EGEDAL KOMMUNE. Information fra Kultur og Fritid September 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "EGEDAL KOMMUNE. Information fra Kultur og Fritid September 2013"

Transkript

1 EGEDAL KOMMUNE Information fra Kultur og Fritid September 2013 Efter en god sommerferie er alle institutioner under Kultur & Fritid godt i gang med deres aktiviteter. Og vi glæder os meget til løbende at orientere jer om, hvad der sker indenfor vores fælles område. Efteråret er præget af mange spændende fritids- og foreningsaktiviteter, men vi har også valgkamp, der bliver interessant for hele kultur- og fritidsområdet. Som noget nyt, håber vi også, I kunne have lyst til at bidrage til nyhedsbrevet. Så hvis I har noget spændende at fortælle de andre foreninger, er I meget velkomne til at sende en mail med teksten til Kultur og Fritid. I dette nummer: Nyt fra Kultur & FritidsudvalgetArtikel 2 Nyt fra Administrationen 2 Nyt fra Idrætten 3 Nyt fra Musikskolen 4 Golden Days 4 Nyt fra Lokalhistorisk 5 Punkter af særlig interesse: Foreningsmødet den 8. oktober 2013 se s. 8 TAG DEL i Egedal 6 Foreningsmødet den 8. oktober 8

2 Side 2 Nyt fra Kultur & fritidsudvalget På Kultur of Fritidsudvalgets møde den 10. september blev følgende besluttet: Tilskud til Historisk Forening på 8000 kr. til genoptrykning af bogen om Hollandske Møller. Skenkelsø Mølle er en af de få intakte møller af den type. De historiske foreninger i Egedal har fået reserveret et foreløbigt tilskud på kr. til skiltning af historiske seværdigheder i Egedal. Administrationen undersøger prisniveauet. Kultur og Fritidsudvalget ønsker at gennemgå plejeaftalerne for Kultur og Fritidsområdet, derfor deltager repræsentant fra Materielgården på et af de kommende møder. Nyt fra Administrationen Mesterskabsarrangement, leder og ungdomspris 2013 Afholdt tirsdag den 12. november Sted udmeldes senere. Foreningsmøderne Administrationen arbejder på, at alle er informeret om de kommende foreningsmøder i så god tid som muligt. Derfor har vi altid meldt møderne ud et år i forvejen i december. Det vil vi selvfølgelig også gøre for det kommende år. Dog meldes de ud i januar, da det nye udvalg først skal tiltræde. Datoerne vil blive sat ind i de løbende nyhedsbreve. Det sidste foreningsmøde i 2013 kan I læse mere om på s. 8 her i september nyhedsbrevet. NYT fra og om foreningerne: Ledøje-Smørum Musikforenings koncertprogram for sæson er klar. De Grønne Pigespejdere har ophørt sine foreningsaktiviteter på engen i Ølstykke. De Grønne Pigespejdere indkaldes til møde om fremtidigt benyttelse.

3 SEPTEMBER 2013 Side 3 NYHEDER FRA IDRÆTTEN Badet i Ganløse lukker ned for vinteren midt i september, helt bestemt dato er afhængig af vejret. Den 6./7. september underviste skolecenteret deres pædagoger i et nyt system som bruges sammen med børnene på Ipad. Egedal kommune er førende i Landet personer blev undervist af undervisere helt fra USA. Der er blevet installeret trådløst internetforbindelse i Smørum Hal-1 Over sommeren er der opsat ny LED belysning i Smørumhallerne 1 og 2, som skulle give en besparelse på ca % af energien. I sommerferien er der lagt helt nyt halgulv i Smørum Hal-2, da det gamle gulv var nedslidt og direkte farligt for brugerne. Krolf Spillet KROLF er den hurtigst voksende fritidsaktivitet i dagens Danmark, og den henvender sig måske specielt til personer i alderen +60 år, men som alle, uanset alder, kan have det sjovt med. Krolf er oprindelig et spil som er udviklet i Sønderjylland, og primært dyrket der. Nu er der oprettet foreninger spredt over hele landet, og turen er nu kommet til Egedal kommune, hvor Ølstykke området allerede har oprettet en forening. I parkområdet bag Græstedgård findes en af Egedals Krolfbaner. Og i arealet bag Hal-3 og stadionbanen i Smørum, har kommunen nu anlagt en fantastisk 12 hullers bane. På landsplan er der efterhånden oprettet ca. 120 foreninger hvor medlemmerne har det sjovt med dette nye spil. Og som skrevet er der mange nye foreninger på vej, hvilket betyder at man også kan komme til og spille med andre klubber, hvis der oprettes en forening i Smørum området. Spillet kan spilles som single eller som hold, så det sociale aspekt er virkelig sat i højsædet. Samtidigt får man rørt sig i den friske luft, og ser den dejlige natur. Det er nemt og ikke mindst billigt at spille KROLF, idet udstyret er begrænset til en kølle samt en kugle, og man behøver ikke selv eje udstyret, idet Egedal kommune har investeret i et antal køller og kugler, som kan lånes. Påklædningen er normal dagligdags, afhængig af vejr og vind.

4 Side 4 Nyt fra Musikskolen Familierytmik - Sang, musik og leg for hele familien! Den 25. september , Maglehøjskolens kantine/samlingssal Sang, musik og leg for hele familien! Kom og vær med til sjove musikaktiviteter for klasses børn og deres forældre! Her er det den fælles familie oplevelse, der er i centrum, og alle kan være med. Vi synger, klapper, tramper, danser og leger musikken ind i kroppen. Tag gerne løst tøj på og medbring evt. en vanddunk. Tilmelding nødvendig. (Først til mølle) Holdstørrelse max 50 (inkl. forældre). Pris: Gratis! Syng sammen Den 24. september 2013 kl , Rådhussalen Stenløse Rådhus. Et fællessangsarrangement med gæster og akkompagnement. Der bliver sunget et bredt repertoire. Fri entré! Audition til Beatles-musical Happiness Is A Warm Gun Den 5. oktober 2013 Der er særskilt audition for dans, drama og sang. Efter tilmelding bliver der udsendt breve med alle nødvendige informationer. Bootcamp i Sverige den november. Se dagspressen samt Ung Egedals og Egedal Musikskoles hjemmesider for info om tid og sted. Golden days Golden Days blev skudt i gang med filosofisk kaffebord på Veksø Kro. Veksø Kro var søndag den 8. september fyldt til bristepunktet, da Paul Hüttel læste op af Søren Kierkegaards breve til Regine. Inden da havde de godt 40 tilhørere hørt skøn musik af Mozart og nydt kager, som de blev tilberedt i Carsten Hess fra Egedal Arkiver og Museum indledte med et foredrag om temaskine og lagkager fra 1800-tallet. Kulturfestivalen Golden Days har filosofi som tema i år og indtil den 22. september har Egedal Kommune sammensat et righoldigt program. Koncerter: Halfdan Rasmussen - sat i musik Egedal Musikskole arrangerer i samarbejde med sognepræst Kenneth Knigge fra Veksø Kirke og biblioteket to koncerter med musik til tekster af digteren Halfdan Rasmussen, der i starten af 1950 erne selv boede i Ølstykke. Musikken er skrevet af blandt andre Michael Bojesen, Peter Thorup og Østen Warnerbring. Det betyder, at vi kommer vidt omkring rent stilistisk. Orkestre og solister fra musikskolen optræder, og det hele bindes sammen af Kenneth Knigge, der causerer over filosofien i Halfdan Rasmussens tekster. Stenløse Sognegård onsdag den 18. september kl

5 Side 5 Ole Thyssen: Det filosofiske blik Al filosofi er iagttagelse, et særligt blik på verden. Men hvad kan vi bruge filosofien til ud fra det filosofiske blik? Det får vi svar på, når filosoffen Ole Thyssen tager os med på en tour de force gennem filosofiens historie med baggrund i sin bog Det filosofiske blik. I værket beskriver Ole Thyssen godt 35 filosoffer fra antikken og frem mod vor tid. Han fortæller her om et udvalg af disse 35 filosoffer - og på den måde får vi alle det store overblik! Smørum Bibliotek den 17. september kl Fri entré!! Nyt fra Lokalhistorisk Æblehøstmarked på Skenkelsø Mølle, lørdag den 5. oktober kl Der er smagfulde og musikalske oplevelser i vente på Skenkelsø Mølle Museum på årets sidste mølledag. Der vil blive budt på autentisk fremstillet 1800-tals bondemad - tilberedt på brændefyret komfur. Menuen er sammensat af etnolog Carsten Hess efter gammel opskrift og vil blandt andre spændende ting byde på æbleflæsk og ærtesuppe - altså god mættende efterårsmad. Der vil være lejlighed til at prøvesmage de kulinariske specialiteter og få forklaring på opskrifter og ingredienser. Efterårstid er også æbletid - Bellingehus Frugtplantage, Slangerup Overdrev vil medbringe smagsprøver på de gode og smagfulde danske æblesorter. Der vil være eksempler på mange spændende lokale sorter - og økologiske æbleavler Verner Andersen vil kunne bestemme medbragte æble og give gode råd om æbledyrkning. Klokken 11 vil Østsjællands Harmonika Orkester optræde med harmonikamusik. På gårdspladsen vil museets frugtpresse være stillet op og man kan således få smagsprøver på friskpresset æblemost (der er forrygende i smagen) eller selv lave most af sine medbragte æbler - gerne nedfaldsfrugter (men ikke rådne). Husk at medbringe emballage til mosten. Efterårsferiearrangement med græskar og roer på Skenkelsø Mølle, tirsdag den 15. oktober kl Der vil blive lejlighed til at lave roelygter som i gamle dage - og græskarlygter, som oprindeligt var en keltisk tradition, men siden eksporteret til USA, hvorfra vi jo kender traditionen med at sætte lys i den mørke tid. Desuden vil der være kartoffeltryk, da efterårferien jo tidligere blev kaldt kartoffelferien. Nogle husker måske endnu, da man på denne tid af året tog kartoflerne op i gamle dage. Der er gratis adgang, men en mindre udgift til materialer: græskar. Ældrecafe i HEP-huset, Carlsbergvej 4, 3660 Stenløse, mandag den 28. oktober kl I samarbejde med Plejecenter Porsebakken inviteres til Lokalhistorisk eftermiddag, hvor der vil blive vist billeder og fortalt historier fra Ledøje-Smørum i gamle dage. Slægtsforskning introduktion til slægtsforskning på internettet, onsdag den 30. oktober kl på Ølstykke Bibliotek. Egedal Arkiver og Museum tilbyder et kursus for begyndere. Hvordan kommer man i gang med slægtsforskning med computer og internettet.

6 Side 6 TAG DEL i Egedal på Frivillig Fredag Til alle organisationer og foreninger med lokalafdelinger i Egedal Kommune Fredag den 27. september 2013 fejres mærkedagen Frivillig Fredag over det meste af landet. Dagen er en hyldest til det frivillige foreningsliv, og de mange engagerede danskere der gør en kæmpe frivillig indsats til glæde og gavn for alverdens vigtige mærkesager. Dagligt berøres og beriges børn og unge, ældre, kulturen, miljøet, idrætten, indvandrere, kunsten og mange andre områder af de frivilliges engagement og virkelyst til at skabe glæde og positiv forandring i deres omgivelser. Dét skal vi selvfølgelig være med til at fejre i Egedal Kommune. Tid og sted Fredag den 27. september 2013 kl i Rådhussalen, Stenløse Rådhus og i Egedal Centeret Din forening kan deltage i Frivillig Fredag på 2 måder 1. Som omdrejningspunkt for Frivillig Fredag lancerer Egedal Kommune konceptet TAG DEL i Egedal i samarbejde med foreningen TAG DEL. TAG DEL arbejder med social innovation og borgerinddragelse ud fra den enkle filosofi, at fællesskabet er vores samfunds vigtigste ressource. Kort fortalt, TAG DEL i Egedal en ny hjemmeside som er tiltænkt foreningslivet, borgere, kommunale institutioner, lokale virksomheder og andre aktører med noget på hjertet. En væsentlig del af hjemmesiden vil indeholde et virtuelt mødested hvor man i fællesskab og på tværs af interesser kan udvikle ideer og skabe nye projekter til gavn for hinanden og lokalsamfundet. Læs mere om TAG DEL her: På selve eventdagen Frivillig Fredag arrangeres TAG DEL i Egedal som såkaldte samtalesaloner på Rådhuset i Stenløse. I samtalesalonerne vil der blive præsenteret udfordringer som alle deltagere har mulighed for at komme med løsningsforslag til. Se programmet for TAG DEL i Egedal-arrangement længere nede. Tilmelding til TAG DEL i Egedal: Send navn og kontaktoplysninger på repræsentanter fra din forening til nadia.eriksen@egekom.dk. 2. Torvene i Egedal Centeret er booket til en forenings-basar på Frivillig Fredag. De foreninger som har lyst, har mulighed for at stille en stand op. Der kan I oplyse om jeres mærkesager og foreningsaktiviteter. I kan også bruge basaren til at hverve nye medlemmer og frivillige. Og I skal være mere end velkomne til at gøre dagen festlig med små indslag eller happenings, som I selv planlægger. OBS. Der arbejdes på at skaffe pavilloner som deltagende foreninger kan benytte i forbindelse med basaren. Tilmelding til forenings-basar: For at deltage i basaren skal skemaet Deltagelse i Frivillig Fredag udfyldes og sendes til frivillig@egekom.dk senest den 17. september.

7 Side 7 Program for TAG DEL i Egedal Den 27. september 2013 Kl : Fælles åbning af TAG DEL i Frivillig Fredag i Egedal Ved borgmesteren og en repræsentant fra Egedal Kommune fokus på Egedal Kommunes visioner for frivillighed og aktivt medborgerskab. Der introduceres til slut TAG DEL i Egedals nye hjemmeside med fokus på, hvordan platformen er det nye redskab til og samlingspunkt for det lokale aktive medborgerskab. Kl : Præsentation af TAG DEL i Egedal hjemmeside og visionen bag Ved ophavsmændene bag TAG DEL og repræsentant fra Egedal Kommune. Fokus på at motivere borgere og foreninger til at blive aktive på TAG DEL i Egedal. Kl : Kort introduktion til TAG DEL Samtalesaloner Konsulent fra TAG DEL introducerer til TAG DEL samtalesaloner. Herefter præsenteres de fire udfordringsejeres udfordringer af enten en konsulent fra TAG DEL eller af udfordringsejerne selv. Herefter inviteres alle interesserede og udfordringsejerne til at følge med over i en af de fire TAG DEL samtalesaloner, hvor deltagerne nu i fællesskab vil udvikle løsninger på udfordringerne. Kl : TAG DEL Samtalesaloner vores løsninger Fire hjørner indrettet med hyggemøblement, planter osv. i Rådhussalen. Hver samtalesalon er ramme for én lokal udfordring. En konsulent fra TAG DEL facilliterer TAG DEL samtalesalonen sammen med udfordringsejeren. Koncept går overordnet ud på, at vi leger TAG DEL offline, hvor deltagerne prøver at lave et løsningsforslag som de andre deltagere efterfølgende videreudvikler på. Kl : Fælles afslutning, hvor løsningsforslagene fra TAG DEL samtalesalonerne kort præsenteres. Konsulent fra TAG DEL, repræsentant fra Egedal Kommune og de fire udfordringsejere siger sammen tak til alle borgere og foreninger, der har deltaget. - VI SES PÅ TAG DEL i Egedal! Kl : Slut. Der pakkes ned. TAG DEL i Egedal på Frivillig Fredag afvikles i forbindelse med de 4-årige strategiske mål for involvering af civilsamfund og er et samarbejde mellem Egedal kommune og civilsamfundsorganisationen TAG DEL der arbejder med borgerinddragelse og social innovation.

8 Invitation til foreningsmøde den 8. oktober 2013 kl Stenløse Rådhussal Tema: Samarbejde og netværksdannelse Program: Velkomst v/ Formand for Kultur & Fritids udvalget, Jens Jørgen Nygaard Præsentation af Nadia Eriksen, Frivillighedskoordinator Eksempel på samarbejdsprojekt v/ Merete Juhl Kønig Formand Ølstykke Gymnastikforening Inspiration af Esben Danielsen Udviklingsdirektør for Roskildegruppen og Innovationsdirektør af Orange Innovation (Roskilde Festival) Esben har en særlig ekspertise inden for udførelse og udvikling af store kulturelle arrangementer og kommunikation inden for det kulturelle felt og organisering af frivilligt arbejde Afsluttende dialog Kultur & Fritids afdelingen Kultur og Fritidschef Peter Rugholm Specialkonsulent Jeannett Tankred Fritidskonsulent Susanne Mosbæk Informations- og Udviklingsmedarbejder Henriette Nordvig Teknisk Serviceleder Ole Andersen Idrætsinspektør Jan Ludvigsen Leder af Arkiv og museum Rolf Kjær-Hansen Musikskoleleder Bjarne Kulmbak Musikskolesouschef Mikkel Benn Kulturmedarbejder Jeanne Hartvig Musikskolesekretær Lone Bisted

Søren Kierkegaard 5. maj 1813 11. november 1855. Egedal i det filosofiske hjørne Fejring af 200 året for Søren Kierkegaard

Søren Kierkegaard 5. maj 1813 11. november 1855. Egedal i det filosofiske hjørne Fejring af 200 året for Søren Kierkegaard Søren Kierkegaard 5. maj 1813 11. november 1855 Egedal i det filosofiske hjørne Fejring af 200 året for Søren Kierkegaard Forord side 2 Tak til side 15 Egedal fejrer Søren Kierkegaard - Golden Days markerer

Læs mere

LEDERAKADEMIET 2013-2014. Et personligt uddannelsesforløb for kommende, nye og nuværende foreningsaktive frivillige i Egedal Kommune.

LEDERAKADEMIET 2013-2014. Et personligt uddannelsesforløb for kommende, nye og nuværende foreningsaktive frivillige i Egedal Kommune. LEDERAKADEMIET 2013-2014 Et personligt uddannelsesforløb for kommende, nye og nuværende foreningsaktive frivillige i Egedal Kommune. Lederakademiets deltagere vil efter akademiets afslutning modtage et

Læs mere

Invitation Vestegnens Kulturuge & Børnekulturugen & Frivillig FredagsFejring september 2016

Invitation Vestegnens Kulturuge & Børnekulturugen & Frivillig FredagsFejring september 2016 Invitation Vestegnens Kulturuge & Børnekulturugen & Frivillig FredagsFejring 10.-18. september 2016 1 Indhold Temaet for Vestegnens Kulturuge... 4 Idéer til aktiviteter... 4 Hvor og hvornår foregår det?...

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

oktober 2013 EGEDAL KOMMUNE kunder, visitkort, som er modtaget ved messer, eller lister over medlemmer. Du kan også over-

oktober 2013 EGEDAL KOMMUNE kunder, visitkort, som er modtaget ved messer, eller lister over medlemmer. Du kan også over- oktober 2013 Dato FIRMANAVN EGEDAL KOMMUNE Hovedoverskrift Denne tekstenhed kan indeholde 175-225 ord. Formålet med et nyhedsbrev er at forsyne udvalgte læsere med veje købe en adresseliste af bestemte

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

Harmonika og højskole

Harmonika og højskole 2016 Harmonika og højskole Uge 31 31/7 7/8 2016 Side 2 Send harmonikaen på højskole Livsstilshøjskolen i Gudum inviterer til et fuldstændig fantastisk harmonikakursus, hvor harmonikaen er i centrum. Vi

Læs mere

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig Ollerup, den 28-april 2017 Nyhedsbrev nummer 7 Kære forældre Så er det atter tid til et Nyhedsbrev fra os på Ollerup Efterskole. Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

SMÅNYT. Kalenderen. 36. ÅRGANG NR. 3 Oktober 2014. Registrering I anden halvdel af 2014 mødes vi følgende aftener kl.19.

SMÅNYT. Kalenderen. 36. ÅRGANG NR. 3 Oktober 2014. Registrering I anden halvdel af 2014 mødes vi følgende aftener kl.19. Adresselabels 12 Kalenderen ISSN 1602 9577 1 Den 26. oktober kl. 13.30 Tur til Københavns Rådhus Sted: Foran Københavns Rådhus (Rådhuspladsen) Den 13. november kl. 19.30 Foredrag om Rakkerne Ved Mette

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Formål og forventet udbytte Bevæg dig for livet Akademiet skal bidrage til at fastholde og udvikle forenings- og klubledere i Holbæk Kommune.

Formål og forventet udbytte Bevæg dig for livet Akademiet skal bidrage til at fastholde og udvikle forenings- og klubledere i Holbæk Kommune. HOLBÆK KOMMUNE Tag det første nye skridt til at blive en endnu bedre leder. Et personligt lederudviklingsforløb for kommende, nye og nuværende ledere i klubber og foreninger i Holbæk Kommune. Forord Holbæk

Læs mere

Malling Kirke og Sognegård

Malling Kirke og Sognegård Malling Kirke og Sognegård Aktiviteter og særgudstjenester April - Juni 2018 VELKOMMEN I MALLING KIRKE OG SOGNEGÅRD APRIL 2018 Fredag den 6. april kl. 17.00 i Malling Kirke og Sognegård Den glade Kirke

Læs mere

Musik BØRNEKULTUR FESTIVAL. 27. sep okt. 2013

Musik BØRNEKULTUR FESTIVAL. 27. sep okt. 2013 Musik BØRNEKULTUR FESTIVAL 27. sep. - 5. okt. 2013 Forord Efterår er i Greve lig med børnekultur. Igen i år byder vi traditionen tro på en uge fyldt med sjove, spændende og engagerende kulturoplevelser

Læs mere

Arrangementet er en tak for jeres store indsats. Vi håber, at se mange frivillige fra de godkendte folkeoplysende og frivillige sociale foreninger

Arrangementet er en tak for jeres store indsats. Vi håber, at se mange frivillige fra de godkendte folkeoplysende og frivillige sociale foreninger INDBYDELSE Kære frivillige ildsjæle i Kalundborg Kommune! I anledningen af Frivillig Fredag d. 25/9 2015 inviterer Kalundborg Kommune alle frivillige ildsjæle i kommunen til et spændende og hyggeligt arrangement.

Læs mere

Sammen. skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen. Kultur og Fritidspolitik 2015-2018

Sammen. skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen. Kultur og Fritidspolitik 2015-2018 Sammen skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen Kultur og Fritidspolitik 2015-2018 Indledning Med Kultur og Fritidspolitik 2015-2018 ønsker Byrådet at sætte retningen for arbejdet

Læs mere

aktiviteter i efterårsferien

aktiviteter i efterårsferien aktiviteter i efterårsferien 2014 1 Jubii, så er det snart efterårsferie og dermed også tid til oplevelser. Glæd dig for i år er der mange sjove aktiviteter, hvor du kan deltage i løbet af ferien. Du

Læs mere

AKTIV VINTER. Aktiviteter i vinterferien for børn og unge i Høje-Taastrup Kommune

AKTIV VINTER. Aktiviteter i vinterferien for børn og unge i Høje-Taastrup Kommune AKTIV VINTER er i vinterferien for børn og unge i Høje-Taastrup Kommune er i vinterferien for børn og unge i Høje-Taastrup Kommune I år kan vi i vinterferien byde velkommen til Aktiv Vinter med en række

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Opdateret udgave at aktivitetskalender for resten af 2018 og bemærkninger til kalenderen.

Opdateret udgave at aktivitetskalender for resten af 2018 og bemærkninger til kalenderen. Opdateret udgave at aktivitetskalender for resten af 2018 og bemærkninger til kalenderen. Kære medlemmer Aktivitetskalenderen er nu opdateret for resten af 2018. Vi har reduceret i antal medlemsmøder,

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Dag Dato Aktivitet Personale

Dag Dato Aktivitet Personale Dag Dato Aktivitet Personale Søn 3. Sep Store Hestedage Ca Tir 5. Sep Nordisk filmaften: Olsenbanden + Klubråd To Ki Ja Jo Tor 7. Sep Basket Ki Ca Ti As Tir 12. Sep Toppen af Poppen live To Ki Ja Jo Tor

Læs mere

oktober 2013 EGEDAL KOMMUNE du vil bruge på nyhedsbrevet.

oktober 2013 EGEDAL KOMMUNE du vil bruge på nyhedsbrevet. NYHEDSBREV NYHEDSBREV oktober 2013 Dato FIRMANAVN EGEDAL KOMMUNE Hovedoverskrift Ligeså Du håber kan vi, oprette I vil oplyse en adresseliste os om arrangementer, vi kan sætte på vores kalender her i nyhedsbrevene.

Læs mere

INDSPIL NR. 48. April 2015

INDSPIL NR. 48. April 2015 Fredag den 22. maj 2015 arrangeres K U L T U R N A T 2 0 1 5 i Kalundborg. En af de nærmeste dage udsendes mail til jer alle med nærmere oplysninger om arrangementet. Begynd gerne straks at tænke på, hvordan

Læs mere

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint.

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint. ( BERETNING 19 MARTS 2014.) Eget hus?? Ja, hvad skal jeg sige! Kommunen har skrevet de skal spare 180 mill. Kr. - Vi prøvede om vi kunne få et ben indenfor Centrumhuset, men det er for de unge og deres

Læs mere

Nyhedsbrev November 2010

Nyhedsbrev November 2010 Nyhedsbrev November 2010 Det er sgu svært at gøre oprør mod en far, der har en federe hættetrøje end en selv Sådan lyder overskriften til årets tema forældremøde i BFC, hvor vi har inviteret Søren Østergård,

Læs mere

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til!

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Kære elever og forældre! I uge 15 vender musikskolen op og ned på, hvordan vi gør tingene. Den normale undervisning bliver

Læs mere

Man taler ofte overordnet om biblioteket og dets funktioner ud fra fire rum :

Man taler ofte overordnet om biblioteket og dets funktioner ud fra fire rum : Roskilde Bibliotekerne / Bibliotekspolitik I Roskilde Kommune er bibliotekerne en vigtig del af lokalsamfundet. Via sine aktiviteter og tilbud til borgerne understøtter bibliotekerne kommunens vision om,

Læs mere

NYHEDSBREV FRA KULTURELT SAMRÅD FURESØ AUGUST / SEPTEMBER 2013

NYHEDSBREV FRA KULTURELT SAMRÅD FURESØ AUGUST / SEPTEMBER 2013 NYHEDSBREV FRA KULTURELT SAMRÅD FURESØ AUGUST / SEPTEMBER 2013 7 sider DAGENS PROGRAM 11.00 KULTURDAGEN ÅBNES V. borgmester Ole Bondo Christensen 11.15 FANDANGO 2 numre fra sidst opførte forestilling vises

Læs mere

Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE

Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE Folkekirken i Gladsaxe kom indenfor! Spaghetti-gudstjeneste Søborgmagle Kirke... 1 Første gang: onsdag den 27. august kl. 17.30 Kirkerne i Gladsaxe kommune prøver

Læs mere

SAMMEN. skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen

SAMMEN. skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen SAMMEN skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen Kultur og Fritidspolitik 2015-2018 Indledning Vision Politikkens omdrejningspunkt tager afsæt i Egedal Kommunes vision om: Hverdag

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne I løbet af foråret er sket mange forskellige aktiviteter for beboerne i klynge 1. Nedenunder kommer et lille udpluk af de mange aktiviteter: Bowl n Fun i Viborg På beboernes husmøde

Læs mere

Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer. Frivillig Fredag Sorø 2015

Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer. Frivillig Fredag Sorø 2015 Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer Frivillig Fredag Sorø 2015 Arrangører: Aktiviteten Stenlille AFRIKASTRIK Velkommen til Frivillig Fredag 2015 I år fejrer vi Frivillig Fredag både med Åbent Hus-arrangementer

Læs mere

Frivillighedspolitik for et godt samarbejde med frivillige i Herlev

Frivillighedspolitik for et godt samarbejde med frivillige i Herlev Frivillighedspolitik for et godt samarbejde med frivillige i Herlev Frivillighedspolitik for et godt samarbejde med frivillige i Herlev Udgivet af Herlev Kommune December 2013 herlev.dk/frivillighedspolitik

Læs mere

EFTER SKOLETID. Fritidstilbud og -aktiviteter

EFTER SKOLETID. Fritidstilbud og -aktiviteter EFTER SKOLETID Fritidstilbud og -aktiviteter 1 Kære elever og forældre Her ser I vores brede vifte af tilbud. Vi har forsøgt at dække de forskellige dage godt ind, ligesom vi har bestræbt os på, at aktiviteterne

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Februar/ Marts 2015. Adventureklubben inviterer til FASTELAVNSFEST. Klæd dig ud og kom til fastelavnsfest i Titanparken.

Februar/ Marts 2015. Adventureklubben inviterer til FASTELAVNSFEST. Klæd dig ud og kom til fastelavnsfest i Titanparken. Nyheder fra Titanparken Februar/ Marts 2015 Et nyt år er kommet og derfor kommer også et nyt nyhedsbrev. Nyhedsbrevet udkommer hver 2. måned og vil informere om nyheder fra Titanparken, nyt fra den sociale

Læs mere

Dagsorden for idéudviklingsmødet om Frivillig Fredag og uge 39

Dagsorden for idéudviklingsmødet om Frivillig Fredag og uge 39 Dagsorden for idéudviklingsmødet om Frivillig Fredag og uge 39 Velkomst og hvem er vi her i dag? Hvad er formålet med Frivillig Fredag? Flash back til 2012 Frivillig Fredag-praktik Social gadekunst et

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 MusikTeaterProduktion Om et øjeblik åbner teater og musikeleverne døren for dette års store forestilling: Insektliv I år samarbejder teater- og musiklinjen på Brøruphus

Læs mere

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned.

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned. Kære forældre Goddag og Farvel Juni måned er på en skole tiden for velkomst og afsked. Vi har lige budt de kommende 0. klasses børn velkommen ved Forårsprojektet i Mosen. Vi glæder os til at byde dem rigtigt

Læs mere

JANUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013

JANUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013 JANUAR 2013 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013 Akut bolignød blandt områdets småfugle løst af dygtige Tumlinge Du finder Skærven sammen med en masse anden information på vores

Læs mere

BØRNE- KULTURUGE MAJ MARIAGERFJORD UD I VERDEN UDSYN OG INDBLIK

BØRNE- KULTURUGE MAJ MARIAGERFJORD UD I VERDEN UDSYN OG INDBLIK BØRNE- 2019 KULTURUGE MARIAGERFJORD UD I VERDEN UDSYN OG INDBLIK 20.-24.MAJ PRAKTISK INFO: Alle aktiviteter foregår i uge 21, fra mandag d. 20. maj - fredag d. 24. maj. Den specifikke målgruppe, står beskrevet

Læs mere

Torsdagsbrev den 30. april 2015

Torsdagsbrev den 30. april 2015 Torsdagsbrev den 30. april 2015 Tak for en fin forårskoncert til alle deltagende! Det blev en meget dejlig aften med mange optrædende og stort, opbakkende publikum. Jeg bringer her nogle af Heinos billeder,

Læs mere

April Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: Cafe Olga: Tlf

April Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: Cafe Olga: Tlf April 2019 Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: Tlf. 76 81 78 30 Dagcenteret: Tlf. 23 32 05 52-21 48 75 14 Mail: Betina Gregersen: bekgr@vejle.dk Mail: Karin Liltorp: kalil@vejle.dk

Læs mere

Lammegade har ingen plads til mødefaciliteter og huser kun frivilligcenterets medarbejdere, samt Roskilde Ældremotions kontor.

Lammegade har ingen plads til mødefaciliteter og huser kun frivilligcenterets medarbejdere, samt Roskilde Ældremotions kontor. MEDLEMSNYT: 06 2011 Dato: 12. 08. 2011 Flytning og nye lokaler Som vi har orienteret om i separate mails, senest 6.juli, har frivilligcentret været nødt til at flytte pga. skimmelvækst i nogle af lokalerne

Læs mere

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17.

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17. Hold Øje uge 10 Foråret arbejder lige så stille på at bryde igennem. Temperaturen er ikke helt forårsagtig (eller er den) men der er mere lys og dermed forår i luften Det kan mærkes på ungerne på den gode

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk. Side 5-6

Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk. Side 5-6 Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 44-2013 Side 1 Side 2 Musik for 4.-5. kl. om Carl Nielsen Invitation til bedsteforældredag

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2014/2015 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 4. september 2014 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

Aktivitetskalender 2015 Byggelegepladsen Stengården. Januar 2015

Aktivitetskalender 2015 Byggelegepladsen Stengården. Januar 2015 Aktivitetskalender 2015 Byggelegepladsen Stengården Udgangspunkt: Antal medlemmer for at arrangementer/ture kan/skal gennemføres. Arrangementer/ture alm. Uger: Min. 12 medlemmer Evt. dispensation af hensyn

Læs mere

AKTIVITETER PÅ KLINTHOLM HAVN CENTERET OKTOBER 2018

AKTIVITETER PÅ KLINTHOLM HAVN CENTERET OKTOBER 2018 AKTIVITETER PÅ KLINTHOLM HAVN CENTERET OKTOBER 2018 vordingborg.dk Mandag 01. 10.00-12.00 Vi går tur i Liselund park, sammen med Projekt Den grønne port Gå tur med vennerne hvis vejret tillader Tirsdag

Læs mere

Smørum Bibliotek Flodvej Smørum Tlf.: Ølstykke Bibliotek Østervej 1a 3650 Ølstykke Tlf.:

Smørum Bibliotek Flodvej Smørum Tlf.: Ølstykke Bibliotek Østervej 1a 3650 Ølstykke Tlf.: Flodvej 68 2765 Smørum Tlf.: 72597700 Østervej 1a 3650 Ølstykke Tlf.: 72597750 Mandag til torsdag 7-21 Fredag 7-19 Lørdag og Søndag 7-17 Med personale: Mandag 13-20 Tirsdag til fredag 13-17 Lørdag 10-14

Læs mere

Aktivitetskalender 2016 Stengårdens Byggelegeplads

Aktivitetskalender 2016 Stengårdens Byggelegeplads Aktivitetskalender 2016 Stengårdens Byggelegeplads *Husk der dagligt er mulighed for kreative værksteder, Januar 2016 Hele Januar Projekt i kaningården Der bygges spring i fællesskab med træværkstedet

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Vejledning for nygolfere i 2015

Vejledning for nygolfere i 2015 Opdateret den 15. april Vejledning for nygolfere i 2015 Håndbog for dig som aldrig før har spillet golf Gilleleje Golfklub Sophienlund Alle 13 3250 Gilleleje Tlf.: 49718056 E-mail: info@ggk.dk web: www.ggk.dk

Læs mere

Årshjulet: Ekstra frugt eller bær? Kaffepauser: Håndbolddag og Kom ud af Pomfritten :

Årshjulet: Ekstra frugt eller bær? Kaffepauser: Håndbolddag og Kom ud af Pomfritten : Årshjulet: Vi har endnu ikke fået planlagt vores fælles årshjul for hele året, så derfor er der ikke en overordnet plan for hvilke temaer og aktiviteter året kommer til at bestå af. I får mere info om

Læs mere

Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave

Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave et valg for dit barn Naturbørnehave Kære forældre Med dette materiale, vil vi gerne invitere dig og dit barn ind i Vesthimmerlands Naturfriskoles verden.

Læs mere

Kulturaftener og debatmøder om kulturer fra forskellige lande

Kulturaftener og debatmøder om kulturer fra forskellige lande Årsberetning 2008 Kulturaftener og debatmøder om kulturer fra forskellige lande Indisk aften lørdag d. 23. februar Baghuset. (ca. 45 deltagere) Vi smagte på indiske lækkerier. Indiske musikere underholdt

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden KULTURKALENDER APRIL 2016 Det sker i Brøndby Livemusik: Otros Aires - Miguel Di Genova Fredag den 29. april kl. 18.45 Argentinsk Tango Aften Kulturhuset Brønden Kulturkalender APRIL 2016 Det sker i Brøndby

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.!

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.! Jubilæum% %30%år % Sæt % Det%skal%fejres%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30% Viharplanlagt,atvibruge2dagetiljubilæumsGforberedelser.Alle klasserneforbereder2boder.derbliverbådeaktivitetsgog madboder,derkommerunderholdning,ogsåerderbestiltgodtvejr

Læs mere

EFTER SKOLETID. Fritidstilbud og -aktiviteter

EFTER SKOLETID. Fritidstilbud og -aktiviteter EFTER SKOLETID Fritidstilbud og -aktiviteter 2018-19 1 Kære elever og forældre Her ser I vores brede vifte af tilbud. Vi har forsøgt at dække de forskellige dage godt ind, ligesom vi har bestræbt os på,

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 44 /2016 Fra Børnehuset: Børnesygdomme: Hvornår er mit barn rask nok til at komme i institution igen? Mit barn har 38 i feber, men leger og har det godt, må det komme i institution? Mit barn

Læs mere

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 November 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Efterårsløv. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser.

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 26/2018 Dette nyhedsbrev

Læs mere

Lær IT. Efterår 2014

Lær IT. Efterår 2014 Lær IT Efterår 2014 GRATIS KURSER -dog er tilmelding nødvendig Velkommen til efterårets Lær Mere Om IT kurser Denne sæson har vi valgt at fokusere på, hvordan man får oprettet en Digital postkasse samtidig

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Det er igen tid til at gøre status i forhold til Børne- og Ungeudvalgets arbejde her i kredsen. Det har på mange måder været et godt år med forandringer, succes, glade spillere og trænere som hoved indtryk.

Læs mere

Arrild Privatskole. Torsdag d påbegyndes sammenbygningen af Børnehuset og Multihuset.

Arrild Privatskole. Torsdag d påbegyndes sammenbygningen af Børnehuset og Multihuset. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 06/2018 Kære bruger

Læs mere

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø september og oktober 2012

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø september og oktober 2012 Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø september og oktober 2012 Kære beboere og samarbejdspartnere på og omkring Arendalsvej Der er mange aktiviteter i kalenderen i løbet af efteråret, som vi gerne vil fortælle

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer Tlf. nummer:

SFO1 Pavillonen sommer Tlf. nummer: Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og Gøgl-temauge i Pavillonen. Juni måned betyder

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2017/2018 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 7. september 2017 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

FÆLLESSPISNING. Brede. Mandage. Mandage en gang om måneden. Mandag-fredag. Tirsdage GÅ-TURSHOLD SELVTRÆNING I STYRKERUM STYRKETRÆNING/YOGA PÅ GULV

FÆLLESSPISNING. Brede. Mandage. Mandage en gang om måneden. Mandag-fredag. Tirsdage GÅ-TURSHOLD SELVTRÆNING I STYRKERUM STYRKETRÆNING/YOGA PÅ GULV Brede Mandage GÅ-TURSHOLD Kl. 10.00-12-00: Vi går 10 km Kl. 10.30-11.30: Vi går 1-2 km med turfører fra Aktivitetscentret. Start og slut ved caféen på Plejecenter Bredebo, Mølleåparken 2. Mere information

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

Program 2. halvår. 3. sep Vingårdsbesøg. 23.-25. sep..sverige 15. okt Foredrag. 12. nov Sangeftermiddag. Kulsviergården.

Program 2. halvår. 3. sep Vingårdsbesøg. 23.-25. sep..sverige 15. okt Foredrag. 12. nov Sangeftermiddag. Kulsviergården. 1 2015 Program 2. halvår 3. sep Vingårdsbesøg 23.-25. sep..sverige 15. okt Foredrag 12. nov Sangeftermiddag 3. dec Jul på Kulsviergården Krydderurtehaven på Fredensborg Slot Find os også på 3-dages tur

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

AKTIVITETSPLAN HELENEHUSET

AKTIVITETSPLAN HELENEHUSET Maj, juni & juli 2019 Aktiviteten åben alle hverdage: Mandag- torsdag 9.30-15.30 Fredag 9.30-12.00 Alle aktiviteter er på adressen Skerrisvej 22, Nr. Alslev medmindre andet fremgår nedenfor. Aktiviteten

Læs mere

EFTERÅR LOKALHISTORISKE BALLE FUNDER KRAGELUND LEMMING SEJLING SEJS-SVEJBÆK SERUP SILKEBORG SINDING

EFTERÅR LOKALHISTORISKE BALLE FUNDER KRAGELUND LEMMING SEJLING SEJS-SVEJBÆK SERUP SILKEBORG SINDING EFTERÅR 2015 LOKALHISTORISKE BALLE FUNDER KRAGELUND LEMMING SEJLING SEJS-SVEJBÆK SERUP SILKEBORG SINDING ...FØLG OS PÅ FACEBOOK Slægtsforskercafé Udflugt til Viborg Museum Vi tager på udflugt til Viborg

Læs mere

Generalforsamling i kredsen Fredag den 18. marts 2016 kl. 13.30 16.30. tilmelding senest den 4. marts

Generalforsamling i kredsen Fredag den 18. marts 2016 kl. 13.30 16.30. tilmelding senest den 4. marts I dette nyhedsbrev finder du følgende: Aktivitet Tilmelding: Afholdes: Generalforsamling i kredsen Fredag den 18. marts 2016 kl. 13.30 16.30 Nyt fra klubberne: o Vejle klubben. o Kolding Klubben. tilmelding

Læs mere

-Pa Randers Naturcenter

-Pa Randers Naturcenter Handicaptilbud -Pa Randers Naturcenter Kom ud i naturen Et tilbud fra Randers Naturcenter til voksne borgere i Randers Kommune med fysiske eller psykiske handicap. Tilbuddet består af otte forskellige

Læs mere

Skåne. - og de dansk/svenske relationer i fortid og nutid. Danske Senior Agronomer

Skåne. - og de dansk/svenske relationer i fortid og nutid. Danske Senior Agronomer Skåne - og de dansk/svenske relationer i fortid og nutid Danske Senior Agronomer Kursus på Den Internationale Højskole 4. august - 10. august 2013 Kære Danske Senior Agronomer Det er en stor glæde at byde

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 23. januar 2015 Fredagsbrev nr. 808 Næste uge: 26. januar 26.januar 29.januar 30.januar 31.januar Projektuge 6-7.kl. (hele ugen) Thomas Fri Musikaften kl.18.00-19.30 Tandpleje

Læs mere

Vidste du... Sundhed [med] Kultur. Program for seks uger med masser af aktiviteter i hele Greve Nord fra den 17. april til den 1. juni!

Vidste du... Sundhed [med] Kultur. Program for seks uger med masser af aktiviteter i hele Greve Nord fra den 17. april til den 1. juni! Vidste du...... at sundhed ikke kun handler om kost og motion? Sundhed [med] Kultur Program for seks uger med masser af aktiviteter i hele Greve Nord fra den 17. april til den 1. juni! [Program] Uge 16:

Læs mere

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 1. jul Mal med sæbebobler

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

HILLERØD BIBLIOTEKERNE

HILLERØD BIBLIOTEKERNE 0 2 / 9 1 D U B L I T E L SKO HILLERØD BIBLIOTEKERNE 1 VELKOMMEN PÅ BIBLIOTEKET 2 HILLERØD BIBLIOTEKERNES SKOLETILBUD 2019-2020 Hillerød Bibliotekerne er glade for at kunne præsentere vores nye skolekatalog

Læs mere

SLAGELSE KOMMUNE SLAGELSE IDRÆTS RÅD

SLAGELSE KOMMUNE SLAGELSE IDRÆTS RÅD SLAGELSE KOMMUNE Tag det første nye skridt til at blive en endnu bedre leder. Et personligt lederudviklingsforløb for kommende, nye og nuværende ledere i klubber og foreninger i Slagelse Kommune. SLAGELSE

Læs mere

Program for Horsens Juleby 2010

Program for Horsens Juleby 2010 Program for Horsens Juleby 2010 Søndag d. 28. november Kl. 09.30-16.00-16.00 Kl. 13.00 Postmand Pers Juleshow på 1. sal i Kl. 14.30 Julemanden ledsaget af børnekoret Cantica ankommer til Horsens inderhavn.

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

VELKOMMEN TIL. Fritids - og Ungdoms KLUB

VELKOMMEN TIL. Fritids - og Ungdoms KLUB 2013-14 VELKOMMEN TIL GØRLØSE Fritids - og Ungdoms KLUB Gørløse Fritids og Ungdomsklub Gørløse Fritids- og Ungdomsklub 2013-14 Ansatte i Gørløse SFO og Klub SFO Michael - leder Anne -souschef Jannik -

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere