Referat af Generalforsamling i FUA lørdag d. 29/ på KUA kl. 14:30-16:00

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af Generalforsamling i FUA lørdag d. 29/ på KUA kl. 14:30-16:00"

Transkript

1 Referat af Generalforsamling i FUA lørdag d. 29/ på KUA kl. 14:30-16:00 Antal deltagere: Valg af dirigent Mette Thomsen 2. Valg af referent og stemmetæller Referent: Inge-Line Olesen, stemmetæller: Maria og Malina 3. Aflæggelse af bestyrelsens beretning og godkendelse af beretning Formanden fremlægger hovedpunkter fra beretningen. Hele beretningen kan hentes fra FUAs hjemmeside. Bestyrelsen vil gerne høre, hvis der er ideer til, hvordan vi kan hverve studenterrepræsentanter fra især SDU men selvfølgelig også KUA, da forbindelsen til universiteterne er vigtig. Blandt andet er hvad kan jeg blive -arrangement et forslag til at komme i kontakt med de studerende. Bestyrelsen vil altid gerne høre fra vores medlemmer i forhold til relevante arrangementer. Bestyrelsen og arrangementsudvalget prøver altid at have en vægtning i forhold til at have arrangementer både på voksen og børneområdet. Bestyrelsen har underskrevet ny samarbejdsaftale med DM. Vi vil samarbejde om arrangementer, som også eventuelt kan have mere overordnet emne såsom projektstyring, samt lån af lokaler fx i Jylland. Bestyrelsen har fået stillet studentermedhjælper til rådighed af DM. Vi vil blandt andet anvende denne person til hjælp med pakning af Logos. Bestyrelsen samarbejder med FTHF og ALF, hvor det forgange år har været på lav blus bl.a. grundet formandskifte i de andre foreninger. Der vil være fokus på at genoptage samarbejdet. Kommentar: - Der har været efterspørgsel på hvad kan jeg blive arrangement fra studerende fra KUA. - Ved vi hvor mange, der arbejder indenfor børne/unge-området? Kunne der laves en undersøgelse på dette for at se behovet? Ros til at Logos er blandet i forhold til arbejdsområder. - Det kan undersøges, hvorvidt der kan lånes/udleveres indgangskort på universiteterne. Bestyrelsen har efterspurgt dette, og det har ikke været muligt. - Som ny studerende er der rigtigt meget at lave, og der er heller ikke opbakning til arrangementer fra universiteterne såsom faglig café på SDU. - Bestyrelsen kan overveje at fremhæve, at det er godt at skrive på sit CV at være med i FUA.

2 Beretningen er enstemmigt godkendt. 4. Aflæggelse og godkendelse af regnskab samt fastsættelse af kontingent Vi har et overskud på ca kr., selvom vi havde budgetteret med et underskud på ca kr. Vi har brugt flere penge end forventet på arrangementer og hjemmesiden, men derimod fået en god indtægt på kontingent og entre ved arrangementer samt færre udgifter på Logos, porto, mødeaktiviteter og kontoartikler. Regnskabet er enstemmigt godkendt. Bestyrelsen indstiller til samme kontigent som sidste bestyrelsesår. Dette bliver godkendt. 5. Fremtidigt arbejde Fremlæggelse af budget: Det bliver budgetteret med et underskud på kr. Ændringer fra sidste år er hovedsageligt, at vi forventer lidt mere i kontingentindtægt, større udgift til arrangementer og en mindre udgift til hjemmesiden. Desuden vil vi sætte penge på budgettet til PR og sponsoratter, hvilket medfører, at vi budgetterer med et underskud. Vi synes, at vi kan budgettere med et underskud, da vi har en opsparing på ca kr., og vi gerne vil bruge af vores kapital til arrangementer (egne og sponsorerede arrangementer) til vores medlemmer. Logos-redaktionen har efterspurgt et arbejdsår, hvilket betyder, at der udkommer Logos i oktober 2017 og derefter først igen i februar Den siddende bestyrelse har godkendt dette. Der skal arbejdes med peer-reviewet, digital udgave, gøre forsiden mere spændende med mere. Der er ikke ændret på budget til Logos, idet der stadig vil være to udgivelser i regnskabsåret , samt der er en forventning om, at der vil komme udgifter i forbindelse med de forskellige tiltag. Sponsorater: Bestyrelsen har valgt at budgettere med en post på kr, der hedder sponsoratter. Bestyrelsen er i øjeblikket i gang med at fastsætte kriterier for, hvem disse sponsoratter kan gives til, men tanken er, at det skal være til arrangementer, forskning eller lignende, som vil være til gavn for FUAs medlemmer. Den nye bestyrelse skal endelig færdiggøre kriterier, og derefter vil det bliver formidlet ud til vores medlemmer. PR: Bestyrelsen har indkøbt kuglepenne med FUA -logo på, som kan anvendes til fx arrangementer, hvor vi ikke selv er arrangør med mere for at brede budskabet om FUA. Det overvejes, hvorvidt der skal laves mere FUA-materiale.

3 Derudover vil bestyrelsen i dette bestyrelsesår prioriterer samarbejder med vores samarbejdspartnere samt skabe nye samarbejder. Derudover skal den nye bestyrelse selvfølgelig sætte rammen for det kommende år. 6. Behandling af indkomne forslag Forslag til vedtægtsændring stillet af bestyrelsen: 4 Kontingent stk. 1 Nuværende formulering: Kontingent og abonnementspris fastsættes på generalforsamlingen og indkræves helårligt pr. 1. oktober Ny formulering: Kontingent og abonnementspris fastsættes på generalforsamlingen. Kontingent indbetales automatisk helårligt på den dato, medlem har meldt sig ind. Begrundelse: I forbindelse med at hjemmesiden er overgået til et nyt system, har vi fået muligheden for automatisk kontingent-betaling, som vi er blevet efterspurgt flere gange. Der vil derfor ikke blive opkrævet kontingent pr. 1. oktober længere, men kontingentindbetalingen foregår automatisk, og bliver trukket en gang om året på den dato, man har meldt sig ind. Dette gør kontingentbetalingen væsentlig lettere både for vores medlemmer og kassereren. Der stilles forslag til at ændre formuleringen til Kontingent og abonnementspris fastsættes på generalforsamlingen. Kontingent trækkes automatisk helårligt på den dato, medlem har meldt sig ind. Bestyrelsen ønsker dette forslag indstillet til afstemning. Dette bliver enstemmigt vedtaget. Forslag til vedtægtsændring stillet af bestyrelsen: 5 stk. 3 Nuværende formulering: Desuden er der mulighed for at vælge minimum to suppleanter med taleret, men ikke stemmeret.

4 Ny formulering: Desuden er der mulighed for at vælge suppleanter med taleret, men ikke stemmeret Begrundelse: Tidligere formuleringen gav ikke mening. Forslaget bliver enstemmigt vedtaget. Forslag til vedtægtsændring stillet af bestyrelsen: 3 stk. 2 Nuværende formulering Som passivt medlem, uden stemmeret, kan optages undervisere på INSS/KUA og andre interesserede med speciel tilknytning til faget Audiologopædi. Indmeldelse godkendes af bestyrelsen. Ny formulering: Som passivt medlem, uden stemmeret, kan optages undervisere på KUA/SDU og andre interesserede med speciel tilknytning til faget Audiologopædi. Indmeldelse godkendes af bestyrelsen. Begrundelse: SDU er tilføjet, og INSS er slettet, da dette går ind under KUA. Bestyrelsen ønsker en drøftelse af, hvad der forståes ved andre interesserede, i det der har været efterspørgsel om at optage personer med en speciallæreruddannelse eller PD i logopædi. Der bliver stillet forslag om at drøfte dette inden afstemning af vedtægtsændring, da formulering i så fald evt. kan ændre sig. Der er enighed om, at passiv medlemsskab ikke skal indbefatte fx personer med speciallærerudannelse eller PD i logopædi blandt andet ud fra begrundelsen om, at vi så lægger os tæt op af de andre foreninger. Derved kan det bliver svært at argumentere for, at vi ikke skal sammenlægges. Sammenlægning med de andre foreninger blev drøftet på sidste års generalforsamling, og det er der ikke interesse i. Der foreslåes ny formulering af vedtægt for at mindske tvivl om, hvilke personer passivt medlemsskab indbefatter:

5 Som passivt medlem, uden stemmeret, kan optages ansatte på KUA/SDU med speciel tilknytning til faget Audiologopædi/logopædi/audiologi. Indmeldelse godkendes af bestyrelsen. Bestyrelsen ønsker dette forslag indstillet til afstemning. Det bliver enstemmigt vedtaget - dog med en stemme mindre end ved de foregående, da et medlem skulle noget andet, og ikke længere er deltagende i generalforsamling. 7. Valg af bestyrelse og suppleanter Valg til formandsposten: Birgitte Albæk Henriksen stiller op. Hun bliver valgt. Der skal vælges 5 bestyrelsesmedlemmer og x antal suppleanter. Suppleanter deltager i bestyrelsesmøder og i opgaveløsningen på lige fod med bestyrelsesmedlemmer. De har dog ikke stemmeret i så fald bestyrelsen har behov for at stemme om tiltag. Følgende fra den siddende bestyrelse er på valg og genopstiller: Anne-Marie Tange-Paagaard Anja Lykke Due Maria Rønlev Berwald Inge-Line Olesen Følgende genopstiller ikke: Astrid Thybo Følgende ønsker at stille op: Henriette Kragh Lise Egelykke Christensen (deltager ikke i generalforsamling) Iben Nielsen Christine Bentzon (deltager ikke i generalforsamling) Der stilles forslag om, at den nuværende bestyrelse stemmes ind på bestyrelsesmedlemsposterne. Dette forslag bliver godkendt af generalforsamlingen. Det besluttes at Lise EgeLykke Christensen ligeledes stemmes ind på en bestyrelsesmedlemspost. Henriette Kragh, Iben Nielsen og Christine Bentzon bliver hermed suppleanter.

6 Herved består bestyrelsen for bestyrelsesår af: Formand: Birgitte Albæk Jensen Bestyrelsesmedlemmer: Anne-Marie Tange-Paagaard Anja Lykke Due Maria Rønlev Berwald Inge-Line Olesen Lise Egelykke Christensen Suppleanter: Henriette Kragh Iben Nielsen Christine Bentzon Bestyrelsen konstituerer sig i forhold til de andre poster ved førstkommende bestyrelsesmøde. Tillykke med valget. 8. Valg af revisor og revisorsuppleant Bent Kjær genopstiller som revisor. Han bliver valgt. Stine Thorup Jensen genopstiller som revisorsuppleant. Hun bliver valgt. 9. Eventuelt - Studenterrepræsentanter: Malina vil gerne være studenterrepræsentant/kontakt for SDU men på lav blus. Derudover har bestyrelsen haft kontakt til interesserede i studenterrepræsentant-posten fra KUA. Bestyrelsen og de eventuelle studenterrepræsentanter afklarer i forhold til opgaver, deltagelse i møder med mere. Bestyrelsen overvejer fremadrettet, at der på dagsorden til GF tilføjes studenterrepræsentanter. - Studerende på SDU er blevet opfordret til at melde os ind i FUA fra undervisere. - Forslag: konkurrencer til GF, hvor man kan vinde noget fx inspireret af kunstforeningen, hvor man kan vinde et kunstværk. Bestyrelsen vil gerne sige tak for en god generalforsamling.

Kasserens bemærkninger til FUAs regnskab og budget

Kasserens bemærkninger til FUAs regnskab og budget Kasserens bemærkninger til FUAs regnskab 2017-2018 og budget 2018-2019 Bemærkninger til regnskabet: FUA har pr 31/8 2018 202 enkeltmedlemmer og 41 institutionsmedlemmer. Indtægter FUA har haft færre kontingentindtægter

Læs mere

Generalforsamling d. 12.11.09

Generalforsamling d. 12.11.09 Generalforsamling d. 12.11.09 Til stede: Jytte Kjærgaard Isaksen, Stine Kjær, Anne-Mette Veber, Annesofie Ishøy Nielsen, Rikke Vang, Mille Hess, Maria Nauta, Bjarne Dammsbo Nissen, Ellen Lomholt, Lene

Læs mere

Byg & Bo i Gyrstinge & Ørslevvester f.m.b.a.

Byg & Bo i Gyrstinge & Ørslevvester f.m.b.a. Vedtægter for foreningen Byg & Bo i Gyrstinge & Ørslevvester f.m.b.a. Foreningens navn og hjemsted; Foreningens navn er Byg & Bo i Gyrstinge & Ørslevvester f.m.b.a. 1 2 Foreningens hjemsted er Gyrstinge

Læs mere

Vedtægter for Kunstklubben Hillerød Kommune

Vedtægter for Kunstklubben Hillerød Kommune Vedtægter for Kunstklubben Hillerød Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 1. Foreningens navn... 3 2. Formål... 3 3. Medlemskab... 3 4. Kontingent... 3 5. Generalforsamling... 3 6. Ekstraordinær generalforsamling...

Læs mere

Vedtægter for foreningen GamMa

Vedtægter for foreningen GamMa Vedtægter for foreningen GamMa 5. udgave 14. december 2013 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Alumneforeningen GamMa, og dens hjemsted er i København. 2. Foreningens formål Foreningens

Læs mere

Foreningen. Skamstrup og Omegn

Foreningen. Skamstrup og Omegn Vedtægter For Foreningen Skamstrup og Omegn Ændret den 21. februar 2017 1: foreningens navn: Foreningens navn er: Foreningen Skamstrup og Omegn med hjemsted i Skamstrup, Holbæk kommune. 2: Formål Foreningens

Læs mere

At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch): - 500, - 126, 600 og - 850,

At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch): - 500, - 126, 600 og - 850, Vedtægter 1. NAVN Klubbens navn: FIAT 500 KLUB DANMARK 2. FORMÅL Klubbens formål er: At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch):

Læs mere

Vedtægter for Kvindehusforeningen i Silkeborg Gældende fra 28. februar 2012

Vedtægter for Kvindehusforeningen i Silkeborg Gældende fra 28. februar 2012 Vedtægter for Kvindehusforeningen i Silkeborg Gældende fra 28. februar 2012 1 Navn & Hjemsted Foreningens navn er Kvindehusforeningen i Silkeborg (benævnes i det følgende som KHF). Foreningens hjemsted

Læs mere

Foreningen har hjemsted i Århus Kommune.

Foreningen har hjemsted i Århus Kommune. Vedtaget på den stiftende generalforsamling den 27. juni 2003 med ændringer fra den ekstraordinære generalforsamling den 30. september 2003. Senest ændret på generalforsamlingen d. 18. april 2012. Vedtægter

Læs mere

Vedtægter. at gennemføre: klubløb, foredrag og filmforevisninger, at skabe:

Vedtægter. at gennemføre: klubløb, foredrag og filmforevisninger, at skabe: Vedtægter 1. NAVN Klubbens navn: FIAT 500 KLUB DANMARK 2. FORMÅL Klubbens formål er: At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch):

Læs mere

Transvestitforeningen i Danmark TiD

Transvestitforeningen i Danmark TiD Vedtægt for Transvestitforeningen i Danmark TiD I. Navn 1. Foreningens navn er Transvestitforeningen i Danmark forkortet TiD. Stk. 2. Foreningen skal være registreret i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

Læs mere

Vedtægter for foreningen Polymeren

Vedtægter for foreningen Polymeren Udkast Vedtægter for foreningen Polymeren 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn og hjemsted er Foreningen Polymeren Stationsvej 69 5792 Årslev Faaborg-Midtfyn Kommune CVR: 2. Foreningens formål

Læs mere

VEDTÆGTER. For Støtteforeningen landsbyliv i Hjortshøj

VEDTÆGTER. For Støtteforeningen landsbyliv i Hjortshøj VEDTÆGTER For Støtteforeningen landsbyliv i Hjortshøj Foreningens navn og hjemsted: 1. Foreningens navn er Støtteforeningen landsbyliv i Hjortshøj Foreningens hjemsted er Århus kommune Foreningens formål:

Læs mere

Vedtægter for Ringsted Kommunes Personaleklub

Vedtægter for Ringsted Kommunes Personaleklub Vedtægter for s Personaleklub Formål Foreningens formål er at bidrage til sammenhold mellem medarbejdere i samt at forbedre medarbejdernes fysiske velvære ved at understøtte: 1. Formål Foreningens formål

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Skøjteklub

Vedtægter for Aarhus Skøjteklub Vedtægter for Aarhus Skøjteklub 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemskab og indmeldelse 4 Udmeldelse 5 Kontingent og restance 6 Udelukkelse og eksklusion 7 Ordinær generalforsamling 8 Dagsorden for generalforsamling

Læs mere

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Du indkaldes hermed til Yngre retsmedicineres første ordinære generalforsamling den 4. november 2010 klokken 17-19 på Radisson Blue H.C. Andersen

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN 1 Navn Foreningens navn er, stiftet den 5. januar 2010. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen for faget brandmand, til børn og unge, på en sikker,

Læs mere

VEDTÆGTER. For. LM-Klubben, Danmark. Klubben er dansk, registreret i Danmark. Klubbens formål er at varetage medlemmernes

VEDTÆGTER. For. LM-Klubben, Danmark. Klubben er dansk, registreret i Danmark. Klubbens formål er at varetage medlemmernes VEDTÆGTER For LM-Klubben, Danmark 1: Navn og hjemsted. Klubbens navn er LM-klubben, Danmark. LM-klubben, Danmark har adresse hos kassereren. 2: Formål. Klubben er dansk, registreret i Danmark. Klubbens

Læs mere

Vedtægter for Teatret Gorgerne (Gyldige fra d. 5/3 2015)

Vedtægter for Teatret Gorgerne (Gyldige fra d. 5/3 2015) Vedtægter for Teatret Gorgerne (Gyldige fra d. 5/3 2015) 1 Navn og hjemsted: Foreningens navn er Gorgerne. Foreningens hjemsted er Greve Kommune. 2 Foreningens formål er: at skabe og formidle teateraktivitet.

Læs mere

Køge Taekwondo Klub, To San Tangmosevej Køge. Vedtægter for. To San. Køge Taekwondo Klub. To San vedtægter ver. 2.0 September 2010 Side 1 af 5

Køge Taekwondo Klub, To San Tangmosevej Køge. Vedtægter for. To San. Køge Taekwondo Klub. To San vedtægter ver. 2.0 September 2010 Side 1 af 5 Vedtægter for To San Køge Taekwondo Klub To San vedtægter ver. 2.0 September 2010 Side 1 af 5 1. Navn og hjemsted: Klubbens navn: To San Taekwondo Klub, Køge. Klubbens hjemsted er: Køge Kommune. 2. Formål:

Læs mere

1.1 Klubbens navn er Hareskovens Triathlon Klub, HareTri. 1.2 Klubben blev stiftet i 1999 med hjemsted i Furesø Kommune (tidl. Værløse).

1.1 Klubbens navn er Hareskovens Triathlon Klub, HareTri. 1.2 Klubben blev stiftet i 1999 med hjemsted i Furesø Kommune (tidl. Værløse). 1 NAVN OG HJEMSTED 2 FORMÅL 1.1 Klubbens navn er Hareskovens Triathlon Klub, HareTri. 1.2 Klubben blev stiftet i 1999 med hjemsted i Furesø Kommune (tidl. Værløse). 2.1 HareTri s formål er at give alle

Læs mere

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet 1 Foreningens navn Foreningens navn er RUC on. 2 Foreningens formål Stk. 1 Foreningens formål er, igennem selskabeligt samvær og fælles

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R J Y L L I N G E H A L L E R N E S S T Ø T T E F O R E N I N G VEDTÆGTER FOR JYLLINGEHALLERNES STØTTEFORENING

V E D T Æ G T E R F O R J Y L L I N G E H A L L E R N E S S T Ø T T E F O R E N I N G VEDTÆGTER FOR JYLLINGEHALLERNES STØTTEFORENING VEDTÆGTER FOR JYLLINGEHALLERNES STØTTEFORENING 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1. Foreningen der er stiftet 5. januar 2016, er en frivillig forening, hvis navn er JyllingeHallernes Støtteforening. 1.2. Foreningen

Læs mere

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades.

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades. Gældende love. Forslag til ændringer. LOVE FOR ÅBYSKOV FORSAMLINGSHUS Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus 1 Foreningens navn er Åbyskov Forsamlingshus, Åbyskovvej 39, 5881 Skårup. uændret 2 Foreningens

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka "MC Slippers" Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup.

Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka MC Slippers Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup. Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka "MC Slippers" Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup. Dirigent: Rene (RN) Referent: Benny (BEH) 15 fremmødte. Beretning. Formanden afgav

Læs mere

Vedtægter for. Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg

Vedtægter for. Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg 1 Navn og hjemsted Vedtægter for Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg Foreningens navn er Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg. Forenings mailadresse: Samsaalborg@gmail.com

Læs mere

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening 1 NAVN OG STATUS Stk. 1. Foreningens navn er Hovedstadens Lan Party Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Hillerød kommune. 2 FORMÅL Foreningens formål

Læs mere

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 Der er 65 medlemmer til stede Formanden Ole Lyd Nielsen byder velkommen 1) valg af dirigent og referent - Kristian (Kiks) er dirigent.

Læs mere

Vedtægter for Foreningen for Holistisk Planlagt Afgræsning

Vedtægter for Foreningen for Holistisk Planlagt Afgræsning Vedtægter for Foreningen for Holistisk Planlagt Afgræsning VEDTÆGTER for Foreningen for Holistisk Planlagt Afgræsning 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Foreningens navn er: Foreningen for Holistisk Planlagt Afgræsning

Læs mere

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Forslag 1. Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Bestyrelsen foreslår at kontingentet hæves fra nuværende 150 kr. til 200 kr. gældende fra og med 2019. Stigningen begrundes med generelle

Læs mere

Vedtægter for DKK Esbjerg

Vedtægter for DKK Esbjerg Vedtægter for DKK Esbjerg 1 Lokalafdelingen 1) Lokalafdelingens navn er DKK Esbjerg og er hjemmehørende i Esbjerg Kommune. 2) Lokalafdelingen er en del af landsforeningen Dansk Kennel Klub (DKK). 3) Dansk

Læs mere

Vedtægter. Nivå Gymnastikforening

Vedtægter. Nivå Gymnastikforening Vedtægter Nivå Gymnastikforening 1 Stk. 1 Foreningens navn er Nivå Gymnastikforening. Stk. 2 Foreningens hjemsted er Fredensborg kommune. 2 Stk. 1 Foreningens formål er: at fremme og samle interessen for

Læs mere

Ringkøbing amts Husflid. Vedtægter

Ringkøbing amts Husflid. Vedtægter Ringkøbing amts Husflid Vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Ringkøbing amts Husflid og er hjemmehørende i det gamle Ringkøbing Amt. 2 Landsorganisation Foreningen er medlem af Dansk Husflidsselskab

Læs mere

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål.

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål. Vedtægter for Reality Bites Oktober 2016 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Reality Bites. Stk. 2. Foreningens hjemsted følger kassererens hjemadresse. 2. Formål Stk. 1. Foreningens formål

Læs mere

LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE.

LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE. Vedtægter for: LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE. Vedtaget på generalforsamlingen 23 februar 2011 NAVN 1. Foreningens navn er: Litorina, amatørgeologisk forening Køge. HJEMSTED 2. Foreningens hjemsted

Læs mere

Referat fra den stiftende generalforsamling i Personaleforeningen BYTOFTEN til ikrafttrædelse 1. januar Velkomst

Referat fra den stiftende generalforsamling i Personaleforeningen BYTOFTEN til ikrafttrædelse 1. januar Velkomst Referat fra den stiftende generalforsamling i Personaleforeningen BYTOFTEN til ikrafttrædelse 1. januar 2016 1. Velkomst Mogens Pedersen bød velkommen 2. Valg af dirigent Mogens Pedersen blev valgt 3.

Læs mere

Foreningens navn er Outpost esport Sydvest, og har hjemsted på Mellemgade 15, 6780 Skærbæk.

Foreningens navn er Outpost esport Sydvest, og har hjemsted på Mellemgade 15, 6780 Skærbæk. Vedtægter for Outpost esport 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Outpost esport Sydvest, og har hjemsted på Mellemgade 15, 6780 Skærbæk. 2. Formålsparagraf Stk. 1: Outpost esport Sydvest er en forening

Læs mere

Vedtægter for Aalborg Boldklub á 1337 AB 1337

Vedtægter for Aalborg Boldklub á 1337 AB 1337 Vedtægter for Aalborg Boldklub á 1337 AB 1337 Vedtaget på den stiftende generalforsamling 2016 1. Navn Foreningens navn er Aalborg Boldklub á 1337. Foreningen er hjemmehørende i Aalborg Kommune. 2. Formål

Læs mere

Vedtægter for foreningen for Socialøkonomisk Salg

Vedtægter for foreningen for Socialøkonomisk Salg Vedtægter for foreningen for Socialøkonomisk Salg 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Foreningen for Socialøkonomisk Salg (herefter SØS). 1 1.2 Foreningens hjemsted er Torvegade 97, 7160 Tørring.

Læs mere

1 Navn. Foreningens navn er Værløse Svømmeklub med hjemsted i Furesø kommune. Aktiviteterne foregår primært i Værløse området.

1 Navn. Foreningens navn er Værløse Svømmeklub med hjemsted i Furesø kommune. Aktiviteterne foregår primært i Værløse området. Vedtægter for Værløse Svømmeklub 1 Navn. Foreningens navn er Værløse Svømmeklub med hjemsted i Furesø kommune. Aktiviteterne foregår primært i Værløse området. 2 Formål Foreningens formål er under inspirerende

Læs mere

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk.

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Adressen er den til enhver tid siddende formands adresse.

Læs mere

Referat af MØF-generalforsamling

Referat af MØF-generalforsamling Referat af MØF-generalforsamling Helene Damgaard Nielsen 13-12-2008 kl. 15.15 i aud. D1 Indhold Indhold i 1 Valg af dirigent 1 2 Valg af referent 1 3 Bestyrelsen aflægger beretning 1 4 Regnskabet fremlægges

Læs mere

Vedtægter for AARHUS LYSTFISKERFORENING Stiftet 1935.

Vedtægter for AARHUS LYSTFISKERFORENING Stiftet 1935. Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Aarhus Lystfiskerforening. Navnet forkortes ALF og udtales som 3 enkeltbogstaver A L F. 2. Foreningens hjemsted er Aarhus. I praksis bruges formandens

Læs mere

FOTOKLUBBEN KRONBORG

FOTOKLUBBEN KRONBORG FOTOKLUBBEN KRONBORG Vedtægter 1 Navn Klubbens navn er: FOTOKLUBBEN KRONBORG. 2 Formål Klubbens formål er at fremme interessen for fotografering. Klubben favner bredt - så alle kan være med - og udøver

Læs mere

VEDTÆGTER DANSK PATCHWORK FORENING

VEDTÆGTER DANSK PATCHWORK FORENING August 2014 Dansk Patchwork Forening blev dannet på en stiftende generalforsamling i Middelfart den 12. april 1986. 1 Foreningens navn 1.1 Foreningens navn er Dansk Patchwork Forening. I international

Læs mere

Vedtægter for Albertslund Gamerz

Vedtægter for Albertslund Gamerz 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Albertslund Gamerz. Stk. 1.1. Det forkortede navn A GamerZ benyttes i daglig tale og til markedsføringsformål. Stk. 1.2. Domænenavnet er primært agamerz.dk

Læs mere

Vedtægter for Hasle Fællesråd. Navn og hjemsted:

Vedtægter for Hasle Fællesråd. Navn og hjemsted: Vedtægter for Hasle Fællesråd Navn og hjemsted: 1 Foreningens navn er Hasle Fællesråd og har hjemsted i Århus Kommune. Hasle Fællesråd ledes til dagligt af en bestyrelse, der er valgt på en generalforsamling.

Læs mere

LOVE & VEDTÆGTER for 1

LOVE & VEDTÆGTER for 1 LOVE & VEDTÆGTER for 1 Vedtægter for Morsø Moto Cross Klub Indhold 1 Foreningens navn og hjemsted 2 Foreningens formål 3 Medlemsskab af organisationer 4 Optagelse af medlemmer 5 Kontingent 6 Udmeldelse

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi. Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi. Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi Side 1 af 6 sider 1. Navn: Klubbens navn er Islandshesteklubben Faxi, stiftet i 1976. Klubbens geografiske område er Holbæk og omegn. Klubben er hjemmehørende i Holbæk

Læs mere

Vision: at påvirke den sygeplejefaglige udvikling med udgangspunkt i patientens perspektiv.

Vision: at påvirke den sygeplejefaglige udvikling med udgangspunkt i patientens perspektiv. Referat fra Generalforsamling Fagligt Selskab for udviklingssygeplejersker og kliniske oversygeplejersker Den 29. september 2009 på Helnan Marselis Hotel, Århus. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg

Læs mere

Stk. 3: Outpost esport Sydvest har til formål, at basere fællesskabet på foreningens adresse.

Stk. 3: Outpost esport Sydvest har til formål, at basere fællesskabet på foreningens adresse. Vedtægter for Outpost esport 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Outpost esport Sydvest, og har hjemsted i Skærbæk. Foreningen er stiftet 15.10.2016. 2. Formålsparagraf Stk. 1: Outpost esport Sydvest

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling for Kurilean Bobtail Klubben

Referat fra stiftende generalforsamling for Kurilean Bobtail Klubben Referat fra stiftende generalforsamling for Kurilean Bobtail Klubben Den 9. april 2016 1. Velkomst Lykke Simonsen bød velkommen til de fremmødte. 2. Registrering af stemmeberettigede 15 stemmeberettigede.

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere

Vedtægter for Langgarverne

Vedtægter for Langgarverne Vedtægter for Langgarverne 1 Navn. Foreningens navn er Langgarverne. Foreningens hjemsted er Hillerød Kommune. 2 Formål. Langgarvernes formål er at dyrke atletik, motionsløb og triathlon. Foreningen har

Læs mere

Ishøj Idrætsforening. Vedtægter for Ishøj Idrætsforening. Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017

Ishøj Idrætsforening. Vedtægter for Ishøj Idrætsforening. Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017 Ishøj Idrætsforening Vedtægter for Ishøj Idrætsforening Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017 Vedtægter for foreningen Ishøj Idrætsforening 1. Navn og tilhørsforhold Foreningens navn er: Ishøj Idrætsforening

Læs mere

Vedtægter for Ulfborg Idrætsforening.

Vedtægter for Ulfborg Idrætsforening. Vedtægter for Ulfborg Idrætsforening. 1 Navn Foreningens navn er Ulfborg Idrætsforening. Foreningen er stiftet den 4. marts 1937 og har hjemsted i Holstebro Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at danne

Læs mere

VEDTÆGTER. Foreningen Afsavn

VEDTÆGTER. Foreningen Afsavn VEDTÆGTER Foreningen Afsavn 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er: Stk. 2. Foreningens hjemsted er: Foreningen Afsavn 8300 Odder 2. foreningens formål: Stk.1 a) At tilbyde støtte, vejledning

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling

Vedtægter. Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling Vedtægter Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling 2016-03-02 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Allerød Cykle Klub (ACK). ACK er stiftet d. 26. oktober 1993 og har hjemsted i Allerød

Læs mere

VEDTÆGTER FOR AVERSI FALDSKÆRMS CLUB

VEDTÆGTER FOR AVERSI FALDSKÆRMS CLUB VEDTÆGTER FOR AVERSI FALDSKÆRMS CLUB 1. Navn og hjemsted Stk.1: Aversi Faldskærms Club (AFC) blev stiftet den 1. december 1990 på Aversi Faldskærms Center. Klubben er medlem af Dansk Faldskærms Union (DFU)

Læs mere

Vedtægter. for. DøvBlindes. Kontaktpersons. Forening

Vedtægter. for. DøvBlindes. Kontaktpersons. Forening Vedtægter for DøvBlindes Kontaktpersons Forening Foreningens navn, stiftelse og hjemsted 1.1 Foreningens navn er " DøvBlindes Kontaktpersonsforening" - forkortet DBK. 1.2 Foreningen er stiftet den 15.

Læs mere

VEDTÆGTER for VARDE GARDEN

VEDTÆGTER for VARDE GARDEN VEDTÆGTER for VARDE GARDEN Navn: Foreningens navn: Varde Garden Stiftet den: 17 AUG 1963 Hjemsted: Varde kommune 1 2 Formål: Stk. 1. Foreningens formål er, at skabe musikinteresse og et godt kammeratskab

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden for Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Sejlklub Lørdag den 24. november 2012 Kl. 14:00. Dagsorden

Indkaldelse og dagsorden for Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Sejlklub Lørdag den 24. november 2012 Kl. 14:00. Dagsorden Indkaldelse og dagsorden for Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Sejlklub Lørdag den 24. november 2012 Kl. 14:00 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning: 3. Udvalgenes beretning

Læs mere

Forslag til aktiviteter i KALIF i 2015/16

Forslag til aktiviteter i KALIF i 2015/16 Side 1 af 13 Forslag til aktiviteter i KALIF i 2015/16 Bestyrelsens arbejde tager udgangspunkt i det aktivitetskatalog, der blev vedtaget på den stiftende generalforsamling i 2013. Erfaringer opnået ved

Læs mere

Foreningens navn er Ishøj Karate klub. Dens hjemsted er Ishøj Kommune. Gensidig respekt er nøgleordet for samvær i foreningen.

Foreningens navn er Ishøj Karate klub. Dens hjemsted er Ishøj Kommune. Gensidig respekt er nøgleordet for samvær i foreningen. Vedtægter 1. Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er Ishøj Karate klub. Dens hjemsted er Ishøj Kommune. 2. Foreningens formål. Foreningens formål er at tilbyde karatetræning i såvel traditionel

Læs mere

Vedtægter for SIND i HELSINGØR lokalafdeling af Landsforeningen SIND

Vedtægter for SIND i HELSINGØR lokalafdeling af Landsforeningen SIND Vedtægter for SIND i HELSINGØR lokalafdeling af Landsforeningen SIND 1 1: NAVN OG HJEMSTED Stk. 1: Lokalafdelingens navn er SIND i HELSINGØR Stk. 2: Lokalafdelingen dækker Helsingør Kommune Stk. 3: Hjemstedet

Læs mere

Forslag til nye vedtægter. Vedtægter for Farum Gymnastikforening

Forslag til nye vedtægter. Vedtægter for Farum Gymnastikforening Forslag til nye vedtægter Vedtægter for Farum Gymnastikforening Nedenstående er bestyrelsens forslag til nye vedtægter. De gamle vedtægter er fra 1986. I forbindelse med kommunesammenlægningen og kommunens

Læs mere

Vedtægter for Jysk Akademisk Fægteklub

Vedtægter for Jysk Akademisk Fægteklub Vedtægter for Jysk Akademisk Fægteklub Vedtaget 1957 Revideret december 1964 Revideret november 1980 Revideret november 1981 Revideret november 1984 Revideret januar 1989 Revideret april 2001 Revideret

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN Havremarken/Rugmarken/Majsmarken/Græsmarken

GRUNDEJERFORENINGEN Havremarken/Rugmarken/Majsmarken/Græsmarken Generalforsamling Afholdt: Torsdag d. 22.03.2011 Afholdt på: Hjalleseskolen Referat i henhold til dagsorden på indkaldelse. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Sven Erik Peterson blev valgt som dirigent. 2.

Læs mere

Forslag til vedtægtsændring 2011

Forslag til vedtægtsændring 2011 Forslag til vedtægtsændring 2011 Ændringer og begrundelse er fremhævet med gult. 1 Navn og hjemsted. Foreningens navn er Ringsted motionsklub, Stiftet den 24. november 1981 i Ringsted kommune, og således

Læs mere

Vedtægter for Sønderborg Contradance forening

Vedtægter for Sønderborg Contradance forening Vedtægter for Sønderborg Contradance forening 1. Navn og tilhørsforhold Foreningens navn er: Sønderborg Contradance Foreningens hjemsted er Sønderborg Kommune Foreningen Sønderborg Contradance er stiftet

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2016 Afholdt 12. maj 2016 kl. 19:00 21:00 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var 23 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Søren E. Sørensen, formand Jeanette Ingemann, næstformand Kenth

Læs mere

Vedtægter for FSK Foreningen for Sebber kulturhus

Vedtægter for FSK Foreningen for Sebber kulturhus Vedtægter for FSK Foreningen for Sebber kulturhus 1: Foreningens navn: Foreningens navn er FSK Foreningen for Sebber Kulturhus. Kultur er her defineret som aktiviteter, formidling, møder og kreativitet.

Læs mere

Stk. 3. Klubbens formål er: a) At udbrede kendskab til modeljernbane og dertil knyttede aktiviteter.

Stk. 3. Klubbens formål er: a) At udbrede kendskab til modeljernbane og dertil knyttede aktiviteter. Vedtægter for Modeljernbane klubben Limfjorden, stiftet den 13.maj 2006 1. Navn og formål. Stk. 1. Klubbens navn er Modeljernbane klubben Limfjorden. Stk. 2. Klubbens hjemsted er Aalborg kommune Stk. 3.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Enhedslisten Varde. Foreningen er en lokalafdeling af foreningen Enhedslisten De Rød-Grønne. Foreningens hjemsted er Varde

Læs mere

Foreningen Ulstrup IF er stiftet den og har hjemsted i Ulstrup i Favrskov Kommune.

Foreningen Ulstrup IF er stiftet den og har hjemsted i Ulstrup i Favrskov Kommune. Ulstrup IF 1: NAVN OG HJEMSTED. Foreningen Ulstrup IF er stiftet den 15.06.2010 og har hjemsted i Ulstrup i Favrskov Kommune. 2: FORMÅL. Foreningens formål er, med udgangspunkt i afdelingerne, at skabe

Læs mere

Vedtægter for FK Odsherred

Vedtægter for FK Odsherred Vedtægter for FK Odsherred Fælles Klub Odsherred Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er FK Odsherred. Foreningen er hjemmehørende i Odsherred Kommune. Fodboldafdelingen registrerer deres hold under navnet

Læs mere

Vedtægter for Varde Svømmeklub

Vedtægter for Varde Svømmeklub Vedtægter for Varde Svømmeklub 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Varde Svømmeklub. Foreningen er stiftet den 31. august 2005, og har hjemsted i Varde Kommune. Foreningen er medlem af DGI og Dansk

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKENSVED IDRÆFTSFORENING

VEDTÆGTER FOR SKENSVED IDRÆFTSFORENING VEDTÆGTER FOR SKENSVED IDRÆFTSFORENING Stiftet 25. oktober 1972 1. Foreningens navn Foreningens navn er: Skensved Idrætsforening. Dens hjemsted er Køge Kommune. 2. Foreningens formål Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for foreningen Orlogsskibet Hummerens Venner

Vedtægter for foreningen Orlogsskibet Hummerens Venner Vedtægter for foreningen Orlogsskibet Hummerens Venner 1 Foreningens navn Foreningens navn er Orlogsskibet Hummerens Venner. 2 Foreningens hjemsted Foreningens hjemsted er Køge kommune. 3 Foreningens formål

Læs mere

Midtjysk Knallert Klub

Midtjysk Knallert Klub Midtjysk Knallert Klub PALLE GULDBRANDSEN LØRDAG DEN 17. FEBRUAR 2018 Vedtægter for Midtjysk Knallert Klub 1. NAVN OG STIFTELSE 1. Klubbens navn er - Midtjysk Knallert Klub (MFF ) Aktiv og er stiftet den

Læs mere

KOMMENTAR TIL VEDTÆGTSÆNDRING i DcH-Svendborg

KOMMENTAR TIL VEDTÆGTSÆNDRING i DcH-Svendborg KOMMENTAR TIL VEDTÆGTSÆNDRING i DcH-Svendborg Forslaget til vedtægtsændring vil blive fremsat ved generalforsamlingen d 15 november 2018. Hvis man som lokalklub vil være medlem af DcH Danmark, så er der

Læs mere

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013.

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013. Til Afdelingen for Fritid og Kultur. 6100 Haderslev Kommune. Gram 10.april 2013 Vedrørende: Godkendelse af ny forening. Vi søger om godkendelse hos Haderslev kommune for ny forening. Vi medsender: Blanket

Læs mere

Sabro Kunstforening. Vedtægter. 1 Foreningens navn: 3 Formål: 4 Medlemskab: Sabro Kunstforening.

Sabro Kunstforening. Vedtægter. 1 Foreningens navn: 3 Formål: 4 Medlemskab: Sabro Kunstforening. Sabro Kunstforening Vedtægter 1 Foreningens navn: Sabro Kunstforening. 2 Foreningens adresse: Formandens adresse er foreningens adresse 3 Formål: At udbrede kendskabet til og fremme interessen for kunst

Læs mere

Vinterbadning i Veddelev. Stiftende Generalforsamling d. 4. maj 2018

Vinterbadning i Veddelev. Stiftende Generalforsamling d. 4. maj 2018 Vinterbadning i Veddelev Stiftende Generalforsamling d. 4. maj 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere 4. Initiativgruppens præsentation af foreningens idegrundlag

Læs mere

Vedtægter for Albertslund Gamerz pr. 19. april 2017

Vedtægter for Albertslund Gamerz pr. 19. april 2017 Vedtægter for Albertslund Gamerz pr. 19. april 2017 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Albertslund Gamerz. Stk. 1.1. Det forkortede navn A GamerZ benyttes i daglig tale og til markedsføringsformål.

Læs mere

Vedtægter for Lyngby Fan Trust

Vedtægter for Lyngby Fan Trust Vedtægter for Lyngby Fan Trust 1. Navn, hjemsted og definition Stk. 1. Foreningens navn er Lyngby Fan Trust Stk. 2. Foreningens hjemsted er Lyngby-Taarbæk Kommune. Stk. 3. Foreningen er en støtteforening

Læs mere

1 Klubbens navn er Amager Triatlon Klub, og er stiftet i 2013, med tilhørsforhold til Københavns kommune.

1 Klubbens navn er Amager Triatlon Klub, og er stiftet i 2013, med tilhørsforhold til Københavns kommune. 1 Klubbens navn er Amager Triatlon Klub, og er stiftet i 2013, med tilhørsforhold til Københavns kommune. 2 Klubbens formål er at skabe en platform hvor triatlon interesserede på alle niveauer, kan finde

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRENEN KUNSTFORENING

VEDTÆGTER FOR GRENEN KUNSTFORENING VEDTÆGTER FOR GRENEN KUNSTFORENING 1 FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Grenen Kunstforening Foreningens hjemsted er Frederikshavn Kommune. 2 FORENINGENS FORMÅL Foreningens formål er at fremme

Læs mere

VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE

VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE 1 Foreningen navn er Støtteforeningen for Kellers Minde. Foreningens hjemsted er H.O.Wildenskovsvej 10,7080 Børkop. 2 Foreningens formål er.: 1. at udbrede

Læs mere

VEDTÆGTER. For. LM-Klubben, Danmark. Klubben er dansk, registreret i Danmark. Klubbens formål er at varetage medlemmernes

VEDTÆGTER. For. LM-Klubben, Danmark. Klubben er dansk, registreret i Danmark. Klubbens formål er at varetage medlemmernes VEDTÆGTER For LM-Klubben, Danmark 1: Navn og hjemsted. Klubbens navn er LM-klubben, Danmark. LM-klubben, Danmark har adresse hos kassereren. 2: Formål. Klubben er dansk, registreret i Danmark. Klubbens

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi 1. Navn: Klubbens navn er Islandshesteklubben Faxi, stiftet i 1976. Klubbens geografiske område er Holbæk og omegn. 2. Formål: Klubbens formål er at udbrede kendskab til den islandske hest, specielt dens

Læs mere

GREVE BRANDMANDSFORENING

GREVE BRANDMANDSFORENING 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. Foreningens navn er, stiftet den 15. januar 2002. er en selvstændig økonomisk og administrativ enhed. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. Foreningens formål er at samle

Læs mere

Vedtægter for Vallensbæk Modelskibs Klub 1.

Vedtægter for Vallensbæk Modelskibs Klub 1. Vedtægter for Vallensbæk Modelskibs Klub 1. Foreningens navn er: Vallensbæk Modelskibs Klub (VMK). CVR: 29579563 2. Foreningens hjemsted er Vallensbæk Kommune. Medlemmernes sejlads foregår overvejende

Læs mere

Vedtægter for NORDSKOV MØLLES VENNER. 1. Navn, formål og hjemsted. Foreningens navn er NORDSKOV MØLLES VENNER og hjemstedet er Helsingør Kommune.

Vedtægter for NORDSKOV MØLLES VENNER. 1. Navn, formål og hjemsted. Foreningens navn er NORDSKOV MØLLES VENNER og hjemstedet er Helsingør Kommune. Vedtægter for NORDSKOV MØLLES VENNER 1. Navn, formål og hjemsted Foreningens navn er NORDSKOV MØLLES VENNER og hjemstedet er Helsingør Kommune. Foreningens formål er at virke for at Nordskov Mølle restaureres

Læs mere

Vedtægter fo foreningen *Gentofte vågetjeneste

Vedtægter fo foreningen *Gentofte vågetjeneste Vedtægter fo foreningen *Gentofte vågetjeneste Vedtægter for foreningen "Gentofte vågetjeneste" 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er "Gentofte vågetjeneste". Stk. 2. Foreningens hjemsted er

Læs mere

Generalforsamlingen afholdes hvert år inden 1. Marts, - og indvarsles med 21 dages skriftlig meddelelse til medlemmerne.

Generalforsamlingen afholdes hvert år inden 1. Marts, - og indvarsles med 21 dages skriftlig meddelelse til medlemmerne. 1. NAVN Klubbens navn er Aalborg Rugbyklub, LYNET, dens hjemsted er Aalborg. Klubben er stiftet den. 7 november 1991, som en sammenslutning af Rugbyklubberne Goliath af 1972 og Lynet af 1964. Navnet ændret

Læs mere

Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde

Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er: Frivilligcenter Kerteminde Foreningens hjemsted er: Kerteminde Kommune 2 Formål Foreningen har som formål: - At støtte og

Læs mere

Vedtægter for foreningen Single Rock Cafe Vejle.

Vedtægter for foreningen Single Rock Cafe Vejle. Vedtægter for foreningen Single Rock Cafe Vejle. 1 - Foreningens navn Foreningens navn er Single Rock Cafe. Foreningen er hjemmehørende i Vejle Kommune. Foreningen er en selvstændig forening under Single

Læs mere