Referat af møde i LMU i Akutafdelingen Torsdag, den 27. august Deltagere:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af møde i LMU i Akutafdelingen Torsdag, den 27. august Deltagere:"

Transkript

1 Hospitalsenheden Vest Akutafdelingen Gl. landevej 61 DK-7400 Herning Tel Referat af møde i LMU i Akutafdelingen Torsdag, den 27. august Deltagere: Karen Vilsgaard formand Camilla Bjerre-Hansen Suheil Salamon Anette Byskov-Nielsen Mette Frøjk Karin Højmose Ketty Pedersen Britta Glintborg Nielsen Holger Skott (ref) Dato 1. september 2009 Journalnr: Sagsbehandler: Holger Skott Tel hechs@ringamt.dk Side 1 Afbud fra: Per Østergaard Jensen Marianne Breddam Anette Frahm Marianne Knudsen Fie Martens Anna Christensen Søren Bruno Jensen Hanne Kloster Celina Moesby 1. Godkendelse af dagsordenen. Dagsordenen blev godkendt. Der blev meldt to punkter til eventuelt. 2. Godkendelse og opfølgning fra mødet den 24. juni Der var anført følgende i referatet Journalskrivning på de akutte patienter skal være påbegyndt senest en time efter ankomst. Kan det ikke nås, skal den/de vagthavende læger på de kliniske afdelinger

2 tilkaldes. Det er næppe realistisk p.t. men skal betragtes som et mål, men lægen skal gå ind og hilse på patienten og sig hvornår patienten ca. vil komme til lægen, og hvis det vurderes at udredningen ikke kan påbegyndes indenfor en time skal mellemvagten på den kliniske afdeling kontaktes. Referatet blev godkendt. 3. Økonomi og aktivitet. Det vurderes p.t. at Akutafdelingen vil få et merforbrug på ca. kr. 4,0 mill. i forhold til det nuværende budget, efter budgettilførsel til det nuværende sengetal i de akutte sengeafsnit. Hospitalsledelsens administration er orienteret om sagen. Aktiviteten på Regionshospitalet Ringkøbings skadestue er faldet markant. En årsag kan være at der i pressen har været fremstillet at hospitalet var lukket i hele sommerperioden, men det var det medicinske sengeafsnit som der var tale om. Der skal tages ved lære heraf næste år. Sengeantallet og normeringen på de akutte sengeafsnit vurderes i løbet af efteråret. Side 2 4. Personalesituationen. a. Basislægerne. Der har været en god introduktion af det nye hold som startede den 1. august Der er enighed om at lægge låg på den uheldige start som det første hold fik, samt ikke at anvende de dårlige erfaringer til at være forkælende overfor basislægerne, det vil være at gøre en bjørnetjeneste. b. Akutmedicinere. Der vil primo oktober måned være 2 speciallæger (uddannede akutmedicinere) på Akutafdelingen i Herning. Ansættelse sker via et vikarbureau. Der fortsættes på rekruttering og der fyldes første op i Herning derefter i Holstebro.

3 c. Plejepersonale. Ringkøbing. Udvidelsen af åbningstiden i Akutklinikken fra kl til kl er endnu ikke godkendt. Det forventes ikke at udvidelsen vil ske i b. Holstebro. Der er nyansat personale i Akutmodtagelsen, således at vagtplanerne nu hænger sammen. I det akutte sengeafsnit ASA, åbnes ikke de 2 tidligere planlagte urinvejskirurgiske senge. Der skal holdes igen med forbruget og der vil blive foretaget en tilpasning mellem sengeantal og normering. Side 3 c. Herning. Der mangler at blive ansat ca. 4-5 medarbejdere, herefter er plejepersonalet i det akutte sengeafsnit i balance med opgaverne. Det er kun i yderst begrænset omfang der anvendes vikarbureau. I forbindelse med rekruttering af plejepersonale til det akutte sengeafsnit har det forlydt at medarbejdere fra Akutafdelingen ikke kunne søge stillingerne. Det har givet anledning til en del drøftelser blandt personalet. Det er selvfølgelig ikke korrekt ALLE kan søge de opslåede stillinger. Der var enighed om at lægge låg på den meget uheldige misforståelse. d. Lægesekretærer. Åbning af akutsekretariatet med betjening i nattetimerne, afventer at MIRSK etableres. Det forventes vare teknisk klar primo oktober måned. 4. Orientering fra afdelingsledelsen. a. Uddannelse af akutsygeplejersker og akutmedicinere. Det første hold starter primo oktober måned og der er optaget 8 sygeplejersker og en læge på uddannelserne. Det er meddelt regionen at vi gerne vil have flere sygeplejersker med såfremt der bliver pladser. Uddannelsen betales af regionen, men Hospitalsenheden Vest skal selv afholde udgiften til evt. vikar og transport. Øvrige vilkår f.eks. studiedage m.v. vil blive ensartet for alle deltagere i hele regionen.

4 Der blev under punktet orienteret om at der på Regionshospitalet Herning også skal være behandlersygeplejersker i modtagelsen og uddannelse vil blive iværksat. b. Kompetenceudvikling nyansatte. Der er og vil blive ansat mange nye medarbejdere i Akutafdelingen, det er derfor nødvendig med en plan for holde fast i konceptet for FAME samt hvad der forventes af nye medarbejdere. Der vil blive udarbejdet en årsplan for kompetenceudviklingen. c. Torsdagsmøder. Der er etableres et minidriftsråd som afholder møde hver torsdag morgen. Deltagerne er afdelingsledelsen i Akutafdelingen samt repræsentanter fra de samarbejdende kliniske afdelinger. Formålet med møderne er at få afklaret konkrete dagligdagsproblemstillinger i samarbejdet mellem Akutafdelingen og de kliniske afdelinger. Side 4 d. Åbning af akutsenge på Regionshospitalet Holstebro. Den oprindelige plan har været at der pr. 1. september 2009 skulle etableres 2 urinvejskirurgiske senge, 4 neurologiske senge samt 1 ortopædkirurgisk seng i det akutte sengeafsnit ASA på Regionshospitalet Holstebro. Efter yderligere drøftelser med de enkelte kliniske afdelinger etableres der pr. 1. september 2009: 1 ortopædkirurgisk seng som planlagt. 4 neurologiske senge som plejemæssigt varetages af personalet i det akutte sengeafsnit ASA, men lægefaglig i fuldt omfang varetages af de neurologiske læger. D.v.s. de 4 senge er ikke omfattet af FAME konceptet. De 2 urinvejskirurgiske senge etableres ikke p.t. Når Akutafdelingen har ansat de fornødne antal akutmedicinere integreres de neurologiske og urinvejskirurgiske senge efter FAME konceptet.

5 e. Evaluering af sommerperioden. Det akutte sengeafsnit i Herning. Positiv overrasket over hvor godt det er gået, specielt i forhold til at der har været nedlukket 20 medicinske senge på Regionshospitalet Ringkøbing. Regionshospitalet Ringkøbing. Der har været alt for stille. Modtagelsen i Herning Side 5 Sommerperioden er afvikling som tidligere år, der har ikke været noget specielt. Modtagelsen Holstebro Lukningen af de 20 medicinske senge på Regionshospitalet Ringkøbing samt den nye model med det akutte sengeafsnit har været frygtet, men det er fået stille og roligt. f. Status på Cetrea. Styregruppens opgave vil blive revurderet, desuden planlægges nedsat en undergruppe som bl.a. skal fremkomme med forslag til hvad der må/skal noteres på Cetrea skærmene og undersøge mulig dataudtræk om aktiviteten. g. Strategi for den videre udvikling af Akutafdelingen. Der er behov for udarbejdelse af en strategi for hvad der er målet i forhold til udvikling af Akutafdelingen og hvordan målet nås. Afdelingsledelsen vil i den forbindelse nedsætte en arbejdsgruppe som skal udarbejde et forslag til et strategipapir. Arbejdsgruppen skal sammensættes af både ledere og medarbejdere. Sammensætningen blev drøftet, evt. kunne LMU være arbejdsgruppen. Der var enighed om at LMU kunne være arbejdsgruppen, men Ringkøbing og Holstebro vil evt. komme med forslag til anden deltager, idet der lige skulle snakkes af derhjemme.

6 5. Orientering fra medarbejdersiden. Der blev fra medarbejderside givet udtryk for at der går rigtig godt og der var en tro på at Akutafdelingen vil blive Danmarks bedste Akutafdeling. Vi mangler blot at få ansat akutmedicinere til gavn for patienterne og fuldende konceptet. Stemningen hos de medicinske speciallæger er vendt, der er etableret et godt samarbejde til basislægerne. Der arbejdes p.t. på lidt bedre supervision fra de ortopædkirurgiske læger, men det går godt fremad. Der har været lidt frustration i Holstebro, men der blev givet udtryk for en god ledelse som har været lydhør overfor de problemer som er kommet frem og det fungerer nu godt, afdelingen har overskud til at gå i gang med de ændringer som skal ske pr. 1. september Side 6 Karen Vilsgaard roste personalet for den store indsat som var gjort i forbindelse med opstarten af Akutafdelingen det har ikke været let, men personalet har gjort alt hvad der var muligt og vi er nået rigtig langt. 6. Status på arbejdsmiljøaftale samt APV-hjulet. Der er arrangeret et møde med hele sikkerhedsorganisationen i Akutafdelingen, onsdag, den 2. september. Arbejdsmiljøkonsulenterne deltager. Dagsordenen er rammer/indhold for sikkerhedsorganisationens arbejde, udarbejdelse af arbejdsmiljøaftale, få gang i APV-hjulet m.v. 7. Drøftelse af ensartet honorering af ekstraarbejde generelt. De udarbejdede principper blev taget til efterretning af personalet. 8. Retningslinier for vaccination for influenza, samt hepatitis. De nu foreliggende regler giver personalet i modtagelser mulighed og krav på vaccination mod hepatitis, men reglerne gælder ikke for personalet i de akutte sengeafsnit. Karen Vilsgaard undersøger nærmere reglerne.

7 9. Næste møde. Det planlagte møde tirsdag, den 17. november 2009 aflyses. Næste møde er fastsat til tirsdag, den 8. december 2009 kl til kl i mødelokale 2 på Regionshospitalet Holstebro. 10. Eventuelt. a. Private mobiltelefoner. Der findes ikke retningslinier for anvendelse af private mobiltelefoner i arbejdstiden. Camilla og Ketty udarbejder et oplæg til retningslinier og der kan gives indspark via mail. Side 7 b. Træsko. Der er flere personalegrupper som får udleveret træsko til arbejdsbrug. Plejerpersonalet er ikke omfattet heraf. Det blev godkendt at plejepersonalet i Akutafdelingen kan få udleveret træsko i depotet, og udgiften konteres på Akutafdelingens depotkonto. c. Formøde for B-medlemmerne. I de fremtidige indkaldelser, annonceres med at de er formøde en time før selve mødet. Lokaler samme sted som selve LMU-mødet. Den 31. august Holger Skott

Referat af møde i LMU, den 15. juni Deltagere:

Referat af møde i LMU, den 15. juni Deltagere: Hospitalsenheden Vest Akutafdelingen Gl. landevej 61 DK-7400 Herning Tel. +45 9927 2727 www.regionmidtjylland.dk Referat af møde i LMU, den 15. juni 2010. Deltagere: Mette Norup Frøjk Britta Glintborg

Læs mere

Referat fra møde i Sikkerhedsorganisationen. Onsdag, den 29. september 2010 kl. 12.00 til 13.30. I kaffestuen i pavillonen i Herning.

Referat fra møde i Sikkerhedsorganisationen. Onsdag, den 29. september 2010 kl. 12.00 til 13.30. I kaffestuen i pavillonen i Herning. Hospitalsenheden Vest Akutafdelingen Gl. landevej 61 DK-7400 Herning Tel. +45 9927 2727 www.regionmidtjylland.dk Referat fra møde i Sikkerhedsorganisationen. Onsdag, den 29. september 2010 kl. 12.00 til

Læs mere

Stabsmøde i Akutafdelingen Nr. 34 / 30. november 2009 Kl til kl

Stabsmøde i Akutafdelingen Nr. 34 / 30. november 2009 Kl til kl Hospitalsenheden Vest Akutafdelingen Gl. landevej 61 DK-7400 Herning Stabsmøde i Akutafdelingen Nr. 34 / 30. november 2009 Kl. 10.00 til kl. 12.00 Deltagere: (ref). Per Østergaard Jensen, Anette Frahm,

Læs mere

Stabsmøde i Akutafdelingen Nr. 1 / 4. januar 2010 Kl til kl

Stabsmøde i Akutafdelingen Nr. 1 / 4. januar 2010 Kl til kl Hospitalsenheden Vest Akutafdelingen Gl. landevej 61 DK-7400 Herning Stabsmøde i Akutafdelingen Nr. 1 / 4. januar 2010 Kl. 10.00 til kl. 12.00 Deltagere: (ref) Per Østergaard Jensen, Karen Vilsgaard, Ole

Læs mere

2. Godkendelse og opfølgning af referat fra ordinært møde den 2. marts og ekstraordinært

2. Godkendelse og opfølgning af referat fra ordinært møde den 2. marts og ekstraordinært Hospitalsenheden Vest Akutafdelingen Gl. landevej 61 7400 Herning www.regionmidtjylland.dk Referat fra LMU-møde i Akutafdelingen Den 19. maj kl. 13.00 15.00 Deltagere: Tommy Andersson, Karen Vilsgaard,

Læs mere

Årsrapport Akutafdelingen

Årsrapport Akutafdelingen Hospitalsenheden Vest Akutafdelingen Afdelingsledelsen Gl. Landevej 61 7400 Herning Tlf. 9927 2727 www.regionmidtjylland.dk Årsrapport 2009 Akutafdelingen April 2010 Hs/ 1 Indholdsfortegnelse. 1. Indledning.

Læs mere

2. Journalaudit resultat forår 2010 og områder i forhold til audit 2010

2. Journalaudit resultat forår 2010 og områder i forhold til audit 2010 Hospitalsenheden Vest Akutafdelingen Gl. landevej 61 7400 Herning www.regionmidtjylland.dk Referat fra kvalitetsudvalgsmøde i Akutafdelingen Den 22. september 2010 Dato 23. september 2010 Deltagere: Karen

Læs mere

Referat fra LMU-møde i Akutafdelingen den 29. maj 2012 kl

Referat fra LMU-møde i Akutafdelingen den 29. maj 2012 kl Hospitalsenheden Vest Akutafdelingen Gl. landevej 61 7400 Herning www.regionmidtjylland.dk Referat fra LMU-møde i Akutafdelingen den 29. maj 2012 kl. 12.30 15.00 Deltagere: Karen Vilsgaard, Anette Frahm,

Læs mere

Referat fra LMU-møde i Akutafdelingen Den 15. november 2011

Referat fra LMU-møde i Akutafdelingen Den 15. november 2011 Hospitalsenheden Vest Akutafdelingen Gl. landevej 61 7400 Herning www.regionmidtjylland.dk Referat fra LMU-møde i Akutafdelingen Den 15. november 2011 Deltagere: Karen Vilsgaard, Søren Falstie-Jensen,

Læs mere

Referat fra LMU-møde i Akutafdelingen Den 28. august 2012 kl i konferencelokalet Akutafdelingen, Herning

Referat fra LMU-møde i Akutafdelingen Den 28. august 2012 kl i konferencelokalet Akutafdelingen, Herning Hospitalsenheden Vest Akutafdelingen Gl. landevej 61 7400 Herning www.regionmidtjylland.dk Referat fra LMU-møde i Akutafdelingen Den 28. august 2012 kl. 12.30 15.00 i konferencelokalet Akutafdelingen,

Læs mere

Referat fra ekstraordinært LMU-møde i Akutafdelingen den 18. januar 2013

Referat fra ekstraordinært LMU-møde i Akutafdelingen den 18. januar 2013 Hospitalsenheden Vest Akutafdelingen Gl. landevej 61 7400 Herning www.regionmidtjylland.dk Referat fra ekstraordinært LMU-møde i Akutafdelingen den 18. januar 2013 Deltagere: Karen Vilsgaard, Tommy Andersson,

Læs mere

Lokal arbejdsmiljøaftale for Akutafdelingen, Hospitalsenheden Vest

Lokal arbejdsmiljøaftale for Akutafdelingen, Hospitalsenheden Vest Lokal arbejdsmiljøaftale for Akutafdelingen, Hospitalsenheden Vest Formålet med arbejdsmiljøaftalen er at styrke, udvikle og effektivisere sikkerheds- og sundhedsarbejdet, så der kan etableres et systematisk,

Læs mere

Stabsmøde i Akutafdelingen Nr. 24 / 14. september 2009 Kl. 10.00 til kl. 12.00

Stabsmøde i Akutafdelingen Nr. 24 / 14. september 2009 Kl. 10.00 til kl. 12.00 Hospitalsenheden Vest Akutafdelingen Gl. landevej 61 DK-7400 Herning Stabsmøde i Akutafdelingen Nr. 24 / 14. september 2009 Kl. 10.00 til kl. 12.00 Deltagere: Per Østergaard Jensen, Marianne Breddam, Holger

Læs mere

Hospitalsenheden Vest Akutafdelingen Referat: LMU-møde i Akutafdelingen den 13. maj 2015, kl. 12.30 15.00 i Mødelokale 2, indgang U, Holstebro

Hospitalsenheden Vest Akutafdelingen Referat: LMU-møde i Akutafdelingen den 13. maj 2015, kl. 12.30 15.00 i Mødelokale 2, indgang U, Holstebro Hospitalsenheden Vest Akutafdelingen Gl. landevej 61 7400 Herning www.regionmidtjylland.dk Referat: LMU-møde i Akutafdelingen den 13. maj 2015, kl. 12.30 15.00 i Mødelokale 2, indgang U, Holstebro Formøde

Læs mere

Stabsmøde i Akutafdelingen Nr. 17 / 3. august 2010 Kl til kl

Stabsmøde i Akutafdelingen Nr. 17 / 3. august 2010 Kl til kl Hospitalsenheden Vest Akutafdelingen Gl. landevej 61 DK-7400 Herning Stabsmøde i Akutafdelingen Nr. 17 / 3. august 2010 Kl. 09.00 til kl. 12.00 Deltagere: Tommy Andersson, Karen Vilsgaard og Holger Skott

Læs mere

Referat fra LMU-møde i Akutafdelingen Den 27. februar 2012 kl. 10.30 13.00 i foredragssal 2, Holstebro

Referat fra LMU-møde i Akutafdelingen Den 27. februar 2012 kl. 10.30 13.00 i foredragssal 2, Holstebro Hospitalsenheden Vest Akutafdelingen Gl. landevej 61 7400 Herning www.regionmidtjylland.dk Referat fra LMU-møde i Akutafdelingen Den 27. februar 2012 kl. 10.30 13.00 i foredragssal 2, Holstebro Deltagere:

Læs mere

Tirsdag den d. 30. august kl Rum 3 V/Arbejdsmedicinsk Klinik, Regionshospitalet Herning

Tirsdag den d. 30. august kl Rum 3 V/Arbejdsmedicinsk Klinik, Regionshospitalet Herning Referat af driftsrådsmøde for akutområdet Hospitalsenheden Vest Staben Strategi og Plan Gl. Landevej 61 7400 Herning www.regionmidtjylland.dk Deltagere: Tommy Andersson, Karen Vilsgaard, Bodil Overgaard,

Læs mere

Referat fra driftsrådsmøde vedr. Akutafdelingen

Referat fra driftsrådsmøde vedr. Akutafdelingen Hospitalsenheden Vest Administrationen Gl. landevej 61 DK-7400 Herning Tel. +45 9927 2727 www.regionmidtjylland.dk fra driftsrådsmøde vedr. Akutafdelingen Deltagere: Hanne Birgit Falkesgaard, Tonny Hansen,

Læs mere

Referat: TULE undersøgelsesdelen er i øjeblikket til evaluering i regionen. Giver spørgsmålene mening.

Referat: TULE undersøgelsesdelen er i øjeblikket til evaluering i regionen. Giver spørgsmålene mening. Hospitalsenheden Vest Staben Mødedeltagere: Sekretær Annette S. Poulsen Kvalitets- og Udviklingschef Birgitte Ostersen Lønmedarbejder Dorthe Bach Økonomimedarbejder Dorthe Niewald Planlægger Henrik G.

Læs mere

Referat fra LMU-møde i Akutafdelingen Den 27. august kl i konferencerummet, Akutafdelingen, Herning

Referat fra LMU-møde i Akutafdelingen Den 27. august kl i konferencerummet, Akutafdelingen, Herning Hospitalsenheden Vest Akutafdelingen Gl. landevej 61 DK-7400 Herning Tel. +45 7843 0000 www.regionmidtjylland.dk Referat fra LMU-møde i Akutafdelingen Den 27. august kl. 12.30 15.30 i konferencerummet,

Læs mere

LMU. Ortopædkirurgisk Afdeling

LMU. Ortopædkirurgisk Afdeling Deltagere: Bente Bøgild Henrik G. Iversen (sekretariat) Marianne Breddam Arthur Lange Afbud: Lisbeth Jensen Cristina Hedegaard Kildevang Kent Boll Svend Dirksen Hanne Munksgaard Jørgen Surrow Steen Taudal

Læs mere

Hospitalsenheden Vest. Rapport

Hospitalsenheden Vest. Rapport Hospitalsenheden Vest Rapport Patientsikkerhedsrunde Akut modtagelsen Regionshospitalet Holstebro Den 7. september 2009 Indhold Side Sammenfatning 2 Det samlede indtryk 3 Liste over teamets medlemmer 3

Læs mere

Referat fra LMU-møde i Akutafdelingen den 25. november kl i Medicinsk konferencerum, Holstebro

Referat fra LMU-møde i Akutafdelingen den 25. november kl i Medicinsk konferencerum, Holstebro Hospitalsenheden Vest Akutafdelingen Gl. landevej 61 DK-7400 Herning Tel. +45 7843 0000 www.regionmidtjylland.dk Referat fra LMU-møde i Akutafdelingen den 25. november kl. 9-11.30 i Medicinsk konferencerum,

Læs mere

Kvalitetsudvalg Akutafdelingen

Kvalitetsudvalg Akutafdelingen Kvalitetsudvalg Akutafdelingen Akut afdelingen 18-08-2009 Første skridt Kommissorium og medlemmer Nøglepersoner Akkreditering E-dok Første skridt 1. Oprette Kvalitetsudvalg (styregruppe): formand i kvalitetsrådet

Læs mere

Aktivitet i Akutafdelingen skadestuer og sengeafsnit

Aktivitet i Akutafdelingen skadestuer og sengeafsnit Hospitalsenheden Vest Administrationen Ledelsessekretariatet Gl. Landevej 1 DK-4 Herning Tel. +45 2 22 hec@ringamt.dk www.vest.rm.dk Aktivitet i Akutafdelingen 2 - skadestuer og sengeafsnit Indhold: 1.

Læs mere

Referat fra møde i kvalitetsudvalget i Akutafdelingen. Den 29. februar 2012 kl I mødelokalet på 6. etage i Holstebro

Referat fra møde i kvalitetsudvalget i Akutafdelingen. Den 29. februar 2012 kl I mødelokalet på 6. etage i Holstebro Hospitalsenheden Vest Akutafdelingen Gl. landevej 61 7400 Herning www.regionmidtjylland.dk Referat fra møde i kvalitetsudvalget i Akutafdelingen Den 29. februar 2012 kl. 09.30 12.00 I mødelokalet på 6.

Læs mere

Referat fra LMU-møde i Akutafdelingen den 18. februar kl i Konferencelokalet, Akut, Herning

Referat fra LMU-møde i Akutafdelingen den 18. februar kl i Konferencelokalet, Akut, Herning Hospitalsenheden Vest Akutafdelingen Gl. landevej 61 DK-7400 Herning Tel. +45 7843 0000 www.regionmidtjylland.dk Referat fra LMU-møde i Akutafdelingen den 18. februar kl. 12.30-15.00 i Konferencelokalet,

Læs mere

Notat vedr. plejesituation og handlingsplan for FAM Svendborg

Notat vedr. plejesituation og handlingsplan for FAM Svendborg Afdeling: FAM Svendborg Sygehus Udarbejdet Oversygeplejerske Anne Pedersen Valdemarsgade 53 5700 Svendborg af: E-mail: anne.pedersen@ouh.regionsyddanmark.dk Dato: 05.01. 2013 Telefon: 21380367 Notat vedr.

Læs mere

Referat til LMU-møde i Akutafdelingen den 17. februar 2015, kl i Mødelokale 1, indgang U, Holstebro

Referat til LMU-møde i Akutafdelingen den 17. februar 2015, kl i Mødelokale 1, indgang U, Holstebro Hospitalsenheden Vest Akutafdelingen Gl. landevej 61 7400 Herning www.regionmidtjylland.dk Referat til LMU-møde i Akutafdelingen den 17. februar 2015, kl. 10.00 12.30 i Mødelokale 1, indgang U, Holstebro

Læs mere

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan. 3. semester

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan. 3. semester Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan 3. semester Akut Sengeafsnit, ASA Regionshospitalet Herning Gl. Landevej 61, 7400 Herning Tlf: 78432000 1 Klinisk uddannelsesplan Den kliniske studieplan

Læs mere

Introduktionsprogram for læger i klinisk basisuddannelse, Regionshospitalet Herning 1. november 2012

Introduktionsprogram for læger i klinisk basisuddannelse, Regionshospitalet Herning 1. november 2012 Introduktionsprogram for læger i klinisk basisuddannelse, Regionshospitalet Herning 1. november 2012 1. nov. 08.00 09.00 Velkomst og introduktion til, herunder Sygehusadfærd/etik KBU / 09.15 10.00 Triage

Læs mere

Referat. Til Videreuddannelsesrådets medlemmer I Hospitalsenheden Vest

Referat. Til Videreuddannelsesrådets medlemmer I Hospitalsenheden Vest Hospitalsenheden Vest Administrationen HR Til Videreuddannelsesrådets medlemmer I Hospitalsenheden Vest Lægårdvej 12 DK-7500 Holstebro Tel. +45 9912 5000 Fax. +45 9912 5090 post@vest.rm.dk www.vest.rm.dk

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen Bestyrelsen Den 16.04.07 Journal nr.: Bestyrelsen, 2. møde Sagsbehandler: DL Direkte nr.: 9627 2917 Referat fra møde i bestyrelsen for Social

Læs mere

Referat fra Kvalitetsudvalgsmøde i Akutafdelingen den 5. februar 2014 kl i mødelokale 5, Herning

Referat fra Kvalitetsudvalgsmøde i Akutafdelingen den 5. februar 2014 kl i mødelokale 5, Herning Hospitalsenheden Vest Akutafdelingen Gl. landevej 61 DK-7400 Herning Tel. +45 7843 0000 www.regionmidtjylland.dk Referat fra Kvalitetsudvalgsmøde i Akutafdelingen den 5. februar 2014 kl. 12.30-15.30 i

Læs mere

Primært gives der kun FEA, hvis det er aftalt som en del af en meraktivitetsaftale.

Primært gives der kun FEA, hvis det er aftalt som en del af en meraktivitetsaftale. Hospitalsenheden Vest Medicinsk Afdeling Referat af møde i LMU, Medicinsk Afdeling Torsdag d. 16. september 2010, kl. 13.00-15.30 Medicinsk Konferencerum, Holstebro Afdelingsledelsen Tlf.nr.: 3017 3831

Læs mere

REFERAT. fra møde i Videreuddannelsesrådet for Det gamle Ringkjøbing Amt, tirsdag den 13. marts 2007.

REFERAT. fra møde i Videreuddannelsesrådet for Det gamle Ringkjøbing Amt, tirsdag den 13. marts 2007. Hospitalsenheden Vest Den: 21. marts 2007 Sags nr: 2007020028A Sagsbehandler: Birgit Ebbensgaard Direkte nr.: E-mail: subek Administrationen Løn- og personalefunktionen Lægårdvej 12 7500 Holstebro Tlf.:

Læs mere

R E F E R A T. Christian Møller Pedersen, Jeanette Pedersen, Lise Svenningsen.

R E F E R A T. Christian Møller Pedersen, Jeanette Pedersen, Lise Svenningsen. R E F E R A T Emne: -møde. Tid: Onsdag den 21. oktober 2015, kl. 13.00 15.00. Sted: Medicinsk Konferencerum, Holstebro. Til stede: Annette Dam, Henny Færge, Kristian Qvist Hansen, Astrid Hindhede, Tina

Læs mere

Referat fra Kvalitetsudvalgsmøde i Akutafdelingen den 28. februar 2014 kl i mødelokale 1, kantinebygningen, Holstebro

Referat fra Kvalitetsudvalgsmøde i Akutafdelingen den 28. februar 2014 kl i mødelokale 1, kantinebygningen, Holstebro Hospitalsenheden Vest Akutafdelingen Gl. landevej 61 DK-7400 Herning Tel. +45 7843 0000 www.regionmidtjylland.dk Referat fra Kvalitetsudvalgsmøde i Akutafdelingen den 28. februar 2014 kl. 9-12 i mødelokale

Læs mere

Referat fra 1. møde i spor 1 overbelægningsproblematikken i HEV:

Referat fra 1. møde i spor 1 overbelægningsproblematikken i HEV: Hospitalsenheden Vest Strategi og Plan Gl. Landevej 61 DK-7400 Herning Tel. +45 9927 2727 post@vest.rm.dk www.vest.rm.dk Referat fra 1. møde i spor 1 overbelægningsproblematikken i HEV: Den akutte patient

Læs mere

Introduktionsprogram for læger i klinisk basisuddannelse, Regionshospitalet Herning Maj 2013

Introduktionsprogram for læger i klinisk basisuddannelse, Regionshospitalet Herning Maj 2013 Introduktionsprogram for læger i klinisk basisuddannelse, Regionshospitalet Herning Maj 2013 Dato Kl. Emne Lokalitet Ansvarlig Underviser Bemærkninger 1. maj 08.00 09.00 Velkomst og introduktion til, herunder

Læs mere

Introduktionsprogram for læger i klinisk basisuddannelse, Regionshospitalet Herning november 2013

Introduktionsprogram for læger i klinisk basisuddannelse, Regionshospitalet Herning november 2013 Introduktionsprogram for læger i klinisk basisuddannelse, Regionshospitalet Herning november 2013 1. november 08.30 14.30 Generel hospitalsintroduktion Foredragssal 1 og 2, Regionshospitalet Holstebro

Læs mere

Referat fra LMU-møde i Akutafdelingen Den 19. februar 2013

Referat fra LMU-møde i Akutafdelingen Den 19. februar 2013 Hospitalsenheden Vest Akutafdelingen Gl. landevej 61 7400 Herning www.regionmidtjylland.dk Referat fra LMU-møde i Akutafdelingen Den 19. februar 2013 Deltagere: Karen Vilsgaard, Mette Norup Frøjk, Anette

Læs mere

DAGSORDEN. HMU-møde. Mandag 21. marts 2011 kl. 12.00 16.00. Regionshospitalet Holstebro, mødesal 2, 1. sal, indgang U. til

DAGSORDEN. HMU-møde. Mandag 21. marts 2011 kl. 12.00 16.00. Regionshospitalet Holstebro, mødesal 2, 1. sal, indgang U. til Hospitalsenheden Vest HR Lægårdvej 12 DK-7500 Holstebro Tel. +45 9912 5000 Fax. +45 9912 6090 post@vest.rm.dk www.vest.rm.dk DAGSORDEN til HMU-møde Dato 18-03-2011 Bent Nørgaard Tanderup Tel. 45 9912 6053

Læs mere

Belægningssituationen Region Midtjylland

Belægningssituationen Region Midtjylland Kvartalsrapporten pr. 30. juni 2013 Belægningssituationen Region Midtjylland Indholdsfortegnelse 0. INDLEDNING... 3 1. SUNDHEDSOMRÅDET... 3 Regionshospitalet Randers... 3 Hospitalsenheden Vest... 3 Hospitalsenhed

Læs mere

Referat. Til Videreuddannelsesrådets medlemmer I Hospitalsenheden Vest

Referat. Til Videreuddannelsesrådets medlemmer I Hospitalsenheden Vest Hospitalsenheden Vest Staben - HR Til Videreuddannelsesrådets medlemmer I Hospitalsenheden Vest Lægårdvej 12 DK-7500 Holstebro Tel. +45 9912 5000 Fax. +45 9912 5090 post@vest.rm.dk www.vest.rm.dk Referat

Læs mere

Til medlemmer af LMU, Medicinsk Afdeling

Til medlemmer af LMU, Medicinsk Afdeling Hospitalsenheden Vest Medicinsk Afdeling Til medlemmer af LMU, Medicinsk Afdeling Afdelingsledelsen Tlf.nr.: 3017 3831 Pia.Ladefoged@vest.rm.dk Lægaardvej 12 7500 Holstebro Gl. Landevej 61 7400 Herning

Læs mere

HMU-møde REFERAT. 16. april 2010 OVERSIGT OVER PUNKTER I REFERATET: Som del af HMU-temadøgn april 2010

HMU-møde REFERAT. 16. april 2010 OVERSIGT OVER PUNKTER I REFERATET: Som del af HMU-temadøgn april 2010 Hospitalsenheden Vest ledelsessekretariatet Gl. Landevej 61 DK-7400 Herning Tel. +45 9927 2727 hec@ringamt.dk www.rm.dk REFERAT af HMU-møde Dato: 25. maj 2010 Ole Zielke Tel. 9927 2733 Ole.zielke@vest.rm.dk

Læs mere

Godkendt. udmelding omkring bevarelse af 15 senge i RRI og kravet om besparelser.

Godkendt. udmelding omkring bevarelse af 15 senge i RRI og kravet om besparelser. Hospitalsenheden Vest Medicinsk Afdeling Afdelingsledelsesmøde: 29.06.10, kl. 10-12, Holstebro samt 01.07.10, kl. 11.30-12.30, Herning Afdelingsledelsen Dato 16. august 2010 Pia Ladefoged Deltagere: Bodil

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra ekstraordinært møde den 9. januar 2008. ---- Godkendt

1. Godkendelse af referat fra ekstraordinært møde den 9. januar 2008. ---- Godkendt Hospitalsenheden Vest Teknisk Afdeling Dato: 25.02.2008 Sagsbehandler: Mona Vennersdorf E-mail: moven@ringamt.dk Side 1 / 6 Referat: Møde i Lokal-MED udvalget, Teknisk Afdeling Tirsdag den 12. februar

Læs mere

Referat Det sygeplejefaglige Råd. Referat. Tid: Fredag den 1. april kl Mødelokale: Udvalgsværelse 2, Regionshospitalet Herning

Referat Det sygeplejefaglige Råd. Referat. Tid: Fredag den 1. april kl Mødelokale: Udvalgsværelse 2, Regionshospitalet Herning Hospitalsenheden Vest Det Sygeplejefaglige Råd Referat Det sygeplejefaglige Råd Gl. Landevej 61 DK-7400 Herning Tel. +45 7843 0000 post@vest.rm.dk www.vest.rm.dk Tid: Fredag den 1. april kl. 9.30 12.00

Læs mere

Hospitalsenheden VEST

Hospitalsenheden VEST Hospitalsenheden VEST Patientsikkerhedstemadag 10. april 2014 10 år er gået, hva har vi nået? www.regionmidtjylland.dk Danskernes største sikkerhedsrisiko er hverken terror, vold, kriminalitet eller arbejdsløshed,

Læs mere

Til Regionsrådet. Regionshuset Viborg

Til Regionsrådet. Regionshuset Viborg Til Regionsrådet Regionshuset Viborg Sundhedsplanlægning Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 kontakt@rm.dk www.regionmidtjylland.dk Supplerende notat om forslag til organiseringen

Læs mere

Klinisk Basisuddannelse

Klinisk Basisuddannelse Klinisk Basisuddannelse på Akutafdelingen Hospitalsenheden Horsens Hospitalsenheden Horsens Akutafdelingen Kære kommende KBU er I denne Kære folder kommende kan du læse KBU er om, hvad Akutafdelingen i

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra møde 2. september Referatet godkendes

1. Godkendelse af referat fra møde 2. september Referatet godkendes Hospitalsenheden Vest RH-HV HR Gl. Landevej 61 DK-7400 Herning Tel. +45 7843 0000 post@vest.rm.dk www.vest.rm.dk REFERAT Møde i arbejdsgruppen omkring personalepolitiske emner rettet mod DNV-Gødstrup Tirsdag

Læs mere

Sikkertflow gruppen Køge Sygehus Brainstorm v. Marts 2014, Sikkert Patientflow: Læringsseminar 1 - Den 12. -13. marts, 2014

Sikkertflow gruppen Køge Sygehus Brainstorm v. Marts 2014, Sikkert Patientflow: Læringsseminar 1 - Den 12. -13. marts, 2014 Sikkertflow gruppen Køge Sygehus Brainstorm v. Marts 2014, Sikkert Patientflow: Læringsseminar 1 - Den 12. -13. marts, 2014 Flow Sikkert Forberedelse teamet - Køge Sygehus styregruppen: projektgruppen:

Læs mere

Oplæg til DNV-Gødstrup flytteorganisation 1

Oplæg til DNV-Gødstrup flytteorganisation 1 Hospitalsenheden Vest Staben Strategi og Plan Projektsekretariatet DNV Gødstrup Oplæg til DNV-Gødstrup flytteorganisation 1 Gl. Landevej 61, Bygn 08 DK-7400 Herning Tel. +45 7843 8750 post@vest.rm.dk www.vest.rm.dk

Læs mere

Dagsorden. 1) Ajourføring på hospitaler og i almen praksis (ans. Kristoffer Stegeager)

Dagsorden. 1) Ajourføring på hospitaler og i almen praksis (ans. Kristoffer Stegeager) Dagsorden til mødet i Den tværsektorielle FMK-styregruppe Torsdag den 11. juni 2015 Mødelokale: Hospitalsledelsesmødelokale, Bygning 4, 1. sal, Nørrebrogade 44, 8000 Aarhus C Tidspunkt: 15.30-17.00 Virtuelt

Læs mere

Referat fra 1. møde i arbejdsgruppen spor 4: Overbelægningsproblematikken i Hospitalsenheden Vest

Referat fra 1. møde i arbejdsgruppen spor 4: Overbelægningsproblematikken i Hospitalsenheden Vest Hospitalsenheden Vest Strategi og Plan Gl. Landevej 61 DK-7400 Herning Tel. +45 9927 2727 post@vest.rm.dk www.vest.rm.dk Referat fra 1. møde i arbejdsgruppen spor 4: Overbelægningsproblematikken i Hospitalsenheden

Læs mere

Introduktionsprogram for læger i klinisk basisuddannelse, Regionshospitalet Herning August 2013

Introduktionsprogram for læger i klinisk basisuddannelse, Regionshospitalet Herning August 2013 Introduktionsprogram for læger i klinisk basisuddannelse, Regionshospitalet Herning August 2013 1. august 08.00 09.00 Velkomst og introduktion til, herunder Sygehusadfærd/etik KBU Kaffestuen i / 09.15

Læs mere

Kommunalt Lægeligt Udvalgsmøde

Kommunalt Lægeligt Udvalgsmøde Kommunalt Lægeligt Udvalgsmøde Dato: 19. september 2017 Tid: Kl. 17.00 19.30 Sted: Østergade 36, Grenaa, Mødelokale 2 1. sal Kommunalt Lægeligt Udvalg Navn: Søren Dujardin, praktiserende læge - SD Henrik

Læs mere

Referat af møde i LMU, Medicinsk Afdeling Onsdag d , kl Udvalgsværelse 2, Regionshospitalet Herning

Referat af møde i LMU, Medicinsk Afdeling Onsdag d , kl Udvalgsværelse 2, Regionshospitalet Herning Hospitalsenheden Vest Medicinsk Afdeling Referat af møde i LMU, Medicinsk Afdeling Onsdag d. 27.04.11, kl. 13-15.30 Udvalgsværelse 2, Regionshospitalet Herning Afdelingsledelsen Tlf.nr.: 7843 6375 medicinsk.afdeling@vest.rm.dk

Læs mere

Bilag. Region Midtjylland. Orientering om status på hospitalernes implementering af de fem første pakkeforløb for kræftpatienter

Bilag. Region Midtjylland. Orientering om status på hospitalernes implementering af de fem første pakkeforløb for kræftpatienter Region Midtjylland Orientering om status på hospitalernes implementering af de fem første pakkeforløb for kræftpatienter Bilag til Regionsrådets møde den 20. august 2008 Punkt nr. 38 Regionshuset Viborg

Læs mere

Notat. Regionshuset Viborg. Sundhedsplanlægning Hospitalsplanlægning

Notat. Regionshuset Viborg. Sundhedsplanlægning Hospitalsplanlægning Regionshuset Viborg Sundhedsplanlægning Hospitalsplanlægning Notat Skottenborg 26 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 kontakt@rm.dk www.regionmidtjylland.dk Anbefalinger ud fra sidste møde i Dialogforum

Læs mere

Lene orienterede kort der er desværre ikke meget der tyder på at LÆ-blanketter i nærmeste fremtid kan

Lene orienterede kort der er desværre ikke meget der tyder på at LÆ-blanketter i nærmeste fremtid kan Til medlemmerne af Implementeringsgruppen Sundheds-IT og Digitale arbejdsgange Hospitalsenheden Vest Holstebro Staben Kvalitet og Udvikling Lægårdvej 12 DK-7500 Holstebro Tel. +45 7843 8700 kvalitetogudvikling@vest.rm.dk

Læs mere

Referat. Hospitalsenheden Vest Teknisk Afdeling. Dato: 30. november 2009 Sagsbehandler: Mona Vennersdorf E-mail: moven@ringamt.dk

Referat. Hospitalsenheden Vest Teknisk Afdeling. Dato: 30. november 2009 Sagsbehandler: Mona Vennersdorf E-mail: moven@ringamt.dk Hospitalsenheden Vest Teknisk Afdeling Dato: 30. november 2009 Sagsbehandler: Mona Vennersdorf E-mail: moven@ringamt.dk Referat Møde i Lokal-MED udvalget, Teknisk Afdeling Mandag den 16. november 2009

Læs mere

Referat af møde i LMU Onsdag d , kl Medicinsk konferencerum, Holstebro

Referat af møde i LMU Onsdag d , kl Medicinsk konferencerum, Holstebro Referat af møde i LMU Onsdag d. 14.12.11, kl. 13.00-15.30 Medicinsk konferencerum, Holstebro Hospitalsenheden Vest Medicinsk Afdeling LMU Afdelingsledelsen Tlf.nr.: 7843 6375 medicinsk.afdeling@vest.rm.dk

Læs mere

Hospitalsenhed Vest. Sikkert Patientflow Storyboard LS marts 2015

Hospitalsenhed Vest. Sikkert Patientflow Storyboard LS marts 2015 Hospitalsenhed Vest Sikkert Patientflow Storyboard LS3 24. 25. marts 2015 Hvem er vi? Hospitalsledelse Ida Götke, sygeplejefaglig direktør Jens Friis Bak, lægefaglig direktør Akutafdelingen Mette Norup

Læs mere

Referat af ekstraordinært HMU-møde vedr. besparelser Onsdag den 25. august 2010 kl. 8-9 i mødelokale 4, Patienthotellet

Referat af ekstraordinært HMU-møde vedr. besparelser Onsdag den 25. august 2010 kl. 8-9 i mødelokale 4, Patienthotellet Referat af ekstraordinært HMU-møde vedr. besparelser Onsdag den 25. august 2010 kl. 8-9 i mødelokale 4, Patienthotellet Sagsb. HL Indstilling 1. Orientering vedr. besparelser (60 min.) (Se Power Point

Læs mere

Region Midtjylland. Anlægsbevilling til fase 0-projekt ved Hospitalsenheden Vest. Bilag. til Regionsrådets møde den 22. oktober 2008. Punkt nr.

Region Midtjylland. Anlægsbevilling til fase 0-projekt ved Hospitalsenheden Vest. Bilag. til Regionsrådets møde den 22. oktober 2008. Punkt nr. Region Midtjylland Anlægsbevilling til fase 0-projekt ved Hospitalsenheden Vest Bilag til Regionsrådets møde den 22. oktober 2008 Punkt nr. 4 Hospitalsenheden Vest Ledelsessekretariatet Gl. landevej 61

Læs mere

Referat af møde i LMU Torsdag d , kl Medicinsk Konferencerum, Holstebro. Medarbejderne holder formøde i samme sted, kl

Referat af møde i LMU Torsdag d , kl Medicinsk Konferencerum, Holstebro. Medarbejderne holder formøde i samme sted, kl Referat af møde i LMU Torsdag d. 09.06.11, kl. 13.-15.30 Medicinsk Konferencerum, Holstebro Medarbejderne holder formøde i samme sted, kl. 11-13. Hospitalsenheden Vest Medicinsk Afdeling LMU Afdelingsledelsen

Læs mere

Klinisk Basisuddannelse

Klinisk Basisuddannelse Klinisk Basisuddannelse på Akutafdelingen Akutafdelingen Kære kommende KBU-læge Kære kommende KBU er I denne Kære folder kommende kan du læse KBU er om, hvad Akutafdelingen i Horsens kan tilbyde dig Du

Læs mere

Kommentarer pkt. 6: Der er ikke mulighed for ændringer i forhold til de handleanvisninger, der er lagt ind i EPJ i forbindelse med TOKS.

Kommentarer pkt. 6: Der er ikke mulighed for ændringer i forhold til de handleanvisninger, der er lagt ind i EPJ i forbindelse med TOKS. Hospitalsenheden Vest Akutafdelingen Gl. landevej 61 7400 Herning www.regionmidtjylland.dk Referat fra møde i kvalitetsudvalget i Akutafdelingen Den 7. december kl. 12.30 15.30 i konferencelokalet, Akutafdelingen,

Læs mere

Den kliniske basisuddannelse i Videreuddannelsesregion Nord - lægefaglig indstilling

Den kliniske basisuddannelse i Videreuddannelsesregion Nord - lægefaglig indstilling Den kliniske basisuddannelse i Videreuddannelsesregion Nord Lægefaglig indstilling Hospital/sygehus: Aarhus Universitetshospital: Skejby Sygehus, Psykiatrisk Hospital og Aarhus Sygehus. Sammensætning af

Læs mere

Referat fra Stabens LMU-møde den 30. november 2011 kl , videokonference - Udvalgsværelse 2, Herning og Mødelokale 3, Holstebro.

Referat fra Stabens LMU-møde den 30. november 2011 kl , videokonference - Udvalgsværelse 2, Herning og Mødelokale 3, Holstebro. Hospitalsenheden Vest Staben Kvalitets- og Udviklingschef Birgitte Ostersen Økonomimedarbejder Dorthe Niewald Planlægger Henrik G. Iversen (afbud) Kvalitetskonsulent Jeanette Henriksen Lønmedarbejder Kate

Læs mere

Referat MVU 26. maj 2014 Mødelokale 1, Holstebro Kl. 12.30 15.30

Referat MVU 26. maj 2014 Mødelokale 1, Holstebro Kl. 12.30 15.30 Hospitalsenheden Vest Staben RH-HV HR Dorthe Thagaard, Uddannelsesansvarlig jordemoder Flemming Bandholm Jakobsen, Koordinator i Studieafsnittet (afbud) Gitte Østergaard Poulsen, Uddannelsesansvarlig ergoterapeut

Læs mere

Møde i LMU. Medicinsk Afdeling Mandag d. 19. april 2010, kl Medicinsk Konferencerum, Herning. Referat. Ordstyrer: Lisbeth Poulsen

Møde i LMU. Medicinsk Afdeling Mandag d. 19. april 2010, kl Medicinsk Konferencerum, Herning. Referat. Ordstyrer: Lisbeth Poulsen Hospitalsenheden Vest Medicinsk Afdeling Møde i LMU. Medicinsk Afdeling Mandag d. 19. april 2010, kl. 13.15-15.30 Medicinsk Konferencerum, Herning Afdelingsledelsen Tlf.nr.: 3017 3831 Pia.Ladefoged@vest.rm.dk

Læs mere

Hospitalsenheden VEST

Hospitalsenheden VEST Brugerrådsmøde d. 3. september 2018 www.regionmidtjylland.dk Tema Inddragelse af pårørende Velkomst ved Birgitte Program 16.30 17.00 Oplæg om inddragelse af pårørende til demente ved Anders Møller Jensen,

Læs mere

Dagsordenspunkt til møde i. Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse

Dagsordenspunkt til møde i. Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse : 1 Dato: 11. juni 2009 Dagsordenstekst: Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Formandsskifte 3. Godkendelse af referat fra møde den 26. marts 2009 4. Kort status for økonomi i den lægelige videreuddannelse

Læs mere

Referat af møde i LMU Tirsdag d , kl Lille konferencerum, Herning. Ordstyrer: Lisbeth Poulsen. Deltagere

Referat af møde i LMU Tirsdag d , kl Lille konferencerum, Herning. Ordstyrer: Lisbeth Poulsen. Deltagere Referat af møde i LMU Tirsdag d. 20.09.11, kl. 13.00-15.30 Lille konferencerum, Herning Hospitalsenheden Vest Medicinsk Afdeling LMU Afdelingsledelsen Tlf.nr.: 7843 6375 medicinsk.afdeling@vest.rm.dk Lægaardvej

Læs mere

Velkommen. - som medarbejder, studerende eller elev på Urinvejskirurgisk Afdeling U

Velkommen. - som medarbejder, studerende eller elev på Urinvejskirurgisk Afdeling U Regionshospitalet Holstebro Lægårdvej 12 7500 Holstebro Telefon 7843 0000 Regionshospitalet Herning Gl. Landevej 61 7400 Herning Telefon 7843 0000 Velkommen - som medarbejder, studerende eller elev på

Læs mere

Fælles information lægevagten ny akutaftale 4. september 2012

Fælles information lægevagten ny akutaftale 4. september 2012 Fælles information lægevagten ny akutaftale 4. september 2012 Akutaftalens 2. del med enstrenget visitation og udvidet samarbejde i akutafdelinger implementeres nu. I denne information finder du generel

Læs mere

Vibeke gjorde opmærksom på vigtigheden af en afklaring af skalaen og ud fra hvilket niveau, der bedømmes.

Vibeke gjorde opmærksom på vigtigheden af en afklaring af skalaen og ud fra hvilket niveau, der bedømmes. Hospitalsenheden Vest Staben - HR Til Videreuddannelsesrådets medlemmer I Hospitalsenheden Vest Lægårdvej 12 DK-7500 Holstebro Tel. +45 7843 0000 Fax. +45 7843 8609 post@vest.rm.dk www.vest.rm.dk Referat

Læs mere

Ringkjøbing Amt Sundhedssekretariat og sygesikring

Ringkjøbing Amt Sundhedssekretariat og sygesikring Ringkjøbing Amt Sundhedssekretariat og sygesikring Østergade 41 6950 Ringkøbing Tlf: 96753212 Fax: 96753224 www.ringamt.dk E-mail: sundhed@ringamt.dk Den: 11. september 2006 Sagsnr: 2006080418A Sagsbehandler:

Læs mere

Spareplan 2015-2019. Dias til mødet mellem Hospitalsenheden Vest og kommunerne i Vestklyngen, 1. juli 2015

Spareplan 2015-2019. Dias til mødet mellem Hospitalsenheden Vest og kommunerne i Vestklyngen, 1. juli 2015 Spareplan 2015-2019 Dias til mødet mellem Hospitalsenheden Vest og kommunerne i Vestklyngen, 1. juli 2015 Koncernledelsen i Region Midtjylland V. hospitalsledelsen, HEV www.regionmidtjylland.dk Budget-

Læs mere

Referat fra Ledelsesmøde 20. marts 2012 kl. 12.00 14.00, Pouls kontor, Ledelsessekretariatet, Regionshospitalet Herning. Referat

Referat fra Ledelsesmøde 20. marts 2012 kl. 12.00 14.00, Pouls kontor, Ledelsessekretariatet, Regionshospitalet Herning. Referat Hospitalsenheden Vest Staben HR HR-chef Lasse P. Hansen Plan- og sekretariatschef Poul Michaelsen Økonomichef Preben L. Sørensen Kvalitets- og udviklingschef Birgitte Ostersen Lægårdvej 12 DK-7500 Holstebro

Læs mere

Notat vedr. status for overbelægning på de medicinske afdelinger

Notat vedr. status for overbelægning på de medicinske afdelinger Regionshuset Viborg Sundhedsplanlægning Hospitalsplanlægning Skottenborg 26 Til forretningsudvalget den 1uar 29 DK-88 Viborg Tel. +45 8728 5 kontakt@rm.dk www.regionmidtjylland.dk Notat vedr. status for

Læs mere

Referat Ekstraordinært møde i Lokal-MED udvalget, Teknisk Afdeling

Referat Ekstraordinært møde i Lokal-MED udvalget, Teknisk Afdeling Hospitalsenheden Vest Teknisk Afdeling Dato: 24. januar 2014 Sagsbehandler: Mona Vennersdorf e-mail: mona.vennersdorf@vest.rm.dk Referat Ekstraordinært møde i Lokal-MED udvalget, Teknisk Afdeling 17. januar

Læs mere

Sikkert Patientflow. Læringsseminar 1 Storyboard fra Hospitalsenheden Horsens

Sikkert Patientflow. Læringsseminar 1 Storyboard fra Hospitalsenheden Horsens Sikkert Patientflow Læringsseminar 1 Storyboard fra Hospitalsenheden Horsens Forberedelse teamet fra Horsens Vores forbedringsteam er: Akutafdelingen: Oversygeplejerske Inge Henriksen Ledende overlæge

Læs mere

Ledelse af en travl afdeling I den virkelige verden. Mette Norup Frøjk Ledende oversygeplejerske Akutafdelingen, Hospitalsenheden Vest

Ledelse af en travl afdeling I den virkelige verden. Mette Norup Frøjk Ledende oversygeplejerske Akutafdelingen, Hospitalsenheden Vest Ledelse af en travl afdeling I den virkelige verden Mette Norup Frøjk Ledende oversygeplejerske Akutafdelingen, Hospitalsenheden Vest Hospitalsenheden Vest Skadestue / Akutmodtagelse kl. 08.00 22.00 Akutklinik

Læs mere

Hospitalsenheden Horsens Akuthospitalet og akutafdelingen på vej

Hospitalsenheden Horsens Akuthospitalet og akutafdelingen på vej Hospitalsenheden Horsens Akuthospitalet og akutafdelingen på vej Akut konference DR - 24. maj 2011 Ledende overlæge Ove Gaardboe Cheflæge Jørgen Schøler Kristensen Ekspertudvalget om målene i akutafdelingen

Læs mere

Høringssvar vedr. besparelseskatalog fra HMU ved Hospitalsenheden Vest

Høringssvar vedr. besparelseskatalog fra HMU ved Hospitalsenheden Vest Hospitalsenheden Vest Ledelsessekretariatet Gl. Landevej 61 DK-7400 Herning Tel. +45 9927 2727 post@vest.rm.dk www.vest.rm.dk Høringssvar vedr. besparelseskatalog fra HMU ved Hospitalsenheden Vest Dato

Læs mere

Forslag om etablering af 14 midlertidige særlige pladser i Regionspsykiatrien Vest, Holstebro, eller Regionspsykiatrien Midt, Viborg

Forslag om etablering af 14 midlertidige særlige pladser i Regionspsykiatrien Vest, Holstebro, eller Regionspsykiatrien Midt, Viborg Regionshuset Viborg Sundhedsplanlægning Skottenborg 26 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 www.rm.dk Forslag om etablering af 14 midlertidige særlige pladser i Regionspsykiatrien Vest, Holstebro, eller Regionspsykiatrien

Læs mere

R E F E R A T. Det lille konferencerum, Medicinsk Lægegang, Herning.

R E F E R A T. Det lille konferencerum, Medicinsk Lægegang, Herning. R E F E R A T Emne: Ordinært -møde. Tid: Torsdag den 6. september 2018, kl. 13.00 15.30. Sted: Det lille konferencerum, Medicinsk Lægegang, Herning. Til stede: Maja Grønbæk Andersen, Anne-Merete Andreasen,

Læs mere

Bilag. Region Midtjylland. Orientering om udmøntning af 5 mio. kr. i budget 2008 til uddannelse af flere anæstesisygeplejersker i Region Midtjylland

Bilag. Region Midtjylland. Orientering om udmøntning af 5 mio. kr. i budget 2008 til uddannelse af flere anæstesisygeplejersker i Region Midtjylland Region Midtjylland Orientering om udmøntning af 5 mio. kr. i budget 2008 til uddannelse af flere anæstesisygeplejersker i Region Midtjylland Bilag til Forretningsudvalgets møde 8. januar 2008 Punkt nr.

Læs mere

Martin, Hanne L, Ida, Kirsten, Ejnar (Lisbeth), Tina, Mette N, Peder, Sofie, Malte, Jesper, Helen. Til orientering og drøftelse

Martin, Hanne L, Ida, Kirsten, Ejnar (Lisbeth), Tina, Mette N, Peder, Sofie, Malte, Jesper, Helen. Til orientering og drøftelse REFERAT Emne: Møde i skolebestyrelsen Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Forventet sluttidspunkt kl. 31.01.12 konferencerummet 18.00 21.30 Deltagere Martin, Hanne L, Ida, Kirsten, Ejnar (Lisbeth),

Læs mere

Referat fra møde i Hjerneskadesamrådet den 8. januar 2010

Referat fra møde i Hjerneskadesamrådet den 8. januar 2010 Regionshuset Viborg Hjerneskadesamrådet Regionalt Sundhedssamarbejde Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 kontakt@rm.dk www.rm.dk Referat fra møde i Hjerneskadesamrådet den 8. januar

Læs mere

Referat. Se liste. Referat fra Lederforum fredag 13. marts 2009 kl i mødelokale 3, Administrationen, Regionshospitalet Holstebro

Referat. Se liste. Referat fra Lederforum fredag 13. marts 2009 kl i mødelokale 3, Administrationen, Regionshospitalet Holstebro Hospitalsenheden Vest Administrationen HR Se liste Lægårdvej 12 DK-7500 Holstebro Tel. +45 9912 5000 Fax. +45 9912 5090 hec@ringamt.dk www.rm.dk Referat fra Lederforum fredag 13. marts 2009 kl. 11.00-13.00

Læs mere

Referat: Møde i Lokal-MED udvalget, Teknisk Afdeling Onsdag den 9. januar 2008, kl. 10.00 12.00 i Herning

Referat: Møde i Lokal-MED udvalget, Teknisk Afdeling Onsdag den 9. januar 2008, kl. 10.00 12.00 i Herning Hospitalsenheden Vest Teknisk Afdeling Dato: 14.01.2008 Sagsbehandler: Mona Vennersdorf E-mail: moven@ringamt.dk Side 1 / 5 Referat: Møde i Lokal-MED udvalget, Teknisk Afdeling Onsdag den 9. januar 2008,

Læs mere

Ferieplan 2014. Hospitalsenheden Vest

Ferieplan 2014. Hospitalsenheden Vest Ferieplan 2014 Hospitalsenheden Vest Indholdsfortegnelse: Side 2-3 Regionshospitalet Herning Side 4-6 Regionshospitalet Holstebro Side 7 Regionshospitalet Lemvig Side 7 Regionshospitalet Tarm Side 1 DagKirurgisk

Læs mere

Kl til på Bispebjerg Hospital, Uddannelsescenteret

Kl til på Bispebjerg Hospital, Uddannelsescenteret K O N K L U S I O N E R REGION HOVEDSTADEN UDVALG FOR KVALITETSFORBEDRINGER Torsdag den 24. maj 2012 Kl. 17.00 til 19.00 på Bispebjerg Hospital, Uddannelsescenteret lokale 12 Mødet slut kl. 19 Møde nr.

Læs mere