Informationsteknologi

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Informationsteknologi"

Transkript

1 Informationsteknologi Grafisk præsentation og billedbehandling - med Office og GIMP 1. udgave, 2011 ISBN Forfatter(e) Lars Ljungqvist Et komplet undervisningsmateriale til faget Grafisk Præsentation. 60 opgaver 50 eksempler 50 videopræsentationer Ordbog med beskrivelse af 25 grafiske begreber ebog Grafisk præsentation og billedbehandling er et komplet undervisningsmateriale til faget Grafisk præsentation. Samtidig er det en generel introduktion til grafisk arbejde, og hvordan man producerer pæne brochurer, plakater og lignende. Udgivelsen er opdelt i en teori- og øvelsesdel. Teoridelen giver en introduktion til grafisk præsentation efterfulgt af en gennemgang af de vigtigste emner. Undervejs præsenterer udgivelsen relevante grafiske udtryk og begreber. Øvelsesdelen indledes med Publisher. Dernæst følger en del med de grafiske muligheder i de øvrige Office-programmer. Excel er god til at vise tal i diagrammer, og PowerPoint kan fx lave organisationsdiagrammer. Ellers handler øvelsesdelen om billedbehandling i GIMP. GIMP er et gratis men professionelt program til billedbehandling. GIMP er samtidig et gratis alternativ til Adobes Photoshop. Der er video til alle eksemplerne i udgivelsen - sammenlagt mere end en times video. Grafisk præsentation henvender sig til version 2.6.x. af GIMP.

2 Grundbog i datalogi 1. udgave, 2008 ISBN Forfatter(e) Martin Damhus En grundlæggende introduktion til den teknik, der udgør grundpillen i vor tids informations- og teknologisamfund, computeren. Bogen er teknologineutral, dækker teoretisk bredt og er rig på figurer og analogier. Hovedtemaerne i bogen er: Den fysiske opbygning af computer og netværk Processor og maskinsprog Operativsystem og kerne Netværk, herunder internettet og lagdelt kommunikation Programmering Databaser Digitale multimedier IT-sikkerhed Projektarbejde i datalogi Bogen omfatter tre detaljerede forslag til faglige temaforløb: Modeller og IT Kommunikation og internettet IT-sikkerhed Hvert temaforløb er fuldt dækkende i forhold til læreplanen og kan vælges med eleverne i årets første timer.

3 Grundbog i datalogi 1. udgave, 2008 ISBN Forfatter(e) Martin Damhus En grundlæggende introduktion til den teknik, der udgør grundpillen i vor tids informations- og teknologisamfund, computeren. 410,00 DKK Inkl. moms Bogen er teknologineutral, dækker teoretisk bredt og er rig på figurer og analogier. Hovedtemaerne i bogen er: Den fysiske opbygning af computer og netværk Processor og maskinsprog Operativsystem og kerne Netværk, herunder internettet og lagdelt kommunikation Programmering Databaser Digitale multimedier IT-sikkerhed Projektarbejde i datalogi. Bogen omfatter tre detaljerede forslag til faglige temaforløb: Modeller og IT Kommunikation og internettet IT-sikkerhed Hvert temaforløb er fuldt dækkende i forhold til læreplanen og kan vælges med eleverne i årets første timer.

4 Informatik 1. udgave, 2017 ISBN Forfatter(e) Jens Studsgaard Sørensen, Peder Meyhoff, Martin Damhus, Elisabeth Husum, Henrik Olsen, Mette Bahn Bertram, Lasse Tage Olsen, Jesper Buch Grundbog til faget informatik niveau C og B på de gymnasiale uddannelser. 90 interaktive opgaver 200 opgaver 270 illustrationer 250 ordforklaringer 620 sider ibog til faget informatik niveau C og B-niveau. Da informatik er et udpræget skaberfag, tager udgivelsen udgangspunkt i projekter, hvor eleverne skal lave et it-system med anvendelse af materialeafsnittene i ibogen. Det anbefales derfor, at man parallelt med et projektforløb inddrager relevante materialeafsnit. Der er tale om en ibog, og det giver ikke mening at læse den fra ende til anden. Den er opbygget af en række mere eller mindre uafhængige materialeafsnit, og man kan frit vælge, hvilke af disse man synes giver mening i forhold til projekterne. Under hvert projekt er givet et forslag til relevant materiale. Materialeafsnittene er samlet i fire hovedafsnit. It-fagets iterative og inkrementelle arbejdsmetode og den konkrete arbejdsmetode Scrum. Man behøver ikke at anvende Scrum i undervisningen. Materiale til planlægning af et it-system. Bemærk, at ved en iterativ proces, kommer man forbi de involverede trin flere gange. Programmering af it-systemet. Test og evaluering af it-systemet. Herudover har vi afsnittet Andet materiale af mere generel karakter. Bemærk, at noget af dette materialet er kernestof i faget, og andet har karakter af supplerende stof. Projekterne er tiltænkt specifikke ungdomsuddannelser, men kan for de flestes vedkommende fint anvendes andre steder. Der tages jo udgangspunkt i den samme læreplan. Ved placeringen af de forskellige projekter under en af de fire gymnasiale ungdomsuddannelser gælder følgende: Hhx-projekterne: udgangspunkt i merkantile perspektiver. Htx-projekterne: udgangspunkt i teknologiske perspektiver. Hf-projekterne: udgangspunkt i professionsrettede perspektiver. Stx-projekterne: udgangspunkt i fagfaglige perspektiver. Global kompetence, innovationskompetence, karrierekompetence og digital kompetence optræder implicit i dette materiale.

5 Informationsteknologi (Læreplan 2010) 1. udgave, 2013 ISBN Forfatter(e) Jens Studsgaard Sørensen, Peder Meyhoff, Martin Damhus, Elisabeth Husum, Henrik Olsen, Mette Bahn Bertram Informationsteknologi er Systimes grundbog til forsøgsfaget. 90 interaktive opgaver 200 opgaver 270 illustrationer 250 ordforklaringer ca. 620 sider ebog Informationsteknologi er Systimes grundbog til forsøgsfaget med samme navn. Vi tilbyder her en kerne af solid og grundig teorigennemgang med foreløbig disse emner: Computeren Processor og maskinsprog Operativsystem og kerne Internettet Netværk Programmering Databaser Digitale multimedier It-sikkerhed Projektarbejde It-historie Kommunikation Målgrupper og segmentering Etik, love og regler Teorien bliver koblet med en lang række opgaver og interaktive quizzer.

6 Informationsteknologi B til EUX merkantil 1. udgave, 2016 ISBN Forfatter(e) Jens Studsgaard Sørensen, Peder Meyhoff, Martin Damhus, Elisabeth Husum, Henrik Olsen, Mette Bahn Bertram, Lasse Tage Olsen, Mads Bo Nielsen, Jesper Buch Informationsteknologi B til EUX mekantil bygger med interaktive elementer videre på IT til EUD. 90 interaktive opgaver 200 opgaver 270 illustrationer 250 ordforklaringer Ca. 620 sider Informationsteknologi B til EUX merkantil opbygges omkring kernestoffet i bekendtgørelsen: It-systemers betydning for og påvirkning af menneskelig aktivitet, herunder virksomhedens medarbejdere og målgrupper for systemerne (kunder, klienter, borgere) It og informationssystemers rolle og muligheder i organisationer It-systemers arkitektur Repræsentation og manipulation af data Programmering Modellering og strukturering af data, processer og systemer Interaktionsdesign Informationsteknologi B/A1 - hhx 1. udgave, 2006 ISBN Forfatter(e) Peter Zangenberg, Jens P. Jensen, Finn Dyrbye Mogensen Bogen beskriver primært databehandlingsteknologier og systemer til behandling af data og formidling af information. 410,00 DKK Inkl. moms Bogen behandler blandt andre emnerne IT-udvikling, implementering og anvendelse af IT, datasikkerhed og udvikling af hjemmesider. Bogen kan både anvendes til den teoretiske undervisning i IT-fagets kernestof og som opslagsværk i forbindelse med temaforløb. Bogen henvender sig først og fremmest til IT-undervisningen på hhx, men den kan også anvendes i forbindelse med andre ungdomsuddannelsers undervisning i informationsteknologi. Her fra siden er der også adgang til bogens tilhørende website, der indeholder supplerende materiale til undervisningen i informationsteknologi.

7 Informationsteknologi B/A1 - hhx 1. udgave, 2005 ISBN Forfatter(e) Peter Zangenberg, Jens P. Jensen, Finn Dyrbye Mogensen Bogen beskriver primært databehandlingsteknologier og systemer til behandling af data og formidling af information. Bogen behandler blandt andre emnerne IT-udvikling, implementering og anvendelse af IT, datasikkerhed og udvikling af hjemmesider. Bogen kan både anvendes til den teoretiske undervisning i IT-fagets kernestof og som opslagsværk i forbindelse med temaforløb. Bogen henvender sig først og fremmest til IT-undervisningen på hhx, men den kan også anvendes i forbindelse med andre ungdomsuddannelsers undervisning i informationsteknologi. Her fra siden er der også adgang til bogens tilhørende website, der indeholder supplerende materiale til undervisningen i informationsteknologi. IT til EUD/EUX 1. udgave, 2015 ISBN Forfatter(e) Christina Højlund, Mathijs Broersma, Mai Ly Nguyen 25 videoklip 70 interaktive opgaver med samlet 200 spørgsmål 200 billeder og figurer 150 opgaver med vejledende løsninger 155 ordforklaringer 430 sider IT til EUD/EUX ibog er et praksisnært materiale til undervisningen i informationsteknologi på EUD/EUX. Udgivelsen bringer den erhvervsfaglige og teknologiske virkelighed ind i klasselokalet med en række cases. Materialet lægger sig tæt op af bekendtgørelsen og rummer afsnit om IT-systemer, databaser og datahåndtering, web og informationssystemer. Med letforståeligt teorimateriale, præsentationer, videoer og et væld af overskuelige figurer og modeller lærer eleverne at betjene og redegøre for informationsteknologiske redskaber. Gennem en vifte af forskellige opgavetyper, herunder interaktive opgaver med progression, træner eleverne forståelse af informationsteknologiske emner. Sigtet er at sætte eleven i stand til at orientere sig som borger og som aktør på arbejdsmarkedet og selvfølgelig til at løse brancherelaterede opgaver, der rummer informationsteknologi. Samtidig udfordres eleven til at forstå og reflektere over informationsteknologiske problemstillinger på individ-, virksomheds- og samfundsniveau.

8 Koder til Web 1. udgave, 2014 ISBN Forfatter(e) Jack Recke Koder til web gennemgår de grundlæggende teknologier indenfor webproduktion. HTML-sandkasse 11 interaktive værktøjer 95 øvelser 50 kodeeksempler ca. 50 billeder og illustrationer ordforklaringer ebog Koder til web gennemgår de grundlæggende teknologier indenfor webproduktion og har de helt nye teknologier med som HTML5 og CSS3. Den medtager semantisk webdesign, og den behandler de nye designmodeller som responsive webdesign. Udgivelsen behandler integration af billeder, audio og video samt JavaScript og jquery. Desuden gennemgås programmering i PHP og opsætning af MySQL-databaser samt grundlæggende funktioner hertil. Koder til web lægger op til en progressiv udvikling af elevens kodekompetencer. Eleverne skal hurtigt have fornemmelsen af, at 'kunne noget', derfor laves den første webside allerede i de første linier i bogen. Koder til web er platformsuafhængig, skrevet i et lettilgængeligt sprog og kan anvendes uden programmeringsmæssige forudsætninger. Udgivelsen dækker bekendtgørelsens kompetencemål for hele grundforløbet på medieproduktion/webintegrator. Den henvender sig i øvrigt mod elever på øvrige erhvervsuddannelser og på gymnasier med web-fag, samt personer, der ønsker større grundlæggende viden om opbygning af hjemmesider fra bunden uden forudgående viden på området. Kommunikation og it C (Læreplan 2017). udgave, 2017 ISBN Forfatter(e) Peder Meyhoff Grundbog til faget kommunikation og it C. 150 billeder 9 opgaver 22 eksempler 134 sider Kommunikation og it C giver eleverne forståelse for processen omkring udvikling af et kommunikationsprodukt fra første forundersøgelse til færdigt produkt. Lærebogen dækker kravene i læreplanen til faget kommunikation og it C (2017). ibogen indeholder desuden en omfattende leksikondel, der gør det muligt for eleverne på egen hånd at søge dybere ind i kommunikationsfaget.

9 Kommunikation/it C (Læreplan 2010) 1. udgave, 2012 ISBN Forfatter(e) Peder Meyhoff 150 illustrationer 60 opgaver 6 cases 40 faktabokse 130 sider ebog En interaktiv grundbog til faget Kommunikation/it C. Materialet følger kernestoffet tæt og har supplerende stof, fx om kampagner. Denne ibog rummer også arbejdsspørgsmål, øvelser og quizzer. Denne ibog er udarbejdet til undervisningen i kommunikation/it på htx-uddannelsens C-niveau. Kommunikation/it C (Læreplan 2010) 1. udgave, 2016 ISBN Forfatter(e) Peder Meyhoff Bogen gennemgår de forskellige emner til undervisningen i kommunikation/it. 310,00 DKK Inkl. moms Hvad er KISS og AIDA? Og det gyldne snit? Hvad signalerer de forskellige farver? Hvorfor skal man bruge skabeloner og typografier? Og skitser og storyboards? Hvordan kan man opdele befolkningen i segmenter? Hvordan kan man komme i kontakt med sin målgruppe? Og kan man undgå støj? Det er blot nogle af de spørgsmål denne bog besvarer. Bogen introducerer til emner som: Kommunikation og kommunikationsmodeller Æstetik og layout - med bl.a. KISS, AIDA og farver Skrifter og typografi - antikva og grotesk Skitser, flowchart, storyboard og skabeloner Skriftlig fremstilling, journalistisk sprog og lix-beregning Love og regler - bl.a. om ophavsret og brug af citater Hardware og software, internet og sikkerhed Desuden præsenterer bogen de programtyper, der benyttes i Kommunikation/IT-undervisningen, ud over de almindelige kontorprogrammer bl.a. billede-, tegne-, layout-, animations-, web- og multimedieprogrammer. Bogen er skrevet til undervisningen i kommunikation/it på htxuddannelsens C-niveau, men store dele af teorien vil også kunne bruges på fagets A-niveau. Vær opmærksom på at papirudgaven og ibogsversionen bygger på den samme grundstruktur, men at ibogen indeholder betragteligt mere supplerende materiale.

10 Online marketing (AdWords) og (SEO) 1. udgave, 2017 ISBN Forfatter(e) Jakob Helnæs Jensen, Dennis E. K. Nielsen Temaudgivelse som hjælper til at få styr på de grundlæggende begreber, inden for online marketing. 25 øvelser 4 interaktive opgaver 30 eksempler 140 sider Online marketing ibog er en temaudgivelse, som hjælper til at få styr på de grundlæggende begreber, inden for den fagre nye verden som er online marketing. Online marketing ibog har undertitlen 'Annoncering på søgemaskiner (AdWords) og søgemaskineoptimering (SEO)', og det er lige præcis det udgivelsen handler om. De første to kapitler introducerer online marketing og online markedsføringskanaler, som danner afsæt for en gennemgang af annoncering på søgemaskiner og SEO. Den teoretiske fremstilling er krydret med gode eksempler, opgaver, quizzer og illustrationer. Materialet henvender sig primært til fagene afsætning og IT, men kan med fordel læses af alle der ønsker en kort og letlæst introduktion til emnet. Online marketing (AdWords) og (SEO) 1. udgave, 2017 ISBN Forfatter(e) Jakob Helnæs Jensen, Dennis E. K. Nielsen En temaudgivelse, som hjælper til at få styr på de grundlæggende begreber, inden for online marketing og søgemaskiner. 220,00 DKK Inkl. moms Online marketing er en temaudgivelse, som hjælper til at få styr på de grundlæggende begreber, inden for den fagre nye verden som er online marketing. Udgivelsen har undertitlen Annoncering på søgemaskiner (AdWords) og søgemaskineoptimering (SEO), og det er lige præcis det udgivelsen handler om. De første to kapitler introducerer Online marketing og Online markedsføringskanaler, som danner afsæt for en gennemgang af Annoncering på søgemaskiner og SEO. Den teoretiske fremstilling er krydret med gode eksempler og opgaver. Materialet henvender sig primært til fagene afsætning og IT, men kan med fordel læses af alle der ønsker en kort og letlæst introduktion til emnet.

Informationsteknologi

Informationsteknologi Informationsteknologi Grafisk præsentation og billedbehandling - med Office og GIMP 1. udgave, 2011 ISBN 13 9788761642332 Forfatter(e) Lars Ljungqvist Et komplet undervisningsmateriale til faget Grafisk

Læs mere

(forsøg) Informationsteknologi B/A1 - hhx 1. udgave, Hurtigt overblik

(forsøg) Informationsteknologi B/A1 - hhx 1. udgave, Hurtigt overblik Informationsteknologi (forsøg) Informationsteknologi B/A1 - hhx 1. udgave, 2005 ISBN 13 9788761612182 Forfatter(e) Peter Zangenberg, Jens P. Jensen, Finn Dyrbye Mogensen Bogen beskriver primært databehandlingsteknologier

Læs mere

Informationsteknologi

Informationsteknologi Informationsteknologi Dansk film 1995-2005. En indføring i filmgenrer, stil og virkemidler 1. udgave, 2005 ISBN 13 9788761609915 Forfatter(e) Hans Jensen En grundlæggende indføring i fortælleforhold og

Læs mere

Dansk film 1995-2005. En indføring i filmgenrer, stil og virkemidler 1. udgave, 2005

Dansk film 1995-2005. En indføring i filmgenrer, stil og virkemidler 1. udgave, 2005 Kommunikation/it Dansk film 1995-2005. En indføring i filmgenrer, stil og virkemidler 1. udgave, 2005 ISBN 13 9788761609915 Forfatter(e) Hans Jensen En grundlæggende indføring i fortælleforhold og dramaturgiske

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj - Juni 2018 Institution Erhvervsgymnasiet Grindsted Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold HTx Kommunikation/It

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Aug 2015 - Jan 2016 Institution HANSENBERG Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) HTX Kom/IT C Torsten B. Fix Hold

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Termin hvori undervisningen afsluttes: august 2010 - juni

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin 2016-2017 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Rybners Tekniske Gymnasium HTX Kommunikation/IT

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Institution Uddannelse Fag og niveau Termin hvori undervisningen afsluttes: maj-juni 17/18 Frederikshavn Handelsskole

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj/juni 2018 Institution EUC-Nordvest Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold HHX Informatik C Allan Ekström

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Januar Maj 2019 Institution Niels Brock Innovationsgymnasium Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold hhx Informatik

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Juni 2019 Institution Erhvervsgymnasiet Grindsted Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) EUX merkantil Informationsteknologi

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Termin Juni 2019 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer Hold Erhvervsgymnasiet Grindsted HHx Informatik C John Hansen (JO) Jan Søndergaard (JS) grundforløbshold HHxgf18a 1.AV18

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin juni, 2018 Institution Skanderborg-Odder Center for Uddannelse Uddannelse HHX Fag og niveau Multimedie C (læreplan

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Termin Juni 2019 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer Hold Erhvervsgymnasiet Grindsted HHx Informatik C Jan Søndergaard (JS) (til jul), grundforløbshold HHxgf18a John Hansen

Læs mere

Hurt igt overblik En introduktion til erhvervsøkonomi på C-niveau.

Hurt igt overblik En introduktion til erhvervsøkonomi på C-niveau. Erhvervsøkonomi C Erhvervsøkonomi ISBN 13 9788761627032 En introduktion til erhvervsøkonomi på C-niveau. 176.00 DKK Inkl. moms Lærebogen C Erhvervsøkonomi er en fortsættelse af lærebogen FED Erhvervsøkonomi

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj/juni 2010 Institution Roskilde Handelsskole Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold HHX Multimedier C Frede

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin August-juni 18/19 Institution Frederikshavn Handelsskole Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold EUX merkantilt

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin maj-juni 2011 Institution Københavns Tekniske Gymnasium, Sukkertoppen, 2500 Valby Uddannelse Fag og niveau

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Aug 2014 - Juni 2016 Institution HANSENBERG Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold HTX Kom/IT C Torsten B.

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj - Juni 2017 Institution Erhvervsgymnasiet Grindsted Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold HTx Informationsteknologi

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin August 08 juni 09 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Københavns Tekniske Skole, Sukkertoppen

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Juni 2018 Institution Det Blå Gymnasium, Tønder Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold EUX Informations Teknologi

Læs mere

Entreprenørship i EUD regi 1. udgave, 2011. Hurt igt overblik 3 videoer 10 tabeller 14 opgaver 49 illustrationer 14 ordforklaringer 70 sider ebog

Entreprenørship i EUD regi 1. udgave, 2011. Hurt igt overblik 3 videoer 10 tabeller 14 opgaver 49 illustrationer 14 ordforklaringer 70 sider ebog Innovation Entreprenørship i EUD regi 1. udgave, 2011 ISBN 13 9788761637956 Forfatter(e) Hans-Christian Keller Rix 3 videoer 10 tabeller 14 opgaver 49 illustrationer 14 ordforklaringer 70 sider ebog Entreprenørship

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Termin hvori undervisningen afsluttes: august 2011 - juni

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin August 2015 - dec 2015 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold HTX Gastro-science på Hotel og Restaurantskolen,

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til EUD/EUX Termin maj-juni 2016/2017 Institution Silkeborg Business College, Handelsskolen Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold EUD/EUX Merkantil

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Januar 2011 til juni 2011 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Gymnasiet HTX Skjern HTX Kommunikation

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Aug 2015 - Juni 2017 Institution HANSENBERG Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold HTX Kom/IT A Torsten B.

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Skoleåret 2017-2018 Institution Rybners Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold HTX Informatik C Esben Øvland

Læs mere

Analyse af kultur og sprog. En arbejdsbog til kultur- og sprogområdet i SO1 på hhx. 1. udgave, 2015

Analyse af kultur og sprog. En arbejdsbog til kultur- og sprogområdet i SO1 på hhx. 1. udgave, 2015 Studieområdet Analyse af kultur og sprog. En arbejdsbog til kultur- og sprogområdet i SO1 på hhx. 1. udgave, 2015 ISBN 13 9788761683557 Forfatter(e) Barbara Kjær-Hansen, Kasper Asklund Analyse af kultur

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold December/januar 2017/2018 College360 Business EUX Merkantil

Læs mere

Eksaminationsgrundlag for selvstuderende

Eksaminationsgrundlag for selvstuderende Eksaminationsgrundlag for selvstuderende Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Juni 2012 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer Teknisk Gymnasium Skive Tekniske Skole

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin August - december 2016 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold HTX Gastro-science på Hotel og Restaurantskolen,

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Skoleåret 2017/2018 Institution Fag og niveau Lærer Teknisk Gymnasium, Esbjerg Kommunikation & it C Jane Larsen

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin August 2016 - maj 2017 Institution Det Naturvidenskabelige Gymnasium på HRS Uddannelse Fag og niveau Lærer(e)

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stam til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj-juni 2019 Institution Business College Syd Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold EUX Informationsteknologi B Ida

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Institution Uddannelse Fag og niveau (e) Termin hvori undervisningen afsluttes: Maj 2013 Grenå Tekniske Skole

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin maj-juni 2013 Institution Roskilde handelsskole Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold HHX IT B Frede Klejs

Læs mere

Naturvidenskabeligt grundforløb

Naturvidenskabeligt grundforløb Naturvidenskabeligt grundforløb Global opvarmning Isis - Arbejdsmappe 1. udgave, 2008 ISBN 13 9788761623331 Forfatter(e) Hans Birger Jensen Arbejdsmappe med arbejdsark og laboratorieforsøg til bogen Global

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) August-december 2010 (grundforløb) KTS, Sukkertoppen htx Kommunikation

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Institution Uddannelse Fag og niveau (e) Termin hvori undervisningen afsluttes: Juni 2015 Grenå Handelsgymnasium

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj/juni 2017 Institution EUC-Nordvest Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold HTX Informationsteknologi B

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Termin hvori undervisningen afsluttes: maj-juni 2010 HTX

Læs mere

Her følger 2 forløbsoversigter. 1. del er fra grundforløbet og 2. del er efter de studerende har valgt studieretning.

Her følger 2 forløbsoversigter. 1. del er fra grundforløbet og 2. del er efter de studerende har valgt studieretning. Undervisningsbeskrivelse Termin: Juni 117/118 Institution: Viden Djurs Uddannelse: hhx Fag og niveau: Informatik C Lærer: Benny Juel Pedersen (bjp) Hold: hhxr1p17g (Grundforløb) Hold: hhxr1e17 Her følger

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse HTX 511 Kommunikation IT A Termin Efterår 2011 forår 2012 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Gymnasiet HTX Skjern HTX KommunikationIT C (A) Niels-Arne Hansen HTX511

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj-juni 2018 Institution Erhvervsgymnasiet Grindsted Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Eux Informationsteknologi

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin August 2014 - maj 2015 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold HTX Gastro-science på Hotel og Restaurantskolen,

Læs mere

International økonomi

International økonomi International økonomi Fag og læsning (hhx) 1. udgave, 2014 ISBN 13 9788761668615 Forfatter(e) Henrik Wiwe Mortensen, Jeanette Hassing, Erik Arendal, Ina Schmidt, Anna Holm Grønlund, Mikkel Stampe Hjorth,

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin August - juni 17/19 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Campus Vejle HHX Informatik B Anders

Læs mere

!!! Undervisningsbeskrivelse. Termin Grundforløb 2013 til studieretningsforløb 2014. Oversigt over undervisningsforløb

!!! Undervisningsbeskrivelse. Termin Grundforløb 2013 til studieretningsforløb 2014. Oversigt over undervisningsforløb Undervisningsbeskrivelse Sted EUC Vest Skole HTX Underviser Hold 1.G Oversigt over undervisningsforløb Termin Grundforløb 2013 til studieretningsforløb 2014 Titel 1 Titel 2 Titel 3 Tine Helen Schlaikjer

Læs mere

It i gymnasiet En ny start

It i gymnasiet En ny start It i gymnasiet En ny start Michael E. Caspersen Center for Scienceuddannelse Aarhus Universitet It for alle It, et alment fag kreativt revolutionerende grænseoverskridende meningsfuldt udbud for alle inspiration

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser

Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin August 2013 Juni 2015 Institution VID Gymnasier Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold HTX Kommunikation/it

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Januar-december 2018 Institution Campus Vejle Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold EUX Informationsteknologi

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse Informationsteknologi B. Undervisningsbeskrivelse Informationsteknologi B

Undervisningsbeskrivelse Informationsteknologi B. Undervisningsbeskrivelse Informationsteknologi B Undervisningsbeskrivelse Informationsteknologi B Termin August 2017 Juni 2018 Institution Next - Ballerup Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Eksamen Materialer EUX Merkantil Studieforberedende år Informationsteknologi

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Aug 2018 / Maj 2019 Institution Vejen Business College Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold EUX Informationsteknologi

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj 2014 Institution Vejen Business College Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold HHX IT niveau B Helle Strøm

Læs mere

Undervisningsplan. Side 1 af 11. Termin Uddannelse. Kommunikation/IT C. Fag og niveau. Oversigt over gennemførte undervisningsforløb

Undervisningsplan. Side 1 af 11. Termin Uddannelse. Kommunikation/IT C. Fag og niveau. Oversigt over gennemførte undervisningsforløb Undervisningsplan Termin 2015-2016 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Rybners HTX Kommunikation/IT C Rolf Andersen Meier 8HX115g1a Oversigt over gennemførte undervisningsforløb 1 2 3 4

Læs mere

Undervisningsplan. Oversigt over gennemførte undervisningsforløb. Termin Grundforløb 2014 til studieretningsforløb 2015 Institution.

Undervisningsplan. Oversigt over gennemførte undervisningsforløb. Termin Grundforløb 2014 til studieretningsforløb 2015 Institution. Undervisningsplan Termin Grundforløb 2014 til studieretningsforløb 2015 Institution Rybners Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Htx Kommunikation/it C Jeppe Moritz Led Htx 2014-2015, 1. E Oversigt over

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj - Juni 2015 Institution Erhvervsgymnasiet Grindsted Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Htx Informationsteknologi

Læs mere

Undervisningsplan. Side 1 af 8. Termin Uddannelse. Kommunikation/it A. Fag og niveau. Hold Htx D

Undervisningsplan. Side 1 af 8. Termin Uddannelse. Kommunikation/it A. Fag og niveau. Hold Htx D Undervisningsplan Termin 2014-2017 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Rybners Htx Kommunikation/it A Esben Øvland Hold Htx 2014-2016 2.D Oversigt over gennemførte undervisningsforløb 2. år 1

Læs mere

Hurt igt overblik Introduktioner til elevøvelser 85 elevøvelser 11 videoklip 10 primærtekster 35 illustrationer ca. 200 sider

Hurt igt overblik Introduktioner til elevøvelser 85 elevøvelser 11 videoklip 10 primærtekster 35 illustrationer ca. 200 sider Teknologi Fag og læsning (htx) 1. udgave, 2014 ISBN 13 9788761668646 Forfatter(e), Signe Søndergaard Irminger, Thorleif Bundgaard, Erik Arendal, Ina Schmidt, Anna Holm Grønlund, Karin Kirkegaard Rasmussen,

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse Kommunikation/IT A 3. år

Undervisningsbeskrivelse Kommunikation/IT A 3. år Undervisningsbeskrivelse Kommunikation/IT A 3. år Termin August 2011 juni 2012 Institution Uddannelsescentret Skjern Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Htx Kommunikation/It A Astrid Schack Olldag Hold 209

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Juni 2016 Institution CampusVejle Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Hhx Informationsteknologi C Peter

Læs mere

Oplevelsesøkonomi 1. udgave, 2011

Oplevelsesøkonomi 1. udgave, 2011 Erhvervsakademiuddann Oplevelsesøkonomi 1. udgave, 2011 ISBN 13 9788761631930 Forfatter(e) Jan Halberg Madsen Denne ibog er en introduktion til oplevelsesøkonomi, og den er suppleret med praktiske eksempler.

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj-juni 2016 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold HTX Grenå, Vid Gymnasier, Videndjurs HTX

Læs mere

Analyse af kultur og sprog. En arbejdsbog til kultur- og sprogområdet i SO1 på hhx. 1. udgave, 2015

Analyse af kultur og sprog. En arbejdsbog til kultur- og sprogområdet i SO1 på hhx. 1. udgave, 2015 Studieområdet sprogområdet i SO1 på hhx. 1. udgave, 2015 ISBN 13 9788761683557 Forfatter(e) Barbara Kjær-Hansen, Kasper Asklund Analyse af kultur og sprog handler om kultur og sprog og om samspillet mellem

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Skoleåret 2016/2017 Institution Fag og niveau Lærer Teknisk Gymnasium, Esbjerg Kommunikation/IT C Jane Larsen

Læs mere

Studieplan Stamoplysninger Periode Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Oversigt over planlagte undervisningsforløb

Studieplan Stamoplysninger Periode Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Oversigt over planlagte undervisningsforløb Studieplan Stamoplysninger Periode August 15 juni 16 Institution Vejen Business College Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Hhx IT B Michael Ebbesen Schmidt STU-ITBhh1314-F16-VØ Oversigt over planlagte

Læs mere

Undervisningsplan. Side 1 af 11. Termin Uddannelse. Kommunikation/IT C. Fag og niveau. Oversigt over gennemførte undervisningsforløb

Undervisningsplan. Side 1 af 11. Termin Uddannelse. Kommunikation/IT C. Fag og niveau. Oversigt over gennemførte undervisningsforløb Undervisningsplan Termin 2015-2016 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Rybners HTX Kommunikation/IT C Jens Ahlmann Hansen 8HX115ema Oversigt over gennemførte undervisningsforløb 1 2 3 4

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse Kommunikation/IT A 2. år

Undervisningsbeskrivelse Kommunikation/IT A 2. år Undervisningsbeskrivelse Kommunikation/IT A 2. år Termin August 2010 juni 2011 Institution Uddannelsescentret Skjern Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Htx Kommunikation/It A Astrid Schack Olldag Hold 209

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Skoleåret 2015/2016 Institution Fag og niveau Lærer Teknisk Gymnasium, Esbjerg Kommunikation/IT C Jane Larsen

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Termin hvori undervisningen afsluttes: maj-juni 2010 (fortsætter

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Termin hvori undervisningen afsluttes: maj-juni 2010 HTX

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Skoleåret 2015/2016 Institution Rybners HTX Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) HTX Kommunikation & IT C Tine

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse 2011/2012 Kommunikation/IT C

Undervisningsbeskrivelse 2011/2012 Kommunikation/IT C Undervisningsbeskrivelse 2011/2012 Kommunikation/IT C Overordnet Termin: Efterår 2011/Forår 2012 Fag og niveau: Kommunikation/IT C Underviser: Ulla Fløe Andersen Hold: Hold 1 (efterår 2011) Htx 311 og

Læs mere

Reflekstions artikel

Reflekstions artikel Reflekstions artikel Kommunikation/IT er et fag hvor vi lærer at kommunikere med brugeren på, og hvorledes mit produkt skal forstås af brugeren. Når man laver en opgave i faget, er det brugeren der lægges

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin August-juni 18/19 Institution Frederikshavn Handelsskole Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold EUX merkantilt

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin August 2014 juni 2017 Institution Viden Djurs Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold HTX Kommunikation og

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Termin hvori undervisningen afsluttes: maj-juni 10/11 HTX

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin August 2016 til december 2016 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Uddannelsescenter Ringkøbing

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Termin hvori undervisningen afsluttes: august 2011 - juni

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj-juni 2019 Institution Niels Brock Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold EUX Informationsteknologi B Katrine

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin maj-juni 16/17 Institution Frederikshvan Handelsskole Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold EUX Informationsteknologi

Læs mere

Informatik B hhx, august 2017

Informatik B hhx, august 2017 Bilag 35 Informatik B hhx, august 2017 1. Identitet og formål 1.1 Identitet Informatik er et almendannende og studieforberedende it-fag. Faget tager udgangspunkt i virkelighedsnære arbejdsprocesser og

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin August 2011 Maj 2013 Institution HTX Grenå Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Htx Kom-IT A Lasse Pallesen

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser

Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin August 2013 Juni 2016 Institution VID Gymnasier GameIT Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold HTX Kommunikation/it

Læs mere

Afsætning 1 (Læreplan 2010) 1. udgave, Hurtigt overblik Følger læreplanen og indeholder en gennemgang af afsætningsfagets kernestofområder.

Afsætning 1 (Læreplan 2010) 1. udgave, Hurtigt overblik Følger læreplanen og indeholder en gennemgang af afsætningsfagets kernestofområder. Afsætning Afsætning 1 (Læreplan 2010) 1. udgave, 2010 ISBN 13 9788761627940 Forfatter(e) Morten Haase, René Mortensen, Michael Bregendahl, Birte Ravn Østergaard Følger læreplanen og indeholder en gennemgang

Læs mere

Erhvervsakademiuddannelser

Erhvervsakademiuddannelser Erhvervsakademiuddannelser Ledelse - hele historien ISBN 13 9788761670274 Forfatter(e) Steen Hildebrandt, Søren Brandi, Jesper Poulsen, Kasper Wittrup, Vicki Juel Isaksen Et suverænt overblik over ledelsesbegrebet

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Kom. /it C ved bjj Termin Juni 117 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer Hold Erhvervsskolerne Aars htx Kom. /it C Bjarni Jensen (bjj) 1m16 Forløbsoversigt (7) Forløb 1 Forløb

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin August-Januar 2016-2017 Institution Campus Vejle Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold EUX Informationsteknologi

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Termin Grundforløb 2013 til studieretningsforløb 2014 Institution EUC Vest Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Htx Kommunikation/it C Jeppe Moritz Led Htx 2013-2014, 1. E Oversigt

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Sommer 2015 Institution IBC HHX Kolding Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold HHX Multimedier C Kresten Toth

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Juni 2017 Institution Det Blå Gymnasium, Tønder Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold EUX Informations Teknologi

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin december-januar 2016/17 Institution Erhvervsskolerne Aars Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold HTX Kommunikation/it

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Termin August 2018 - maj 2019 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Det Naturvidenskabelige Gymnasium ved Hotel og Restaurantskolen Htx Kommunikation og It C Helena

Læs mere

Informationsteknologi B Forsøgslæreplan, december 2010

Informationsteknologi B Forsøgslæreplan, december 2010 Informationsteknologi B Forsøgslæreplan, december 2010 1.1 Identitet Informationsteknologi bygger på abstraktion og logisk tænkning. Faget beskæftiger sig med itudvikling i et samspil mellem model/teori

Læs mere

Veje og stier i et vadested Papir- eller e-bog?

Veje og stier i et vadested Papir- eller e-bog? Veje og stier i et vadested Papir- eller e-bog? Følgegruppemøde den 6. december 2011 Dagsorden 16.00 - Netværk for lærebøger De studerendes brug af lærebøger Hvordan ser fremtidens lærebøger ud? Studerende

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin August - juni 18/19 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Campus Vejle HHX Informatik C Anders

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Termin 2018 Institution Uddannelse Det blå gymnasium Tønder HHX Fag og niveau Informatik B /(IT B) Lærer(e)

Læs mere