SAGA WOOD MONTAGEVEJLEDNING 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SAGA WOOD MONTAGEVEJLEDNING 2017"

Transkript

1 SAGA WOOD MONTAGEVEJLEDNING 2017 NORDISK BÆREDYGTIGHED MED MASSIVT POTENTIALE

2 NORDENS ÆDELTRÆ OM SAGA WOOD Saga Wood producerer og markedsfører termomodificeret og linolieimprægneret træ til facade- og terrasseløsninger. Saga Wood baserer sin produktion på nye, innovative og patenterede teknologier og egne patentanmeldelser. I produktionen anvendes udelukkende FSC-certificeret råtræ, og slutprodukterne er svanemærkede. Saga Wood er den eneste udbyder på markedet af denne type produkter. VISION Gennem innovativ udvikling og konstant fokus på konkurrencedygtighed, kvalitet og service skaber og fastholder Saga Wood en position som det førende brand inden for bæredygtige nordiske træprodukter. MISSION Saga Wood producerer og markedsfører bæredygtige produkter af nordisk træ, som sikrer byggeriet og brugerne langtidsholdbare, smukke og funktionelle løsninger. Saga Wood arbejder for at fremme brugen af bæredygtige træprodukter af certificeret træ fra den nordiske region og for at reducere CO2-udslip og brugen af miljøskadelige stoffer. KOMPETENCER Saga Wood har mange års erfaring i at udvælge det rigtige råtræ, bearbejde det og rådgive sine kunder således at de bedste løsninger opnås. Saga Wood bygger på en organisation af veluddannede medarbejdere som har en stor viden om produkterne og som sætter en ære i at give kunderne den bedste rådgivning. Det er en målsætning ikke blot at sikre kunderne de bedste kvaliteter til konkurrencedygtige priser. Men også at tilbyde den bedst mulige service fra tilbudsgivning, kundetilpassede løsninger, når dette er efterspurgt, til vejledning i vedligehold samt fleksible leverancer. PERSONALE Saga Woods salgsorganisation står altid til disposition, enten på telefon, mail eller kom gerne forbi til et personligt møde eller rådgivning: SALG DANMARK EXPORT SALG Johannes Ræbild Sales tlf: mail: jr@sagawood.dk Lars H. Kristensen Partner tlf: mail: lhk@sagawood.dk Tlf

3 MONTAGEVEJLEDNING MONTAGE AF TERRASSEBRÆDDER A: UNDERLAG TIL TERRASSEN Strøer skal ligge oven på et stabilt og plant underlag for at få en plan terrasse. Ovenpå jorden skal der ligge en trykfordeler, (fx. en 30x30x4cm flise i beton), da jorden hæver og sænker sig, alt efter om det er sommer eller vinter. Fra trykfordeler-flise til underkant af strøen, bruges et vandfast materiale (fx. overskydende strø eller terrassetræ) som opklodsning, for at hæve terrassen til det ønskede niveau. Herefter indskydes en justerbar plastkile mellem træopklodsning og strøen. FIGUR 1: FIKSERING MED SKRUER B: STRØER OG OPKLODSNING Strøer skal ligge med en afstand på max 60 cm fra midt strø til midt strø, evt. 50 cm, hvis der ønskes et ekstra stabilt terrassedæk. Strøerne skal understøttes pr. max 90 cm, og skal fixeres med en skrue gennem strø, plastikkile og opklodsning. Når disse mål oplyses er det standardmål, hvor der ikke er taget højde for antallet, størrelse samt placering af knaster mellem understøtning af strøer. Anvendes trykimprægnerede strøer, skal de behandles med en beskyttelsesolie der gør, at strøen ikke bevæger sig. Det anbefales at bruge Saga-olie. Strøerne skal være tørre, når de behandles. Ved høj opklodsning bruges flere skruer, således at strø, kile og opklodsning er skruet sammen til en enhed. Dette sikrer at kilen og opklodsning opretholder deres højde og placering. FIGUR 2: FIKSERING MED HØJ OPKLODSNING C: MONTERING Det første bræt sættes op efter en snor, for at opnå en lige linje gennem hele terrassens bredde. Der skrues synligt 2-3 cm inde i det første bræt, det anbefales at bruge rustfristål skruer. Skruen undersænkes 1,5-3 mm i brættet for at mindske dens synlighed. FIGUR 3.1: SYNLIG SKRUE Når det første bræt er fastgjort med de synlige skruer, ligges næste bræt med ønskede afstand, eksempelvis 5 mm. Det kan anbefales at afmærke både placering og afstand på de næste brædder med stregmærke, for at sikre en korrekt montering af brædderne. FIGUR 3.2: MONTERING AF TERRASSEBRÆDDER KILER OG SKRUER PR M2: 6 terrassebrædder: 5 terrassebrædder: 14 stk. kiler + 20 skruer / m2 16 stk. kiler + 24 skruer / m2 Vejledningen er kun til inspiration, da der er forhold hvor løsningen skal være anderledes.

4 MONTAGEVEJLEDNING TERRASSE MED SYNLIG MONTAGE D: ENDESTØD Husk at kontrollere den lige linje inden fastmontering af de efterfølgende brædder. Dette gøres ved hjælp af en snor der spændes op i hver ende af terrassen, parallelt med bræddernes længderetning. Er terrassen længere end et bræts længde, stødes brædderne sammen. Det er nødvendigt at sikre enderne med to skruer der skrues mellem 1,5 og 3 mm ned i træet, for at de ikke er synlige. FIGUR 4.1: SLÅ BRÆDDER SAMMEN SLÅ BRÆDDER SAMMEN TOPSKRUNING OVER STRØ TERRASSEBRÆDDER HUSK: Terrassebrædderne skal saves rene over enden, også selvom brættet anvendes i fuld længde. Endestødene er sårbare og det er vigtigt, at de både er forbehandlede og de tilskårne ender forsejles med Saga-olie før de lægges. E: KANTAFSLUTNING Når alle terrassebrædder er lagt, kan der monteres et kantbræt. Kantbrættes placeres i samme højde som overkanten af terrassebrædderne. Kantbrættet skjuler opklodsning, strøer mm. i det sidste terrassebræt og dækker alle endesnit. Det giver terrassen en smuk afslutning og længere holdbarhed. FIGUR 4.2: BRÆDDE STØD UNDERLIGGENDE STRØ BREDDE STØD SAMLING SIKRES F: GODE RÅD Når terrassen er monteret, anbefaler vi at man giver terrassen Saga-olie. Olien giver en sublim finish og en mere jævn glød i træet. FIGUR 5: KANTBRÆT TERRASSEBRÆT Det anbefales at bruge Saga-imprægnerede strøer eller alternativt at strøerne behandles med Saga-olie inden lægning. KANT BRÆT STRØ Vejledningen er kun til inspiration, da der er forhold hvor løsningen skal være anderledes.

5 MONTAGEVEJLEDNING LODRET FACADEBEKLÆDNING A: TRÆSKELET 1: Træskelet opsættes på vandret skelet med maksimalt 600 mm afstand. 2: Skelet isoleres efter behov og der bør monteres vindpap på udvendig side. B: MODEL 3: Saga beklædningen skæres i længde og enderne olieres med Saga-olie. 4: Der laves en model med mål på hvor der skal skrues. 5: Model bores op, mm fra kanten. 6: Model placeres på hvert enkelt bræt og hvert bræt forbores. C: MONTERING 7: Saga beklædningen skrues på. Vi anbefaler 2 rustfri A4 skruer i hver bræt. HUSK: afhængigt af hvor fugtigt/vådt træet er, lav 1-2 mm luft mellem fer og not brædder for at give træet plads. 8: Afstand mellem brædder sikres med afstandsklods efter ønsket mellemrum. 9: For hvert tredje monteret bræt tjekkes der efter med loddestok for vatter. 10: Ved afslutning skrues de sidste 3-4 brædder ikke, før sidste bræt er skåret i bredde. Vejledningen er kun til inspiration, da der er forhold hvor løsningen skal være anderledes.

6 MONTAGEVEJLEDNING VANDRET FACADEBEKLÆDNING A: Træskelet 1: Træskelet opsættes på lodrette stolper med maksimalt 600 mm afstand. 2: Skelet isoleres efter behov og der bør monteres vindpap på udvendig side. B: MODEL 3: Saga beklædningen skæres i længde og enderne olieres med Saga-olie. 4: Der laves en model med mål på hvor der skal skrues. 5: Model bores op, mm fra not og fer kant. 6: Model placeres på hvert enkelt bræt og hvert bræt forbores. 7: Saga beklædningen skrues på. Vi anbefaler 2 rustfri A4 skruer i hver bræt. HUSK: afhængigt af hvor fugtigt/vådt træet er, lav 1-2 mm luft mellem fer og not brædder for at give træet plads. C: HJØRNELISTE & MONTERING 8: Der monteres Saga hjørnelister før montering af beklædning. 9: Not renskæres i første bræt og monteres imod hjørneliste. 10: Fer skal altid vende op og not altid ned. 11: Ved afslutning skrues de sidste 3-4 brædder ikke, før sidste bræt er skåret i bredde. Vejledningen er kun til inspiration, da der er forhold hvor løsningen skal være anderledes.

7 MONTAGEVEJLEDNING VANDRET KLINK FACADEBEKLÆDNING A: Træskelet 1: Træskelet opsættes på lodrette stolper med maksimalt 600 mm afstand. 2: Skelet isoleres efter behov og der bør monteres vindpap på udvendig side. B: MODEL Klinkbeklædningen er lidt anderledes at montere end andre typer facadebeklædning grundet den asymetriske profil. Det anbefales at beklædningen monteres med 1 skrue med Linsehoved for mindst synlig montage (1). Det kan vælges at skrue flere skruer i brættet, enten i overlægget mellem de to brædder (3), så skruen er usynlig, eller to skruer synligt i brættet (2) for symmetrisk montage. 3: Saga beklædningen skæres i længde og enderne olieres med Saga-olie. 4: Der laves en model med mål på hvor der skal skrues. 5: Model bores op, se illustrationer for placering af huller. 6: Model placeres på hvert enkelt bræt og hvert bræt forbores. 7: Saga beklædningen skrues på. HUSK: afhængigt af hvor fugtigt/vådt træet er, lav 1-2 mm luft mellem fer og not brædder for at give træet plads. Skruetype: Længde: Dimensioner: Vi anbefaler rustfri A4 skruer med Linsehoved Skruen skal minimum hæfte 30 mm i det bagvedliggende træskelet Anbefalede dimensioner: 4x40, 5x50, 5x60, 5x70 C: HJØRNELISTE & MONTERING 8: Der monteres Saga hjørnelister før montering af beklædning. 9: Not renskæres i første bræt og monteres imod hjørneliste. 10: Fer skal altid vende op og not altid ned. 11: Ved afslutning skrues de sidste 3-4 brædder ikke, før sidste bræt er skåret i bredde. Vejledningen er kun til inspiration, da der er forhold hvor løsningen skal være anderledes.

8 VEJLEDNING - EFTERBEHANDLING & VEDLIGEHOLDELSE SAGA TRÆRENS Mod grønne belægninger og bakterier. Kan benyttes på de fleste underlag til at fjerne og beskytte overfl aden. Påføres med vandkande eller sprøjte og lad det tørre! Fjern alt løst snavs og skidt før behandling. Skrubning af overfladen er ikke nødvendig. Skal ikke skylles efter. Trærens er langtidsvirkende og efter 1-4 dages indvirkningstid, vil naturen ved hjælp af regn og vind sørge for en ren overfl ade. BRUGSOMRÅDER Specielt udviklet til Saga Terrassegulv, læhegn, havemøbler, udvendige paneler, stakit mm. Kan også bruges på materialer som mursten, sten, fliser, plast og malede overflader. Lav en prøve på et lille område, før du starter behandlingen. SAGA OLIE Raffi neret Saga-olie til regelmæssig vedligehold af Saga Wood og andet Saga-behandlet træ, samt behandling af snitflader ved montering. BRUGSOMRÅDER Træet rengøres for støv og smuds. Nyt og behandlet træ neutraliseres med Saga Trærens. Omrøres før påføring. Olien påføres i et meget tyndt lag med pensel på rent og tørt underlag. Ved for tyk påføring vil tørretiden forlænges og der kan opstå ujævnheder. Overskydende olie tørres umiddelbart væk med en tør klud (ved påføring skal olien trække hurtigt ind og der skal ikke være blanke felter efter minutter). Ved normalt vedligehold benyttes 1 strøg, 2-3 strøg kan være nødvendigt hvis det er længe siden sidste behandling. Tørretid ved middeltemperatur 15º er ca. 24 t. Overfladen må ikke belastes før underlaget er helt tørt, men regnvejr efter olien er trukket ind, skader ikke behandlingen. SAGA OLIE PÅ TERRASSER Til regelmæssig vedligehold af Saga Wood samt behandling af snitflader ved montering. BRUGSOMRÅDER Træet rengøres for støv og smuds. Nyt og behandlet træ neutraliseres med Saga Trærens. Omrøres før påføring. Terrasseolien påføres 1-3 gange i meget tynde lag, med minimum 24 t tørretid mellem hver påføring (ved påføring skal olien trække hurtigt ind og der skal ikke være blanke felter efter minutter). Ved for tyk påføring vil tørretiden forlænges og der kan opstå ujævnheder i overfladen. Overskydende olie tørres væk umiddelbart efter med en tør klud.

9 SAGA WOOD - ET TO-KOMPONENT PRODUKT TERMOBEHANDLING Varmebehandlingen som udføres i dag er videreudviklet i tråd med mulighederne i moderne teknologi og sker ved en kontrolleret og datastyret proces. Træet bliver varmet op i henhold til en defineret temperaturkurve, hvor den glycoseholdige cellulose (sukkerstoffer) karamelliserer og harpiks hærder og ændrer struktur. Ved termobehandling reduceres bevægelsen i træet med mellem 80 og 90 % og optagelsen af fugt reduceres med cirka 50 %, hvilket giver et meget stabilt materiale. Eksklusivt udseende Lang holdbarhed Enkelt at vedligeholde Udvalgt træ af høj kvalitet Termobehandling Træbeskyttelse med raffineret linolie Efter termobehandlingen har træet fået en rigtig god holdbarhed, men er fortsat meget sårbar overfor ydre påvirkninger og derfor anbefales det altid at overfladebehandle træet. I stedet for at dette skal gøres under, eller efter montering, sker det hos os under optimale forhold i den efterfølgende Saga-imprægneringsproces. Under kraftig vakuum nedsænkes træet i 80 grader varm Saga-olie. Vand fra imprægneringen fordamper og samtidig trænger Saga-olien dybt ind i træcellerne og forsegler overfladen. Ubehandlet træcelle struktur Saga behandlet træ SAGA-OLIE er en videnskab Hovedingrediensen i Saga-olie er linolie. Da linolien har relativt små molekyler, trænger den ekstra godt ind i underlagets porer. Linolie er blevet anvendt i flere hundrede år for at reduceres træets evne til at optage fugt træet og dermed blive vandafvisende. En udfordring ved linolie er, at den indeholder både proteiner, stearin og paraffin, som er næring for bakterier og svampe og som gør olien flydende når temperaturen er høj. I vores Saga-olie har vi derfor fjernet både proteiner, stearin og paraffin, noget som efter vores mening giver træet den bedste beskyttelse, man kan få. Selve Saga-imprægneringen udføres i et moderne imprægneringsanlæg. Det trykimprægnerede træ gennemgår en proces, hvor Saga-olien trænger flere milimeter ind i træet og skaber en meget effektiv og forseglende membran, der beskytter træet mod: Hørfrø Olie Absorbering af fugt Revnedannelse Sol- og UV-stråling Angreb fra bakterier og svamp ESSENSEN AF SAGA WOOD Saga Wood er et grønt, bæredygtigt produkt baseret på naturens egne ressourcer. I kraft af en særlig produktionsproces, har Saga Wood helt enestående egenskaber. Uden brug af kemikaler fås et miljørigtigt produkt, der er praktisk talt uforgængeligt og kræver kun minimal vedligeholdelse. 50 års garanti

10

SAGA WOOD MONTAGEVEJLEDNING

SAGA WOOD MONTAGEVEJLEDNING SAGA WOOD MONTAGEVEJLEDNING NORDISK BÆREDYGTIGHED MED MASSIVT POTENTIALE NORDENS ÆDELTRÆ OM SAGA WOOD Saga Wood producerer og markedsfører termomodificeret og linolieimprægneret træ til facade- og terrasseløsninger.

Læs mere

SAGA WOOD DRIFT OG VEDLIGEHOLD

SAGA WOOD DRIFT OG VEDLIGEHOLD SAGA WOOD DRIFT OG VEDLIGEHOLD NORDISK BÆREDYGTIGHED MED MASSIVT POTENTIALE Saga Wood er udviklet med en målsætning om at være det optimale Svanemærkede terrasse- og beklædningsgulv med tanke på eksklusivt

Læs mere

SÅDAN BYGGER DU TERRASSEN

SÅDAN BYGGER DU TERRASSEN SÅDAN BYGGER DU TERRASSEN Underlaget skal være i orden Du skal være meget omhyggelig med opbygningen af de strøer, som terrassen skal hvile på. Brug tid på at gennemtænke og måle, tag med jævne mellemrum

Læs mere

Mangler der noget, eller er der vare der er i stykker, skal De

Mangler der noget, eller er der vare der er i stykker, skal De Montagevejledning: Brænderum vare nr. 16632-1 Grundmål: 198x198 cm. 2050 2868 2170 1980 2170 Læs denne vejledning grundigt igennem. Undersøg om materialet stemmer overens med det leverede. Mangler der

Læs mere

Terrasse og facade. www.keflico.com. i hårdttræ

Terrasse og facade. www.keflico.com. i hårdttræ 2010 og facade i hårdttræ Rosewood terrassebrædder Plantage Teak terrassebrædder Plantage Teak er en eksklusiv og formstabil træsort med de samme gode egenskaber som asiatisk teak. Plantage Teak er hurtigt

Læs mere

Læggevejledning P A R K E T

Læggevejledning P A R K E T Læggevejledning P A R K E T For at opnå et godt resultat er det vigtigt at følge denne vejledning. De mest anvendte konstruktioner er omfattet. Beskrivelser og billeder er vejledende. P A R K E T - O G

Læs mere

MONTERINGSVEJLEDNING

MONTERINGSVEJLEDNING MONTERINGSVEJLEDNING JABO Type V J1003 Art.-nr 6502 Type V Medfølgende dele x2 x4 9x9 90 9x9 90 x2 505 210 9x9 90 x2 507 2x19,5 x2 600 x1 11,5x11,5 x6 2x19,5 604 80 x1 x4 2x19,5 596 4,5x16 x7 2x19,5 501

Læs mere

ProDeck Komposit er et grønt, miljøvenligt produkt, som er fremstillet af HDPE og træfibre

ProDeck Komposit er et grønt, miljøvenligt produkt, som er fremstillet af HDPE og træfibre ProDeck KOMPOSIT ,2 ProDeck Komposit er et grønt, miljøvenligt produkt, som er fremstillet af HDPE og træfibre 3 ProDeck Komposit ProDeck Komposit er et grønt, miljøvenligt produkt, som er fremstillet

Læs mere

Montagevejledning til redskabsrum 190x280 cm Vare nr. 53 00 34

Montagevejledning til redskabsrum 190x280 cm Vare nr. 53 00 34 Montagevejledning til redskabsrum 190x280 cm Vare nr. 53 00 34 2137 2170 2400 1900 3200 2800 Læs denne vejledning grundigt igennem. Undersøg om materialelisten stemmer overens med det leverede. Mangler

Læs mere

TERRASSE Standard-terrasse. Montagevejledning

TERRASSE Standard-terrasse. Montagevejledning TERRASSE Standard-terrasse Montagevejledning R1-96975 / 28-05-2014 / Rev. 11-10-2017 Indholdsfortegnelse 1 Disponering 2 Komponentliste 3 Værktøjsliste 4 Montering af vægskinne 5 Montering af understøtning

Læs mere

ProDeck Komposit. ProDeck Komposit er et grønt, miljøvenligt produkt, som er fremstillet af HDPE og træfibre.

ProDeck Komposit. ProDeck Komposit er et grønt, miljøvenligt produkt, som er fremstillet af HDPE og træfibre. ProDeck KOMPOSIT 2 ProDeck Komposit ProDeck Komposit er et grønt, miljøvenligt produkt, som er fremstillet af HDPE og træfibre. ProDeck Komposit har i kraft af materialesammensætningen en flot og hård

Læs mere

MONTERINGSVEJLEDNING

MONTERINGSVEJLEDNING MONTERINGSVEJLEDNING CARPORT J100 Art.nr 6500 Carport Medfølgende dele 254 x4 210 6x12 00 x7 04 x15,5 x1 9x9 x6 4 m 1,8x11 254 x4 x14 1,8x11 260 x6 109 Skruer og stolpebærer medfølger ikke Nødvendige

Læs mere

Træterrasser. Vi skaber gode rum - steder man har lyst til at opholde sig. - Moelven. Træterrasser

Træterrasser. Vi skaber gode rum - steder man har lyst til at opholde sig. - Moelven. Træterrasser Træterrasser Vi skaber gode rum - steder man har lyst til at opholde sig. - Moelven Træterrasser SVANEMÆRKET SVANEMÆRKET Hvilken terrassetype? Moelven skaber gode rum, udenfor og indenfor Vores vision

Læs mere

Montagevejledning: Redskabsrum, vare nr. 9633319 Grundmål: 190x280 cm.

Montagevejledning: Redskabsrum, vare nr. 9633319 Grundmål: 190x280 cm. Montagevejledning: Redskabsrum, vare nr. 9633319 Grundmål: 190x280 cm. 1900 2800 Læs denne vejledning grundigt igennem. Undersøg om materialet stemmer overens med det leverede. Mangler der noget, eller

Læs mere

Terrasse og facade. www.keflico.com

Terrasse og facade. www.keflico.com Terrasse og facade i hårdttræ www.keflico.com FSC certificeret terrasse og facade Miljøet er vigtigt for os alle og derfor er efterspørgslen på miljøcertificeret træ stigende. Keflico ønsker at tilbyde

Læs mere

KOMPOSIT - ikke et alternativ - men et MUST HAVE! Download vores Kirkedal Komposit App i App Store.

KOMPOSIT - ikke et alternativ - men et MUST HAVE! Download vores Kirkedal Komposit App i App Store. KOMPOSIT - ikke et alternativ - men et MUST HAVE! Download vores Kirkedal Komposit App i App Store. BEREGNINGSPROGRAM Beregn dit materialeforbrug af komposit, til hegn og terrasse på www.kirkedalkomposit.dk

Læs mere

KOMPOSIT - ikke et alternativ - men et MUST HAVE!

KOMPOSIT - ikke et alternativ - men et MUST HAVE! KOMPOSIT - ikke et alternativ - men et MUST HAVE! BEREGNINGSPROGRAM Beregn dit materialeforbrug af komposit, til både hegn og terrasse på www.treetops.dk INDHOLD KOMPOSIT TERRASSE... 3 Terrasse - detajler

Læs mere

ProDeck KOMPOSIT. ProDeck Komposit gør livet smukkere 侻便們佪丮穴立篪篰竹

ProDeck KOMPOSIT. ProDeck Komposit gør livet smukkere 侻便們佪丮穴立篪篰竹 ProDeck KOMPOSIT ProDeck Komposit gør livet smukkere 侻便們佪丮穴立篪篰竹 , 2 ProDeck Komposit er et grønt miljøvenligt og økologisk produkt, som er fremstillet af HDPE og plantefibre (bambus pulver) 3 ProDeck Komposit

Læs mere

SPECIALOLIER FORKÆL DIT FINERE TRÆVÆRK

SPECIALOLIER FORKÆL DIT FINERE TRÆVÆRK SPECIALOLIER FORKÆL DIT FINERE TRÆVÆRK 2 Specielt træ fortjener særbehandling Finere og mere eksotiske træsorter som teak, mahogni, ceder og nyatoh vinder frem i disse år. De er oftere hårdere og mere

Læs mere

Montagevejledning. Massive gulve. Tronholmen 10 8960 Randers SØ Tel: 46 92 75 70 www.alpogroup.dk

Montagevejledning. Massive gulve. Tronholmen 10 8960 Randers SØ Tel: 46 92 75 70 www.alpogroup.dk Montagevejledning Massive gulve Tronholmen 10 8960 Randers SØ Tel: 46 92 75 70 www.alpogroup.dk Montagevejledning Massive gulve Inden du går i gang med at lægge dit nye gulv er det vigtigt at forberede

Læs mere

Starfloor. Lægningsvejledning. 17.september 2013

Starfloor. Lægningsvejledning. 17.september 2013 Starfloor Lægningsvejledning 17.september 2013 Lægningsvejledning Brugsklasse Anvendelsesområder STARFLOOR CLICK er et gulv udviklet til bolig segmentet. * *følg lægningsvejledningen nøje Akklimatisering

Læs mere

TERRASSE Standard-terrasse. Montagevejledning

TERRASSE Standard-terrasse. Montagevejledning TERRASSE Standard-terrasse Montagevejledning R1-96975 / 28-05-2014 / Rev. 19-03-2015 Indholdsfortegnelse 1 Disponering 2 Komponentliste 3 Værktøjsliste 4 Montering af vægskinne 5 Montering af understøtning

Læs mere

Monteringsvejledning

Monteringsvejledning Monteringsvejledning Indholdsfortegnelse Nødvendigt værktøj Fundament Kontrol af pakkens indhold Kantramme og strøer Vægge Dør og vinduer Gavltrekant Tag Forankring af tag Gulv Overfladebehandling Vedligeholdelse

Læs mere

bips B2.290 Basisbeskrivelse - Skeletkonstruktioner er sammen med denne projektspecifikke beskrivelse gældende for arbejdet.

bips B2.290 Basisbeskrivelse - Skeletkonstruktioner er sammen med denne projektspecifikke beskrivelse gældende for arbejdet. 4.0 Vindspærreplade Ansvarsfraskrivelse Bygningsdelsbeskrivelsen forudsættes anvendt af personer, der er teknisk sagkyndige inden for bygningsdelsbeskrivelsens fagområder, og anvendelsen fritager ikke

Læs mere

Samlevejledning Kjellerup mini legehus m/terrasse

Samlevejledning Kjellerup mini legehus m/terrasse Samlevejledning Kjellerup mini legehus m/terrasse Kære Kunde De materialer vi anvender er 100% naturligt massiv træ, der altid påvirkes af vejrforholdene i omgivelserne også selvom det er ovntørret. Derfor

Læs mere

SAGA WOOD BETINGELSER

SAGA WOOD BETINGELSER SAGA WOOD BETINGELSER NORDISK BÆREDYGTIGHED MED MASSIVT POTENTIALE NORDENS ÆDELTRÆ OM SAGA WOOD Saga Wood producerer og markedsfører termomodificeret og linolieimprægneret træ til facade- og terrasseløsninger.

Læs mere

Et stærkt dobbeltsidet hegnsvalg FT SYSTEMHEGN

Et stærkt dobbeltsidet hegnsvalg FT SYSTEMHEGN Et stærkt dobbeltsidet hegnsvalg FT SYSTEMHEGN Frøslev Træ Systemhegn FT Systemhegn Der er utroligt mange muligheder, når du vælger et Frøslev Træ Systemhegn Valget er dit - men det er ikke svært Hegnet

Læs mere

AMROC VENTILERET FACADE

AMROC VENTILERET FACADE DK / OKTOBER 2018 MONTAGEVEJLEDNING AMROC VENTILERET FACADE 2 MOLAND AMROC VENTILERET FACADE MONTAGEVEJLEDNING JUNI 2018 3 Indhold Produkter...4 Montage på metal og træ...5 Montage af facadeplader...6

Læs mere

Monteringsvejledning

Monteringsvejledning Kebony terrasse og brodæk Generel information Selve underkonstruktionen skal være fagmæssigt udført i henhold til gældende standarder og forskrifter. Sørg for god luftcirkulation under terrassen og undgå

Læs mere

Det er nemmere at lægge ståltrapezplader oven på det gamle tag end at lægge et nyt tag af tagpap. [før]

Det er nemmere at lægge ståltrapezplader oven på det gamle tag end at lægge et nyt tag af tagpap. [før] 0 Færdig på en weekend Det er nemmere at lægge ståltrapezplader oven på det gamle tag end at lægge et nyt tag af tagpap. Sværhedsgrad: LeT svært Du skal have målt op og bestilt pladerne, så du har alle

Læs mere

FØR OG UNDER LÆGNING AF GULVET

FØR OG UNDER LÆGNING AF GULVET JUNCKERS LEVEL 78+ STRØSYSTEM Erhverv / Bolig JUNCKERS LEVEL 78+ STRØSYSTEM FØR OG UNDER LÆGNING AF GULVET C 1.0 C 1.2 C 1.2.3 Generel information Strøsystem information Projekteringsvejledning Byggeriet

Læs mere

TIL-TAG! den bedste investering du kan gøre på din terrasse!

TIL-TAG! den bedste investering du kan gøre på din terrasse! TIL-TAG! den bedste investering du kan gøre på din terrasse! Oplevelsen af udemiljøet omkring huset kan med enkle Til-Tag forvandles fra ubehageligt, vådt og trækkende, til behageligt, tørt og lunt. Med

Læs mere

Overdækningen er bygget, så den passer til huset, fordi vi har brugt samme materiale og malet med samme farve.

Overdækningen er bygget, så den passer til huset, fordi vi har brugt samme materiale og malet med samme farve. LET SVÆRHEDSGRD: Opgaven er ikke svær. Du skal bare bruge vaterpas og tommestok flittigt. TIDSFORRUG: Selve arbejdet kan udføres på to enkelte arbejdsdage med flere dages mellemrum (tørretid for stolpebetonen).

Læs mere

Til 50mm hytter. Har du grunden, så har vi huset...

Til 50mm hytter. Har du grunden, så har vi huset... Montagevejledning Til 50mm hytter Bjælkehytter Bjælkehuse Træhuse Sommerhuse Fritidshuse Kolonihavehuse Jagthytter Anneks Campinghytter Redskabsrum Lysthuse Har du grunden, så har vi huset... Montagevejledning

Læs mere

TRIP TRAP WOODCARE. Udendørs plejeprodukter. Nemt og effektivt Naturligvis

TRIP TRAP WOODCARE. Udendørs plejeprodukter. Nemt og effektivt Naturligvis TRIP TRAP WOODCARE Udendørs plejeprodukter Anbefalet af professionelle Nemt og effektivt Naturligvis 1 Det naturlige valg Træ skal ikke overfladebehandles; det skal styrkes og beskyttes indefra. Denne

Læs mere

Afsætning Skur / carport Tegningsmateriale og arbejdsvejledning side 1

Afsætning Skur / carport Tegningsmateriale og arbejdsvejledning side 1 Afsætning Tegningsmateriale og arbejdsvejledning side 1 Generel vejledning til afsætning af hjørner og vandret plan på grund Når du har sikret dig, at bygningens placering er i overensstemmelse med love,

Læs mere

Energibesparende Reducer varmeregningen på mindst mulig plads Reducerer CO 2 udslippet

Energibesparende Reducer varmeregningen på mindst mulig plads Reducerer CO 2 udslippet fermacell Varmvæg 2 Fermacell Varmvæg Pladsbesparende indvendig efterisolering Maksimal isoleringsevne på mindst mulig plads Effektiv efterisolering af kolde ydervægge Man sparer op til 50 mm plads i forhold

Læs mere

Montagevejledning til redskabsrum 280x370 cm Vare nr

Montagevejledning til redskabsrum 280x370 cm Vare nr Montagevejledning til redskabsrum 280x370 cm Vare nr. 530 089 3200 2800 2113 2153 4200 3700 Læs denne vejledning grundigt igennem. Undersøg om materialelisten stemmer overens med det leverede. Mangler

Læs mere

Powerwall - facadeisolering

Powerwall - facadeisolering Powerwall - facadeisolering 1. Generelt 2. Savning og skæring af Powerwall plader 3. Montering af Powerwall 3,1 Generelt 3,2 Montering af Powerwall 4. Tapening 5. Fastholdelse af Powerwall isolering 1.

Læs mere

Læggevejledning 20-22 mm

Læggevejledning 20-22 mm Læggevejledning 20-22 mm Massivt plankegulv, lamelparket/-plank i 20-22 mm med eller uden gummifuge (gummifuge kun til massiv, gummiliste kun til lamel). Planker med fejl frasorteres inden lægning. Husk:

Læs mere

MONTAGEVEJLEDNING (DK)

MONTAGEVEJLEDNING (DK) MONTAGEVEJLEDNING (DK) Tillykke med Deres nye møbel fra dk3 ROYAL SYSTEM reolen blev tegnet i 1948 af den legendariske danske designer og producent Poul Cadovius. Det var ét af verdens første væghængte

Læs mere

Monteringsvejledning til Massivtræs plankegulve. Huskeliste 1. Plankerne leveres pakket i plastik. Dette er for at beskytte dem under transporten.

Monteringsvejledning til Massivtræs plankegulve. Huskeliste 1. Plankerne leveres pakket i plastik. Dette er for at beskytte dem under transporten. Monteringsvejledning til Massivtræs plankegulve. Huskeliste 1. Plankerne leveres pakket i plastik. Dette er for at beskytte dem under transporten. 2. Inden massiv gulvet leveres skal bygningen være lukket,

Læs mere

Indvendige paneler. Interiør. Indeholder monteringsvejledning

Indvendige paneler. Interiør. Indeholder monteringsvejledning Indvendige paneler Interiør Indeholder monteringsvejledning Moelven indvendige paneler I denne brochure præsenterer vi Moelvens nye program i indvendige paneler. Samtidig kan du finde oplysninger om anvendelse,

Læs mere

Overfladebehandling af udendørs træværk

Overfladebehandling af udendørs træværk Overfladebehandling af udendørs træværk t Anbefale af pr Nemt og effektivt... Naturligvis ll e AFRENSNING OLIERING RENGØRING ofe s sio n e p 2 fe s l sio n e l e An f befalet a ro Indhold Grundafrensning......................

Læs mere

NETTOSKRUER.DK. Skrueguide

NETTOSKRUER.DK. Skrueguide NETTOSKRUER.DK Skrueguide www.nettoskruer.dk info@nettoskruer.dk I denne skrueguide findes forskellige skruetyper med trægevind. De mest almindelige træskruer kaldes også spånpladeskruer. Skruernes skarpe,

Læs mere

PLUS Klink / / / / / Medfølger ikke

PLUS Klink / / / / / Medfølger ikke PLUS Klink 17792-1 / 17792-15 17793-1 / 17793-15 17794-1 / 17794-15 ( varenr. 177002) w w w. p l u s. d k 17798-1 / 17798-15 17799-1 / 17799-15 AKKU xxv Medfølger ikke 17750-1 Skruepose 17747-1 17747-15

Læs mere

PLUS Plank / / / / / Medfølger ikke

PLUS Plank / / / / / Medfølger ikke PLUS Plank 17772-1 / 17772-15 17773-1 / 17773-15 17774-1 / 17774-15 ( varenr. 177005) w w w. p l u s. d k 17778-1 / 17778-15 17779-1 / 17779-15 AKKU xxv Medfølger ikke 17750-1 Skruepose 17747-1 17747-15

Læs mere

Moelven ThermoAsk. Moelven ThermoAsk er et nyt og spændende produkt til dansk byggeri. ThermoAsk Beklædning

Moelven ThermoAsk. Moelven ThermoAsk er et nyt og spændende produkt til dansk byggeri. ThermoAsk Beklædning ThermoAsk Beklædning Moelven ThermoAsk Smukke mørke farvenuancer med stor formstabilitet og styrke Moelven ThermoAsk er et nyt og spændende produkt til dansk byggeri. ThermoAsk, det spændende nye alternativ

Læs mere

Eurothane G Indvendig isolering

Eurothane G Indvendig isolering Indholdsfortegnelse 1. Generelt 2. Savning og skæring af Eurothane G plader 3. Placering af Eurothane G plader 3,1 Generelt 3,2 Montering på træstruktur 3,3 Montering med klæber 3,4 Montering imod inderside

Læs mere

Terrasse og facade. www.keflico.com

Terrasse og facade. www.keflico.com Terrasse og facade i hårdttræ www.keflico.com Miljø FSC certificeret terrasse og facade Miljøet er vigtigt for os alle og derfor er efterspørgslen på miljøcertificeret træ stigende. Keflico ønsker at tilbyde

Læs mere

Montagevejledning til Carport 660 x 330 cm. Vare nr. model 9633314

Montagevejledning til Carport 660 x 330 cm. Vare nr. model 9633314 Montagevejledning til Carport 660 x 330 cm. Vare nr. model 9633314 650 cm 336 cm Læs denne vejledning grundigt igennem. Undersøg om materialelisten stemmer overens med det leverede. Mangler der noget,

Læs mere

Læggevejledning P A R K E T

Læggevejledning P A R K E T Læggevejledning P A R K E T For at opnå et godt resultat er det vigtigt at følge denne vejledning. De mest anvendte konstruktioner er omfattet. Beskrivelser og billeder er vejledende. P A R K E T - O G

Læs mere

T R Æ B E S K Y T T E L S E G E N N E M M E R E E N D 1 2 5 Å R. Wood Care

T R Æ B E S K Y T T E L S E G E N N E M M E R E E N D 1 2 5 Å R. Wood Care T R Æ B E S K Y T T E L S E G E N N E M M E R E E N D 1 2 5 Å R Wood Care 1 Vi sikrer værdierne og miljøet Alle ved, at træ der er Collstrop imprægneret, er effektivt beskyttet mod råd og svamp i årevis.

Læs mere

Græs. Grus. Sand. Flisefødder. Klæb

Græs. Grus. Sand. Flisefødder. Klæb Græs Havefliserne kan lægges direkte på græs. Det er både en nem, hurtig og alsidig lægningsmetode. Ved at placere 20 mm flisen direkte på græsset sikrer du fleksibilitet og mobilitet. Denne metode er

Læs mere

DK / JUNI 2018 MONTAGEVEJLEDNING AMROC VINDTÆT

DK / JUNI 2018 MONTAGEVEJLEDNING AMROC VINDTÆT DK / JUNI 2018 MONTAGEVEJLEDNING AMROC VINDTÆT 2 MOLAND AMROC VINDTÆT MONTAGEVEJLEDNING JUNI 2018 3 Indhold Råvarer... Skematisk angivelse af produktkredsløbets miljøpåvirkninger... Pladens sammensætning

Læs mere

Montagevejledning. Til 70mm huse. Har du grunden, så har vi huset...

Montagevejledning. Til 70mm huse. Har du grunden, så har vi huset... Montagevejledning Til 70mm huse Bjælkehytter Bjælkehuse Træhuse Sommerhuse Fritidshuse Kolonihavehuse Jagthytter Anneks Campinghytter Redskabsrum Lysthuse Har du grunden, så har vi huset... Montagevejledning

Læs mere

Monteringsvejledning 1

Monteringsvejledning 1 Monteringsvejledning 1 Indhold: Introduktion... Huskeliste... Modtagelse og opbevaring... Inden lægning af gulvet... Luftfugtighed og temperatur... Generelt... Opslagstabeller...... 7 Montering på bjælkelag/strøer...

Læs mere

En god terrasse danner ramme om. Træ terrasse i lærketræ

En god terrasse danner ramme om. Træ terrasse i lærketræ EFTER Terrassen er symmetrisk bygget op med en trappe i midten og højbede i siden. Den brede trappe er både pæn og praktisk, men også meget anvendelig som en siddeplads for både børn og voksne. 36 FORNY

Læs mere

w w w. p l u s. d k. Side 1. Side10. Side 14. Side 19. Max 70 kg. Senest revideret Jan 2018

w w w. p l u s. d k. Side 1. Side10. Side 14. Side 19. Max 70 kg. Senest revideret Jan 2018 w w w. p l u s. d k 185276-1 Side 1 DS/EN 71-8 Advarsel kun til privat brug. 12 3 _ Max 70 kg Senest revideret Jan 2018 185274-1 Side10 Side 14 18537-1 Læs denne vejledning grundigt igennem. 185278-1 Side

Læs mere

Terrasse og facade I HÅRDTTRÆ. www.keflico.com

Terrasse og facade I HÅRDTTRÆ. www.keflico.com Terrasse og facade I HÅRDTTRÆ www.keflico.com Miljø FSC certificeret terrasse og facade - træ fra bæredygtige kilder Miljøet er vigtigt for os alle og derfor er efterspørgslen på miljøcertificeret træ

Læs mere

DS Facadekassetter og paneler

DS Facadekassetter og paneler DS Facadekassetter og paneler Produktbeskrivelse og montagevejledning Februar 2013 2 DS Stålprofil Andrupvej 9 DK-9500 Hobro Februar 2013 www.ds-staalprofil.dk» Indhold: DS Facadekassetter og paneler s.

Læs mere

MONTAGEVEJLEDNING RAW PLUS FIXED MONTAGEVEJLEDNING FOR RAW PLUS FIXED

MONTAGEVEJLEDNING RAW PLUS FIXED MONTAGEVEJLEDNING FOR RAW PLUS FIXED MONTAGEVEJLEDNING FOR RAW PLUS FIXED Vindspærre Dampspærre Placering i væg, tag og loft Dampspærren skal placeres på den varme side af isoleringen i boliger så tæt som muligt på de opvarmede rum. Erfaringsmæssigt

Læs mere

w w w. p l u s. d k. Side 1. Max 70 kg. Side10. Side 14. Side 19. Side 24. Advarsel kun til privat brug.

w w w. p l u s. d k. Side 1. Max 70 kg. Side10. Side 14. Side 19. Side 24. Advarsel kun til privat brug. Side 1 185276-1 DS/EN 71-8 Advarsel kun til privat brug. 12 3 _ Max 70 kg w w w. p l u s. d k Side10 Senest revideret Jan 2019 Side 14 185274-1 18537-1 18536-1 185278-1 Side 19 Side 24 Legetårn medfølger

Læs mere

For at opnå et godt resultat er det vigtigt at følge denne vejledning. De mest anvendte konstruktioner er omfattet. Beskrivelser er vejledende.

For at opnå et godt resultat er det vigtigt at følge denne vejledning. De mest anvendte konstruktioner er omfattet. Beskrivelser er vejledende. Læggevejledning HØRNING Origin massive plankegulve For at opnå et godt resultat er det vigtigt at følge denne vejledning. De mest anvendte konstruktioner er omfattet. Beskrivelser er vejledende. Hørning

Læs mere

Byg den på en weekend

Byg den på en weekend En flydebro er både en smart og nem måde at komme tørskoet ud i robåden. Pontonerne betyder, at broen kan bevæge sig op og ned efter bølgerne og skiftende vandstande, og broen er supersmart som fx fiskeplatform,

Læs mere

HAVEMØBLER & TRÆTERRASSER

HAVEMØBLER & TRÆTERRASSER HAVEMØBLER & TRÆTERRASSER Pleje og vedligeholdelse JUNCKERS.DK 1 WALKING O N DANISH DESIGN JUNCKERS TRÆPLEJE Når du bruger Junckers Træpleje produkter, er du sikker på, at du plejer og vedligeholder dine

Læs mere

Gulvfliser som køkkenbordplade

Gulvfliser som køkkenbordplade Gulvfliser som køkkenbordplade Jennifer og Kristian Obel Romeyke satte nyt køkken i deres 70 er parcelhus for 9 år siden. Valget faldt dengang på et køkken med træbordplader. Allerede efter 6 år var bordpladerne

Læs mere

DK / FEBRUAR 2019 MONTAGEVEJLEDNING WPC TERRASSE NORDIC DECK SHIELD, EASYPLANK ART, EASYPLANK+

DK / FEBRUAR 2019 MONTAGEVEJLEDNING WPC TERRASSE NORDIC DECK SHIELD, EASYPLANK ART, EASYPLANK+ DK / FEBRUAR 2019 MONTAGEVEJLEDNING WPC TERRASSE NORDIC DECK SHIELD, EASYPLANK ART, EASYPLANK+ 2 MOLANDWIMEX WPC TERRASSE MONTAGEVEJLEDNING FEBRUAR 2019 3 MONTAGEVEJLEDNING TIL WPC TERRASSER Nordic Deck

Læs mere

Møbel- & Loftbehandling

Møbel- & Loftbehandling træplejesystem Møbel- & Loftbehandling indendørs Væg- & Loftbehandling Bevar træets lyse, lette udtryk Væg- og loftpaneler af lyst træ gulner naturligt, som tiden går. Hvis du vil bevare et naturligt lyst

Læs mere

Optiform modulhegn. Skab dit eget hegn

Optiform modulhegn. Skab dit eget hegn Optiform modulhegn Skab dit eget hegn SKAB DIT EGET HEGN Et Optiform Modulhegn kan bruges til mange formål: læ, afskærmning, adskillelse, opdeling, hygge, dekoration, osv. Og du vælger selv, hvilket udtryk

Læs mere

Juni 2009 2.132 DK ivarplank. Få mere fritid. stærk fibercementplanke med minimal vedligeholdelse...

Juni 2009 2.132 DK ivarplank. Få mere fritid. stærk fibercementplanke med minimal vedligeholdelse... Juni 2009 2.132 DK ivarplank Få mere fritid stærk fibercementplanke med minimal vedligeholdelse... ivarplank fibercement med mini Med ikilauta ivarplank er er det det slut med at bruge kostbar fritid og

Læs mere

Trin-for-trin-instruktioner Byg hegnet selv

Trin-for-trin-instruktioner Byg hegnet selv Trin-for-trin-instruktioner Byg hegnet selv Typer af hegn Trådhegn Et trådhegn er ret hurtigt at opføre og nok ét af de billigste at vedligeholde. Gabioner (stenkister) Metalkurve fyldte med sten eller

Læs mere

ColorWood fra Moelven. Moelven ColorWood. Fabriksmalet træbeklædning giver besparelser i tid og penge

ColorWood fra Moelven. Moelven ColorWood. Fabriksmalet træbeklædning giver besparelser i tid og penge ColorWood fra Moelven Moelven ColorWood Fabriksmalet træbeklædning giver besparelser i tid og penge Moelven ColorWood Spar Tid og Penge Moelven ColorWood er en industrimalet facadebeklædning i gran. Sammenlignet

Læs mere

Generel montagevejledning for opsætning af balkon.

Generel montagevejledning for opsætning af balkon. Generel montagevejledning for opsætning af balkon. Moduler, bolte og alle samledele tælles op før montage. Værktøj du skal bruge: Hammer Momentnøgler Skruetvinger Træbjælker (bruges som ben ) Beton- eller

Læs mere

Træ- og facadebeklædning med unik gennemimprægnering og holdbarhed

Træ- og facadebeklædning med unik gennemimprægnering og holdbarhed Træ- og facadebeklædning med unik gennemimprægnering og holdbarhed Det bedste gran Superwood er Verdens Bedste Bræt! Det er gennemimprægneret gran fra udvalgte nordiske skove. Perfekt til smukke, miljøvenlige

Læs mere

HardiePlank. Brædder. www.cembrit.dk

HardiePlank. Brædder. www.cembrit.dk HardiePlank Brædder www.cembrit.dk Smukt som træ med fibercements fordele Det suveræne alternativ til træbrædder HardiePlank brædder har samme struktur og udseende som træbrædder, men er fremstillet af

Læs mere

Linolieprodukter Hvorfor?

Linolieprodukter Hvorfor? Linolieprodukter Hvorfor? Forbrug og påføring af linoliemaling For at kunne beregne, hvor meget træmaling (oliefarver) der er behov for, er det nødvendigt at vide, hvor mange m² der skal males, hvor mange

Læs mere

- made by Wimex. 100 % bambus frit

- made by Wimex. 100 % bambus frit - made by Wimex 100 % bambus frit Nordic Deck er komposit terrassebrædder til den bedst mulige pris Det betyder ikke, at der er gået på kompromis med kvaliteten, og Nordic Deck er derfor et perfekt valg,

Læs mere

Generel montagevejledning for opsætning af Glas-balkon

Generel montagevejledning for opsætning af Glas-balkon Læs denne brugs- og montagevejledning grundig inden opsætning. Hverken producent eller importør kan holdes ansvarlig ej heller erstatningspligtig for skader forvoldt på personer eller ejendom, som er forårsaget

Læs mere

Velkommen TIL vores verden

Velkommen TIL vores verden Sibirisk Lærk Det naturlige og miljørigtige valg Velkommen TIL vores verden Vælg Sibirisk Lærk fra Wimex og få: Lang levetid Stor styrke Smuk glød»» minimalt vedligehold www.wimex.dk 1 Vi står klar til

Læs mere

Keflico A/S - Specialister i hårdttræ og plader gennem mere end 60 år. Terrasse og facade I HÅRDTTRÆ. www.keflico.com

Keflico A/S - Specialister i hårdttræ og plader gennem mere end 60 år. Terrasse og facade I HÅRDTTRÆ. www.keflico.com Keflico A/S - Specialister i hårdttræ og plader gennem mere end 60 år 2015 Terrasse og facade I HÅRDTTRÆ www.keflico.com Indhold Terrassesortiment 2015... side 3 Terrasse tilbehør... side 10 Forarbejdning

Læs mere

Læggevejledning FEB. 2004

Læggevejledning FEB. 2004 Læggevejledning P L A N K E R For at opnå et godt resultat er det vigtigt at følge denne vejledning. De mest anvendte konstruktioner er omfattet. Beskrivelser og billeder er vejledende. P A R K E T - O

Læs mere

gennemfarvet facadeplade

gennemfarvet facadeplade power board gennemfarvet facadeplade POWER BOARD POWER BOARD C facadeplader gennemfarvet fibercementplade i 3 farver Bredde mm 1200 Længde mm 2400 Tykkelse mm 8 Vægt kg pr. plade 33,41 Vægt kg pr. m 2

Læs mere

EG Slotsplanke. Planker til fastmontering på strøer, svømmende samt fuldklæbning.

EG Slotsplanke. Planker til fastmontering på strøer, svømmende samt fuldklæbning. Planker til fastmontering på strøer, svømmende samt fuldklæbning. 1 Dimensioner Tykkelse: Bredde: Længde: 21 mm 260 mm 1200 + 2400 mm Opbygning Hørning Slotsplanke leveres lamineret af 6 mm europæisk eg,

Læs mere

Monteringsvejledning Surestep PUR, Safestep, Safestep Grip og Safestep R12

Monteringsvejledning Surestep PUR, Safestep, Safestep Grip og Safestep R12 Monteringsvejledning Surestep PUR, Safestep, Safestep Grip og Safestep R12 Forudsætninger Underlaget skal være jævnt og tørt, uden revner og have en tilstrækkelig styrke. Ved lægning uden fugtisolering

Læs mere

DET NATURLIGE OG MILJØRIGTIGE VALG

DET NATURLIGE OG MILJØRIGTIGE VALG SIBIRISK LÆRK DET NATURLIGE OG MILJØRIGTIGE VALG VELKOMMEN TIL VORES VERDEN VÆLG SIBIRISK LÆRK FRA WIMEX OG FÅ: LANG LEVETID STOR STYRKE SMUK GLØD»» MINIMALT VED- LIGEHOLD www.wimex.dk 1 VI STÅR KLAR TIL

Læs mere

DET NATURLIGE OG MILJØRIGTIGE VALG

DET NATURLIGE OG MILJØRIGTIGE VALG SIBIRISK LÆRK DET NATURLIGE OG MILJØRIGTIGE VALG VELKOMMEN I VORES VERDEN VÆLG SIBIRISK LÆRK FRA WIMEX OG FÅ: LANG LEVETID STOR STYRKE SMUK GLØD»» MINIMALT VED- LIGEHOLD www.wimex.dk 1 VI STÅR KLAR TIL

Læs mere

Isola To-lags Dækning

Isola To-lags Dækning Isola To-lags Dækning Isola Kraftunderlag Light Isola Kraftunderlag SBS Isola Svejseoverlag Light Isola Svejseoverlag SBS Tørre og sunde huse! Mekanisk fastgørelse Generelt Tagbelægningerne består af kraftige

Læs mere

Facade Nr. 5.1.55 Dato 02/06. Mere fritid med... Facadebeklædning. ivarplank. fibercement. inspireret af naturen. minimal vedligeholdelse

Facade Nr. 5.1.55 Dato 02/06. Mere fritid med... Facadebeklædning. ivarplank. fibercement. inspireret af naturen. minimal vedligeholdelse Facade Nr. 5.1.55 Dato 02/06 Mere fritid med... Facadebeklædning ivarplank fibercement inspireret af naturen minimal vedligeholdelse Her er mere fritid Minimal vedligeholdelse ivarplank kræver ikke den

Læs mere

Montagevejledning til Carport 660 x 650 /330 cm. Vare nr. model 9633312

Montagevejledning til Carport 660 x 650 /330 cm. Vare nr. model 9633312 Montagevejledning til Carport 660 x 650 /330 cm. Vare nr. model 9633312 660 cm 650 cm 336 cm Læs denne vejledning grundigt igennem. Undersøg om materialelisten stemmer overens med det leverede. Mangler

Læs mere

NORD. Montage-, drift- og vedligeholdelsesvejledning BÆNK PLINT. STOL (fast og drejelig) BORD ARMLÆN

NORD. Montage-, drift- og vedligeholdelsesvejledning BÆNK PLINT. STOL (fast og drejelig) BORD ARMLÆN NORD Montage-, drift- og vedligeholdelsesvejledning 1500 486 207 387 BÆNK 1500 420 PLINT 486 486 207 387 STOL (fast og drejelig) 1500 640 750 750 BORD ARMLÆN Bænk Plint Bord Stol (fast) Stol (drejelig)

Læs mere

DESIGN KVALITET ISOLATION BETJENING & VEDLIGEHOLDELSE

DESIGN KVALITET ISOLATION BETJENING & VEDLIGEHOLDELSE DESIGN KVALITET ISOLATION BETJENING & VEDLIGEHOLDELSE BETJENING AF FOLDEDØRE LIGE FLØJANTAL Lukket Position Er døren monteret med terrassedørsgreb skal alle greb stå i lodret position. Er den gående dør

Læs mere