New Holland T8 T8.32O I T8.35O I T8.38O I T8.41O I T8.435

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "New Holland T8 T8.32O I T8.35O I T8.38O I T8.41O I T8.435"

Transkript

1 New Holland T8 T8.32O I T8.35O I T8.38O I T8.41O I T8.435

2 2 3 GØR ALTING MULIGT - OG MERE TIL Øget effekt og produktivitet T8 er den stærkeste, konventionelle traktor i New Holland Serien. Og Seriens nye topmodel, T8.435, er ligesom de øvrige modeller udstyret med den avancerede Cursor 9 motor, med prisvindende ECOBlue HI-eSCR teknologi, som overholder Tier 4B miljøstandarden. Dette sikrer fremragende luftindsugning og øger præstationen for hver eneste T8 i Serien. Har du brug for mere? Den komplette motorserie er nu stærkere, eftersom al nominel og maksimal effekt er blevet øget for at forbedre din produktivitet. Den fremragende hurtig reaktionsevne betyder, at præstationen aldrig mindskes under skiftende forhold. Alle motorer har automatisk motorstyring, som tilbyder ekstra effekt under krævende hydraulik-, PTO- og transportopgaver. Der er en variationskoefficient på op til hele 71 hk EPM tilgængelig på T Den totale køreglæde New Hollands SideWinder II armlæn sikrer T8 Serien intuitiv og præcis betjening og dermed mindre førertræthed. Alle nøglefunktioner er let genkendelige og perfekt placeret for fingerspidsbetjening. Den 68 dba lydsvage kabine er den mest rummelige i sin klasse og tilbyder uhindret 360 udsyn. Comfort Ride førerkabineaffjedring sikrer den blødeste kørsel selv i det hårdeste terræn. Maksimal alsidighed T8 traktorserien tilbyder 360 præstation i landbruget. Den lange hjulaksel sikrer fremragende stabilitet på landevejen og i marken, og kombineret med enestående manøvreevner er T8 fuldkommen på hjemmebane, både når det gælder de traditionelle opgaver, som kræver masser af trækkraft, landevejstransport ved høj hastighed eller sekundær jordbearbejdning. Vælg mellem Ultra Command, den stærkeste full-powershift i branchen eller Auto Command transmissionen for uovertruffen CVT præstation. Fuldt integreret frontlift og PTO giver mulighed for montering af et stort udvalg frontmonterede redskaber. Lavere driftsomkostninger Driftsomkostningerne for T8 traktorer med ECOBlue HI-eSCR teknologi er blevet bevaret sammenlignet med nuværende T8, Tier 4A traktorer. Derudover er brændstofforbruget stadig 10% bedre, sammenlignet med T8000, Tier 3 traktorerne. Dette skyldes den avancerede ECOBlue HI-eSCR teknologi. Med den anerkendte Ground Speed Management er Ultra Command den mest økonomiske full-powershifttransmission på markedet. Auto Command transmissionen vil yderligere reducere dine driftsomkostninger ved at sikre maksimal motor- og transmissionseffektivitet. Hertil kommer de ekstra lange serviceintervaller og reduceret klimaaftryk faktisk har fordelene ved at eje en T8 traktor aldrig været større.

3 Præcis som angivet på motorhjelmen T8 traktorerne tilbyder forbedret præstation takket været Tier 4B ECOBlue HI-eSCR teknologien, og disse forbedrede præstationsegenskaber er indlysende lige fra starten. Hvordan? Det ses simpelthen på motorhjelmen. De første to cifre T8 henviser til traktorkategorien og de efterfølgende tre, f.eks. 435, angiver max. hk med motoreffektstyring. Og hvad betyder det så for dig? Du kan købe din T8 i sikker forvisning om, at den vil være i stand til at klare selv de hårdeste arbejdsopgaver. New Holland sikrer dig tryghed og den optimale produktivitet. Max. effekt med EPM (hk) T T T T T Motoromdrejninger Max. motoreffekt, som T8 Serien kan yde ved mobile PTO-opgaver og bugsering ved høj hastighed. Max. effekt (hk) T T T T T Til krævende opgaver f.eks. med jordbearbejdningsredskaber leverer T8 følgende max. effektværdier. EPM i henhold til belastning af transmission, PTO og hydraulik. Hestekræfter EPM område Nominel effekt (hk) T T T T T Nominel effekt er en nyttig reference, men erstattes ofte af max. effektværdier under arbejdet, med eller uden EPM aktiveret. årets MaSKine 2014

4 4 5 SERIEN T8: giver dig fuld kontrol T8 Serien byder på en lang række specialtilpassede egenskaber, for præcis tilpasning til dine arbejdsbehov. Vælg mellem den helt nye Auto Command transmission for præcis hastighedskontrol under alle opgaver og Ultra Command, den mest effektive fuld powershift på markedet. Den brede IntelliView IV farve touchskærm er standard og perfekt til maskiner, der er udstyret med fabriksmonteret IntelliSteer styresystem. Fuldt integreret frontlift og PTO vil være sød musik for maskinstationer med halm- og foderopgaver. Endelig giver muligheden for et stort udvalg af dækmonteringer, helt op til 2,15 meter 900/60R42 udgaver, mindre jordpakning i marken og øget trækevne, mens kravet om max. transportbredde på 3 meter overholdes. T8 gør alt, hvad du beder den om. Effektiv i marken Den lange akselafstand og det store ballastudvalg betyder, at T8 leverer optimal præstation i marken under opgaver ved høj hastighed. Terralock trækstyringssystemet sikrer, at 100% af effekten overføres til jorden. Terraglide forakselaffjedring forbedrer trækevnen og komforten ved at modvirke rystelser, selv ved løft af de tungeste bagmonterede redskaber. Med optimering af den hurtige reaktion bevares præstationen under selv de mest krævende forhold, og i områder med eventuel jordpakning, vil motoren reagere omgående for at undgå nedsættelse af hastigheden. Ground Speed Management sikrer, at kørehastigheden altid opnås ved laveste motoromdrejninger. Produktivitet. Komfort. Effektivitet. T8. Præcis plantning og såning Kombinér den fuldt integrerede IntelliSteer autostyring med IntelliView IV farve touchscreen monitor for optimal såog plantepræstation. Har du brug for mere? Så er T8 fuldt ISOBUS II kompatibel for betjening med enkelt skærm og har velindrettede kabiner med uhindret udsyn til alle sider. Alle de vigtigste kontrolfunktioner ligger perfekt i hånden på det prisvindende SideWinder II armlæn. Brug det komplette foragerautomatik II program til at styre manøvreringen for enden af rækkerne, som nu er endnu mere effektiv takket være det imponerende 55 styreudslag. Fuldt integreret frontlift betyder, at du ubesværet kan montere din såkasse. Præcision. Udsyn. Effektivitet. T8.

5 BLUE POWER. SPECIALUDGAVEN. Blue Power T8.435 Auto Command modellen sikrer dig en førsteklasses landbrugsoplevelse. Præstation og komfort er i absolut særklasse og denne traktorserien skiller sig ud med sit eksklusive design. Den karakteristiske midnatsblå farve, de sølvfarvede hjul og kølergitter understreger den fashionable stil. Det luksuriøse, bløde lædersæde og rattet med kontrastblå stikninger sammen med det behagelige tykke tæppe i kabinegulvet er blot nogle af de luksuspunkter, som Blue Power modellen tilbyder. Komfortabel transport ved høje hastigheder Den ekstra lange akselafstand på op til 3550 mm giver fremragende stabilitet ved kørsel med hastigheder på 40 km/t., selv med fuldt lastede vogne. Comfort Ride kabineaffjedring og Terraglide sikrer høj komfort og dæmper selv de hårdeste rystelser og giver blød og behagelig kørsel. Auto Command transmissionen giver fremragende transporteffektivitet og fartpiloten er uundværlig under lange transportopgaver. Stabilitet. Komfort. Effektivitet. T8. På hjemmebane i den industrielle sektor T8 er også fuldkommen på hjemmebane, når der gælder opgaver indenfor den industrielle sektor, uanset om der skal bruges højeffektiv PTO-præstation med direkte drev til knusning af sten, eller intensiv automatisk motorstyring under krævende jordstabiliseringsopgaver. Disse egenskaber er ligeledes nyttige indenfor skovbrug og flisproduktion. Auto Command, konstant variabel transmission, giver præcis hastighedskontrol og 282 l/min. hydraulikflow ved hjælp af MegaFlow teknologi til at tømme selv de største anhængere uden besvær. Kombineret med den højeste bruttovægt på markedet er T8 din perfekte partner. Alsidighed. Præcision. Effektivitet. T8.

6 6 7 FØRERKABINE Kun 68 dba KLASSENS MEST LYDSVAGE OG RUMMELIGE KABINE DESIGNET TIL KOMFORT OG PRODUKTIVITET Sæt dig til rette i T8 traktorens førersæde. Start motoren. Kør ud i marken. Nyd den fremragende udsigt. Lad din hånd udforske SideWinder II kontrolfunktionerne. Oplev hvordan sædet, kabinen og akselaffjedringen sikrer en blød kørsel. Se hvor let det er, at bruge IntelliView touch-skærmen. Det tager ikke lang tid at vænne sig til et arbejdsliv i luksus. DU FÅR ØJNE I NAKKEN De ekstra store sidespejle har elektronisk justering af øverste sektion med samme type spejle, som bruges i erhvervskøretøjer for optimalt udsyn til vejen under transport ved høje hastigheder. Nederste sektion er designet til at modvirke blinde vinkler og du kan specialindstille den efter eget ønske. Har du brug for mere? Så er spejlene også opvarmede for at slippe af med dug eller frost på et øjeblik! GÅRDENS MEST KOMFORTABLE SIDDEPLADS Luksuriøst luftaffjedret sæde er standardudstyr og sikrer høj komfort. Til førere, som tilbringer ekstra mange timer i traktoren, er der mulighed for øget komfort med et ventileret, semi-aktivt Comfort sæde. Dette sæde, som er seriens førende, kalibrerer og dæmper automatisk ved hjælp af en række følere, afhængig af førerens vægt for at sikre den mest bløde kørsel nogensinde. Sædet indeholder også avanceret ventilationsteknologi, som holder kroppen varm på kolde dage og effektivt forhindrer svedgener for ultimativ komfort under alle temperaturforhold. Kombineret med Comfort Ride kabineaffjedring opnår du den absolut blødeste kørsel i branchen. For et ekstra strejf af luksus er et fuldt lædersæde tilgængeligt. FÆRRE CHOKBELASTNINGER OG MINDRE TRÆTHED Dag efter dag reducerer to-trins Comfort Ride kabineaffjedringen chokbelastninger for føreren med op til 25%. Resultatet? Mindre træthed under de lange arbejdsdage.

7 Med et niveau på 68 dba, er T8 kabinerne de mest LYDSVAGE i branchen NEW HOLLAND UDSYN New Holland T8 traktorer har et 5-stolpe kabinedesign med glasdøre i fuld bredde. Designet er perfekt tilpasset den slanke motorhjelm, de buede skærme og det kompakte totaldesign. En kombination, som sikrer føreren et fremragende udsyn til alle sider. ARBEJD DØGNET RUNDT Arbejdslys på kabinetag, motorhjelm og skærme kontrolleres let fra et separat lygtepanel. Til krævende arbejdsopgaver anbefales den effektive HID / LED belysningspakke. Føreren kan indstille lygterne, så de passer til en række forskellige opgaver for mere sikker og produktiv præstation. Skræddersy din arbejdsplads Indstil din foretrukne arbejdstemperatur i kabinen og bevar denne indstilling med klimaanlægget, som justerer i henhold til udendørstemperaturen. Træk rullegardinerne ned såfremt du ønsker kølighed i kabinen. HØJKVALITETS LYDSYSTEM Med mulighed for indbygget radio kan føreren afspille sin egen MP3 musik eller modtage krystalklare radiosignaler. Der er også mulighed for håndfri telefonopkald ved hjælp af blue tooth.

8 8 9 SIDEWINDER II ARMREST & COMMANDGRIP HÅNDTAG SideWinder II. Designet af landmænd til landmænd. I takt med at de moderne traktorer tilbyder stadigt mere avancerede funktioner, er der en risiko for at de bliver vanskelige at forstå og betjene. Hos New Holland har vi lyttet til kunderne og udviklet SideWinder II armlænet for at gøre alting så enkelt som muligt. Alle hovedfunktioner er tilgængelige fra armlænet, Speeder, transmission og hydraulik alle dine kontrolfunktioner er indenfor hurtig og let rækkevidde. De mere avancerede funktioner er ligeledes let tilgængelige. Det tager ikke lang tid, at blive fortrolig med en T8 traktor. INTELLIVIEW TOUCHSCREEN MONITOR Alle de nødvendige informationer ved et hurtigt blik med seriens standard 26,4 cm brede IntelliView IV monitor. Der er fingerspidsjustering af alle de vigtigste indstillinger og fuld kompatibilitet med New Holland IntelliSteer styresystem. De bløde touchknapper indeholder bagoplysningsteknologi for at sikre endnu lettere betjening om natten. Foragerautomatik II, HTS II. Tryk for at registrere, lagre og aktivere automatiske funktioner ved foragervendinger. Fingerspidskontrol af op til to fjernventiler. Hæve-/sænkefunktion af liften. Ekstraudstyr IntelliSteer autoguidance, aktivering af automatisk styring. Kontakt for vendegear. Ground Speed Management, GSM. Transmission og motor arbejder sammen for optimal præstation. Finjustering af Ground Speed indstillinger. Skift op/ned af transmissionsområde. Elektronisk SideWinder II justering. Flyt armlænet til den position, som passer dig bedst.

9 As awarded by The Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design. Landbrugsdrift på luksusklasse T8 luksuspakken er designet til landmænd, som bruger mere tid i kabinen end udenfor. Komplet læderrat, lædersæde og behageligt gulvtæppe er tilgængeligt på alle T8 modeller. LET ADGANG TIL AVANCEREDE FUNKTIONER Tryk på symbolet. Aktiver funktionen. Det integrerede kontrolpanel, ICP, giver let adgang til avancerede driftsfunktioner. Det er ikke nødvendigt, at bladre gennem menuerne for at opsætte Terralock trækstyring, Foragerautomatik II (HTS II), Auto PTO eller ESM motoromdrejningsstyring. Individuel tilpasning af placeringen af hydraulisk joy-stick og mus til liften er tilgængelig som fabriksmonteret ekstraudstyr. Der kan også monteres to ekstra vinger til kontrol af 5. og 6. hydrauliske fjernventiler i stedet for det hydrauliske joy-stick. Gas op til de ønskede motoromdrejninger, vælg ESM motoromdrejningsstyring, hvorefter indstillingen er fast. Tryk på foragerautomatik II tasten for at registrere og afspille dine hyppigst anvendte funktioner. Aktiver Terralock og det vil automatisk styre tilog frakobling af 4WD og differentialespærre. Trepunktslift nivellering og topstangsforlængelse ved et tryk på en knap. Auto PTO vil til- og frakoble PTO under vendinger ved forager. Omgående til- og frakobling af forreste og bagerste PTO. Multifunktions joy-stick. Kan indstilles til betjening af frontlift eller fjernventiler. Elektroniske fjernventiler. Let tilgængelige vinger for hydraulisk fingerspidsbetjening. Flow og timing indstilles nemt ved hjælp af IntelliView touchskærmen. EDC-mus. Tunge, monterede redskaber hæves med absolut præcision. Fuld adgang til flere avancerede kontrolfunktioner under det polstrede armlæn.

10 10 11 PLM Styring New Holland GPS-STYRESYSTEMER tilpasset dine individuelle behov ALLE MODELLER KAN FORBEREDES TIL GPS-STYRESYSTEMER EFTER DIT BEHOV T8 traktorer kan monteres med et fuldt integreret New Holland designet og udviklet IntelliSteer automatisk styresystem, som passer til DGPS- eller RTK-teknologi for komplet integreret kontrol. IntelliSteer sikrer parallelle spor med en præcision på op til 1-2 cm*. IntelliSteer er perfekt til præcisionsarbejde under selv de mest krævende forhold. Det er designet til forbedret førerpræstation og komfort. Alt dette og mere til blot ved et tryk på en knap. * Brug af RTK-korrigeringssignal. Fuldt integreret IntelliSteer styring Valg af styresystem afhænger af de pågældende arbejdsopgaver og behovet for at integrere med eksisterende systemer. Med T8 traktorer fungerer alle de forskellige IntelliSteer muligheder gennem fabriksmonterede systemer, hvilket giver let installation og opgradering. Dette sikrer, at den valgte pakke kan ændres og opdateres ubesværet og mere økonomisk. INTELLIVIEW SYNLIG INTELLIGENS Standard IntelliView IV monitoren kan bruges til opsætning af New Holland autostyresystemer, og indeholder en visuel brugerflade, som kan bruges ved betjening af IntelliSteer systemet. IntelliView III monitoren har touchscreen display, der giver mulighed for programmering af en lang række styremønstre, fra parallelle A-B træk til de mest komplekse, tilpassede kurver. Man kan også let og ubesværet lave sine personlige indstillinger og overføre informationer fra traktoren direkte til PLM Softwarepakken. Integrerede kontrolsystemer New Holland IntelliSteer Systemet bruger indbyggede T3 jordbundskompenserede korrektionssignaler til at holde Navigation Controller II informeret om traktorens position. I hydrauliksystemet er der også en integreret kontrolventil, som ændrer signalerne fra Navigation Controller II til hydrauliske bevægelser af styresystemet.

11 TELEMATIK: ubesværet kontrol af maskinparken fra kontoret på gården Med PLM Connect kan du tilkoble dig din T8 fra kontoren på gården ved hjælp af mobilt netværk. Du kan holde dig i konstant kontakt med dine maskiner, og du kan endda sende og modtage informationer i realtid for at spare tid og øge produktiviteten. Basispakken PLM Connect Essential giver dig de mest anvendte funktioner og du kan vælge at opdatere til PLM Connect Professional pakken for fuld maskinovervågning og kontrol. Uanset versionen vil PLM Connect være med til at reducere dine brændstofomkostninger og give dig forbedret sikkerhed og overvågning af maskinparken i en enkelt pakke. Vælg det præcisionsniveau, der passer til dig New Holland tilbyder seks præcisionsniveauer, så du altid har mulighed for at vælge det IntelliSteer system, som passer til dine behov og din økonomi. Kombineret med RTK korrektionssignaler vil IntelliSteer sikre dig ensartet præcision år efter år. AUTONOMOUS cm EGNOS/ OmniSTAR VBS 20 cm RangePoint RTX 15 cm OmniSTAR GNSS/XP/HP cm CenterPoint RTX 4 cm RTK/RTK VRS 2.5 cm FULD LASER NIVELLERING INTERFACE T8 traktorernes elektrohydrauliske system er plug and play kompatibelt med en lang række laserstyrede nivelleringssystemer fra andre leverandører. IntelliSteer. Enkelt og effektivt CommandGrip har en enkelt knap, som bruges til at aktivere IntelliSteer systemet. New Holland gør avanceret teknologi let tilgængelig. NH 372 MODTAGERE NH 372 modtageren er i stand til at arbejde med EGNOS, OmniSTAR, GLONASS eller RTK-korrektionssignaler. Til brug med RTK er der placeret en integreret radiomodtager indvendigt i hovedmodtageren. RTK-BASESTATION En RTK-basestation kan bruges til at sende et korrektionssignal for at opnå en præcision mellem trækkene på 1-2 cm.

12 12 13 Motor DEN STYRKE OG EFFEKTIVITET DU HAR LÆRT AT FORVENTE FRA NEW HOLLAND Din T8 traktor er monteret med ECOBlue HI-eSCR (Højeffektiv Selective Catalytic Reduction) Cursor 9 motor, som er blevet udviklet af New Hollands søsterselskab FPT Industrial. Disse motorer, som opfylder de endnu højere Tier 4B miljøstandarder, tilbyder dig fire hovedfordele: Præstation: øget effekt, moment, momentreserve og automatisk motorstyring, og bevarer samtidig muligheden for den unikke hurtige reaktionsevne. Effektivitet: brændstofforbruget (diesel plus AdBlue) vil være uændret eller bedre end på din Tier 4A T8. Du har også fordelen af reducerede driftsomkostninger gennem hele maskinens levetid. Enkelthed: den ukomplicerede motorinstallation sikrer højere effektudnyttelse og det reducerede kølesystem giver mere effektiv funktion. Konsistens: der vil ikke være ændringer af maskinens betjening EPM Nominel effekt Effekt (hk) T8.320 T8.350 T8.380 T8.410 T8.435 TALLENE TALER FOR SIG SELV ECOBlue HI-eSCR forbedrer den fremragende præstation og høje produktivitet, uafhængig af brændstofkvaliteten, svovlniveauer og uden behov for de dyre diesel additiver. du har vænnet dig til på din T8 traktor. Alle Tier 4B godkendte T8 traktorer har højere nominel og max. effekt for at øge din kapacitet. En T8.320 har nominel ydelse på 250 hk, men kan producere op til 320 hk med EPM. T8.350 har nominelle 280 hk, men leverer op til 351 hk. T8.380 med 311 hk og 340 hk T8.410 udvikler op til henholdsvis 382 og 409 hk. Den effektive T8.435 har en nominel ydelse på 379 hk, men kan tilbyde op til 435 hk ved hjælp af EPM teknologien. MOTORER, UDVIKLET AF FPT INDUSTRIAL New Holland arbejder ikke alene, når det gælder Tier 4 teknologi, men kan trække på erfaringerne fra sit søsterselskab: FPT Industrial. Pionerer: Fiat opfandt Common Rail teknologien i 1980 erne og introducerede den på markedet i 1997 på Alfa Romeo 156. Fiat var de første, som introducerede teknologien indenfor landbrugsmaskiner på TS-A traktoren. Gennemført innovation. Renere: For fjerde år i træk har Fiat Industrial ligget øverst i bæredygtighedsindekset The Dow Jones Sustainability World and Europe indexes for den industrielle sektor. Gennemført miljøvenlighed. Gennemtestet: FPT Industrial har arbejdet på SCR-teknologien siden 1995, og har gennem de seneste seks år allerede produceret over SCR-motorer til landbrugs-, bygge- og transportindustrien. Den prisvindende HI-eSCR løsning er blevet gennemgribende afprøvet og har vundet den europæiske pris Truck of The Year 2013 for Iveco Stralis Hi-Way heavy duty on-road lastbil. Gennemført driftsikkerhed.

13 Bæredygtig Effektiv Teknologi ECOBlue Hi-eSCR FUNKTIONEN Med denne videreudvikling af det eksisterende ECOBlue SCR-system, vil du opnå den mest effektive NOx konvertering i branchen. Dette system, med en række patenter, bruger en ny motorstyreenhed, som ikke blot kontrollerer motoren, men også HI-eSCR efterbehandlingssystemets tilførsels- og doseringsmoduler. Ved hjælp af et separat sløjfesystem overvåger det konstant NOx niveauerne i udstødningsgassen for at sikre, at under ethvert forløb indsprøjtes den præcise mængde DEF, hvorved der opnås en NOx konvertering på over 95%, mens der samtidig sikres et lavt brændstofforbrug. Diesel oxideringskatalysator Dyse Pumpemodul Fordelingsrør Rense-katalysator AdBlue /tank SCR-beholder 19% mindre CO 2 Belastning Tier 4A ECOBlue SCR genvindingspunkt Tier 3 genvindingspunkt Motoromdrejninger kg CO 2 udledt pr liter diesel 45,065 kg 36,345 kg Motoromdrejninger Fald i motoromdrejninger HURTIG REAKTION 52 hk Hestekræfter Tier 1 traktor Tier 4B HI-eSCR-traktor Tid EPM i henhold til belastningen af transmission, PTO og hydraulik. SPAR BRÆNDSTOF FOR AT SKÅNE MILJØET Udledninger fra dieselforbrænding er i høj grad medvirkende til gårdens totale klimaaftryk. ECOBlue HI-eSCR teknologien til overholdelse af Tier 4B miljøstandarden reducerer NOx udledninger og bevarer T8 Seriens imponerende brændstofeffektivitet, hvilket medfører en stor nedsættelse af din gårds skadelige miljøpåvirkninger. Besøg for at finde ud af, præcist hvor meget du kan reducere dine kulstofudledninger! ALTID SAMME HØJE PRÆSTATION Hos New Holland er vi utroligt begejstrede for den hurtige reaktionsevne. Du er muligvis ikke klar over det, men det er faktisk din sikkerhed for optimal produktivitet. Det betyder helt enkelt, at eftersom din Cursor 9 motor kun trækker ren, frisk luft ind, kan den reagere endnu hurtigere under belastning, faktisk meget hurtigere. Når du transporterer fuldt læssede kornvogne og kommer til en bakke, vil du derfor være i stand til at bevare en konstant kørehastighed uden problemer. Hurtig reaktionsevne - vi har helt styr på det. AUTOMATISK MOTORSTYRING Automatisk motorstyring (EPM) er en højt anerkendt New Holland traktorfunktion, som bevirker at motoren udvikler mere effekt og moment i henhold til belastningen af transmission, hydraulik og PTO. På en T8.380 traktor vil EPM levere op til 71 hk ekstra, men kun når det er nødvendigt for at bevare præstationen.

14 14 15 Ultra Command transmission Gennemtestet design, avanceret kontrol FULD POWERSHIFT OP TIL 410 HK Ultra Command fuld powershift transmission kombinerer mekanisk effektivitet med den typiske, ubesværede New Holland betjening. Resultatet? En transmission, som er utrolig let at indstille og betjene med omdrejninger, som kan tilpasses enhver arbejdsopgave. Med andre ord den mest effektive fuld powershift på markedet. CommandGrip håndtaget, som er tilgængeligt for T T8.410 modellerne, giver fingerspidsadgang til automatiske funktioner som f.eks. Ground Speed Management. Vælg mellem 18x4, 19x4 (40 km/t. ECO eller 40 km/t.) direkte drev og 23x6 med krybegear. Let betjening følger med som standard. GSM. Intelligent automatik New Holland Ground Speed Management, GSM, er mere end blot et automatisk transmissions skiftesystem. Med CVT-lignende funktion, bruger systemet en kombination af data for motorbelastning, kørehastighed og førerindstillinger til at styre både motor- og transmissionsomdrejnin ger for optimering af præstation og økonomi. Let at opsætte og utroligt effektivt GSM er gennemtestet og pålideligt. ENGINE MOTORKRAFT POWER GEARS GEARVALG KØREHASTIGHED SPEED Fast kørehastighed? Overlad det trygt til GSM. Når belastningsforholdene i marken ændres, vil GSM automatisk bevare en fast kørehastighed. Føreren indstiller først den ønskede arbejdshastighed og vælger dernæst GSMfunktionen. Det automatiske system vil så tilpasse motor- og transmissionsomdrejningerne, så den faste kørehastighed bevares og skaber den perfekte balance med bevarelse af produktiviteten uden at gå på kompromis med økonomien. GEARS

15 INTELLIVIEW - GEAR OG HASTIGHED VED ET HURTIGT BLIK Standard IntelliView displayet giver let skift mellem menuerne for visning af oplysninger som bl.a. de præcise motoromdr. og det valgte transmissionsområde. Disse oplysninger vises også i A stolpe displayet, så føreren altid har let adgang til disse data. S T O P GEARS ULTRA COMMAND POWERSHUTTLE Frem-bak vendegear betjenes via rattet eller med CommandGrip håndtaget monteret i SideWinder II armlænet. Det kan programmeres til automatisk styring af transmissionens skift under retningsændringer for at tilpasse eller ændre frem- eller bakhastigheden. For ekstra sikkerhed under parkering, tilkobles parkeringslåsen ved hjælp af vendegearhåndtaget. Fuld kontrol under transport Under landevejskørsel vil GSM automatisk sørge for transmissionsskift i henhold til belastning og gasgivning. Under tung belastning vil GSM skifte ned for at hjælpe med motorbremsninger ved stejle nedstigninger.

16 16 17 Auto Command Transmission AUTO COMMAND TRANSMISSION TILBYDER AVANCEREDE NEW HOLLAND FUNKTIONER Der er nu produceret over af de prisvindende Auto Command konstant variable transmissioner (CVT), designet og bygget af New Holland Denne helt nye CVT-transmission, tilgængelig for alle modeller i T8 Serien, har fire direkte drivpunkter med 100% mekanisk effektivitet, som er præcisionsfremstillet for at sikre perfekt tilpasning til de hyppigst anvendte hastigheder under tunge markopgaver, lettere jordbearbejdning, markarbejde med høj hastighed som f.eks. presning eller slåning samt transport ved høj hastighed. Avanceret dobbeltkobling forbedrer yderligere effektiviteten. Uden sidestykke den blødeste og mest produktive CVT på markedet. TRE JUSTERBARE FASTLAGTE HASTIGHEDER frem- og bakkoblinger områdekoblinger frem km/t. EN HASTIGHED TIL ENHVER OPGAVE Auto Command teknologien giver føreren mulighed for at indstille en fast hastighed mellem 30 m/t. og helt op til 40 km/t. og justere den til de nærmeste 0,01 km/t. Ingen trin, ingen områdeskift kun trinløs hastighed tilpasset ethvert af dine behov. OPTIMAL UDNYTTELSE AF DET TILGÆNGELIGE MOMENT New Holland har udviklet sine Auto Command transmissioner til optimal udnyttelse af FPT Cursor 9 motorerne med lave omdrejninger og højt moment. Ved 40 km/t. ECO kan motoren køre ved brændstofeffektive 1400 omdr/min. Føreren kan skifte hastighed og retning ved hjælp af trykbaserede bevægelser. På instrumentpanelet kan reaktionsgraden af hastighedsskift ændres med en kontakt. Kørehastigheden kan også styres med fodpedalen. Fast hastighedsjustering indstil en fast hastighed, som passer til dine behov. Perfekt når man skifter mellem flere marker, eller ved ændringer af afgrøden. Fast hastighedsvalg giver dig mulighed for at skifte mellem tre faste hastigheder. 4 KØREFUNKTIONER for tilpasning til din kørestil - Auto funktion. Vælg den ønskede hastighed og Auto Command vil sørge for at motor og transmission holder denne hastighed. - Fartpilot. Når man er nået en ønsket arbejdshastighed, giver fartpiloten føreren mulighed for at indstille transmissionen, så hastigheden bevares, hvilket giver økonomi og øget produktivitet. - Manuel funktion. Giver føreren mulighed for at indstille de ønskede motoromdr. og kørehastighed. - PTO-funktion. Så snart PTO er tilkoblet, vil Auto Command være aktiveret og sikre konstante motoromdrejninger.

17 HURTIGE RETNINGSSKIFT Det er let at skifte retning med Auto Command. Føreren kan enten bruge CommandGrip håndtaget, powershuttle kontakten på håndtaget eller vendegearet monteret i rattet. AKTIV STOPSTART En af de vigtigste sikkerhedsfunktioner ved Auto Command er Aktiv StopStart. Når traktoren holder stille, forhindrer transmissionen traktoren i at køre baglæns eller fremad selv med tung belastning. Når transmissionen optager drevet, er der ingen risiko for at rulle baglæns på stejle skråninger. For sikkerhed under parkering, er det let at tilkoble den elektroniske parkeringsbremse via vendegearshåndtaget. Droop-kontrol Vælg en lavere max. motoromdrejning for brændstofbesparelse.

18 18 19 Aksler & træk LANG AKSELAFSTAND FOR FREMRAGENDE TRÆKEVNE OG STABILITET KONKURRENTS akselafstand Optimal styrke De stærke foraksler giver mulighed for montering af tvillingehjul for endnu højere trækevne og mindre jordpakning under krævende opgaver. Fulde ratomdrejninger påvirkes ikke. Hvorfor? Takket været forakslens position og det intelligente, koniske design af T8 traktorens forende.

19 Stærke aksler til stærk præstation T8.435 er som standard monteret med heavy-duty aksel, 127 mm aksel. Det komplette effekt overføres til jorden for optimal præstation i marken. Yderligere kan de største 2,15 m dæk, som f.eks. 900/60R42 versionen, monteres helt uden problemer. TRANSPORTSIKKERHED Forakselbremserne er balanceforbundet til bagakselbremserne for sikker og pålidelig bremseevne under høje transporthastigheder. Dette motorbremsesystem øger sikkerheden ved at mindske behovet for gentagen bremsning i vanskeligt terræn.

20 20 21 Aksler & træk TERRAGLIDE New Hollands gennemtestede Terraglide forakselaffjedring beskytter traktoren, monterede redskaber og føreren mod tunge chokbelastninger under transport og i marken. Systemet tilbyder nu en ekstra fordel i form af et forbedret styreudslag. Kombineret med Comfort Ride førerkabineaffjedringkan du nyde en blød og behagelig kørsel med samme fremragende manøvreevne. øget produktivitet

21 LANG AKSELAFSTAND FOR komfort og manøvrevenlig produktivitet T8 Serien kombinerer perfekt den ekstra lange akselafstand med fremragende manøvreevne to koncepter, som undertiden kan forekomme modstridende i dette segment. Hvordan er det så lykkedes for New Holland? Meget let faktisk. Den buede motorhjelm og forbro, holder hjulene tæt ved traktorrammen og sammen med den nydesignede Terraglide forakselaffjedring er der opnået et imponerende 55 styreudslag for skarpe vendinger ved forager. Resultatet? New Hollands fremragende manøvreevner for øget produktivitet og effektivitet. KONKURRENT AKSELAFSTAND NY T8 AKSELAFSTAND Terralock trækstyring Terralock vil automatisk styre tilkoblingen af drev til forakslen og låsning af forreste og bagerste differentiale. For øget produktivitet sørger systemet for drev under forager- vendinger for at optimere manøvreevnerne.

22 22 23 Lift for & bag KLAR TIL SELV DEN HÅRDESTE UDFORDRING LØFTEKAPACITET TIL SELV DE MEST KRÆVENDE REDSKABER Med en løftekapacitet på op til kg, har T8 traktorserien en kapacitet, som modsvarer selv de tungeste bagmonterede redskaber. Og tilsvarende har hydraulikken den fornødne kapacitet til at hæve liften ubesværet under hurtige vendinger ved forager. Med HTS II kan man indstille liftens hæve- og sænkepositioner som en del af rækkefølgen i de automatiske funktioner ved forager.

23 ENGINE OUTPUT (hp) ENGINE OUTPUT (hp) PTO OUTPUT (hp) PTO OUTPUT (hp) FORWARD SPEED (kph) FORWARD SPEED (kph) sec 8 sec 5 sec 5 sec 8 sec 8 sec 5 sec 5 sec OPGRADERET foragerautomatik II De automatiske funktioner 1100 er kun nyttige, 1100 når føreren føler sig 1100tryg ved 1100 at bruge dem og når de giver fleksibilitet under arbejdet. Det opdaterede New Holland foragerautomatik II system kombinerer enkel programmering og afspilning med muligheden for avancerede ændringer for at gøre det endnu lettere at forbedre effektiviteten i marken. Systemet gør det muligt for føreren at indspille og lagre rækkefølgen af funktioner ved forageren og afspille rækkefølgen baglæns ved et tryk på en knap. For at ændre de programmerede sekvenser bruger føreren IntelliView monitoren til at finjustere dem for at sikre, at de er rigtige til hver eneste mark og afgrøde. Det er også en effektiv fremgangsmåde til at reducere førertrætheden over lange arbejdsperioder. Fleksibel ballast Takket været New Hollands fuldt integreret frontlift, er ballast nu endnu lettere. Du kan vælge mellem en lang række frontvægte-versioner der passer perfekt til de individuelle opgaver. Vægtene monteres og afmonteres hurtigt og let indefra førerkabinen. Fabriksmonteret frontlift og PTO (ekstraudstyr) Helt fra starten var T8 traktorserien designet til arbejde med frontlift. Den slanke motorhjelm giver fremragende udsyn fremad. Den afbalancerede lange akselafstand gør det lettere at udnytte liftens 5810 kg løftekapacitet fuldt ud. Integrerede elektroniske frontliftbetjeningsfunktioner er lige indenfor førerens rækkevidde. En eftermonteret frontlift og en PTO-pakke er også tilgængelig.

24 24 25 PTO og hydraulik Super-size præstation for fremragende produktivitet New Holland T8 traktorer er designet til at yde en ekstraordinær trækpræstation, et afgørende krav til traktorer, som udvikler over 320 hk. Men T8 traktorer er bygget til meget mere. Lige fra traktoren var på tegnebrættet og indtil den kører i marken, har der været fokus på at integrere maksimal alsidighed i designet. EPM er tilgængelig for at bevare konstant høj hydraulik- og PTO-kapacitet med optimal økonomi. T8 opnår nominelle PTO-omdrejninger ved reducerede motoromdrejninger for maksimal brændstofeffektivitet. New Holland T8 tilbyder alsidighed som standardudstyr.

25 OP TIL 8 ELEKTRONISKE FJERNVENTILER Fjernventilerne på T8 er lette at identificere med farvekodede koblinger og håndtag. Alle otte fjernventiler kan betjenes fra SideWinder II armlænet, som giver dig mulighed for at identificere og betjene hver ventil med høj præcision. Fire af fjernventilerne er i armlænet og to ventiler kontrolleres ved hjælp af to ekstra vinger, placeret til højre for IntelliView monitoren eller med CommandGrip håndtaget eller det elektroniske joy-stick. Flow, timing og låseposition kan indstilles præcist efter den pågældende opgave. Hver ventil kan også programmeres med foragerautomatik II systemet. FLOW-CONTROL VED HJÆLP AF INTELLIVIEW MONITOR IntelliView touchscreen monitoren gør det let at indstille flowet for de individuelle ventiler. Man skal blot bladre gennem menuerne, vælge ventilkontrol og den ventil, man ønsker at justere. Herefter trækkes glideren med en finger til den ønskede indstilling færdigt arbejde. MEGAFLOW pumpe Standard hydraulikflowet er hele 166 liter pr. minut. Med en ekstra MegaFlow pumpe, når kapaciteten op på imponerende 282 liter pr. minut. Med motoreffektstyring, kan den fulde hydraulikkapacitet udnyttes under krævende forhold med op til 71 hk ekstra til rådighed.

26 26 27 Service og vedligeholdelse 360 : T8 Den nye T8 Serie er designet til at bruge mere tid på arbejdet og mindre tid på gårdspladsen. Alle servicepunkter er let tilgængelige og de lange serviceintervaller betyder, at traktoren kan bruge mere tid i sit naturlige arbejdsmiljø: marken! Trin i højre side for bekvem rengøring af ruden og dermed forbedret udsyn under arbejdet. Den helstøbte motorhjelm åbner helt op for komplet adgang til service. Opfyldning af flasken med rudevask foregår let gennem bagruden. Kølerpakken kan svinges udad for hurtig og let rengøring. Et indbygget trin gør det let at nå forruden for rengøring og service. Check af motor- og hydraulikolie og påfyldningspunkter er indenfor let rækkevidde for hurtig regelmæssig kontrol og ubesværet service. Motorens serviceintervaller er blevet forøget med 100% til 600 timer. 89 liter AdBlue additivtanken har en lås, som forhindrer påfyldning med brændstof. Det er kun nødvendigt at påfylde samtidig med påfyldning af 651 liter brændstoftanken. Både diesel og AdBlue tankene kan låses for ekstra sikkerhed. Check, rens eller udskift motorens luftfilter uden at hæve motorhjelmen. Forhandlermonteret ekstraudstyr En lang række godkendt ekstraudstyr for optimering af maskinpræstationen under alle forhold kan leveres og monteres af forhandleren. VIL JEG LET KUNNE KØBE ADBLUE Svaret er ja! Det vil være tilgængeligt gennem CNH Industrial Parts & Service kontakt din lokale forhandler for mere information.

27 SKRÆDDERSYET EFTER DINE BEHOV CNH Industrial Capital, New Hollands finansieringsselskab, er veletableret og højt respekteret indenfor landbrugssektoren, og står til din rådighed med skræddersyet rådgivning og finansieringsløsninger. Med CNH Industrial Capital følger den omfattende tryghed, som opstår gennem samarbejde med et professionelt finansieringsselskab, der er specialist i landbrug. UDDANNET TIL AT YDE DIG OPTIMAL SUPPORT New Holland forhandlerens professionelle, tekniske specialister modtager regelmæssig træning og opdatering - både gennem on-line kurser og gennem intensiv under vis ning på tekniske skoler. Dette sikrer, at din forhandler altid har den specifikke viden, som de nyeste og mest avancerede New Holland produkter kræver. NEW HOLLAND APPs ibrochure NH Weather NH News Farm Genius PLM Calculator PLM Academy Oplev New Holland Hvad Appen! Scan her for at downloade Appen NEW HOLLAND STYLE Skal New Holland være en fast del af din hverdag? Du kan bladre gennem det store udvalg på Der er en lang række tilbud til din rådighed, bl.a. slidstærkt arbejdstøj, et stort udvalg af skalamodeller og meget, meget mere.

28 28 29 Specifikationer Modeller T8.320 T8.350 T8.380 T8.410 T8.435 Motor* FPT Cursor 9 FPT Cursor 9 FPT Cursor 9 FPT Cursor 9 FPT Cursor 9 Antal cylindre / indsugning / ventiler 6 / WT / 4 6 / evgt / 4 6 / evgt / 4 6 / evgt / 4 6 / evgt / 4 Overholder motor miljøstandard Tier 4B / Stage 4 Tier 4B / Stage 4 Tier 4B / Stage 4 Tier 4B / Stage 4 Tier 4B / Stage 4 ECOBlue SCR HI-eSCR system (Selective Catalytic Reduction) l l l l l Brændstofsystem - Højtryks Common Rail l l l l l Kapacitet (cm 3 ) Boring og slaglængde (mm) 117x x x x x135 Godkendt biodieselblanding** B7 B7 B7 B7 B7 Max. EPM hk - ISO TR ECE R120 (kw/hk) 235/ / / / /435 Max. hk - ISO TR ECE R120 (kw/hk) 209/ / / / /417 Nominelle EPM hk - ISO TR ECE R120 (kw/hk) 210/ / / / /415 Nominelle hk - ISO TR ECE R120 (kw/hk) 184/ / / / /380 Nominelle motoromdrejninger (omdr/min.) Max. moment - ISO (Nm) Momentstigning standard / EPM (%) 40 / / /40 40 / / 27 Termostatstyret ventilator l l l l l Miljøvenligt motoroliefilter l l l l l Udstødningsbremse O O O O O Dieselkapacitet Auto Command (liter) Dieselkapacitet Ultra Command (liter) DEF/AdBlue tankkapacitet (liter) Serviceinterval (timer) Ultra Command Full-Powershift transmission IntelliShift system l l l l Ground Speed Management system (GSM) l l l l 18x4 Ultra Command Full-Powershift (40 km/t.) O O O O Min. hastighed (km/t.) 3,35 3,34 3,34 3,34 19x4 Ultra Command Full-Powershift (40 km/t. ECO eller 40 km/t.) l l l l Min. hastighed (km/t.) 3,35 3,34 3,34 3,34 23x6 Ultra Command Full-Powershift (40 km/t. med krybegear) O O O O Min. hastighed (km/t.) 0,98 0,97 0,97 0,97 Auto Command konstant variabel transmission O O O O l Aktiv StopStart funktion l l l l l Trykbaseret fremdrifthåndtag l l l l l Auto Command konstant variabel transmission (40 km/t. ECO) O O O O l Min. / Max. hastighed omdr/min.) 0,03 / ,03 / ,03 / ,03 / ,03 / 1400 El 12 volt generator (Amp) Batterikapacitet (CCA) Aksler 4WD foraksel O O O O O Terraglide forakselaffjedring l l l l l Styreudslag Standard / Terraglide foraksel ( ) 55 / / / / / 55 Venderadius med Standard / Terraglide foraksel (mm) 5390 / / / / /4970 Terralock funktioner l l l l l Dynamiske forskærme l l l l l Bar bagaksel l l l l l Heavy-duty bar bagaksel l Hydraulik Lukket center Load Sensing (CCLS) l l l l l Hovedpumpeflow standard / MegaFlow (l/min.) 166 / / / / / 282 Elektronisk trækkontrol (EDC) l l l l l Fjernventiler Type Elektro-hydraulisk Elektro-hydraulisk Elektro-hydraulisk Elektro-hydraulisk Elektro-hydraulisk Max. antal bagerste ventiler Joystick l l l l l Lift Liftkategori III/IIIN III/IIIN III/IIIN IVN/III IVN/III Max. løftekapacitet ved kugleender (kg) Frontlift, kategori II II II II II Frontlift, løftekapacitet (610 mm foran kugleender) (kg) PTO Auto Soft Start l l l l l Motoromdr. ved: 540 / 1000 omdr/min. (omdr/min.) Auto-PTO l l l l l Front-PTO (1000 omdr/min.) O O O O O

29 Modeller T8.320 T8.350 T8.380 T8.410 T8.435 Bremser Motorbremse O O O O O Elektronisk parkeringsbremse l l l l l Hydrauliske anhængerbremser l l l l l Trykluft, anhænger bremsesystem O O O O O Trykluft, og hydraulisk anhænger bremsesystem O O O O O Førerkabine Kabine med FOPS - OECD kode 10 niveau 1 l l l l l Kabine, kategori - EN High visibility højre vindue l l l l l HID/LED belysningspakke O O O O O Auto Comfort sæde med sikkerhedssele l l l l l Auto Comfort lædersæde med sikkerhedssele O O O O O SideWinder II armlæn l l l l l CommandGrip håndtag l l l l l Elektronisk justering af SideWinder II armlæn l l l l l Air-condition l l l l l Automatisk klimaanlæg l l l l l Luftrecirkulationsfiltre l l l l l MP3 radio O O O O O MP3 Bluetooth radio (håndfri telefon) O O O O O Elektronisk fjernbetjente spejle l l l l l Vidvinkel, udskydelige brudsikre spejle l l l l l Comfort Ride kabineaffjedring l l l l l Foragerautomatik II (HTS II) l l l l l Skærmmonteret udvendig betjening l l l l l A-stolpe Performance Monitor med forbedret tastatur l l l l l IntelliView IV farvemonitor med ISO forbindelse l l l l l Forberedt for IntelliSteer styring l l l l l PLM Connect telemetri O O O O O Max. kabine lydniveau - 77/311 EEC (dba) Fabriksmonteret rotorblink (2) l l l l l Vægt Min. ubelastet / shippingvægt Standard foraksel (kg) Terraglide affjedret foraksel (kg) Max. tilladt vægt ved 40 km/t. (kg) l Standard O Ekstraudstyr Ikke tilgængelig * Udviklet af FPT Industrial ** Biodieselblandingen skal overholde den seneste brændstofspecifikation EN14214:2009 og betjening skal ske i henhold til retningslinjerne i instruktionsbogen C D Dimensioner F B G Alle modeller med bagdæk størrelse**** 620/70R42 650/85R38 710/70R38 710/70R42 800/70R38 900/60R42*** A Max. længde inkl. vægtpakke og lift (mm) B Min. bredde (mm) C Højde fra midten af bagaksel til kabinetag (mm) D Max. højde (mm) E Akselafstand Ultra Command / Auto Command (mm) 3450 / / / / / / 3550 F Sporvidde (min. / max.) (mm) 1727 / / / / / / 2237 G Frihøjde (afhængig af hitch eller trækkrog) (mm) *** Kun hvis monteret med Heavy-duty bagaksel **** Anden tilgængelig bagdækmontering udover den nævnte: 620/70R42, 650/85R38, 710/70R38, 710/70R42, 800/70R38, 480/95R50, 710/75R42, 900/60R38, 900/60R42, 900/70R38 E A

30 NEW HOLLAND TOP SERVICE: KUNDESUPPORT OG KUNDEINFORMATION TOP TILGÆNGELIGHED Vi er altid til din rådighed: alle ugens dage og timer! Uanset hvilke oplysninger du har brug for, uanset hvilket problem eller behov du har, skal du blot ringe til det gratis New Holland Top Service telefonnummer*. TOP HASTIGHED Ekspreslevering af dele: når og hvor du skal bruge dem! TOP PRIORITET Hurtige løsninger i sæsonen: fordi arbejdet ikke kan vente! TOP TILFREDSHED Vi sætter alt ind på at finde de løsninger, du har brug for, og holder dig informeret: indtil du er 100% tilfreds! For flere oplysninger - kontakt venligst din New Holland forhandler! * Opkaldet er gratis ved opkald fra fastnettelefon. Visse europæiske udbydere pålægger et gebyr, hvis opkaldet sker fra en mobiltelefon. Kontakt venligst dit telefonselskab for oplysninger om takster. Hvis der er problemer med at komme igennem på det gratis telefonnummer, kan du også ringe på DIN LOKALE FORHANDLER New Holland vœlger smøremidler New Holland - fabrikkerne bestræber sig hele tiden på at udvikle og forbedre maskinerne, og vi må derfor forbeholde os ret til at ændre de opgivne specifikationer uden forudgående varsel. NB: På grund af de enkelte landes specielle udstyr kan noget af udstyret på billederne afvige fra det danske. Published by New Holland Brand Communications. Bts Adv. - Printed in Italy - 11/14 - TP01 - (Turin) /DKO

New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven.

New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven. New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven. Blue Power. Specialudgaven. Velkommen til en verden af førsteklasses landbrugsdrift, hvor præstation og komfort har højeste prioritet. Kombineret med eksklusivt

Læs mere

NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD.

NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD. NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD. Maksimal Alsidighed Seks-cylinder traktorer fremstillet til alsidig brug For optimal alsidighed

Læs mere

NEW HOLLAND T8 T8.3OO I T8.33O I T8.36O I T8.39O I T8.42O

NEW HOLLAND T8 T8.3OO I T8.33O I T8.36O I T8.39O I T8.42O NEW HOLLAND T8 T8.3OO I T8.33O I T8.36O I T8.39O I T8.42O 2 3 HELT NYE STANDARDER FOR KONTROL OG STYRKE ØGET EFFEKT OG PRODUKTIVITET T8 traktorerne er de stærkeste, konventionelle traktorer i verden. Topmodellen

Læs mere

TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115

TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 2 3 MAKSIMAL KOMFORT MED SUVERÆN STIL New Holland ved, at du ikke bare vil føle dig komfortabel under de lange arbejdsdage det skal også være med

Læs mere

FARMALL C HK NOM. EFFEKT

FARMALL C HK NOM. EFFEKT FARMALL C 56-75 HK NOM. EFFEKT BLIV KLAR MED CASE IH. Mere end 160 års erfaring indenfor landbruget har givet os et klart billede af landmændenes behov og deres store betydning, når det gælder om at brødføde

Læs mere

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL 2 3 NEW HOLLAND LÆSSERE TIL NEW HOLLAND TRAKTORER SPECIALDESIGNET FOR PERFEKT TILPASNING Med afsæt i kundernes ønsker og behov, er 700TL læsserserien specialudviklet

Læs mere

NEW HOLLAND T7 T7.170 I T7.185 I T7.200 I T7.210 I T7.220 I T7.235 I T7.250 I T7.260 I T7.270

NEW HOLLAND T7 T7.170 I T7.185 I T7.200 I T7.210 I T7.220 I T7.235 I T7.250 I T7.260 I T7.270 NEW HOLLAND T7 T7.170 I T7.185 I T7.200 I T7.210 I T7.220 I T7.235 I T7.250 I T7.260 I T7.270 2 3 DINE BEHOV ÆNDRER SIG KONSTANT. T7 TILPASSER SIG LØBENDE. ØGET PRODUKTIVITET OG HØJERE EFFEKT T7 traktorerne

Læs mere

NEW HOLLAND T5 T5.95 I T5.105 I T5.115

NEW HOLLAND T5 T5.95 I T5.105 I T5.115 NEW HOLLAND T5 T5.95 I T5.105 I T5.115 2 3 EN NY TRAKTOR GENERATION TIL FREMTIDENS FOKUSEREDE LANDMÆND MAKSIMAL ALSIDIGHED New Holland ved, at T5 traktoren vil blive brugt til en lang række forskellige

Læs mere

T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175

T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175 T6 T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175 2 3 OPTIMAL STYRKE OG EFFEKTIVITET TIL FREMTIDENS BLANDEDE LANDBRUG MAKSIMAL ALSIDIGHED Skræddersyet produktivitet er standardudstyr på den

Læs mere

NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 I T4.65 I T4.75

NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 I T4.65 I T4.75 NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 I T4.65 I T4.75 2 3 DEN MEST KOMFORTABLE ARBEJDSPLADS ENDNU STØRRE ARBEJDSGLÆDE. DEN OPDATEREDE T4 POWERSTAR SERIE. Den opgraderede T4 PowerStar Serie med tre modeller er

Læs mere

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS NEW HOLLAND BB9O9O PLUS 2 3 UOVERTRUFFEN KAPACITET MED MINIMAL ANSTRENGELSE FOR FØREREN GIGANTISK UOVERTRUFFEN PRÆSTATION Den største model i den fremragende New Holland BB9000 storballepresserserie er

Læs mere

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien Kompaktraktorer Yanmar EF 200 serien Den grønne linje Yanmar TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning Den nye TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning har både større effekt og en særdeles effektiv forbrænding.

Læs mere

LM1340/LM1343/LM1345 LM1443/LM1445 LM1745

LM1340/LM1343/LM1345 LM1443/LM1445 LM1745 LM/LM/LM LM/LM LM TELESKOPLÆSSER TURBO PROVEN PERFORMANCE M/LM/LM M/LM/LM EN KOMPLET SERIE modeller sikrer maksimal fleksibilitet til enhver arbejdsopgave. De førende egenskaber for alle modeller i serien

Læs mere

ET NYT IKON FOR STYRKE OG STIL

ET NYT IKON FOR STYRKE OG STIL NY ET NYT IKON FOR STYRKE OG STIL New Holland T7 Serien er blevet et ikon indenfor det moderne landbrug. Uanset opgavens art, løser T7 den til perfektion. Og nu har dette ikon hævet standarden til nye

Læs mere

Ny CX7-CX8. Alle mål er indfriet.

Ny CX7-CX8. Alle mål er indfriet. Ny CX7-CX8 Alle mål er indfriet. Ny CX7-CX8 Alle mål er indfriet. New Holland introducerede selvkørende mejetærskere i Europa for over 60 år siden og den nyeste CX generation kan spore sine rødder tilbage

Læs mere

NEW HOLLAND t4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115

NEW HOLLAND t4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115 NEW HOLLAND t4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115 2 3 Altid klar, når du er NY T4: Styrke. Kompakte dimensioner. Perfekt til dit landbrug. Den helt nye T4 Serie er designet specielt til blandede landbrug,

Læs mere

En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder.

En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. Boomer 20-50 SERIEN 02 En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. New Holland er traktorspecialist med modeller udviklet til landbrugsdrift, kommunale opgaver og alt derimellem. Fra golfbaner

Læs mere

KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C

KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C 2 3 HØJ PRODUKTIVITET BYGGET PÅ ERFARING New Holland C Serien af alsidige og kompakte hjullæssere byder på et helt nyt design og er et fremragende alternativ

Læs mere

NEW HOLLAND T7OOO Auto Command traktorer T7O3O T7O4O T7O5O T7O6O T7O7O

NEW HOLLAND T7OOO Auto Command traktorer T7O3O T7O4O T7O5O T7O6O T7O7O NEW HOLLAND T7OOO Auto Command traktorer T7O3O T7O4O T7O5O T7O6O T7O7O 2 3 UDTÆNKT AF KUNDERNE. FREMSTILLET AF NEW HOLLAND LET BETJENING Auto Command har fokus på let betjening. Ingen komplicerede transmissionsmenuer.

Læs mere

Bæredygtig Effektiv Teknologi AVANCEREDE LØSNINGER TIL OPTIMAL LANDBRUGSDRIFT

Bæredygtig Effektiv Teknologi AVANCEREDE LØSNINGER TIL OPTIMAL LANDBRUGSDRIFT Bæredygtig Effektiv Teknologi EFFEKTIV PRODUKTIVITET > AVANCEREDE LØSNINGER TIL OPTIMAL LANDBRUGSDRIFT Respekt for miljøet New Holland har allerede introduceret branchens førende teknologi til overholdelse

Læs mere

Avancerede løsninger til optimal landbrugsdrift

Avancerede løsninger til optimal landbrugsdrift Bæredygtig Effektiv Teknologi effektiv produktivitet > Avancerede løsninger til optimal landbrugsdrift Respekt for miljøet New Holland har allerede introduceret branchens førende teknologi til overholdelse

Læs mere

JXU SERIEN 76-106 HK

JXU SERIEN 76-106 HK JXU SERIEN 76-106 HK Optimal førerkomfort. Let adgang, et komfortabelt sæde, godt udsyn og ergonomiske betjeningsfunktioner giver optimale forhold for føreren. Designet til produktivitet. Højt moment,

Læs mere

T7 SERIEN T7.175 I T7.190 I T7.210 I T7.225

T7 SERIEN T7.175 I T7.190 I T7.210 I T7.225 T7 SERIEN T7.175 I T7.190 I T7.210 I T7.225 02 T7 Serien 03 Fire modeller til din gård. Den nye T7 Serie er blevet udviklet på basis af intensive konsultationer med New Hollands kunder, herunder maskinstationer,

Læs mere

KONSTANT ONLINE MED NEW HOLLAND

KONSTANT ONLINE MED NEW HOLLAND KONSTANT ONLINE MED NEW HOLLAND Tilsluttede maskiner for effektiv landbrugsdrift Tilsluttet, Produktiv, Effektiv Landbruget er i konstant udvikling og hurtige beslutninger kan spille en afgørende betydning

Læs mere

Plove i PM, PH og PX Serien.

Plove i PM, PH og PX Serien. PLOVE 02 FULDT MONTEREDE VENDEPLOVE Plove i PM, PH og PX n. New Holland n af fuldt monterede vendeplove fås i tre forskellige modeller, PM Standard Duty, PH Heavy Duty og PX Extra Heavy Duty. Fås i flere

Læs mere

Fordi din tryghed er vigtig.

Fordi din tryghed er vigtig. Fordi din tryghed er vigtig. Op til 5 år uden bekymringer, vanskeligheder og uventede udgifter. Det er Service Plus. Med Service Plus bliver både dit liv og dit arbejde lettere. Service Plus er beregnet

Læs mere

New Holland Boomer EasyDrive. Boomer 45D EasyDrive I Boomer 54D EasyDrive

New Holland Boomer EasyDrive. Boomer 45D EasyDrive I Boomer 54D EasyDrive New Holland Boomer EasyDrive Boomer 45D EasyDrive I Boomer 54D EasyDrive ÅRETS MASKINE 2015 2 3 Effekt & Transmission HØJERE EFFEKT, FREMRAGENDE KOMFORT OG LET BETJENING New Holland har imødekommet kundernes

Læs mere

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF)

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF) 5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER 50 til 75 hk (97/68EF) 2 EN PARTNER FOR LIVET Der er ingen grund til at nøjes med det næstbedste, bare fordi du driver landbrug i mindre skala. John Deere har udviklet den

Læs mere

Én traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder.

Én traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. BOOMER 20-50 SERIEN 02 SERIE 03 Én traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. New Holland er traktorspecialist med modeller udviklet til landbrugsdrift, kommunale opgaver og alt derimellem. Fra

Læs mere

NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O

NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O 4 5 6 7 8 FREMRAGENDE PRESNING UKOMPLICERET BETJENING HØJ PRÆSTATION PÅLIDELIGHED OG KVALITET SPECIFIKATIONER PERFEKT TIL ARBEJDE MED HØ OG HALM Siden indførslen af rundballepressere

Læs mere

MINIGRAVERE E16B I E18B I E26BSR I E29BSR I E35BSR E39BSR I E50BSR I E55B

MINIGRAVERE E16B I E18B I E26BSR I E29BSR I E35BSR E39BSR I E50BSR I E55B MINIGRAVERE E16B I E18B I E26BSR I E29BSR I E35BSR E39BSR I E50BSR I E55B 02 Serien Den rigtige maskine til jobbet. New Hollands minigravere, som spænder fra 1580 kg til 5300 kg, tilbyder fremragende præstation

Læs mere

NEW HOLLAND T3OOO T3O1O T3O2O T3O3O T3O4O

NEW HOLLAND T3OOO T3O1O T3O2O T3O3O T3O4O NEW HOLLAND T3OOO T3O1O T3O2O T3O3O T3O4O 2 3 STILREN ALSIDIGHED TIL ETHVERT BEHOV T3OOO. DEN ØKONOMISKE, KOMPAKTE LØSNING New Hollands T3000 kompakt traktorserie der er designet til at opfylde ethvert

Læs mere

ARION

ARION ARION 650 640 630 620 550 540 530 Mål og vægtangivelser (standarddæk, med olie og brændstof, uden fører) Baghjul 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 18.4 R 38 18.4 R 38 18.4 R 38 Forhjul 16.9 R 28

Læs mere

NEW HOLLAND T3F T3.5OF I T3.55F I T3.65F I T3.75F

NEW HOLLAND T3F T3.5OF I T3.55F I T3.65F I T3.75F NEW HOLLAND T3F T3.5OF I T3.55F I T3.65F I T3.75F 2 3 DEN NYE LETTE KOMPAKTE TRAKTOR TIL PROFESSIONELLE FRUGTAVLERE New Holland har en lang tradition for kvalitet, og vi er førende inden for produktion

Læs mere

Steiger & Quadtrac 540 / 580 / 620 HK

Steiger & Quadtrac 540 / 580 / 620 HK Steiger & Quadtrac med HI-eSCR teknologi 540 / 580 / 620 HK steiger / quadtrac DEN OPTIMALE PRODUKTIVITET TIL DINE MARKER Som professionel stordriftslandmand har du brug for maskiner, der leverer maksimal

Læs mere

NY T5 AUTO COMMAND SERIE

NY T5 AUTO COMMAND SERIE NY T5 AUTO COMMAND SERIE NY T5 AUTO COMMAND SERIE Den gennemprøvede T5 Serie af traktorer er blevet udviklet til at kunne klare en lang række landbrugsopgaver produktivt fra markarbejde, arbejde med frontlæssser

Læs mere

DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE

DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE AGROKID Deutz-Fahr Agrokid er bygget til professionelle efter samme principper som store traktorer DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE Den mindste Deutz-Fahr er bygget som de store traktorer. Deutz-Fahr

Læs mere

Mitsubishi EURO II-motorer: Garanterer kvalitet og ydeevne

Mitsubishi EURO II-motorer: Garanterer kvalitet og ydeevne R135_45_55 R1 35_45_55 Mitsubishi EURO II-motorer: Garanterer kvalitet og ydeevne Lamborghini R1-modelrækken er alle udstyret med Mitsubishi Euro II-motorer med fire cylindre, indirekte indsprøjtning og

Læs mere

STUB- OG SÅBEDSHARVER

STUB- OG SÅBEDSHARVER STUB- OG SÅBEDSHARVER 02 STUBHARVER ST, ST C og STX V stubharver. De tre modeller i n med stubharver er alle udviklet til arbejde i forskellige typer af stubmarker og forskellige jordtyper. ST n, der fås

Læs mere

40-45-50-55 STYRTBØJLE KABINE

40-45-50-55 STYRTBØJLE KABINE GM 40-45-50-55 (T3) STYRTBØJLE KABINE McCormick GM (T3) lille og kompakt gennemtænkt og alsidig Den nye generation af Yanmar 3- og 4-cylindrede motorer giver høj ydelse, forbedret brændstoføkonomi, lavt

Læs mere

AL 140 AL 240 / AL 340

AL 140 AL 240 / AL 340 AL 140 - Hydrostatisk fremdrift - Differential spærre 45% låsning (begge aksler) - Hurtigskifte (SAE) - Flydestilling på læsser - Let trin-løs tilkobling af hydraulikslanger til ekstern hydraulik - Mulighed

Læs mere

NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O

NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O T5OOO. PERFEKT SAMSPIL MELLEM GENNEMFØRT TEKNOLOGI OG MODERNE DESIGN Monteret med New Holland NEF Tier 3 miljøgodkendte intercooler motorer, kombinerer New

Læs mere

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 2 5G/5GH serien Kompakt ydeevne har fået nyt navn: 5G Standard serien Din John Deere 5G traktor klarer opgaver inden for en bred vifte

Læs mere

modeller løftekapacitet max. løftehøjde Nom. effekt Transmission Hydraulik

modeller løftekapacitet max. løftehøjde Nom. effekt Transmission Hydraulik farmlift 02 FARMLIFT SERIEN GIV DIN INDTJENING ET LØFT Når der skal læsses korn, flyttes sække, stables baller eller spredes gødning, giver Farmlift teleskoplæssere dig samme høje kvalitet ved håndtering

Læs mere

JX SERIEN HK NOMINEL EFFEKT

JX SERIEN HK NOMINEL EFFEKT JX SERIEN 60-95 HK NOMINEL EFFEKT Sikker og produktiv arbejdsplads. Disse Optimal komfort. Det fuldt justerbare Praktisk teknologi. Betjeningsfunktionerne Altid den nødvendige effekt. Der er fem traktorer,

Læs mere

KRÆVENDE ARBEJDSFORHOLD

KRÆVENDE ARBEJDSFORHOLD magnum 02 Magnum serien MAGNUM ER KLAR TIL NYE UDFORDRINGER MED ØGET EFFEKT TIL KRÆVENDE ARBEJDSFORHOLD efter mere end 170 År er Vi stadig TrO OVerFOr VOres VisiOn Om at TiLBYDe morgendagens LanDmÆnD maskiner,

Læs mere

Farmall U 99 til 114 hk

Farmall U 99 til 114 hk Farmall U 99 til 114 hk 2 Stolt over at køre Farmall U INTRODUKTION DEN ALSIDIGE FRONTLÆSSER TRAKTOR som klarer arbejdet ÅRET RUNDT Farmall navnet er dybt rodfæstet i Case IH s historie, som de første

Læs mere

DU FÅR MERE MED PUMA

DU FÅR MERE MED PUMA PUMA 02 PUMA SERIEN HØJ PRODUKTIVITET OG ALSIDIGHED DU FÅR MERE MED PUMA GENNEM MERE END 170 ÅR HAR VI LEVET OP TIL VORES VISION OM AT FORSYNE DEN MODERNE LANDMAND MED LANDBRUGSMASKINER, SOM ALTID ER INNOVATIVE,

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 INSTRUMENT PANEL Let tilgængelige funktioner Let aflæseligt instrument panel Havari, cruise & PTO kontakter POWER STYRING Hydraulisk power styring giver

Læs mere

KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C

KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C 02 SERIEN 03 Høj produktivitet bygget på erfaring. New Hollands C-serie af alsidige og kompakte hjullæssere byder på et helt nyt design og er et fremragende

Læs mere

OG KRAFTFULD MF 6715S EFFICIENT MED MF 966 FRONTLÆSSER NYHED KOMFORT, KOMPAKT HM KAMPAGNETILBUD: MASSEY FERGUSON FOR A NEW GENERATION

OG KRAFTFULD MF 6715S EFFICIENT MED MF 966 FRONTLÆSSER NYHED KOMFORT, KOMPAKT HM KAMPAGNETILBUD: MASSEY FERGUSON FOR A NEW GENERATION HM KAMPAGNETILBUD: KR. 619.000,- Rente- og afdragsfri kampagne resten af 2016 NYHED Enestående funktion: Med MF-joystick skifter du mellemleem frem og bak samt styrer læsseren en på samme tid uden at skulle

Læs mere

M6060/M7060. - overlegen japansk kvalitet!

M6060/M7060. - overlegen japansk kvalitet! - overlegen japansk kvalitet! M M6060/M7060 Med M6060/M7060 får du maximal præstation, god kvalitet og høj kørekomfort. Traktorerne opfylder de nyeste kravspecifikationer - Euro Stage IIIB. NY M60 Avancerede

Læs mere

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Den ultimative lastvogn til fjerntransport Når det kommer til brændstof, handler det ikke kun om, hvor meget du kan spare, men også

Læs mere

New Holland Groundcare Stærke og effektive traktorer og redskabsvogne til hobby og professionel anvendelse samt privatbrug.

New Holland Groundcare Stærke og effektive traktorer og redskabsvogne til hobby og professionel anvendelse samt privatbrug. New Holland Groundcare Stærke og effektive traktorer og redskabsvogne til hobby og professionel anvendelse samt privatbrug. MAKSIMAL OPBAKNING. Bæredygtig Effektiv Teknologi MED ET SEPARAT NETVÆRK TIL

Læs mere

T8 serien T8.320 I T8.350 I T8.380 I T8.410 I T8.435

T8 serien T8.320 I T8.350 I T8.380 I T8.410 I T8.435 T8 serien T8.320 I T8.350 I T8.380 I T8.410 I T8.435 02 Serien 03 T8: Du har kontrol over tingene. New Holland T8 Seriens traktorer leveres med 5 forskellige udgangseffekter, der omfatter nominelle kræfter

Læs mere

QUANTUM V/N/F 65-97 HK (48-71 KW) NOMINEL EFFEKT

QUANTUM V/N/F 65-97 HK (48-71 KW) NOMINEL EFFEKT QUANTUM V/N/F 65-97 HK (48-71 KW) NOMINEL EFFEKT Førende egenskaber: Optimal sikkerhed under kørslen. Let adgang, komfortabelt sæde, godt udsyn og logisk placerede betjeningsfunktioner giver optimal sikkerhed

Læs mere

PUMA CVX 150, 165, 175, 185, 200, 220, 240 Tier4b (Stage4) EP QUICK GUIDE

PUMA CVX 150, 165, 175, 185, 200, 220, 240 Tier4b (Stage4) EP QUICK GUIDE PUMA CVX 150, 165, 175, 185, 200, 220, 240 Tier4b (Stage4) EP QUICK GUIDE 20 Novembre, 2010 (version JAN17) Index Indhold: Armlæns betjening side 3 Affjedret frontaksel side 21 Armlæns panel (lift betjening)

Læs mere

5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC. M som i Mere end du ville forvente i denne klasse

5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC. M som i Mere end du ville forvente i denne klasse 5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC M som i Mere end du ville forvente i denne klasse 2 5M serie traktorer Indledning M som i Mærkevare Arbejd med det bedste Kun traktorer, der indeholder

Læs mere

i rød Fås kun Max. effekt ECE R120 3) Power Management (kw/hk) Nominel effekt ECE R120 3) @ 2.200 omdr/min. (kw/hk) Kapacitet (cm³) Antal cylindre

i rød Fås kun Max. effekt ECE R120 3) Power Management (kw/hk) Nominel effekt ECE R120 3) @ 2.200 omdr/min. (kw/hk) Kapacitet (cm³) Antal cylindre MAXXUM 02 MAXXUM SERIEN Fås kun i rød GENNEM MERE END 170 ÅR HAR VI LEVET OP TIL VORES VISION OM AT FORSYNE DEN MODERNE LANDMAND MED MASKINER, SOM ALTID ER INNOVATIVE, PÅLIDELIGE OG EN GOD INVESTERING

Læs mere

KEND DINE DRIFTSOMKOSTNINGER

KEND DINE DRIFTSOMKOSTNINGER LEJEPRIS PR. TIME fra kr. 155,-* * Beregnet ud fra et forbrug på 1.000 timer pr. år KEND DINE DRIFTSOMKOSTNINGER DE NÆSTE 5 ÅR TRYGT, SIKKERT OG NEMT! Lige nu og frem til 28. februar 2017 tilbyder vi dig

Læs mere

Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73

Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73 Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73 Fuldt traktorprogram i alle hk-klasser Individually Yours 2 Valtra er den eneste traktorproducent i Norden. Vi har dybe rødder i skandinavisk

Læs mere

NEW HOLLAND T4F/N/V T4.65 I T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.1O5

NEW HOLLAND T4F/N/V T4.65 I T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.1O5 NEW HOLLAND T4F/N/V T4.65 I T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.1O5 2 3 ELEGANT NY T4F/N/V. FREMRAGENDE DESIGN, ENESTÅENDE PRÆSTATION T4F/N/V traktorserien, tilgængelig i tre bredder for maksimal anvendelse indenfor

Læs mere

New BigBaler. No speed limit

New BigBaler. No speed limit New BigBaler No speed limit Op til 110 baller i timen Højere hastighed. Højere kapacitet. Højere kvalitet. Højere udbytte. Kapacitet og presningsgrad er afgørende indenfor pressersegmentet. Derfor har

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

Det handler alt sammen om holdninger

Det handler alt sammen om holdninger Nye Valtra N93 og N103 Det handler alt sammen om holdninger Ny T-serie Mere end bare nye forlygter Ny tilgang og holdning til tingene - din individuelle traktor. Den nye Valtra N93 og N103 samt den nye

Læs mere

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission MT 625 T Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission Kompakt DU HAR BRUG FOR AT HAVE ADGANG OVERALT Bliver dine arbejdsforhold stadig mere krævende,

Læs mere

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring HK 270-370 MF8600 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring VIION INNOVATIV LEDERKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING TOLTHED ENGAGEMENT OptiRide Plus Det ultimative førerhusaffjedringssystem

Læs mere

Support og information året rundt. til New Holland kunder

Support og information året rundt. til New Holland kunder Support og information året rundt til New Holland kunder NEW HOLLAND OG DIN FORHANDLER STÅR ALTID VED DIN SIDE Målsætningen om den højeste standard for kvalitet og service er afgørende for vores succes,

Læs mere

A SERIES KOMPAKT- OG PLANTAGE-MODELLER A53 / A63 / A73 YOUR WORKING MACHINE

A SERIES KOMPAKT- OG PLANTAGE-MODELLER A53 / A63 / A73 YOUR WORKING MACHINE A SERIES KOMPAKT- OG PLANTAGE-MODELLER A53 / A63 / A73 YOUR WORKING MACHINE VELKOMMEN TIL VALTRAS VERDEN Vi har dybe rødder i de skandinaviske industrielle traditioner, som strækker sig helt tilbage til

Læs mere

erie 9 hr S Deutz-Fa

erie 9 hr S Deutz-Fa Deutz-Fahr Serie 9 Et helt nyt niveau for POWER og produktivitet 2 Suveræn på alle områder Med Serie 9 giver Deutz-Fahr endnu engang svaret på kundernes stigende krav om endnu stærkere traktorer til krævende

Læs mere

GPS LØSNINGER TIL ALLE BEHOV

GPS LØSNINGER TIL ALLE BEHOV GPS LØSNINGER TIL ALLE BEHOV Øg dit udbytte med de sidste nye produkter INDENFOR GPS-UDSTYR. TIL NEW HOLLAND MASKINER AUTOGUIDANCE READY: - NAV CONTROLLER II - 372 ANTENNE PRIS: 98.399,- AUTOSTYRING TIL

Læs mere

A-serie A 72 A 82 A 92

A-serie A 72 A 82 A 92 A-serie A 72 A 82 A 92 DK Indholdsfortegnelse Konstrueret til at være stærk 2-3 Førerkabine 4-5 Transmission og drivlinie 6-7 Motorer 6-7 Hydrauliksystem 8-9 Tekniske specifikationer 10 Ekstraudstyr og

Læs mere

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE MANUFACTURED MANUFACTURED 2 PICHON 40 ÅRS ERFARING TIL DERES RÅDIGHED PICHON KNOW-HOW I mere end 40 år har PICHON været

Læs mere

Bruttoprisliste 2012 Indholdsfortegnelse:

Bruttoprisliste 2012 Indholdsfortegnelse: Bruttoprisliste 2012 Indholdsfortegnelse: STAMA Løvsuger... Prisliste nr. 2012-1 STAMA Mini Truck El.... Prisliste nr. 2012-2 Tilbehør til Mini Truck El... Prisliste nr. 2012-2T STAMA Multi Truck El..

Læs mere

Power Partner VALTRA S

Power Partner VALTRA S DK Power Partner 2 3 4 VALTRA ER NU STÆRKERE END NOGENSINDE S232, S262, S292, S322, S352 5 - LÆGGER KIMEN TIL SUCCES VELKOMMEN TIL S-SERIE UNIVERSET Valtra S-serien sikrer den allerbedste totaløkonomi

Læs mere

TJA 8000 SERIE FLEKSIBEL OG SMIDIG ALLROUND-TRAKTOR TIL ALLE KRÆVENDE OPAVER I DEN GRØNNE SEKTOR. Hydraulikanlæg 66 l/min. Elektronisk motorstyring

TJA 8000 SERIE FLEKSIBEL OG SMIDIG ALLROUND-TRAKTOR TIL ALLE KRÆVENDE OPAVER I DEN GRØNNE SEKTOR. Hydraulikanlæg 66 l/min. Elektronisk motorstyring TJA 8000 SERIE Elektronisk motorstyring 36 x 36 transmission Full Turn Mode Hydraulikanlæg 66 l/min. TJA 8000 SERIE FLEKSIBEL OG SMIDIG ALLROUND-TRAKTOR TIL ALLE KRÆVENDE OPAVER I DEN GRØNNE SEKTOR 2 Iseki

Læs mere

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330 Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Front-, hjul- og teleskoplæssere fra 14 kw (20 HK) til 154 kw (210 HK). I over 50 år har vi udviklet læssere

Læs mere

T4 SERIEN T4.55 I T4.65 I T4.75

T4 SERIEN T4.55 I T4.65 I T4.75 T4 SERIEN T4.55 I T4.65 I T4.75 02 T4 SERIEN 03 Den mest komfortable arbejdsplads. Den opgraderede T4 Serie med tre modeller er udviklet for at skabe helt nye standarder for komforten under arbejdet. Med

Læs mere

Motoreffekt : 20 HK Maskinvægt : 1175 kg KUBOTA MINILÆSSER

Motoreffekt : 20 HK Maskinvægt : 1175 kg KUBOTA MINILÆSSER Motoreffekt : 20 HK Maskinvægt : 1175 KUBOTA MINILÆSSER STÆRK, MANØVREDYGTIG OG ALSIDIG Kubota har udviklet en ny serie af knækstyrede minilæssere med en driftsvægt fra 1.000 til 2.800. Maskinerne i den

Læs mere

HITACHI ZAXIS18. motorkraft 8.8 kw / 11.8 HP. arbejdsvægt 1 710 kg (styrtbøjle) 1 780 kg (førerhus) graveskovl 0.02-0.05 m 3

HITACHI ZAXIS18. motorkraft 8.8 kw / 11.8 HP. arbejdsvægt 1 710 kg (styrtbøjle) 1 780 kg (førerhus) graveskovl 0.02-0.05 m 3 HITACHI ZAXIS18 motorkraft 8.8 kw / 11.8 HP arbejdsvægt 1 710 kg (styrtbøjle) 1 780 kg (førerhus) graveskovl 0.02-0.05 m 3 UDSTYR Motor Krøjemekanisme Model....................................... Isuzu

Læs mere

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr én MASKINE - MANgE MulIghEdEr Den bedste produktudvikling sker i tæt dialog med kunderne. Ventrac har levet op til den overbevisning lige siden den første Ventrac rullede ud i terrænet. Brugernes erfaringer

Læs mere

NEW HOLLAND TC TC4.9O I TC5.7O I TC5.8O I TC5.9O

NEW HOLLAND TC TC4.9O I TC5.7O I TC5.8O I TC5.9O NEW HOLLAND TC TC4.9O I TC5.7O I TC5.8O I TC5.9O 2 3 NY TC. FANTASTISK UDSEENDE. FREMRAGENDE PRÆSTATION. New Holland lancerede TC mejetærskerserien i 1992, og vores prioriteter dengang var de samme som

Læs mere

JINMA TRAKTOR DK Aps. Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk. www.jinma-traktor.dk

JINMA TRAKTOR DK Aps. Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk. www.jinma-traktor.dk JINMA TRAKTOR DK Aps Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk www.jinma-traktor.dk JINMA Jinma traktorerne udfylder springet mellem havetraktorer og de store landbrugstraktorer.takket

Læs mere

NEW HOLLAND CR CR8O7O I CR8O8O I CR9O7O I CR9O8O I CR9O9O

NEW HOLLAND CR CR8O7O I CR8O8O I CR9O7O I CR9O8O I CR9O9O NEW HOLLAND CR CR8O7O I CR8O8O I CR9O7O I CR9O8O I CR9O9O 2 3 NEW HOLLAND CR SERIEN: MANGE TONS BEDRE New Holland revolutionerede landmændenes høstmetoder for over 35 år siden med indførslen af den banebrydende

Læs mere

EN TUR RUNDT OM TRAKTOREN

EN TUR RUNDT OM TRAKTOREN PUMA EN TUR RUNDT OM TRAKTOREN... 04-05 KABINE... 06-07 BETJENINGSELEMENTER... 08-09 MOTOR... 10-11 SEMI- / FULD POWERSHIFT TRANSMISSION... 12-13 CVX TRANSMISSION... 14-15 KRAFTUDTAG... 16-17 HYDRAULIK...

Læs mere

T4S T4.55S I T4.65S I T4.75S

T4S T4.55S I T4.65S I T4.75S T4S T4.55S I T4.65S I T4.75S 02 SERIEN 03 New Holland T4S traktorer. Fuldt opdaterede. Med New Hollands T4S traktorer med 55-75 hk får du den perfekte balance mellem moderne effektivitet og kravene til

Læs mere

YT hk KOMPAKTTRAKTOR

YT hk KOMPAKTTRAKTOR YT235 35 hk KOMPAKTTRAKTOR Forvent mere, få mere. YT2-traktoren leverer - hver dag! Designet til dig Hos Yanmar ved vi, at du vil have optimal førerkomfort. At du vil have udstyr, som er let at vedligeholde.

Læs mere

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE KUBOTA MINIGRAVEMASKINE Den nye KX41-3 minigravemaskine fra Kubota er langt den bedste og stærkeste blandt maskinerne i sin klasse ikke mindst på områderne bomløftekraft, gravedybde og graveradius. Med

Læs mere

Valtra A Serien HiTech 88 101 hk

Valtra A Serien HiTech 88 101 hk Valtra A Serien HiTech 88 101 hk Indeks 2 Valtra A Serien Side 5... Valtra Din individuelle traktor Side 6... Nyt, praktisk tilbehør Side 8... Nye HiTech modelvarianter i A-serien Side 10... Valtra A HiTech

Læs mere

LB90/95/110/115.B GRAVE/LÆSSEMASKINER NYE JOYSTICK - NY GENERATION MOTOR HØJT MOMENT. LAVT BRÆNDSTOFFORBRUG IMPONERENDE FRONTLÆSSERPRÆSTATION

LB90/95/110/115.B GRAVE/LÆSSEMASKINER NYE JOYSTICK - NY GENERATION MOTOR HØJT MOMENT. LAVT BRÆNDSTOFFORBRUG IMPONERENDE FRONTLÆSSERPRÆSTATION LB90/95/110/115.B GRAVE/LÆSSEMASKINER NYE JOYSTICK - NY GENERATION MOTOR HØJT MOMENT. LAVT BRÆNDSTOFFORBRUG IMPONERENDE FRONTLÆSSERPRÆSTATION PROVEN PERFORMANCE LB90/95/110/115.B MAKSIMAL STYRKE OPTIMAL

Læs mere

SCORPION

SCORPION SCORPION 9055 1 7055 1 7050 1 7044 1 7035 1 7030 1 6035 1 6030 1 Mål A Længde inkl. redskabsramme mm 5600 4985 4985 4985 4880 4880 4580 4580 C Maks. bredde mm 2500 2500 2500 2500 2280 2280 2280 2280 D

Læs mere

Verdens mest effektive minidumper

Verdens mest effektive minidumper Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Styr ét ton med en hånd Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden. Under

Læs mere

Beskrivelse. A World of Transport. Gældende fra Februar 2008. Side DK-3

Beskrivelse. A World of Transport. Gældende fra Februar 2008. Side DK-3 140 HK - 300 HK Stærk og alsidig motor Iveco er en af verdens førende producenter af dieselmotorer over 75 hk med en årlig produktion på over 300.000 stk. tector motorernes konstruktionsfilosofi giver

Læs mere

Verdens mest effektive minidumper

Verdens mest effektive minidumper Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Styr ét ton med en hånd Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden. Under

Læs mere

Motoreffekt: 26 HK Maskinvægt: 1599 kg KUBOTA MINILÆSSER

Motoreffekt: 26 HK Maskinvægt: 1599 kg KUBOTA MINILÆSSER Motoreffekt: 26 HK Maskinvægt: 1599 KUBOTA MINILÆSSER STÆRK, MANØVREDYGTIG OG ALSIDIG Kubota har udviklet en ny serie af knækstyrede minilæssere med en driftsvægt fra 1.000 til 2.800. Maskinerne i den

Læs mere

GUMMIHJULSLÆSSER V7 V8. Motor YANMAR 4TNV88 YANMAR 4TNV88 Nettoeffekt 50 HK 50 HK Arbejdsvægt 4100 kg 4350 kg Skovlkapacitet 0,7 m 3 0,8 m 3

GUMMIHJULSLÆSSER V7 V8. Motor YANMAR 4TNV88 YANMAR 4TNV88 Nettoeffekt 50 HK 50 HK Arbejdsvægt 4100 kg 4350 kg Skovlkapacitet 0,7 m 3 0,8 m 3 GUMMIHJULSLÆSSER V7 V8 V7 V8 Motor YANMAR 4TNV88 YANMAR 4TNV88 Nettoeffekt 50 HK 50 HK Arbejdsvægt 4100 kg 4350 kg Skovlkapacitet 0,7 m 3 0,8 m 3 YANMAR GUMMIHJULSLÆSSER ARBEJDSREDSKABET KOMPAKT OG FAST

Læs mere

Vi maksimerer din tid og produktivitet

Vi maksimerer din tid og produktivitet Vi maksimerer din tid og produktivitet BENETT-AGRO.COM 03 Balletangen som er meget skånsom mod ballen og sørger for at centrere ballen på vognen, klemmer om ballen 05 FANTASTISK ENKEL BALLEoptagning SPARER

Læs mere

AL 440 AL 750 KNÆKSTYREDE LÆSSERE

AL 440 AL 750 KNÆKSTYREDE LÆSSERE AL 140 AL 340 AL 440 AL 540 AL 650 AL 750 AL 340 Kabine AL 540 Kabine AL 650 Kabine AL 750 Kabine KNÆKSTYREDE LÆSSERE AL140 - Hydrostatisk fremdrift - ROPS eller FOPS godkendt sikkerhedsbøjle - Differentialspærre,

Læs mere

T4 F/N/V T4.80 I T4.90 I T4.100 I T4.110

T4 F/N/V T4.80 I T4.90 I T4.100 I T4.110 T4 F/N/V T4.80 I T4.90 I T4.100 I T4.110 02 T4 F/N/V SERIEN Ny T4 F/N/V. Renere forbrænding, mere lydsvag og endnu mere effektiv. T4V New Holland, førende inden for udvikling af specialtraktorer, har forbedret

Læs mere