1. Ledelsesberetning om selskabets virksomhed i det forløbne år.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1. Ledelsesberetning om selskabets virksomhed i det forløbne år."

Transkript

1 Den 12. december 2018, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Ambu A/S på Hotel Scandic Copenhagen, Vester Søgade 6, 1506 København. Til stede var 212 personer med adgangskort, heraf 161 med stemmeret og 51 uden stemmeret. Generalforsamlingen var indkaldt med følgende dagsorden: 1. Ledelsesberetning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 2. Forelæggelse af årsrapport og koncernregnskab til godkendelse. 3. Forelæggelse af vederlagsrapport til godkendelse 4. Bestyrelsens forslag om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport. 5. Godkendelse af bestyrelsens vederlag for regnskabsåret 2018/ Valg af formand for bestyrelsen 7. Valg af næstformand for bestyrelsen 8. Valg af øvrige medlemmer til bestyrelsen 9. Valg af revision. 10. Forslag fra bestyrelsen: 10.1 Bemyndigelse til bestyrelsen til erhvervelse af egne aktier 10.2 Opdatering af vederlagspolitik, herunder overordnede retningslinjer for incitaments aflønning af bestyrelse og direktion 11. Bemyndigelse til dirigenten. * * * * *

2 2/9 Bestyrelsens formand, Jens Bager, bød velkommen til generalforsamlingen og gav ordet til advokat Niels Kornerup, som bestyrelsen, i henhold til 14 i selskabets vedtægter, havde udpeget til dirigent på generalforsamlingen. Dirigenten konstaterede med generalforsamlingens tilslutning, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt og beslutningsdygtig. Dirigenten oplyste, at det ved indgangskontrol, umiddelbart inden generalforsamlingens start, var konstateret, at nominelt kr ,00 aktier ud af i alt nominelt kr ,50 aktier (efter fradrag for selskabets egne aktier) var repræsenteret, og at stemmer ud af i alt stemmer (ligeledes efter fradrag for selskabets egne aktier) var repræsenteret på generalforsamlingen. Dirigenten oplyste endvidere, at A-aktionærerne var repræsenteret med i alt stemmer, hvilket udgjorde 76,12% af de tilstedeværende stemmer. Dirigenten gjorde opmærksom på, at der efter 101, stk. 5 i selskabsloven skal foreligge en fuldstændig redegørelse for stemmeafgivelsen ved hver beslutning, uanset at resultatet af afstemningen måtte ligge rimelig klart, og at en sådan redegørelse derfor også skal foreligge, selv hvor det entydigt kan fastslås, hvad resultatet af afstemningen bliver. Da det er muligt at fravige redegørelsen, hvis aktionærerne er enige herom, foreslog dirigenten, at man, for at sikre en smidig afvikling af generalforsamlingen, kun gennemfører en skriftlig afstemning, hvis der er tvivl om, hvorvidt et forslag er vedtaget. Forsamlingen tilsluttede sig, at den fuldstændige redegørelse ikke blev aflagt. Dagsordenens punkt 1-4 blev behandlet samlet. Ad 1-4: 1. Ledelsesberetning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 2. Forelæggelse af årsrapport og koncernregnskab til godkendelse. 3. Forelæggelse af vederlagsrapport til godkendelse 4. Bestyrelsens forslag om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport. Bestyrelsens formand Jens Bager aflagde sin mundtlige beretning.

3 3/9 Den administrerende direktør Lars Marcher gennemgik årsregnskab og koncernregnskab samt redegjorde for det forgangne år. Derudover præsenterede Lars Marcher de finansielle mål for 2018/19. Jens Bager gennemgik herefter overskudsdisponeringen og gav ordet til dirigenten. Dirigenten takkede for ledelsens beretning og forelæggelsen af årsrapporten. Dirigenten oplyste, at årsrapporten forelå underskrevet af bestyrelse og direktionen og med revisionspåtegning uden forbehold eller supplerende kommentarer, jf. side i årsrapporten. Dirigenten oplyste, at årets resultat udviste et overskud på 337 mio. kr., jf. side 36 i årsrapporten. Dirigenten oplyste endvidere, at bestyrelsen foreslår udbetaling af et udbytte på 101 mio. kr. (svarende til 30 % af årets resultat i koncernen), svarende til et udbytte på 0,40 kr. pr. aktie á 0,50 kr. Det resterende overskud foreslås overført til næste år. Dirigenten åbnede for debat og gav ordet til den første taler, Claus Berner Møller fra ATP. Claus Berner Møller takkede for beretningen og gennemgangen af årsregnskabet. Claus Berner Møller oplyste, at ATP vil stemme imod punkt 10.2 om vederlagspolitikken, idet optionsprogrammerne ifølge ATP er for komplekse, og at det er uhensigtsmæssigt med to parallelle optionsprogrammer. Han ønskede Ambu held og lykke med udfordringerne de kommende år. Derefter gav dirigenten ordet til den næste taler, Per Juhl fra Dansk Aktionærforening. 1) Med udgangspunkt i de store kursudsving på Ambu-aktien inden for de seneste måneder, spurgte Per Juhl, om ledelsen fremadrettet vil gøre noget anderledes for at undgå sådanne kursudsving. 2) Dansk Aktionærforening ønskede også at vide, om der kan være aktionærer, som bevidst har misforstået udmeldingerne på kapitalmarkedsdagen med henblik på at få kursen ned og dermed score en gevinst. 3) Endelig spurgte Dansk Aktionærforening, om Ambu når at lancere det nye koloskop inden jul. Per Juhl takkede til slut for både årsrapport og vederlagsrapport på dansk. Dirigenten gav ordet til Jens Bager, som besvarede således: Ad1) Der ligger helt faste regler for, hvordan insidere i et selskab må købe og sælge aktier. I Ambu er det sådan, at der normalt åbnes et vindue, når regnskabet bliver offentliggjort. Dette vindue er åbent i fire uger, hvor alle insidere kan handle. Jens Bager oplyste, at Ambu agter at fortsætte på denne måde. Dirigenten gav dernæst ordet til Lars Marcher for besvarelse af de næste to spørgsmål:

4 4/9 Ad 2) Lars Marcher forklarede, at aktiekursen er baseret på forventninger, resultater og en vis grad spekulation. Ambus adfærd på aktiemarkedet er den samme i dag som for ti år siden. Ledelsen mødes med de aktionærer, som ønsker at mødes med ledelsen, og Ambu deltager på roadshows, og som man kan se på udviklingen i antal aktionærer, så er der stor interesse i at høre om Ambu. Hvad angår spekulation i aktien, forklarede Lars Marcher kursudsvingene med, at da Ambu blev et C25-selskab, købte indeksfondene op i Ambu, hvilket drev en stor efterspørgsel efter Ambu-aktien ligesom sektorskift fra medtech til pharma kan have haft betydning. Hvad angår analytikere, understregede Lars Marcher, at Ambu ikke blander sig i analytikernes måde at anskue Ambu på, men når en analytiker bevidst taler usandt, så er det Ambus holdning at kommentere herpå. Ad 3) Lars Marcher oplyste, at Ambu er i gang med lanceringen af endoskopet. Derefter gav dirigenten ordet til den næste taler Bjørn Hansen. Udover en del generelle kommentarer havde Bjørn Hansen følgende konkrete spørgsmål 1) Bjørn Hansen ønskede en forklaring på Ambus medarbejderaktieordning specifikt vedr. gratisaktier. 2) Bjørn Hansen udtrykte utilfredshed med, at han ikke havde fået adgang til kapitalmarkedsdagen og efterlyste en forklaring på dette. 3) Derudover ønskede Bjørn Hansen et svar på, i hvilke valutaer Ambu kurssikrer og i så fald til hvilke kurser. 4) Bjørn Hansen ønskede endeligt at vide, hvad Ambu betaler i selskabsskat. Jens Bager takkede for gode spørgsmål og festlige kommentarer og besvarede spørgsmålene vedr. aktier. Ad1) Alle medarbejdere inkl. ledelsen har mulighed for at købe aktier for egne midler for op til 2% af den faste årsgage. Såfremt disse aktier holdes i to år, tildeler Ambu hver medarbejder det samme antal aktier vederlagsfrit efter de to år. Jens Bager understregede, at bestyrelsen ikke er en del af denne ordning. De næste spørgsmål besvarede Lars Marcher, som også takkede for de rosende ord fra Bjørn Hansen. Ad2) Lars Marcher beklagede, at Bjørn Hansen havde haft en dårlig oplevelse i forbindelse med kapitalmarkedsdagen. Lars Marcher oplyste imidlertid, at når Ambu afholder kapitalmarkedsdag er det udelukkende for institutionelle investorer, og når Bjørn Hansen var blevet vist ud af konferencelokalet, var det fordi, at han ikke er del af denne målgruppe. Ad 3) Hvad angik valuta, oplyste Lars Marcher, at Ambu ikke foretager aktiv valuta-hedging i nogle valutaer. Ad 4) Sammenlagt er der for 2017/18 betalt selskabsskatter med i alt 40 mio. kr. i de udenlandske datterselskaber. Derefter gav dirigenten ordet til den næste taler Olav Villadsen, som havde nogle praktiske bemærkninger.

5 5/9 Olav Villadsen udtalte, at Ambu skal sikre sig, at Lars Marcher er godt aflønnet, således han bliver i Ambu. Ambu skal udvikle flere fabrikker i USA og evt. i Danmark i stedet for i Kina. Hvad angår engangsskoper vs. flergangskoper udtalte Olav Villadsen, at flergangskoper i hans optik er fortid grundet smittefaren. Lars Marcher kommenterede ovennævnte indlæg og udtalte, at hvad angår genbrugsprodukter kontra engangsprodukter, så er det klinisk bevist, at Ambu har en god sag i forhold til det grønne miljø. Derefter gav dirigenten ordet til den næste taler Investeringschef Anders Schelde fra MP Pension, som oplyste, at MP Pension over de sidste 10 år samlet set har investeret 10 mio. kr. i Ambuaktier. Anders Schelde takkede ledelse og medarbejdere for den flotte historiske indsats. Anders Schelde havde forslag til forbedringspunkter inden for tre områder; diversitet i ledelsen og det øverste ledelseslag generelt, Ambus vederlagspolitik samt Ambus CSR-politik. Da punktet diversitet var på dagsordenen senere på generalforsamlingen, valgte Anders Schelde her kun at fokusere på de to af punkterne. Anders Schelde var tilfreds med, at Ambu har offentliggjort en transparent vederlagsrapport, hvorfor MP vil stemme for denne. Hvad angår vederlagspolitikken understregede Anders Schelde, at MP Pension ikke vil stemme for denne. Begrundelsen er, at der bør være et loft for, hvad værdien af optioner kan udgøre på optjenings- eller udnyttelsestidspunktet og ikke kun på tildelingstidspunktet. Anders Schelde opfordrede derfor bestyrelsen til at overveje dette næste gang, vederlagspolitikken forelægges generalforsamlingen. Hvad angår CSR-rapportering, udtrykte MP Pension tilfredshed med, at Ambu har øget niveauet, og at der er nye indsatsområder, som gerne fremover skal kunne måles både kvalitativt og kvantitativt. Jens Bager takkede for de pæne ord og oplyste, at Ambu i forbindelse med en opdateret vederlagspolitik selvfølgelig vil lytte til de input, der var kommet på dagens generalforsamling inkl. MP Pension. Derefter gav dirigenten ordet til den næste taler, Flemming Als. Flemming Als udtrykte utilfredshed med de store aktiesalg, der har været, men var tilfreds med Lars Marchers køb af aktier for 3 mio. kr. Derefter gav dirigenten ordet til den næste taler, Jørgen Dufour. Jørgen Dufour takkede både Jens Bager, Lars Marcher og Ambus medarbejdere for det flotte resultat. Han bad om, at Ambu fremover har de små, trofaste pensionsinvestorer i tankerne. Hvad angår den seneste medieomtale om, at der inden for mave- og tarmområdet ikke vil være det samme behov for engangsprodukter som i andre endoskopiområder, så ønskede Jørgen Dufour en kommentar fra ledelsen. Lars Marcher valgte at adressere det ene spørgsmål vedr. behov for engangsprodukter inden for gastroskopi. Lars Marcher understregede, at der er brug for engangsprodukter lige meget, hvor man arbejder i kroppen.

6 6/9 Derefter gav dirigenten ordet til Kjeld Beyer, som var tilfreds med, at Ambu har været et af de bedste selskaber til at informere aktionærerne. Dirigenten gav dernæst ordet til Peder Nørgaard, som spurgte til potentielle konkurrenter til Ambu s portefølje af engangsendoskoper. Lars Marcher oplyste, at markedet er meget stort, og det vil være utopi at tro, at Ambu har markedet for sig selv, hvorfor det naturligvis må forventes, at der vil komme konkurrenter. Dirigenten gav derefter ordet til Olav Villadsen for en kort bemærkning. Olav Villadsen ønskede at vide, hvem der specifikt købte de aktier, som Augustinus Fonden solgte. Derudover bad Olav Villadsen om svar på et spørgsmål vedr. rengøring af skoper. Lars Marcher svarede, at Ambu ikke ved, hvem der specifikt købte Augustinus Fondens aktier. Hvad angår spørgsmålet vedr. ascope oplyste Lars Marcher, at Ambus pris herfor er ca kr. Han tilføjede, at flere amerikanske hospitaler bruger underleverandører til rengøring af deres skoper, hvor de ofte betaler op til kr. for rengøring. Da ingen andre ønskede ordet, konstaterede dirigenten herefter med tilslutning fra generalforsamlingen, at at at at bestyrelsens beretning var taget til efterretning af generalforsamlingen, generalforsamlingen havde godkendt årsrapporten og koncernregnskabet, vederlagsrapporten var godkendt, samt generalforsamlingen havde godkendt forslaget til overskudsdisponering. Ad 5: Godkendelse af bestyrelsens vederlag for regnskabsåret 2018/19 Dirigenten oplyste, at generalforsamlingen, som nævnt i formandens beretning, anmodedes om at godkende bestyrelsens vederlag 2018/19. Dirigenten oplyste, at vederlaget blev foreslået uændret, fordelt som følger: Basisvederlag var kr. for menige bestyrelsesmedlemmer. Formandens honorar var 3 gange basisvederlag, dvs kr. Næstformandens honorar var 2 gange basisvederlag, dvs kr. Derudover var hvert medlem af revisionsudvalget og vederlagsudvalgets honorar kr. Formændene for de respektive udvalgs honorar var kr. Jens Bager oplyste, at Ambu har forholdt sig til Anbefalingerne for god Selskabsledelse, og Ambu

7 7/9 følger alle anbefalingerne. Jens Bager oplyste, at Ambu har et mål om at øge antallet af de generalforsamlingsvalgte bestyrelsesmedlemmer fra seks til syv medlemmer og i den forbindelse et ønske om at få valgt et kvindeligt bestyrelsesmedlem. Dette er desværre ikke lykkedes i det forgangne år, men bestyrelsen vil fortsætte dens arbejde med at finde et egnet medlem til valg på generalforsamlingen i I den forbindelse gav dirigenten ordet til Helena G. Hansen fra Best Women. Helena G. Hansen forklarede, at foreningen køber aktier i de virksomheder, som ikke har kvinder i bestyrelsen, hvilket er årsagen til, at de også har aktier i Ambu. De var tilfredse med at se, at Ambu har en målsætning om, at der skal være 40% repræsentation af kvinder i de øverste ledelseslag inden for de næste tre år. Best Women havde følgende spørgsmål: 1) Har Ambu en politik for kvindelig repræsentation i ledelsen? 2) Hvad er andelen af kvinder på laveste, mellemste og højeste niveau i Ambu? Jens Bager svarede, at han var enig i, at diversitet er vigtig. Lars Marcher besvarede pkt. 1 og pkt. 2 og oplyste, at Ambu har 37% kvinder i det øverste ledelseslag og refererede i øvrigt til årsrapporten for flere informationer vedr. dette emne. Dirigenten gav dernæst ordet til Anders Schelde fra MP Pension. Anders Schelde udtrykte forståelse for, at det kan være svært at finde kvinder til en bestyrelse. I den forbindelse udtalte Anders Schelde, at det vil være passende og god praksis at få to kvinder i bestyrelsen. Derudover ønskede Anders Schelde at høre, hvad Ambu gør for at få udenlandske medlemmer i bestyrelsen. Anders Schelde oplyste i øvrigt, at MP Pension har undladt at stemme for genvalg af formanden og for de to senest nyankomne bestyrelsesmedlemmer. Det skulle ikke ses som en mistillid til personerne, men som en mistillid til, hvordan Ambu har behandlet området helt generelt. Jens Bager besvarede spørgsmålet vedr. de udenlandske bestyrelsesmedlemmer. Jens Bager forklarede, at Ambu har et bestyrelsesmedlem, som bor i USA, nemlig Mikael Worning, som til daglig arbejder hos William Demant. Derudover bemærkede Jens Bager, at der er en bred aldersrepræsentation i bestyrelsen med 18 år mellem det yngste og det ældste bestyrelsesmedlem. Da ingen andre ønskede ordet, konstaterede dirigenten med generalforsamlingens tilslutning, at bestyrelsens vederlag for indeværende år var vedtaget. Ad 6 Valg af formand for bestyrelsen Bestyrelsen foreslog genvalg af nuværende bestyrelsesformand Jens Bager. Dirigenten henviste til, at oplysninger om Jens Bager og hans ledelseshverv kunne findes på side 30 i årsrapporten.

8 8/9 Dirigenten konstaterede, at forslaget blev vedtaget med generalforsamlingens tilslutning. Ad 7 Valg af næstformand for bestyrelsen Bestyrelsen foreslog genvalg af nuværende næstformand Mikael Worning. Dirigenten henviste til, at oplysninger om Mikael Worning og hans ledelseshverv kunne findes på side 30 i årsrapporten. Dirigenten konstaterede, at forslaget blev vedtaget med generalforsamlingens tilslutning. Ad 8: Valg af øvrige medlemmer til bestyrelsen Der forelå forslag om genvalg af øvrige medlemmer af bestyrelsen som følger: Allan Søgaard Larsen Christian Sagild Oliver Johansen Henrik Wulff Dirigenten henviste til, at oplysninger om Allan Søgaard Larsen, Christian Sagild, Oliver Johansen og Henrik Wulff og deres ledelseshverv kunne findes på side 30 i årsrapporten. Dirigenten konstaterede, at forslaget blev vedtaget med generalforsamlingens tilslutning. Dirigenten bemærkede, at bestyrelsen herefter bestod af: Jens Bager (formand) Mikael Worning (næstformand) Allan Søgaard Larsen Christian Sagild Henrik Ehlers Wulff Oliver Johansen Thomas Lykke Henriksen (medarbejdervalgt) Jakob Bønnelykke Kristensen (medarbejdervalgt) Jakob Koch (medarbejdervalgt) Ad 9: Valg af revision Bestyrelsen foreslog genvalg af Ernst & Young Godkendt Revisionspartnerselskab.

9 9/9 Dirigenten oplyste, at forslaget om genvalg af Ernst & Young Godkendt Revisionspartnerselskab som selskabets revisor var i overensstemmelse med en anbefaling fra revisionskomitéen, som ikke var påvirket af tredjeparter, og som ikke havde været underlagt nogen aftale med en tredjepart, som begrænsede generalforsamlingens valg af revisor. Dirigenten konstaterede, at der ikke forelå andre forslag til revisor, hvorefter Ernst & Young Godkendt Revisionspartnerselskab blev valgt. Ad 10 Forslag fra bestyrelsen 10.1: Bemyndigelse til bestyrelsen til erhvervelse af egne aktier Bestyrelsen foreslog at bemyndige bestyrelsen til at erhverve egne aktier frem til og med den 11. december 2023 i et omfang op til i alt nominelt kr. aktier svarende til 10 % af selskabets aktiekapital på tidspunktet for indkaldelsen til den ordinære generalforsamling i Prisen for køb af egne aktier måtte ikke afvige med mere end 10 % fra børskursen på selskabets B-aktier på købstidspunktet. Generalforsamlingen tiltrådte forslaget 10.2: Opdatering af vederlagspolitik, herunder overordnede retningslinjer for incitaments- Aflønning af bestyrelse og direktion Bestyrelsen foreslog at opdatere selskabets vederlagspolitik, herunder de overordnede retningslinjer for incitamentsaflønning af bestyrelse og direktion i overensstemmelse med udkast til vederlagspolitik vedlagt som bilag 10.2 til de fuldstændige forslag. Generalforsamlingen tiltrådte forslaget Ad 11 Bemyndigelse til dirigenten Bestyrelsen foreslog, at generalforsamlingen bemyndigede dirigenten til med substitutionsret at anmelde det vedtagne og foretage de ændringer heri, som Erhvervsstyrelsen eller andre myndigheder måtte kræve eller henstille foretaget som betingelse for registrering eller godkendelse, samt løbende at foretage og anmelde sproglige og andre tilretninger uden indholdsmæssig betydning i selskabets vedtægter. Generalforsamlingen tiltrådte forslaget.

10 10/1 0 Eventuelt Kjeld Beyer fremsatte bemærkninger under punktet eventuelt. * * * * * Dirigenten konstaterede, at dagsordenen var udtømt, og takkede generalforsamlingen for god ro og orden.

1. Ledelsesberetning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 2. Forelæggelse af årsrapport og koncernregnskab til godkendelse

1. Ledelsesberetning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 2. Forelæggelse af årsrapport og koncernregnskab til godkendelse År 2014, den 17. december, kl. 16.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Ambu A/S i IDA Mødecenter, Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V. Til stede var 181 personer med adgangskort, heraf 129 med

Læs mere

3. Bestyrelsens forslag om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport

3. Bestyrelsens forslag om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport År 2013, den 12. december, kl. 16.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Ambu A/S i IDA Mødecenter, Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V. Til stede var 128 personer med adgangskort, heraf 92 med

Læs mere

overensstemmelse med 13 i Selskabets vedtægter havde bestyrelsen udpeget advokat Regina M. Andersen til dirigent for generalforsamlingen.

overensstemmelse med 13 i Selskabets vedtægter havde bestyrelsen udpeget advokat Regina M. Andersen til dirigent for generalforsamlingen. Den 24. april 2013 kl. 16.00 afholdtes ordinær generalforsamling iandersen &Martini A/S (CVR-nr. 15 31 37 14) ("Selskabet"), hos Selskabets afdeling på Agenavej 15, 2670 Greve. overensstemmelse med 13

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr Torsdag den 19. april 2018

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr Torsdag den 19. april 2018 Spar Nord Bank A/S - Ordinær generalforsamling, 19. april 2018-129 - Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr. 13737584 Torsdag den 19. april 2018 Torsdag den 19. april 2018 kl. 15.30 afholdtes

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. april 2013 GENERALFORSAMLINGSREFERAT ERRIA A/S CVR-NR

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. april 2013 GENERALFORSAMLINGSREFERAT ERRIA A/S CVR-NR REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 24.04.2013 OG NYE VEDTÆGTER. Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. april 2013 Selskabsmeddelelse nr. 4/2013 GENERALFORSAMLINGSREFERAT ERRIA A/S CVR-NR. 15300574 År 2013,

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 2017/ december 2018 Hotel Scandic Copenhagen

Velkommen til Generalforsamling 2017/ december 2018 Hotel Scandic Copenhagen Velkommen til Generalforsamling 2017/18 12. december 2018 Hotel Scandic Copenhagen Dagsorden 1. Ledelsens beretning 2. Årsrapport og koncernregnskab 3. Vederlagsrapport 4. Anvendelse af årets overskud

Læs mere

BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr Brøndby, den 30. marts 2017 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2017

BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr Brøndby, den 30. marts 2017 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2017 Side 1 af 5 BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr. 83 93 34 10 Brøndby, den 30. marts 2017 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2017 Brøndbyernes IF Fodbold A/S Forløb af ordinær generalforsamling Den 30. marts 2017,

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling den 23. april 2015

Referat af Ordinær generalforsamling den 23. april 2015 Offentliggjort: 2015-04-23 17:41:09 CEST Erria A/S Referat fra generalforsamling Referat af Ordinær generalforsamling den 23. april 2015 Selskabsmeddelelse nr. 04/2015 ERRIA A/S Cvr-nr. 15300574 År 2015,

Læs mere

På generalforsamlingen var repræsenteret nominelt DKK , svarende til 76,81% af selskabskapitalen efter regulering for egne aktier.

På generalforsamlingen var repræsenteret nominelt DKK , svarende til 76,81% af selskabskapitalen efter regulering for egne aktier. William Demant Holding A/S Torsdag den 22. marts 2018 kl. 16.00 afholdtes ordinær generalforsamling i William Demant Holding A/S, CVR-nr. 71 18 69 11, på adressen Kongebakken 9, 2765 Smørum. Formanden

Læs mere

BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr Brøndby, den 2. april 2019 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2019

BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr Brøndby, den 2. april 2019 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2019 Side 1 af 5 BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr. 83 93 34 10 Brøndby, den 2. april 2019 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2019 Brøndbyernes IF Fodbold A/S Forløb af ordinær generalforsamling Den 2. april 2019,

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S Side 1 af 5 BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr. 83 93 34 10 Brøndby, den 7. marts 2017 SELSKABSMEDDELELSE NR. 06/2017 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S Der indkaldes

Læs mere

Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg.

Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg. Sjælsø Gruppen A/S CVR-nummer 89801915 Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg. Udover aktionærer var selskabets

Læs mere

OAI-I L Ariv o k a cfirrn a

OAI-I L Ariv o k a cfirrn a OAI-I L Ariv o k a cfirrn a UDSKRIFT AF FORHANDlINGSPROTO- KOllEN FOR egetæpper als evr-nr. 38 45 42 18 J.nr. 131693 Torben Buur Side 2 af 5 Ar 2015, den 28.08., kl. 11.30 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Bilund, Danmark med følgende

på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Bilund, Danmark med følgende J.nr. 036920-0018 ORDINÆR GENERALFORSAMLING April 2009 Den 21. april 2009 blev der afholdt ordinær generalforsamling i FirstFarms AIS, CVR nr. 28 31 2504 på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B,

Læs mere

CARLSBERG A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT

CARLSBERG A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT CARLSBERG A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT Den 14. marts 2018, kl. 17.00, afholdt selskabet ordinær generalforsamling på Glyptoteket, Dantes Plads 7, 1556 København V, med følgende Dagsorden: 1. Beretning

Læs mere

Den 21. marts 2013 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, hos

Den 21. marts 2013 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, hos H. Lundbeck A/S Den 21. marts 2013 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, hos H. Lundbeck, Ottiliavej 9, 2500 Valby. Bestyrelsens formand, Mats Pettersson,

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT DSV A/S

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT DSV A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT DSV A/S DSV A/S, Hovedgaden 630, 2640 Hedehusene, telefon 43 20 30 40, CVR nr. 58233528, www.dsv.com. Global Transport and Logistics Vi leverer dagligt transport- og logistikløsninger

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDlINGSPROTO KOllEN

UDSKRIFT AF FORHANDlINGSPROTO KOllEN Advokatfirnla UDSKRIFT AF FORHANDlINGSPROTO KOllEN FOR egetæpper a/s CVR-nr. 38454218 J.nr. 13S939 Torben Buur Side 2 af 5 Ar 2016, den 30.08., kl. 11.30 afholdtes ordinær generalforsamling i egetæpper

Læs mere

Generalforsamling i Ambu A/S

Generalforsamling i Ambu A/S Generalforsamling i Ambu A/S Ambu A/S har i dag den 13. december 2017 afholdt ordinær generalforsamling. Følgende kan oplyses om behandlingen af de enkelte punkter på dagsordenen, der er vedhæftet som

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling MEDDELELSE NR. 170 17. september 2019 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Vedlagt offentliggøres selskabets indkaldelse til ordinær generalforsamling, som afholdes torsdag, den 10. oktober 2019 kl.

Læs mere

Herved indkalder bestyrelsen i Ambu A/S, CVR-nr , til ordinær generalforsamling i selskabet, der afholdes

Herved indkalder bestyrelsen i Ambu A/S, CVR-nr , til ordinær generalforsamling i selskabet, der afholdes INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I AMBU A/S Herved indkalder bestyrelsen i Ambu A/S, CVR-nr. 63 64 49 19, til ordinær generalforsamling i selskabet, der afholdes torsdag den 13. december 2012

Læs mere

a. Forslag om nedsættelse af selskabskapitalen samt nedsættelse af stykstørrelse fra 1,00 kr. til 0,50 kr.

a. Forslag om nedsættelse af selskabskapitalen samt nedsættelse af stykstørrelse fra 1,00 kr. til 0,50 kr. BRØNDBYERNES IF FODBOLD A/S Cvr.nr. 83 93 34 10 Brøndby, den 10. maj 2016 SELSKABSMEDDELELSE NR. 12/2016 Brøndbyernes IF Fodbold A/S Forløb af ordinær generalforsamling Den 10. maj 2016, kl. 16.00, blev

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S Torsdag den 26. april 2018 kl. 15.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i TK Development A/S, CVR-nr. 24256782, i Aalborg Kongres & Kultur

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT SKAKO A/S CVR-NR

GENERALFORSAMLINGSREFERAT SKAKO A/S CVR-NR Advokatanpartsselskab J.nr. 19216 om/emn GENERALFORSAMLINGSREFERAT SKAKO A/S CVR-NR. 36440414 År 2016, den 18. april kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Skako A/S på selskabets adresse i Faaborg.

Læs mere

Den 29. marts 2012 kl afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr , hos H. Lundbeck, Ottiliavej 9, 2500 Valby.

Den 29. marts 2012 kl afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr , hos H. Lundbeck, Ottiliavej 9, 2500 Valby. H. Lundbeck A/S Den 29. marts 2012 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, hos H. Lundbeck, Ottiliavej 9, 2500 Valby. Bestyrelsens formand Mats Pettersson indledte

Læs mere

7. Behandling af forslag, som måtte være fremsat af bestyrelsen eller aktionærer

7. Behandling af forslag, som måtte være fremsat af bestyrelsen eller aktionærer Ordinær generalforsamling 2010 NTR Holding A/SRådhuspladsen 16,1. 1550 København V Tel.: 88 96 86 66 Fax: 88 96 88 06 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk År 2010, den 15. april kl. 15.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Den 30. marts 2011 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, hos

Den 30. marts 2011 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, hos Den 30. marts 2011 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, hos H. Lundbeck, Ottiliavej 9, 2500 Valby. Bestyrelsens formand Per Wold-Olsen indledte generalforsamlingen

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 2014/15. 10. december 2015 IDA Mødecenter

Velkommen til Generalforsamling 2014/15. 10. december 2015 IDA Mødecenter Velkommen til Generalforsamling 2014/15 10. december 2015 IDA Mødecenter Ambu AuraGain 2 Dagsorden 1. Ledelsens beretning 2. Årsrapport og koncernregnskab 3. Anvendelse af årets overskud 4. Bestyrelsens

Læs mere

De fuldstændige forslag til generalforsamlingen er vedlagt og udgør en del af denne indkaldelse.

De fuldstændige forslag til generalforsamlingen er vedlagt og udgør en del af denne indkaldelse. Nasdaq Copenhagen A/S Torvet 4-5 7620 Lemvig Telefon 96 63 20 00 1. marts 2019 Bestyrelsen i indkalder til ordinær generalforsamling Generalforsamlingen afholdes mandag den 25. marts 2019, kl. 15.00, i

Læs mere

4. Godkendelse af årsrapport og beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport

4. Godkendelse af årsrapport og beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport Dato: 29.04.2014 Emne: Ordinær Generalforsamling Tid: Tirsdag, den 29. april 2014, kl. 17:00 Sted: Toftegaardsvej 4, 8370 Hadsten År 2014, den 29. april, afholdtes Ordinær Generalforsamling i Expedit A/S

Læs mere

Den 24. marts 2002, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen

Den 24. marts 2002, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen Den 24. marts 2002, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i Lægemiddelstyrelsens kommende domicil i Havnestad, Axel Heidesgade 1 / Islands Brygge 69, 2300 Købehavn S. Udover

Læs mere

Generalforsamlingen var indkaldt med følgende dagsorden: 1. Ledelsesberetning om selskabets virksomhed i det forløbne år.

Generalforsamlingen var indkaldt med følgende dagsorden: 1. Ledelsesberetning om selskabets virksomhed i det forløbne år. År 2017, den 13. december, kl. 13.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Ambu A/S i Tivoli Hotel &Congress Center, Arni Magnussons Gade 2-4, 1577 København V. Til stede var 263 personer med adgangskort,

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2011

Ordinær generalforsamling 2011 Ordinær generalforsamling 2011 NTR Holding A/S Rådhuspladsen 16, 1. 1550 København Tel.: +45 8896 8666 Fax: +45 8896 8806 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk År 2011, den 12. april kl. 15.00 afholdtes ordinær

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2013

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2013 21. marts 2013 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2013 Selskabsmeddelelse nr. 490 Den 21. marts 2013 afholdt DSV ordinær generalforsamling. Dirigentens referat i form af udskrift af forhandlingsprotokollen er

Læs mere

Bestyrelsen for InterMail A/S, CVR-nr , ("Selskabet") indkalder herved til ordinær generalforsamling, der afholdes

Bestyrelsen for InterMail A/S, CVR-nr , (Selskabet) indkalder herved til ordinær generalforsamling, der afholdes Bestyrelsen for InterMail A/S, CVR-nr. 42 57 81 18, ("Selskabet") indkalder herved til ordinær generalforsamling, der afholdes tirsdag den 8. januar 2019, kl. 17.00 på Stamholmen 70, 2650 Hvidovre Dagsorden

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S Side 1 af 5 BRØNDBYERNES IF FODBOLD A/S Cvr.nr. 83 93 34 10 Brøndby, den 15. marts 2018 SELSKABSMEDDELELSE NR. 02/2018 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S Der indkaldes

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Exiqon A/S

Referat af ordinær generalforsamling i Exiqon A/S København Marts 2015 Sagsnr. 038296-0035 sj/akt/mei Referat af ordinær generalforsamling i Exiqon A/S Den 19. marts 2015 afholdtes ordinær generalforsamling i Exiqon A/S (CVR-nr. 18 98 44 31) ("Selskabet")

Læs mere

Generalforsamling i Ambu A/S

Generalforsamling i Ambu A/S Generalforsamling i Ambu A/S Ambu A/S har i dag den 10. december 2015 afholdt ordinær generalforsamling. Følgende kan oplyses om behandlingen af de enkelte punkter på dagsordenen; Ad 1+2+3 Generalforsamlingen

Læs mere

UDDRAG AF REFERAT AF SPARBANKs ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 22. MARTS 2011

UDDRAG AF REFERAT AF SPARBANKs ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 22. MARTS 2011 Til Nasdaq OMX Copenhagen A/S Selskabsmeddelelse nr. 4-2011 Skive, 22. marts 2011 UDDRAG AF REFERAT AF SPARBANKs ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 22. MARTS 2011 År 2011, den 22. marts, afholdtes kl. 17.30

Læs mere

Bestyrelsen havde i henhold til vedtægternes 8.1 udpeget advokat Christina Bruun Geertsen som dirigent for generalforsamlingen.

Bestyrelsen havde i henhold til vedtægternes 8.1 udpeget advokat Christina Bruun Geertsen som dirigent for generalforsamlingen. KØBENHAVN. AARHUS. LONDON. BRUXELLES BERLIN IV A/S, CVR-NUMMER 29 14 98 60 Den 10. oktober 2014, klokken 10.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i Berlin IV A/S hos Kromann Reumert, Sundkrogsgade

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 2016/ december 2017 Tivoli Hotel & Congress Center

Velkommen til Generalforsamling 2016/ december 2017 Tivoli Hotel & Congress Center Velkommen til Generalforsamling 2016/17 13. december 2017 Tivoli Hotel & Congress Center Dagsorden 1. Ledelsens beretning 2. Årsrapport og koncernregnskab 3. Anvendelse af årets overskud 4. Bestyrelsens

Læs mere

Generalforsamling i Bang & Olufsen a/s. 1. Valg af dirigent. 5. Forslag fra bestyrelsen:

Generalforsamling i Bang & Olufsen a/s. 1. Valg af dirigent. 5. Forslag fra bestyrelsen: Til navnenoterede aktionærer i Bang & Olufsen a/s Struer, 18-09-2003 Generalforsamling i Bang & Olufsen a/s Bang & Olufsen a/s ordinære generalforsamling afholdes fredag, den 10. oktober 2003, kl. 16.30

Læs mere

Den 26. marts 2014 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, på

Den 26. marts 2014 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, på H. Lundbeck A/S Den 26. marts 2014 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, på selskabets adresse, Ottiliavej 9, 2500 Valby. Bestyrelsens formand, Håkan Björklund,

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S Onsdag den 30. april 2014 kl. 15.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i TK Development A/S, CVR-nr. 24256782, i Aalborg Kongres & Kultur

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN for BoConcept Holding A/S

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN for BoConcept Holding A/S UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN for BoConcept Holding A/S cvr. nr. 34 01 84 13 Den 27. august 2009 kl. 16:00 afholdtes ordinær generalforsamling i selskabet på selskabets kontor, Mørupvej 16, 7400

Læs mere

Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor, Holger Danskes Vej 91, 2000 Frederiksberg.

Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor, Holger Danskes Vej 91, 2000 Frederiksberg. PLESNER SVANE GRØNBORG ADVOKATFIRMA GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 1. MAJ 2009 JOBINDEX A/S (CVR nr.: 21367087) Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor,

Læs mere

Dato 25. marts 2015 SmallCap Danmark A/S Kontaktperson Christian Reinholdt, tlf. 33 30 66 16 Antal sider 5

Dato 25. marts 2015 SmallCap Danmark A/S Kontaktperson Christian Reinholdt, tlf. 33 30 66 16 Antal sider 5 NASDAQ OMX Nordic Nikolaj Plads 6, Postboks 1040 DK-1007 København K Dr. Tværgade 41, 1. - 2 DK-1302 København K Telefon: (+45) 33 30 66 00 www.smallcap.dk Dato 25. marts 2015 Udsteder SmallCap Danmark

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank AIS, CVR nr Onsdag den 10. april 2019

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank AIS, CVR nr Onsdag den 10. april 2019 Spar Nord Bank A/S - Ordinær generalforsamling, 10. april 2019-134 - Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank AIS, CVR nr. 13737584 Onsdag den 10. april 2019 Onsdag den 10. april 2019 kl. 15.30 afholdtes

Læs mere

Generalforsamling. Brødrene Hartmann A/S 11. april 2016

Generalforsamling. Brødrene Hartmann A/S 11. april 2016 Generalforsamling Brødrene Hartmann A/S 11. april 2016 1 Dagsorden 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår 2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse

Læs mere

Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor, Holger Danskes Vej 91, 2000 Frederiksberg.

Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor, Holger Danskes Vej 91, 2000 Frederiksberg. PLESNER SVANE GRØNBORG ADVOKATFIRMA GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 23. APRIL 2009 JOBINDEX A/S (CVR nr.: 21367087) Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor,

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 2015/ december 2016 IDA Mødecenter

Velkommen til Generalforsamling 2015/ december 2016 IDA Mødecenter Velkommen til Generalforsamling 2015/16 12. december 2016 IDA Mødecenter Dagsorden 1. Ledelsens beretning 2. Årsrapport og koncernregnskab 3. Anvendelse af årets overskud 4. Bestyrelsens vederlag for regnskabsåret

Læs mere

Den 5. april 2013 kl. 11.00 afholdtes ordinær generalforsamling i hos Solar A/S, Industrivej Vest 43, Vejen.

Den 5. april 2013 kl. 11.00 afholdtes ordinær generalforsamling i hos Solar A/S, Industrivej Vest 43, Vejen. Side 1 af 6 Den 5. april 2013 kl. 11.00 afholdtes ordinær generalforsamling i hos, Industrivej Vest 43, Vejen. Til stede var selskabets bestyrelse, direktion og revisor. Formanden, lic. scient. Jens Borum,

Læs mere

Rockwool International A/S CVR-nr. 54 87 94 15

Rockwool International A/S CVR-nr. 54 87 94 15 ROCKWOOL INTERNATIONAL A/S Hovedgaden 584, Indgang C DK-2640 Hedehusene Rockwool International A/S CVR-nr. 54 87 94 15 Fuldstændige forslag til vedtagelse på selskabets ordinære generalforsamling onsdag

Læs mere

Bestyrelsesformand Jakob Fastrup bød velkommen til generalforsamlingen.

Bestyrelsesformand Jakob Fastrup bød velkommen til generalforsamlingen. Baneskellet 1 Hammershøj 8830 Tjele Telefon 8799 3000 l CVR-nr. 31843219 J.nr. 79-12940e-CNO Referat fra ordinær generalforsamling i Danske Andelskassers Bank A/S, CVR.-nr. 31 84 32 19 Onsdag den 26. april

Læs mere

Ordinær generalforsamling - IC Group A/S onsdag d. 27. september 2017 klokken Bredgade 30, 1260 København K

Ordinær generalforsamling - IC Group A/S onsdag d. 27. september 2017 klokken Bredgade 30, 1260 København K SELSKABSMEDDELELSE 4. september 2017 Ordinær generalforsamling - IC Group A/S onsdag d. 27. september 2017 klokken 10.00 Bredgade 30, 1260 København K Dagsorden 1. Bestyrelsens beretning om selskabets

Læs mere

6.2.1 Som følge af ny terminologi i selskabsloven mv. ændres følgende ord og begreber i vedtægterne

6.2.1 Som følge af ny terminologi i selskabsloven mv. ændres følgende ord og begreber i vedtægterne Emne: Ordinær Generalforsamling Indkalder: Tid: Torsdag, den 29. april 2010 Indk.dato: Sted: Toftegårdsvej 4, 8370 Hadsten Rev: 03-05-2010 År 2010, den 29. april, afholdtes Ordinær Generalforsamling i

Læs mere

Den 25. april 2012 blev der afholdt ordinær generalforsamling i. Topsil Semiconductor Materials A/S CVR nr

Den 25. april 2012 blev der afholdt ordinær generalforsamling i. Topsil Semiconductor Materials A/S CVR nr Den 25. april 2012 blev der afholdt ordinær generalforsamling i Topsil Semiconductor Materials A/S CVR nr. 24 93 28 18 hos advokatfirma Plesner, Amerika Plads 37, 2100 København Ø. Dagsordenen var: 1.

Læs mere

REFERAT. SP Group A/S

REFERAT. SP Group A/S REFERAT af ordinær generalforsamling SP Group A/S CVR-nr. 15701315 Den 28. april 2015 afholdtes der ordinær generalforsamling i SP Group A/S på selskabets adresse i Søndersø. Aktionærer repræsenterende

Læs mere

FULDSTÆNDIGE FORSLAG Ordinær generalforsamling i Skako A/S, CVR-nr , Mandag den 18. april 2016 kl Bygmestervej 2, 5600 Faaborg.

FULDSTÆNDIGE FORSLAG Ordinær generalforsamling i Skako A/S, CVR-nr , Mandag den 18. april 2016 kl Bygmestervej 2, 5600 Faaborg. Advokatanpartsselskab J.nr. 19216 om/emn FULDSTÆNDIGE FORSLAG Ordinær generalforsamling i Skako A/S, CVR-nr. 36440414, Mandag den 18. april 2016 kl. 15.00 Bygmestervej 2, 5600 Faaborg. DAGSORDEN: I henhold

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I HARBOES BRYGGERI A/S

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I HARBOES BRYGGERI A/S INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I HARBOES BRYGGERI A/S INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I HARBOES BRYGGERI A/S Tirsdag den 21. august 2018, kl. 10.00 i Harboes Auditorium, på selskabets

Læs mere

Nasdaq OMX Copenhagen A/S Meddelelse nr. 4/2015 Nicolai Plads 6 Fondskode DK 0010283597 1007 København K CVR nr. 15313714 ANDERSEN & MARTINI A/S

Nasdaq OMX Copenhagen A/S Meddelelse nr. 4/2015 Nicolai Plads 6 Fondskode DK 0010283597 1007 København K CVR nr. 15313714 ANDERSEN & MARTINI A/S Nasdaq OMX Copenhagen A/S Meddelelse nr. 4/2015 Nicolai Plads 6 Fondskode DK 0010283597 1007 København K CVR nr. 15313714 Den 09. april 2015 ANDERSEN & MARTINI A/S indkalder herved til ordinær generalforsamling

Læs mere

torsdag den 26. april 2018 kl på selskabets hovedkontor, Søndergård Alle 4, 6500 Vojens, med følgende dagsorden i henhold til vedtægterne:

torsdag den 26. april 2018 kl på selskabets hovedkontor, Søndergård Alle 4, 6500 Vojens, med følgende dagsorden i henhold til vedtægterne: Haderslev, den 23. marts 2018 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Arkil Holding A/S til afholdelse torsdag den 26. april 2018 kl. 15.00 på selskabets hovedkontor, Søndergård Alle 4, 6500 Vojens,

Læs mere

Selskabets aktiekapital er DKK , som er fordelt på aktier á DKK 100,-. Hvert aktiebeløb på DKK 100 giver én stemme.

Selskabets aktiekapital er DKK , som er fordelt på aktier á DKK 100,-. Hvert aktiebeløb på DKK 100 giver én stemme. Selskabsmeddelelse Meddelelse nr. 05/2008 København, den 13. marts 2008 Der afholdes ordinær generalforsamling i DFDS A/S (CVR-nr. 14194711) den 10. april 2008, kl. 16.00 på Radisson SAS Falconer Hotel

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING SKAKO A/S CVR-NR

ORDINÆR GENERALFORSAMLING SKAKO A/S CVR-NR Advokatanpartsselskab J.nr. 19216 om/emn ORDINÆR GENERALFORSAMLING SKAKO A/S CVR-NR. 36440414 Bestyrelsen for SKAKO A/S, Bygmestervej 2, 5600 Faaborg, (CVR-nr.: 36 44 04 14) indkalder herved til selskabets

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GN STORE NORD A/S

ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GN STORE NORD A/S ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GN STORE NORD A/S ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GN STORE NORD A/S Med henvisning til vedtægternes pkt. 11 indkalder GN Store Nord A/S til ordinær generalforsamling torsdag den

Læs mere

TIL AKTIONÆRERNE I VICTORIA PROPERTIES A/S

TIL AKTIONÆRERNE I VICTORIA PROPERTIES A/S FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 203 8. april 2015 1 af 6 TIL AKTIONÆRERNE I VICTORIA PROPERTIES A/S I henhold til vedtægternes pkt. 7.4 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Victoria Properties A/S

Læs mere

Generalforsamling. Brødrene Hartmann A/S 8. april 2015

Generalforsamling. Brødrene Hartmann A/S 8. april 2015 Generalforsamling Brødrene Hartmann A/S 8. april 2015 1 Dagsorden 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår 2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Kristensen Partners III A/S

Referat fra ordinær generalforsamling i Kristensen Partners III A/S Side 1 af 9 Dagsorden i følge vedtægterne: Referat fra ordinær generalforsamling i Kristensen Partners III A/S onsdag den 2. maj 2018 kl. 16.00 Vesterbro 18, 9000 Aalborg. 1. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Generalforsamlingsprotokollat Dato 09.05.2014

Generalforsamlingsprotokollat Dato 09.05.2014 Generalforsamlingsprotokollat Dato 09.05.2014 Der afholdtes ordinær generalforsamling i fredag, den 09. maj 2014 klokken 10.00 i Bøgesalen på Comwell Hvide Hus Aalborg, Vesterbro 2,. Fra ledelsen var den

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr. 30 55 77 51 Ordinær generalforsamling i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S ("Selskabet") afholdes tirsdag den 29. maj

Læs mere

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S Indholdsfortegnelse 1. Navn... 2 2. Hjemsted... 2 3. Formål... 2 4. Selskabets kapital... 2 5. Selskabets aktier... 2 6. Bemyndigelse til kapitalforhøjelse... 2

Læs mere

Indkaldelse til GN Store Nords generalforsamling 2009

Indkaldelse til GN Store Nords generalforsamling 2009 5. marts 2009 MEDDELELSE Nr. : 7 Indkaldelse til GN Store Nords generalforsamling 2009 Vedlagt er GN Store Nords indkaldelse til generalforsamling 2009 samt fuldstændige forslag. For yderligere information

Læs mere

Agenda og forløb af ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S fredag den 28. april 2017, hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København.

Agenda og forløb af ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S fredag den 28. april 2017, hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København. Dato:. 28. april 2017 Årets meddelelse nr.: 5 Agenda og forløb af ordinær generalforsamling i fredag den 28. april 2017, hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København. Dagsordenen var følgende:

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I overensstemmelse med vedtægternes 5 indkaldes herved til ordinær generalforsamling i TORM A/S (CVR nr. 22460218) Torsdag den 11. april 2013, kl. 10.00 på Radisson

Læs mere

Fondsmæglerselskabet Maj Invest A/S

Fondsmæglerselskabet Maj Invest A/S Fondsmæglerselskabet Maj Invest A/S 3. februar 2015 GENERALFORSAMLING I FONDSMÆGLERSELSKABET MAJ INVEST A/S Efter vedtægternes pkt. 6 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Fondsmæglerselskabet

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Santa Fe Group A/S. torsdag den 7. april 2016 kl. 16:00 på First Hotel Copenhagen, Molestien 11,

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Santa Fe Group A/S. torsdag den 7. april 2016 kl. 16:00 på First Hotel Copenhagen, Molestien 11, Santa Fe Group A/S East Asiatic House Indiakaj 20 2100 København Ø Tel.: 3525 4300 Fax: 3525 4313 E-mail: sfg@santaferelo.com Web: www.santaferelo.com CVR.nr.: 26 04 17 16 9. marts 2016 Indkaldelse til

Læs mere

i overensstemmelse med Selskabets vedtægter havde Selskabets bestyrelse udpeget advokat

i overensstemmelse med Selskabets vedtægter havde Selskabets bestyrelse udpeget advokat J.nr. 038296-0018 sj/sio REFERAT April 2010 Den 14. april 2010 afholdtes ordinær generalforsamling i Exiqon AIS (CVR-nr. 18 98 44 31) ("Selskabet") på Selskabets adresse, Skel stedet 16, 2950 Vedbæk. i

Læs mere

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S April 2016 Indholdsfortegnelse 1. Navn... 3 2. Hjemsted... 3 3. Formål... 3 4. Selskabets kapital... 3 5. Selskabets aktier... 3 6. Bemyndigelse til kapitalforhøjelse...

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 31. oktober 2014 i KIF Håndbold Elite A/S Cvr.Nr. 20919078

Referat af ordinær generalforsamling 31. oktober 2014 i KIF Håndbold Elite A/S Cvr.Nr. 20919078 Fondsbørsmeddelelse nr. 10 31. oktober 2014 Referat af ordinær generalforsamling 31. oktober 2014 i KIF Håndbold Elite A/S Cvr.Nr. 20919078 Den 31. oktober 2014 kl. 17.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Jyske Bank A/S

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Jyske Bank A/S NASDAQ OMX Copenhagen A/S BESTYRELSEN Vestergade 8-16 8600 Silkeborg Telefon 89 89 89 89 Telefax 89 89 19 99 www. jyskebank.dk E-mail: jyskebank@jyskebank.dk CVR-nr. DK17616617 26.02.2013 - Indkaldelse

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2010 i NKT Holding A/S

Ordinær generalforsamling 2010 i NKT Holding A/S Nasdaq OMX Copenhagen Nikolaj Plads 6 1007 København K 25. marts 2010 Meddelelse nr. 9 Ordinær generalforsamling 2010 i NKT Holding A/S Torsdag den 25. marts 2010 afholdtes ordinær generalforsamling i

Læs mere

2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport med koncernregnskab, ledelsens beretning, revisionspåtegning og årsberetninger.

2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport med koncernregnskab, ledelsens beretning, revisionspåtegning og årsberetninger. Den 22. marts 2018, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i NKT A/S ( Selskabet ) i Tivoli Hotel & Congress Center, (auditorium Carstensen), Arni Magnussons Gade 2, 1577 København V, med følgende

Læs mere

CARLSBERG A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT

CARLSBERG A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT CARLSBERG A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT Den 17. marts 2016, kl. 16.30, holdt selskabet ordinær generalforsamling i Falkoner Salen, Radisson BLU Falconer Hotel & Conference Center, 9 Falkoner Allé,

Læs mere

Generalforsamlingsprotokollat fra ordinær generalforsamling den 28. april 2017

Generalforsamlingsprotokollat fra ordinær generalforsamling den 28. april 2017 Charlottenlund, den 28. april 2017 Meddelelse nr. 168 Generalforsamlingsprotokollat fra ordinær generalforsamling den 28. april 2017 Fredag den 28. april 2017, kl. 10.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling

Læs mere

Bestyrelsen for InterMail A/S, CVR-nr , ("Selskabet") indkalder herved til ordinær generalforsamling, der afholdes

Bestyrelsen for InterMail A/S, CVR-nr , (Selskabet) indkalder herved til ordinær generalforsamling, der afholdes Bestyrelsen for InterMail A/S, CVR-nr. 42 57 81 18, ("Selskabet") indkalder herved til ordinær generalforsamling, der afholdes torsdag den 18. januar 2018 kl. 17.00 Stamholmen 70, 2650 Hvidovre Dagsorden

Læs mere

Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr

Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr. 35 52 15 85 Side 2 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er GreenMobility A/S. 1.2 Selskabet driver også virksomhed under binavnene Green Mobility A/S og GREENM A/S.

Læs mere

Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S

Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S Side: 1/6 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er The Drilling Company of 1972 A/S. 1.2 Selskabets formål er, direkte eller indirekte, at udøve virksomhed inden

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING April 2008. på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Billund, Danmark med følgende

ORDINÆR GENERALFORSAMLING April 2008. på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Billund, Danmark med følgende ORDINÆR GENERALFORSAMLING April 2008 Den 22. april 2008 blev der afholdt ordinær generalforsamling i FirstFarms A/S, CVR nr. 28 31 25 04 på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Billund,

Læs mere

Generalforsamlingsprotokollat Dato 01.03.2013

Generalforsamlingsprotokollat Dato 01.03.2013 Generalforsamlingsprotokollat Dato 01.03.2013 Der afholdtes ordinær generalforsamling i fredag, den 01. marts 2013 klokken 10.00 i Vintersalen på Hotel Hvide Hus, Vesterbro 2,. Fra ledelsen var den samlede

Læs mere

Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i Copenhagen Capital A/S (CVR-nr.: ) tirsdag den 4. april 2017 kl

Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i Copenhagen Capital A/S (CVR-nr.: ) tirsdag den 4. april 2017 kl Nasdaq OMX Nikolaj Plads 6 1007 København K Copenhagen Capital A/S Cvr. nr.: 30731735 Dato Udsteder Kontaktperson Antal sider 14. marts 2017 Copenhagen Capital A/S Direktør Lisbeth Bak 1 Indkaldelse til

Læs mere

Dirigenten oplyste, at der udover de vedtægtsbestemte dagsordenspunkter var fremsat fem forslag fra bestyrelsen.

Dirigenten oplyste, at der udover de vedtægtsbestemte dagsordenspunkter var fremsat fem forslag fra bestyrelsen. Mandag den 30. april 2018, kl. 10.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i German High Street Properties A/S, CVR-nr. 30 69 16 44, på Mosehøjvej 17, 2920 Charlottenlund, med følgende dagsorden:

Læs mere

Den veltilrettelagte generalforsamling. Niels Kornerup, partner

Den veltilrettelagte generalforsamling. Niels Kornerup, partner Den veltilrettelagte generalforsamling Niels Kornerup, partner Den veltilrettelagte generalforsamling Overordnet fire faser 1. Forberedelse 2. Indkaldelse 3. Afholdelse 4. Opfølgning 2 Regulering Selskabsloven

Læs mere

Advokat Philip Nyholm fra DANDERS & MORE Advokatfirma blev præsenteret og valgt som dirigent.

Advokat Philip Nyholm fra DANDERS & MORE Advokatfirma blev præsenteret og valgt som dirigent. Dato: 30. april 2018 Årets meddelelse nr.: 10, CVR-nr. 26791413 Mandag, den 30. april 2018, kl. 10:00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S, CVR-nummer 26791413, hos DANDERS & MORE,

Læs mere

Herved indkalder bestyrelsen i Ambu A/S, CVR-nr , til ordinær generalforsamling i selskabet, der afholdes

Herved indkalder bestyrelsen i Ambu A/S, CVR-nr , til ordinær generalforsamling i selskabet, der afholdes INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I AMBU A/S Herved indkalder bestyrelsen i Ambu A/S, CVR-nr. 63 64 49 19, til ordinær generalforsamling i selskabet, der afholdes torsdag den 15. december 2011

Læs mere

VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR

VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR. 17 88 12 48 1. SELSKABETS NAVN OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Mols-Linien A/S. 1.2 Selskabets formål er at drive færgefart og alle forretninger, der efter bestyrelsens

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S Side 1 af 5 BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr. 83 93 34 10 Brøndby, den 11. marts 2019 SELSKABSMEDDELELSE NR. 06/2019 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S Der indkaldes

Læs mere

Bestyrelsen har herved fornøjelsen af at indkalde til ordinær generalforsamling. torsdag den 26. november 2015 kl. 16.00

Bestyrelsen har herved fornøjelsen af at indkalde til ordinær generalforsamling. torsdag den 26. november 2015 kl. 16.00 Side 1 Til aktionærerne i Chr. Hansen Holding A/S Bestyrelsen har herved fornøjelsen af at indkalde til ordinær generalforsamling torsdag den 26. november 2015 kl. 16.00 på selskabets adresse, Bøge Allé

Læs mere

PensionDanmark Holding A/S

PensionDanmark Holding A/S PensionDanmark Holding A/S ANBEFALET Til aktionærerne Til Aktionærerne i PensionDanmark Holding A/S 13. april 2010 Generalforsamling Der indkaldes hermed til 5. ordinære generalforsamling i PensionDanmark

Læs mere

tirsdag den 23. april 2013, kl. 12.00 hos Finansiel Stabilitet A/S, Kalvebod Brygge 43, 1560 København V, med følgende dagsorden:

tirsdag den 23. april 2013, kl. 12.00 hos Finansiel Stabilitet A/S, Kalvebod Brygge 43, 1560 København V, med følgende dagsorden: INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING - FS BANK A/S I henhold til vedtægternes pkt. 3.2 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i FS Bank A/S (CVR nr. 32467687). Den ordinære generalforsamling

Læs mere

Fondsmæglerselskabet Maj Invest A/S

Fondsmæglerselskabet Maj Invest A/S Fondsmæglerselskabet Maj Invest A/S 21. marts 2014 GENERALFORSAMLING I FONDSMÆGLERSELSKABET MAJ INVEST A/S Efter vedtægternes pkt. 6 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Fondsmæglerselskabet

Læs mere