Stævnehuskeseddel. Adgang til Buddinge skole:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Stævnehuskeseddel. Adgang til Buddinge skole:"

Transkript

1 Stævnehuskeseddel Adgang til Buddinge skole: Hallen: Den kommunale vagts telefonnummer , hvis der er eller opstår et problem med lokalerne. Ofte er vi de sidste, der forlader skolen efter et stævne, så det er vigtigt, at vi låser både hallen og skolen med nøglebrikken. Det koster kroner, hvis vagten tilkaldes uden en god grund! Serviceleder Carsten Pedersen har telefonnumrene (skolen) og (mobil). Han kan kontaktes, hvis der opstår et eller andet problem. Han er ikke forpligtet til at svare uden for normal arbejdstid, men vil ofte kunne tilrettevise en løsning. Nøglebrikken virker til selve skolen, hallen, rekvisitrummet, køkkenet, toiletterne i foyeren og gangen til klubskabene. Vores almindelige nøgle virker til omklædningsrummene. Herudover har vi vores nøgle til klubskabene. Stævnelederen sørger for at have bekræftelse på det reserverede stævnetidspunkt. Er der problemer, så kan tiden altid ses på foreningsportalen: Der kan opsættes net på 5 badmintonbaner eller 3 volleyballbaner. Nethøjder: Level-0, -1, -3, -4: 2,00m Level-2: 2,24m Level-5: 2,10m Teen-1, -2, -3: 2,15m, HU17 dog 2,24m Teen-4: 2,24m; DU15 dog 2,15m; HU17 dog 2,35m Hvis der kun skal benyttes 4 badmintonbaner eller 2 volleyballbaner, så kan den midterste bane eventuelt friholdes (evt. som træningsbane). Banenumrene starter til venstre i hallen i forhold til indgangsdøren. Banenumrene sættes fast med gaffertape. Der er to skilte med hver sit nummer de skal kunne ses fra hver sin side. Den venstre indgangsdør holdes åben (så ingen får en dør i hovedet), mens den højre holdes lukket. Vi må ikke opstille borde eller bænke i hallen. Der er ikke en brugbar mikrofon i hallen. Vi kan låne en mikrofon og højttaler af servicelederen. Dette skal i så fald ske i god tid inden stævnet. I boldkassen i rummet med boldene forefindes to pinde med øskner i begge ender. Hver pind ophænges med snor over hver sin basketballkurv på væggen nærmest indgangen. Her påsættes så turneringsplanen og resultaterne med malertape. Herudover opsættes reglerne for det relevante level på indersiden af den ene dør til hallen. Her opsættes også reglerne for stillingsberegning og stævnebodens prisliste. Pointtavler forefindes i klubskabene i rekvisitrummet. Æggeure forefindes i klubskabet i kassen mærket Stævne. Der placeres mindst 4 papiraffaldssække i hallen (foret med sort plastiksæk).

2 Toiletter: Tjek alle toiletter for sæbe, toiletpapir og viskestykke. Der suppleres fra egne beholdninger, hvis der er mangler. Husk at indsamle efter stævnet! Opsætning af vejviserskilte mv. (med gaffertape): Klublogoskilte: 1) ved siden af hoveddøren; 2) ved det grønne skilt, når man skal dreje til højre; 3) ved boldhal-skiltet ved toppen af trappen. 1 Omklædningsrum med pil opsættes på hver sin søjle for enden af trappen. Omklædningsrum uden pil opsættes på døren til omklædningsgangen. Der må ikke ryges i forhallen, men vi opsætter alligevel et skilt med Rygning forbudt på en af søjlerne. Toilet-skilt opsættes på døren til de tre toiletter i foyeren. Stævnekassen, indhold: Fordelerdåse til elkedel og køleskab. Forlængerledning til stævnebord. Gaffertape til opsætning af vejviserskilte og banenumre. Saks (til snor og plaster). Ekstra snor. Malertape til opsætning af resultater. Tommestok til eventuel opmåling af nethøjde (husk, at der også er en målepind på stangvognen). Møntfordeler. Mappe med skilte og banenumre. Pose med kuglepenne til kampskemaer. Pose med ekstra fløjter til dommere. Brochurer med OK Benzin + OK-flag, der skal ophænges. Brochurer om kost (fra Team Danmark). Mad-og-sport-brochurer findes i særskilt kasse. 1 Der skal laves nye skilte de gamle er forsvundet.

3 Stævneboden: Jan medbringer 2 bukke. Bordpladen er en plade fra rekvisitrummet (der skal mindst to til at bære den!). Dug(e) tages fra klubskabet. Lager af sodavand og andre drikkevarer forefindes i klubskabet. Der er tre papkasser med engangsservice, rengøringsmidler og sække/poser samt en eller 2 plastkasser med kaffe/te (og en masse andet) i klubskabet. Diverse brochurer lægges på bordet findes i stævnekassen. En demo-sandwichbolle til fremvisning. Stævnebodsliste kan eventuelt opsættes på skoletavlen. Prislister opsættes på skoletavle, køkkendør og på bordet. Jan medbringer pengekasse møntfordeler findes i stævnekassen. En papiraffaldssæk placeres ved stævneboden og en enkelt for foden af trappen mod indgangsdøren. Stævnebodsklokke. Salgsboden praktik: Jan medbringer: 1 kroner: 40 kroner 2 kroner: 60 kroner 5 kroner: 100 kroner 10 kroner: 200 kroner 20 kroner: 400 kroner I alt: 800 kroner Stævnelederen bør med jævne mellemrum fjerne de største pengesedler fra pengekassen og placere dem et mere sikkert sted, så svage sjæle ikke bliver fristet. Stævnelederen sørger for en prisliste. Stævnelederen sørger for en liste over bodtjanser, f.eks. 2 ad gangen á 1 time.

4 Køkkenet: I køkkenet kan der være enkelte remedier til opvask og sorte sække samt ekstra toiletpapir men regn ikke med dette. Der er rengøringsmidler, opvaskebørste og karklude i en papkasse i klubskabet. Der er viskestykker i nogle plastikposer. Der er elstik til f.eks. elkedel og køleskab. Fordelerdåse ligger i stævnekassen. Det lille køleskab tændes med det samme, så ost, skinke og mælk kan holdes afkølet. Grønt skal holdes ude af køleskabet, da det har tendens til at blive frosset. Der isættes sort plastiksæk i affaldsspanden. Ved oprydning lukkes sækken og transporteres sammen med det andet affald fra papiraffaldssækkene til containeren på parkeringspladsen ved foden af bakken til hovedindgangen. I køkkenforrummet står der en sodavandsautomat, som vi ikke skal bruge, da den tilhører Søborg Boldklub. Der er en elkedel i klubskabet og filtre, tragt, kaffe, 2 termokander, plasticbægre, mælkekande og sukkerbeholder. Der indkøbes mælk og sukker efter behov. Elkedlen benyttes også til te. Der indkøbes tebreve efter behov. Der er en termokande til te. I klubskabet er der 2 spækbrætter, osteskærer med klinger, køkkenkniv, brødkniv, urtekniv og skrællekniv samt smøreknive. Så kan der produceres sandwichboller og grønt med videre. I klubskabet er der 2 runde serveringsbakker, 3 almindelige serveringsbakker og 4 hvide skåle samt 2 fade med låg til kage. Der er alufolie, plastfolie og frostposer til overdækning og indpakning i en papkasse i klubskabet. Stævnebordet: Der er to opklappelige borde i køkkenet. Det ene opsættes vinkelret på vores tavle. Der hentes en stol i rekvisitrummet eller fra foyeren. Det andet opsættes på den anden side af døren til omklædningsgangen. På det ene bord placeres printer og pc samt stævnepapirer. Forlængerledningen trækkes fra stik lige inden for køkkenet (stik ved boldpumpen). Stævnelederen sørger for pc, printer, ekstra blækpatroner/toner og masser af papir. Stævnelederen sørger for et print af stævneinformationen fra nettet. Stævnelederen sørger for kamera til fotografering af de bedst placerede hold (medaljeholdene) og eventuelle stemningsbilleder (!). Husk oplader til kameraet. Stævnelederen sørger for stævnetelefonen, inkl. oplader. På det andet bord placeres medaljer og diplomer og eventuelt kampskemaer. På dette bord placeres tillige lægetasken og stævnekassen. Lægetasken indeholder isposer, forbinding, tape, plaster, saks og Panodil. Ved brug af kampskemaer udlægges et stykke malertape på langs af bordet, så det bliver delt i to dele. Herpå skrives banenumrene, så kampskemaerne kan afhentes af holdene, når stævnelederen ikke lige er på pinden.

5 Selve stævnet og dets afvikling: Ved problemer kan SVBK kontaktes: Henrik Petersen ( ) eller Simon Øksnebjerg ( ). Stævnelederen medbringer stævnevejledning (tjekliste) for det relevante level, spilleregler og vejledning, regler ved stillingsberegning samt vejledning til turneringsregneark. Stævnelederen medbringer materialet fra SVBK: Medaljer og tilstrækkeligt med kampskemaer (Kids & Teens) samt diplomer (Kids), og eventuelt klistermærker med level. Den sportslige leder afholder det introducerende trænermøde. Stævnelederen deltager for at opsamle om alle er kommet. På mødet gøres og fortælles følgende (som gentages, når børnene efterfølgende kaldes sammen til velkomst og orientering): o Det gentjekkes, at alle hold er ankommet (så ved man også, at de er kommet til trænermødet!). o Sportslige og spilletekniske fokuspunkter (gerne fra den sportslige leder (kidsvejleder)). o Antallet af hold i den enkelte turnering oplyses. o Turneringsformen, bl.a. semifinaler. o Kamplængde i tid, eventuelt maksimum, og eventuel anvendelse af æggeur. o Antallet af sæt, f.eks. kan indledende kampe være over kun 2 sæt. o På Level-0 kan det være, at man måske kun spiller til 3 point. o Antallet af point, der spilles til og måske startes der ved 11-11, 7-7 eller 4-4. o Formodet sluttidspunkt. o Banernes placering. o Placering af resultater. o Placering af regler. o Placering af kampskemaer og diplomer. o Intet spil bag banerne. o Kun coaches og udskiftningsspillere mellem banerne. o Reklame for sund bod. o Ekstra toiletter i forhallen. Turneringsplanen (og de første kampskemaer) uddeles om muligt under trænermødet, hvis alle hold har meldt sig i god tid inden trænermødet. Turneringsplanen ophænges på resultatpindene. Med to turneringer er der en pind til hver og ved en enkelt turnering, så opsættes samme information to steder. Stævnelederen udskriver og uddeler kampskemaer (Level-2/3/4/5 & Teens). Stævnelederen er igangsætter af en ny kamp, straks når en kamp er færdig, hvis holdene ikke selv finder ud af dette Stævnelederen indtaster, udskriver og opsætter resultater løbende. Stævnelederen uddeler diplomer, når disse senere efterspørges. Stævnelederen uddeler medaljer/pokaler. Stævnelederen tager billeder af de hold, der får medaljer. Stævnelederen uploader og indsender stævneresultatet til SVBK, inkl. billeder og evaluering.

Vejledning til Turneringsregneark for Kidsvolley Level 3-4, TeenVolley & Let s Volley

Vejledning til Turneringsregneark for Kidsvolley Level 3-4, TeenVolley & Let s Volley Vejledning til Turneringsregneark for Kidsvolley Level 3-4, TeenVolley & Let s Volley Undertegnede har for DVBF udviklet det regnearksbaserede turneringssystem, som vi benytter til afvikling af kidsvolley

Læs mere

TÅSTRUPGÅRD. Beboerhus manual

TÅSTRUPGÅRD. Beboerhus manual TÅSTRUPGÅRD Beboerhus manual INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen 3 Rygning 3 Låsesystemet og alarmer 4 Udlejningspriser 5 Max personer 5 Mødestedet 6 Fastgørelse af duge og lign 6 Efter brug 6 Rengøring 6 Affald

Læs mere

Teenvolleyskoleturnering for 30 hold 3 timer fra 9.00 til 12.00

Teenvolleyskoleturnering for 30 hold 3 timer fra 9.00 til 12.00 Teenvolleyskoleturnering for 30 hold 3 timer fra 9.00 til 12.00 Det overordnede program 9.00 Alle mødes omklædte i hallen til velkomst, holdene fordeles ud påbanerne og Teenvolleyvises. 9.25 Der spilles

Læs mere

Teenvolleyskoleturnering for 20 hold 3 timer fra 9.00 til 12.00

Teenvolleyskoleturnering for 20 hold 3 timer fra 9.00 til 12.00 Teenvolleyskoleturnering for 20 hold timer fra 9.00 til 2.00 Det overordnede program 9.00 Alle mødes omklædte i hallen til velkomst, holdene fordeles ud påbanerne og Teenvolleyvises. 9.2 Der spilles Teenvolley

Læs mere

file://c:\privat\backup-2009-04-28\sengeloese.dk\arbejdskort.htm

file://c:\privat\backup-2009-04-28\sengeloese.dk\arbejdskort.htm Side 1 af 16 følgende aktivitet Formand Aflopningsfest Aflopningsfestudvalget ( nye kræfter søges, henvendelse Marianne Neumann 43521747 ) Finde en dato for festen Bestilling af lokaler ( Halpersonalet

Læs mere

Toughroad: Manual for spillederen

Toughroad: Manual for spillederen (Sidst revideret 20.05.2014) Toughroad: Manual for spillederen Indholdsfortegnelse Du er er i centrum...2 Fase 1 Du får opgaven overdraget...2 Sæt dit team...3 Kontakten til spilstedet...4 Mail 1 og materialekasse...4

Læs mere

Quick Start Guide til ST-3

Quick Start Guide til ST-3 Quick Start Guide til ST-3 Indhold Forord... 3 Modtagelse af alarmen... 4 Udpakning af alarmen... 5 Navigation i alarmens menuer... 6 Koder generelt... 7 Ændring af administrator-kode... 7 Ændring af bruger-kode...

Læs mere

Lync møde videokonference

Lync møde videokonference 2014 Lync introduktion Lync møde videokonference 1 Kontrollerer at dit udstyr er klargjort og parat 1 Hvordan det virker 1 Udstyr 1 Lyd 1 Video 3 Eksterne partnere og Lync 3 Ad hoc møde med interne og

Læs mere

FESTIVAL 2011. STØTTEFORENINGEN Klub Ungdommens Hus Fritidscenter INFORMATIONSPJECE MEDARBEJDERE ØLSALG ARENA SYD

FESTIVAL 2011. STØTTEFORENINGEN Klub Ungdommens Hus Fritidscenter INFORMATIONSPJECE MEDARBEJDERE ØLSALG ARENA SYD FESTIVAL 2011 STØTTEFORENINGEN Klub Ungdommens Hus Fritidscenter INFORMATIONSPJECE MEDARBEJDERE ØLSALG ARENA SYD Stadenummer på vores ølbod er 11-204 Tlf. nr. til vores ølbod er under festivalen 30 69

Læs mere

Et øvelseskatalog der får elevernes kreative evner til at blomstre

Et øvelseskatalog der får elevernes kreative evner til at blomstre Et øvelseskatalog der får elevernes kreative evner til at blomstre Sociale lege 4 Samarbejdsøvelser 8 Kreative øvelser 14 Idégenerering 18 Hjernegymnastik 25 Pjattelege 28 Sociale lege Rækkefølge-leg

Læs mere

At flytte hjemmefra. Af Per T Madsen

At flytte hjemmefra. Af Per T Madsen Af Per T Madsen Copyright Alle rettigheder forbeholdes. Det gælder dele af og hele materialet. Forfatteren ønsker værket sikret mod ændringer, for at undgå at komme til at lægge navn til andet tekstindhold

Læs mere

Husorden i ejerforeningen Kærhusene

Husorden i ejerforeningen Kærhusene Husorden Indholdsfortegnelse 1. Forord 2. Affald 2.1. Generelt 2.2. Brug af skralderum 2.3. Brug af storskraldsrum 3. Fællesarealernes renholdelse 3.1 Gårdanlæg 3.2 Grillning 4. Skilte 5. Vaskeri 6. Tørrerum

Læs mere

Afvikling af Boulder DM

Afvikling af Boulder DM Dansk Klatreforbund Afvikling af Boulder DM Indhold: 1. Indledning... 2 2. Konkurrencens format... 2 3. Dommere... 2 4. Forberedelse og planlægning... 3 5. Point... 3 6. Program... 4 7. Tilmelding... 4

Læs mere

IF Frem Bjæverskov Fodbold Trænerhåndbog Den orange tråd

IF Frem Bjæverskov Fodbold Trænerhåndbog Den orange tråd IF Frem Bjæverskov Fodbold Trænerhåndbog Den orange tråd Indledning Vision 2020 Den orange tråd er at skabe en klar målsætning for fodboldafdelingen om, hvor klubben står, og hvilke mål der skal arbejdes

Læs mere

Dansk Krolf Union DKU Stævner

Dansk Krolf Union DKU Stævner 28. april Generelt I skrivende stund afvikler DKU 3 stævner, der alle giver point til verdensranglisten. DM er kun for spillere der er medlem af en klub under DKU. VM og VM for par er åbne stævner, hvor

Læs mere

Håndbog for beboere i kollegiet

Håndbog for beboere i kollegiet Håndbog for beboere i kollegiet Det Grønlandske Hus i Aarhus Dalgas Avenue 52 8000 Aarhus C Tlf: 86 11 02 88 E-mail: aarhus@glhus.dk www.groenlandskehus.dk Lidt om kollegiets formål og historie Med denne

Læs mere

A/B Hedebygade 16-18 December 2009

A/B Hedebygade 16-18 December 2009 A/B Hedebygade 16-18 December 2009 1 Indhold Om AB... 4 Ansvarlighed... 4 ADSL... 4 Altan... 4 Altan beklædning... 5 Arbejdsdage... 5 Bagtrappe... 5 Det er et gammelt hus... 5 Ekstern venteliste... 5 Farvekoder...

Læs mere

Vejledning for turneringsledere

Vejledning for turneringsledere Vejledning for turneringsledere Formål: I bestræbelserne på at sikre en ensartet og høj kvalitet i afviklingen af sæsonens mange klubturneringer i Sorø Golfklub har turneringsudvalget fundet det væsentligt

Læs mere

AKTIVITETSFORSLAG til læreren

AKTIVITETSFORSLAG til læreren Røde Kors Blegdamsvej 27 2100 København Ø Tlf. 3525 9200 info@rodekors.dk AKTIVITETSFORSLAG til læreren Vi har samlet en række forslag til klasseaktiviteter i forbindelse med en emneuge om Afrika. Aktiviteternes

Læs mere

1. dag på lejren Tæl kassen op! Overdragelse af værtshuset. Første aften

1. dag på lejren Tæl kassen op! Overdragelse af værtshuset. Første aften Værtshusmanual 2015 I denne manual kan du læse, hvordan værtshuset fungerer på kvindelejren. På Kvindelejren betaler vi øl, vand, sprut og vores varme bad med klistermærker (mærker), som kvinderne køber

Læs mere

Håndbog for vejledere i Edb-banden

Håndbog for vejledere i Edb-banden side 1 Håndbog for vejledere i Edb-banden Indholdsfortegnelse Emne: Side Indholdsfortegnelse 1 Edb-bandens navn, formål, organisation, hjemsted og økonomi 2 Edb-bandens start 3 Edb-bandens driftsopgaver

Læs mere

AVNØ. har svaret på det meste

AVNØ. har svaret på det meste AVNØ har svaret på det meste Velkommen til Avnø Naturcenter Har du et spørgsmål? Find svar på de fleste praktiske spørgsmål i Avnø ABC. Avnø Naturskole: Naturskolen er en del af Avnø Naturcenter og drives

Læs mere

BRUGER VEJLEDNING. dukapc ApS 2013 - www.dukapc.dk

BRUGER VEJLEDNING. dukapc ApS 2013 - www.dukapc.dk 77 34 18 18 Ring t il kund eservi hvis d ce u har b for hjæ rug lp! BRUGER VEJLEDNING dukapc ApS 2013 - www.dukapc.dk Udpakning og tilslutning af dukapc... 2 Første gang dukapc startes... 3 dukapc er klar

Læs mere

Andelsboligforeningen Peter Fabers Gade 5-19. ABC for andelshavere

Andelsboligforeningen Peter Fabers Gade 5-19. ABC for andelshavere Andelsboligforeningen Peter Fabers Gade 5-19 ABC for andelshavere Opdateret februar 2013 Hvad betyder det at bo i en andelsboligforening? Først vil vi gerne byde dig velkommen til vor andelsboligforening,

Læs mere

Hvordan gør de professionelle?

Hvordan gør de professionelle? Hvordan gør de professionelle? ( Oversat af Ivan Larsen, Samsø Dart Club, Marts 2010 fra How the Pros do it af: Ken Berman 1999 ) Der er to aspekter i det at blive en god dartspiller, det er præcision

Læs mere

Meget Bedre Møder. Fordi livet er for kort til dårlige møder! En gratis e-bog udgivet af Projekt Arbejdsglæde

Meget Bedre Møder. Fordi livet er for kort til dårlige møder! En gratis e-bog udgivet af Projekt Arbejdsglæde Meget Bedre Møder Fordi livet er for kort til dårlige møder! En gratis e-bog udgivet af Projekt Arbejdsglæde Sådan går du fra Til Hvad er det bedste møde du har været til? Tænk tilbage til et rigtig godt

Læs mere

SKOLELEDERMANUAL. 2013 / version 1.0

SKOLELEDERMANUAL. 2013 / version 1.0 SKOLELEDERMANUAL 2013 / version 1.0 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Indhold Side Velkommen 2 Nyt og Vigtigt 3 6 Arbejdsplan før afviklingen 7 11 Arbejdsplan under afviklingen 12 17 Arbejdsplan

Læs mere

Maj 2014. Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910 Frederiksberg C

Maj 2014. Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910 Frederiksberg C Maj 2014 Hovedbiblioteket Falkoner Plads 3 2000 Frederiksberg T 38 21 18 08 E biblioteket@frederiksberg.dk Biblioteket Godthåbsvej Godthåbsvej 85A 2000 Frederiksberg Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910

Læs mere

Hvad tænker du på? Det Kriminalpræventive Råd Odinsvej 19 2600 Glostrup. Tlf. 45 15 36 50 eller 43 44 88 88 dkr@dkr.dk www.dkr.dk

Hvad tænker du på? Det Kriminalpræventive Råd Odinsvej 19 2600 Glostrup. Tlf. 45 15 36 50 eller 43 44 88 88 dkr@dkr.dk www.dkr.dk Hvad tænker du på? Det Kriminalpræventive Råd Odinsvej 19 2600 Glostrup Tlf. 45 15 36 50 eller 43 44 88 88 dkr@dkr.dk www.dkr.dk Forældrenetværk Forældrenetværk er grupper af forældre, der ønsker at sætte

Læs mere