Bestyrelsesmøde Afbud fra Svend (sygemeldt) og Joan. Derforuden ingen deltagelse fra elevrådet.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsesmøde Afbud fra Svend (sygemeldt) og Joan. Derforuden ingen deltagelse fra elevrådet."

Transkript

1 Bestyrelsesmøde Afbud fra Svend (sygemeldt) og Joan. Derforuden ingen deltagelse fra elevrådet. Godkendelse af dagsorden: Dagsordnen blev godkendt. Godkendelse af referat: Referat godkendt. Budget besøg af Trine fra forvaltningen: Trine fortalte om tildelingsmodellen, som ligger til grund for det budget Oddense Børneunivers tildeles. Der er på skoleområdet lavet en fælles pulje, som den enkelte skole betaler et beløb ind til. Denne pulje anvendes ved pædagogstuderende i lønnet praktik. Selvom vi ingen pædagogstuderende har betaler vi et beløb til denne pulje. Vi har tidligere sagt nej tak til lønnet pædagogstuderende, fordi vi selv skulle betale. Det ændrer vi på fremover, da vi gerne vil have pædagogstuderende. En pædagogstuderende kommer som et frisk pust og stiller spørgsmål til vores praksis. Orientering fra elevrådsrepræsentanter: Elevrådet var ikke repræsenteret på bestyrelsesmødet. Lone var blevet orienteret om, hvad de arbejder med for tiden. På elevrådets dagsorden har der stået talentshow samt ansøgning til Borgmesterpuljen. Vi vil gerne at repræsentanter fra elevrådet deltager på næste bestyrelsesmøde, da principper for brug af de digitale medier skal på dagsordnen. Lone giver besked til elevrådet om dette ønske. Orientering fra personalet: I børnehaven og SFO en er der DGI og Fri for mobberi på programmet i den kommende tid. På skolen er Randi startet. Hun er lærer og skal være her i 3 måneder. Derforuden er Anja startet i praktik. Kaj har også fået en praktikant. Talentshowet er blevet afviklet. Den 20. januar handler det om vis mig dine rødder. Vi har fået en masse forskellige rødder (pastinak, gulerødder, jordskokke m.m.). Der vil også være smagsprøver til elefanterne i børnehaven. Elefanterne, 0. klasse og 1. klasse har arbejdet med drømmefangere. De har lavet en fælles drømmefanger, som er blevet afleveret til Pia Viborg. Alle de ældste børn i børnehaverne samt de yngste børn i skolerne i Skive Kommune har, som vi, lavet en drømmefanger. Alle de drømmefangere skal Pia Viborg overføre til en port. Porten vil komme til at stå ved skøjtebanen i Skive.

2 Orientering fra børnehave og SFO: Den 19. december 2016 havde hele personalegruppen en rigtig god temadag. Der sættes flere ting i værk f.eks. vil elefanterne deltage i morgensang om onsdagen, skolebørnene vil komme i børnehaven og læse for børnehavebørnene også om onsdagen. Skolefesten omdøbes til Universfest og vil være for alle både skole, SFO og børnehave. Omkring sidst i februar skal vi have en ny temadag. Det vil ikke blive en hel dag, men nogle timer sidst på dagen. Emnet på denne temadag vil være visioner for Oddense Børneunivers. Det skulle gerne munde ud i forslag til om børnehaven skal flytte på skolen eller? Orientering fra skolen: Forældrene ønsker en opfølgning på trivselssamtalerne i 2. klasse og 3. klasse. Ledelsesstruktur på skoleområdet: Lone fremlagde forskellige modeller til ny ledelsesstruktur på skoleområdet. Vi skulle forholde os til fordele og ulemper ved disse modeller. Modellen bestyrelsen foretrækker, er den model vi har nu (skole og børnehave som en enhed). Der blev udtrykt bekymring i bestyrelsen for, at børnehaven ikke længere er under Dagtilbudsloven, men folkeskoleloven. Hvis der skal findes en ny løsning i vores lokalområde at strikke tingene sammen på f.eks. en VSD-model, vil det være godt at tænke børnehaverne ind under Dagtilbudsloven f.eks. en 24a. Endelig godkendelse af alkoholpolitik: Principperne vedrørende alkohol blev godkendt. De sendes ud sammen med referatet. Principper for valg til bestyrelsen: Bestyrelsen foretrækker forskudt valg. Det vil sige at der fremover vil være ordinært valg til bestyrelsen i det år det nyvalgte Byråd tiltræder samt være valg to år efter. Således ordinært valg i 2018 og forskudt valg i Principperne for valg til bestyrelsen, som Lone havde skitseret blev vedtaget. De sendes ud sammen med referatet. I løbet af efteråret 2017 skal bestyrelsen tage en beslutning om, hvem af forældrerepræsentanterne der skal på valg i Punktet sættes på dagsordnen til den tid. Linda Nørgaard valgt som forældrerepræsentant ønsker at udtræde af bestyrelsen. Hun har tilkendegivet det overfor både Jakob, som formand, og Svend, som skoleleder. Bestyrelsen tager det til efterretning. Jakob følger op på, hvem der skal indtræde i bestyrelsesarbejdet i stedet for Linda Nørgaard. Universfest: Som nævnt under punkt 6 er samarbejdet omkring Universfest sat i gang.

3 Punkter til næste møde: - lejr og koloni - principper for brug af de digitale medier bestyrelsen vil gerne at elevrådet deltager - ledelsesstruktur på skoleområdet - forældrerådets opgaver Lis forbereder noget og sender ud til bestyrelsen inden næste møde - skoleintra Eventuelt: Joachim havde følgende spørgsmål. Får vi taget hånd om de ting, vi har skrevet i årshjulet for bestyrelsens arbejde? Det mener, vi at vi gør. Det eneste der har haltet lidt var forældrerådets opgaver. Lis vil gerne forberede noget til næste bestyrelsesmøde. Er det nødvendigt med spisning til bestyrelsesmødet? Der var enighed om, at det skulle fortsætte, da flere forældre kommer lige fra arbejde af. Hvem er ansvarlig for mobilpolitik for elevrådet? Det er den lærer, som er ansvarlig for elevrådet. Skoleintra volder problemer for os, som forældre, hvad kan vi gøre som forældre? Lise-Lotte forslog at skrive de problematikker ned, som vi står med og så sende dem til Svend. Der 9. marts 2017 har vi i bestyrelsen et møde omhandlende Drop mop. Lone sender lige mailen rundt til bestyrelsen igen, så alle er opdateret om mødet. Referent Bente De nye børn, som er startet i SFO her efter sommerferien er faldet godt til. Børnehave og SFO er efter sommerferien begyndt at åbne og lukke sammen. Det går rigtig godt. Både de store og de små børn finder ud af det sammen. Vi har ændret lidt på tidspunktet for, hvornår SFO en går i børnehaven om eftermiddagen. Der vil højst sandsynligt komme små ændringer hen ad vejen, idet vi på vores personalemøder evaluerer på, hvordan det går. Orientering fra skolen: Kommet godt i gang med det nye skema. Morgenstrukturen fungerer godt godt for børnene at komme ud og bevæge sig fra morgen af. Læsebåndet fungerer også rimeligt børnene skal dog lære at tie stille det er også hårdt at sidde på sin fast plads. Måske skal der være mindre tid til læsebåndet for de mindste. UU og lektier sidst på dagen er også ændret. Elevrådsrepræsentanterne giver udtryk for at det er godt.

4 Der er blevet nedsat et Med-udvalg bestående af tillidsrepræsentant Jesper, arbejdsmiljørepræsentant Philipp, pædagog Tina samt ledelsesteamet Svend og Lone. Alle skal på kursus. Skolen har en person i jobtræning med 20 timer om ugen. Vedkommende er tilknyttet indskolingen. Den 20. januar 2017 afvikles et kulturarrangement i hele region Midtjylland. De ældste børn i børnehaven og O. klasse skal lave drømmefanger. For 1. klasse, 2. klasse og 3. klasse handler det om maden tilbage til dine rødder. For 4. klasse, 5. klasse og 6. klasse handler det om musik og bevægelse. Så er TEACH flyttet ind på lærernes skema. Der afvikles teammøder, hvor der er fokus på målstyret undervisning. Den 1. august 2017 indføres ny læringsplatform for samtlige lærer. Forældrene vil også kunne komme på denne læringsplatform, så de kan følge deres barns udvikling. Efter sommerferien er skolen først åben fra kl Lærerne møder først ind kl Der er også indført regler om at samtlige børn skal gå ind i deres klasser indtil morgensang starter. Vil børnene løbe rundt er det udenfor det foregår. Det giver en roligere start på dagen. Vi har generelt kigget på alle ordenreglerne på skolen. Fusionsstatus: Svend og Lone har haft møde med forvaltningen angående bygningerne. Vi skal finde ud af, hvad Oddense Børneunivers står for hvad betyder det for os. Efterfølgende tager vi hul på, hvordan vi så kan indrette lokalerne så pædagogikken kan praktiseres. Logoet er ved at være på plads. Håber at det i løbet af ganske kort tid kan afsløres. Forældremøder: Torsdag den 15. september afvikles forældremøde på skolen. Starter ud fælles herefter foregår det på klasserne. Jakob foreslår at der bringes et emne på banen, så det ikke bare bliver en opremsning af hverdagen. Jesper fortæller, at lærerne har haft snakken om, hvordan et forældremøde kan gøres mere interessant. Bestyrelsen vil gerne have en holdning til hvad et forældreråd kan arbejde med. Det nås ikke til forældremødet, men er med på årshjulet.

5 I løbet af efteråret afvikles også forældremøde for SFO og børnehave. Der vil dagsordnen være Fri for mobberi. Endvidere vil en repræsentant fra bestyrelsen fortælle om arbejdet i bestyrelsen det sidst årstid. Forældresamtaler: I løbet af oktober måned vil skolesamtalerne, for de børn der skal starte i skole sommeren 2017, blive afviklet. I efteråret afvikles der skolehjemsamtaler for O. klasse. For de øvrige klasser er der først skolehjemsamtaler i foråret. Ved behov er der løbende skolehjemsamtaler. Lise-Lotte efterlyser en skolehjemsamtale i efteråret også. Kan godt være svært at følge med i sit barns udvikling efter skolereformen er kommet. Forslag om at skolehjemsamtalen i efteråret kan have en anden karakter f.eks. omhandlende barnets trivsel og de sociale relationer. Skolehjemsamtalen i foråret vil som nu handle om den faglige udvikling hos barnet. I løbet af efteråret sættes det i stand, at lærerne får en træffetid, hvor det som forældre vil være muligt at få en uformel snak om hvordan det går med sit barn. Nærmere information vil blive sendt ud til forældrene. Jakob foreslår at der evalueres på at børnene deltager i skolehjemsamtalen. Inklusionsfremmene ressourcetildelingsmodel: Jakob laver udkast til et høringssvar. Fordeling af bestyrelsesrepræsentanter på klasserne og i børnehaven: Lis, Anders og Joan repræsentanter i børnehaven Lis og Anders repræsentanter i O. klasse Lise-Lotte repræsentant i 2. klasse og 3. klasse Jakob og Linda repræsentanter i 4. klasse og 5. klasse Joachim repræsentant i 6. klasse Den årlige arbejdsmiljødrøftelse: Hvert år i september skal der afleveres en drøftelse af arbejdsmiljøet. Med-udvalget har drøftet det og sendt det videre til forvaltningen. Årshjul:

6 Jakob, Anders, Svend og Lone har lavet et udkast til et årshjul. Punkter til næste møde: - mobilpolitik Svend og Lone laver et udkast, som sendes ud sammen med dagsordnen - alkoholpolitik Lone laver et udkast, som sendes ud sammen med dagsordnen - forældrerådets opgaver Linda laver et udkast, som sendes ud sammen med dagsordnen - jubilæumsfest skal det markeres? Eventuelt: Intet Referent Lone

Referat fra bestyrelsesmøde Oddense Børneunivers. den 27. august 2018

Referat fra bestyrelsesmøde Oddense Børneunivers. den 27. august 2018 Ordstyrer: Anders Afbud: Elevrådet deltog ikke i bestyrelsesmødet 1. Godkendelse af dagsorden: Godkendt 2. Godkendelse af referat fra sidste møde: Godkendt 3. Konstituering: Jakob Sølyst blev valgt som

Læs mere

og 6. klasse har været i praktik en dag. Eleverne skal efterfølgende arbejde med den praktik, de har været i.

og 6. klasse har været i praktik en dag. Eleverne skal efterfølgende arbejde med den praktik, de har været i. Dagsorden Forum Fællesbestyrelsesmøde 25. april 2017 Tid Tirsdag 25. april 2017 kl. 17-20 Sted Verninge Skole Dagsorden 1. Velkommen 2. Elevråd 15. min. Elevrådet får deres egen opslagstavle, hvor de kan

Læs mere

Ekstraordinært skolebestyrelsesmøde i forbindelse med opstart af nyt skoleår og implementering af ny folkeskolereform m.m.

Ekstraordinært skolebestyrelsesmøde i forbindelse med opstart af nyt skoleår og implementering af ny folkeskolereform m.m. Ekstraordinært skolebestyrelsesmøde i forbindelse med opstart af nyt skoleår og implementering af ny folkeskolereform m.m. REFERAT Tirsdag den 12. august 2014 kl. 18.00 21.00 på skolens kontor Skolebestyrelsesmedlemmer:

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Skolebestyrelsen medlemmer: Forældre: Lasse Beck, Malene Bidstrup Pedersen, Michael Brandt, Mette Riisby, Christian Peschardt og Mark Thuun Suppleanter: Elever: Jonathan Frederik Rosted (9.C) og Amalie

Læs mere

Principper: Forældresamarbejdet

Principper: Forældresamarbejdet Principper: Forældresamarbejdet Principper - Skolebestyrelsen Besluttet af: Skolebestyrelsen Oktober 2007 Skole-hjem-samarbejdet er et bærende princip på Asgård Skole. Der lægges vægt på dialog mellem

Læs mere

MØDEREFERAT. Emne: Referat fra skolebestyrelsesmøde Deltagere Personalerummet 19.00

MØDEREFERAT. Emne: Referat fra skolebestyrelsesmøde Deltagere Personalerummet 19.00 MØDEREFERAT Emne: Referat fra skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested/lokale Personalerummet 13.06.2013 Deltagere Henrik, Joan, Lars, Else, Torben, Lee, Uffe, Thomas Evt. afbud bedes meddelt til Henrik/Uffe

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Skolebestyrelsesmøde. Dato: 13-06-2017 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: elever Mødeleder: Referent Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Børnehusene Nivå Onsdag den 5. november kl. 17.30 20.00. I Lærkereden, Nivåhøj 80, 2990 Nivå

Referat fra bestyrelsesmøde i Børnehusene Nivå Onsdag den 5. november kl. 17.30 20.00. I Lærkereden, Nivåhøj 80, 2990 Nivå Referat fra bestyrelsesmøde i Børnehusene Nivå Onsdag den 5. november kl. 17.30 20.00 Børnehusene Nivå Jane Sys Toftesgaard Telefon 72 56 53 44 JSTO@fredensborg.dk I Lærkereden, Nivåhøj 80, 2990 Nivå 1.

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Skolebestyrelsesmøde. Dato: 26-09-2017 Kl.: 19.00-21.30 Fraværende: Michael og Michael Mødeleder: Lise-Lotte Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE Mødedato Mandag d. 28/08 2017 kl. 17.15-19.45 Mødested Hammershøj Skole Medarbejderrepræsentanter: Mette Roed Rikke Richtendorf Forældrerepræsentanter Laila Rohde

Læs mere

Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30. Dagsorden for skolebestyrelsens møde

Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30. Dagsorden for skolebestyrelsens møde Dagsorden for skolebestyrelsens møde Afbud fra Lars Thestrup og Ditte L. Buchwald 1. suppleant Susanne H. Hansen og 2. suppleant Zania K. Pedersen er indkaldt Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30 84-14

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Skolebestyrelsesmøde. Dato: 30-01-2017 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Helle Mødeleder: MAds Referent Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse

Læs mere

Landskonference for danske skoleelever den 11. og 12. november i Randers. Nanna og Karoline fra 5. klasse deltager. Skolen betaler for transporten.

Landskonference for danske skoleelever den 11. og 12. november i Randers. Nanna og Karoline fra 5. klasse deltager. Skolen betaler for transporten. Referat Forum Fællesbestyrelsesmøde Tid d. 6. november 2017 kl. 17.00 21.00 Sted Verninge Skole Afbud fra: Lone, Rikke og Søren Dagsorden 1. Velkommen 2. Elevråd 15 min. Landskonference for danske skoleelever

Læs mere

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat Skolebestyrelsen Ølsted Skole Dagsorden og referat til møde den 18. februar 2009 kl. 17.30 i mødelokalet 1/6 Medlemmer: Klaus Jakobsen, formand Lyng Grundtvig Bente Davidsen Henrik Tolstrup Nielsen Peter

Læs mere

Referat fra Midgårds forældrerådsmøde d. 25. marts 2015

Referat fra Midgårds forældrerådsmøde d. 25. marts 2015 Børnehuset Midgård Tølløsevej 4340 Tølløse Referat fra Midgårds forældrerådsmøde d. 25. marts 2015 Deltagere: Poul, Lasse, Ditte, Marlene, Charlotte, Leif, Helle, Rikke, Maria, Jeanita, Dorte og Jeanette

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Skolebestyrelsesmøde. Dato: 26-10-2016 Kl.: 17.30-20.00 Fraværende: Sussie, Lise-Lotte, Michael K, Magnus og Emma Mødeleder: Michael L Referent: Lene Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette?

Læs mere

15/16. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Møde nr.

15/16. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Møde nr. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé Torsdag d. 14. marts 2016 18:00 21:00 Referent Sannie Ilona Leth SFO- forældrerådet og elevrådet

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 21. september :30-20:30 (Spisning 17:30-18:00)

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 21. september :30-20:30 (Spisning 17:30-18:00) (Spisning 17:30-18:00) Deltagere: Forældrerepræsentanter: John Myrup, Mette von Meyeren G. Hersbøll, Anne Marie Obbekær Thomsen, Dan Jelling Petersen, Lars Lerke, Bettina Lysgaard og Henriette Iversen

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE Mødedato Mandag d. 8/5 2017 kl. 17.15-19.45 Mødested Hammershøj Skole Medarbejderrepræsentanter: Michael Vendelboe Rikke Richtendorf Forældrerepræsentanter Laila Rohde

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde d. 13.september 2017 kl REFERAT MØDEDELTAGERE:

Skolebestyrelsesmøde d. 13.september 2017 kl REFERAT MØDEDELTAGERE: Skolebestyrelsesmøde d. 13.september 2017 kl. 19.00 21.00 REFERAT MØDEDELTAGERE: Forældrerepr.: Mette L. Holme René Petersen Janne R. Madsen Per Rasmussen Hanne Bonde Jakobsen Dorthe Greve Heidi Aabrandt

Læs mere

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen ØRUM SKOLE Dagsorden og referat Dato: 14.06 2018 Tid: 18.00-21.00 Sted: Personalerummet Mødets titel: Skolebestyrelsesmøde Referent: Dorthe Klitgaard Mødeleder: Charlotte Jensen Mødedeltagere: Charlotte

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Tirsdag d. 27. februar 2018 kl I personalerummet

Skolebestyrelsesmøde. Tirsdag d. 27. februar 2018 kl I personalerummet Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 27. februar 2018 kl.18.00 21.00 I personalerummet Tilstede: Victor (elevråd), Bente, Anja, Morten, Mette, Helle, Lisanette, Ditte, Gunni, Rikke, Marcin og Martin 1. Bemærkninger

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 23-01-2018 Kl.: 19.00-21.30 Fraværende: Lise-Lotte Mødeleder: Michael Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

Pædagogisk tilsyn med dagtilbud i Lejre Kommune 2018

Pædagogisk tilsyn med dagtilbud i Lejre Kommune 2018 Pædagogisk tilsyn med dagtilbud i Lejre Kommune 2018 Opsamling og tilbagemelding udarbejdet den 4. december 2018. Institutionens navn: Osted Børnehave Pædagogisk leder: Anne-Mette Hvas Tilsynsbesøget gennemført

Læs mere

Referat af skolebestyrelsens møde den 7. september 2016:

Referat af skolebestyrelsens møde den 7. september 2016: Børne- og ungdomsforvaltningen Skolen på Islands Brygge Referat af skolebestyrelsens møde den 7. september 2016: Deltagere: Lene Høyer Anne Stubsgaard Jon Paludan Anne Vestergaard Jensen Sofie Lunøe Stine

Læs mere

Afd. Nørup, Personalerummet

Afd. Nørup, Personalerummet Firehøjeskolen Emne: Referat Mødedato Mødested/lokale Afd. Nørup, Personalerummet Mødet påbegyndt kl. 18:30 Mødet afsluttet kl. 21:30 7.3.2017 Deltagere Martin Fogh Skovlyst, Helen Bruun, Lene Klindt Antonsen,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden

1. Godkendelse af dagsorden Aarhus Kommune, Børn og Unge Vejlby Dagtilbud Børnehuset Frijsenborgvej, Lindehuset, Gadekæret, Børnehuset Næringen, Valmuen, Børnehuset på Kanten, Krudtuglen Dagtilbudsleder Kristine Schroll Frijsenborgvej

Læs mere

Elevråd 15 min. Referat: Deltog ikke. Elevrådet arbejder med at planlægge en trivselsdag: sommer-markedsplads torsdag den Spisning 20 min.

Elevråd 15 min. Referat: Deltog ikke. Elevrådet arbejder med at planlægge en trivselsdag: sommer-markedsplads torsdag den Spisning 20 min. Dagsorden Forum Fællesbestyrelsesmøde Tid Onsdag d. 20. juni 2018 kl. 17.00 20.30 Sted Verninge Skole Fraværende: Vibeke Dagsorden Velkommen Elevråd 15 min. Deltog ikke. Elevrådet arbejder med at planlægge

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 9. marts : Mødet er forlænget

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 9. marts : Mødet er forlænget Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 9. marts 18.30-21.30: Mødet er forlænget Forældrerepræsentanter: Jens Ole Sørensen, Lotte Søndergaard Nielsen, Rikke Jungberg Pedersen, Christian Korsgaard, Brian Markussen

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30 Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl. 17-19:30 Vejl. tid Emne Proces Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af ordstyrer

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 19. april :30-20:30

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 19. april :30-20:30 19. april 2017 17:30-20:30 (Spisning 17:30-18:00) Deltagere: Forældrerepræsentanter: John Myrup, Mette von Meyeren G. Hersbøll, Anne Marie Obbekær Thomsen, Dan Jelling Petersen, Bettina Lysgaard og Henriette

Læs mere

Store Merløse Centralskole Referat fra Skolebestyrelsesmøde

Store Merløse Centralskole Referat fra Skolebestyrelsesmøde Store Merløse Centralskole Referat fra Skolebestyrelsesmøde Referat fra Skolebestyrelsesmøde den 17. august 2011 Tid: Klokken 19.00-21.30 Sted: Store Merløse Centralskole - på læreværelset Forplejning:

Læs mere

Praktikstedsbeskrivelse & praktikmål for den pædagogiske assistentuddannelse (PAU)

Praktikstedsbeskrivelse & praktikmål for den pædagogiske assistentuddannelse (PAU) Praktikstedsbeskrivelse & praktikmål for den pædagogiske assistentuddannelse (PAU) Institutionens navn: Oddense Børneunivers Beskrivelse af praktikstedet: Institutionens navn og nr.: Adresse: Postnr. og

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Darum Skole d. 16. august 2010

Referat af skolebestyrelsesmøde på Darum Skole d. 16. august 2010 Referat af skolebestyrelsesmøde på Darum Skole d. 16. august 2010 Tilstede: Sanne Hansen, Kirsten Knudsen, Helle Ertmann, Helle Nissen, Ruth Haltrup, Tina Nielsen, Rikke Rasmussen, Hanne Frisgaard og Lene

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Dato: 23. september 2015 Tid: , sandwich serveres fra kl

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Dato: 23. september 2015 Tid: , sandwich serveres fra kl Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 23. september 2015 Tid: 18.30-20.30, sandwich serveres fra kl. 18.00 Deltagere: Skolebestyrelsen samt Kirsten Lundager Afbud: Gertrud og Stine Fraværende: Eleverne Mødeleder:

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde med spisning. Tirsdag den 12/ kl Ordstyrer: Tine

Referat af skolebestyrelsesmøde med spisning. Tirsdag den 12/ kl Ordstyrer: Tine Dagsorden: Referat af skolebestyrelsesmøde med spisning Tirsdag den 12/12 2017 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: MJ, PL, Ra, MJU, Allan, Tine, Troels, Linnea, Annette, Anders, Frank, Ida, Nicolai,

Læs mere

Godkendt. 69/14 Orientering fra: a) elevrådsrepræsentanter Lasse (næstformand) og Jacob (formand) er valgt. Begge er fra 9. årgang.

Godkendt. 69/14 Orientering fra: a) elevrådsrepræsentanter Lasse (næstformand) og Jacob (formand) er valgt. Begge er fra 9. årgang. Nr. 8-2014 Skolebestyrelsesmøde Hærvejsskolen tirsdag den 23. september 2014 kl. 18.30 på Skovbrynet Forventet slut tidspunkt 21.15-21.30 Afbud: Susanne Holst Afbud næste møde: Fraværende: Sang: Lis Sang

Læs mere

Skolebestyrelses dagsorden

Skolebestyrelses dagsorden Skolebestyrelses dagsorden Emne: skolebestyrelsesmøde Ordstyrer: Morten brød: Kokken Referent: CØ Dato: mandag d. 15/8 2016 Tid: 18.30-21.00 Sted: mødelokalet Højvangskolen Mødedeltagere: Morten, Christian,

Læs mere

Principper(Revideret efterår 2013)

Principper(Revideret efterår 2013) Principper(Revideret efterår 2013) Principper for skole/hjem-samarbejde bestyrelsen, skolens ledelse, pædagoger og lærerne arbejder for, at skole/hjem samarbejdet har gode rammer og muligheder. 1. ns ledelse

Læs mere

Referat fra Skolebestyrelsesmøde onsdag den 10. februar 2016 kl på Holme Skole

Referat fra Skolebestyrelsesmøde onsdag den 10. februar 2016 kl på Holme Skole Referat fra Skolebestyrelsesmøde onsdag den 10. februar 2016 kl. 18.30-21.00 på Holme Skole Til stede: Svend, Nadja, Karen, Lene, Anette, Sasja, Simon, Henrik, Ulla (ref) DAGSORDEN A. GENERELT - FASTE

Læs mere

Dagsorden skolebestyrelsesmøde onsdag d kl (spisning til 17.45)

Dagsorden skolebestyrelsesmøde onsdag d kl (spisning til 17.45) Dagsorden skolebestyrelsesmøde onsdag d. 16.05.18 kl. 17.15 20.15 (spisning til 17.45) Sted: Personalerummet, Skovsgård Bemærk: Der vil være lidt mad husk; derfor tilmelding/afmelding også hvis man ikke

Læs mere

Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte, Birte, Lisa og Anders. Afbud: Christina, Lisa Referent: Anders

Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte, Birte, Lisa og Anders. Afbud: Christina, Lisa Referent: Anders Dagsorden og referat Emne: Skolebestyrelsesmøde Formål med mødet: Bestyrelsesmøde Dato: 04.10.2018 Tid: 16-18 Sted: Personalerummet Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte,

Læs mere

- Skolen 5 min. Referat:

- Skolen 5 min. Referat: Dagsorden Forum Fællesbestyrelsesmøde - Julefrokost Tid Tirsdag d. 5. december 2017 kl. 17.00 21.00 Sted Verninge Skole Afbud fra: Linnea, Søren og Vibeke. Dagsorden Velkommen Godkendelse af referat 1.

Læs mere

Stauning Skole Stauning Bhv. Fællesbestyrelsen

Stauning Skole Stauning Bhv. Fællesbestyrelsen Stauning Skole Stauning Bhv. Fællesbestyrelsen Dagsorden Bestyrelsesmøde: Onsdag den 26/10 kl. 18.45 21.15 Mødeleder: Carsten Kaffe: Anne Mette Afbud: 1. Tidspunkt 18.45 18.50 Godkendelse af referat, dagsorden

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Mandag d. 19. juni : Mødet er forlænget med sommerfrokost

Skolebestyrelsesmøde Mandag d. 19. juni : Mødet er forlænget med sommerfrokost Skolebestyrelsesmøde Mandag d. 19. juni 18.30-21.30: Mødet er forlænget med sommerfrokost Forældrerepræsentanter: Jens Ole Sørensen, Lotte Søndergaard Nielsen, Rikke Jungberg Pedersen, Christian Korsgaard,

Læs mere

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen ØRUM SKOLE Dagsorden og referat Dato: 02.05 2018 Tid: 19.00-21.00 Sted: Personalerummet Mødets titel: Skolebestyrelsesmøde Referent: Dorthe Klitgaard Mødeleder: Charlotte Jensen Mødedeltagere: Charlotte

Læs mere

Dagsorden til skolebestyrelsesmødet torsdag den 9. okt kl

Dagsorden til skolebestyrelsesmødet torsdag den 9. okt kl 1. Meddelelser fra elevrådet (19.00-19.10) Ønske om gallafest for 7. 9. klasse inden jul. Det kunne evt. være den 12/12. Tidspunktet kunne være fra ca. 19.00 -? Jesper fra Ungvest kunne være behjælpelig

Læs mere

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er vært ved kage Afbud fra Dorte Lillelund og Anders Jørgensen

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er vært ved kage Afbud fra Dorte Lillelund og Anders Jørgensen Møde i skolebestyrelsen den 22.08 2018 kl. 18.30-21.00 n er vært ved kage Afbud fra Dorte Lillelund og Anders Jørgensen 1. Godkendelse af referat Udsendt pr. mail Referat godkendt. Velkommen til nye bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmøde. Mandag d. 24. april 2017

Referat fra skolebestyrelsesmøde. Mandag d. 24. april 2017 Referat fra skolebestyrelsesmøde Mandag d. 24. april 2017 Mødetidspunkt: 17.00 19.30 Referent: LAN Mødested: Mødelokale ved siden af kontor Afbud: Søren A., Alexander Guldager, Carina Alber, Ulla Riisbjerg,

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Skolebestyrelsesmøde. Dato: 27-09-2016 Kl.: 18.30-21.30 Fraværende: Sussie Mødeleder: Michael Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde - tirsdag den 27. sept

Skolebestyrelsesmøde - tirsdag den 27. sept Mødet er fra kl. 19.00-21.30 Afbud: Annette Dagsorden: Tid 1. Musikværkstedet - besøg fra Musikværkstedet ved Max (19.00) 60 min Udfordringer flere undervisere og er det muligt? frivillig musikundervisning

Læs mere

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 21. august 2017 REFERAT Formøde for forældrevalgte: Kl. 18.00 18.30 Sandwich fra 18.30 19.00 Tid: Kl. 19.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen og Kirsten Lundager Afbud:

Læs mere

DRAGØR SKOLE. Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole Onsdag den 9. november 2016 Dragør Skole Nord Kl. 17:00 til 19:00

DRAGØR SKOLE. Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole Onsdag den 9. november 2016 Dragør Skole Nord Kl. 17:00 til 19:00 Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole Onsdag den 9. november 2016 Dragør Skole Nord Kl. 17:00 til 19:00 Medlemmer: Forældrerepræsentanter: Steen Elkær-Hansen, Lene B. Clausen, Maud Bodholdt, Bjørn Lindhart,

Læs mere

Dagsorden: Uddybning: Ansvar: Beslutning : Relevant nyt: Teater, afslutning ved sommerfest, derefter oprydning. Elevskemaer ligger på hjemmesiden.

Dagsorden: Uddybning: Ansvar: Beslutning : Relevant nyt: Teater, afslutning ved sommerfest, derefter oprydning. Elevskemaer ligger på hjemmesiden. Referat Emne: Ordinært bestyrelsesmøde Data om mødet Dato: 15. Juni -2016 Tid: ca. kl.19.00-21.00 Sted: Kassebølle Mødedeltagere:, Jeanne, Anders, Rikke, Lone, Susanne, Carsten, Catrine Afbud: Bitten,

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 23. februar 2015

Bestyrelsesmøde d. 23. februar 2015 Bestyrelsesmøde d. 23. februar 2015 Start kl. 19.00 Slut kl. 21.00 Mødeleder: Dorte Referent: Christa Deltagere: Peder, Helle, Lars, Morten, Dorte, Lene, Christa, Louise, Christian, Christian, Didde, Bent

Læs mere

Sindal Skolecenter. Skolebestyrelsesmøde - REFERAT. Der serveres lidt kaffe og kage

Sindal Skolecenter. Skolebestyrelsesmøde - REFERAT. Der serveres lidt kaffe og kage Skolebestyrelsesmøde - REFERAT Dato: Onsdag d. 10. oktober 2018 kl. 19.00-21.00 Deltagere udover bestyrelsen: Per Aaen Mødeleder: Anette Afbud fra: Niels (syg) Emne Ansvarlig Hvad skal vi udrette? Er punktet

Læs mere

5 Godkendelse Godkendt

5 Godkendelse Godkendt Gelsted Børneunivers Børnehuset Koldinghave 3 5591 Gelsted Skolen Gelstedvej 29 5591 Gelsted www.gelstedskole.skoleintra.dk Telefon +45 8888 5540 gelsted-skole@middelfart.dk Gelsted 12. januar 2017 Bestyrelsesmøde

Læs mere

DAGSORDEN. Skolebestyrelsesmøde - Karensmindeskolen

DAGSORDEN. Skolebestyrelsesmøde - Karensmindeskolen DAGSORDEN Skolebestyrelsesmøde - Karensmindeskolen Den 29. august 2016 kl. 18:30 21:00 Mødets formål er.... at få skabt enighed til mødestruktur/datoer (herunder fokusering på tema/drift).. at få etableret

Læs mere

Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark

Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark Onsdag den 14. Juni 2017 klokken 18.00 21.30 Mødet afholdes på Kaas-afdelingen Deltagere : Rikke Olssen (formand), Kjeld Hedegaard (næstformand), Dina

Læs mere

Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17

Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17 Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17 Skolebestyrelsen består af: Forældrerepræsentanter: Vinni Hedegaard Frederiksen, Randi Mellergaard Baun, Jens Mogensen, Kristina Blom, Arne Hougaard, Jens Ole Futtrup

Læs mere

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen ØRUM SKOLE Dagsorden og referat Dato:30.11 2017 Tid: 18.00-21.00 Sted: Personalerummet Mødets titel: Skolebestyrelsesmøde Referent: Henrik Rydal Mødeleder: Charlotte Jensen Mødedeltagere: Charlotte Jensen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Dato: 18/9-2018 Deltagere: Tidspunkt: kl. 19.00-21.00 Mødeleder: Asger Andersen Fraværende: Lea Strynø Referent: Sara Johansen Dagsorden Hvad handler punktet om, er der særlige

Læs mere

SINDING-ØRRE MIDTPUNKT

SINDING-ØRRE MIDTPUNKT SINDING-ØRRE MIDTPUNKT I Sinding-Ørre Midtpunkt går læring hånd i hånd med høj trivsel! HVAD ER MOBNING? Det vi forstår ved mobning er en systematisk forfølgelse eller udelukkelse af en enkelt person,

Læs mere

10. december 2018 kl (NB: Let julefrokost inkluderet) Personalerummet

10. december 2018 kl (NB: Let julefrokost inkluderet) Personalerummet Øster Hornum Børneunivers Birkehøjvej 8, Øster Hornum 9530 Støvring Telefon 99 88 10 10 www.ohskole.dk Bestyrelsesmøde Tid: Sted: 10. december 2018 kl. 17.00 20.00 (NB: Let julefrokost inkluderet) Personalerummet

Læs mere

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse Bemærk at mødet er udvidet med en time. Afdelingsleder Stine B. Sørensen.

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse Bemærk at mødet er udvidet med en time. Afdelingsleder Stine B. Sørensen. Dato 23. oktober 2018 Vordingborg Kommune Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse Tidspunkt Sted Mødeleder Fraværende Deltagere 18.00-21.30 Bemærk at mødet er udvidet med en time. Afdelingen i Nyråd Pernille Mantzius

Læs mere

Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark

Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark Onsdag den 25. oktober klokken 19.00-21.30 Mødet afholdes på Kaas-afdelingen Deltagere : Rikke Olssen (formand), Kjeld Hedegaard (næstformand), Kristian

Læs mere

Afd. Vandel, Mødelokalet

Afd. Vandel, Mødelokalet Firehøjeskolen Emne: Referat Mødedato Mødested/lokale Afd. Vandel, Mødelokalet Mødet påbegyndt kl. 18:00 Mødet afsluttet kl. 21:00 7.6.2017 Deltagere Mette Rask Nielsen, Martin Fogh Skovlyst, Helen Bruun,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 7. oktober 2015 kl. 17.00-20.00 Borddækning mv.: Bettina Referent: Jesper Lund 1) Meddelelser fra Formanden Ingen meddelelser. Ingen meddelelser. Forældrerepræsentanterne

Læs mere

Styrelsesvedtægter for kommunale dagtilbud i Nordfyns Kommune

Styrelsesvedtægter for kommunale dagtilbud i Nordfyns Kommune Styrelsesvedtægter for kommunale dagtilbud i Nordfyns Kommune Forfatter: Sisse Dohrmann Oprettet den 17. september 2015 Dokument nr. 480-2015-332757 Sags nr. 480-2015-80793 Indhold Formål med forældrebestyrelsen...

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 6/ kl Ordstyrer: Annette

Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 6/ kl Ordstyrer: Annette Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 6/1 2016 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Annette Tilstede: Kim, Annette, Michael, Pia, Helle, Bettina, Annette, Troels, Tine, Lars Jest. Vi har ikke hørt fra Asger, Allan og

Læs mere

Der indkaldes til møde i SKOLEBESTYRELSEN torsdag d. 15. januar 2015 kl

Der indkaldes til møde i SKOLEBESTYRELSEN torsdag d. 15. januar 2015 kl Der indkaldes til møde i SKOLEBESTYRELSEN torsdag d. 15. januar 2015 kl. 17.00-20.00. Blad nr. 81. Mødetype: Skolebestyrelsesmøde Deltagere: Skolebestyrelsen og suppleanter Facilitator :John Referent:

Læs mere

Skolebestyrelsen indkaldes herved til ordinært møde, tirsdag den 30, maj :00 21:00 på Skoletorvet afd. Karrebækvej.

Skolebestyrelsen indkaldes herved til ordinært møde, tirsdag den 30, maj :00 21:00 på Skoletorvet afd. Karrebækvej. Skolebestyrelsen indkaldes herved til ordinært møde, tirsdag den 30, maj 2017 18:00 21:00 på Skoletorvet afd. Karrebækvej. Deltagere: Trine Egeberg, Mette Christiansen, Hans Andersen, Peter Johansen, Ida

Læs mere

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt:

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt: Referat af møde i Skolebestyrelsen Aalestrup Skole Data om mødet: Dato: 20. juni 2019 Tid: 18.00 21.30 ordinært bestyrelsesmøde Sted: Personalerummet Forbered: Orienter dig i de vedlagte bilag Mødedeltagere:

Læs mere

Lone M (Forældrerepræsentant, Store Vigerslevgård) Julie (Næstformand og forældrerepræsentant, Troldehøj)

Lone M (Forældrerepræsentant, Store Vigerslevgård) Julie (Næstformand og forældrerepræsentant, Troldehøj) Klynge VA2 Valby Referat af bestyrelsesmøde den 27. marts 2012 Til stede: Camilla (formand og forældrerepræsentant, Valnødden) Henrik (klyngeleder) Anette (pædagogisk lederrepræsentant, Valnødden) Rikke

Læs mere

Med håb om en meningsfuld sammenlægning. Pæd. Leder Casper Frandsen

Med håb om en meningsfuld sammenlægning. Pæd. Leder Casper Frandsen Sammenlægning D. 30/5 var forældrerådene fra begge institutioner samlet for at høre, hvad der er af tanker og idéer ang. sammenlægningen af Skattekisten og Vingesuset. Referatet er vedhæftet. Her er en

Læs mere

Bestyrelsens beretning

Bestyrelsens beretning Bestyrelsens beretning For perioden 01.05.09 til 01.04.10 (Afgivet i henhold til Folkeskoleloven 44 stk. 11) Beretningen omhandler 11 måneders bestyrelses arbejde og udlægges på skolens hjemmeside. Bestyrelsen

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89 MØDETIDSPUNKT Tirsdag den 21. juni 2016 kl. 18.00 OG STED: I skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: FRAVÆRENDE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD),

Læs mere

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt:

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt: Referat af møde i Skolebestyrelsen Aalestrup Skole Data om mødet: Dato: 24. oktober 2017 Tid: 18.00 21.00 - aftensmad fra 17.30 Sted: Personalerummet Forbered: Medbring: Læs Minianalysen Mødedeltagere:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Torsdag d kl Store mødelokale HE

Skolebestyrelsesmøde Torsdag d kl Store mødelokale HE Skolebestyrelsesmøde Torsdag d. 03.05.18 kl. 19.00-21.30 Store mødelokale HE Fremmødte: Anders, Jacob, Tine, Fredrik, Lone, Ken, John, Mette, Merete, Karl, Trine, Thomas (kommer senere) Afbud: Mahmed Godkendel

Læs mere

Emne: Skolebestyrelsesmøde

Emne: Skolebestyrelsesmøde Referat Emne: Skolebestyrelsesmøde 25. september 2018 Møde dato 25. september 2018 Møde tidspunkt Kl. 17:15-19:00 Mødeleder Hans Henrik Kristensen Mødested Vester Nebel Skole Møde nr. 2 Afbud til mabr@kolding.dk

Læs mere

Skolebestyrelses dagsorden

Skolebestyrelses dagsorden Skolebestyrelses dagsorden Dato: 27/11 2018 Tid: 17.30-19.40 Herefter julefrokost Sted: mødelokalet Højvangskolen Emne: skolebestyrelsesmøde Ordstyrer: Anders Brød: Kokken Referent: Kristine Mødedeltagere:

Læs mere

ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN MANDAG DEN 25. AUGUST 2008 KL I RØNBJERG AFDELING. DAGSORDEN:

ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN MANDAG DEN 25. AUGUST 2008 KL I RØNBJERG AFDELING. DAGSORDEN: ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN MANDAG DEN 25. AUGUST 2008 KL. 19.00 I RØNBJERG AFDELING. DAGSORDEN: 1. Godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde. 2. Nyt fra elevrådet. 3. Opfølgning fra sidste

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kirke Hyllinge skole Tirsdag den 9.september 2014 kl. 19-21 På lærerværelset.

Skolebestyrelsesmøde Kirke Hyllinge skole Tirsdag den 9.september 2014 kl. 19-21 På lærerværelset. 1. Godkendelse af referat Godkendt. Det aftales, at referaterne fremover skrives som aktionsreferat dvs. der sættes adressat på den der har aktion på punktet. Adressaten står med fed skrift for enden af

Læs mere

Onsdag d. 25. oktober 2017 kl 19:00-21:00. Øster Brønderslev Lærerværelset

Onsdag d. 25. oktober 2017 kl 19:00-21:00. Øster Brønderslev Lærerværelset Dagsorden: Skolebestyrelsesmøde nr. 12: Onsdag d. 25. oktober 2017 kl 19:00-21:00 Øster Brønderslev Lærerværelset Afbud: Michael, Pia, Peter, Anton, Andrea, Peter Dagsorden 0. Godkendelse - Referat fra

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Kongsbjergskolen Dato 15.08.2019 Referent: Henrik Jørgensen Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Referat Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut 15.08.2019 Kongsbjergskolens personalerum

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Valg af ordstyrer Michael

Skolebestyrelsesmøde Valg af ordstyrer Michael Skolebestyrelsesmøde Mødedato 06.03.2019 Mødested/lokale SIM - Mødet påbegyndt kl. 17.00 Mødet afsluttet senest kl. 19.00 Deltagere Skolebestyrelsen Afbud: Rikke Markmann, Amalie Engelbrecht Emne (ansvarlig)

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 12. JUNI 2019, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 12. JUNI 2019, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 12. JUNI 2019, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Denise Robinson (forældrerepræsentant) Conni Elton Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid:

Skolebestyrelsesmøde. Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid: Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid: 18.30-20.30 Deltagere: Skolebestyrelsen, Dorthe Lykkegaard deltog som suppleant for Nina Holm. Afbud: Nina Holm, Stine Helgstrand, Tina

Læs mere

Fra-til Kl. 18 20.30 Indkalder Christina Nørgaard

Fra-til Kl. 18 20.30 Indkalder Christina Nørgaard Art. Tid Ved 5 Tel efon skole 88 88 56 00 Tel efon SFO 88 88 56 30 Røjl emose ve j 9, Strib / 550 0 Middelfar t Strib Skole Dato 1/11 Møde Skolebestyrelsesmøde Mødedato Onsdag den 4. november 2015 Fra-til

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kl Møderum/Ny adm.

Skolebestyrelsesmøde Kl Møderum/Ny adm. Skolebestyrelsesmøde 22.08.2017 Kl. 19-21 Møderum/Ny adm. Koltvej 17-19 Fremmødte: B. Hatting, Kaja M. Madsen, Dorthe S. Rasmussen, Lise Grønbæk, Lene M. Kruse, Kristian Balle, Ulla Korsgaard, Roed, Karin

Læs mere

Styrelsesvedtægter for kommunale dagtilbud i Nordfyns Kommune

Styrelsesvedtægter for kommunale dagtilbud i Nordfyns Kommune Styrelsesvedtægter for kommunale dagtilbud i Nordfyns Kommune Forfatter: Sisse Dohrmann Oprettet den 17. september 2015 Dokument nr. 480-2016-3377 Sags nr. 480-2015-80793 Indhold Formål med forældrebestyrelsen...

Læs mere

Praktikstedsbeskrivelse. Vi er en Dusordning med pt 237 børn fordelt i 3 huse, som består af;

Praktikstedsbeskrivelse. Vi er en Dusordning med pt 237 børn fordelt i 3 huse, som består af; 1 Dussen Gl. Lindholm skole Lindholmsvej 65 9400 Nørresundby Tlf 96 32 17 38 Hjemmeside gllindholm-skole@aalborg.dk Dusfællesleder Charlotte Dencker Cde-kultur@aalborg.dk Praktikstedsbeskrivelse Præsentation

Læs mere

REFERAT. Emne: Møde i skolebestyrelsen BREDAGERSKOLEN 19.00 27.10.11 21.30. konferencerum

REFERAT. Emne: Møde i skolebestyrelsen BREDAGERSKOLEN 19.00 27.10.11 21.30. konferencerum REFERAT Emne: Møde i skolebestyrelsen Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Forventet sluttidspunkt kl. 27.10.11 konferencerum 19.00 21.30 Deltagere Martin, Hanne L, Hanne J, Tina, Kirsten, Mette

Læs mere

Egelundskolens SFO. Velkomstfolder skoleåret

Egelundskolens SFO. Velkomstfolder skoleåret Egelundskolens SFO Velkomstfolder skoleåret 2013-2014 Personalet på Egelundskolens SFO Jonas 1.a Mediha 2.b Carsten afd.led. Jacob afd.led. Tina 0.b Frederikke 2.a Helle 0.a Birgit 3.b Bill 0.a Lise 3.a

Læs mere

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse. 1. december Tidspunkt kl Afdelingen i Stensved

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse. 1. december Tidspunkt kl Afdelingen i Stensved Vordingborg Kommune Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse Dato 1. december 2014 Tidspunkt kl. 19.00 21.30 Sted Mødeleder Fraværende Deltagere Afdelingen i Stensved (Thorsten Gregersen) Henning Larsen Thorsten

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 17. august 2017

Referat af bestyrelsesmøde d. 17. august 2017 Referat af bestyrelsesmøde d. 17. august 2017 Dato: Torsdag d. 17. august 2017 Tidspunkt: kl. 19.00-21.30 Sted: Personalerummet, Gl. Rye Skole Deltagere: Afbud: Lene, Michael Fraværende: Carsten Dagsorden

Læs mere

ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN. ONSDAG DEN 26. oktober 2011 KL PÅ DALGAS DAGSORDEN: KL: fælles møde med MED-udvalg

ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN. ONSDAG DEN 26. oktober 2011 KL PÅ DALGAS DAGSORDEN: KL: fælles møde med MED-udvalg ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN ONSDAG DEN 26. oktober 2011 KL. 18.00 PÅ DALGAS DAGSORDEN: KL: 18.00 fælles møde med MED-udvalg 0. Høring om: Skolepolitik 2012-2015 tildelingsmodeller ferieplan sammen hængende

Læs mere

Skolebestyrelse Stilling Skole

Skolebestyrelse Stilling Skole Skolebestyrelse Stilling Skole Dato Ansvarlig Tid Referat 22. august 2016 Kl. 17-20 i Personalerummet Afbud: Mick Salling Martin deltog fra kl. 17.20 Mogens Rubin deltog fra kl. 17.10 Søren Riemer deltog

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl Frokoststuen

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl Frokoststuen Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl. 19-21.30 Frokoststuen Mølleskolen tlf. 87-943100 www.moelleskolen-ry.dk Formand: Marianne Thorhauge Fraværende: 55-2014/15: 5 min. Godkendelse

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Skolebestyrelsen medlemmer: Forældre: Lasse Beck, Malene Bidstrup Pedersen, Tina Stadlmayer, Michael Brandt, Vanessa Futtrup, Mette Asgaard Suppleanter: Casper Larsen, Anette R. Poulsen, Malene Langkilde

Læs mere