Uddannelsesevaluering 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Uddannelsesevaluering 2013"

Transkript

1 Uddannelsesevaluering 2013 Uddannelserne under studienævnet for Humanistisk Informatik Antal dimittender 1 Svar % BA HumInf Informationsvidenskab AAL BA HumInf Kommunikation AAL BA HumInf Informationsvidenskab CPH BA HumInf Interaktive digitale medier BA HumInf Kommunikation CPH KA Informationsarkitektur KA Informationsvidenskab (CPH) KA Informationsvidenskab (AAL) KA Interaktive digitale medier KA Kommunikation (CPH) KA Kommunikation (AAL) KA Oplevelsesdesign MIL Total % Bemærkninger til processen: Tidsplan Distributionsmail sendt d. 10/ Rykkermail sendt d. 24/ rykkermail sendt d. 6/ Uddannelsesevaluering lukket d. 27/ Kommentarer til selve skemaet: Spørgsmålet om hvorvidt man forventer at læse videre på en kandidatuddannelse skal IKKE tilgå Kandidatdimittenderne 1 Da det ved indhentning af respondenter ikke blev registreret hvilken studieretning de enkelte fulgte er antal dimittender hentet i Qlikview.

2 Kandidat i kommunikation skal fremadrettet ikke deles op i medieret og interpersonel NB i 2014 genbruges KA huminf kompetencemål, men ændres i 2015 Kommentarer til besvarelserne I sommeren 2013 foregik en debat i medierne omkring det faglige niveau på Humanistisk informatik, det kan have haft afsmittende virkning på enkelte besvarelser. Alle 6. semestrene var den første årgang der oplevede den store revision af bachelorstudieordningen (2010). Indkøringsudfordringer kommer generelt til udtryk som ønske om yderligere information fra studiet. Det bør i studierådet besluttes hvorvidt man ønsker at dublere evalueringen i den forstand at 6. og 10. semester modtager både semesterevaluering og uddannelsesevaluering. Studienævnet har ikke vurderet, at der på baggrund af uddannelsesevalueringen skulle iværksættes nye tiltag. I det følgende opsummeres uddannelsesevalueringerne for de enkelte retninger pr. campus BA Humanistisk Informatik med bachelorspecialisering i kommunikation, Aalborg 54% svarer at uddannelsen i høj grad har levet op til deres forventninger. Områder der kommenteres er: Lokaleforhold Kommunikation fra studiet til de studerende 75% har i nogen eller i høj grad være tilfredse med det faglige niveau. Kommentarer: Ønsker om højere fagligt niveau (øget fokus på teori) 74% udtrykker i nogen eller i høj grad tilfredshed med uddannelsens faglige indhold. På spørgsmål om hvilke dele af uddannelsen der burde prioriteres nævnes workshops og øvelser med kommunikationstræning. På spørgsmål om hvilke dele der burde fjernes eller nedtones nævnes Videnskabsteori og tekniske fag. 73% synes der er god eller meget god sammenhæng i uddannelsen. Enkelte udtrykker ønske om, at overgangene imellem de enkelte semestre og progressionen ekspliciteres fra undervisernes side.

3 Viden om og forståelse af kommunikationsteoretisk viden, metoder og praksisser, samt evne til at reflektere herover, Færdigheder i at beskrive, analysere og vurdere kommunikation, i såvel traditionelle og moderne medier som i skrift og tale Kompetencer til at indgå samarbejdende, ansvarligt og selvstændigt i faglige og tværfaglige relationer, identificere egne læringsbehov og strukturere egen læring Færdigheder i at vurdere teoretiske og praktiske problemstillinger og på baggrund heraf vælge relevante løsningsmodeller Kompetencer til at formidle viden om kommunikationsfagets teoretiske og metodiske problemstillinger til fagfæller og ikke-specialister 64% synes studiebelastningen har været nogenlunde, resten synes studiebelastningen har været passende eller meget passende. Ingen mener, at studiebelastningen har været for lav. Kommentarerne svinger fra: Jeg synes det er for dårligt, at man optager alle og at man optager langt flere end der er plads til til Har været tre fremragende år. Har lært meget og har følt mig hjemme på AAU :) BA Humanistisk Informatik med bachelorspecialisering i kommunikation, København 75% melder at uddannelsen i nogen eller i høj grad har levet op til deres forventninger. 87% er i nogen eller høj grad tilfredse med uddannelsens faglige niveau. Kommentarer går på Administrative og strukturelle udfordringer Øget undervisning i PBL arbejdsformen 82% har været tilfredse eller meget tilfredse med det faglige indhold på uddannelsen. Som fra Aalborg udtrykkes ønske om at sammenhæng imellem semestrene tydeliggøres.

4 72% mener der er god eller meget god sammenhæng på uddannelsen. Dog udtrykkes ønske om at sammenhæng imellem semestrene tydeliggøres. Ros til strukturen på 5. semester (Med 3 case-baserede moduler på hver 10 ECTS) Færdigheder i at beskrive, vurdere og udvikle information og medier, som teknologiske, kulturelle og samfundsmæssige fænomener ved hjælpe af såvel kvalitative som kvantitative metoder Kompetencer til at indgå som en kritisk og konstruktiv aktør i at udvikle informations- og kommunikationsopgaver ved at kunne identificere, formulere og løse komplekse kommunikationsfaglige problemstillinger Kompetencer til at indgå samarbejdende, ansvarligt og selvstændigt i faglige og tværfaglige relationer, identificere egne læringsbehov og strukturere egen læring Færdigheder i at beskrive, vurdere og udvikle interpersonel kommunikation i uformelle såvel som institutionelle sammenhænge Kompetencer til at formidle viden om kommunikationsfagets teoretiske og metodiske problemstillinger til fagfæller og ikke-specialister 81% mener deres studiebelastning har været nogenlunde eller passende. Der gives udtryk for overlap i belastning i overgangen mellem 5. og 6. semester og generelt at semestrene starter blødt for så at intensiveres i projektskrivningsperioden. Enkelte mener, at overgangen fra kursusundervisning til projektskrivning kan optimeres. Positive kommentarer om gruppearbejdet og om uddannelses bredde Kritiske kommentarer om struktur og planlægning BA Humanistisk Informatik med bachelorspecialisering i informationsvidenskab, Aalborg Alle har i nogen eller høj grad følt at uddannelsen levede op til deres forventninger.

5 60% har i høj grad følt at uddannelsens faglige niveau levede op til deres forventninger. 40% har følt det i lavere grad. Der er jævn tilfredshed med uddannelsens faglige indhold 50% mener, at der en høj grad er sammenhæng imellem semestrene på uddannelsen. Færdigheder i at analysere og designe ikt-systemer med fokus på menneskelige kompetencer, kommunikation, etik, viden, samt formidle viden herom til fagfæller og ikkespecialister Kompetencer til at uddanne og rådgive brugere af ikt Studiebelastningen opleves som meget ujævn. Ønske om stærkere kommunikation fra studiet til de studerende BA Humanistisk Informatik med bachelorspecialisering i informationsvidenskab, København 80% svarer at uddannelsen i nogen eller i høj grad levede op til deres forventninger. Alle er i nogen eller i høj grad tilfredse med det faglige niveau. 60% er tilfredse med det faglige indhold. 60% er i høj grad eller i meget høj grad tilfredse med sammenhængen.

6 Færdigheder i at vurdere teoretiske og praktiske problemstillinger, samt vælge og begrunde relevante analyse og løsningsmodeller inden for arbejdet med ikt. Kompetencer til at uddanne og rådgive brugere af ikt. Det vurderes generelt, at studiebelastningen har været passende og jævn. Ønske om øget information fra studiet til de studerende. BA Humanistisk Informatik med bachelorspecialisering i interaktive digitale medier 73% vurderer at uddannelsen i høj eller meget høj grad har levet op til deres forventninger. 60% vurderer at de i høj eller meget høj grad har været tilfredse med det faglige niveau. Enkelte kommenterer at undervisningskvaliteten kunne være højere og kursernes indhold på et højere niveau, men 87% er i høj grad eller i meget høj grad tilfredse med det faglige indhold. 44% vurderer at der er god eller meget god sammenhæng imellem semestrene. Viden om og forståelse af teori, metode og praksis vedrørende relationen mellem kommunikation og interaktive digitale medier Færdigheder i at anvende teorier, metoder og redskaber med henblik på at begrunde, identificere og løse problemstillinger knyttet til interaktive digitale medier Færdigheder i at analysere, evaluere og designe nye medier og disse mediers kommunikationsprocesser, ud fra en brugercentret tilgang. Kompetencer til at uddanne og rådgive brugere af ikt

7 69% mener, at studiebelastningen har været passende eller meget passende. Praktisk anvendelse af teorierne Gennemført videnskabsteori fra semester Flere it værktøjer Ønsker om klare angivelser af pensum. KA Informationsvidenskab, Aalborg 60% melder, at uddannelsen i høj grad eller i meget høj grad har levet op til deres forventninger. 60% vurderer også, at uddannelsen har et højt fagligt niveau. 80% vurderer det faglige indhold som meget højt. 60% angiver, at der er OK sammenhæng imellem semestrene på uddannelsen. Viden om og forståelse af designmæssige og tekniske aspekter ved udvikling af ikt fra et brugerorienteret synspunkt Kompetencer til at mediere mellem forskellige professioner og erhvervsfunktioner om informationsvidenskabelige problemstillinger Færdigheder i at varetage processer i.f.m. projektledelse, implementering og ibrugtagning af IKT-systemer herunder behovsanalyse og samarbejde Færdigheder i at arbejde med formalisering, strukturering og kategorisering i.f.m. IKTsystemer 60% mener, at studiebelastningen har været passende. 40% mener dog at studiebelastningen har været ujævn.

8 Vi mangler et eller to værktøjer som vi kan producere noget med. Kunne være Photoshop, Share Point (intranet), InDesign, programmering). KA Informationsvidenskab, København Alle vurderer at uddannelsen i nogen eller i høj grad har levet op til deres forventninger Ønske om forbedring udtrykkes af en enkelt: Der skal MANGE flere kreative og mere tekniske fag ind, så de studerende får flere redskaber til at udvikle mockups, prototyper mm. Videnskabsteori er MEGET mangelfuld. Meget mere om den digitale udviklingsproces. Gør den generelt mere digital og baseret på udvikling af systemer Det faglige niveau er i nogen eller i høj grad oplevet som tilfredsstillende Det faglige indhold er i høj grad oplevet som tilfredsstillende Der er udtryk for ønske om bedre sammenhæng i uddannelsen Kompetencer til at formulere og analysere faglige problemstillinger selvstændigt, systematisk og kritisk gennem anvendelse af videnskabelige teorier og metoder Færdigheder i at arbejde med formalisering, strukturering og kategorisering i.f.m. IKTsystemer Studiebelastningen opleves hverken som jævn eller som ujævn. - KA Interaktive digitale medier, Aalborg Uddannelsen har i nogen eller i høj grad levet op til forventningerne Det faglige niveau har i høj grad været tilfredsstillende (dog svarer én i lav grad)

9 Det faglige indhold har i høj grad været tilfredsstillende (dog svarer én i lav grad) Der opleves nogen eller høj grad af sammenhæng på uddannelsen Færdigheder i at designe, udvikle, planlægge og implementere digitale, interaktive medier og koncepter Kompetencer til at på selvstændig, systematisk og kritisk vis at vurdere og bearbejde videnskabelige teorier og metoder, herunder især teorier og metoder knyttet til medie- og kommunikationsforskning Kompetencer til at være en kritisk og konstruktiv aktør i den informations- og medieteknologiske udvikling Færdigheder i at planlægge, organisere og lede processer med henblik på realisering af interaktive, digitale medieløsninger Studiebelastningen opleves fra hverken eller til meget jævn. Der er meget fokus på spil delen og teorier dertil KA Kommunikation, Aalborg Uddannelsen har i høj grad eller meget høj grad levet op til forventningerne Vurderingerne af det faglige niveau svinger fra tilfredshed i lav grad til i meget høj grad Der opleves i høj grad eller meget høj grad tilfredshed med det faglige indhold Sammenhængen opleves fra tilfredsstillende til i høj grad tilfredsstillende

10 Kompetencer til at analysere medier og tilrettelægge strategisk (markeds)kommunikation Viden om og forståelse af videnskabelige problemstillinger i relation til kommunikationsfaget samt evne til at reflektere selvstændigt herover Kompetencer til at analysere og vurdere interpersonel og/eller medieformidlet kommunikations betydning og effekt Kompetencer til at iværksætte etisk baserede forandringer i forbindelse med kommunikation og organisation, herunder problemstillinger vedrørende kultur, læring og socialisation Kompetencer til at analysere og tilrettelægge æstetiske og oplevelsesmæssige produkter og processer i forbindelse med verbal og nonverbal kommunikation og mediebrug Studiebelastningen opleves fra ujævn til meget jævn. Jeg har været rigtig glad for mit studie og ser tilbage på de fem års uddannelse med stor glæde. Jeg synes at PBL-formen på AAU er rigtig god og giver superfin praktisk læring - til forskel fra mange andre uddannelsessteder. Jeg betragter ikke de fem år som hårde - faktisk tværtimod. Det har været rart mens jeg har været i det, men der kunne stilles flere krav til de studerende omkring prøver og eksamener og undervisning i fremtiden, for studiet er kendt for at være et som "alle kan komme igennem" og det er måske ikke nødvendigvis en god ting... KA Kommunikation, København Uddannelsen har i høj grad levet op til forventningerne Det faglige niveau er i nogen eller i høj grad oplevet som tilfredsstillende Det faglige indhold er i høj eller i meget høj grad oplevet som tilfredsstillende Der opleves høj grad af sammenhæng i uddannelsen

11 Viden om og forståelse af videnskabelige problemstillinger i relation til kommunikationsfaget samt evne til at reflektere selvstændigt herover Viden om og forståelse af videnskabelige teorier og metoder knyttet til medie-, organisations- og interpersonel forskning Færdigheder i at forestå undersøgelser af modtagere: brugere, forbrugere, borgere, medarbejdere, herunder teste udformninger af kommunikation Integreret kommunikation i organisationer: vurdere og tilrettelægge strategiske processer og kommunikationshåndtering både indadtil og udadtil i organisationen Færdigheder i at forholde sig til og vurdere mellemmenneskelige og etiske problemstillinger i det professionelle virke Færdigheder i at beherske de udtryksformer og virkemidler, som findes i forskellige medier, genrer og interaktionstyper Studiebelastningen opleves som jævn Mere fokus på videnskabsteori Ville være fint at have lært mere indenfor udvikling: Layout, lidt programmering, Indesign, Photoshop.. KA Oplevelsesdesign, Aalborg Uddannelsen har fra i lav grad til i høj grad levet op til forventningerne Det faglige niveau har fra i lav grad til i høj grad været tilfredsstillende Det faglige indhold har fra i lav grad til i høj grad været tilfredsstillende Generelt er der tilfredshed med sammenhængen på uddannelsen. Dog svarer en enkelt at der mangler sammenhæng på praktiksemestret.

12 Kompetencer til at analysere og praktisk anvende æstetiske, oplevelsesøkonomiske og forbrugerrelaterede aspekter i oplevelsesdesign Færdigheder til at lede og administrere kreative processer og arbejdsgange i organisationer med henblik på den konkrete realisering af digitale oplevelsesprodukter på en praktisk og økonomisk rentabel og realisabel facon Studiebelastningen opleves som meget ujævn til meget jævn Jeg synes, der gik for lang tid, før jeg fandt ud af, hvad oplevelsesdesign egentlig var og kunne bruges til. Det bliver aldrig rigtig sat ind i den kontekst, som findes i verden ud over underholdning. Det er fedt, at kunne alt. Men nogle gange mangler der nogle overvejelser omkring selve oplevelsesøkonomien og hvordan oplevelser kan bruges til at skabe værdi - ikke udelukkende for brugeren, men også for virksomheden, byen, kommunen, regionen mv Masteruddannelsen i ikt og læring (MIL) Uddannelsen har i høj grad levet op til forventningerne Det faglige niveau vurderes som tilfredsstillende i høj eller meget høj grad Det faglige indhold vurderes som tilfredsstillende i høj eller meget høj grad Der opleves sammenhæng i høj eller meget høj grad identificere, analysere og vurdere videnskabelige problemstillinger forstå og forholde sig til teorier og metoder, der knytter sig til planlægning, design, udvikling og vurdering af ikt-baserede læreprocesser håndtere komplekse og udviklingsorienterede situationer i studie- arbejds- eller handlingsmæssige sammenhænge

13 anvende og forholde sig til teorier og metoder inden for ikt og organisatoriske læreprocesser Studiebelastningen opleves dels som værende meget ujævn og dels meget jævn Jeg oplever at MIL mangler, viden om udvikling og design af virtuelle undervisnings- og læremidler ift. teknisk indsigt og viden om de nyeste teknologier. Jeg mener, det ville styrke MIL at tiltrække undervisere med stærke kompetencer og interesse indenfor den mere tekniske del af design processen. Teknologien børe være en væsentlig inspirations kilde til at udvikle læremidler og ressourcer, hvis de skal rækker ind i fremtiden.

Nedenstående opsummerer uddannelsesevalueringerne for uddannelserne under studienævnet for Humanistisk Informatik fra Antal

Nedenstående opsummerer uddannelsesevalueringerne for uddannelserne under studienævnet for Humanistisk Informatik fra Antal Uddannelsesevaluering 2014 Studienævnet for Humanistisk Informatik Nedenstående opsummerer uddannelsesevalueringerne for uddannelserne under studienævnet for Humanistisk Informatik fra 2014. Antal Antal

Læs mere

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer?

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? Studienævnet for Humanistisk Informatik Uddannelsesevaluering 2014 KA i Kommunikation(interpersonel), AAL Besvaret af: 3 Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? I hvilken grad

Læs mere

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer?

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? BA i Kommunikation, AAU Besvaret af: 17 Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? I hvilken grad har uddannelsen levet op til dine forventninger? (1 =i meget lav grad, 2 = i

Læs mere

Uddannelsesevaluering 2012

Uddannelsesevaluering 2012 Studienævnet for Humanistisk Informatik Nyhavnsgade 14 9000 Aalborg Sagsbehandler: Winnie Ritterbusch Telefon: 9940 9110 Email: winnie@hum.aau.dk Uddannelsesevaluering 2012 Udsendt til: * respondenter

Læs mere

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer?

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? Kandidatuddannelsen i Kommunikation - Aalborg 47 respondenter 21 spørgeskemamodtagere Svarprocent: 45% Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? I hvilken grad har uddannelsen

Læs mere

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer?

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? Bacheloruddannelsen i Kommunikation og digitale medier med BA specialisering i Kommunikation - Aalborg 15 respondenter 56 spørgeskemamodtagere Svarprocent: 27 % Forventer du at afslutte uddannelsen/har

Læs mere

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer?

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? Studienævnet for Humanistisk Informatik Uddannelsesevaluering 2014 BA i Informationsvidenskab, AAU Besvaret af: 2 Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? I hvilken grad har

Læs mere

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer?

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? Bacheloruddannelsen i Kommunikation og digitale medier Med BA specialisering i Interaktive digitale medier - Aalborg 7 respondenter 28 spørgeskemamodtagere Svarprocent: 25% Forventer du at afslutte uddannelsen/har

Læs mere

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer?

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? Studienævnet for Humanistisk Informatik Uddannelsesevaluering 2014 KA i Interaktive Digitale Medier Besvaret af: 7 Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? I hvilken grad har

Læs mere

Nedenstående opsummerer uddannelsesevalueringerne for uddannelserne under studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier 2015.

Nedenstående opsummerer uddannelsesevalueringerne for uddannelserne under studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier 2015. Uddannelsesevaluering 2015 Studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier Nedenstående opsummerer uddannelsesevalueringerne for uddannelserne under studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier

Læs mere

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer?

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? Bacheloruddannelsen i Kommunikation og digitale medier med BA specialisering i Interaktive digitale medier - Aalborg 16 respondenter 44 spørgeskemamodtagere Svarprocent: 36% Forventer du at afslutte uddannelsen/har

Læs mere

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer?

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? Bacheloruddannelsen i Kommunikation og digitale medier med BA specialisering i Informationsvidenskab - København 4 respondenter 13 spørgeskemamodtagere Svarprocent: 31% Forventer du at afslutte uddannelsen/har

Læs mere

Hvad er årsagen til, at du ikke forventer at afslutte din uddannelse denne sommer?

Hvad er årsagen til, at du ikke forventer at afslutte din uddannelse denne sommer? Uddannelsesevaluering 2013 Bacheloruddannelsen i Humanistisk Informatik Bachelorspecialisering i informationsvidenskab København 4 respondenter, 1 nogen svar ud af 12 (33%) Forventer du at afslutte uddannelsen

Læs mere

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer?

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? KA i Informationsvidenskab, AAL Besvaret af: 1 Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? I hvilken grad har uddannelsen levet op til dine forventninger? (1 =i meget lav grad,

Læs mere

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer?

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? Kandidatuddannelsen i Interaktive digitale medier - Aalborg 6 respondenter 36 spørgeskemamodtagere Svarprocent: 17% Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? I hvilken grad har

Læs mere

Nedenstående opsummerer uddannelsesevalueringerne for uddannelserne under studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier 2016.

Nedenstående opsummerer uddannelsesevalueringerne for uddannelserne under studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier 2016. Uddannelsesevaluering 2016 Nedenstående opsummerer uddannelsesevalueringerne for uddannelserne under studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier 2016. Antal dimittender Antal svar Svar% Bachelor

Læs mere

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer?

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? Kandidatuddannelsen i Oplevelsesdesign - Aalborg 5 respondenter 22 spørgeskemamodtagere Svarprocent: 23% Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? I hvilken grad har uddannelsen

Læs mere

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer?

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? Kandidatuddannelsen i Informationsvidenskab - Aalborg 2 respondenter 7 spørgeskemamodtagere Svarprocent: 29% Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? I hvilken grad har uddannelsen

Læs mere

Bachelor i Innovation & Digitalisering, semester- og uddannelsesevaluering, forår 2017

Bachelor i Innovation & Digitalisering, semester- og uddannelsesevaluering, forår 2017 Bachelor i Innovation & Digitalisering, semester- og uddannelsesevaluering, forår 2017 Samlet status Blot en studerende ud af 3 mulige, har valgt at besvare evalueringsskemaet. Modul 14: Bachelorprojekt

Læs mere

Bilagsoversigt til Kriterium 3: Uddannelsens faglige profil og niveau

Bilagsoversigt til Kriterium 3: Uddannelsens faglige profil og niveau Det Humanistiske Fakultetskontor Kroghstræde 3 9220 Aalborg Ø Bilagsoversigt til Kriterium 3: Uddannelsens faglige profil og niveau Bilag: 3a: Informations- og kommunikationsteknologi i humanistisk informatik

Læs mere

Cand.it. i it-ledelse, Semester- og uddannelsesevaluering, fora r 2015

Cand.it. i it-ledelse, Semester- og uddannelsesevaluering, fora r 2015 Cand.it. i it-ledelse, Semester- og uddannelsesevaluering, fora r 2015 Indhold Elektronisk semester- og uddannelsesevaluering... 2 Specialevejleder... 2 Samarbejdet med evt. case-virksomhed... 2 Hvad har

Læs mere

Uddannelsesevaluering, 6. semester, Politik & Administration, fora r 2016

Uddannelsesevaluering, 6. semester, Politik & Administration, fora r 2016 Uddannelsesevaluering, 6. semester, Politik & Administration, fora r 2016 Indhold Indledning... 2 Uddannelsesevaluering... 2 Samlet status... 2 1) Hvordan vurderer du uddannelsens faglige niveau?... 2

Læs mere

Studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier. Uddannelsesevaluering Opsamling

Studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier. Uddannelsesevaluering Opsamling Studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier Uddannelsesevaluering 2017 - Opsamling I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N

Læs mere

Uddannelsesevaluering, Politik & Administration, 10. semester, fora r 2014

Uddannelsesevaluering, Politik & Administration, 10. semester, fora r 2014 Uddannelsesevaluering, Politik & Administration, 10. semester, fora r 2014 Indhold Indledning... 3 1) Hvordan vurderer du uddannelsens faglige niveau?... 3 1a) Er der områder, hvor du kunne have ønsket

Læs mere

Evaluering af Kandidaten i Politik og Administration F2013

Evaluering af Kandidaten i Politik og Administration F2013 1) Hvordan vurderer du uddannelsens faglige niveau? 1a) Er der områder, hvor du kunne have ønsket et højere fagligt niveau? Nej nej Nej Jeg synes generelt, at måden vi lærte på, ikke var særlig god. Det

Læs mere

Uddannelsesevaluering, Kandidatuddannelsen i Klinisk videnskab

Uddannelsesevaluering, Kandidatuddannelsen i Klinisk videnskab Uddannelsesevaluering, Kandidatuddannelsen i Klinisk videnskab og teknologi, sommeren 2012 Kære kommende kandidat Vi er glade for, at du vil tage dig tid til at deltage i uddannelsesevalueringen ved at

Læs mere

Uddannelsesevaluering, Bacheloruddannelsen i Idræt, sommeren

Uddannelsesevaluering, Bacheloruddannelsen i Idræt, sommeren Uddannelsesevaluering, Bacheloruddannelsen i Idræt, sommeren 2012 Kære kommende bachelor Vi er glade for, at du vil tage dig tid til at deltage i uddannelsesevalueringen ved at udfylde dette spørgeskema.

Læs mere

Vi er glade for, at du vil tage dig tid til at deltage i uddannelsesevalueringen ved at udfylde

Vi er glade for, at du vil tage dig tid til at deltage i uddannelsesevalueringen ved at udfylde Uddannelsesevaluering, Bacheloruddannelsen i Sundhedsteknologi, sommeren 2012 Kære kommende bachelor Vi er glade for, at du vil tage dig tid til at deltage i uddannelsesevalueringen ved at udfylde dette

Læs mere

DET HUMANISTISKE FAKULTET AALBORG UNIVERSITET

DET HUMANISTISKE FAKULTET AALBORG UNIVERSITET STUDIEORDNING FOR BACHELORUDDANNELSERNE I HUMANISTISK INFORMATIK: INFORMATIONSVIDENSKAB, INTERAKTIVE DIGITALE MEDIER OG KOMMUNIKATION SAMT BA-TILVALGENE I INFORMATIONSVIDENSKAB, INTERAKTIVE DIGITALE MEDIER

Læs mere

Cand.it ledelse, semester- og uddannelsesevaluering, forår 2017

Cand.it ledelse, semester- og uddannelsesevaluering, forår 2017 Cand.it ledelse, semester- og uddannelsesevaluering, forår 2017 Indhold Indhold... 1 Indledning... 3 Forretningsvalgsmøder... 3 Semester- og Uddannelsesevaluering... 3 Samlet status... 3 Hvem er din specialevejleder?...

Læs mere

Uddannelses- og semesterevaluering, KA, Samfundsfag, forår 2017

Uddannelses- og semesterevaluering, KA, Samfundsfag, forår 2017 Uddannelses- og semesterevaluering, KA, Samfundsfag, forår 2017 Samlet status Spørgeskemaet er gjort tilgængeligt for x studerende. Heraf har 1 besvaret alle spørgsmålene, hvilket giver en svarprocent

Læs mere

Hvilken uddannelse er du i færd med at afslutte / har du afsluttet?

Hvilken uddannelse er du i færd med at afslutte / har du afsluttet? Uddannelsesevaluering Musikuddannelsen 2013 Bachelor (almen) 2 respondent Bachelor (POPLYD) 4 respondenter Hvilken uddannelse er du i færd med at afslutte / har du afsluttet? Forventer du at afslutte uddannelsen

Læs mere

Uddannelsesevaluering (kandidat cand.it) i foråret 2012

Uddannelsesevaluering (kandidat cand.it) i foråret 2012 1) Hvordan vurderer du uddannelsens faglige niveau? 1a) Er der områder, hvor du kunne have ønsket et højere fagligt niveau? Middelscore = relativt lavt faglig niveau i starten af uddannelsen på visse områder,

Læs mere

Studieordning for kandidatuddannelsen i informationsteknologi ved IT-Universitetet i København, Digital design og interaktive teknologier

Studieordning for kandidatuddannelsen i informationsteknologi ved IT-Universitetet i København, Digital design og interaktive teknologier Studieordning for kandidatuddannelsen i informationsteknologi ved IT-Universitetet i København, Digital design og interaktive teknologier Studieordning af Indhold Indledning Kapitel 1. Uddannelsens titulatur,

Læs mere

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer?

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? Bacheloruddannelsen i Musik (Almen) - Aalborg Studienævnet for Musik 4 respondenter 9 spørgeskemamodtagere Svarprocent: 44% Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? I hvilken

Læs mere

Speciale- og uddannelsesevaluering, Politik & Administration, Forår 2016

Speciale- og uddannelsesevaluering, Politik & Administration, Forår 2016 Speciale- og uddannelsesevaluering, Politik & Administration, Forår 2016 Samlet status Evalueringen er sendt til 28 studerende, hvoraf 15 har besvaret hele evalueringen, hvilket giver en svarprocent på

Læs mere

Semesterevaluering foråret 2014 SIV Engelsk

Semesterevaluering foråret 2014 SIV Engelsk Semesterevaluering foråret 2014 SIV Engelsk Generelle oplysninger Hvilken uddannelse går du på på dette semester? På hvilket semester har du fulgt undervisningen? Studieophold Har du været på studieophold

Læs mere

Uddannelsesevaluering Bacheloruddannelsen i Politik & Administration, forår 2018

Uddannelsesevaluering Bacheloruddannelsen i Politik & Administration, forår 2018 Uddannelsesevaluering Bacheloruddannelsen i Politik & Administration, forår 2018-1) Hvordan vurderer du uddannelsens faglige niveau? 1a) Er der områder, hvor du kunne have ønsket et højere fagligt niveau?

Læs mere

Uddannelsesevaluering (kandidat pol/adm) i foråret 2012

Uddannelsesevaluering (kandidat pol/adm) i foråret 2012 1) Hvordan vurderer du uddannelsens faglige niveau? 1a) Er der områder, hvor du kunne have ønsket et højere fagligt niveau? Politisk kommunikation. Ellers er der generelt alt for få lektioner på alle moduler.

Læs mere

Evaluering Humanistisk Informatik foråret 2010

Evaluering Humanistisk Informatik foråret 2010 Evaluering Humanistisk Informatik foråret 2010 Nærværende evaluering af forårssemesteret 2010 er en samlet evaluering af alle afviklede semestre under studienævnet for Humanistisk Informatik. Denne sammenfattende

Læs mere

Semesterevaluering MVSA modul 4 foråret 2016

Semesterevaluering MVSA modul 4 foråret 2016 Semesterevaluering MVSA modul 4 foråret 2016 Hvor mange dage har du deltaget i undervisningen på modulet? (Et modul består af 5 seminardage: 2 seminardage i februar, 2 seminardage i marts og 1 seminardag

Læs mere

Cand.it. i it-ledelse, Semester- og undervisningsevaluering, 2. semester, fora r 2015

Cand.it. i it-ledelse, Semester- og undervisningsevaluering, 2. semester, fora r 2015 Cand.it. i it-ledelse, Semester- og undervisningsevaluering, 2. semester, fora r 2015 Indhold Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Referat FU møde den 24. februar 2015... 3 Referat FU møde den

Læs mere

Studieordning for kandidatuddannelsen i informationsteknologi ved IT-Universitetet i København, Digital design og kommunikation

Studieordning for kandidatuddannelsen i informationsteknologi ved IT-Universitetet i København, Digital design og kommunikation Studieordning for kandidatuddannelsen i informationsteknologi ved IT-Universitetet i København, Digital design og kommunikation Studieordning af 19. august 2015 Indhold Indledning Kapitel 1. Uddannelsens

Læs mere

Semesterevaluering SIV tysk forår 2013

Semesterevaluering SIV tysk forår 2013 Semesterevaluering SIV tysk forår 2013 Generelle oplysninger: Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Generelle oplysninger: Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering,

Læs mere

Semesterevaluering foråret 2014 Organisation og ledelse

Semesterevaluering foråret 2014 Organisation og ledelse Semesterevaluering foråret 2014 Organisation og ledelse Generelle oplysninger Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Studieophold Har du været på studieophold i udlandet eller under et andet studieprogram

Læs mere

Erfaringer med PBL læringsmål i studieordning for Sundhedsteknologi. Pia Elberg, formand for studienævn for Sundhed, Teknologi og Idræt August 2018

Erfaringer med PBL læringsmål i studieordning for Sundhedsteknologi. Pia Elberg, formand for studienævn for Sundhed, Teknologi og Idræt August 2018 Erfaringer med PBL læringsmål i studieordning for Sundhedsteknologi Pia Elberg, formand for studienævn for Sundhed, Teknologi og Idræt August 2018 Baggrund Revision af ST SO som led i Selvevalueringshandlingsplan

Læs mere

Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse,

Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse, Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse, eftera ret 2015 Indhold Indledning... 2 Forretningsudvalget (FU)... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Møde den 9. oktober 2015... Fejl! Bogmærke er ikke

Læs mere

Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse,

Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse, Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse, eftera r 2016 Indhold Indledning... 3 FU-møder... 4 Modulevaluering gjort tilgængelig på modulets sidste kursusgang... 4 Modul 9.1: Ledelse af it-udviklingsprojekter...

Læs mere

Semesterevaluering SIV Engelsk forår 2015

Semesterevaluering SIV Engelsk forår 2015 Semesterevaluering SIV Engelsk forår 2015 Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør specialisering, tomplads el.lign.) Kandidatuddannelsen

Læs mere

Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017

Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017 Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017 Indhold Indhold... 1 Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 4 Modul 5: IT-baseret forbedring af organisatoriske

Læs mere

Studieordning for Kandidatuddannelsen til musiker (cand.musicae) Det Jyske Musikkonservatorium

Studieordning for Kandidatuddannelsen til musiker (cand.musicae) Det Jyske Musikkonservatorium Studieordning for Kandidatuddannelsen til musiker (cand.musicae) Det Jyske Musikkonservatorium Kandidatuddannelsen cand.musicae (musiker) 1. Uddannelsens betegnelse på dansk og engelsk Kandidatuddannelsen

Læs mere

Uddannelsesevaluering (Samfundsfag) i foråret 2012

Uddannelsesevaluering (Samfundsfag) i foråret 2012 1) Hvordan vurderer du uddannelsens faglige niveau? 1a) Er der områder, hvor du kunne have ønsket et højere fagligt niveau? Jeg har været meget, meget tilfreds med det faglige niveau. Jeg kunne godt ønske

Læs mere

SIV Engelsk Semesterevaluering forår 2013

SIV Engelsk Semesterevaluering forår 2013 SIV Engelsk Semesterevaluering forår 2013 Generelle oplysninger - Hvilken uddannelse går du på dette semester? På hvilket semester har du fulgt undervisningen? Praktikophold - Har du været på praktikophold

Læs mere

KANDIDATUDDANNELSEN I KOMMUNIKATION P E T E R K O F O E D O G A N D E R S H O R S B Ø L

KANDIDATUDDANNELSEN I KOMMUNIKATION P E T E R K O F O E D O G A N D E R S H O R S B Ø L KANDIDATUDDANNELSEN I KOMMUNIKATION INFORMATIONSMØDE FORÅR 2013 P E T E R K O F O E D O G A N D E R S H O R S B Ø L Human Resource medarbejder, recrutor Intern/ekstern konsulent Projektledelse, Organisationsscenograf

Læs mere

Møde i aftagergruppen for studienævn for elektronik og IT. Præsentation af Produkt og Design Psykologi og Cognitive Science uddannelserne

Møde i aftagergruppen for studienævn for elektronik og IT. Præsentation af Produkt og Design Psykologi og Cognitive Science uddannelserne Møde i aftagergruppen for studienævn for elektronik og IT Præsentation af Produkt og Design Psykologi og Cognitive Science uddannelserne Baggrund Samarbejde imellem IES og Institut for Kommunikaiton (Psykologi)

Læs mere

19.13 MEDIER OG KOMMUNIKATION

19.13 MEDIER OG KOMMUNIKATION Pædagogisk diplomuddannelse 19.13 MEDIER OG KOMMUNIKATION Mål for læringsudbytte skal opnå professionsrettet viden, færdigheder og kompetencer, som sigter på at varetage pædagogiske opgaver med medier

Læs mere

Evaluering, 3. semester, Politik & Administration og Samfundsfag, eftera r 2015

Evaluering, 3. semester, Politik & Administration og Samfundsfag, eftera r 2015 Evaluering, 3. semester, Politik & Administration og Samfundsfag, eftera r 2015 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Modulevaluering udleveret på modulernes sidste kursusgang... 4 Modul 3: Samfundsøkonomi...

Læs mere

Bacheloruddannelsen i musik (BMus)

Bacheloruddannelsen i musik (BMus) Bacheloruddannelsen i musik (BMus) 1. Uddannelsens betegnelse på dansk og engelsk Bachelor i musik (BMus). På engelsk: Bachelor of Music (BMus). I tilknytning hertil angives uddannelseslinje, for eksempel

Læs mere

Uddannelsesevaluering, Politik & Administration, 6. semester, fora r 2014

Uddannelsesevaluering, Politik & Administration, 6. semester, fora r 2014 Uddannelsesevaluering, Politik & Administration, 6. semester, fora r 2014 Indhold Indledning... 2 Uddannelsens faglige niveau... 2 Er der områder, hvor du kunne have ønsket et højere fagligt niveau?...

Læs mere

Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse,

Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse, Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse, eftera r 2016 Indhold Indledning... 3 FU-møder... 4 Modulevaluering gjort tilgængelig på modulets sidste kursusgang... 4 Modul 1: Informationsteknologi,

Læs mere

Pædagogisk diplomuddannelse

Pædagogisk diplomuddannelse Pædagogisk diplomuddannelse INNOVATION I UNDERVISNING Mål for læringsudbytte Uddannelsen retter sig mod at videreudvikle lærernes didaktiske kernefaglighed, ved at give lærerne bedre forudsætninger for

Læs mere

Uddannelses- og semesterevaluering, KA, Samfundsfag, 10. semester, forår 2015

Uddannelses- og semesterevaluering, KA, Samfundsfag, 10. semester, forår 2015 Uddannelses- og semesterevaluering, KA, Samfundsfag, 10. semester, forår 2015 Indhold Indhold... 1 Indledning... 3 Semesterevaluering... 3 1) Hvem er din specialevejleder?... 3 2) Hvordan vurderer du:

Læs mere

Uddannelsesevaluering, Samfundsfag, fora r 2014

Uddannelsesevaluering, Samfundsfag, fora r 2014 Uddannelsesevaluering, Samfundsfag, fora r 2014 Indhold Indledning... 2 1) Hvordan vurderer du uddannelsens faglige niveau?... 2 1a) Er der områder, hvor du kunne have ønsket et højere fagligt niveau?...

Læs mere

Fagmodul i Pædagogik og Uddannelsesstudier

Fagmodul i Pædagogik og Uddannelsesstudier ROSKILDE UNIVERSITET Studienævnet for Pædagogik og Uddannelsesstudier Fagmodul i Pædagogik og Uddannelsesstudier DATO/REFERENCE JOURNALNUMMER 1. september 2013 2012-899 Bestemmelserne i denne fagmodulbeskrivelse

Læs mere

Studieordning for Bacheloruddannelsen i digitale medier og design ved IT-Universitetet i København

Studieordning for Bacheloruddannelsen i digitale medier og design ved IT-Universitetet i København Studieordning for Bacheloruddannelsen i digitale medier og design ved IT-Universitetet i København Studieordning af 1. august 2009 Revideret pr. 17. marts 2011 Revideret pr. 20. december 2012 Revideret

Læs mere

Besvarelsesprocenten er på 11% svarende til at blot 8 studerende ud af 73 mulige har udfyldt evalueringsskemaet.

Besvarelsesprocenten er på 11% svarende til at blot 8 studerende ud af 73 mulige har udfyldt evalueringsskemaet. Kandidatuddannelsen i Politik & Administration Projekt- og semesterevaluering 7. semester, efterår 2017 Kvantitativ og kvalitativ evaluering Semestret evalueres kvalitativt på FU-møder, ligesom hvert modul

Læs mere

Evaluering Humanistisk Informatik efteråret 2011

Evaluering Humanistisk Informatik efteråret 2011 Evaluering Humanistisk Informatik efteråret 2011 Nærværende evaluering af efterårs-semesteret 2011 er en samlet evaluering af afviklede semestre under studienævnet for Humanistisk Informatik. Denne sammenfattende

Læs mere

Evaluering af BA Politik og Administration Forår 2013

Evaluering af BA Politik og Administration Forår 2013 1) Hvordan vurderer du uddannelsens faglige niveau? 1a) Er der områder, hvor du kunne have ønsket et højere fagligt niveau? Jeg savnede undervisning med mere substans især på 2. semester, hvor jeg synes,

Læs mere

Rettelsesblad til. Studieordning for kandidatuddannelsen i Designledelse, ver. 02. Gælder for studerende indskrevet pr. 1.

Rettelsesblad til. Studieordning for kandidatuddannelsen i Designledelse, ver. 02. Gælder for studerende indskrevet pr. 1. Rettelsesblad til Studieordning for kandidatuddannelsen i Designledelse, ver. 02 Gælder for studerende indskrevet pr. 1. september 2016 For studerende indskrevet 2016 ændres studieordning fra 1. september

Læs mere

Dimittendundersøgelse af Masteruddannelsen i IT(MIT)

Dimittendundersøgelse af Masteruddannelsen i IT(MIT) Dimittendundersøgelse af Masteruddannelsen i IT(MIT) Af Sanne Fraas November 2012 Indhold Om undersøgelsen... 2 Baggrund... 2 Nuværende jobsituation... 3 Beskæftigelse... 3 Indflydelse på arbejdssituationen...

Læs mere

Semesterevaluering foråret 2014 IT/kommunikation

Semesterevaluering foråret 2014 IT/kommunikation Semesterevaluering foråret 2014 IT/kommunikation Generelle oplysninger Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Studieophold Har du været på studieophold i udlandet eller under et andet studieprogram

Læs mere

Fagmodul i Kommunikation

Fagmodul i Kommunikation ROSKILDE UNIVERSITET Fagmodul i Kommunikation DATO/REFERENCE JOURNALNUMMER 1. september 2015 2012-68 Bestemmelserne i denne fagmodulbeskrivelse udstedes i henhold til studieordningerne for Den Samfundsvidenskabelige

Læs mere

PBL på Socialrådgiveruddannelsen

PBL på Socialrådgiveruddannelsen 25-10-2018, AAU/MAN PBL på Dette papir beskriver guidelines for Problembaseret Læring på. Papiret er udarbejdet og godkendt af studienævnet d. 24. oktober 2018 og er gældende, men tages løbende op til

Læs mere

Niveauer i Kvalifikationsrammen for Livslang Læring

Niveauer i Kvalifikationsrammen for Livslang Læring Niveauer i Kvalifikationsrammen for Livslang Læring Hvert niveau i kvalifikationsrammen er tilknyttet en niveaubeskrivelse. Et niveau er beskrevet ved begreberne viden, færdigheder og kompetencer, der

Læs mere

Studieordning for masteruddannelse i software engineering ved IT-Universitetet i København

Studieordning for masteruddannelse i software engineering ved IT-Universitetet i København Studieordning for masteruddannelse i software engineering ved IT-Universitetet i København Studieordning af 1. august 2008 Revideret pr. 1.september 2014 Revideret pr. 19. august 2015 Indhold Indledning

Læs mere

Studieordning for bacheloruddannelsen i digital design og interaktive teknologier ved IT-Universitetet i København

Studieordning for bacheloruddannelsen i digital design og interaktive teknologier ved IT-Universitetet i København Studieordning for bacheloruddannelsen i digital design og interaktive teknologier ved IT-Universitetet i København Studieordning af Indhold Indledning Kapitel 1. Uddannelsens titulatur, formål og mål for

Læs mere

Uddannelsesevaluering Politik & Administration, 6. semester, fora r 2015

Uddannelsesevaluering Politik & Administration, 6. semester, fora r 2015 Uddannelsesevaluering Politik & Administration, 6. semester, fora r 2015 Uddannelsens faglige niveau 55% af respondenterne vurderer uddannelsens faglige niveau højt eller meget højt (5%). I 2014 gjorde

Læs mere

2. semester, kandidatuddannelsen i Politik og Administration ved Aalborg Universitet

2. semester, kandidatuddannelsen i Politik og Administration ved Aalborg Universitet , kandidatuddannelsen i Politik og Administration ved Aalborg Universitet Oplysninger om semesteret Skole: Skolen for Statskundskab Studienævn: Studienævnet for Politik & Administration og Samfundsfag

Læs mere

Strategiske mål og handlingsplan for Studienævnet for kommunikation og digitale medier. Version: 3

Strategiske mål og handlingsplan for Studienævnet for kommunikation og digitale medier. Version: 3 Strategiske mål og handlingsplan for Studienævnet for kommunikation og digitale medier Studienævn: Kommunikation og digitale medier Periode: 2015-2018 Dato: 25/01 2016. Version: 3 Nuværende situation:

Læs mere

Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse,

Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse, Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse, eftera r 2015 Indhold Indledning... 2 Modulevaluering udleveret på modulets sidste kursusgang... 3 Elektronisk semesterevaluering... 3 Samlet status... 3

Læs mere

Semesterevaluering, Samfundsfag som centralt fag, 9. semester, efterår 2016 Indhold

Semesterevaluering, Samfundsfag som centralt fag, 9. semester, efterår 2016 Indhold Semesterevaluering, Samfundsfag som centralt fag, 9. semester, efterår 2016 Indhold Semesterevaluering, Samfundsfag, 9. semester, efterår 2016... 1 Modul 8: Verdenspolitik... 2 Modul 10: Pædagogik og samf.

Læs mere

Uddannelsesevaluering Bachelor i kommunikation

Uddannelsesevaluering Bachelor i kommunikation Uddannelsesevaluering Bachelor i kommunikation Samlet status Forventer du at afslutte uddannelsen denne sommer? Hvad er årsagen til, at du ikke forventer at afslutte din uddannelse denne sommer? Jeg læser

Læs mere

Skabelon for semesterbeskrivelse for uddannelser ved Aalborg Universitet

Skabelon for semesterbeskrivelse for uddannelser ved Aalborg Universitet Skabelon for semesterbeskrivelse for uddannelser ved Aalborg Universitet Semesterbeskrivelse 9.semester Oplevelsesdesign KA-OD (Aalborg) Oplysninger om semesteret Skole: MPACT Studienævn: Kommunikation

Læs mere

MIL valgmodul Forrår 2019: Digital produktion og didaktiske designere

MIL valgmodul Forrår 2019: Digital produktion og didaktiske designere MIL valgmodul Forrår 2019: Digital produktion og didaktiske designere Undervisere: Lektor Karin Levinsen, AAU Professor Birgitte Holm Sørensen, AAU Kursusperiode: 21. januar 8. maj 2019 1. seminar 24.

Læs mere

Survey Xact evalueringsrapport BA i Organisatorisk Læring, 1. semester efteråret 2014

Survey Xact evalueringsrapport BA i Organisatorisk Læring, 1. semester efteråret 2014 Survey Xact evalueringsrapport BA i Organisatorisk Læring, 1. semester efteråret 2014 Om evalueringsundersøgelsen Evalueringsskemaet er udsendt til 27 studerende den 23. januar 2015. Der er blevet rykket

Læs mere

UDDANNELSESPLAN BIOANALYTIKERUDDANNELSEN 7. SEMESTER. Professions højskolen Absalon

UDDANNELSESPLAN BIOANALYTIKERUDDANNELSEN 7. SEMESTER. Professions højskolen Absalon UDDANNELSESPLAN IOANALYTIKERUDDANNELSEN 7. SEMESTER Professions højskolen Absalon Uddannelsesplan: ioanalytikeruddannelsen. 7. semester. I uddannelsesplanen har vi samlet de informationer, du har mest

Læs mere

Survey Xact evalueringsrapport KA i Anvendt Filosofi, 7. semester efteråret 2014

Survey Xact evalueringsrapport KA i Anvendt Filosofi, 7. semester efteråret 2014 Survey Xact evalueringsrapport KA i Anvendt Filosofi, 7. semester efteråret 2014 Om evalueringsundersøgelsen Evalueringsskemaet er udsendt til 48 studerende den 30. januar 2015. Der er blevet rykket en

Læs mere

Studieordning for Multimediedesigner National del August 2018

Studieordning for Multimediedesigner National del August 2018 Studieordning for Multimediedesigner National del August 2018 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 0 1. Uddannelsens mål for læringsudbytte... 1 2. Uddannelsen indeholder fire nationale fagelementer...

Læs mere

Evaluering Humanistisk Informatik efteråret 2010

Evaluering Humanistisk Informatik efteråret 2010 Evaluering Humanistisk Informatik efteråret 2010 Nærværende evaluering af efterårs-semesteret 2010 er en samlet evaluering af afviklede semestre under studienævnet for Humanistisk Informatik. Denne sammenfattende

Læs mere

Tilbagemelding fra studienævnet: Studienævnet bemærker generel tilfredshed med semestret forløb og har ikke yderligere kommentarer.

Tilbagemelding fra studienævnet: Studienævnet bemærker generel tilfredshed med semestret forløb og har ikke yderligere kommentarer. Musikuddannelsen Forår 2018 Opsamling Musik forår 2018 Semester- og kursusevalueringer Semesterevalueringer 2. semester Almen (3 besvarelser) Generelt positiv respons. Få respondenter (3). De bruger mellem

Læs mere

Beskrivelsesramme for studievejlederes kompetencer/ for medarbejdere ved studievejlederfunktionen i UCL

Beskrivelsesramme for studievejlederes kompetencer/ for medarbejdere ved studievejlederfunktionen i UCL Beskrivelsesramme for studievejlederes kompetencer i UCL Denne beskrivelsesramme er udarbejdet med afsæt i UCL s Kompetencestrategi og politik. UCL har tidligere udarbejdet en Beskrivelsesramme for udannelsesfaglige

Læs mere

Semester- og kursusevaluering, 6. semester, Politik & Administration 2016

Semester- og kursusevaluering, 6. semester, Politik & Administration 2016 Semester- og kursusevaluering, 6. semester, Politik & Administration 2016 Indhold Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk kursus- og semesterevaluering... 3 Modul 12: Organisation og

Læs mere

STUDIEORDNING. for. Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring

STUDIEORDNING. for. Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring STUDIEORDNING for Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring Del III: Fordybelsesspor Ikrafttrædelse: 1. december 2018 1. Fordybelsesspor... 2 1.1 Strategisk markedsføring og

Læs mere

Studiemiljøundersøgelsen blev behandlet på Studienævn for Sundhed, Teknologi og Idræts møde 22. september 2016 og følgende blev ført til referat:

Studiemiljøundersøgelsen blev behandlet på Studienævn for Sundhed, Teknologi og Idræts møde 22. september 2016 og følgende blev ført til referat: SUND fakultet Att.: Bodil Brander Studienævn for Sundhed, Teknologi og Idræt Niels Jernes Vej 12, A5 9220 Aalborg Øst Telefon: 9940 8008 Email: mk@hst.aau.dk www.smh.aau.dk Dato: 10-01-2017 Redegørelse

Læs mere

Semester og kursusevaluering, Politik & Administration, 8. semester, forår 2017

Semester og kursusevaluering, Politik & Administration, 8. semester, forår 2017 Semester og kursusevaluering, Politik & Administration, 8. semester, forår 2017 Indhold Indhold... 1 Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 3 Modul 5: Organisation

Læs mere

Semester- og projektevaluering foråret 2014 SIV Tysk

Semester- og projektevaluering foråret 2014 SIV Tysk Semester- og projektevaluering foråret 2014 SIV Tysk Generelle oplysninger Hvilken uddannelse går du på på dette semester? På hvilket semester har du fulgt undervisningen? Studieophold Har du været på

Læs mere

Evaluering af 2. semester cand.it. i it-ledelse - fora r 2014

Evaluering af 2. semester cand.it. i it-ledelse - fora r 2014 Evaluering af 2. semester cand.it. i it-ledelse - fora r 2014 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 3 Modul 5: It-baseret forbedring af organisatoriske

Læs mere

Semesterbeskrivelse Socialrådgiveruddannelsen

Semesterbeskrivelse Socialrådgiveruddannelsen Semesterbeskrivelse Socialrådgiveruddannelsen 1. semester Oplysninger om semesteret Skole for Sociologi og Socialt Arbejde Studienævn for Socialrådgiveruddannelsen Studieordning Professionsbacheloruddannelsen

Læs mere

7. semester. Praksisinnovation, entreprenørskab, udvikling og forskning i radiografi. September 2018 RADIOGRAFUDDANNELSEN UCL

7. semester. Praksisinnovation, entreprenørskab, udvikling og forskning i radiografi. September 2018 RADIOGRAFUDDANNELSEN UCL RADIOGRAFUDDANNELSEN UCL 7. semester Praksisinnovation, entreprenørskab, udvikling og forskning i radiografi September 2018 UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole Niels Bohrs Allé 1. 5230 Odense M

Læs mere

Skabelon for semesterbeskrivelse for uddannelser ved Aalborg Universitet

Skabelon for semesterbeskrivelse for uddannelser ved Aalborg Universitet Skabelon for semesterbeskrivelse for uddannelser ved Aalborg Universitet Semesterbeskrivelse 9.semester Kommunikation KA-Kommunikation (Aalborg) Oplysninger om semesteret Skole: MPACT Studienævn: Kommunikation

Læs mere