STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV"

Transkript

1 KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 1. Jan LUKKET - NYTÅRSDAG Tor 3. Jan Tegn og gæt Ki Ti Ca As Tir 8. Jan Modeshow + Barudvalgsmøde Ki Ti Jo Ta Tor 10. Jan Puslespilskonkurrence Ki Ti Ca As Tir 15. Jan Yoga + Klubrådsmøde Ti Jo Ta Lo Tor 17. Jan Dartturnering Ki Ti Ca As Tir 22. Jan Sang og musik med Jonas Ki Ti Jo Ta Tor 24. Jan Kør som Kevin Ki Ti As Ta Tir 29. Jan DJ for en aften med dans Ki Ti Jo Ta Tor 31. Jan Kreaværksted: Smykker med perler Ki Ti As Ta Tir 5. Feb Vinter OL Ki Ti Jo Ta Tor 7. Feb Hockeyturnering Ki Ti Ca As Tir 12. Feb Musikquiz med Leif Ki S Ta Lo De Tor 14. Feb Valentins-smoothie Ki Ca As Ta Tir 19. Feb Svane-factor med pårørende og dommere Ki Ti Jo Ta Tor 21. Feb Gæt en ting Ki Ti Ca As Tir 26. Feb Linedance + Afsløring af årets klubmedlemmer + æresmedlem Ki Ta Jo Lo Tor 28. Feb Kreaværksted: Fastelavnsmasker Ki Ti Ca As KLUB SVANEN Anlægsvej Ringsted ÅBNINGSTIDER Tirsdag 18:30-21:30 Torsdag 18:30-21:30 KONTAKT Mobil: Tlf. i åbningstiden: Mail: klubsvanen@ringsted.dk Web:

2 SIDEN SIDST 2019 nærmer sig med hastige skridt og derfor er det også blevet tid til nyhedsbrevet for januar og februar. Nyhedsbrevet er blevet fyldt op med en masse spændende aktiviteter, som vi glæder os til at afholde sammen med jer. I november og december var der fyldt op med en masse juleaktiviteter og derfor har vi også julehygget en masse i klubben. Vi har blandt andet været på vores årlige juletur til Tivoli, vi har lavet julegaver og en masse andre juleaktiviteter. Nu skal det så ikke handle om julen mere og derfor finder du ikke én eneste aktivitet, som hedder noget med jul Derimod finder du en masse andre sjove aktiviteter. og en masse nye! Vi skal blandt andet prøve tegn og gæt, yoga, gæt en ting og så skal vi afholde Svane-factor. Svane-factor blive lidt lige som X- factor, som du kender fra TV. Her vil der være en jury til stede, som er med til at udvælge, hvem af de 12 deltagere, som skal gå videre til finalen, hvor publikum får lov til at stemme om, hvem der skal vinde. Svane-factor og alle de andre aktiviteter, kan du læse meget mere om i nyhedsbrevet. I nyhedsbrevet kan du også finde gamle kendinge som modeshow, DJ for en aften og vinter OL og så er det selvfølgelig også I dette nyhedsbrev, hvor du finder information om afstemning til årets mandlige og kvindelige klubmedlem, som afsløres sammen med årets æresmedlem på samling tirsdag den 26. februar. GLÆDER I JER TIL 2019 LIGE SÅ MEGET SOM OS? INDHOLD I NYHEDSBREVET STATUS PÅ OVERGANG TEGN OG GÆT MODESHOW YOGA DJ FOR EN AFTEN KREAVÆRKSTED VINTER OL SVANE-FACTOR GÆT EN TING ÅRETS ÆRESMEDLEM ÅRETS KLUBMEDLEM

3 STATUS PÅ OVERGANG Den 1. januar 2018 blev Klub Svanen en del af Ringsted Kommune. Jeg ved, at der var mange der frygtede denne overgang. Set fra min og medarbejderne i Klub Svanens side, er det gået godt og i det store hele problemfrit. For medlemmer i klubben har den største ændring nok været at opkrævningen af kontingent, som tidligere enten blev gjort via bankoverførsel eller kontant, nu for alle medlemmerne er via regning. I den forbindelse er der blevet ryddet op i medlemslisten og i skrivende stund er der 92 medlemmer i Klub Svanen. Vi har i 2018 skåret ned på endagsture i weekenderne, da økonomien ikke kunne bære disse ture; der har dog været et par enkelte ture. Byrådet har i 2019 bevilget kr. til at vi kan gennemføre endagsture i weekenderne igen. Det er vi meget glade for. Almindelige klubaftener gennemføres som de altid har været gennemført. Vi har i 2018 haft mange medlemmer på disse aftener, i gennemsnit har der været 39 medlemmer, hvilket vi er meget glade for. Der er altid en fantastisk stemning og stor opbakning til de planlagte aktiviteter. Klub Svanen har stadig deres Klubråd, som holder møder hver anden måned. Jeg synes, det er nogle meget konstruktive møder, hvor medlemmerne er aktive og deltagende i Klub Svanens virke. Derudover har Klub Svanen også stadig et barudvalg, som holder møder efter behov. Udvalget beslutter, hvad der skal være i baren, som er et meget besøgt sted på klubaftener. Team Butterfly har også fortsat deres store arbejde med at spille til diverse arrangementer både i klubben, men også andre har fået glæde af deres diskotek. Som altid, har vi i år afholdt vores årlige fest. Det var en fantastisk fest med masser af glade medlemmer. For personalet i Klub Svanen er der sker en del ændringer, dels den måde de er ansat på, den måde de skal handle ind til klubben på og så har de fået ny leder. Alle medarbejdere har taget overgangen på en meget konstruktiv og positiv måde, som har gjort det let for mig at overtage ledelsen af Klub Svanen. Til slut vil jeg endnu engang takke for den gode modtagelse, som jeg har fået i klubben. Klubleder Birthe Hansen

4

5 TEGN OG GÆT Torsdag den 3. januar skal vi afprøve tegn og gæt. Tegn og gæt går ud på, at deltagerene bliver opdelt i hold. Én deltager fra holdet får et billede, som de må kigge på i 10 sekunder. Når de 10 sekunder så er gået, skal deltageren prøve at tegne tingen. Hvis holdet kan gætte, hvad deltageren har tegnet, får holdet ét point. Det hold som til sidst har flest point, vinder tegn og gæt. Er du vil med at tegne og gætte? Så er det helt sikkert en leg der er noget for dig! OBS! Man behøver ikke være en mester-tegner for at være med! Det handler om at have det sjovt og ALLE kan være med. MODESHOW Den røde løber er rullet ud spotlyset er tændt og musikken spiller! Den 8. januar er det tid til modeshow! De tilmeldte skal ud og gå på den røde løber og vise deres fineste tøj frem. Måske har de endda fået noget rigtig fint tøj i julegave, som de gerne vil vise frem? De tilmeldte får lov til at gå et par runder på den røde løber til musikken. Herefter holder vi en pause og de som har lyst, skifter tøj til sæt nr. 2 og så starter vi op på den røde løber igen. Det betyder, at alle tilmeldte må vise 2 sæt tøj, men de skal selv kunne skifte tøjet i pausen. Alle kan deltage i modeshowet, men man skal selv have ledsager med til at hjælpe en, hvis man ikke selv kan gå på den røde løber eller skifte tøj. Vi glæder os til at se jer give den gas på den røde løber!

6 YOGA Tirsdag den 15. januar skal vi afprøve noget helt nyt; nemlig yoga. Yoga er en effektiv og god form for motion, men hvor alle kan deltage uanset deres fysiske form. Yogaøvelserne motionerer kroppen i et roligt tempo, som og så giver kroppen en ro og bevidsthed. Yoga fokuserer rigtig meget på åndedrættet og det kan være med til at give en mere ro i hverdagen. Yoga er en aktivitet for alle medlemmer! For at deltage skal man have noget tøj på, som er behageligt og som man kan bevæge sig i. Hvis man ikke kan se øvelserne, skal man have en ledsager med til at guide en. Efter øvelserne skal vi lave afspænding og her skal man ligge stille. Derfor er det en rigtig god idé at have et par ekstra strømper og en trøje med, da man godt kan blive lidt kold, da kroppen køler ned under afspænding. Et tæppe kan også være en god idé til at tage over sig. Man må meget gerne medbringe sin egen yoga-måtte eller liggeunderlag, da klubben kun har 15 underlag. Det er også en rigtig god idé at medbringe en drikkedunk. Yoga er en rigtig god aktivitet for de som gerne vil i bedre form og måske gerne vil tabe sig lidt.

7 DJ FOR EN AFTEN med masser af dans! Tirsdag den 29. januar gentager vi succesen DJ for en aften. Her får 5 muligheder for skiftevis at være aftenens DJ, mens resten af klubbens medlemmer danser til al den gode musik! For at være DJ for en aften skal man selv medbringe CD er med de sange, som man gerne vil spille i løbet ad aftenen. Man får lov til at spille i ca. 15 minutter, det vil sige 5-6 sange pr. DJ med mindre der ikke bliver fyldt op på pladserne; så får man lov til at spille lidt mere. Jonas står selvfølgelig klar til at hjælpe til, så det kommer til at gå strygende let at være DJ. Alle andre får selvfølgelig lov til at komme ned og høre den gode musik og de får rig mulighed for at svinge træbenene, da der selvfølgelig skal danses til al den gode musik! Vi glæder os til at se jer bag ved DJ-pulten. og på dansegulvet!

8 KREAVÆRKSTED Torsdag den 31. januar og torsdag den 28. februar, skal vi afholde kreative værksteder. Herunder kan du læse lidt om, hvad der skal laves til de 2 forskellige værksteder. SMYKKER MED PERLER Torsdag den 31. januar skal vi lave smykker. Der vil være mulighed for at lave armbånd og halskæder som bliver pyntet med perler. Man skal selv kunne lave perlekæderne eller også skal man have en ledsager med, som kan hjælpe en, da vi desværre ikke har hænder nok til at hjælpe alle. Der kan max være 14 med til aktiviteten og tilmelding sker efter først til mølle-princip. FASTELAVNSMASKER Fastelavn er lige rundt om hjørnet og derfor skal vi selvfølgelig lave fastelavnsmasker torsdag den 28. februar. Maskerne skal males og det skal man selv kunne gøre. Hvis man ikke kan det, skal man have en ledsager med til at hjælpe en. Vi har nemlig ikke hænder til at hjælpe alle. Der kan max være 14 med til aktiviteten og tilmeldingen sker efter først til mølle-princip. Man skal derfor være hurtig, hvis man skal have en af pladserne. Vi håber, at I glæder jer lige så meget som os til de kreative værksteder!

9 VINTER-OL Vinter-OL er tilbage og vi er klar med hele 5 discipliner, hvor der skal kæmpes! Hvem mon vinder vinter-ol i år? Disciplinerne der skal kæmpes i er - Curling - Ishockey - Ski-løb - Ski-skydning - Is på tid Der vil selvfølgelig være en præmie til den, som klarer sig bedst i alle disciplinerne. LUKKEDAGE PÅ KONTORET Tirsdag den 8. januar Tirsdag den 15. januar Tirsdag den 19. februar Du kan godt aflevere dine tilmeldinger og betaling, men du får først din kvittering den efterfølgende klubaften.

10 PÅRØRENDE ER MEGET VELKOMNE! Tirsdag den 19. februar afholder Klub Svanen for første gang Svane-factor. Svane-factor bliver lidt, som I kender X-factor fra TV nemlig en sangkonkurrence. Til vores Svane-factor vil der være to gæstedommere. Gæstedommerne bedømmer de 12 deltagere og giver dem mellem 1 og 5 stjerner ud fra hver kategori. De 3 medlemmer, som til sidst samlet har fået flest stjerner, får lov til at gå videre til finalen, hvor de skal optræde med deres sang endnu engang. Nu er det så publikums tur til at stemme på, hvem af 3 tre, som skal løbe med titlen, som den første vinder af Svane-factor. Der vil være et flot diplom til 1., 2. og 3. præmien. Showet starter klokken 19:00 og de 12 deltagere skal være i klubben senest 18:45. Deltagerne skal selv medbringe en CD, med den sang, som de vil optræde med. Deltagernes bedømmes på følgende: LYRIK Hvor godt kan deltageren sangen? Kan deltageren melodien? OPTRÆDEN Bevæger deltageren sig på scenen? Danser deltageren? Står deltageren helt stille? PUBLIKUM Synger publikum med? Danser publikum? Klapper publikum? SANGVALG Er det en sang der er svær at synge? Er det en ukendt sang? Rører den publikum? SVANE FACTOR Gjorde deltageren det overordnet godt? Er det noget man har lyst til at høre igen? HUSK: Vi skal have en fest, så man skal ikke blive sur, hvis man ikke går videre.

11 GÆT EN TING Torsdag den 21. februar, skal vi afprøve en ny aktivitet. Vi skal nemlig lave gæt en ting, hvor man, som navnet også antyder, skal gætte en ting. Det kommer til at foregå sådan, at der er nogle ting, som bliver gemt og så skal man føle sig frem til hvilken ting det er. Det vil sige, at man ikke kan se tingen, men man kan røre tingen. Vi lover, at der ikke er gemt nogle farlige ting men vi ved også godt, at det kan være rigtig skræmmende, at skulle røre ved noget, som man ikke ved hvad er. Vi ved dog, at Klub Svanen har de sejeste medlemmer og derfor skal de nok klare udfordringen! ÅRETS ÆRESMEDLEM Personalet udvælger hvert år, et medlem, som de synes har gjort et særligt positivt indtryk på dem i klubben. Det kan være et medlem, som har rykket sig rigtig meget, været ekstra hjælpsom eller som har skabt ekstra god stemning i klubben. VINDEREN AF DEN FORNEMME TITEL SOM ÅRETS ÆRESMEDLEM, VIL BLIVE OFFENTLIGGJORT PÅ SAMLING TIRSDAG DEN 26. FEBRUAR.

12 ÅRETS KLUBMEDLEMMER Med årets første nyhedsbrev følger også altid kåring af årets kvindelig klubmedlem og årets mandlige klubmedlem. Det er titler, som går til en kvinde og en mand, som har gjort det ekstra godt i Klub Svanen. Som altid er det medlemmerne der bestemmer, hvem der har fortjent at vinde. Det kan f.eks. være de har deltaget i rigtig mange aktiviteter, at de har hjulpet meget til eller at de har været nogle rigtig gode venner men det kan også være noget helt andet, som de har gjort, som du synes gør, at de fortjener at vinde. For at være med til at bestemme hvem der skal have titlen i år, skal du svinge ind forbi Kimmie på kontoret og hente din stemmeseddel, som så skal ligges i stemmeboksen. Du må stemme på én mand og én dame. Manden og kvinden med flest stemmer, vinder. Din stemme er anonym. Det betyder, at der ikke er nogle som får at vide, hvem du har stemt på. Du kan dog kun stemme én gang og derfor udleveres der kun én stemmeseddel pr. medlem. Husk at afgive din stemme, på dem som du synes fortjener at vinde! Klub Svanen er medlemmernes sted og derfor er det også vigtigt, at man som medlem er med til at stemme. Hvem synes du fortjener at vinde? VINDERNE VIL BLIVE OFFENTLIGGJORT PÅ SAMLING TIRSDAG DEN 26. FEBRUAR.

13 AKTIVITETSTILMELDING JANUAR FEBRUAR 2018 NYHEDSBREV NR. 161 JANUAR FEBRUAR 2019 Navn: OBS! DU SKAL KUN SÆTTES KRYDS UD FOR DE AKTIVITETER, DU ØNSKER AT DELTAGE I! Aktiviteter der koster penge, bliver man IKKE skrevet på, før man har betalt. Husk at give os besked, hvis du har ledsager med til aktiviteter ud af huset og med spisning. Med mindre andet er angivet, starter aktiviteterne efter der er handlet i baren. Er du i tvivl om noget, henviser vi til vores hjemmeside, Her kan du blandt andet kan finde sidste tilmeldings- og betalingsfrist. LUKKEDAGE PÅ KONTORET Tirsdag den 8. januar Tirsdag den 15. januar Tirsdag den 19. februar Du kan godt aflevere dine tilmeldinger og betaling, men du får først din kvittering den efterfølgende klubaften. Dag Dato Aktivitet Pris / Tid Kryds Tirsdag 1. Jan LUKKET - NYTÅRSDAG Torsdag 3. Jan Tegn og gæt Tirsdag 8. Jan Modeshow Man må vise 2 sæt tøj. Man skal selv kunne skifte tøjet i pausen. Torsdag 10. Jan Puslespilskonkurrence Tirsdag 15. Jan Yoga Husk tøj du kan røre dig i! Medbring gerne yogamåtte, ekstra trøje, strømper, tæppe og drikkedunk. Torsdag 17. Jan Dartturnering Tirsdag 22. Jan Sang og musik med Jonas Torsdag 24. Jan Kør som Kevin Tirsdag 29. Jan DJ for en aften med dans SÆT KRYDS HER, HVIS DU ØNSKER AT VÆRE DJ FOR EN AFTEN Torsdag 31. Jan Kreaværksted: Smykker med perler Man skal kunne sidde med perlerne selv eller have en ledsager med. SÆT KRYDS HER, HVIS DU BARE GERNE VIL DANSE TIL MUSIKKEN Tirsdag 5. Feb Vinter OL Torsdag 7. Feb Hockeyturnering Tirsdag 12. Feb Musikquiz med Leif Torsdag 14. Feb Valentins-smoothie OBS! Der vil være sukker og gluten i. Tirsdag 19. Feb Svane-factor med pårørende og dommere Showstart kl. 19:00 Kom i god tid! SÆT KRYDS HER, HVIS DU ØNSKER AT VÆRE PUBLIKUM TIL SVANE-FACTOR Senest kl. 19:00 SÆT KRYDS HER, HVIS DU ØNSKER AT OPTRÆDE TIL SVANE-FACTOR Husk at medbringe CD med en sang du gerne vil optræde med! Senest kl. 18:45 Torsdag 21. Feb Gæt en ting Tirsdag 26. Feb Linedance Husk tøj du kan røre dig i. Torsdag 28. Feb Kreaværksted: Fastelavnsmasker Man skal kunne male masken selv eller have en ledsager med.

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tor 2. maj Kreaværksteder: Perlerier Ca Lo Ta Tir 7. maj Levende vendespil + Klubrådsmøde Ki Jo Ta Lo Tor 9. maj Gæt

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted Dag Dato Aktivitet Personale Tir 2. Jan Sang og musik med Jonas Ki Ti Ja Jo Tor 4. Jan Dartturnering Ki Ti Ca As Tir 9. Jan Gæt og grimasser Ki Ti Ja Jo Tor 11. Jan Kreaværksted: Papirslygter Ki Ti Ca

Læs mere

Kontakt. Åbningstider. Klub Svanen. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 1. Maj Kreaværksted: Lav mors-dagskort + Barudvalgsmøde.

Kontakt. Åbningstider. Klub Svanen. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 1. Maj Kreaværksted: Lav mors-dagskort + Barudvalgsmøde. Dag Dato Aktivitet Personale Tir 1. Maj Kreaværksted: Lav mors-dagskort + Barudvalgsmøde. Ki Ti Ja Jo Tor 3. Maj Pool-turnering Ki Ti Ca As Tir 8. Maj Spilleaften Ki Ja Jo Ca Tor 10. Maj LUKKET KRISTI

Læs mere

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. mar Kreaværksted: Dørskilte Ki Ti Jo As Tor 7. mar Tegn og gæt Ki Ti Ca Ta Søn 10. mar Fastelavnsbrunch Ki Ti

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jan Hockey-turnering To

Læs mere

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo Tor 4. jul Madbix Pølser fra grillen Ki Ti Ca Lo Tir 9. jul Rundbold

Læs mere

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 4. Sep Syng med Seebach Ki Ti Ja Jo

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 4. Sep Syng med Seebach Ki Ti Ja Jo KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 4. Sep Syng med Seebach Ki Ti Ja Jo Tor 6. Sep Svane-løbet Ki Ti Ca As Tir 11. Sep Svanespillet + Barudvalgsmøde

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted Dag Dato Aktivitet Personale Tor 2. Mar Intro Tour De Svanen Ki Ca To As Tir 7. Mar Scenen er din - Live To Ki Ja Jo Tor 9. Mar Eventyraften: Emil fra Lønneberg Ki Ca Ti As Tir 14. Mar Pyjamasparty Kun

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted Dag Dato Aktivitet Personale TIr 3. Jan Sang og musik med Jonas To Ki Ja Jo Tor 5. Jan Dartturnering Ki Ca As To Tir 10. Jan Svømmehal To Ki Ja Jo Tor 12. Jan Eventyraften: Pippi Langstrømpe Ki Ca Ti As

Læs mere

Dag Dato Aktivitet Personale

Dag Dato Aktivitet Personale Dag Dato Aktivitet Personale Søn 3. Sep Store Hestedage Ca Tir 5. Sep Nordisk filmaften: Olsenbanden + Klubråd To Ki Ja Jo Tor 7. Sep Basket Ki Ca Ti As Tir 12. Sep Toppen af Poppen live To Ki Ja Jo Tor

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted Dag Dato Aktivitet Personale Tor 2. Nov Afskedsreception for Tommy Ki Ti Ca As Tir 7. Nov Klubrådsmøde + samle motionscykel Ki Jo Ca Tor 9. Nov Feel-good-way Ki Ti Ca As Tir 14. Nov Juleølsmagning Ki Ti

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

LUKKET KRISTI HIMMELFARTSDAG

LUKKET KRISTI HIMMELFARTSDAG Dag Dato Aktivitet Personale Tir 3. Maj Sanseleg To Ki Ja Tor 5. Maj LUKKET KRISTI HIMMELFARTSDAG Tir 10. Maj Sang og musik med Jonas + Klubrådsmøde To Ki Ja Jo Tor 12. Maj Dartturnering To Ca As Ti Tir

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted Dag Dato Aktivitet Personale TIr 1. Nov Halloween + Barudvalgsmøde To Ki Ja Jo Tor 3. Nov Hurlumleg Ki Ca Tir 8. Nov Eventyraften: Albert + Klubrådsmøde To Ja Jo Tor 10. Nov Julegaveværksted: Model for

Læs mere

Kære medlem i Klub Svanen. Vi er nu ved at få helt styr på vores overgang til at blive kommunal og derfor er der nyt om kontingentbetaling.

Kære medlem i Klub Svanen. Vi er nu ved at få helt styr på vores overgang til at blive kommunal og derfor er der nyt om kontingentbetaling. VIGTIG INFO OM DIT KONTINGENT TIL KLUB SVANEN Kære medlem i Klub Svanen. Vi er nu ved at få helt styr på vores overgang til at blive kommunal og derfor er der nyt om kontingentbetaling. TIL OG MED MARTS

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted Dag Dato Aktivitet Personale Tir 4. Jul Kåring af årets sommerøl To Ja Jo Ti Tor 6. Jul Eventyr: Krummerne, vol. 1 Ca Ti As Tir 11. Jul Blindestikbold + Barudvalgsmøde To Ja Jo Tor 13. Jul Vandkamp Ca

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 3. Mar Klubrådsmøde + Loomies

Læs mere

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 3. Sep Tur til Thea Ki Jo Ta Lo 5. Sep Kreaværksted: Muleposer Ki Ti Ca Lo Lør 7. Sep Store hestedag Ca Tir 10. Sep

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 1. jul Mal med sæbebobler

Læs mere

Dag Dato Aktivitet Personale. Tor 1. sep Æggerundbold Ki Ca As To. Tir 6. Sep Sang og musik med Jonas To Ki Ja Jo

Dag Dato Aktivitet Personale. Tor 1. sep Æggerundbold Ki Ca As To. Tir 6. Sep Sang og musik med Jonas To Ki Ja Jo Dag Dato Aktivitet Personale Tor 1. sep Æggerundbold Ki Ca As To Tir 6. Sep Sang og musik med Jonas To Ki Ja Jo Tor 8. Sep Eventyraften Ki Ca Ti Tir 13. Sep Hockeyturnering To Ki Ja Jo Tor 15. Sep Tattoo-aften

Læs mere

Marts Fredag 1-3

Marts Fredag 1-3 Fredag 1-3 I dag afholder vi Fastelavn i klubben. Vi slår katten af tønden kl 15.00. Kom vær med. Der vil være præmier til bedst sjoveste udklædning samt katte konge dronning. I dag starter salget af billetter

Læs mere

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne.

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne. Maj Tirsdag 1-5 Onsdag 2-5 Torsdag 3-5 Fredag 4-5 I dag er klubben Lukket.. Velkommen til alle de nye 1 maj børn. Vi håber i får en dejlig dag i jeres nye klub. Hvis der er interesse for ridning, så skal

Læs mere

2019Fritidskatalog. Socialafdeling Botilbud

2019Fritidskatalog. Socialafdeling Botilbud 2019Fritidskatalog Socialafdeling Botilbud Forord Kataloget med fritidsarrangementer for 2019 henvender sig til dig som: Du kan i dette katalog finde alle arrangementer, som holdes i år 2019. Deltager

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM Dag Dato Aktivitet Personale Tors 2. Jul Kåring af årets sommer is Ki Ja Ca Tirs

Læs mere

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb)

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) PROGRAM Torsdag d. 31. maj 2012 17.00 Pladsen og cafeen åbner 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) Vind flotte præmier for fleste kørte kilometer eller fleste sponsorkroner. 18.00- FUT løb for ALLE 4,5

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER Åbningstider i Ruder Es: Mandag: 14 00 21 00 Tirsdag: 14 00 21 00 Torsdag: 14 00 21 00 Fredag : 16-00 22 00 NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES Oktober 2016 VELKOMMEN TIL OKTOBER Så kom oktober, og vi glæder

Læs mere

Sommerskole. Superseje, spændende og sjove dage på Bakkelandets Friskole. Uge 27 d. 1. juli 5. juli 2013 Tilmeldingsfrist d. 20.

Sommerskole. Superseje, spændende og sjove dage på Bakkelandets Friskole. Uge 27 d. 1. juli 5. juli 2013 Tilmeldingsfrist d. 20. Sommerskole for alle fra kommende 0. klasse til 6. klasse Til børn og forældre Græstrup, Slagballe, Davding, Brædstrup, Bryrup, Horsens, Silkeborg, Sønderborg, Slagelse..:) Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

er liv og glæde omkring os, hvor vi bor. Derfor har festudvalget og musik fra DJ, så der er også lagt op til en svingom for

er liv og glæde omkring os, hvor vi bor. Derfor har festudvalget og musik fra DJ, så der er også lagt op til en svingom for Det er med glæde, at vi i Godthåbsparken kan præsentere en stor festdag til glæde for både børn, unge og voksne i bebyggelsen. Grundejerforeningen i Godthåbsparken gør meget ud af de menneskelige værdier,

Læs mere

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!!

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!! Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl 15.00 i danserummet!!!! Torsdag 1-11 Fredag 2-11 Alexander starter drengeklub op, der er info møde i dag kl 15. Fra i dag og frem til jul kan du lave din egen

Læs mere

Hjælp os gerne med og få udfyldt alle de praktiske og frivillige opgaver.

Hjælp os gerne med og få udfyldt alle de praktiske og frivillige opgaver. Hjælp os gerne med og få udfyldt alle de praktiske og frivillige opgaver. Der ligger en seddel ved Købmanden, som I meget gerne må skrive jer på. Det vil hjælpe os med, at I får en endnu federe byfest!

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb)

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) PROGRAM Torsdag d. 31. maj 2012 17.00 Pladsen og cafeen åbner 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) Vind flotte præmier for fleste kørte kilometer eller fleste sponsorkroner. 18.00- FUT løb for ALLE 4,5

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

Struer Folkedanserforening

Struer Folkedanserforening Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2017 33. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Grøn er vårens hæk, kåben kastes væk Sådan står der i en af vore gamle sange, og nederst på siden

Læs mere

Frydenhøj Klub News!!! December 2017 Denne avis tilhører:

Frydenhøj Klub News!!! December 2017 Denne avis tilhører: Frydenhøj Klub News!!! December 2017 Denne avis tilhører: Indhold Info fra klubben Kalenderen Starwars Halloween billeder FIFA 18 Billeder FIFA 18 Resultater Den nye rampe Ombygning i klubben...igen! Maskot

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

GLÆD JER! Klubbens hjemmeside får et helt nyt look.

GLÆD JER! Klubbens hjemmeside får et helt nyt look. Dag Dato Aktivitet Personale Tir 1. Mar Sang og Musik med Jonas To Ki Ja Jo Tor 3. Mar Loomies Krea Ki Ca To As Tir 8. Mar Pool turnering To Ki Ja Jo Tor 10. Mar Gækkebreve Ki Ca Ti Tir 15. Mar Klubrådsmøde

Læs mere

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni PROGRAM Forår 2014 Januar - Februar Marts - April Maj - Juni Hvad er Café Cool? Vi har lavet et nyt cafétilbud til DIG, som er mellem 18 og 30 år og det hedder Café Cool. Café Cool er stedet, hvor du hænger

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fælles info Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fastelavn. Der er tidligere udsendt særlig indbydelse/information om fastelavn. For god ordens skyld; Fastelavn afvikles mandag den 7. marts kl. 10.00 for

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

ST RA N DPOSTEN JANUAR 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN JANUAR 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN JANUAR 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Tur til Hesteskoen. www.mellervangskolen.dk. Nyhedsbrev November. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst

Tur til Hesteskoen. www.mellervangskolen.dk. Nyhedsbrev November. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst Tur til Hesteskoen Nyhedsbrev November Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

Januar I dag er der drengeklub på programmet for 4 klasses drengene. Vi starter kl Ridning kl 15.00

Januar I dag er der drengeklub på programmet for 4 klasses drengene. Vi starter kl Ridning kl 15.00 Januar 2019 Tirsdag 1-1 Onsdag 2-1 Torsdag 3-1 Fredag 4-1 LUKKET. Rigtig godt nytår og velkommen tilbage. Vi åbner klubben kl 9.00 til 17.00. Vi tager i skøjtehallen kl 12.og er tilbage igen ca 16.30.

Læs mere

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Mandag den 5. Tirsdag den 6. Onsdag den 7. Torsdag den 8. Strandgård 7. klasse aften, kun adgang for 7. klasser Film hygge, svømning

Læs mere

HUSK. Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus

HUSK. Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Fælles Nyt Herskind Børnehus HUSK Dialogmødet mellem jer forældre og os der arbejder i Børnehuset er i morgen, tirsdag den 14. marts kl. 19.30 i Kultursalen. Er du IKKE meldt til, så kan det stadig lige

Læs mere

Forældreinfo til spejdernes lejr 2017

Forældreinfo til spejdernes lejr 2017 Forældreinfo til spejdernes lejr 2017 1 Indhold Kort om hvad spejdernes lejr er for noget:... 3 Fællestransport:... 4 Besøgsdag/ Afhentningsdag for mikro og minier:... 4 Oppakning:... 5 Ordensregler:...

Læs mere

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september Pris: 325,00 kr. for en voksen og et barn Instruktør: Helle Tag mor, far eller en anden voksen med til tumlingeleg.

Læs mere

JULEHYGGE FOR BEDSTEFORÆLDRE

JULEHYGGE FOR BEDSTEFORÆLDRE JULEHYGGE FOR BEDSTEFORÆLDRE Langsø Børnehus inviterer til en hyggelig formiddag: fredag den 1.december, fra kl. 9.15 til senest kl. 12.00 Vi skal lave juledekorationer og spise julefrokost, og børnehaven

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010 Nyt fra 0. årgang Siden sidste nyhedsbrev har vi haft rigtig travlt med meget hemmelige ting. Vi kan dog afsløre så meget, at børnene har været meget nysgerrige, interesserede og kreative i processen!

Læs mere

Jan Feb Mars 2013 Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153

Jan Feb Mars 2013 Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Jan Feb Mars 2013 Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Juniorklubben Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 www.lejreungdomsskole.dk/juniorklubber Bankoverførsel: Danske Bank - reg. nr.

Læs mere

Dyw-York Times. 2. sektion

Dyw-York Times. 2. sektion Dyw-York Times DYW-YORKS AVIS DYW-YORKS AVIS 2. sektion NORDIC-RACE KOM OG PRØV NORDIC-RACE NORDIC-RACE ER EN FORHINDRINGSBANE. BANEN KOSTER 50 DYRO. SLÅ REKORDEN PÅ 6.29 MIN. DYW-YORKS AVIS Kom og book

Læs mere

Holdnavn Alder Stestrup Fritidsgård Trænere Holdbeskrivelse

Holdnavn Alder Stestrup Fritidsgård Trænere Holdbeskrivelse Minispring 0. 2. klasse Hallen kl. 17:00-18:15 Kitt og Henriette Sacha Laila Tlf. 22874776 På dette hold skal vi lære at springe de mest grundlæggende ting indenfor springgymnastik. Vi skal bl.a. lære

Læs mere

VUMB 2013. Så er der ikke længe til starten på VUMB 2013. Naturen i Nationalpark Mols Bjerge. Opdateret liste på denne og næste side.

VUMB 2013. Så er der ikke længe til starten på VUMB 2013. Naturen i Nationalpark Mols Bjerge. Opdateret liste på denne og næste side. 19. januar 2013, Ebeltoft VUMB LØBSLEDELSE Lasse Petersen. Thomas Kjerstein. TELEFON 6165 7365 E-POST vumb2013@gmail.com WEB www.vumb.dk VUMB 2013 Kære Deltagere Så er der ikke længe til starten på VUMB

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidshjemmet Dronen februar 2016

Nyhedsbrev Fritidshjemmet Dronen februar 2016 Nyhedsbrev Fritidshjemmet Dronen februar 2016 www.ib3.kk.dk Gammeltoftgade 19, opg. 27, 1355 København K Tlf.: 33 13 61 41 # 4 E-mail: nicoju@dronen.kk.dk 3.klasse på SMK En flok studerende fra Ålborg

Læs mere

HUSK! At taste sommerferie med mødetider ind på tabulx. Næste nyhedsblad kommer lige før Sommerferien.

HUSK! At taste sommerferie med mødetider ind på tabulx. Næste nyhedsblad kommer lige før Sommerferien. Sikke et rod vil mange sige. Efter endt lockout af lærerne, og med sommerferien lige for døren, ligger Ventilen i byggerod. Hele gården og indgang er ved at blive lagt om, med fine kanaler og vandmiljø.

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Nye hold i Fritidsklubben Oliemøllen september oktober MANDAG

Nye hold i Fritidsklubben Oliemøllen september oktober MANDAG MANDAG Springgymnastik Eggeslevmagle Idrætsforening og Oliemøllen tilbyder i samarbejde et hold i springgymnastik. Holdet vil tage udgangspunkt i at man ikke har prøvet det før, så alle kan deltage. Træningen

Læs mere

Trivsel Faglighed Bevægelse

Trivsel Faglighed Bevægelse Temaugen uge 41 fra d.6 til d.9. oktober 2014 1 Med Hjertet i Skolen Trivsel Faglighed Bevægelse Temaugen uge 41 Man. 6. oktober 2 HJERTERUMMET Hjerterummet - en hjertevarm pause Hjerterummet er et sted,

Læs mere

Nyhedsbrev Spor 4. Hverdag i Spor4

Nyhedsbrev Spor 4. Hverdag i Spor4 Nyhedsbrev Spor 4 Så kom tiden, hvor skoleårets sidste nyhedsbrev kom ud. Igennem året i Spor4 har vi delt oplevelser og lært hinanden endnu bedre at kende. Dette nyhedsbrev giver et lille indblik i vores

Læs mere

SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014

SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014 SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014 FÆLLES Oliver, Valdemar og Victor sørger for vi kommer tørskoet ind Lukkedage i Allerød kommune 201 Den 14. + 15. + 16. april Den 1. maj: Vi har åbent 7.00 8.15, da skolen

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21 2011. HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket.

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21 2011. HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket. Fælles info HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket. Forskningsprojekt. Ca. 50 af vores børn var udvalgt til at deltage i projektet. Onsdag den 25. maj blev de sendt ned

Læs mere

Sommeren 2011. Musikarrangement med spisning kl. 18.00 Tilmelding: 75 41 18 06 eller info@dengamleavlsgaard.dk. Husk tilmelding

Sommeren 2011. Musikarrangement med spisning kl. 18.00 Tilmelding: 75 41 18 06 eller info@dengamleavlsgaard.dk. Husk tilmelding Se dette nyhedsbrev i en browser Sommeren 2011 Tirsdag 07. juni Musikarrangement med spisning kl. 18.00 Tilmelding: 75 41 18 06 Lørdag - Søndag 18.-19. juni Meditaionsweekend v/karen Lund Andersen Husk

Læs mere

Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv.

Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv. December 2016/ Januar 2017 Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv. Årsplan 2017 for værestedet Liv 1. Møde i værestedet om kommende arrangementer

Læs mere

Juniorhusets Aktivitetskalender for juni.

Juniorhusets Aktivitetskalender for juni. Juniorhusets Aktivitetskalender for juni. Ons 1 Aktiviteter på volden kl. 15 16.30. Tors 2 Snobrød i gården kl. 15 17 Fre 3 Fredags Bmx med Bodenhoff på Holmen fra kl. 15.30 17.30. Lør 4 Søn 5 Man 6 Tirs

Læs mere

Opdateret udgave at aktivitetskalender for resten af 2018 og bemærkninger til kalenderen.

Opdateret udgave at aktivitetskalender for resten af 2018 og bemærkninger til kalenderen. Opdateret udgave at aktivitetskalender for resten af 2018 og bemærkninger til kalenderen. Kære medlemmer Aktivitetskalenderen er nu opdateret for resten af 2018. Vi har reduceret i antal medlemsmøder,

Læs mere

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Hockey finale Aab Hallen BEMÆRK Nyhedsbrev December DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg

Læs mere

Nyhedsbrev - December 2017

Nyhedsbrev - December 2017 Nyhedsbrev - December 2017 Nyt fra dagtilbudslederen Kære forældre Så er vinterens og julens nyhedsbrev på trapperne. Det har været et hæsblæsende 2017, så det virker helt uvirkeligt, at der er gået mere

Læs mere

Hørning d Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Hørning d Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Hørning d. 2.1.2012 Kære Forældre Godt nytår til alle familier og tak for godt samarbejde og samvær i 2011. Ovenpå en dejlig lang juleferie glæder vi os til at tage fat på et nyt arbejdsår med jer og jeres

Læs mere

Se kalender på bagsiden!

Se kalender på bagsiden! LOKALbladet 2012-2013 Aktuelt nyt 2 Feldballe Hallen: Overdragelsesfest 13. 2 Feldstrup Revyen: Møde for nye aktive 3. 3 KulturKlubben: Fællesspisning - Fredagscafe - Julehygge 7. 4 : Juletræsfest 20.

Læs mere

Nyhedsbrev december 2015

Nyhedsbrev december 2015 Nyhedsbrev december 2015 Fælles Bedsteforældredag. Der var julehygge over alt den 27. november, der blev lavet nogle flotte juledekotationer. Vi vil lige sige tak til Lene og? for hjælpen til julefrokosten,

Læs mere

Nyhedsbrev November 2010

Nyhedsbrev November 2010 Nyhedsbrev November 2010 Det er sgu svært at gøre oprør mod en far, der har en federe hættetrøje end en selv Sådan lyder overskriften til årets tema forældremøde i BFC, hvor vi har inviteret Søren Østergård,

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2011. PS: Motivet skal ikke ses som en opfordring til spejderne

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2011. PS: Motivet skal ikke ses som en opfordring til spejderne D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 1 2011 PS: Motivet skal ikke ses som en opfordring til spejderne D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Vintertiden

Læs mere

Fredagsnyt d. 8. juni 2018

Fredagsnyt d. 8. juni 2018 Fredagsnyt d. 8. juni 2018 Sikke en festdag! Rigtig mange forældre, bedsteforældre, naboer og venner af skolen, havde fået mulighed for at være med til dagens afslørings af vores Værditræ. Sange, taler,

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

Nyhedsbrev Marts. På bondegårdstur. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk

Nyhedsbrev Marts. På bondegårdstur. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk På bondegårdstur BEMÆRK Nyhedsbrev Marts DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk

Læs mere

Stjernebrevet. November 2013 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41

Stjernebrevet. November 2013 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41 Stjernebrevet November 2013 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41 Efter en uhyyyyyggelig Halloween i, er vi i stedet begyndt at forberede os på en rigtig hyggelig jul. I november måned

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev sommer 2014 2013 Sommeren er for længst gået på hæld og efteråret er over os med gyldne farver, blæst og regn. Men vi har haft en dejlig sommer og som I kan se af dette

Læs mere

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet.

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Maj og Juni 2014 Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Brugerrådsmøde D 20/2 14 Tilstede: Pia, Lotte, Gert, Henrik, Thomas, Albert, Steffen. Vejlederne: Lone, Bruno. Formand: Pia P. Næstformand: Lotte

Læs mere

VELKOMMEN TIL. Fritids - og Ungdoms KLUB

VELKOMMEN TIL. Fritids - og Ungdoms KLUB 2013-14 VELKOMMEN TIL GØRLØSE Fritids - og Ungdoms KLUB Gørløse Fritids og Ungdomsklub Gørløse Fritids- og Ungdomsklub 2013-14 Ansatte i Gørløse SFO og Klub SFO Michael - leder Anne -souschef Jannik -

Læs mere

FRITIDSKLUBBEN HUC NOVEMBER - DECEMBER God jul og godt nytår. Sæt X ved 16. januar 2016 Stor nytårsfest!

FRITIDSKLUBBEN HUC NOVEMBER - DECEMBER God jul og godt nytår. Sæt X ved 16. januar 2016 Stor nytårsfest! FRITIDSKLUBBEN God jul og godt nytår Sæt X ved 16. januar 2016 Stor nytårsfest! Kære fritidsklubmedlem Nu er der gået et par måneder siden du startede i fritidsklubben i, hvor du måske har brugt tiden

Læs mere

Bakkelandets Friskoles sommerskole d. 30. juni til d. 4. juli 2014

Bakkelandets Friskoles sommerskole d. 30. juni til d. 4. juli 2014 Bakkelandets Friskoles sommerskole d. 30. juni til d. 4. juli 2014 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Mest for seje børn Cirkus Model for en dag Rolllespil Restaurant Komediehuset Mavedans Bageri for

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

AKTIVITETSOVERSIGT SUNDHEDSUGERNE 2019

AKTIVITETSOVERSIGT SUNDHEDSUGERNE 2019 Aktiviteter uge 36 Dato og tid AKTIVITET INFORAMTION TILMELDING uge 36 Kampagne: "Alle børn cykler" for 0.-6. klasse 02/09 KL. 08.00- "Ro på, Fredericia" - en 08.45 02.09 Yoga i kroppen - Iyengar Yoga

Læs mere

Velkommen til. Ulveskov Børnehave Gl. Landevej 68, Birkelse 9440 Aabybro Tlf:

Velkommen til. Ulveskov Børnehave Gl. Landevej 68, Birkelse 9440 Aabybro Tlf: Velkommen til Ulveskov Børnehave Gl. Landevej 68, Birkelse 9440 Aabybro Tlf: 72 57 82 60 www.aabybroskole.dk Indhold Indhold... 2 Velkommen i Ulveskov Børnehave... 3 Ulveskov Børnehave... 3 Personale...

Læs mere

Til unge & forældre. Konfirmand 2012. 2012 Lørdag, den 4. februar FORÅR 2012. Invitation til alle unge i 7. klasse fra

Til unge & forældre. Konfirmand 2012. 2012 Lørdag, den 4. februar FORÅR 2012. Invitation til alle unge i 7. klasse fra Konfirmand 2012 Til unge & forældre 2012 Lørdag, den 4. februar FORÅR 2012 Invitation til alle unge i 7. klasse fra Konfirmand 2012 Konfirmand 2012 og Blå Mandag Til alle unge i 7. klasse - uanset om du

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk ÅBNINGSTIDER: MANDAG: 16.30 20.30. ONSDAG: 16.30 20.30. HVER 3. FREDAG 15.00 20.00 MEDLEMSBLAD FOR STJERNESKUDS

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

Så gik efterårsferien og her på fritter1, blev det en begivenhedsrig uge:

Så gik efterårsferien og her på fritter1, blev det en begivenhedsrig uge: Fritter 1's nyhedsbrev for november 2009. Efterårsferien Så gik efterårsferien og her på fritter1, blev det en begivenhedsrig uge: Sæbekasse løb Tirsdag deltog vi i sæbekasse løb. Deltagerne fra 2.&3.klasse

Læs mere