Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger"

Transkript

1 Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: kr. ABC Cykling kr. Skærpet og sammenhængende talentudvikling Cykelklubben ABC fra Tingbjerg har tidligere formået at udvikle danske cykeltalenter, og det er målet, at klubben igen i højere grad skal bidrage til det fremragende talentarbejde, der foregår i regi af Danmarks Cykle Union (DCU). Derfor er klubben i gang med et nyt udviklingsforløb, der skal styrke organisation og sikre bedre sammenhæng med arbejdet i B&U-afdelingen og arbejdet på juniorniveau, hvor talentudviklingen for alvor intensiveres. Økonomisk kan klubbens udviklingstilbud til unge ryttere ikke måle sig med de allerbedste hold herhjemme, men indholdsmæssigt er afstanden mindsket. Samtidig er der aftalt et øget samarbejde med DCU, som forhåbentlig kan løfte niveauet yderligere. Klubben har søgt støtte til træningssamlinger, fysiske tests og konkurrencedeltagelse for juniorholdet. Det vil Team Copenhagens sekretariat gerne støtte, men med krav om en større egenbetaling end klubbens ansøgning lagde op til, og samtidig bør en del af støtten reserveres til udviklingen af B&U-arbejdet for at sikre bedre sammenhæng mellem aldersgrupperne i klubbens talentudvikling. 2016: kr. 2015: kr. 2014: kr.

2 Indstillingsnr.: 2 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: kr. B.93 Fodbold kr. Talentudvikling for piger og akademitræning B.93 er licensgodkendt af DBU for talentarbejdet med såvel piger som drenge og har søgt om støtte til videreudvikling af begge dele samt varetagelse af morgentræning for fodboldspillerne på Team Copenhagen eliteidrætsakademi. Det sidste ønsker sekretariatet at støtte, men vurderer samtidig, at økonomisk støtte derudover vil kunne gøre størst forskel på pigesiden, hvorfor indstillingen adskiller sig fra det ansøgte beløb. Det skyldes ikke kun, at klubbens kvinder (på seniorniveau) i denne sæson har mulighed for at rykke op i landets bedste række, mens herrerne pga. økonomiske begrænsninger, som støtte fra Team Copenhagen ikke kan ændre på, må affinde sig med en mere eller mindre fast placering i landets tredjebedste række. Team Copenhagen vil gerne bidrage til indholdet af talentudviklingen for begge køn med generel viden, kursus- og uddannelsestilbud og derudover med økonomisk støtte bidrage til at løfte trænerniveauet og systematisere træneruddannelsesindsatsen på pigesiden. 2016: kr. 2015: kr. 2014: kr.

3 Indstillingsnr.: 3 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: kr. Copenhagen Floorball Club Floorball kr. Fortsat opbygning af talentudviklingsmiljø Floorball er en sport med et stort udviklingspotentiale, der langt fra er realiseret endnu. Det kommende år skal vise, om der er tilstrækkelig vilje på forbundsniveau til at prioritere talentudvikling og elitearbejdet også lokalt, så Copenhagen Floorball Clubs ambitioner kan realiseres. Klubben råder over gode faciliteter, en ambitiøs cheftræner og har fået skabt en fornuftig træningskultur på ungdomsniveau, men som en forholdsvis ung (hold)sport bliver der ikke skabt en national elitekultur, medmindre forbundet tydeligt prioriterer det. Dialogen med Dansk Floorball Union er derfor et vigtigt indsatspunkt i 2018, og sideløbende skal klubben styrke talentudviklingsmiljøet med en træner dedikeret til denne opgave. Indstillingen er fokuseret på dette med støtte til trænerlønning og generel træneruddannelse, mens støtte til øvrige tiltag må afvente en tydeligere prioritering af elitearbejdet på forbundsniveau, hvorfor der er forskel på det søgte beløb og indstillingen. 2016: kr. 2015: kr. 2014: kr.

4 Indstillingsnr.: 4 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: kr. CPH Bordtennis Bordtennis kr. Styrket talentudvikling og morgentræning CPH Bordtennis er et talentudviklings- og elitesamarbejde mellem Københavns største bordtennis klubber, Københavns Bordtennisklub og Brønshøj Bordtennis. Et samarbejde som samtidig varetager morgentræningen for de få bordtennisspillere på Team Copenhagens eliteidrætsakademi. Nøglepersonerne i samarbejdet har erkendt, at fokus bør lægges på den individuelle talentudvikling, hvor man har etableret et meget ambitiøst set up, som også er attraktivt for spillere fra andre klubber, der søger mod og bidrager til træningsmiljøet. Team Copenhagens sekretariat ønsker fortsat at støtte den fælles satsning med hjælp til at dække udgifter til lønninger og uddannelse, men er samtidig opmærksom på, at relationerne til børne- og ungdomsarbejdet i det to moderklubber, og særligt Brønshøj, skal styrkes. Derfor er det et vigtigt indsatspunkt i 2018 at igangsætte et udviklingsforløb, som skal styrke organisationen og ikke mindst det generelle ungdomsarbejde. 2016: kr. 2015: kr. 2014: kr.

5 Indstillingsnr.: 5 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: kr. Gymnastikforeningen Gefion Idrætsgymnastik kr. Struktureret talentudvikling Gymnastikforeningen Gefion er hjemmehørende i Grøndal Multicenter, hvor der rådes over gode faciliteter i form af faste opstillinger og meget fleksibel tilgængelighed. Gefion har gennemgået Team Copenhagens klubuddannelse. Et forløb, der ikke var uden interne uenigheder, men samtidig har ført til afklaring om klubbens fremtidige retning med et øget fokus på talentudvikling og elitearbejde, der er omdrejningspunkt for samarbejdet. Sidste år blev klubben tildelt støtte til en talenttræner, som dog ikke er ansat endnu, hvorfor fokuspunktet i dette års ansøgning er en bæredygtig udvikling af det eksisterende talentudviklingsmiljø ved brug af kvalificerede eksperter indenfor sportspsykologi og fysiologi, hvor klubben dog selv bør finansiere en større del. Samtidig fortsætter arbejdet med at rekruttere en talenttræner. Som i mange andre sportsgrene er forbundets ambitioner og prioriteringer også i idrætsgymnastik afgørende for det resultatmæssige potentiale på internationalt seniorniveau og dermed også for perspektiverne i en lokal satsning på sporten. Derfor er et tættere samarbejde med GymDanmark højt på dagsordenen for Team Copenhagen i : kr. 2015: Ingen støtte 2014: Ingen støtte

6 Indstillingsnr.: 6 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: kr. KIF Atletik kr. Styrket talentudvikling KIF, der hører hjemme på Østerbro, er blandt landets bedste atletikklubber. Klubben mangler ressourcer til at udvikle atleter til internationalt seniorniveau, men har kompetencer i klubben til kvalificeret talentudvikling på tværs af discipliner, hvor man i øjeblikket råder over en større gruppe end længe. Team Copenhagen støttede sidste år ansættelsen af en meget erfaren talentchef, og sekretariatet ønsker i år derudover at bakke op om videreuddannelse af trænerne i talentgruppen samt træningslejre for gruppen. Forskellen på det ansøgte og indstillede beløb skyldes, at klubben derudover ønsker at prioritere støtte til enkelte senioratleters internationale konkurrencedeltagelse, hvilket Team Copenhagens sekretariat set i lyset af klubbens ressourcer og kompetencer ikke i fuldt omfang ønsker at bakke op om. 2016: kr. 2015: kr. 2014: kr.

7 Indstillingsnr.: 7 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: kr. Københavns Badminton Klub Badminton kr. Intensiveret talentudvikling, akademitræning, sportschef og forbundssamarbejde Københavns Badminton Klub råder over en stor ungdomsafdeling og gode faciliteter i egen hal på Østerbro, der fungerer som samlingspunkt for både motionister og turneringsspillere. Efter at have gennemgået klubudviklingsforløb har bestyrelsen øget fokus på talentudvikling og fået opbakning til at prioritere denne. Det har resulteret i ansættelse af en sportschef, varetagelse af morgentræning på Team Copenhagen eliteidrætsakademi og et tæt samarbejde med Badminton Danmark om implementering af indholdet i forbundets TalentKlubKoncept, som bliver et væsentligt omdrejningspunkt for klubbens udvikling de kommende år. Team Copenhagens sekretariat ønsker at bakke op om den fortsatte udvikling med støtte til trænerlønninger og -uddannelse, men mener samtidig at nogle af klubbens udgifter til trænerlønninger i stedet bør gå til træneruddannelse, som det er muligt at støtte på anden vis, hvorfor der er forskel på det ansøgte og det indstillede beløb. 2016: kr. 2015: kr. 2014: kr.

8 Indstillingsnr.: 8 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: kr. Københavns Skiklub Skisport kr. Støtte til talentudvikling Københavns Skiklub er landets største skiklub og oplever i disse år stor medlemsfremgang, og ikke kun af motionister. Klubben er trods geografiske udfordringer fokuseret på at etablere kvalificeret talentudvikling, der kan forberede og modne de største unge talenter til en seriøs satsning på skisport, som på et tidspunkt i karrieren ofte medfører flytning til udlandet. Imidlertid er forbundets prioriteringer mellem discipliner lidt uklare, og da en høj prioritering af langrend, som er den disciplin, hvor Københavns Skiklub er stærkest, skal prioriteringerne afklares i løbet af Foreløbig ønsker Team Copenhagens sekretariat at bakke op om klubbens talentudvikling med støtte til træneruddannelse, mens klubben i højere grad selv må stå for finansieringen af udstyr, hvorfor der er forskel på det ansøgte beløb og indstillingen. 2016: kr. 2015: kr. 2014: kr.

9 Indstillingsnr.: 9 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: kr. Sparta Atletik kr. Tydeligere struktur mere langsigtet fokus. Akademi samt træneruddannelse Sparta er landets bedste og med afstand største atletikklub. I samarbejde med Team Copenhagen har klubben intensiveret talentudviklingen med flotte resultater og tydeliggørelse af et kolossalt potentiale. Til gengæld er det ikke lykkedes i tilstrækkelig grad at forløse potentialet på seniorniveau, hvor de absolutte topresultater endnu ikke er præsteret. Potentialet er imidlertid større nu end nogensinde før pga. den store mængde af talenter, der har fået kvalificeret træning i et stærkt miljø gennem hele deres periode som ungdomsatleter. Sidste år ændrede klubben trænerstrukturen og skabte en tydeligere ansvarsfordeling for netop at løfte niveauet for senioratleterne. Den udvikling ønsker Team Copenhagens sekretariat fortsat at bakke op om med støtte til ekstra uddannelse af udvalgte trænere i en fokuseret satsning på at skabe resultater på internationalt seniorniveau. Derudover har klubben været en aktiv medspiller i udviklingen af Team Copenhagen eliteidrætsakademi, hvor klubben fortsat står for morgentræningen i atletik, hvor hele fem trænere sørger for, at eleverne kan få kvalificeret træning uanset atletikdisciplin. Det er dog samtidig sekretariatets vurdering, at Sparta selv bør finansiere den rekrutterings- og fastholdelsesindsats, klubben vil iværksætte, hvorfor der er forskel på det ansøgte og det indstillede beløb. 2016: kr. 2015: kr. 2014: kr.

10 Indstillingsnr.: 10 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: kr. Amager Volleyball Klub Atletik kr. Bobler Etablering af talentudviklingsmiljø Amager Volleyball Klub har et kvindehold i landets bedste række og et herrehold i den næstbedste. Det afspejler også niveauforskellene i talentudviklingen, som klubben ønsker at prioritere højere. Det sker i samarbejde med både Team Copenhagen og Volleyball Danmark. Foreløbig er klubben begyndt et udviklingsforløb for at styrke organisationen. Derudover ønsker klubben støtte til at ansætte en talentchef, der det næste halve år med input fra forbundet skal etablere det talentudviklingsprogram, som de ønsker at implementere og videreudvikle fra næste sæson. På kort sigt er der bl.a. fokus på at strukturere uddannelsen af klubbens trænere og systematisere brugen af eksterne eksperters viden om fx ernæring og fysioterapi. 2016: Ingen støtte 2015: Ingen støtte 2014: Ingen støtte

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 125.000 kr. ABC Cykling 165.000 kr. Skærpet talentudvikling Cykelklubben

Læs mere

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 130.000 kr. ABC Cykling 175.000 kr. Skærpet og sammenhængende talentudvikling

Læs mere

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 125.000 kr. ABC Cykling Projekt: Sammenhængende talentudvikling Cykelklubben

Læs mere

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 150.000 kr. ABC Cykling 150.000 kr. Projekt: Udvidet elitesatsning

Læs mere

Bilag 7.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 7.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 7.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 125.000 kr. ABC Cykling 125.000 kr. Projekt: Sammenhængende talentudvikling

Læs mere

Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger

Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 160.000 kr. Ajax København Håndbold 190.000

Læs mere

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 125.000 kr. Copenhagen Beachvolley Beachvolley Støtte til sportscheffunktion

Læs mere

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 175.000 kr. DSR og KVIK Roning 200.000 kr. Støtte til kraftcenter

Læs mere

Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger

Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 140.000 kr. Ajax København Håndbold 140.000

Læs mere

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 125.000 kr. Copenhagen Beachvolley Beachvolley 200.000 kr. Oprettelse

Læs mere

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 150.000 kr. Ajax København Håndbold 150.000

Læs mere

Bilag 5.2: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger

Bilag 5.2: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Bilag 5.2: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 150.000 kr. Ajax København Håndbold 150.000

Læs mere

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 160.000 kr. Ajax København Håndbold 160.000

Læs mere

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 150.000 kr. Københavns Trampolinklub Trampolin 150.000 kr. Københavns

Læs mere

Bilag 3.3: Ansøgning om forlængelse af 4-årig bevilling med udløb 31/

Bilag 3.3: Ansøgning om forlængelse af 4-årig bevilling med udløb 31/ Bilag 3.3: Ansøgning om forlængelse af 4-årig bevilling med udløb 31/12-215 Til forberedelse for en ansøgning om forlængelse har vi udarbejdet en redegørelse for Team Copenhagen Eliteidrætsakademis virke

Læs mere

6. Evaluering af Team Copenhagens støttekoncept

6. Evaluering af Team Copenhagens støttekoncept 6. Evaluering af Team Copenhagens støttekoncept Indstilling Team Copenhagens sekretariat indstiller, at Team Copenhagens bestyrelse tager nedenstående status vedr. Team Copenhagens støttekoncept til efterretning.

Læs mere

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb 75.000 kr. Ansøger: Københavns Squash Klub Idrætsgren:

Læs mere

Der sker udvikling og formidling af sportsvidenskab om talentrekruttering, talentidentifikation

Der sker udvikling og formidling af sportsvidenskab om talentrekruttering, talentidentifikation 1. juli 2013 Notat om rolle- og ansvarsfordeling mellem Danmarks Idrætsforbund, specialforbund og Team Danmark vedr. talentrekruttering, -identifikation og - udvikling. 1. Indledning og baggrund International

Læs mere

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 110.000 kr. Københavns Trampolinklub Trampolin 150.000 kr. Københavns

Læs mere

Team Copenhagen Idrættens dialogmøde. Rådhuset, 17. maj 2016

Team Copenhagen Idrættens dialogmøde. Rådhuset, 17. maj 2016 Team Copenhagen Idrættens dialogmøde Rådhuset, 17. maj 2016 Mission Team Copenhagen skal gennem et langsigtet samarbejde bygge bro mellem eliteidrætten, erhvervslivet og Københavns Kommune for at udvikle

Læs mere

Talentcentre og kraftcentre

Talentcentre og kraftcentre Talentcentre og kraftcentre 1.0 Indledning Team Danmark anser talentcentre og kraftcentre som en hjørnesten i en langsigtet udvikling af dansk eliteidræt. Formålet med talentcentrene og kraftcentrene er

Læs mere

Punkt 2 Elitekommune - status på implementering af handlingsplanen for aftalen med Team Danmark

Punkt 2 Elitekommune - status på implementering af handlingsplanen for aftalen med Team Danmark Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > Eliteidrætsrådet - 26-09-2017 Eliteidrætsrådet - 26-09-2017 26.09.2017 kl. 17:00 Mødecenter C - lokale 32 på Ballerup Rådhus Deltagere Jesper Würtzen

Læs mere

6.1:Team Copenhagens Støttekoncept

6.1:Team Copenhagens Støttekoncept 6.1:Team Copenhagens Støttekoncept Team Copenhagens Støttekoncept Team Copenhagen arbejder for at gøre København til det bedste sted i Norden at dyrke eliteidræt i. Dette skal bl.a. realiseres ved, at

Læs mere

Talentpolitik i Greve Atletik

Talentpolitik i Greve Atletik Talentpolitik i Greve Atletik Forord fra Eliteudvalget. Velkommen til denne introduktion til Greve Atletiks Talentpolitik. Formålet med dette dokument er at give svar på nogle af de generelle spørgsmål,

Læs mere

//NÅ DINE MÅL I UDDANNELSE & SPORT/

//NÅ DINE MÅL I UDDANNELSE & SPORT/ //NÅ DINE MÅL I UDDANNELSE & SPORT/ IDRÆTSTALENTKLASSER // VELKOMMEN TIL ET STÆRKT FÆLLESSKAB I IDRÆTSTALENTKLASSERNE/ Når man er ung idrætsudøver og gerne vil dyrke sin idræt på særligt højt plan uden

Læs mere

BUESKYDNING DANMARK STRATEGI

BUESKYDNING DANMARK STRATEGI BUESKYDNING DANMARK STRATEGI 2018-2021 1 Indhold Forord... 03 Hvorfor strategi... 05 De 4 strategispor... 06 Økonomi... 10 DIF indstilling... 12 Foto: Dam-Hansen, Lars Møller, Bueskydning Danmark. 2 Forord

Læs mere

Træningsfaciliteter for talentudvikling og elitetræning kommunale, nationale og internationale perspektiver

Træningsfaciliteter for talentudvikling og elitetræning kommunale, nationale og internationale perspektiver Træningsfaciliteter for talentudvikling og elitetræning kommunale, nationale og internationale perspektiver Fredericia 5. november 2014 Michael Andersen, direktør mian@teamdanmark.dk 51 26 60 62 Team Danmarks

Læs mere

Talent strategi for talentarbejdet i dansk sejlsport

Talent strategi for talentarbejdet i dansk sejlsport Talent 2016-20 - strategi for talentarbejdet i dansk sejlsport Baggrund Talentstrategi 2016-20 beskriver målene for udvikling af talentarbejdet i dansk sejlsport og de områder, som talentarbejdet har særlig

Læs mere

Team Copenhagens støttekoncept

Team Copenhagens støttekoncept Team Copenhagens støttekoncept Indledning Team Copenhagen blev etableret i 2004 af Københavns Kommune, og har som formål at udvikle de rette vilkår for og skabe vækstbetingelser for den københavnske eliteidræt.

Læs mere

Elitestrategi for TTC 2014-2015

Elitestrategi for TTC 2014-2015 Elitestrategi for TTC 2014-2015 Vision TTC ønsker at være det foretrukne træningsfællesskab for københavnske elitetriatleter baseret på et stærkt fællesskab, der løfter det enkelte individs niveau og sikrer

Læs mere

Hovedlinjer. i Team Danmarks støttekoncept 2013-2016

Hovedlinjer. i Team Danmarks støttekoncept 2013-2016 Hovedlinjer i Team Danmarks støttekoncept 2013-2016 indholdsfortegnelse 1. Beslutningsproces og høring...3 2. Sammenhængen mellem lovgrundlaget og støttekonceptet...4 3. Tendenser i international eliteidræt...6

Læs mere

Parasport Danmarks elitekoncept

Parasport Danmarks elitekoncept Parasport Danmarks elitekoncept 2017-2020 Udarbejdet af Parasport Danmarks Eliteidrætsudvalg Parasportens elitekoncept 2017-2020 Nærværende elitekoncept er udarbejdet af Eliteudvalget og er gældende frem

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 80.000 kr. Arbejdernes Tennis Klub Tennis 130.000

Læs mere

//NÅ DINE MÅL I UDDANNELSE & SPORT/

//NÅ DINE MÅL I UDDANNELSE & SPORT/ //NÅ DINE MÅL I UDDANNELSE & SPORT/ ELITEIDRÆTSKLASSER // VELKOMMEN TIL ELITEIDRÆTSKLASSERNE!/ Jeg er rigtig glad for, at vi kan give unge idrætstalenter i Slagelse Kommune mulighed for at søge om optagelse

Læs mere

Eliteidræt Aarhus er en del af Aarhus Kommunes arbejde, der fortsat skal placere kommunen på det sportslige landkort.

Eliteidræt Aarhus er en del af Aarhus Kommunes arbejde, der fortsat skal placere kommunen på det sportslige landkort. Til Borgmesterens Afdeling Side 1 Besvarelse af 10-dages forespørgsel fra Socialdemokratiet omhandlende: Talentudvikling og eliteidræt Kultur og Borgerservice har d. 20. marts 2019 modtaget en 10-dages

Læs mere

- FOR DIG, DER VIL DYRKE DIN IDRÆT PÅ HØJT NIVEAU BELLAHØJ SKOLE KØBENHAVNS IDRÆTSSKOLE IDRÆTSLINJEN

- FOR DIG, DER VIL DYRKE DIN IDRÆT PÅ HØJT NIVEAU BELLAHØJ SKOLE KØBENHAVNS IDRÆTSSKOLE IDRÆTSLINJEN - FOR DIG, DER VIL DYRKE DIN IDRÆT PÅ HØJT NIVEAU BELLAHØJ SKOLE IDRÆTSLINJEN IDRÆTSTALENT? DANMARKS FØRSTE IDRÆTSSKOLE Bellahøj Skole - Københavns Idrætsskole blev i skoleåret 2007/08 den første offentlige

Læs mere

Midtvejsevaluering Talentindsats Idræt. Kultur, Idræt og Frivillighed

Midtvejsevaluering Talentindsats Idræt. Kultur, Idræt og Frivillighed Midtvejsevaluering Talentindsats Idræt Kultur, Idræt og Frivillighed Kommisorium for Idrættens Talentråd Kommisoriet er besluttet i Fritidsudvalget d. 4 maj 2016. Formål Idrættens talentråds formål er

Læs mere

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb 175.000 kr. Ansøger: B.93 Idrætsgren: Fodbold

Læs mere

Præsentation af Hjørring Kommunes Eliteidrætsråds arbejde og visioner

Præsentation af Hjørring Kommunes Eliteidrætsråds arbejde og visioner Præsentation af Hjørring Kommunes Eliteidrætsråds arbejde og visioner Att.: Fritids- og Folkeoplysningsudvalget og Byrådet Hjørring, d. 29. august 2018 Baggrund Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget

Læs mere

NOTAT: Roskilde model for morgentræning af talenter på ungdomsuddannelserne

NOTAT: Roskilde model for morgentræning af talenter på ungdomsuddannelserne Kultur og Idræt Sagsnr. 287023 Brevid. 2930342 Ref. SHO Dir. tlf. 4631 4034 steenhou@roskilde.dk NOTAT: Roskilde model for morgentræning af talenter på ungdomsuddannelserne 30. oktober 2018 Som Team Danmark

Læs mere

FLOORBALL. Talentprojekt. Dansk Floorball Unions. Hæftet er udviklet i samarbejde mellem:

FLOORBALL. Talentprojekt. Dansk Floorball Unions. Hæftet er udviklet i samarbejde mellem: FLOORBALL Talentprojekt Dansk Floorball Unions Hæftet er udviklet i samarbejde mellem: Baggrund for talentprojektet Floorballsporten har gennem de seneste 5 år oplevet en markant medlemstilgang af spillere

Læs mere

Baggrund for strukturændring

Baggrund for strukturændring VS får en af Danmarks største ungdomsafdelinger (14-20 år). Baggrund for strukturændring Grundlag for holdændringer Der er for mange k-svømmere til de nuværende hold. Der er flaskehalse mellem holdene

Læs mere

LEVEL Academy Ansøgningsskema 2018/19

LEVEL Academy Ansøgningsskema 2018/19 LEVEL Academy Ansøgningsskema 2018/19 I LEVEL Academy skaber vi rammer og muligheder for, at du kan få mest muligt ud af dit potentiale som bordtennisspiller. Via vores samarbejde med Københavns BTK og

Læs mere

Informationsmøde om Idrætstalentklasse

Informationsmøde om Idrætstalentklasse Informationsmøde om Idrætstalentklasse 2019-2020 Dagsorden 1. Velkommen - Peter 2. Udskolingen på Kildegårdskolen - Mikkel Høgh 3. Idrætstalentklassen - Peter Janner 4. Morgentræning - Henrik van Komen

Læs mere

Dansk Skytte Unions Talentudviklingsstrategi

Dansk Skytte Unions Talentudviklingsstrategi Dansk Skytte Unions Talentudviklingsstrategi Indledning I Dansk Skytte Union arbejder vi for at skabe et professionelt træningsmiljø for skytter, der ønsker at dygtiggøre sig og har ambitioner om at konkurrere

Læs mere

Bilag 4.2: Revision af Team Copenhagens støttekoncept

Bilag 4.2: Revision af Team Copenhagens støttekoncept Bilag 4.2: Revision af Team Copenhagens støttekoncept Indledning Team Copenhagen blev etableret i 2004 af Københavns Kommune og har som formål at udvikle de rette vilkår og skabe vækstbetingelser for den

Læs mere

FC Roskilde. Talentchef, kvartal Opstart på dette i trænergruppe. Ungdomsformand, 31/

FC Roskilde. Talentchef, kvartal Opstart på dette i trænergruppe. Ungdomsformand, 31/ FC Roskilde 1 FC Roskilde 2 FC Roskilde 3 FC Roskilde Opstart på dette i trænergruppe. Talentchef, 2. 3. kvartal 2016 Udvidelse af økonomi i klubben og til ungdommen Ungdomsformand, Talentchef, 31/12-2018

Læs mere

Status 2016 Målsætning Handlinger Succeskriterier Evaluering Hvilke handlinger vil I sætte i gang i forhold til at nå målet?

Status 2016 Målsætning Handlinger Succeskriterier Evaluering Hvilke handlinger vil I sætte i gang i forhold til at nå målet? Roskilde Elite- og Talentråd 2018-2021 Kultur og Idræt Sagsnr. 287023 Brevid. 3043897 Ref. SHO Dir. tlf. 4631 4034 steenhou@roskilde.dk NOTAT: Orientering om årlig evaluering af samarbejdsaftalen med Team

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 27. februar 19. april Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 27. februar 19. april Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 27. februar 19. april 2017 Ledelsesresumé NEC Team Danmark har været i dialog med Danmarks Idrætsforbund om forberedelsen af det fælles bestyrelsesmøde vedr. NEC 19. april

Læs mere

Fra defensiv til offensiv. - Om talentudvikling i dansk idræt de seneste 10 år

Fra defensiv til offensiv. - Om talentudvikling i dansk idræt de seneste 10 år Fra defensiv til offensiv - Om talentudvikling i dansk idræt de seneste 10 år Fra defensiv til offensiv talentudvikling Fra at værne talenter mod eliteidræt, til at guide talenterne ind i eliteidrætten

Læs mere

Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi

Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi 2019-2024 Opdateret d. 1.1.2019 Gældende d. 1.1.2019 Formål Dansk Taekwondo Forbunds sportslige strategi har til formål at beskrive de definitioner, målsætninger

Læs mere

3. Handlingsplan 2014 for Team Copenhagen

3. Handlingsplan 2014 for Team Copenhagen 3. Handlingsplan 2014 for Team Copenhagen Kontinuerlig udvikling af eliteidrætten i København Handling Målsætning Kommentarer Styrkelse af eliteklubberne Uddannelse af ledere, sportschefer og elitetrænere

Læs mere

ELITE- TALENTARBEJDE Vers. 3 INDSATSOMRÅDER

ELITE- TALENTARBEJDE Vers. 3 INDSATSOMRÅDER DANMARKS IDRÆTSFORBUND TEAM DANMARK ELITE- TALENTARBEJDE 2016-2020 Vers. 3 INDSATSOMRÅDER INDLEDNING ET FÆLLES GRUNDLAG FOR EN STRUKTURERET INDSATS DIF og Team Danmark har fokus på samarbejde med henblik

Læs mere

Ballerup Kommune

Ballerup Kommune Ballerup Kommune 2017-2020 Vision Det er Ballerup Kommunes vision at skabe de bedst mulige rammer for talentudvikling og eliteidræt i samarbejdsforeningerne således at flest mulige atleter kan realisere

Læs mere

ELITE SPORT GREENLAND STRATEGI 2020

ELITE SPORT GREENLAND STRATEGI 2020 STRATEGI 2020 2 ELITE SPORT GREENLAND STRATEGI 2020 3 INDLEDNING Elite Sport Greenland (ESG) er en selvejende institution til fremme af grønlandsk eliteidræt og har til formål at fremme internationaliseringen

Læs mere

Talentmiljø for unges sportslige og skolemæssige udvikling

Talentmiljø for unges sportslige og skolemæssige udvikling Talentmiljø for unges sportslige og skolemæssige udvikling - Et tværvidenskabeligt og erfaringsbaseret oplæg om udvikling af et sportsligt talentmiljø der foregår på og omkring en ungdomsuddannelse. Jesper

Læs mere

Aqua Clinic Dansk Svømmeunion Billund 13.9.2014. Michael Andersen, direktør mian@teamdanmark.dk Tlf: 51 26 60 62

Aqua Clinic Dansk Svømmeunion Billund 13.9.2014. Michael Andersen, direktør mian@teamdanmark.dk Tlf: 51 26 60 62 Aqua Clinic Dansk Svømmeunion Billund 13.9.2014 Michael Andersen, direktør mian@teamdanmark.dk Tlf: 51 26 60 62 Team Danmarks hovedopgave Team Danmark har til formål at udvikle dansk eliteidræt på en socialt

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af Horsens Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag

1. Organisation. Den nærmere organisering af Horsens Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag Team Danmark og Horsens Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i Horsens Kommune. Parterne som vedkender

Læs mere

Værdisættet udgør en ramme for dansk talentudvikling og skal være ledestjerne for udviklingen af talenter i Danmark.

Værdisættet udgør en ramme for dansk talentudvikling og skal være ledestjerne for udviklingen af talenter i Danmark. Værdisættet udgør en ramme for dansk talentudvikling og skal være ledestjerne for udviklingen af talenter i Danmark. Når værdier og handlinger smelter sammen, bliver der skabt gode rammer for en stærk

Læs mere

Partnerskabsmodel Sportsafdelingen

Partnerskabsmodel Sportsafdelingen Partnerskabsmodel Sportsafdelingen Side 1 af 19 Indhold 1. Indledning og baggrund... 3 2. Partnerskabstype: High performancemiljø... 6 3. Partnerskabstype: Performancemiljø... 9 4. Partnerskabstype: Talentudviklingsmiljø...

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 20. september 5. november Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 20. september 5. november Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 20. september 5. november 2018 Ledelsesresumé Rammer og vilkår Team Danmark har haft dialog med udvalgte landstrænere i forhold til indhold og tidsperspektiv for igangsættelse

Læs mere

Status 2016 Målsætning Handlinger Succeskriterier Evaluering Hvilke handlinger vil I sætte i gang i forhold til at nå målet?

Status 2016 Målsætning Handlinger Succeskriterier Evaluering Hvilke handlinger vil I sætte i gang i forhold til at nå målet? Ballerup Kommune 2017-2020 Bilag 2 det/de opstillede mål? Vision Det er Ballerup Kommunes vision at skabe de bedst mulige rammer for talentudvikling og eliteidræt i samarbejdsforeningerne således at flest

Læs mere

Om EliteKraftCenter- Vest

Om EliteKraftCenter- Vest Om EliteKraftCenter- Vest Aarhus den. 27. December 2012 Rev. 16. Marts 2013 Dansk Atletik Forbund, har med vedtagelsen af det nye Elitekoncept 2013-2016, vedtaget at talent- og elitearbejdet i dansk atletik

Læs mere

Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget

Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget Af Dameudvalget, ved Tina Dideriksen 2016 ambitioner Damudvalget ønsker at rekruttere to medlemmer til udvalget gerne fra

Læs mere

Status 2016 Målsætning Handlinger Succeskriterier Evaluering Hvilke handlinger vil I sætte i gang i forhold til at nå målet?

Status 2016 Målsætning Handlinger Succeskriterier Evaluering Hvilke handlinger vil I sætte i gang i forhold til at nå målet? Ballerup Kommune 2017-2020 det/de opstillede mål? Vision Det er Ballerup Kommunes vision at skabe de bedst mulige rammer for talentudvikling og eliteidræt i samarbejdsforeningerne således at flest mulige

Læs mere

Eliteidrætsrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Meddelelser. Beslutning. Published on Ballerup.dk (

Eliteidrætsrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Meddelelser. Beslutning. Published on Ballerup.dk ( Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > Eliteidrætsrådet - 06-06-2018 Eliteidrætsrådet - 06-06-2018 06.06.2018 kl. 18:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Jesper Würtzen

Læs mere

KØBENHAVNS IDRÆTSSKOLE IDRÆTSLINJEN - FOR DIG, DER VIL DYRKE DIN IDRÆT PÅ HØJT NIVEAU BELLAHØJ SKOLE KØBENHAVNS IDRÆTSSKOLE

KØBENHAVNS IDRÆTSSKOLE IDRÆTSLINJEN - FOR DIG, DER VIL DYRKE DIN IDRÆT PÅ HØJT NIVEAU BELLAHØJ SKOLE KØBENHAVNS IDRÆTSSKOLE IDRÆTSLINJEN - FOR DIG, DER VIL DYRKE DIN IDRÆT PÅ HØJT NIVEAU BELLAHØJ SKOLE IDRÆTSTALENT? DYRKER DU IDRÆT PÅ HØJT NIVEAU? Ønsker du at dyrke dit idrætstalent endnu mere? Dyrker du; basketball, fodbold,

Læs mere

Ballerup Kommune Servicemodel for ekspertbistand

Ballerup Kommune Servicemodel for ekspertbistand Ballerup Kommune Servicemodel for ekspertbistand Ballerup Kommune etablerer i samarbejde med satsnings- og udviklingsidrætsgrenene en sammenhængende servicemodel for ekspertbistand fuldt implementeret

Læs mere

HØRING OM STRATEGISPOR Ballerup Vildbjerg Bredstrup-Pjedsted DANSK SKYTTE UNION

HØRING OM STRATEGISPOR Ballerup Vildbjerg Bredstrup-Pjedsted DANSK SKYTTE UNION HØRING OM STRATEGISPOR 21.11 Ballerup 28.11 Vildbjerg 29.11 - Bredstrup-Pjedsted DANSK SKYTTE UNION Baggrund for strategiaftale med DIF Historien om Alice i Eventyrland: Søde lille filur-kat, sagde hun

Læs mere

Elitearbejdet i Dansk Orientering-Forbund

Elitearbejdet i Dansk Orientering-Forbund Elitearbejdet i Dansk Orientering-Forbund 1 Rammerne for landsholdsarbejdet Hovedbestyrelsen har vedtaget Eliteplan 2013-16 Eliteplan 2013-16 Målsætninger for landsholdsarbejdet Struktur for elitearbejdet

Læs mere

DHIF s støttekoncept udarbejdet af DHIF s Eliteidrætsudvalg

DHIF s støttekoncept udarbejdet af DHIF s Eliteidrætsudvalg DHIF s støttekoncept 2013-2016 udarbejdet af DHIF s Eliteidrætsudvalg DHIF s støttekoncept 2013-2016 Nærværende støttekoncept er udarbejdet af Eliteudvalget og er gældende frem til De Paralympiske Lege,

Læs mere

KOLDING ELITE DESIGNER VINDERE via samarbejde og udvikling af internationale talentudviklingsmiljøer! Støttekoncept for samarbejdsklubber 2017/2018

KOLDING ELITE DESIGNER VINDERE via samarbejde og udvikling af internationale talentudviklingsmiljøer! Støttekoncept for samarbejdsklubber 2017/2018 KOLDING ELITE DESIGNER VINDERE via samarbejde og udvikling af internationale talentudviklingsmiljøer! Støttekoncept for samarbejdsklubber 2017/2018 Indhold Hvorfor et støttekoncept... 3 Indsatser til optimering

Læs mere

Eliteidrætsrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Meddelelser. Beslutning. Published on Ballerup.dk (

Eliteidrætsrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Meddelelser. Beslutning. Published on Ballerup.dk ( Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > Eliteidrætsrådet - 18-04-2017 Eliteidrætsrådet - 18-04-2017 18.04.2017 kl. 17:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Tom Schiermer

Læs mere

Mad Nærmere information følger kort efter tilmeldingsfristen. Der vil være egenbetaling.

Mad Nærmere information følger kort efter tilmeldingsfristen. Der vil være egenbetaling. Åben invitation Aarhus, 29. november 2013 Drømmer du om at komme på landsholdet? Har du ambitioner om at være en del af landsholdet? Vil du være den bedste bueskytte, du kan blive? Nu har du muligheden

Læs mere

DIF, uddannelse og Elitekommuner

DIF, uddannelse og Elitekommuner DIF, uddannelse og Elitekommuner Østerbro stadion, 17/11 2011 Indledning Hvad kan trænere bruge uddannelse til? Hvad kan I opnå ved hjælp af uddannelse? DIF og uddannelse 1,7mill udøvere Ca. 12.000 klubber

Læs mere

- - - - - - Roskilde Roklub 2013-16 Hvad har det betydet I har arbejdet med intern trænerudvikling Arbejder I efter principperne i ATK, hvis ja hvordan I hvor mange af årene har I taget medaljer ved DM

Læs mere

Målsætninger Beskriv hvordan der arbejdes videre med eksisterende og/eller nye målsætninger

Målsætninger Beskriv hvordan der arbejdes videre med eksisterende og/eller nye målsætninger Handleplan for EGIF Badminton Klubudvikling Centrale spørgsmål: Hvad gør Fe. Organisation Beskriv klubbens organisation, der synliggør klubbens ledelse og ansvarsområder (vedlæg evt. organisationsdiagram)

Læs mere

1. Organisation. Aarhus Kommune har nedsat en fond, som varetager arbejder med at sikre de bedst mulige rammer for talentudvikling og eliteidræt.

1. Organisation. Aarhus Kommune har nedsat en fond, som varetager arbejder med at sikre de bedst mulige rammer for talentudvikling og eliteidræt. Team Danmark og Aarhus Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i Aarhus Kommune. Parterne som vedkender

Læs mere

TALENT- OG ELITESTRATEGI FOR HOLBÆK BADMINTON

TALENT- OG ELITESTRATEGI FOR HOLBÆK BADMINTON 1. Erfaringer med talent- og elitearbejde i klubben Hvad har klubben gjort indenfor talent- og eliteområdet indtil nu? Hvad har erfaringerne været? (fokusér på fakta) List tingene i punktform. Hvad har

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af [X-]Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag 1.

1. Organisation. Den nærmere organisering af [X-]Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag 1. Team Danmark og [X-]Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i [X-]Kommune. Parterne som vedkender

Læs mere

Talentudvikling i Sønderjylland

Talentudvikling i Sønderjylland Talentudvikling i Sønderjylland tirsdag den 26. april 2011 Michael Andersen, direktør man@teamdanmark.dk Tlf: 43 26 25 00 51 26 60 62 Team Danmarks mission Team Danmark har til formål at udvikle dansk

Læs mere

Handleplan over økonomiske tilskud fra Holstebro

Handleplan over økonomiske tilskud fra Holstebro - 2018-2020 Handleplan over økonomiske tilskud fra Holstebro SPORTSCHEF FS HOLSTEBRO KIM FISCHER MENSBO FS HOLSTEBRO Holstebro Kommune Indhold FS Holstebro...2 FS Holstebro - Vision...2 FS Holstebro -

Læs mere

Partnerskabsaftale. Et udviklingsmiljø med fokus på svømmere i alderen år.

Partnerskabsaftale. Et udviklingsmiljø med fokus på svømmere i alderen år. Partnerskabsaftale Dansk Svømmeunions Sportsafdeling og [partnernes navne], herefter partnerne, er blevet enige om denne partnerskabsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for international high

Læs mere

Talentudviklingsplan for AIF Svømning

Talentudviklingsplan for AIF Svømning Talentudviklingsplan for AIF Svømning 1. Indledning Denne TalentUdviklingsPlan herefter kaldet TUP er udarbejdet i december 2009 af AIF Svømmeafdeling. Planen er en præcisering af de forskellige politikker

Læs mere

Partnerskabsmodel Sportsafdelingen

Partnerskabsmodel Sportsafdelingen Partnerskabsmodel Sportsafdelingen Side 1 af 20 Indhold 1. Indledning og baggrund... 3 2. Partnerskabstype: High performancemiljø... 6 3. Partnerskabstype: Performancemiljø... 9 4. Partnerskabstype: Talentudviklingsmiljø...

Læs mere

Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi

Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi 2019-2024 Opdateret d. 1.1.2019 Glædende d. 1.1.2019 Formål Dansk Taekwondo Forbunds sportslige strategi har til formål at beskrive de definitioner, målsætninger

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af Fredericia Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag

1. Organisation. Den nærmere organisering af Fredericia Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag Team Danmark og Fredericia Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i Fredericia Kommune Parterne

Læs mere

Sådan rykker vi svømmere op. - konkurrenceafdelingen -

Sådan rykker vi svømmere op. - konkurrenceafdelingen - Sådan rykker vi svømmere op - konkurrenceafdelingen - Oprykninger i Hovedstadens Svømmeklubs konkurrenceafdeling I Hovedstadens Svømmeklub arbejder vi struktureret med en langsigtet udvikling af vores

Læs mere

1. Organisation. Elitekoordinatoren er medlem af Team Danmarks elitekoordinator-netværk og deltager i de regelmæssige møder.

1. Organisation. Elitekoordinatoren er medlem af Team Danmarks elitekoordinator-netværk og deltager i de regelmæssige møder. BALLE RU P Team Danmark og Ballerup Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for eliteidræt og herunder i særdeleshed talentudvikling

Læs mere

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb 200.000 kr. Sparta Atletik & Motion Atletik 200.000

Læs mere

Bilag 2: Beslutningsreferat fra Team Copenhagen bestyrelsesmøde

Bilag 2: Beslutningsreferat fra Team Copenhagen bestyrelsesmøde Bilag 2: Beslutningsreferat fra Team Copenhagen bestyrelsesmøde Tid og sted Tirsdag den 7. juni 2016 Værelse 86, 1. sal, Københavns Rådhus Mødeleder Carl Christian Ebbesen (CCE) Deltagere Klaus Mygind

Læs mere

EVALUERING AF ELITESPORTSAFTALER FODBOLD

EVALUERING AF ELITESPORTSAFTALER FODBOLD EVALUERING AF ELITESPORTSAFTALER FODBOLD Resultatmæssigt har vi løftet os for alle vores ungdomshold fra en plads omkring top 60 i Danmark, til at være top 20 for alle vores årgange (U14-U19). Dette på

Læs mere

Kolding Elites støttekoncept

Kolding Elites støttekoncept Kolding Elites støttekoncept 1) Støttekoncept skal regulere samarbejde Formålet med Kolding Elites støttekoncept er, at regulere samarbejdet og udviklingen af Kolding Elites samarbejdsklubber, så indsatser

Læs mere

Valg af skole til eliteklasser (7.-9. kl.)

Valg af skole til eliteklasser (7.-9. kl.) Valg af skole til eliteklasser (7.-9. kl.) Baggrund Viborg Byråd har i budgettet for 2014 afsat 6,8 mil. til en øget satsning på talent- og eliteidrætten i Viborg Kommune. Til grund for bevillingen, der

Læs mere

isi.dk Lev drømmen ISI Idrætsefterskole ISI.DK ISI Idrætsefterskole ISI Idrætshøjskole ISI.DK ISI Idrætshøjskole

isi.dk Lev drømmen ISI Idrætsefterskole ISI.DK ISI Idrætsefterskole ISI Idrætshøjskole ISI.DK ISI Idrætshøjskole isi.dk Lev drømmen ISI.DK ISI Idrætsefterskole Velkommen til en oplevelse for livet På ISI elsker vi idræt. Her har du chancen for at udvikle dig - som person og inden for den idræt, du brænder for. Rammerne

Læs mere

VÆRDISÆT FOR TALENTUDVIKLING I DANSK IDRÆT TALENTHUSET

VÆRDISÆT FOR TALENTUDVIKLING I DANSK IDRÆT TALENTHUSET VÆRDISÆT FOR TALENTUDVIKLING I DANSK IDRÆT TALENTHUSET 1 HELHED UDVIKLING ENGAGEMENT 2 SAMARBEJDE TRIVSEL 3 INDLEDNING OG BAGGRUND Dette værdisæt indeholder værdier for talentudviklingen i Danmark med

Læs mere

Værdisæt for talentudvikling i dansk idræt talenthuset

Værdisæt for talentudvikling i dansk idræt talenthuset Værdisæt for talentudvikling i dansk idræt talenthuset Indledning og baggrund Dette værdisæt indeholder værdier for talentudviklingen i Danmark med en række tilknyttede handlingsanvisninger, samt definitioner

Læs mere

Eliteidrætsrådet

Eliteidrætsrådet Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > Eliteidrætsrådet - 09-10-2018 Eliteidrætsrådet - 09-10-2018 09.10.2018 kl. 17:00 Mødecenter C - Lokale 29 på Ballerup Rådhus Deltagere Jesper Würtzen

Læs mere

//NÅ DINE MÅL I UDDANNELSE & SPORT/

//NÅ DINE MÅL I UDDANNELSE & SPORT/ //NÅ DINE MÅL I UDDANNELSE & SPORT/ ELITEIDRÆTSKLASSER // VELKOMMEN TIL ELITEIDRÆTSKLASSERNE!/ Jeg er rigtig glad for, at vi kan give unge idrætstalenter i Slagelse Kommune mulighed for at søge om optagelse

Læs mere