Kirkefolder for Bistrup sogn 7. årgang Kirkekontoret tlf: Juli og August Besøg hjemmesiden

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kirkefolder for Bistrup sogn 7. årgang Kirkekontoret tlf: 9623 1717. Juli og August 2012. Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk"

Transkript

1 Kirkefolder for Bistrup sogn 7. årgang Kirkekontoret tlf: Juli og August 2012 Besøg hjemmesiden

2 Menighedsrådets formand orienterer: Imens vi nyder sommeren og alle håber på et dejligt sommervejr, vil jeg lige orientere om Bistrupkirkens ve og vel. Efter et, synes vi selv, dejligt møde kaldet menighedsmøde eller Bistrupkirkens ve og vel, går dagligdagen videre. Til alle, som nyder at udenom områderne er i orden til sommerferien, må jeg sige, at Hjørring Kirkegård har gjort et smukt stykke arbejde. Vi har desuden haft Henrik og senere Milles Hjemmeservice til at ordne haven ved præsteboligen, samt haft malere i huset, så det står klar til indflytning til vores nye sognepræst, som starter til august. Vores nye præst, Michael Esper Andersen, er i år blevet 50 år og glæder sig meget til at indtage præsteboligen og møde vores skønne menighed. Sommernummeret af kirkefolderen kommer til at dække både juli og august, da det er en periode med færre arrangementer. Endvidere har vi en ny redaktør på vej til bladet efter sommerferien. Som en del af Vendsyssel festival har vi også i år en koncert i Bistrupkirken. Jeg kommer lige hjem fra Friluftsgudstjenesten på museumspladsen. Vi var på forhånd spændte på vejret, men da biskoppens tema var vand og handlede om Noahs ark, kunne en smule regnvejr ikke jage folk hjem. En spændende time med vores egen Anna Marie Bram Christensen som toastmaster. Forskellige kor gjorde sit til, at det var en skøn times tid i med Hjørringkirkernes Fællesskab. Flere kirker og trossamfund havde endvidere boder, hvor man kunne få både viden og brochurer med sig hjem. Et bud på deltagere var i underkanten af et par hundrede. Biskop Henning Toft Bro, var dagens prædikant. Han rundede dagen af med en fælles velsignelse. En god eftermiddag i fælles interesse for byens kirkeliv. Vi vil fra menighedsråd og ansatte ønske hele vores sogn og menighed en dejlig afslappende og varm sommer. Husk at leve mens du gør det John Sander Christiansen.

3 Velkommen til vores nye præst i Bistrupkirken Med stor glæde kan vi nu endelig afsløre, at vores nye sognepræst i Bistrupkirken er den 50-årige Michael Esper Andersen. Michael kommer fra københavnsområdet og har forskellige aner i det jyske. Vi havde blandt andre Michael Esper Andersen til prøveprædiken med efterfølgende samtale og fandt hans person så interessant, at vi mente, han var den rigtige arvtager af embedet efter Kaj Anker Jensen. Michael har en usædvanlig bred baggrund. Med afsæt i en uddannelse som ingeniør flyttede Michael i 80 erne til USA, hvor han arbejdede i erhvervslivet og videreuddannede sig indenfor økonomi og ledelse. Herefter fulgte en årrække som erhvervsmand, bl.a. tre år i Rusland. I moden alder besluttede Michael sig for at læse til præst og blev færdig sidste år. Sideløbende med de teologiske studier har Michael været lokofører hos DSB S-tog og har fået udgivet nogle bøger, senest to spændingsbøger (se evt. Endelig skal nævnes, at Michael synger og spiller elektrisk guitar. Vi byder Michael hjertelig velkommen! Ordination Ordinationen for Michael Esper Andersen vil finde sted i Aalborg Domkirke torsdag den 9. august 2012, kl , og der vil være gratis transport for alle, som gerne vil med til denne højtidelighed, dog skal man tilmelde sig på kontoret senest tirsdag den 7. august. Bussen kører præcis fra Bistrupkirken kl Indsættelse Indsættelsen af Michael Esper Andersen vil finde sted søndag den 12. august kl Efter gudstjenesten inviteres til kirkefrokost i salen, hvor der bliver rig mulighed for at tale med og hilse på vores nye præst. Alle er velkomne. Menighedsrådet.

4 Månedens salme: Jeg er i Herrens hænder nr. 51 i Den Danske Salmebog Tekst: Erling Tobiassen Dansk 1989 Melodi: Sigurd Lunde Om situationen, som salmen er blevet til i : Salmen er skrevet i Ådal Præstegård i Norge, dagen før Erling Tobiassens svigerfars begravelse; han døde 17. februar Den gentagne begyndelseslinje Jeg er i Herrens hænder var svigerfaderens sidste ord før han døde. Men ordene er også bibelske. De udtrykker tillid og fortrøstning. At være i Herrens hænder er ikke at være udleveret til en blind skæbne, men til en livsmagt, uendeligt større end det, et menneske kan fatte eller overskue. Denne tillidsfulde selvforståelse overfører salmen på døgnets og menneskelivets gang. Salmen bliver dermed til en bekendelse til Guds visdos, almagt og kærlige forsyn. Første vers lyder: Jeg er i Herrens hænder, Når dagen gryr mod øst. Hver morgen han mig sender sit ord med lys og trøst. Hvad dagen vil mig bringe af glæde og af savn, jeg kan på bønnens vinge få kraft i Jesu navn. Anna Marie Bram Christensen. Tak. Efter i en række år siden at have været redaktør af Bistrup kirkes kirkeblad, og sidenhen kirkefolder, har Nis Peter Wiwe nu ønsket at fratræde. Redaktionsudvalget/ menighedsrådet vil gerne hermed sige tak for et godt stykke arbejde gennem mange år. Tak for de mange fotos, som du har glædet mange med, fra begivenheder i Bistrupkirken. Særligt kirkebladets forsidebilleder har vi været glade for, - altid i fin samklang med årstiden. Vi ønsker Peter alt godt.

5 Onsdag den 27. Juli kl i Bistrupkirken Peter Hovald Jensen, Guitar Peter Hovald Jensen regnes af kritikere og publikum som en af de fineste guitarister fra sin generation. Hans aktive karriere som solist i ensenblesammenhæng og som eneoptrædende, har bragt ham til alle musikkens større hovedstæder som London, Paris, Berlin, Milano med videre. Hans seneste koncert i Sidney Operahus var udsolgt,og publikum krævede adskillige ekstranumre. Billetpris 75,- kr. Værker af Johann sebastian Bach og Isaac Albeniz Arrangør: Bistrup menighedsråd

6 Juli sø s. e. Trinitatis Matt. 5, Indsamling: Nigeriansk fadderskab ma. 2. ti. 3. on. 4. to. 5. fr. 6. lø. 7. sø s. e. Trinitatis Matt. 16, Indsamling: IKON ma. 9. ti. 10. on. 11. to. 12. fr. 13. lø. 14. sø s. e. Trinitatis Matt. 19, Indsamling: Tværkulturelt Center ma. 16. ti. 17. on. 18. to. 19. fr. 20. lø. 21. sø s. e. Trinitatis Matt. 10, Indsamling: Menighedsplejen ma. 23. ti. 24. on Vendsyssel Festival koncert to. 26. fr. 27. lø. 28. sø s. e. Trinitatis Matt. 7, Indsamling: Nicolaitjenesten i Aalborg Stift ma. 30. ti. 31. AMBC AMBC AMBC Arne Kronborg Erik Steen Møller Pastor emer., Bindslev

7 On. 1. to. 2. fr. 3. August lø. 4. sø s. e. Trinitatis Lukas12, (alt. Luk. 18, 18) Indsamling: Nicolaitjenesten I Aalborg Stift ma. 6. ti. 7. on. 8. to Ordination af Michael Esper Andersen i Aalborg domkirke fr. 10. lø. 11. sø s. e. Trinitatis Matt. 11, Indsamling: Den Danske Israelsmission Indsættelse af Michael Esper Andersen. Derefter inviterer menighedsrådet til kirkefrokost. ma. 13. ti. 14. on Menighedsrådsmøde to. 16. fr Familieklub lø. 18. sø s. e. Trinitatis Luk Indsamling: Nigeriansk Fadderskab Konfirmandindskrivning efter gudstjenesten. ma. 20. ti Babysalmesang on. 22. to. 23 fr. 24. lø. 25. sø s. e. Trinitatis Matt. 12, Kirkekaffe ma. 27. ti Babysalmesang on. 29. to. 30. fr. 31. Arne Mumgaard MEA MEA AMBC

8 Bibel-eventyret Jeg har lige været på et fantastisk kursus i København. Bibeleventyret er en måde at formidle det Gamle Testamente på ved hjælp af fagter, små huskeord, trylleri og meget andet. Det er oprindeligt et undervisningsmateriale fra USA, hvor det blev udviklet af pinsekirken. For nogle år siden kom det til Sverige, hvor det blev tilpasset folkekirken og er herfra oversat og tilpasset den danske folkekirke. Ved hjælp af den store bibel, der indeholder alle bibelens bøger, kommer man i undervisningen igennem det gamle testamentes historie i kronologisk rækkefølge. Bibeleventyret vil blive tilbudt til Bagterpskolen, men er der interesse i det fra andre i menigheden, så hør nærmere hos sognemedhjælperen. Susanne Tidemann. Familieklubben Igennem foråret har mødrene fra babysalmesang efterlyst noget, man kan fortsætte med at gå til i kirken efter babysalmesang. Derfor har vi i fællesskab arrangeret familieklubben, som starter den 17. august. Ca. en fredag om måneden skal klubben mødes til fællesspisning og hygge. Det er meningen, at hele familien kan deltage. Hver gang vil vi synge og lege med børnene og det sociale samvær er i højsædet. Der findes et program for efteråret i våbenhuset, men I er også velkommen til at ringe og høre nærmere ved sognemedhjælperen på Vi håber at se rigtig mange familier i løbet af efteråret, man er selvfølgelig velkommen selv om man ikke har deltaget i babysalmesang.

9 Film, Fællesskab og Fastfood Den 7. september 2012 viser vi filmen: Jeg har elsket dig så længe En stilfærdig og samtidig spændende film om en kvinde, der har siddet i fængsel i mange år, og nu tøvende tager imod søsterens hjælp, og langsomt nærmer sig et nyt liv. Se i øvrigt program - vil blive lagt på hylden i våbenhuset og på kirkens hjemmeside: ( aktiviteter filmklub). Mød op fredag den 7. september 2012 og se filmen. Der er ingen tilmelding. Vi starter med kaffe i pejsestuen kl Kun betaling for mad. Alle er velkommen. Venlig hilsen filmklubben. Sigurd og Snapper For et par år siden udgav Sigurd Barret børnebibelen, Sigurd fortæller bibelhistorier. Bogen sælges sammen med en DVD, hvorpå der er 24 små film med Sigurd og tøjdyret Snapper. Bibelen er blevet en kæmpe succes og Bistrupkirken bruger den da også som dåbsgave til børn, der døbes i kirken. For en måned tid siden indbød Sigurd til et seminar i Århus, hvor deltagerene fik ideer til hvordan man formidler bibelhistorier til børn. Her deltog Helle og Susanne. Udover at få masser af fif til fortælleteknik, hørte vi også om Snapperklubben, som er en ny online dåbsklub. På næste side kan du læse om klubben, der er gratis at være medlem af.

10 Snapperklubben.dk Snapperklubben.dk er en ny online dåbsklub der hjælper familier med at tage hul på spørgsmål om tro og kristendom. Klubben er åben for alle og det er gratis at være med. Snapperklubben er en klub for børn, forældre, faddere og bedsteforældre, hvor man kan få ideer til at gøre den årlige dåbsdag festlig, og inspiration til hvordan man bringer Gud ind i en helt almindelig hverdag med havregrød og hente-bringe-cirkus. På snapperklubben.dk besøger tøjdyret Snapper i en række videoklip en kirke og stiller nysgerrige spørgsmål til dem, hun møder børnekoret, familierne til spaghettigudstjenesten og præsten Pia. Man får også ideer til konkrete aktiviteter, som for eksempel at lave smukke engle af tefiltre, plante blomsterfrø eller at sprede lidt glæde ved at lægge papirlapper med små hilsner i biblioteksbøger. Snapperklubben er et samarbejde mellem folkekirken.dk, Folkekirkens Dåbshilsen og DKM. Det er opstået ud af projektet 'Sigurd fortæller Bibelhistorier' med Sigurd Barrett, hvor Sigurd fortæller 24 bibelhistorier til Snapper. I våbenhuset finder du en flyer om snapperklubben.dk Frivillighed Har du lidt tid og overskud eller nogle ideer du gerne vil af med, så mangler kirken altid frivillige hænder. I Bistrupkirken er du en del af et godt fællesskab, hvor alle kan bidrage med det, de har lyst til, og i det omfang de har tid. Har du lyst til at deltage i vores spaghettigudstjenester har vi brug for det, både til at hjælpe kirketjeneren i køkkenet, men også til andre funktioner. Du kan også hjælpe til babysalmesang og juniorkonfirmander, eller passe børn under prædiken til højmessen. Ring og snak med en af de ansatte, hvis du har tid og lyst til stort eller småt. Vi er taknemmelige for enhver hjælp, og jo flere aktive frivillige jo bedre kirke kan vi lave.

11 Bistrupkirkens informationer Hjemmesiden. Her findes aktuel information om kirken, arrangementer, aktiviteter og meget andet Web-master: Susanne Tidemann. Bistrupkoret. Koret synger flerstemmig korsang. Bl.a. danske sange, viser, nye salmer m.v. Formand: Peder Kallesøe. Tlf: Leder: Kirkens organist Kristian Stange. Tirsdagscafé 1. tirsdag i hver måned kl ca. 16. inviteres til hyggelig eftermiddag med et varieret program i kirkens lokaler. Kaffen koster 20 kr. Leder: Bente Kjær Pedersen. Tlf: Besøgstjenesten. Henvendelse om besøg kan ske til Birthe Steengaard. Tlf: Træffes ikke mandag. Legerummet.»Cafe Noa«Er åbent hver søndag i forbindelse med gudstjenesten. Hyggeklubben. Samles 3. tirsdag i måneden kl Der er adgang for alle, der har lyst til at være med til hyggeligt samvær. Leder: Kis Larsen. Tlf: Kirketaxa. Ønsker man at anvende kirketaxa, skal man rette henvendelse til kirkens kontor, så man kan blive tilmeldt kørselsordningen Tlf. tirs. - fre: Husk Gudstjeneste: Bistrupkirken søger frivillige Vi har ofte brug for en hjælpende hånd i Bistrupkirken især til børnearrangementer. Vi tror, der er mange unge og børnefamilier, der har lyst til at give en hånd med. Har du lyst til at sætte dit præg på kirken og være en del af fællesskabet, kan du læse mere om frivillige i Bistrupkirken på

12 Sognepræst: Pr. 1. august Michael Esper Andersen Ringvejen 7a Tlf: Mobil: Bistrupkirkens kontor: Ringvejen 7, Tlf: Kontortid: Tirsdag-fredag kl Torsdag tillige kl Mail: Hjemmeside: Kordegn: Helle Sørensen. Tlf. i kirken: Mail: hls@km.dk Sogne - og sygehuspræst: Anna Marie Bram Christensen. Karlsvej 30. Tlf: Mobil: Mail: ambc@km.dk Træffes som regel i kirken tirsdag kl Tlf eller efter aftale. Organist: Kristian Stange. Tlf. i kirken: Mobil: Mail: organist@bistrupkirken.dk Kirketjener: Ejvind Foss-Juul. Tlf: Tlf. i kirken Mail: kirketjener@bistrupkirken.dk Kirketjener: Henrik Møller Pedersen. Tlf: Tlf. i kirken Man er altid velkommen til at kontakte sognepræsten for et besøg, hjemmealtergang eller blot en samtale. Præsten har tavshedspligt. Kirkeværge. Bodil Wiwe. Tlf Redaktionsudvalg. Dorte Sørensen, Carsten Winther Pedersen, Susanne Tidemann Mail: sognemedhjaelper@bistrupkirken.dk Stof til kirkebladet sendes til kirkens kontor. Sognemedhjælper: Susanne Tidemann base i Cafe Noa Tlf: Mail: sognemedhjaelper@bistrupkirken.dk Menighedsrådets formand: John Sander Christiansen. Tlf:

September 2011 Besøg hjemmesiden

September 2011 Besøg hjemmesiden Kirkefolder for Bistrup sogn 6. årgang Kirkekontoret tlf: 9623 1717 September 2011 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Dåben. I en by var der loppemarked. Der var mange forskellige ting, som man prøvede

Læs mere

Februar 2012 Besøg hjemmesiden

Februar 2012 Besøg hjemmesiden Kirkefolder for Bistrup sogn 7. årgang Kirkekontoret tlf: 9623 1717 Februar 2012 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Den gode hyrde? For mig? Hvem var Jesus egentlig? Hvad er meningen med, at Kristus

Læs mere

August 2011 Besøg hjemmesiden

August 2011 Besøg hjemmesiden Kirkefolder for Bistrup sogn 6. årgang Kirkekontoret tlf: 9623 1717 August 2011 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk At forandre verden eller at forandre sig selv. En mand fortalte om sig selv: - Som

Læs mere

Januar 2011 Besøg hjemmesiden

Januar 2011 Besøg hjemmesiden Kirkefolder for Bistrup sogn 6. årgang Kirkekontoret tlf: 9623 1717 Januar 2011 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Livets stjernestunder og svære stunder. Alting har en tid. For alt, hvad der sker

Læs mere

Marts 2012 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk

Marts 2012 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Kirkefolder for Bistrup sogn 7. årgang Kirkekontoret tlf: 9623 1717 Marts 2012 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Om at give. Jeg kender et gammelt ægtepar. De er i firserne. En gang om året, ved nytårstide,

Læs mere

April 2012 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk

April 2012 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Kirkefolder for Bistrup sogn 7. årgang Kirkekontoret tlf: 9623 1717 April 2012 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk At rejse med telt. Nu har jeg efterhånden været pensionist i 10 år! Så må det vel være

Læs mere

December 2012 og januar 2013 Besøg hjemmesiden

December 2012 og januar 2013 Besøg hjemmesiden Kirkefolder for Bistrup sogn 8. årgang Kirkekontoret tlf. 9623 1717 December 2012 og januar 2013 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Side 2 Bistrup Nyt Menighedsrådsformanden har ordet Kirkens travleste

Læs mere

Januar 2012 Besøg hjemmesiden

Januar 2012 Besøg hjemmesiden Kirkefolder for Bistrup sogn 7. årgang Kirkekontoret tlf: 9623 1717 Januar 2012 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Farvel og tak for næsten tyve år som sognepræst ved Bistrupkirken. Med udgangen af

Læs mere

Februar 2011 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk

Februar 2011 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Kirkefolder for Bistrup sogn 6. årgang Kirkekontoret tlf: 9623 1717 Kirkefolder for Bistrup sogn 6. årgang Kirkekontoret tlf: 9623 1717 Februar 2011 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Konfirmand IKONER

Læs mere

Oktober 2011 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk

Oktober 2011 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Kirkefolder for Bistrup sogn 6. årgang Kirkekontoret tlf: 9623 1717 Oktober 2011 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk At krydse grænser Når et liv opstår og når et liv forsvinder ændres livet, og vi

Læs mere

Marts 2011 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk

Marts 2011 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Kirkefolder for Bistrup sogn 6. årgang Kirkekontoret tlf: 9623 1717 Marts 2011 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Efter døden Efter døden - en bog om det evige liv. Det er titlen på en bog ( 2008),

Læs mere

September 2010. Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk. Kirkefolder for Bistrup sogn 5. årgang august Kirkekontoret tlf: 9623 1717

September 2010. Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk. Kirkefolder for Bistrup sogn 5. årgang august Kirkekontoret tlf: 9623 1717 Kirkefolder for Bistrup sogn 5. årgang august Kirkekontoret tlf: 9623 1717 Kirken arbejder også i ferien September 2010 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Hyldest til det u-perfekte. En gammel formulering

Læs mere

April og Maj 2013 Besøg hjemmesiden

April og Maj 2013 Besøg hjemmesiden Kirkeblad for Bistrup Sogn 8. årgang Kirkekontoret tlf. 96 23 17 17 April og Maj 2013 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Side 2 Bistrup Nyt Menighedsrådsformanden har ordet Foråret står for døren!

Læs mere

April 2011 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk

April 2011 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Kirkefolder for Bistrup sogn 6. årgang Kirkekontoret tlf: 9623 1717 April 2011 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk KORSFÆSTET... EN GUD MED SÅR... På Jesu tid var korset et politisk og ikke et religiøst

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Lindvig Osmundsen Side Prædiken til 3.s.e.trinitatis Prædiken til 3.søndag efter trinitatis Tekst. Luk. 15,1-10.

Lindvig Osmundsen Side Prædiken til 3.s.e.trinitatis Prædiken til 3.søndag efter trinitatis Tekst. Luk. 15,1-10. Lindvig Osmundsen Side 1 02-07-2017 Prædiken til 3.søndag efter trinitatis 2017. Tekst. Luk. 15,1-10. Det er en underlig aktuel lignelse vi har fået til i dag. For snart mange år siden sang Kim Larsen.

Læs mere

Juni 2011 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk

Juni 2011 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Kirkefolder for Bistrup sogn 6. årgang Kirkekontoret tlf: 9623 1717 Juni 2011 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Et glimt fra prædikenen ved konfirmationsgudstjenesten, bededag d. 20. maj 2011. En

Læs mere

Kirkefolder for Bistrup sogn 7. årgang Kirkekontoret tlf. 9623 1717. November 2012. Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk

Kirkefolder for Bistrup sogn 7. årgang Kirkekontoret tlf. 9623 1717. November 2012. Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Kirkefolder for Bistrup sogn 7. årgang Kirkekontoret tlf. 9623 1717 November 2012 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Side 2 Bistrup Nyt Menighedsrådsformanden orienterer November, efterår, vinter,

Læs mere

November 2011. Besøg hjemmesiden Kirkefolder for Bistrup sogn 6. årgang Kirkekontoret tlf: 9623 1717

November 2011. Besøg hjemmesiden  Kirkefolder for Bistrup sogn 6. årgang Kirkekontoret tlf: 9623 1717 Kirkefolder for Bistrup sogn 6. årgang Kirkekontoret tlf: 9623 1717 November 2011 Der er så meget der kan trykke. Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Det er ikke overraskende, skriver Erik A. Nielsen

Læs mere

Lokalafdeling. Viborg. Nyhedsbrev. Her kommer et nyhedsbrev til jer, efter general forsamlingen har vi nu konstitueret os følgende:

Lokalafdeling. Viborg. Nyhedsbrev. Her kommer et nyhedsbrev til jer, efter general forsamlingen har vi nu konstitueret os følgende: Lokalafdeling Viborg Nyhedsbrev Her kommer et nyhedsbrev til jer, efter general forsamlingen har vi nu konstitueret os følgende: Formand: Jacob Vestergaard ansvarlig for nørkleklub og vius Næstformand:

Læs mere

Juni 2010 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk

Juni 2010 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Kirkefolder for Bistrup sogn 5. årgang Kirkekontoret tlf: 9623 1717 Mange forskellige transportønsker kan fungere ved konfirmationer. Husk fra Sct.Hans er gudstjenesterne kl. 9.00. Juni 2010 Besøg hjemmesiden

Læs mere

Der er brug for at du...

Der er brug for at du... Der er brug for at du... betaler kirkeskat - nu. Jeg betaler kirkeskat af den simple grund at jeg gerne vil have den katolske kirke i Danmark skal bestå. Jeg ville være ked af det, hvis kirker skulle rives

Læs mere

Kirkefolder for Bistrup sogn 7. årgang Kirkekontoret tlf. 9623 1717. September og oktober 2012. Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.

Kirkefolder for Bistrup sogn 7. årgang Kirkekontoret tlf. 9623 1717. September og oktober 2012. Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken. Kirkefolder for Bistrup sogn 7. årgang Kirkekontoret tlf. 9623 1717 September og oktober 2012 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Side 2 Bistrup Nyt Her nogle glimt fra ordinationen af Michael i Budolfi

Læs mere

December 2014 - Januar 2015 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk

December 2014 - Januar 2015 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Kirkeblad for Bistrup Sogn 10. årgang Kirkekontoret tlf. 96 23 17 17 December 2014 - Januar 2015 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Side 2 Menighedsrådsformanden har ordet Bistrup Nyt Et år er igen

Læs mere

Voksen Tourette Træf den September 2017

Voksen Tourette Træf den September 2017 Voksen Tourette Træf den 15. - 17. September 2017 Fredag: Denne weekend er vi lidt spændte, da de gamle ejere af Treldenæs Camping har solgt, og nye er kommet til. Vi er en lille gruppe på 10 pers. Denne

Læs mere

August 2015 - September 2015 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk

August 2015 - September 2015 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Kirkeblad for Bistrup Sogn 10. årgang Kirkekontoret tlf. 96 23 17 17 August 2015 - September 2015 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Side 2 Menighedsrådsformanden har ordet Bistrup Nyt En herlig sommer

Læs mere

Lunde Nyt. September 2019 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 2. sep. Opstart af ny sæson

Lunde Nyt. September 2019 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 2. sep. Opstart af ny sæson Lunde Nyt September 2019 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 2. sep. Opstart af ny sæson Købmandsgården Bavnbo 3. sep. 14.30 Sang Brugerrådet Bavnbo 3. sep. 19.30 Opstart Volley LGU og Kvong Nr. Nebel IF

Læs mere

S C T. M O R T E N S S O G N

S C T. M O R T E N S S O G N KIRKEBLADET S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 3 September-november 2015 Menighedsudvalget Efterår 2015 Udflugt, musik, sang og foredrag Udflugt tirsdag d. 1. september kl. 13.00-18.00 med afgang

Læs mere

Gode råd om at drikke mindre Fakta om alkohol

Gode råd om at drikke mindre Fakta om alkohol Gode råd om at drikke mindre Fakta om alkohol Så meget er en genstand 1 pilsner (33 cl) 1 glas vin (12 cl) 1 glas hedvin (8 cl) 1 glas spiritus (4 cl) 1 guldøl indeholder ca. 1 ¼ genstand 1 stærkere øl

Læs mere

Kultur-, Fritids-, og Landdistriktspolitik

Kultur-, Fritids-, og Landdistriktspolitik Kultur-, Fritids-, og Landdistriktspolitik 2018-2021 - Politikken Introduktion til Kultur-, Fritids-, og Landdistriktspolitikken for Tønder Kommune. Kultur- og Fritidsudvalget formulerede i november 2016

Læs mere

Juni - Juli 2014 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk

Juni - Juli 2014 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Kirkeblad for Bistrup Sogn 9. årgang Kirkekontoret tlf. 96 23 17 17 Juni - Juli 2014 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Side 2 Menighedsrådsformanden har ordet Bistrup Nyt I skrivende stund er den

Læs mere

Værdier for samarbejdet med pårørende - Sundhed og Omsorg

Værdier for samarbejdet med pårørende - Sundhed og Omsorg Værdier for samarbejdet med pårørende - Sundhed og Omsorg Indledning Et godt socialt netværk kan både give støtte, omsorg og bidrage med praktisk hjælp i hverdagen. Derfor spiller pårørende ofte en betydningsfuld

Læs mere

August - September 2014 Besøg hjemmesiden

August - September 2014 Besøg hjemmesiden Kirkeblad for Bistrup Sogn 9. årgang Kirkekontoret tlf. 96 23 17 17 August - September 2014 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Side 2 Menighedsrådsformanden har ordet Bistrup Nyt Sommeren er over os,

Læs mere

Henrik. September 2008 Side 3

Henrik. September 2008 Side 3 Der er mennesker, der har brug for dig - og måske har du brug for dem! Flere i vores fællesskab oplever at timerne bliver lange, når den ene dag efter den anden går uden at tale med nogen. For dem er det

Læs mere

Kirkeblad. Kirkelig vejviser. for Hjerm Sogn

Kirkeblad. Kirkelig vejviser. for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 1 Februar 2015 Hyggeklubben mødes hver anden torsdag i ulige uger fra kl. 13.30 til 16.00. Vi spiller kort, spil og snakker og får kaffe

Læs mere

KORT OM PROJEKTET. kirke. Og vi vil skabe anerkendelse af det kirkelige arbejde i forhold til børn og deres

KORT OM PROJEKTET. kirke. Og vi vil skabe anerkendelse af det kirkelige arbejde i forhold til børn og deres STØTTEFORENINGEN FOR DANMARKS KIRKELIGE MEDIECENTER INVITERER JER TIL AT VÆRE EN DEL AF VORES ÅRSPROJEKT OG FEJRINGEN AF DKM S 25 ÅRS JUBILÆUM I 2013 Sigurd Barrett og Danmarks Kirkelige Mediecenter fortsætter

Læs mere

Oktober og November 2013 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk

Oktober og November 2013 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Kirkeblad for Bistrup Sogn 8. årgang Kirkekontoret tlf. 96 23 17 17 Oktober og November 2013 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Side 2 Bistrup Nyt Menighedsrådsformanden har ordet I skrivende stund,

Læs mere

3.a søger ud i det blå

3.a søger ud i det blå 3.a søger ud i det blå I 10.000 meters højde sidder jeg og tænker tilbage på de sidste to uger. Jeg må ærligt indrømme, de har været fyldt med nogle af de vildeste ting, jeg har oplevet, og sådan tror

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh. Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016 Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.1,5) I verden omkring os, og jævnligt også i vore egne hjerter, synes

Læs mere

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene.

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. RIV UD OG GEM KIRKESTOFFET Ryde-Handbjerg Festlige maj... Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. Søndag den 3. maj fejrede

Læs mere

Frivillig musikundervisning. Sct. Ibs Skole

Frivillig musikundervisning. Sct. Ibs Skole Frivillig musikundervisning Sct. Ibs Skole 2019-2020 Til forældrene Hermed information om frivillig musikundervisning på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2019-2020. Undervisningen i alle instrumenter foregår

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Maj til september 2013 Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Så nåede vi Maj En fantastisk dejlig måned ja måske årets skønneste! 12 maj indsættes den nye

Læs mere

Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner

Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner Maj 2012 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner Årets konfirmander fra Nr. Herlev

Læs mere

BØRN. Foto: Niels Busch. Foto: Thomas H. Nielsen. Foto: Thomas H. Nielsen

BØRN. Foto: Niels Busch. Foto: Thomas H. Nielsen. Foto: Thomas H. Nielsen BØRN Onsdag kl. 11.00. Dog sommerferie: 18/6-6/8 BABYSALMESANG Til babysalmesang i Frederiksholm Kirke fyldes kirken med musik og rytmik for alle babyer mellem 0 og 1 år. Vi hygger, synger et par salmer

Læs mere

Kirkeblad for Hjerm Sogn

Kirkeblad for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

Fussingł-Egnens Vuggestue og Błrnehave etablering af udeomr der:

Fussingł-Egnens Vuggestue og Błrnehave etablering af udeomr der: Projekttitel: Fussingł-Egnens Vuggestue og Błrnehave etablering af udeomr der: Oplysning om ansłger Fussingł-Egnens Vuggestue og Błrnehave er beliggende i forbindelse med Fussingł-Egnens Friskole i Słnderb

Læs mere

Muldvarpen og regnormen Hvem er sød?

Muldvarpen og regnormen Hvem er sød? I skal se to film o o Muldvarpen og regnormen Hvem er sød? Har du en god ven? Tegn et billede af din ven: Filmene til dette tema handler om venskab. Spørg eleverne, hvad ven hedder på deres modersmål.

Læs mere

Nyt fra menighedsrådet

Nyt fra menighedsrådet AS-KLAKRING-JUELSMINDE Kirkebladet Juni, Juli, August 2014 Nyt fra menighedsrådet Kunstudstilling i Kirkebakkehuset Menighedsrådsmøder Torsdag d. 26. juni kl. 17.00 i Kirkebakkehuset Tirsdag d. 12. august

Læs mere

LM ude 2015 i fodbold. Program. LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den august 2015 i Brande.

LM ude 2015 i fodbold. Program. LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den august 2015 i Brande. LM ude 2015 i fodbold Program LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den 29. - 30. august 2015 i Brande www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og

Læs mere

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.-

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.- VOR FRUE & VINDINGE SOGNES KIRKEBLAD MARTS - AUGUST 2015 / 39. ÅRGANG NR. 2 SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI Sogneturen er i år en tur til København, hvor vi om formid dagen

Læs mere

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Hvad vil vi som kirke/kirker i fremtiden? Hvordan vil vi gerne være menighed? Hvad

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 2 51. årg. 2014 Når Pinsesolen danser! Præst og præstevikar Pinse Ferietid og gudstjenster Midsommersang Friluftsgudstjeneste Juni Juli August

Læs mere

R E T R E A T S F O R P A R. LIV i kærligheden. Modul 5: Frihed og Ansvar

R E T R E A T S F O R P A R. LIV i kærligheden. Modul 5: Frihed og Ansvar R E T R E A T S F O R P A R LIV i kærligheden Modul 5: Frihed og Ansvar At trække sig tilbage sammen - og træde frem på ny Under overskriften LIV I KÆRLIGHEDEN inviterer vi til en række retreats for par,

Læs mere

Birgit Lundholm Jensen. Jytte Abildstrøm og Hune kirkes kor. Arne Mumgaard, domprovst. Søren Lodberg Hvas, biskop. Kl. 10.30 Kristian G.

Birgit Lundholm Jensen. Jytte Abildstrøm og Hune kirkes kor. Arne Mumgaard, domprovst. Søren Lodberg Hvas, biskop. Kl. 10.30 Kristian G. Nyhedsbrev fra Hunne sog Nr. 6. Juni-Juli 2014 Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant: Rødhus kl. Prædikant: Den 22. juni 1. søndag 14.30, kl. ca. 16 sommermøde i Kirkeladen Birgit Lundholm Jensen Jytte Abildstrøm

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold:

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen Lyne Kirke: Nytårsgudstjeneste, Menighedsmøde Sdr. Bork Kirke: Sangaften

Læs mere

TILMELDINGSBLANKET TIL KONFIRMATION I TAASTRUP NYKIRKE 2020

TILMELDINGSBLANKET TIL KONFIRMATION I TAASTRUP NYKIRKE 2020 TILMELDINGSBLANKET TIL KONFIRMATION I TAASTRUP NYKIRKE 2020 Kære kommende konfirmand Hvis du gerne vil konfirmeres i Taastrup Nykirke, så skal du læse denne tilmeldingsblanket. For at blive konfirmeret,

Læs mere

Carl Nielsen - 1865-1931

Carl Nielsen - 1865-1931 Kirkens aktiviteter af Torben Møllenbach Teatertur Teaterturen sidste år var en fantastisk tur ud i det moderne teater med fantastisk flot skuespil i to små stykker af Samuel Beckett. I skrivende stund

Læs mere

Lis. Godt Nyt fra Roskilde Frikirke Side 2

Lis. Godt Nyt fra Roskilde Frikirke Side 2 Jeg vil fortælle lidt om væksthuset. Væksthuset lever og har det godt. Vi mødes mindst en gang om måneden. Vi beder sammen, og taler om åndens gaver og tjenester. Vi øver os i at tjene sammen, fordi vi

Læs mere

Skolevejsanalyse Hjørring Kommune Samlet rapport

Skolevejsanalyse Hjørring Kommune Samlet rapport Skolevejsanalyse Hjørring Kommune 2016 Samlet rapport Hjørring Kommune Skolevejsanalyse 2016 Udarbejdet af Hjørring Kommune i samarbejde med Sweco A/S Kontaktoplysninger: Teknik og Miljøområdet Park og

Læs mere

Nyt fra LightChannel.dk

Nyt fra LightChannel.dk Kære venner, Nyt fra LightChannel.dk Først vil vi gerne sige tak for jeres støtte! Nu er LightChannel.dk blevet en realitet og vi glæder os til at optage de første programmer i det ny indviede studie.

Læs mere

December 2009 Besøg hjemmesiden

December 2009 Besøg hjemmesiden Kirkefolder for Bistrup sogn 5. årgang Kirkekontoret tlf: 9623 1717 December 2009 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Fra Ægypten kaldte jeg min søn Profeterne fortäller om Messias, der skal komme engang.

Læs mere

Kirke og Sogn. På udflugt med Onsdagsforum se side 8-9

Kirke og Sogn. På udflugt med Onsdagsforum se side 8-9 Kirke og Sogn På udflugt med Onsdagsforum se side 8-9 2 KIRKE OG SOGN KIRKE OG SOGN 3 Infoside Kirkekontoret, Sognegården, Kirketorvet 2, 8310 Tranbjerg 86 29 57 33 Mandag-fredag kl. 10.00 13.00 Torsdag

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

December 2013 og januar 2014 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk

December 2013 og januar 2014 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Kirkeblad for Bistrup Sogn 9. årgang Kirkekontoret tlf. 96 23 17 17 December 2013 og januar 2014 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Side 2 Bistrup Nyt Menighedsrådsformanden har ordet Julen 2013. Vær

Læs mere

Projekt åbne rådgivningstilbud i Randers. 1. Projektresumé. Arbejdstitel: Projektperiode

Projekt åbne rådgivningstilbud i Randers. 1. Projektresumé. Arbejdstitel: Projektperiode Arbejdstitel: Projekt åbne rådgivningstilbud i Randers Projektperiode 01.07.2017-31.12-2019 1. Projektresumé Foreningen Jysk børneforsorg/fredehjem har i mere end 100 år udviklet tilbud til udsatte børn,

Læs mere

MIDTVEJSRAPPORT Projekt Peer-støtte i Region Hovedstaden PIXI-UDGAVE

MIDTVEJSRAPPORT Projekt Peer-støtte i Region Hovedstaden PIXI-UDGAVE MIDTVEJSRAPPORT Projekt Peer-støtte i Region Hovedstaden PIXI-UDGAVE 2017 1. INDLEDNING Denne Pixi-udgave indeholder en kort beskrivelse af de nyeste erfaringer med ansættelse af peer-støttemedarbejdere

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Inspiration til forkyndelse VERSION 2.0

Inspiration til forkyndelse VERSION 2.0 Inspiration til forkyndelse VERSION 2.0 detmedgud.dk Forkyndelse Viden Inspiration Kære Leder! detmedgud.dk er ikke længere bare detmedgud.dk du tror, du kender... detmedgud.dk VERSION 2,0 er i luften!

Læs mere

Bilag 1 - Indsatsområder for dagtilbudsområdet

Bilag 1 - Indsatsområder for dagtilbudsområdet Bilag 1 - Indsatsområder for dagtilbudsområdet 2018-2020 Indledning Dagtilbud i Ringsted Kommune bygger både et lovmæssigt og værdimæssigt grundlag. Det betyder konkret, at den pædagogiske praksis sker

Læs mere

Kirkebladet Horne og Asdal Sogn

Kirkebladet Horne og Asdal Sogn Kirkebladet Horne og Asdal Sogn 60. årgang Sommeren er tiden, hvor vi kan glæde os over naturens farvestrålende sommerfugle - her ses dagpåfugleøje. Foto: Bent Thøgersen Første maj Mig først! Tilbage i

Læs mere

Hanne Hegers bog er en gave til alle vi, der på et tidspunkt har gjort noget i vores liv, der var dårligt for os. Været i de forkerte parforhold.

Hanne Hegers bog er en gave til alle vi, der på et tidspunkt har gjort noget i vores liv, der var dårligt for os. Været i de forkerte parforhold. Min vej ud af medmisbruget af Hanne Heger En bog om misbrug for os alle... Hanne Heger Min vej ud af medmisbruget 20 år med en alkoholiker 142 sider Kr. 199 Borgens Forlag Hanne Hegers bog er en gave til

Læs mere

Oktober 2015 - November 2015 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk

Oktober 2015 - November 2015 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Kirkeblad for Bistrup Sogn 10. årgang Kirkekontoret tlf. 96 23 17 17 Oktober 2015 - November 2015 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Side 2 Menighedsrådsformanden har ordet Bistrup Nyt En sommer går

Læs mere

Kirkeblad. for Hjerm Sogn HJERM POSTEN 2.2013. Serner-Pedersen. aaserobert@gmail.com. organist.madsen@mail.tele.dk. Ewaldsvej

Kirkeblad. for Hjerm Sogn HJERM POSTEN 2.2013. Serner-Pedersen. aaserobert@gmail.com. organist.madsen@mail.tele.dk. Ewaldsvej for Sogn Her bor de... nternetadresser... 9, 9, tlf. 46 97 41 46 14 41 14 tlf. 97 jjs@km.dk jjs@km.dk Stoltenberg Stoltenberg Højgårdsparken 90, 90, Højgårdsparken tlf. 97 tlf. 46 97 50 46 52 50 52 aaserobert@gmail.com

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Juleåbenthus. Venlig hilsen Personalet i Stjernehuset.

Juleåbenthus. Venlig hilsen Personalet i Stjernehuset. Juleåbenthus Tirsdag d. 13. december inviterer vi alle Stjernehusets børn, forældre og søskende til julehygge. Traditionen tro stiller vi an med små værksteder, hvor der kan fremstilles julepynt, juledekorationer

Læs mere

Februar og marts 2014 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk

Februar og marts 2014 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Kirkeblad for Bistrup Sogn 9. årgang Kirkekontoret tlf. 96 23 17 17 Februar og marts 2014 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Side 2 Bistrup Nyt Menighedsrådsformanden har ordet GODT NYTÅR! Som min

Læs mere

Præst ved Bistrupkirken og Hjørring arrest

Præst ved Bistrupkirken og Hjørring arrest Præst ved Bistrupkirken og Hjørring arrest Som det fremgår af bl.a. Præsteforeningens medlemsblad, så er stillingen som sognepræst i Bistrupkirken ledig. Til stillingen er knyttet forpligtelse - som kirkebogsfører

Læs mere

Skabelon og vejledning til udfærdigelse af handlingsplan

Skabelon og vejledning til udfærdigelse af handlingsplan Skabelon og vejledning til udfærdigelse af handlingsplan Når skolen bliver opmærksom på mobning eller lignende er den forpligtet til at udarbejde en handlingsplan for den konkrete situation. Dansk Center

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

FINANS- UDDANNELSEN. Uddannelsen giver dig et solidt fundament og er et godt afsæt til din fremtidige karriere i den finansielle sektor.

FINANS- UDDANNELSEN. Uddannelsen giver dig et solidt fundament og er et godt afsæt til din fremtidige karriere i den finansielle sektor. FINANS- UDDANNELSEN FINANS- UDDANNELSEN Finansuddannelsen er en 2-årig uddannelse, der veksler mellem praktik og teori. Den praktiske del (80%) foregår i en finansiel virksomhed, og den teoretiske del

Læs mere

Kirkebladet. Hér finder du os. Lundforlund Gerlev Slots Bjergby Sludstrup Pastorat. Juni - August 2014

Kirkebladet. Hér finder du os. Lundforlund Gerlev Slots Bjergby Sludstrup Pastorat. Juni - August 2014 Hér finder du os Organist ved alle pastoratets kirker: Mai Larsen, 28 11 92 09 Kirkesanger ved Lundforlund og Sludstrup kirker: Carsten Jørgensen, 58 54 54 00 / 23 74 61 54 Kirkesanger ved Gerlev og Slots

Læs mere

Godt Nyt. månedsblad fra Roskilde Frikirke

Godt Nyt. månedsblad fra Roskilde Frikirke Godt Nyt månedsblad fra Roskilde Frikirke Så er der nu mulighed for, at du kan udfolde din kreative sider. I cafémiljø mødes vi hver 2. mandag (ulige uger) fra kl. 19.00-21.30. Hanne Friberg og Sanne Nielsen

Læs mere

Nye aktiviteter p Lyshłj Młlle

Nye aktiviteter p Lyshłj Młlle 1 Nye aktiviteter p Lyshłj Młlle Oplysninger om ansłger Den selvejende institution Lyshłj Młlle. I 1983 oprettes en stłtteforening Lyshłj Młlles Venner med det form l at f lokale kr fter med i vedligeholdelse

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

SKT. KNUDS KIRKE. Velkommen i Domkirken

SKT. KNUDS KIRKE. Velkommen i Domkirken SKT. KNUDS KIRKE Velkommen i Domkirken Velkommen i Domkirken Denne lille oversigt over højmessens forløb er udarbejdet med ønsket om, at du vil genkende gudstjenestens forskellige led og føle dig hjemme

Læs mere

Simeon Sankt Johannes Sogn. juni juli august. sommer

Simeon Sankt Johannes Sogn. juni juli august. sommer Simeon Sankt Johannes Sogn juni juli august 2015 sommer 2015 ÅBENT HUS OG HAVE Mandag 13/7 Mellem kl. 13 og kl. 17 holder jeg ÅBENT HUS/HAVE for alle, der har lyst til at lægge vejen forbi i anledning

Læs mere

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS Kirkebladet Tibirke Sogn November - December 2015 MEDITATIONS- OG MUSIK- GUDSTJENESTE TORSDAG D. 19. NOVEMBER KL. 20.00 TIBIRKE KIRKE Der vil være tid til stilhed og refleksion. Enkle meditative tekster

Læs mere

Kirkeblad. for Hjerm Sogn. Her bor de... internetadresser... Her bor de. Vigtige Internetadresser

Kirkeblad. for Hjerm Sogn. Her bor de... internetadresser... Her bor de. Vigtige Internetadresser Her bor de... internetadresser... Her bor de Vigtige Internetadresser Sognepræst Mogens Nørsøller Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: MONO@km.dk Mandag er fridag Sekretær og regnskabsfører Britta

Læs mere

En fantastisk sommer er snart forbi

En fantastisk sommer er snart forbi En fantastisk sommer er snart forbi Så nærmere tiden sig til at vi skal på lejr her i menigheden. Det bliver en lejr hvor vi ønsker at se på hvem vi er og på hvilken menighed vi ønsker at være. Lad os

Læs mere

Kirkebladet Nr. 4-22. årg. September - Oktober - November 2012 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 4-22. årg. September - Oktober - November 2012 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 4-22. årg. September - Oktober - November 2012 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: Sognepræst Lone Olsen Kragholmvej 8, 7742 Vesløs Tlf. 97 99 30 45, fax 97 99 30 49 E-mail: LO@km.dk

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - November 2009 Naturen holder pinsefest i blomstervirket smykke, og lunden, som den kan det bedst, fortæller om sin lykke. Nu vårens vind har ringet ind dens fest i

Læs mere

Bryndum og Vester Nebel kirker

Bryndum og Vester Nebel kirker og Vester Nebel kirker November - februar 2016/2017 Julens arrangementer i kirken - sang og musik - arrangementer for børn Julekoncert med Re-fresh Torsdag den 8. december kl. 19.00-20.00 i kirke Kom i

Læs mere

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV Tagensbo kirke Landsdommervej 35 2400 NV telefon 3581 1977 mail: kest@km.dk Tak for det gamle år - vi glæder os til 2015 sammen med jer! Læs længere nede om årets første brunchandagt,

Læs mere

juli august september

juli august september Skelager Kirke www.skelagerkirke.dk 2015 juli august september Indhold: Skelagerparken 2 25 års jubilæum 3 Kalender 4-5 Dåbsjubilæum 6 Familiegudstjenester 6 Babysalmesang 6 Ny biskop 7 Praktiske oplysninger

Læs mere

Skoleturnering for 30 hold. 3 timer fra 9.00 til 12.00

Skoleturnering for 30 hold. 3 timer fra 9.00 til 12.00 Skoleturnering for 30 hold 3 timer fra 9.00 til 12.00 Det overordnede program 9.00 Alle mødes omklædte i hallen til velkomst, holdene fordeles ud på banerne og Kidsvolley vises. 9.25 Der spilles Kidsvolley

Læs mere

kirkebladet for hvidovre sogn

kirkebladet for hvidovre sogn kirkebladet for hvidovre sogn Maj - juli 2015 Gudstjeneste under åben himmel 2. pinsedag kl. 11.00 www.hvidovrekirke.dk HØJMESSER OG GUDSTJENESTER MAJ-JULI 2015 Kl. 10.00 hvor intet andet anføres MAJ 1.

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere