Fokuser din opmærksomhed Bosch Intelligent Video Analyse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fokuser din opmærksomhed Bosch Intelligent Video Analyse"

Transkript

1 Fokuser din opmærksomhed Bosch Intelligent Video Analyse

2 2 Og skrid til handling med Bosch Intelligent Video Analyse Uanset hvor få eller hvor mange kameraer dit system bruger, er det en stor udfordring af overvåge alt effektivt. Det kræver stor koncentration blot at overvåge en enkelt skærm i lange perioder efter kun 20 minutter kan en vagt gå glip af helt op til 90 % af aktiviteterne på et sted. IVA (Bosch Intelligent Video Analyse) hjælper vagter med at holde fokus ved at introducere et nyt automatiseringsniveau til videoovervågning. Avanceret behandling i realtid identificerer alarmerende forhold, så dit sikkerhedsteam får de oplysninger, det har behov for til at kunne reagere hurtigt og handle. Genopfundet videoovervågning Bosch IVA-teknologi er et stort aktiv for generel overvågning, og den understøtter dit sikkerhedspersonale med et omfattende og effektivt hændelsesregistrerings- og alarmsystem. Denne næste generation af et intelligent digitalt billedbehandlingssystem forbedrer sikkerheden markant og holder et konstant ikke-blinkende øje på stedet.

3 3 Bosch IVA fungerer selvstændigt på hvert kamera uden en central analyseserver. Du kan vælge mange forskellige avancerede registreringsfunktioner, der går fra inaktive genstande til banesporing. Livebilleder bliver analyseret øjeblikkeligt, og den resulterende datastream ledsager videoen. Alle hændelser vises med det samme, men dataene kan også gemmes til senere gennemsyn. Som en komplet systemløsning opfanger det omfattende detaljer om optagede scener, der giver dig mulighed for at finde enhver hændelse selv dem, der ikke oprindeligt er indstillet som alarmerende. Bosch Intelligent Video Analyse Fokuser din opmærksomhed, og skrid til handling.

4 4 Avancerede overvågningsfunktioner Bosch Intelligent Video Analyse har en unik tilgang til analyse af videoindhold og integrerer billedberegningskapaciteten i kameraet eller videokoderen. Med de avancerede overvågningsfunktioner kan systemet automatisk genkende nøglehændelser i en scene og alarmere vagten. MPEG4-videostream MPEG4-video Metadata IVA analyserer hvert billede, genererer metadata og udløser automatisk alarmer ud fra regler, der er lagret i kameraet der kræves ingen ekstra hardware. Metadata-stream Bosch IVA hjælper dit sikkerhedsteam til at reagere hurtigt på mistænkelige aktiviteter eller potentielle trusler. Hvert overvågningskamera i systemet bliver et aktivt medlem af teamet, der automatisk: u Identificerer hændelser vha. konstant billedanalyse i realtid u Alarmerer vagten ved at sende en alarm, når det registrerer en alvorlig hændelse hvilket forvandler dine kameraer til et virtuelt sikkerhedsteam Hertil kommer, at uanset om dit eksisterende system bruger analoge kameraer eller Bosch IP-kameraer, er det nemt og omkostningsbevidst at tilføje Bosch IVA-kapacitet. Intelligent Video Analyse: et ekstra sæt øjne Bosch IVA er nøjagtigt, effektivt og praktisk, og det udfører billedanalyse af pixel, overflade og bevægelse på flere niveauer inde i kameraet. Intelligent Video Analyse sporer banerne (hastighed og retning) for alle genstande, og det kan registrere stillestående samt inaktive eller fjernede genstande.

5 5 Bosch IVA bruger avancerede algoritmer til at levere den mest pålidelige løsning til overvågning. Løbende udvikling sikrer, at nye teknikker konstant anvendes, hvilket forbedrer intelligensen og øger den aktuelle funktionalitet via softwareopgraderinger. Bosch IVA er utroligt nemt at implementere, konfigurere og styre, selv om det tilbyder et meget højt og avanceret niveau. Med finindstilling af følsomme områder, detekteringsfelter, genstandsformer og bevægelser kan du klargøre systemet, som du vil, hurtigt og nøjagtigt. Traditionelle løsninger anvender en central server til at analysere videoindhold. Det omfatter udgifter til hardware og vedligeholdelse, udsætter systemet for computervira og kræver komplette datastreams fra hvert tilsluttet kamera. Men det mest kritiske er, at brugen af en enkelt server uundgåeligt giver et svagt system: Hvis serveren bryder sammen, kommer der heller ingen analyse for hver enkelt kamera. Ved at bruge distribueret intelligens skaber Bosch IVA et langt mere robust system det har ingen central server, og derfor er der ikke én central fejlkilde. Intelligent Video Analyse fungerer selvstændigt i hver komponent. Selv om et kamera eller videokoder bryder ned, kan resten af systemet stadig fungere optimalt. Andre fordele omfatter: u Reducerede omkostninger og større pålidelighed: Der er ikke behov for analyseservere eller operativsystemer u Fungerer sammen med flere kameraer uden centraliseret hardware u Reduceret databelastning og lagringskrav alle videoanalyser udføres avanceret i kameraet. u Minimerer dine generelle omkostninger: En enkelt licensafgift dækker alle detekteringsfunktionerne i kameraet Bosch IVA giver dig langtrækkende fordele i forhold til systemeffektivetet og -pålidelighed. Analoge kameraer Dinion IP-kameraer Analyseserver Ingen enkelt central fejlkilde LAN INGEN enkelt central fejlkilde Distribueret intelligens LAN Databasewebserver Klient-brugerkonsol Klient-brugerkonsol Pc-baseret videoanalyse Avancerede overvågningsfunktioner intelligente kameraer

6 6 Et mere robust og kraftigt system Kameraer med Bosch Intelligent Video Analyse gør i sig selv din overvågningsopsætning mere effektiv. Men hvis de bliver en del af et komplet system bidrager de med en række yderligere fordele. IVA advarer vagter, når der opstår alvorlige situationer, hvilket giver dem mulighed for at fokusere deres opmærksomhed, når det er virkelig nødvendigt. Kriminalteknisk søgning i optagede metadata giver vagter mulighed for at finde bestemte hændelser på et øjeblik. Optager detaljer i metadata IVA optager data for alt, der sker, i de aktive områder for hvert overvågede område. Oplysninger om indholdsanalyse, i form af metadata, bliver genereret og lagret sammen med videobillederne. Metadata indeholder detaljer om alle genstande i området, og genstande, der træder ind eller ud af de overvågede områder. Analysen stopper dog ikke med livescener, for Bosch IVA kan også genkende hændelser under afspilning af den optagede video. De optagede metadata, der består af enkle tekststrenge, som beskriver specifikke billeddetaljer, er meget mindre og nemmere at søge i end optagede videobilleder. Ved at søge i metadataene med smart search-funktioner, der minder om dem fra søgemaskiner på internettet, fører IVA dig hurtigt til den relevante optagelse uden at skulle søge i hele optagelsen.

7 7 IP-netværk Kamera med VCA Videokoder med VCA Kontrolstation Netværksforbundet ISCSI Management Station Live metadata Gemte metadata Sand kriminalteknisk søgning Hvad hvis der sker noget på et område, som dit system ikke var konfigureret til at registrere? Bosch IVA kriminalteknisk søgning giver dig en unik løsning du skal blot se videoarkivet igennem med nye detekteringskriterier. Med vores Intelligent Video Analyse kriminalteknisk søgning kan du søge efter forskellige hændelser i de hændelser, der blev detekteret ved livevisning. Du kan f.eks. konfigurere systemet igen til at registrere en efterladt genstand, når du søger i videoarkivet, selv om systemet ikke oprindeligt blev konfigureret til at detektere en sådan hændelse.

8 8 Brugervenlig konfiguration og styring Med Bosch Intelligent Video Analyse analyserer systemet videoindhold ud fra dine indtastede kriterier. Disse indtastes i guiden til regler, som fører dig gennem processen trin for trin. På hvert kamera kan du indstille de områder, der skal overvåges i hver visning, genstandsstørrelse og -form, bevægelsesretning og mange flere parametre. Den intuitive menu gør konfigurationen nem, og den giver dig mulighed for at angive, hvilke hændelser eller kombinationer af hændelser der skal udløse en alarm. Guidebaseret konfiguration leder brugeren gennem hvert trin i opsætningen. Alle hændelser, der registreres af systemet, og som passer til de foruddefinerede kriterier, bliver tydeligt vist på skærmen. Genstandens omrids, der er farvekodet i henhold til alarmstatus, bliver lagt over skærmbillederne for at vise deres position. Der bliver automatisk taget højde for faktorer som formatforhold og perspektiv. Ekstra pålidelighed For at sikre, at alarmer kun bliver udløst ved de rigtige hændelser, øger funktioner som kamerakalibrering og perspektivkorrigering markant nøjagtigheden og pålideligheden i Intelligent Video Analyse. Derudover minimerer særlige filtre for størrelse, hastighed, retning og formatforhold antallet af falske alarmer. Statistisk analyse af de optagede billeder gør systemet utroligt fleksibelt i forhold til vejr. Det kan frafiltrere regn og endda sne. Billedstabilisering sikrer, at der kun registreres bevægelser inden for det optagede område, og ikke bevægelser der forårsages af, at kameraet svajer i vinden. Intelligent Video Analyse beskytter også mod fysiske forstyrrelser i form af funktioner som manipulationsbeskyttelse, der markerer pludselige ændringer i indgangssignalet sammenlignet med referencerammen.

9 9 Funktion Beskrivelse Overtrædelse af linje Imaginære linjer har effekt en person er gået ind på et privat område. Bosch IVA udløser alarmen. Ophold Bosch IVA alarmerer vagten om, at en person har opholdt sig for længe på parkeringspladsen Inaktiv genstand Uanset om det er en bil, der er parkeret ulovligt, eller en genstand, der er blevet efterladt, kan Bosch IVA alarmere vagten med det samme. Fjernet genstand Intet forbigår Bosch IVA hvis en genstand forsvinder fra sin sædvanlige position, bliver der automatisk udløst alarm. Ændring af forhold Denne person har udløst en alarm, fordi han ændrede stilling (satte sig på hug). Banesporing Det er nemt at finde ud af, hvilke køretøjer der har fulgt en bestemt bane med Bosch IVA kriminalteknisk søgning Filtre Du kan definere detektionskarakteristika for en genstand, f.eks. formatforhold, hastighed, størrelse, retning og farve. Billedstabilisering Dette kamera udfører en præcis analyse, selv om det ikke er monteret helt stabilt. Termisk kamera understøttes Bosch IVA understøtter endda termiske (infrarøde) kameraer.

10 10 Dit virtuelle Boschsikkerhedsteam Intelligent Video Analyse fungerer som en integreret del af dit overvågningssystem og styrker din sikkerhedskapacitet. Det sikrer, at overvågningen ikke forringes pga. træthed, forstyrrelser, eller fordi store mængder aktivitet skal overvåges. Klar til brug Bosch IVA er allerede integreret i mange af vores IP-kameraer. Det er også nemt at integrere i eksisterende systemer ved at tilføje en eller flere indkodere og købe en licens til hvert kamera, der bruger IVA. Og du skal kun aktivere Bosch IVA på kameraer, der dækker vigtige områder, så omkostningerne holdes nede og dit sikkerhedspersonale får hjælp til at holde et vågent øje med de vigtigste visninger. En dobbelt arv i billedanalyse Bosch Security Systems' frembringelser inden for teknologi til analyse af videoindhold omfatter branchens første digitale optagesystem med bevægelsesdetektering fra Vi har fortsat forskningen intensivt og forbedret bevægelsesdetektering samt udviklet avanceret genstandssporing og algoritmer til hændelsesdetektering. Vi har også draget fordel af Boschs R&D-erfaring inden for det udfordrende område for synsbaserede systemer til anvendelse i motorer. Vores omfattende forskning på dette område bringer fremtidige anvendelser i motorer, som f.eks. genkendelse af færdselstavler og detektering af fodgængere, endnu tættere på virkeligheden. Faktisk findes nogle af vores løsninger allerede i biler i dag.

11 11 IP-kameraer Mange af vores IP-kameraer har Intelligent Video Analyse integreret, herunder vores serier af faste kameraer Dinion IP, FlexiDome IP og AutoDome. Bosch Intelligent Video Analyse videokodere Det er nemt at føje IVA-funktioner til eksisterende analoge overvågningssystemer vha. vores videokoder serier VIP X1600 og VideoJet X10/X20/X40. iscsi-lagring Bosch er førende på markedet for videolagring med de nyeste iscsi-løsninger til lagring af både video og relaterede IVA-metadata. Licens til Bosch IVA kriminalteknisk søgning Bosch IVA kriminalteknisk søgning giver mulighed for hurtigt at søge gennem store videoarkiver efter specifik metadataindhold vha. frit formulerede søgekriterier. Bosch video management System Bosch VMS giver komplet overvågning, video management og alarmhåndtering. Alarmer fra Intelligent Video Analyse kombineres med generelle bevægelsesalarmer, der giver hurtig detektering. Med Bosch VMS kan du kombinere og prioritere bestemte alarmforhold for at oprette avancerede regler til udførelse af alarmscenarier.

12 En tradition med kvalitet og innovation I mere end 100 år har navnet Bosch stået for kvalitet og pålidelighed. Bosch er den foretrukne globale leverandør af innovativ teknologi, med den højeste standard indenfor service og support. Hos Bosch Security Systems er vi stolte af at kunne tilbyde et stort produktsortiment indenfor tryghed, sikkerhed, kommunikation og lyd. Løsninger der er til at stole på, og som hver dag bruges verden over, lige fra opgaver i regeringsbygninger og offentlige steder til virksomheder, skoler og private hjem. Robert Bosch A/S Security Systems For yderligere oplysninger henvises til eller send en til Bosch Security Systems, 2008 Trykt i Holland Ret til ændringer forbeholdes VS-EH-da-01_F01U520028_01

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd 2 Førende inden for lyd Avanceret akustisk ekspertise Med mere end 60 års erfaring inden for design og udvikling af elektro-akustisk teknologi,

Læs mere

Konferencesystemet DCN-multimedia Informer. Imponer. Inspirer.

Konferencesystemet DCN-multimedia Informer. Imponer. Inspirer. Konferencesystemet DCN-multimedia Informer. Imponer. Inspirer. 2 Konferencesystemet DCN-multimedia fra Bosch Informer. Imponer. Inspirer. Og få folk til at handle At få folk til at handle er det foretrukne

Læs mere

THE DIFFERENCE IS ABAX. Verdens førende leverandør af elektroniske kørebøger

THE DIFFERENCE IS ABAX. Verdens førende leverandør af elektroniske kørebøger THE DIFFERENCE IS ABAX Verdens førende leverandør af elektroniske kørebøger THE DIFFERENCE IS ABAX ABAX har tre værdiskabende søjler, der gør det muligt for virksomheden at skabe konkurrencemæssige fordele

Læs mere

Bewator 2010. version 4.1. Systembeskrivelse

Bewator 2010. version 4.1. Systembeskrivelse Bewator 2010 version 4.1 Systembeskrivelse Copyright 2005 Bewator AB, Solna. Kopiering af Bewator 2010 Systembeskrivelse kan ske kun efter skriftlig aftale med Bewator. Bewator forbeholder sig retat ændra

Læs mere

Enkelt Nemt Effektivt Skalérbart

Enkelt Nemt Effektivt Skalérbart Enkelt Nemt Effektivt Skalérbart Overvåg hele din IT infrastruktur med ét værktøj Som IT ansvarlig er din infrastruktur lig med dit image over for interne som eksterne kunder. Din mulighed for at reagere

Læs mere

TomTom GO Referencevejledning

TomTom GO Referencevejledning TomTom GO Referencevejledning Indhold Velkommen til navigation med TomTom 6 Nyheder 7 Nyt i denne version... 7 Kom i gang 8 Montering i bilen... 8 Placering af enheden... 8 Tænd og sluk... 8 Bemærkninger

Læs mere

Remote Video Solutions. fremtidens sikkerhedsløsninger

Remote Video Solutions. fremtidens sikkerhedsløsninger Remote Video Solutions fremtidens sikkerhedsløsninger Remote Video Solutions fremtidens sikkerhedsløsning Forøg dit sikkerhedsniveau ved at kombinere intelligent videoovervågning med vagtsomme vagtoperatører

Læs mere

Din virksomhed. Microsoft Dynamics NAV 2009 - med dine medarbejdere i hovedrollerne

Din virksomhed. Microsoft Dynamics NAV 2009 - med dine medarbejdere i hovedrollerne Din virksomhed Microsoft Dynamics NAV 2009 - med dine medarbejdere i hovedrollerne Lars Forsendelse og modtagelse Lars holder styr på forsendelser og modtagelser af varer. Han er også team leder for for

Læs mere

A K A D E M I E T SVENDSEN & KJÆR. Målstyring Enkelt og effektivt. Ann Møller Svendsen

A K A D E M I E T SVENDSEN & KJÆR. Målstyring Enkelt og effektivt. Ann Møller Svendsen A K A D E M I E T SVENDSEN & KJÆR Målstyring Enkelt og effektivt Ann Møller Svendsen Forord I en verden, der til stadighed er i forandring, er det af afgørende betydning at have en klar vision, en præcis

Læs mere

Indhold BRUGEROPLEVELSER, DER GIVER SAMMENHÆNG 7

Indhold BRUGEROPLEVELSER, DER GIVER SAMMENHÆNG 7 Indhold BRUGEROPLEVELSER, DER GIVER SAMMENHÆNG 7 WINDOWS 7: SAMMEN ER VI ENDNU BEDRE FOR DIG 8 Gør de daglige opgaver nemmere 9 Gør tingene på din måde 9 Gør nye ting mulige 9 WINDOWS LIVE + WINDOWS 7

Læs mere

Det offentlige i lommen Mobile borgerservices. Udarbejdet af: BLEAU A/S, Dato: 14.11.2011 Kontakt: info@bleau.dk Gå til www.bleau.

Det offentlige i lommen Mobile borgerservices. Udarbejdet af: BLEAU A/S, Dato: 14.11.2011 Kontakt: info@bleau.dk Gå til www.bleau. Det offentlige i lommen Mobile borgerservices Udarbejdet af: BLEAU A/S, Dato: 14.11.2011 Kontakt: info@bleau.dk Gå til www.bleau.dk White Paper af Bleau A/S Når man betragter hastigheden i udbredelsen

Læs mere

OM DETTE TEMA. It-strategi Når vi rådgiver virksomheder omkring it-strategi, er der grundlæggende fem skridt, vi gennemgår for at

OM DETTE TEMA. It-strategi Når vi rådgiver virksomheder omkring it-strategi, er der grundlæggende fem skridt, vi gennemgår for at IT-STRATEGI Tema Hvordan kommer du fra virksomhedens overordnede strategi til en it-strategi, som er drevet af forretningens mål og understøtter virksomheden bedst muligt? OM DETTE TEMA Hvordan kommer

Læs mere

Hvor ligger det gemte guld?

Hvor ligger det gemte guld? Hvor ligger det gemte guld? Du kan finde din virksomheds skjulte it-ressourcer med hjælp fra HP s it-eksperter [side 02] Tør du nytænke dit it-budget? [side 04] Spiller du stadig Commodore 64? [side 06]

Læs mere

Trendguide. CMO s guide til digital marketing

Trendguide. CMO s guide til digital marketing Trendguide CMO s guide til digital marketing 20 14 Indhold Introduktion 3 Marketing automation 4 Remarketing 6 Kontaktpunkter & CXM 8 Attribution Modelling (tilskrivningsmodellering) 10 Konverteringsoptimering

Læs mere

Den store CRM guide. Alt hvad du behøver at vide, når din virksomhed skal vælge CRM løsning

Den store CRM guide. Alt hvad du behøver at vide, når din virksomhed skal vælge CRM løsning Den store CRM guide Alt hvad du behøver at vide, når din virksomhed skal vælge CRM løsning Indhold Forord... 3 Hvad er CRM?... 4 Hvorfor er CRM så vigtig lige nu?... 5 Hvordan virker CRM??... 8 De 8 vigtigste

Læs mere

MICROSOFT DYNAMICS NAV 2009. Enkelt. Smart. Innovativt

MICROSOFT DYNAMICS NAV 2009. Enkelt. Smart. Innovativt MICROSOFT DYNAMICS NAV 2009 Enkelt. Smart. Innovativt ENKELHED Virksomhedsløsningen der bruges af flere end 1 million brugere på verdensplan Hurtigt at implementere, nemt at konfigurere, og simpelt at

Læs mere

Se hvordan lead scoring kan gøre hjemmesiden til en effektiv salgsmaskine.

Se hvordan lead scoring kan gøre hjemmesiden til en effektiv salgsmaskine. Se hvordan lead scoring kan gøre hjemmesiden til en effektiv salgsmaskine. Marketing Lead Scoring Hjemmeside Side 1 INDLEDNING 3 SÅDAN OPLEVER KUNDERNE DIN HJEMMESIDE 4 1. SEK. FØRSTEHÅNDSINDTRYKKET 4

Læs mere

Sikkerhed er ikke en permanent tilstand. Det er en proces, man løbende må arbejde videre med! MOBIL SIKKERHED TEMA TRIN TIL SIKRERE MOBILT 4ARBEJDE

Sikkerhed er ikke en permanent tilstand. Det er en proces, man løbende må arbejde videre med! MOBIL SIKKERHED TEMA TRIN TIL SIKRERE MOBILT 4ARBEJDE PROTECTION. Interactions. Information. Infrastructure. WORK AND PLAY FREELY IN A CONNECTED WORLD SYMANTEC F.Y.I. #2 2006 NETVÆRKETS GRÆNSER FORSVINDER INFORMATIONER MÅ SIKRES PÅ DATANIVEAU TEMA MOBIL SIKKERHED

Læs mere

Skab Vækst. Microsoft Dynamics NAV 5.0

Skab Vækst. Microsoft Dynamics NAV 5.0 Dette dokument er udelukkende til oplysningsbrug. MICROSOFT GIVER INGEN GARANTI, DET VÆRE SIG UDTRYKKELIG, STILTIENDE ELLER LOVMÆSSIG, FOR INDHOLDET I DETTE DOKUMENT. 2006 Microsoft Corporation. Alle rettigheder

Læs mere

TRAKA32 OPSTARTS GUIDE

TRAKA32 OPSTARTS GUIDE TRAKA32 OPSTARTS GUIDE 14/03/2014 VERSION 5.1 [14/03/2014] Page 1 of 81 VERSIONS HISTORIK Version Date Who Description of Changes 3.0 16/11/12 AK Changed from old style document to official UD format and

Læs mere

Vores hverdag handler om at tænke nyt, og sådan skaber vi de produkter, der gør, at du altid kan føle dig tryg. ANLÆG FOR TRYGHED1

Vores hverdag handler om at tænke nyt, og sådan skaber vi de produkter, der gør, at du altid kan føle dig tryg. ANLÆG FOR TRYGHED1 Vores hverdag handler om at tænke nyt, og sådan skaber vi de produkter, der gør, at du altid kan føle dig tryg. ANLÆG FOR TRYGHED1 Mere end 100 års erfaring inden for brandsikring og sikringssystemer VI

Læs mere

Internettet er kommet for at blive

Internettet er kommet for at blive Webmercs e-handelsløsning Internettet er kommet for at blive Det er e-handel også. De fleste kunder går på nettet og bruger Google til at søge efter løsninger på deres problemer. Hvis dine kunder ikke

Læs mere

Din virksomhed i WE-økonomien

Din virksomhed i WE-økonomien Din virksomhed i WE-økonomien Vi er intenst forbundne. Vi er indbyrdes afhængige. Vi er del af en global økonomi med lange, komplekse værdikæder. Vi udveksler produkter, tjenester og viden som aldrig før.

Læs mere

IT Scanning Copy Print. Invester i rentabilitet

IT Scanning Copy Print. Invester i rentabilitet IT Scanning Copy Print Invester i rentabilitet 1 Kontorets skjulte ressource Udviklingen går rasende hurtigt. Sandsynligvis er stort set alle dine processer digitaliserede og integrerede i din virksomheds

Læs mere

Sikkerhed og velfærd har høj prioritet

Sikkerhed og velfærd har høj prioritet Lørdag den 2. marts 2013 7 TEMA 12 sider med nyheder og baggrund indenfor elektronik og kommunikation i fiskerierhvervet Sikkerhed og velfærd har høj prioritet AKTUELT Fiskere investerer gerne i elektronik,

Læs mere

Industry Information

Industry Information Industry Information Nummer 1 Marts 2014 www.siemens.dk/industry TIA-portalen nu i V13 Invitation: hør om markant forbedret drevintegration, Team Engineering og meget mere på Innovation Tour Nyt decentral

Læs mere

JEG VIL HAVE EFFEKTIVE WORKFLOWS MED HØJ SIKKERHED

JEG VIL HAVE EFFEKTIVE WORKFLOWS MED HØJ SIKKERHED JEG VIL HAVE EFFEKTIVE WORKFLOWS MED HØJ SIKKERHED BEDRE BANKPROCESSER DEN KORTESTE VEJ TIL OPTIMEREDE PROCESSER Finansielle institutioner producerer enorme mængder dokumenter. Lånebehandlere, kundeserviceansvarlige,

Læs mere

En tradition for brandsikring Innovation

En tradition for brandsikring Innovation En tradition for brandsikring Innovation Om Zettler / / Hvem er Zettler? / / Produktion / / Globale certificeringer i verdensklasse Zettler har en lang og stolt tradition for brandsikring. Zettler blev

Læs mere

Nyhederne i Microsoft Dynamics CRM 4.0

Nyhederne i Microsoft Dynamics CRM 4.0 Nyhederne i Microsoft Dynamics CRM 4.0 Microsoft Dynamics CRM 4.0 er den fjerde aftapning af Microsoft Dynamics CRM, siden produktet oprindeligt blev lanceret. Det er samtidig den version af programmet,

Læs mere

PrintVis er en omfattende standard ERP/MIS løsning til trykkerier

PrintVis er en omfattende standard ERP/MIS løsning til trykkerier PrintVis er en omfattende standard ERP/MIS løsning til trykkerier PrintVis bygger på og er certificeret til Microsoft Dynamics NAV (Microsoft Navision). PrintVis vil opfylde selv de mest avancerede opgaver

Læs mere