Information om samtlige nominerede. Den danske Spiseguide Gudme Raaschou ÅRETS bedste Bo&Spis adresse 2008: Dragsholm Slot.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Information om samtlige nominerede. Den danske Spiseguide Gudme Raaschou 2009. ÅRETS bedste Bo&Spis adresse 2008: Dragsholm Slot."

Transkript

1 Information om samtlige nominerede 2008 vedr. Den danske Spiseguide Gudme Raaschou 2009 På gallaaftenen den 26. okt kl på restaurant Premisse, København præsenteres dels den nye udgave af Den danske Spiseguide Gudme Raaschou 2009 dels uddeles under gallamiddagen hæderspriser og diplomer til de, der kåres i de forskellige delkategorier indenfor ÅRETS De nominerede er: ÅRETS bedste Bo&Spis adresse 2008: Dragsholm Slot En kulturhistorisk perle, et velbevaret slot i en smuk have med individuelt indrettede værelser med alle faciliteter incl. satsning på et nyt moderne, nordisk inspireret køkken i konstruktivt samarbejde med den førende danske profil på området, Noma, personificeret ved Rene Redzepi. Tyrstrup Kro Kroens er rodfæstet i det sønderjyske, hvor traditioner, historik og god mad har stor prioritet. Hertil lægges kroens afsluttede nyrenovering grundet naturkatastrofe. Resultatet er en række helt nye moderne luksusværelser med al tænkelig komfort, et helt nyt køkkenrum, og en vinkælder, der huser vine af meget stor kvalitet, hvor det sublime element er til stede. Steensgaard Herregårdspension Tag et slot med tykke mure, bo på værelser med stil, nyd morgenmaden, frokosten eller aftensmenuen med kreationer fra et tidssvarende gourmetkøkken, tilberedt efter lokal råvaretilgang og serveret i historiske, originale og storslåede rammer indrettet og vedligeholdt i bedste slotsstil. Munkebjerg Hotel På kanten af Vejlefjord med enestående udsigt fra værelser og lokaler til såvel natur som by ligger dette skovhotel, hvis førsterestaurant naturligvis hedder Tree Top. I disse rammer serveres et klassisk funderet køkken med en lige så klassisk funderet ekspertise i restauranten, hvad angår såvel mad som vine. Stedets sommelier er branchens Grand old Man. Strandgården Læsø er beriget med storslået natur, der fremmer ens velbefindende. Læg hertil unikke råvarer fra såvel hav som jord og skov. Et kreativt moderne gourmetkøkken med Årets Kok i front byder på smagsoplevelser på højt niveau. Værelser, vælg gammel stil fra badehotellernes tid eller nyopførte i annexer. ÅRETS Frokostrestaurant 2008 Aamann Smørrebrød, genfødt kulturoplevelse efter at ny moderne dirigent har taget sagen i egen hånd.

2 Told & Snaps Familien Arnsel byder på smørrebrød som er på absolut Københavnsk top niveau og det siger ikke så lidt, for i årtier har smørrebrødet haft de bedste kår i Hovedstaden. Gl. Mønt På adressen Gammel Mønt 41 har de gastronomiske værdier haft gode vilkår. De er ikke blevet udfordret af modeluner. Claus Christensens visitkort er uforanderligt: Velsmag i generøse mængder. ÅRETS BISTRO/BRASSERIE/SPISEHUS 2008 Oubæk Her er bearnaise bearnaise og pommes frites håndskårne ligesom også Steak Tartare holder klassisk standard fra den tid, hvor intet var af lave. Alt emmer af kvalitet. Oubæk har nerven i behold i basis. Nordisk Spisehus Navnet giver associationer til mad og velbehag. Spisehus!!! Og der er kold og varm mad tilberedt efter de bedste intentioner om gode, sunde råvarer løftet op på et eliteniveau til fornuftige priser. Og så er tillægsordet Nordisk relevant på denne adresse. Bistro Boheme Flyt et brasserie fra Paris til Esplanaden, indret med åbent køkken, bar, trappe, lange sofaer og store vinduespartier, lad den hvide brigade udfolde sig med rustik, smagfuld mad fra land & kyst serveret for op til flere hundrede feinschmeckere gerne sammen med udsøgte drikke. ÅRETS KOKKEPROFIL 2008 Bo Bech, Paustian Gennem TV og radio, i magasiner, dagblade og website to be is to be, Bo er. Rasmus Grønbech, Premisse Den store chef som år efter år er forbigået af den røde guide fortsætter i sit spor, koncentreret, konstruktiv, talentfuld og konkurrerende senest udtrykt som vinder af Nordic Challenge og tillige skribent i det øvre kvalitetslag indenfor genren. Wassim Hallal, WH Kokken for hvem kød og blod ikke blot er råvarer, omsætter store ideer til sanseoplevelser med kreationer generøst doseret som sjældent set, velsmag og nydelse i centrum, talentfuld som få. Thomas Herman, Herman I Københavns mest internationalt kendte lokalitet kendt for dansk hygge, sø, ænder og garde, Tivoli, er Thomas Herman chef for et gourmetmekka, der tiltrækker alle fra Conte Nast Traveller, Feinschmecker, Gourmet og Time magazine til hr Frank og fru Carlsen. Thorsten Schmidt, Malling & Schmidt På ganske få år er han udråbt til landets største tekniske talent indenfor gastronomiske frembringelser. Han er garanten for det uforudsigelige, det ugørlige indtil han gør det, det sanselige spektrum fyldes og det nyopdagede får fuld opmærksomhed.

3 ÅRETS RESTAURANTCHEF/TJENER Henrik Jørgensen, Ensemble Når design og stil kommer til ære og værdighed og respekteres for den indre værdi, er det opgaven fylde disse rammer på overbevisende facon og tillige formelt uformelt. Det kan Hr. Jørgensen. Birger Langbak, Falsled Kro Ankermand på landets længstlevende gastronomiske topadresse. Sætter en ære i at optræde som den kompetente, personlige og vedkommende guide overfor kendt som ukendt gæst. Jeppe Lund, Fladbro Kro Det er ikke hverdagskost at opleve en så gennemprofessionel og personligt engageret, vidende tjener på en dansk landsbykro af den gamle skole. Læg hertil en ganske imponerende viden om vine. Christian Aarø Mortensen, Premisse Én af vore allerbedste og mest anerkendte i kategorien restaurantchef/tjener samt tillige sommelier forenet i dne samme knap 2 m høje skikkelse. Han er på mange planer meget synlig. Hans sans for vinsammensætning til menuer er legendarisk. Jan Thomsen Den stilsikre, elskværdige tjener med old school professionalisme som sit varemærke hører ikke blandt fagets majoritetsgruppe, men beviset på hvorledes den personlige betjening bibringer selskab den ro og atmosfære, der får måltidet op i et højere luftlag, kan dagligt opleves, når Jan Thomsen er på job. ÅRETS SOMMELIER 2008 Philip Ladevig Laustsen, Søllerød Kro På et etablissement som Hovedstadsområdets fineste kro med top gourmet status gennem mange år og med en vinhåndtering og et udvalg igennem mange år second to none, er det imponerende at se en rå relativ ung medarbejder placere sig kompetencemæssigt ved siden af den gamle ALFAHAN. Thilde Jo Maarbjerg, Kong Hans Kælder Udvælgelsesevner, beslutsomhed og handlekraft er uomtvistelige krav til rådgivning om vin og drikke ikke mindst på så notable steder som Københavns længstlevende gourmetadresse. I dette tilfælde sammenfaldende med Maarbjergs private ambitioner. Henrik Ravnemose, Horizonten Den lille familierestaurant udsender i sin grundide mange positive signaler. Ikke altid er der opmærksomhed nok på de indre kvaliteter sat op imod de etablerede adressers. Ravnemose udstråler venlighed, kompetence på vin & drikke, rådgivning om samme og viser omsorg for gæsternes ve og vel på fineste måde. ÅRETS DESSERTOPLEVELSE 2008 Her er indstillet WH, Premisse, Herman, MR,Paustian v. Bo Bech. Flere kan komme til.

4 ÅRETS OSTE 2008 Her er indstillet Karoline Amalie, Falsled Kro, Era Ora, Paustian v. Bo Bech. Flere kan komme til. ÅRETS SÆRPRIS 2008 Afsløres først på gallaaftenen. ÅRETS AVECKORT 2008 Her venter bedømmelsen af indsendte ajourførte sortimenter ÅRETS VINKORT 2008 Her venter bedømmelsen af indsendte ajourførte sortimenter ÅRETS RESTAURANT 2008 Geranium Kofoed og Ledet har med sine meget personlige fingeraftryk på anvendelse og forarbejdning relateret til råvarers geografiske og økologiske observans markeret en meget klar linie. Den er tillige gennemført på vin & drikke siden. Et kreativt og innovativt køkken med kunstnerisk signatur og vine valgt med omtanke og omhu. Herman Allerede før første åbningsdag var restaurantuniverset klar til at analysere og kommentere dette unikke initiativ som Løgismose og Tivoli havde sat iværk med Thomas Herman som den dominerende gastronomiske hovedkraft. Som den store chef samlede han en medarbejderskare designet til at alle parter i fællesskab kunne gå stjernevejen. Anmeldelser i dagblade og magasiner fra første dag talte samme sprog. Malling & Schmidt Århus er beriget på mange punkter. Ikke alene begunstiget af en midtby med parisiske noter, det nærmeste vi kommer et fiskemarked og et gastronomisk klima i stadig opstigen ført an af 2 ildsjæle i Jægergårdsgade. Schmidt er tillige aktiv på kokkelandsholdet, hvor han må være førstevalget på den kreative angrebsfront og integreret med Mallings form og substans i serviceleddet sikres restaurantens status som Jyllands mest interessante pt. Noma Noma er dansk, Noma er nordisk, Noma er europæisk, Noma er international, Noma er placeret på en ærefuld 10.plads på den verdensrangliste som Restaurant Magazine udgiver årligt. ** i Guide Michelin er ej heller hverdagskost. Al dette skyldes naturligvis mange faktorer, lige fra initiativtagernes ide til gennemførelse af konceptet til den kunstneriske udførelse dag efter dag, måned efter måned af engageret chef og medarbejdere. Premisse Her opleves et af landets mest udfordrende og personligt signerede køkkener, Rasmus Grønbechs, det er nytænkende dansk gastronomi på klassisk fundament tilføjet sprudlende kreativitet, som her udfoldes i unikt samspil med en servicering, der matcher internationalt format ved kompagnon Christian Aarø Mortensen. Vinmenuer med mening bag.

5 NOMINERINGSMIDDAGE Afholdes på alle nominerede i kategorien ÅRETS RESTAURANT. Det sker i tidsrummet medio aug medio sept Datoer og tidspunkt, pris oplyses kontinuerligt på Bordbestilling kan ske direkte hos de enkelte restauranter. Yderligere info: Redaktionen af Den danske Spiseguide takker Fondberg A/S, Theis Vin A/S, Arla Food, Gudme Raaschou Bank for tilsagn om at være delsponsorer for flere kategorier af Årets Fondbergs A/S er desuden sponsor for vin & avec på Gallaaftenen. Løgismose er sponsor for VOSS mineralvand på Gallaaftenen. Med venlig hilsen Den danske Spiseguide * Bent Christensen * * ncc@stofanet.dk 30 juni 2008

6

Beretning Kartoffelprisen 2008. Danmarks Kartoffelråd og Dalum UddannelsesCenter nu Kold college

Beretning Kartoffelprisen 2008. Danmarks Kartoffelråd og Dalum UddannelsesCenter nu Kold college Beretning Kartoffelprisen 2008 Danmarks Kartoffelråd og Dalum UddannelsesCenter nu Kold college 1. Projektets titel: Kartoffelprisen 2008 2. Projektansvarlige og deltagere: Projektdeltagere er Dalum UddannelsesCenter

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

bedste tilverdens Leverandør

bedste tilverdens Leverandør tilverdens bedste Leverandør Vi har smag for gode oste Hos HKI OST står vi til rådighed stort set døgnet rundt, når det handler om ost; vi kører Europa tyndt for at få ostene hjem til rette tid, og bringer

Læs mere

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor SERVICE I TOPKLASSE citat TripAdvisor HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE Lige der, hvor den gamle Lillebæltsbro rammer Jylland. Lige der, hvor Lillebælt smyger sig gennem noget af det smukkeste natur i Danmark.

Læs mere

1Lieffroy. til under en tusse

1Lieffroy. til under en tusse Mad & Boligs Top 10 gourmet til under en tusse God mad og havudsigt behøver ikke at lægge feriebudgettet i ruiner. Her får du Mad & Boligs Top 10 over restauranter landet rundt, hvor du kan få en gourmetmiddag

Læs mere

Fortæl verden om JERES fejring af STORE SMAGEDAG Pressekit

Fortæl verden om JERES fejring af STORE SMAGEDAG Pressekit Fortæl verden om JERES fejring af STORE SMAGEDAG Pressekit 1 PRESSETIPS Jeres køkken skal da i pressen! Lækker veltillavet mad, glade inspirerede medarbejdere og tilfredse mætte kunder er værd at fortælle

Læs mere

KØBENHAVN DEFINING LUXURY AND EXPERIENCE THROUGH PASSION AND PEOPLE

KØBENHAVN DEFINING LUXURY AND EXPERIENCE THROUGH PASSION AND PEOPLE KØBENHAVN DEFINING LUXURY AND EXPERIENCE THROUGH PASSION AND PEOPLE VELKOMMEN TIL HUSET NIMB Hjemsted for gastronomi i verdensklasse og inspirerende historie i mere end 100 år. En af Danmarks mest luksuriøse

Læs mere

UNIKKE RAMMER FOR DEN GODE SMAG

UNIKKE RAMMER FOR DEN GODE SMAG UNIKKE RAMMER FOR DEN GODE SMAG Sanatoriet Koldingfjord stod færdigt i 1911 som Danmarks første julemærkesanatorium, men allerede i 1909 stod overlægeboligen Louisehøj færdig. Gennem sin 100-årige historie

Læs mere

Etableret med passion og ambition af en ung kok en aprilsdag i 1991

Etableret med passion og ambition af en ung kok en aprilsdag i 1991 Etableret med passion og ambition af en ung kok en aprilsdag i 1991 I dag står mange op hver morgen for sammen at hæve standarden for dialog, smag og sanselighed AXELBORG OSER AF STEMNING og inviterer

Læs mere

SKAL DER VÆRE FEST? SÅ LAD DER VÆRE FEST SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT CELEBRATIONS

SKAL DER VÆRE FEST? SÅ LAD DER VÆRE FEST SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT CELEBRATIONS SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT SKAL DER VÆRE FEST? SÅ LAD DER VÆRE FEST Du sikrer dig en helt igennem unik og uforglemmelig oplevelse ved at holde dit arrangement på Trinity. 02//08 Fantastisk beliggenhed.

Læs mere

www.unisans.dk MADhouse MADhou Tlf 70 24 16 20 - kvalitet, leg og smagsoplevelser Julefrokost

www.unisans.dk MADhouse MADhou Tlf 70 24 16 20 - kvalitet, leg og smagsoplevelser Julefrokost MADhou Tlf 70 24 16 20 - kvalitet, leg og smagsoplevelser Julefrokost www.unisans.dk MADhouse se MADhouse Tænker din virksomhed innovativt? - så pust liv i årets julefrokost Opgrader årets sidste personalefest

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Etableret med passion og ambition af en ung kok en aprilsdag i 1991

Etableret med passion og ambition af en ung kok en aprilsdag i 1991 Etableret med passion og ambition af en ung kok en aprilsdag i 1991 I dag står mange op hver morgen for sammen i Bojesen at hæve standarden for dialog, smag og sanselighed AXELBORG OSER AF STEMNING Bojesen

Læs mere

møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest

møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest Slottet i skoven møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk De gode drømme starter her! HOTEL-

Læs mere

ARRANGEMENTER. med bl.a. Wassim Hallal, Palle Sørensen, Thomas Pasfall og Rasmus Kjær Program 2013 (januar-marts)

ARRANGEMENTER. med bl.a. Wassim Hallal, Palle Sørensen, Thomas Pasfall og Rasmus Kjær Program 2013 (januar-marts) ARRANGEMENTER med bl.a. Wassim Hallal, Palle Sørensen, Thomas Pasfall og Rasmus Kjær Program 2013 (januar-marts) SPÆNDENDE TAPAS-RETTER - både til buffet og portionsanretning Tapas med Rasmus Kjær i København

Læs mere

VÆRSGO Berendsens restaurantkoncept. Berendsen Textil Service A/S

VÆRSGO Berendsens restaurantkoncept. Berendsen Textil Service A/S VÆRSGO Berendsens restaurantkoncept Berendsen Textil Service A/S SQUARE TIL DEN KLASSISKE RESTAURANT STILFULDE TEKSTILER TIL GOURMETRESTAURANTEN SIGNATURE BRUNCH TIL FROKOSTCAFEEN SQUARE LAVA NOBLE FORDI

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over Panoramaudsigt over vandet uanset om du er på værelset, i restauranten eller i konferenceafdelingen. Himmel og vand så langt øjet rækker.

Læs mere

Det er svært at ændre mennesker, men det er nemt at sætte dem i nye rammer, der giver dem et nyt udgangspunkt for deres tankesæt.

Det er svært at ændre mennesker, men det er nemt at sætte dem i nye rammer, der giver dem et nyt udgangspunkt for deres tankesæt. MØDE & KONFERENCE VELKOMMEN PÅ GRAND VI SATSER PÅ SYNERGI Det er svært at ændre mennesker, men det er nemt at sætte dem i nye rammer, der giver dem et nyt udgangspunkt for deres tankesæt. Vores mission

Læs mere

Vi skaber unikke rammer om dit arrangement! BOOK STEMNINGSFULDE LOKALER TIL SELSKABER & FORRETNINGSMØDER

Vi skaber unikke rammer om dit arrangement! BOOK STEMNINGSFULDE LOKALER TIL SELSKABER & FORRETNINGSMØDER Vi skaber unikke rammer om dit arrangement! BOOK STEMNINGSFULDE LOKALER TIL SELSKABER & FORRETNINGSMØDER Forkæl dine gæster og forretningsforbindelser INVITER PÅ UNIKKE GOURMET- OG DESIGN- OPLEVELSER Danish

Læs mere

Program. April, maj og juni Arrangementer

Program. April, maj og juni Arrangementer Program April, maj og juni 2012 Arrangementer Få gode ideer til ny tilberedning og servering af påskelammet Prøv noget nyt! Påskelam v/årets kok 2010 Tommy Friis og Rasmus Vingaard Larsen Tommy Friis er

Læs mere

Hotel, Restaurant & Catering

Hotel, Restaurant & Catering ANNONCE DENNE UDGIVELSE ER ET INDSTIK FRA MEDIAPLANET ANNONCE SEPTEMBER 2016 HORECA-INFO.DK SAMARBEJDE Hvordan kan leverandøren inspirere dig? s06 PERSONALE Rekruttering af de rette mennesker giver plus

Læs mere

MAVE HJERTE HJERNE VERDENS RESTAURANT ÅBENT ÉN DAG HVERT ÅR

MAVE HJERTE HJERNE VERDENS RESTAURANT ÅBENT ÉN DAG HVERT ÅR MAVE HJERTE HJERNE VERDENS E N E S T E RESTAURANT M E D F E M M I C H E L I N S T J E R N E K O K K E ÅBENT ÉN DAG HVERT ÅR STJERNER VISER VEJ MAVE Vi har inviteret 5 stjernekokke fra 5 Michelin restauranter

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

ARRANGEMENTER. med bl.a. Thomas Pasfall og Søren Gericke samt kokkeskole Program 2013 (efterår)

ARRANGEMENTER. med bl.a. Thomas Pasfall og Søren Gericke samt kokkeskole Program 2013 (efterår) ARRANGEMENTER med bl.a. Thomas Pasfall og Søren Gericke samt kokkeskole Program 2013 (efterår) KOKKESKOLE - bliv inspireret og få små brugbare fif Deltag selv i tilberedningen af forskellige retter ved

Læs mere

DANMARKSMESTERSKABET FOR PROFESSIONELLE KOKKE. Søndag den 16. marts 2014, Messecenter Herning

DANMARKSMESTERSKABET FOR PROFESSIONELLE KOKKE. Søndag den 16. marts 2014, Messecenter Herning DANMARKSMESTERSKABET FOR PROFESSIONELLE KOKKE Søndag den 16. marts 2014, Messecenter Herning Velkommen til Årets Kok 2014 Søndag den 16. marts 2014 i Messecenter Herning Deltagere: Alle danske statsborgere

Læs mere

Velkommen på Hotel Opus Horsens

Velkommen på Hotel Opus Horsens Velkommen på Hotel Opus Horsens Danmarks nye design hotel Velkommen på Hotel Opus Horsens Et nyt design hotel i Horsens med udsigt til naturreservatet Nørrestrand byder velkommen med topmoderne hotel-

Læs mere

Nye standarder for mødeoplevelser samlet i en mødepakke

Nye standarder for mødeoplevelser samlet i en mødepakke Nye standarder for mødeoplevelser samlet i en mødepakke Fem af Fyns mest inspirerende og kvalitetsbevidste hoteller og konferencesteder er gået sammen om at tilbyde en mødepakke, der sætter nye standarder

Læs mere

VELKOMMEN Få sjælen med

VELKOMMEN Få sjælen med VELKOMMEN Få sjælen med Når du ønsker medspil til spændende processer og væsentlige beslutninger, er du i de allerbedste hænder på Scandic Palace Hotel på Rådhuspladsen. Tegnet af den internationalt anerkendte

Læs mere

SMAG PÅ KUNSTEN - program lørdag 10.30-10.45 10.00-17.00. Pasted Graphic.pict. Åbning af Nordisk madfestival 'Smag på Kunsten'.

SMAG PÅ KUNSTEN - program lørdag 10.30-10.45 10.00-17.00. Pasted Graphic.pict. Åbning af Nordisk madfestival 'Smag på Kunsten'. Pasted Graphic.pict program lørdag SMAG PÅ KUNSTEN - 10.30-10.45 Åbning af Nordisk madfestival 'Smag på Kunsten'. 10.00-17.00 GastronomiskCafé I Art Café forenes det bedste fra kunstnerverdenen og gastronomien

Læs mere

KANTINE & PERSONALERESTAURANT

KANTINE & PERSONALERESTAURANT KANTINE & PERSONALERESTAURANT SUBSTANS startede oprindelig med at drive kantinen på Nordisk Ministerråd. Det gjorde vi i nogle år, før vi så valgte at starte et nyt køkken op med vores frokosttilbud. I

Læs mere

Unikke rammer for dit kursus helt ude i skoven

Unikke rammer for dit kursus helt ude i skoven Skov, Landskab, Park og Friluftsliv Unikke rammer for dit kursus helt ude i skoven Enestående kursusfaciliteter på Københavns Universitets skovcampus i Nordsjælland det natur- og biovidenskabelige fakultet

Læs mere

elkommen TIL CAFÉ KOLDINGHUS

elkommen TIL CAFÉ KOLDINGHUS Café KOLDINGHUS V elkommen TIL CAFÉ KOLDINGHUS I hjertet af Kolding ligger byens stolte varetegn Koldinghus Slot. En kulturoplevelse, der kun findes få magen til i Danmark. Slottets oprindelige vægge,

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

Outsourcing af Kantine/ personalerestaurantdrift. Hvad betyder det for Deres virksomhed. Hvem er KE Service.

Outsourcing af Kantine/ personalerestaurantdrift. Hvad betyder det for Deres virksomhed. Hvem er KE Service. Outsourcing af Kantine/ personalerestaurantdrift. Hvad betyder det for Deres virksomhed. Hvem er KE Service. KE Service 1 2004 11 23 Sådan gør vi. Konceptet. Vores koncept bygger på høj kvalitet af madvarer

Læs mere

Herlev Hospital Det Nordiske Køkken Smagen af sæsonens råvarer

Herlev Hospital Det Nordiske Køkken Smagen af sæsonens råvarer Det Nordiske Køkken Herlev Hospital Det Nordiske Køkken Smagen af sæsonens råvarer Kære patient Nordisk menu I Det Nordiske Køkken på Herlev Hospital ønsker vi at servere velsmagende mad for vores gæster,

Læs mere

Det er kærligheden til detaljen i hvert enkelt element, der skaber den fuldendte oplevelse. Alan Evensen, D Angleterre!

Det er kærligheden til detaljen i hvert enkelt element, der skaber den fuldendte oplevelse. Alan Evensen, D Angleterre! DI NE 1 2 3 Det er kærligheden til detaljen i hvert enkelt element, der skaber den fuldendte oplevelse. Alan Evensen, D Angleterre! 4 5 ALAN EVENSEN Hvordan er det at være Creative Director for en institution,

Læs mere

KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse

KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse NÅR RAMMERNE BETYDER NOGET OG GØR EN FORSKEL Fælles for de vigtige møder, kurser og konferencer er, at rammerne er en del af successen. På Konference

Læs mere

S t o r e K r o Ombygning og nybygning

S t o r e K r o Ombygning og nybygning Dato: 2011-06-10 1 Store Kro Kroens historie Kong Frederik d. 4 opførte Store Kro i 1719-1722 som overnatingssted for slottets gæster. Kroen blev indviet ca. et halvt år efter Fredensborg Slot og hofbygmester

Læs mere

Beretning for årlige aktiviteter i Danmarks Kartoffelråd i 2015

Beretning for årlige aktiviteter i Danmarks Kartoffelråd i 2015 5. februar 2016 Beretning for årlige aktiviteter i Danmarks Kartoffelråd i 2015 Danmarks Kartoffelråd og Kold College Forfatter: Linda Bøgelund Indhold Afrapportering af: Kartoffelprisen/Kartoffelfestival.

Læs mere

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 FLYTIDER 28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 HOTEL LA PRIMA FASHION HOTEL BUDAPEST**** Pesti Barnabás utca 6 Budapest

Læs mere

Komfuret fungerer suverænt - anmeldelse af Restaurant Komfur i Århus.

Komfuret fungerer suverænt - anmeldelse af Restaurant Komfur i Århus. aarhusupdate.dk Komfuret fungerer suverænt - anmeldelse af Restaurant Komfur i Århus. af Redaktionen Komfur restauranten i Guldsmedegade virker perfekt. Stabilt og uden de store overraskelser. Maden er

Læs mere

Madglæde. En guide til restauranter og caféer i Viborg og omegn

Madglæde. En guide til restauranter og caféer i Viborg og omegn Madglæde En guide til restauranter og caféer i Viborg og omegn 1 Tokyo Hut Running Sushi & Take Away Som den første Running Sushi restaurant i Viborg præsenterer Tokyo Hut vores mange menuer og retter

Læs mere

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Ophold på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Smuk beliggenhed Imponerende arkitektur Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov og direkte ned til Kolding

Læs mere

Unikke rammer for dit kursus helt ude i skoven

Unikke rammer for dit kursus helt ude i skoven Skov, Landskab, Park og Friluftsliv Unikke rammer for dit kursus helt ude i skoven Enestående kursusfaciliteter på Københavns Universitets skovcampus i Nordsjælland SKOVSKOLEN KØBENHAVNS UNIVERSITETS SKOVCAMPUS

Læs mere

Julefrokost. Overrask dine kollegaer med lidt ekstra lækkert

Julefrokost. Overrask dine kollegaer med lidt ekstra lækkert Julefrokost 2017 Overrask dine kollegaer med lidt ekstra lækkert Lad os gøre det nemt for jer... Uanset om I bliver 10, 100 eller 1000 personer til jeres julefrokost, så har vi konceptet der passer. NEMT

Læs mere

Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER. Let at finde, svært at forlade

Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER. Let at finde, svært at forlade Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER Let at finde, svært at forlade Smuk BELIGGENHED IMPONERENDE ARKITEKTUR Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov

Læs mere

Restaurantprojekt med AgroTech

Restaurantprojekt med AgroTech T A N G & G O U R M E T Restaurantprojekt med AgroTech 4 Kenneth Hansen Svinkløv Badehotel _ Fjerritslev 6 Thomas Pasfall Restaurant Pasfall _ Odense 8 Morten Frølich Rastad Restaurant Fru Larsen _ Bjerringbro

Læs mere

Program. August, september, oktober og november 2012. Arrangementer

Program. August, september, oktober og november 2012. Arrangementer Program August, september, oktober og november 2012 Arrangementer Sommerretter der er inspireret af sæsonens råvarer v/per Hallundbæk både til portionsanretning og buffet Sommerretter af Per Hallundbæk

Læs mere

nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12

nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12 nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12 DANSK DESIGN I SNEDKER KVALITET NYT NORDISK LANDKØKKEN FORM 12 NYT NORDISK LANDKØKKEN DANSK DESIGN I SNEDKER KVALITET Vi har klædt vores snedkerkøkkener i klassisk

Læs mere

MEDIEOMTALE KANTINEPRISEN

MEDIEOMTALE KANTINEPRISEN MEDIEOMTALE KANTINEPRISEN 2016 Kære læser Vi har i denne medieomtalefolder samlet presseomtale om Kantineprisen 2016. Vinderen blev hyldet på Fødevaredagen den 12. oktober på Hindsgavl Slot på Fyn, hvor

Læs mere

EM i KViNDEhåNDbolD 2010 InvItér dine kolleger og forretningsforbindelser med til em-festen den begynder her!

EM i KViNDEhåNDbolD 2010 InvItér dine kolleger og forretningsforbindelser med til em-festen den begynder her! EM i KViNDEhåNDbolD 2010 InvItér dine kolleger og forretningsforbindelser med til em-festen den begynder her! EhF Euro 2010 EM i kvindehåndbold årets højdepunkt på alle niveauer Når Dansk Håndbold Forbund

Læs mere

Ny madkultur skabes i køkkener men kræver omlægning og forandring af hoveder og gryder

Ny madkultur skabes i køkkener men kræver omlægning og forandring af hoveder og gryder Ny madkultur skabes i køkkener men kræver omlægning og forandring af hoveder og gryder Hvad skal der til for at indføre et nyt måltids- og sundhedsparadigme? Skal OPUS blive til mere end et forskningsprojekt,

Læs mere

KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse

KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse NÅR RAMMERNE BETYDER NOGET OG GØR EN FORSKEL Fælles for de vigtige møder, kurser og konferencer er, at rammerne er en del af successen. På Konference

Læs mere

ELLE Style Awards 2013

ELLE Style Awards 2013 ELLE Style Awards 2013 Tryk play og se trailer af ELLE STYLE AWARD 2013 ELLE Style Awards ELLE Magazine er verdens største modemagasin og udkommer i 43 lande. I år vil Dansk ELLE igen afholde den danske

Læs mere

Tilskud til opstart af CPH Food Loft et kreativt madhus

Tilskud til opstart af CPH Food Loft et kreativt madhus Tilskud til opstart af CPH Food Loft et kreativt madhus Den københavnske madbranche har været igennem en stor udvikling de sidste 10 år. Med forfatningen for Ny Nordisk Mad og åbningen af Noma er København

Læs mere

DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ SKØDSTRUP TLF (45)

DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ SKØDSTRUP TLF (45) DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ 12-8541 SKØDSTRUP TLF (45). 26 27 90 26- INFO@DETFRANSKEHJORNE.DKWWW.DETFRANSKEHJORNE.dk http://worldkitchenevents.com/ http://bruno-lecanu.dk 1 SKØDSTRUP KØBENHAVN

Læs mere

Kartoffelprisen. - en konkurrence for feinsmeckere. Kartoffelprisen 2015 foregår på Kold College, Landbrugsvej 55, 5260 Odense S.

Kartoffelprisen. - en konkurrence for feinsmeckere. Kartoffelprisen 2015 foregår på Kold College, Landbrugsvej 55, 5260 Odense S. Kartoffelprisen - en konkurrence for feinsmeckere Minutplan for H.K.H. Prins Joachims besøg Kartoffelprisen 2015 foregår på Kold College, Landbrugsvej 55, 5260 Odense S. Kl. 15.45 - Prinsen skal ankomme

Læs mere

Bocuse d Or. Min vej til. LEON: Succes fra første færd. Brasserie med stil. Jasper Kure. VISITOR ønsker god. og godt nytår!

Bocuse d Or. Min vej til. LEON: Succes fra første færd. Brasserie med stil. Jasper Kure. VISITOR ønsker god. og godt nytår! HORESTAs BRANCHEMAGASIN HOTEL BRANCHENYT TRENDS POLITIK GASTRONOMI TURISME LEON: Succes fra første færd Engelsk fastfood kæde med vokseværk VISITOR ønsker god jul og godt nytår! Brasserie med stil Nyt

Læs mere

Enkelt værelser: Dobbelt værelser: Antal senge: Antal personer til spisning:

Enkelt værelser: Dobbelt værelser: Antal senge: Antal personer til spisning: Hotel Altes Stahlwerk Rendsburger Straße 81, D- 24537 Neumünster Tel: +49 (0)4321 55 600 www.altesstahlwerk.com/da info@altes-stahlwerk.com Enkelt værelser: Dobbelt værelser: Antal senge: Antal personer

Læs mere

DEFINING LUXURY AND EXPERIENCE THROUGH PASSION AND PEOPLE

DEFINING LUXURY AND EXPERIENCE THROUGH PASSION AND PEOPLE DEFINING LUXURY AND EXPERIENCE THROUGH PASSION AND PEOPLE VELKOMMEN TIL HUSET NIMB Hjemsted for gastronomi i verdensklasse og inspirerende historie i mere end 100 år. En af Danmarks mest luksuriøse hoteloplevelser

Læs mere

Heine Schriver. Skanderborg. 200 frivillige hjælpere i Kulturhuset. Man går også i byen for at spise i Skanderborg. Stort interview.

Heine Schriver. Skanderborg. 200 frivillige hjælpere i Kulturhuset. Man går også i byen for at spise i Skanderborg. Stort interview. dinby efterår 2013 Skanderborg 200 frivillige hjælpere i Kulturhuset Man går også i byen for at spise i Skanderborg Stort interview Heine Schriver Vend magasinet - og se kommende arrangementer i Kulturhuset

Læs mere

Gastroskolen. Nyt tilbud til ledige. ernæringshjælper eller andet håndværk med mad.

Gastroskolen. Nyt tilbud til ledige. ernæringshjælper eller andet håndværk med mad. Nyt tilbud til ledige Gastroskolen Et 6-ugers kompetenceforløb for dig som er eller gerne vil være kok, delikatesseassistent, smørrebrødsjomfru, cater, gastronom, tjener, ernæringsassistent, ernæringshjælper

Læs mere

Beskrivelse af Restaurant Skarresø. - Konkurrence, muligheder og samarbejder

Beskrivelse af Restaurant Skarresø. - Konkurrence, muligheder og samarbejder Beskrivelse af Restaurant Skarresø - Konkurrence, muligheder og samarbejder Restaurant Skarresø Indledning I det projekt, som er beskrevet om Skarresø vandrehjem, campingplads og restaurant, er restauranten

Læs mere

Copenhagen Street Food Papirøen, Trangravsvej 14, 1436 København info@copenhagenstreetfood.dk copenhagenstreetfood.dk

Copenhagen Street Food Papirøen, Trangravsvej 14, 1436 København info@copenhagenstreetfood.dk copenhagenstreetfood.dk Copenhagen Street Food Papirøen, Trangravsvej 14, 1436 København info@copenhagenstreetfood.dk copenhagenstreetfood.dk Papirøen? - udsigten fra Skuespilhuset, Nyhavn PAPIRØEN - Beliggenhed Copenhagen Street

Læs mere

Kære gæst, Med venlig hilsen

Kære gæst, Med venlig hilsen S ø l l e r ø d K r o j u l 2 0 1 2 Kære gæst, Nu, hvor vi går efteråret og vinteren i møde, vil vi gerne informere om alle Søllerød Kros arrangementer i julemåneden - herunder nytårsaften. Hurtig reservation

Læs mere

Lad os skræddersy jeres Jule- eller. Nytårsfest

Lad os skræddersy jeres Jule- eller. Nytårsfest Lad os skræddersy jeres Jule- eller Nytårsfest VI INVITERER TIL JULEFROKOST OG NYTÅRSFEST Julefrokosten er ofte en af de mest festlige events, men det kan kræve en del at skulle planlægge hver eneste lille

Læs mere

Serveret på et sølvfad

Serveret på et sølvfad EN KLASSE FOR SIG Nyd livet og mærk verden ved Vesterhavet Serveret på et sølvfad Tre dage med Verdensballetten på Nørre Vosborg og en perlerække af håndplukkede oplevelser ved havet, fjorden og på heden.

Læs mere

Velkommen til kantinen på Social- og sundhedsskolen Esbjerg

Velkommen til kantinen på Social- og sundhedsskolen Esbjerg Velkommen til kantinen på Social- og sundhedsskolen Esbjerg Fazer Food & Co er stolte over at drive kantinen for Socialog sundhedsskolen Esbjerg. Herunder kan du møde vores køkkenteam på skolen. På de

Læs mere

Serveret på et sølvfad

Serveret på et sølvfad EN KLASSE FOR SIG Nyd livet og mærk verden ved Vesterhavet Serveret på et sølvfad To dage med Verdensballetten på Nørre Vosborg og en perlerække af håndplukkede oplevelser ved havet, fjorden og på heden.

Læs mere

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Jul ogjul Nytår 2013 & Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Vi har sammensat en række rigtigt lækre jule og nytårstilbud, så vi kan gøre din julefrokost eller nytårsfest til årets begivenhed. Vi

Læs mere

Livskvalitet ER ALTID I CENTRUM FOR DEN ÆLDRE, DE PÅRØRENDE OG PERSONALET

Livskvalitet ER ALTID I CENTRUM FOR DEN ÆLDRE, DE PÅRØRENDE OG PERSONALET Livskvalitet ER ALTID I CENTRUM FOR DEN ÆLDRE, DE PÅRØRENDE OG PERSONALET Velkommen Filskov Friplejehjem er blevet til på initiativ af lokalbefolkningen i Filskov. Efter kommunens beslutning om at lukke

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

JUICER. - en certificering med saft og kraft... zbc.dk. ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8. Tlf

JUICER. - en certificering med saft og kraft... zbc.dk. ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8. Tlf JUICER - en certificering med saft og kraft... ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 1 Roskilde zbc.dk Tlf. 4634 6200 2 zbc.dk Skal din virksomhed også kunne tilbyde gæsterne spændende og afbalancerede alkoholfrie

Læs mere

DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ SKØDSTRUP TLF (45)

DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ SKØDSTRUP TLF (45) DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ 12-8541 SKØDSTRUP TLF (45). 26 27 90 26 WWW.DETFRANSKEHJORNE.DK http://bruno-lecanu.dk SKØDSTRUP KØBENHAVN PARIS MARRAKECH - MAURITIUS Video Stjerner Prisen Bruno

Læs mere

Teambuildings og kokkeskoler 2010. Indholdsfortegnelse TEAMBUILDINGS OG KOKKESKOLER 2010 1

Teambuildings og kokkeskoler 2010. Indholdsfortegnelse TEAMBUILDINGS OG KOKKESKOLER 2010 1 Virksomheden kan står over for udfordringer der skal løses, ved at I arbejder sammen opnås bedre resultater, udvikle virksomheds medarbejder på teambuilding kursus på Marketenderiet med Lantz. Teambuildings

Læs mere

KONCEPT I Oasis Club II er alt muligt. Vi har skabt et åndehul for kreative, innovative, kvalitets- og livsnydende mennesker, der værdsætter luksus. Oasis Club II er en gennemtænkt koncept, hvor der ingen

Læs mere

SkagenMenu. Nytår2014

SkagenMenu. Nytår2014 SkagenMenu Nytår2014 SkagenMenu Nytår 2014 Snacks Sprøde chips af rodfrugter med letrøget creme på syrnet fløde samt skiver af lufttørret dansk skinke lavet af Emilsminde Frilandsgris. Forret Koldrøget

Læs mere

- en certificering med saft og kraft... Det starter i skolen zbc.dk

- en certificering med saft og kraft... Det starter i skolen zbc.dk JUICER - CERTIFICERING - en certificering med saft og kraft... Det starter i skolen zbc.dk JUICER - CERTIFICERING Juicer - en certificering med saft og kraft... Skal din virksomhed også kunne tilbyde gæsterne

Læs mere

Nyhavn og henter deres julegaver og smager lidt af julens herligheder og får en snak med kollegaer & firmaets personale.

Nyhavn og henter deres julegaver og smager lidt af julens herligheder og får en snak med kollegaer & firmaets personale. Nu er det jul igen!! Den mere end 100 år gamle, unikke vinkælder i Nyhavn anvendes i stor stil af vores egne firmaer www.plusice.dk & www.friskvand.dk til bla. kunde arrangementer, produkt lanceringer,

Læs mere

i samarbejde med Praktisk Økologi Økologisk kornmod på Livø

i samarbejde med Praktisk Økologi Økologisk kornmod på Livø i samarbejde med Praktisk Økologi Økologisk kornmod på Livø 28. juli 2012 Program 28. juli 2012 12.30 Mødested er LIVØ AVLSGAARD hos Bente og Karsten Kjærgaard (for enden af vejen) Markvandring med Karsten

Læs mere

BØF FOR 2 NYD EN DEJLIG AFTEN I HINANDENS SELSKAB MED EN GOD, SAFTIG BØF FOR TO. MAD & GASTRONOMI

BØF FOR 2 NYD EN DEJLIG AFTEN I HINANDENS SELSKAB MED EN GOD, SAFTIG BØF FOR TO. MAD & GASTRONOMI 6-i-1 GAVE 500 KR 1 MAD & GASTRONOMI BØF FOR 2 NYD EN DEJLIG AFTEN I HINANDENS SELSKAB MED EN GOD, SAFTIG BØF FOR TO. Storbyens caféer og restauranter er fulde af atmosfære, som egner sig fantastisk godt

Læs mere

Hold øje med kvalitetsmærket - så er du sikker på endnu en kvalitetsoplevelse når du udforsker gastronomi i Danmark. Du kan læse mere på

Hold øje med kvalitetsmærket - så er du sikker på endnu en kvalitetsoplevelse når du udforsker gastronomi i Danmark. Du kan læse mere på Hold øje med kvalitetsmærket - så er du sikker på endnu en kvalitetsoplevelse når du udforsker gastronomi i Danmark. Du kan læse mere på www.visitdenmark.com/gastronomi Kvalitetsmærket fra Gastronomy Denmark

Læs mere

IT-væksthuset på 5te mere end et sted at bo

IT-væksthuset på 5te mere end et sted at bo IT-væksthuset på 5te mere end et sted at bo IT-VÆKSTHUSET PÅ 5te < SIDE 02 > SIDE 03 IT-væksthuset er et nyt innovativt vækstmiljø på toppen af IT-Universitetet i Ørestaden i København. DET ER STEDET:

Læs mere

Workshop & Konkurrence Food & Sherry Pairing Contest 2013 13. & 14. september 2013

Workshop & Konkurrence Food & Sherry Pairing Contest 2013 13. & 14. september 2013 Kære Sherryvenner Vi har igen i år fornøjelsen at afholde Sherrykonkurrence 2013 i samarbejde med Hotel & Restaurantskolen i. Det glæder vi os meget til, og vi håber, at alle skoler har mulighed for at

Læs mere

Seafood Nordic - oplevelser der huskes Det starter i skolen zbc.dk

Seafood Nordic - oplevelser der huskes Det starter i skolen zbc.dk SPECIALISTKURSER Seafood Nordic - oplevelser der huskes Det starter i skolen zbc.dk SEAFOOD NORDIC - SPECIALISTKURSUS Seafood Nordic Seafood Nordic er et nyt kursus på ZBC, der sætter dig i stand til at

Læs mere

KØBENHAVN. Lad din hovedstad friste dig med skønne hoteller og oplevelser

KØBENHAVN. Lad din hovedstad friste dig med skønne hoteller og oplevelser Lad din hovedstad friste dig med skønne hoteller og oplevelser 08 09 Af Sidse Rolskov De gode oplevelser behøver ikke at være langt væk. Giv dig selv chancen for at opleve de bedste sider af København

Læs mere

Årets største. leverandørmesse. 27. & 28. september 2011 Kl. 09.00-17.00. FrederiksborgCentret i Hillerød

Årets største. leverandørmesse. 27. & 28. september 2011 Kl. 09.00-17.00. FrederiksborgCentret i Hillerød Årets største leverandørmesse 27. & 28. september 2011 Kl. 09.00-17.00 FrederiksborgCentret i Hillerød 9.00: Hørkrams restaurant åbner 9.30: Foredrag med Christian Bitz eller Rasmus Kofoed 10.00: Standene

Læs mere

HOTEL KONFERENCE RESTAURANT. T:

HOTEL KONFERENCE RESTAURANT.  T: HOTEL KONFERENCE RESTAURANT www.nrvosborg.dk T: 97 48 48 97 Nørre Vosborg er stedet, hvor man kan strække sit indre menneske ud i fuld størrelse Hans Edvard Nørregård-Nielsen HISTORIEN Herregården Nørre

Læs mere

og nyt liv i Varde midtby

og nyt liv i Varde midtby Områdefornyelse og nyt liv i Varde midtby side 2 Områdefornyelse og nyt liv i Varde midtby Området I Vardes absolutte centrum omkranset af Torvegade, Kræmmergade, Fiskergade og ligger der et upåagtet område

Læs mere

HOLD FESTEN I SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT FESTARRANGEMENTER MED VÆRTSKAB I SÆRKLASSE

HOLD FESTEN I SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT FESTARRANGEMENTER MED VÆRTSKAB I SÆRKLASSE HOLD FESTEN I SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT FESTARRANGEMENTER MED VÆRTSKAB I SÆRKLASSE Hold livets fester på Trinity En fest er et minde for livet! Det véd vi, og derfor tager vi det også meget seriøst.

Læs mere

Seniorklubbens SVERIGETUR 2019

Seniorklubbens SVERIGETUR 2019 Seniorklubbens SVERIGETUR 2019 Turen I år går til Vallåsen, ca. 25 km. nord øst for Ängelholm. Vi skal bo på Vallåsens Värdshus som ligger ved Våxtorp. Vallåsens värdshus er et familiedrevet koncept, der

Læs mere

Flot hæder til Gunnar Lund

Flot hæder til Gunnar Lund Garder 4NR. 2004 OKT KVARTAL NytGarderforeningen for Fredericia og Omegn Flot hæder til Gunnar Lund På repræsentantskabsmødet i Kolding fik Gunnar overrakt De Danske Garderforeningern s Hæderstegn. Tillykke

Læs mere

DANMARKSMESTERSKABET FOR PROFESSIONELLE KOKKE

DANMARKSMESTERSKABET FOR PROFESSIONELLE KOKKE DANMARKSMESTERSKABET FOR PROFESSIONELLE KOKKE 25 års jubilæum Søndag den 6. marts 2016, Messecenter Herning Velkommen til Årets Kok 2016 Søndag den 6. marts 2016 i Messecenter Herning Deltagere: Alle danske

Læs mere

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 1 Turen foregik i dagene 28. maj til og med 1. juni. Den var arrangeret af Lokalkomitéen for Ældre Sagen i Hundested, og Nancy Viborg var kontaktperson, og den blev

Læs mere

Internationale Michelin-kokke gæster Danmark for at deltage i den uofficielle kokkelandskamp The Native Cooking Award 2013

Internationale Michelin-kokke gæster Danmark for at deltage i den uofficielle kokkelandskamp The Native Cooking Award 2013 PRESSEMEDDELELSE JUNI 2013. Internationale Michelin-kokke gæster Danmark for at deltage i den uofficielle kokkelandskamp The Native Cooking Award 2013 Den 31. august og 1. september forvandler internationale

Læs mere

Tæt på hotellet, kun få minutters gang, findes der en række gode restauranter og caféer, og i forlængelse af selve hotellet ligger Florentz Café og

Tæt på hotellet, kun få minutters gang, findes der en række gode restauranter og caféer, og i forlængelse af selve hotellet ligger Florentz Café og 0 år gammel renoveret bygning med smuk facade og rokoko indretning. Zleep Hotel Roskilde Introduktion Det klassiske hotel i Roskilde byder på en historisk overnatning i elegante omgivelser. Det traditionsrige

Læs mere

LOKALERNE Også lokalerne og deres indretning er med til at give Teater Bodega, sin særlige afslappende atmosfære.

LOKALERNE Også lokalerne og deres indretning er med til at give Teater Bodega, sin særlige afslappende atmosfære. TEATER BODEGA en kendt dansk restaurant i en dansk by med rige traditioner for god dansk madlavning, serveret i et kultiveret dansk miljø uden de helt store eksotiske sidespring. Restauranten har haft

Læs mere

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Jul ogjul Nytår 2014 & Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Vi har sammensat en række rigtig lækre jule- og nytårstilbud, så vi kan gøre din julefrokost eller nytårsfest til årets begivenhed. Vi

Læs mere

Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center!

Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center! Hotel Odense Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center! Introduktion På Hotel Odense er komfort og afslapning i centrum. Her kan I tage et afbræk fra hverdagen, nyde

Læs mere