1. Indsigelse. Ang: lokalplan Boliger, Bygaden 28, Hasseris Dato: :46:00

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1. Indsigelse. Ang: lokalplan Boliger, Bygaden 28, Hasseris Dato: :46:00"

Transkript

1 1. Indsigelse Fra: Dkplan automailer Til: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Emne: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Dato: 13. februar :46:29 Vi bekræfter hermed at have modtaget din kommentar. Din indsigelse eller bemærkning vil blive behandlet i Aalborg Byråd. Du hører fra os, når planen er endeligt vedtaget. Ang: lokalplan Boliger, Bygaden 28, Hasseris Dato: :46:00 Name: Birgitta Madsen Address: Postnr: By: Tlf: birgittaschiorring@hotmail.com Emne: Vedr. Lokalplan , boliger Bygaden Kategori: Kommentar Kommentar: Vi flyttede i sin tid til Gl Hasseris, fordi vi kunne lide der var luft og marker omkring os. Den "naturlige" del af området skrumper gevaldigt ind, hvilket nok er forventeligt, men ikke desto mindre en skam. Med flere boliger, vil der også komme mere trafik på en i forvejen trafikeret lille gade, nemlig Bygaden. Der bygges mange boliger i forbindelse med Hasseris Enge området og trafikken herfra vil for en stor dels vedkommende blive ledt via Bygaden, da mange kører til og fra bl.a. Gl Hasseris Skole hver morgen og eftermiddag. Tilføjes yderligere trafik fra beboere i det foreslåede nye byggeri på Bygaden, bliver trafiksituationen forværret, hvilket jeg mener er særdeles problematisk. Det virker som om kommunen giver tilladelse til nye byggerier, men ikke indregner dette i den lokale infrastruktur. Det synes jeg er dybt bekymrende. Hver morgen og hver eftermiddag er der på nuværende tidspunkt temmelig meget trafik på Bygaden/Gl Hasserisvej samtidig med at børnene går/cykler til/fra skole. Så udover ekstra trafikstøj og trafikos for alle beboere i området, er jeg meget bekymret for sikkerheden for børnene på deres vej til skole. Det er ikke byggeriet og byudviklingen i sig selv jeg ser som problemet, men nærmere at der ikke synes at være nogen plan for en trafikal aflastning af beboelsesområdet omkring Bygaden. ID: 647 Denne mail er afsendt automatisk, og kan derfor ikke besvares.

2 2. Indsigelse Aalborg, den 21. februar 2018 Kommentarer til Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Bygden 28, Hasseris Vi har modtaget offentliggørelsesbrev om forslag til planer for projekt den 7. februar Vi kan stort set gentage, hvad vi anførte i tidligere naboorientering, men som der tilsyneladende ikke har værdi. Det skal dog ikke hindre os i at gentage dette. Den pågældende ejendom beliggende Bygaden 28, 9000 Aalborg ligger overfor/skråt overfor vor ejendom beliggende Bygaden 37. Det er vanskeligt at vurdere projektet helt ud fra det fremsendte og dermed vurdere konsekvenser for alle vore punkter. Der er elementer i projektet, som vi finder problematiske. Punkt 1) Det er vanskeligt at forstå, at kommunen ønsker at dispensere i endnu større omfang i Gammel Hasseris med den konsekvens, at landsbymiljøet udfases til fordel for flest mulige boliger på området. Det skaber et helt andet miljø i området, at der etableres flere lejligheder og nedlægges en gård, hvilket vi finder meget uheldigt. Det er vanskeligt at forstå, at der er så stor mangel på boliger, at det er nødvendigt med sådanne tiltag. Det virker ikke naturligt, at undtage et enkelt matrikelnr. fra den ellers ret rigide lokalplan på området, hvor vi hidtil har fået anvist at følge kravene til miljøet. Det virker som om, at det kræver et større projekt, før der tillades afvigelser og jo større projekt, jo mere påvirker det miljøet. Det er vanskeligt at undgå associationer til forløbet med skræntehusene. Punkt 2) Bygaden er egnet ikke til mere trafik. Der er farlige og uhensigtsmæssige vilkår for cyklister, ligesom det er svært for bilister at komme ud på vejen i morgentrafikken. Ved etablering af flere boliger øges dette problem, som kommunen ikke har ønsket at afhjælpe ved at afblænde vejen mod Hasseris Enge eller gøre den ensrettet. Punkt 3) Vi har købt et hus, hvor vi bor skråt overfor udhuse, hvilket betyder, at der er ugenert. Ved at tillade boliger med vinduer mod vejen, ødelægges denne værdi. Det synes ikke rimeligt, at dette ændres uden nogen form for kompensation uden anden begrundelse end at øge den økonomiske værdi af ejendommen overfor. Det skal dog bemærkes, at vi ikke er præsenteret for nogen begrundelse for projektet, men vi formoder, at det er økonomisk begrundet.

3 Punkt 4) Vi kan ikke umiddelbart se bygningernes højde og dermed ikke vurdere, hvorvidt det giver gener for naboer og genboer, som ikke er tilladt at bygge højere jfr. gældende lokalplan. Det er vigtigt for os, at der ikke gives tilladelse til højere bebyggelse. Hvis projektet gennemføres, vil det have stor positiv betydning, hvis gavlen bliver lavere end nu eller ligger længere væk fra vejen. Med venlig hilsen Alma og Børge Høj Bygaden Aalborg

4 3. Indsigelse Fra: Dkplan automailer Til: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Emne: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Dato: 25. marts :12:31 Vi bekræfter hermed at have modtaget din kommentar. Din indsigelse eller bemærkning vil blive behandlet i Aalborg Byråd. Du hører fra os, når planen er endeligt vedtaget. Ang: lokalplan Boliger, Bygaden 28, Hasseris Dato: :12:00 Name: Lars Stenbygaard Address: Bygaden 11 Postnr: 9000 By: Aalborg Tlf: stenbygaard@dadlnet.dk Emne: Landsbyforeningens kommentarer til lokalplan Kategori: Kommentar Kommentar: Landsbyforeningen bestyrelse blev på et tidligt tidspunkt orienteret om byggeplanerne. Vi finder at byggeplanerne repræsenterer fortsat fortætning her i vores landsbymiljø i Gl Hasseris. Vi anerkender naturligvis at dette findes attraktivt også af andre end os, der bor her. Byggeplanerne etableres inde i den gældende lokalplan for området, og vi håber planerne er færdiggjorte så der ikke skal dispenseres. Foreningens 95 medlemmer har fundet andre eksempler på dispensation her i vores område meget uheldige. Dette har endog nået den landsdækkende presse, så der er fælles interesse i at noget lignende undgås fremover. Vi håber trods 20 nye boliger at vores landsbymiljø kan bevares og kunne foreslå rekreative enheder, park, have eller lign. for hele området. Navnet på den nye bebyggelse "Lille Bygaden" gør at landsbyforeningen må henlede opmærksomheden på den øgede trafik, som både byggeri og flere boliger må afstedkomme. Øget trafik harmonerer dårligt med landsbymiljø, og bestyrelsen indgår derfor gerne i dialog om en samlet løsning, eller helhedsplan for trafikken i Hasseris På bestyrelsens vegne, Lars Stenbygaard, formand. ID: 671 Denne mail er afsendt automatisk, og kan derfor ikke besvares.

5 4. Indsigelse

6 5. Indsigelse Fra: Til: Emne: Dato: Vedhæftede filer: Dkplan automailer Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan april :58: Underskrevet indsigelse - lokalplan pdf Vi bekræfter hermed at have modtaget din kommentar. Din indsigelse eller bemærkning vil blive behandlet i Aalborg Byråd. Du hører fra os, når planen er endeligt vedtaget. Ang: lokalplan Boliger, Bygaden 28, Hasseris Dato: :58:00 Name: Claus Nyrup Højsholt-Nielsen Address: Bygaden 26B Postnr: 9000 By: Aalborg Tlf: cnhn1974@gmail.com Emne: Indsigelse - vedr Lokalplan Kategori: Kommentar Kommentar: Idet jeg er formand for vores lille grundejerforening Bygaden 24-26, har jeg fået til opgave at indlevere vores fælles indsigelse mod planerne for byggeriet Bygaden 28, 9000 Aalborg. Vi mener, at det er uholdbart med den planlagte vejføring, idet der er særdeles dårlige oversigtsforhold ved indog udkørsel på Bygaden og vores vej er meget smal. ID: 692 Denne mail er afsendt automatisk, og kan derfor ikke besvares.

7

8

9 6. Indsigelse Fra: Dkplan automailer Til: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Emne: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Dato: 28. marts :14:35 Vi bekræfter hermed at have modtaget din kommentar. Din indsigelse eller bemærkning vil blive behandlet i Aalborg Byråd. Du hører fra os, når planen er endeligt vedtaget. Ang: lokalplan Boliger, Bygaden 28, Hasseris Dato: :15:00 Name: Bjarne Jakobsen Address: Las Poulsens Vej 32 Postnr: 9000 By: Aalborg Tlf: Bjarne@bajak.dk Emne: Indsigelse Bygaden 28 Kategori: Kommentar Kommentar: Indsigelse. Yderligere fortættet bebyggelse i Gammel Hasseris er med til at udvande landsbymiljøet i området. Ydermere vil det betyde en kraftig forøgelse af trafikken på Bygaden - igen en udvanding af landsbymiljøet. Med det udsendte forslag ser det ud til at Aalborg kommune prioriterer kortvarige private interesser, der lige som skrænthusene vil skæmme området, frem for at bevare et miljø der er til glæde for hele offentligheden. Dette er helt uacceptabelt. Ejerforeningen Las Poulsens Have Bjarne Jakobsen Formand ID: 675 Denne mail er afsendt automatisk, og kan derfor ikke besvares.

10 7. Indsigelse Fra: Dkplan automailer Til: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Emne: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Dato: 2. april :47:40 Vi bekræfter hermed at have modtaget din kommentar. Din indsigelse eller bemærkning vil blive behandlet i Aalborg Byråd. Du hører fra os, når planen er endeligt vedtaget. Ang: lokalplan Boliger, Bygaden 28, Hasseris Dato: :48:00 Name: Claus Linde Address: Bygaden 28 Postnr: 9000 By: Aalborg Tlf: cl@lindepartners.dk Emne: Vedr. lokalplan Kategori: Kommentar Kommentar: Jeg er bygherre på projektet og jeg har indsigelser på de træer, som Parkforvaltningen har udpeget som bevaringsværdige. Endelig træ bevaringsoversigt må drøftes, når endeligt byggeplans situation er udarbejdet og det skal nævnes, at jeg som bygherre er interesseret i at bevare flest mulige træer samt bøgehæk ud mod vejen. ID: 688 Denne mail er afsendt automatisk, og kan derfor ikke besvares.

11 8. Indsigelse Fra: Dkplan automailer Til: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Emne: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Dato: 2. april :57:27 Vi bekræfter hermed at have modtaget din kommentar. Din indsigelse eller bemærkning vil blive behandlet i Aalborg Byråd. Du hører fra os, når planen er endeligt vedtaget. Ang: lokalplan Boliger, Bygaden 28, Hasseris Dato: :57:00 Name: Josephine Larsen og Bo Bai Address: Postnr: By: Tlf: josephine.lrsn@gmail.com Emne: Indsigelse mod lokalplan Kategori: Kommentar Kommentar: Vedr. lokalplan u Det er med beklagelse vi endnu engang ser Aalborg Kommune lave helt særlige lokalplaner for små områder omfattet af en ellers meget stram lokalplan. Begrundelsen synes igen at være økonomisk vinding for private enkeltpersoner og firmaer. Det er også med beklagelse vi kan se frem til endnu mere larm og byggerod rundt om vores boliger. Vi har nu i 2 ½ år levet med byggeriet af de famøse skrænthuse, der stadig ikke står færdige. Vi forstår ikke hvordan man kan skrive at man ønsker at bevare et landsbymiljø i Gl. Hasseris samtidig med at man vil tillade så tæt bebyggelse. Vi har svært ved at se andet end at byggeriet som planlagt og dermed ændringerne i lokalplanen udelukkende har basis i et ønske om profitmaksimering ved udstykning af ejendommen til så mange boliger som overhovedet muligt. Haven til nr. 28 er et af de efterhånden få lidt større grønne områder der støder op til Bygadens nordre forløb og dermed er med til at give netop præget af landsby i form af kig til en fin gammel stor have. Et landsbypræg består i vores øjne også af en blanding af bebyggelse og haver ret få landsbyer hvis overhovedet nogen består af række på række af huse. Den ændring vil være endnu tydeligere når bebyggelsen på hjørnet af Hasseris Enge/Skelagervej og Bygaden bliver en realitet (endnu et eksempel på lokalplaner der laves for at give maksimal profit for bygherren). Den påtænkte ombygning vil også fjerne præget af en gård. Som beskrevet i både dette udkast og i den gældende lokalplan for området er blandingen af gårde og huse en del af Bygadens særpræg. Vi forstår ikke helt hvorfor man vil tillade nedrivning af bevaringsværdige bygninger kunne de ikke anvendes til carporte eller garager i stedet såfremt det virkelig ikke grundet ammoniak i murene er muligt at ombygge dem til boliger.er det ikke igen et spørgsmål om at ammoniakken evt. kan gøre det dyrere at bruge bygningerne. Og hvis det virkelig er umuligt, hvorfor forlanger man så ikke bygningerne opført magen til måske fordi man så ikke kan lave have, og dermed ikke så let afsætte boligerne, eller de må sælges til en lavere pris. Derudover ser det påtænkte nybyggeri i haven ud til, i vores øjne, at komme til at virke ganske massivt på det lille område. Vi beklager også meget at man ønsker at tillade så mange yderligere boliger i Gl. Hasseris hvilket vil give yderligere trafik på en i forvejen meget trafikeret vej, der slet ikke er bygget til det. Vi kan også se et potentielt problem med parkering i området idet 20 boliger og i alt 14 projekterede ppladser ikke er meget mange har i dag flere biler per familie, og der er også gæsteparkering at tage hensyn til. Til gengæld må ophøret af landbrugspligt på ejendommen til gengæld snart kunne give mulighed for nogle ordentlige fartbegrænsende hindringer på vejen. Allerhelst så vi vejen lavet blind. Alternativt en vejløsning som i SønderholmVejen bliver brugt som gennemkørselsvej, og det er den ikke struktureret til. En udkørsel lige ud for vores ejendomme vil give endnu mere trafikstøj, og flere boliger i det hele taget giver selvfølgelig mere trafik. Og vi har rigeligt i forvejen tak. Som sagt er det med beklagelse at vi ser at Aalborg Kommune igen lægger op til at tækkes nye bygherrer i stedet for de omkringboende der skal leve med byggeriet fremover. Vi gjorde indsigelse mod skrænthusene nr. 27, 29 og 31 hvor alle indsigelser blev totalt fejet af bordet (undtagen delvist fra en indsigelse omkring noget udgravning). En hel del af de indsigelser har vi bagefter kunnet se kommunen har måttet give ret i måske var

12 godt begrundede. Vi har ingen formodning om at kommunen denne gang har til hensigt at være mere lydhøre. Høring i forbindelse med ændring af lokalplaner virker på os som en skueproces, mens man reelt plejer særinteresser. Med venlig hilsen Bo Nygaard Bai, Bygaden 33 Josephine Larsen, Bygaden 24 a, 1. ID: 689 Denne mail er afsendt automatisk, og kan derfor ikke besvares.

13 9. Indsigelse Fra: Dkplan automailer Til: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Emne: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Dato: 2. april :47:12 Vi bekræfter hermed at have modtaget din kommentar. Din indsigelse eller bemærkning vil blive behandlet i Aalborg Byråd. Du hører fra os, når planen er endeligt vedtaget. Ang: lokalplan Boliger, Bygaden 28, Hasseris Dato: :47:00 Name: Jeppe Sommer Address: Bygaden 30c Postnr: 9000 By: Aalborg Tlf: jso@trifork.com Emne: Indsigelse mod lokalplan Kategori: Kommentar Kommentar: Som naboer til det foreslåede projekt, opfatter vi det foreslåede projekt som problematisk af flere grunde. Trafikken For det første vil en forøgelse af antallet af boliger langs Bygaden til det foreslåede antal på 20 give en væsentlig forøgelse af trafikken på Bygaden. Trafikken er i forvejen høj, men selv uden projektet på Bygaden 28 kan der forudses en alarmerende øgning af trafikmængden, når det særdeles omfattende byggeri syd for Hasseris Enge er fuldført! Det forekommer særdeles uhensigtsmæssigt af bidrage til en yderligere forværring ved at øge antallet af boliger på Bygaden markant. Landsbymiljøet Ved hjælp af en restriktiv lokalplan, er det lykkedes at bevare landbymiljøet langs Bygaden i en lang periode, hvor byen har udvidet sig, og efterhånden har omsluttet området. Dette har været en markant succes for kommunens byplanlægning! Desværre ser det ud til at visionen på det seneste er blevet glemt ved sagsbehandlingen i kommunen først i forbindelse med skrænthusene (der trodser enhver fornuft), og nu ved at en af de sidste tilbageværende gårde mister sin karakter af landbrugsejendom ved at den traditionelle have bebygges, og ved at længerne erstattes af boliger. Der er også en glidebaneproblematik ved projektet: Hvis projektet godkendes i sin nuværende form, vil det være svært at argumentere imod, at de resterende få gårde langs Bygaden bør have tilladelse til en tilsvarende voldsom forøgelse af boligantallet! Forslag Vi foretrækker klart, at Bygaden 28 bevares som landbrugsejendom, da dette flugter med den generelle lokalplan for området. I det omfang, at gården alligevel ønskes omdannet til bolig, mener vi, at det foreslåede antal boliger samt bebyggelsesgraden er alt for høj! Vi foreslår en justering, så der kun tillades bebyggelse svarende til de nuværende 4 længer. Herved vil haven kunne bevares som rekreativt område (for ejendommens beboere), hvorved landsbymiljøet i højere grad vil være intakt, og væksten i trafik vil trods alt være knap så voldsom. Mvh Jeppe Sommer Bygaden 30c

14 ID: 690 Denne mail er afsendt automatisk, og kan derfor ikke besvares.

15 10. Indsigelse Fra: Dkplan automailer Til: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Emne: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Dato: 3. april :49:55 Vi bekræfter hermed at have modtaget din kommentar. Din indsigelse eller bemærkning vil blive behandlet i Aalborg Byråd. Du hører fra os, når planen er endeligt vedtaget. Ang: lokalplan Boliger, Bygaden 28, Hasseris Dato: :50:00 Name: Tommy og Inge Lorenzen Address: Bygaden 24 G Postnr: 9000 By: Aalborg Tlf: inge.lund@mail.dk Emne: Indsigelse vedr. lokalplan på vegne af Grundejerforeningen Bygaden 24 D-L Kategori: Kommentar Kommentar: Indsigelse vedr. Lokalplan , Bygaden 28 Vi er tiltagende bekymrede over den byfortætning, der sker i Gammel Hasseris, og vi frygter, at det landsbymiljø, vi i sin tid valgte vores adresse ud fra og tilpassede vores husbyggeri i forhold til, vil forsvinde. Med forslaget om at skabe beboelser for 20 familier, hvor der hidtil har boet én familie, vil der ikke alene ske en kraftig øgning af trafik, der vil også blive gjort et voldsomt indhug i de grønne områder og oprindelige bygninger, som tidligere har udgjort en vigtig del af landsbymiljøet, og som vi virkelig værdsætter. I forvejen er der mange nye boliger under opførelse i udkanten af vores landsby, men med dette lokalplansforslag rykker fortætningen også ind i midten af landsbyen. Rent praktisk forudser vi også, at det vil blive decideret problematisk, hvis der skal være tilkørsel til nye boliger via den lille stikvej, der fører ind til Bygaden 24 og de 2 små grundejerforeninger Bygaden 24 D-L og Bygaden 26 A-D; også selv ved en kraftig reduktion i antallet af boliger. Vi har allerede idag på nogle tidspunkter af dagen en udfordring med at komme ud på Bygaden fra stikvejen, og når man kører ind, kræver det virkelig stor opmærksomhed på såvel fodgængere, cyklister og evt. biler på vej ud. Vejen er absolut ikke egnet til øget belastning. Grundforeningen 24 D-L ID: 698 Denne mail er afsendt automatisk, og kan derfor ikke besvares.

16 11. Indsigelse Fra: Dkplan automailer Til: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Emne: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Dato: 3. april :15:53 Vedhæftede filer: Nabohøring på byggeprojektet Bygaden 28, docx Vi bekræfter hermed at have modtaget din kommentar. Din indsigelse eller bemærkning vil blive behandlet i Aalborg Byråd. Du hører fra os, når planen er endeligt vedtaget. Ang: lokalplan Boliger, Bygaden 28, Hasseris Dato: :16:00 Name: Anna Margrethe Høstgaard Address: Bygaden 30 b Postnr: 9000 By: Aalborg Tlf: annamargrethe@stofanet.dk Emne: Kommentarer til lokalplan for Bygaden 28, Aalborg Kategori: Kommentar Kommentar: Kommentarer indsendt af Claus Bredahl og Anna Margrethe Høstgaard, Bygaden 30 b, Aalborg. ID: 700 Denne mail er afsendt automatisk, og kan derfor ikke besvares.

17 Nabohøring på byggeprojektet Bygaden 28, 9000 Aalborg. Lokalplan Indsendt af Claus Bredahl og Anna Margrethe Høstgaard, Bygaden 30 b, Aalborg. Det er positivt, at det af tegninger tilsendt fra Claus Linde d , fremgår, at byggestilen i det nye byggeri på Bygaden 28, vil ligne stilen i den bebyggelse, der er karakteristisk for Gammel Hasseris (undtaget de 3 huse Bygaden 27, 29 og 31). Vi har følgende kommentarer til lokalplanen : 1. Den fortsatte byfortætning vil ødelægge de kvaliteter Gammel Hasserisbydelen har: grønne områder mellem husene og gårdene, ro og privatliv, da man ikke lige bor dør om dør med naboerne. Byfortætning giver også mere trafik på den smalle og kurvede Bygade, som allerede er rigelig trafikeret. Derfor bør der i lokalplanen lægges begrænsninger på antallet af boliger på Bygaden 28, det kunne være 12 boliger i alt på grunden. 2. Der bør fastsættes kote på gulvniveau og terrasse i lokalplanen, jf. tegninger tilsendt af Claus Linde : maksimum gulv kote 6,2 for den sydvendte længe og 6,0 for terrasse, således, at der ikke senere i byggeprocessen kan ske ændringer, som hæver niveauet for bygningerne til ulempe for naboerne 30 a, b og c. 3. Af tegningerne fremgår det, at der er trempel-tagkonstruktion og karnapper med glas fra gulv til loft på 1.salen, to elementer, som slet ikke harmonerer med den gældende lokalplan og byggestil i Gammel Hasseris, derfor bør disse elementer ikke tillades i byggeriet Bygaden 28. Der er givet tilladelse til 1 ½ etage-byggeri på Bygaden 28, det indbefatter ikke trempel-konstruktion, og glaskarnapperne giver ubegrænset indkig til naboerne, en ulempe for os. 4. Det bør præciseres i lokalplanen, at der skal være fast hegn langs grusvejen til Bygaden 30 a, b og c, og at hegnet skal begrønnes. Hegnet skal stå 40 cm inden for skel på Bygaden 28s side, så vi (Bygaden 30 a, b og c) ikke har vedligeholdelsespligt på hegnet jf. hegnsloven. 5. På nuværende tidspunkt er der afløb for regnvand fra lade-taget til en brønd i vores carport, den forbindelse skal afbrydes, og alle afløb fra Bygaden 28 skal etableres til kloak på grunden Bygaden 28.

18 6. Etableringen af garager på det grønne område vest for bebyggelsen er ret bastant, for at fordele garagerne og trafikken mellem udkørslen til Bygaden og selve Bygaden, kunne man etablere garager, med indkørsel fra gårdspladsen, i den gamle staldlænge langs Bygaden. Det har flere fordele: - Trafikken fordeles - Det grønne område vest for gården vil bevares i højere grad, fordi der bliver færre garager på det grønne område - Staldbygningen kan bevare sit nuværende udseende ud til Bygaden - Lejlighederne i gården er tæt på garagerne, det er i mange henseender praktisk for beboerne Vi håber, at ovennævnte forhold vil blive præciseret i lokalplanen for Bygaden 28, og at byggeriet vil udformes, så det passer ind i helheden i det miljø og den stil, der er i Gammel Hasseris. Venlig hilsen Claus Bredahl Anna Margrethe Høstgaard

19 12. Indsigelse Fra: Dkplan automailer Til: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Emne: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Dato: 4. april :09:08 Vedhæftede filer: Indsigelse vedrørende Kommunalplantillæg og Lokalplan Boliger, Bygaden 28, Hasseris på vegne af Kirsten Gøtzsche-Larsen og Børge Christian Bøjer, Bygaden 26 A, 9000 Aalborg..docx Vi bekræfter hermed at have modtaget din kommentar. Din indsigelse eller bemærkning vil blive behandlet i Aalborg Byråd. Du hører fra os, når planen er endeligt vedtaget. Ang: lokalplan Boliger, Bygaden 28, Hasseris Dato: :09:00 Name: Kirsten Gøtzsche-Larsen og Børge Christian Bøjer Address: Bygaden 26A Postnr: 9000 By: Tlf: lsj@vingaardshus.dk Emne: Indsigelse vedrørende Kommunalplantillæg og Lokalplan Boliger, Byga-den 28, Hasseris. Kategori: Kommentar Kommentar: Indsigelserne fremsendes på vegne af Kirsten Gøtzsche-Larsen og Børge Christian Bøjer, Bygaden 26 A, 9000 Aalborg. ID: 702 Denne mail er afsendt automatisk, og kan derfor ikke besvares.

20 By- og Landskabsforvaltningen Stigsborg Brygge Nørresundby Dato: 4. april 2018 Indsigelse vedrørende Kommunalplantillæg og Lokalplan Boliger, Bygaden 28, Hasseris på vegne af Kirsten Gøtzsche-Larsen og Børge Christian Bøjer, Bygaden 26 A, 9000 Aalborg. Denne indsigelse med kommentarer og ændringsforslag er udarbejdet på vegne af mine klienter Kirsten Gøtzsche-Larsen og Børge Christian Bøjer, der er ejer af ejendommen beliggende Bygaden 26A, 9000 Aalborg ( Bygaden 26A ) Ejendommen er placeret i direkte tilknytning til Bygaden 28, 9000 Aalborg ( Bygaden 28 ), blot adskilt af en mindre markvej, der fører ind til ridebanen og avlsbygningerne, der er opført på Bygaden 28. Undertegnede har i forbindelse med udarbejdelsen af denne indsigelse besigtiget området omkring Bygaden 26A og Bygaden 28 samt gennemgået materialet udleveret af Aalborg Kommune den 26. marts 2018 i forbindelse med, at der den 19. marts 2018 blev anmodet om aktindsigt i ovenstående sag. I forbindelse med min gennemgang af sagens dokumenter, har jeg særligt bemærket By- og Landskabsforvaltningens velvillighed i, at få gennemført lokalplansforslaget, herunder også forslagsstillerens og dennes arkitekts utålmodighed, særligt vedrørende undersøgelserne omkring de bevaringsværdige træer og opførelsen af de nye boliger. Formålet med denne indsigelse er, at få belyst lokalplansforslaget i et sådant omfang, at der på grundlag af det endelige materiale kan konkluderes tilstrækkeligt klart og uden uafklarede forhold, hvorved der ville kunne ske unødig gene af de omkringliggende ejendomme og den daglige trafik samt området generelt. Denne indsigelse er derfor ikke alene en indsigelse mod forslaget til lokalplanen generelt, men også et forslag til ændringer og nye forhold der bør overvejes, inden en endelig plan godkendes. Denne indsigelse er, for at skabe overskuelighed, opdelt i afsnit, hvori de forskellige bekymringer og forslag til nye overvejelser og ændringer forhåbentligt vil fremstå tydeligt for læseren.

21 Generelt om boligbyggeriet på ejendommen Bygaden 28: Området, hvor lokalplanen ønskes gennemført er beliggende i et område, der betegnes Gammel Hasseris Landsby. Området er kendetegnet ved bevarelse af gamle ejendomme, gårde og nyere ejendomme, der er opført iht. tidligere lokalplaner, hvori der bl.a. er fokus på grønne områder og bevarelse af eksisterende gårde, da det ønskes at bibeholde landsbystemningen og indtrykket samt bibeholde områder med bevaringsværdig beplantning. Følgende fremgår bl.a. af forslaget: Lokalplanens formål er at sikre, at omdannelsen af gården sker med afsæt i stedets arkitektur, valg af materialer, samt at den nye boligbebyggelse er en fortolkning af gårdtypologien, og at den indpasses i Gl. Hasseris landsbymiljø Umiddelbart kan det være vanskeligt at forestille sig, at den nye boligbebyggelse, der fremgår af det fremlagte tegningsmateriale, skulle kunne efterleve ovenstående intension. Alene det, at den nyopførte bebyggelse er monteret med store glaspartier i karnapperne i 1½ etages plan samt et pålagt tagmateriale, der for området må betegnes noget særegent, hvilket er en forholdsvis vidtgående fortolkning af gårdtypologien for området vedrørende lokalplansforslaget. Ejendommen Bygaden 28 fremstår på nuværende tidspunkt dvs. inden foretagelsen af ændringerne på eksisterende ejendom og opførelsen af nye ejendomme i fin balance med det for området ønskede udtryk. Der er landsbymiljø, grønne områder og en arkitektur, der falder naturligt med den eksisterende bebyggelse. At der for almenvellet skulle være en interesse i, at der opføres flere boliger i det gældende område, fremstår ikke dokumenteret. Der er derfor en naturlig forventning om, at By- og Landskabsforvaltningen havde haft dette med i sine overvejelser i forbindelse med godkendelsen af forslaget til lokalplanen. Er der ikke et særligt behov for yderligere boliger i området, bør dette behov vægte væsentligt mindre end lokalmiljøet, arkitekturen og naturen, herunder de bevaringsværdige træer. Dette gør sig også gældende, selv om ejeren af Bygaden 28, der købte ejendommen i juli 2017 til kr ,00, måtte have en økonomisk interesse i at opføre boliger på Bygaden 28. Indbliksgener mv.: 2

22 Ejendomme Bygaden 26A, der ejes og bebos af mine klienter, er placeret nær Bygaden 28, alene adskilt af en mindre markvej. På nuværende tidspunkt er Bygaden 28 indrettet med en have, der er tæt beplantet samt en række store bevaringsværdige træer, der vender mod mine klienters ejendom. Der er derfor af denne grund ikke et direkte kig fra Bygaden 28 til mine klienters ejendom, Bygaden 26A. De fremlagte tegninger af byggeriet på Bygaden 28, er af undertegnede og mine klienter nøje blevet studeret. Af tegningerne fremgår det, at de nyopførte boliger på Bygaden 28, der opføres langs mine klienters ejendom alene adskilt af en mindre markvej, der iht. forslaget skal omdannes til en trafikeret adgangsvej får direkte kig, fra 1½ plans etage, ned til mine klienters ejendom, uden nogen form for afskærmning. Ved gennemgangen af sagens materiale, er det noget uforstående, at der ved behandlingen hos By- og Landskabsforvaltningen ikke har været stillet krav om, at udformningen og placeringen af de nyopførte boliger, blev gjort på en måde, hvorved indbliksgenerne blev minimeret. Det nuværende forslag til placeringen af boligerne samt udformningen heraf, kan betegnes som den optimale placering, såfremt ønsket var, at der skulle være direkte kig til Bygaden 26A fra de nye boliger på Bygaden 28. Den anviste placering af de nyopførte boliger, er ligeledes i konflikt med de bevaringsværdige træer mv. på ejendommen Bygaden 28. Placeringen af de nye boliger, der eventuelt skal opføres på Bygaden 28, bør placeres på en sådan måde, at indbliksgenerne minimeres, hvilket særligt bestyrkes af, at landbymiljøet også for de nuværende beboere i området ønskes bevaret. Ligeledes fremstår forslaget til placeringen af garageanlægget ikke gennemtænkt, da garageanlægget der iht. forslaget er placeret på en sådan måde, at der utvivlsomt vil opstå væsentlige skyggegener for ejerne af Bygaden 26A. Bygaden 26A er placeret direkte nord for garageanlægget, hvorfor solen der oftest lyser fra syd ikke vil kunne give et lysindfald som tidligere på Bygaden 26A. Generelt bør der i lokalplansforslaget tages større hensyn til naboerne, hvorved nabogener kan minimeres. Dette hensyn ses ikke i et tilstrækkeligt omfang iagttaget i lokalplansforslaget, hvorfor der må forventes en øget risiko for, at der i nabolaget opstår naboretlige tvister, hvorved der kan blive behov for en retslig behandling ved domstolene, såfremt lokalplanen endeligt gennemføres, som den foreligger. Trafik og adgangsvej: 3

23 Området er grundet sine naturlige buede veje og beplantninger bebyrdet med dårlige udsigtsforhold i trafikken, hvilket gælder for alle typer trafikanter, herunder naturligvis også bilister. En øget trafik i området, vil derfor kunne skabe farlige situationer for bl.a. børn. Såfremt forslaget til lokalplanen endeligt godkendes, og der bliver opført en stor mængde boliger på Bygaden 28, vil ikke alene den tunge trafik i form af biler stige, det vil antallet af børn i området også. Af lokalplansforslaget fremgår det endvidere, at adgangsvejen skal kunne håndtere fx renovationslastbiler, hvorved der ikke alene opstår yderligere trafik i området - hvor der i forvejen er dårligt udkig for bilister men også tung trafik i form af lastbiler. Vedrørende overvejelserne om til- og frakørsel (adgangsvejen) til Bygaden 28, bør der kunne findes en mere optimal løsning, end at den tunge trafik fra de planlagte boliger på Bygaden 28 skal føres via den lille markvej, der løber mellem Bygaden 28 og Bygaden 26A. På hjørnet af Bygaden 26A - hvor adgangsvejen begynder sit indløb til Bygaden 28 er der et bevaringsværdigt træ der, grundet sin størrelse skaber dårligt udsyn mod venstre ved udkørsel. Til højre er der en naturlig beplantning, hvoraf flere af træerne i lokalplansforslaget betegnes som bevaringsværdige. Denne beplantning giver et dårligt udkig mod højre ved udkørsel på Bygaden. Bygaden er på denne strækning en mindre privat fællesvej. Det er derfor grundet ovenstående med stor undren, at lokalplansforslaget indeholder denne løsning, hvor adgangsvejens udkørsel til bygaden via den lille markvej mellem Bygaden 26A og Bygaden 28 anses for at være den rette og en god løsning. Ved udkørsel fra Bygaden, der har status som en mindre privat fællesvej og ud på Bygaden, er der til venstre en ejendom, der er placeret parallelt med Bygaden, hvorved udsynet vanskeliggøres for bilister og andre trafikanter. Mod højre er der bevaringsværdig beplantning i form af træer og en hæk. Beplantningen er med til at fremhæve det buede forløb af Bygaden, hvorfor denne beplantning ønskes bevaret. Såfremt adgangsvejen bliver fastlagt som anført i forslaget, vil trafikken skulle ledes via to vejkryds, hvor der i begge tilfælde er dårligt udkig for bilister. Det er derfor med undren, at forslaget indeholder denne mulighed for ind- og udkørsel, da der i området vil opstå en forringet trafiksikkerhed. Det fremgår ligeledes af lokalplansforslaget, at der ikke, uden samtykke fra politiet, gives tilladelse til udførelse af vejanlæg m.m., der kan have væsentlig betydning for færdslens sikkerhed og afvikling, jf. Færdselslovens 100. Det er undertegnedes anbefaling, at denne tilladelse indhentes forud for yderligere debat. Efter en gennemgang af reglerne for meddelelse af denne tilladelse, mener jeg ikke, at betingelserne herfor er opfyldte. Det bemærkes ligeledes, at adgangsvejen føres ud til den lille private fællesvej, hvorved grundejerforeningen i dag gennem sine medlemmer varetager vedligeholdelsen, herunder også den 4

24 økonomiske fordeling af udgifterne. I lokalplansforslaget ses denne problematik ikke behandlet. Det fremgår blot af salgsmaterialet, at der må findes en løsning. Denne uklarhed bør klarlægges, inden der foretages yderligere beslutninger vedrørende adgangsvejen. Som ændringsforslag stilles der forslag om, at der eventuelt bliver lavet en ind- og udkørsel (adgangsvej) fra Bygaden mod øst til gårdrum, hvor der allerede i lokalplansforslaget er givet tilladelse til ind- og udkørsel i mindre omfang. Der bør ved denne ind- og udkørsel mod øst kunne laves et vejanlæg, hvorved der kan skabes gode rammer for udkig til trafikanterne, hvilket vil højne trafiksikkerheden i området. Legende børn på den lille private fællesvej og markvejen der løber mellem Bygaden 26A og Bygaden 28, vil derfor fortsat kunne færdes under sikrer forhold. Træer på ejendommen: Iht. kortbilag 4 og 5, er en stor del af træerne, der blev registreret placeret på arealer, hvorpå der efter de fremlagte tegninger skal opføres nye boliger. En stor del af træerne har sammengroede kroner, hvorfor der ikke bør ske fjernelse af disse træer, da dette med stor sandsynlighed vil medføre stormfald fra de bevaringsværdige træer samt risiko for uhensigtsmæssig belastning fra vind, såfremt en række læ-træer fjernes. Der er bl.a. tale om træerne nr. 8 og 11, der begge er store og flotte træer med en stamme med en diameter på mellem 60 og 70 cm. De registrerede træer bør respekteres, hvorfor placeringen af de nyopførte bygninger på Bygaden 28 bør placeres på en sådan måde, at de bevaringsværdige og registrerede træer forbliver. Et hensyn til opførelse af nye boliger i et område, hvor der generelt ikke mangler boliger bør ikke kunne gå forud for de bevaringsværdige og registrerede træer iht. kortbilag 4 og 5. Grundejerforeningens delte bekymringer: Det bemærkes, at undertegnede er bekendt med, at grundejerforeningen vedrørende Bygaden 26A, 26B, 26C, 26D og 24B ved indsendelse i en samlet indsigelse ligeledes deler bekymringerne vedrørende områdets arkitektoniske udseende, områdets landsbymiljø og den trafikale belastning i området, herunder den væsentlige øgede trafikbelastning af den lille private fællevej mellem Bygaden 28 og Bygaden 26A. 5

25 Det er undertegnedes forventning, at ovenstående indsigelse kan danne grundlag for genovervejelser i forbindelse med behandlingen af lokalplansforslaget, herunder ikke alene om lokalplanen endeligt skal gennemføres, men også i forbindelse med lokalplanens indhold og bestemmelser. Venlig hilsen Hans Christian Andersen v/ Lasse Schwartz Jørgensen Tlf: lsj@vingaardshus.dk 6

26 13. Indsigelse Fra: Dkplan automailer Til: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Emne: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Dato: 4. april :22:05 Vedhæftede filer: Inds docx Vi bekræfter hermed at have modtaget din kommentar. Din indsigelse eller bemærkning vil blive behandlet i Aalborg Byråd. Du hører fra os, når planen er endeligt vedtaget. Ang: lokalplan Boliger, Bygaden 28, Hasseris Dato: :21:00 Name: Hasseris Grundejerforening v/jan Ipland Address: Postnr: By: Tlf: ipland@hasseris.dk Emne: Lokalplanforslag og kommuneplantillæg Kategori: Kommentar Kommentar: ID: 703 Denne mail er afsendt automatisk, og kan derfor ikke besvares.

27 Aalborg Kommune Hasseris Grundejerforening Dato: Indsigelse mod lokalplanforslag , Boliger, Bygaden 28, Hasseris Hasseris Grundejerforening gør hermed indsigelse mod lokalplanforslag og kommuneplantillæg Det er med nogen undren, at Hasseris grundejerforening læser Aalborg kommunes forslag til lokalplan for Bygaden 28 i Gl. Hasseris. Vores undren er begrundet i følgende: 1. Byrådets beslutning i Planstrategi 2016*, hvor det bl.a. fremgår, at "Attraktive by- og bomiljøer skabes ikke for borgerne men sammen med borgerne." "Alle steder skal der arbejdes for kvalitet, men kvalitet betyder noget forskelligt alt efter stedet og de særlige behov." 2. Rådmand Hans Henrik Henriksens erklæring i oktober 2017 om, at der ikke skulle gennemføres yderligere fortætninger i Hasserisområdet. 3. Rådmandens løfte i oktober 2017 om, at han havde igangsat udarbejdelsen af helhedsplaner for Hasseris. ad 1. Byrådet ikke har fundet det nødvendigt, at forslag til lokalplan skulle udarbejdes i samarbejde med borgerne, men nøjes med en formel høring. ad.2. Rådmanden har, på trods af sit løfte, igangsat yderligere fortætning af bydelen og oven i købet på et af de mest sårbare steder: Bygaden. ad.3. Rådmanden har helt tydeligvis ikke igangsat udarbejdelse af helhedsplaner for Hasseris. Vi er i grundejerforeningen opmærksomme på, at rådmanden kun har en stemme i By- og Landskabsudvalget. Til gengæld har rådmanden det privilegium, at han i sin indstilling kan påvirke beslutningen i udvalget i overensstemmelse med det han har lovet borgerne. Det fremgår imidlertid ikke af dagsordenerne, at der er forslag om, at inddrage borgerne i en foroffentlighedsproces eller, at lokalplanforslaget skal afvente udarbejdelse af en helhedsplan for Gl. Hasseris. Baggrund Gl. Hasseris' landsbymiljø har siden 1964 været administreret meget stramt i overensstemmelse med først byplanvedtægten og siden 1990 efter lokalplan Det vellykkede resultat har tiltrukket mange nye borgere, fordi de fandt landsbyen attraktiv. Det har, foruden at sikre et attraktivt bymiljø, også sikret højere ejendomsværdier med deraf følgende højere beskatningsgrundlag for kommunen. Hasseris Grundejerforening CVR-nr.: post@hasseris.dk

28 Fra helhedsplan til projektplan Lokalplanen fra 1990 er en helhedsplan, som fastlægger principper for udviklingen i området. Lokalplanforslag er endnu en projektlokalplan i en længere række, som bryder med principperne i den gældende planlægning og derfor burde have været genstand for en foroffentlighedsproces, hvor borgerne blev inddraget i en principdiskussion om fremtidens Gl. Hasseris. Det har som bekendt ikke været tilfældet. Lokalplanforslaget Lokalplanforslaget er for en gangs skyld velbelyst og respekterer i sine bestemmelser bygningskulturen i området, uden at svigte mulighederne for moderne arkitektur. Til gengæld svigter lokalplanforslaget det unikke landsbymiljø med det planlagte byggeri i ejendommens have, dermed sætter man hensynet til den grønne landsbykultur over styr. Kommuneplanen Ingen kommentarer til kommuneplanændring bortset fra, at man rutinemæssigt ændrer den overordnede planlægning til at være i overensstemmelse med detailplanerne. En i sig selv fuldstændig absurd procedure i lyset af de politiske løfter om helhedsplanlægning og, ikke mindst, fraværet af en trafikplanlægning, som tager højde for boligudbygningen i bydelen. Trafik Mængden af biler er i de seneste 20 år steget med 50% dvs med biler på landsplan. (Danmarks Statistik: 1996 : 1.6 mio., 2016: 2.4 mio. biler) Kommunen har, på trods af det øgede trafikpres, konsekvent gennemført lokal- og kommuneplanlægning i området, uden at der er lavet planer for regulering eller udvidelse af trafikkapaciteten. Den massive udbygning af Hasseris Enge og Sofiendals Enge føjer ekstra pres på de eksisterende veje i hele Hasseris og man fortsætter udbygningen uden at det har givet anledning til nye trafikale tiltag. Det er regulært dårlig byplanlægning. HG foreslår, at lokalplanforslaget ænderes på følgende områder: A. Ændring af bebyggelsesplanen, så haven friholdes for byggeri og bevares som have med respekt for Bygadens unikke landsbymiljø. B. At antallet af boliger reduceres. C. At kommunen udarbejder en trafikplan for Hasseris og omegn for at sikre fremkommelighed, trafiksikkerhed og samtidig sikre forholdene for cyklister. D. At kommunen fremlægger sine planer for den fremtidige trafikafvikling, som følge af den massive udvikling i Hasserisområdet, Hasseris Enge og Sofiendals Enge. Hasseris Grundejerforening ser frem til Byrådets velvillige behandling af indsigelsen. Venlig hilsen Jan Ipland Formand for bestyrelsen ipland@hasseris.dk Telefon: Hasseris Grundejerforening CVR-nr.: post@hasseris.dk

29 *Citater fra Planstrategi 2016 "Aalborg Kommune vil fortsat, gennem samarbejde med de mange lokale ildsjæle, opsøgende udviklingsarbejde og støttepuljer fremme de stedbundne kvaliteter og det lokale fællesskab." "I Aalborg Kommune vil vi være med til at skabe bedst mulige rammer for borgernes trivsel og det gode hverdagsliv. Vi sætter Mennesket i Centrum i arbejdet med Aalborg by og Aalborg kommunes vækst og udvikling." "Alle steder skal der arbejdes for kvalitet, men kvalitet betyder noget forskelligt alt efter stedet og de særlige behov." "Det at høre til et sted og have indflydelse pa eget liv giver livskvalitet og mening" "Attraktive by- og bomiljøer skabes ikke for borgerne men sammen med borgerne." Hasseris Grundejerforening CVR-nr.: post@hasseris.dk

30 14. Indsigelse Fra: Dkplan automailer Til: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Emne: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Dato: 4. april :32:28 Vedhæftede filer: Indsigelse vedr lokalplanforslag pdf Vi bekræfter hermed at have modtaget din kommentar. Din indsigelse eller bemærkning vil blive behandlet i Aalborg Byråd. Du hører fra os, når planen er endeligt vedtaget. Ang: lokalplan Boliger, Bygaden 28, Hasseris Dato: :32:00 Name: Lis Vorre Sørensen og Viggo Winther Sørensen Address: Bygaden 24 B Postnr: 9000 By: Aalborg Tlf: Emne: Indsigelse vedr. lokalplanforslag Kategori: Kommentar Kommentar: ID: 704 Denne mail er afsendt automatisk, og kan derfor ikke besvares.

31

32 15. Indsigelse Fra: Dkplan automailer Til: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Emne: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Dato: 4. april :26:06 Vi bekræfter hermed at have modtaget din kommentar. Din indsigelse eller bemærkning vil blive behandlet i Aalborg Byråd. Du hører fra os, når planen er endeligt vedtaget. Ang: lokalplan Boliger, Bygaden 28, Hasseris Dato: :26:00 Name: Birthe Lund Address: Bygaden 30c Postnr: 9000 By: Aalborg Tlf: bl@learning.aau.dk Emne: Indsigelse vedr. lokalplan Kategori: Kommentar Kommentar: Mere trafik, mindre grønne arealer, færre oprindelige bygninger og en mere usikker skolevej for de mange nye skoleelever, der følger med den massive nyopførelse af boliger med skoleadgang via Bygaden. Det er hvad der venter os, hvis den aktuelle plan for Bygaden 28 gennemføres. Det er let at rive ned og opføre nye bygninger. Det er sværere at skabe og vedligeholde et miljø - det kræver at der er en fælles plan og ikke mindst politikere der kan træffe langsigtede beslutninger, og har visioner både om at skabe og ikke mindst har øje for vedligeholdelse af det bevaringsværdige og særlige i vores landsby miljø. Vi har derfor nu brug for politikere til at varetage vores fælles interesser, frem for at tilgodese særinteresser. Selv glæder jeg mig dagligt over udsigten til grønne marker og luft omkring vores ejendom i Bygaden 30c med udsigten til den grønne kile, der helt forsvinder. Vedtages planen kan jeg i stedet se frem til en 3,5 meter høj bagside af en garage - noget af en mur - i 10 bilers bredde. Ejendommen 30c vil givet miste værdi, mens min nabo kan se frem til en vældig økonomisk gevinst, men hvem vinder ellers på dette projekt? Udsigten til den side af byggeriet foreligger der desværre ingen forskønnede tegninger over, i så fald vil det også fremgå hvor højt byggeriet tordner op langs den fælles nedadskrånende indkørsel for Bygaden 30a, b og c. Gives denne tilladelse er der åbnet en ladeport for de resterende gårde i Gl. Hasseris, for hvad skulle nu argumentere imod at de også "renoveres" og hver især opjusteres med yderligere boliger? Mvh Birthe Lund Bygaden 30c ID: 705 Denne mail er afsendt automatisk, og kan derfor ikke besvares.

33 16. Indsigelse Fra: Dkplan automailer Til: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Emne: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Dato: 4. april :32:34 Vi bekræfter hermed at have modtaget din kommentar. Din indsigelse eller bemærkning vil blive behandlet i Aalborg Byråd. Du hører fra os, når planen er endeligt vedtaget. Ang: lokalplan Boliger, Bygaden 28, Hasseris Dato: :32:00 Name: Preben Søndergaard Address: Toften 2 Postnr: 9000 By: Aalborg Tlf: ps.toften2@stofanet.dk Emne: Indsigelse mod Lokalplanforslag , Bygaden 28, 9000 Aalborg Kategori: Kommentar Kommentar: Lokalplanforslag bør forkastes, da det kun gælder for een enkelt gård, hvad med de resterende øvrige gårde? Ejendommene vil bestå, men det er jo ikke sikker det siddende Byråd gør. Andre store gårde i Landsbyen har kunne indordne sig efter den gældende lokalplan , så det må også være muligt for Bygaden 28. Evt. fjernes kravet om erhversmæssig benyttelse, og ændres til tilladelse til indretning af boliger indenfor eksist bygningsmæssige rammer. Ejendommen er jo også betegnet som bevaringsværdig, hvorfor så rive 1/2 delen ned for at bygge noget som ikke kan erstatte den ægthed og udtryk som en ladebygning uden vinduer har og en meget charmerende staldbygning med små ruder osv. Den eksisterende have ud mod Bygaderne må for alt bevares da den netop i landsbyens gade billed fortæller "her har været en stor gård", og er det åndehul som er med til at sikre landsbymiljøet beståen. Hilsen Preben Søndergaard Toften 2, 9000 Aalborg ID: 706 Denne mail er afsendt automatisk, og kan derfor ikke besvares.

34 17. Indsigelse Fra: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Sendt: 27. februar :07 Til: Annemarie Straarup Pedersen Emne: VS: Bemærkning til høring af kommuneplantillæg nr Aalborg Kommune Fra: Jacob Christian Bertram Sendt: 27. februar :04 Til: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Emne: Bemærkning til høring af kommuneplantillæg nr Aalborg Kommune Til Aalborg Kommune Miljøstyrelsen har i forbindelse med høring af forslag til kommuneplantillæg 6 for Aalborg Kommune følgende bemærkninger, for så vidt angår bilag IV-arter. Miljøstyrelsen kan konstatere, at det ikke umiddelbart fremgår, at der er foretaget en vurdering af, om planen kan beskadige eller ødelægge yngle- eller rasteområder for bilag IV-arter. Det følger imidlertid af 7 i bekendtgørelse om administration af planloven i forbindelse med internationale naturbeskyttelsesområder samt beskyttelse af visse arter (bekendtgørelse nr af 26. november 2016), at planforslag ikke kan vedtages, hvis gennemførelse af planen vil indebære en beskadigelse eller ødelæggelse af bilag IV-arters yngle- eller rasteområder. Der skal således foretages en vurdering heraf, og vurderingen skal fremgå af redegørelsen til planforslaget. Det bemærkes, at ovenstående ikke er en indsigelse mod kommuneplantillægget, men blot en orientering om reglerne vedr. bilag IV-arter. Hvis der er spørgsmål til bilag IV-arter, kan undertegnede kontaktes. Med venlig hilsen Jacob Christian Bertram Specialkonsulent l Naturbeskyttelse jacbe@mst.dk Miljø- og Fødevareministeriet Miljøstyrelsen Haraldsgade København Ø Tlf l Mobil

Hej Annemarie. Høringssvar fra Birgitta Madsen: Trafikmængden Bygaden:

Hej Annemarie. Høringssvar fra Birgitta Madsen: Trafikmængden Bygaden: Hej Annemarie Jeg har modtaget vedhæftede høringssvar og skal herved fremsende mine kommentarer til de enkelte modtagne svar som følger, idet nedenstående er fremsendt på vegne ejeren af Bygaden 28, Gårdhave

Læs mere

Godkendelse af kommuneplantillæg og lokalplan Boliger, Bygaden 28, Hasseris (2. forelæggelse)

Godkendelse af kommuneplantillæg og lokalplan Boliger, Bygaden 28, Hasseris (2. forelæggelse) Punkt 5. Godkendelse af kommuneplantillæg 3.029 og lokalplan 3-3-114 Boliger, Bygaden 28, Hasseris (2. forelæggelse) 2017-037562 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender Kommuneplantillæg

Læs mere

Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Bygaden 28, Hasseris. Indsigelser og bemærkninger Der er modtaget følgende henvendelser:

Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Bygaden 28, Hasseris. Indsigelser og bemærkninger Der er modtaget følgende henvendelser: Kommuneplantillæg 3.029 og Lokalplan 3-3-114 Boliger, Bygaden 28, Hasseris Indsigelser og bemærkninger Der er modtaget følgende henvendelser: 1 Birgitta Madsen 2 Alma og Børge Høj, Bygaden 37 3 Landsbyforeningen,

Læs mere

I høringsperioden fra 27. juni 2018 til 04. september 2018 er der indkommet 5 høringssvar.

I høringsperioden fra 27. juni 2018 til 04. september 2018 er der indkommet 5 høringssvar. Høringssvar Høringsnotat vedrørende lokalplan 095 og kommuneplantillæg nr. 10. I høringsperioden fra 27. juni 2018 til 04. september 2018 er der indkommet 5 høringssvar. 1. Til Næstved Kommune Miljøstyrelsen

Læs mere

Med venlig hilsen / Best regards Kurt Larsen. Søvejen 75, Vitved Skanderborg Tel: Mobil:

Med venlig hilsen / Best regards Kurt Larsen. Søvejen 75, Vitved Skanderborg Tel: Mobil: Fra: Kurt Larsen [mailto:kurt@ku-holding.dk] Sendt: 18. december 2014 19:53 Til: Byggeri, BLF (fællespostkasse) Emne: Nygade 29-31 Har pr. E post modtaget ansøgning om dispensation fra Lokal plan. 1. Man

Læs mere

Pernille Østergaard Lund Emne: VS: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Vedhæftede filer: lokalplan.

Pernille Østergaard Lund Emne: VS: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Vedhæftede filer: lokalplan. Indsigelse 1 Fra: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Sendt: 20. september 2017 12:29 Til: Peter Serup Cc: Emne: VS: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan 10-1-112 Vedhæftede filer:

Læs mere

Pernille Østergaard Lund

Pernille Østergaard Lund Pernille Østergaard Lund Fra: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Sendt: 23. oktober 2017 08:48 Til: Alex Tolstrup Cc: Pernille Østergaard Lund Emne: VS: Kvittering for indsigelse eller bemærkning

Læs mere

Pernille Østergaard Lund Emne: VS: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Vedhæftede filer:

Pernille Østergaard Lund Emne: VS: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Vedhæftede filer: Indsigelse 1 Fra: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Sendt: 18. august 2017 09:07 Til: Lise Overby Nørgård Cc: Emne: VS: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan 7-1-110 Vedhæftede

Læs mere

2. Indsigelse. Ang: lokalplan Boliger og erhverv, Hobrovej/Nibevej, Skalborg Dato: :21:00

2. Indsigelse. Ang: lokalplan Boliger og erhverv, Hobrovej/Nibevej, Skalborg Dato: :21:00 1. Indsigelse 2. Indsigelse Fra: Til: Emne: Dato: Vedhæftede filer: Dkplan automailer Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan 3-6-110 9. oktober

Læs mere

1. Indsigelse. Ang: lokalplan Boliger, Porthusgade, Vestbyen Dato: :17:00

1. Indsigelse. Ang: lokalplan Boliger, Porthusgade, Vestbyen Dato: :17:00 1. Indsigelse Fra: Dkplan automailer Til: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Emne: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan 1-3-119 Dato: 29. januar 2018 10:17:28 Vi bekræfter hermed

Læs mere

Byggesag -2013-0228 på ejendommen Gartnervænget 22, 8680 Ry

Byggesag -2013-0228 på ejendommen Gartnervænget 22, 8680 Ry 04-08-2013 Skanderborg Kommune Byggesagsafdelingen Knudsvej 34 8680 Ry Mail: byggesag@skanderborg.dk HØRINGSSVAR: Byggesag -2013-0228 på ejendommen Gartnervænget 22, 8680 Ry 1. Indledning: På vegne af

Læs mere

Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039

Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039 Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039 Høringssvar fra: Indsigelser: Administrationens bemærkninger Forslag til ændringer i lokalplan 1. Susanne Pedersen

Læs mere

Notat - behandling af bemærkninger og indsigelser til Tillæg 3 og Lokalplan 398

Notat - behandling af bemærkninger og indsigelser til Tillæg 3 og Lokalplan 398 Notat - behandling af bemærkninger og indsigelser til Tillæg 3 og Lokalplan 398 Der har været gennemført en offentlig høring i perioden d. 13. oktober - 8. december 2017 af Tillæg 3 til Kommuneplan 2017-2029

Læs mere

Kirsten og Ivan Holm Vejen, den 4. maj 2015 Venusvej 4 6600 Vejen Tlf.: 75363202 ivan@homvenusvej.dk

Kirsten og Ivan Holm Vejen, den 4. maj 2015 Venusvej 4 6600 Vejen Tlf.: 75363202 ivan@homvenusvej.dk Kirsten og Ivan Holm Vejen, den 4. maj 2015 Venusvej 4 6600 Vejen Tlf.: 75363202 ivan@homvenusvej.dk Til Vejen Kommune Teknik og Miljø Højmarksvej 20 6670 Holsted Bemærkninger til Lokalplan 271, Boligformål

Læs mere

Sønder Tranders. Kommuneplantillæg (2. forelæggelse)

Sønder Tranders. Kommuneplantillæg (2. forelæggelse) Punkt 7. Sønder Tranders. Kommuneplantillæg 4.035 (2. forelæggelse) 2015-002673 By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender ovennævnte plan endeligt. Ændringer i planen I forhold til det

Læs mere

Kommuneplantillæg for boliger ved Griegsvej i Frejlev og Lokalplan , Boliger, Griegsvej, Frejlev (2. forelæggelse).

Kommuneplantillæg for boliger ved Griegsvej i Frejlev og Lokalplan , Boliger, Griegsvej, Frejlev (2. forelæggelse). Punkt 4. Kommuneplantillæg 6.013 for boliger ved Griegsvej i Frejlev og Lokalplan 6-3- 103, Boliger, Griegsvej, Frejlev (2. forelæggelse). 2010-47938. Teknik- og Miljøudvalget indstiller, at byrådet godkender

Læs mere

By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender ovennævnte planer endeligt.

By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender ovennævnte planer endeligt. Punkt 5. Aalborg Midtby, hjørnegrunden Rendsburggade/Nyhavnsgade, Ungdomsboliger. Kommuneplantillæg 1.025 for området ved Musikkens Hus og Lokalplan 1-1-118 (2. forelæggelse). 2013-33915. By- og Landskabsudvalget

Læs mere

Lokalplan 32 for Skenkelsøvej 30 - Oversigt over høringssvar m.v. Jr. Nr. AC 14/2649

Lokalplan 32 for Skenkelsøvej 30 - Oversigt over høringssvar m.v. Jr. Nr. AC 14/2649 Lokalplan 32 for Skenkelsøvej 30 - Oversigt over høringssvar m.v. Jr. Nr. AC 14/2649 Nr. afsender indhold Administrationens bemærkninger Forslag til ændringer i lokalplan 1a Bo og Gitte Jørgensen Skenkelsøvej

Læs mere

Att: Helle Aare / Pernille Øster Fredericia, d Sag: Dalegade Fredericia

Att: Helle Aare / Pernille Øster Fredericia, d Sag: Dalegade Fredericia Fredericia kommune Gothersgade 7000 Fredericia Att: Helle Aare / Pernille Øster Fredericia, d. 03.12.18 Sag: Dalegade 34 7000 Fredericia Generelt til indsigelserne: Min eneste interesse er at skabe et

Læs mere

Sønder Tranders, Sønder Tranders Bygade, Boliger. Lokalplan (2. forelæggelse)

Sønder Tranders, Sønder Tranders Bygade, Boliger. Lokalplan (2. forelæggelse) Punkt 8. Sønder Tranders, Sønder Tranders Bygade, Boliger. Lokalplan 4-10-101 (2. forelæggelse) 2014-18977 By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender ovennævnte plan endeligt. Ændringer

Læs mere

Fra: Sendt fra FirstClass med min ipad. Teamplan Til:

Fra: Sendt fra FirstClass med min ipad. Teamplan Til: Fra: Teamplan [TMPlan@Hjoerring.dk] June Gina Heiselberg [june.heiselberg@hjoerring.dk] Sendt dato: 28-08-2019 11:29 Modtaget Dato: 28-08-2019 11:29 Vedrørende: VS: Lokalplan for Engparken, Hjørring Hej

Læs mere

VS: Kvitteringsmail til Jannie vangkilde for modtag... - Anders Ebsen Jellesen https://webmail.rebild.dk/owa/ Side 2 af 2 23-01-2019 Name: Jannie vangkilde Address: Søndervænget 3 Postnr: 9530 By: Øster

Læs mere

Loge og boliger, Hasserisgade 18, Vestbyen

Loge og boliger, Hasserisgade 18, Vestbyen 1-3-123 Loge og boliger, Hasserisgade 18, Vestbyen Indholdsfortegnelse Startredegørelse 1 Baggrund 2 Området 3 Eksisterende planforhold 6 Projektet 7 Til lokalplanforslaget 8 Anbefaling 10 Startredegørelse

Læs mere

Resumenotat. Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd P

Resumenotat. Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd P Side 1/9 Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd 01.02.05-P16-4-17 Dato: 24-05-2018 Resumenotat Kommentering af høringssvar - kommuneplantillæg nr. 24 til Kommuneplan 2013 og lokalplan nr. 1137 for et boligområde

Læs mere

Der fremkom 39 bemærkninger i høringsperioden, herunder et skyggestudie i form af en animation/filmklip i mp4-format.

Der fremkom 39 bemærkninger i høringsperioden, herunder et skyggestudie i form af en animation/filmklip i mp4-format. Bilag 5 Forslag til besvarelse af indkomne bemærkninger og idéer i den forudgående offentlig høring, vedr. ny boligbebyggelse på Trøjborgvej 72-74 I perioden fra den 19. februar til den 11. marts 2016

Læs mere

By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender ovennævnte planer endeligt.

By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender ovennævnte planer endeligt. Punkt 4. Aalborg Midtby, Kjellerupsgade 12 og 14 "Symfonien", Boliger og erhverv. Kommuneplantillæg 1.022, Lokalplan 1-1-115 og Redegørelse for bæredygtighed (2. forelæggelse). 2012-43473. By- og Landskabsforvaltningen

Læs mere

Med venlig hilsen / Best Regards. Flemming Munk. Direktør. Strøm Hansen. Sundsholmen 39. DK-9400 Nørresundby

Med venlig hilsen / Best Regards. Flemming Munk. Direktør. Strøm Hansen. Sundsholmen 39. DK-9400 Nørresundby Fra: Flemming Munk Til: Stine Ruby Høgh Cc: Henrik.Birnbaum@maerskdrilling.com; Michael Morell (michael@morell-arch.dk); cnb@morell-arkitektur.dk Dato: 9. februar 2015 12:58:14 Vedhæftede filer: image784012.png

Læs mere

Dato 20. november Nr. INDSIGELSER MOD KPT. NR /9651-xx v./ Cecilie Bülow Møller Miljøstyrelsen Haraldsgade København Ø

Dato 20. november Nr. INDSIGELSER MOD KPT. NR /9651-xx v./ Cecilie Bülow Møller Miljøstyrelsen Haraldsgade København Ø INDSIGELSER I FORBINDELSE MED: Kommuneplantillæg Høring Kpt. nr. 8 til Kommuneplan 2013-25 Lokalplan Høring Lokalplan GL80.5 for etageboliger og offentlige formål på hjørnet af Sydvestvej og Kildevældets

Læs mere

Ang: lokalplan Boliger, Byengen, Hasseris Dato: :03:00

Ang: lokalplan Boliger, Byengen, Hasseris Dato: :03:00 1. Indsigelse Fra: Dkplan automailer Sendt: 26. februar 2017 18:03 Til: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Emne: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan 3-3-110

Læs mere

Resumenotat. Holstebro Byråd

Resumenotat. Holstebro Byråd Side 1/6 Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd 01.02.05-P16-4-17 Dato: 24-05-2018 Resumenotat Kommentering af høringssvar - kommuneplantillæg nr. 24 til Kommuneplan 2013 og lokalplan nr. 1137 for et boligområde

Læs mere

HØJHUS HERNING+ Indkaldelse af idéer og forslag HERNING + til arbejdet med planlægningen af en op til 78 meter høj bygning på Sygehusgrunden i Herning

HØJHUS HERNING+ Indkaldelse af idéer og forslag HERNING + til arbejdet med planlægningen af en op til 78 meter høj bygning på Sygehusgrunden i Herning HERNING + 78 meter 55 meter FORELØBIG ILLUSTRATION HØJHUS HERNING+ Indkaldelse af idéer og forslag til arbejdet med planlægningen af en op til 78 meter høj bygning på Sygehusgrunden i Herning 16. maj 2019

Læs mere

Fredericia 3.oktober 2013. Indsigelser og kommentarer til Planforslagene,

Fredericia 3.oktober 2013. Indsigelser og kommentarer til Planforslagene, Frank Pedersen Emne: Lokalplan nr:327 Købmagergades skole. Dato: 3. oktober 2013 11:07:32 Fredericia 3.oktober 2013 Indsigelser og kommentarer til Planforslagene, 1. Der gives på ingen måde oplysning i

Læs mere

Notat om henvendelser modtaget i forbindelse med den supplerende høring af skyggediagrammer til tillæg nr. 1 til lokalplan nr.

Notat om henvendelser modtaget i forbindelse med den supplerende høring af skyggediagrammer til tillæg nr. 1 til lokalplan nr. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling BILAG 8 Notat om henvendelser modtaget i forbindelse med den supplerende høring af skyggediagrammer til tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 425

Læs mere

Frederiksberg Kommune Den 16. september 2015 Bygge, Plan og miljø Frederiksberg Rådhus Smallegade Frederiksberg J. nr

Frederiksberg Kommune Den 16. september 2015 Bygge, Plan og miljø Frederiksberg Rådhus Smallegade Frederiksberg J. nr Frederiksberg Kommune Den 16. september 2015 Bygge, Plan og miljø Frederiksberg Rådhus Smallegade 1 2000 Frederiksberg J. nr. 02.00.00-P19-112-14 Vedrørende nabohøring Frederiksvej 1A På vegne af beboerne

Læs mere

Frederikssund Kommune 22. august 2016 Torvet Frederikssund Att: TEAM BYGGESAG - Henrik Fomsgaard m.fl.

Frederikssund Kommune 22. august 2016 Torvet Frederikssund Att: TEAM BYGGESAG - Henrik Fomsgaard m.fl. Frederikssund Kommune 22. august 2016 Torvet 2 3600 Frederikssund Att: TEAM BYGGESAG - Henrik Fomsgaard m.fl. Tak for dialogmødet d. 15. august 2016 vedrørende byggeriet på Bruhnsvej 22, 3600 (deres sagsnr.

Læs mere

Bebyggelsesprocent. By- og Miljøområdet vurderer, at der er tale om en udskiftning af en tagetage til en ny etage.

Bebyggelsesprocent. By- og Miljøområdet vurderer, at der er tale om en udskiftning af en tagetage til en ny etage. Godthåbsvej 26-28 - Skema over indsigelser Antal Indsigelserne kort refereret Ansøgers kommentar til indsigelser. By- og Miljøområdet har følgende bemærkninger til indsigelserne 18 Bebyggelsesprocent -

Læs mere

Indsigelse vedr lokalplan 211..docx.docx; Underskrift indsamling Byggesag Buddingvej pdf; Indsigelse angående byggesag B

Indsigelse vedr lokalplan 211..docx.docx; Underskrift indsamling Byggesag Buddingvej pdf; Indsigelse angående byggesag B Jacob Franch Christensen Fra: Casper Idrizovic Sendt: 29. januar 2016 08:48 Emne: Indsigelse til sagsnr. : B2016/00037 Vedhæftede filer: Indsigelse vedr lokalplan 211..docx.docx; Underskrift

Læs mere

Godkendelse af kommuneplantillæg og lokalplan Boliger, Bygaden 28, Hasseris (1. forelæggelse)

Godkendelse af kommuneplantillæg og lokalplan Boliger, Bygaden 28, Hasseris (1. forelæggelse) Punkt 9. Godkendelse af kommuneplantillæg 3.029 og lokalplan 3-3-114 Boliger, Bygaden 28, Hasseris (1. forelæggelse) 2017-037562 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender forslag til

Læs mere

Pia Foldager on behalf of plan.udvikling.kultur Sent: Wed, 30 May :13: Andreas Frej Rasmussen

Pia Foldager on behalf of plan.udvikling.kultur Sent: Wed, 30 May :13: Andreas Frej Rasmussen From: Pia Foldager on behalf of plan.udvikling.kultur Sent: Wed, 30 May 2018 12:13:00 +0200 To: Andreas Frej Rasmussen Subject: VS: Høring af kommuneplantillæg nr. 10 Syddjurs Kommune Venlig hilsen Pia

Læs mere

Nr. Navn, Adresse Bemærkningens resumé Administrationens kommentarer Ændringsforslag 1 John Kristensen, Grundejerforeningen

Nr. Navn, Adresse Bemærkningens resumé Administrationens kommentarer Ændringsforslag 1 John Kristensen, Grundejerforeningen Notatark Sagsnr. 01.02.00-P16-4-17 Sagsbehandler By & Landskab 4.7.2018 Notat over bemærkninger lokalplan 1117 for boligområde ved Thyras Vænge i Lindved. Nr. Navn, Adresse Bemærkningens resumé Administrationens

Læs mere

Sara Studsgaard. Til Teknik og miljøcenter, Høje Taastrup kommune. Indsigelse. Vedr. Udhus ved Bygade 36

Sara Studsgaard. Til Teknik og miljøcenter, Høje Taastrup kommune. Indsigelse. Vedr. Udhus ved Bygade 36 Robin de Nijs Sendt: 28. oktober 2017 20:31 Cc: Maria Vedel Emne: Indsigelse Vedr. Udhus ved Bygade 36 Til Teknik og miljøcenter, Høje Taastrup kommune Indsigelse Vedr. Udhus ved

Læs mere

Indsigelsesnotat til Lokalplan FRE.B Boligområde nord for Nørgårdsvej i Strandby.

Indsigelsesnotat til Lokalplan FRE.B Boligområde nord for Nørgårdsvej i Strandby. Indsigelsesnotat til Lokalplan FRE.B.03.03.01 Boligområde nord for Nørgårdsvej i Strandby. Center for Teknik og Miljø september 2015 Indkomne bemærkninger 1. Bjarne Pedersen. Dokumentnr. 60. Ønsker ikke

Læs mere

Vi er bekymrede for at den nye udstykning kommer til at fylde meget i landskabet

Vi er bekymrede for at den nye udstykning kommer til at fylde meget i landskabet Skanderborg Kommune Miljø- og Planudvalget Kresten & Helene Thorup Stjærvej 70 8464 Galten kresten@krab.dk helene@simoni.dk Høringssvar vedr. forslag til lokalplan 1120, Udstykning ved Stjær. Stjær er

Læs mere

Indsigelse mod Udkast til Lokalplan 271

Indsigelse mod Udkast til Lokalplan 271 Vejen 01.05 2015 Til Vejen Kommune Rådhuspassagen 3,6600 Vejen e- mail: teknik@vejen.dk Indsigelse mod Udkast til Lokalplan 271 Indsigelsen fremsendes af Knud Fensteen Madsen og Susanne Ida Sofie Pedersen

Læs mere

Lokalplan nr. 432 med tillæg 6 kan ses her: planid=

Lokalplan nr. 432 med tillæg 6 kan ses her:   planid= KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling 28. september 2017 Sagsnr. 2017-0310966 NABOORIENTERING Dokumentnr. 2017-0310966-4 Ansøgning om dispensation fra lokalplan nr. 432 Carlsberg

Læs mere

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Alfred Nobels Vej og James Tobins Allé, Universitetsområdet (2.

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Alfred Nobels Vej og James Tobins Allé, Universitetsområdet (2. Punkt 7. Godkendelse af Kommuneplantillæg 4.057 og Lokalplan 4-4-117 Boliger, Alfred Nobels Vej og James Tobins Allé, Universitetsområdet (2. forelæggelse) 2017-041843 By- og Landskabsforvaltningen indstiller,

Læs mere

Bilag nr. 4: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 435 for et boligområde ved Søndersøvej i Viborg

Bilag nr. 4: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 435 for et boligområde ved Søndersøvej i Viborg Bilag nr. 4: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 435 for et boligområde ved Søndersøvej i Viborg Forslag til lokalplan nr. 435 har været i offentlig høring fra den 8. maj til

Læs mere

Hvidovre Kommune Multihuset Høvedstensvej Hvidovre Att: Sarah Adnan Hamid Aljumaily. Den 22. december 2016

Hvidovre Kommune Multihuset Høvedstensvej Hvidovre Att: Sarah Adnan Hamid Aljumaily. Den 22. december 2016 Hvidovre Kommune Multihuset Høvedstensvej 45 2650 Hvidovre Att: Sarah Adnan Hamid Aljumaily Den 22. december 2016 Naboorientering vedr. nyt enfamiliehus i to etager, Hvidovre Strandvej 59 Tak for det tilsendte

Læs mere

Indsigelsesnotat lokalplan 11.C33.1

Indsigelsesnotat lokalplan 11.C33.1 Indsigelsesnotat lokalplan 11.C33.1 Indsigelser/bemærkninger til: Lokalplan 11.C33.1 Centerområde på hjørnet af Nygade og skolegade. Lokalplanforslaget har været offentligt fremlagt i perioden 8. februar

Læs mere

Høringssvar: Kommentarer til høringssvar: Beslutning:

Høringssvar: Kommentarer til høringssvar: Beslutning: Solrød Kommune Teknik og Miljø Team og Byg Bilag 1 Side 1 af 7 HØRINGSNOTAT Dato: 17.10.2018 Økonomi-, teknik- og miljøudvalget besluttede den 10. september 2018 at sende forslag til lokalplan 391.12,

Læs mere

Bilag: Kommentarer vedr. uhensigtsmæssige påvirkninger af Allébyen og manglende investering i byliv og bykvalitet

Bilag: Kommentarer vedr. uhensigtsmæssige påvirkninger af Allébyen og manglende investering i byliv og bykvalitet Bilag: Kommentarer vedr. uhensigtsmæssige påvirkninger af Allébyen og manglende investering i byliv og bykvalitet Foretræde for Teknisk Udvalg vedr. lokalplan 1031 Mandag d. 23. maj kl. 18.09 Kamilla Gumede,

Læs mere

Resumé. Behandling af høringssvar. NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 570 for boliger i Vindinge Øst

Resumé. Behandling af høringssvar. NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 570 for boliger i Vindinge Øst Teknik og Miljø Plan og Byggesag Plan og Udvikling Sagsnr. 187314 Brevid. 1209004 Ref. AV Dir. tlf. 46 31 35 41 adamv@roskilde.dk NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 570 for boliger i Vindinge

Læs mere

Aalborg Øst, Smedegård, Blåkildevej, Boliger. Kommuneplantillæg 4.025, Lokalplan og Redegørelse for bæredygtighed (2. forelæggelse).

Aalborg Øst, Smedegård, Blåkildevej, Boliger. Kommuneplantillæg 4.025, Lokalplan og Redegørelse for bæredygtighed (2. forelæggelse). Punkt 19. Aalborg Øst, Smedegård, Blåkildevej, Boliger. Kommuneplantillæg 4.025, Lokalplan 4-6-104 og Redegørelse for bæredygtighed (2. forelæggelse). 2013-20369. By- og Landskabsudvalget indstiller, at

Læs mere

Indstilling. Udvidelse af Hotel Oasia, Kriegersvej 27. 1. Resume. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Den 18. marts 2013 Aarhus Kommune

Indstilling. Udvidelse af Hotel Oasia, Kriegersvej 27. 1. Resume. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Den 18. marts 2013 Aarhus Kommune Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 18. marts 2013 Aarhus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø 1. Resume Der er ansøgt om tilladelse til ombygning og udvidelse af

Læs mere

Høringssvar vedr. Rudersdal Kommunes forslag til kommuneplan 2017.

Høringssvar vedr. Rudersdal Kommunes forslag til kommuneplan 2017. Høringssvar vedr. Rudersdal Kommunes forslag til kommuneplan 2017. Vi har med interesse læst forslag til Kommuneplan 2017, og vi er glade for, at Rudersdal kommune lægger vægt på, at ændringen af området

Læs mere

Undertegnede gør hermed indsigelse mod Forslag til Lokalplan vedrørende boliger, Sygehusvej 14, Nibe.

Undertegnede gør hermed indsigelse mod Forslag til Lokalplan vedrørende boliger, Sygehusvej 14, Nibe. Elizabeth Arkin Aalborg Kommune By- og Landskabsforvaltningen Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby Mail: plan.byg@aalborg.dk Nibe den 20. oktober 2014 Indsigelse mod Lokalplan 10-1-106 Undertegnede gør

Læs mere

Rødovre Kommunalbestyrelse Rådhuset Rødovre Parkvej Rødovre 9. november 2014

Rødovre Kommunalbestyrelse Rådhuset Rødovre Parkvej Rødovre 9. november 2014 Rødovre Kommunalbestyrelse Rådhuset Rødovre Parkvej 150 2610 Rødovre 9. november 2014 Rødovre Boligselskab, afdeling 15 v/ Susanne Mørck Voigt Næsbyvej 19, 3.tv. 2610 Rødovre Forslag / bemærkninger til

Læs mere

Til Langeland Kommune

Til Langeland Kommune Til Langeland Kommune Vedrørende byggeri på Daloon grunden Bellevue 6 Rudkøbing vil jeg gerne vide om der ikke findes plantegninger med mål på så man kunne se hvordan de forskellige bygninger placeres

Læs mere

Resumé af indkomne bemærkninger til Forslag til lokalplan L02 for boliger i den sydlige del af Billum samt Byrådets vurdering af disse

Resumé af indkomne bemærkninger til Forslag til lokalplan L02 for boliger i den sydlige del af Billum samt Byrådets vurdering af disse Dato 31-05-2018 Dok.nr. 40580-18 Sagsnr. 16/9854 Ref. SSTA Resumé af indkomne bemærkninger til Forslag til lokalplan 04.01.L02 for boliger i den sydlige del af Billum samt Byrådets vurdering af disse I

Læs mere

1. Indsigelse. Ang: lokalplan Boliger, Ny Kastetvej og Kastetvej, Vestbyen Dato: :17:00

1. Indsigelse. Ang: lokalplan Boliger, Ny Kastetvej og Kastetvej, Vestbyen Dato: :17:00 1. Indsigelse Fra: Dkplan automailer Til: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Emne: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan 1-3-117 Dato: 30. september 2017 20:16:56 Vi bekræfter

Læs mere

Lokalplan 271 - Boliger ved Baungårdsvej

Lokalplan 271 - Boliger ved Baungårdsvej Lokalplan 271 - Boliger ved Baungårdsvej Forslaget til Lokalplan 271 for et boligområde ved Baungårdsvej har været i offentlig høring i perioden 24. marts 2015-19. maj 2015. I perioden er der indkommet

Læs mere

HVAD ER EN HVIDBOG PLANFORSLAGET

HVAD ER EN HVIDBOG PLANFORSLAGET INDLEDNING 2 HVAD ER EN HVIDBOG Når Slagelse Kommune laver lokalplaner, har borgerne mulighed for at fremsende bemærkninger til indholdet. Det sker i høringsperioden, der finder sted, når lokalplanforslaget

Læs mere

Har i sendt et skriv ud til nogle borgere omkring dispensation vedr. Sjællands universitetshospital? Se nedenstående henvendelse.

Har i sendt et skriv ud til nogle borgere omkring dispensation vedr. Sjællands universitetshospital? Se nedenstående henvendelse. VS: Dispensation vedr. Sjællands Universitetshospi Dato: 19. september 2016 08:30:08 Teamleder Planafdelingen Tlf +45 56 67 24 34 Mobil 40130790 anders.m.nielsen@koege.dk Fra: Sendt: 16. september 2016

Læs mere

Lokalplanforslag Indkomne indsigelser Bilag 2

Lokalplanforslag Indkomne indsigelser Bilag 2 Lokalplanforslag 19.04. Indkomne indsigelser Bilag 2 Holbæk Kommune Planafdelingen J.nr. 11 / 83563 Den 6. maj 2013 Forslag til Lokalplan 19.04 Oversigt over forslag og bemærkninger fra høringsperioden

Læs mere

Udfordringer ved Vindinge Nord Der er stor forståelse for, at Vindinge betragtes som en eftertragtet landsby, som mange gerne vil bosætte sig i, hvorv

Udfordringer ved Vindinge Nord Der er stor forståelse for, at Vindinge betragtes som en eftertragtet landsby, som mange gerne vil bosætte sig i, hvorv Udfordringer ved Vindinge Nord Der er stor forståelse for, at Vindinge betragtes som en eftertragtet landsby, som mange gerne vil bosætte sig i, hvorved flere boliger efterspørges. Der ses derfor som udgangspunkt

Læs mere

Forslag til tillæg 28 og lokalplan , Bolig og erhverv, Blumersgade 3-5, Horsens.

Forslag til tillæg 28 og lokalplan , Bolig og erhverv, Blumersgade 3-5, Horsens. Plan og By Sagsbehandler: Sanne Wenzel Jespersen Sagsnr. 01.02.05-P16-16-15 Dato:23.5.2016 Notat om høringssvar Forslag til tillæg 28 og lokalplan 2015-24, Bolig og erhverv, Blumersgade 3-5, Horsens. Ved

Læs mere

Efter opfordring fra borgmesteren fremsendes bemærkninger til forslaget.

Efter opfordring fra borgmesteren fremsendes bemærkninger til forslaget. Maj 2014 Ishøj Kommune Ishøj Store Torv 20 2635 Ishøj plan-byg-miljo@ishoj.dk Høringssvar til Forslag til Kommuneplan 2014, Ishøj Kommune Efter opfordring fra borgmesteren fremsendes bemærkninger til forslaget.

Læs mere

ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Juridisk-Teknisk Kontor. Rådhuset. 8100 Århus C

ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Juridisk-Teknisk Kontor. Rådhuset. 8100 Århus C ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Juridisk-Teknisk Kontor. Rådhuset. 8100 Århus C Side 1 INDSTILLING Til Århus Byråd Den 27. januar 2004 J.nr. Ref.: Tlf.nr. 00.01.51.A21/6-89 ar 8940 2514 Orientering

Læs mere

Bilag - Høringssvar Center for Miljø og Teknik - September 2017

Bilag - Høringssvar Center for Miljø og Teknik - September 2017 Bilag - Høringssvar Center for Miljø og Teknik - September 2017 Forslag til - Lokalplan HL21 - Ældrecenter Dalvangen - Kommuneplantillæg nr. 4 til Kommuneplan 2013-2025 Glostrup, den 12. august 2017 Forslag

Læs mere

I det følgende gives et resumé af disse høringssvar, lige som administrationen knytter sine bemærkninger til indholdet i høringssvarene.

I det følgende gives et resumé af disse høringssvar, lige som administrationen knytter sine bemærkninger til indholdet i høringssvarene. Hvidbog om indkomne høringssvar til forslag til Tillæg nr. 3 til Kommuneplan 2016, nyt rammeområde 1A6 ved Landlystvej NOTAT HVIDOVRE KOMMUNE Center for Plan og Miljø Leder af Plan: Henrik Nielsen Sagsnr.:

Læs mere

ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Juridisk-Teknisk Kontor. Rådhuset Århus C

ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Juridisk-Teknisk Kontor. Rådhuset Århus C ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Juridisk-Teknisk Kontor. Rådhuset. 8100 Århus C INDSTILLING Til Århus Byråd 4. april 2005 via Magistraten J.nr. JTK/04/00762 Den Ref.: Tlf.nr. hj/ar 8940 2519

Læs mere

Forhøringssvar vedr. byggeri på Eventyrbakken nr. 1, 5560 Aarup

Forhøringssvar vedr. byggeri på Eventyrbakken nr. 1, 5560 Aarup Assens Kommune Aarup, den 22. dec. 2018 Plan og Kultur Rådhus Allé 5 5610 Assens Forhøringssvar vedr. byggeri på Eventyrbakken nr. 1, 5560 Aarup Aarup Lokalråd tog ultimo 2017 initiativ til at samle en

Læs mere

Indstilling. Kirkegårdsvej 2-6. Århus C opførelse af 4-etages boligbebyggelse. Til Århus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Den 7.

Indstilling. Kirkegårdsvej 2-6. Århus C opførelse af 4-etages boligbebyggelse. Til Århus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Den 7. Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 7. maj 2007 Århus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Kirkegårdsvej 2-6. Århus C opførelse af 4-etages boligbebyggelse med parkeringskælder

Læs mere

1. Indsigelse. Ang: lokalplan Boliger, erhverv m.m., Strandvejen og Badehusvej, Vestbyen Dato: :09:00

1. Indsigelse. Ang: lokalplan Boliger, erhverv m.m., Strandvejen og Badehusvej, Vestbyen Dato: :09:00 1. Indsigelse Fra: Dkplan automailer Til: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Emne: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan 1-3-115 Dato: 17. marts 2017 11:07:09 Vi bekræfter hermed

Læs mere

Center for Bygninger, Byggetilladelser Nord Njalsgade 13 Postboks København V Att. Kirsten Søie

Center for Bygninger, Byggetilladelser Nord Njalsgade 13 Postboks København V Att. Kirsten Søie Center for Bygninger, Byggetilladelser Nord Njalsgade 13 Postboks 416 1504 København V Att. Kirsten Søie Indsendt via http://www.blivhoert.kk.dk/node/12734/svar Med henvisning til det modtagne materiale

Læs mere

Vedr. rundkørsel ved krydset Hovedvejen/Aulbyvej/Kauslundevej

Vedr. rundkørsel ved krydset Hovedvejen/Aulbyvej/Kauslundevej Middelfart Kommune Trafik og Vejafdelingen Østergade 21 5580 Nørre Aaby Algade 8 DK-5500 Middelfart Telefon: +45 64 41 47 41 info@middelfart-museum.dk www.middelfart-museum.dk Bankkonto: 0755 755-56-80206

Læs mere

Høringssvar 1a: Hanne Jørgensen, Nørregade 60

Høringssvar 1a: Hanne Jørgensen, Nørregade 60 Høringssvar 1a: Hanne Jørgensen, Nørregade 60 Høringssvar 1a: Hanne Jørgensen, Nørregade 60 Høringssvar 1a: Hanne Jørgensen, Nørregade 60 Høringssvar 1a: Hanne Jørgensen, Nørregade 60 Høringssvar 1a: Hanne

Læs mere

C.F. Richs Vej 60 - Skema over høringssvar i forbindelse med naboorientering juli 2015 Høringssvar kort refereret fordelt på emner

C.F. Richs Vej 60 - Skema over høringssvar i forbindelse med naboorientering juli 2015 Høringssvar kort refereret fordelt på emner Nr. C.F. Richs Vej 60 - Skema over høringssvar i forbindelse med naboorientering juli 2015 Høringssvar kort refereret fordelt på emner Ansøgers kommentar til høringssvar: De fleste indsigelser går på følgende

Læs mere

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger og rekreativt område, Gaias Alle, Gug (2. forelæggelse)

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger og rekreativt område, Gaias Alle, Gug (2. forelæggelse) Punkt 4. Godkendelse af Kommuneplantillæg 4.039 og Lokalplan 4-3-103 Boliger og rekreativt område, Gaias Alle, Gug (2. forelæggelse) 2014-18982 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender

Læs mere

Indsigelse til lokalplan nr. 54.BL1.1

Indsigelse til lokalplan nr. 54.BL1.1 Herning Byråd Rådhuset 7400 Herning Mail : bek@herning.dk Gødstrup den 04-02-18 Indsigelse til lokalplan nr. 54.BL1.1 Landskab og natur side 5 i lokalplan 54.BL1.1 For at sikre og bibeholde Herning Kommunes

Læs mere

AFGØRELSE i sag om Rudersdal Kommunes afgørelse om dispensation til terrænregulering for ejendommen, Sylager 5, 2970 Hørsholm

AFGØRELSE i sag om Rudersdal Kommunes afgørelse om dispensation til terrænregulering for ejendommen, Sylager 5, 2970 Hørsholm Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk www.nmkn.dk 15. oktober 2013 J.nr.: NMK-33-00865 Ref.: HO AFGØRELSE i sag om Rudersdal Kommunes afgørelse om dispensation til terrænregulering

Læs mere

Godkendelse af opsamling på fordebat og endelig godkendelse af Ny Højhuspolitik

Godkendelse af opsamling på fordebat og endelig godkendelse af Ny Højhuspolitik Punkt 8. Godkendelse af opsamling på fordebat og endelig godkendelse af Ny Højhuspolitik 1851-8484 By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender forslag til Ny Højhuspolitik. Per Clausen var

Læs mere

Vi ønsker som grundejerforening ikke at deltage i høringen om evt dispensation

Vi ønsker som grundejerforening ikke at deltage i høringen om evt dispensation Fra: Jane Kollerup Sendt: 11. september 2016 19:48 Til: [SPAM] Re: VS: Høring vedr. ansøgning om dispensation fra lokalplan nr. S-1.2 om facadehøjde på Strandvænget 24 Hej Dorit Vi

Læs mere

Høringsnotat vedrørende forslag til lokalplan Boliger på P.U. Bruuns Vej, Faaborg

Høringsnotat vedrørende forslag til lokalplan Boliger på P.U. Bruuns Vej, Faaborg Høringsnotat vedrørende forslag til lokalplan 2017-2 Boliger på P.U. Bruuns Vej, Faaborg Høringsperiode: 16. maj 18. juli 2017 Sag nr. 01.02.05-P16-4-17 Der er indkommet 4 høringssvar i den offentlige

Læs mere

Forslag til Lokalplan Udstykning af Bygaden 57

Forslag til Lokalplan Udstykning af Bygaden 57 Forslag til Lokalplan 73.2 Udstykning af Bygaden 57 1 Indhold Hvad er en lokalplan? Fremlæggelsesperiode 3 Lokalplanforslagets midlertidige retsvirkninger 3 Redegørelse Indledning Bevaringsværdige træer

Læs mere

Indstilling. Orientering om afgørelser i april kvartal 2006. Til Århus Byråd. Teknik og Miljø. Den 15. februar 2007. Århus Kommune

Indstilling. Orientering om afgørelser i april kvartal 2006. Til Århus Byråd. Teknik og Miljø. Den 15. februar 2007. Århus Kommune Indstilling Til Århus Byråd Teknik og Miljø Den 15. februar 2007 Orientering om afgørelser i april kvartal 2006 Århus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø 1. Resume Absalonsgade 25, Århus C,

Læs mere

Væsentligste indhold Administrationens bemærkninger Forslag til ændringer af lokalplanen

Væsentligste indhold Administrationens bemærkninger Forslag til ændringer af lokalplanen 1 Februar 2017 Oversigt over høringssvar til Lokalplan 44 Boliger ved Kongeskrænten og kommuneplantillæg 8 Høringssvar nr. Afsender: Navn og adresse Væsentligste indhold Administrationens bemærkninger

Læs mere

Forespørgsel 1 - ønske om renovering af bygning samt opførelse af 5 nye boliger.

Forespørgsel 1 - ønske om renovering af bygning samt opførelse af 5 nye boliger. Notat vedr. Marsk Billesvej 10 i Brobyværk (udarbejdet af By, Land og Kultur) Forespørgsel 1 - ønske om renovering af bygning samt opførelse af 5 nye boliger. Der forespørges om muligheden for indretning

Læs mere

Trøjborgvej ny etageboligbebyggelse

Trøjborgvej ny etageboligbebyggelse Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 19. februar 2016 Trøjborgvej 72-74 ny etageboligbebyggelse Dette materiale omhandler et område nær dig. Aarhus Kommune ønsker at ændre plangrundlaget for Trøjborgvej

Læs mere

Forvaltningen har gennem det seneste halve år modtaget otte ansøgninger om udstykninger med henblik på at opføre helårsboliger.

Forvaltningen har gennem det seneste halve år modtaget otte ansøgninger om udstykninger med henblik på at opføre helårsboliger. NOTAT Teknik- og Miljøforvaltningen Dato Planafdelingen Ansøgninger om udstykning i landzone forår 2017 Forvaltningen har gennem det seneste halve år modtaget otte ansøgninger om udstykninger med henblik

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE VED KLOKKESTABELEN GL. HASSERIS LANDSBY

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE VED KLOKKESTABELEN GL. HASSERIS LANDSBY LOKALPLAN 05-049 BOLIGOMRÅDE VED KLOKKESTABELEN GL. HASSERIS LANDSBY Redegørelse (grå sider) Lokalplanens formål............................................................................ Lokalplanområdet...................................................................................

Læs mere

Indsigelse mod lokalplan

Indsigelse mod lokalplan Indsigelse mod lokalplan 11-727. Odense d. 17/6-2013 På vegne af Grundejerforeningen Anderuplunden (84 husstande), beboere fra Anderupvænget og samtlige beboere på Anderupvej vest for Otterupvejen, vil

Læs mere

NATURKLAGENÆVNET. 12. december 2003 J.nr.: 03-131/700-0012 03-33/700-0064 SKR

NATURKLAGENÆVNET. 12. december 2003 J.nr.: 03-131/700-0012 03-33/700-0064 SKR NATURKLAGENÆVNET Frederiksborggade 15, 1360 København K Tlf.: 3395 5700 Fax: 3395 5769 X.400: S=nkn; P=sdn; A=dk400; C=dk E-mail: nkn@nkn.dk 12. december 2003 J.nr.: 03-131/700-0012 03-33/700-0064 SKR

Læs mere

Udvikling af boligområde i Stjær

Udvikling af boligområde i Stjær Til Byrådet og Miljø- og Planudvalget i Skanderborg Kommune Høringssvar til lokalplan nr. 1120 - Boligområde ved Stjærvej i Stjær Hermed følger Grundejerforeningen Granatvængets høringssvar til nævnte

Læs mere

Hasseris Grundejerforening vurderer, at byggeriet er lokalplanpligtigt.

Hasseris Grundejerforening vurderer, at byggeriet er lokalplanpligtigt. 1. Indsigelse Fra: jan ipland Til: Karin Led Søndergaard Cc: HG Bestyrelse Emne: Re: naboorientering - Bygaden 28 Dato: 3. april 2017 08:53:02 Hej Karin Hasseris Grundejerforening vurderer, at byggeriet

Læs mere

Hermed fremsendes høringssvar til forslag til lokalplan 172 for boliger på Lundebjerggårdsvej.

Hermed fremsendes høringssvar til forslag til lokalplan 172 for boliger på Lundebjerggårdsvej. Fra: Til: By, Erhverv og Miljø - Byplan (byplan) Cc: Claus S. Hansen; Tarra Jane Rugård Butler (tarb) Emne: Høringssvar til forslag til lokalplan 172 for boliger på Lundebjergårdsvej Dato: 17. oktober

Læs mere

Til: Sagsnr P Falkonergårdsvej 2. Hermed fremsendes svar på nabohøring fra naboerne på Falkonergårdsvej 4.

Til: Sagsnr P Falkonergårdsvej 2. Hermed fremsendes svar på nabohøring fra naboerne på Falkonergårdsvej 4. Fra: 1-3 - Kirsten Fink bpm@frederiksberg.dk og Ole Terney følgebrev [bpm@frederiksberg.dk] Til: Tarra Butler [tabu03@frederiksberg.dk] Sendt dato: 15-12-2015 10:55 Modtaget Dato: 15-12-2015 10:55 Vedrørende:

Læs mere

Hedensted Kommune Niels Espes Vej Hedensted. Lindved, den 10. juni Ændringsforslag til lokalplan 1117.

Hedensted Kommune Niels Espes Vej Hedensted. Lindved, den 10. juni Ændringsforslag til lokalplan 1117. Hedensted Kommune Niels Espes Vej 8 8722 Hedensted Lindved, den 10. juni 2018. Ændringsforslag til lokalplan 1117. Efter vi har modtaget høringsbrev med forslag om udvidelse af Thyras Vænge i Lindved,

Læs mere

Vivi Maagaard Fra: Helle Bay Sendt: 15. september 2015 07:48 Til: Vivi Maagaard Emne: VS: Indsigelser mv. til forslag til lokalplan nr. 1091 - Vessøvejs forlængelse SUPPLERENDE HØRING Vedhæftede filer:

Læs mere

A. Henvendelse fra Metroselskabet Metroselskabet har ingen bemærkninger til det fremsendte materiale.

A. Henvendelse fra Metroselskabet Metroselskabet har ingen bemærkninger til det fremsendte materiale. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Bilag 4. Forvaltningens bemærkninger til høringssvar I forbindelse med byggeansøgning om indretning af 21 boliger på Rådmandsgade 53A, 2200 København N,

Læs mere