Referat fra Interessentskabsmøde i Hvidovre Vindmøllelaug den 19. marts 2013 i Frihedens Idrætscenter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra Interessentskabsmøde i Hvidovre Vindmøllelaug den 19. marts 2013 i Frihedens Idrætscenter"

Transkript

1 Referat fra Interessentskabsmøde i Hvidovre Vindmøllelaug den 19. marts 2013 i Frihedens Idrætscenter Formand Erik Frølund-Thomsen bød velkommen. Vi undgik heldigvis den snestorm der blev truet med. Der blev Praktiske oplysninger vedrørende betaling for øl og vand og muligheden for at stille spørgsmål. Særlig velkomst med japansk/dansk tekst på storskærmen til Kenji Stefan Suzuki og syv japanske gæster. 1. Valg af ordstyrer Bestyrelsen anbefalede Benny Henriksen, suppleant i bestyrelsen, og forsamlingen bakkede valget op med akklamation. Ordstyreren konstaterede, at interessentskabsmødet var indkaldt korrekt ifølge vedtægterne 5 stk1. 2. Valg af referent og stemmetællere Bestyrelsen anbefalede Julia Bjerre Hunt fra administrationen som referent og det bifaldt forsamlingen. Stemmetællere blev: Bjarne Møller og Steen Molander er valgt som stemmetællere. 3. Ledelsens beretning Ordet gives til formanden. Igen hjerteligt velkommen. Formand Erik Frølund-Thomsen indledte med at præsentere bestyrelsen, teknisk servicemedarbejder og administration: - Næstformand Erik Christiansen, jurist direktør, selvstændig virksomhed her i Hvidovre, EBO- Consult. Administrator af fjernvarmeselskaberne i Hvidovre. Formand for Middelgrundens Vindmøllelaug. - Bestyrelsesmedlem Hans Christian Sørensen, civilingeniør, selvstændig konsulentvirksomhed Spok Aps. Consult. Bestyrelsesmedlem i Middelgrundens Vindmøllelaug, samt medlem af Danmarks Vindmølleforening. - Bestyrelsesmedlem Knud Erik Larsen, direktør, selvstændig virksomhed her i Hvidovre, KLS- Grafisk Hus Danmarks første CO2 fri trykkeri. - Bestyrelsesmedlem Frank A. Olsen, civilingeniør M-direktør, selvstændig vindmøllevirksomhed B2Wind. Tidligere Vindkraftchef i Dong Energy. - Administrationen, kommunikationsmedarbejder Julia Bjerre Hunt - Administrationsmedarbejder Winnie Carlsen - Administrationsmedarbejder Charlotte Bugge, som er ny på kontoret. - Pernille Susgaard, teknisk servicemedarbejder, som har styr på møllen. - Formand Erik Frølund-Thomsen, smed, bestyrelsesmedlem i Fjernvarme distributionsselskabet Avedøre samt medlem af energisparegruppe i fjernvarmen. Tidligere underviser i arbejdsmiljø. Tidl. Byrådsmedlem Hvidovre kommune.

2 Ledelsens beretning 3 driftsår: Så kom vi igennem det 3. driftsår på lykkelig vis. Vindmøllen fungerer perfekt og langt over forventning. Vi har igen en meget stor el-produktion i forhold til det, der var forudsat ved prospektet. Her var der beregnet 10,7 mio. kwh, og igen i 2012 har vi slået dette med et produktionstal på ca. 12,5 mio. kwh. Nu mangler vi så, at elprisen stiger så bliver det rigtig godt. Økonomi: Vi vil senere komme ind på økonomien, men jeg kan da allerede nu meddele, at elpriserne har været meget lave i Det kan I læse på side 6. i det udsendte nyhedsbrev, så det behøver jeg ikke at gå nærmere ind i. Bestyrelsen har besluttet ikke at udsende årsrapporten, men at lægge den på hjemmesiden af både økonomisk og miljømæssige årsager. Der er sparet penge på tryk og forsendelse, og vi har sparet 9000 sider papir. Det er altid en diskussion, om man skal låse priserne i en periode. Nogle gange kan det betale sig at fastlåse afregningsprisen i f.eks. et kvartal, mens det kan give lavere afregninger end den aktuelle markedspris for et andet kvartal. Det er som at spille russisk roulette. Derfor har vi i bestyrelsen valgt at lade markedet bestemme. Vindenergi Danmark har tidligere påvist, at selv med en fast pris vil gennemsnitsprisen for den faste pris over en periode næsten altid svare til markedsprisen. Vores anbefaling er derfor at fortsætte på markedsbasis. Noget andet er renteindtægterne for lauget. Vi kunne selvfølgelig have valgt at sætte penge ind på konti i FIH-banken, Vestjysk Bank eller en af de andre banker, der giver højere rente. Men højere rente betyder sædvanligvis også, at banken har mangel på likviditet, og at banken gennem højere rentesatser forsøger at tiltrække kunder. I bestyrelsen har vi valgt at undgå dette Matador-spil og er glade og trygge ved vore indeståender på flere mio.kr. i Arbejdernes Landsbank, som er en af landets mest solide banker. Hvis vi skulle have haft folk til at holde øje med elpriser og bankrentesatser, så ville det også have kostet lauget penge, så vi har altså valgt at holde os til det almindelige spil på markederne. Der skete noget helt usædvanligt lige efter jul i Elproduktionen blev ikke holdt i ave, samtidig med at folk gik på juleferie, så der ikke var elforbrug i erhvervsliv, offentlige bygninger m.m.. Det betød en overproduktion af el og dermed negativ elafregning 2 dage i træk, jf. vores omtale i nyhedsbrevet på side 7. Man kan vælge at sikre sig mod dette, f.eks. ved at anvende et system, der kobler møllen ud. Spørgsmålet er, om det kan betale sig set i lyset af, at vi havde en helt ekstraordinær situation. Vi vil dog i bestyrelsen undersøge dette nærmere, og kan det betale sig, så gør vi det. For 2013 har vi den glade oplysning, at vores andel i Vindenergi Danmark giver et afkast på ca kr. for elafregningen i Det er da en velkommen lille ekstraindtægt. Endnu engang har andelstanken vist sig god for medlemmerne af Hvidovre Vindmøllelaug.

3 Så meget om økonomi for denne gang. Punktet er senere på dagsordenen. Det bliver forelagt af næstformanden Erik Christiansen. Blæserstøj: Teknisk set har møllen som nævnt kørt upåklageligt. Selv støjen fra blæseren nederst i mølletårnet har vi fået styr på. I begyndelsen af januar 2013 har Siemens lavet en ny konstruktion af køleluftblæseren, der gør, at den kun kører i intervaller og næsten uden støj. Det har taget lang tid at få løst denne efter vor mening ret så simple opgave, men nu er den løst på fornuftig måde. Det har jo været ret pinligt at have fremmede på besøg, når vi har sagt, at vindmøller ikke støjer og så kom man ud til møllen i et sandt støjinferno. Men nu er det løst. Tyveri af advarselsskilte: For at undgå evt. ulykker ved is nedfald fra møllen, som tidligere er behandlet på I/S mødet, blev det besluttet at opsætte 2 skilte, et i begge ender af Diget. De har nu stået der en rum tid, desværre har vi haft besøg af nogle vandaler, som har fjernet disse skilte. Dette dilemma har været omtalt i vores lokale avis, Hvidovre Avis. Vi kan håbe på, at de vågner op og kommer til besindelse, og ser hvor dumt og ubesindigt de har handlet, og stille og roligt lægger skiltene hvor de hører til, så vi kan få dem opsat igen. Besøg fra den anden side af kloden og fra Valby: Som I kan se i nyhedsbrevet, har vi igen haft besøg fra den andens side af kloden og fra Valby. Hvidovre Avis har fulgt begivenhedernes gang, så ligesom København har Christiania som trækplaster, så har Hvidovre nu fået den lille havfrue i stort format. Møllen er også foreviget på julemærket i Hvidovre for Det er et meget smukt foto af vindmøllen med en fantastisk solnedgang. Det kan I se på side 9 i nyhedsbrevet. Reklameindslag: Og så et lille reklameindslag. Med nyhedsbrevet er der også en lille reklame for Vindstød. Det er Vindenergi Danmarks eget elselskab, så jo mere I køber af husholdningsel hos dem, jo mere støtter i vores eget andelsselskab. Med over 400 tilkoblede i Hvidovres, er vi det sted i landet med den største tilslutning til Vindstød i bymæssig sammenhæng for hele landet. Vedr. vores adm. Vores administration, udfører stadig et stort og omhyggeligt arbejde med at holde styr på alle andelshaveres adresser, tlf. nr., mailadresser og bankkonto nr. Her har jeg igen en lille bøn, idet mange desværre fortsat glemmer at oplyse ændringer, og det giver adm. Utroligt meget ekstraarbejde, når udbyttet kommer retur fra den enkeltes bank. Så, kære andelshavere, jeg håber I fremover vil gøre administrationens arbejde langt lettere, ved hurtigst muligt at meddele administrationen evt.

4 ændringer. Det er jo også billigere, I bliver jo opkrævet et gebyr på kr , det må jo være sjovere at bruge dem til noget festligt. På forhånd tak. Afslutningsvis en tak: Jeg vil afslutte med at takke mine kolleger i bestyrelsen, vores tekniske medarbejder og suppleanterne der har deltaget i bestyrelsesmøderne, for et fantastisk og berigende samarbejde i det forgangne år. Vi har haft mange og gode diskussioner om alle tænkelige forhold, og det er altid foregået med godt humør og i en god ånd og tone. Et godt og behageligt samarbejde, er grundlæggende for at skabe nye og spændende tanker og idéer. Og det har været et godt år. Tusind tak til jer alle. Tak til administrationen: Der skal også lyde en stor tak til administrationen, for den store indsats I har ydet i Det være sig i adm. og på bestyrelsesmøderne. Der har igen i det forgangne år været mange opgaver og henvendelser, der har krævet en rask hånd, og vore trofaste væbnere, Julia Bjerre Hunt, Winnie Carlsen og Britta Pedersen, et fint arbejde der er udført perfekt. Og det er altid gjort med et smil og en venlig bemærkning. Tusind tak til jer alle 3. Med disse ord vil jeg overlade beretningen til forsamlingens behandling. Tak fordi I lyttede Spørgsmål: Ingen spørgsmål tillykke til formanden 4. Regnskab og budget Regnskab og budget ikke udsendt, men vil være at finde på hjemmesiden. På side 8 i nyhedsbrevet er hovedtallene. I regnskabet er en blank revisionspåtegning. Vores mølle er fantastisk, den har produceret meget mere, men elsalget er faldet pga. elpriserne. Norge og sverige har masser af vand i deres anlæg og det har presset prisen. Vi har været nede omkring 17øre med et estimat på 35 øre. Der mangler ca ift. budgettet. Det er vi ikke herrer over. Produktion; flere udgifter til service og driftledelse resten er der besparelser på. Administrationen er billigere, resten afviger ikke meget fra budgettet. Der er sparet knapt på driftudgifter. Resultat på 5.5 mil, henlagt Derfor udbetaling på 435 ift. budgettet som var højere. Nøgletal: vi har elsalg for 580 kr. pr. andel mod 743 og 735 de forrige år. Resten svarer til de tidligere år. Forrentningen er stadig på 8,7 som er flot, men vi vil gerne op tocifret. Vi har 11,7% over 3 år, mod

5 et forventet tal på 11%, så den er højere endnu. Afregningsprisen har været helt dårlig. Vindenergien har været OK med 95,2%. Vi vil ikke have vand i Norge og Sverige til sommer så kan vi tjene penge. Spørgsmål: Ole frost: Ift. de kritiske revisorer, der er kun én underskrift. Hvad er forklaringen på det? Svar: Han har sendt på skrift at han har godkendt det, men han har været bortrejse og har ikke kunnet underskrive. Gennemgang af budgettet i nyhedsbrevet Budgetteret produktion på 12mil Kwh. Vi er forsigtige. Det er ca. 6 mil. vi får i indtægter. Gennemsnitlig pris på 50øre kwh. Vi tror ikke renterne stiger. Der skal være lidt ekstra penge til driftledelse, i tilfælde af at der sker noget. Vi har besluttet for et par timer siden at lave en ny hjemmeside, det går der lidt penge til. Vi regner dog med, at budgettet går under på forsendelser nu hvor vi ikke har sendt alt med posten. Ift. assistance vdr. skat: Der har været en ekstra udgift. Det kostede at tilfredsstillede skat, men nu hører vi nok ikke mere fra dem. Henlæggelser og udlodninger er det samme. Bliver regnskabet bedre, gør afregningen det selvfølgelig også. Spørgsmål: Bjarne: Kunne vi forvente en lignende situation som omkring jul med overproduktion på nettet? Svar: Energinet DK burde have set det, og der skulle distributionsselskaberne også. Vindenergi Danmark har opfundet en dims der gør, at de kan sende som stopper møllen eller nedsætter produktionen. Den kigger vi nærmere på, men købet afhænger af, om Simens vil opretholde garantien såfremt vi installerer den. Hvis de siger OK og det ikke koster for meget, køber vi sådan en. Uddybende: Den anden dag var der en kæmpe produktion på næsten 80% af behovet. Svar: Det er Energinet Danmark der styrer balancen. De styrer at nogen skal skue ned, når der er gang i møllerne! Uddybende: Hvis strømmen er billigere i Sverige, importerer vi så den? Svar: Det er Nordic Pool som fastsætter det, og der er norsk svensk finsk og dansk, og så er markedsprisen derefter. Søren Andersen: Får vi tilskud på de første.. Svar: ja (specifikt) Uddybende: Når vores producerer meget, betyder det så noget? Svar: Ja, fulddagstimer minimeres hurtigere end vi havde forventet, nok 7-8år.

6 Knud Petersen: Fint med henlæggelser hvis der sker skade. Hvor meget vil man lægge til side før man tænker; nu er der nok? Svar: Vi vil foreslå henlæggelser nogle år endnu. Et gear koster flere millioner. Det er med at kunne betale hvis det sker. Elo Hansen: Når de 5 år der er tilbage af tilskudstiden er gået, falder tilskuddet tilbage. Så bliver afregningen 25 øre plus 10 øre. Det er fint at lægge til side, det kunne være det var til den tid, at man skulle holde op med det? Svar: Hvis vi har nogle reparationer undervejs må vi se på det. Vi har kun én mølle, og den skal vi skal passe på! Garantien udløber i Peter Kestner: Worst Case er gearet. Hvad dækker maskin-forsikringen? Svar: Den dækker noget om gear osv., men der vil altid være selvrisiko, den er ca. 1 million. Ryger der en gearkasse kan der hurtigt gå andet i stykker. Vi skal ikke gå på kompromis med hvad der er i kassebeholdningen. Forsikringen dækker pludseligt opståede skader og ikke noget der sker pga. slitage. Der får vi driftstab og ikke kasko. Peter Hansen: Kan man lave en serviceaftale 5-10 år frem? Svar: Ja, det er Simens eller andre. Middelgrunden har forladt Simens og gået over til WinCon. Kan Budgettet godkendes? Afstemning ved håndsoprækning. Det er enstemmigt vedtaget. Budgettet er godkendt. Ingen indkomne forslag. Vi tager en pause. 6. Valg af ledelse i lige år Vi har 3 på valg. Erik Frølund-Thomsen, Erik Christiansen og Hans Christian Sørensen. Ingen andre ønsker at opstille, genvalg med akklamation. Valg af to suppleanter Erik Christoffersen og Benny Henriksen er på valg og stiller op igen. Ordet overgives til formanden, da Benny ikke kan stå for sit eget genvalg. Ingen andre stiller op. Genvalg med akklamation. Valg af revisorer Niels Kolbye og Steen Molander blev genvalgt som interne revisorer. Ingen andre opstiller. Revisorsuppleant, Jens Bach Stiller op og vælges. 8. Eventuelt Her kan intet vedtages. Har nogen spørgsmål eller bemærkninger er det nu.

7 Niels Dalgård: Tak for en god bestyrelse og hvad der er sket. Bemærkning: Svend Auken er blevet glemt! I 90erne foreslog de, at det skal kunne betale sig at spare på strømmen. KK reducerede det til 0 kr. så kommer DONG. Det er en ny form for skat der er kommet! Hvad gør man ved det, hvis der er noget at gøre? Svar: Skat og afgifter har vi ingen indflydelse på. Der er stigende afgiftsgrundlag på de ting der er på din elregning. Noget af det bruges bla. på de 25øre, som vi får i tilskud. Vi skal være glade for der er kopskat så nogen andre betaler for vores laug. Knud Finken: Vi kan ikke gøre noget ved elprisen? Svar: Jo vi kan, køb nogle elbiler en opfordring herfra. Det er hele konceptet for Better Place. Batterierne kan bruges som lagringsplads. Man kører og der er helt stille. Problemet er at de ikke kører så langt, vi skal have folk ind i el-bil gruppen så der kommer pres på transportsektoren. Knud-Erik har 6 elbiler i sit firma. Historien har haft en langsom start, der kommer flere og flere der bruger det. Vi skal støtte projektet Better Place ellers så dør projektet i Danmark. Vi skal styrke dem der producerer bilerne. Jens Anker: Elpriser vandstanden i de nordiske magasiner. Den er under den der har været sidste år. I Norge fremgår det af statistik, at samtlige måneders nedbør er under normalen, sidste år var alle måneder over normalen. Tak for i aften! Dirigenten takker for god ro og orden. Formanden takker dirigenten. Takker for valget på bestyrelsens vegne. Ser frem til et godt år 2013, vi ser frem til at se jer til næste år god påske, kom godt hjem pas godt på jer selv. Hvidovre den 19. marts 2013 Benny Henriksen, dirigent Julia Bjerre Hunt, referent

Referat fra Interessentskabsmøde i Hvidovre Vindmøllelaug I/S onsdag den 12. marts 2014 i Frihedens Idrætscenter, Hvidovre

Referat fra Interessentskabsmøde i Hvidovre Vindmøllelaug I/S onsdag den 12. marts 2014 i Frihedens Idrætscenter, Hvidovre Referat fra Interessentskabsmøde i Hvidovre Vindmøllelaug I/S onsdag den 12. marts 2014 i Frihedens Idrætscenter, Hvidovre Formand Erik Frølund bød indledningsvist velkommen til andelshaverne med nogle

Læs mere

Referat fra Interessentskabsmøde i Hvidovre Vindmøllelaug I/S torsdag den 19. marts 2015 i Frihedens Idrætscenter, Hvidovre

Referat fra Interessentskabsmøde i Hvidovre Vindmøllelaug I/S torsdag den 19. marts 2015 i Frihedens Idrætscenter, Hvidovre Referat fra Interessentskabsmøde i Hvidovre Vindmøllelaug I/S torsdag den 19. marts 2015 i Frihedens Idrætscenter, Hvidovre Formand Erik Frølund bød indledningsvist velkommen til alle de fremmødte andelshavere.

Læs mere

Hvidovre Vindmøllelaug. Nyhedsbrev marts 2013

Hvidovre Vindmøllelaug. Nyhedsbrev marts 2013 Hvidovre Vindmøllelaug Nyhedsbrev marts 2013 Hvidovre Vindmøllelaug I/S C/O EBO Consult, Strandmarksvej 27A 2650 Hvidovre Administration Rådhuspladsen 77, 4. 1550 København V Tlf. 33 36 21 21 www.hvidovrevindmollelaug.dk

Læs mere

Formand Erik Frølund-Thomsen indledte med at præsentere ledelse, teknisk servicemedarbejder og administration:

Formand Erik Frølund-Thomsen indledte med at præsentere ledelse, teknisk servicemedarbejder og administration: Referat fra Interessentskabsmøde i Hvidovre Vindmøllelaug den 13. marts 2012 i Hvidovre Medborgerhus Formand Erik Frølund-Thomsen bød velkommen til alle og derefter er særlig velkomst med japansk/dansk

Læs mere

Referat fra Interessentskabsmøde i Hvidovre Vindmøllelaug den 15. marts 2011 i Hvidovre Medborgerhus

Referat fra Interessentskabsmøde i Hvidovre Vindmøllelaug den 15. marts 2011 i Hvidovre Medborgerhus Referat fra Interessentskabsmøde i Hvidovre Vindmøllelaug den 15. marts 2011 i Hvidovre Medborgerhus Formand Erik Frølund-Thomsen bød velkommen til alle og derefter er særlig velkomst med japansk/dansk

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 45 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

UHRE WINDPOWER I/S ORIENTERINGSBREV NR. 6, MARTS Der indkaldes hermed til ordinært interessentskabsmøde, der holdes på Uhre Kro

UHRE WINDPOWER I/S ORIENTERINGSBREV NR. 6, MARTS Der indkaldes hermed til ordinært interessentskabsmøde, der holdes på Uhre Kro ORIENTERINGSBREV NR. 6, MARTS 2014. ORDINÆRT INTERESSENTSKABSMØDE Der indkaldes hermed til ordinært interessentskabsmøde, der holdes på Uhre Kro Tirsdag den 25. marts 2014, kl. 18.30 Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Hvidovre Vindmøllelaug. Nyhedsbrev marts 2010

Hvidovre Vindmøllelaug. Nyhedsbrev marts 2010 Hvidovre Vindmøllelaug Nyhedsbrev marts 2010 Hvidovre Vindmøllelaug I/S C/O Ebo Consult, Strandmarksvej 27A 2650 Hvidovre Administration Rådhuspladsen 77, 4. 1550 København V Tlf. 33 36 21 21 www.hvidovrevindmollelaug.dk

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

Hvidovre Vindmøllelaug. Nyhedsbrev marts 2012

Hvidovre Vindmøllelaug. Nyhedsbrev marts 2012 Hvidovre Vindmøllelaug Nyhedsbrev marts 2012 Hvidovre Vindmøllelaug I/S C/O Ebo Consult, Strandmarksvej 27A 2650 Hvidovre Administration Rådhuspladsen 77, 4. 1550 København V Tlf. 33 36 21 21 www.hvidovrevindmollelaug.dk

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. 1 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 2. MARTS 2016 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Formand Preben Elle Hansen

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Formandens orientering om driften i det forløbne år til brugermødet den 29. maj 2017

Formandens orientering om driften i det forløbne år til brugermødet den 29. maj 2017 Side 1 af 11 Formandens orientering om driften i det forløbne år til brugermødet den 29. maj 2017 Vi glæder os over den stigende interesse der er for vores lille koncern - Fonden Langelands Elforsyning

Læs mere

Grundejerforeningen Salvig

Grundejerforeningen Salvig Til Medlemmerne Grundejerforeningen Salvig Orø Orø, d. 15. marts 2015 Indkaldelse til generalforsamling og sammenfatning af bestyrelsens forslag: Vedlagt finder I indkaldelsen til den ordinære generalforsamling

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

Generalforsamlingen indledtes med at holde 1 minuts stilhed for at ære Arne Haargaard og Frede Edske, som vi mistede i det forgangne år.

Generalforsamlingen indledtes med at holde 1 minuts stilhed for at ære Arne Haargaard og Frede Edske, som vi mistede i det forgangne år. Referat af ordinær generalforsamling fredag den 25. april 2014. 23 boliger og 1 fuldmagt ud af 25 var repræsenteret. Generalforsamlingen indledtes med at holde 1 minuts stilhed for at ære Arne Haargaard

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Grundejerforeningen af 1976 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år. 3. Aflæggelse af regnskab, underskrevet af bestyrelsen og revisor

Læs mere

Der blev spurgt til annoncer fra to sælgere, som er imod, at der bringes annoncer i Hus Forbi.

Der blev spurgt til annoncer fra to sælgere, som er imod, at der bringes annoncer i Hus Forbi. Generalforsamling 2013 referat Generalforsamling i Foreningen Hus Forbi, 2013 Referat 1) Formand Ole Skou bød velkommen og foreslog daglig leder Rasmus Wexøe Kristensen som dirigent. Rasmus blev valgt.

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2010. 1. Valg af dirigent. Kristian Olsen blev enstemmig valgt.

Referat af generalforsamlingen 2010. 1. Valg af dirigent. Kristian Olsen blev enstemmig valgt. Referat af generalforsamlingen 2010 1. Valg af dirigent. Kristian Olsen blev enstemmig valgt. 2. Valg af 3 stemmetællere. Helle Hansen, Gunvor Andersen og Connie Hansen enstemmig valgt. 3. Godkendelse

Læs mere

UHRE WINDPOWER I/S ORIENTERINGSBREV NR. 4, MARTS 2012. Der indkaldes hermed til ordinært interessentskabsmøde, der holdes på Uhre Kro

UHRE WINDPOWER I/S ORIENTERINGSBREV NR. 4, MARTS 2012. Der indkaldes hermed til ordinært interessentskabsmøde, der holdes på Uhre Kro ORIENTERINGSBREV NR. 4, MARTS 2012. ORDINÆRT INTERESSENTSKABSMØDE Der indkaldes hermed til ordinært interessentskabsmøde, der holdes på Uhre Kro torsdag den 29. marts 2012, kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Hvidovre Vindmøllelaug. Nyhedsbrev marts 2011

Hvidovre Vindmøllelaug. Nyhedsbrev marts 2011 Hvidovre Vindmøllelaug Nyhedsbrev marts 2011 Hvidovre Vindmøllelaug I/S C/O Ebo Consult, Strandmarksvej 27A 2650 Hvidovre Administration Rådhuspladsen 77, 4. 1550 København V Tlf. 33 36 21 21 www.hvidovrevindmollelaug.dk

Læs mere

Generalforsamling i Skovlund Varmeværk onsdag, den 14. juni 2006.

Generalforsamling i Skovlund Varmeværk onsdag, den 14. juni 2006. Generalforsamling i Skovlund Varmeværk onsdag, den 14. juni 2006. Sted: Skovlund Kro Deltagere: 11 personer inkl. bestyrelse og varmemester. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia

Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt.

Læs mere

Nyhedsbrev 2015 Hvidovre Vindmøllelaug I/S

Nyhedsbrev 2015 Hvidovre Vindmøllelaug I/S Nyhedsbrev 2015 Hvidovre Vindmøllelaug I/S Praktisk info Hvidovre Vindmøllelaug I/S www.hvidovrevindmollelaug.dk e-mail: hvl2009@gmail.com C/o EBO Consult Arnold Nielsens Boulevard 60, 1. 2650 Hvidovre

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. J. nr. 66-017270-G JS/jv Referat af ordinær generalforsamling i Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. Den 19. april 2007 blev der på Helnan Marina Hotel, Grenaa, afholdt ordinær generalforsamling i Grenaa

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 29 APR 2014 kl. 1800

Referat af ordinær generalforsamling 29 APR 2014 kl. 1800 ANDELSBOLIGFORENINGEN PEBLINGE DOSSERING 30 (PD30) Peblinge Dossering 30 2200 København N Nr.: Dato: 12339 30 APR 2014 (Bedes anført ved henvendelser) Referat af ordinær generalforsamling 29 APR 2014 kl.

Læs mere

Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 5

Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 5 Side 1 af 5 Referat fra generalforsamlingen i Skuldelev Energi A.M.B.A. 29. september 2005 Tilstede: 18 stemmeberettigede personer Referent: Hanne Normann Hansen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Vilsbæk Møllelaug I/S

Vilsbæk Møllelaug I/S Beretning til Generalforsamling i Vilsbæk Møllelaug I/S den 23. april 2008 på Holbøl Landbohjem kl. 19.30. Møllelaugets 3 møller har i 2007 produceret 3.876.670 kwh. Det er dermed produktionsmæssig det

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Velkommen til generalforsamlingen 2009, dejligt at se så mange er mødt op. Dette er mit første år som formand efter jeg overtog den tunge arv efter den

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014 Der var mødt repræsentanter for 38 lejemål / 47 beboere. Som gæster deltog Jan Thietje ( Deloitte ) Organisationsbestyrelsen tilstede: Tove Christensen afbud. Salus Boligadministration samt foreningens

Læs mere

U H R E V I N D M Ø L L E L A U G I/S

U H R E V I N D M Ø L L E L A U G I/S ORIENTERINGSBREV NR. 12, MARTS 2012 ORDINÆRT INTERESSENTSKABSMØDE Der indkaldes hermed til ordinært interessentskabsmøde, der holdes på Uhre Kro torsdag den 29. marts 2012, kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

H/F Engdraget Ordinær generalforsamling 31.-05.-2013

H/F Engdraget Ordinær generalforsamling 31.-05.-2013 H/F Engdraget Ordinær generalforsamling 31.-05.-2013 Referent: Rasmus A. Valg af dirigent. A: dirigent: Christian valgt B. Godkendelse af referat fra ordinær generalforsamling maj 2012. B: referatet blev

Læs mere

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Bedre Beboermøder 2012 Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Fastsæt dato for mødet Fastsættes i samarbejde med administrationen, der skal kunne levere bl.a. regnskab og

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Der afholdtes ordinær generalforsamling på Avedøre Bibliotek med følgende dagsorden: Ad 1. Valg af dirigent. 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

GF forsikringsklubben for ansatte i DONG Energy og Vattenfall

GF forsikringsklubben for ansatte i DONG Energy og Vattenfall GF forsikringsklubben for ansatte i DONG Energy og Vattenfall Referat fra generalforsamling, 16. maj 2012 hos Vattenfall A/S. Dagsorden for mødet er i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Ordinær generalforsamling den 29. august 2017 kl i forsamlingshuset.

Ordinær generalforsamling den 29. august 2017 kl i forsamlingshuset. Ordinær generalforsamling den 29. august 2017 kl. 19.30 i forsamlingshuset. Deltagere Kennet Rasmussen Jens Chr. Nissen Kjeld Møbjerg Niels Peter Kraak Marius P. Olesen Frank Sørensen Jørgen H. Beeck Alex

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

U H R E V I N D M Ø L L E L A U G I/S

U H R E V I N D M Ø L L E L A U G I/S ORIENTERINGSBREV NR. 13, MARTS 2013 ORDINÆRT INTERESSENTSKABSMØDE Der indkaldes hermed til ordinært interessentskabsmøde, der holdes på Uhre Kro mandag den 25. marts 2013, kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

www.hjortrimmen.dk/ Januar 2008 Af Kjeld W. Johansen

www.hjortrimmen.dk/ Januar 2008 Af Kjeld W. Johansen www.hjortrimmen.dk/ 1 Januar 2008 Af Kjeld W. Johansen Indkaldelse til ordinært interessentskabsmøde. Hermed indkaldes interessenterne i Hjortrimmen Vindmøllelaug I/S til ordinært interessentskabsmøde.

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2013

Referat af Generalforsamling 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretninger. 3. Regnskab. 4. Forslag fra andelshavere / bestyrelsen. Referat af Generalforsamling 2013 afholdt torsdag, den 21. november 2013 i Tyrsted-Uth Kirkes Sognehus,

Læs mere

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG, DEN 28. FEBRUAR 2017. KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 20 personer, heraf var 18 stemmeberettigede. Der var ingen afgivne

Læs mere

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009 Generalforsamling indkaldelse og referat 2009 Højby Vandværk 5260 Odense S. www.hojbyvand.dk sc@hojbyvand.dk Generalforsamling i Højby Vandværk AmbA den 18. marts 2009 kl. 19.30 i Højby Forsamlingshus

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia.

Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia. Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia. DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt. 7: Pkt. 8: Valg af dirigent Formandens beretning

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver

Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver REFERAT Emne: Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Sluttidspunkt kl. Onsdag den 14 Maj 2014 Rorberthus, mødelokal 1 19:00 20:15 Deltager:

Læs mere

59. ordinære eeneralforsamline Torsdae den 20. september 2018, kl på Arena Assens.

59. ordinære eeneralforsamline Torsdae den 20. september 2018, kl på Arena Assens. FJÉRNWRNE 59. ordinære eeneralforsamline Torsdae den 20. september 2018, kl. 19.30 på Arena Assens. Dagsorden: l. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår. 3. Den reviderede

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst.

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar 2018 I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om foreningens virksomhed

Læs mere

Hjortrimmen Vindmøllelaug I/S

Hjortrimmen Vindmøllelaug I/S Hjortrimmen Vindmøllelaug I/S 1 Januar 2012 WWW.HJORTRIMMEN.DK Indkaldelse til ordinært interessentskabsmøde. Hermed indkaldes interessenterne i Hjortrimmen Vindmøllelaug I/S til ordinært interessentskabsmøde.

Læs mere

Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012.

Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012. Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012. Indledning Hjertelig velkommen til vores generalforsamling. Deltagere i vores generalforsamling kan kun være forbrugere,

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

Generelforsamling 2014

Generelforsamling 2014 Generelforsamling 2014 Formandens indledning: På bestyrelsens vegne, bydes alle fremmødte hjerteligt velkommen til Andelsselskabet Ølsted Strand Vandværks ordinære generalforsamling 2014 Jeg vil tillade

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen.

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen. Trolle Advokatfirma Advokatpartnerselskab Vesterballevej 25, 2. Snoghøj 7000 Fredericia Advokat Jens Brusgaard j.nr. 13-024651F-SNP År 2019 den, 27. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

Formanden takkede bestyrelsen for godt og konstruktivt samarbejde i den forløbne periode.

Formanden takkede bestyrelsen for godt og konstruktivt samarbejde i den forløbne periode. ab TOMSVÆNGET v/formand John Nielsen Tomsvej 5, 3400 Hillerød www.tomsvaenget.dk mail: ab@tomsvaenget.dk Referat af ordinær generalforsamling mandag den 4. april 2018. 21 boliger ud af 25 var repræsenteret.

Læs mere

Referat af generalforsamling onsdag den 20. november 2013 Kl. 19.30 i Falling Forsamlingshus.

Referat af generalforsamling onsdag den 20. november 2013 Kl. 19.30 i Falling Forsamlingshus. Referat af generalforsamling onsdag den 20. november 2013 Kl. 19.30 i Falling Forsamlingshus. Generalforsamling afholdtes jf. dagsorden med 21 fremmødte forbrugere ex. bestyrelsen. 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010

Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010 Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010 0) Indkaldelse til generalforsamling I henhold til vedtægter er generalforsamlingen ikke indkaldt rettidigt. Dette skyldes at Årskonferencen indtil

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2014. i A/B Blidahlund/Esperancegården. Afholdt den 30. april 2014 kl. 18.00

Referat af ordinær generalforsamling 2014. i A/B Blidahlund/Esperancegården. Afholdt den 30. april 2014 kl. 18.00 Referat af ordinær generalforsamling 2014 i A/B Blidahlund/Esperancegården Afholdt den 30. april 2014 kl. 18.00 Generalforsamlingen blev afholdt med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

TAB Vesterby Afdeling

TAB Vesterby Afdeling TAB Vesterby Afdeling Referat af ordinært afdelingsmøde den 19. januar 2011 Der var 43 lejemål repræsenteret ved mødet, bestyrelsen, ejendomsmester M.H. og forvaltningskonsulent R.S. 1. Velkomst og valg

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia.

Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia. Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia. DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt. 7: Pkt. 8: Valg af dirigent

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

Andelshaveforeningen Engvang Referat af ordinær generalforsamling Torsdag d. 30. september 2010 kl. 19.30 Sted: Foreningshuset, have 63

Andelshaveforeningen Engvang Referat af ordinær generalforsamling Torsdag d. 30. september 2010 kl. 19.30 Sted: Foreningshuset, have 63 Referat: 1. Formandens velkomst Formanden bød velkommen 2. Valg af dirigent Dan Jønsson have 71, blev valgt til dirigent. Det blev konstateret at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 3. Protokol og

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT. 85 medlemmer af 167 (svarende til 50,90%) var repræsenteret heraf 30 ved fuldmagt.

BESLUTNINGSREFERAT. 85 medlemmer af 167 (svarende til 50,90%) var repræsenteret heraf 30 ved fuldmagt. BESLUTNINGSREFERAT fra ordinær generalforsamling i AB Gunløg mandag den 23. april 2018, kl. 19.00 Kulturhuset, KIB Salen, Islands Brygge 18, 2300 København S 85 medlemmer af 167 (svarende til 50,90%) var

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl. 18.00 i Magion med spisning først. Referatnotater: Antal: 16 til stede Formand

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Tid: Den 11. marts 2006, kl Sted: Bromølle Kro, Slagelsevej 78, 4450 Jyderup.

Tid: Den 11. marts 2006, kl Sted: Bromølle Kro, Slagelsevej 78, 4450 Jyderup. Generalforsamling i Dansk Tækkemandslaug Tid: Den 11. marts 2006, kl. 14.00 Sted: Bromølle Kro, Slagelsevej 78, 4450 Jyderup. Mødedeltagere: Fra sekretariatet: 20 virksomheder Michael H. Nielsen (dirigent)

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Gråsten Fjernvarme A.m.b.A afholdt onsdag den 22. april 2015 kl. 19.00 i Ahlmannsparken, 6300 Gråsten

Referat af ordinær generalforsamling i Gråsten Fjernvarme A.m.b.A afholdt onsdag den 22. april 2015 kl. 19.00 i Ahlmannsparken, 6300 Gråsten Referat af ordinær generalforsamling i Gråsten Fjernvarme A.m.b.A afholdt onsdag den 22. april 2015 kl. 19.00 i Ahlmannsparken, 6300 Gråsten Der var mødt 24 andelshavere, der repræsenterede 84 stemmer.

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl. 11.00 Til stede fra bestyrelsen: Formand Bo Fredsøe Kasserer Niels Rasmussen Bestyrelsesmedlem Carsten Andersen

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2018 Tidspunkt: Tirsdag den 20. februar 2017 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 18:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat fra interessentskabsmødet den 19. marts 2018

Referat fra interessentskabsmødet den 19. marts 2018 Lynettens Vindkraft I/S Rhodesiavej 2 2770 Kastrup SE Nr. 1866 1101 Referat fra interessentskabsmødet den 19. marts 2018 NB! Ændring af mødested og tidspunkt: Det ekstraordinære interessentskabsmøde finder

Læs mere

Referat af generalforsamling i Danske Blomsterhandlere den 19. september 2015

Referat af generalforsamling i Danske Blomsterhandlere den 19. september 2015 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2015 1 Referat af generalforsamling i Danske Blomsterhandlere den 19. september 2015 Formanden bød velkommen til generalforsamlingen i Herning og startede med at byde velkommen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling E/F / A/B Ålholmhus Ejd.nr.: 585 Dato: 19. November 2010 Referat af ordinær generalforsamling År 2010 dato 10. November 2010, kl. 19.30, A/B Ålholmhus, afholdtes ordinær generalforsamling i Ålholm Kirke,

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2018 kl i Foreningshuset Strandlyst Sletten Havn.

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2018 kl i Foreningshuset Strandlyst Sletten Havn. SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2018 kl. 11.00 i Foreningshuset Strandlyst Sletten Havn. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formanden aflægger

Læs mere

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 GYVELPOSTEN www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 Til medlemmerne. Bestyrelsen har nu afholdt sit første møde. På mødet konstituerede bestyrelsen sig som følger: Formand Ole Bjarno, Syrenkæden 8.

Læs mere

Repræsentantskabsmøde tirsdag den 29. oktober 2013, kl. 19.00 på Administrationskontoret, Sportsvej 10, Glostrup

Repræsentantskabsmøde tirsdag den 29. oktober 2013, kl. 19.00 på Administrationskontoret, Sportsvej 10, Glostrup #JobInfo Criteria=KABside1# Referat Repræsentantskabsmøde tirsdag den 29. oktober 2013, kl. 19.00 på Administrationskontoret, Sportsvej 10, Glostrup Til stede: David Nielsen-Ourø, Svend Lyster, Orla Neumann,

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2019 Tidspunkt: Onsdag den 27. februar 2019 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. Onsdag den 12. juni 2013 kl. 19:00 Elsted-Lystrup Beboerhus, Elsted Skolevej 4, Lystrup Deltagere: 58 Andelshavere 4 Medarbejdere Mod

Læs mere

Bestyrelsens skriftlige beretning ved den 7. ordinære generalforsamling lørdag den 1. april 2006

Bestyrelsens skriftlige beretning ved den 7. ordinære generalforsamling lørdag den 1. april 2006 Bestyrelsens skriftlige beretning ved den 7. ordinære generalforsamling lørdag den 1. april 2006 Denne beretning suppleres med formandens mundtlige beretning på generalforsamlingen. Vindåret Vindåret 2005

Læs mere

Søernes Grundejerforening Tikøb Indkaldelse til ordinær Generalforsamling. Lørdag d , kl På Storesøvej 1 B, 3080 Tikøb.

Søernes Grundejerforening Tikøb Indkaldelse til ordinær Generalforsamling. Lørdag d , kl På Storesøvej 1 B, 3080 Tikøb. Søernes Grundejerforening Tikøb Indkaldelse til ordinær Generalforsamling. Lørdag d. 1-08-2015, kl. 10.30 På Storesøvej 1 B, 3080 Tikøb. Dagsorden på den ordinære generalforsamling er:. Pkt. 1. Pkt. 2.

Læs mere

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv.

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv. REFERAT A/B Lundbis ordinær generalforsamling Mødested: Fællesrum i A/B Lundbis Mødedato: 10.04.2018, kl. 19.00 Fremmødte: Bissensgade 18: Lone, 1.tv., Linda, 1.th., Peter, 2.tv., Leif, 2.th. og Jette,

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl Ekstraordinær generalforsamling Nordstjernen, Blokhus, kl. 19.00 Antal fremmødte 115 Antal stemmeberettigede 110 Antal fuldmagter 13 Formanden bød kl. 19.00 velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 22. marts 2011.

Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 22. marts 2011. Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 22. marts 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Budget fremlægges

Læs mere

Salg af det gamle værk. Det gamle værk er solgt, og grunden er erklæret forureningsfri.

Salg af det gamle værk. Det gamle værk er solgt, og grunden er erklæret forureningsfri. GENERALFORSAMLING med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formanden aflægger beretning. 3. Revisoren aflægger det reviderede regnskab for 1998/1999 4. Revisoren fremlægger budget for året 1999/2000

Læs mere

DILFs 53. generalforsamling DILF Vesterbrogade 149, København V. 27. april 2015 Referat

DILFs 53. generalforsamling DILF Vesterbrogade 149, København V. 27. april 2015 Referat DILFs 53. generalforsamling DILF Vesterbrogade 149, København V. 27. april 2015 Referat Formanden for DILF, Anders Høegh, bød velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog bestyrelsesmedlem,

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen den 01.08.2015

Referat fra Generalforsamlingen den 01.08.2015 05-08-2015 Søernes Grundejerforening, Tikøb Referat fra Generalforsamlingen den 01.08.2015 Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Valg af dirigent Henning Kabel blev valgt som dirigent. Henning konstaterede, at alle formalia

Læs mere