Generalforsamlingi GrundejerforeningenMusvågevej. 3.marts2012 Bestyrelsensberetning 2.1Bestyrelsen,som denserudidag

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generalforsamlingi GrundejerforeningenMusvågevej. 3.marts2012 Bestyrelsensberetning 2.1Bestyrelsen,som denserudidag"

Transkript

1 Generalforsamlingi GrundejerforeningenMusvågevej 3.marts2012 Bestyrelsensberetning 2.1Bestyrelsen,som denserudidag Formand:KrestenGravgaard Musvågevej152 Kasserer:NielsBloch Musvågevej52 Bestyrelsesmedlem : BentBildeBruun Musvågevej128 Ergåetud FritsRyter Musvågevej154 FlemmingGuldmannNielsen Musvågevej88 Påvalg JanIfversen Musvågevej44 Påvalg Suppleanter: PoulHald-Jensen Musvågevej102 BørgeLandgrebe Musvågevej138 Påvalg Revisorer: AndersMikkelsen Musvågevej98 JensFrederikJensen Musvågevej148 Påvalg gefmusvaagevej@mail.dk Hjemmeside: CVR.nr Bankforbindelse:NordjyskeBankiÅlbæk 5Bestyrelsesmødererafholdtsidensenestegeneralforsamlingimarts2011

2 2.2Containersituationen Vi har igen i år fremført for AVØ at antallet af containere ved indkørslen til Musvågevej, til såvel flasker som papir, ikke er tilstrækkelige i højsæsonen. AVØ havde lovet, at vi ville få ekstra containere i højsæsonen i 2009, det fik vi ikke og heller ikke i hverken 2010 eller 2011 fik vi flere containere, men så til gengæld har de tømt containerne oftere - så vi håber ikke, der har været de store problemer. Vi vil selvfølgelig fortsat være opmærksom på problemet, og vi prøver på at være på forkant med at bede om tømning. 2.3Renovation Renovationskapacitet Bestyrelsen opfordrer alle medlemmer til at sikre tilstrækkelig renovationskapacitet, især hvis sommerhuset lejes ud. Renovationsselskabet AVØ, Frederikshavn har tidligere udsendt information om, hvad de anses for tilstrækkelig kapacitet - og dette anbefaler vi, at vi alle følger. Afaldsstativ Desuden opfordrer vi til, at affaldssækkene eller containerne sættes i et stativ, der sikrer dels, at stativ ikke vælter i vinden dels, at dyr (fx ræve og fugle) ikke kan få adgang til affaldet. Trådstativerervimegetkedeaf,de har tendens til at have åbninger, så dyr kan rive sækkene i stykker og sprede affaldet. Det har vi konstateret i flere tilfælde, og det skæmmer ikke alene den pågældende parcel, men hele området.

3 2.4Stier Stisystemet er veletableret, så man både kan gå en tur i det dejlige område, eller tage cyklen en tur til stranden, eller hvor man nu kan få lyst til at cykle hen. Stierne, der er pålagt flis i skoven, bliver vedligeholdt af Jens Ole Christensen med det flis, der kommer fra af den flisordning, vi har med ham. Der er lavet afspærring, så gennemkørsel med bil bagud ved det ubebyggede areal ikke er mulig, og vi har dermed sikret, at der ikke er nogen flugtvej den vej ud af området. Vi fremlagde sidste år til generalforsamlingen et forslag om, at vi i bestyrelsen ville arbejde på at få en sti igennem over til Løvevej, og det fik vi generalforsamlingens opbakning til. Vi havde forinden drøftet projektet med formand og næstformand i Grundejerforeningen Porsegården, vi blev enige om, at de også tog det med til deres generalforsamlingen, Niels i vores bestyrelse havde lavet et flot projekt, som de kunne fremlægge for deres medlemmer. Det fremlagde de så på deres generalforsamling i april, og til vores store skuffelse, var der slet ingen opbakning til forslaget, derfor kommer det ikke længere. Vi vil dog få lavet en mindre bro over Elbæk bæk, så man har mulighed for at gå en tur over i pilene, som Frederikshavn kommune har der. Der vil også, som der står i lokalplanen, blive lavet en sti mod nord, eller det vil sige Jens Ole er godt i gang med arbejdet.

4 2.5Flisningafgrenafald Jens Ole kommer flere gange om året med sin vogn og flismaskine og henter de grene, som I har lagt i skel. Man har mulighed for at lægge grene ud til vejen på egen grund i 2 perioder om året. Første periode er fra 1.martstil30.april. Jens Ole kører området igennem ca. den 1. april og 1. maj og fliser det der er lagt ud. Anden periode er fra 1.oktobertil30.november. Her køres området så igennem ca. den 1. november og 1. december. Ordningen er lavet således for, at der ikke kommer til at ligge grene mere end ca. en måned ved jeres grund, og vi må opfordre jer alle til at holde ryddet op i grenaffald, i egen interesse, men også brandmyndighederne er opmærksom på brandfælder. Bestyrelsen henstiller til, at afklippede grene ikke anvendes til at bygge diger/hegn med, da dette virker som brandfæller "krudttønder" på en varm sommerdag. tænk på, hvad der kan ske, hvis der går ild i sådan et hegn rundt om huset! Der er mulighed for, at I kan få flis leveret af Jens Ole til jeres indkørsler, I skal bestille og betale det til foreningens kasserer, så ret henvendelse til Niels derom. 2.6Grøfteoprensning Vi har her i efteråret haft entreprenør Aagaard til at rense grøfterne op, men vi vil til foråret se på om en yderligere oprensning, længere ude i området er nødvendig. Grøfterne bliver hvert efterår beskåret for grene og rødder, og vi regner med at skulle rense dem op hver tredje år. Hvis der er grundejere, som ikke er interesseret i, at entreprenøren renser op på eller ved jeres grund, så må vi bede jer selv udføre arbejdet. Betalingfor den generelle oprensning står grundejerforeningen for.

5 2.7Opkrævningafkloakafgiftpåubebygget grund. Efteraftalefremsendesbrevom tilbagebetalingaffastspildevandsbidragjanuar2012. Som detfremgårafbrevet,blevopkrævningenpåklagettilstatsforvaltningen, som efterfølgendegavgrundejernemedhold. Pengeneertilbagebetaltiperiodenuge51/2011samtuge1og2/2012. IforbindelsemedtilbagebetalingenharForsyningenfremsendtenopgørelse "flyteafregning"samtetorienteringsbrev(detvedhæftedebrev)tilale grundejerne. Spildevandsforsyningenbeklagermeget,atviuberetigetharopkrævet bidragene-menvihandledeigodtroiforholdtilgældendelovgivning. Hvisdereryderligerespørgsmål,erduvelkommentilatkontaktemig. Jegholderferieiuge6. Venlighilsen DorteChristensen FrederikshavnSpildevandA/S Knivholtvej15,9900Frederikshavn Brevetervedhæftetherunder.

6

7 2.8Stamvejen 40km.hastighedsbegrænsningsskilte blev opsat, og minbønerigeniår, om Ialevillæggeformedetgodteksempel, og overholde den begrænsning, som nu er lavet. Begrænsningerne er hovedsagelig lavet af hensyn til børn og andre gående, og da vejen jo ikke er nogen gennemkørselsvej, så er det fortrinsvis kun er beboere i området der benytter vejen. 2.9Stikvejene Stikvejene blev lavet i stand med ny grusbelægning i Vi tror, at det nu er tid at ligge et nyt lag grus på, og så få den afrettet her til foråret. Her ved stikvejene har vi igen en bøn til jer som udlejer husene, vil I godt sørge for, at der ved jeres hus er parkeringsplads til det antal biler som normalt gæster huset - vi har grundejere, som føler sig generet af, at der parkeres på de forholdsvis smalle stilveje. 2.10Snerydning Der foretages snerydning efter behov, men da ingen fra bestyrelsen bor her i området kan det måske til tider knibe med fornemmelsen af, hvor stort behovet er. Vi har aftalt med Spar købmand Jens Frederik Jensen, at han prøver at vurdere når snerydningen er nødvendig, og giver så besked til entreprenøren. Hvis du oplever manglende snerydning, bedes du maile til grundejerforeningen. Tryk på "Mailform" nederst til venstre i billedet på vor hjemmeside. Men det er måske endnu bedre, at ringe til en i bestyrelsen, hvis der skal ryddes sne inden for lang tid, hvis det er muligt.

8 2.11Vejfond Vi har siden sidste generalforsamling (og vi det er igen Niels) der har udarbejdet forslag til vedtægter til en vejfond. Fordelingsnøgle Vi har udarbejdet et forslag til en fordelingsnøgle, vedrørende udgifter til snerydning, grusning, græsslåning og andet vedligeholdelse af Musvågevej, så Grundejerforeningen Lodskovvad og vi deles om omkostningerne, i et forhold efter antal grundejere. Niels fortæller om vejfonden. Seforslagtilvejfond 2.12Postkasser Postkasse-arrangementet føler vi stadig, at vi har grund til at være stolte af, det ser rigtig pænt ud. Reklamervi er meget kede af. Der er nogle postkasser, som bliver overfyldte, endda så fyldte, at det hænger ud af dem, og dermed leder vandet ind i postkassen. Det er dejlig at se, at mange af jer har nej tak til reklamer på jeres postkasser. Vi vil dog stadig opfordre de sidste af jer, som måske ikke kommer så ofte i jeres sommerhus, til at få skiltet Nej tak til reklame, det kan fås på posthuset.

9 2.13Fæ lesområdet Vedligeholdelseaffæ lesarealer Grundejerforeningen ejer som bekendt fællesarealerne, som er til fælles nytte og gavn. Foruden veje og stier består fællesarealerne af den oprindelige plantage med fyrretræer, birk, pors, lyng, kantareller, med meget mere. Der vil hele tiden være træer, som er væltet af vinden, og træer som er mere eller mindre udgået. Det er bestyrelsens opgave at sørge for vedligeholdelse af alle fællesarealer, herunder fældning og oprydning i underskoven, og det vil vi tage initiativ til, i den udstrækning vi føler der er behov. De fældede træer bliver fliset og derefter brugt på vores stier. Vimåderforanmodemedlemmerneom ikkeselvatbegynde fældningeleroprydningpåfæ lesarealer. Hvis du som grundejer føler dig generet af væltede træer fra fællesarealet, må vi bede dig om at rette henvendelse til bestyrelsen, hvorefter vi vil aftale det fornødne med vores flismand. Vi vil desuden vurdere behovet for genplantning. Ved eventuel genplantning vil det ske på en måde - så fællesarealerne opretholder det krat og plantage-præg, som vi satte pris på, da vi hver især købte en del af området. Af samme årsag skal jeg gøre alle medlemmer opmærksom på, at genplantning skal foretages med egns-præget beplantning, også på jeres egen grund, i den udstrækning I fælder gamle træer. På den måde kan hele grundejerforeningens område bevare plantagepræget, som er opført som et af formålene i lokalplanen. Ifølge lokalplanen må der genplantes med: Eg, Havtorn, Skovfyr, Gråpil, Hvidtjørn, Klitrose, Blågrøn rose, og Hunderose. Bjergfyr, Hybenroser, og Gyvel som også findes i området, er ifølge lokalplanen landskabsukrudt.

10 2.14Lokalplanerforforeningensområde En af de store opgaver vi blev opfordret til ved generalforsamling i 2008, var at ændre lokalplanen, det er en opgave, der har krævet meget tid, særlig har Niels og Flemming brugt meget tid på det, de har været alle punkterne igennem i begge lokalplaner, alle punkter er behandlet og sammenlignet. D. 25. maj 2009 havde vi et møde med Frederikshavn kommune, hvor vi blev orienteret om, at lokalplanen skulle tilrettes den nye kommuneplan. Det var et meget stort stykke arbejde som Niels og Flemming her gik i gang med, men det er nu færdigt, det er et stykke arbejde, som I kan være stolte af at have udført - måske har vi ikke fået alle ønsker opfyldt, men de fleste er kommet i mål. Derefter fortalte Flemming fra bestyrelsen mere og uddybende om lokalplanen. Herefter blev beretningen overgivet til forsamlingens godkendelse.

11 3. Aflæggelseafregnskab Fremlæggelseafbudget2012og Fastsæ telseafkontingent Retidigtindkomneforslagframedlemmer 6. Valgafbestyrelsesmedlemmer 7. Valgafsuppleant 8. Valgafrevisor 9. Eventuelt 3. marts 2012 Kresten Gravgaard

Generalforsamlingi GrundejerforeningenMusvågevej. 5.marts2011 Bestyrelsensberetning 2.1Bestyrelsen,som denserudidag

Generalforsamlingi GrundejerforeningenMusvågevej. 5.marts2011 Bestyrelsensberetning 2.1Bestyrelsen,som denserudidag Generalforsamlingi GrundejerforeningenMusvågevej 5.marts2011 Bestyrelsensberetning 2.1Bestyrelsen,som denserudidag Formand:KrestenGravgaard Musvågevej152 Påvalg Kasserer:NielsBloch Musvågevej52 Påvalg

Læs mere

Generalforsamlingi GrundejerforeningenMusvågevej

Generalforsamlingi GrundejerforeningenMusvågevej Generalforsamlingi GrundejerforeningenMusvågevej 2.marts2013 Bestyrelsensberetning 2.1 Bestyrelsen,som denserudidag Formand:KrestenGravgaard Musvågevej152 Påvalg Kasserer:NielsBloch Musvågevej52 Påvalg

Læs mere

Ordinær generalforsamling Grundejerforeningen Musvågevej

Ordinær generalforsamling Grundejerforeningen Musvågevej Ordinær generalforsamling Grundejerforeningen Musvågevej Lørdag d. 6. marts 2010 Gl. Ålbæk Kro 1 Grundejerforening Musvågevej 2 1 Dagsorden Velkomst 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Aflæggelse

Læs mere

Ordinærgeneralforsamling

Ordinærgeneralforsamling GrundejerforeningenMusvågevej Ordinærgeneralforsamling Lørdagd.3.marts2012 Ålbækgl.Kro 1 GrundejerforeningMusvågevej 2 1 Dagsorden Velkomst 1.Valgafdirigent. 2.Bestyrelsensberetning. 3.Aflæggelseafregnskab.

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej

Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej 5. marts 2016 Bestyrelsens beretning 2.1 Bestyrelsen, som den ser ud i dag Formand: Niels Bloch Musvågevej 52 Ikke på valg Kasserer: Kai Jensen Musvågevej

Læs mere

Ordinærgeneralforsamling

Ordinærgeneralforsamling Ordinærgeneralforsamling GrundejerforeningenMusvågevej Lørdagd.5.marts2011 Gl.ÅlbækKro 1 GrundejerforeningMusvågevej 2 1 Dagsorden Velkomst 1.Valgafdirigent. 2.Bestyrelsensberetning. 3.Aflæggelseafregnskab.

Læs mere

Grundejerforeningen Musvågevej Ordinær generalforsamling

Grundejerforeningen Musvågevej Ordinær generalforsamling Grundejerforeningen Musvågevej Ordinær generalforsamling Lørdag d. 1. marts 2014 Ålbæk gl. Kro 1 Grundejerforening Musvågevej 2 1 Dagsorden 1. Marts 2014 Velkomst 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

Referat fra generalforsamling for Grundejerforeningen Musvågevej 7. marts 2015

Referat fra generalforsamling for Grundejerforeningen Musvågevej 7. marts 2015 Referat fra generalforsamling for Grundejerforeningen Musvågevej 7. marts 2015 Sted: Ålbæk gl. Kro Velkomst Formand Kresten Gravgaard bød velkommen til de fremmødte til Grundejerforeningens generalforsamling.

Læs mere

ReferatfraGrundejerforeningenMusvågevejs Generalforsamling,2.marts2013

ReferatfraGrundejerforeningenMusvågevejs Generalforsamling,2.marts2013 ReferatfraGrundejerforeningenMusvågevejs Generalforsamling,2.marts2013 Sted: Ålbæk gl. Kro Velkomst Formand Kresten Gravgaard bød velkommen til de fremmødte fra Grundejerforeningen. 1.Valgafdirigent Kresten

Læs mere

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling Grundejerforeningen Musvågevej Ordinær generalforsamling Lørdag d. 5. marts 2016 Ålbæk gl. Kro 1 Grundejerforeningen Musvågevej 2 1 Dagsorden Lørdag d. 5. Marts 2016 Velkomst 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat fra generalforsamling for Grundejerforeningen Musvågevej 5. marts 2016

Referat fra generalforsamling for Grundejerforeningen Musvågevej 5. marts 2016 Referat fra generalforsamling for Grundejerforeningen Musvågevej 5. marts 2016 Sted: Ålbæk gl. Kro Velkomst Formand Niels Bloch bød velkommen til Grundejerforeningens generalforsamling. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling Ordinær generalforsamling - Grundejerforeningen Musvågevej Lørdag d. 7. marts 2009 Gl. Ålbæk Kro 1 Grundejerforening Musvågevej 2 1 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne

Læs mere

Referat af generalforsamling for Grundejerforeningen Musvågevej 7. marts 2009

Referat af generalforsamling for Grundejerforeningen Musvågevej 7. marts 2009 Referat af generalforsamling for Grundejerforeningen Musvågevej 7. marts 2009 Sted: Ålbæk gl. Kro Velkomst Formand Kresten Gravgaard bød velkommen til de fremmødte til Grundejerforeningens generalforsamling

Læs mere

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling Grundejerforenngen Musvågevej Ordnær generalforsamlng Lørdag d. 2. marts 2013 Ålbæk gl. Kro 1 GrundejerforenngMusvågevej 2 1 Dagsorden 2.Marts2013 Velkomst 1.Valgafdrgent. 2.Bestyrelsensberetnng. 3.Aflæggelseafregnskab.

Læs mere

Grundejerforeningen Lodskovvad

Grundejerforeningen Lodskovvad Grundejerforeningen Lodskovvad Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 19. april 2014. Generalforsamlingen afholdtes ifølge vedtægterne på Ålbæk Gl. Kro påskelørdag kl. 10.00. Formanden bød velkommen

Læs mere

Mødereferat Generalforsamling i Grundejerforeningen Lodskovvad af Fremmødte på generalforsamlingen se deltagerliste

Mødereferat Generalforsamling i Grundejerforeningen Lodskovvad af Fremmødte på generalforsamlingen se deltagerliste Mødedeltager: Fremmødte på generalforsamlingen se deltagerliste Dato: 02.03.2019; Kl. 10.00 Sted: Kopi til: Referant: Ålbæk Gl. Kro Generalforsamlingen + Bestyrelsen Finn D. Christensen Indledning: Dette

Læs mere

Grundejerforeningen Lodskovvad

Grundejerforeningen Lodskovvad Grundejerforeningen Lodskovvad Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 4. april 2015. Generalforsamlingen afholdtes ifølge vedtægterne på Ålbæk Gl. Kro påskelørdag kl. 10.00. Formanden bød velkommen

Læs mere

Grundejerforeningen Lodskovvad

Grundejerforeningen Lodskovvad Grundejerforeningen Lodskovvad Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 30. marts 2013. Generalforsamlingen afholdtes ifølge vedtægterne på Ålbæk Gl. Kro påskelørdag kl. 10.00. Formanden bød velkommen

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Lørdag den 12. april 2014 kl på Havnsø hotel. Dagsorden i henhold til vedtægternes 10

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Lørdag den 12. april 2014 kl på Havnsø hotel. Dagsorden i henhold til vedtægternes 10 INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 12. april 2014 kl. 10.00 på Havnsø hotel Dagsorden i henhold til vedtægternes 10 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetæller. 3. Beretning fra bestyrelsen

Læs mere

Onsdag d. 10 April 2019 kl. 19:00 Ørum-Daugård Multihal

Onsdag d. 10 April 2019 kl. 19:00 Ørum-Daugård Multihal Grundejerforeningen Nordby Fælled www.nordbyfaelled.dk Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Norby Fælled grundejerforening Onsdag d. 10 April 2019 kl. 19:00 Ørum-Daugård Multihal Endelig dagsorden

Læs mere

Frederikshavn Kommune besigtigede en del af området sammen med 4 medlemmer af grundejerforeningen den 6. februar 2017.

Frederikshavn Kommune besigtigede en del af området sammen med 4 medlemmer af grundejerforeningen den 6. februar 2017. Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Grundejerforeningen Lodskovvadvej Tlf. +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 Dato: 10. februar 2017 Angående

Læs mere

Ordinær generalforsamling. Grundejerforening Musvågevej

Ordinær generalforsamling. Grundejerforening Musvågevej Ordinær generalforsamling - Grundejerforeningen Musvågevej Lørdag d. 1. marts 2008 Mamma s Pizza 1 Grundejerforening Musvågevej 2 1 Dagsorden Ovenstående er uddrag fra indkaldelsen til den ordinære generalforsamling

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2018

Bestyrelsens beretning 2018 Bestyrelsens beretning 2018 Side 1 af 6 Velkommen til årets generalforsamling. Indkaldelsen til generalforsamlingen blev sat på vores hjemmeside den 10.marts 2019. Det er i god tid inden sidste frist for

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl. 19.30 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 100 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Mødereferat Generalforsamling i Grundejerforeningen Lodskovvad af Fremmødte på generalforsamlingen se deltagerliste

Mødereferat Generalforsamling i Grundejerforeningen Lodskovvad af Fremmødte på generalforsamlingen se deltagerliste Mødedeltager: Fremmødte på generalforsamlingen se deltagerliste Dato: 03.03.2018; Kl. 14.00 Sted: Kopi til: Referant: Ålbæk Gl. Kro Generalforsamlingen + Bestyrelsen Finn D. Christensen Indledning: Dette

Læs mere

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst Generalforsamling 2011 Sted: Klim Bjerg Dato: 23. april 2011 Efter at formanden havde budt velkommen gik man straks over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Til dirigent blev valgt Jørgen Pedersen, som

Læs mere

Mødereferat Generalforsamling i Grundejerforeningen Lodskovvad af Fremmødte på generalforsamlingen se deltagerliste

Mødereferat Generalforsamling i Grundejerforeningen Lodskovvad af Fremmødte på generalforsamlingen se deltagerliste Mødedeltager: Fremmødte på generalforsamlingen se deltagerliste Dato: 04.03.2017; Kl. 14.00 Sted: Kopi til: Referant: Ålbæk Gl. Kro Generalforsamlingen + Bestyrelsen Finn D. Christensen Indledning: Dette

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2017

Bestyrelsens beretning 2017 Bestyrelsens beretning 2017 Side 1 af 6 Velkommen til årets generalforsamling. Indkaldelsen til generalforsamlingen blev sat på vores hjemmeside den 16.marts 2018. Det er i god tid inden sidste frist for

Læs mere

Mødereferat bestyrelsesmøder i Grundejerforeningen Lodskovvad af 2016

Mødereferat bestyrelsesmøder i Grundejerforeningen Lodskovvad af 2016 Mødedeltager:, Musvågevej 52 Kurt Hansen, Musvågevej 75, Musvågevej 154 Conny Fredborg, Bekkasinvej 48 Kai Ivan Jensen, Musvågevej 122 Finn Thomsen, Bekkasinvej 36, Urfuglevej 26 Børge Landgrebe, Musvågevej

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 24. marts 2015 Bestyrelsens beretning ved formanden. Vi vil fra bestyrelsens side endnu engang byde alle rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

Referat af generalforsamling for Grundejerforeningen Musvågevej 31. marts 2007

Referat af generalforsamling for Grundejerforeningen Musvågevej 31. marts 2007 Referat af generalforsamling for Grundejerforeningen Musvågevej 31. marts 2007 Sted: Aalbæk gl. Kro 1. Velkomst Konstitueret formand Jens Gylling Jørgensen bød velkommen til generalforsamling i Grundejerforeningen

Læs mere

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Grønhøjhuse. 14. april 2018 kl 10 på Camping Roligheden

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Grønhøjhuse. 14. april 2018 kl 10 på Camping Roligheden DAGSORDEN. Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Grønhøjhuse 14. april 2018 kl 10 på Camping Roligheden 1. Valg af dirigent a. Flemming Knoth blev foreslået og valgt. 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Formandens beretning for Vejlby Strand grundejerforening for året 2012/2013

Formandens beretning for Vejlby Strand grundejerforening for året 2012/2013 Ja, så er der gået endnu et år, det er så min fjerde beretning. Efter at vi i bestyrelsen nu i et par år, har haft fokus på at få en god struktur, sikre en stor åbenhed i foreningen og få styr på økonomien,

Læs mere

Grundejerforeningen Lodskovvad

Grundejerforeningen Lodskovvad Grundejerforeningen Lodskovvad Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 23. april 2011 Generalforsamlingen afholdes ifølge vedtægterne på Ålbæk Gl. Kro påskelørdag kl. 10.00 Formanden Toke Juhl

Læs mere

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Tranbjerg, den 4. oktober 2017 O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING I SOGNEGÅRDEN KIRKETORVET ONSDAG DEN 4 OKTOBER. 2017 KL. 19.30 NB. Bestyrelsen er

Læs mere

Bestyrelsen gik en lille tur!

Bestyrelsen gik en lille tur! Dagsorden 8/9 2006 1 Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab for 2005 og budget for 2007. 4. Fastsættelse af kontingent. 5. Orientering om en lille aftentur

Læs mere

Grundejerforeningen Wesselsvej

Grundejerforeningen Wesselsvej Grundejerforeningen Wesselsvej 27 marts 2013 Referat af Grundejerforeningen Wesselsvejs ordinære generalforsamling tirsdag den 12 marts 2013 i fælleslokalet Fodbygårdsvej 16, Næstved. Velkomst ved formanden.

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Grundejerforeningen Skibsegen Snekkersten, den 4. april 2006 Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Dato: onsdag 29. marts 2006 kl. 19.45 Sted: Fælleshuset, Hans Paaskesvej, Snekkersten

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 30. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2. april 2014 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer samt 6 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling Ordinær generalforsamling - Grundejerforeningen Musvågevej Lørdag d. 31. marts 2007 Gl. Aalbæk Kro (Pyramiden) Grundejerforening Musvågevej Dagsorden Velkomst Valg af dirigent Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar.

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar. Generalforsamling i Vængerne 29. marts 2011 Antal fremmødte: 22 fremmødte + 6 bestyrelsesmedlemmer, 3 uden stemmeret Valg af dirigent Steen valg t Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15.

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningen Ertebølles generalforsamling fredag, den 22. juni 2018 kl , Campinggården, Gl. Møllevej, Ertebølle, 9640 Farsø:

Referat fra Grundejerforeningen Ertebølles generalforsamling fredag, den 22. juni 2018 kl , Campinggården, Gl. Møllevej, Ertebølle, 9640 Farsø: Referat fra Grundejerforeningen Ertebølles generalforsamling fredag, den 22. juni 2018 kl. 18.30, Campinggården, Gl. Møllevej, Ertebølle, 9640 Farsø: Dagsorden iflg. vedtægterne: 1. Valg af dirigent. Valgt

Læs mere

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE 3. Generalforsamling 14. november 2009 kl. 14:00 Fårup Skovhus R E F E R A T Formanden bød velkommen. Der var mødt 24 medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent Forsamlingen valgte Knud Jørgensen (Grundejerforeningen

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningen Karinavej s generalforsamling 7. april 2007

Referat fra Grundejerforeningen Karinavej s generalforsamling 7. april 2007 Referat fra Grundejerforeningen Karinavej s generalforsamling 7. april 2007 1.Valg af dirigent, referent og stemmetæller. Som dirigent blev Eigil Obling (nr. 35) valgt, referent blev Marianne Olufson (nr.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Deltager: 16 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, jfr. 11. Jørgen Trankjær blev valgt. 2. Beretning om grundejerforeningens virksomhed

Læs mere

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2016 Allerførst velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Grundejerforeningen Lodskovvad

Grundejerforeningen Lodskovvad Grundejerforeningen Lodskovvad Referat og beretning af ordinær generalforsamling lørdag den 26. marts 2016. Generalforsamlingen afholdtes ifølge vedtægterne på Ålbæk Gl. Kro påskelørdag kl. 10.00. Formanden

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten afholdes i

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten afholdes i - 1 - Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten afholdes i Harboøre Centret Lemvigvej 9A, 7673 Harboøre Lørdag den 9. juni 2012 kl. 14.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

Grundejerforeningen Toftegården Referat af generalforsamling Onsdag den 22. november 2006 på Avedøre Skole.

Grundejerforeningen Toftegården Referat af generalforsamling Onsdag den 22. november 2006 på Avedøre Skole. Grundejerforeningen Toftegården Referat af generalforsamling Onsdag den 22. november 2006 på Avedøre Skole. Generalforsamlingen indledtes kl. 19.30 af formand Henriette Agtved. 30 grundejere er fremmødt

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014

Referat af Generalforsamling 2014 Referat af Generalforsamling 2014 Tirsdag den 29. April kl. 19:30 Grundejerforeningen Hørsholm Søpark HUSK Kontigent skal betales SENEST 31.Maj 2014 på Reg. nr.: 1551 og Kontonr.: 3170170040 Moldrupvej

Læs mere

Formandens beretning.

Formandens beretning. Frederikshavn, Maj 2015 Formandens beretning Indledning Jeg vil gerne byde velkommen til alle, der er mødt frem til generalforsamling i Suderbo 1 Vanen tro vil jeg byde en særlig velkomst til nye medlemmer

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2008 Referat fra generalforsamlingen torsdag, den 21.02. 2008 Deltagerantal 8 + 5 bestyrelsesmedlemmer Dagsorden i henhold til vedtægterne.

Læs mere

Fællesarealer, strand & veje.

Fællesarealer, strand & veje. Formandens beretning til generalforsamlingen den 9. juni 2018 Som helt ny bestyrelse, havde vi en række praktiske opgaver vi skulle have afklaret, men efter nogle måneder, så var vi klar til at lave en

Læs mere

BERETNING. VELKOMMEN: Velkommen til alle, og en særlig velkomst til nye ejere. I kalenderåret 2017 er der registreret 10 ejendomshandler.

BERETNING. VELKOMMEN: Velkommen til alle, og en særlig velkomst til nye ejere. I kalenderåret 2017 er der registreret 10 ejendomshandler. BERETNING VELKOMMEN: Velkommen til alle, og en særlig velkomst til nye ejere. I kalenderåret 2017 er der registreret 10 ejendomshandler. LEGEPLADSEN: Alle redskaber er i året blevet malet, der er sat ny

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 16 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 31. marts 2018 kl. 14.30 på Cafe & Restaurant Lido, Landal Grønhøj Strand Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og gik derefter

Læs mere

Velkommen til Sommerhusforeningen

Velkommen til Sommerhusforeningen Velkommen til Sommerhusforeningen Bestyrelsen i Sommerhus- og Vedligeholdelsesforeningen Grenaa Strand vil gerne byde jer hjertelig velkommen i vores sommerhusområde. Vi håber I må blive glade for at være

Læs mere

Grundejerforeningen Krudthuset

Grundejerforeningen Krudthuset Grundejerforeningen Krudthuset 19. marts 2013 Ordinær generalforsamling tirsdag den 19. marts 2013 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Charlotte Simonÿ som dirigent. Charlotte Simonÿ (nr. 14) blev

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl. 19.00 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 95 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Håndtering af overgreb på kommunale træer og bevoksninger Hvordan tackler vi det?

Håndtering af overgreb på kommunale træer og bevoksninger Hvordan tackler vi det? Håndtering af overgreb på kommunale træer og bevoksninger Hvordan tackler vi det? EKSEMPLER FRA HORSENS KOMMUNE NATURAFDELINGEN PARKER, SKOVE, GRØNNE OMRÅDER, VEJBEPLANTNING Eksempel 1 2013 Virksomhed

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i. Grundejerforeningen Havnsø Park

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i. Grundejerforeningen Havnsø Park INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen Havnsø Park Lørdag den 6. april 2019 kl. 9.30 i Eskebjerg forsamlingshus, Nyløkkevej 2, 4593 Eskebjerg Dagsorden i henhold til vedtægternes

Læs mere

Beretning for Dagsorden ifølge vedtægter: Ad 1. Ad 2. Ad 3. Grundejerforeningen Skærbo

Beretning for Dagsorden ifølge vedtægter: Ad 1. Ad 2. Ad 3. Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 26. februar 2014 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 33, 35, 55,

Læs mere

Sammen med det dejlige forår følger endnu en udgave af Ulleroden.

Sammen med det dejlige forår følger endnu en udgave af Ulleroden. Ulleroden forår 2009 Fastelavns-hygge på Drosselvænget Sammen med det dejlige forår følger endnu en udgave af Ulleroden. Det er blevet tid til forårets mange små og større istandsættelsesprojekter for

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 6. april 2012 Referat af ordinær generalforsamling 27. marts 2012 Der var til generalforsamlingen fremmødt 12 medlemmer samt 5 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Ulleroden, Juni 2011

Ulleroden, Juni 2011 Ulleroden, Juni 2011 Så er sommeren atter over os og det er blevet tid endnu en udgave af Ulleroden med informationer fra bestyrelsen om diverse arrangementer samt afsluttede og igangværende aktiviteter

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i. Grundejerforeningen Havnsø Park

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i. Grundejerforeningen Havnsø Park INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen Havnsø Park Lørdag den 14. april 2018 kl. 9.30 i Eskebjerg forsamlingshus, Nyløkkevej 2, 4593 Eskebjerg Dagsorden i henhold til vedtægternes

Læs mere

Formandsberetning maj 2018

Formandsberetning maj 2018 1 Formandsberetning maj 2018 Jeg vil starte med at takke alle for den fine modtagelse af vores anmodning om penge til asfaltering af vore indfaldsveje Lærkebakken og Solbakken, der er blevet lavet et rigtig

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008 Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008 Tilstede: Margrethe og Torben nr. 7, Nicolai nr. 8, Sisse nr. 9, Jesper nr. 13, Anders nr. 14, Jens nr. 16, Ole nr. 20, Niels

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 29. marts 2016 Bestyrelsens beretning ved formanden Fra bestyrelsens side vil gerne endnu engang byde jer rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 med følgende dagsorden uddelt d. 20. august 2007: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret

Læs mere

Hvem er vi. Parkerede biler på vores smalle veje. Beder vi Dem, venligst om at parkere. Af hensyn til den daglige trafik på vores smalle veje,

Hvem er vi. Parkerede biler på vores smalle veje. Beder vi Dem, venligst om at parkere. Af hensyn til den daglige trafik på vores smalle veje, Velkommen til Hvem er vi Parkerede biler på vores smalle veje. Af hensyn til den daglige trafik på vores smalle veje, Der opstår ofte farlige situationer pga. parkerede biler, Aht. Ambulancer, brand, snerydning,

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningen Karinavej ordinære generalforsamling. lørdag den 30. marts 2013

Referat fra Grundejerforeningen Karinavej ordinære generalforsamling. lørdag den 30. marts 2013 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere Ejgild Christensen nr. 35. blev valgt til dirigent Flemming Johansen nr. 27. valgt til referent Eigil slog takten an og kunne konstaterede at indkaldelse

Læs mere

Generalforsamling 12. maj 2018 Fårevejle Forsamlingshus Kalundborgvej 23, Fårevejle

Generalforsamling 12. maj 2018 Fårevejle Forsamlingshus Kalundborgvej 23, Fårevejle Generalforsamling 12. maj 2018 Fårevejle Forsamlingshus Kalundborgvej 23, Fårevejle Ad 1. Valg af dirigent Tom Christensen Tom bød velkommen til de 27 fremmødte, heraf var der 20 stemmeberettigede, og

Læs mere

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010 Generalforsamling Grundejerforeningen Stangkjær 25. marts 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af regnskab til godkendelse 4. Forslag fra medlemmer og bestyrelse

Læs mere

Elstedgårde. Generalforsamling Onsdag d. 8. marts 2017 kl i Sognegården v/elsted Kirke. Velkommen. 1. Valg af dirigent og referent

Elstedgårde. Generalforsamling Onsdag d. 8. marts 2017 kl i Sognegården v/elsted Kirke. Velkommen. 1. Valg af dirigent og referent Elstedgårde Generalforsamling 2017 Onsdag d. 8. marts 2017 kl. 19.00 i Sognegården v/elsted Kirke Velkommen 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Regnskabsaflæggelse for 2016 4.

Læs mere

Grundejerforeningen Lystgårdsparken

Grundejerforeningen Lystgårdsparken Referat fra generalforsamling den 22. oktober 2018 Til stede: Lystgårdsparken 1, 9, 10, 13, 16, 18, 20, 21, 22, 23, 30, 32, 33, 36, 38 Referent: Louise Riley Ad. 1. Valg af dirigent Ove Nielsen blev valgt

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN SALVIG INFORMATIONSMEDDELELSE 2018

GRUNDEJERFORENINGEN SALVIG INFORMATIONSMEDDELELSE 2018 AFFALDSSTATIVER PÅ FÆLLESAREALET AFFALDSSTATIVERNE PÅ FÆLLESAREALET Affaldsstativerne på fællesarealet blev oprindelig opsat for at hundeejere nemt kunne slippe af med hundeposer. Der dumpes mere og mere

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 16 Referent: Bolette Toft Mødedato: 2. april 2014 Mødested: Stubhuset; kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Grundejerforeningen Rønnevangen. Generalforsamling torsdag den 8. marts 2018

Grundejerforeningen Rønnevangen. Generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 Grundejerforeningen Rønnevangen Generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 Dagsorden i henhold til vedtægternes 14, stk. 6 1) Valg af dirigent 2) Bestyrelsens beretning om det forløbne år 3) Aflæggelse

Læs mere

Referat af generalforsamling i Bredeparkens Grundejerforening den 8. marts 2018

Referat af generalforsamling i Bredeparkens Grundejerforening den 8. marts 2018 Referat af generalforsamling i Bredeparkens Grundejerforening den 8. marts 2018 Tilstede: Bygtoften: 10, 14x2, 18, 3, 27, 5 Havretoften: 10, 18, 20x2, 28, 9x2, 21, 23, 33 Lyngtoften: 14x2, 16, 20, 28x2,

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2010 1 Referat fra generalforsamlingen mandag, den 22.02. 2010 Inden generalforsamlingen havde vi besøg af projektleder Bjarne Rasmussen fra

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Ca. 55 grundejere inkl. bestyrelsen var fremmødt Velkomst v. formanden og præsentation af bestyrelsen v. de enkelte medlemmer

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Skovsgården den 16. marts 2010 på Hørning Kro kl

Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Skovsgården den 16. marts 2010 på Hørning Kro kl Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Skovsgården den 16. marts 2010 på Hørning Kro kl. 19.30. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2006 Grundejerforeningen Koglevænget

Referat af Generalforsamling 2006 Grundejerforeningen Koglevænget Referat af Generalforsamling 2006 Grundejerforeningen Koglevænget Der var indkaldt til generalforsamling i grundejerforeningen Koglevænget tirsdag den 16. maj 2006 kl. 20:00 hos Helle og Ib i nr. 17 Dagsorden:

Læs mere

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst Generalforsamling 2013 Sted: Klim Bjerg Dato: 30. marts 2013 Efter at formanden havde budt velkommen gik man straks over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Til dirigent blev valgt Jørgen Pedersen, som

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 11 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 15. april 2017 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen og bad deltagerne rejse sig for at holde

Læs mere

Formandens Beretning for Pedersdal Grundejerforening 12. august 2017

Formandens Beretning for Pedersdal Grundejerforening 12. august 2017 Det har været et fantastisk dejligt år for Pedersdal Grundejerforening. Og bestyrelsen har hygget sig med en masse spændende ting. Vi har i bestyrelsen bare det sidste år arbejdet ca. 1200 timer frivilligt

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Grundejerforeningen Langelandsgade torsdag den 8. marts 2018

Referat fra generalforsamlingen i Grundejerforeningen Langelandsgade torsdag den 8. marts 2018 Referat fra generalforsamlingen i Grundejerforeningen Langelandsgade torsdag den 8. marts 2018 Formanden bød velkommen til de i alt 19 fremmødte inkl. Bestyrelsen. Formanden beklagede den forvirring der

Læs mere

BØTØ SKOVEN. 14. februar 2018 MARIELYST GRUNDEJERFORENING. 16. februar 2018 Skrevet af: Eigil Petersen

BØTØ SKOVEN. 14. februar 2018 MARIELYST GRUNDEJERFORENING. 16. februar 2018 Skrevet af: Eigil Petersen BØTØ SKOVEN 14. februar 2018 MARIELYST GRUNDEJERFORENING 16. februar 2018 Skrevet af: Eigil Petersen BØTØ SKOVEN 14. februar 2018 Til Marielyst Grundejerforening Nu nærmer vi os foråret og arbejdet med

Læs mere

Generalforsamlingen 2010. Grundejerforeningen Svenstruphøj

Generalforsamlingen 2010. Grundejerforeningen Svenstruphøj Generalforsamlingen 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning om det forløbne år samt godkendelse heraf 3. Forelæggelse af revideret regnskab for 2009

Læs mere

Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale

Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale Regnskab for perioden fra 14. december 2012 til 31. december 2013 1. regnskabsår Indholdsfortegnelse Foreningsoplysninger... 3 Formandens beretning... 4 Bestyrelsens

Læs mere

Referat fra generalforsamling. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Torsdag den 27. marts 2014 kl. 19.

Referat fra generalforsamling. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Torsdag den 27. marts 2014 kl. 19. GRUNDEJER FORENINGEN STANGKJÆR Referat fra generalforsamling Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær Torsdag den 27. marts 2014 kl. 19.00 i Kulturhuset Dagsorden ifølge vedtægterne: 1.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN REGNERSGAARD PLANTAGE REFERAT GENERALFORSAMLING D. 3. AUG 2008

GRUNDEJERFORENINGEN REGNERSGAARD PLANTAGE REFERAT GENERALFORSAMLING D. 3. AUG 2008 Nr. 48 i rækken. Antal fremmødte: 40 Pkt. 1: Valg af dirigent: Ledgaard Kobjældevej 16 valgt. Pkt. 2: Valg af referent: Ebbe Nørtved valgt. Pkt. 3: Formandens beretning. Stranden: For øjeblikket er stranden

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Kratbjerghusene den 3/4-2007

Referat af ordinær generalforsamling i Kratbjerghusene den 3/4-2007 Referat af ordinær generalforsamling i den 3/4-2007 1. Valg af dirigent. Thomas Jørgensen (BV27) blev valgt til dirigent. Han konstaterede, at forsamlingen var lovligt indkaldt og at der var 27 stemmeberettigede

Læs mere

Generalforsamling 2015

Generalforsamling 2015 Generalforsamling 2015 GF Sølodden Tirsdag d.14 april 20l5 Sognegården, Måløv Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år. 3. Aflæggelse af regnskab

Læs mere

Godkendt af Flemming, Agner, Mogens, Torben. J. Jeppesen tilbyder at hjælpe med at rette vedtægterne til

Godkendt af Flemming, Agner, Mogens, Torben. J. Jeppesen tilbyder at hjælpe med at rette vedtægterne til Grundejerforeningen Eskov Strandpark Dagsorden til 28.11.18 på Stranddalen 91 Tilstede: Agner, Mogens, Flemming, Torben, afbud fra Kurt 1. Dagsorden Dagsorden udsendt til bestyrelse Punkter til drøftelse

Læs mere

Medlemmerne indkaldes hermed til

Medlemmerne indkaldes hermed til Rågeleje, 28 april 2016 Medlemmerne indkaldes hermed til Grundejerforeningen Gl. Strandbjerggaards ordinære generalforsamling lørdag den 21. maj 2016 kl. 11.00 i Vejby Forsamlingshus, Stationsvej 14, 3210

Læs mere

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer.

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer. Referat Møde den: 30. april 2014 Afholdt hos: Jørgen Til stede: Helle, Pia, Peter, Mads, Jørgen og Anette Afbud: Christina Referent: Anette Til mødet var der udsendt følgende dagsorden: 1) Godkendelse

Læs mere