Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "www.visensvenner-kbh.dk"

Transkript

1 Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 15, nr. 1 - Januar

2 INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 1, 2013 Skiftetid... 2 Viseeftermiddagen 9. september Om lidt er sangen klar den 7/ Kalender års jubilæumsfest 9. februar Indkaldelse til generalforsamling Hvorfor hører man aldrig? Jul med kant den 2. december Bestyrelsen m.m. adresser, kolofon SKIFTETID Af Kim Ravn-Jensen Her i foreningen og specielt i bestyrelsen har vi i længere tid sagt til hinanden, at her går det jo egentlig ret godt. Både de aktive medlemmer og vennekredsen ser ud til at være glade for foreningens arrangementer, og med hensyn til flid og engagement har niveauet længe været højt. At foreningens indtjeningsevne er truet, må vi så tage med. Hellere det end en velbeslået forening af udbrændte medlemmer. Så skal der voves et øje med hensyn til at lave noget om, skal det være nu. I den ånd går jeg af som formand på den ordinære generalforsamling den 13. marts 2013 (se indkaldelse på side 11). Jeg stiller dog op som almindeligt bestyrelsesmedlem, og bestyrelsen har et forslag til ny formand. Det er til dels et tilfælde, at bestyrelsen pønser på at omlægge udgivelsesplanen for medlemsbladet nogenlunde samtidig. Initiativet til ændringerne kommer dog også fra mig. Jeg synes nemlig, at jeg er nået til vejs ende med at redigere et blad, der for ca. to tredjedeles vedkommende består af lethåndterligt stof fra foreningens egen verden og for restens vedkommende består af mere generelle artikler. Sidstnævnte kategori passer efter min mening fint til foreningens selvopfattelse, men læserkredsen er for lille i forhold til de ressourcer, der bør sættes ind, hvis de generelle artikler med tiden skal blive bedre og ikke dårligere. Et væsentligt element i den kommende bladpolitik ser I på næste side: 2.

3 Det er logoet for et nyt viseblad, der forventes at udkomme første gang i marts Nordisk Kulturfond har givet støtte til, at der kan udgives tre numre med ca. et halvt års mellemrum, og det er målet, at vi derefter har fået så mange mennesker til at tegne et fast abonnement, at bladet med en stor frivillig arbejdsindsats kan løbe rundt økonomisk. Fondsstøtten er givet til Norsk Viseforum, Visan i Sverige og Visens Venner i Danmark. Sidstnævnte paraplyforening har udpeget mig som dansk redaktør af det nye blad. Jeg skal levere 18 sider kort efter Vi edommens deadline, så jeg har en god undskyldning for, at nærværende nummer netop mangler det generelt orienterende stof. Men, kære læsere, fortvivl ikke, for I vil blive overdænget med generelt orienterende stof, når I om kort tid får første nummer af Viser gratis i jeres postkasse! Det ny blad har nemlig voldsomt brug for adresser at sende det første nummer til. Da bladet passer til vor forenings formålsparagraf, har bestyrelsen besluttet at udlevere foreningens adresseliste til bladet. Læsere af disse linjer, som ikke er medlemmer, kan få deres adresse skrevet på listen ved at henvende sig til mig. Så vi er nogle stykker, som går og er ret spændte: Vil det lykkes os at lave et godt nummer 1? Vil de første numre overbevise tilstrækkelig mange om, at det er værd at abonnere på de efterfølgende numre? Bliver bladet også interessant for annoncører? Samtidig er bestyrelsen for Visens Venner København i fuld gang med den jubilæumsfest, vi har slået på tromme for meget, meget længe. Men sidste runde i manegen er lige her og på side 10. Jeg forventer, at flertallet af foreningens venner allerede har tilmeldt sig, ellers er sidste frist for betaling onsdag den 9. januar. Måneden efter, lørdag den 9. februar 2013, skal vi så alle sammen skifte igen. Til vores fineste festtøj! 3.

4 VISEEFTERMIDDAGEN 9. SEPTEMBER 2012 Anmeldt af Eva Winther Jeg har været medlem af visens vennekreds i rigtig mange år og synes næsten altid, at arrangementerne er dejlige og fornøjelige, hvilket ikke var nogen undtagelse den 9/9. Lise Gerd Pedersen var visevært, og det var Amdi Riis, der var omdrejningspunktet. Lise havde foretaget et større researcharbejde på Amdi Riis og kunne derfor fortælle os lidt om hans liv, ind imellem viserne. Amdi sås ofte i Københavns natteliv, men aldrig med en fast dame. Han boede som ungkarl sammen med sin mor til sin død i 1965, 54 år gammel. Viserne, der havde tekst af Mogens Dam, Arvid Müller, Epe, Poeten og Johannes Smith, blev sunget af Hanne, Finn, Jørgen E, Ivy, Vibeke Bonné, Annie, Lischen og Kim. Dejlige og sjove viser friskt fremført på skift af vores dygtige visevenner. Det er dejligt med mange forskellige solister og akkompagnatører, - det giver lidt liv, synes jeg. (Både Ragnhild, Lise, Jørn og Claus spillede). Første afdeling sluttede på festlig vis med Hannes fremførelse af Swing datter min. Efter pausen var der gæster fra Amagerland. Ole, Tom og Jørn var på scenen med hver deres instrument (guitar, harmonika og klaver) og de og Lonny skiftedes til at synge deres viser. Et blandet og underholdende program. Atter en dejlig viseeftermiddag! 4. Jørgen Ebert og Lise Gerd Pedersen

5 OM LIDT ER SANGEN KLAR DEN 7/10 Anmeldt af Lisbet Lyngenbo Sekkelsten Ebbe Preisler har udgivet en bog for ca. et år siden med denne titel. Han var vor gæst og redegjorde for de tanker, der var idemateriale for bogen, herunder de processer og tekniske problemer, en tekstskriver har at forholde sig til, når han/hun skal skrive en lejlighedssang: Pulsen, rytmen, versefødderne, rimene, og ikke mindst indhold og en god pointe enten i slutningen eller vævet ind i teksten på strategisk rigtige steder! Man fik virkelig et realistisk indtryk af, hvor mange komponenter der skal tilgodeses, dersom man sætter sig for at skrive en lejlighedssang. At genren af mange undervurderes og ofte anses for underlødig, skyldes måske, at der ind imellem skabes mindre heldige resultater af mennesker, som ikke aner, hvor meget der i virkeligheden skal til for at skabe en rigtig god lejlighedssang, som hverken er for kort eller for lang! I eftermiddagens løb illustrerede vore dygtige visevenner mange eksempler på den gode såvel som den dårlige tekst, og alt derimellem! Ebbe Preisler causerede veloplagt over sin kæphest - interessant for en indviet, men ganske langt i forhold til de to timer, vi har til rådighed for et vise-program! Ebbe Preisler i Krudttønden 5.

6 Vi indledte med en fællessang med tekst af Carl-Erik Sørensen: Lidt om sang, og Lischen gav nogle let komiske eksempler på tekstskrivning, hvor melodi og tekst ikke passede sammen, eller hvor indholdet fik en uheldig og utilsigtet drejning, men gav også eksempler, hvor alt gik i hak. En vanskelig opgave, men Lischen klarede den overbevisende! Vor nestor i VVK, Jørgen Jacobsen, fulgte efter med en lille sjofert : Råd til en nybagt ægtemand, som beviseligt tilskrives den unge Adam Oehlenschläger. Fødderne sad i hvert fald, som de skulle. - Og ganske meget mere i tillæg! -Også mødet med retsvæsenet med tekst af Henrik Steen tog kegler! Det var noget med måden... Så ved man, hvor det snerper henad, ikk? Stampe gav en følelsesfuld fortolkning af en indholdsrig tekst: Det land, der rummer alle jordens farver, en ny Danmarkssang, som vist var tænkt som afløser for Der er et yndigt land, men nogle stærkt politiske linjer i slutningen gjorde, at den nok vandt konkurrencen, men tabte muligheden for at blive benyttet, som den var tiltænkt fra tekstskriver Hans Kragh-Jacobsens side. Vibeke Broby fejrede Jens Cramers 25-års jubilæum under devisen: Tag Buko til bords, og Det danske Akademis 25-års jubilæum fik en suveræn og vittig hyldest af tekstens forfatter, Benny Andersen. Alle kender vist sangen: Sådan var det ikke i halvfemserne, men nu var den kendte melodi lånt til brug for en hyldest til Herluf Kamp Larsens 75-års fødselsdag. Tekst af Lizzie Kamp Larsen. Oplagt fremført af Sol! Marianne og Tom gav den hele lyrikken med Camilla Skousens 40-års fødselsdag, på melodi-grundlaget: Den första gång jag såg dig... - så ikke et øje var tørt. Første afdeling blev pompøst afrundet af Ulrik, som sang Dyrtidsvisen, en lejlighedsvise i anledning af hendes majestæt Dronning Margrethes 50-års fødselsdag. Efter et kvarters pause satte viserouletten i gang igen med fællessangen 1. maj-sang med tekst af P.H. og melodi Skuld gammel venskab... (suverænt skrevet, naturligvis!) 6.

7 Marianne og Tom sang I Ribe, den smukkeste by på en kendt melodi: Med Amor som blind passager. - Så fulgte Ulrik med I natten klam og kold, med samme titel som det originale forlæg. Fra søndag nat til mandag morgen var blevet til Fra fredag nat til mandag morgen i Stampes fortolkning. Var forfatternavnet Nonius Svinghagel mon et pseudonym, som skulle skabe særlig munterhed? Sol fejrede fætter-kusinefest 1980 i Gestelev på melodien Vi er alle i samme båd. Eftermiddagens hovedtaler, Ebbe Preisler, demonstrerede sin sangskriver-kapacitet ved selv at synge den sang for os, hvormed han ville hylde sin kone Marianne Preisler på hendes 50-års fødselsdag, og på hendes favorit-melodi: Hil dig frelser og forsoner! Fællessangen af Poul Johansen var aftenens sidste af slagsen. Melodien var Hist hvor vejen Og Halfdan Rasmussen havde lavet Den gamle partners sang på melodien Den gamle gartner, fremført af Jørgen Jacobsen, som sølvbryllupssang. Finn S. kyssede alle godnat til næstsidst med En hyldest til hende, naturligvis på melodien Kys mig godnat, men Stampe ville nu alligevel have det allersidste ord med i det program, som han havde smedet sammen med Jørgen Jacobsen. - Igen noget om Danmark: Sådan ligger landet af Henrik H. Lund.- Og tusind tak for det, viseværter! Vore dygtige akkompagnatører fulgte nidkært trop på keyboardet gennem det ganske program. Claus med 2, Jørgen med 7 akkompagnementer, og Ragnhild med 8 ledsagede viser bør have en særlig tak. Hvor er I følsomme og lydhøre! Også alle I, som løftede og bar, skal føle jer ideligen påskønnet! Stedets folkelige navn, Krudttønden, kom til at passe særlig godt til de ofte eksplosionsagtige udbrud fra højttaleranlægget! Som bestilt for anledningen! Med disse få, men velvalgte, ord takker jeg for tilliden til, at jeg ville kunne være i stand til at få det nødvendige, viselige overblik over eftermiddagens overvældende excesser! 7.

8

9

10 60 ÅRS JUBILÆUMSFEST 9. FEBRUAR 2013 Kære venner af foreningen Visens Venner København! Det er os en glæde at invitere til jubilæumsfest 60 år! Danmarks ældste viseforening! Vi fejrer jubilæet på selve dagen Lørdag den 9. februar 2013 fra kl i Pejsesalen ved KB-Hallen, Peter Bangs Vej 147, 2000 Frederiksberg Vi forventer at kunne overholde følgende program: Ankomst kl Velkomstdrink Til bords kl. 18 i den smukke Pejsesal, hvor vi nyder en forret. Herefter vil der nok være to-tre viser, før vi forsyner os fra den veludstyrede buffet. Når vi har fået stillet den værste sult og ditto tørst, kommer det store clou: FORMANDENS OVERRASKELSE! Så er det tid til desserten, kaffen og flere viser inden skrub-af-suppen. Det hele styres med fast og kærlig hånd af en veloplagt Ulrik Reimann. For alt dette vil vi kun bede om 350 kr. pr. person (indsættes på konto med reg. nr og kontonr husk navn og ordet fest ). Og tilmelding skal ske inden den 9. januar! Yderligere oplysninger fås hos formanden på tlf Vi vil gøre vores bedste til, at det bliver en uforglemmelig jubilæumsfest, og håber, vi kan byde velkommen til rigtig mange deltagere. Mange venlige hilsner, Festudvalget 10.

11 INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING Hermed indkaldes alle medlemmer (både vennekredsen og de aktive) til ordinær generalforsamling i Visens Venner København Onsdag den 13. marts 2013 kl i FDF s lokaler ved Vanløse kirke Ålekistevej Vanløse Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Regnskabet 4. Valg af formand og tre bestyrelsesmedlemmer 5. Valg af revisor 6. Indkomne forslag 7. Budget og fastsættelse af kontingent 8. Eventuelt Ad punkt 4: Følgende nuværende bestyrelsesmedlemmer er på valg: Kim Ravn-Jensen (formand) modtager ikke genvalg Vibeke Kirst modtager genvalg Tonna Nørrelund modtager genvalg Stampe Villadsen modtager genvalg Bestyrelsen har en kandidat til den ledige formandspost. Ad punkt 6: Ifølge vedtægterne skal forslag, der ønskes behandlet på den ordinære generalforsamling, være bestyrelsen i hænde senest den 1. marts. Og husk så lige kontingentet! 200 kr. pr. medlem, som bedes betalt senest den 1. februar (reg. nr. 1551, kontonr ) 11.

12 HVORFOR HØRER MAN ALDRIG? Anmeldt af Sonja Carlsen Søndag den 4/ ville jeg bare ind i Krudttønden for at høre Claus og Niels-Flemming spille Marcha og Paso Doble, da jeg kun har hørt disse på prøvestadiet. Viserne ville jeg da også høre, men havde ikke de store forventninger, da jeg som regel ikke har noget ud af teksten på grund af nedsat hørelse. Jeg har aldrig været til Visens Venner København s arrangementer før. Allerede fra det øjeblik jeg trådte ind i lokalet, følte jeg mig godt tilpas. En venlig og munter stemning, og med Claus som hyggepianist kunne det ikke være bedre. Næstformanden bød velkommen og præsenterede dagens visevært, Annmari Sol, fra hvem man, ifølge præsentationen, åbenbart ville kunne forvente overraskelser. Claus og Niels-Flemming invaderede herpå scenen, og fik fortrængt næstformanden, tog klaveret i besiddelse og fremførte Marcha firhændigt. Efter dette første forrygende nummer udført af de to spasmagere, blev de præsenteret af viseværtinden som Dupont & Dupond. Hermed var niveauet lagt til en festlig eftermiddag. 12. Dupont & Dupond alias Niels-Flemming Carlsen og Claus Alsted Nu fulgte den ene gode vise efter den anden, og jeg kunne høre hvert ord, der blev sunget og talt, og det på trods af problemer med teknik-

13 ken. Det er svært at fremhæve nogle frem for andre, alt kørte fint og hurtigt over scenen med for mig kendte og ukendte viser, og det var også morsomt at høre kendte viser fremført anderledes. Hvis jeg absolut skal nævne nogle eksempler, må det blive Hannes version af 12 flasker whisky, som blev fremført formidabelt. Bonnie & Clyde kunne jeg ligeledes godt lide, der var specielt noget ved Mariannes stemme, som ramte rigtig godt. Poul Henningsens Det var en lørdag aften var jeg glad for at stifte bekendtskab med, jeg har aldrig hørt den tekst før, ej heller har jeg hørt Landmandsdating før, den gik jo lige ind. Alle var med til at give publikum en dejlig eftermiddag, hvor timerne fløj med munterhed og lidt nostalgi. Jeg siger tak for en god oplevelse, og hvor ville det dog være dejligt, hvis de unge professionelle nu til dags kunne tale og synge lige så tydeligt ud over scenekanten, så vi publikum også kunne få lidt ud af at høre det, de fremfører. JUL MED KANT DEN 2. DECEMBER 2012 Anmeldt af Ulrik Reimann Mens den tidlige julesne dalede Disney-agtigt ned over Østerbro, samledes visevennerne i Krudttønden til eftermiddagsprogrammet for Vennekredsen: Jul med kant den 2. december Det blev en befriende anderledes jule-vise-oplevelse, der glædede denne anmelder. Intet er mere irriterende end i oktober/november at blive påtvunget jule-muzak, så arrangementet blev en velkommen modvægt til de sødladne musikalske nisselandskaber, der hænger i ørerne. Og hvis det er dét, der menes med kant, så lad os få lidt mere af den slags. Foreningens formand, Kim Ravn-Jensen, havde sammensat et righoldigt program og sang selv en vidunderlig og aldeles ukendt - og temmelig ekvivok - Børge Müller-vise: De uartige pigers julemand. Lise Gerd Pedersen, der - tilsyneladende let rødmende (men det kan også skyldes projektøren) - akkompagnerede ved flyglerne, havde fundet tekst og Inger Christrups melodi i en af Stig Lommers efterladte arkivkasser på Det kgl. Bibliotek. Kim kunne berette, at visen vist nok var 13.

14 tiltænkt Dirch Passer, men det vides ikke om han vitterlig sang den - endsige indsang den på plade. Men en oplevelse var visen. Da der kan være ukonfirmerede læsere af dette fine foreningsblad, forbyder denne anmelders anstændighed ham imidlertid at referere indholdet af teksten. Senere fik vi nogle voldsomme - men medicinsk nøjagtige - hosteanfald fortolket af Finn Schlanbusch i refrænet i den også aldeles ukendte Osvald-vise: Er der nogen, der vil jule med Julius?. Igen havde Lise været i aktion og fra en grynet optagelse nedskrevet et akkompagnement, som Ragnhild Dissing - trods hosteanfaldene - klarede med bravour. Tuberklerne fløj fra scenen og til tilskuerrækkerne som brandspande ved en ildebrand. Ukonfirmerede - og calmettevaccinerede - læsere vil ikke tage skade af et referat af denne tekst, men pladsen tillader ikke mere end dette. Disse to viser - af en lang perlerække - var hele eftermiddagen værd. Det er en særlig oplevelse at nyde frugten af ildsjælenes arkivstudier. Men vi kom også længere omkring. Fra Julekalender for voksne fik vi otte af Halfdans digte, der i befriende grad handlede ganske lidt om den sædvanlige jul. Viserne var sat i musik af mange forskellige, heriblandt foreningens egne medlemmer: Mogens Jermiin Nissen, Lisbet Lyngenbo Sekkelsten og Jørgen Aagaard. De to sidste sang og akkompagnerede sig selv i viserne til henholdsvis den 1. og den 20. december. 14. Lisbet Lyngenbo Sekkelsten

15 Og skulle nogen være i tvivl om, hvor mange traditionelle juleviser der citeres i Ida & Bent Froms tekst: Digterjul, som Annmari Sol Andersen sang til Claus Alsteds akkompagnement, er tallet 16! Og ikke 12, som denne anmelder fik det til i sammentællingen. Og ensembler kunne visevennerne også levere. Afslutningen på første afdeling var en festlig, trestemmig rytmisk kanon, der blev fremført af det sikre trekløver: Kim, Hanne Madsen og Vibeke Bonné til Claus Alsteds akkompagnement. Alt i alt en dejlig eftermiddag... mæ kant. MÆRKEDAGE Lillian Justow fylder 80 år den 7. marts 2013 Finn Schlanbusch fylder 70 år den 29. marts 2013 Vi ønsker til lykke! Og så har vi optaget Hans Raahauge som aktivt medlem. Velkommen til! Du kan hjælpe foreningen med at markedsføre visekoncerterne i Krudttønden: Hent plakater på hjemmesiden, fordel dem i dit nærområde, og tag en ven med! Har vi din rigtige mailadresse? Foreningen sparer penge, hver gang vi bruger ! (og du modtager de seneste nyheder) 15.

16 Afsender: VVK v/tonna Nørrelund, Tjørnelunds Alle 17, 2500 Valby BESTYRELSEN Kim Ravn-Jensen, formand, Dæmningen 5, 2500 Valby / Hanne Nielsen, kasserer, kasserer@visensvenner-kbh.dk Vibeke Kirst, næstformand og aspirantkontakt, Tybjergvej 40, 2720 Vanløse. morkirst@yahoo.dk Vibeke Bonné, medlemspleje, Fredskovhellet 20, 1.th, 3400 Hillerød. vibeke.bonne@hotmail.dk / Stampe Villadsen, Livjægergade 44, 1.tv, 2100 København Ø. stampe@visensvenner-kbh.dk Tonna Nørrelund, udeoptræden, Tjørnelunds Alle 17, 2500 Valby. tonn@mail.tele.dk Laila Bork, vennekredskontakt, Hyltebjerg Allé 60A, st. th., 2720 Vanløse, lailabork@hotmail.com Niels J. Holm, Kulsviertoften 50, 2800 Lyngby, nielsdoc@dadlnet.dk / UDEN FOR BESTYRELSEN Arkivar Mette Brabæk mette.brabaek@privat.dk / Redaktion: Kim Ravn-Jensen (ansv.) og Vibeke Bonné CVR nr Kontingent: Kr. 200,- pr. år (januar-december) Girokonto ; Bankkonto Vi edommen trykkes i ca. 150 eksemplarer og sendes/uddeles til Visens Venner Københavns medlemmer, alle danske Visens Venner-foreninger, til biblioteker og til andre organisationer. Bladet findes også på hjemmesiden. Næste 16. deadline: 15. april 2013

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers.

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers. Disse glade venner fra Visens Venner i Randers står atter klar til at give alle ved viseaftnerne en god og munter aften i Helligåndshuset. Januar 2019 30. årgang Visens Venner På glædeligt gensyn. Visens

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

www.visensvenner-kbh.dk

www.visensvenner-kbh.dk Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 16, nr. 1 - Januar 2014 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 1, 2014 At lære en vise... 2 Revyminder og Bodil Steen-viser... 3 Unge møder gamle

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Huskelisten. Bestyrelse: Program for 1. halvår 2016.

Huskelisten. Bestyrelse: Program for 1. halvår 2016. Program for 1. halvår 2016. Huskelisten Hulemøde: kl. 19.00 i Helligåndshuset Tirsdag 2. februar Tirsdag 1. marts (aflevere tekster til Randers Ugen) Tirsdag 5. april Viseaftener: Kl. 19.30 I pausen kl.

Læs mere

Strofen. V e n n e r. V ise n s. s ø. Marts 2015

Strofen. V e n n e r. V ise n s. s ø. Marts 2015 V ise n s F u V e n n e r r e s ø 57 Marts 2015 Strofen Efter ønske fra bestyrelsen er dette blad mindre. Yderligere information må findes på hjemmesiden. Redaktøren Deadline Materiale til næste blad skal

Læs mere

Kontingent kr pr. år.

Kontingent kr pr. år. Bestyrelsen Formand Ellen Gertz 45gertz@gmail.com 6069 5455 Næstform. Lise Jepsen bljepsen753@gmail.com 4063 9939 Sekretær Gert Hansen jannealicehansen@gmail.com 5818 6481 Kasserer Kirsten kirkvåg kirsten@kirkvaag.dk

Læs mere

Huskelisten. Bestyrelse: Program for 1. halvår Hulemøde: kl i Helligåndshuset

Huskelisten. Bestyrelse: Program for 1. halvår Hulemøde: kl i Helligåndshuset Program for 1. halvår 2017. Huskelisten Hulemøde: kl. 19.00 i Helligåndshuset Tirsdag 24. januar 2017 Tirsdag 14, februar 2017 Tirsdag 14. marts 2017 Lokale 8 Fritidscentret (aflevere tekster til Randers

Læs mere

Korstævne Nr. 3, Læs i Pulsen:

Korstævne Nr. 3, Læs i Pulsen: Korstævne 2016 Nr. 3, 2016 Læs i Pulsen: Korstævne.. s.1 Generalforsamling.. s.3 Årsregnskab. s.4 Anmeldelse s.6 Pulsen bliver digital Se side 4 Forum For Rytme i Kirken Medlemsbladet Pulsen udkommer 3

Læs mere

www.visensvenner-kbh.dk

www.visensvenner-kbh.dk Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 16, nr. 3 - September 2014 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 3, 2014 Sæt tænderne i en saftig visebog... 2 De aktives hulemøder... 3 Sommerbilleder

Læs mere

Årgang 22 Juli 2019 Nr. 2. Den nye bestyrelse, valgt på generalforsamlingen i marts 2019

Årgang 22 Juli 2019 Nr. 2. Den nye bestyrelse, valgt på generalforsamlingen i marts 2019 Årgang 22 Juli 2019 Nr. 2 Den nye bestyrelse, valgt på generalforsamlingen i marts 2019 Formanden har ordet.. 2 Siden sidst.. 3 September 2019 4 Oktober 2019. 5 November 2019 December 2019. Bestyrelsen..

Læs mere

Kontingent kr pr. år.

Kontingent kr pr. år. Bestyrelsen Formand Ellen Gertz 45gertz@gmail.com 6069 5455 Næstformand Fini Mandrup finimandrup23@g.mail.com 3054 1001 Sekretær Gert Hansen jannealicehansen@gmail.com 5818 6481 Kassemester Lise Jepsen

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Randers ugen På glædeligt gensyn. Visens Venner i Randers.

Randers ugen På glædeligt gensyn. Visens Venner i Randers. Disse glade venner fra Visens Venner i Randers står atter klar til at give alle ved viseaftnerne en god og munter aften i Helligåndshuset. Januar 2018 29. årgang Randers ugen 2017 På glædeligt gensyn.

Læs mere

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev december 2017

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev december 2017 Kunstnerhuset KARAVANA Ind i kunsten ud i verden Månedsbrev december 2017 Dette års juleshow var et samarbejde mellem band og kompagni, så der var fyldt godt op på gulvet med både gaver, juletræer, juletravlhed,

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014 Læs inde i bladet: INVITATION TIL JULEBANKO FLERE FESTLIGHEDER AFHOLDT SEJLSÆSON AFSLUTTET 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej 2 3480 Fredensborg

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

NR. 136 December 2006

NR. 136 December 2006 NR. 136 December 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Revy 2007 Det første tekstmøde er afholdt. Vi var en halv snes stykker, der var mødt op. Både nogle af skuespillerne

Læs mere

FEBRUAR 2012 NR 4/49. AFTENENS VISEVÆRTER: Yrsa & Inge K. Tema: Livstræet

FEBRUAR 2012 NR 4/49. AFTENENS VISEVÆRTER: Yrsa & Inge K. Tema: Livstræet FEBRUAR 2012 NR 4/49 AFTENENS VISEVÆRTER: Yrsa & Inge K Tema: Livstræet Teatersalen Domus fredag den 23. marts 2012 kl. 20:00. Dørene åbnes kl. 18:30 OPLAGSTAL :350 - Udsendes 5 gange årligt til samtlige

Læs mere

www.visensvenner-kbh.dk

www.visensvenner-kbh.dk Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 14, nr. 3 - September 2012 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 3, 2012 Arbejdstøj og festtøj... 2 60 års jubilæumsfest 9. februar 2013... 3

Læs mere

Musik til sydøsteuropæiske danse

Musik til sydøsteuropæiske danse Musik til sydøsteuropæiske danse Nr. 19 December 2007 Foreningens bestyrelse Birgit Tønnesen, formand 4586 9725 John Jensen, kasserer 4352 2145 Inge Beck, sekretær 4586 2819 Ane-Marie Svendsen 4586 5008

Læs mere

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst.

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst. E-mail nyhedsbrev nr. 56 Cafe aften på Café Tower, kl. 18.00-20.00 Stürups Plads 1, dør 230 i Helsingør 3. marts 2016 Hver d. første torsdag i en måned er vi velkomne på restauranten til en cafeáften,

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Vestegnens Harmonika Klub

Vestegnens Harmonika Klub HARMONIK-AVISEN 22. årgang December 2014 Nummer 4 Friske VHK ere på Damhusengen God jul og godt nytår Efterlysning Aktivitetskalender Rytmer Harmonicafé Vestegnens Harmonika Klub 1 HARMONIK-AVISEN Medlemsavis

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2015

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2015 Side 1 af 6 Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2015 Lad mig indledningsvist slå fast, at Visens Venner i Køge er en forening med en meget loyal medlemsskare, hvilket kommer til udtryk såvel ved fremmødet

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN marts 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. marts 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige indlæg,

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Billedet er fra "En anderledes handicapkonference" med Hjerneskadeforeningen og DFDS. Billedet er fra Oslo i maj 2013. Nyhedsbrev Januar 2014 Aktivitetskalender 1. kvartal

Læs mere

Nytårstraveturen. I år blev vi sendt op forbi området hvor bygningen af det nye museum

Nytårstraveturen. I år blev vi sendt op forbi området hvor bygningen af det nye museum LØBESEDLEN BMI Motion Januar 2011 Nytårstraveturen Den 31. december kl. 12 er endnu et tidspunkt der for rigtig mange BMI-motionister står fast indgraveret i kalenderen. Her foretages den årlige travetur

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

2. Søn.e.h.3.k. d.16.1.11. Johs.2,1-11.

2. Søn.e.h.3.k. d.16.1.11. Johs.2,1-11. 2. Søn.e.h.3.k. d.16.1.11. Johs.2,1-11. 1 Juleaften hører vi om glæden for hele folket og så kan skeptikerne tilføje: - hvis man da ellers kan tro på nogle overtroiske hyrder. I fasten hører vi om Jesu

Læs mere

Leve Livet. April 2018

Leve Livet. April 2018 Leve Livet April 2018 Indholdsfortegnelse: Månedens fødselsdag... 2 Sangbogen... 3 Mindeord... 4 Livet leves... 7 Beboerliste... 13 Rart at vide:... 14 Månedskalender... 15 Redaktion: Anne-Marie Bolvig

Læs mere

Mit forslag var, at vi skrev et eventyr baseret på hans ækle af slagsen, men den 15. november 2012 skrev Rune til mig: Jeg er ikke så glad for Ækle

Mit forslag var, at vi skrev et eventyr baseret på hans ækle af slagsen, men den 15. november 2012 skrev Rune til mig: Jeg er ikke så glad for Ækle Forord Som tegneserienørd har jeg naturligvis altid vidst, hvem Rune T. Kidde var. Jeg så også godt, at han fik en profil på Facebook for nogle år siden, men jeg ville ikke tilføje ham som ven, for jeg

Læs mere

NYT 75 ÅRS JUBILÆUM PÅSKELEJR SOMMERENS HOLD. Marts 2014

NYT 75 ÅRS JUBILÆUM PÅSKELEJR SOMMERENS HOLD. Marts 2014 NYT Marts 2014 75 ÅRS JUBILÆUM PÅSKELEJR SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN FORMAND Birgitte Holm Petersen 39 56 58 41 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 30 25 74 03 KASSERER Torben Aagaard 32 55 56 12 SEKRETÆR Jan Mouritsen

Læs mere

AFTENENS VISEVÆRT: Tonny Andersen. Tema: Livserfaring - så det JANUAR 2012 NR 3/48

AFTENENS VISEVÆRT: Tonny Andersen. Tema: Livserfaring - så det JANUAR 2012 NR 3/48 dørene åbnes kl. 18:30 JANUAR 2012 NR 3/48 Det jeg siger her, er ikke noget jeg selv har fundet på, men det er sagt af en mand, som vidste, hvad han talte om -! AFTENENS VISEVÆRT: Tonny Andersen Tema:

Læs mere

MGP i Sussis klasse.

MGP i Sussis klasse. Side 1. MGP i Sussis klasse. Hans Chr. Hansen. Alrune. Side 2. 1. MGP i 2.b. Sussi har musik i skolen. Det har alle jo. Hun elsker de timer. De laver alt muligt i musik. De slår rytmer. De leger. De synger

Læs mere

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. 1 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 2. MARTS 2016 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Formand Preben Elle Hansen

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009. Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009. Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009 Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

Weitemeyers Kilde Nyhedsbrev for Svinninge Lokalhistoriske Forening og Arkiv

Weitemeyers Kilde Nyhedsbrev for Svinninge Lokalhistoriske Forening og Arkiv Weitemeyers Kilde Nyhedsbrev for Svinninge Lokalhistoriske Forening og Arkiv Gislingegården, som vi skal besøge, her fotograferet i 1905. På trappen står ejeren Johannes Johannesen med hustruen Karen Margrethe,

Læs mere

Husk: Nød i Præstegården

Husk: Nød i Præstegården NR. 118 NOVEMBER 2004 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Husk: Nød i Præstegården 1 Medlemsnyt. Indmeldelser: Udmeldelser: Anne-Birgitte Helbo Rosenlunden 20 5471 Søndersø

Læs mere

www.visensvenner-kbh.dk

www.visensvenner-kbh.dk Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 14, nr. 1 - Januar 2012 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 1, 2012 Noget at slutte op om... 2 Ved skov og strand og Lars Kanit... 3 Nye viser

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Generalforsamling den 23. april 2014

Generalforsamling den 23. april 2014 Generalforsamling den 23. april 2014 Indkaldelse til generalforsamling 2014 side 2 Forside til forslag plus forslag generalforsamlingen april 2014 side 3-7 Bestyrelsens beretning på generalforsamlingen

Læs mere

www.visensvenner-kbh.dk

www.visensvenner-kbh.dk Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 13, nr. 1 - Januar 2011 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 1, 2011 Redaktørens (meget korte) klumme... 2 Forum for visevenner i Groupcare...

Læs mere

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 Nr. 1 januar 2013 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyhedsbrev nr. 88. Generalforsamling i Hovedstadens Jernbane-Idræt 2016 Onsdag den 24. februar 2016. Kl. 19:00 i foreningens lokaler på Gl. Ellebjerg St.. Dagsorden:

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning nklah ProjekVTema Tid og sted Generalforsamling Ballerup den 1. november 2011 Fordeler Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

KIMING I N G E L I S E W E S T M A N GRATIS BUSTUR TIL

KIMING I N G E L I S E W E S T M A N GRATIS BUSTUR TIL MEDLEMSBLADET KIMING I N G E L I S E W E S T M A N GRATIS BUSTUR TIL MUSEUMSBERG FLENSBURG Kunstmuseet i Tønders særudstilling, Kiming, med værker af Inge Lise Westmann fortsætter til Museumsberg i Flensburg.

Læs mere

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Januar kvartal 2013

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Januar kvartal 2013 PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Januar kvartal 2013 PARKINSON-EXPRESSEN Januarr kvartal 2013 Oplag: 165 REDAKTION: Bent Folkmann Fabrksvej 4 3700 Rønne 56 97 44 79 jbfolkmann@mail.dk Husk

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 2 / 2013

Nyhedsbrev nr. 2 / 2013 Viser er ikke "finkultur" - men fin kultur Vises teksten ikke korrekt? Se den i din browser Nyhedsbrev nr. 2 / 2013 Kære visevenner! I næste uge - den 8. marts - får vi besøg af en kær ven af foreningen,

Læs mere

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Struer Folkedanserforening Medlemsorientering November 2013 30. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Husk der er generalforsamling i Struer Folkedanserforening mandag d.20. januar,

Læs mere

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens Bestyrelsen Formand: Næstformand: Hanne Skjødt Peter Rabjerg Brådhusvej 7 Gedhøjen 7, Hatting 86 55 15 70 75 65 36 16 skjoedt@pc.dk peter@rabjerg.eu

Læs mere

Læringsspørgsmål til de 15 sange. 10. Hvilken del af sangen synes du bedst om eller mindst om? Hvorfor?

Læringsspørgsmål til de 15 sange. 10. Hvilken del af sangen synes du bedst om eller mindst om? Hvorfor? Læringsspørgsmål til de 15 sange Askepot 1. Hvorfor er det figuren Askepot, der er hovedperson? 2. Hvad er Askepots drøm? 3. Hvad er Askepots virkelighed? 4. Hvad vil Shu- Bi- Dua gerne fortælle med denne

Læs mere

Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum

Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum Holbæk Inner Wheel havde den glæde, at vi fra borgmesteren modtog invitation til, på selve jubilæumsdagen den 19.marts kl. 12, at gæste Holbæk gl. Rådhus. Borgmester

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN

KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Nr. 1 Februar 2013 44. Årgang KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Midlertidig adresse: Georg Hansens Ager 7, 2640 Hedehusene Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk,

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling Nr. 212 januar 2017 Indkaldelse til generalforsamling Mandag d.6.februar 2017 kl.19.00 i Borgerhuset, Dallundvej 20, Søndersø Dagsorden ifølge vedtægterne ( 6, stk.2) 1. Valg af dirigent. 2. Formandens

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI 45. ÅRGANG Nr. 2 september 2014 Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt Gymnastik program 2014-2015 Damer/herrer Skolen på La Coursvej Emil Chr. Hansens

Læs mere

www.visensvenner-kbh.dk

www.visensvenner-kbh.dk Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 12, nr. 1 - Januar 2010 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 1, 2010 Alt ved det gamle?... 2 Vi har vundet 10000.- hos Jørn Hjorting!... 3 Kirsten

Læs mere

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Hosebåndet Medlemsblad Sæsonstart Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Vi har nu danset de to første måneder af sæsonen 14-15 og kan konstatere, at vi har haft en medlemstilgang, der bevirker at vi på en normal

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 8. årgang nr 43 mar-apr 2011 Lysglimt-redaktionen Lizzi Klargaard, beboer på Afd B Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Lene Buchwald, Økonoma Rikke Søder, Aktivitetsleder

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Sophienyt. Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 16.00 4849 4320 : Fredag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 15.

Sophienyt. Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 16.00 4849 4320 : Fredag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 15. Sophienyt Februar 2015 Åbningstider: mandag torsdag kl. 08:00 til 17:00 fredag kl. 08:00 15.00 Kontoret : mandag torsdag kl. 08:00 til 16:00 fredag kl. 08:00 15.00 Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Februar 2007 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Sidste tilmelding til Foredrag onsdag den 28. februar FOREDRAG Kostkompasset mandag den 5. marts kl. 19.00 Generalforsamling torsdag den 15. marts kl. 19.30

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

NR. 127 januar 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk

NR. 127 januar 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk NR. 127 januar 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Husk der er Generalforsamling i SAG Mandag den 13 februar kl. 19.00 se mere side 3 1 Medlemsnyt. Indmeldelser:

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 Læs: Indkaldelse Dagsorden Bestyrelsens forslag til ændringer og justeringer i foreningens Vedtægter og Formål Regnskab 2013 og Budgetforslag

Læs mere

Beredskabsbunkeren i Bernstorffsparken

Beredskabsbunkeren i Bernstorffsparken 14. årgang Kære Venner af Fortet Dette FORTNYT er en udgave med forskellige praktiske informationer til medlemmerne; først og fremmest invitationen til udflugten til Beredsskabsbunkeren i Bernstorffparken.

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014

Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014 Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014 Side 1 af 9 Varde Sommerspil 2014 Årets forestilling: Byens Bedste Horehus Siddepladserne Side 2 af 9 Varde Sommerspil 2014 Sommerspillets parkeringsforhold Adgang

Læs mere

Lundeborg Lystbådehavn på position:

Lundeborg Lystbådehavn på position: Nr. 2 april - 2004 Mindeord Jeg har just modtaget den sørgelige meddelelse at Poul Olsen er død. Poul fungerede som næstformand i Alpha29-klubben siden 1999 og på vores bestyrelsesmøde i januar var Poul

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

www.visensvenner-kbh.dk

www.visensvenner-kbh.dk Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 17, nr. 1 - Januar 2015 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 1, 2015 Godt nytår... 2 Anne-Grethe Rosenbøg 1939-2014... 3 Unge møder gamle II

Læs mere

Fredagsbrev 16. december 2011 (www.fritime.dk)

Fredagsbrev 16. december 2011 (www.fritime.dk) Fredagsbrev 16. december 2011 (www.fritime.dk) Kære alle Benyt lige juleferien til at checke for lus (også i overbygningen), de hygger sig åbenbart i en kold tid. Se endvidere tilbuddet om musikundervisning

Læs mere

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Nr. 207 april 2016 HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Det er nu tiden til, vi skal have en tilmelding til vores efterårsstykke. Vi er i god tid i år med tilmeldingerne, men da Per Storm er i gang med

Læs mere

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening RÆVEN JANUAR 2013 Indhold Bestyrelsen side 3 Udvalg side 4 Indkaldelse til generalforsamling side 5 Forslag til vedtægtsændringer side 6 Formanden har ordet side 7 Gravreparation / ny grav side 8 Gravreparation/ny

Læs mere

Nyhedsbrev februar 2015

Nyhedsbrev februar 2015 Nyhedsbrev februar 2015 Kære medlemmer Kastellets 350 år blev fejret efter alle kunstens regler den 1. november 2014 med opvisninger, gardehusarer, musik, rundvisninger, og Slaget på Kirkepladsen, men

Læs mere

Kære pårørende på Højdevang Sogns Plejehjem

Kære pårørende på Højdevang Sogns Plejehjem Kære pårørende på Højdevang Sogns Plejehjem Sundbyvestervej 97 2300 København S 2015 Kære pårørende se her! Vi har brug for dig i Bruger-Pårørenderådet, dig som vil være talerør for dine kære Vi mødes

Læs mere

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.!

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.! Jubilæum% %30%år % Sæt % Det%skal%fejres%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30% Viharplanlagt,atvibruge2dagetiljubilæumsGforberedelser.Alle klasserneforbereder2boder.derbliverbådeaktivitetsgog madboder,derkommerunderholdning,ogsåerderbestiltgodtvejr

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet!

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015 Fastelavnsholdet 2015 Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

Nyhedsbrev III 2012. Scleroseforeningens lokalafdeling for Holbæk, Kalundborg og Odsherred

Nyhedsbrev III 2012. Scleroseforeningens lokalafdeling for Holbæk, Kalundborg og Odsherred 1 især på side 4 Nyhedsbrev III 2012 Scleroseforeningens lokalafdeling for Holbæk, Kalundborg og Odsherred 2 Indholdsfortegnelse Byttepengeindsamlingen side 3 Det ultrakorte men virkeligt vigtige side

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014 Læs inde i bladet: HVAD SKER DER I ET JUBILÆUMSÅR? INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING RENOVERING AF YDERMOLEN ER I FULD GANG 1 SØRUP HAVNS

Læs mere

Seniornyt. senior mc danmark. Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne. ikke noget problem med at få ned.

Seniornyt. senior mc danmark. Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne. ikke noget problem med at få ned. Seniornyt Nr.3 august 2013 Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne ikke noget problem med at få ned. senior mc danmark 29. årgang. Senior-nyt Officielt klubblad for landsforeningen Senior-MC-

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere