Møde i Den Politiske Styregruppe, tirsdag, den 10. november 2015 klokken på Ved Faurgården 7, Holbæk.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Møde i Den Politiske Styregruppe, tirsdag, den 10. november 2015 klokken på Ved Faurgården 7, Holbæk."

Transkript

1 Møde i Den Politiske Styregruppe, tirsdag, den 10. november 2015 klokken på Ved Faurgården 7, Holbæk. Deltagere: Borgmester Søren Kærsgaard, Holbæk Ole Hansen, Holbæk Borgmester Martin Damm, Kalundborg Hanne Brøndel, Kalundborg Borgmester Mette Touborg, Lejre Line Jacobsen, Lejre Borgmester Thomas Adelskov, Odsherred Torben Møller, Odsherred Borgmester Gert Jørgensen, Sorø Preben Lund, Sorø Borgmester Stén Knuth, Slagelse John Dyrby Paulsen, Slagelse Medarbejderrep. Peter Nygaard, Sorø Deltagere m/ observatørstatus: Medarbejderrep. Daniel Weinreich, Slagelse Rep. for de frivillige beredskaber Winie Heisel, Holbæk Sten Drejø deltog som stedfortræder for Hanne Brøndel Jan Vedel Heine deltog som stedfortræder for Mette Touborg. 1. Serviceniveauer, Risikobaseret Dimensionering. Den politiske Styregruppe godkendte på sit møde den 9. oktober 2015 oplæg vedr. serviceniveauer i Den Risikobasered Dimensionering I oplægget manglede afsnit vedr. hhv. "Indsatsledelse" og "Vagtcentraler". Disse foreligger hermed. Indstilling For så vidt angår "Indsatsledelse" indstiller konstitueret beredskabsdirektør, at det i Risikobaseret Dimensionering for 2016 indskrives, at de 2 indsatsledervagter i Lejre Kommune samles til en indsatsledervagt - således at der i alt bliver 6 indsatsledervagter indsatsledervagten i Holbæk omlægges til samme struktur som i de øvrige indsatsledervagter (fra 4-delt til 3-delt vagt) at der i 1. kvartal 2016 fremlægges et Den politiske Styregruppe godkendte konstitueret beredskabsdirektørs indstilling vedr. indsatsledelse. Det sikres at der er lokal indsatsledelse ved større beredskabsbegivenheder, storme m.v. Vedr. "vagtcentral" godkendes, at der sker en samling af vagtcentralerne til en vagtcentral i foråret Den videre udvikling af vagtcentralkonceptet behandles i den fælleskommunale Beredskabskommission primo Endelig stillingtagen til hvorvidt VB skal indgå i et større samarbejde om vagtcentral afventer yderligere kvalificering af beslutningsgrundlag.

2 gennemberegnet forslag til reduktion af indsatsledervagterne fra 6 til 4 vagter. For så vidt angår vagtcentral anbefaler konstitueret beredskabsdirektør: for at sikre "sikker drift" i forbindelse med samordningen af beredskaberne, beholdes nuværende vagtcentralordninger til primo 2016 vagtcentralerne samles i én vagtcentral - i Svebølle - så hurtigt som praktisk og administrativt muligt i foråret Dette indskrives i den Risikobaserede Dimensionering. vagtcentralen "bemandes" i dagtimerne, således at borgere og virksomheder kan kontakte vagtcentralen indenfor almindelig, daglig kontortid i det omfang, der kan etableres en positiv businesscase, udvides vagtcentralens daglige åbningstid, således at der kan ydes en bedre service overfor virksomheder og borgere - potentielt til hele døgnet. Vestsjællands Brandvæsen indgår konstruktivt i arbejdet med at etablere et grundlag for beslutning om fælles vagtcentralløsninger på Sjælland. Bilag Notat om vagtcentraler notat om indsatsledelse 2. Besættelse af beredskabsdirektørstillingen I samarbejde med Kommunernes Landsforenings Konsulentvirksomhed, KLK, blev der i foråret 2015 gennemført en rekrutteringsproces mhp. at ansætte en beredskabsdirektør, der skulle tiltræde den 1. august Den kandidat, der fik tilbudt stillingen, takkede nej til stillingen - og ansættelsesudval- Den politiske Styregruppe godkendte konstitueret beredskabsdirektørs indstilling - dog således, at der indgår et medlem af driftsforum i ansættelsesudvalget. Endelig sammensætning af ansættelsesudvalget fastsættes på styregruppens møde den 18. december 2016.

3 get vurderede, at ingen af de øvrige kandidater skulle tilbydes stillingen. I stedet blev der truffet beslutning om at udskyde besættelse af stillingen til efter dannelsen af selskabet. I den mellemliggende periode blev den hidtidige projektleder på samordningsprojektet konstitueret som direktør. Rekrutteringsbureauet Mercuri Urvall har fungeret som konsulent på ansættelsesprocesser af beredskabsdirektører i andre af de samordnede beredskaber - og fremsendte i lighed med KLK tilbud om at forestå processen for Vestsjællands Brandvæsen. Tilbuddet lød på kr. Indstilling For at kunne forberede processen indstiller konstitueret direktør, at Mercuri Urvall bedes om at fremsende tilbud på at gennemføre en proces for ansættelse af beredskabsdirektør, således at beredskabsdirektøren kan tiltræde pr. 1. marts at ansættelsesudvalget sammensættes af: o 2 borgmestre o 2 andre politiske valgte medlemmer af Beredskabskommissionen - som ikke kommer fra samme kommuner som borgmestrene o 1 repræsentant for ledelsen i Vestsjællands Brandvæsen o 1 medarbejderrepræsentant for de fuldtidsansatte medarbejdere o 1 medarbejderrepræsentant for de deltidsansatte medarbejdere o 1 repræsentant fra de frivillige beredskaber Bilag

4 Det tidligere fremsendte tilbud fra Mercury Urvall. 3. Organisation Den politiske Styregruppe har tidligere godkendt ledelsesorganisationen - og fastsat at principperne for organisationen: smal organisation få ledelseslag Chefgruppen har ud fra disse principper dannet således: budget- og personaleansvar ligger i chefgruppen der er udpeget 2 operative ledere for hhv. den syd- og vestlige del af beredskabsdistriktet (ca. 20 fastansatte, ca. 70 deltidsansatte og ca. 85 frivillige) og den nord- og vestlige del (ca. 8 fastansatte, ca. 85 deltidsansatte og ca. 50 frivillige) 2 faglige koordinatorer af den forebyggende beredskab samt indsatsledelsen en leder af brandskolen RESC (uændret) en sekretariatsleder Den politiske styregruppe godkendte den konstituerede beredskabsdirektørs indstilling, dog således at beredskabsdirektøren løbende evaluerer organisationen. Til den politiske styregruppes møde i december 2015 forelægges et notat, der belyser den samlede ledelsesstruktur i Vestsjællands Brandvæsen - sammenholdt med den hidtidige struktur i beredskaberne - herunder økonomien. Organiseringen er valgt med udgangspunkt i sikker drift fra 1. januar Chefstillingerne blev besat efter internt stillingsopslag - og et ansættelsesudvalg bestående af driftsforum, personalerepræsentanter og konst. beredskabsdirektør udvalgte kandidaterne. De øvrige, hidtidige beredskabschefer og viceberedskabschefer er efterfølgende blevet tilbudt stillinger som konsulenter/specialister samt som operativ leder. Der er også i denne proces taget stilling til den enkeltes kvalifikationer og kompetencer - samt til sikker drift pr. 1. januar Indstilling:

5 Konst. beredskabsdirektør indstiller, at Den politiske Styregruppe tager orienteringen til efterretning organisationen evalueres senest med udgangen af Bilag Organisering af Vestsjællands Brandvæsen af 3/ Møder i Beredskabskommissionen i 2017 I og med at bliver mange overordnede emner at tage stilling til i 2016 foreslår konstitueret beredskabsdirektør, at der afholdes i alt 8 ordinære møder i beredskabskommissionen i 2016 møderne afholdes på fredage kl møderne holdes på skift på Vestsjællands Brandvæsens tjenestesteder møderne tilrettelægges således at der er et antal beslutningspunkter samt en temadrøftelse på hvert møde møderne afholdes på flg. datoer og - steder: o 29. januar Højvangen 9, Svebølle o 18. marts brandskolen RESC, Korsør o 29. april brandstationen i Kr. Hyllinge o 10. juni brandstationen i Slagelse o 19. august brandstationen i Hvalsø o 30. september brandstationen i Kalundborg o 4. november brandstationen i Asnæs o 16. december Frivillige beredskab i Holbæk, Anders Larsensvej 1A, Holbæk. Det foreslåede møde den 19. august flyttes til den 26. august. Herudover godkendte Den politiske Styregruppe konstitueret beredskabsdirektørs indstilling. Såfremt formand og direktør vurderer, at der ikke er tilstrækkeligt indhold til en dagsorden, aflyses møderne.

6 5. Status på samordning af beredskaberne på Vestsjælland alle medarbejdere er nu orienteret om organisatorisk og fysisk placering efter 1. januar alle tidligere beredskabschefer og viceberedskabschefer er tilbud stillinger. En tjenestemand overvejer om den tilbudte stilling er "passende". KL har udtalt at det efter deres vurdering er en passende stilling. der har vist sig problemer med at benytte administrationskommunens økonomiog lønsystem (KMD-OPUS). Det har forsinket budgetarbejdet med mindst 3 uger. Løsningen er blevet, at vi benytter en facilitet i KMD-OPUS, der hedder "eksternt regnskab" - men det betyder, at vi ikke kan få den detaljeringsgrad i økonomioplysningerne, som vi ønsker os. Derfor overvejes om vi i 2016 skal gå i udbud mhp.at få et økonomisystem som kan leve op til behovet. Som følge af at arbejdet med indplacering af mellemledere er trukket ud, og at arbejdet med budget, som ovenfor nævnt er blevet forsinket, har projektet mistet moment. Men vi kan indhente det tabte - og vi når det til 31. december. forhandlingerne om lokalaftaler er på grund af ferie m.v. hos medlemmer af forhandlingsudvalget er endnu ikke kommet i gang igen efter sidste møde i politisk styregruppe. Næste møde er fastsat til 9. november. nedsættelse af forhandlingsorgan til forhandling af MED-aftale er under etablering. Som supplement til den skriftlige orientering, orienterede konstitueret beredskabsdirektør om, at der i forbindelse med en forhandling om lokal lønfastsættelse for de deltidsansatte brandmænd mandag den 9. november, var opnået et forhandlingsresultat. Forhandlingsresultatet foreligger endnu ikke i en færdigredigeret form. Forhandlingsresultatet skal godkendes af medarbejderne på den enkelte brandstation. Forhandlingsresultatet indebærer, at den fastsatte ramme til lokal lønfastsættelse på kr. bliver overskredet med kr. Forhandlingsresultatet indebærer endvidere, at der for så vidt angår spørgsmålet om "alleudkald", udarbejdes et fælles notat (medarbejdere og ledelse), som belyser problemstillingerne om "alle-kald". Notatet forelægges Den politiske Styregruppe i forbindelse med behandlingen af Den Risikobaserede Dimensionering. Den politiske Styregruppe tog såvel den skriftlige som den mundtlige orientering til efterretning. For så vidt angår overskridelse af den økonomiske ramme til lokal løndannelse besluttede den politiske styregruppe, at beløbet skal findes indenfor den samlede omkostning til løn- og personaleforhold - og uden konsekvenser for serviceniveauet. Indstilling Konstitueret beredskabsdirektør indstiller, at orienteringen tages til efterretning.

7 6. Eventuelt orientering om entreprisekontrakter Den politiske styregruppe tog orientering om status på entreprisekontrakterne til efterretning. I forbindelse med Den fælleskommunale Beredskabskommissions møde i januar 2016 drøftes Beredskabskommissionens rolle og ansvar.

Møde i Den Politiske Styregruppe, fredag den 18. december 2015 klokken på Kalundborg Brandstation, Rynkevangen 12, 4400 Kalundborg.

Møde i Den Politiske Styregruppe, fredag den 18. december 2015 klokken på Kalundborg Brandstation, Rynkevangen 12, 4400 Kalundborg. Møde i Den Politiske Styregruppe, fredag den 18. december 2015 klokken 8.00-10.00 på Kalundborg Brandstation, Rynkevangen 12, 4400 Kalundborg. Deltagere: Borgmester Søren Kærsgaard, Holbæk Ole Hansen,

Læs mere

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Dato 18. marts 2016 Side 1/7 REFERAT DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Mødested: Sorø Brandstation, Kongebrovej 7, 4180 Sorø kl. 08:00 Medlemmer: Martin

Læs mere

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Dato 29. april 2016 Side 1/10 REFERAT DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Mødested: Brandstationen i Kirke Hyllinge, Vintapperbuen 2, 4070 Kirke Hyllinge kl.

Læs mere

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Dato 29. april 2016 Side 1/9 DAGSORDEN DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Mødested: Brandstationen i Kirke Hyllinge, Vintapperbuen 2, 4070 Kirke Hyllinge

Læs mere

1. oktober 2015. Projektsekretariatet har på den baggrund revideret budgetnotatet (ændringer er markeret

1. oktober 2015. Projektsekretariatet har på den baggrund revideret budgetnotatet (ændringer er markeret Møde i Den Politiske Styregruppe, fredag, den 9. oktober 2015 kl. 8.00-10.00 på brandstationen i Sorø, mødelokalet beredskabsgården, Frederiksvej 29, 4180 Sorø Deltagere: Borgmester Søren Kærsgaard, Holbæk

Læs mere

Undervejs i processen har der været afholdt 3 minikonferencer for medlemmer af kommunernes økonomiudvalg og beredskabskommissioner.

Undervejs i processen har der været afholdt 3 minikonferencer for medlemmer af kommunernes økonomiudvalg og beredskabskommissioner. Etablering af fælles beredskab på Vestsjælland. Ændret efter styregruppemøde den 2. juni 2015) Sagsfremstilling. Baggrund Kommunalbestyrelsen/byrådet traf på sit møde den?? oktober 2014 principbeslutning

Læs mere

Undervejs i processen har der været afholdt 3 minikonferencer for medlemmer af kommunernes økonomiudvalg og beredskabskommissioner.

Undervejs i processen har der været afholdt 3 minikonferencer for medlemmer af kommunernes økonomiudvalg og beredskabskommissioner. Etablering af fælles beredskab på Vestsjælland. Sagsfremstilling. Baggrund Kommunalbestyrelsen/byrådet traf på sit møde den?? oktober 2014 principbeslutning om, at der etableres et fælles kommunalt beredskab

Læs mere

Beredskabskommissionen, Side 1

Beredskabskommissionen, Side 1 Beredskabskommissionen, 02-06-2015 Side 1 2. Åbent punkt - Etablering af fælles beredskab på Vestsjælland - Sag nr. 13/61010 Indstilling Beredskabschef Kristian Nabe-Nielsen indstiller, at 1. Beredskabskommissionen

Læs mere

TR-forum. 28. maj 2015

TR-forum. 28. maj 2015 TR-forum 28. maj 2015 Dagsorden 1. Formål med mødet 2. Sag vedr. etablering af samordnet beredskab på Vestsjælland a) vedtægt b) ejerstrategi c) økonomi 2016 principper d) hovedadresse e) administrationskommune

Læs mere

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Dato 29. januar 2016 Side 1/13 DAGSORDEN DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Mødested: Højvangen 9, 4470 Svebølle kl. 08:00 Medlemmer: Martin Damm (V) Gert

Læs mere

TR-forum. 13. april 2015 Rådhuset i Højby

TR-forum. 13. april 2015 Rådhuset i Højby TR-forum 13. april 2015 Rådhuset i Højby Dagsorden 1. Minikonferencen 9. april 2. Den politiske beslutningsproces 3. orientering fra arbejdsgrupperne 4. ansættelsesproces beredskabsdirektør 5. indkomne

Læs mere

Beslutning om etablering af fælles beredskab på Vestsjælland.

Beslutning om etablering af fælles beredskab på Vestsjælland. Beslutning om etablering af fælles beredskab på Vestsjælland. Sagsgang og sagstype Økonomiudvalget, byrådet Beslutningssag INDSTILLING Administrerende direktør Hans Søie indstiller, at 1. at 60-fællesskabet

Læs mere

Møde i Beredskabskommissionen, tirsdag, den 5. januar 2016 på Svebølle Rådhus, Højvangen 9, 4470 Svebølle.

Møde i Beredskabskommissionen, tirsdag, den 5. januar 2016 på Svebølle Rådhus, Højvangen 9, 4470 Svebølle. Møde i Beredskabskommissionen, tirsdag, den 5. januar 2016 på Svebølle Rådhus, Højvangen 9, 4470 Svebølle. Deltagere: Borgmester Søren Kærsgaard, Holbæk Ole Hansen, Holbæk Borgmester Martin Damm, Kalundborg

Læs mere

Dagsorden. Den Fælleskommunale Beredskabskommission. Dato: 8. december Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 08.

Dagsorden. Den Fælleskommunale Beredskabskommission. Dato: 8. december Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 08. Dagsorden Den Fælleskommunale Beredskabskommission Dato: 8. december 2017 Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 08.00 Medlemmer: Martin Damm Gert Jørgensen Søren Kjærsgaard Thomas

Læs mere

Sagsfremstilling. Høringen bygger på den indstilling, som den politiske styregruppen for Brand og Redning Vestsjælland har sendt til ejerkommunerne.

Sagsfremstilling. Høringen bygger på den indstilling, som den politiske styregruppen for Brand og Redning Vestsjælland har sendt til ejerkommunerne. MED-udvalgsmøde 4. juni 2015 Deltagere: Jette Vejgaard, Lene Mikkelsen, Maj-Britt Køppen Andersen, Kristian Nabe-Nielsen, Rasmus Damkjær- Ohlsen, Kirsten Dandanell, Jannek Lundgren Olsen, Kristine Klæbel

Læs mere

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Dato 21. april 2017 Side 1/9 REFERAT DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Mødested: Horseager 6, Hvalsø kl. 08:00 Medlemmer: Martin Damm Gert Jørgensen Søren

Læs mere

Møde i Politisk Styregruppe den 25. marts 2015 klokken 11.00-14.00 på Holbæk Rådhus, Kanalstræde 2, Holbæk

Møde i Politisk Styregruppe den 25. marts 2015 klokken 11.00-14.00 på Holbæk Rådhus, Kanalstræde 2, Holbæk Møde i Politisk Styregruppe den 25. marts 2015 klokken 11.00-14.00 på Holbæk Rådhus, Kanalstræde 2, Holbæk Indkaldte: Søren Kærsgaard Martin Damm Mette Touborg Thomas Adelskov Gert Jørgensen Stén Knuth

Læs mere

Referat. Beredskabskommissionen VSBV. Dato: 19. januar Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 8.00

Referat. Beredskabskommissionen VSBV. Dato: 19. januar Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 8.00 Referat VSBV Dato: 19. januar 2018 Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 8.00 Medlemmer: Christina Krzyrosiak Hansen Morten Bjørn Nielsen Martin Damm Gunver Jensen Carsten Rasmussen

Læs mere

Referat. Den Fælleskommunale Beredskabskommission. Dato: 8. december Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 08.

Referat. Den Fælleskommunale Beredskabskommission. Dato: 8. december Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 08. Referat Den Fælleskommunale Beredskabskommission Dato: 8. december 2017 Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 08.00 Medlemmer: Martin Damm Gert Jørgensen Søren Kjærsgaard Thomas

Læs mere

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Dato 9. juni 2017 Side 1/11 DAGSORDEN DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Mødested: Brandstationen i Holbæk, L.C. Worsøesvej 6, 4300 Holbæk, kl. 08:00 Medlemmer:

Læs mere

Dagsorden. Beredskabskommissionen VSBV. Dato: 20. april Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 7.45

Dagsorden. Beredskabskommissionen VSBV. Dato: 20. april Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 7.45 Dagsorden Beredskabskommissionen VSBV Dato: 20. april 2018 Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 7.45 Medlemmer: Christina Krzyrosiak Hansen Morten Bjørn Nielsen Martin Damm Gunver

Læs mere

Møde i Administrativ Styregruppe den 25. marts 2015 klokken på Holbæk Rådhus, Kanalstræde 2, Holbæk. Søren S. Kjær /Søren Ole Sørensen

Møde i Administrativ Styregruppe den 25. marts 2015 klokken på Holbæk Rådhus, Kanalstræde 2, Holbæk. Søren S. Kjær /Søren Ole Sørensen Møde i Administrativ Styregruppe den 25. marts 2015 klokken 8.00-11.00 på Holbæk Rådhus, Kanalstræde 2, Holbæk Indkaldte: Jan Lysgaard Thomsen Inger Marie Vynne Rie Perry Karsten Thystrup og Jesper Gradert,

Læs mere

Referat. Beredskabskommissionen VSBV. Dato: 20. april Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 7.45

Referat. Beredskabskommissionen VSBV. Dato: 20. april Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 7.45 Referat Beredskabskommissionen VSBV Dato: 20. april 2018 Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 7.45 Medlemmer: Christina Krzyrosiak Hansen Morten Bjørn Nielsen Martin Damm Gunver

Læs mere

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Dato 9. juni 2017 Side 1/10 REFERAT DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Mødested: Holbæk Brandstation, L.C.Worsøesvej 6, 4300 Holbæk. kl. 08:00 Medlemmer:

Læs mere

Vestsjællands Brandvæsen I/S

Vestsjællands Brandvæsen I/S Vestsjællands Brandvæsen I/S Beredskabskommissionen Vestsjællands Brandvæsen (Møde i Beredskabskommissionen VSBV) 14-09-2018 08:00 Brandstationen, L.C. Worsøesvej 6, 4300 Holbæk Information : Medlemmer:

Læs mere

Projektgruppens møde, tirsdag, den 29. april 2015 kl. 8.00-10.00 på Sorø Rådhus, Rådhusvej 8, 4180 Sorø. (udsat til den 6. maj 2015 kl. 14.00-16.

Projektgruppens møde, tirsdag, den 29. april 2015 kl. 8.00-10.00 på Sorø Rådhus, Rådhusvej 8, 4180 Sorø. (udsat til den 6. maj 2015 kl. 14.00-16. Projektgruppens møde, tirsdag, den 29. april 2015 kl. 8.00-10.00 på Sorø Rådhus, Rådhusvej 8, 4180 Sorø. (udsat til den 6. maj 2015 kl. 14.00-16.00) Deltagere: Bo Runge-Dalager Torben Greve Michel van

Læs mere

Referat Beredskabskommissionen torsdag den 4. juni 2015

Referat Beredskabskommissionen torsdag den 4. juni 2015 Referat torsdag den 4. juni 2015 Kl. 8:30 i Station Nord, Vintapperbuen 2, Kr. Hyllinge Mette Touborg (SF) Indholdsfortegnelse 1. Godkendelse af dagsorden... 1 2. Til orientering - juni 2015... 2 3. Udrykningsstatistik...

Læs mere

TIL: Det midlertidige medarbejderudvalg FRA: Kasper Sønderdahl DATO: VEDR.: Referat fra midlertidigt medarbejderudvalgsmøde

TIL: Det midlertidige medarbejderudvalg FRA: Kasper Sønderdahl DATO: VEDR.: Referat fra midlertidigt medarbejderudvalgsmøde TIL: Det midlertidige medarbejderudvalg FRA: Kasper Sønderdahl DATO: 13.09.15 VEDR.: Referat fra midlertidigt medarbejderudvalgsmøde REFERAT: Møde 5 DATO: 8. september 2015 på Station Hornslet. TILSTEDE:

Læs mere

14. september Ledelsesorganisering i Vestsjællands Brandvæsen

14. september Ledelsesorganisering i Vestsjællands Brandvæsen Ledelsesorganisering i Vestsjællands Brandvæsen Den nuværende beredskabschefgruppe, medlemmerne af driftsforum, kommunaldirektøren fra Kalundborg Kommune samt konstitueret beredskabsdirektør var den 6.

Læs mere

Beredskabskommission - overdragelse

Beredskabskommission - overdragelse Vestsjællands Brandvæsen NOTAT SAGSNR. HELLE SØEBERG / HESG 3. januar 2018 Beredskabskommission - overdragelse Indledning...2 Historik...2 Strategiske pejlepunkter...3 Ejerstrategi...3 Plan for Risikobaseret

Læs mere

. Møde i Administrativ Styregruppe den 13. maj 2015 klokken på Kalundborg Rådhus, Holbækvej 141B, 4400 Kalundborg, mødelokale 2.

. Møde i Administrativ Styregruppe den 13. maj 2015 klokken på Kalundborg Rådhus, Holbækvej 141B, 4400 Kalundborg, mødelokale 2. . Møde i Administrativ Styregruppe den 13. maj 2015 klokken 12.00-14.00 på Kalundborg Rådhus, Holbækvej 141B, 4400 Kalundborg, mødelokale 2. Indkaldte: Jan Lysgaard Thomsen Hans Søie Inger Marie Vynne

Læs mere

Referat. fra Beredskabskommission

Referat. fra Beredskabskommission Referat fra Beredskabskommission Mødedato: Tirsdag den 13. januar 2015 Mødetidspunkt: 09:00 Mødested: Vibevej 18 Deltagere: Afbud: Johnny Søtrup, Erik Buhl, Erik Nørreby, Jørgen Ahlquist, Kjeld Anker Espersen,

Læs mere

Vestsjællands Brandvæsen. Åbningsbalance pr. 1. januar 2016

Vestsjællands Brandvæsen. Åbningsbalance pr. 1. januar 2016 Vestsjællands Brandvæsen Åbningsbalance pr. 1. januar 2016 1 Indhold Påtegninger... 3 Ledelsespåtegning... 3 Den uafhængige revisors erklæringer... 4 Ledelsesberetning... 5 Selskabsoplysninger... 5 Beretning...

Læs mere

Fase 4, Implementeringsfasen: Tids- & handlingsplan

Fase 4, Implementeringsfasen: Tids- & handlingsplan Fase 4, Implementeringsfasen: Tids- & handlingsplan Indledning Implementeringsfasen indeholder mange delprocesser, og det er vigtigt, at der er gennemsigtighed i hvad der foregår, hvornår. Mange af de

Læs mere

Annemette la Cour, Randers Kommune (referent) Referat. Møde:

Annemette la Cour, Randers Kommune (referent) Referat. Møde: Referat Møde: Politisk styregruppe for beredskab Mødetid: Mødested: Lokale D.3. 39. Laksetorvet, Randers Sekretariat: Sekretariatet Referat Medlemmer af den politiske styregruppe: Syddjurs: Claus Wistoft

Læs mere

Ejerstrategien godkendes af kommunalbestyrelse/byråd i hver af ejerkommunerne.

Ejerstrategien godkendes af kommunalbestyrelse/byråd i hver af ejerkommunerne. Ejerstrategi for Vestsjællands Brandvæsen. 1. Indledning Med ejerstrategien fastsætter kommunalbestyrelser/byråd i ejerkommunerne bag 60- fællesskabet rammer og retning for etableringen og udvikling af

Læs mere

2. juni 2015. "Hvidbog" - navngivning af 60-fællesskabet.

2. juni 2015. Hvidbog - navngivning af 60-fællesskabet. "Hvidbog" - navngivning af 60-fællesskabet. Den politiske styregruppe besluttede på sit møde den 27. maj 2015 at sende navnet på &0- selskabet i høring. Orienteringen blev lagt projektets hjemmeside samt

Læs mere

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Dato 15. september 2017 Side 1/12 DAGSORDEN DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Mødested: L.C. Worsøesvej 6, 4300 Holbæk kl. 08:00 Medlemmer: Martin Damm Gert

Læs mere

Referat Beredskabskommissionen

Referat Beredskabskommissionen Referat : Tirsdag den 14. juni 2016 Mødetidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:00 Mødested: Nordsjællands Brandvæsen, Kokkedal Industripark 14. Bemærkninger: 2 Fraværende (med afbud): Benedikte Kiær

Læs mere

Ejerstrategien godkendes af kommunalbestyrelse/byråd i hver af ejerkommunerne.

Ejerstrategien godkendes af kommunalbestyrelse/byråd i hver af ejerkommunerne. Ejerstrategi. 1. Indledning Med ejerstrategien fastsætter kommunalbestyrelser/byråd i ejerkommunerne bag 60- fællesskabet rammerne for etableringen og udvikling af "Brand og Redning Vestsjælland". Ejerstrategi

Læs mere

Dagsorden. Beredskabskommissionen VSBV. Dato: 29. juni Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 8.00

Dagsorden. Beredskabskommissionen VSBV. Dato: 29. juni Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 8.00 Dagsorden Beredskabskommissionen VSBV Dato: 29. juni 2018 Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 8.00 Medlemmer: Christina Krzyrosiak Hansen Morten Bjørn Nielsen Martin Damm Gunver

Læs mere

Dagsorden Beredskabskommissionen onsdag den 18. november 2015. Kl. 8:30 i Station Nord, Vintapperbuen 2, Kr. Hyllinge

Dagsorden Beredskabskommissionen onsdag den 18. november 2015. Kl. 8:30 i Station Nord, Vintapperbuen 2, Kr. Hyllinge Dagsorden onsdag den 18. november 2015 Kl. 8:30 i Station Nord, Vintapperbuen 2, Kr. Hyllinge Indholdsfortegnelse 1. Godkendelse af dagsorden... 1 2. Til orientering november 2015... 2 3. Indtægtsdækket

Læs mere

Brand og Redning Vestsjælland Job- og personprofil for beredskabsdirektør

Brand og Redning Vestsjælland Job- og personprofil for beredskabsdirektør Brand og Redning Vestsjælland Job- og personprofil for beredskabsdirektør 30. april 2015 1. Baggrund De eksisterende beredskaber i Holbæk, Kalundborg, Lejre, Odsherred, Slagelse og Sorø Kommuner fusionerer

Læs mere

Modeller til ledelsesorganisering i Vestsjællands Brandvæsen

Modeller til ledelsesorganisering i Vestsjællands Brandvæsen Notat Christian Kofoed-Enevoldsen, John Reynolds og Nina Allin Hellerup, 19. august 2015 Modeller til ledelsesorganisering i Vestsjællands Brandvæsen AUSTRALIA AUSTRIA BELGIUM BRAZIL CHINA DENMARK ESTONIA

Læs mere

Rekruttering og udvælgelse af beredskabsdirektør til Vestsjællands Brandvæsen

Rekruttering og udvælgelse af beredskabsdirektør til Vestsjællands Brandvæsen JOB- OG KRAVPROFIL John Reynolds & Nina Allin Hellerup, den 1. februar 2016 Rekruttering og udvælgelse af beredskabsdirektør til Vestsjællands Brandvæsen AUSTRALIA AUSTRIA BELGIUM BRAZIL DENMARK CHINA

Læs mere

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Dato 10. juni 2016 Side 1/14 REFERAT DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Mødested: Højvangen 9, 4470 Svebølle kl. 08:00 Medlemmer: Martin Damm (V) Gert Jørgensen

Læs mere

Åbent Referat for fællesmøde mellem Beredskabskommissionen og MED-Hovedudvalg

Åbent Referat for fællesmøde mellem Beredskabskommissionen og MED-Hovedudvalg Manøvej 25 4700 Næstved Telefon 5578 7800 msbr@msbr.dk Åbent Referat for fællesmøde mellem Beredskabskommissionen og MED-Hovedudvalg Mødedato 21. juni 2017 Tid 09:00 Sted Brandstationen, Manøvej 25, 4700

Læs mere

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Dato 16. december 2016 Side 1/11 DAGSORDEN DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Mødested: Det Frivillige Beredskab, Anders Larsensej 1A, 4300 Holbæk kl. 08:00

Læs mere

Dagsorden Beredskabskommissionen

Dagsorden Beredskabskommissionen Dagsorden Beredskabskommissionen : Tirsdag den 18. august 2015 Mødetidspunkt: Kl. 15:30 Sluttidspunkt: Kl. 16:30 Mødested: Nordsjællands Brandvæsen, Kokkedal Industripark 14. Bemærkninger: Medlemmer: Deltagere:

Læs mere

Referat af Beredskabskommissionens møde. Mandag d. 24. august 2015 Kl. 13.00. Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo

Referat af Beredskabskommissionens møde. Mandag d. 24. august 2015 Kl. 13.00. Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo Referat af Beredskabskommissionens møde Mandag d. 24. august 2015 Kl. 13.00 Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo Afbud: Ej mødt: Holger Schou Rasmussen, Niels Henriksen, Peter Bring-Larsen, Steffen Bigum

Læs mere

11. Drøftelse af elementer i kommende forslag vedrørende risikobaseret dimensionering

11. Drøftelse af elementer i kommende forslag vedrørende risikobaseret dimensionering Indkaldelse Henning Jensen Nyhuus Claus Omann Jensen Nils Borring Niels Kallehave Jan Pedersen Jan Fischer Torben Jensen 11. Drøftelse af elementer i kommende forslag vedrørende risikobaseret dimensionering

Læs mere

Leder til det fælles beredskab

Leder til det fælles beredskab Henning Meldgaard Nielsen/ Sidsel Diemer Leonhardt København, 8.3.2015 JOB- OG PERSONPROFIL Leder til det fælles beredskab Ballerup, Gentofte, Gladsaxe, Herlev, Lyngby- Taarbæk Kommune 1. Indledning Ballerup,

Læs mere

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Dato 4. november 2016 Side 1/12 DAGSORDEN DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Mødested: Brandstationen i Nykøbing, Vangen 1, Nykøbing. kl. 08:00 Medlemmer:

Læs mere

Den første bestyrelse for FGU

Den første bestyrelse for FGU Refer Do 25. oktober 2018 Mødetidspunkt 13:30 Sluttidspunkt 15:30 Sted Mødelokale 233 Vordingborg Rådhus Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg Medlemmer Fraværende Mikael Smed, John Dyrby Paulsen, Carsten

Læs mere

Referat af Beredskabskommissionens møde Fredag d. 1. marts 2019 kl Mødested: Lolland-Falster Brandvæsen, Skibevej 2, 4930 Maribo

Referat af Beredskabskommissionens møde Fredag d. 1. marts 2019 kl Mødested: Lolland-Falster Brandvæsen, Skibevej 2, 4930 Maribo Referat af Beredskabskommissionens møde Fredag d. 1. marts 2019 kl. 12.00 Mødested: Lolland-Falster Brandvæsen, Skibevej 2, 4930 Maribo Indhold: 1. Foreløbigt regnskab for 2018. 2. Brug af kommunale medarbejdere

Læs mere

Referat. Møde: Beredskabskommissionen Mødetid: 14. januar 2015kl. 15:30 Mødested: E.3.12 Sekretariat: Sekretariatet. Til stede: Claus Omann Jensen

Referat. Møde: Beredskabskommissionen Mødetid: 14. januar 2015kl. 15:30 Mødested: E.3.12 Sekretariat: Sekretariatet. Til stede: Claus Omann Jensen Møde: Beredskabskommissionen Mødetid: 14. januar 2015kl. 15:30 Mødested: E.3.12 Sekretariat: Sekretariatet Til stede: Claus Omann Jensen Palle Andersen Peder Kristian Pedersen Per Aastrup Jonas Fuglsang

Læs mere

Besættelse af stillingen som beredskabsdirektør for det samordnede beredskab i Trekantsområdet.

Besættelse af stillingen som beredskabsdirektør for det samordnede beredskab i Trekantsområdet. Besættelse af stillingen som beredskabsdirektør for det samordnede beredskab i Trekantsområdet. Der knytter sig nogle beslutninger og formalia til at gennemføre processen med ansættelse af en beredskabsdirektør,

Læs mere

Beslutningsprotokol Beredskabskommissionen

Beslutningsprotokol Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol Beredskabskommissionen : Tirsdag den 18. august 2015 Mødetidspunkt: Kl. 15:30 Sluttidspunkt: Kl. 16:30 Mødested: Nordsjællands Brandvæsen, Kokkedal Industripark 14. Bemærkninger: Medlemmer:

Læs mere

Vestsjællands Brandvæsen

Vestsjællands Brandvæsen Rynkevangen 12, 4400 Kalundborg CVR-nr. 37 19 75 80 Revisionsberetning nr. 3 af 25. maj 2018 til årsregnskabet for 2017 Indhold 1 Indledning 17 2 Interne kontroller 17 2.1 Brandvæsenets forretningsgange

Læs mere

Aftale om fælles redningsberedskab mellem Holbæk, Kalundborg, Lejre, Odsherred, Slagelse og Sorø Kommuner

Aftale om fælles redningsberedskab mellem Holbæk, Kalundborg, Lejre, Odsherred, Slagelse og Sorø Kommuner Aftale om fælles redningsberedskab mellem Holbæk, Kalundborg, Lejre, Odsherred, Slagelse og Sorø Kommuner Kommunalbestyrelserne i de nævnte kommuner indgår med virkning fra 1. januar 2016 aftale om et

Læs mere

DAGSORDEN. Beredskabskommissionen Syddjurs og Norddjurs Kommuner

DAGSORDEN. Beredskabskommissionen Syddjurs og Norddjurs Kommuner Beredskabskommissionen Syddjurs og Norddjurs Kommuner DAGSORDEN Møde nr. : 02/2008 Sted : Brandstationen, Kirkegade 30, 8400 Ebeltoft Dato : 29. februar 2008 Start kl. : 10.00 Slut kl. : 12.00 Medlemmer

Læs mere

NOTAT BEREDSKABSCHEF

NOTAT BEREDSKABSCHEF NOTAT BEREDSKABSCHEF for det fælles beredskab i Syddjurs og Norddjurs Kommuner 19. januar 2007 1. INDLEDNING Sammenlægningsudvalgene i Syddjurs og Norddjurs Kommuner har truffet beslutning om at arbejde

Læs mere

K K R S J Æ L L A N D

K K R S J Æ L L A N D REFERAT AF KONSTITUERENDE MØDE 2010 K K R S J Æ L L A N D Dato: 25. januar 2010 Tidspunkt: 10.30 Sted: Scandic Ringsted, Nørretorv 57, 4100 Ringsted KL s mission Varetage demokratisk styrede kommuners

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE. Protokol

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE. Protokol LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Beredskabskommissionen Protokol for Møde tirsdag den 18. februar 2014 kl. 11:00 på borgmesterens kontor Medlemmerne var til stede: Fra Nordsjællands Politi, politidirektøren, deltog:

Læs mere

Hedensted Kommune. Beredskabskommissionen. Referat. Mødedato: 29. september Mødested: Brandstationen, Solkrogen 7, Hedensted

Hedensted Kommune. Beredskabskommissionen. Referat. Mødedato: 29. september Mødested: Brandstationen, Solkrogen 7, Hedensted Referat Mødetidspunkt: Kl. 14:00 Mødested: Brandstationen, Solkrogen 7, Hedensted Deltagere:, Kim Hagsten Sørensen, Hanne Grangaard, Tage Zacho Rasmussen, Ulla Roos, Sydøstjyllands politi Fraværende: Kim

Læs mere

Notat om opgaver, der ønskes overført til 60-selskabet.

Notat om opgaver, der ønskes overført til 60-selskabet. Notat om opgaver, der ønskes overført til 60-selskabet. Indledning Formålet med dette notat er at skabe grundlag for en indledende politisk drøftelse af hvilke de nuværende beredskabers opgaver, der ønskes

Læs mere

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Dato 10. marts 2017 Side 1/14 REFERAT DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Mødested: Agertoften 4, Gørlev kl. 08:00 Medlemmer: Martin Damm (V) Gert Jørgensen

Læs mere

Ejerstrategien er gældende frem til at der foreligger en ny, godkendt ejerstrategi.

Ejerstrategien er gældende frem til at der foreligger en ny, godkendt ejerstrategi. Ejerstrategi. 1. Indledning Med ejerstrategien fastsætter kommunalbestyrelser/byråd i ejerkommunerne bag 60- fællesskabet rammer og retning for etableringen og udvikling af "Brand og Redning Vestsjælland".

Læs mere

Frederikssund-Halsnæs Brand- & Redningsberedskab REFERAT. Beredskabskommissionen. Mandag den 11. maj 2015 kl. 17.00

Frederikssund-Halsnæs Brand- & Redningsberedskab REFERAT. Beredskabskommissionen. Mandag den 11. maj 2015 kl. 17.00 REFERAT Mandag den 11. maj 2015 kl. 17.00 Frederikssund Brandstation Løgismose 3 3600 Frederikssund Mødedeltagere: Tilforordnet: Sekretær: Fraværende: John Schmidt Andersen, Steen Hasselriis, Ole Wedel

Læs mere

Referat af Beredskabskommissionens møde. Tirsdag d. 29. november 2016 kl Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo

Referat af Beredskabskommissionens møde. Tirsdag d. 29. november 2016 kl Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo Referat af Beredskabskommissionens møde Tirsdag d. 29. november 2016 kl. 16.00 Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo Afbud: Niels Henriksen og Peter Bring-Larsen Indholdsfortegnelse: 1. Samordningsaftale...

Læs mere

Juridisk Kontor. Dagsorden. til mødet i. Havnebestyrelsen. 1. marts 2016 i Havnekontoret

Juridisk Kontor. Dagsorden. til mødet i. Havnebestyrelsen. 1. marts 2016 i Havnekontoret Juridisk Kontor Dagsorden til mødet i Havnebestyrelsen 1. marts 2016 i Havnekontoret Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst 7 Konstituering af ny formand for Havnebestyrelsen 8 Orientering - økonomisk opfølgning

Læs mere

Åbent Referat for Beredskabskommissionen

Åbent Referat for Beredskabskommissionen Manøvej 25 4700 Næstved Telefon 5578 7800 msbr@msbr.dk Åbent Referat for Beredskabskommissionen Mødedato 13. december 2017 Tid 07:30 09:30 Sted Brandstationen, Manøvej 25, 4700 Næstved Medlemmer Borgmester

Læs mere

Den fælles Dagsorden Møde nr.: ex. 23 Beredskabskommission for med Den: 29.09.2014 Rudersdal og Hørsholm vedtagelser Side: 1 Kommuner

Den fælles Dagsorden Møde nr.: ex. 23 Beredskabskommission for med Den: 29.09.2014 Rudersdal og Hørsholm vedtagelser Side: 1 Kommuner Rudersdal og Hørsholm vedtagelser Side: 1 MØDESTED: Rudersdals Rådhus, Øverødvej 2., 2840 Holte Mødelokale 1 TIDSPUNKT: Mandag den 29. september, kl. 13.00 kl. 14.00 BEMÆRKNINGER: Ekstraordinært møde,

Læs mere

Referat Beredskabskommissionen torsdag den 8. december 2011. Kl. 8:30 i Brandstation Nord, Vintapperbuen 2, Kirke Hyllinge

Referat Beredskabskommissionen torsdag den 8. december 2011. Kl. 8:30 i Brandstation Nord, Vintapperbuen 2, Kirke Hyllinge Referat torsdag den 8. december 2011 Kl. 8:30 i Brandstation Nord, Vintapperbuen 2, Kirke Hyllinge Indholdsfortegnelse 1. Godkendelse af dagsorden... 1 2. Til orientering... 2 3. Kvartalsrapport 2 og 3

Læs mere

LOLLAND-FALSTER BRANDVÆSEN

LOLLAND-FALSTER BRANDVÆSEN Referat af Beredskabskommissionens møde onsdag d. 18. februar 2015 kl. 16.00 til 18.00. Fraværende: Jens Erik Kistrup 1 Indholdsfortegnelse: Side: 1. Information om de igangværende sammenlægninger 3 af

Læs mere

Referat. Administrative styregruppe fælles beredskab

Referat. Administrative styregruppe fælles beredskab Administrative styregruppe fælles beredskab Møde vedr.: Referat 26102015 - administrative styregruppe Mødested: Laksetorvet Randers Mødedato: 26-10-2015 Sendes til: Hjemmesiden Beredskab & Sikkerhed Deltagere:

Læs mere

Referat. Møde: Beredskabskommissionen Mødetid: 24. august 2015kl. 08:30 Mødested: D.3.39 Sekretariat: Sekretariatet

Referat. Møde: Beredskabskommissionen Mødetid: 24. august 2015kl. 08:30 Mødested: D.3.39 Sekretariat: Sekretariatet Møde: Beredskabskommissionen Mødetid: 24. august 2015kl. 08:30 Mødested: D.3.39 Sekretariat: Sekretariatet Mødedeltagere: Claus Omann Jensen Peder Kristian Pedersen Ole Skiffard Per Aastrup Helle Kyndesen

Læs mere

Åbent Referat for Beredskabskommissionen

Åbent Referat for Beredskabskommissionen Manøvej 25 4700 Næstved Telefon 5578 7800 msbr@msbr.dk Åbent Referat for Beredskabskommissionen Mødedato 4. oktober 2016 Tid 09:00 Sted Brandstationen, Manøvej 25, 4700 Næstved Medlemmer Borgmester Knud

Læs mere

SAMARBEJDE I VIRKELIGHEDEN CASE I FREMTIDENS BEREDSKAB BY- OG UDVIKLINGSDIREKTØR THOMAS BOE BEREDSKABSCHEF SØREN IPSEN

SAMARBEJDE I VIRKELIGHEDEN CASE I FREMTIDENS BEREDSKAB BY- OG UDVIKLINGSDIREKTØR THOMAS BOE BEREDSKABSCHEF SØREN IPSEN SAMARBEJDE I VIRKELIGHEDEN CASE I FREMTIDENS BEREDSKAB BY- OG UDVIKLINGSDIREKTØR THOMAS BOE BEREDSKABSCHEF SØREN IPSEN Baggrund Nøgletal Opgaveportefølje Organisering Interessenter Kommunikation Nøgledokumenter

Læs mere

Referat Beredskabskommissionen tirsdag den 2. september 2014. Kl. 8:15 i Brandstationen, Kirke Hyllinge

Referat Beredskabskommissionen tirsdag den 2. september 2014. Kl. 8:15 i Brandstationen, Kirke Hyllinge Referat tirsdag den 2. september 2014 Kl. 8:15 i Brandstationen, Kirke Hyllinge Indholdsfortegnelse 1. Godkendelse af dagsorden... 1 2. Til orientering - 2. september 2014... 2 3. ODIN rapporter 2. kvartal

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE. Protokol

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE. Protokol LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Beredskabskommissionen Protokol for Møde tirsdag den 3. juni 2014 kl. 10:00 på borgmesterens kontor Medlemmerne var til stede: Fra Nordsjællands Politi, politidirektøren, deltog:

Læs mere

Åbent Referat for Beredskabskommissionen Konstitueringsmøde

Åbent Referat for Beredskabskommissionen Konstitueringsmøde Manøvej 25 4700 Næstved Telefon 5578 7800 msbr@msbr.dk Åbent Referat for Beredskabskommissionen Konstitueringsmøde 2018-2021 Mødedato 10. januar 2018 Tid 08.00 09.00 Sted Brandstationen, Manøvej 25, 4700

Læs mere

Notat. I dette afsnit er beskrevet den nuværende status for de to kommuner i forbindelse med ovenstående opgaver.

Notat. I dette afsnit er beskrevet den nuværende status for de to kommuner i forbindelse med ovenstående opgaver. Notat vedrørende samarbejde mellem Faxe kommune og Stevns Kommune for området omhandlende indsatsledervagter, brandteknisk byggesagsbehandling og brandsyn. Notatet er udarbejdet efter samtale mellem teknisk

Læs mere

Referat af Beredskabskommissionens møde Tirsdag d. 20. marts 2018 kl

Referat af Beredskabskommissionens møde Tirsdag d. 20. marts 2018 kl Referat af Beredskabskommissionens møde Tirsdag d. 20. marts 2018 kl. 15.30 Dagsorden 1. Forretningsorden for Beredskabskommissionen 2. Orientering om LFBV struktur 3. Strategi for LFBV efter 1. januar

Læs mere

A f t a le om et fælles redning s- b e r e d s k a b m e l lem Holbæk, K a l undborg, Lejre, Odsherred, S l a gelse og Sorø Kommuner

A f t a le om et fælles redning s- b e r e d s k a b m e l lem Holbæk, K a l undborg, Lejre, Odsherred, S l a gelse og Sorø Kommuner A f t a le om et fælles redning s- b e r e d s k a b m e l lem Holbæk, K a l undborg, Lejre, Odsherred, S l a gelse og Sorø Kommuner K o m m u n a l b e s t y r e l s e r n e i d e n æ v n t e k o m m

Læs mere

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Dato 30. september 2016 Side 1/10 DAGSORDEN DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Mødested: Brandstationen i Kalundborg, Rynkevangen 12, 4400 Kalundborg kl.

Læs mere

REFERAT. Beredskabskommissionen. Torsdag den 7. december 2017 kl Frederikssund brandstation Løgismose Frederikssund

REFERAT. Beredskabskommissionen. Torsdag den 7. december 2017 kl Frederikssund brandstation Løgismose Frederikssund REFERAT Torsdag den 7. december 2017 kl. 13.00 Frederikssund brandstation Løgismose 3 3600 Frederikssund Mødedeltagere: Tilforordnet: Sekretær: Fraværende: Steen Hasselriis, Dorte Meldgaard, John Schmidt

Læs mere

Dagsorden. Beredskabskommissionen VSBV. Dato: 24. august Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 8.00

Dagsorden. Beredskabskommissionen VSBV. Dato: 24. august Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 8.00 Dagsorden Beredskabskommissionen VSBV Dato: 24. august 2018 Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 8.00 Medlemmer: Christina Krzyrosiak Hansen Morten Bjørn Nielsen Martin Damm Gunver

Læs mere

LOLLAND-FALSTER BRANDVÆSEN

LOLLAND-FALSTER BRANDVÆSEN Referat af Beredskabskommissionens konstituerende møde torsdag d. 30. januar 2014 kl. 16.30 Mødested: Lolland-Falster Brandvæsen Skibevej 2, 4930 Maribo Mødedeltagere: John Brædder, Holger Schou Rasmussen,

Læs mere

BEREDSKABSKOMMISSIONEN

BEREDSKABSKOMMISSIONEN BEREDSKABSKOMMISSIONEN Refer Tidspunkt: 14:00 Mødested: Mødelokalet på Endelavevej 14, 8700 Horsens Mødenummer: 2 Deltagere: Beredskabskommissionen - Afbud fra Kim Hagsten Sørensen, Hedensted René Hemberg,

Læs mere

Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol

Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol Beredskabskommissionen sprotokol 14-12-2018 10:00 Brandstationen i Viborg, Industrivej 3, 8700 Viborg, Mødelokalet stueetagen Afbud fra: Stedfortrædere: Medlemmer af udvalget: Jens Kaasgaard Lone Gaisie

Læs mere

Frederikssund-Halsnæs Brand- & Redningsberedskab REFERAT. Beredskabskommissionen. Tirsdag den 1. juni 2010 kl. 16.00

Frederikssund-Halsnæs Brand- & Redningsberedskab REFERAT. Beredskabskommissionen. Tirsdag den 1. juni 2010 kl. 16.00 REFERAT Tirsdag den 1. juni 2010 kl. 16.00 i mødelokale Lunden Halsnæs Rådhus Rådhuspladsen 1 Frederiksværk Mødedeltagere: Tilforordnet: Sekretær: Fraværende: Ole Find Jensen, Helge Friis, Steen Hasselriis,

Læs mere

Åben Dagsorden for Beredskabskommissionen

Åben Dagsorden for Beredskabskommissionen Manøvej 25 4700 Næstved Telefon 5578 7800 msbr@msbr.dk Åben Dagsorden for Beredskabskommissionen Mødedato 24. juni 2016 Tid 07:30 Sted Brandstationen, Manøvej 25, 4700 Næstved Medlemmer Borgmester Knud

Læs mere

Referat fra møde i Beredskabskommissionen mandag den 27. april 2009

Referat fra møde i Beredskabskommissionen mandag den 27. april 2009 Referat fra møde i mandag den 27. april 2009 Mødet startede kl. 08:00 på Beredskabsstationen, Vintapperbuen 2, 4070 Kirke Hyllinge Indholdsfortegnelse 1. Godkendelse af dagsorden... 3 2. Orientering...

Læs mere

K K R S J Æ L L A N D

K K R S J Æ L L A N D REFERAT 2014 K K R S J Æ L L A N D Dato: 28-01-2014 10:30 Sted: Sørup Herregård, Sørupvej 26, 4100 Ringsted. Mulighed for gruppemøder fra kl. 9.00 Mission KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt

Læs mere

Beredskabskommissionen for Beredskab & Sikkerhed, Randers - Favrskov - Djursland BESLUTNINGSPROTOKOL

Beredskabskommissionen for Beredskab & Sikkerhed, Randers - Favrskov - Djursland BESLUTNINGSPROTOKOL Randers - Favrskov - BESLUTNINGSPROTOKOL Sted: Randers Dato: Torsdag den 7. januar 2016 Start kl.: 12:00 Slut kl.: 15:00 Medlemmer: Fraværende: Claus Omann Jensen Claus Wistoft Nils Borring Jan Pedersen

Læs mere

Åbent Referat for Beredskabskommissionen

Åbent Referat for Beredskabskommissionen Manøvej 25 4700 Næstved Telefon 5578 7800 msbr@msbr.dk Åbent Referat for Beredskabskommissionen Mødedato 24. juni 2016 Tid 07:30 Sted Brandstationen, Manøvej 25, 4700 Næstved Medlemmer Borgmester Knud

Læs mere

Referat. fra Beredskabskommissionen

Referat. fra Beredskabskommissionen Referat fra Beredskabskommissionen Mødedato: Onsdag den 11. november 2015 Mødetidspunkt: 9:00-10:00 Mødested: Vibevej 18, Esbjerg Ø. Deltagere: Fraværende: Referent: Johnny Søtrup (V), Erik Buhl (V), Jørgen

Læs mere

2. Besættelse af stillingen som beredskabsdirektør (FOR LUKKEDE

2. Besættelse af stillingen som beredskabsdirektør (FOR LUKKEDE Forum: Fælles beredskab Politisk Forberedelsesgruppe Dato: 25. juni 2015 Tid: kl. 15.00 16.00 Sted: Glostrup Rådhus, møderum Landskrona Mødedeltagere: Steen Christiansen (Albertslund), Ib Terp (Brøndby),

Læs mere

Referat. Byrådet. Mødedato 23. december 2015 kl. 08:00. Mødelokale. Deltagere. Afbud. Stedfortrædere. Mødet hævet 09:30. Byrådssalen, Slagelse Rådhus

Referat. Byrådet. Mødedato 23. december 2015 kl. 08:00. Mødelokale. Deltagere. Afbud. Stedfortrædere. Mødet hævet 09:30. Byrådssalen, Slagelse Rådhus Referat Byrådet Mødedato 23. december 2015 kl. 08:00 Mødelokale Deltagere Afbud Byrådssalen, Slagelse Rådhus Stén Knuth (V), Knud Vincents (V), Ole Drost (V), Anders Koefoed (V), Jens Jørgensen (V), Helle

Læs mere