2011 MEDBRING DIT UDSTYR

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "2011 MEDBRING DIT UDSTYR"

Transkript

1 2011 MEDBRING DIT UDSTYR

2 Tålmodighed er en dyd Vi venter alle sammen på noget. En kaffepause, frokost tid eller at sidde i sofaen og se fjernsyn. Det kunne være en mundfuld frisk luft, et adrenalinkick elle r fred når der er slukket for mobiltelefonen. Det kunne være snurrende cykelhjul eller skumsprøjt fra boven. Her kommer vi ind i billedet. Vi insisterer på de mest sikre, slanke design, som er tilpasset gennem ubarmhjertige sikkerhedstester og i nyt design for at passe til den skiftende æstetik i designet på biler. Vi er innovative. Vi er førende på markedet. Vi får dig og dit udstyr frem - sikkert, nemt og med stil. Du skal blot have lidt tålmodighed.

3

4 NEW Thule Dynamic Den ny, sporty aerodynamiske og elegante tagboks. 26 Thule ProRide En let og elegant cykelholder til tagmontering i en liga helt for sig selv 47 Thule Hull-a-Port Pro Vipbar, letlastet og pladsbesparende kajakholder.

5 NEW Thule SlideBar Vores innovative, nye Thule SlideBar gør påog afl æsning af tunge genstande meget nem. 15 NEW Testet til brug...6 Innovationer...8 Racks 10 Teknologi & funktioner...13 Thule EuroClassic G6 LED Innovativ lygtebom med LED-lygter. 51 Lastholderstænger...14 Lastholdere...18 Cargo 20 Teknologi & funktioner...23 Tagbokse...24 Sammenfoldelige tagbokse...30 Tagbagebærere...32 Anhængertræk...34 Organisering...36 Tekniske informationer...40 Bike 42 Teknologi & funktioner...45 Tagmonterede holdere...46 Thule Xtender Udskydelig, så det bliver nemt at læsse af og på. NEW 74 Holdere til montering på anhængertræk 50 Bagklapmonterede holdere...56 Indoor...59 Tekniske informationer...60 Water 62 Teknologi & funktioner...65 Thule Cargo Duffels 37 Holdere til vandsportsudstyr...66 Tekniske informationer...69 Winter 70 Thule Catch-all Thule BackPac Den ultimative cykelholder til montering på bagklappen. Teknologi & funktioner...73 Holdere til vintersportsudstyr...74 Tekniske informationer...75

6 6 Testet til brug Der er simpelthen ikke noget, der måler sig med for mange tests Thules ambitioner er at være et skridt foran industristandarderne for sikkerhed- og holdbarhed. I højteknologiske og avancerede laboratorier udsættes produkterne under de mest barske betingelser fra stærk kulde til ørkenvarme og langvarig UV-stråling. Vi har også et særligt saltkammer, hvor produkterne testes for rustbeskyttelse, en trækbænk, hvor produkterne skal bestå strenge trækprøver og en ekstrem belastningstest af trækkrogen. Vi tester også produkterne for modstandsdygtighed over for kemikalier. Og så har vi en vindtunnel. Og ligesom du tror, at det må være det, har vi en maskine, der ryster produkterne voldsomt og på nogle få dage simulerer, hvordan produktet fungerer ved afslutningen af levetiden. Så når vi sætter vores navn på noget, kan du være sikker på, at det er det mest holdbare og pålidelige produkt på markedet.

7 Testet til brug 7

8 8 Innovationer En historie med innovationer! Ingeniører med opfindergener Hvis der opstår et behov, er vi mand for at opfylde det. Vores ingeniører har været foregangsmænd inden for klasse førende produkter på vores fabrik i Sverige siden 1942, og har udviklet det ene innovative produkt efter det andet. I 1973 udviklede vi Europas første låsbare skiholder, Luxus. Efte r en lang række andre opfindelser, satte vi fødder under vores lastholder med Rapid System. Rapid System passer perfekt til alle biler og blev derfor hurtigt industristandard. I 2004 fik vi kajakker til at føle sig lige så godt hjemme på taget af biler som på vandet med vores Hull-A-Port kajakholder. Med denne vipbare, letlastede og og pladsbesparende kajakholder kunne man nu pålæsse kajakker på siden og få plads til 3 kajakker med en mindre holder. Det er alt sammen udmærket, men vi ved, at vi kun er så gode som vores seneste opfindelser. Derfor introducerer vi med stolthed vores SlideBar her i Dens unikke udskydelige design betyder, at den ikke bliver beskadiget, du ikke bliver snavset og vi kan tygge videre på den næste fantastiske opfindelse.

9 Innovationer SlideBar Vores innovative, nye Thule SlideBar gør på- og aflæsning af tunge genstande meget nem. Og fordi den med et snuptag glider ud, beskytter den bilen mod at blive beskadiget og dig mod at blive snavset.

10

11 En rejse på tusinder af kilometer starter med en holder Racks Hvis du vil bygge noget robust, skal du sørge for at fundamentet er stærkt. Og det stærkeste fundament overhovedet til din taglast er en Thule lastholder. Vi har været nytænkende, har afprøvet og forbedret de mest fleksible lastholdere, så uanset hvilket eventyr, du skal ud på og i hvilken bil, giver vi dig den bedst mulige start.

12 12 Lastholdere Racks Solide, pålidelige og perfekte til næsten alle biler... Vores lastholdere kan simpelthen ikke blive mere robuste. Uanset, om du er til en aerodynamisk eller firkantet lastholder, kan du være sikker på at dit udstyr kommer fra A til B med stil. Med det tidsbesparende T-track på alle aerodynamiske lastholdere, kan du skifte fra det ene eventyr til det andet. Skub det nye udstyr på plads, så er der afgang.

13 Lastholdere 13 Teknologi & funktioner Glidefunktion i to retninger Vores innovative, nye Thule SlideBar gør på- og aflæsning af tunge genstande meget nem. Og fordi den med et snuptag glider ud, beskytter den bilen mod at blive beskadiget og dig mod at blive snavset. Thule T-track adapter Hvis du har lastholderstænger med T-track, og du ikke vil have noget til at stramme omkring stangen, er dette den elegante løsning. Og med glidefunktionen kan du også bruge den i fuld bredde. Låsbar. Alle lastholdere kan låses fast til taget, og du kan få én nøgle til alle dine Thule produkter. Værktøj er integreret. I de fleste Thule lastholdere er værktøjet integreret, så løber du i al fald ikke fra det derhjemme. Regulering af lastholderstang Du skal ikke frem med målebåndet. Du klikker blot på det rigtige punkt på reguleringsskalaen. Tilspændingsindikatorer Angiver, hvornår blokeringsskruen har opnået den korrekte tilspænding.

14 14 Lastholdere

15 Lastholdere 15 NEW Thule SlideBar Vores innovative, nye Thule SlideBar gør på- og aflæsning af tunge genstande meget nem. Og fordi den med et snuptag glider ud, beskytter den bilen mod at blive beskadiget og dig mod at blive snavset. Thule SlideBar Glidefunktion i to retninger Fejlsikker, automatisk snaplås. Passer til lastholderstænger på op til 80 mm bredde. Låsecylinder på begge sider, så systemet kan låses mod uautoriseret anvendelse. Farveangivelse for åben og lukket position. Brede gummibeskyttelser giver ekstra sikkert greb ved anvendels e af glide-funktionen. Patentansøgning indgivet på glidemekanisme. City Crash-godkendt.

16 16 Lastholdere Sådan kommer du i gang 1 I den nye, store og overskuelige Thule Fit Guide på eller i den trykte FitGuide hos forhandleren får du flere oplysninger om, hvilken løsning, der er den perfekte til din bil. Find dine fødder. Start med fødderne, som skal passe til bilens tag. Og dit valg afhænger helt af taget. Om bilen har fabriksinstallerede fi xpoints, tagrælinger, integrerede tagrælinger eller normalt tag, så har vi de perfekte fødder. Få fl ere oplysninger om, hvilke fødder, der passer til din bil, på eller se i vejledningen Thule Fit Guide. Thule lastholderfødder 2 Find monteringssæt der passer til din bil. Med mindre du har en bil med tagrælinger eller tagrender, skal du bruge et monteringssæt til at fastgøre fødderne på. Sættet skal passe perfekt til din bil. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af sæt, der dækker stort set alle bilmærker og -modeller. Uanset, hvad du kører i, har vi det perfekte monteringssæt til dig. Få fl ere oplysninger om det perfekte monteringssæt til din bil, på eller se i vejledningen Thule Fit Guide. Thule lastholdere Eksempler på montering af fødder på lastholdere Lastholderfødder med fabriksmonterede fixpoints. Lastholderfødder til biler med tagrælinger. Lastholderfødder til biler med integrerede tagrælinger Lastholderfødder til biler med normalt tag.

17 Lastholdere 17 3 Vælg firkantede, aerodynamiske lastholdere eller en SlideBar. Nu er du klar til at montere dine lastholdere, vælg den, der passer dig bedst. Den traditionelle fi rkantede i stål er helt enkel. Den er robust og har sort plastcoating. Den aerodynamiske lastholder i aluminium er mere eksklusiv og vejer mindre. Med T- track kan du bruge lastholderens fulde bredde, og tilbehør, som gør pålæsningen nem. Eller til dig, der skal transportere store genstande eller har en høj bil, er vores nye innovative SlideBar, der glider ud over bilen, simpelthen sublim, og du kan på- og afl æsse bilen uden at ødelægge ryggen eller få snavsede hænder. NEW Thule SlideBar Med vores innovative SlideBar har det aldrig været nemmere at pålæsse tunge genstande. Og fordi den med et snuptag glider ud, beskytter den bilen mod at blive beskadiget og dig mod at blive snavset. Art. nr. 891, længde 127 cm. Art. nr. 892, længde 144 cm. Art. nr. 893, længde 162 cm. Thule AeroBar Aerodynamisk og elegant, T-track funktionen på aerodynamiske stænger gør montering af dit tilbehør til en leg. Art. nr. 860, længde. 108 cm. Art. nr. 861, længde. 120 cm. Art. nr. 869, længde. 127 cm. Art. nr. 862, længde. 135 cm. Art. nr. 863, længde. 150 cm. Thule firkantet lastholder Vores fi rkantede lastholdere er traditionelle og robuste med sort plastcoating, der giver en holdbar fi nish. Art. nr. 760, længde. 108 cm. Art. nr. 761, længde. 120 cm. Art. nr. 769, længde. 127 cm. Art. nr. 762, længde. 135 cm. Art. nr. 763, længde. 150 cm. Forstærkede firkantede stålstænger, tykkelse 3 mm. Art. nr. 765, længde. 163 cm. Art. nr. 766, længde. 200 cm. Art. nr. 767, længde. 220 cm.

18 18 Lastholderfod Lastholderfod Thule Rapid System 751 En smart universel lastholder fod til biler med fabriksmonterede fixpoints. Thule Rapid System 753 En elegant, sænket lastholderfod til biler med fabriksinstallerede fixpunkter eller integrerede tagrælinger. Thule Rapid System 754 Thule Rapid System 757 Den mest sikre og eksklusive taglastholder til biler uden rælinger eller fixpoints. Verdens mest solide lastholder til biler med tagrælinger i normal størrelse. Thule Rapid System 775 Den universale, elegante lastholder, der passer til de fleste rælingsdimensioner. Thule Smart Rack 784 / 785 En universal brugervenlig lastholder til montering på rælinger. Thule 951 En klassisk taglastholder til biler med tagrender. Lastholderfødder Til biler med normalt tag Til biler med fabriksinstallerede fixpoints Til biler med integrerede rælinger Til biler med tagrælinger Til biler med tagrender Navn Thule Rapid System Thule Rapid System Thule Rapid System Thule Rapid System Thule Rapid System Thule Rapid System Thule SmartRack Thule & Lastkapacitet (kg)¹ Fodhøjde (cm)² 9,6 7,2 10,5 7,2 7,5 6,5 7,5 15 Lås One-Key System 544 Tilbehør 527 Passer til aerodynamiske stænger Passer til firkantede stænger Passer til SlideBars Kræver monteringssæt TÜV-godkendt Lever op til City Crashstandarder Diverse Passer til rælingsstørrelser mellem 22 og 55 mm Passer til rælingsstørrelser mellem 20 og 68 mm. Passer til rælingsstørrelser mellem 18 og 50 mm. Låses med en specialskrue. Fås også til biler med højt tag, fodpakker 952 (20 cm) og 953 (28 cm). ¹ Maksimal belastning er den maksimalt godkendte vægt for den enkelte lastholdertype. Find bilens maksimale vægtbegrænsning i bilens håndbog. ² Fodhøjde er afstanden fra fodens basis op til toppen af stangen. Bemærk: Ved afstande til underkanten af stangen fratrækkes 22 mm for firkantede stænger og 27 mm for aerodynamiske stænger. Bilens specifikke monteringssæt er ikke medtaget i højdemålingen. Lastholderfødder findes i pakker med 4 stk. og lastholderstænger findes i pakker med 2. stk.

19 Løsninger til speciallast 19 Løsninger til speciallast Nogle ting kræver specialløsninger som f.eks. surfboards, stiger, rør og andre uhåndterlige ting, som en almindelig bil ikke er bygget til. Til disse ting har vi en række, praktisk tilbehør, der lever op til dit behov for speciallast. Thule Last stop 314 Thule kvik strammer 552 Thule Stigholder 330 Thule Rulle 815 Kraftige laststop, der er udviklet i samarbejde med dygtige håndværkere. Laststoppene er nemme at flytte og justere alt efter last. Rem og laststop i ét. Med to strammere og to 190 cm remme. Fleksibelt og letanvendeligt lastningstilbehør. Kan tage op til tre stiger. Rullemekanisme, der gør det nemmere at skubbe lange genstande op på biltaget. Ideel til lastning af længere genstande som stiger, tømmer etc. Rullerne er gummibeklædt for beskyttelse under lastning. Kan også lette lastning af kajakker eller surfboards. Holdere til speciallast Navn Thule kvik strammer Thule Stigeholder Thule Stigeholder Thule Last Stop Thule Rulle / Højde (cm) 9 25/9 15 Remlængde (cm) 2x190 1x275 Lås Tilbehør 538 Tilbehør 538 Tilbehør 538 Passer til aerodynamiske stænger¹ Passer til firkantede stænger TÜV-godkendt Diverse Rem og laststop i ét. Sælges i sæt med 2 Holder op til 3 stiger på plads. Omfatter 3 laststop. Holder op til 3 stiger (50 kg). Omfatter 4 laststop og en stigefastgørelsesmekanisme. 4 flytbare laststop. 2 flytbare laststop. Bredde: 65 cm. Aluminiumsprofil, betrukket med en blød plastikoverflade (TPE). ¹ Gælder ved brug af Thules originalholder. Kontakt din Thule-forhandler, inden du bruger en anden producents holder.

20 Tagbokse i en klasse for sig selv Med vores utrættelige testprogram har vi sørget for, at boksen bliver siddende på bilen, uanset hvad der sker. De transporterer nemt alle dine ting, er nemme at pålæsse, nemme at montere og kommer løbende i nyt design, for at modsvare de æstetiske ændringer i bilernes design. En stor fryd for øjet.

21 Cargo

22 22 Cargo Cargo Velkommen til verdens største transportløsning i verden. Alle Thule tagbokse er bygget solidt, iøjnefaldende formet, og fyldt med fornuftige og tidsbesparende funktioner. Da vi lægger så stor vægt, at sikkerhedsstandarderne er meget højere end internationale krav, kan du køre helt afslappet ud i det blå. Selvom vores tagbokse og tasker er forbløffende rummelige, er der selvfølgelig nogle ting, vi gerne vil have i bilen. Derfor har vi udvidet vores nye opbevaringsløsninger i bilen, så du kan holde styr på det hele ude som inde.

23 Cargo 23 Teknologi & funktioner Power-Click Patenteret fabriksinstalleret hurtigmonteringssystem med integreret tilspændingsindikator. Standard på Thule Excellence og Thule Dynamic. Dual-Side Giver dig mulighed for at åbne boksen fra begge sider, hvilket letter montering samt af- og pålæsning. Standard på Thule Excellence, Thule Dynamic og Thule Atlantis. Centrallås Patenteret sikkerhedslåsesystem nøglen kan kun fjernes, hvis alle låsepunkter er lukket. Standard på alle Thule-bokse med sideåbning. Diffuserteknologi Integreret design for optimeret aerodynamik og den laveste placering på bilen. Standard på Thule Excellence og Thule Dynamic. Optimal adgang til bagklappen Takket være tagboksens fremadrettede position har du plads til at åbne bagklappen helt. Skridsikker måtte Integreret måtte med skridsikker overflade for ekstra sikring af lasten. Standard på Thule Excellence og Thule Dynamic. 2-tonet farvekombination Eksklusivt design med en unik 2-tonet farvekombination. Standard på Thule Excellence. Sammenfoldelig Sammenfoldelig for enkelt transport og opbevaring. Standard på Thule Ranger. Ekstra lastkapacitet Justerbare stænger giver plads til mere bagage ovenpå tagbagageholderen. Standard på Thule Xperience.

24 24 Tagbokse Tagbokse

25 Tagbokse 25 Thule Excellence verdens mest eksklusive tagboks Størrelse og farve Unik 2-tonet farvekombination. Volumen: 520 liter. Størrelse: 218x94x40 cm. Thule Excellence Eksklusivt design med en unik 2-tonet farvekombination. Maksimal adgang til bilens bagdør, takket være boksens fremadrettede position. Betræk til låget for at beskytte boksen mod ridser og støv under opbevaring. Indvendige og udvendige håndtag for praktisk åbning og lukning. Patenteret Power-Click snaplåssystem for hurtig og sikker montering med kun en hånd. Dual-Side åbning for praktisk montering og af- og pålæsning. Centralt låsesystem med gribevenlig nøgle. Tilgængelig i eksklusiv 2-tonet farvekombination: sort højglans/titanmetallic. Skridsikker måtte for bedre sikring af last. NEW NEW Power-Click Dual-Side åbning Centrallås Diffuser-teknologi Optimal adgang til bagdøren Betræk til låg Skridsikker måtte

26 26 Tagbokse NEW Thule Dynamic Vi introducerer en sporty, aerodynamisk og elegant tagboks. Størrelser Thule Dynamic Det nye strømlinede design går i et med taget og harmonerer perfekt med designet i moderne biler. Patenteret Power-Grip snaplåssystem for hurtig og sikker montering med kun en hånd. Dual-Side åbning for praktisk montering og af- og pålæsning Centralt låsesystem med gribevenlig nøgle Indvendige og udvendige håndtag for praktisk åbning og lukning. Maksimal adgang til bagdør på grund af tagboksens fremskudte placering. Udvendige håndtag sikrer en praktisk åbning og lukning af boksen. Skridsikker måtte for bedre sikring af last. Farver Sort højglans. Thule Dynamic 800 og 900. Titan højglans. Thule Dynamic 800 og 900. NEW NEW Power-Click Dual-Side åbning Centrallås Diffuser-teknologi Optimal adgang til bagdøren Skridsikker måtte

27 Tagbokse 27 Thule Atlantis rummelig og med mange smarte funktioner. Størrelser Thule Atlantis 900. Volumen: 650 liter. Størrelse: 235x90x46 cm. Thule Atlantis Rummeligt og aerodynamisk design for stor stabilitet, reduceret luftmodstand, vindstøj og vibrationer. Patenteret Power-Grip snaplåssystem for hurtig og sikker montering med kun en hånd. Dual-Side åbning for praktisk montering og af- og pålæsning. Centralt låsesystem med gribevenlig nøgle. Fås i fire størrelser i strålende blank sølvmetallic. Atlantis 780 og 900 fås også i sort højglans. Thule Atlantis 780. Volumen: 480 liter. Størrelse: 196x78x44 cm. Thule Atlantis 600. Volumen: 340 liter. Størrelse: 190x63x41 cm. Thule Atlantis 200. Volumen: 440 liter. Størrelse: 175x82x45 cm. Farver Sølv højglans. Thule Atlantis 200, 600, 780 og 900. Sort højglans. Thule Atlantis 780 og 900. Power-Grip Dual-Side åbning Centrallås

28 28 Tagbokse Thule Pacific den funktionelle boks, der dækker alle dine behov. Størrelser Thule Pacific 700. Volumen: 460 liter. Størrelse: 232x70x40 cm. Thule Pacific Sænket bund for reduceret luftmodstand, vindstøj og vibrationer. Patenteret Fast-Grip snaplåssystem, hvor al håndtering foretages fra boksens inderside. Single-Side åbning. Centralt sikkerhedslåsesystem. Fås i fem praktiske størrelser i sølvgrå. Pacific 200, 600 og 700 fås også i antracit. Thule Pacific 600. Volumen: 340 liter. Størrelse: 190x63x39 cm. Thule Pacific 500. Volumen: 330 liter. Størrelse: 226x55x37 cm. Thule Pacific 200. Volumen: 460 liter. Størrelse: 175x82x45 cm. Thule Pacific 100. Volumen: 370 liter. Størrelse: 139x90x39 cm. Farver Sølvgrå. Thule Pacific 100, 200, 500, 600 og 700. Antracit. Thule Pacific 200, 600 og 700. Fast-Grip Single-Side-åbning Centrallås

29 Tagbokse 29 Ekstra til din tagboks Thule Go Pack Set stk. pakning med tre Go Packs 8002 og en Go Pack Nose Designet til at passe sammen med din Thule tagboks. Thule T-track adapter Hvis du har lastholderstænger med T-track, og du ikke vil have noget til at stramme omkring stangen, er dette den elegante løsning. Med glidefunktionen kan du også bruge den i fuld bredde. Thule One Key System Undgå besværet med mange forskellige nøgler, opgrader til Thule One Key System og få én nøgle til alle Thule-produkter. Thule Boxlift 571 Med Thule Boxlift kan du nemt hæve tagboksen op under garageloftet. Denne lift fungerer også perfekt til kajakker og surfboards. Thule boksskiholderadapter Vil du transportere dine ski sikkert og med stil? Vi anbefaler, at du bruger Thule boksskiholderen til at holde styr på skiene inden i boksen. Du skal bare vælge den rigtige skiholder til din boksmodel, se tekniske informationer på side

30 30 Sammenfoldelige tagbokse Sammenfoldelige tagbokse

31 Sammenfoldelige tagbokse 31 Thule Ranger en sammenfoldelig løsning for nem opbevaring Sammenfoldelig for enkel transport og opbevaring bliver til en lille pakke, der nemt kan være i bagagerummet. Easy-Snap monteringssystem til hurtig og nem montering af boksen uden brug af værktøjer. Fremstillet af vandtæt materiale, med svejsede sømme og svejset lynlås med integreret lås. Speciel taske til opbevaring af den sammenrullede boks følger med (Thule Ranger 90). Lastkapacitet op til 50 kg. Udvidelsesområder med lynlåse til indstilling af lastpladsen, så den passer til lastens størrelse (Thule Ranger 500). Skiholdere medfølger til sikker skitransport (Thule Ranger 500). Farver: Sort/sølvgrå. Størrelser Easy snap Snapmonteringssystem til let montering. Speciel taske Til opbevaring af den sammenrullede boks (Thule Ranger 90). Thule Ranger 90. Volumen: 340 liter. Størrelse: 110x80x40 cm. Udvidelsesområde Med lynlåse til at udvide pladsen, så der kan være mere (Thule Ranger 500). Skiholder Sikker skitransport med de inkluderede skiholdere (Thule Ranger 500). Thule Ranger 500. Volumen: 300 liter. Størrelse: 190x50x30 cm. Nemt at opbevare Thule Ranger kræver ganske lidt opbevaringsplads - du kan endda få plads til den i klædeskabet. Tag den med under armen En specialdesignet taske gør det meget let at tage boksen med overalt. Rul den ud Læg den op på lastholderen, rul den ud og monter den. Klar til pålæsning!

32 32 Tagbagagebærere Tagbagagebærere

33 Tagbagagebærere 33 Thule Xpedition Moderne og aerodynamisk design i holdbar aluminium. Rigelig lastkapacitet med brede lastholdere. Seks flytbare øjer til remme/lastnet gør det nemt at surre lasten fast. Fås i to størrelser. Låsbar. Thule Xplorer Stabilt design i aluminium. Fås i tre størrelser. Thule Load Net og Thule Go bags kan fås som tilbehør. Thule Xperience Robust, bygget i letvægts rundstål. Justerbare lastholdere gør det muligt at fastgøre cykel-, ski- og vandsportsholdere til bagagebæreren. Udstyret med strømliniebeklædning for at opnå bedre aerodynamik. Glat, sort overflade. Thule Load Net og Thule Go bags kan fås som tilbehør. Ekstra til din bagagebærer Laststænger Justerbare lastholdere gør det muligt at fastgøre andet lasttilbehør. Strømliniebeklædning Udstyret med strømliniebeklædning for at opnå bedre aerodynamik. Thule Lastnet Kan udvides med ti flytbare kroge. Glimrende tilbehør til Thule tagbagagebærere. Fås i to størrelser: Art. nr. 595, 80x80 cm. Art. nr , 130x90 cm. Thule Nomad 834 Rummelig taske i blødt, vandtæt materiale med indbyggede remme til fastgørelse på en tagbagagebærer. Når tasken ikke er i brug, foldes den blot sammen og opbevares i sin specielle taske. 104x86x44 cm.

34 34 Anhængertræk Anhængertræk

35 Anhængertræk 35 Thule EasyBase den fl eksible fi re-i-éntransportløsning. Platform fremstillet af kraftige metalrør. Patenteret kobling passer til alle typer anhængertræk og kræver ingen justering. U-stangen klappes nemt sammen og opbevares. Udvides med Thule EasyBase tilbehør. Lastkapacitet 60 kg. Start med EasyBase og skræddersy den til dine behov Thule EasyBike 948-1/948-2 Thule BackUp 900 Thule EasyBag Thule EasyBasket Monteres nemt direkte på EasyBase uden brug af værktøjer. Til alle cykelstørrelser, kan kombineres til at transportere maks. 3 cykler. Nem at sætte på og holder cyklerne sikkert på plads tager én cykel tager to cykler. Monteres nemt direkte på EasyBase uden brug af værktøjer. Robust bagageboks, der giver bilen 420 liter ekstra plads. Perfekt hvis du vil bruge bilens tag til en anden last, eller hvis du vil transportere uhåndterlige ting, der kræver beskyttelse. Kan også monteres på Thule EuroClassic Pro og Thule BackPac. Monteret direkte på EasyBase med kraftige remme, uden behov for værktøj. Måler 11x55x53 cm, ideel til sportstøj, sportsudstyr etc. Fremstillet af vandtæt materiale, med tapede sømme og en lynlås med integreret lås. Speciel opbevaringstaske medfølger. Monteres nemt direkte på EasyBase uden brug af værktøjer. Med de store dimensioner vil den rumme alt lige fra plæneklipperen til sække med efterårsløv. Perfekt til uhåndterbare, fugtige eller snavsede ting.

36 36 Organisering Smarte Indoor løsninger

37 Organisering 37 Thule Rejsetaske alt på sin rette plads Thule Small/Large Cargo duffel 8022/8023 Forbered dit næste store eventyr! Organiser, opbevar og transporterdit udstyr i disse robuste 38L og 70L rejsetasker. Vandafvisende materiale og et slidstærk lag af polyuretan. Håndtag og en lynlås i siden giver mulighed for nem adgang, når den opbevares i en Thule tagboks. Stor lynlås giver adgang i toppen af rejsetasken muliggør nem opbevaring af støvler, hjelme, klatreudstyr eller andre store dele. Thule Small/Medium/Large trunk organiser 8019/8020/8021 En kapacitet på 27/41/64 liter sørger for, at indholdet er, hvor det skal være. Gennemsigtige felter til hurtig identifikation af indholdet. Wirestruktur hjælper Trunk Organizer med at stå åben under påfyldning og tømning. Bærehåndtagene gør den nem at transportere. Thule Trunk Organizer 8018 Unikt lavprofilsdesign. Gennemsigtige felter til hurtig identifikation af indholdet. Designet til at opbevare koblingskabler og andet vedligeholdelses-/sikkerhedsudstyr (snekæder osv.), så det ikke fylder ret meget. Bærehåndtag og remme, der gør den nem at bære.

38 38 Organisering Thule Dokument Holder 8015 Thule forsæde Organizer 8016 Thule solskærm Organizer 8012 Placeres mellem sæde og centerkonsol. Bliver holdt på plads med innovativ kilestruktur. Har en størrelse, så der er plads til papir i A4-format, og har små lommer til dokumenter, kuglepenne osv. Fastgøres til forsædet vha. sikkerhedsselen. Taskedesignet gør den nem at transportere. Frontlomme, der kan vippes ud for hurtig adgang til små elektroniske apparater og andre genstande. Har en størrelse, så den kan rumme dokumenter og en laptop på op til 16. Fastgøres på solskærmen med hook og loop-stropper. Har et patenteret flip-up-spejl. Flip-down-lomme kan rumme telefoner, elektronisk udstyr eller garagedøråbner. Flere lommer. Thule affaldstaske 8014 Hænger hen over bagsiden af sædet eller på andre passende steder med justerbar rem. Den er selvlukkende, så affaldet skjules, og bilens indvendige side holdes ren. Beklædning, der kan aftørres/rengøres, sørger for at holde affaldet i posen. Thule Bagsæde Organizer 8017 Fastgøres praktisk til bagsiden af forsædet med en justerbar strop. Det stropbaserede design giver bilisten adgang til indholdet. Justerbar lomme rummer en vandflaske. Bærehåndtagene gør den nem at transportere. Thule opbevaringstaske 8010 Innovativ luftdysse fikseringsmekanisme. Holder små elektroniske apparater og genstande og giver nem adgang. Thule opbevaringstaske 8013 Placeres mellem sæde og centerkonsol. Bliver holdt på plads med innovativ kile-struktur. Opbevarer små elektroniske apparater, opladningskabler, småpenge og andre ting, man nemt skal kunne få fat i. Thule Electronics Organizer 8011 Stabil bund. Opbevarer telefon eller GPS i vandret stilling, så man nemt kan få fat i dem. Placeres praktisk på konsolområdet i bilen.

39 Organisering 39 Thule Go Pack Set 4 stk. pakning med 3 Go Packs 8002 og 1 Go Pack Nose Designet til at passe sammen med din Thule tagboks. Thule BikeCase 836 Til brug sammen med en racercykel eller mountain bike. Omfatter: 2 skumklude, 1 plastikcover, 1 indkøbstaske, 1 værkstøjstaske, 1 kæde/slangeindpakning. Indvendig størrelse (cm): 114x74x24 Udvendig størrelse (cm): 119x77x26 Thule Go Box 8005 De to rum gør den til et praktisk opbevaringssted i bagagerummet eller i hjemmet, perfekt til al slags udstyr. Kan foldes sammen, så den er let at opbevare, når den ikke bruges. Når den er foldet sammen er den kun 30 mm tyk. Størrelse (cm): 61x34x31 Thule Go Pack 8002 Vandtæt bund til beskyttelse af lasten. Skulderrem og greb for behagelig håndtering. Størrelse (cm): 61x33x31 Thule Go Pack Nose 8001 Specialformet, så man kan udnytte den snævre plads forrest i tagboksen. Vandtæt bund til beskyttelse af lasten. Skulderrem og greb for let og behagelig håndtering. Størrelse (cm): 61x42x28

40 40 Tekniske specifi kationer Tagbokse NEW Navn Thule Excellence Thule Dynamic Thule Atlantis Størrelse (cm) 218x94x40 206x84x34 235x94x35 175x82x45 190x63x41 196x78x44 235x90x46 Indvendige mål (cm) 205x85 180x70 208x80 165x76 180x58 185x73 223x84 Volumen (l) Lastkapacitet (kg) Maks. antal ski eller snowboards Monteringssystem Power-Click Power-Click Power-Grip Åbning Dual-Side Dual-Side Dual-Side Single-Side Dual-Side Dual-Side Dual-Force Skiholder Tilbehør Tilbehør Tilbehør Tilbehør Tilbehør Tilbehør Remme Centrallås Passer til aerodynamiske stænger ¹ Passer til firkantede stænger TÜV/GS-godkendt Tilbehør Lever op til City Crash-standarder Maks. længde carvingski (cm) Farve Eksklusivt 2-tonet sort højglans/titanmetallic (6119) Titan højglans/ 6128T Sort højglans/ 6128B Titan højglans/ 6129T Sort højglans/ 6129B Sølv højglans/ 660 Sølv højglans/ 666 Sølv højglans /679 sort højglans/ 679B Sølv højglans/ 680 sort højglans/ 680B ¹ Gælder ved brug af Thules originalholder. Kontakt din Thule-forhandler, inden du bruger en anden producents holder. EasyBase Navn Thule EasyBase Thule EasyBike Thule BackUp Thule EasyBasket Thule EasyBag Størrelse (cm) 120x60x78 147x57x70 126x56x11 110x55x53 Maks. antal cykler 1 2 Lastkapacitet (kg) x Vægt (kg) 15 1,6 3, TÜV/EuroBE-godkendt Lever op til City Crash-standarder Diverse Baglygter. Låser holderen fast til bilen med tilbehør 957. Hvis man kombinerer og 948-2, kan man transportere 3 cykler. Passer til steldimensioner (mm) Passer til alle hjulstørrelser. Låser cyklen til holderen med tilbehør 526. Volumen (l) 420. Åbning bagi. Monteringssystem 80 mm bøjleskrue. Farve Grå. Volumen (l) 315. Remme medfølger. Tapede sømme og en svejset lynlås med integreret lås.

41 Tekniske specifi kationer 41 Hvilken farve skal boksen have? Thule Pacific Thule Ranger x90x39 175x82x45 226x55x37 190x63x39 232x70x40 110x80x40 190x50x30 130x86 165x76 215x50 180x58 225x62 105x75 185x45 2-tonet sort højglans/titanmetallic Fast-Grip Easy-Snap Sort højglans Single-side Side/bagtil Single-side Tilbehør Tilbehør Tilbehør Tilbehør Inkl Sølvmetallic Snaplås Sølv højglans Antracit Sølvgrå/ 6311 Sølvgrå/ 6312 Antracit/ 6312A Sølvgrå/ 6315 Sølvgrå/ 6316 Antracit/ 6316A Sølvgrå/ 6317 Antracit/ 6317A Sort/ sølvgrå 6011 Sort/ sølvgrå/ 6035 Sølvgrå Tagbagagebærere Navn Thule Xpedition Thule Xplorer Thule Xperience Størrelse (cm) 79x128 99x158 85x132 85x93 104x x99 Lås Tilbehør 538 Med One Key System Passer til aerodynamiske stænger¹ Passer til firkantede stænger Med adapter 878 TÜV-godkendt Diverse Aluminium. Fastgørelsespunkter, der kan justeres efter lasten i både længde og bredde. Thule Load Net og Thule Go bags kan fås som tilbehør. Aluminium. Fastgørelsespunkter, der kan justeres efter lasten i længden. Thule Load Net og Thule Go bags kan fås som tilbehør. Aluminium. Fastgørelsespunkter, der kan justeres efter lasten i længden. Thule Load Net og Thule Go bags kan fås som tilbehør. ¹ Gælder ved brug af Thules originalholder. Kontakt din Thule-forhandler, inden du bruger en anden producents holder.

42 Træd i pedalerne & slip tankerne løs Frihed kommer i mange forskellige forklædninger. For nogle er den 2-hjulede på en jævn, åben vej ren passion. Roen ved en stille cykeltur på flade strækninger, sveden på panden, når du knokler for at kommer op ad en bakke, og den barnlige spænding ved at køre for hurtigt ned ad bakker så er hver kilometer ventetiden værd. For andre ligger friheden langt fra åbne landeveje, mudder i ansigtet og høj puls, hvor det handler om at æde de næste kilometer. Uanset hvad årsagen er, uanset vejret - så er der kun et mål: frihed.

43 Bike

44 44 Bike Bike Thules prisvindende cykelholdere gør det nemmere for at holde pause og søge friheden. Vi dækker dig ind, uanset om din 2-hjulede ven er en mountainbikeeller en eletrisk cykel eller en cyclo-cross. I bilen, på taget, på bagklappen eller monteret på anhængertrækket... så har vi det største udvalg på markedet. Nem at montere, nem at opbevare og meget fleksibel. Vi har også et stort udvalg af tilbehør til at dække alle behov.

45 Bike 45 Teknologi & funktioner Sammenklappelig Nem at folde sammen, stuve ad vejen og opbevare. Vippefunktion Simpel, fodbetjent, vippefunktion muliggør bekvem adgang til bagagerummet selv med de største døre. En indbygget stopfunktion forhindrer cyklerne i at røre jorden. Smart kobling til anhængertræk Unik, stabil kobling med én hånd, der er nem at fastgøre ved blot at lukke en stang. Innovative LED-baglygter Innovative og eksklusive LED-lygter med den seneste teknologi Selvjusterende Placerer cyklen automatisk, så den kan læne sig op ad stelholderen, samtidig med at den fastgøres. Pålæsningsrampe Bekvem aftagelig rampe til nem pålæsning og aflæsnin g af dine cykler. Pumpespænder Hjulremme med pumpespænder til bekvem fastgørelse af hjul. Thule One-Key System Undgå besværet med mange forskellige nøgler, opgrader til Thule One-Key System, og få én nøgle til alle Thule-produkter. Unik aftagelig stelholder Gør fastgørelse af cykelstellene meget let og hurtig, specielt når du læsser flere cykler.

46 46 Bike - Tagmonteret Tagmonteret

47 Bike - Tagmonteret 47 Thule ProRide Hvis du ikke er professionel cykelrytter, får du nu muligheden for at ligne en. Der er ikke noget, der oser af professionel cykelrytter, som vores Thule ProRide cykelholder. Ja, den er elegant, ja, den er stilfuld, men også meget mere: Den er resultatet er en sej teknik. Thule ProRide kan ligesom resten af vores holdere monteres direkte på din Thule lastholder med et par få enkle trin og nem at fastgøre din cykel på. Når du nu har brugt en lille formue på en cykel, så vil du vel også gerne have, at den bliver fastholdt i et sikkert greb. Det bliver den. Thule ProRide er så robust, at du kan være sikker på, at din cykel bliver holdt fast, uanset hvor lumske vejforholdene kan være. Thule ProRide 591 Når den er hævet, bliver stelholderen stående i lodret position for at gøre det lettere at læsse cyklen. Hjulholderandordningen er designet til at placere cyklen automatisk, så den får lov til at læne sig op ad stelholderen, samtidig med at den fastgøres. Al justering og fastgørelse sker bekvemt og hurtigt vha. drejeknappen i taghøjde. Snaplåsremme, som kan justeres til forskellige hjulstørrelser, holder hjulene sikkert på plads. Nemt snapmonteringssystem til hurtig og nem montering omkring både firkantede firkantede stænger og aerodynamiske stænger (T-track-adaptere medfølger). Let og elegant design i aluminium. Kan nemt monteres på en af siderne på bilens tag. Låsbar - cykel til cykelholder, cykelholder til lastholder. Cykelstel på op til 100 mm. Transporterer cykler på op til 20 kg. Selvjusterende Cyklen glider automatisk ind i den lodrette stelholder, når den placeres i hjulholdeanordningen. Drejeknap Juster og lås vha. drejeknappen i en praktisk taghøjde. Stelholder Cyklen står fast og sikkert, når stelholderen justeres. Snaplåsremme Hold hjulene sikkert på plads. Kan justeres til forskellige størrelser hjul.

48 48 Bike - Tagmonteret Thule OutRide nem, professionel og elegant Thule OutRide 561 Let justerbart snaplåsbeslag til alle gaffeltyper. Passer også til cykler med skivebremser. Snaplåsrem til baghjul, der kan justeres til forskellige hjulstørrelser. Integreret adapter til cykler med 20 mm aksler. Let og bekvemt design i aluminium. Hurtig og nem montering ingen løse dele. Låsbar cykel til cykelholder, cykelholder til lastholder. Nemt snapmonteringssystem til hurtig og nem montering omkring både firkantede om firkantede stænger og aerodynamiske stænger (T-track-adaptere medfølger). Snaplåsremme Holder baghjulene sikkert på plads. Kan justeres til forskellige størrelser hjul. Snaplåsbeslag Let fastgørelse af alle gaffeltyper. Ekstra til din cykelholder Integreret adapter Til cykler med 20 mm aksler. Thule Wheel Carrier Ny opdateret holder til forhjulet med standardaksel. Også til hjul med skivebremser. Perfekt tilbehør til Thule OutRide. Kan foldes sammen, når den ikke er i brug. Passer til både aerodynamiske og firkantede lastholdere. Thule Wheel Bag 563 XL Specialdesignet højkvalitetstaske med specialpostring i to størrelser, som beskytter cykelhjulet under transport og opbevaring. Indvendig lomme til småværktøj etc. Stærkt nylonhåndtag. Glimrende tilbehør til Thule OutRide. Til hjulstørrelser op til 29 /ø74 cm. Integreret adapter Til Thule OutRide til cykler med 15 mm aksler.

49 Bike - Tagmonteret 49 NEW Thule FreeRide moderne, dynamisk og funktionel. Thule FreeRide 532 Nyt dynamisk design med kurvede rør. Ny eksklusiv titanfarve. Ny hjulholder for nemmere pålæsning. Stelholder med snaplåse, passer til de fleste stelstørrelser op til 80 mm. Låsbar - cykel til cykelholder, cykelholder til lastholder. Snaplåsremme, som kan justeres til forskellige hjulstørrelser. Nemt snapmonteringssystem til hurtig og nem montering. Passer sammen med både firkantede og aerodynamiske stænger (T-track-adaptere medfølger). Valgfri: T-track-adapter til montering i de aerodynamiske stængers T-track-slidser. Ekstra til din cykelholder Snaplåsremme Hold hjulene sikkert på plads. Kan justeres til forskellige størrelser hjul. Stelholder Stelholder med snaplås, passer til de fleste stelstørrelser. Thule Wall hanger 9771 Til funktionel opbevaring af cykler og cykelholdere. Lastkapacitet 40 kg. Thule BikeCase 836 Til brug sammen med en racercykel eller mountain bike. Indeholder 2 skumklude, 1 plastikcover, 1 indkøbstaske, 1 værkstøjstaske, 1 kæde/slangeindpakning. Indvendig størrelse (cm): 114x74x24. Udvendig størrelse (cm): 119x77x26. Thule One Key System Undgå besværet med mange forskellige nøgler, opgrader til Thule One Key System og få én nøgle til alle Thule-produkter.

50 50 Bike - Monteret på anhængertræk Monteret på anhængertræk

51 NEW Nem pålæsning Bike - Monteret på anhængertræk Thule EuroClassic G6 LED vores eksklusive, stabile og udskydelige cykelholder. Eksklusive LED-baglygter sammen med et tidløst design giver cykelholderen et helt fantastisk look. Kan klare en belastning på 25 kg, hvilket gør den ideel til transport af elektriske cykler. Hjulremme med pumpespænder til bekvem fastgørelse af hjul. Ny forbedret montering - én bevægelse, én hånd med og stor stabilitet. Ny fodbetjent vippefunktion til hurtig og bekvem adgang til bagagerummet. En indbygget stopfunktion forhindrer cyklerne i at røre jorden. En stor vippevinkel og gør det nemmere at åbne selv meget store bagdør e (f.eks. VW T5) også med 4 pålæssede cykler. Aftagelige stelholdere, der er lette at flytte, gør det muligt at læsse cykler. Holder kan fastgøres til anhængertræk, og cykler kan fastgøres til holder. Hjulholdere, der kan udvides/bevæges, og lys gør det muligt at transportere cykler med stor akselafstand. Passer til alle cykler og hjulstørrelser. Øger kapaciteten på din G6 cykelholder med en cykel ved brug af Thule EuroClassic G adapter. Passer til alle cykler og hjulstørrelser. Valgfri Thule Off-Road adapter 9202 til biler med reservehjul på bagklappen (fylder, hvad der svarer til en cykel). Valgfri Thule pålæsningsrampe 9152 gør det meget nemt at pålæsse cykler. 51 Vipbar Vipper ned i en åben vinkel, så det er lettere at åbne selv meget store bagklapper. En indbygget stopfunktion forhindrer cyklerne i at røre jorden. Fodbetjent vippefunktion Let tilgængeligt vippehåndtag beskytter mod støv og snavs. Unik aftagelig stelholder Gør fastgørelse af cykelstellene meget let og hurtig, specielt når du læsser flere cykler. Smart kobling til anhængertræk Ergonomisk kobling med én hånd med lav lukkekraft og høj stabilitet. Pålæsningsrampe Bekvem aftagelig rampe til nem pålæsning og aflæsning af dine cykler. Innovative LED-baglygter Innovative og eksklusive LED-lygter med den seneste teknologi

52 52 Bike - Monteret på anhængertræk Thule EuroWay G2 elegant, letvægts og kompakt enestående cykelholder. Thule EuroWay G2 921/923 Tidløst og elegant design. En vægt på kun 12,3 kg (til 2 cykler) er et resultat af at anvende aluminium og andre letvægtsmaterialer med høj trækstyrke. Hjulremme med pumpespænder til bekvem fastgørelse af hjul. Ergonomisk kobling med én hånd med lav lukkekraft og høj stabilitet. Smart fodpedalbetjent vippefunktion til nem, praktisk adgang til bagagerummet (med cyklerne monteret). Aftagelige stelholdere, der er lette at flytte, med snaplåssystem til bekvem pålæsning. Holder kan fastgøres til afhængertræk, og cykler kan fastgøres til holder. Hjulholdere, der kan udvides/bevæges, og lys gør det muligt at transportere cykler med stor akselafstand. Udvidet afstand mellem hjulholderne for mere plads mellem cyklerne. Stor vippevinkel gør det muligt at åbne selv meget store bagklapper. Hurtig at klappe sammen og opbevare, passer ned i de fleste bagagerum. Passer til alle cykler og hjulstørrelser. Valgfri Thule Off-Road adapter 9202 til biler med reservehjul på bagklappen (fylder, hvad der svarer til en cykel). Valgfri Thule pålæsningsrampe 9151 gør det meget nemt at pålæsse cykler. Thule EuroRide kompakt, vipbar og stabil cykelholder. Thule EuroRide 941/943 Enkel fastgørelse til anhængertrækket ved blot at lukke en stang. Manuel betjening for praktisk adgang til bagagerummet. Cykelholder og cykler er låsbare. Aftagelige stelholder med bløde stropper. Stabil stelholder til cykler på op til 70 mm. Nem at folde sammen til opbevaring i de fleste bagagerum. Fås i to størrelser: Thule EuroRide 941 kan tage to cykler. Thule EuroRide 943 kan tage tre cykler. Vipbar Simpel, fodbetjent, vippefunktion muliggør bekvem adgang til bagagerummet selv med de største døre. En indbygget stopfunktion forhindrer cyklerne i at røre jorden. Fodbetjent vippefunktion Let tilgængeligt vippehåndtag beskytter mod støv og snavs. Unik aftagelig stelholde r Gør fastgørelse af cykelstellene meget let og hurtig, specielt når du læsser flere cykler. Smart kobling til de fleste anhængertræk Kan monteres med én bevægelse, en hånd med stor stabilitet. Pålæsningsrampe Bekvem aftagelig rampe til nem pålæsning og aflæsning af dine cykler.

53 Bike - Monteret på anhængertræk 53 Thule EuroPower specielt udviklet til tunge, elektriske eller downhill cykler. Thule EuroPower 916 Udvidet afstand mellem hjulholderne for mere plads mellem cyklerne. Ideel til tunge elektriske cykler eller downhill cykler. Valgfri Thule pålæsningsrampe 9152 gør det meget nemt at pålæsse cykler. Let at montere på anhængertrækket ved at skubbe håndtaget ned én bevægelse, én hånd. Simpel, fodbetjent, vippefunktion muliggør bekvem adgang til bagagerummet. Aftagelige stelholdere, der er lette at flytte, gør det mulig t at læsse cykler. Meget robust og stabil cykelholder til montering på anhængertræk. Passer til alle cykler og hjulstørrelser. Gælder ved brug af Thules originalholder. Låsbar cykler til bagagebærer, bagagebærer til anhængertræk. Kan rumme op til to cykler (2 x 30 kg). Thule RideOn stabil, prisvenlig, vipbar holder. Thule RideOn 9502/9503 Smart kobling passer til de fleste anhængertræk. Kan vippes med cyklerne på for at få nem adgang til bagagerummet. Cyklerne fastgøres med kraftige remme. Lygtebom medfølger for bedre sikkerhed og opfyldelse af sikkerhedskrav. Fås i to størrelser: Thule RideOn 9502 kan tage to cykler Thule RideOn 9503 kan tage tre cykler. Fodbetjent vippefunktion Simpel, fodbetjent, vippefunktion til hurtig og bekvem adgang til bagagerummet. EuroPower pålæsningsrampe 9151 Praktisk afmonterbar rampe til nem pålæsning og aflæsning af dine cykler. Fodbetjent vippefunktion Simpel, fodbetjent, vippefunktion til hurtig og bekvem adgang til bagagerummet. Vipbar For praktisk adgang til bagagerummet. Stopfunktionen forhindrer cyklerne i at røre jorden.

54 54 Bike - Monteret på anhængertræk Thule HangOn Brugervenlig holder til anhængertræk med stabil kobling. Vipbar Praktisk adgang til bagagerummet, når holderen vippes. Thule HangOn 972/974/9708 Kraftig kobling, der ikke kræver forjustering til fastgørelse. Nem at klappe sammen og opbevare. Bløde, beskyttende stelholdere holder cyklerne på plads. Remme og reflekser medfølger for ekstra sikkerhed. Forberedt til montering af lygtebom 976 med adapter /9708 kan vippes med cyklerne på for at få nem adgang til bagagerummet. For alle cykler og hjulstørrelser. Cykler er i passende højde fra jorden. Fås i to størrelser: 972 og 974 har plads til tre cykler har plads til fire cykler. Thule BoltOn 9705 Montering af holderen på bilen med eksisterende bolte og møtrikker nem at fjerne med den boltede kobling monteret. Kan vippes med cyklerne på for at få nem adgang til bagagerummet. For alle cykler og hjulstørrelser. Anhængertrækket er tilgængeligt for campingvogn eller trailer, selv om cykelholderen er monteret. Lygtebom 976 kan sættes fast med remme, hvis bilens lys er dækket. Kan bære fire cykler i passende højde fra jorden. Thule Xpress 970 Passer til de fleste stelstørrelser. Bløde, beskyttende stelholdere holder cyklerne på plads. Fabriksmonteret med remme og reflekser for ekstra sikkerhed. Forberedt til montering af Thule lygtebom 976 med adapter Gælder ikke Nem at klappe sammen og opbevare. Kan tage to cykler.

55 Bike - Monteret på anhængertræk 55 Thule EuroClick G2 Intet anhængertræk på din hybridbil eller mellemstore bil? Det er ikke noget problem! Thule EuroClick G2 919 Kompatibel med Thules aftagelige anhængertræk. Let at folde sammen for praktisk opbevaring. Holder kan låses fast til bilen. Flytbar stelholder til nem pålæsning x120 mm Smart fodbetjent vippefunktion muliggør bekvem adgang til bagagerummet selv med cyklerne monteret. Hjulremme med pumpespænder til bekvem, hurtig og sikker fastgørelse af cyklerne. Se i Thule Fit Guide eller for en liste over bilanbefalinger. Tager op til to cykler. 1 2 Denne innovative cykelholder (baseret på Thule EuroWay G2) af to elementer: 1. Krydsbjælke til bilen med ledningssæt med 13-pol stik) 2. Cykelholder Thule EuroClick G2 919 med et anhængertrækbeslag, der passer lige ind i krogen på bilen. En cykelholder til biler, der ikke har trækkapacitet, miljøvenlige og økobiler/hybridbiler, f.eks.: Toyota Prius,Toyota IQ,Suzuki Alto, Ford Ka,Citroën C1, osv. Disse biler er billeder uden trækkapacitet og må ikke køre med trailer eller campingvogn. Thule EuroClick G2 kan også anvendes til andre biler med et aftageligt Thule-system. Ekstra til din cykelholder Thule 3. bremselys Tilbehør til biler, når last- og cykel-holderen dækker bilens baglygter. Specialfremstillet til montering på Thules bagmonterede produkter, fastgøres til cykelholderen to-13 Pin Adapter Thule adapter 9906 Hvis bilen er udstyret med et 7-pol. stik konverterer denne adapter det, så det passer til Thules 13-bens produkter. Thule låsbare greb 526/527 Låsbart greb til bagmonterede cykelholdere. Låser stelholderen. Art. nr. 526, pakke med 2 stk. art. nr. 527, pakke med 4 stk. Thule adapter 9907 Hvis bilen er udstyret med et 13-pol. stik konverterer denne adapter det, så det passer til Thules 7-pol. produkter. Thule nummerplade 9762 En blank plade til montering på cykelholderens nummerpladeholder i lande, hvor det ikke er tilladt at fjerne de rigtige plader fra bilen. Skriv på den med hånden eller brug mærkater. Thule Lightboard 976 Erstatter de vigtigste baglygter på bilen. Kan nemt monteres med adapter 9761 (Thule HangOn, Thule ClipOn, Thule Freeway og Thule Xpress) eller vha. remme (Thule BoltOn). Thule cykelsteladapter 981/982 Til den lettest mulige montering af cykler med specialstel, samt damecykler og BMX ere. 981 til holdere med cykler, der hænger og 982 til holdere med cykler, der står på en platform. Thule Lock 957 Til at låse Thule HangOn og RideOn fast på anhængertrækket. Thule hjuladapter 9772 Specialbeskyttelse til landevejscykler og mountainbikes. Anbringes mellem strop og rem. Beskytter remmen på mountainbikes og sikrer hjulene på landevejscykler. Thule One Key System Undgå besværet med mange forskellige nøgler, opgrader til Thule One Key System og få én nøgle til alle Thule-produkter. Thule Cable lock cm lang plastcoatet stålkabel, der fastlåser stort set alt. Med låsesikring.

56 56 Bike - Bagklapmonteret Bagklapmonteret

57 Bike - Bagklapmonteret 57 Thule BackPac 973 solid holder til hævet montering på bagklappen. Høj placering sørger for, at baglygterne og nummerpladen er synlige. Gummibelagte stelholdere. Et specialsæt justerer holderen, så den passer til flere køretøjsmodeller. Holderen kan ofte anvendes ved udskiftning af bil (nyt sæt kan være nødvendigt). Udskydelig hjulholderandordninger. Alle dele, der er i kontakt med bilen og cyklerne, er belagt med gummi for ekstra beskyttelse. Cykler kan låses fast til holder, holder kan låses fast til bil med Thule Lock 567. Se i Thule Fit Guide for en liste over bilanbefalinger eller se Kan rumme op til to cykler eller tre til fire cykler med en adapter. Høj placering Sørger for, at baglygterne og nummerpladen er synlige. Unik aftagelig stelholder Gør fastgørelse af cykelstellene meget let, specielt når du læsser flere cykler. Snaplåsremme Hold hjulene sikkert på plads. Kan justeres til forskellige hjulstørrelser. Ø ger kapaciteten og fleksibiliteten af din BackPac 973 Udvider cykelholderen med 1 eller 2 ekstra cykelholdere? Tilføj adapter og Vha. adapter øges kapaciteten af Thule Pack Pac fra to til tre cykler og med adapter fra tre til fire cykler. Thule BackUp 900 Thule BackUp er en robust boks, der giver bilen 420 liter ekstra plads. Perfekt til montering på Thule EasyBase og Thule BackPac.

58 58 Bike - Bagklapmonteret Thule ClipOn High snaplåsmonteret og sammenfoldelig cykelholder. Thule ClipOn High 9105/9106 Let at montere på døren med et unikt snap-lås-system og en patenteret låsemekanisme. Gummibelagte stelholdere. Alle dele, der er i kontakt med bilen, er belagt med gummi for beskyttelse. Snaplåsremme, som kan justeres, holder hjulene sikkert på plads. Hurtigt at klappe sammen for opbevaring. Udskydelig hjulholdeanordninger. Gummibelægning og til dels skumgummi beskytter bilen. Cykler kan låses fast til holder. Se i Thule Fit Guide for en liste over bilanbefalinger. Kan rumme op til to cykler. Snaplåsmonteringssystem Montering og låsning af holderen på bagklappen er nemt. Sammenklappelig Hurtig at klappe sammen og lægge væk.

59 Bike - Bagklapmonteret 59 Thule ClipOn holder med snaplåsfunktion, perfekt til hatchbacks og stationcars. Thule ClipOn 9103/9104 Let at montere på bagklappen med et unikt snaplåssystem. Alle dele, der er i kontakt med bilen og cyklerne, er belagt med gummi for ekstra beskyttelse. Snaplåsremme, som kan justeres, holder hjulene sikkert på plads. Hurtigt at klappe sammen for opbevaring. Se i Thule Guide eller for en liste over bilanbefalinger. Mulighed for montering af Thule lygtebom 976 Kan tage op til tre cykler. Thule FreeWay holder til montering på bagklappen til op til tre cykler. Thule Freeway 968 Let at montere på bagdøren. Alle dele, der er i kontakt med bilen og cyklerne, er belagt med gummi for ekstra beskyttelse. Se i Thule Guide for en liste over bilanbefalinger. Mulighed for montering af Thule lygtebom 976 Kan tage op til tre cykler. Thule InDoor Thule InDoor 592 Den sikreste måde at transportere cykler inde i din bil. Ved nogle biler kan lastkapaciteten øges til tre ved at tilføje Thule Indoor Adapter 593. Se i Thule Fit Guide for en liste over bilanbefalinger.

60 60 Tekniske specifikationer Cykelholdere til tagmontering Navn Thule ProRide Thule FreeRide Thule OutRide Maks. antal cykler Lastkapacitet (kg) Montering af cykel Stel/hjul Stel/hjul Forgaffel/baghjul Passer til steldimensioner (mm) ø Op til 100* ø 22-70* Alle Passer til hjulstørrelser Alle Alle Alle Selvjusterende stelholder Justerbare snaplåsremme til hjul Låser cyklen til holderen Låser holderen til lastholderen Kan monteres til højre eller venstre Passer til Thule aerodynamiske stænger Passer til firkantede stænger Adapter til T-track (20x20mm) 1 Medfølger Medfølger Adapter til T-track (30x23mm) TÜV-godkendt Lever op til City Crash-standarder Diverse Aluminium. Meget nem at montere. *Rundt stel mm, ovalt stel 80x100 mm. * Ovalt stel, maks. 65x80 mm. Aluminium. Også til cykler med skivebremser. Adapter til gafler med 20 mm aksler medfølger. Cykelholdere til montering på anhængertræk Navn Thule EuroClassic G6 LED Thule EuroPower Thule EuroWay G2 Thule EuroRide Maks. antal cykler (3 med adapter 928-1) 3 (4 med adapter 928-1) Lastkapacitet (kg) Maks. cykelvægt (kg) Hjulafstand (cm) Kan anvendes med pålæsningsrampe 9152 Størrelse (cm) 137x48 137x65 118x x x x58 105x75 Vægt (kg) Passer til steldimensioner (mm) Hjulmontering på justerbare holdere Pumpespænder Snaplås Pumpespænder Snaplås Aftagelige stelholdere Låser cyklen til holderen Tilbehør 526/527 Låser holderen til bilen Vippefunktion, med cykler Fodpedal Fodpedal Fodpedal Manuelt betjent Passer til biler med udvendigt reservehjul Med reservehjul Adapter 9042 Med reservehjul Adapter 9042 Med reservehjul Adapter 9202 Baglygter LED Stik 13-bens (7-bens med adapter 9906) TÜV/euroBe-godkendt 7-bens (13-bens med adapter 9907) 7-bens (13-bens med adapter 9907) 7-bens (13-bens med adapter 9907) Lever op til City Crash-standarder Diverse Mulighed for 3. bremselys *Maks. cykelvægt for adapter 9081 er 15 kg

61 Tekniske specifikationer 61 Cykelholdere til bagklapmontering Navn Thule BackPac Thule ClipOn High Thule ClipOn Thule FreeWay Thule Indoor Maks. antal cykler 2 (3 med adapter , 4 med (3 med adapter 593) Lastkapacitet (kg) Vægt (kg) ,5 6 Montering af holder Med tilpasningssæt Snaplåsmonteringssystem Snaplåsmonteringssystem Justerbare remme Passer til steldimensioner (mm) Alle Alle All Passer til hjulstørrelser Alle Alle Alle Alle Alle Gummibelagt stelholder Aftagelige stelholdere Hjulmontering på justerbare holdere Remme Snaplås -remme Låser cyklen til holderen Tilbehør 538 Tilbehør 538 Låser holderen til bilen Tilbehør 567 Inde i bilen Adgang til bagagerummet, når holder og cykler er påmonteret TÜV-godkendt Diverse Placering som ikke dækker for baglygter eller nummerplade. Placering som ikke dækker for baglygter eller nummerplade. Mulighed for 3. bremselys Let at montere med fleksibel tilspænding. Robust rem til fastgørelse af cyklerne medfølger. Robust rem til fastgørelse af cyklerne medfølger. Passer også til sedanmodeller. Aluminium. Til montering inde i bilen. Se i Thule Fit Guide for oplysninger vedr. montering på forskellige bilmodeller. Thule RideOn Thule EuroClick G2 Thule HangOn Thule BoltOn Thule Xpress x55 105x x 55 47x54 47x64 47x54 47x64 50x , Alle Alle Alle Alle Alle Alle Justerbare remme Pumpespænder Tilbehør 538 Tilbehør 538 Tilbehør 538 Tilbehør 538 Tilbehør 957 Tilbehør 957 Tilbehør 526 Med hængelås Manuelt betjent Fodpedal Manuelt betjent Manuelt betjent Med reservehjul Adapter 9202 Tilbehør 976 Tilbehør 976 Tilbehør bens (13-bens med adapter 9907) 13-bens (7-bens med adapter 9906) Skal kombineres med Crossbeam-sæt. Se Thule Guide. Adapter 9761 til montering af Lygtebom 976 på 972 og 974 kræves. Thule fastgørelsesplade 958 gør det muligt at montere holderen på en anden bil. Remme til fastgørelse af cyklerne medfølger.

62 Lige noget for vandhunde Vand. Der er noget særligt ved det, noget der kan få os til at falde til ro ved det blotte syn. Kald det primalterapi, ja, kald det lige hvad du vil. Som vi alle ved, bliver det meget sjovere, når man kaster en kaja k ud i det. Så uanset, om du er til en rolig sejltur i en uspoleret bugt eller sejler som en Poseidon langs vestkysten af Aruba, sørger vores ultrasikre kajakholdere for, at dit udstyr når frem uden en skramme. Gem adrenalinet til du er på vandet.

63 Water

64 64 Water Water Du vil gerne have skumsprøjt om ørerne, så vi tager os af en sikker transport af dit udstyr. Med vores geniale kajakholder sparer du på energien, til du skal bruge den på vandet, og det gælder uanset om du sejler i kajak eller kano, står på surfboard wakeboard. Energien skal bruges til at bekæmpe elementerne.

65 Water 65 Teknologi & funktioner Polstrede spænder En gummipude omkring remmen beskytter kajakken og bilen mod ridser under læsning og transport. Vipbar Hull-a-Port Pro 837 kan vippes ned mod lastholderen, når den ikke er i brug for at reducere vindmodstanden og øge pladsen. Hydroglide Kajakholderen Hydroglide har filtforede bagstøtter for nem pålæsning. Add ons Multi-Purpose Carrier 855 Thule Multi-Purpose Carrier 855 kan indeholde op til tre årer, padler osv. Thule Quick Draw 838 Perfekt til brug som bov- og hækline. Hægt Thule Quick Draw fast til din bil og båd, giv den et ryk og kom afsted. Sælges i sæt med to. Thule Boxlift 571 Med Thule Boxlift 571 kan du nemt hæve tagboksen op under garageloftet. Denne lift fungerer også perfekt til kajakker og surfboards. Thule Strap Organiser Smart tilbehør, der hjælper dig med at holde styr på dine remme og at holde dem rene, hvilket sparer dig for en masse tid og besvær. En robust rem med en trækstyrke på 300 kg medfølger. Art. nr , Strap Organiser inkl. 275 cm rem. Art. nr , Strap Organiser inkl. 400 cm rem. Thule Windsurfing pads 5603 Vinylbeklædte beskyttelsespuder til alt fra boards til små både. Også gode som mellemlæg ved transport af flere boards. Thule remme Solide, justerbare Thule remme til sikker transport med en trækstyrke på 300 kg. Art. nr. 521, 1x275 cm Art. nr. 524, 2x275 cm Art. nr. 522, 1x400 cm Art. nr. 523, 2x400 cm Art. nr. 551, 2x600 cm

66 66 Water Thule Hull-a-Port Pro Thule Hull-a-Port Pro vipbar, letlastet og pladsbesparende kajakholder. Dens smarte vipbare pladsbesparende design giver dig mulighed for at læsse mere udstyr op på dit tag. Den kan slås sammen, så den ikke fylder mere end lastholderen, derfor er der ikke behov for at tage den af for at komme ind i garagen. Kraftige remme holder kajakken sikkert på plads. En gummipude omkring remmen beskytter kajakken og bilen mod ridser under læsning og transport.

67 Water 67 Thule Hull-a-Port Pro / Hull-a-Port Kan slås sammen, så den ikke fylder mere end lastholderen, derfor er der ikke behov for at tage den af for at komme ind i garagen (Hull-a-Port Pro 837). Stabilt, pladsbesparende design. Puder med ekstremt tykt filtlag for at beskytte skroget. Kraftige remme holder kajakken sikkert på plads. En gummipude omkring remmen beskytter kajakken og bilen mod ridser under læsning og transport. Nemt monteringssystem. Godkendt til transport af kajakker på til 45 kg. Beskyttelsespuder Puder med ekstremt tykt filtlag for at beskytte skroget. Vipbar Hull-a-Port Pro 837 kan vippes ned mod laststangen, når den ikke er i brug for at reducere vindmodstanden og øge pladsen.

Enjoy the ride. MEDBRING DIT UDSTYR 2010 Sikkert, nemt og med stil

Enjoy the ride. MEDBRING DIT UDSTYR 2010 Sikkert, nemt og med stil 1 Enjoy the ride MEDBRING DIT UDSTYR 2010 Sikkert, nemt og med stil 2 Alle ønsker at komme væk nogle gange Ville du ønske, at du var et andet sted? Du er ikke den eneste. De fl este prøver fra tid til

Læs mere

Thule Sweden AB Enjoy the ride

Thule Sweden AB Enjoy the ride Enjoy the ride 2013 Racks 6 Teknologi og funktioner 8 Lastholderstænger 10 Lastholderfødder 15 Thule Professional 16 Cargo 18 Teknologi og funktioner 20 Tagbokse 22 Sammenfoldelige tagbokse 30 Tagbagagebærere

Læs mere

Discover our world Katalog 2006

Discover our world Katalog 2006 Discover our world Katalog 2006 Indhold Tagmonterede cykelholdere 4 Cykelholdere til montering på anhængertræk 8 EasyBase til montering på anhængertræk 12 Bagklapmonterede cykelholdere 14 Tagbokse 18 Skiholdere

Læs mere

Lastholdersystemet udviklet til professionelle

Lastholdersystemet udviklet til professionelle Lastholdersystemet udviklet til professionelle THULE PROFESSIONAL Det rå tidsbesparende system Thule Professional er et lastholdersystem fra verdens førende inden for transport af udstyr. Alle dele i systemet,

Læs mere

Alt, hvad du har brug for at vide om tagbokse... Discover our world

Alt, hvad du har brug for at vide om tagbokse... Discover our world 520072110 Alt, hvad du har brug for at vide om tagbokse... Thule Sweden AB Box 9, SE330 33 Hillerstorp, Sweden Tlf + 370255 00. Fax + 370229 08 www.thule.com Importør: F. Bülow & Co. ApS. Tlf 591155. Fax

Læs mere

Monteringsvejledning COMPACT

Monteringsvejledning COMPACT Monteringsvejledning COMPACT INDLEDNING Pro-User Compact cykelholder er fremstillet af Tradekar Benelux BV. Sikker og pålidelig foldning og vippe cykelholder til transport af to cykler Egnet til næsten

Læs mere

Vi har gjort det lettere at opleve mere af verden.

Vi har gjort det lettere at opleve mere af verden. Vi har gjort det lettere at opleve mere af verden. Hvis du værdsætter friheden til at opleve nye eventyr og vil medbringe det nødvendige udstyr, så har et væld af gode transportløsninger. I årtier har

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

04 STYLING 05 TRANSPORT 06 KOMFORT 07 BESKYTTELSE 10 SIKKERHED

04 STYLING 05 TRANSPORT 06 KOMFORT 07 BESKYTTELSE 10 SIKKERHED TILBEHØR originalt tilbehør passer bedst! Hyundai s originale tilbehør er udviklet og specielt designet til netop din Hyundai. Med originalt tilbehør har du mulighed for at sætte dit personlige præg på

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør NU KAN DU GIVE DIN BIL DIT PERSONLIGE PRÆG. Volvo V40 Cross Country passer perfekt til et eventyrlystent liv. Den er ikke bare alletiders at køre i byen, V40 Cross Country

Læs mere

Alhambra Forhandlermonteret ekstraudstyr SEAT Holbæk

Alhambra Forhandlermonteret ekstraudstyr SEAT Holbæk Aktuelt Excl. montering Incl. montering 18" AKIRA, Atomgrey Originale SEAT letmetalfælge uden dæk. 6 års suppleringsgaranti. 7N0601025F UC9 (*) Pris kr. 10.609 Pris kr. 11.684 Anhængertræk, aftageligt

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør MERE SJOV PÅ BAGSÆDET MED RSE MULTIMEDIE SYSTEM. Din Volvo inspirerer til lange køreture. For at gøre disse mere behagelige for alle i bilen, har vi skabt RSE-systemet.

Læs mere

VÆRKTØJSKASSER. Når kun det bedste er godt nok

VÆRKTØJSKASSER. Når kun det bedste er godt nok VÆRKTØJSKASSER Når kun det bedste er godt nok ToolBag Pro Open ToolBox 2 raaco værktøjskasser... når kun det bedste er godt nok raacos værktøjskasser gør det nemt at holde styr på dit værktøj i det daglige.

Læs mere

PROFESSIONELLE TRANSPORTABLE BRIKSE & TILBEHØR DE MEST FLEKSIBLE BRIKSE PÅ MARKEDET

PROFESSIONELLE TRANSPORTABLE BRIKSE & TILBEHØR DE MEST FLEKSIBLE BRIKSE PÅ MARKEDET PROFESSIONELLE TRANSPORTABLE BRIKSE & TILBEHØR DE MEST FLEKSIBLE BRIKSE PÅ MARKEDET DU VÆGER DEN "BASIS" BRIKS DER PASSER TIL DIG - OG DET TILBEHØR DER PASSER TIL DIT ARBEJDE - DET SIKRER DEN STØRSTE BRUGSVÆRDI

Læs mere

værktøjskufferter 2013 / 14

værktøjskufferter 2013 / 14 værktøjskufferter 2013 / 14 EASY værktøjskuffert Leveres med 3 forskellige indretninger. Med god rumlighed, flexibel indretning og elegant design. Kuffertskal af slagfast ABS materiale. Kraftig aluminiumsramme

Læs mere

ORIGINALT TILBEHØR PASSER BEDST!

ORIGINALT TILBEHØR PASSER BEDST! TILBEHØR ORIGINALT TILBEHØR PASSER BEDST! Hyundai s originale tilbehør er udviklet og specielt designet til netop din Hyundai. Med originalt tilbehør har du mulighed for at sætte dit personlige præg på

Læs mere

Cykelanhænger/Sykkelstativ/Cykelhållare/Polkupyöräteline DIAMANT BLACK

Cykelanhænger/Sykkelstativ/Cykelhållare/Polkupyöräteline DIAMANT BLACK DK: Samlevejledning og sikkerhedsbestemmelser NO: Monteringsinstruksjoner og sikkerhetsbestemmelser SE: Monteringsinstruktioner och säkerhetsföreskrifter FI: Asennusohjeet ja turvamääräykset Cykelanhænger/Sykkelstativ/Cykelhållare/Polkupyöräteline

Læs mere

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust Værktøjskufferter Fleksibel og robust ToolCase Basic ToolCase Premium 2 raaco værktøjskufferter... fleksible og robuste Vil du holde styr på dit værktøj og samtidig sikre dig, at det er godt beskyttet

Læs mere

Intet passer din nye i20 bedre end originalt Hyundai tilbehør

Intet passer din nye i20 bedre end originalt Hyundai tilbehør HYUNDAI TILBEHØR Intet passer din nye i20 bedre end originalt Hyundai tilbehør Når noget er helt rigtigt, ved du det, fordi dine sanser fortæller dig det... Sådan er det også med tilbehøret til din nye

Læs mere

En ny generation rollatorer

En ny generation rollatorer En ny generasjon rullator En ny generation rollatorer 1 1. INDHOLD 1. Indhold 2. Introduktion 3. Produktbeskrivelse 4. Personlig sikkerhed 5. Tilpasning af rollatoren 6. Transport og klargøring 7. Vedligeholdelse

Læs mere

TEXAS BULL STREETPACK 040160

TEXAS BULL STREETPACK 040160 bags bags 121 12 55 58 TEXAS BULL STREETPACK 040160 Basic rygsæk med refleks piping. Alle farver har sorte kontraster. Stort rum med en lille forlomme. Vejl. pris kr. 39,- 58 04 CLIQUE BACKPACK 040103

Læs mere

KLAR TIL DIN STORE ENTRE

KLAR TIL DIN STORE ENTRE Tilbehør STYLING I KLAR TIL DIN STORE ENTRE Gør et unikt indtryk! Det omfattende og elegante tilbehør til i40 lader intet tilbage at ønske, når det kommer til at personliggøre din bil og sikre, at den

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør NU KAN DU GIVE DIN BIL DIT PERSONLIGE PRÆG. Volvo V40 har en slående silhuet. Det er en fem-dørs hatchback, der skiller sig ud fra mængden uden at behøve at påkalde sig

Læs mere

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de Trappemaskinen til professionelle Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! A www.aat-online.de At transportere tungt gods op og ned ad trapper, er et af de mest udfordrende transportproblemer.

Læs mere

Det har vi hos Jeva. Har du tænkt på, hvordan den nye skolereform påvirker kravet til en skoletaske? Læs mere i kataloget. Ekstra stort madkasserum

Det har vi hos Jeva. Har du tænkt på, hvordan den nye skolereform påvirker kravet til en skoletaske? Læs mere i kataloget. Ekstra stort madkasserum Har du tænkt på, hvordan den nye skolereform påvirker kravet til en skoletaske? Det har vi hos Jeva Læs mere i kataloget Ekstra stort madkasserum 2015 Beginners 313-77 Vores madkasserum er store og isolerede,

Læs mere

Golf Sportsvan - 2014 Forhandlermonteret ekstraudstyr

Golf Sportsvan - 2014 Forhandlermonteret ekstraudstyr Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerums læssekant 510061162 Pris kr. 1.841 Pris kr. 2.056 Bagagerumsbakke Bagagerums bakke sikre dig at dine vare ikke glider rundt under transport. Bakken

Læs mere

Tilbehørssortiment. Renault CAPTUR

Tilbehørssortiment. Renault CAPTUR Tilbehørssortiment Renault CAPTUR Tilbehørssortiment Renault CAPTUR Renault er en af verdens største bilproducenter, og vores udvalg af tilbehør er naturligvis både meget omfattende og i absolut verdensklasse.

Læs mere

til afslapning og eventyr

til afslapning og eventyr til afslapning og eventyr Brenderup Bådtrailere 2015 DK på vej mod fremtiden Siden starten i 1936 har Brenderup kontinuerligt udviklet sig og undervejs er trailerne blevet udstyret med stadig flere funktioner

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør NU KAN DU GIVE DIN BIL DIT PERSONLIGE PRÆG. Vores XC70 har en dobbelt personlighed, som gør den til noget helt særligt. På den ene side er den en suverænt komfortabel luksus

Læs mere

Indholdsfortegnelse: RoadWarrior - Draper.. Side 2. Etui RoadWarrior & Traveller.. Side 2. Piper - Draper.. Side 3. Traveller - Draper..

Indholdsfortegnelse: RoadWarrior - Draper.. Side 2. Etui RoadWarrior & Traveller.. Side 2. Piper - Draper.. Side 3. Traveller - Draper.. Indholdsfortegnelse: RoadWarrior - Draper.. Side 2 Etui RoadWarrior & Traveller.. Side 2 Piper - Draper.. Side 3 Traveller - Draper.. Side 4 Ultimate Folding - Draper.. Side 5 FocalPoint - Draper.. Side

Læs mere

Thule Professional Købsguide Heavy Duty lastholdersæt 2009

Thule Professional Købsguide Heavy Duty lastholdersæt 2009 Thule Professional Købsguide Heavy Duty lastholdersæt 2009 Den dynamiske platform til professionel anvendelse Thule Professional er et fuldt integreret system, der nemt kan skræddersyes til lige netop

Læs mere

A registered trademark of SNA Europe Group BAHCO HYDRAULICS

A registered trademark of SNA Europe Group BAHCO HYDRAULICS A registered trademark of SNA Europe Group BAHCO HYDRAULICS INDHOLD BAHCO HYDRAULIC SORTIMENT Løft af motor og gearkasse Værkstedskran, foldbar T Justérbar løftekrog Motorbom Motorstand Gearkasseløfter

Læs mere

SMART OPBEVARING AF VÆRKTØJ

SMART OPBEVARING AF VÆRKTØJ SMART OPBEVARING AF VÆRKTØJ 2 VÆRKTØJSTASKER 3 VÆRKTØJSBÆLTER 7 SØMPOSER 12 VÆRKTØJSORDNERE 12 TILBEHØR TIL BÆLTER 13 DIVERSE 19 SALGSMATERIALER NOTER 22 INDHOLDSFORTEGNELSE MED VARENUMRE 23 INDHOLD 3

Læs mere

1200 Denier Enduraflex. Nylon rygsæk foldes ud af taske. Bæltestropper. Kapacitet: 17 liter, Sort WCAR009

1200 Denier Enduraflex. Nylon rygsæk foldes ud af taske. Bæltestropper. Kapacitet: 17 liter, Sort WCAR009 ON WHEELS 2010 CARGO NYHED ENDURANCE BASIC TANKTASKE 210 denier Enduraflex. Slidstærk polyestervævning med vandafvisende PVC på indersiden. Spiral ekspansionslynlås, magnetisk base, gennemsigtig kortlomme,

Læs mere

stærk sol, vind og regn takket være den sublime stabilitet, høje kvalitet og lange levetid.

stærk sol, vind og regn takket være den sublime stabilitet, høje kvalitet og lange levetid. Parasoller ParaFix ParaFix Denne professionelle kæmpeparasol egner sig både til store og små restaurationer/beværtninger, hvor der er mulighed for sammensætning af flere parasoller ved hjælp af et moderne

Læs mere

Elite. Allround Standard

Elite. Allround Standard Elite Allround Standard Mustang byder på gennemførte løsninger fra Mustang hestetrailer er konstrueret til komfortabel og sikker transport under alle forhold. Der ligger mange beregninger og forsøg med

Læs mere

Alhambra - 2016 Forhandlermonteret ekstraudstyr

Alhambra - 2016 Forhandlermonteret ekstraudstyr Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerumsbakke, blød (5 sæder) Med kant 7N5017221C Pris kr. 595 Pris kr. 595 Bagagerumsbakke, hård plast (5 sæder) Med kant 7N5061170 Pris kr. 790 Pris kr. 790

Læs mere

Letvægts kvalitets rollator. DK bruger-manual

Letvægts kvalitets rollator. DK bruger-manual Letvægts kvalitets rollator DK bruger-manual 1 Generel Information Kære kunde. Tillykke med købet som vi håber du bliver rigtig glad for, og ikke mindst lever op til dine forventninger. Denne bruger-manual

Læs mere

Prestige Connex. En gang hvid, altid hvid. Whiteboards Flipover Mobil whiteboard Magnetiske opslagstavler. noboeurope.com

Prestige Connex. En gang hvid, altid hvid. Whiteboards Flipover Mobil whiteboard Magnetiske opslagstavler. noboeurope.com En gang hvid, altid hvid noboeurope.com Prestige Connex Whiteboards Flipover Mobil whiteboard Magnetiske opslagstavler Kontakt din forhandler for at få nærmere oplysninger om hele Nobo-tavleserien. Hovedegenskaber

Læs mere

Prisliste Mobil-Office og tilbehør Gældende fra 1/6-2009

Prisliste Mobil-Office og tilbehør Gældende fra 1/6-2009 Prisliste Mobil-Office og tilbehør Gældende fra 1/6-2009 M Desk Let bærbar model, for opbevaring og arbejde i bilen. Klik benene i position Åben låget med den skridsikre overflade til dit skrivebord. Rum

Læs mere

Originalt tilbehør fra Honda FR-V

Originalt tilbehør fra Honda FR-V Originalt tilbehør fra Honda FR-V Skræddersy dine drømme Med sit rummelige og sporty design kombinerer Honda FR-V dynamik med intelligent komfort og bekvemmelighed. Dette er en meget nyskabende og alsidig

Læs mere

KOM UD OG MÆRK FORÅRET

KOM UD OG MÆRK FORÅRET KOM UD OG MÆRK FORÅRET Traditionelle kørestole er alt for dyre og stive til bumlede og mudrede stier og veje, men med en jogger, kan store som små børn med fysiske handicaps nyde udflugter til stranden,

Læs mere

Alhambra - 2016 Forhandlermonteret ekstraudstyr

Alhambra - 2016 Forhandlermonteret ekstraudstyr Aktuelt Excl. montering Incl. montering 18" AKIRA, Atomgrey Originale SEAT letmetalfælge uden dæk. 6 års suppleringsgaranti. 7N0601025F UC9 (*) Pris kr. 10.609 Pris kr. 11.684 Anhængertræk, aftageligt

Læs mere

NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT

NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT INDHOLD NY RENAULT TWINGO GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIR ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE

Læs mere

CYKELHOLDER TIL MONTAGE PÅ TRÆKKROG

CYKELHOLDER TIL MONTAGE PÅ TRÆKKROG BRUGERMANUAL CYKELHOLDER TIL MONTAGE PÅ TRÆKKROG ART NR 17500955 EAN NR 5709133170271 LÆS VENLIGST DENNE MANUAL FØR BRUG! 1 INDHOLD 1. Sikkerhed 2. Godkendelse 3. Værktøj til samling 4. Leveringsomfang

Læs mere

Den lille guide til fototasker

Den lille guide til fototasker Den lille guide til fototasker Det at rejse er en dejlig ting, og i den forbindelse er det vigtigt at man passer godt på kamera eller kikkert udstyret. Hos Fotoringen har vi to mærker, tyske UNOMAT og

Læs mere

GALANT Opbevaring. Produktguide

GALANT Opbevaring. Produktguide 11_014 Produktguide GALANT Opbevaring KVALITET Alle store dele i GALANT systemet er testet og godkendt til kontorbrug i henhold til europæiske sikkerhedskrav. Læs mere i garantifolderen. Professionel og

Læs mere

Forward Thinking Mobility. USER MANUAL

Forward Thinking Mobility.   USER MANUAL Forward Thinking Mobility USER MANUAL 1 1. INDHOLD 1. Indhold 2. Introduktion 3. Beskrivelse af delene 4. Personlig sikkerhed 5. Personlig tilpasning 6. Montering og transport 7. Pasning og vedligeholdelse

Læs mere

KOMPAKT transportbure

KOMPAKT transportbure KOMPAKT transportbure den logiske løsning KOMPAKT transportbure er en modulopbygget transportløsning med et stort tilbehørs program. Alle elementer er standard og kan udskiftes eller tilføjes i takt med

Læs mere

Introduktion side 3. Før du kører ud på din første tur side 4. Brugervejledning side 5. Justering af sadelhøjde side 7. Justering af kæde side 7

Introduktion side 3. Før du kører ud på din første tur side 4. Brugervejledning side 5. Justering af sadelhøjde side 7. Justering af kæde side 7 Indholdsfortegnelse 1 Introduktion side 3 Før du kører ud på din første tur side 4 Brugervejledning side 5 Justering af sadelhøjde side 7 Justering af kæde side 7 Justering af styrhøjde side 8 Justering

Læs mere

Renault ESPACE. Tilbehørssortiment

Renault ESPACE. Tilbehørssortiment Ny Renault ESPACE Tilbehørssortiment 1 Pas på dig selv! Gør hverdagen mere enkel, nyd øjeblikket fuldt ud, og føl dig helt afslappet. Renault-tilbehør designet specifikt til din Renault gør din daglige

Læs mere

KØRETØJSTILPASSEDE MONTERINGSLØSNINGER TIL ALLE BEHOV.

KØRETØJSTILPASSEDE MONTERINGSLØSNINGER TIL ALLE BEHOV. KØRETØJSTILPASSEDE MONTERINGSLØSNINGER TIL ALLE BEHOV. VI GIVER OPBYGGERE FLERE MULIGHEDER. I over 60 år har VBG drevet udviklingen af lastbilskoblinger ved at sammenkoble sikkerhed og økonomi. I vores

Læs mere

* * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * *

* * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * Læs denne brugsanvisning grundigt før du anvender duovognen første gang og gem den for fremtidigt brug. Dit barn kan komme til skade, hvis du ikke følger

Læs mere

Testet af ForbrugerLaboratoriet. Opfylder alle krav i EN 1888:2012 Sikkerhedsgruppe A - www.forbrugerlab.dk

Testet af ForbrugerLaboratoriet. Opfylder alle krav i EN 1888:2012 Sikkerhedsgruppe A - www.forbrugerlab.dk BRIO Sense Brugsanvisning og råd om vedligeholdelse Testet af ForbrugerLaboratoriet Opfylder alle krav i EN 1888:2012 Sikkerhedsgruppe A - www.forbrugerlab.dk 36286-Sence_manual_Aug2012.indd 1 2012-11-16

Læs mere

Manual HN 8564 - Foldbar rampesæt Model: FSR-2/FSR-2SL

Manual HN 8564 - Foldbar rampesæt Model: FSR-2/FSR-2SL Manual HN 8564 - Foldbar rampesæt Model: FSR-2/FSR-2SL ADVARSEL Læs hele manualen inden brug. Følges sikkerhedsvejledning og manualen ikke, kan det resulterer i skader. side 1/6 Dine nye ramper vil være

Læs mere

Brugsanvisning for aftagelig kugle

Brugsanvisning for aftagelig kugle Brugsanvisning for aftagelig kugle DK Kære kunde: Bosal vil gerne sige tak for den tillid til vores produkter, De har udvist ved købet at dette anhængertræk med aftagelig krogarm. Bosal ønsker hermed at

Læs mere

NISSAN QASHQAI ORIGINALT TILBEHØR

NISSAN QASHQAI ORIGINALT TILBEHØR NISSAN QASHQAI ORIGINALT TILBEHØR DEN HELT NYE NISSAN QASHQAI. THE ULTIMATE URBAN EXPERIENCE. GØR DEN TIL DIN EGEN Giv din QASHQAI en skarp, individuel kant med Nissan Originalt Tilbehør. Vælg dine favoritter

Læs mere

PJ Production Produktprogram 2010

PJ Production Produktprogram 2010 PJ Production Produktprogram 2010 Indhold: CPU-holder Tilbehør til CPU-holder Kabelbakke Rekvisitskuffe Opbevaring og udtræk til laptop Fladskærmsbeslag Projektorophæng Kabelgennemføring og div. Svingarm

Læs mere

Mobilex "Kudu" Rollator og Montage- og brugervejledning

Mobilex Kudu Rollator og Montage- og brugervejledning Mobilex "Kudu" Rollator 312070 og 312075 Montage- og brugervejledning MOBILEX A/S Danmark Rev. 09/16 side 1 af 5 UM-312070-77-DK 1. Indledning Kære kunde, Denne brugervejledning er en beskrivelse af produktet

Læs mere

up! - 2016 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Viborg

up! - 2016 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Viborg Alternativ Excl. montering Incl. montering Cykelholder - Clik on Tourgear - Til 2 cykler. sammenklaplig. Monteres på trækkrog. også velegnet til barnevognsstel. Galvaniseret. TIL370625 Pris kr. 499 Pris

Læs mere

INSTRUKTIONSBOG TIL FLEXI Tent&Trailer Comfort

INSTRUKTIONSBOG TIL FLEXI Tent&Trailer Comfort INSTRUKTIONSBOG TIL FLEXI Tent&Trailer Comfort TILLYKKE MED DET! Du har truffet et godt valg ved at vælge en Combi-Camp. Det betyder, at du har øje for kvalitet og holdbarhed. Vi håber, at du vil opleve

Læs mere

Køretøjstilpassede monteringsløsninger til alle behov.

Køretøjstilpassede monteringsløsninger til alle behov. Køretøjstilpassede monteringsløsninger til alle behov. Vi giver opbyggere flere muligheder. I over 60 år har VBG drevet udviklingen af lastbilskoblinger ved at sammenkoble sikkerhed og økonomi. I vores

Læs mere

Mobilex "Kudu" rollator , og Montage- og brugervejledning

Mobilex Kudu rollator , og Montage- og brugervejledning Mobilex "Kudu" rollator 312075, 312076 og 312077 Montage- og brugervejledning MOBILEX A/S Danmark Rev. 03/18 side 1 af 5 UM-312075-77-DK 1. Indledning Kære kunde Denne brugervejledning er en beskrivelse

Læs mere

TOPLOCK. Glasrensning

TOPLOCK. Glasrensning DK TOPLOCK Glasrensning Indoor Aquasoft 2 www.vermop.dk Glansrensesortimentet omfatter nye kvalitetsprodukter, der møder det mest avancerede professionelle krav. Arbejdet med garanterer stribefri renhed

Læs mere

Tillykke med din nye rollator. Vi har gjort vores bedste for at give dig et sikkert og smukt produkt, der kan hjælpe dig rundt i mange år.

Tillykke med din nye rollator. Vi har gjort vores bedste for at give dig et sikkert og smukt produkt, der kan hjælpe dig rundt i mange år. Scandinavian Butler INSPIRERET AF TRADITION & DESIGNET TIL DAGLIGDAGEN Tillykke med din nye rollator. Vi har gjort vores bedste for at give dig et sikkert og smukt produkt, der kan hjælpe dig rundt i mange

Læs mere

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s www.hmn.dk M2 Tip Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk M2 Tip bade/toiletstole Giv ældre og handicappede en bedre og mere værdig pleje med M2 Tip bade/toiletstole. M2 Gas-Tip Standard

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør MERE SJOV PÅ BAGSÆDET MED RSE MULTIMEDIE SYSTEM. Din Volvo inspirerer til lange køreture. For at gøre disse mere behagelige for alle i bilen, har vi skabt RSE-systemet.

Læs mere

PEUGEOT 107 TILBEHØR

PEUGEOT 107 TILBEHØR PEUGEOT 107 TILBEHØR UDSTYR DIN 107 MED SMART TILBEHØR VED AT VÆLGE DEN LILLE ØKONOMISKE OG MILJØRIGTIGE 107, HAR DU OGSÅ VALGT DEN MEDFØLGENDE GLÆDE VED AT KØRE I EN KOMPAKT, MANØVREDYGTIG, ELEGANT OG

Læs mere

Ifor Williams hestetrailere

Ifor Williams hestetrailere Ifor Williams hestetrailere Since 1958 - et klogt træk... Storbritanniens foretrukne valg I 1958 blev Ifor Williams Trailers Ltd. grundlagt i Cynwyd, Wales. Firmaet har siden leveret kvalitetstrailere

Læs mere

HURTIG REJSNING STANG SMARTE TELTE. Telte, der rejses på sekunder. Soveposer m. lomme til liggeunderlag. Selvoppustlige liggeunderlag.

HURTIG REJSNING STANG SMARTE TELTE. Telte, der rejses på sekunder. Soveposer m. lomme til liggeunderlag. Selvoppustlige liggeunderlag. HURTIG REJSNING STANG SMARTE TELTE Telte, der rejses på sekunder Soveposer m. lomme til liggeunderlag Selvoppustlige liggeunderlag Campingudstyr TWIN & EVOLUTION 2-3 PERSONERS TELTE REJSES PÅ 20 SEKUNDER

Læs mere

1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering. 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering

1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering. 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering Tilbehør 1 2 3 4 5 1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering 3. Alufælg 16 990E0-61M73-000 Sort lakering med poleret finish 4. Alufælg 17 990E0-61M75-000.

Læs mere

Watch your bag Jeva 2014

Watch your bag Jeva 2014 Watch your bag Jeva 2014 Miniature Børnerygsæk med 2 rum, polstret ryg, faconsyede remme og justerbar brystrem. Drikkedunk medfølger. 290 gram, 8 liter, H30 x B20 x D11 cm. Kids trolley Barnets egen rejsetaske

Læs mere

Alhambra - 2016 Forhandlermonteret ekstraudstyr

Alhambra - 2016 Forhandlermonteret ekstraudstyr Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerumsbakke, blød (5 sæder) Med kant 7N5017221C Pris kr. 595 Pris kr. 595 Bagagerumsbakke, hård plast (5 sæder) Med kant 7N5061170 Pris kr. 995 Pris kr. 995

Læs mere

Støvvæg. www.svalk.dk

Støvvæg. www.svalk.dk Støvvæg www.svalk.dk Hvorfor vælge Svalk Støvvæg Hurtig at opsætte og tage ned igen. Nemt for en person at opsætte. Nem at transportere og kan forlænges i det uendelige. Kompakt og let, i en handy taske.

Læs mere

For alle, som også overvinder grænser på arbejdet.

For alle, som også overvinder grænser på arbejdet. For alle, som også overvinder grænser på arbejdet. ZARGES-kufferten den perfekte kombination af elegance og robusthed Så legendarisk. Så elegant. Den nye ZARGES-kuffert. Du vil gøre det perfekte indtryk

Læs mere

Danske kvalitetstrailere

Danske kvalitetstrailere 2017 variant.dk Danske kvalitetstrailere Bådtrailere Vandscooter trailer Kano/kajak trailere Ophalervogn Bådvogne VARIANT kvalitet på krogen DANSKE KVALITETSTRAILERE Kvalitetstrailere siden 1975 Mere end

Læs mere

MobiCrane og MobiArm

MobiCrane og MobiArm MobiCrane og MobiArm MobiCrane og MobiArm vores leddelte udliggerkraner giver mange muligheder Fordele MobiCrane og MobiArm en stor forbedring af dit arbejdsmiljø. Løft bliver meget nemmere, og samtidig

Læs mere

MERE END KABLER MERE END SMART

MERE END KABLER MERE END SMART MERE END KABLER MERE END SMART CABLES INTRODUCERER Q SOLUTIONS GODT ARBEJDSMILJØ BEGYNDER MED Q Alle elektrikere ved hvor trættende det er at bære kabler. Det er tungt og uhåndterligt. Det kan også være

Læs mere

Tilbehørssortiment. Renault SCENIC

Tilbehørssortiment. Renault SCENIC Tilbehørssortiment Renault SCENIC Tilbehørssortiment Renault SCENIC Renault er en af verdens største bilproducenter, og vores udvalg af tilbehør er naturligvis både meget omfattende og i absolut verdensklasse.

Læs mere

CR-V. Originalt tilbehør. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CR-V/12/06/TH11066Dk

CR-V. Originalt tilbehør. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CR-V/12/06/TH11066Dk Originalt tilbehør CR-V HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifi kationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet

Læs mere

den nye volvo V60 tilbehør

den nye volvo V60 tilbehør den nye volvo V60 tilbehør VOLVO V60 TILBEHØR T6 AWD Inscription 727 Pebble Grey metallic 20" 10-egede Turbinehjul i Black Diamond Cut Eksteriør stylingkit VOLVO V60 3 DIN DYNAMISKE VOLVO STATIONCAR, PRÆCIS

Læs mere

Ny Renault MÉGANE Udvalg af tilbehør

Ny Renault MÉGANE Udvalg af tilbehør Ny Renault MÉGANE Udvalg af tilbehør Pas godt på dig selv! Gør din hverdag mere oplevelsesrig, og nyd hvert sekund. Renault tilbehøret, der specielt designet til din Nye Mégane, vil hver dag give dig en

Læs mere

Create your personal space

Create your personal space DANSANI MATCH BRUS Create your personal space Dansani.dk CREATE YOUR PERSONAL SPACE Match / Produktinformation Match Pivot og fast væg Alle Match-svingdøre og vægge er testet og lever op til kravene i

Læs mere

PEEL Fuld støtte og ultimativ elegance

PEEL Fuld støtte og ultimativ elegance PEEL Fuld støtte og ultimativ elegance Design: Olav Eldøy Koncept Drej, vip lidt tilbage eller Slap af og læg benene Tilpas nakkestøtten Din nakke og rygge får læn dig helt tilbage op vandret eller lodret

Læs mere

RENE LINIER INDEN DØRE

RENE LINIER INDEN DØRE RENE LINIER INDEN DØRE SKRÆDDERSYET KVALITET MINIMALISTISK DESIGN AFFALDSSPANDE MED VOKSEVÆRK MINIMALSTISK DESIGN. IØJNEFALDENDE ENKELT. 834 - antracit grå H: 75 cm B: 60 cm D: 30 cm BICA SERIEN ELEGANT

Læs mere

RENE LINIER INDEN DØRE

RENE LINIER INDEN DØRE RENE LINIER INDEN DØRE SKRÆDDERSYET KVALITET MINIMALISTISK DESIGN AFFALDSSPANDE MED VOKSEVÆRK BICA VARIANTER AFFALDSBEHOLDERE MINIMALSTISK DESIGN. IØJNEFALDENDE ENKELT. Metal. Fåes i både 65 og 95 liter.

Læs mere

Den universelle trappemaskine

Den universelle trappemaskine Den universelle trappemaskine Sikker og komfortabel på trapper www.aat-online.de Mobilitet er et væsentligt aspekt i Deres livskvalitet. Derfor bør Deres bevægelsesfrihed indskrænkes så lidt som muligt.

Læs mere

Monteringsvejledning for Yepp Maxi stelbeslag

Monteringsvejledning for Yepp Maxi stelbeslag 1 2 Monteringsvejledning for Yepp Maxi stelbeslag DK Yepp Maxi Easyfit er egnet til at befordre børn op til en maksimal vægt af 22 kg (ca. 6 år) og opfylder den europæiske standard EN 14344 og amerikansk

Læs mere

Vi maksimerer din tid og produktivitet

Vi maksimerer din tid og produktivitet Vi maksimerer din tid og produktivitet BENETT-AGRO.COM 03 Balletangen som er meget skånsom mod ballen og sørger for at centrere ballen på vognen, klemmer om ballen 05 FANTASTISK ENKEL BALLEoptagning SPARER

Læs mere

Højtryksrensere K 4 Compact

Højtryksrensere K 4 Compact Højtryksrensere K 4 Compact Nem at transportere og hurtig at stille på plads: K4 Compact med vandkølet motor er den ideelle højtryksrenser til middelsvær snavs på havehegn, biler, cykler etc. Standard

Læs mere

Sortimentsæsker. O-profil i låget: Sikrer at indholdet bliver på plads under transport

Sortimentsæsker. O-profil i låget: Sikrer at indholdet bliver på plads under transport produktoversigt Sortimentsæsker Låg fremstillet af polykarbonat: Giver styrke og holdbarhed O-profil i låget: Sikrer at indholdet bliver på plads under transport Udskifteligt ID-hjørne: ID-hjørner i 3

Læs mere

up! - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr

up! - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerumsbakke, blød ikke til variabel bund 1S0061160 Pris kr. 399 Pris kr. 399 Bagagerumsbakke, blød (variabel bund) 1S0061160A Pris kr. 399 Pris kr. 399 Elektrisk

Læs mere

MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER. Systemer til forbedring af byrum og landskab

MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER. Systemer til forbedring af byrum og landskab MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER Systemer til forbedring af byrum og landskab Wiresystemer til kontrolleret vegetation på lodrette flader 2 Tlf.: (+45) 44 97 10 99 Email: landskab@milford.dk www.milford.dk

Læs mere

Golf Sportsvan - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Holstebro

Golf Sportsvan - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Holstebro Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerums læssekant 510061162 Pris kr. 1.841 Pris kr. 2.056 Bagagerums opdeling Alu 000061166A Pris kr. 1.095 Pris kr. 1.310 Bagagerumsbakke Bagagerums bakke

Læs mere

Badehjælpemidler. Aquatec. Stilrent design og komfort

Badehjælpemidler. Aquatec. Stilrent design og komfort Badehjælpemidler Stilrent design og komfort Med Badehjælpemidler er sikkerhed, uafhængighed, design og komfort i højsædet. Let indstilling og montering er en fællesnævner for alle vore produkter. De fleste

Læs mere

TB-009D3 Manual. Brugsanvisning. Cykelplatform f/anhængertræk

TB-009D3 Manual. Brugsanvisning. Cykelplatform f/anhængertræk TB-009D3 Manual Brugsanvisning Cykelplatform f/anhængertræk -Plads til 3 cykler. -Nem samling og montering. -Cyklerne anbringes nemt i holderne, grundet platformens lave højde. Indholdsfortegnelse 1. Sikkerhed.....

Læs mere

* * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * *

* * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * Læs denne brugsanvisning grundigt før du anvender klapvognen første gang og gem den for fremtidigt brug. Dit barn kan komme til skade, hvis du ikke følger

Læs mere

BROR Opbevaringsløsning

BROR Opbevaringsløsning Produktguide BROR Opbevaringsløsning 40_018 VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud evt. tilsat et mildt rengørings middel eller sæbe. Tør efter med en ren, tør klud. KVALITET BROR opbevaringssystem

Læs mere

Elektriske håndklædevarmere

Elektriske håndklædevarmere Elektriske håndklædevarmere April 2016 Scan koden eller klik ind på www.kriss.dk 1 Elektriske håndklædevarmere Fleksibilitet er den gennemgående linje i vores program i elektrisk opvarmede håndklædevarmere.

Læs mere

Monteringsvejledning. Markise Elektrisk. MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel+ 45 70 22 72 92 www.moreland.dk post@moreland.

Monteringsvejledning. Markise Elektrisk. MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel+ 45 70 22 72 92 www.moreland.dk post@moreland. DK Monteringsvejledning Markise Elektrisk MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel+ 45 70 22 72 92 www.moreland.dk post@moreland.dk Sikkerhedsforskrifter 1. Det anbefales at markisen monteres

Læs mere