B.Y.S. Status vinter 2016/17 Så er det ved at være tid for en slutstatus af vinteren 2016/2017 sidste konkurrence skydninger i Boddum Ydby

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "B.Y.S. Status vinter 2016/17 Så er det ved at være tid for en slutstatus af vinteren 2016/2017 sidste konkurrence skydninger i Boddum Ydby"

Transkript

1 B.Y.S. Status vinter 2016/17 Så er det ved at være tid for en slutstatus af vinteren 2016/2017 sidste konkurrence skydninger i Boddum Ydby Skytteforening. Foreningens mange skytter har deltaget i en lang række skydninger, såvel lokalt, landsdelsmæssigt, jysk, og på nationalt plan. En lang række af de afholdte stævner er tidligere blevet omtalt her i avisen, tilbage resterer stadig nogle få resultater som bringes her. DGI Ved DGIs årlige Jyllandstævne som både er en individuel konkurrence og en landsdelskonkurrence skydes der i en række skytteforeninger over hele Jylland/Fyn, og som for vores vedkommende foregik i Karby Skytteforening på Mors, her deltog vi med 15 børneskytter 2 Junior skytter og 4 voksen skytter. Der blev skudt på 15 meter, såvel cal. 22 riffel som på luftriffel. DGI Nordjyllands ungdoms landsdelshold på cal. 22 gevær der omfatter 15 BK og Junior skytter var B.Y.S. repræsenteret med de tre børneskytter Sixten Thomsen, Kasper Jensen, og Camilla Johannesen, holdet opnåede noget så usædvanligt som at skyde max point dvs point. Det er noget der yderst sjældent sker, at samtlige 15 skytter hver skyder 200 point i deres hovedskydning. Dette betyder, at alle på holdet skyder sig til en guldmedalje på førstepladsen, foran holdet fra DGI Midtjylland der opnåede 2990 point. Stort tillykke til hele holdet og vore 3 dygtige børneskytter. I holdkonkurrencen på Cal 22 gevær for ung/ voksen senior der ligeledes har 15 deltagere var der en skytte fra B.Y.S. Senior 1 skytten Bent Jensen opnåede at skyde 200 point. Og sammen med holdet vandt han en guldmedalje da de blev nr. et med sammenlagt 2964 point foran DGI Sydvest der skød 2956 point. Mange vil sikkert undres over den store point forskel mellem ungdoms skytter og voksen skytter, grunden er, at mange voksen skytter skyder fritstående uden nogen form for støtte hvorimod børneskytterne har deres riffel i et anlæg. Luft I holdkonkurrencen på Luftgevær for BK, Junior vandt DGI Nordjyllands hold ligeledes guldmedalje her på holdet der består af 8 skytter var de tre af skytterne fra B.Y.S. Emil Grud BK, 200 point, Jonas Tilsted BK, 200 point og Mathias Nielsen JUN, 200 point holdet opnåede sammenlagt 1600 point der også er max point, tæt forfulgt af holdet fra DGI fyn med 1599 point. I den individuelle konkurrence i ungdomsrækkerne blev det ikke til medaljer til B.Y.S. Dog skød Elly Jensen i Senior 3 klassen sig som den eneste til en sølvmedalje, (godt gået gamle.) DSU Som omtalt i en tidligere artikel her i avisen er B.Y.S. blevet medlem i DSU som står for Dansk skytteunion. Unionen har en række bestemmelser og forordninger som er meget anderledes end de regler vi er vant til i DGI. Det var dermed med en vis form for spænding (Ikke nervøsitet, da vi ved at vore børneskytter er meget gode og velfunderet rent skydeteknisk), at vi havde meldt 2 børnehold, såkaldte U13 hold til de Jyske mesterskaber (JM ÅBEN) i DSU regi. JM ÅBEN fandt sted i Viborg Skytteforening. Søndag d. 26/2.

2 Undertegnede og familie der oprindelig stammer fra Viborg,(dog ikke med skydemæssig baggrund) var naturligvis lidt spændte på hvordan det ville gå i fødebyen, men vi fik til fulde indfriet vore forventninger til skytterne. Det ene U13 hold blev nr.1 og vandt dermed en guldmedalje med sammenlagt 889 point foran et hold fra værtsbyen Viborg der scorede blot et point lavere og sølv med 888 point. B.Y.S. holdet bestod af Camilla Johannesen 299 point, Kasper Jensen 296 point, og Lærke Ninn med 294 point. Derudover vandt Camilla sølv individuelt ved at skyde de 299 point. Det andet U13 hold der bestod af Emil Grud, Magnus Johansen, og Jonas Tilsted blev nr. 6. Besøget i Viborg og det første møde med DSUs ungdoms konkurrenceform har bestemt ikke afskrækket hverken skytter eller trænere, så vi ser frem til mange flere positive resultater fremover. Så kan vi blot håbe på, at forældre og pårørende fortsat vil bakke op på den samme positive måde som de har gjort hidtil, men det er vi ikke i tvivl om at de vil. DGI De nordjyske mesterskaber for senior skytter er ikke så omfattende som mesterskaberne for ungdomsskytter som beskrevet i en tidligere artikel her i avisen nogle resultater for B.Y.S. er dog værd at bemærke Et hold Senior på 15 meter luftgevær vandt sølvmedalje med 1530 point. Holdet består af Bent Jensen med 397 point, Kurt Thomsen 391 point, Elly Jensen 374 point, og Vendel Larsen 368 point Af individuelle resultater skal nævnes: Gevær 15 m Mesterskab ung stilling 1 : Louise Madsen med en sølvmedalje og 390 point Gevær 15 m Mesterskab voksen stilling 2 : Gert M Jensen med en Bronzemedalje og 371 point Gevær 15 m Mesterskab voksen stilling 3 : Lars Jensen med en sølvmedalje og 358 point Gevær 15 m Mesterskab Senior 3 : Vendel Larsen med en sølvmedalje og 382 point Gevær 15 m Voksen åben 2 : Martin Nielsen med en guldmedalje og 396 point Luftgevær 15 meter voksen åben 1 : Louise Hasager med en sølvmedalje og 391 point Luftgevær 15 m voksen åben 3 stilling : Lars Jensen med en bronzemedalje og 349 point Luftgevær 15 m senior 1 : Bent Jensen med en Bronzemedalje og 397 point Luftgevær 15 m senior 2 : Kurt Thomsen med en guldmedalje og 391 point. Finalestævne Thisted skyttekreds har for nylig indviet deres helt optimale nye tip top moderne skydebane, som dannede rammen om finaleskydningen i de nordjyske mesterskaber d. 5/3 Ved dette års finalestævne havde 11 skytter fra Boddum Ydby skytteforening skudt sig ind i finalerækkerne Børneskytter :

3 Sixten Thomsen (Cal luft ) Nr. 7 på Gevær 503,2 point og Nr. 9 på Luftgevær 503,1 point Camilla Johannesen : ( Luftgevær ) Nr. 8 med 503,6 point Jonas Tilsted : ( Luftgevær ) ( Nr 1 og GULDMEDALJE med 506,1 point) Lau Hougs Jensen : ( Luftgevær ) Nr. 5 med 504,5 point Lærke Ninn : ( Luftgevær ) nr. 6 med 504,3 point Juniorskytter : Marc Lund Jensen : ( Cal Luftgevær) nr.4 på gevær 502,7 point og nr. 3 på luft med 503,3 point (bronzemedalje) Mathias N. Nielsen : ( Cal 22 + Luftgevær) nr. 7 på gevær 502,1 point og nr. 4 på luft 502,9 point Rune Hougs Jensen : (Cal 22) nr 2 på gevær og dermed en sølvmedalje med 503,2 point Kasper Hjort Lousdal : ( Luftgevær) nr. 9 på luftgevær med 500,0 point Voksen skytter : Louise Madsen : Ung stilling 1 ( Cal.22) nr. 2 på stående gevær og dermed en sølvmedalje med 491,2 point Bent Jensen : Senior 1 ( Luftgevær) nr. 4 med 501,1 point. Et finale stævne er i sagens natur som regel en meget spændende og nervepirrende forestilling, især da man i moderne anlæg kan følge skydningerne fra skud til skud på storskærme i opholdsrummene. Stævnet i Thisted var da også til tider næsten for spændende især på juniorsiden hvor der var både omskydning og nedbrud af en af banerne, som betød extra nerver og ventetid for skytterne. På børnesiden skal især bemærkes Jonas skydning. Jonas førte stort set fra start til mål, og leverede en utrolig flot skydning. Ungdoms DM i Vingsted. Et DM er som regel en intens og til tider bevægende oplevelse for både trænere og de mange pårørende der trofast møder op for at følge deres håbefulde poder på skydebanen, og dette års DM var ingen undtagelse fra denne regel. B.Y.S. havde tilmeldt ikke færre end 14 Børne og - 12 Juniorskytter på henholdsvis Cal. 22 og Luftriffel.

4 Det vil være for omfattende at omtale alle vore holds placeringer så her bringes de placeringer der medførte medaljer til B.Y.S. skytter I holdkonkurrencen for BK på 15 meter gevær var der tilmeldt i alt 34 hold fra det ganske land. Her blev vi nr. 3 med et hold bestående af Kasper Jensen, 200 point, Sixten Thomsen 199 point, Camilla Johannesen 200 point og Martin Svendsen med 200 point holdet scorede hermed 799 point. Hold 1 2 og 3 scorede alle 799 point så Matchen blev afgjort på krydstiere, som er de skud der sidder nærmest centrum af skiven. Her sluttede et hold fra Viborg med 45, x tiere på førstepladsen et hold fra Vester Hassing på anden pladsen med 44 x tiere og B.Y.S. på tredje pladsen med 38 xtiere.

5 Efter holdkonkurrencen følger der en holdfinaleskydning hvor der normalt deltager de 4 første hold, i denne finale var der dog 5 hold da 2 af holdene var a point. Her måtte vi desværre se os hensat til en 5 plads. Finalen blev vundet af et hold fra Vester Hassing. I holdkonkurrencen på luft for landsdelshold hvoraf der er 11 på landsplan vandt DGI Nordjyllands ungdomshold guld med sammenlagt 2382 point. På holdet var der deltagelse af 4 B.Y.S. skytter: børneskytterne Lau Hougs Jensen 200 point, Lærke Ninn 200 point,og Juniorskytterne Mathias Nielsen 198 point, og Mogens Kappel med 198, alle 4 vinder dermed guldmedaljer. Holdet vinder foran et hold fra Sønderjylland der sluttede med 2379 point. På DGIs cal. 22 hold var der ligeledes deltagelse af 4 skytter fra B.Y.S. Junior skytte Rune Hougs Jensen 200 point, Børneskytte Camilla Johannesen, 200 point, Juniorskytterne Mathias Nielsen 198 point og Kasper Hjort Lousdal 196 point. Holdet blev sammenlagt nr. 2 og alle skytter modtager derfor en sølvmedalje. På den individuelle side var der desværre ingen af vore skytter der vandt medaljer. Det vil føre alt for vidt at bringe resultaterne for alle vore ungdomsskytter, blot nævne at konkurrencen er så knivskarp, at hvis du ikke skyder max + en masse krydstiere i hver disciplin er du ude af det pæne selskab i toppen. Så det er et spørgsmål om ikke det er værd at overveje en ændring af konkurrence reglerne. Det er slutteligt værd at bemærke at to af vore skytter er med i det pæne selskab i Toppen. Martin Svendsen der er BK skytte og Rune Hougs Jensen der er JUN. Skytte skød sig begge i finaleskydningen ved at skyde max point på 400 i de indledende skydninger. Desværre blev det ikke til en placering i medalje rækken. Med en rigtig god og talstærk indsats i dette års Ungdoms DM er vi i B.Y.S. ved at være ved vejs ende for vintersæsonen. Blot resterer vi nu med Voksen DM i Vingsted hvor noget af skydningen ironisk nok finder sted første April i Vingsted. For B.Y.S. Bent Jensen

Lang Weekend i skytternes tegn. Weekenden d februar stod med få undtagelser så afgjort i Boddum Ydby Skytteforenings ungdomsskytters tegn.

Lang Weekend i skytternes tegn. Weekenden d februar stod med få undtagelser så afgjort i Boddum Ydby Skytteforenings ungdomsskytters tegn. Lang Weekend i skytternes tegn. Weekenden d. 3 4 5 februar stod med få undtagelser så afgjort i Boddum Ydby Skytteforenings ungdomsskytters tegn. Fredag d. 3/2 Afholdt Thisted Kommune i Thyhallen traditionen

Læs mere

Åbent Stævne Næstrup Pokal NJM. DM. PRÆMIEVÅBEN. Sommeren er forbi og dermed er det også ved at være slut med den udendørs skydning for 2016.

Åbent Stævne Næstrup Pokal NJM. DM. PRÆMIEVÅBEN. Sommeren er forbi og dermed er det også ved at være slut med den udendørs skydning for 2016. Åbent Stævne Næstrup Pokal 2016. NJM. DM. PRÆMIEVÅBEN. Sommeren er forbi og dermed er det også ved at være slut med den udendørs skydning for 2016. Hermed følger en foreløbigt status og referat af aktiviteter

Læs mere

Status Vinter 2017/2018 for Boddum Ydby Skytteforenings aktiviteter.

Status Vinter 2017/2018 for Boddum Ydby Skytteforenings aktiviteter. Status Vinter 2017/2018 for Boddum Ydby Skytteforenings aktiviteter. En meget travl og udbytterig vintersæson For Boddum Ydby Skytteforening er med de nyligt overståede Danske mesterskaber på cal. 22 og

Læs mere

DM UNGDOM 50 200 300 meter riffelskydning 12-13/9 2015 DGI SKYTTECENTER VINGSTED

DM UNGDOM 50 200 300 meter riffelskydning 12-13/9 2015 DGI SKYTTECENTER VINGSTED DM UNGDOM 50 200 300 meter riffelskydning 12-13/9 2015 DGI SKYTTECENTER VINGSTED Med 23 tilmeldte børne og junior skytter var Boddum Ydby Skytteforening ikke alene i DGI Nordjylland regi, men måske i hele

Læs mere

RESULTATLISTE Klubmesterskab 50-200m 2015

RESULTATLISTE Klubmesterskab 50-200m 2015 RESULTATLISTE Klubmesterskab 50-200m 2015 Gevær, 50m. - Mesterskab BK1 1 113531 Hanne L. Johannesen 01-204 Boddum-Ydby Skytteforening 200/15 200/13 400/28 2 106220 Kasper Hjorth Lousdal 01-204 Boddum-Ydby

Læs mere

RESULTATLISTE præmieskydning 15m riffel og luft Sjørring

RESULTATLISTE præmieskydning 15m riffel og luft Sjørring 04 12 2016 09:22:23 DDS SP v.3.16.4.1 RESULTATLISTE præmieskydning 15m riffel og luft Sjørring Gevær, 15m. Mesterskab Børn 1 1 95321 Amalie Birk D. Sørensen 01 223 Karby Skyttekreds 200/13 200/13 400/26

Læs mere

Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008

Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008 Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008 Deltagelsen var skræmmende, kun 20 skytter formåede at stille op, hvilket er utroligt. Et Jydsk Mesterskab hvor programmerne er udvidet, så også børn

Læs mere

6. KREDS NÆSTVED. Næstved Skytteforening s 150 år s Jubilæumsstævne. King Size Skydning Jubilæumsskydning Finaleskydning

6. KREDS NÆSTVED. Næstved Skytteforening s 150 år s Jubilæumsstævne. King Size Skydning Jubilæumsskydning Finaleskydning 6. KREDS Næstved Skytteforening s 150 år s Jubilæumsstævne 4.- 10. november Gevær: luft og cal 22 Pistol: luft og cal 22 Præmier for over 25.000 kr. King Size Skydning Jubilæumsskydning Finaleskydning

Læs mere

Gevær, 50m. - Mesterskab BK1. Gevær, 50m. - Mesterskab BK2. Gevær, 50m. - Mesterskab BK3. Gevær, 50m. - Mesterskab J1

Gevær, 50m. - Mesterskab BK1. Gevær, 50m. - Mesterskab BK2. Gevær, 50m. - Mesterskab BK3. Gevær, 50m. - Mesterskab J1 Gevær, 50m. - Mesterskab BK1 1 106220 Kasper Hjorth Lousdal 02-004 Boddum-Ydby Skytteforening 198/10 200/13 398/23 G Hånd i Hånd Vandrepokal 2 97735 Lærke Amby Fabricius 02-004 Boddum-Ydby Skytteforening

Læs mere

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter Hermed en færdig redigeret resultatliste Af: Benny Lykke Så er tiden kommet til at det Danske Mesterskab for senior skal løbe af stablen, skytter

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 19. Januar 2019 til. 3. Februar 2019

15 m Ø STÆVNE. 19. Januar 2019 til. 3. Februar 2019 Indbydelse til Ø-stævne Øst i januar / februar 2019 15 m Ø STÆVNE 19. Januar 2019 til 3. Februar 2019 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet år 2019. På næste side finder du en oversigt

Læs mere

SKALLEBØLLESTÆVNE. 13.-15. august 2010. Der er tilmelding via www.skydetid.dk. Nyhed: nu også sommerbiatlon. 25 m, 50m, 200m, 300m og NM-Program.

SKALLEBØLLESTÆVNE. 13.-15. august 2010. Der er tilmelding via www.skydetid.dk. Nyhed: nu også sommerbiatlon. 25 m, 50m, 200m, 300m og NM-Program. SKALLEBØLLESTÆVNE 25 m, 50m, 200m, 300m og NM-Program. Nyhed: nu også sommerbiatlon. Husk tilmelding FØR du går på sommerferie! 13.-15. august 2010 Der er tilmelding via www.skydetid.dk 1 Skallebøllestævnet

Læs mere

Præmiepolitik Fynsstævnet. GEVÆR: 15 m luft 15m cal m cal m gevær

Præmiepolitik Fynsstævnet. GEVÆR: 15 m luft 15m cal m cal m gevær DGI Fyn Skydning Præmiepolitik 2018 Fynsstævnet Discipliner: GEVÆR: 15 m luft 15m cal..22 50m cal..22 200m gevær PISTOL: 15m luft 15m cal..22 25m std. cal..22 25m fin. cal..22 25m GPA 25m GP 25m GR Alle

Læs mere

RESULTATLISTE Geværterræn Borris 2014, 1. del. Station 1 Skive Farve Afstand Stilling. Mål 1 S10 Vertikal Sort 180 Liggende

RESULTATLISTE Geværterræn Borris 2014, 1. del. Station 1 Skive Farve Afstand Stilling. Mål 1 S10 Vertikal Sort 180 Liggende RESULTATLISTE Geværterræn Borris 2014, 1. del Station 1 Skive Farve Afstand Stilling Mål 1 S10 Vertikal Sort 180 Liggende Station 2 Mål 1 C40 Sort 375 Liggende Mål 2 1/2 Sort 460 Liggende Station 3 Mål

Læs mere

FORENINGSHÅNDBOG DDS Nordjylland Oktober 2011

FORENINGSHÅNDBOG DDS Nordjylland Oktober 2011 Nyttig information FORENINGSHÅNDBOG DDS Nordjylland Oktober 2011 DDS Nordjylland Tlf. 98 13 15 41/24 23 13 37 Teglgårds plads 1, Niv. 9 Mail: dds-nordjylland@skytten.dk 9000 Aalborg Hjemmeside: www.ddsnordjylland.dk

Læs mere

DGI Nordjylland Skydning. Landsdelsturneringsprogram 50 meter Riffel 2015

DGI Nordjylland Skydning. Landsdelsturneringsprogram 50 meter Riffel 2015 -DGI Nordjylland Skydning 27. april 2015 Teglgårdsplads 1, Niv. 9 9000 Aalborg DGI Nordjylland Skydning Landsdelsturneringsprogram 50 meter Riffel 2015 Turneringsprogram samt kontakt- og adresseliste Turneringsprogram

Læs mere

UNGDOM. Indbydelse DM udendørs 2015. Riffel. BK og junior 50-200 og 300 meter

UNGDOM. Indbydelse DM udendørs 2015. Riffel. BK og junior 50-200 og 300 meter Indbydelse DM udendørs 2015 UNGDOM Riffel BK og junior 50-200 og 300 meter DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Konkurrencer Ungdom Riffel: D. 12.-13.

Læs mere

Resultatliste fra; Det Jydske Mesterskab på 300 meter - 201

Resultatliste fra; Det Jydske Mesterskab på 300 meter - 201 Resultatliste fra; Det Jydske Mesterskab på 300 meter - 201 Jyllands Skytte Forbund & Skytteklubben DSB/ASF Det Åbne Jyske og Fynske Mesterskab 300 M Lørdag og Søndag den 5 og 6 Juni 2010 På banerne i

Læs mere

PRÆMIEOVERRÆKKELSE SOMMER - SÆSONEN 2014

PRÆMIEOVERRÆKKELSE SOMMER - SÆSONEN 2014 PRÆMIEOVERRÆKKELSE SOMMER - SÆSONEN 2014 Afslutning på sommersæson 2014 Sommeren er forløbet tilfredsstillende og der er hen over sommeren afgivet ca. 20.000 skud på 50 m-banen. I juni måned genoptog vi

Læs mere

Resultater fra Geværterrænskydning Øst & Vest I Hevring Søndag den 19 April 2009

Resultater fra Geværterrænskydning Øst & Vest I Hevring Søndag den 19 April 2009 Resultater fra Geværterrænskydning Øst & Vest I Hevring Søndag den 19 April 2009 Renskrevet og redigeret af: Benny Lykke Så var dagen kommet hvor DDS Østjyllands, Dobbelte Geværterrænskydning skulle løbe

Læs mere

RESULTATLISTE Præmieskydning 2014

RESULTATLISTE Præmieskydning 2014 26-01-2014 11:19:50 - DDS SP v.3.14.1.9 RESULTATLISTE Præmieskydning 2014 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 102713 Markus Erbs 02-029 Bjergby SGI&U 200/11 200/14 400/25 2 93561 Mogens Kappel 02-004 Boddum-Ydby

Læs mere

Resultatliste fra: De Danske Mesterskaber for Senior , 200 og 300 meter i Vingsted Set med DDS Østjyllands Øjne

Resultatliste fra: De Danske Mesterskaber for Senior , 200 og 300 meter i Vingsted Set med DDS Østjyllands Øjne Resultatliste fra: De Danske Mesterskaber for Senior 2009 50, 200 og 300 meter i Vingsted Set med DDS Østjyllands Øjne Renskrevet og Redigeret f Benny Lykke 1150 Senior skytter var samlet til de Danske

Læs mere

RESULTATLISTE Præmieskydning Thisted skyttekreds 2016

RESULTATLISTE Præmieskydning Thisted skyttekreds 2016 RESULTATLISTE Præmieskydning Thisted skyttekreds 2016 DDS SP v.3.15.11.1 Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 93472 Anne Bakke Nielsen 01-201 Thisted Skyttekreds 200/14 200/15 400/29 2 113690 Kristian Toft

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 5. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 5. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

INDBYDELSE NORDSJÆLLANDSMESTERSKABET

INDBYDELSE NORDSJÆLLANDSMESTERSKABET DGI NORDSJÆLLAND INDBYDELSE NORDSJÆLLANDSMESTERSKABET 2019 25m, 50m, 200m og 300m Torsdag 22. august. Søndag 25. august. DGI SKYDNING NORDSJÆLLAND INDBYDER HERMED ALLE SKYTTER I NORDSJÆLLAND TIL: NORDSJÆLLANDS

Læs mere

Resultatliste 3 Runde Hjemmebane Luft og Riffel

Resultatliste 3 Runde Hjemmebane Luft og Riffel Individuelle resultater: Riffel, 15m - Klasse BK2 1 124500 Kitija Harlinska Nykøbing Mors Skyttekreds 199/09 2 114760 Chris Gøttrup Ølgård Østerild Skytteforening 198/06 3 109339 Sofie Heise Nykøbing Mors

Læs mere

INDBYDELSE. til 60. Storebæltsskydning. i Skytternes Hus, Halvej 8, 5800 Nyborg oktober 2014 Pistol og Riffel, cal.

INDBYDELSE. til 60. Storebæltsskydning. i Skytternes Hus, Halvej 8, 5800 Nyborg oktober 2014 Pistol og Riffel, cal. INDBYDELSE til 60. Storebæltsskydning 23. - 24.- 25. oktober 2014 Pistol og Riffel, cal. 22 og luft i Skytternes Hus, Halvej 8, 5800 Nyborg RIFFEL - REGLEMENT FOR STOREBÆLTSSKYDNINGEN. HOVEDSKYDNING: Prøveskud:

Læs mere

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften GULDGÅSESKYDNING 40 års jubilæum 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning Grillaften 8. - 9. AUGUST 2015 Ornebjerg Skytteforening Velkommen til Guldgåseskydning 2015 Vi inviterer alle interesserede

Læs mere

Resultatliste fra: Landsstævnet i Holbæk 2009 Gevær på 50 og 200 meter LS Program - Billeder

Resultatliste fra: Landsstævnet i Holbæk 2009 Gevær på 50 og 200 meter LS Program - Billeder Resultatliste fra: Landsstævnet i Holbæk 2009 Gevær på 50 og 200 meter LS Program - Billeder Renskrevet og Redigeret af: Benny Lykke Set med DDS Østjyllands Øjne Vi fortsætter med resultater fra Landsstævnet

Læs mere

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften GULDGÅSESKYDNING 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning Grillaften 6. - 7. AUGUST 2016 Ornebjerg Skytteforening Velkommen til Guldgåseskydning 2016 Vi inviterer alle interesserede 50- og 200 m-skytter

Læs mere

Rødskebøllestævne. 25 m - 50 m m. 2. & 6. & 7. juni 2015 Svendborg Skyttekreds

Rødskebøllestævne. 25 m - 50 m m. 2. & 6. & 7. juni 2015 Svendborg Skyttekreds Rødskebøllestævne 25 m - 50 m - 200 m 2. & 6. & 7. juni 2015 Svendborg Skyttekreds Program for Rødskebøllestævne 2015 Svendborg Skyttekreds indbyder hermed alle skytter på Fyn og omegn til 25 m, 50 m &

Læs mere

Rødskebøllestævne. 25 m - 50 m m. 29. maj & 2. & 3. juni 2018 Svendborg Skyttekreds

Rødskebøllestævne. 25 m - 50 m m. 29. maj & 2. & 3. juni 2018 Svendborg Skyttekreds Rødskebøllestævne 25 m - 50 m - 200 m 29. maj & 2. & 3. juni 2018 Svendborg Skyttekreds Program for Rødskebøllestævne 2018 Svendborg Skyttekreds indbyder hermed alle skytter på Fyn og omegn til 25 m, 50

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 15. Januar 2018 til. 4. Februar 2018

15 m Ø STÆVNE. 15. Januar 2018 til. 4. Februar 2018 Indbydelse til Ø-stævne Øst i februar 2018 15 m Ø STÆVNE 15. Januar 2018 til 4. Februar 2018 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet år 2018. På næste side finder du en oversigt over,

Læs mere

Skytteforeningen Kimbrerne. Referat af Generalforsamling i Skytteforening Kimbrerne, onsdag den 14. marts 2017.

Skytteforeningen Kimbrerne. Referat af Generalforsamling i Skytteforening Kimbrerne, onsdag den 14. marts 2017. Referat af Generalforsamling i Skytteforening Kimbrerne, onsdag den 14. marts 2017. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Beretning. 3. Regnskab. 4. Indkomne forslag. 5. Fastsættelse af kontingent. 6. Valg

Læs mere

RESULTATLISTE Landsdelsmesterskab m 2012

RESULTATLISTE Landsdelsmesterskab m 2012 26-08-2012 15:54:50 - DDS SP v.3.12.6.3 RESULTATLISTE Landsdelsmesterskab 25-50-200-300 m 2012 Gevær, 50m. - Mesterskab BK1 1 28262 Kristian Fabricius 02-004 Boddum-Ydby Skytteforening 200/14 200/17 400/31

Læs mere

Resultater DM , 200 og 300 meter

Resultater DM , 200 og 300 meter Foreningshold 200m Senior FINALE 1 Fløng-Hedehusene Skytteforening 585/23 1173/47 2 Tuse Skytteforening 579/16 1158/30 3 Frederikssund IF 1864 579/13 1156/29 4 Østmøn SG&I 579/18 1145/39 15 Horne Skytteforening

Læs mere

Ø-udvalgets. Finaleskydning. På 50 m riffel.

Ø-udvalgets. Finaleskydning. På 50 m riffel. Ø-udvalgets Finaleskydning På 50 m riffel. Vedlagt følger resultatliste for den indledende skydning og for finaleskydningen, der blev afholdt lørdag den 3. September 2011 i Søskoven. Initiativet til denne

Læs mere

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Hurtigskydning. Finaleskydning. Grillaften

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Hurtigskydning. Finaleskydning. Grillaften GULDGÅSESKYDNING 50 m - 200 m - 300 m NM red. Hurtigskydning Finaleskydning Grillaften 2. - 3. AUGUST 2008 Ornebjerg Skytteforening Velkommen til Guldgåseskydning 2008 Vi inviterer alle interesserede 50-

Læs mere

Resultater DM senior , 200 og 300 meter

Resultater DM senior , 200 og 300 meter Foreningshold 200m SEN FINALE 1 Vemmelev SG&I 570/12 1143/32 2 Aalborg Skyttekreds 563/13 1131/24 3 Boddum-Ydby Skytteforening 572/21 1131/31 4 Svinninge Skytteforening 564/11 1122/26 6 Horne Skytteforening

Læs mere

DGI skydning. Indbyder hermed DGI skydnings Landsdele til deltagelse i følgende DANMARKSMESTERSKABER. Gevær Senior (UNG/SEN/ÅKL/VET)

DGI skydning. Indbyder hermed DGI skydnings Landsdele til deltagelse i følgende DANMARKSMESTERSKABER. Gevær Senior (UNG/SEN/ÅKL/VET) DGI skydning Indbyder hermed DGI skydnings Landsdele til deltagelse i følgende DANMARKSMESTERSKABER Gevær Ungdom (BK/JUN) Gevær Senior (UNG/SEN/ÅKL/VET) 25 meter (alle klassegrupper) 50, 200, 300 meter

Læs mere

Præmiepolitik Fynsstævnet. GEVÆR: 15 m luft 15m cal m cal m gevær

Præmiepolitik Fynsstævnet. GEVÆR: 15 m luft 15m cal m cal m gevær DGI Fyn Skydning Præmiepolitik 2017 Fynsstævnet Discipliner: GEVÆR: 15 m luft 15m cal..22 50m cal..22 200m gevær PISTOL: 15m luft 15m cal..22 25m std. cal..22 25m fin. cal..22 25m GPA 25m GP 25m GR Alle

Læs mere

Resultstlisten fra: Dobbelt Geværterrænskydning i Hevring

Resultstlisten fra: Dobbelt Geværterrænskydning i Hevring Resultstlisten fra: Dobbelt Geværterrænskydning i Hevring Søndag den 18 Maj 2008 Der deltog 86 skytter og 5 Jæger her ved geværterrænskydningen i Hevring, Vejret var fint med sol og tørvejr hele dagen

Læs mere

Resultater fra: Veteranstævnet i Skibby 2010 Kr. Himmelfartsdag

Resultater fra: Veteranstævnet i Skibby 2010 Kr. Himmelfartsdag Resultater fra: Veteranstævnet i Skibby 2010 Kr. Himmelfartsdag Renskrevet og redigeret af: Benny Lykke For 11 år i træk blev Veteranstævnet i Skibby afholdt og for 11 år i træk har Bente og Christian

Læs mere

Resultatliste. Ungdomsturnering Riffel 10 meter U13, U15 og U omgang

Resultatliste. Ungdomsturnering Riffel 10 meter U13, U15 og U omgang Resultatliste Ungdomsturnering 2017-18 Riffel 10 meter U13, U15 og U17 1. omgang Idrættens Hus - DK-2605 Brøndby - Tlf. 4326 2626 - Fax 4326 2355 - E-mail info@skytteunion.dk - www.skytteunion.dk 1. omgang

Læs mere

Resultatliste. Ungdomsturnering Riffel 10 meter U13, U15 og U omgang

Resultatliste. Ungdomsturnering Riffel 10 meter U13, U15 og U omgang Resultatliste Ungdomsturnering 2017-18 Riffel 10 meter U13, U15 og U17 3. omgang Dansk Skytte Union Idrættens Hus - DK-2605 Brøndby - Tlf. 4326 2626 - Fax 4326 2355 - E-mail info@skytteunion.dk - www.skytteunion.dk

Læs mere

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Nyhedsarkiv 2013 Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Struer svømmeklub holdte i weekenden Vest Danske årgangsmesterskaber for gruppe 1 i Struer Svømmehal. Struer svømmeklub deltog

Læs mere

Resultatliste. Ungdomsturnering Riffel 10 meter U13, U15 og U omgang

Resultatliste. Ungdomsturnering Riffel 10 meter U13, U15 og U omgang Resultatliste Ungdomsturnering 2017-18 Riffel 10 meter U13, U15 og U17 5. omgang Dansk Skytte Union Idrættens Hus - DK-2605 Brøndby - Tlf. 4326 2626 - Fax 4326 2355 - E-mail info@skytteunion.dk - www.skytteunion.dk

Læs mere

Resultatliste. Ungdomsturnering Riffel 10 meter U13, U15 og U omgang

Resultatliste. Ungdomsturnering Riffel 10 meter U13, U15 og U omgang Resultatliste Ungdomsturnering 2017-18 Riffel 10 meter U13, U15 og U17 2. omgang Idrættens Hus - DK-2605 Brøndby - Tlf. 4326 2626 - Fax 4326 2355 - E-mail info@skytteunion.dk - www.skytteunion.dk 2. omgang

Læs mere

Horne Skytteforening. Horne Skytteforening års jubilæum. Festligholdt 28. maj 2016 Jubilæumsskrift

Horne Skytteforening. Horne Skytteforening års jubilæum. Festligholdt 28. maj 2016 Jubilæumsskrift Horne Skytteforening Horne Skytteforening 1866-2016 150 års jubilæum Festligholdt 28. maj 2016 Jubilæumsskrift Horne Skytteforening blev stiftet i 1866 med 50 aktive og 102 bidragydende medlemmer, men

Læs mere

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften GULDGÅSESKYDNING 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning Grillaften 3. - 4. AUGUST 2013 Ornebjerg Skytteforening Velkommen til Guldgåseskydning 2013 Vi inviterer alle interesserede 50- og 200 m-skytter

Læs mere

RESULTATLISTE Hobro Egnens 2017 stævne

RESULTATLISTE Hobro Egnens 2017 stævne 15-01-2017 14:50:24 - DDS SP v.3.16.4.1 RESULTATLISTE Hobro Egnens 2017 stævne Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 123013 Julie Haahr 01-548 Vilsted Skf. 199/08 200/12 399/20 2 108491 Mille Frederiksen 01-548

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 26. - 31. Januar 2015 & 1. - 8. Februar 2015

15 m Ø STÆVNE. 26. - 31. Januar 2015 & 1. - 8. Februar 2015 Indbydelse til Ø-stævne Øst i februar 2015 15 m Ø STÆVNE 26. - 31. Januar 2015 & 1. - 8. Februar 2015 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet år 2015. På næste side finder du en oversigt

Læs mere

Kirke Hyllinge skytteforening

Kirke Hyllinge skytteforening Referat: 1. Velkomst Formanden bød velkommen til de 39 medlemmer der havde fundet vej til generalforsamlingen. 2. Valg af dirigent Jan E. Larsen blev valgt 3. Valg af 2 stemmetællere Johnny Jensen og Henrik

Læs mere

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014 REJSEBREV 4 Dette års indendørs Verdensmesterskab for junior/senior afholdes i og Danmark stiller med følgende Lørdag den 1. marts 2014. Igen stod Danmark overfor USA i en holdfinale og igen var det guldet

Læs mere

FYNSSTÆVNE vinter 2018/2019

FYNSSTÆVNE vinter 2018/2019 FYNSSTÆVNE vinter 2018/2019 med Fynsmesterskab 15 m gevær, pistol og luft DGI Fyn Svendborgvej 337 5260 Odense S Tlf. 7940 4600 CVR: 2635 7411 fyn@dgi.dk www.dgi.dk/fyn Generelt Fynsmesterskabet er åbent

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 29. - 31. Januar 2013 & 1. - 6. Februar 2013 & 8. -9. og 10. Februar 2013

15 m Ø STÆVNE. 29. - 31. Januar 2013 & 1. - 6. Februar 2013 & 8. -9. og 10. Februar 2013 Indbydelse til Ø-stævne Øst i februar 2013 15 m Ø STÆVNE 29. - 31. Januar 2013 & 1. - 6. Februar 2013 & 8. -9. og 10. Februar 2013 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet år 2013. På

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 18. Januar 2016 til. 7. Februar 2016

15 m Ø STÆVNE. 18. Januar 2016 til. 7. Februar 2016 Indbydelse til Ø-stævne Øst i februar 2016 15 m Ø STÆVNE 18. Januar 2016 til 7. Februar 2016 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet år 2016. På næste side finder du en oversigt over,

Læs mere

RESULTATLISTE Præmieskydning, Karby

RESULTATLISTE Præmieskydning, Karby 10-01-2015 14:20:44 - DDS SP v.3.14.4.1 RESULTATLISTE Præmieskydning, Karby Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 88272 Melissa Andreasen 01-211 Østerild og Omegns Skytteforening 200/16 200/15 400/31 2 103768

Læs mere

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften GULDGÅSESKYDNING 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning Grillaften 6. - 7. AUGUST 2011 Ornebjerg Skytteforening Velkommen til Guldgåseskydning 2011 Vi inviterer alle interesserede 50- og 200 m-skytter

Læs mere

Beretning: Året 2013 blev et meget travlt år.

Beretning: Året 2013 blev et meget travlt år. Beretning: Året 2013 blev et meget travlt år. 2013 var året hvor fusion aftalerne stod i kø for at blive lavet. Som det er alle bekendt lavede vi to fusions aftaler, en med DGI Nordvest og en med DGI Nordjylland.

Læs mere

Rejsebrev nr. 6 Junior Cup i Kroatien Lørdag den 12. maj 2012.

Rejsebrev nr. 6 Junior Cup i Kroatien Lørdag den 12. maj 2012. Holdet består af: Kadet recurve: Kadet compound: Junior recurve: Junior compound: Holdledere: Rejsebrev nr. 6 Junior Cup i Kroatien Lørdag den 12. maj 2012. Aske Halskov, Mads Andersen og Mathilde Tønder

Læs mere

Indbydelse DM BK og Junior og 300 meter. DGI Vingsted Skovvej Bredsten Tlf CVR:

Indbydelse DM BK og Junior og 300 meter. DGI Vingsted Skovvej Bredsten Tlf CVR: Indbydelse DM 2017 BK og Junior 50-200 og 300 meter DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Konkurrencer Ungdom Riffel: D. 15. 17. september. Der konkurreres

Læs mere

SENIOR. Indbydelse DM udendørs 2015. Riffel. UNG/SEN/ÅKL/VET 50-200 og 300 meter 300 meter Nordisk Program

SENIOR. Indbydelse DM udendørs 2015. Riffel. UNG/SEN/ÅKL/VET 50-200 og 300 meter 300 meter Nordisk Program Indbydelse DM udendørs 2015 SENIOR Riffel UNG/SEN/ÅKL/VET 50-200 og Nordisk Program DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Konkurrencer DM Senior Riffel:

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 25. - 31. Januar 2014 & 1. - 9. Februar 2014

15 m Ø STÆVNE. 25. - 31. Januar 2014 & 1. - 9. Februar 2014 Indbydelse til Ø-stævne Øst i februar 2014 15 m Ø STÆVNE 25. - 31. Januar 2014 & 1. - 9. Februar 2014 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet år 2014. På næste side finder du en oversigt

Læs mere

:25:09 - DDS SP v RESULTATLISTE Nordjysk Mesterskab 15m riffel for senior 2016

:25:09 - DDS SP v RESULTATLISTE Nordjysk Mesterskab 15m riffel for senior 2016 06-03-2016 22:25:09 - DDS SP v.3.15.11.1 RESULTATLISTE Nordjysk Mesterskab 15m riffel for senior 2016 Holdkonkurrence: 15 meter gevær - seniorskytter 1 Frederikshavn Skyttekreds 10606 Bent Poulsen Klasse:

Læs mere

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften GULDGÅSESKYDNING 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning Grillaften 8. - 9. AUGUST 2009 Ornebjerg Skytteforening Velkommen til Guldgåseskydning 2009 Vi inviterer alle interesserede 50- og 200M-skytter

Læs mere

GULDGÅSESKYDNING. 50 m m m NM red. Finaleskydning. Grillaften

GULDGÅSESKYDNING. 50 m m m NM red. Finaleskydning. Grillaften GULDGÅSESKYDNING 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning Grillaften 4. - 5. AUGUST 2012 Ornebjerg Skytteforening Velkommen til Guldgåseskydning 2012 Vi inviterer alle interesserede 50- og 200 m-skytter

Læs mere

Resultatliste - Haderup Udendørs stævne

Resultatliste - Haderup Udendørs stævne Side 1 af 7 10-08-2015 07:10:36 - DDS SP v.3.14.4.1 RESULTATLISTE Haderup Udendørs stævne Gevær, 50m. - Mesterskab BK1 1 113123 Emilie Louise Rasmussen 06-026 Kjellerup Skytteforening 198/11 200/10 398/21

Læs mere

GULDGÅSESKYDNING. 50 m m m. Finaleskydning. Grillaften

GULDGÅSESKYDNING. 50 m m m. Finaleskydning. Grillaften GULDGÅSESKYDNING 50 m - 200 m - 300 m Finaleskydning Grillaften 3. - 4. AUGUST 2019 Ornebjerg Skytteforening Velkommen til Guldgåseskydning 2019 Vi inviterer alle interesserede 50- og 200 m-skytter til

Læs mere

Lindholm Sports Skytte Klub

Lindholm Sports Skytte Klub Lindholm Sports Skytte Klub RESULTATLISTE Januar stævne 2015 21, 23, 24 og 25 januar 2015 Holdkonkurrence: Børnehold 1 Vester Hassing Skf. 113586 Christian Bols Pedersen Klasse: BK1 200/12 108748 Kathrine

Læs mere

RESULTATLISTE Hobro Egnens Skytteforening s 15 m stævne 2016

RESULTATLISTE Hobro Egnens Skytteforening s 15 m stævne 2016 14-02-2016 15:07:25 - DDS SP v.3.15.11.1 RESULTATLISTE Hobro Egnens Skytteforening s 15 m stævne 2016 Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 114483 Thomas Marding Thorsen-Poulsen 09-116 Midtdjurs Skytteforening

Læs mere

RESULTATLISTE Vilsted Stævnet 15m 2016

RESULTATLISTE Vilsted Stævnet 15m 2016 RESULTATLISTE Vilsted Stævnet 15m 2016 DDS SP v.3.15.11.1 Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 118658 Liva Møller 01-548 Vilsted Skf. 200/07 200/08 400/15 2 101919 Lonnie Heby Pedersen 01-501 Aalborg Skyttekreds

Læs mere

Nyhedsarkiv 2011. 51 medaljer til Struer 2011-12-19

Nyhedsarkiv 2011. 51 medaljer til Struer 2011-12-19 Nyhedsarkiv 2011 51 medaljer til Struer 2011-12-19 Ved det 2. stævne i Midt Vest Cuppen i svømning, som blev afholdt i Struer Svømmehal, havde Struer Svømmeklub i alt 29 svømmere tilmeldt. Med ikke mindre

Læs mere

RESULTATLISTE Ulsted Skytteforening 15m 2017

RESULTATLISTE Ulsted Skytteforening 15m 2017 RESULTATLISTE Ulsted Skytteforening 15m 2017 Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 15758 Trine Weinreich Klit Andersen 01-513 Vester Hassing Skf. 200/15 200/12 400/27 G 2 118344 Emil Hedemann 01-513 Vester

Læs mere

Holdturnering Reglement. Reglementet er gældende for holdturneringen i DGI Fyn Skydning.

Holdturnering Reglement. Reglementet er gældende for holdturneringen i DGI Fyn Skydning. DGI Fyn Skydning Holdturnering Reglement Generelle bestemmelser 1 Reglement Reglementet er gældende for holdturneringen i DGI Fyn Skydning. 2 Inddeling Skytterne opdeles i grupper i henhold til DGI Skydnings

Læs mere

RESULTATLISTE DGI Nord turnering Vest 15M 5 runde

RESULTATLISTE DGI Nord turnering Vest 15M 5 runde RESULTATLISTE DGI Nord turnering Vest 15M 5 runde DDS SP v.3.14.4.1 Gevær, 15m. - Mesterskab J1 1 91423 Mads Kappel 01-204 Boddum-Ydby Skytteforening 198/00 200/00 398/00 Gevær, 15m. - Mesterskab 2 1 85989

Læs mere

Resultatliste fra: Landsstævnet i Holbæk 2009 Gevær og Geværterræn

Resultatliste fra: Landsstævnet i Holbæk 2009 Gevær og Geværterræn Resultatliste fra: Landsstævnet i Holbæk 2009 Gevær og Geværterræn Renskrevet og Redigeret af: Benny Lykke Set med DDS Østjyllands Øjne Så blev Landsstævnet 2009 skudt i gang, man startede med Pistol og

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 16. Januar 2017 til. 5. Februar 2017

15 m Ø STÆVNE. 16. Januar 2017 til. 5. Februar 2017 Indbydelse til Ø-stævne Øst i februar 2017 15 m Ø STÆVNE 16. Januar 2017 til 5. Februar 2017 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet år 2017. På næste side finder du en oversigt over,

Læs mere

DDS NORDSJÆLLAND Helsingørsgade 52 A, 3400 Hillerød Tlf. 79 40 47 00 fax 79 40 47 01 kontor@dds-nordsjaelland.dk www.dds-nordsjaelland.

DDS NORDSJÆLLAND Helsingørsgade 52 A, 3400 Hillerød Tlf. 79 40 47 00 fax 79 40 47 01 kontor@dds-nordsjaelland.dk www.dds-nordsjaelland. DDS NORDSJÆLLAND Helsingørsgade 52 A, 3400 Hillerød Tlf. 79 40 47 00 fax 79 40 47 01 kontor@dds-nordsjaelland.dk www.dds-nordsjaelland.dk DDS idræt & fællesskab 5. august 2010 Til DDS Nordsjællands foreninger

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 4. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 4. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

REGLEMENT. for. Holdturnering. DGI Fyn Svendborgvej Odense S Tlf CVR:

REGLEMENT. for. Holdturnering. DGI Fyn Svendborgvej Odense S Tlf CVR: REGLEMENT for Holdturnering 2018 DGI Fyn Svendborgvej 337 5260 Odense S Tlf. 7940 4600 CVR: 26357411 fyn@dgi.dk www.dgi.dk/fyn Generelle bestemmelser 1. Reglement Reglementet er gældende for holdturnering

Læs mere

15 m Ø STÆVNE 4. -5. -6. -7. FEBRUAR ÅR 2010 & 11. -12. -13. -14. FEBRUAR ÅR 2010

15 m Ø STÆVNE 4. -5. -6. -7. FEBRUAR ÅR 2010 & 11. -12. -13. -14. FEBRUAR ÅR 2010 Indbydelse til Ø-stævne Øst i februar 2010 15 m Ø STÆVNE 4. -5. -6. -7. FEBRUAR ÅR 2010 & 11. -12. -13. -14. FEBRUAR ÅR 2010 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet år 2010. På næste

Læs mere

Skoleskydning medio august 2013 Dauglykke Skytteforening. Skoleskydning 2013. - Et tilbud til alle 5. Klasserne.

Skoleskydning medio august 2013 Dauglykke Skytteforening. Skoleskydning 2013. - Et tilbud til alle 5. Klasserne. Skoleskydning 2013 - Vind 8.000,00 kr. Til din klasse. - Et tilbud til alle 5. Klasserne. - Den eneste betingelse er, at eleverne danner hold på 4 skytter fra samme klasse. Skytteforeningen sørger for

Læs mere

RESULTATLISTE Geværterræn Borris Del 1. Station 1-5. Station 1 Skive Farve Afstand Stilling. Mål 1 S20 Vertikal Sort 267 Liggende

RESULTATLISTE Geværterræn Borris Del 1. Station 1-5. Station 1 Skive Farve Afstand Stilling. Mål 1 S20 Vertikal Sort 267 Liggende RESULTATLISTE Geværterræn Borris 2016 - Del 1 Station 1-5 Station 1 Skive Farve Afstand Stilling Mål 1 S20 Vertikal Sort 267 Liggende Station 2 Mål 1 1/4 Venstre Sort 313 Liggende Station 3 Mål 1 C15 Sort

Læs mere

Dalgas Stævnet. Et stævne med mange muligheder. 5-6 og 7. september. 25-50-200-300m Terræn og Biatlon

Dalgas Stævnet. Et stævne med mange muligheder. 5-6 og 7. september. 25-50-200-300m Terræn og Biatlon Dalgas Stævnet Et stævne med mange muligheder 5-6 og 7. september 25-50-200-300m Terræn og Biatlon 2 50-200-300m og 300m NM 50 meter riffel Skydetider: Fredag kl. 17.00-21.00 Lørdag kl. 09.00-13.30 Søndag

Læs mere

SKL holdt flyttedag og 3x34 var ikke nok!

SKL holdt flyttedag og 3x34 var ikke nok! Nr. 3. juli kvartal 2011 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby SKL holdt flyttedag og 3x34 var ikke nok! Læs mere side 5! Skytten nr. 3, juli kvartal 2011 Side 2 Bestyrelsen Her finder du også en

Læs mere

GULDGÅSESKYDNING. 50 m m m NM red. Finaleskydning. Grillaften

GULDGÅSESKYDNING. 50 m m m NM red. Finaleskydning. Grillaften GULDGÅSESKYDNING 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning Grillaften 7. - 8. AUGUST 2010 Ornebjerg Skytteforening Velkommen til Guldgåseskydning 2010 Vi inviterer alle interesserede 50- og 200 m-skytter

Læs mere

Aalborg Skyttekreds 15 meter riffelstævne, den oktober 2016

Aalborg Skyttekreds 15 meter riffelstævne, den oktober 2016 Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 118658 Liva Møller 01-548 Vilsted Skf. 200/10 200/11 400/21 G 2 118344 Emil Hedemann 01-513 Vester Hassing Skf. 199/11 200/14 399/25 S 3 103891 Simon Houen Jensen 01-513

Læs mere

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon Rejsebrev 5 Dag 6 og 7 Fredag blev konkurrence hviledag for de danske skytter, da vi ikke havde nogle hold med. Dagen gik med træning på hotellet, en tur til konkurrencebanen for et heppe, hygge, gåtur

Læs mere

TILDELING AF LANDSDELSTILSKUD I DGI SKYDNING 2014-2023

TILDELING AF LANDSDELSTILSKUD I DGI SKYDNING 2014-2023 TILDELING AF LANDSDELSTILSKUD I DGI SKYDNING 2014-2023 15-07-2013 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 3 Tildeling af landsdelstilskud i DGI skydning... 4 Grundtilskud... 5 Aktivitetstilskud...

Læs mere

RESULTATLISTE NY Vilsted Stævnet 15m 2014

RESULTATLISTE NY Vilsted Stævnet 15m 2014 Page 1 of 9 10:18:12 - DDS SP v.3.14.1.9 RESULTATLISTE NY Vilsted Stævnet 15m 2014 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 84243 Max B. S. Raunkjær 01-550 Løgstør Sportsskytteklub 200/11 199/11 399/22 2 104886

Læs mere

Pistol. Indbydelse DM udendørs 2015. alle klassegrupper. 25 meter Standard, Fin- og grov

Pistol. Indbydelse DM udendørs 2015. alle klassegrupper. 25 meter Standard, Fin- og grov Indbydelse DM udendørs 2015 Pistol alle klassegrupper 25 meter Standard, Fin- og grov DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Konkurrencer Pistol: D. 12.-13.

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 31. Januar 2012 & 2. -3. -4. -5. og 6. Februar 2012 & 7. -8. -10. -11. og 12. Februar 2012

15 m Ø STÆVNE. 31. Januar 2012 & 2. -3. -4. -5. og 6. Februar 2012 & 7. -8. -10. -11. og 12. Februar 2012 Indbydelse til Ø-stævne Øst i februar 2012 15 m Ø STÆVNE 31. Januar 2012 & 2. -3. -4. -5. og 6. Februar 2012 & 7. -8. -10. -11. og 12. Februar 2012 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet

Læs mere

Aalborg Skyttekreds 15 meter riffelstævne,den oktober 2013

Aalborg Skyttekreds 15 meter riffelstævne,den oktober 2013 Individuelle resultater: Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 103011 Gry Abildgaard Zaar Lassen 01-509 Ulsted Skf. 200/16 200/11 400/27 G 2 109040 Anna Pejs Wernich Thomsen 01-531 Lindholm Sports Skytte Klub

Læs mere

Referat Riffelsektionsmøde

Referat Riffelsektionsmøde Referat Riffelsektionsmøde TID: Fredag den 18. november 2016-17.00 22.00 STED: Comwell Korsør - Ørnumvej 6, 4220 Korsør DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Mikael Green (MG) Anders Sode (AS) Lars

Læs mere

Rejsebrev nr. 6. Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager:

Rejsebrev nr. 6. Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager: Rejsebrev nr. 6 Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager: Jozsef Csikos, Jacob Steffensen, Stig Andersen Tanja Dinesen Skudstrup, Josefine de Roepstorff, Sabina Holstein,

Læs mere

GULDGÅSESKYDNING AUGUST m m m NM Finaleskydning Ornebjerg Skytteforening

GULDGÅSESKYDNING AUGUST m m m NM Finaleskydning Ornebjerg Skytteforening GULDGÅSESKYDNING 7. - 8. AUGUST 2004 50 m - 200 m - 200 m NM Finaleskydning Ornebjerg Skytteforening Velkommen til Guldgåseskydning 2004 Vi inviterer alle interesserede 50- og 200 m-skytter til den 30.

Læs mere