vi forenkler byggeriet LindabTag og facadebeklædning Når det skal være stålstærkt og stilfuldt

lindab vi forenkler byggeriet LindabTag og facadebeklædning Når det skal være stålstærkt og stilfuldt lindab vi forenkler byggeriet LindabTag og facadebeklædning Når det skal være stålstærkt og stilfuldt 1110.03 1 2 Lindab Tagstensprofil Drømme under tag Hvis du overvejer et nyt tag til drømmehuset, er

Læs mere

Gode rum. Levende detaljer til dit hjem Paneler Trægulve.

Gode rum. Levende detaljer til dit hjem Paneler Trægulve. Gode rum Levende detaljer til dit hjem Paneler Trægulve www.moelven.dk Træ en del af naturen Tag et stykke af naturen, og skab nye, gode rum med et levende materiale. Interiørprodukter i massivt træ skaber

Læs mere

ThermoWood Beklædning. Moelven ThermoWood. Svanemærket nordisk træ med indbygget holdbarhed og æstetik

ThermoWood Beklædning. Moelven ThermoWood. Svanemærket nordisk træ med indbygget holdbarhed og æstetik ThermoWood Beklædning Moelven ThermoWood Svanemærket nordisk træ med indbygget holdbarhed og æstetik ThermoWood det miljørigtige alternativ ThermoWood er en ny generation ThermoWoodbehandlet træ, produceret

Læs mere

En smuk og naturlig løsning

En smuk og naturlig løsning En smuk og naturlig løsning Produktkatalog www.lemming-hegn.dk Lemming Hegn - den naturlige ramme om din bolig Lemming Hegn står for en gedigen kvalitet, der er let at montere. Lemming Hegn giver dig mulighed

Læs mere

Overfladebehandlingsprodukt til brandimprægneret træ. Fås i næsten alle transparente og (halv-)dækkende farver. Holdbarhed op til 4 år

Overfladebehandlingsprodukt til brandimprægneret træ. Fås i næsten alle transparente og (halv-)dækkende farver. Holdbarhed op til 4 år Overfladebehandlingsprodukt til brandimprægneret træ. Fås i næsten alle transparente og (halv-)dækkende farver. Holdbarhed op til 4 år Behandling af trækonstruktioner med brandhæmmende produkt skal ske

Læs mere

SÖDRA BRANDIMPRÆGNERET TRÆ

SÖDRA BRANDIMPRÆGNERET TRÆ SÖDRA BRANDIMPRÆGNERET TRÆ Trygt og funktionelt, døgnet rundt, året rundt Globalt testet produkt som er blevet anvendt mere end 30 år worldwide under varierende klimaforhold. Certificeret i henhold til

Læs mere

Lev naturligt med. Massive trægulve & paneler

Lev naturligt med. Massive trægulve & paneler Lev naturligt med Massive trægulve & paneler Ægte trægulve vokser på træerne Södra Interiör er en af nordens førende leverandører af massive lister, trægulve, paneler og interiørprodukter. I vores sortiment

Læs mere

Derfor er det ikke tilladt at anvende trykimprægneret træ i Stenløse Syd

Derfor er det ikke tilladt at anvende trykimprægneret træ i Stenløse Syd Derfor er det ikke tilladt at anvende trykimprægneret træ i Stenløse Syd Stenløse Kommune Stenløse Syd Billigste køb? 1 kvm beklædningsbrædder lærk, ubehandlet 1 kvm beklædningsbrædder fyr, trykimprægneret.

Læs mere

Bølgeplader i fibercement

Bølgeplader i fibercement Bølgeplader i fibercement En stærk løsning www.cembrit.dk Til klassisk eller moderne byggeri En ny generation Den nye generation af fiber cement bølgeplader fra Cembrit er fremstillet af naturlige, miljøvenlige

Læs mere

Corus ByggeSystemer A/S. ClickFals

Corus ByggeSystemer A/S. ClickFals Corus ByggeSystemer A/S ClickFals Stående fals: Økonomisk attraktivt 1. Corus ByggeSystemer A/S sætter standarden - vi har markedets førende produkter 2. Stærke produktkoncepter til byggeriet - Corus ByggeSystemer

Læs mere

Eksklusive fliser - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes

Eksklusive fliser - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes Eksklusive fliser - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes EN VERDEN AF BETON Eksklusive fliser - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes Forside: IBF SoftLine fliser 2 Verdens bedste

Læs mere

Miljøvenlige tekniske bygninger i Sejlflod Kommune

Miljøvenlige tekniske bygninger i Sejlflod Kommune Redaktionel bemærkning fra Byg og Byg: Efterfølgende tekst har været offentliggjort som artikel i Stads- og Havneingeniøren nr.11, 1999, dog kun med 1 foto. Miljøvenlige tekniske bygninger i Sejlflod Kommune

Læs mere

Lindab Topline tagstensprofiler. Det stærke og smukke tag til renovering og nybyggeri 1110.01

Lindab Topline tagstensprofiler. Det stærke og smukke tag til renovering og nybyggeri 1110.01 Lindab Topline Tagstensprofil Lindab Topline tagstensprofiler Det stærke og smukke tag til renovering og nybyggeri 1110.01 2 Lindab Topline Drømme under tag Hvis du overvejer et nyt tag til drømmehuset,

Læs mere

Industrien ønsker mere dansk træ i rette kvalitet og til rette tid

Industrien ønsker mere dansk træ i rette kvalitet og til rette tid S k r i v t e k s t h e r Industrien ønsker mere dansk træ i rette kvalitet og til rette tid Henrik Thorlacius-Ussing Direktør for Roldskov Savværk og formand for Træ- og møbelindustrien Skovkonference,

Læs mere

Effektiv til afrensning af begroninger før maling ,00. Varenummer Farve Pris pr. stk Sort 43, Teak 43, Klar 43,50

Effektiv til afrensning af begroninger før maling ,00. Varenummer Farve Pris pr. stk Sort 43, Teak 43, Klar 43,50 Træbeskyttelse Træbeskyttelse Flere forskellige typer træbeskyttelse. Både traditionelle standardfarver, men også basefarver, der kan tones på de fleste toneanlæg. HUSRENS 9,9 %, 2,5 Effektiv til afrensning

Læs mere

Comfort line. klassisk dansk design. CL 500 Basic 2 pers. 137 cm 3 pers. 195 cm Her vist med stålben - fåes også med træben i bøg og eg

Comfort line. klassisk dansk design. CL 500 Basic 2 pers. 137 cm 3 pers. 195 cm Her vist med stålben - fåes også med træben i bøg og eg Comfort line klassisk dansk design CL 500 Basic 2 pers. 137 cm 3 pers. 195 cm Her vist med stålben - fåes også med træben i bøg og eg komfort RO Afslapning nydelse CL 200 Exclusive 2 pers. 152 cm 3 pers.

Læs mere