Folkeoplysningsudvalg

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Folkeoplysningsudvalg"

Transkript

1 REFERAT Folkeoplysningsudvalg Mødedato: Tirsdag den Mødested: KFUMs klubhus Kløvermarken Haderslev Starttidspunkt: Kl. 18:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:20 Afbud: Børge Koch, Morten Jørgensen og Allan Emilliussen Fraværende: Bemærkninger:

2 Folkeoplysningsudvalg, Indholdsfortegnelse Sag nr. Side 234. Siden sidst/orientering KFUM Spejderne i Fjelstrup - ansøgning til Prioriteringsmidlerne Retningslinjer for foreningers brug af kommunale svømmehaller i Haderslev Kommune Madklubben søger om godkendelse som folkeoplysende forening Islænderklubben Glofaxi søger om godkendelse som folkeoplysende forening Opsigelse af aftale mellem Gl. Ørsted skole og Ørsted boldklub Skrydstrup Dartklub ansøger Udvilkingspuljen om opstartstilskud Næshallen S/I ansøgning til Folkeoplysningsudvalgets Udviklingspuljen Årets foreningslederpris Eventuelt

3 Folkeoplysningsudvalg, Side Siden sidst/orientering DISANP / 09/1227 Nyt Folkeoplysningsudvalg - valg afholdes den Opfølgning på Udvalget for Kultur og Fritids beslutning Ny vedtægt Nyhedsbrev til fodboldklubberne - marts 2010 (bilag udleveres på mødet) Orientering om: Formanden beklagede sig over at det forrige møde måtte aflyses p.g.a. for mange afbud. Nyt Folkeoplysningsudvalg - valg afholdes den Opfølgning på Udvalget for Kultur og Fritids beslutning Ny vedtægt behandles på det nye Folkeoplysningsudvalgs første møder. Nyhedsbrev til fodboldklubberne - marts 2010 blev udleveret Invitation til arrangementet "Vundne mesterskaber/ jubilerende ledere" blev udleveret Bladet "Bondefangeren" 235. KFUM Spejderne i Fjelstrup - ansøgning til Prioriteringsmidlerne old_dibjhe / 08/31830 Ovennævnte forening søgte i 2009 om støtte fra prioriteringsmidlerne. Ansøger fik afslag, men med Folkeoplysningsudvalget bemærkning, at Haderslev Kommune i samarbejde med Fjelstrup Spejderne bør finde en løsning på problemet. Spejderne er uden lokalefaciliteter pr. 1. februar 2010 da deres lejemål er opsagt. Kultur & Fritid har sammen med KFUM Spejderne Fjelstrup v. Dorthe Woldemar, søgt en løsning på deres lokalesituation. Status for spejderne er, at de af egen drift har søgt passende nye lokaler. Eksisterende lokaler har ikke kunnet findes. Dog er de blevet tilbudt, at leje et stykke jord af en lokal borger. Arealet er efter det oplyste ideelt til formålet. Der er pt. ikke aftalt lejebetingelser.

4 Folkeoplysningsudvalg, Side 329 Spejderne er, efter eget udsagn, indstillet på selv at forestå de primære arbejder mht. etablering, fundering og kloakering af den del af arealet, der vil kunne anvendes til bebyggelse. DSI Tørning Mølle v. Bjarne Beck har oplyst, at han råder over 2 pavilloner, og at disse er sat til salg. Pris pr. stk kr. ekskl. moms. Pavillonerne er indrettet med opholds- og omklædningsrum, toilet og brus. Efter Kultur & Fritids mening vil en af disse kunne tilbydes KFUM Spejderne Fjelstrup som spejderhytte, såfremt der kan findes finansiering. For realisering af et køb af pavillonen, har Kultur & Fritid opfordret KFUM Spejderne Fjelstrup, til at indgive en ny ansøgning til Folkeoplysningsudvalget om tilskud fra prioriteringsmidlerne. Vel vidende, at puljen for 2009 er fordelt, er det anbefalet KFUM Spejderne Fjelstrup, at de allerede nu søger om tilskud fra den kommende 2010 pulje. Såfremt der kan opnås enighed i Folkeoplysningsudvalget, om en forhåndsbevilling af 2010 prioriteringsmidlerne, og Tørning Mølle er indforstået med at betaling først kan finde sted i 2010, ville pavillonen kunne erhverves i indeværende år. Økonomiske forhold Pris for selve pavillonen er kr. eks. moms. For flytning af denne må påregnes en udgift på ca kr. I øvrigt vil der fra kommunens side fremover ydes de sædvanlige driftstilskud til lokaler. Procedure Behandles på Folkeoplysningsudvalgsmøde d. 15. september 2009 Tovholder/informationsansvarlig Fritidsmedarbejder Hans Aastradsen Bilag KFUM Spejderne Fjelstrup - ansøgning til Prioriteringsmidlerne (835820) KFUM Spejderne Fjelstrup, budget med uddybning (937411)

5 Folkeoplysningsudvalg, Side 330 Indstilling Erhvervs- og Kulturservice indstiller, at sagens videre forløb drøftes Beslutning i Folkeoplysningsudvalget den Formand og forvaltning bemyndiges til at træffe afgørelse ud fra ikkeforbrugte prioriteringsmidler. Supplerende sagsfremstilling Supplerende sagsfremstilling februar 2010: KFUM Spejderne i Fjelstrup har d til Kultur og Fritid oplyst, at de fra anden aktør har fået en pavillon tilbudt. Denne pavillon er på 112 kvm. og opfylder spejdernes behov, også på længere sigt. Pavillonen er gratis, mod afholdelse af transportudgifter. KFUM Spejderne i Fjelstrup ansøger derfor om, at de midler der blev realiseret fra ikke anvendte prioriteringsmidler, og som skulle anvendes til indkøb af en pavillon, i stedet tildeles spejderne til etablering af hyttepladsen. Der i den forbindelse indsendt budget for etablering, samt uddybende bemærkninger hertil. Erhvervs- og Borgerservice indstiller, at der af de realiserede midler fra ikke anvendte prioriteringsmidler, ydes et tilskud til etablering af hyttepladsen på kr. Beslutning i Folkeoplysningsudvalg den Afbud: Børge Koch, Allan Emiliussen, Birgit Sørensen, Leif Pedersen, Jens Thestrup Schmidt og Preben Holmberg Grundet manglende fremmøde var der ikke quorum og Folkeoplysningsudvalget var derfor ikke beslutningsdygtig. Mødet blev på den baggrund aflyst, jf. 9 i Forretningsordenen, og sagen er udsat til næste møde.

6 Folkeoplysningsudvalg, Side 331 Godkendt 236. Retningslinjer for foreningers brug af kommunale svømmehaller i Haderslev Kommune DIKKLN / 08/31051 I forbindelse med foreningssvømning i Haderslev Kommunes kommunale svømmehaller er der konstateret usikkerhed om, hvilke regler eller retningslinjer der er gældende vedr. livredning; fx fra flere foreninger og fra personalet i Haderslev Hallen, som flere gange har observeret, at der ikke er livredder til stede i forbindelse med foreningssvømning. Se vedlagte forespørgsel fra Haderslev Idrætsforening som eksempel på denne usikkerhed. I Kultur og Fritids journaliseringssystem er fundet vedlagte bilag "Forslag til regler for livredning ved foreningssvømning". Om disse regler blev der under punktet "Meddelelser" på Folkeoplysningsudvalgsmødet den 2. september 2008, hvor udvalget ikke var beslutningsdygtigt pga. afbud, givet en orientering. Pga. det ikke kan konstateres, at ovennævnte forslag til regler faktisk fungerer som gældende regler eller retningslinjer og pga. den ovennævnte usikkerhed, ønsker Kultur og Fritid, at der til fordel for foreningerne og alle involverede udarbejdes og besluttes tydelige og forsvarlige retningslinjer for anvendelse af de kommunale svømmehaller til foreningssvømning. Kultur og Fritid har formuleret et nyt forslag til retningslinjer for foreningers brug af kommunale svømmehaller i Haderslev Kommune. Her foreslås det, at bestået livredderprøve som minimum skal være Dansk Svømmeunions bassinlivredderprøve, og antallet af tilladte personer i bassinet ved 1 livredder foreslås at være højst 40, idet 100 personer, som er skrevet ind i det tidligere forslag, fra ekspertside vurderes at være alt for højt. Nyt forslag til retningslinjer og beskrivelse af Dansk Svømmeunions bassinlivredderprøve er vedlagt som bilag. Dansk Svømmeunion henviser også til for videoklip med eksempler på livredning.

7 Folkeoplysningsudvalg, Side 332 Såfremt det af Haderslev Kommune pålægges foreningerne selv at sørge for, at der er livredder med gyldigt livredderbevis til stede, må det også være oplagt, at Haderslev Kommune årligt tilbyder foreningerne kursus/kurser med mulighed for, at medlemmer kan erhverve sig gyldigt livredderbevis. En overgangsperiode må forventes, indtil alle relevante personer har erhvervet sig Dansk Svømmeunions bassinlivredderprøve. Kultur og Fritid anbefaler, at de retningslinjer, der måtte blive vedtaget, tages op til vurdering om 3 år; i foråret Økonomiske forhold Fra Randers Kommune, som tilbyder gratis livredderkursus til godkendte foreninger, er det oplyst, at det inkl. udstedelse af certifikat koster 525 kr. pr. person at gennemføre Dansk Svømmeunions bassinlivredderprøve. Hertil kan komme udgifter til uddannelse af en eller flere personer, der kan erhverve sig dommercertifikat og dermed lede de praktiske prøver og forstå en mundtlig overhøring. Juridiske aspekter Se vedlagte bilag : Uddrag fra bogen "Livredning": håndbogen til alle med interesse for vand og sikkerhed", Michael Iwersen, 2008, forlag: Dansk Svømmeunion Procedure Behandles i Folkeoplysningsudvalget den 19. januar Tovholder/informationsansvarlig Fritidsmedarbejder Kim Klit Nielsen. Bilag Haderslev Idrætsforening. Forespørgsel vedr. regler for livredning (912574) Forslag til regler for livredning ved foreningssvømning (579423) Forslag til "Retningslinjer for foreningers brug af kommunale svømmehaller i Haderslev Kommune (915317) Dansk Svømmeunions bassinlivredderprøve (915381) Uddrag fra bogen "Livredning: håndbogen til alle med interesse for vand og sikkerhed" (916629) Retningslinjer for foreningers brug af kommunale svømmehaller.

8 Folkeoplysningsudvalg, Side 333 Vedtaget i FOU 19. januar 2010 (924708) Livredders alder i de nye retningslinjer. Børge Kochs svar - efter FOU s behandling (926308) Indstilling Erhvervs- og Borgerservice indstiller, at forslag til "Retningslinjer for foreningers brug af kommunale svømmehaller i Haderslev Kommune" vedtages. Beslutning i Folkeoplysningsudvalg den Godkendt, idet det præciseres at minimumprøven skal være "bassinprøven" Der skal være en foreningsleder til stede, som er ansvarlig for aktiviteterne. Foreningslederen har ansvaret for at alle medlemmer af foreningen er ude af svømmehallens område, inden området forlades. Supplerende sagsbehandling den 23. februar 2010 Efter Folkeoplysningsudvalgets møde den 19. januar 2010 er det for Kultur og Fritid blevet forklaret, at der med "bassinprøven" menes DGI - Bassinprøven. Dette er sammen med de af Folkeoplysningsudvalget besluttede 2 tilføjelser skrevet ind i vedlagte bilag "Retningslinjer for foreningers brug af kommunale svømmehaller i Haderslev Kommune - vedtaget i Folkeoplysningsudvalget den 19. januar 2010", som nu består af 12 punkter. Denne sag vedrører forhold i forbindelse med foreningssvømning - ikke offentlig svømning! - og efter mødet den 19. januar 2010 er der stadig ikke fuld klarhed over, hvilken alder Folkeoplysningsudvalget mener, livreddere som minimum skal have i forbindelse med foreningssvømning (se vedlagte bilag). Folkeoplysningsudvalget bedes forholde sig til: Hvad skal minimumsalderen for livreddere være i forbindelse med foreningssvømning? Beslutning i Folkeoplysningsudvalg den Afbud: Børge Koch, Allan Emiliussen, Birgit Sørensen, Leif Pedersen, Jens Thestrup Schmidt, Preben Holmberg. Grundet manglende fremmøde var der ikke qourum og

9 Folkeoplysningsudvalg, Side 334 Folkeoplysningsudvalget var derfor ikke beslutningsdygtig. Mødet blev på den baggrund aflyst, jf. 9 i Forretningsordenen, og sagen er udsat til næste møde. Godkendt, idet det præciseres at, minimumsalderen for livreddere i forbindelse med foreningssvømning, skal være 16 år Madklubben søger om godkendelse som folkeoplysende forening DIKKLN / 10/2097 Foreningen "Madklubben" havde stiftende generalforsamling den 20. januar Foreningens hjemsted er Haderslev Kommune. Madklubben søger nu om at blive godkendt som folkeoplysende forening i Haderslev Kommune. Foreningen har indsendt sine vedtægter og blanketten "Godkendelse af en folkeoplysende forening i henhold til Folkeoplysningsloven". Økonomiske forhold Såfremt Madklubben godkendes som folkeoplysende forening, er foreningen berettiget til at modtage tilskud, der gives i henhold til Folkeoplysningsloven. Ligeledes vil foreningen have mulighed for at søge om tilskud fra Folkeoplysningsudvalgets Udviklingspulje og fra Prioriteringsmidlerne. Procedure Behandles i Folkeoplysningsudvalget den 23. februar Tovholder/informationsansvarlig Fritidsmedarbejder Kim Klit Nielsen. Bilag Madklubben. Vedtægter ved stiftende generalforsamling 20. jan (929360) Madklubben. Ansøgning om godkendelse som folkeoplysende forening (929357)

10 Folkeoplysningsudvalg, Side 335 Indstilling Erhvervs- og Borgerservice indstiller, at Madklubben godkendes som folkeoplysende forening. Beslutning i Folkeoplysningsudvalg den Afbud: Børge Koch, Allan Emilliussen, Birgit Sørensen, Leif Pedersen, Jens Thestrup Schmidt, Preben Holmberg Grundet manglende fremmøde var der ikke quorum og Folkeoplysningsudvalget var derfor ikke beslutningsdygtig. Mødet blev på den baggrund aflyst, jf. 9 Forretningsordenen, og sager er udsat til næste møde. Godkendt 238. Islænderklubben Glofaxi søger om godkendelse som folkeoplysende forening DIHOAA / 09/28489 Islænderklubben Glofaxi søger om at blive godkendt som en folkeoplysende forening i Haderslev kommune. I den forbindelse har klubben indsendt sine vedtægter og blanketten "godkendelse af en folkeoplysende forening i henhold til Folkeoplysningsloven. I blanketten er rideklubbens navn anført som værende Grydegaard Rideklub. Efter indgivelse af blanketten har rideklubben skiftet navn til Glofaxi. Kultur og Fritid har ikke anset det for værende nødvendigt for rideklubben, at indgive en ny blanket. Økonomiske forhold Såfremt Islænderklubben Glofaxi godkendes, er klubben berettiget til at modtage tilskud, der gives i henhold til Folkeoplysningsloven. Ligeledes vil klubben have mulighed for at søge om tilskud fra Folkeoplysningsudvalgets Udviklingspulje og fra Prioriteringsmidlerne.

11 Folkeoplysningsudvalg, Side 336 Procedure Behandles i Folkeoplysningsudvalget den 23. februar 2010 Tovholder/informationsansvarlig Hans O. Aastradsen Bilag Anmodning om godkendelse, og vedtægten (881321) Klubbens nye vedtægter (938552) Indstilling Erhvervs- og Borgerservice indstiller, at Islænderklubben Glofaxi godkendes som en folkeoplysende forening Beslutning i Folkeoplysningsudvalg den Afbud: Børge Koch, Allan Emilliussen, Birgit Sørensen, Leif Pedersen, jens Thestrup Schmidt, Preben Holmberg Grundet manglende fremmøde var der ikke quorum og Folkeoplysningsudvalget var derfor ikke beslutningsdygtig. Mødet blev på den baggrund aflyst, jf. 9 i Forretningsorden, og sagen er udsat til næste møde. Godkendt 239. Opsigelse af aftale mellem Gl. Ørsted skole og Ørsted boldklub DILAZN / 07/1843 Jf. Benyttelsesaftale har Ørsted boldklub i mange år benyttet faciliteter som omklædningsrum og gymnastiksal på gl. Ørsted skole i forbindelse med fodboldtræning. Efter 2 telefonsamtaler med formanden for Ørsted boldklub Leif Koch, har vi erfaret at disse faciliteter, ikke længere benyttes i forbindelse med idrætsudøvelse. Ørsted Boldklub benytter nu Oksenvad skoles omklædningsfaciliteter.

12 Folkeoplysningsudvalg, Side 337 Ørsted Boldklub benytter dog lokalerne på gl. Ørsted skole i forbindelse med kulturelle arrangementer som fastelavnsfest, juletræsfest, høstfest og generalforsamling. Da Ørsted Boldklub ikke længere benytter de idrætsrelaterede faciliteter bør aftalen genforhandles. Økonomiske forhold Der betales pt. et årligt tilskud til gl. Ørsted skole for leje af omklædningsrum, gymnastiksal m.m. på ca kr. jf. benyttelsesaftalen. Juridiske aspekter Der er jf. Folkeoplysningslovens kapitel 5 14 stk. 2 ikke længere er tale om frivilligt folkeoplysende foreningsarbejde som rummer idræt. Procedure Behandles i Folkeoplysningsudvalget tirsdag den 19. januar Tovholder/informationsansvarlig Lene Autzen Nielsen Bilag Benyttelsesaftale mellem Ørsted Gl. Skole og Ørsted Boldklub (806666) Klage over afgørrelse vedr. benyttelsesaftale (958214) Afgørelse vedr. opsigelse af benyttelseskontrakt. (924667) Indstilling Kultur og Fritid indstiller, at Kultur og Fritid fremover årligt betaler et fast beløb på kr. til gl. Ørsted skole, således at der fortsat kan afholdes 4-5 kulturelle arrangementer i løbet af 1 år.

13 Folkeoplysningsudvalg, Side 338 Beslutning i Folkeoplysningsudvalg den Godkendt Supplerende sagsfremstilling Kultur og Fritid har modtaget 2 henvendelser i forbindelse med opsigelse af benyttelsesaftale mellem Ørsted Boldklub og Gl. Ørsted Skole. Ørsted Boldklub oplyser at der i 2009 ikke har været aktiviteter i gymnastiksalen. Der har været tiltag til igangsætning af aktiviteter, men forgæves. Ved samarbejde med Oksenvad er der oprettet fælles hold i Oksenvad skoles gymnastiksal. Boldklubben er ikke bekendt med øvrige aktiviteter i Ørsted skoles gymnastiksal Erhverv og Borgerservice indstiller at, det faste lejebeløb til lokalområdets aktiviteter på Ørsted Skole fastholdes at evt. yderligere anvendelse til idrætsaktiviteter, finansieres pr. afholdt time. Sagen videresendes til Udvalget for Kultur og Fritid. Kultur og Fritid anmodes om at belyse nærmere konsekvenser af beslutning om reduktion i tilskuddet. Beslutning i Udvalget for Kultur og Fritid den Afbud/fraværende: ingen Udvalget imødeser en årlig statistik for anvendelsen af skolen, og bevilger på den baggrund, kr. pr. år i 2010 og Skrydstrup Dartklub ansøger Udvilkingspuljen om opstartstilskud DILAZN / 10/122 Skrydstrup Dartklub ansøger om opstartstilskud fra Folkeoplysningsudvalgets Udviklingspulje. Tilskuddet skal bruges til maling samt istandsættelse/indretning af nyt klublokale på Skrydstrup skole

14 Folkeoplysningsudvalg, Side 339 Økonomiske forhold Der ansøges om opstartstilskud til ny forening på 2.000,00 kr. Udviklingspuljen udgør pt ,00 kr. Procedure Behandles i Folkeoplysningsudvalget den 16. marts 2010 Tovholder/informationsansvarlig Lene Autzen Nielsen Bilag Skrydstrup Dartklub (957807) Skrydstrup Dartklub (957805) Indstilling Erhvervs- og Borgerservice indstiller: at der bevilges et opstarttilskud på 2.000,00 kr. til Skrydstrup Dartklub Godkendt 241. Næshallen S/I ansøgning til Folkeoplysningsudvalgets Udviklingspuljen DILAZN / 10/122 Næshallen S/I samt Næsset IF ansøger om tilskud til indkøb af Nintendo Wii sportsaktiviteter, så man kan tilbyde foreninger og andre brugere af hallen at dyrke Wii sport. Wii sport kan dyrkes af personer i alle aldre og vil skabe noget mere liv i hallen. Wii sport skal blandt andet. bruges til at fasthold medlemmerne i foreningslivet som en del af Multiidræts og Kulturcenter Næshallen. Økonomiske forhold Der ansøges om tilskud på 6.740,00 kr. til følgende: 1 stk. 50" tv 1 stk. nintendo Wii inkl. spil samt 2 stk. remote

15 Folkeoplysningsudvalg, Side stk. Wii balanceboards 2 stk. Wii motion plus I alt ,00 kr. Egen finansiering 6.739,00 kr. Procedure Behandles i Folkeoplysningsudvalget den 16. marts 2010 Tovholder/informationsansvarlig Lene Autzen Nielsen Fritidskoordinator Bilag Næshallen S/I (951445) Indstilling Erhvervs og Borgerservice indstiller: at der bevilges tilskud på 6.740,00 kr. til indkøb af Wii + udstyr. Godkendt. Folkeoplysningsudvalget imødeser en evaluering af projektet efter 1 år Årets foreningslederpris 2009 DILAZN / 10/996 Haderslev Kommunes Folkeoplysningsudvalg afvikler hvert år arrangementet Vundne Mesterskaber og lederfest. Her hædres vindere af mesterskaber af en vis karat, samt ledere der kan fejre mindst 15 års jubilæum indenfor idræts- og foreningslivet. Folkeoplysningsudvalget uddeler også Årets Foreningslederpris, som er på kr. I år har foreningerne indstillet 6 kandidater, hvoriblandt Folkeoplysningsudvalget vælger prismodtageren. Økonomiske forhold Vinderen af Årets Foreningslederpris 2009 modtager kr. Juridiske aspekter Retningslinjerne for markering af Vundne Mesterskaber og hædring af

16 Folkeoplysningsudvalg, Side 341 ledere fremgår af "Vedtægt for Folkeoplysningsudvalget for Haderslev Kommune". Procedure På møde den 16. marts 2010 beslutter Folkeoplysningsudvalget - på baggrund af gennemlæsning af foreningernes indstillinger - hvem af de 6 kandidater der skal modtage Årets Foreningslederpris Kandidatliste og kopi af foreningernes indstillinger vil ligge klar til gennemlæsning på mødet den 16. marts, og der vil indlægges læsepause. Prisen overrækkes ved arrangementet Vundne Mesterskaber og lederfest 2009, fredag den 23. april 2010 i Vojens Hallerne. Tovholder/informationsansvarlig Lene Autzen Nielsen Indstilling Erhvervs- og Borgerservice indstiller, at Folkeoplysningsudvalget vælger sin kandidat til at modtage prisen Årets Foreningslederpris. Kandidat enstemmigt valgt Eventuelt DISANP / 09/1227 Formanden takkede for godt samarbejde gennem hele perioden. Sagsbehandlingen er tilrettelagt med god sagsfremstilling, god tid til behandlingen og et godt engagement fra udvalgets medlemmer. Udvalgets besøgsrunder til foreningslivet blev fremhævet som særdeles positivt.

17 Folkeoplysningsudvalg, Side 342 Underskriftsside Allan Emiliussen Preben Holmberg Bent Steenberg Osen John Lauridsen Kai Bjørnskov Morten Jørgensen Børge Koch Kent Glumsø Karsten Boe Birgit Sørensen Leif Pedersen Connie Andersen Kurt Koch Jens Thestrup Schmidt

Folkeoplysningsudvalg

Folkeoplysningsudvalg REFERAT Folkeoplysningsudvalg Mødedato: Tirsdag den 19-01-2010 Mødested: Ny Hansborg Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 21:15 Afbud: Morten Jørgensen, John Lauridsen, Connie Andersen Fraværende:

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 15-09-2009 Mødested: Haderslev Idrætscenter mødelokale 2 Starttidspunkt: Kl. 19:00 (kl. 18:00 se under bemærkninger) Sluttidspunkt: Kl. 20.30 Afbud:

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 18-08-2009 Mødested: Hammelev Spejdergruppe, Brøkelhusvej 3, Hammelev Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 21:00 Afbud: Kurt Koch, Morten Jørgensen,

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 19-05-2009 Mødested: 218 Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 21:30 Afbud: Leif Pedersen, Morten Jørgensen, Karsten Boe og Allan Fraværende:

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 25-11-2008 Mødested: Haderslev Idrætscenter Fuglsang Loungen Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:00 Afbud: John Lauridsen, Morten Jørgensen,

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 28-10-2008 Mødested: Haderslev Idrætscenter, Stadionvej, Fuglsang Loungen Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:00 Afbud: John Lauridsen,

Læs mere

Folkeoplysningsudvalg

Folkeoplysningsudvalg REFERAT Folkeoplysningsudvalg Mødedato: Tirsdag den 15-12-2009 Mødested: 218 Gram Fritidscenter Ungdomslederpris 2010 - Uddeling Starttidspunkt: Kl. 18:30 Sluttidspunkt: Kl. 20:35 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 28-08-2007 Mødested: Ponyklubbens rytterstue, Christiansfeldvej 39A, Haderslev Starttidspunkt: Kl. 20:00 Sluttidspunkt: Kl. 21:30 Afbud: Jens Thestrup

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget DAGSORDEN Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 02-09-2008 Mødested: KFUM s Klubhus, Kløvermarken, 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 19:30 Sluttidspunkt: Afbud: Connie Andersen Bent S. Olsen Preben

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 26-06-2007 Mødested: 218 Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 21:00 Birgit Sørensen, Børge Koch, Leif Pedersen, Connie Andersen, John Lauridsen

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Onsdag den 21-10-2009 Mødested: Hammelev Hallen Starttidspunkt: Kl. 17:30 Sluttidspunkt: Kl. 18:20 Afbud: Allan Emiliussen, John Lauridsen, Karsten Boe og Connie

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Onsdag den 18-11-2009 Mødested: Bispen, lokale 12, 1. sal Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:00 Afbud: Børge Koch, Bent Steenberg, Birgit Sørensen,

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 23-09-2008 Mødested: Haderslev Idrætscenter, Stadionvej 5, 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:30 Afbud: Bent Steenberg

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 21-09-2010 Mødested: Hansborg kl. 16:30 eller Sommersted Boldbaner kl. 17:00 Vestermarksvej 2, 6560 Sommersted Starttidspunkt: Kl. 16:30 / Ordinært

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 18. januar 2011 Mødested: Hansborg 3-2 Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:30 Afbud: Marianne Ørsted Bonde Fraværende: Ingen Bemærkninger:

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 21-04-2009 Mødested: Bispen mødelokale 1 Starttidspunkt: Kl. 19.00 Sluttidspunkt: Kl. 20.45 Afbud: Børge Koch, Preben Holmberg, Birgit Sørensen og

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 22-04-2008 Mødested: Bevtoft Hallens Cafeteria Starttidspunkt: Kl. 20:15 Sluttidspunkt: Kl. 21:30 Afbud: Preben Holmberg, Leif Pedersen, Allan Emiliussen

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 20-01-2009 Mødested: Kunsthuset, Det Gamle Havnekontor, Jomfrustien 52 Starttidspunkt: Kl. 18:00 Sluttidspunkt: Kl. 21:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 21. juni 2011 Mødested: Hansborg, mødelokale 3-2 Mødet starter kl. 16.30. Der startes med besøg ved Haderslev Kamp Kunst Klub, og derefter Haderslev

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 22-01-2008 Mødested: KFUM s klublokale, Kløvermarken 1, Haderslev Starttidspunkt: Kl. 18:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:00 Afbud: Leif Pedersen i stedet

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 16-06-2009 Mødested: Haderslev Idrætscenter, mødelokale 2 Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 21:00 Afbud: John Lauridsen og Connie Andersen

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 18-05-2010 Mødested: Mødelokale 3-2 Østergade 48, 3. sal 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 21:00 Afbud: Leif Pedersen Fraværende:

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 20-02-2007 Mødested: Haderslev Idrætscenter mødelokale 2 Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 20.45 Afbud: Leif Pedersen, Karsten Boe, John

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 26-10-2010 Mødested: Fælles kørsel fra Hansborg kl. 16:30 eller Vojens Speedwaycenter kl. 17:00 Tinglykke 9 6500 Vojens Starttidspunkt: Kl. 16:30 Sluttidspunkt:

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 16-11-2010 Mødested: Mødelokale Østergade 48, mødelokale 3-2 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:50 Afbud: Birgit Sørensen

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 25-03-2008 Mødested: 218 Starttidspunkt: Kl. 16:30 Sluttidspunkt: Kl. 17:30 Afbud: Kim Quist Fraværende: Bemærkninger: Folkeoplysningsudvalget, 25-03-2008

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 21. december 2010 Mødested: Hammelev Hallen, Cafeteria Arrangementet med hædring af unge ledere, starter kl. 18.30. Starttidspunkt: Kl. 20:00 Sluttidspunkt:

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 16-01-2007 Mødested: Gram Fritidscenter Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 21.00 Afbud:, Morten Jørgensen og Allan Emiliussen Bemærkninger:

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 17. maj 2011 Mødested: Hansborg, mødelokale 3-2 Mødet starter kl. 16.30. Der startes med besøg i Øsby hallen, og derefter Næshallen og Søsportscentret.

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 17-08-2010 Mødested: Mødelokale 3-2 Østergade 48, 3.sal 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 21:05 Afbud: Astrid Refshauge,

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 25-09-2007 Mødested: 218 Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: kl. 20:00 Afbud: Preben Holmberg, John Lauridsen, Morten Jørgensen, Jens Thestrup

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Onsdag den 28. november 2012 Mødested: Hansborg, mødelokale 3-2 Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl.

Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Onsdag den 28. november 2012 Mødested: Hansborg, mødelokale 3-2 Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Onsdag den 28. november 2012 Mødested: Hansborg, mødelokale 3-2 Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:50 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Astrid Refshauge,

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 18-12-2007 Mødested: Haderslev Idrætscenter mødelokale 2 Starttidspunkt: Kl. 20:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:25 Afbud: Børge Koch, Birgit Sørensen, John

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 17-03-2009 Mødested: Haderslev Idrætscenter, mødelokale 2 Starttidspunkt: Kl. 19.00 Sluttidspunkt: Kl. 20.45 Afbud: Morten Jørgensen og Jens Thestrup

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 24. april 2007 Mødested: Haderslev Idrætscenter mødelokale 2 Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 20.30 Bemærkninger: Folkeoplysningsudvalget,

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 15-06-2010 Mødested: Mødelokale 3-2 Østergade 48, 3.sal 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 21:10 Afbud: Maria Damgaard og

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 1. marts 2011 Mødested: KFUM s Klubhus Kløvermarken 1 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:45 Afbud: Karl Gunnar Riis Gregersen,

Læs mere

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den 12. april 2011

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den 12. april 2011 REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 12. april 2011 Mødested: Fremtidsværkstedet Nørregade 27 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 18:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:30 Afbud: Jesper Hans Matthiessen,

Læs mere

Udvalget for Erhverv og Kultur

Udvalget for Erhverv og Kultur REFERAT Udvalget for Erhverv og Kultur Mødedato: Mandag den 08-06-2009 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 15:30 Sluttidspunkt: Kl. 16:45 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Allan Emiliussen og Holger Mikkelsen

Læs mere

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Torsdag den 24. januar Mødetidspunkt: Kl. 16:30-17:30

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Torsdag den 24. januar Mødetidspunkt: Kl. 16:30-17:30 Referat fra mødet i (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Torsdag den 24. januar 2019 Mødested: Det Bruunske Pakhus Mødetidspunkt: Kl. 16:30-17:30 Medlemmer: Børge Larsen Gert Due Jørgensen Jan

Læs mere

MØDE I: Folkeoplysningsudvalget Mandag den kl EMNE: SAGSNR.: 17/28738

MØDE I: Folkeoplysningsudvalget Mandag den kl EMNE: SAGSNR.: 17/28738 REFERAT MØDE I: Folkeoplysningsudvalget Mandag den 19.11.2018 kl. 16.30 EMNE: SAGSNR.: 17/28738 DELTAGERE: AFBUD: Henrik Zimino (A), Vibeke Rasmussen (A), Einer Lyduch (A), Carsten Fuhr (C), Liv Gam (løsgænger)

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. 17:30 Mødested: Fraværende: Mødelokale 122 - Rådhuset Henrik Kudahl, Kirsten Højrup, Heidi

Læs mere

REFERAT FRA FOLKEOPLYSNINGSUDVALGETS MØDE DEN 22. MAJ 2007 KL. 17.00 PÅ RÅDHUSET I AARS MØDELOKALE 4 (gæstekantinen)

REFERAT FRA FOLKEOPLYSNINGSUDVALGETS MØDE DEN 22. MAJ 2007 KL. 17.00 PÅ RÅDHUSET I AARS MØDELOKALE 4 (gæstekantinen) 1 REFERAT FRA FOLKEOPLYSNINGSUDVALGETS MØDE DEN 22. MAJ 2007 KL. 17.00 PÅ RÅDHUSET I AARS MØDELOKALE 4 (gæstekantinen) Indholdsfortegnelse Åben - Ansøgning fra Dancing Friends Vesthimmerland om godkendelse

Læs mere

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget Gentofte Kommune Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget Dagsorden åben Mødedato 17. juni 2014 Mødetidspunkt 17.00 Mødelokale Gentofte Sportspark, lokale 24 ved Ishallen Side 1 af 9 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Referat Folkeoplysningsudvalget kl. 17:00 Byrådssal, Aabybro Rådhus Jammerbugt Kommune Folkeoplysningsudvalget Punkter på åbent møde: 22. Bemærkninger til referat fra sidste møde 1 23. Nyt fra formanden

Læs mere

Udvalget for Erhverv og Kultur

Udvalget for Erhverv og Kultur REFERAT Udvalget for Erhverv og Kultur Mødedato: Mandag den 28-04-2008 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:05 Afbud: Jens Chr. Gjesing, Uwe Jessen, Bent K. Andersen Fraværende:

Læs mere

Mødedato: 10. september 2019 Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende:

Mødedato: 10. september 2019 Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende: Side 1. Åben dagsorden Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende: Bemærkninger

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget REFERAT

Folkeoplysningsudvalget REFERAT REFERAT Sted: Mødelokale 5, Lejrevej 15, 4320 Lejre Dato: Torsdag den 3. maj 2018 Start kl.: 18:00 Slut kl.: 20:30 Medlemmer: Fraværende: Anne Lauridsen (Medlem) Torben Olsen (Medlem) Jørgen Olsen (Medlem)

Læs mere

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 19. juni Mødested: Mødelokale 620. Mødetidspunkt: Kl. 17:30-19:23

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 19. juni Mødested: Mødelokale 620. Mødetidspunkt: Kl. 17:30-19:23 Referat fra mødet i (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 19. juni 2019 Mødested: Mødelokale 620 Mødetidspunkt: Kl. 17:30-19:23 Medlemmer: Børge Larsen Gert Due Jørgensen Jan Møller

Læs mere

Referat. Mødedato: 20. juni Mødelokale 204, 2. sal. Starttidspunkt for møde: 19:00. Fraværende:

Referat. Mødedato: 20. juni Mødelokale 204, 2. sal. Starttidspunkt for møde: 19:00. Fraværende: Mødedato: 20. juni 2016 Mødelokale: Tønder Rådhus, Mødelokale 204, 2. sal Starttidspunkt for møde: 19:00 Fraværende: Stig Andersen, Flemming Gjelstrup, Jens Peter Jensen, Jens Rasch, Per Svendsen ved afbud.

Læs mere

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 24. oktober Mødested: Mødelokale 620. Mødetidspunkt: Kl.

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 24. oktober Mødested: Mødelokale 620. Mødetidspunkt: Kl. Referat fra mødet i (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 24. oktober 2018 Mødested: Mødelokale 620 Mødetidspunkt: Kl. 17:30-19:30 Medlemmer: Børge Larsen Gert Due Jørgensen Jan Møller

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Page 1 of 7 Referat Folkeoplysningsudvalget Ordinært møde Dato Tid Sted 27. juni 2005 17:30 Mødelokale 2 NB. Fraværende Til stede Karl Henrik Hansen uden afbud Indholdsfortegnelse 1. Godkendelse af en

Læs mere

Referat fra Folkeoplysningsudvalgets møde torsdag den 11. juni 2015, kl Kultur og Fritids mødelokale

Referat fra Folkeoplysningsudvalgets møde torsdag den 11. juni 2015, kl Kultur og Fritids mødelokale Mødedato: 11. juni 2015 Side: 21 Referat fra Folkeoplysningsudvalgets møde torsdag den 11. juni 2015, kl. 17.00 - Kultur og Fritids mødelokale Medlemmer Birger L. Hansen Dina Oxfeldt Finn Jensen Henrik

Læs mere

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Mandag den 13. maj Mødested: Mødelokale 620. Mødetidspunkt: Kl. 17:30-18:30

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Mandag den 13. maj Mødested: Mødelokale 620. Mødetidspunkt: Kl. 17:30-18:30 Referat fra mødet i (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Mandag den 13. maj 2019 Mødested: Mødelokale 620 Mødetidspunkt: Kl. 17:30-18:30 Medlemmer: Børge Larsen Gert Due Jørgensen Jan Møller Jørgensen

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 27-03-2014 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 27-03-2014 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 27-03-2014 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Deltagere: Jan Find Petersen, Preben Juhl Rasmussen, Birgit Sørensen, Frank Müller-Bøgh,

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 20-08-2015 Kl. 17:07 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 20-08-2015 Kl. 17:07 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 20-08-2015 Kl. 17:07 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Deltagere: Jan Find Petersen, Preben Juhl Rasmussen, Birgit Sørensen, Herdis Linde

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Referat Dato: Mandag den 22. juni 2015 Mødetidspunkt: 17:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Fraværende: Svømmeklubben Pilehaveskolen Horsbred 197 A Indgang til højre for svømmehallen

Læs mere

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget Mødetidspunkt 17-04-2018 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse G Indholdsfortegnelse Folkeoplysningsudvalget 17-04-2018 17:00 1 (Åben) Teaterforeningen

Læs mere

Udvalget for Erhverv og Kultur

Udvalget for Erhverv og Kultur REFERAT Udvalget for Erhverv og Kultur Mødedato: Mandag den 23-03-2009 Mødested: Haderslev Handelsskole, mødelokale 61 Starttidspunkt: Kl. 14:00 Sluttidspunkt: Kl. 15:00 Afbud: Uwe Jessen, Holger Mikkelsen,

Læs mere

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:20 Afbud: Fraværende: Ingen Bemærkninger:

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:20 Afbud: Fraværende: Ingen Bemærkninger: REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 18-11-2008 Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:20 Afbud: Fraværende: Ingen Bemærkninger: Udvalget for Børn og Familie,

Læs mere

Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. 18:30 Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende: Kim

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 25-08-2011 Kl. 17:00 undvisningslokalerne ved kantinen

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 25-08-2011 Kl. 17:00 undvisningslokalerne ved kantinen Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 25-08-2011 Kl. 17:00 undvisningslokalerne ved kantinen Deltagere: Jan Find Petersen, Erling Johansen, Jan Bunkenborg, Preben Juhl Rasmussen, Søren Sørensen,

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Referat Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Dato 27. januar 2015 Tid 15:00 Sted ML 0.28 NB. Fraværende Børge Jensen Stedfortræder Medlemmer Steen Jensen (Frederikshavn Ungdoms Fællesråd) -

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 14:00 Mødet afsluttet: kl. 17:00 Mødested: Mødelokale

Læs mere

GLOSTRUP KOMMUNE. Folkeoplysningsudvalgets møde

GLOSTRUP KOMMUNE. Folkeoplysningsudvalgets møde GLOSTRUP KOMMUNE Referat Folkeoplysningsudvalgets møde Mødedato: Tirsdag den 1. marts 2016 Mødetidspunkt: 17:00 Mødelokale: Møderum 200, Rådhusparken 2 Medlemmer: Afbud: Leif Meyer Olsen (V) (medlem),

Læs mere

Udvalget for Erhverv og Kultur

Udvalget for Erhverv og Kultur REFERAT Udvalget for Erhverv og Kultur Mødedato: Mandag den 10-09-2007 Mødested: Aarøsund Medborgerhus Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18.40 Afbud: Allan Emilliussen. Fraværende: Uwe Jessen

Læs mere

Referat. Frivilligrådet. Frivilligrådet Tirsdag den 11. april 2017 Kl. 16:00 Helle Pedersen Skarresøvej 3, 8550 Ryomgaard. Medlemmer.

Referat. Frivilligrådet. Frivilligrådet Tirsdag den 11. april 2017 Kl. 16:00 Helle Pedersen Skarresøvej 3, 8550 Ryomgaard. Medlemmer. Referat Frivilligrådet Frivilligrådet Tirsdag den 11. april 2017 Kl. 16:00 Helle Pedersen Skarresøvej 3, 8550 Ryomgaard Medlemmer Molly Thomsen Helle Pedersen Peter Tofft Jens Dueholm Petersen Kirsten

Læs mere

åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 21. januar 2010 kl. 17:00 i Løgstør Kantine

åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 21. januar 2010 kl. 17:00 i Løgstør Kantine åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 21. januar 2010 kl. 17:00 i Løgstør Kantine Indholdsfortegnelse 001. Idrætsforeningen KVIK - ansøgning om lokaletilskud til trænningsophold 3 002. Vældgård

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Dagsorden Dato: Tirsdag den 27. maj 2014 Mødetidspunkt: 17:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Fraværende: 068 mødelokale på Rådhuset Sonja Fladstrand, Annette Eriksen, Karin Gudbergsen,

Læs mere

Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget Gentofte Kommune Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget Referat åben Mødedato 23. august 2011 Mødetidspunkt 17.00 Mødelokale Udvalgsværelse A Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 18.20 Tilstede:

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Onsdag den 27-08-2014 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Onsdag den 27-08-2014 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Onsdag den 27-08-2014 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Deltagere: Jan Find Petersen, Preben Juhl Rasmussen, Birgit Sørensen, Frank Müller-Bøgh,

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 31-03-2011 Kl. 17:00 Undervisningslokalet ved Kantinen

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 31-03-2011 Kl. 17:00 Undervisningslokalet ved Kantinen Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 31-03-2011 Kl. 17:00 Undervisningslokalet ved Kantinen Deltagere: Jan Find Petersen, Erling Johansen, Elinor Harder, Birgit Sørensen, Frank Müller-Bøgh,

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Mandag den 21-01-2013 Kl. 17:00 udvalgsværelse 5

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Mandag den 21-01-2013 Kl. 17:00 udvalgsværelse 5 Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Mandag den 21-01-2013 Kl. 17:00 udvalgsværelse 5 Deltagere: Jan Find Petersen, Erling Johansen, Jan Bunkenborg, Kurt Sorknæs, Erik Jakobsen, Preben Juhl Rasmussen,

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 27. januar 2011

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 27. januar 2011 Referat torsdag den 27. januar 2011 Kl. 18:30 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden...1 2. FOU - Orientering...2 3. FOU - Ansøgning om tilskud fra pulje til særlige

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 19 TIRSDAG DEN 20. OKTOBER 2009, KL. 17.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 20. oktober 2009 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: 16:30-18:00

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: 16:30-18:00 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: - 18:00 Mødested: Mødelokale C Hækkerupsvej 1, kælderen. Indgang via gavlen (handicapindgang).

Læs mere

Bemærkninger. Følgende sager behandles:

Bemærkninger. Følgende sager behandles: Side 1. Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende: Bjarne

Læs mere

Ekstraordinært møde i Økonomiudvalget

Ekstraordinært møde i Økonomiudvalget REFERAT Ekstraordinært møde i Økonomiudvalget Mødedato: Torsdag den 28-05-2009 Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:20 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Økonomiudvalget, 28-05-2009

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 9 TIRSDAG DEN 1. APRIL 2008, KL. 17.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 1. april 2008 Side: 2 Fraværende: Pia Longet

Læs mere

åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 16. februar 2011 kl. 17:00 i Løgstør 214

åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 16. februar 2011 kl. 17:00 i Løgstør 214 åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 16. februar 2011 kl. 17:00 i Løgstør 214 Indholdsfortegnelse 001. Til orientering - Kommunale haller i Aars - evt. ny organisering 3 002. Til orientering

Læs mere

Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget Mødetidspunkt 12-06-2018 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse G Protokollen blev læst og mødet hævet kl: 18:04 Tilstede: Ulrik Borch, Andreas Weidinger,

Læs mere

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET. den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET. den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor SAGSOVERSIGT 1 Godkendelse af dagsorden... 3 2 Jernved Idrætsforening søger fritagelse om indfrielse af pantebrev... 4 3 Prioritering

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 17. juni 2009

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 17. juni 2009 Referat fra møde i onsdag den 17. juni 2009 Mødet startede kl. 19:00 i Mødelokale 2 på Rådhuset i Allerslev. Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 3 2. FOU - Orientering... 4 3. FOU

Læs mere

åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 07. april 2011 kl. 17:00 i Løgstør 214

åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 07. april 2011 kl. 17:00 i Løgstør 214 åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 07. april 2011 kl. 17:00 i Løgstør 214 Indholdsfortegnelse 011. Orientering - Orienteringer fra administrationen 3 012. Lokaletilskud til foreningernes

Læs mere

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget Gentofte Kommune Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget Dagsorden åben Mødedato 24. april 2012 Mødetidspunkt 17.00 Mødelokale Udvalgsværelse A+B Side 1 af 7 Indholdsfortegnelse Folkeoplysningsudvalget

Læs mere

Norddjurs Fritidsråd REFERAT

Norddjurs Fritidsråd REFERAT Norddjurs Fritidsråd REFERAT Sted: Auning Bibliotek Torvegade 1, 8963 Auning Dato: Onsdag den 2. december 2015 Start kl.: 16:30 Slut kl.: 18:30 Medlemmer: Fraværende: Kai Hansen Tove Højlund Mogens Buhl

Læs mere

4... Styregruppen for ældreidræt søger om tilskud fra Vækstpuljen til afholdelse af konference 4

4... Styregruppen for ældreidræt søger om tilskud fra Vækstpuljen til afholdelse af konference 4 Møde i Folkeoplysningsudvalget tirsdag den 15. august 2006, Kl. 17.00 i udvalgsværelse 2 Dagsorden INDHOLDSFORTEGNELSE 1... Meddelelser2 2... Folkeoplysningsudvalgets møder i 2007. 2 3... Anvisning af

Læs mere

Byrådet 1. behandling

Byrådet 1. behandling REFERAT Byrådet 1. behandling Mødedato: Torsdag den 18-09-2008 Mødested: Byrådssal Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:50 Afbud: Uwe Jessen, Jan Christensen Fraværende: Bemærkninger: Byrådet,

Læs mere

2. Indsigelse mod Gymnastiksalsfordelingen fra Skovlunde Håndbold & Gymnastik *

2. Indsigelse mod Gymnastiksalsfordelingen fra Skovlunde Håndbold & Gymnastik * Møde i tirsdag den 17. august 2004, Kl. 17.00 i udvalgsværelse 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Meddelelser * 2. Indsigelse mod Gymnastiksalsfordelingen fra Skovlunde Håndbold & Gymnastik * 3. s konference

Læs mere

Åbent Referat. til. Udvalget for Kultur og Fritid

Åbent Referat. til. Udvalget for Kultur og Fritid Åbent Referat til Mødedato: Onsdag den 17. april 2013 Mødetidspunkt: 14:00-15:00 Mødested: Mødelokale 1, Bytoften Deltagere: Lisbet Rosendahl, Ingvard Ladefoged, Peter Nielsen, Bøje Meiner Jensen, Hans

Læs mere

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 27. februar Mødested: Mødelokale 620. Mødetidspunkt: Kl.

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 27. februar Mødested: Mødelokale 620. Mødetidspunkt: Kl. Referat fra mødet i (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 27. februar 2019 Mødested: Mødelokale 620 Mødetidspunkt: Kl. 17:30-19:30 Medlemmer: Børge Larsen Gert Due Jørgensen Jan Møller

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 16-09-2008 Mødetidspunkt: 16:30-17:30. Hækkerupsvej 1

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 16-09-2008 Mødetidspunkt: 16:30-17:30. Hækkerupsvej 1 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Mødedato: tirsdag den 16-09-2008 Mødetidspunkt: 16:30-17:30 Mødested: Hækkerupsvej Hækkerupsvej 1 Medlemmer Erik Schaumann (ES) - Formand Palle

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Dagsorden Dato: Mandag den 22. juni 2015 Mødetidspunkt: 17:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Fraværende: Svømmeklubben Pilehaveskolen Horsbred 197 A Indgang til højre for svømmehallen

Læs mere

ÅBENT REFERAT FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET. Mødedato: 15. juni 2010. Mødetidspunkt: 17:00. Mødet hævet: 18:40

ÅBENT REFERAT FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET. Mødedato: 15. juni 2010. Mødetidspunkt: 17:00. Mødet hævet: 18:40 ÅBENT REFERAT FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET Mødedato: 15. juni 2010 Mødested: Byrådssalen Mødetidspunkt: 17:00 Mødet hævet: 18:40 Deltagere: Just Eiskjær Sørensen, Rita Primdahl, Erik Preisler, Ebba Lund, Finn

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Referat Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Dato 26. november 2009 Tid 16:30 Sted Kattegat Silo, etage 3a, lokale 5 NB. Fraværende Ordinært møde Søren Visti Jensen Stedfortræder Medlemmer Anders

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget den 16. februar 2017, kl. 17:00 - Kultur og Fritid, Tingsryds Allé 27

Referat Folkeoplysningsudvalget den 16. februar 2017, kl. 17:00 - Kultur og Fritid, Tingsryds Allé 27 Mødedato: 16. februar 2017 Side: 1 Referat Folkeoplysningsudvalget den 16. februar 2017, kl. 17:00 - Kultur og Fritid, Tingsryds Allé 27 Åben dagsorden Medlemmer Finn Jensen (Formand) - 19428 Dina Oxfeldt

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 24. september 2008

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 24. september 2008 Referat fra møde i onsdag den 24. september 2008 Mødet startede kl. 19:00 i Mødelokale 2, Lejre Afbud: Anne Lauridsen Knud Mortensen Gitte Ketelsen Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

Norddjurs Fritidsråd REFERAT

Norddjurs Fritidsråd REFERAT Norddjurs Fritidsråd REFERAT Sted: Ok Djurs klubhus, Klitten 1, 8500 Grenaa Dato: Tirsdag den 5. september 2017 Start kl.: 16:30 Slut kl.: 18:30 Medlemmer: Fraværende: Kai Hansen Tove Højlund Gunnar Thode

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 22. august 2007

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 22. august 2007 Referat fra møde i onsdag den 22. august 2007 Mødet startede kl. 19:00 i Mødelokale 2, Lejre Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden den 22.08.2007.... 3 2. FOU - Efterretningssager 22.08.07....

Læs mere

Referat tillægsdagsorden Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Referat tillægsdagsorden Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Referat tillægsdagsorden Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. 19.15 Mødested: Fraværende: Mødelokale 122 1. sal Claus Mørkbak Højrup,

Læs mere