Gourmet, grill og Gummistøvler. Uge 30 24/7 30/7 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Gourmet, grill og Gummistøvler. Uge 30 24/7 30/7 2016"

Transkript

1 2016 Gourmet, grill og Gummistøvler Uge 30 24/7 30/7 2016

2 Side 2 En uge med fokus på naturoplevelser, gode historier og velsmagende mad. En uge, hvor du oplever alt det, Vestjylland er kendt for. Områdets fantastiske natur er ugens omdrejningspunkt. Ugen består af temadage over emnerne: Naturens eget spisekammer, seværdigheder i Vestjylland med tilhørende spændende historier, tilberedning af mad i naturen, rav og hav. Du vil blive indviet i spændende fortællinger om området, du vil blive klogere på, hvilke råvarer naturen byder på, og hvordan du tilbereder dem. Vi vil opholde os mest ude i den fri natur, hvor vi i en uhøjtidelig og varm atmosfære vil nyde de gode historier, den frie natur og den frisklavede mad. Livsstilshøjskolen ligger midt i et fantastisk istidslandskab med Klosterheden og den vidtstrakte hedeslette mod syd og Limfjordens charmerende øer og små, hyggelige vige mod nord. Alt sammen et skatkammer af smuk natur og mange spændende oplevelsesmuligheder. Praktisk Info: Alle får eneværelse med egen vask på værelset. Eget toilet og brus kan tilkøbes for en lille merpris. Ønsker du et af disse værelser, skal du være hurtig med din tilmelding Maden tilberedes til dels ude i naturen og serveres til dels fra skolens fantastiske køkken. Til aftensmaden kan der købes øl, vand og vin. Skolens træningsfaciliteter må bruges døgnet rundt. Medbring selvfølgelig tøj til det lunefulde danske sommervejr samt solidt fodtøj. Medbring en lille rygsæk samt evt. en drikkedunk. Badetøj evt. også badesko, håndklæde og morgenkåbe, hvis du en varm dag får lyst til en dukkert.

3 Side 3 Nærmeste købmand ligger 5 km. fra skolen. Nærmeste hæveautomat ligger i Struer eller i Lemvig, der ligger 10 km. fra skole Noget af undervisningen ud af huset vil for at opnå så høj fleksibilitet som muligt foregå i private biler. Det er på frivillig basis og afregnes med kørselstilskud efter kørte kilometer. På Kurset Gourmet, grill og Gummistøvler vælger du et rigtigt højskoleophold med alt, hvad det indebærer af hyggeligt socialt samvær, læring, spændende oplevelser og højskolens hyggelige atmosfære. Dagen består foruden undervisning af morgensamlinger, aftenforedrag og sang fra højskolesangbogen. Dette er fælles med de øvrige hold, der er på skolen i denne uge. Morgensamlingerne er en hyggelig måde at starte dagen på med masser af interessante input og sang fra højskolesangbogen. Hver aften i ugens løb er der desuden foredrag i bedste højskoleånd. Holdet kommer til at bestå af max. 25 deltagere, da skolen arrangerer 2 sideløbende kurser i denne uge.

4 Side 4 Dag 1: Ravsafari og på tur med Spætten. Det er ikke let at finde rav, men når du første gang under en vandretur langs Vesterhavet har fundet et stykke af havets smukke guld, vil du for altid være på jagt efter nye fund. Vi tager til Vesterhavet nærmere bestemt Thyborøn, hvor vi blandt meget andet skal høre om havets guld. Vi får en introduktion i ravets hvordan, hvorfor og hvornår, hvorefter vi tager på ravsafari på stranden, hvor vi forsøger os som ravfiskere iført waders og rav-net. Efter en forhåbentligt udbytterig safari tager vi på en guidet rundtur i Thyborøn med traktorbussen Spætten. Undervejs skal vi høre om Thyborøn i fortid, nutid og fremtid. Vi går desuden en guidet tur langs stranden, hvor vi skal hører om de ca. 130 bunkers i Thyborøn. Endeligt besøger vi Rav-Åges lille ravmuseum, hvor Rav-Åges søn vil fortælle os om, hvordan Thyborøns største ravsamling opstod.

5 Side 5 Dag 2: Bjesk, bæverland og bålmad. Vi tager til et af Klosterhedens mange smukke åndehuller nemlig Møllesøen, hvor der i 1999 blev udsat 18 bævere. Dette fascinerende dyr blev udryddet i Danmark for over 1000 år siden, men forsøget med udsætningen i Klosterheden var så vellykket, at man i dag regner med, at der er ca.180 individer i det Vestjyske. Vi går en tur i skoven og ved åen, hvor vi ser på bæverens indvirkning på landskabet og på, hvorfor den bygger sit bo og dæmninger, som den gør. Turen i skoven vil vi også bruge på en introduktion til, hvordan man kan bruge mange af naturens spændende planter og træer til at lave bla. snaps. Kryddersnaps eller bjesk som vendelboerne betegner denne genre af livets vand, har førhen været højt værdsat som folkemedicin. Munkene i middelalderens klostre anså de urter, der blev tilsat snapsen som helbredende mod diverse sygdomme. Efter introduktionen går vi på jagt efter urter i Klosterhedens mange naturtyper. Undervejs vil der blive fortalt om skovens historie og områdets dyre- og planteflora. Vi mødes sidst på eftermiddagen ved skolens nye bålhytte, hvor vi tilbereder vores aftensmad over bål. Selvfølgelig skal menuen afspejle dagens oplevelser, så mon ikke der kommer rådyr i gryderne og lidt røget fasan på sidetallerknen.

6 Gourmet, grill og gummistøvler Søndag Mandag Tirsdag Gåtur og morgenmad Morgensamling Intro til dagens program Gåtur og morgenmad Morgensamling Intro til dagens program Tur til Vesterhavet Ravsafari Guidet tur i og omkring Thyborøn med spætten Tur i skoven Fælles intro til skoven. Hold 1: snaps, planter og div. v. Jens Hold 2: Bævertur v. Flemming Frokost Frokost i det fri Hold 1: Bunker af bunkers Hold 2: Ravhuset, om Rav Åge og ravsamling Hold 1: Bævertur v. Flemming Hold 2: snaps, planter og div. v. Jens til Ankomst og kaffe Hjemkomst til skolen Kl. ca Hjemkomst til skolen Kl. ca Aftensmad Aftensmad Aftensmad over bål og grill Emne: Skoven Velkomst Foredrag: Kim Skelmose Sangaften: Karen Skalkhøj

7 uge 30 24/7-30/7-16 Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Gåtur og morgenmad Gåtur og morgenmad Gåtur og morgenmad Morgensamling Intro af udflugten Morgensamling 8.00 Intro til dagens Program. Afgang 8.20 Morgensamling Intro til dagens program Morgenmad Udflugt Afgang med bus kl Tur til Venø Intro om øen på havnen Hold 1: Sejllads med Venøsund Hold 2: Besøg i DK s mindste kirke Tur til Gjellerodde Om fjordens spisekammer. Iført waders indsamler vi emner til dagens frokost Afgang Frokost Frokost i det fri Middag, fjordens spisekammer Lemvig Kaffe og mellemmåltid ved bussen Guidet tur på nordøen Historie, geografi. Tur med Bjergbanen. Tur på Skulptur-Stien. Evt. fri tur i byen Hjemkomst til skolen Kl. ca Hjemme kl. ca Hjemkomst til skolen kl. ca Aftensmad Aftensmad over bål og grill Emne Venø Festmiddag Foredrag: Heidi Krejberg Fra Plattysk til Vestjysk Foredrag: Afslutningsfest.. kursister står for underholdningen

8 Side 8 Dag 3: På udflugt i det Vestjyske. Denne dag er afsat til en guidet bustur sammen med kursisterne fra de andre hold på skolen.

9 Side 9 Dag 4: Venø - Limfjordens perle Vi starter tidligt denne dag for at begive os til en af Limfjordens mest hyggelige øer. Efter en tur med færgen gør vi holdt på havnen, hvor vi skal høre nogle af de mange gode historier fra øen. Vi har vores egen skipper med, som kan sejle øens tidligere lille færge Venøsund I, så det udnytter vi til at få en lille tur ud på fjorden. Der vil undervejs blive fortalt om øens historie, geografi, kultur og hvad en skipper ellers kan finde på at fortælle om sin ø. Vi skal selvfølgelig også besøge Danmarks mindste kirke, som ligger på øen. Kirkens historie gemmer på et væld af gode og særdeles saftige fortællinger, så opholdet her bliver bestemt ikke kedeligt. Efter at vi har spist vores frokost i det fri, drager vi til den nordlige del af øen, hvor vi skal opleve den helt fantastiske natur. Vi skal også møde Pip, som byder os velkommen på sin gård, hvor der produceres lokale råvarer. Sidst på dagen mødes vi ved skolens bålhytte for at tilberede et himmelsk måltid bestående af de råvarer, vi medbragte fra dagens tur.

10 Side 10 Dag 5: Gjellerodde og Lemvig Iført waders går vi sammen i fjorden for at høste af fjordens spisekammer. Der er mange muligheder for at lave et lækkert frokost ud af det vi finder. Vi kan evt. lave en suppe af dampende blåmuslinger, en krabbesuppe eller fange lækre fjordrejer til en rejemad. De, der ikke vil i vandet, kan samle strandarve til en lækker tzatziki. Efter indsamlingen tilbereder vi i fællesskab fangsten over bål på shelterpladsen i skoven. Efter et overdådigt frokostmåltid tager vi til Lemvig også betegnet som Limfjordens Smilehul. Vi skal høre om byens historie og interessante geografi midt i et storslået istidslandskab. Vi tager herefter en tur med Bjergbanen, som er landets stejleste jernbanestrækning. Efter en smuk tur med toget går vi med Skulpturstien tilbage til byen. Med forbehold for ændringer

11 Side 11 Du vil møde følgende personer på kurset: Kursusleder Flemming Texel Jacobsen: Jeg har været ansat på Livsstilshøjskolen siden starten i Mine funktioner på skolen er en bred palet af fag og højskolerelaterede opgaver. Jeg står for undervisningen i de kreative fag og har der ud over timer med holdsport, spinning og guidede ture til forskellige lokale naturområder. I sommerhalvåret har jeg i flere år haft glæden af at undervise i faget Naturkøkkenet. Her tager nogle af skolens kursister og jeg hver uge ud i naturen, hvor vi laver mad på primitiv manér. En del af oplevelsen er selvfølgelig at bruge ingredienser fra naturens eget spisekammer. Desuden står jeg for skolens hjemmeside. Naturvejleder Jens Hedevang: Jeg har siden 2012 været ansat som naturvejleder hos Bovbjerg Fyr, Lemvig Kommune, Kystcentret og Jyllandsakvariet. I min tid som naturvejleder har jeg afholdt over 400 guidede ture i den nordvestjyske natur. Turene har haft mange forskellige temaer, men de har alle haft rod i det, der netop gør vores egn til noget unikt. Jeg har hele livet boet et stenkast fra Klosterheden, og synes selv at have en god basisviden om vestjysk natur, kultur og mentalitet. Formand for Nordvestjysk Fjordkultur Bjarne Tingkær Sørensen Venø guide, Skipper på Venøsund I og foredragsholder. Pædagog og underviser Vinni Balle: Du vil desuden møde, højskolelærer Karen Skalkhøj, forstander Solvejg Krarup samt undervisere på skolens sideløbende kurser. Solvejg Krarup Forstander Karen Skalkhøj Højskolelærer

12

Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro. Uge 27 29/6 5/7 2014

Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro. Uge 27 29/6 5/7 2014 2014 Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro Uge 27 29/6 5/7 2014 Side 2 Afspænding meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro Med afsæt i det at kikke indad vil du

Læs mere

Meditative vandringer

Meditative vandringer 2016 Meditative vandringer En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 10.7-17.7. 2016 Side 2 Meditative vandringer 2016 En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro

Læs mere

Meditative vandringer

Meditative vandringer 2016 Meditative vandringer En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 10.7-17.7. 2016 Side 2 Meditative vandringer 2016 En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro

Læs mere

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 2015 Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 3 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Julekursus - 22.12-28.12. Julehygge. Omsorg Nærvær Samvær

Julekursus - 22.12-28.12. Julehygge. Omsorg Nærvær Samvær 2013 Julekursus - 22.12-28.12 Julehygge Omsorg Nærvær Samvær Side 2 Julehygge på Livsstilshøjskolen For nogle mennesker er det slet ikke en selvfølge, at juledagene er ensbetydende med smilende hygge,

Læs mere

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014 2014 Kom på sporet med koret Uge 28 Dato 6/7 12/7 2014 Side 2 Livsstilshøjskolen i Gudum opfordrer dig til at komme På sporet med koret en uge for dig, som holder af at synge i kor og har lyst til at udveksle

Læs mere

Skåne. - og de dansk/svenske relationer i fortid og nutid. Danske Senior Agronomer

Skåne. - og de dansk/svenske relationer i fortid og nutid. Danske Senior Agronomer Skåne - og de dansk/svenske relationer i fortid og nutid Danske Senior Agronomer Kursus på Den Internationale Højskole 4. august - 10. august 2013 Kære Danske Senior Agronomer Det er en stor glæde at byde

Læs mere

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014 2014 Sund og glad Uge 29 13/7-19/7 2014 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad gennem de sidste 2 år. Det er en fantastisk uge, og derfor

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Malekursus, akryl. Uge 30 20/7 26/7-2014

Malekursus, akryl. Uge 30 20/7 26/7-2014 2014 Malekursus, akryl Uge 30 20/7 26/7-2014 Side 2 Livsstilshøjskolen afholder igen et spændende og inspirerende kursus i akrylmaleri. Denne gang med overskriften: Vestjylland i maleriets ånd. Med pensel

Læs mere

Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro. Uge 27 28/6-4/7-2015

Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro. Uge 27 28/6-4/7-2015 2015 Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro Uge 27 28/6-4/7-2015 Side 2 Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro Med afsæt i det at kikke indad vil du i ugens løb blive præsenteret

Læs mere

Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro

Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro 2016 Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro Uge 27 3/7-9/7-2016 Side 2 Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro og indre balance Kurset er for dig, der gerne vil nå lidt længere

Læs mere

Trivsel og velvære - en mulighed?

Trivsel og velvære - en mulighed? 2016 Trivsel og velvære - en mulighed? Uge 32 7/8-14/8-2016 Side 2 En uge med fokus på livskvalitet i forhold til hormonelle og stofskiftebetingede sygdomme. Du kan i ugens løb lære om: - sundhed og balance

Læs mere

Din indre Pilgrimsvandring

Din indre Pilgrimsvandring 2015 Din indre Pilgrimsvandring En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 5.7-11.7. 2015 Side 2 Din indre Pilgrimsvandring 2015 - med nye ture og nye temaer! En vandre-uge

Læs mere

PATCHWORK

PATCHWORK PATCHWORK 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er

Læs mere

Hamonika og højskole. Uge 31 26/7 2/8 2015

Hamonika og højskole. Uge 31 26/7 2/8 2015 2015 Hamonika og højskole Uge 31 26/7 2/8 2015 Side 2 Harmonika og højskole Livsstilshøjskolen i Gudum inviterer til et fuldstændig fantastisk harmonikakursus, hvor harmonikaen er i centrum. Vi skal spille

Læs mere

Ud i naturens spisekammer 05.07.15 11.07.15 ASKOV HØJSKOLE

Ud i naturens spisekammer 05.07.15 11.07.15 ASKOV HØJSKOLE Ud i naturens spisekammer 05.07.15 11.07.15 ASKOV HØJSKOLE Vores land er et fantastisk forrådskammer. Fra havet, markerne og den vilde natur får vi nogle af verdens fineste råvarer. Dette kursus er for

Læs mere

TEGNE, MALE, MODELLERE

TEGNE, MALE, MODELLERE TEGNE, MALE, MODELLERE 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur.

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

BRIDGE PÅ ASKOV

BRIDGE PÅ ASKOV BRIDGE PÅ ASKOV 05.05.19 11.05.19 PROGRAM Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis, og hvor det er en fordel at have spillet bridge et halvt års tid. Teorien? Den lærer du bedst med kort i hænderne,

Læs mere

HJØRRING TURISTFART. Forslag til 1-dagsture. Oplev dejlige Danmark... med HJØRRING TURISTFART. For yderligere information: Ring på

HJØRRING TURISTFART. Forslag til 1-dagsture. Oplev dejlige Danmark... med HJØRRING TURISTFART. For yderligere information: Ring på Oplev dejlige Danmark... med Forslag til 1-dagsture 2017 For yderligere information: Ring på 98 92 86 46 Oplev dejlige Danmark... med Rømø/Sylt/Tyskland Torsdag 4. maj + Tirsdag 30. maj Tag med til skønne

Læs mere

Harmonika og højskole

Harmonika og højskole 2016 Harmonika og højskole Uge 31 31/7 7/8 2016 Side 2 Send harmonikaen på højskole Livsstilshøjskolen i Gudum inviterer til et fuldstændig fantastisk harmonikakursus, hvor harmonikaen er i centrum. Vi

Læs mere

BRIDGE PÅ ASKOV

BRIDGE PÅ ASKOV BRIDGE PÅ ASKOV 11.08.19 17.08.19 Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis, og hvor det er en fordel at have spillet bridge et halvt års tid. Teorien? Den lærer du bedst med kort i hænderne,

Læs mere

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014 Sommerkursus 2014 29. juni 5. juli 2014 Musik og Teaterhøjskolen vil summe af livsglæde, musik, udendørsaktiviteter, foredrag og hyggeligt samvær for dig, som har lyst til at være en del af et fællesskab

Læs mere

Arkæologi på Askov ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV

Arkæologi på Askov ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov 16.09.18 22.09.18 ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov Bliv introduceret til amatørarkæologi. Lær om at læse et historisk landskab, og hvordan man kan undersøge det

Læs mere

Ud i naturens spisekammer 03.07.16 09.07.16

Ud i naturens spisekammer 03.07.16 09.07.16 Ud i naturens spisekammer 03.07.16 09.07.16 Hvordan smager den danske natur? Vi finder ud af det, når vi sammen sanker fra havet, markerne og den vilde natur og pepper klassiske retter op med naturlige

Læs mere

DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI

DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI 23.06.19 29.06.19 Kurset henvender sig til fotografentusiaster, som har lyst til at fordybe sig i det håndværk, det er at fotografere. Hver dag starter med et oplæg, som kan give

Læs mere

BRODERI ASKOV HØJSKOLE

BRODERI ASKOV HØJSKOLE BRODERI 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og

Læs mere

BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE

BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE 2013 13.-19. juni Højskole og Folkemøde på Bornholm Højskole og Folkemøde på Bornholm 13. 19. juni 2013 I et samarbejde mellem Sydslesvigsk Forening, LOF, Grænseforeningen og Højskolen.

Læs mere

Fugle i naturen. 05.06.16 11.06.16 I samarbejde med ornitolog Klaus Malling og leder af Vadehavscentret Klaus Melbye

Fugle i naturen. 05.06.16 11.06.16 I samarbejde med ornitolog Klaus Malling og leder af Vadehavscentret Klaus Melbye Fugle i naturen 05.06.16 11.06.16 I samarbejde med ornitolog Klaus Malling og leder af Vadehavscentret Klaus Melbye Mærk vingesuset fra nogle af naturens mest fascinerende skabninger, få en flyvende start

Læs mere

SKRIV DIN LIVSHISTORIE

SKRIV DIN LIVSHISTORIE SKRIV DIN LIVSHISTORIE 17.02.19 23.02.19 PROGRAM Skriv om dit liv - når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit liv er

Læs mere

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 1 Turen foregik i dagene 28. maj til og med 1. juni. Den var arrangeret af Lokalkomitéen for Ældre Sagen i Hundested, og Nancy Viborg var kontaktperson, og den blev

Læs mere

Vi udbyder 10 forskellige sommerkurser, og vi håber at et eller flere af dem er noget for dig.

Vi udbyder 10 forskellige sommerkurser, og vi håber at et eller flere af dem er noget for dig. 2016 Sommerkurser Velkommen til Livsstilshøjskolen Gudum Sommerkurser i 2016 - vi glæder os til at se dig Vi udbyder 10 forskellige sommerkurser, og vi håber at et eller flere af dem er noget for dig.

Læs mere

Rønshoved Højskole. Højskolen ved Flensborg Fjord. På cykel. Langs de sønderjyske fjorde og Kielerkanalen

Rønshoved Højskole. Højskolen ved Flensborg Fjord. På cykel. Langs de sønderjyske fjorde og Kielerkanalen Rønshoved Højskole Højskolen ved Flensborg Fjord På cykel Langs de sønderjyske fjorde og Kielerkanalen 20. 26. juni 2016 En midsommeruge med skønne cykelture i landet mellem den dansktyske grænse og Kielerkanalen.

Læs mere

MIDSOMMER I ASKOV i samarbejde med BUPLs Pensionistsektion

MIDSOMMER I ASKOV i samarbejde med BUPLs Pensionistsektion MIDSOMMER I ASKOV 17.06.19 21.06.19 i samarbejde med BUPLs Pensionistsektion PROGRAM På kurset får du indblik i brydninger i historie, kunst, litteratur og musik gennem foredrag og studiekredse. Dagsrytme

Læs mere

Humor og Livsglæde 25.10.15 31.10.15 ASKOV HØJSKOLE

Humor og Livsglæde 25.10.15 31.10.15 ASKOV HØJSKOLE Humor og Livsglæde 25.10.15 31.10.15 ASKOV HØJSKOLE Velkommen til en uge, hvor man møder mange spændende mennesker. Smilet, humoren og livsglæden er gennemgående tema. Bjarne Nielsen Brovst, forfatter,

Læs mere

FAMILIEHØJSKOLE NATUR KUNST - FORTÆLLING

FAMILIEHØJSKOLE NATUR KUNST - FORTÆLLING FAMILIEHØJSKOLE NATUR KUNST - FORTÆLLING 13.10.19 19.10.19 PROGRAM Fællesskabende Familiehøjskole Vi glæder os til at se dig og din familie her på Askov Højskole. I denne uge bliver du og din familie ført

Læs mere

SOMMERARRANGEMENTER I NATURPARK LILLEBÆLT 2017

SOMMERARRANGEMENTER I NATURPARK LILLEBÆLT 2017 SOMMERARRANGEMENTER I NATURPARK LILLEBÆLT 2017 JUNI Lillebælts kyster Kystvandring på Trelde Næs Tirsdag d. 13. juni 2017, 18.30-20 Mødested: P-pladsen Treldenæsvej 290, 7000 Fredericia En kystvandring

Læs mere

Skriv din livshistorie 21.02.16 27.02.16 ASKOV HØJSKOLE

Skriv din livshistorie 21.02.16 27.02.16 ASKOV HØJSKOLE Skriv din livshistorie 21.02.16 27.02.16 ASKOV HØJSKOLE Skriv om dit liv. Når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit

Læs mere

Indhold PROGRAM Sangeftermiddag. Virksomhedsbesøg Vandborg Karosserifabrik. Generalforsamling. Virksomhedsbesøg Actona Company

Indhold PROGRAM Sangeftermiddag. Virksomhedsbesøg Vandborg Karosserifabrik. Generalforsamling. Virksomhedsbesøg Actona Company Indhold Sangeftermiddag 3 Virksomhedsbesøg Vandborg Karosserifabrik 3 Generalforsamling 4 Virksomhedsbesøg Actona Company 4 Udflugt VW & Retro Museum 5 Højskoleophold 6 Høstfest 6 Foredrag 7 Julefrokost

Læs mere

Adventskursus 06.12.15 12.12.15 ASKOV HØJSKOLE

Adventskursus 06.12.15 12.12.15 ASKOV HØJSKOLE Adventskursus 06.12.15 12.12.15 ASKOV HØJSKOLE Søndag 6. december 15.00 Indkvartering 17.00 Rundvisning ved højskolelærerne Ulla Henningsen og Kristian la Cour 18.15 Aftensmad 19.00 Velkommen og introduktion

Læs mere

VIDEO VIDEO Et praktisk filmkursus, hvor du lærer at gøre det selv bedre.

VIDEO VIDEO Et praktisk filmkursus, hvor du lærer at gøre det selv bedre. VIDEO VIDEO 05.07.20 11.07.20 Et praktisk filmkursus, hvor du lærer at gøre det selv bedre. På dette praktiske filmkursus kan du lære at lave korte, skarpe og interessante små film, som kan bruges i privat,

Læs mere

STRIK

STRIK STRIK 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er der

Læs mere

ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV

ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov 17.09.17 23.09.17 ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov I sommeren 2016 fandt tre heldige og ihærdige amatørarkæologer den hidtil største guldskat fra Danmarks vikingetid.

Læs mere

GRUNDTVIG OG FORTÆLLINGEN

GRUNDTVIG OG FORTÆLLINGEN GRUNDTVIG OG FORTÆLLINGEN 25.11.18 01.12.18 PROGRAM Hos Grundtvig havde historiefortællingen en kolossal betydning i udviklingen af os som individer og som folk, i dannelsen af nationen og i historiens

Læs mere

Samsø - Endelave - Århus

Samsø - Endelave - Århus Samsø - Endelave - Århus Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.895,- Højdepunkter Sejltur på Silkeborgsøerne Vidunderlige Samsø med lokalguide Kattegatøen Endelave med lokalguide

Læs mere

BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE

BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE 2010 1. 14. juli 6B Bornholmske midsommer motiver 14 dage med akryl Praktiske oplysninger Telefon Der kan ringes direkte til kursisterne i spisesalen: 56 97 40 87 Bedste tider

Læs mere

k o r t e k u r s e r p å B r e n d e r u p H ø j s k o l e 2 0 0 9

k o r t e k u r s e r p å B r e n d e r u p H ø j s k o l e 2 0 0 9 16. - 22. august 2009 Le, leg og lev vel! Sommerhøjskole arrangeret i samarbejde med Fountainhouse k o r t e k u r s e r p å B r e n d e r u p H ø j s k o l e 2 0 0 9 Sommerhøjskolen arrangeres i samarbejde

Læs mere

Sang og musik. Foredrag om Lemvig Kommune

Sang og musik. Foredrag om Lemvig Kommune Program 2017 1 Indhold Sang og musik v/ Jan Lilholt... 3 Foredrag om Lemvig Kommune... 3 Generalforsamling... 4 Tur til Thyborøn... 4 Tur til Samsø... 5 Ferietur til Thüringen... 5 Virksomhedsbesøg på

Læs mere

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår.

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Nyhedsbrev Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Vi havde, i den travle december måned, bestyrelsesmøde hvor vi mødtes, og fik ordnet et par ting. Vi er ved at undersøge hvordan

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

SKRIV DIN LIVSHISTORIE Ekstra kursus

SKRIV DIN LIVSHISTORIE Ekstra kursus SKRIV DIN LIVSHISTORIE 21.10.18 27.10.18 Ekstra kursus PROGRAM Skriv om dit liv - når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling

Læs mere

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Busrejse til Harzen 10. 17. juni 2011 med forberedende dage på

Læs mere

Kære børn og forældre

Kære børn og forældre Kære børn og forældre Så er den danske sommer for alvor kommet over os, og det nyder vi i fulde drag! Så derfor har vi en masse udendørs aktiviteter på programmet i denne måned Mandag den 4. juni tager

Læs mere

Cykle mellem tvende have

Cykle mellem tvende have Rønshoved Højskole Højskolen ved Flensborg Fjord Cykle mellem tvende have Naturskønne cykelture mellem Nord- og Sydslesvig 21. juni 27. juni 2015 Efter 150-året for 1864 vil vi cykle rundt i grænselandet:

Læs mere

Nyd faciliteterne og den smukke beliggenhed på Idrætshøjskolen i Sønderborg og gå hele runden på Benniksgaard Golfcenter.

Nyd faciliteterne og den smukke beliggenhed på Idrætshøjskolen i Sønderborg og gå hele runden på Benniksgaard Golfcenter. g o l f o g h øj s k o l e t i d t i l g o l f u g e k u r s e r 2011 Nyd faciliteterne og den smukke beliggenhed på Idrætshøjskolen i Sønderborg og gå hele runden på Golfcenter. Idrætshøjskolen i Sønderborg

Læs mere

STRIK ASKOV HØJSKOLE

STRIK ASKOV HØJSKOLE STRIK 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur.

Læs mere

Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse helt tæt på 4.- 10. juli 2014 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage

Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse helt tæt på 4.- 10. juli 2014 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse helt tæt på 4.- 10. juli 2014 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse

Læs mere

Lykke og lyse nætter. 12.06.16 18.06.16 i samarbejde med Ældre Sagen Ballerup ASKOV HØJSKOLE

Lykke og lyse nætter. 12.06.16 18.06.16 i samarbejde med Ældre Sagen Ballerup ASKOV HØJSKOLE Lykke og lyse nætter 12.06.16 18.06.16 i samarbejde med Ældre Sagen Ballerup ASKOV HØJSKOLE Søndag 12. juni 15.00 Indkvartering 17.00 Rundvisning ved højskolelærerne Ulla Henningsen og Kristian la Cour

Læs mere

Broderi

Broderi Broderi 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er der

Læs mere

3.-5. november Camp Pårørende. Du er inviteret. 5 Dronningens Ferieby

3.-5. november Camp Pårørende. Du er inviteret. 5 Dronningens Ferieby 3.-5. november 2017 Camp Pårørende 5 Dronningens Ferieby Du er inviteret 5 Camp Pårørende Dronningens Ferieby Camp 3.-5. november 2017 Pårørende En weekend for dig, som er ægtefælle til eller kæreste med

Læs mere

Vildmarkstur til Halland med skøn natur og masser af velvære Lørdag den 25. søndag 26. august 2018

Vildmarkstur til Halland med skøn natur og masser af velvære Lørdag den 25. søndag 26. august 2018 Vildmarkstur til Halland med skøn natur og masser af velvære Lørdag den 25. søndag 26. august 2018 Kom med til verdens ende. Ja, sådan beskrev vi denne unikke plet tilbage i 2004, hvor vi for første gang

Læs mere

SØLVSMYKKER ASKOV HØJSKOLE

SØLVSMYKKER ASKOV HØJSKOLE SØLVSMYKKER 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst

Læs mere

FAMILIEHØJSKOLE NATUR KUNST - FORTÆLLING

FAMILIEHØJSKOLE NATUR KUNST - FORTÆLLING FAMILIEHØJSKOLE NATUR KUNST - FORTÆLLING 13.10.19 19.10.19 PROGRAM Fællesskabende Familiehøjskole Vi glæder os til at se dig og din familie her på Askov Højskole. I denne uge bliver du og din familie ført

Læs mere

badehoteller Nytår 27. december januar 2018

badehoteller Nytår 27. december januar 2018 badehoteller & Nytår 27. december 2017-2. januar 2018 Badehoteller & nytår på Vrå Højskole Badehoteller i Nordjylland: Tradition og fornyelse Uge 52: 27. december 2017-2. januar 2018 Tag med på en nostalgisk

Læs mere

PATCHWORK ASKOV HØJSKOLE

PATCHWORK ASKOV HØJSKOLE PATCHWORK 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og

Læs mere

Retræte og Pilgrimsvandring på Lia Gård Retreat center. Retræte med inspiration fra Frans Assisi

Retræte og Pilgrimsvandring på Lia Gård Retreat center. Retræte med inspiration fra Frans Assisi Retræte og Pilgrimsvandring på Lia Gård Retreat center fra mandag den 5. september til mandag den 12. september 2016 En rejse arrangeret af Inger Lis og Lars Ulsdal for danskere, unge som ældre. Gennem

Læs mere

Patchwork ASKOV HØJSKOLE

Patchwork ASKOV HØJSKOLE Patchwork 05.11.17 11.11.17 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset Patchwork får du mulighed for at fordybe dig i patchwork, samtidig med, at du sammen med hele holdet får indblik i nye tendenser og brydninger

Læs mere

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE. Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE. Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et Bridge på Askov 13.05.18 19.05.18 ASKOV HØJSKOLE Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis, og hvor det

Læs mere

Særnummer - marts 2018 Forenings- og kirkeblad for Venøs beboere og venner af Venø. Grati færg

Særnummer - marts 2018 Forenings- og kirkeblad for Venøs beboere og venner af Venø. Grati færg Særnummer - marts 2018 Forenings- og kirkeblad for Venøs beboere og venner af Venø Grati s færg e 25. marts 2. april 2018 1 Søndag den 25. marts 09:00 12:00 "Åben dør" hos Venøsund Fisk og Skaldyr og Venø

Læs mere

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos Ferie med indhold J En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos #Ferie #Meditation #Sol #Strand #Stilhed #Fordybelse #Healing #Renselse #Celler #Hellige steder #Tid til mig selv #Egen kærlighed

Læs mere

Patchwork - Strik 02.11. 08.11.15 ASKOV HØJSKOLE

Patchwork - Strik 02.11. 08.11.15 ASKOV HØJSKOLE Patchwork - Strik 02.11. 08.11.15 ASKOV HØJSKOLE Fælles for begge kurser Motion for alle. Undgå stivhed i nakke og skuldre ved Charlotte Aagaard Nielsen. Morgensang og sangaften med Kristian la Cour. Ingrid

Læs mere

Motion skal der til. En inspirerende uge om motion. Uge 30. Dato 24/7-30/7

Motion skal der til. En inspirerende uge om motion. Uge 30. Dato 24/7-30/7 2016 skal der til En inspirerende uge om motion Uge 30 Dato 24/7-30/7 Side 2 Side 11 MOTION SKAL DER TIL, uge 30 Et liv uden motion kan udvikle sig til at blive et liv fyldt med fysiske skavanker i stedet

Læs mere

SOMMERJAZZ PÅ ASKOV

SOMMERJAZZ PÅ ASKOV SOMMERJAZZ PÅ ASKOV 02.06.19 08.06.19 Åbn saxofonkassen, børst støvet af bassen, få rørt tangenterne og find trommestikkerne frem! På dette jazzkursus spiller vi en god gang jazzmusik! Vi dyrker glæden

Læs mere

Værkstedsuge Uldum Højskole 2015

Værkstedsuge Uldum Højskole 2015 Værkstedsuge Uldum Højskole 2015 Mandag den 6. juli 16.00-18.00 Ankomst og indkvartering (kaffe, te og saft i Pejsestuen) i Spisesalen 19.00 Velkomst og præsentation i St. Skolestue Derefter Rundvisning

Læs mere

DANS DANS DANS i samarbejde med leder af Husted Dans, Birgit Husted

DANS DANS DANS i samarbejde med leder af Husted Dans, Birgit Husted DANS DANS DANS 01.09.19 07.09.19 i samarbejde med leder af Husted Dans, Birgit Husted Seniordans er den motionsform som aktiverer flest muskelgrupper - inkl. lattermusklerne. Her kan alle være med både

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE Bridge på Askov 20.08.17 26.08.17 ASKOV HØJSKOLE Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et kursus for dig. Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis,

Læs mere

Bridge på Askov 29.05.16 04.06.16 ASKOV HØJSKOLE. Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et

Bridge på Askov 29.05.16 04.06.16 ASKOV HØJSKOLE. Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et Bridge på Askov 29.05.16 04.06.16 ASKOV HØJSKOLE Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et kursus for dig. Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis,

Læs mere

Over Ø og Land A Ferry tale vandring i Det Sydfynske Øhav

Over Ø og Land A Ferry tale vandring i Det Sydfynske Øhav Over Ø og Land A Ferry tale vandring i Det Sydfynske Øhav Øhop med vandring 5 Øer og 4 færger. Det Sydfynske Øhav er et af verdens største oversvømmede istidslandskaber... og er under fortsat forandring

Læs mere

Skriv din livshistorie februar 2017

Skriv din livshistorie februar 2017 Skriv din livshistorie 19.-25. februar 2017 Skriv om dit liv - for når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit liv er

Læs mere

Ro i sjælen. Vandringer ved. 4- og 5-dages ture. Weekendture. Endagsture. Dine guider. Kontak os

Ro i sjælen. Vandringer ved. 4- og 5-dages ture. Weekendture. Endagsture. Dine guider. Kontak os Ro i sjælen 4- og 5-dages ture Weekendture Endagsture Dine guider Kontak os Vandringer ved Vandringer ved Nissum Fjord... havet bag havet med højt til himlen og tæt ved jorden... Vandringer der giver ro

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

nyt fra pensionist idræt

nyt fra pensionist idræt nyt fra pensionist idræt Nr. 1 2009 Weekendtur til Femø den 25.-26. april 2009 (Se vedlagte folder) & Kulturelle Vandreture i maj og juni 2009 Pensionist Idræts populære Kulturelle Vandreture omfatter

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

SOMMERHØJSKOLE LOF. Livets veje og omveje juni 2017 Haslev Folkebibliotek. Den store mødesal (indgang ad Rådhusstien).

SOMMERHØJSKOLE LOF. Livets veje og omveje juni 2017 Haslev Folkebibliotek. Den store mødesal (indgang ad Rådhusstien). SOMMERHØJSKOLE LOF 12. 16. juni 2017 Haslev Folkebibliotek Den store mødesal (indgang ad Rådhusstien). Livets veje og omveje Glimmingehus 1 Mandag d. 12. juni 09.00 Velkomst v. Jens Thøsing Andersen Morgenkaffe

Læs mere

Temaet er udvikling og synlighed

Temaet er udvikling og synlighed MEDARBEJDERTRÆF 2013 Temaet er udvikling og synlighed 25. 26. maj 2013 Det er vigtigt at Dansk Vandrelaugs medarbejdere mødes på tværs af afdelingerne for at udveksle erfaringer og lære af hinanden. Måske

Læs mere

Klassehyttetur og udflugter

Klassehyttetur og udflugter Klassehyttetur og udflugter Inspirationskatalog 1 Klassehyttetur og udflugter Indledning...3 Sted: Camp Hverringe...4 Sted: Vigelsø...6 Sted: Martofte gamle skole på Hindsholm...8 Sted: Odense ZOO...9

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

Ilulissat og Ilimanaq

Ilulissat og Ilimanaq Ilulissat og Ilimanaq At vågne op med direkte udsigt til Diskobugten er i sig selv en wauw oplevelse - og så ovenikøbet opleve hvaler! Det er næsten surrealistisk og man tror dårligt sine egne øjne. Varighed:

Læs mere

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden Altid fordelagtig Glæd dig til en fantastisk rejse med skibet Crown Seaways til Oslo Tag med Klub Tidende til Oslo Nu kan du komme med på forårscruise med DFDS og Oslobåden til en rigtig god pris. På manges

Læs mere

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2015. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2015. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Aa-Strand Sommerhøjskole 2015 Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Indholdsfortegnelse Sommerhøjskole 2015 Side 2 Praktiske oplysninger Uge 28: Ferieuge i farver Uge 29: Kreativ hygge

Læs mere

Serveret på et sølvfad

Serveret på et sølvfad EN KLASSE FOR SIG Nyd livet og mærk verden ved Vesterhavet Serveret på et sølvfad To dage med Verdensballetten på Nørre Vosborg og en perlerække af håndplukkede oplevelser ved havet, fjorden og på heden.

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Retreat for kvinder på Bjørnø

Retreat for kvinder på Bjørnø Retreat for kvinder på Bjørnø Drømmer du om: o at gøre noget godt for dig selv i en weekend o at se på dit liv med nye øjne o at komme lidt hjemmefra for at komme friskere hjem o at være på en bilfri,

Læs mere

Strik ASKOV HØJSKOLE

Strik ASKOV HØJSKOLE Strik 05.11.17 11.11.17 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset Strik får du mulighed for at fordybe dig i emnet strik, samtidig med at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

PROGRAM Familiehøjskole på Ryslinge Høj- & Efterskole Lørdag den 4. juli til fredag den 10. juli 2015

PROGRAM Familiehøjskole på Ryslinge Høj- & Efterskole Lørdag den 4. juli til fredag den 10. juli 2015 PROGRAM Familiehøjskole på Ryslinge Høj- & Efterskole Lørdag den 4. juli til fredag den 10. juli 2015 Familiehøjskolen er et tilbud til beboere, som bor i KAB-fællesskabet. Formålet er at give børn og

Læs mere

Maj, juni og juli Bestyrelsen :

Maj, juni og juli Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Pårørende weekend 5 Pårørendeweekend

Pårørende weekend 5 Pårørendeweekend Pårørende weekend 5 Pårørendeweekend Dronningens Ferieby 28.-30. oktober 2016 Du er inviteret 5 Pårørendeweekend Dronningens Ferieby Pårørende weekend 28.-30. oktober 2016 En weekend for dig, som er ægtefælle

Læs mere