The 21st Wonca World Conference of Family Doctors RIO DE JANEIRO / november 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "The 21st Wonca World Conference of Family Doctors RIO DE JANEIRO / 2.-6. november 2016"

Transkript

1 The 21st Wonca World Conference of Family Doctors RIO DE JANEIRO / november med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000 Aarhus C Kontakt: Jesper Hannibal * tlf *

2 BRASILIEN I forbindelsen med Wonca World Conference of Family Doctors i Rio i november 2016, arrangeres der af Jesper Hannibal Rejser & Læge Allan Pelch en rejse til konferencen. Denne kan udbygges med en pre- og en post tour. Grundturen er fra 01.nov med hjemkomst den 07.nov 2016 Pre-turen går til verdens største vandfald, Foz do Iguaçu, som opleves fra både den brasilianske og den argentinske side. Afrejse den 29.okt og hjemkomst den 07.nov. Post-turen går til Manaus & Amazonas, hvor I vil få et indblik i junglens spændende økosystem rig på flora og fauna. Der vil være oplevelser til fods og til vands og I vil kunne spejde efter dyrelivet i trækronerne. Afrejse den 01.nov og hjemkomst 11.nov. Pre- og Post Tours + Konference Man kan naturligvis samle det hele til en rejse, der kombinerer vandfald før konferencen og slutter af med et spændende ophold i junglen. Denne rejse strækker sig fra 29.okt til 11.nov. Brasilien Brasilien er en skatkiste af kendte rejsemål. Fra underskønne Rio, Cidade Maravilhosa, som Gud brugte den 8. dag til at skabe, til verdens største vandfald Foz do Iguaçu. Brasilien er også duft og smag. Det er duften af brasiliansk kaffe og frisk lime i en caipirinha, og smagen, når man sætter tænderne i et perfekt stykke grillet kød på et Churrascaria. Brasilien er farver. Ikke kun en palet af forskellige hudfarver der spænder fra gult over hvidt til mørkebrunt, og ikke kun den gule, blå og grønne farve som i flaget. Det er også naturens egne farver. Som de grønne i Amazonas og Pantanal, de mange gule farver i det sand, der udgør tæppet på verdens længste ubrudte kystlinje, og spektret af blåt, der farver vandet langs landets uspolerede kyster.

3 PRE- TOUR TIL VANDFALD Lørdag d. 29.oktober 2016 Afrejse Skandinavien Afgang fra København / Oslo / Stockholm med TAP Air Portugal til Lissabon. Flyene afgår om eftermiddagen. Fra Lissabon er der forbindelse videre med TAP Air Portugal til São Paulo. Flyet afgår kl. 23:30 og ankommer til São Paulo, Brasilien kl. 06:30 den følgende dag. Søndag d. 30. oktober 2016 Brazilian Iguassu Tour Rejsen fortsætter med GOL til Foz do Iguaçu. Flyet afgår kl. 11:15 og ankommer kl. 12:37. Ved ankomsten til Foz do Iguaçu bliver vi mødt af vor lokale guide og kørt til Hotel San Martin, hvor vi har to overnatninger. Den resterende del af dagen tilbringes ved vandfaldene. Først er der afgang med bus til det brasilianske besøgscenter, der ligger ved indgangen til parken. Herfra foregår transporten i andre busser til faldene og gangbroerne, der fører os på en ca. 1 km tur ud over faldene, hvor vi kan betragte dem fra nye vinkler. Fra enden af gangbroerne er der endnu et frygtindgydende møde med Djævlens Gab, men nu fra en anden vinkel. En eventuel helikoptertur giver den helt store oplevelse af Iguassu. Her ser man faldene i fugleperspektiv og får mulighed for at tage nogle fantastiske fotos. Det er muligt at booke en tur med denne helikopter, som har fire vinduespladser. Den cirkler over faldene i cirka syv minutter og man oplever de sande dimensioner af Brasiliens mest utrolige syn

4 Hotel San Martin Hotellet ligger tæt ved indgangen til nationalparken, ca. halvvejs mellem byen og faldene. Dermed er man i gåafstand til den brasilianske side af vandfaldene samt lige ved siden af den spændende fuglepark, som er et besøg værd. Hotellet er bygget i moderne kolonistil. Pæne mindre værelser med TV, minibar og badeværelser med bruser. På hotellet findes restaurant og swimmingpool med servering i den dejlige have, der strækker sig ned til floden. Der er tennisbaner og et lille diskotek. Den store have er skøn, og der er et par stier, som man kan vandre ad på egen hånd. Hotellet har for nyligt renoveret de fleste værelser, som nu er moderne og tidssvarende. Resten af dagen er til egen disposition. Foz do Iguaçu - det store vand Er man førstegangsrejsende i Argentina & Brasilien er der én ting, som man ganske enkelt ikke må snyde sig selv for: et besøg ved Sydamerikas største vandfald, Cataratas de Iguazú, et af verdens tre store vandfald. Det er både større, bredere og mere vandfyldt end de to andre vandfald: Niagara og Victoria. Cataratas de Iguazú ligger på grænsen mellem Brasilien, Argentina og Paraguay, og det er i virkeligheden hele 275 vandfald fordelt over en strækning på 2,5 km. Faldene bør ses fra både Argentina og Brasilien. Vi opnår den fulde oplevelse af disse enestående naturkræfter, fordi vi besøger begge sider af faldene. Vi ønsker at opleve hele eventyret - en oplevelse for livet. Vi vil føle jorden ryste under os, og vi vil fornemme menneskets lidenhed. Hverken ord eller fotos yder faldene retfærdighed nok! Selve byen Puerto Iguazú ligger 18 km fra vandfaldet og er en typisk grænseby med mange mennesker på gennemrejse. Der går bybusser fra og til faldene dagen igennem, ligesom man herfra kan nå over til både den brasilianske side af faldene og til byen Ciudad del Este i Paraguay. Ciudad del Este er meget populær blandt brasilianerne og argentinerne, fordi man her kan købe toldfrie varer, især billig elektronik fra Sydøstasien.

5 Mandag d. 31. oktober 2016 Udflugt til det argentinske fald Dagen begynder med et besøg på den argentinske side af Iguazú faldene. På den argentinske side kan man komme tæt på alle de mindre fald, der tilsammen udgør det samlede vandfald. En serie af små broer spænder over faldene, hvorfra man har en pragtfuld udsigt over den argentinske del. Her kan man nærmest gå på vandet. Ind mellem træerne slynger broerne sig, og pludselig åbner sig den ene fortryllende smukke udsigt over vandfaldet efter den anden mellem træernes kroner. Enkelte steder er der bro over vandfaldet, og man kan stå og se lukt ned til de brølende vandmasser og den frodige jungle. Vi ankommer til besøgscentret, hvis bygninger rummer store paneler, der fortæller om den vigtige biodiversitet omkring vandfaldene og de fugtige subtropiske regnskove, der omgiver dem. For at komme til gangbroerne, hvorfra der er et pragtfuldt udsyn over faldene, stiger man ombord i et gasdrevet tog. Første stop er de øvre fald, hvorfra vi bevæger os fra den ene åndeløst smukke udsigt til den anden. Ad trapperne nås bunden af faldene på en rundtur, der tager ca. 1 time. Næste stop er Djævlens Gab, hvor vi står af toget, og bevæger os ud over faldene og de 1100 meter frem til et kig direkte ned i de frådende vandmasser - lukt ned i gabet af djævlens malstrøm. Stedet får den besøgende til at forstå, hvor kraftfuld og overvældende naturen er, og larmen fra de brusende vandmasser overdøver enhver tanke om mennesket som andet end små brikker i naturen. Tirsdag d. 1. november 2016 Transport Iguaçu - Rio Morgenmad efterfulgt af fritid. Har man lyst er det muligt at besøge Itaipu dæmningen eller opleve vandfaldene fra fugleperspektiv i en helikopter. Fra Foz do Iguaçu flyver vi til Rio de Janeiro. Der er afrejse fra Foz Do Iguassu Airport med GOL til Rio de Janeiro. Flyet afgår kl. 18:10 og ankommer kl. 20:09.

6 WONCA WORLD CONFERENCE, RIO DE JANEIRO Tirsdag d. 1. november - lørdag d. 7.november 2016 Tirsdag d. 1. november 2016 For deltagere, der starter rejsen med konferencen Afrejse fra Skandinavien med TAP. Afrejse sidst på eftermiddagen, og ankomst den følgende dag i Rio. Ved ankomsten til Rio de Janeiro, og efter at have overstået formaliteterne i lufthavnen, bliver vi mødt af en guide. der sørger for transport til Hotel Ramada Rio de Janeiro / RioCentro, hvor vi har fem overnatninger. Hotel Ramada Rio de Janeiro/Riocentro Med en beliggenhed tæt ved strande, RioCentro Convention Center og 2016 Sommer Olympiske landsby, giver Hotel Ramada Rio de Janeiro/Riocentro den rejsende nem adgang til en række større attraktioner i Barra da Tijuca. Hotellet ligger sydvest for byen i nærheden af Atlanterhavet, i hjertet af Barra, et område kendt for sine strande og indkøbscentre og kun 45 minutter fra Rio de Janeiro-Galeao Lufthavn. Vil man til stranden, kan man benytte den gratis transport, som også tilbyder kørsel til kongrescentret og indkøbscentre. Der er gratis trådløs internetadgang og et business-center. Hotellet er valgt, da det ligger lige ved konference centret og Wonca konferencen. Ønskes der alternativer til dette, kan vi anbefale andre hoteller i Barra på stranden, hvorfra der formentligt vil afgå shuttle busser til konferencen. Det kan ikke anbefales at bo længere væk fra konference end Barra eller São Conrado, grundet den kaotiske trafik situation i Rio. Rio de Janeiro - kaldes Den Vidunderlige By eller Cidade Maravilhosa. Brasilianerne siger selv, at det tog syv dage for Gud at skabe Verden, og at han på ottendedagen skabte Rio de Janeiro - og hvilket vidunderligt arbejde har han ikke udført!!! Beliggende ud til langstrakte strande, omgivet af bjerge med runde kvindelige former og beklædt med frodig jungle. Her imellem rejser byen sig mod himlen for at finde plads til alle os, som vil smage på paradiset.

7 Onsdag d. 2. november - Søndag d. 6. november 2016 The 21st Wonca World Conference of Family Doctors. De videnskabelige og sociale programmer findes på kongressens hjemmeside. Ligeledes turene til alle Rios seværdigheder man bør finde tid til at opleve Rio sammen med de andre deltagere fra alverdens lande. Søndag d. 6. november 2016 Hjemrejse eller Post-Tour. Afrejse sidst på aftenen fra Rio de Janeiro og ankomst den følgende dag til den endelige destination i Skandinavien over middag mandag den 07.november.

8 POST TOUR TIL AMAZONAS Søndag d. 6. november 2016 Afrejse fra Rio til Manaus Afrejse Galeao International Airport med GOL Transportes Aeroes med flynummer G31068 til Manaus. Flyet afgår kl. 22:06 og ankommer kl. 23:58. Ved ankomsten til Manaus, og efter at have overstået de normale formaliteter i lufthavnen, vil der være transfer til hotel Tropical Manaus Eco Resort, hvor der overnattes to nætter. Hotel Tropical Manaus Vi bor to nætter på Hotel Tropical Manaus, som er et stort 5* hotel 18 km fra centrum af Manaus, som er vokset noget fra sin storhedstid. Hotellet, bygget i kolonistil, ligger lige ned til floden i en stor tropisk have og har alle fornødenheder: swimmingpool, bar, restauranter og butikker. I haven findes tillige en mini-zoo med dyr fra den omkringliggende jungle. Fra hotellets mole afgår alle turene ind i junglen. Manaus Der, hvor det klare mørke vand fra Rio Negro løber sammen med det mudrede gulgrumsede vand fra Rio Solimões og bliver til Amazonfloden, ved»vandenes Møde«, ligger millionbyen Manaus. Men ligesom vandene på pudsig vis løber ved siden af hinanden de første kilometer, så er Manaus nok Amazonas "hovedstad", men den er aldrig helt blevet en del af den omgivende jungle. Byen havde sin storhedstid under gummiboomet, hvor byen kom til penge, og for en kort stund solede den sig i de rigdomme, som gummien bragte til området. Efter at gummi ikke længere var et produkt, man kun kunne hente ud af Amazonas, tabte byen igen sin betydning for en stund, og alle forsøg på at genoplive byens status som en driftig handelsby ved f.eks. at gøre den til en udviklingszone har slået fejl. Det er i dag turisterne, der er byens ukronede konger, eftersom Manaus er indgangsport til junglen. Med afsæt i byen bliver turisterne dog sjældent længere end en kort byrundtur, på vej til stedets top attraktion, nemlig junglen der breder sig ud rundt omkring byen.

9 Mandag d. 7. november 2016 Hospitalsbesøg i Manaus Dagen er afsat til et besøg på et infektionshospital. Tirsdag d. 8. november 2016 Amazonas I dag går turen mod Amazonas jungle med afgang fra hotellet ca. kl. 9 fra Hotel Tropicals bro med henblik på en heldagstur til stedet, hvor de to floder mødes. Rio Solimões brune vand flyder sammen med det mørke vand fra floden Rio Negro. Frokosten vil blive indtaget på en flydende restaurant. Efter ankomst kl. 17 til EcoPark lodgen vil der blive budt på et glas juice fra en lokal frugt og derefter vil man blive anvist værelset. Der serveres aftensmad på lodgen inden det er tid til at gå til ro. Amazonas EcoPark Lodge Amazonas EcoPark Lodge er beliggende ca. en time fra Manaus på bredden af floden Taruma, som er en af bifloderne til Rio Negro. Det er det ideelle sted for dem, der ikke ønsker at rejse for langt ind i Amazonas junglen eller dem, der gerne vil opleve junglen uden at skulle undvære varmt vand, elektricitet og andre luksuriteter. Lodgen har sammenlagt ti kilometer junglesti, hvorfra gæsterne vil kunne opleve junglen, orkideer og kæmpe træer. Lodgen har 60 værelser og 20 bungalows, charmerende indrettet i en rustik indiansk stil, der har eget badeværelse og indgang. Der er en panoramisk bar, privat strand, fire naturlige pools og en indiansk inspireret restaurant, hvor man kan smage på de lokale retter. Amazonas Den oplevelse, det er at sejle på Amazonflodens vande, er en af de få unikke oplevelser i verden. Amazonfloden er ikke kun en mudret flod. Den begynder højt i Andesbjergene at foretage sin lange rejse til Atlanterhavet. Som en anakonda slange bugter den sig gennem Amazon-junglen, hvor flodbreddernes bevoksning veksler mellem uberørt regnskov og opdyrkede områder, som indianerne kun har til låns inden junglen igen tager over. Floden er Amazonas livsnerve og hovedfærdselsåren for alt, hvad der kommer til og fra junglen. Langs dens bredder sejler børn til skole i kanoer af udhulede træstammer, mens deres forældre fisker eller bringer deres varer til det nærmeste marked. Amazon-junglen bliver kaldt for verdens lunger og er verdens 5. største reserve af ferskvand. Der garanteres uanset årstid uforglemmelige oplevelser, når man rejser i den fortryllende junglenat. Der sejles med små både dybt ind i junglen for at lytte til de mystiske tropiske lyde, tage på udkig efter alligatorer eller for at fiske piratfisk. Man går ad junglestier ind i regnskoven, hvor en naturguide fortæller om de indfødtes brug af regnskovens planter eller hjælper med at udpege dyr og fortælle om deres liv.

10 Onsdag d. 9. november 2016 Amazonas program Morgenmad efterfulgt af en vandretur i den omkringliggende fauna. Frokost vil blive indtaget på lodgen og efter et lille hvil vil turen gå forbi de lokale Amazonas indbyggere, Caboclos, hvor der vil være mulighed for at fiske efter piratfisk. Aftensmaden vil blive efterfulgt af en aftentur, hvor programmet står på at observere alligatorer i floden. Overnatning på lodgen. Torsdag d. 10. november 2016 Transport Amazonas - Manaus - Afrejse Morgenmad og et besøg i Monkey Jungle, som er et regeringsstøttet rednings- og rehabiliteringscenter for aber. Der checkes ud af lodgen kl og der er transfer tilbage til Manaus. Ankomst ved middagstid til Hotel Tropicals bro, hvorfra der er transfer til lufthavnen med ankomst ca. kl Afrejse Manaus Airport med TAP Air Portugal om eftermiddagen til Lissabon med ankomst den efterfølgende morgen. Herfra er der videre forbindelse med TAP Air Portugal om morgenen med ankomst i København/Stockholm/Oslo om eftermiddagen.

11 PRISOVERSIGT Nedenstående priser er givet med forbehold. Vi kan først garantere priserne på denne rejse den 01.dec.2015, dog med forbehold for valuta kurser. USD/BRL/DKK. Konference prisen vil blive udspecificeret på faktura. Kun konference: Wonca World Conference of Family Doctors i Rio 01.november 07.november Fly Skandinavien Rio t/r 5 hotel overnatninger på konferencehotel, i delt dobbeltværelse med Buffet Breakfast Transfer lufthavn hotel t/r Bidrag til Rejsegarantifonden Pris pr. Delegeret: DKK ,- Pris pr. Ledsager i delt dobbeltværelse: DKK 9.930,- Pre-Tour til Vandfald + Konference 29.oktober 07.november Flybilletter Skandinavien Foz do Iguaçu - Rio t/r 5 overnatninger på konferencehotel, i delt dobbeltværelse med Buffet Breakfast Al transfer lufthavn hotel t/r 2 overnatninger på Hotel San Martin med morgenmad 2 udflugter inkl. skatter til de brasilianske og argentinske vandfald Bidrag til Rejsegarantifonden Pris pr. Delegeret: DKK ,- Pris pr. Ledsager i delt dobbeltværelse: DKK ,- Post-Tour til Amazonas + Konference 01.november 11.november Flybilletter Skandinavien Rio t/r 5 overnatninger på konferencehotel, i delt dobbeltværelse med Buffet Breakfast Al transfer lufthavn hotel t/r 2 nætter på Hotel Tropical Manaus med morgenmad 2 nætter på Amazon EcoPark Lodge med helpension og daglige udflugter Bidrag til Rejsegarantifonden Pris pr. Delegeret: DKK ,- Pris pr. Ledsager i delt dobbeltværelse: DKK ,-

12 Pre-Tour til Vandfald + Konference + Post-Tour til Amazonas 29.oktober 11.november Flybilletter Skandinavien Foz do Iguaçu - Rio t/r 1 overnatninger på Hotel San Martin m morgenmad 2 udflugter inkl. skatter til de brasilianske og argentinske fald. 5 hotel overnatninger på konferencehotel, i delt dobbeltværelse med Buffet Breakfast Transfer lufthavn hotel T/R. Bidrag til rejsegarantifonten. Pris pr. Delegeret: DKK ,- Pris pr. Ledsager i delt dobbeltværelse: DKK ,-

13 TILMELDING Tilmelding er bindende* og skal ske skriftligt via tilmeldingsblanket på side 14. *Tilmelding bør ske snarest - men den er ikke bindende før der er fremsendt en faktura og denne er betalt. Betaling kan ske på følgende måder: Bankoverførsel Beløbet kan overføres direkte til vores konto i Danske Bank: reg. nr konto nr Betaling fra udlandet (en bank udenfor Danmark) Betaler I fra en bank udenfor Danmark, skal I bruge følgende informationer: Venligst indsæt jeres faktura nummer som identifikation Bank : Danske Bank Konto : Iban nr.: DK SWIFT: DABADKKK Kredit kort Der kan betales med kreditkort mod følgende satser: Danske debetkort, gebyr 1,15% Danske kreditkort, gebyr 1,15% Danske AMEXkort, gebyr 1,25% Udenlandske kreditkort, gebyr 2,50% Udenlandske AMEXkort, gebyr 3,75% Iflg. EU bestemmelser beregnes der 25% dansk moms af kreditkort gebyr foretaget med EU udstedte kreditkort.

14 TILMELDING 2016 Ja tak, jeg vil gerne med på rejsen til Brasilien Jeg vil gerne holdes underrettet om fremtidige kongresser via nyhedsbreve fra The Scandinavian Delegation of Family Physicians. Husk at oplyse adresse. Navn: Vigtigt at navn stemmer overens med navn i pas! Adresse: Postnummer: By: Land: Mobilnummer: Følgende rejser sammen med mig: Bemærk venligst, at navne skal være angivet, som de står i passet. Oplys venligst alder, hvis personen er et barn. Navn: Navn: Navn: Vi ønsker afrejse fra: (skriv byens navn) Indkvartering i Enkeltværelse Dobbeltværelse (dobbeltseng) Dobbeltværelse (twin bed/separate senge) Ekstra opredning Depositum oplyses af vort rejsebureau. Jeg ønsker afbestillingsforsikring. Dækker indtil afrejsen ved akut opstået sygdom hos den rejsende eller nærmeste familie. Jeg ønsker at få tilsendt tilbud på rejseforsikring. Kan kun tilbydes deltagere med adresse i Danmark. Dato: Underskrift Sendes til: The Scandinavian Delegation of Family Physicians. Kogtvedvænget 9P, DK 5700 Svendborg. Mobil

Brasilien - 12 dage. Ét af verdens mest fascinerende lande! REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG. www.gislev-rejser.dk Tlf. 62 29 12 10

Brasilien - 12 dage. Ét af verdens mest fascinerende lande! REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG. www.gislev-rejser.dk Tlf. 62 29 12 10 REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG Brasilien - 12 dage Ét af verdens mest fascinerende lande! 2012 2013 & Fly Rio de Janeiro med stor byrundtur til bl.a. Corcovado med Kristus statuen og med kabelbane (kendt

Læs mere

INTERNATIONAL REJSEMEDICIN Rio de Janeiro & Amazonas i Brasilien

INTERNATIONAL REJSEMEDICIN Rio de Janeiro & Amazonas i Brasilien INTERNATIONAL REJSEMEDICIN Rio de Janeiro & Amazonas i Brasilien Afrejse 30. oktober 2012. Hjemkomst 10. november Dette års konference i Rejsemedicin finder sted i Brasilien. Oplev Manaus Amazonas hovedstad,

Læs mere

Ecuador. Fugletur i Ecuador. Eksperter i eventyr

Ecuador. Fugletur i Ecuador. Eksperter i eventyr Ecuador Fugletur i Ecuador Fugletur for kendere Følgede er en særlig rundrejse i Ecuador for en lille gruppe (max. 16 personer) af fugleinteresserede. Da vi stadig har nogle få ledige pladser på turen

Læs mere

T.O.U.R.S. Det gode løberliv facebook.com/marathon. Ærøvej 10 8800 Viborg Medlem af Rejsegarantifonden nr. 69. Medlem af Danmarks Rejsebureauforening

T.O.U.R.S. Det gode løberliv facebook.com/marathon. Ærøvej 10 8800 Viborg Medlem af Rejsegarantifonden nr. 69. Medlem af Danmarks Rejsebureauforening 2014 Det gode løberliv facebook.com/marathon Medlem af Danmarks Rejsebureauforening T.O.U.R.S. Tour Operators United for Runners & Sportsmen Ærøvej 10 8800 Viborg Medlem af Rejsegarantifonden nr. 69 New

Læs mere

Vestfjordene en særlig smuk del af Island

Vestfjordene en særlig smuk del af Island Vestfjordene en særlig smuk del af Island En grundig og attraktiv tur med mange traveture 12. juli 22. juli 2013 Rejse nr. A-9 En tur til Vestfjordene? Mange har gennem årene spurgt, om vi ikke snart igen

Læs mere

2014 & 2015 California Dreaming

2014 & 2015 California Dreaming REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG 2014 & 2015 California Dreaming San Francisco Solvang Los Angeles Las Vegas 14 dage - Fly Alcatraz og San Francisco USA s mest charmerende by. Mulighed for at opleve den

Læs mere

Det pragtfulde Portugal med Gefion

Det pragtfulde Portugal med Gefion Rejs med hjerte, hjerne & holdning Det pragtfulde Portugal med Gefion Dato 21-09-2015 Varighed 8 dage Pris 7.998, Afrejse København Rejseleder Dansk Det pragtfulde Portugal med Gefion Rejs langsomt på

Læs mere

TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER FERIEREJSER 2015

TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER FERIEREJSER 2015 TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER FERIEREJSER 2015 Velkommen hos SAMSON TRAVEL - hele verden samlet ét sted Hos Samson Travel har vi glædet os til at sidste punktum, i vores nu fjerde

Læs mere

cuba laos NePal USa BOrNeO BUrMa vietnam INdIeN MalaYSIa MeXIcO ecuador thailand BraSIlIeN argentina PerU GUateMala MaldIverNe USBekIStaN FIlIPPINerNe

cuba laos NePal USa BOrNeO BUrMa vietnam INdIeN MalaYSIa MeXIcO ecuador thailand BraSIlIeN argentina PerU GUateMala MaldIverNe USBekIStaN FIlIPPINerNe rejser Med et MeNNeSkelIGt ansigt Skræddersy din personlige rejse MaldIverNe MalaYSIa cuba thailand USa MeXIcO BUrMa BalI & lombok argentina SrI lanka ecuador INdIeN vietnam PerU FIlIPPINerNe NePal costa

Læs mere

Dansk Vestindien. Med eller uden dansk rejseleder

Dansk Vestindien. Med eller uden dansk rejseleder Dansk Vestindien Med eller uden dansk rejseleder Stjernegaard Rejser i Dansk Vestindien ST. THOMAS Brewers Bay Lindberg Bay Magen's Bay Charlotte Amalie Bolongo Bay Red Hook Secret Habour Trunk Bay Annaberg

Læs mere

The Taj Mahal Marathon 2008

The Taj Mahal Marathon 2008 The Taj Mahal Marathon 2008 Eventyrlig maratonrejse til Indien ved et af verdens 7 moderne vidundere. Maraton og halvmaraton 8. marts 2008 www.taj-mahal-marathon.com Albatros Travel Kultorvet 11 1175 København

Læs mere

Blue Hawaii. New York & San Francisco

Blue Hawaii. New York & San Francisco information. Se mere på REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG Blue Hawaii New York & San Francisco 2015 16 dage Oversøisk Rejsedag Kom og få inspiration og www.gislev-rejser.dk 2 nætter i New York stor byrundtur

Læs mere

Rejsekatalog 2010 CULTOURS.DK

Rejsekatalog 2010 CULTOURS.DK Rejsekatalog 2010 Kære rejseinteresserede I Cultours gør vi tingene på vor egen måde, en bedre måde end andre rejsearrangører, når jeg selv skal sige det. Vi forsøger at forberede rejserne så grundigt

Læs mere

MARATHON-AVISEN. - til dig, der kan li at løbe 4-8-12-15- 26-27-29-32. Januar 2011, nummer 1, 15. årgang COTE D AZUR. Medaljerne venter i BERLIN

MARATHON-AVISEN. - til dig, der kan li at løbe 4-8-12-15- 26-27-29-32. Januar 2011, nummer 1, 15. årgang COTE D AZUR. Medaljerne venter i BERLIN Medaljerne venter i BERLIN 16 Masser af USA 4-8-12-15- 26-27-29-32 COTE D AZUR 29 MARATHON-AVISEN Januar 2011, nummer 1, 15. årgang - til dig, der kan li at løbe CUBA MEDOC BERLIN NEW YORK Marathon Travel

Læs mere

Rejs med hjerte, hjerne & holdning. Albatros' Centralamerika. Dato 11-11-2014 Varighed 18 dage Pris 29.998, Afrejse København Rejseleder Dansk

Rejs med hjerte, hjerne & holdning. Albatros' Centralamerika. Dato 11-11-2014 Varighed 18 dage Pris 29.998, Afrejse København Rejseleder Dansk Rejs med hjerte, hjerne & holdning Albatros' Centralamerika Dato 11-11-2014 Varighed 18 dage Pris 29.998, Afrejse København Rejseleder Dansk Albatros' Centralamerika Et brag af en rejse til Panama, Costa

Læs mere

USA Best of The East 2015

USA Best of The East 2015 USA Best of The East 2015 special rundrejse med dansk rejseleder USS Constitution & Boston skyline New York, Manhattan, Times Square Vi kommer ind i Det Hvide Hus Det Hvide Hus, Washington D.C. Montreal

Læs mere

Mexicos Kulturskatte. Oplevelsesrejse med. 14 dages rundrejse i det gamle Azteker- og Mayarige. Vi flyver med

Mexicos Kulturskatte. Oplevelsesrejse med. 14 dages rundrejse i det gamle Azteker- og Mayarige. Vi flyver med 14 dages rundrejse i det gamle Azteker- og Mayarige Vi flyver med Oplevelsesrejse med 2 Mexicos Kulturskatte 14 dages rundrejse i det gamle Azteker- og Mayarige Mexico City Taxco Puebla Oaxaca Tehuantepec

Læs mere

I DANSKERNES FODSPOR GENNEM Chile, en unik rejse med sydamerika-eksperten Calle granholm og dansk-argentineren ricardo albeck

I DANSKERNES FODSPOR GENNEM Chile, en unik rejse med sydamerika-eksperten Calle granholm og dansk-argentineren ricardo albeck 21 dage. 5. - 25. FEBRUAR 2016 I DANSKERNES FODSPOR GENNEM Chile, argentina og rio en unik rejse med sydamerika-eksperten Calle granholm og dansk-argentineren ricardo albeck santiago de chile dansk-chilensk

Læs mere

FERIEREJSER 2012 TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER

FERIEREJSER 2012 TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER FERIEREJSER 2012 TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER Velkommen hos SAMSON TRAVEL - hele verden samlet ét sted Vi har glædet os til at præsentere Samson Travels første feriekatalog. Gennem

Læs mere

MOTORCYKELREJSE I HIMALAYA. - på klassisk Enfield motorcykel gennem det eventyrlige bjergrige Nepal

MOTORCYKELREJSE I HIMALAYA. - på klassisk Enfield motorcykel gennem det eventyrlige bjergrige Nepal Afrejse: 19. november - 2. december 2014-14 dage MOTORCYKELREJSE I HIMALAYA - på klassisk Enfield motorcykel gennem det eventyrlige bjergrige Nepal MOTORCYKELREJSE I HIMALAYA - på klassisk Royal Enfield

Læs mere

Florida REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG. www.gislev-rejser.dk Tlf. 62 29 12 10

Florida REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG. www.gislev-rejser.dk Tlf. 62 29 12 10 REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG Florida The Sunshine State 2014 12 dage - Fly Kilometervis af hvide strande, et eldorado for alle livsnydere. Miami, en moderne metropol hvis Art Deco huse er kendt fra mange

Læs mere

Ud at se - med mor og far

Ud at se - med mor og far Ud at se - med mor og far Brasilien & Argentina 1988 28.2. - 22.3.1988 Brasilien 1988. Udskrevet 23-07-08 1 (39) Indholdsfortegnelse Brasilien 1988. Udskrevet 23-07-08 2 (39) Denne rejse blev planlagt

Læs mere

Rejs med hjerte, hjerne & holdning. Incredible India med Folkeskolen. Dato 06-02-2015 Varighed 9 dage Pris 9.998, Afrejse København Rejseleder Dansk

Rejs med hjerte, hjerne & holdning. Incredible India med Folkeskolen. Dato 06-02-2015 Varighed 9 dage Pris 9.998, Afrejse København Rejseleder Dansk Rejs med hjerte, hjerne & holdning Incredible India med Folkeskolen Dato 06-02-2015 Varighed 9 dage Pris 9.998, Afrejse København Rejseleder Dansk Amber Fort, Jaipur Incredible India med Folkeskolen Farverige

Læs mere

Det pragtfulde Portugal med Politiken

Det pragtfulde Portugal med Politiken Det pragtfulde Portugal med Politiken En historisk rundrejse i det centrale Portugal med dansk rejseleder, 7 dage Pris for Politiken Plus-kunde kr. 7.990,- Pris for ikke-plus-kunde kr. 8.490,- Afrejse

Læs mere

Kina fra nord til syd med Folkeskolen

Kina fra nord til syd med Folkeskolen Kina fra nord til syd med Folkeskolen Kejserbyen Beijing, Shanghai Orientens dronning og spændende togrejse på 1. klasse med dansk rejseleder, 9 dage Specialrejse i samarbejde med Folkeskolen Afrejse d.

Læs mere

Krydstogt over Atlanten

Krydstogt over Atlanten REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG 2014 Krydstogt over Atlanten Madeira Tenerife De Vestindiske Øer Caribien - 19 dage 15 dages transatlantisk krydstogt med fuld forplejning. Nyd opholdet ombord på det flotte

Læs mere

Rejs med hjerte, hjerne & holdning. USA - Østkystens højdepunkter. Dato 13-07-2014 Varighed 9 dage Pris 15.998, Afrejse København Rejseleder Dansk

Rejs med hjerte, hjerne & holdning. USA - Østkystens højdepunkter. Dato 13-07-2014 Varighed 9 dage Pris 15.998, Afrejse København Rejseleder Dansk Rejs med hjerte, hjerne & holdning USA - Østkystens højdepunkter Dato 13-07-2014 Varighed 9 dage Pris 15.998, Afrejse København Rejseleder Dansk Lincoln Memorial, Washington USA - Østkystens højdepunkter

Læs mere

INDHOLD: Visum og pas

INDHOLD: Visum og pas florida Florida I Florida kan I finde stort set alt det, der skal til for at få den perfekte ferie. Her er kilometervis af hvide strande, et sandt overflødighedshorn af attraktioner, et subtropisk/tropisk

Læs mere

LØBERAVISEN. Ich Berlin... - verden ligger for dine fødder. Januar 2012, nummer 1, 16. årgang. HONOLULU MARATHON din bedste julegave

LØBERAVISEN. Ich Berlin... - verden ligger for dine fødder. Januar 2012, nummer 1, 16. årgang. HONOLULU MARATHON din bedste julegave HAMBURG MARAHN populært og tæt ved 10 WAHINGN MARAHN oplev UAs hovedstad 22 HNUU MARAHN din bedste julegave 25 ØBERAVIEN Januar 2012, nummer 1, 16. årgang - verden ligger for dine fødder Ich Berlin...

Læs mere

Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Drømmerejser. Florida Jamaica Dubai Thailand

Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Drømmerejser. Florida Jamaica Dubai Thailand Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Drømmerejser Florida maica Dubai Thailand Udsnit af Ferieboliger Sol & Vand 2008 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og Rejsegarantifonden Nr. 821

Læs mere