Detaljeret information om cookies

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Detaljeret information om cookies"

Transkript

1 Digital Control Room Limited Apex Plaza, Forbury Road, Reading, RG1 1AX United Kingdom t: Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: Kontrolleret af: Digital Control Room Limited Dette dokument er udarbejdet så "Nordea" kan informere og indhente samtykke i henhold til Cookiebekendtgørelsen og det tilhørende EU e-databeskyttelsesdirektiv. Dokumentet giver detaljeret information om alle cookies, der var i brug på websitet Dokumentet gør det muligt for en besøgende at træffe et informeret valg om samtykke til websitets brug af cookies. Dette indhold bør ikke anvendes til andre formål. Dokumentet forbliver "Nordea" ejendom og skal returneres på anmodning.

2 Cookies Nødvendige cookies 7 identificeret Disse cookies er påkrævet for at websitet kan levere en tjeneste, som slutbrugeren udtrykkelig har anmodet om. Det kan f.eks. være cookies, der bruges for at få en indkøbskurv til at virke. Nordea _vapi<i><digits></i>+ nordeainvestmag Tealium utag_main nordeainvestmag / Session Enhver Dit besøg Cookie set by VM Ware. The cookie is dynamic so it cannot be updated, as each customer will have a unique cookie. / 1 år Enhver Dit besøg Brugt af Tealium til at hjælpe Nordea med at styre hvilke cookies der skal sættes. Dette værktøj opsamler ikke data. Digital Control Room Limited wscrcookieconsent nordea.dk / 1 år Enhver Dit besøg Gemmer dit samtykke til cookies for vores website. Den indeholder kun information om hvorvidt du har tileller fravalgt cookies på hvert cookie-niveau. Nordea _vapi<i><digits></i>+ nordeafinans.dk / Session Enhver Dit besøg Cookie set by VM Ware. The cookie is dynamic so it cannot be updated, as each customer will have a unique cookie. Tealium utag_main nordeafinans.dk / 1 år Enhver Dit besøg Brugt af Tealium til at hjælpe Nordea med at styre hvilke cookies der skal sættes. Dette værktøj opsamler ikke data. EIS JSESSIONID nr-data.net / Session HTTPS Dit besøg Gemmer sessionsdata under et besøg på et website. Sættes af Microsofts ASP.NET Application, som er et rammeværktøj der bruges til at bygge websites. ASP.NET, Microsoft, Inc. ASP.NET_SessionId wcms.nordea.co m / Session Enhver Dit besøg Gemmer sessionsdata under et besøg på et website. Sættes af Microsofts ASP.NET Application, som er et rammeværktøj der bruges til at bygge websites.

3 Præferencer - 3 identificeret Disse cookies bruges til at sikre den optimale brugeroplevelse på en side. Det er f.eks. valgte præferencer såsom sprog eller valg, som gør navigation enklere. Der indsamles ingen personligt identificerbare data med denne type cookies. Under udarbejdelse _fbp nordeainvestmag Nordea nordea_devicedetection wcms.nordea.co m Nordea DC s.dk / 2 timer, 10 minutter Enhver Under udarbejdelse / 100 år Enhver Brugerindstillinge r / Session Enhver Brugerindstillinge r Denne cookies formål er ved at blive undersøgt. Beskrivelsen af cookien vil blive opdateret. Bruges til at huske, om brugeren kommer fra en computer eller mobil enhed. Cookies sat til at huske dine præferencer i Nordea web applikationer.

4 Drift- og optimeringscookies 8 identificeret Disse cookies anvendes til driften af websitet. Det kan f.eks. være optælling af antallet af besøgende eller andre informationer, der skal bruges til web-analyse. De bruges også i forbindelse med spørgeskemaer. Disse cookies kan i begrænset omfang indsamle data, der kan henføres til den enkelt bruger. AMCVS_<i>*</i>AdobeOr g AMCV_<i>*</i>AdobeOrg s_cc AMCVS_<i>*</i>AdobeOr g nordeainvestmag nordeainvestmag nordeainvestmag / Session Enhver Statistik Sessions Cookie med Nordeas organisation ID hos Adobe. Informerer Adobe om kun at opsamle data fra korrekte Nordea websites. / 2 år Enhver Statistik Cookie med Nordeas organisation ID hos Adobe. Informerer Adobe om kun at opsamle data fra korrekte Nordea websites. / Session Enhver Statistik Gemmer hvorvidt cookies er tilladt på vegne af Adobe Analytics platform. nordeafinans.dk / Session Enhver Statistik Sessions Cookie med Nordeas organisation ID hos Adobe. Informerer Adobe om kun at opsamle data fra korrekte Nordea websites. AMCV_<i>*</i>AdobeOrg nordeafinans.dk / 2 år Enhver Statistik Cookie med Nordeas organisation ID hos Adobe. Informerer Adobe om kun at opsamle data fra korrekte Nordea websites. s_cc nordeafinans.dk / Session Enhver Statistik Gemmer hvorvidt cookies er tilladt på vegne af Adobe Analytics platform. Nordea NS s.dk / Session HTTPS Statistik Sikrer datakonsistens for webapplikationer YouTube, Google Inc. YSC youtube.com / Session Enhver Statistik Et unikt ID der gives til en bruger, når han ser en video.

5 Marketing cookies - anonym tracking på tværs af hjemmesider 12 identificeret Disse cookies anvendes til at følge brugere på tværs af deres besøg på flere websites. Disse cookies kan blive brugt til at opbygge profiler, der viser hvilke søgninger individuelle brugere har foretaget eller hvilke sider de har besøgt. Disse cookies kan lagre data, der identificerer den enkelte bruger eller som indeholder specifik information om brugeren. Anonyme data kan blive delt med 3. part. Sleeknote, Sleeknote Aps _pk_id<i>*</i> nordeainvestmag Sleeknote, Sleeknote Aps _pk_ses<i>*</i> nordeainvestmag BidSwitch, Switch Concepts Ltd BidSwitch, Switch Concepts Ltd Adobe Media Optimizer, Adobe / 2 år Enhver Undersøgelse Benyttes til at tracke anonym data til statistik for overordnet brug af Sleeknote samt individuelle events på boksene. / 30 minutter Enhver Undersøgelse Benyttes under den enkelte session til at gruppere sidevisninger til statistik for bokse og visninger. c bidswitch.net / 2 år Enhver Annoncering tuuid bidswitch.net / 2 år Enhver Annoncering demdex demdex.net / 2 år Enhver Annoncering DoubleClick, Google Inc. IDE doubleclick.net / 2 år Enhver Annoncering DoubleClick, Google Inc. test_cookie doubleclick.net / 15 minutter Enhver Annoncering Facebook, Inc. fr facebook.com / 3 måneder HTTPS Sociale netværk (lavt niveau) Gemmer et tidsstempel, der viser hvornår du som bruger første gang kom i kontakt med vores system. Anvendes til at bestemme om BidSwitch vil synkronisere cookies med andre annonceringssystemer om dig som bruger eller ej. Gemmer det unikke ID som tildeles af BidSwitch til hver bruger. Anvendes til profilering. Adobe Media Optimizer integrerer online og offline data fra enhver tænkelig kilde for at give et samlet indtryk af alle. Anvendes af selskaber, så de hurtigt kan identificere de mest værdifulde potentielle kunder og levere målrettede budskaber, der vil inspirere dem til handling. Indeholder en unik kode der bestemmer hvilke annoncer, der har været vist på en enhed på. Sættes på vegne af Google Incs annonceringsplatform DoubleClick. Muliggør at effektiviteten af annoncer kan måles og at annoncer kan blive gjort mere relevante til brugeren. Tester om brugerens browser understøter cookies på vegne af Google Inc's annonceringsplatform. Bruges af Facebook til at servere en række markedsførings-produkter så som RTB (real-time bidding) fra eksterne markedsførings-partnere.

6 Facebook, Inc. om /tr Session Enhver Sociale netværk (lavt niveau) YouTube, Google Inc. GPS youtube.com / 30 minutter Enhver Annoncering YouTube, Google Inc. PREF youtube.com / 10 år Enhver Annoncering YouTube, Google Inc. VISITOR_INFO1_LIVE youtube.com / 240 dage Enhver Annoncering Marketing målrettet annoncering - 0 identificeret Used by Facebook to deliver a series of advertisement products such as real-time bidding from third party advertisers. En unik identifikation, der gives til hver mobile enhed. Tillader tracking baseret på GPS lokation. En unik identifikation der gives til hver computer. Tillader Google at tracke YouTube videoer. Husker om YouTube skal vise det nye eller gamle videointerface til dig. Disse cookies bruges til at følge søge- og læsevaner. Den information der indsamles bruges til at vise individualiseret marketing indhold, såsom bannerannoncer. Anvendelsen af disse cookies kan indebære lagring og anvendelse af personlig identificerbare informationer til visning af individuelt tilpasset indhold og/eller deling af disse data med en 3. part med det samme formål. Vi bruger ikke cookies af denne type

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Digital Control Room Limited Apex Plaza, Forbury Road, Reading, RG1 1AX United Kingdom t: +44 20 7129 8113 www.digitalcontorlroom.com Detaljeret information om cookies Website: https://nordeainvest.dk/

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-05 Kontrolleret af: http://www.west-pack.de/ http://www.westpack.com.pl/ http://www.westpack.com/ http://www.westpack.dk/ http://www.westpack.fr/

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Digital Control Room Limited Apex Plaza, Forbury Road, Reading, RG1 1AX United Kingdom t: +44 20 7129 8113 www.digitalcontorlroom.com Detaljeret information om cooies Website: Kontroldato: 2018-12-03 Kontrolleret

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-04 Kontrolleret af: http://2970.rigtighund/ http://egedal.rigtighund/ http://esbjerg.rigtighund/ http://faxe.rigtighund/ http://frb.rigtighund/

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Digital Control Room Limited Apex Plaza, Forbury Road, Reading, RG1 1AX United Kingdom t: +44 20 7129 8113 www.digitalcontorlroom. Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2018-12-26 Kontrolleret

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information cookies Website: Kontroldato: 2016-01-12 Kontrolleret af: http://m.augustenhof-camping.dk/ http://www.augustenhof-camping.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.c/ Dette

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Digital Control Roo Liited Apex Plaza, Forbury Road, Reading, RG1 1AX United Kingdo t: +44 20 7129 8113 www.digitalcontorlroo.co Detaljeret inforation o cookies Website: Kontroldato: 2017-12-03 Kontrolleret

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: http://www.maling.nu/ http://www.promal.dk/ Kontroldato: 2015-10-05 Kontrolleret af: Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Digital Control Roo Liited Apex Plaza, Forbury Road, Reading, RG1 1AX United Kingdo t: +44 20 7129 8113 www.digitalcontorlroo.co Detaljeret inforation o cookies Website: Kontroldato: 2017-01-09 Kontrolleret

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: http://www.nordea.dk/ Kontroldato: 03 Nov 2014 Kontrolleret af: Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Nordea"

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-04 Kontrolleret af: http://www.spejdersport.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Spejder

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-04 Kontrolleret af: http://www.hjhansen-vin.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "H.

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-12-24 Kontrolleret af: http://ehandelsbureaue/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Ehandelsbureauet

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-05 Kontrolleret af: http://ecosticker.applu/ http://shop.applu/ http://webbooking.applu/ http://www.applu/ https://nye-nummerplader.dk/ Cookie

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-03-24 Kontrolleret af: http://www.admiralhotel.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Admiral

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-21 Kontrolleret af: http://www.pro-outdoor.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Pro-Outdoor.dk"

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Digital Control Room Limited Apex Plaza, Forbury Road, Reading, RG1 1AX United Kingdom t: +44 20 7129 8113 www.digitalcontorlroom.com Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2019-01-25

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2016-01-12 Kontrolleret af: http://webshop.campingdanmark.dk/ http://www.campingdanmark.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Digital Contol Room Limited Apex Plaza, Fobuy Road, Reading, RG1 1AX United Kingdom t: +44 20 7129 8113 www.digitalcontoloom.com Detaljeet infomation om cookies Website: https://www.nodea.dk/ Kontoldato:

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-11 Kontrolleret af: http://www.danskekirkersraad.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: http://www.edc.dk/ Kontroldato: 2016-01-26 Kontrolleret af: Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "EDC" kan informere

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-08-19 Kontrolleret af: http://www.hjerteforeningen./ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Hjerteforeningen"

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2016-09-30 Kontrolleret af: https://www.levmeol./ Digital Control Room Limited https://www.digitalcontrolroom.com/ Dette dokument er udarbejdet så

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: http://www.fmk.dk/ Kontroldato: 2015-08-22 Kontrolleret af: Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Faaborg-Midtfyn

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-12-12 Kontrolleret af: http://leasing-bmw./ http://www.bag-aarhus.bmw./ http://www.bag-esbjerg.bmw./ http://www.bag-holstebro.bmw./ http://www.bag-kolding.bmw./

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: http://boboonline.dk/ Kontroldato: 2015-12-24 Kontrolleret af: Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "BOBO Din

Læs mere

1 Cookie- og privatlivspolitik for Dalum Landbrugsskole Cookie-politik Cookies Cookies på hjemmesiden...

1 Cookie- og privatlivspolitik for Dalum Landbrugsskole Cookie-politik Cookies Cookies på hjemmesiden... Notat Til: Dalum Landbrugsskole Fra: Anders Normann-Nielsen cc: Dato: 21. januar 2019 Vedr.: Cookie- & Privatlivspolitik Erhvervsskolernes IT Samarbejde Seebladsgade 1 5000 Odense C Danmark Indholdsfortegnelse

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret inforation o cookies Website: http://www.cpt.dk/ Kontroldato: 2015-08-18 Kontrolleret af: Cookie Reports Liited http://www.cookiereports.co/ Dette dokuent er udarbejdet så "Check Point Travel"

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret inforation o cookies Website: Kontroldato: 2015-04-04 Kontrolleret af: http://www.greenland-travel./ Cookie Reports Liited http://www.cookiereports.co/ Dette dokuent er udarbejdet så "Grønlands

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2016-02-12 Kontrolleret af: http://www.rejseavisen.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Rejsejournalisten"

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-08-24 Kontrolleret af: http://www.clubmatas./ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Matas" kan

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-05-16 Kontrolleret af: http://dr.dk/ http://mobil.dr.dk/ http://nyhedsbreve.dr.dk/ http://presse.dr.dk/ http://www.dr.dk/ Cookie Reports Limited

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2016-01-12 Kontrolleret af: http://www.travelmarke/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Travelmarket"

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-04-28 Kontrolleret af: http://frivilligportal.aeldresagen.dk/ http://kommunesider.aeldresagen.dk/ http://magasin.aeldresagen.dk/aeldresagen/250/

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-22 Kontrolleret af: http://www.studieportalen.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Student

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2016-02-04 Kontrolleret af: http://faarup-soe.dk-camp.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Fårup

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information cookies Website: http://www.foetex.dk/ Kontroldato: 2015-05-12 Kontrolleret af: Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.c/ Dette dokument er udarbejdet så "Dansk Supermarked

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cooies Website: Kontroldato: 2015-08-11 Kontrolleret af: http://alzheimershop.d/ http://www.alzheimer.d/ Cooie Reports Limited http://www.cooiereports.com/ Dette doument er udarbejdet

Læs mere

Politik om cookies. Introduktion Om cookies

Politik om cookies. Introduktion Om cookies Introduktion Om cookies Politik om cookies De fleste hjemmesider, du besøger, bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse ved at sætte webstedet i stand til at 'huske' dig enten under hele dit besøg

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-08-24 Kontrolleret af: http://www.sosbornebyerne./ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "SOS-Børnebyerne"

Læs mere

MODERNE COOKIE-BASERET MARKEDSFØRING OG ANNONCENETVÆRK PLESNER, COPENHAGEN OKTOBER

MODERNE COOKIE-BASERET MARKEDSFØRING OG ANNONCENETVÆRK PLESNER, COPENHAGEN OKTOBER MODERNE COOKIE-BASERET MARKEDSFØRING OG ANNONCENETVÆRK PLESNER, COPENHAGEN OKTOBER 2016 06.10.2016 1 Kort om MSLGROUP Strategisk kommunikationsbureau MSLGROUP er en af Nordens førende strategisk kommunikationog

Læs mere

Cookietype Beskrivelse Hvordan du styrer cookies. Sessioncookies bruges til at opretholde applikationens tilstand.

Cookietype Beskrivelse Hvordan du styrer cookies. Sessioncookies bruges til at opretholde applikationens tilstand. innocent drinks Cookie Politik Denne innocent Cookie Politik beskriver de forskellige typer af, som kan blive brugt i forbindelse med hjemmesiden. Den beskriver også, hvordan du administrerer vores. Hjemmesiden

Læs mere

Privatlivs- og cookiepolitik

Privatlivs- og cookiepolitik Privatlivs- og cookiepolitik På dlf.org vælger du aktivt, om du vil acceptere eller afvise brugen af cookies. Læs mere om, hvad vi bruger cookies til. Her på siden kan du læse om: Indledning Dataansvarliges

Læs mere

Politik om cookies. Introduktion Om cookies

Politik om cookies. Introduktion Om cookies Introduktion Om cookies Politik om cookies De fleste hjemmesider, du besøger, bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse ved at sætte webstedet i stand til at 'huske' dig enten under hele dit besøg

Læs mere

Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik Cookie- og privatlivspolitik Introduktion Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises

Læs mere

Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger

Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger Gældende fra 27. juni 2017 Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger MDL ApS ( MDL vi, os, vores ) ved, hvor vigtig fortrolighed er i forhold til vores kunder, og vi bestræber os på

Læs mere

COOKIES & PERSONDATAPOLITIK

COOKIES & PERSONDATAPOLITIK COOKIES & PERSONDATAPOLITIK Cookies En cookie er en lille tekstfil, der gemmes af din browser når du besøger en hjemmeside. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige

Læs mere

BILAG 4 LISTE OVER COOKIES

BILAG 4 LISTE OVER COOKIES BILAG 4 LISTE OVER COOKIES ns ns formål Indsamlet data Hvordan Addthis AddThis er en social infrastruktur- og dataplatform. Den giver os mulighed for at skabe nemme måder for brugeren til at dele indhold

Læs mere

HVILKEN INFORMATION INDSAMLER VI?

HVILKEN INFORMATION INDSAMLER VI? Denne politik ( Politikken ) beskriver hvordan Hopper ApS indsamler og behandler persondata, hvor Hopper er dataansvarlig og hvor vi ellers henviser til denne politik. Persondata betyder information om

Læs mere

Cookie-scanningsrapport

Cookie-scanningsrapport Cookie-scanningsrapport Opsummering Scanningsdato: 02-11-2018 Domænenavn: 8541.dk Server placering: Danmark Samlet antal cookies: 28 Scanningsresultat 28 cookies blev identificeret. 3 cookies er ikke klassificerede,

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-05-30 Kontrolleret af: http://www.visitonse./ http://www.visitonse./ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports./ Dette dokument er udarbejt

Læs mere

FORTROLIGHEDS- OG MARKEDSFØRINGSPOLITIK. 1. Generelt

FORTROLIGHEDS- OG MARKEDSFØRINGSPOLITIK. 1. Generelt FORTROLIGHEDS- OG MARKEDSFØRINGSPOLITIK 1. Generelt Denne fortroligheds- og markedsføringspolitik ( fortrolighedspolitik ) beskriver, hvordan Scanteam AS, CVR: 12946341, Torvegade 25, DK-7160 TØRRING,

Læs mere

FORTROLIGHEDSPOLITIK. Hvem er vi?

FORTROLIGHEDSPOLITIK. Hvem er vi? FORTROLIGHEDSPOLITIK Inwear ved, at det er vigtigt for dig, hvordan dine oplysninger behandles og videregives, og vi er glade for, at du har tillid til os i den henseende. Følgende beskriver vores fortrolighedspolitik.

Læs mere

Persondatapolitik Contrazt ApS CVR:

Persondatapolitik Contrazt ApS CVR: Persondatapolitik Contrazt ApS CVR: 36713240 I det følgende kan du læse Contrazt s politik for behandling af dine personoplysninger, som du afgiver, når du besøger Contrazt s hjemmesider og anvender hjemmesidernes

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret inforation o cookies Website: Kontroldato: 2015-11-05 Kontrolleret af: http://www.falck.dk/ http://www.falck.dk/langvang/ Cookie Reports Liited http://www.cookiereports.co/ Dette dokuent er

Læs mere

Privatlivspolitik. Coverwise Limited deler en forpligtelse til at beskytte dit privatliv og holde dine personlige oplysninger sikre.

Privatlivspolitik. Coverwise Limited deler en forpligtelse til at beskytte dit privatliv og holde dine personlige oplysninger sikre. Privatlivspolitik Denne hjemmeside opererer internationalt og er i overensstemmelse med den lokale lovgivning og regler i de pågældende lande. Denne privatlivspolitik omhandler hvordan vi bruger og behandler

Læs mere

Color Lines Personværnserklæring

Color Lines Personværnserklæring Color Lines Personværnserklæring Color Lines beskyttelse af dine personoplysninger I forbindelse med din rejse med Color Line vil vi behandle personoplysninger om dig. Det er vigtigt for os, at vi beskytter

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret inforation o cookies Website: Kontroldato: 2016-03-06 Kontrolleret af: http://www.designdelicatess/ Cookie Reports Liited http://www.cookiereports.co/ Dette dokuent er udarbejdet så "Designdelicatessen"

Læs mere

Privatlivspolitik. Anvendelsesområde. Datatyper og indsamlingsmetoder

Privatlivspolitik. Anvendelsesområde. Datatyper og indsamlingsmetoder Privatlivspolitik I denne Privatlivspolitik ( Politik ), giver vi, Qualcomm Incorporated og vores datterselskaber (samlet vi, os eller vores ), oplysninger om, hvordan vi indsamler, bruger, behandler og

Læs mere

Henkel Norden AB ("Henkel") er en del af Henkel Corporation, og i henhold til DPA, er Jörg Heine, den dataansvarlige: schwarzkopf.dk@henkel.

Henkel Norden AB (Henkel) er en del af Henkel Corporation, og i henhold til DPA, er Jörg Heine, den dataansvarlige: schwarzkopf.dk@henkel. HENKEL FORTROLIGHEDSPOLITIK Vi, hos Henkel, tager vores forpligtelser i henhold til dansk lov om databeskyttelse (persondataloven) alvorligt og er forpligtet til at beskytte dit privatliv. Denne fortrolighedserklæring

Læs mere

1. Hvordan vi indsamler og opbevarer personoplysninger

1. Hvordan vi indsamler og opbevarer personoplysninger WAVINS ERKLÆRING OM PERSONOPLYSNINGER OG COOKIES Vi beskytter dine oplysninger og giver dig fuld gennemsigtighed og kontrol over dem Dette er erklæringen om personoplysninger og cookies for webstedet http://dk.wavin.com/

Læs mere

Aons cookiepolitik. Hvad er en cookie? Aons brug af cookies. Aons brug af web beacons

Aons cookiepolitik. Hvad er en cookie? Aons brug af cookies. Aons brug af web beacons Aons cookiepolitik Når du besøger hjemmesiden Aon.com, accepterer du, at vi kan placere cookies på din enhed som beskrevet i vores Meddelelse om databeskyttelse og denne cookiepolitik. Hvad er en cookie?

Læs mere

COOKIE- OG PERSONDATAPOLITIK

COOKIE- OG PERSONDATAPOLITIK COOKIE- OG PERSONDATAPOLITIK Dataansvar og kontaktoplysninger Helicopter v/lisbeth Schelde ejer projektet Bag for en Sag og er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget

Læs mere

Side 1 af 8 Opdateret 25. maj 2018 Copyright: Tajmer Booking & Management. Privatlivspolitik for Kunder

Side 1 af 8 Opdateret 25. maj 2018 Copyright: Tajmer Booking & Management. Privatlivspolitik for Kunder Side 1 af 8 Privatlivspolitik for Kunder Side 2 af 8 Indhold Vi beskytter dig... 3 Privatlivspolitik... 4 Hvilke oplysninger vi har & hvor vi har fået dem fra... 4 Hvornår og hvordan benytter vi dine informationer?...

Læs mere

Klassisk-dressur.dk er en virksomhed, som sælger rideudstyr, både nyt og brugt.

Klassisk-dressur.dk er en virksomhed, som sælger rideudstyr, både nyt og brugt. Privatlivspolitik 1. Om Klassisk-dressur.dk Klassisk-dressur.dk er en virksomhed, som sælger rideudstyr, både nyt og brugt. En del af KLASSISK-DRESSUR.DK ś aktiviteter udføres via hjemmesiden www.klassisk-dressur.dk,

Læs mere

Privatpolitik Bambino Booking

Privatpolitik Bambino Booking Privatpolitik Bambino Booking Personoplysningerne Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler

Læs mere

COKKIEPOLITIK I CISU MAJ 2018

COKKIEPOLITIK I CISU MAJ 2018 COKKIEPOLITIK I CISU MAJ 2018 INDHOLD: 1. INTRODUKTION... 3 2. DATAANSVARLIG... 3 3. HVAD ER EN COOKIE?... 4 4. HVAD ER FORMÅLET MED COOKIES?... 4 5. HVILKE COOKIES BRUGER CISUs HJEMMESIDE?... 4 6. HVORDAN

Læs mere

Status på www.silkeborg.com kampagnen 2015

Status på www.silkeborg.com kampagnen 2015 Status på www.silkeborg.com kampagnen 2015 Kampagnen har udelukkende været digital med et miks af mediekanalerne: Adwords (50%) Search og bannerannoncering Facebook (10%) RTB (40%) - bannerannoncering

Læs mere

Revitalisering af virksomheders markedsføring og nyttiggørelse af traditionelle kundedata på nye platforme. John Nielsen

Revitalisering af virksomheders markedsføring og nyttiggørelse af traditionelle kundedata på nye platforme. John Nielsen Revitalisering af virksomheders markedsføring og nyttiggørelse af traditionelle kundedata på nye platforme. John Nielsen Markedsføring via sociale medier & online tilstedeværelse John Nielsen Program Præsentation

Læs mere

1. Definitioner og Fortolkning I denne politik skal følgende udtryk have følgende betydninger:

1. Definitioner og Fortolkning I denne politik skal følgende udtryk have følgende betydninger: BAGGRUND: WEBSITE COOKIES OG PRIVATLIVSPOLITIK The Warranty Group forstår, at dit privatliv er vigtigt for dig, og at du interesserer dig for, hvordan dine personlige data bruges og deles online. Vi respekterer

Læs mere

Vi vil ikke bruge eller dele dine oplysninger, undtagen de tilfælde som er beskrevet i denne fortrolighedspolitik.

Vi vil ikke bruge eller dele dine oplysninger, undtagen de tilfælde som er beskrevet i denne fortrolighedspolitik. Fortrolighedspolitik Effektiv fra: 8. november 2017 Introduktion Pagobox ApS ( "Pleo", "os", "vi" eller "vores") driver Pleo.io webstedet, Pleo webapplikationen, Pleo mobilapplikationen og tilbyder Pleo

Læs mere

Sidst ændret: 28. jun. 2016 (se ældre versioner) (De eksempler, som er markeret som links, findes i slutningen af dette dokument.)

Sidst ændret: 28. jun. 2016 (se ældre versioner) (De eksempler, som er markeret som links, findes i slutningen af dette dokument.) Privatlivspolitik Sidst ændret: 28. jun. 2016 (se ældre versioner) (De eksempler, som er markeret som links, findes i slutningen af dette dokument.) Du kan bruge vores tjenester på mange forskellige måder

Læs mere

Denne Cookie- og Privatlivspolitik ejes og drives af NORD.investments A/S, herefter omtalt ved NORD, vi, vores eller os.

Denne Cookie- og Privatlivspolitik ejes og drives af NORD.investments A/S, herefter omtalt ved NORD, vi, vores eller os. Cookie- og privatlivspolitik Introduktion Denne Cookie- og Privatlivspolitik ejes og drives af NORD.investments A/S, herefter omtalt ved NORD, vi, vores eller os. NORD er en digital investeringsrådgiver

Læs mere

1. Introduktion 2. Om os

1. Introduktion 2. Om os Fortrolighedspolitik 1. Introduktion Atchik udvikler fantastiske spil med sjov og underholdning for alle. Hos Atchik respekterer vi personlige oplysninger for enhver, der bruger vores spil, website(s)

Læs mere

Seminar Google Analytics. Google Analytics. Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt - @martinskott

Seminar Google Analytics. Google Analytics. Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt - @martinskott Google Analytics Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt - @martinskott 1 Agenda Basis Analytics Hvem er dine kunder? Find potentialet Rapporteringer Mål på indsatsen Næste version 10 gode råd 2 Hvad er

Læs mere

Behandling af persondata

Behandling af persondata Sådan behandler vi dine persondata. Hos TVS Designradiatorer A/S ( fremover skrevet som TVS ) samler og anvender vi persondata på de personer som er relevante hos vores kunder og leverandører. Det er vigtigt

Læs mere

Tracking af YouTube i Google Tag Manager og Universal Analytics (Seneste version)

Tracking af YouTube i Google Tag Manager og Universal Analytics (Seneste version) Tracking af YouTube i Google Tag Manager og Universal Analytics (Seneste version) Introduktion til Google Tag Manager og Youtube... 1 Opsæt Tags, Variabler og Triggers... 4 A) Variabler (variables)...

Læs mere

I dette afsnit kan du læse mere om, hvor vi indsamler persondata om dig, hvilke data det drejer sig om, og hvordan vi bruger dem.

I dette afsnit kan du læse mere om, hvor vi indsamler persondata om dig, hvilke data det drejer sig om, og hvordan vi bruger dem. Sidst redigeret 23-05-2018 15:53 Privatlivspolitik Som kunde hos ABS AUTO A/S betror du os og Suzuki Bilimport Danmark A/S dine oplysninger. Denne privatlivspolitik er beregnet som en hjælp til at forstå,

Læs mere

Navn script/cookie/web beacon Teknik Domæ ne. Beskrivelse målscript / cookie /web beacon

Navn script/cookie/web beacon Teknik Domæ ne. Beskrivelse målscript / cookie /web beacon Navn script/cookie/web beacon Teknik Domæ ne Beskrivelse målscript / cookie /web beacon Funktionel klm.com sticky-key / klm_tracking_id / countrylanguage / cookieswereaccepted / cookie klm.com Funktionel

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret inforation o cookies Website: Kontroldato: 2015-09-13 Kontrolleret af: http://bavian.tv2.dk/ http://beep.tv2.dk/ http://charlie.tv2.dk/ http://finans.tv2.dk/ http://fri.tv2.dk/ http://go.tv2.dk/

Læs mere

I det følgende kan du læse hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

I det følgende kan du læse hvordan vi håndterer dine personoplysninger. Daniel Aagaard Personlig Træner PERSONDATAPOLITIK Daniel Aagaard Personlig Træner ønsker at sikre et højt niveau af persondata sikkerhed og dermed beskyttelse af personoplysninger - både for vores klienter

Læs mere

Beskyttelse af personlige oplysninger

Beskyttelse af personlige oplysninger Beskyttelse af personlige oplysninger Auto Europe anser beskyttelse af dine personlige data som vores største ansvar. Nedenfor vil vi gerne informere dig om de data, vi behandler, samt formålet i overensstemmelse

Læs mere

Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data.

Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data. PRIVATLIVSPOLITIK FOR BILFORUM SVENDBORG 1. DATAANSVARLIG 1.1. Formål Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data.

Læs mere

FORTROLIGHEDSERKLÆRING

FORTROLIGHEDSERKLÆRING FORTROLIGHEDSERKLÆRING AFSNIT 1 - HVAD GØR VI MED DINE OPLYSNINGER? Når du køber noget fra vores butik, vil vi, som en del af køb og salg proces, indsamle personlige oplysninger, du giver os, såsom dit

Læs mere

Privatlivspolitik CBS Executive

Privatlivspolitik CBS Executive Privatlivspolitik CBS Executive Indhold 1. Hvorfor er CBS Executives Privatlivspolitik vigtig?... 1 2. Ordliste over de vigtigste juridiske udtryk, der anvendes i dette dokument... 2 3. Hvem er ansvarlig

Læs mere

Dette dokument indeholder links til hjemmesider, der forvaltes af tredjepart.

Dette dokument indeholder links til hjemmesider, der forvaltes af tredjepart. Dette dokument indeholder links til hjemmesider, der forvaltes af tredjepart. Eli Lilly og Company kontrollerer ikke, påvirker ikke eller støtter tredjeparters hjemmesider, og udtalelser, krav og kommentarer

Læs mere

Vilkår og betingelser for Gladiator Abonnement

Vilkår og betingelser for Gladiator Abonnement Vilkår og betingelser for Gladiator Abonnement HVAD DÆKKER ET ABONNEMENT? Som abonnent på Gladiator Abonnement køber du 1 bog om måneden til en fast pris, for tiden 169 kr. om måneden inklusive forsendelsesomkostninger

Læs mere

YouTube-annoncering. Udnyt potentialet

YouTube-annoncering. Udnyt potentialet YouTube-annoncering Udnyt potentialet Kort om mig Martin Trasmundi SEM specialist og digital rådgiver hos IIH Nordic Brænder for YouTube og video markedsføring Taget jagttegn Hvad stor er YouTube? DK s

Læs mere

RETNINGSLINJER FOR COOKIES. Brug af cookies på offentlige myndigheders hjemmesider

RETNINGSLINJER FOR COOKIES. Brug af cookies på offentlige myndigheders hjemmesider RETNINGSLINJER FOR COOKIES Brug af cookies på offentlige myndigheders hjemmesider Brug retningslinjerne som et redskab i forbindelse med arbejdet med jeres hjemmeside og jeres digitale løsninger. Retningslinjerne

Læs mere

Facebook Annoncering. 4 timers kursus. Bliv skarp på Annoncering med de nye regler på Facebook

Facebook Annoncering. 4 timers kursus. Bliv skarp på Annoncering med de nye regler på Facebook Facebook Annoncering 4 timers kursus Bliv skarp på Annoncering med de nye regler på Facebook Sociale Medier Sociale medier er en fællesbetegnelse for digitale tjenester, hvor brugere selv kan skabe og

Læs mere

Aktion Børnehjælp og vores hjemmesider er nedenfor samlet benævnt Aktion Børnehjælp eller aktionboernehjaelp.dk.

Aktion Børnehjælp og vores hjemmesider er nedenfor samlet benævnt Aktion Børnehjælp eller aktionboernehjaelp.dk. September 2017 Privatlivspolitik Aktion Børnehjælp indsamler oplysninger om vores brugere og deres besøg ved hjælp af såkaldte cookies eller ved at brugeren selv afgiver oplysningerne på aktionboernehjaelp.dk

Læs mere

Persondatapolitik. for MyLyconet Hjemmesiden

Persondatapolitik. for MyLyconet Hjemmesiden Persondatapolitik for MyLyconet Hjemmesiden Lyoness og ejeren ("Ejer") af denne MyLyconet hjemmeside ("Hjemmesiden") [navn på Ejer] tror på vigtigheden af at beskytte dine persondata. Følgende information

Læs mere

Markedsføring og e-handel

Markedsføring og e-handel Eniro Danmark A/S Markedsføring og e-handel Lederanalyse blandt små og mellemstore private virksomheder Figurrapport, landsdele 14.11.2014 Indhold Om analysen... 3 Resultater... 4 Spørgsmål 1 - Hvor stor

Læs mere

BESKYTTELSE AF PERSONDATA OG COOKIE POLITIK Pure Byte ApS (PB)

BESKYTTELSE AF PERSONDATA OG COOKIE POLITIK Pure Byte ApS (PB) Version 2.58-05.2018 BESKYTTELSE AF PERSONDATA OG COOKIE POLITIK Pure Byte ApS (PB) DATAANSVARLIG PB er dataansvarlig i overensstemmelse med den danske persondatalov og EU s persondataforordning, kaldet

Læs mere

ZARAs politik om beskyttelse af personlige oplysninger

ZARAs politik om beskyttelse af personlige oplysninger ZARAs politik om beskyttelse af personlige oplysninger 1. Hver gang, du bruger dette websted, vil du være omfattet af den til enhver tid gældende politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Du bør

Læs mere

YITS POLITIK OM BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER FOR FORRETNINGSKUNDER, LEVERANDØRER OG MULIGE KUNDER

YITS POLITIK OM BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER FOR FORRETNINGSKUNDER, LEVERANDØRER OG MULIGE KUNDER YITS POLITIK OM BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER FOR FORRETNINGSKUNDER, LEVERANDØRER OG MULIGE KUNDER Dato: 1. Registeransvarlige YIT-koncernen (forretnings-id XXX) og andre virksomheder i YIT-koncernen

Læs mere

Gahrn-Jensen har to fysiske butikker der sælger tøj til kvinder. Gahrn-Jensen har ydermere stor webshop.

Gahrn-Jensen har to fysiske butikker der sælger tøj til kvinder. Gahrn-Jensen har ydermere stor webshop. Vores persondatapolitik 1. Generelt Gahrn-Jensen har to fysiske butikker der sælger tøj til kvinder. Gahrn-Jensen har ydermere stor webshop. Gahrn-Jensen henter og gemmer oplysninger om dig for at levere

Læs mere