Årsmøde marts Formandens beretning fra lokalafdeling Tårnby 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Årsmøde marts 2015. Formandens beretning fra lokalafdeling Tårnby 2014"

Transkript

1 Årsmøde marts 2015 Formandens beretning fra lokalafdeling Tårnby 2014 Ældre sagen har på landsplan i år passeret medlemmer og frivillige, især det sidste er jo det som skal bære organisationens aktiviteter i gennem. Den størrelse giver også en hvis forpligtelse og indflydelse, vi prøver at værdsætte princippet "ingen argumentation uden dokumentation", det giver en større seriøsitet i forhandlinger. Ældre Sagen kæmper for et samfund, hvor alle kan leve et godt og langt liv. Hvor personer er vigtigere end alder. Hvor alle har mulighed for at leve og udfolde sig på egne betingelser. Hvor der er støtte og omsorg til dem, der har behov. Ældre Sagen har været indover en del politiske forhandlinger i 2014, hjemmehjælps kommissionen, nationalhandlingsplan for den ældre medicinske patient, ældre milliarderne, tilbagetræknings reform, digitalisering, m.m. I 2015 vil der især være fokus på emner som, fremtidens hjemmehjælp (hverdagsrehabilitering - selvhjælp), næste bølge af digitalisering, Ældre milliarden, folketingsvalg og ensomhed. Tårnby lokalafdeling: Som lokal afdeling har det været et meget aktiv år, vores medlemstal er steget med ca. 700 medlemmer til ca. 6000, ligesom vi er over 100 frivillige. Vi har fået flere aktiviteter og ikke mindst flere aktive medlemmer, mere om det under indlæg fra aktivlederen. Alderen på vores medlemmer ligger helt naturligt for hovedparten mellem 60 og 80 år, yngste er dog kun 20 år og ældste er 101 år. Årets forening i Tårnby Til vores store og positive overraskelse blev vores forening, på grund af vores mange og særdeles aktive frivillige, udnævnt til årets forening i Tårnby. udnævnelsen skete på rådhuset under festlige omstændigheder, senere var alle ca. 100 aktive inviteret til Kastrupgård Samling til rundvisning kaffe og kage. Marts 14 afsluttede vi en mindre tvist med Codan om dobbelt forsikring, med hjælp fra Nørregade fik vi kr tilbage. Vi modtog også kr til IT udstyr fra søgepuljen til uddannelse af vores medlemmer, vi har senere søgt og fået flere midler fra samme pulje til samme formål, vi har i dag udstyr så vi kan tilbyde kurser indenfor PC, IPad, Tablet, mere under IT lederens indlæg.

2 Økonomien er i dag indrettet på en måde, at vi fra hovedafdelingen i Nørregade får et beløb svarende til vores medlemsantal, dem skal vi klare os med, men der udover er der mulighed for at søge puljepenge til specifikke aktiviteter. Der har vi søgt og fået mindre beløb til: Pilates, mad hold, Krolf, synlighed, IT. Vi har også fået et godt samarbejde med kommunen, i det vi bl.a. er med i et udvalg som skal se på sundhed frem til år 2020, vi samarbejder også med den nyansatte "Naomi Gurfinkiel Frivillighedskoordinator" om frivillig arbejde sammen med kommunen, vi er startet op med spisevenner og så må vi se hvad det kan udvikle sig til. Det skal ikke være nogle hemmelighed at vi har vores opfattelse af frivillige, frivillige ledes af frivillige og det holder vi fast i. Nogle få ord om synlighed, vi har for de pulje midler vi har fået til det, sendt breve ud til alle nye medlemmer de sidste måneder, hvor vi skriver lidt om vores lokalforening og hvad vi kan tilbyde. Vores mådelige indlæg i Tårnby Bladet har, vores presseansvarlige Søren Havemann fået godt gang i, ligesom "Det Sker" fortæller om vores aktiviteter. Vi har også haft et antal indlæg - artikler og pressemeddelelser i lokal bladene. Vores hjemmeside og vores Facebook profil er stedet hvor vi lægger billeder og referater fra vores arrangementer og møder og alt der kan have interesse for medlemmerne. Arrangementer. januar...besøg hos Kopenhagen Fur januar...foredrag om at undgå tricktyverier marts...danske Bank fortalte om nedsparingslån, friværdilån marts...besøg af tryllekunstner Sonny Careras, der viste os hvor nemme, vi er at stjæle fra. april og oktober...stylebox by Matas, undervisning i makeupvalg af en stylist. september...foredrag om optimal ernæring v/ SundhedsCrew. Flere tilmeldte sig et forløb med støtte. En har tabt sig 14 kg... oktober...rundvisning på Søfartsmuseet i Helsingør og besøg hos Naverne. december...rundvisning i Frimurerlogen på Blegdamsvej. januar besøg hos Nordisk Film i Valby februar besøg Amager Bryghus Søndags Cafeen med fastelavnsfest, hvor vi slår "katten af sækken", påskefrokost og festlig afslutning på året - søndagen mellem jul og nytår - med champagne og kransekage. Nogle søndage har været med levende musik af Lise, Alfred og Vagn. Vi har altid et lotteri, der finansiere "en lille en" til kaffen. Årets julefest, 140 glade mennesker, sang, musik og hvor sponsorerne står i kø for at levere til lotteriet.

3 Sammen med Amager Fotoklub har vi holdt to workshop, som har været godt besøgt. Her lærte vi lidt om hvad man kan med et fotografiapparat og der var meget nyt at stifte bekendtskab med. Der er en åbenlys interesse for det område. Rejser. Der har været en 5 dags tur til Polen Der har været juletur til Tyskland. Der er ved at blive arrangeret en tur til Prag 31. maj til 5. juni, tilmeldingen er åben endnu. En tur til Stralsund Tyskland er ved at blive undersøgt, ligesom en juletur er ved at blive undersøgt. Ældre og Sundhedspolitiske. Efter kommunalvalget har der været, ligesom et vakuum, der er ikke sket det store fra den side, vi havde ellers visse forhåbninger med en ny udvalgsformand (dame). Vi har prøvet at følge op på hvordan og hvilken effekt ældre millionerne har givet, ligesom vi gerne vil vide hvad de millioner man modtager i 2015 skal bruges til men, det er lidt tungt at få oplysninger fra den side. Mange af ældre millionerne er budgetteret til at bruges på flere årige projekter, men ikke alle. Sundhed frem til 2020, et udvalg hvor vi deltager i det der handler om ældre, det skal munde ud i en sundhedsplan i år, men udvalget forsætter. Vores kvartalsmæssige møde med Seniorrådet forsætter, her udveksler vi erfaring som vi hver især kan bruge i vores daglige arbejde vil være et år hvor vi vil være opmærksomme på især: hjemmehjælpskommissionen anbefalinger, nationalhandlingsplan for den ældre medicinske patient, ældre milliarderne, digitalisering, o.l. Et folketingsvalg vil der jo også komme, så det er da muligt at vi kalder sammen til et "valgmøde" og håber at i vil møder op i stor stil. Der vil også Nationalt blive sat fokus på "ensomhed", så her vil vi også komme med initiativer. Socialhumanitær. I besøgstjenesten er der pt. 22 aktive besøgsvenner, med hver Deres vært, der har også været et par værter der er afgået ved døden, men det er jo hvad der sker i den tjeneste. Til orientering er der et lille problem med værter der ryger, hvor det er problematisk at få besøgsvenner til dem.

4 Vi har også på vores plejehjem flere der får besøg, og taknemmeligheden er stor. Jytte Larsen står for aktiviteter på plejehjemmene, på alle kommunens plejehjem har vi aktiviteter, vi går ture med beboerne, der synges med dem, der pyntes juletræ, vi følger dem til gudstjenester, der forgår lidt af hver i samarbejde med personalet. Vi skal dog hele tiden være opmærksom på at vi er frivillige og ikke en del af personalet. Vores nye tiltag er spisevenner/værter som i samarbejde med vores frivillighedskoordinator Naomi Gurfinkiel i Tårnby kommune, det kører godt med dem der er i det. Aktiviteter ÅRETS FORENING 2014 Vi har i dag over 100 frivillige blandt vore ca medlemmer her i kommunen, så lyt lige her: 2014 blev året, hvor ÆS havde 2 hold læse venner på Pilegårdsskolen med stor succes, så vi er nu i fuld gang igen med planlægning af nye hold her i Pilatesholdene er udvidet til 3 hold - alle i Vandtårnet, Løjtegårdsvej, og i samme lokaler har vi nu også to hold med Kreativ Motion. Vores Madlavningshold for mænd er også blevet til 2 hold, således at ca. 20 glade herrer nu forsøger sig i køkkenet. Krolf. Ja, hvad er nu det for noget? var der vist mange, der spurgte sig selv om i foråret, da ÆS indbød til et Åbent Hus arrangement på kommunens nylig anlagte bane ved Travbanehallen, bag Plejehjemmet på Løjtegårdsvej. Og sikken en succes. Vi har i perioden fra april til oktober hold hver mandag, tirsdag, onsdag og torsdag, og så har vi fra kommunens initiativfond modtaget udstyr til spillet svarende til kr Vores plejehjemsbesøg er blevet en helt uovertruffen succes. Der møder ca. 10 frivillige op på plejehjemmene: Ugandavej, Irlandsvej, Pyrus Alle og Tagenshus og sidder så og synger og får kaffe med beboerne omkring et par timer her i vinterhalvåret. I sommerperioden skubber vi en tur med beboerne i deres kørestole rundt i kvarterne, så alle kommer glade og trætte hjem igen. På Ugandavej skubber vi også en tur til Salmesang i Skelgårdskirken to tre gange om året. Vores Søndags Café har vokseværk, men hvor er det dog dejligt, at så mange gæster har lyst til en lille kop kaffe og et stk. kage sammen med os den sidste søndag i hver måned. Tirsdag klubben er flyttet fra skøjtehallen til postkassen, men stadig det samme tema, sang - musik - medbragt mad og noget kortspil.

5 Når jeg nu ikke har nævnt bowling, badminton, svømning, tirsdagsklubben, 2 gange bridge, petanque, kreativ motion, pilates, mad for mænd, roning, cykelture og vandreture er det jo ikke fordi disse arrangementer ikke findes, men de kører bare så godt, som de altid har gjort, så nu kniber det at få armene ned. Hvile på laurbærrene, nej da, allerede her i løbet af ingen tid, barsler vi med Squaredance og Oplæsningsvenner for blot at nævne nogle få nye tiltag. IT. Årsberetning for Ældresagen, Tårnby 2014 It-området Fakta: Der er i 2014 afviklet 4 PC-kurser - kursusforløb af 4 gange 2 timer, med tilsammen over 50 personer. Herudover er der afviklet 6 kurser i Ipad ligeledes 4 X 2 timer, med 40 kursister i alt, og endelig 1 kursus i Tablet med 5 deltagere. Endelig er der i efteråret åbnet for PC-cafeen om tirsdagen mellem kl. 14 og 16. Der er startet lidt langsomt med hver anden uge i foråret, og efter sommeren er der bemanding på hver tirsdag. It-afdelingen har rådet over 7 frivillige til at afvikle kurserne, og perioder med 8 og 9 frivillige. Prosa: Vores it-undervisning har nu været i gang i 2 ½ år. Vi startede op i efteråret 2012, og er fortsat i 2013 og Ud over vores PC- kurser, som havde Digital post som det væsentligste, har vi udvidet kursustilbuddet i 2014 med Ipad kurser, Tablet kursus og PC- cafe. Foråret og starten på efteråret var præget af stor interesse for vores PC- kurser, men efter den 1. november er der sket et markant fald i henvendelserne om kurser. Det var jo fra den 1. november 2014 at alle borgere over 15 år i Danmark skulle have Digital postkasse, men mange fandt ud af, at man kunne få dispensation for kravet, og så faldt vores tilmeldinger. Til gengæld har der været en stigende interesse for vores Ipad-kurser, og vi har i 2014 afviklet 6 hold med i alt 40 deltagere. To af årsagerne til den stigende interesse, er dels den mindre anskaffelsesudgift til en Ipad i forhold til en PC er, og dels det, at man endelig i sommeren 2014 fik ændret programmet "Java", så man med sin Ipad og sin NemId nu kunne gå på bl.a. BorgerDK og dermed se sin Digital Postkasse. Udover Ipad- kurserne har vi i november afviklet et Tablet kursus med 5 deltagere. Det virker som om, at det er Ipad som er mest benyttet af os unge mennesker, som er blevet voksne. Vi har måske fået den af barnebarnet! Vores nyoprettede PC- cafe om tirsdagen, er startet langsomt med, at vi havde åbent hver anden tirsdag i foråret. Efter sommerferien har vi forsøgt at holde åbent hver tirsdag mellem kl. 14 og 15. Fremmødet og brugen af PC- cafeen har været noget sparsomt, men er kommet i gang, og vi ser en stigning i henvendelserne. I Cafeen kan man komme, uden tidsbestilling, og få hjælp til det problem man måtte have med

6 sin PC. Vi har som udgangspunkt to mand i Postkassen hver tirsdag mellem kl. 14 og 16. Vi har igen i 2014 haft mellem 7 og 9 dygtige frivillige it-undervisere, som i kraft at deres antal og viden, har haft mulighed for at hjælpe den enkelte, uanset på hvilke itniveau man var. Vores instruktører er meget engageret, og jeg vil gerne udtrykke min tak til dem, for deres store arbejde. Vi har fortsat et tæt og frugtbart samarbejde med Tårnby Bibliotek, hvor vi bl.a. har gjort brug af deres medarbejder Louise, som igen har deltaget i nogle af vores kurser og her fortalt om NemID, som Biblioteket kan udstede. De som har deltaget i vores kurser, beskriver dem fortsat som hyggelige og hvor der er tid til den enkelte, så man altid for noget ud af forløbet, uanset hvad man kunne i forvejen. Fremtiden: I 2015 vil vi fortsat se, om der er kunder til vores PC- kurser. Vi har ændret indholdet fra at have fokus på Digital Post, til at undervise i Windows 8, sikkerhed, nethandel og opdateringer af programmer. Vi fortsætter og styrker Ipad kurserne og Tablet kurserne, og vil evaluere vores PCcafe her i foråret. Vi har talt om synlighed af vores mange tilbud, og haft møder med Tårnby Bibliotek, Hjemmesygeplejerskerne og repræsentanter fra Tårnby Huse. Tanken er, at gøre hinanden klogere på, hvad vi hver for sig laver, og så bruge hinanden til det vi hver kan, og dermed også markedsføre hinanden. Vi går ind i 2015 med stor It-iver, og glæder os til at berige alle der måtte ønske det med mere it- viden, og vi vil forsøge at tilpasse vores tilbud til det som efterspørges hos vores medlemmer. Rune J. Fremtiden. Ældre Sagen i Tårnby er i en god udvikling både hvad omhandler aktiviteter og medlems fremgang, det vil vi forsøge at forsætte med. Det er som sådan ikke målsætning bare at blive større, målsætningen er at udvikle foreningen så medlemmerne oplever at det er et sted som tager deres udfordringer og ønsker alvorlige. Vi vil forsøge at sætte nye aktiviteter i gang, squaredance - strikkeklub - læse ven på plejehjem, gå turvenner, ligesom PC undervisning udvikles. Vi vil også gerne starte noget fotoklub og måske noget billard. For nogle af aktiviteterne vil vi formodentlig i fremtiden opkræve en beskeden betaling, disse penge kan føres tilbage til aktiviteten så de kan bruges i henhold til vores regelsæt. Betaling ved deltagelse i aktiviteter.

7 Vi har fået pålagt at alle betalinger i forbindelse med deltagelse i vores aktiviteter skal gå ind over ældre sagen Tårnbys lokale regnskab. Vi har også besluttet i bestyrelsen at ansøgninger om tilskud til aktivafdelingerne, skal søges igennem bestyrelsen. Vi kan give tilskud til aktiviteter, udstyr og i kulturelle sammenhænge. Der gives ikke tilskud til sommer - vinter - julefester - rejser ol., her må der være bruger betaling. Hvis vi i lokal foreningen annoncerer med at det er gratis at deltage, må der ikke opkræves nogle form for betaling. Afdelinger kan via bestyrelsen søge om at der bliver opkrævet betaling if. med aktiviteten, ligesom bestyrelsen kan beslutte at en aktivitet skal koste noget. Disse midler vil indgå i vores regnskab, men vil fremstå så afdelingen hele tiden kan få oplyst hvor mange penge der står på "deres" konto og de vil som udgangs punkt kunne bruges af afdelingen. Vi vil også være at træffe på "spræl i havnen" til sommer. Men forudsætningen for at starte nye aktiviteter er stadig at der er en leder (tovholder) til aktiviteten. Inden for det Ældre / sundheds politiske område er det den nye hjemmehjælps - kommission og dens anbefalinger vi skal være opmærksomme på. Udmøntning af ældre millionerne, hvordan de benyttes har også vores opmærksomhed. Folketingsvalget kan også have en hvis indflydelse på vores opmærksomhed, er der interesse for et valgmøde?

Aktiviteter 1 Halvår 2016

Aktiviteter 1 Halvår 2016 Aktiviteter 1 Halvår 2016 Kastaniegården Svinget 7, Frejlev 9200 Aalborg SV Tlf: 9834 3295 Åbningstider mandag torsdag 9-16 Fredag 9 12.30 Ugeplan for Kastanjegården. Mandag. Kl. 09.30 Stavgang Kl. 10.00

Læs mere

Lær IT. Efterår 2014

Lær IT. Efterår 2014 Lær IT Efterår 2014 GRATIS KURSER -dog er tilmelding nødvendig Velkommen til efterårets Lær Mere Om IT kurser Denne sæson har vi valgt at fokusere på, hvordan man får oprettet en Digital postkasse samtidig

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Kurser efterår 2015. - Alt optaget! IT-kurser på bibliotekerne efteråret 2015:

Kurser efterår 2015. - Alt optaget! IT-kurser på bibliotekerne efteråret 2015: IT-kurser på bibliotekerne efteråret 2015: Galten Bibliotek Brug din iphone / ipad til Bibliotekets online tjenester Mandag d. 26. oktober kl. 11.00-12.30 Hørning Bibliotek Android tablet / smartphone

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1 FALKEPOSTEN Januar 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Hvilke forhold har betydning for, om du deltager i aktiviteter for ældre? Andet:

Hvilke forhold har betydning for, om du deltager i aktiviteter for ældre? Andet: Hvilke forhold har betydning for, om du deltager i aktiviteter for ældre? Andet: Jeg bor 8 km herfra er stadig selvstændig At vi kan komme frem Senior dans Dårlig gang, svimmelhed Underviser i it Spiller

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Foreningens historie Søllerød Senior Sport er en fremragende forening, når vi selv skal sige det. Vi har eksisteret i 13 år, og kommunen har levet op til sin

Læs mere

Skanderborg Kommunes Biblioteker. Kurser efterår 2014 4102/08

Skanderborg Kommunes Biblioteker. Kurser efterår 2014 4102/08 Kurser efterår 2014 4102/08 Kom i gang med din ipad eller iphone - for begyndere Galten Bibliotek tirsdag d. 23.9. kl. 10.00-12.00 Hørning Bibliotek mandag d. 27.10. kl. 10.00-12.00 Ry Bibliotek onsdag

Læs mere

Lær IT. Forår 2016 GRATIS KURSER. -dog er tilmelding nødvendig

Lær IT. Forår 2016 GRATIS KURSER. -dog er tilmelding nødvendig Lær IT Forår 2016 GRATIS KURSER -dog er tilmelding nødvendig Velkommen til forårets Lær Mere Om IT kurser Vi tilbyder gratis IT kurser for alle, både for begyndere og øvede. Du kan tilmelde dig ét eller

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Bølle er meget interesseret i at studere Violhusets fisk Holbergcentrets månedsnyt for marts 2015 Kære beboere, pårørende og personale Velkommen til marts måned. Når

Læs mere

Lær IT GRATIS Forår 2015 KURSER -dog er tilmelding nødvendig

Lær IT GRATIS Forår 2015 KURSER -dog er tilmelding nødvendig Lær IT Forår 2015 GRATIS KURSER -dog er tilmelding nødvendig Velkommen til forårets Lær Mere Om IT kurser Vi tilbyder gratis IT kurser for alle både for nybegyndere og for dem der trænger til at få opgraderet

Læs mere

Hedensted Kommune ANSØGNINGSSKEMA TIL 18-PULJEN. Solveig Petersen. Rousthøjs Alle 32, 7130 Juelsminde. Solveig.rousthoej@gmail.com

Hedensted Kommune ANSØGNINGSSKEMA TIL 18-PULJEN. Solveig Petersen. Rousthøjs Alle 32, 7130 Juelsminde. Solveig.rousthoej@gmail.com I? HEDENSTED INDGÅET 26 OKT, 2015 Hedensted Kommune ANSØGNINGSSKEMA TIL 18-PULJEN Navn på forening / organisation: Kontaktperson: Adresse: Onsdagscafeen, en cafe for personer med demenssygdom, deres pårørende

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

IT-kurser. Forår 2015

IT-kurser. Forår 2015 IT-kurser Forår 2015 Sådan tilmelder du dig På bibliotekets hjemmeside kan du tilmelde dig et eller flere af vores kurser. Det er nemt og bekvemt, og du kan gøre det, lige når det passer dig. Har du bestilt

Læs mere

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2015

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2015 www.taarnbybib.dk DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2015 TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKER VELKOMMEN TIL TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKERS KURSER Vil du gerne blive bedre til at bruge en computer, lære at bruge din digitale

Læs mere

Nemt på Nettet IT-kursuskatalog EFTERÅR 2015 NEMT PÅ NETTET

Nemt på Nettet IT-kursuskatalog EFTERÅR 2015 NEMT PÅ NETTET Nemt på Nettet IT-kursuskatalog EFTERÅR 2015 NEMT PÅ NETTET 1 Nemt på Nettet Holbæk Kommunes projekt Nemt på Nettet er et tilbud om hjælp til at bruge de digitale løsninger. I denne sæson tilbyder vi udover

Læs mere

MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011

MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011 MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011 ÅBNINGSTIDER I KLUBBEN: MANDAG 15.30-20.30 TORSDAG 15.30-20.30 FREDAGE I LIGE UGER 16.00-20.30 ENKELTE SØN OG HELLIGDAGE CAFÉ REGNBUEN, KONGENSGADE 43 A 3550 SLANGERUP

Læs mere

Kære medlemmer! Efter sommerferien fortsætter vi med it-cafe mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12, fra mandag den 20. august.

Kære medlemmer! Efter sommerferien fortsætter vi med it-cafe mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12, fra mandag den 20. august. Solrød Computer & Fotoklub Kære medlemmer! Der har været stor aktivitet i forårsperioden med mange gæster i it-cafeen mandag, onsdag og torsdag i hver uge. Fotogrupperne har mandag, tirsdag og fredag både

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

BERETNING FOR ÆLDRESAGEN I EBELTOFT DEN 16. MARTS 2015

BERETNING FOR ÆLDRESAGEN I EBELTOFT DEN 16. MARTS 2015 1 BERETNING FOR ÆLDRESAGEN I EBELTOFT Velkommen til vores Årsmøde i år. DEN 16. MARTS 2015 Det er dejligt at se, så mange der kommer år for år, det giver energi til bestyrelsen til at fortsætte med opgaverne.

Læs mere

Kulturhuset Pulsen Efterår 2018

Kulturhuset Pulsen Efterår 2018 Kulturhuset Pulsen Efterår 2018 Inde i bladet: Se hvad der foregår i dit kulturhus i september, oktober og november. COPENHAGEN PRIDE 2018 KULTURHUSET PULSEN LØRDAG D.18. AUGUST Hold øje med Pulsens paradevogn,

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

IT undervisning Kursusprogram for forår 2019

IT undervisning Kursusprogram for forår 2019 IT undervisning Kursusprogram for forår 2019 TILMELDING Skal ske ved telefonisk henvendelse til den enkelte underviser (efter 2. jan 2019.) Betaling via Nem Tilmeld. (Se vejledning i bladet) eller Betaling

Læs mere

FALKEPOSTEN. december

FALKEPOSTEN. december FALKEPOSTEN december 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2016

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2016 www.taarnbybib.dk DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2016 TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKER VELKOMMEN TIL TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKERS KURSER 2 Vil du gerne lære om det nye Windows styresystem, se hvad en 3D-printer

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Årsberetningen 2012. Årsmødet forestiller vi os vil tage ca. en time. Dog alt efter debattens omfang.

Årsberetningen 2012. Årsmødet forestiller vi os vil tage ca. en time. Dog alt efter debattens omfang. Årsmøde 2012 for Ældre Sagen Maribo-Holeby-Rødby. Aftenens program: Hjertelig velkommen til Ældre Sagens årsmøde 2012. Det glæder bestyrelsen at se, at så mange møder op. Årsmødet forestiller vi os vil

Læs mere

Nemt på Nettet IT-kursuskatalog EFTERÅR 2015 NEMT PÅ NETTET

Nemt på Nettet IT-kursuskatalog EFTERÅR 2015 NEMT PÅ NETTET Nemt på Nettet IT-kursuskatalog EFTERÅR 2015 NEMT PÅ NETTET 1 Nemt på Nettet Borgernes kommunikation med det offentlige bliver i stadig højere grad digital. Holbæk Kommunes projekt Nemt på Nettet er et

Læs mere

FALKEPOSTEN. December

FALKEPOSTEN. December FALKEPOSTEN December 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

AktivCenter Møllevang

AktivCenter Møllevang Der spilles om klubmesterskabet i hele september måned Den 26. oktober er der krolfafslutning på Møllevang, med fejring af klubmesteren samt nr. 2 og 3 Vi er en forening af ca. 35 60+ere i Store Merløse.

Læs mere

Ældre Sagens frivillige indsats. til gensidig glæde

Ældre Sagens frivillige indsats. til gensidig glæde Ældre Sagens frivillige indsats til gensidig glæde Nærvær, tryghed og netværk Ældre Sagens mere end 10.500 frivillige gør dagligt en kæmpe indsats for at skabe indhold og livskvalitet i andre menneskers

Læs mere

Rønnebærhus Aktivitetscenter

Rønnebærhus Aktivitetscenter Rønnebærhus Aktivitetscenter Formandens beretning for 2016 *** BRUGERRÅDSVALGET 2017 Siden sidste brugerrådsvalg 11. marts 2016 har rådet afholdt 6 møder. Fremover vil formandens beretning dække et kalenderår,

Læs mere

Internetkurser Bibliotekerne i Varde Kommune Forår 2013

Internetkurser Bibliotekerne i Varde Kommune Forår 2013 Internetkurser Bibliotekerne i Varde Kommune Forår 2013 www.vardebib.dk Rådhustræde 2 Tlf.: 7694 6917 Va Internetkurser forår 2013 Velkommen til en ny undervisningssæson på bibliotekerne i Varde Kommune.

Læs mere

Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling

Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling Side 1 af 5 Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling Bestyrelsens beretning om 2015 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 15. marts 2016 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder:

Læs mere

Nordjydsk Klatreklub Voerbjergvej 35 9400 Nørresundby. Referatet sendt direkte pr mail til den nye bestyrelse og lagt på hjemmesiden den 21.03.

Nordjydsk Klatreklub Voerbjergvej 35 9400 Nørresundby. Referatet sendt direkte pr mail til den nye bestyrelse og lagt på hjemmesiden den 21.03. Referatet sendt direkte pr mail til den nye bestyrelse og lagt på hjemmesiden den 21.03.07! " # $ % # & '#() '* +, -. ') / # ) &! +! 0 1 *) 23 & 2 /& 2 /1)++ - 3 + 22 + " 4+! 5 (+ *)4 + +++ 2 2/! 6. ')

Læs mere

KLC-bladet Januar 2018

KLC-bladet Januar 2018 KLC-bladet Januar 2018 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk 2 Bruger- og pårørende rådet på KLC 2017/2018

Læs mere

IT KURSER FOR ÆLDRE 1

IT KURSER FOR ÆLDRE 1 IT KURSER FOR ÆLDRE 1 Har du lyst til at lære mere om IT? Her finder du nogle af de tilbud og kurser Biblioteket og frivillige i Ikast-Brande Kommune står for. Nogle af kurserne er for nybegyndere og andre

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god sommer. Nyhedsbrev

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god sommer. Nyhedsbrev Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god sommer Nyhedsbrev Juli 2017 Aktivitetskalender 3. kvartal 2017 Torsdagscafé hver torsdag fra kl. 14.00 til 16.00 Torsdagscafeen

Læs mere

Hilsen fra forstanderen

Hilsen fra forstanderen Hilsen fra forstanderen Kære alle. Hermed endnu en udgave af Rynkenyt. Tak for jeres opbakning til vores arrangementer jeg oplevede en meget hyggelig Nytårskur og fastelavnsfest. Det er dejligt at både

Læs mere

Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken

Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken Strandgård side 1 Forældrekaffe Fredag den 14. november kl. 14.00-16.00 vil vi gerne invitere vi Jer forældre på en

Læs mere

Hovergården Februar 2019

Hovergården Februar 2019 Hovergården Februar 2019 Erindringsdans Det vil være onsdage i februar og marts. Med opstart Onsdag d. 6 februar kl. 11.00. Efter dans tilbydes der fælles spisning i Café Oasen, hvor prisen vil være 45

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

April Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: Cafe Olga: Tlf

April Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: Cafe Olga: Tlf April 2019 Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: Tlf. 76 81 78 30 Dagcenteret: Tlf. 23 32 05 52-21 48 75 14 Mail: Betina Gregersen: bekgr@vejle.dk Mail: Karin Liltorp: kalil@vejle.dk

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

BAUNEPOSTEN. April & maj

BAUNEPOSTEN. April & maj BAUNEPOSTEN April & maj 2015 Redaktionen Henriette Tranberg..40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

Aktiviteter og arrangementer

Aktiviteter og arrangementer Det er forår og derfor tid til et nyt nyhedsbrev. Nyhedsbrevet vil udkomme hver 2. måned og vil informere beboerne om nyheder fra Titanparken, nyt fra Den Sociale Vicevært, Informationer fra Ejendomskontoret,

Læs mere

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 Meld dig ind i den lukkede Facebook-gruppe Scleroseforeningen Nordvestsjælland - og del DINE idéer til kommende arrangementer! Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 ----------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Digital læring - Kurser efterår 2015

Digital læring - Kurser efterår 2015 www.taarnbybib.dk Digital læring - Kurser efterår 2015 Tårnby Kommunebiblioteker Velkommen til Tårnby Kommunebibliotekers kurser Vil du gerne lære om det nye Windows styresystem, se hvad en 3D-printer

Læs mere

Aggerhusavisen. Januar Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Januar Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Januar 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Flagspætten på foderbrættet er dyr i drift. Sådan en fedtkugle holder ikke længe. Men flot er den. Vi laver et fugletema i gennem

Læs mere

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter:

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter: Referat fra hovedbestyrelsesmødet den 10. november 2016 Tune, den 14. november 2016/ir Side 1 af 4 Til stede: Formand: Kasserer: Sven Edelmann Dorthe Toftebjerg Næstformand og Fodbold: Pauli Christensen

Læs mere

Internetkurser. Varde Bibliotek. Efterår 2014. Varde Bibliotek. Rådhusstræde 2 6800 Varde www.vardebib.dk

Internetkurser. Varde Bibliotek. Efterår 2014. Varde Bibliotek. Rådhusstræde 2 6800 Varde www.vardebib.dk Internetkurser Efterår 2014 Rådhusstræde 2 6800 Varde www.vardebib.dk Internetkurser efterår 2014 Velkommen til en ny undervisningssæson på. Vi har fået nye muligheder for at holde internetkurser, så vi

Læs mere

HUS-AVISEN T R Æ N I N G O G. A K T I V I T E T A - H U S E T HOVEDGADEN 69 F, 8410 RØNDE, TLF.: 87 53 55 39 E-mail adr.: ulkj@syddjurs.dk.

HUS-AVISEN T R Æ N I N G O G. A K T I V I T E T A - H U S E T HOVEDGADEN 69 F, 8410 RØNDE, TLF.: 87 53 55 39 E-mail adr.: ulkj@syddjurs.dk. HUS-AVISEN 2015 T R Æ N I N G O G A K T I V I T E T A - H U S E T HOVEDGADEN 69 F, 8410 RØNDE, TLF.: 87 53 55 39 E-mail adr.: ulkj@syddjurs.dk Uge 18 maj Fredag d. 1. Uge 19 Mandag d.4. -16.00 Tirsdag

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

MØDEDELTAGERE Formand: Lise Lotte Due Næstformand: Hanne Vedersø Rigmor Nielsen Vibeke Davids Hansen Erik Nielsen

MØDEDELTAGERE Formand: Lise Lotte Due Næstformand: Hanne Vedersø Rigmor Nielsen Vibeke Davids Hansen Erik Nielsen Ældrerådet Mandag den 12.01.2015 kl. 09:15 12:30 i lokale F2 på Rådhuset MØDEDELTAGERE Formand: Lise Lotte Due Næstformand: Hanne Vedersø Rigmor Nielsen Vibeke Davids Hansen Erik Nielsen Christian Heiberg

Læs mere

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2017

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2017 www.taarnbybib.dk WINDOWS 100 NETHANDEL E-BOKS COMPUTERSPROG GMAIL SLÆGTSHISTORIE DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2017 TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKER VELKOMMEN TIL TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKERS KURSER Vi tilbyder

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

N Y H E D S B R E V. fra Frivilligcenter Middelfart

N Y H E D S B R E V. fra Frivilligcenter Middelfart April 2019 N Y H E D S B R E V fra Frivilligcenter Middelfart Første kvartal 2019 afrundes så småt og vi kan se tilbage på 3 begivenhedsrige måneder, hvor vi både har afholdt Åbent hus og Fotoudstilling,

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

IT-kurser på bibliotekerne foråret 2016

IT-kurser på bibliotekerne foråret 2016 IT-kurser på bibliotekerne foråret 2016 Galten Bibliotek ipad / iphone for begyndere Torsdag d. 3. marts kl. 10.00 12.00 Android tablet /smartphone for begyndere Torsdag d. 17. marts kl. 10.00 12.00 Hørning

Læs mere

Lær IT på biblioteket

Lær IT på biblioteket Lær IT på biblioteket Program for forår 2014 Kik ind i bibliotekets IT-værksted på eller på. Her kan du få hjælp til at komme videre. Og du kan møde andre begyndere. Filmstriben- hvad er det? Hvordan bruger

Læs mere

Møde 26. november 2015 kl. 16:00 i Mødelokale 4, Rådhuset

Møde 26. november 2015 kl. 16:00 i Mødelokale 4, Rådhuset Frivillighedsudvalg Referat Møde 26. november 2015 kl. 16:00 i Mødelokale 4, Rådhuset Pkt. Tekst Side 49 Budget/regnskab 1 50 Fastsættelse af møder i 2016. 1 51 Lukket punkt: Cafe Kilen 1 52 Lukket punkt:

Læs mere

Leder. Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen.

Leder. Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen. Leder Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen. Den kommende tid er hverdagene på Egely præget af, at det er feriesæson. Det

Læs mere

Lær IT. Efterår 2015

Lær IT. Efterår 2015 Lær IT Efterår 2015 IS G RAT ER endig K U RStilmelding nødv r -dog e Velkommen til efterårets Lær Mere Om IT kurser Vi tilbyder gratis IT kurser for alle, både for nybegyndere og dem der trænger til at

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Fjends Karup. Program. Januar marts Få mere information om Ældre Sagen se: (distrikt 2 Viborg/Fjends)

Fjends Karup. Program. Januar marts Få mere information om Ældre Sagen se:  (distrikt 2 Viborg/Fjends) Fjends Karup Program Januar marts 2018 Få mere information om Ældre Sagen se: www.aeldresagen.dk (distrikt 2 Viborg/Fjends) Se også: www.fjendsnet.dk (foreninger Ældresagen) Har du lyst til at modtage

Læs mere

AKTIVITETER PÅ KLINTHOLM HAVN CENTERET OKTOBER 2018

AKTIVITETER PÅ KLINTHOLM HAVN CENTERET OKTOBER 2018 AKTIVITETER PÅ KLINTHOLM HAVN CENTERET OKTOBER 2018 vordingborg.dk Mandag 01. 10.00-12.00 Vi går tur i Liselund park, sammen med Projekt Den grønne port Gå tur med vennerne hvis vejret tillader Tirsdag

Læs mere

Biblioteket. Kurser for voksne Efterår 2014

Biblioteket. Kurser for voksne Efterår 2014 Kurser for voksne Efterår 2014 1 Velkommen til bibliotekets kurser Sønderborg tilbyder en række kurser, som henvender sig til kommunens voksne borgere. Kurserne er alle relevante i forhold til bibliotekets

Læs mere

Aktivitetsplan 2015 / 2016

Aktivitetsplan 2015 / 2016 Aktivitetsplan 2015 / 2016 Kongehavecentret Svendsgade 102 4200 Slagelse Tlf. 58 50 12 20 www.kongehavecentret.dk Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00 Fredag kl. 09:00-14:00 Lørdag og søndag

Læs mere

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Hüttel-Sørensens Vej 61, 9310 Vodskov MARTS 2017

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Hüttel-Sørensens Vej 61, 9310 Vodskov MARTS 2017 MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Hüttel-Sørensens Vej 61, 9310 Vodskov MARTS 2017 Hvad var det dog, der skete? Mit vinterfrosne hjertes kvarts må smelte ved at se det den første dag i marts. Hvad

Læs mere

Februar, marts og april Bestyrelsen :

Februar, marts og april Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km.. som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

FALKEPOSTEN. december

FALKEPOSTEN. december FALKEPOSTEN december 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Hovergården Oktober 2018

Hovergården Oktober 2018 Hovergården Oktober 2018 Erindringsdans Hovergården starter igen i år, op med erindringsdans. Det vil være Onsdage i Oktober og November. Med opstart Onsdag d.3 Oktober kl. 11.00. Efter dans tilbydes der

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv.

Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv. December 2016/ Januar 2017 Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv. Årsplan 2017 for værestedet Liv 1. Møde i værestedet om kommende arrangementer

Læs mere

September Oktober 2017

September Oktober 2017 Hovergården September Oktober 2017 Børnegården Hover Fredag den 15. september og torsdag den 5. oktober kl. 10.30 Cafe`Oasen, får vi besøg af sangglade børn fra Børnegården Hover. Du er velkommen til at

Læs mere

Årsmøde 2017 Ældre Sagen i Rudersdal

Årsmøde 2017 Ældre Sagen i Rudersdal Årsmøde 2017 Ældre Sagen i Rudersdal 20. marts 2017 Dagsorden (i.h.t vedtægten) Valg af dirigent Beretning om lokalafd. virksomhed Forelæggelse af regnskab Orientering om fremtidigt virke Indkomne forslag

Læs mere

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint.

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint. ( BERETNING 19 MARTS 2014.) Eget hus?? Ja, hvad skal jeg sige! Kommunen har skrevet de skal spare 180 mill. Kr. - Vi prøvede om vi kunne få et ben indenfor Centrumhuset, men det er for de unge og deres

Læs mere

Nyhedsbrev - September 2018 til beboere og pårørende

Nyhedsbrev - September 2018 til beboere og pårørende Nyhedsbrev - September 2018 til beboere og pårørende Sikke en sommer 2018 og pludselig kom efteråret. Sikke hurtigt en sommer går, og børnenes skolesommerferie er slut. Vi afvikler stadig 3. uge af sommerferie

Læs mere

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag.

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Bestyrelsens beretning 2015 ENDELIG VERSION 30.12.2015 Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Den valgte bestyrelse

Læs mere

Aktiviteter Juni 2016

Aktiviteter Juni 2016 Aktiviteter Juni 2016 For efterlønnere og pensionister i Aalborg Kommune Aktivitetscentret Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf. 9931 5339 Åbningstider: Mandag til torsdag fra kl.9.00-16.00 Træning

Læs mere

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Om at være frivillig I Zions sogn vil vi gerne, at kirken er en levende og aktiv kirke. Derfor tilbyder vi mange forskellige aktiviteter.

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2013 Årsmødet 13. marts 2014. Ældresagen Danmark. Pr. 01. Marts 2014 - Havde man 676.000 medlemmer

Bestyrelsens beretning 2013 Årsmødet 13. marts 2014. Ældresagen Danmark. Pr. 01. Marts 2014 - Havde man 676.000 medlemmer Bestyrelsens beretning 2013 Årsmødet 13. marts 2014. Ældresagen Danmark. Pr. 01. Marts 2014 - Havde man 676.000 medlemmer Det svarer til at hver anden dansker over 65 år er medlem. Ældresagen NORD pr.

Læs mere

Nyhedsbrev uge 14 2015

Nyhedsbrev uge 14 2015 Nyhedsbrev uge 14 2015 Så er tiden sat til sommertid og de andre sikre forårstegn som bl.a. vibens komme og anemoner i skovbunden. Enkelte beboere har nydt de første dejlige solskins timer på terrassen

Læs mere

IT-kurser. fra Middelfart Kommune

IT-kurser. fra Middelfart Kommune IT-kurser fra Middelfart Kommune Efterår 2016 Middelfart Kommune og bibliotekerne er klar med en række nye IT-introduktioner Kurserne fordeler sig på følgende emner: Grundlæggende IT Begynder-internet

Læs mere

Internetkurser. Varde Bibliotek. Efterår 2014. Varde Bibliotek. Rådhusstræde 2. 6800 Varde

Internetkurser. Varde Bibliotek. Efterår 2014. Varde Bibliotek. Rådhusstræde 2. 6800 Varde Internetkurser Efterår 2014 Rådhusstræde 2 6800 Varde Internetkurser efterår 2014 Velkommen til en ny undervisningssæson på. Vi har fået nye muligheder for at holde internetkurser, så vi nu kan benytte

Læs mere

Lær nyt i din fagforening - gode tilbud til dig der ønsker at lære mere. Det koster ikke noget - men du får meget!

Lær nyt i din fagforening - gode tilbud til dig der ønsker at lære mere. Det koster ikke noget - men du får meget! Lær nyt i din fagforening - gode tilbud til dig der ønsker at lære mere. Det koster ikke noget - men du får meget! Som medlem af FOA Vendsyssel får du tilbud om deltagelse i forskellige kurser. Det koster

Læs mere

JETTE ABILDSKOV, KONSULENT FOR DEMENS OG PLEJEHJEM. It og plejehjem. 15. oktober 2018 Distrikt 10

JETTE ABILDSKOV, KONSULENT FOR DEMENS OG PLEJEHJEM. It og plejehjem. 15. oktober 2018 Distrikt 10 JETTE ABILDSKOV, KONSULENT FOR DEMENS OG PLEJEHJEM It og plejehjem 15. oktober 2018 Distrikt 10 TEMADAG I DISTRIKT 10 IT-teamet Jesper Holst & Lone Codam IT-teamet, Frivilligafdelingen Jesper Lone Demens

Læs mere

Referat af Årsmøde 2019

Referat af Årsmøde 2019 Lokalbestyrelsen i Hundested Referat af Årsmøde 2019 Deltagere: Nancy, Annie, Hanna, Bodil, Christian, Leif, Carl Aage, Birte og Hans. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Hans Jørgen blev valgt som dirigent,

Læs mere

OSTEN P LKE FO lirpa 2017 Figur 1

OSTEN P LKE FO lirpa 2017 Figur 1 FOLKEPOSTEN lirpa 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Om at være frivillig I Zions sogn vil vi gerne, at kirken er en levende og aktiv kirke. Derfor tilbyder vi mange forskellige aktiviteter.

Læs mere

Hvad synes du om indholdet af kurset?

Hvad synes du om indholdet af kurset? Oversigt 2011 Evaluering af brugerundervisning Randers Bibliotek. Evaluering har i 2011 været op til underviserne om det skulle på programmet cirka 220 svar. Hvad synes du om indholdet af kurset? 86 40%

Læs mere

FÆLLESSPISNING. Brede. Mandage. Mandage en gang om måneden. Mandag-fredag. Tirsdage GÅ-TURSHOLD SELVTRÆNING I STYRKERUM STYRKETRÆNING/YOGA PÅ GULV

FÆLLESSPISNING. Brede. Mandage. Mandage en gang om måneden. Mandag-fredag. Tirsdage GÅ-TURSHOLD SELVTRÆNING I STYRKERUM STYRKETRÆNING/YOGA PÅ GULV Brede Mandage GÅ-TURSHOLD Kl. 10.00-12-00: Vi går 10 km Kl. 10.30-11.30: Vi går 1-2 km med turfører fra Aktivitetscentret. Start og slut ved caféen på Plejecenter Bredebo, Mølleåparken 2. Mere information

Læs mere

Nemt på Nettet IT-kursuskatalog

Nemt på Nettet IT-kursuskatalog Nemt på Nettet IT-kursuskatalog FORÅR 2015 NEMT PÅ NETTET 1 Nemt på nettet Borgernes kommunikation med det offentlige bliver i stadig højere grad digital. Holbæk Kommunes projekt Nemt på nettet er et tilbud

Læs mere