LOKALPLAN NR FOR HALS KOMMUNE BOLIG - OG INSTITUTIONSOMRADE GANDRUP BY. rev

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LOKALPLAN NR FOR HALS KOMMUNE BOLIG - OG INSTITUTIONSOMRADE GANDRUP BY. rev"

Transkript

1 LOKALPLAN NR FOR HALS KOMMUNE BOLIG - OG INSTITUTIONSOMRADE GANDRUP BY I rev

2 INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens formål Lo ka lp 1 ane ns område side side 1 2 Områdets anvendelse side 2 Udstykninger side 3 Vej- og stiforhold Ledningsanlæg Bebyggelsens omfang og placering Bebyggelsens ydre fremtræden Ubebyggede arealer Betingelser for ibrugtagen af ny bebyggelse side 3 side 5 side 5 side 6 side 7 side 8 Grundejerforening s ide 9 Ophævelse af byplanvedtægt side 9 Vedtagelsespåtegning side 9 Bilag: Lokalplanens område side 1 Lokalplanens indhold side 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning side 3 Lokalplanens retsvirkninger side 4 Kortbilag nr. 1 til lokalplan nr. 3.03, mål 1;lOOO

3 1. HALS KOMMUNE Lokalplan nr for et bolig- og institutionsområde i Gandrup by. i henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. 1 Lokalplanens formål Formålet med lokalplanen er at få fastlagt bestemmelser for arealanvendelse, udstykning og bebyggelse af det i 2 stk. 1 nævnte område. Lokalplanen skal sikre, - at størstedelen af området udlægges til boligområde til opførelse af forskellige boligtyper (åben-lav og tæt-lav bebyggelse samt eventuel etagebebyggelse), og at en mindre del af området udlægges til offentlige formål (pleje-/dagcenter og kollektivboliger), placeret i det sydøstlige hjørne af området for at give nære adgangsforhold til butikker og anden service, - at der udlægges arealer til veje til trafikbetjening af området og arealer til stier, der giver adgang til de forskellige bebyggelser i området og til den nedenfor nævnte sti, - at der udlægges areal til sti i områdets Østlige del, der giver adgang for områdets beboere til Bredgade og GrØnnegade, - at der fastlægges retningslinier for udstykning og bebyggelse i området, således at der skabes tidssvarende boligområder af forskellig karakter, - at der udlægges fælles opholdsarealer for områdets beboere, - at der udlægges areal til beplantningsbælte langs Teglværksvej til afskærmning af området, og - at der oprettes en grundejerforening for boligområderne til varetagelse af etablering, drift og vedligeholdelse af fælles opholdsarealer og vedligeholdelse og renholdelse af veje og stier.

4 Lokalplanens område 2.1 Lokalplanen afgrænses som vist på vedlagte kortbilag nr. 1 og omfatter matr.nre.: 9i og 10a og dele af matr.nre.: 9a - og llx, - Gandrup byr Vester Hassing, og en del af matr.nr. 64as, Gandrup by, Øster Hassing, samt alle parceller, der efter den udstykkes fra de nævnte ejendomme inden for lokalplanens område. 2.2 Lokalplanens område opdeles i områderne A, B1, B2, C1 og C2 som vist på vedlagte kortbilag nr Områdets anvendelse Boligområder - Områderne A, B1 og B2 3.1 Områderne A, B1 og B2 må kun anvendes til boligformål. I område A må bebyggelsen kun bestå af åben-lav bebyggelse. I område B1 må bebyggelsen kun bestå af tæt-lav bebyggelse (række-, kæde- og gårdhavehuse og lignende). I område B2 må bebyggelsen kun bestå af tæt-lav bebyggelse eller etagebebyggelse. 3.2 I område A må der på hver ejendom kun opføres eller indrettes en bolig. 3.3 Kommunalbestyrelsen kan tillade, at der på ejendommene drives et sådant erhverv, som almindeligvis udføres i beboelseslejligheder eller beboelseshuse under forudsætning af, - at erhvervet udføres af den, der beboer den pågældende bolig, - at det pågældende erhverv efter kommunalbestyrelsens skøn drives på en sådan måde, at bygningens karakter af beboelsesbygning ikke forandres, og områdets karakter af boligområde ikke brydes, - at erhvervet ikke medfører ulempe for de omboende, og - at erhvervet ikke medfører behov for parkering, der ikke er plads til på den pågældende ejendom. 3.4 Uanset foranstående bestemmelser kan der inden for områderne efter kommunalbestyrelsens nærmere godkendelse opføres eller indrettes bebyggelse til fælles formål for områdets beboere (fælleshus og lignende). Offentlige områder - Områderne C1 og C2 3.5 Område C1 udlægges til offentlige formål og må kun anvendes til pleje-/dagcenter, kollektivboliger med tilhørende fælles lokaler og lignende formål.

5 3.6 Område C2 udlægges til offentlige formål og må kun anvendes til eventuel udvidelse af anlæggene i det stk. 3.5 nævnte område C1. Alle områder 3.7 Inden for områderne kan opføres transformerstationer til områdernes forsyning, når de ikke har mere end 30 m2 bebygget areal og ikke gives en højde af mere end l,5 m over terræn, og når de udformes i overensstemmelse med den Øvrige bebyggelse. 4 Udstykninger Boligområder - Områderne A, B1 og B2 4.1 Område A må kun udstykkes i overensstemmelse med den på vedlagte kortbilag nr. 1 viste retningsgivende udstykningsplan. Grunde må ikke udstykkes med en størrelse, der er mindre end 700 m I område B1 må grunde ikke udstykkes med en størrelse, der er mindre end 300 rn2 (eksklusiv andel i fælles opholdsareal og areal, der medgår til det i 9, stk nævnte beplantningsbælte). Samme bestemmelse gælder for område B2 ved opførelse af tætlav bebyggelse. 5 Vej - og stiforhold Veje - Område A 5.1 Nye veje udlægges i varierende bredder på 8-13 m med en beliggenhed i princippet som vist på vedlagte kortbilag nr Der må kun etableres en overkørse1 til hver ejendom, der skal placeres i princippet som vist på kortbilag nr Ved evt. fremtidig udstykning af matr.nr. 9 i skal den/de udstykkede parcel/ler gives vejadgang som vist på kortbilag nr Ved vejtilslutning til Stationsvej skal der etableres overkørsel. Veje - Områderne B1, B2, C1 og C2 5.5 I områderne B1 og B2 skal der udlægges arealer til veje, der giver adgang til de enkelte boliger. Vejenes bredde og beliggenhed fastsættes i bebyggelsesplanerne for områderne, der skal godkendes af kommunalbestyrelsen.

6 I områderne C1 og C2 skal der i fornødent omfang udlægges areal til veje, der giver adgang til bebyggelsen i området. Vejenes bredde og beliggenhed fastlægges i bebyggelsesplanerne for områderne, der skal godkendes af kommunalbestyrelsen. 5.7 Der skal gives vejadgang til område C2 fra område C Vejadgange til områderne B1, B2 og C1 skal gives en placering i princippet som vist på kortbilag nr. 1. Der må ikke etableres flere vejadgange til områderne, end der er vist på kortbilaget. Ved vejadgange til områderne B1 og C1 skal der etableres overkørsler. Veje - Alle områder 5.9 Ved vejtilslutninger i område A skal hjørnerne af de tilstødende ejendomme afskæres som vist på vedlagte kortbilag nr. 1. Ved vejtilslutninger i områderne B1, B2, C1 og C2, skal hjørnerne af de tilstødende ejendomme afskæres efter gældende regler I områderne A og B1 må der ikke være direkte adgang for kørende og gående færdsel fra de enkelte boliger til Stationsvej, Teglværksvej og Bredgade. Denne bestemmelse gælder ikke for adgang til parcel 1 og adgang til den nordlige del af ejendommen, matr.nr. 9LI begge i område A. Stier - Alle områder 5.11 Der udlægges arealer til stier i bredder af 4 m og med en beliggenhed i princippet som vist på kortbilag nr I områderne B1, B2, C1 og C2 skal der i fornødent omfang udlægges arealer til stier, der giver adgang fra bebyggelsen til de i stk nævnte stier. Stiernes bredde og placering fastlægges i bebyggelsesplanerne for områderne, der skal godkendes af kommunalbestyrelsen.

7 5. Parkering - Områderne B1 og B I område B1 skal der indrettes to parkeringspladser for hver bolig. Parkeringspladser skal udlægges helt eller delvis som fælles parkeringspladser. Der må kun etableres en parkeringsplads ved den enkelte bolig. Samme bestemmelse gælder for område B2 ved opførelsen af tætlav bebyggelse. 6 Ledningsanlæg 6.1 El-ledninger må ikke fremføres som luftledninger, men skal udføres som jordkabler. 7 Bebyggelsens omfang og placering Område A 7.1 Bebyggelsensprocenten for den enkelte ejendom må ikke overstige Bygninger må ikke opfores med mere end en etage med udnyttelig tagetage. 7.3 Intet punkt af en bygnings ydervæg eller tagflade må gives en højde, der overstiger 8,5 m over terræn, målt efter reglerne i bygningsreglementet. 7.4 Bygninger må ikke opføres nærmere end 5,O m fra skel mod vej og nærmere end 2,5 m fra skel, der danner områdegrænse. 7.5 Sokkelkoten skal være beliggende cm over færdig vejmidte. 7.6 Den enkelte beboelsesbygning skal opfylde mindst et af fø1- gende krav: 2 a. mindste grundareal: 110 m2 2 b. mindste etageareal: 150 m, heraf grundareal 90m. Områderne B1 og B2 7.7 Bebyggelsesprocenten må ikke overstige 25 for hvert enkelt område. 7.8 I område B1 skal der i forbindelse med hver bolig udlægges et haveareal. 9 Havearealet og b ligens bebyggede areal tilsammen må ikke være mindre end 300 m. Boligens etageareal må ikke overstige 40% af havearealet og det bebyggede areal tilsammen. Samme bestemmelser gælder for område B2 ved opførelse af tætlav bebyggelse.

8 7.9 I område B1 må bygninger ikke opføres med mere end en etage med udnyttelig tagetage. Samme bestemmelse gælder for område B2 ved opførelse af tætlav bebyggelse Ved opførelse af etagebebyggelse i område B2 må bygninger ikke opføres med mere end to etager uden udnyttelig tagetage Bygninger må kun opfares efter en samlet bebyggelsesplan for hvert enkelt område, der skal godkendes af kommunalbestyrelsen Intet punkt af en bygnings ydenræg eller tagflade må gives en højde, der overstiger 8,5 m over terræn, målt efter reglerne i bygningsreglementet. Områderne C1 og C Bebyggelsesprocenten må ikke overstige 30 for hvert enkelt område Bygninger må ikke opfores med mere end en etage med udnyttelig tagetage Bygninger må kun opføres efter en samlet bebyggelsesplan for hvert enkelt område. Bebyggelsesplanen skal godkendes af kommunalbestyrelsen Intet punkt af en bygnings ydervæg eller tagflade må gives en højde, der overstiger 8,5 m over terræn, målt efter reglerne i bygningsreglementet Bebyggelsens ydre fremtræden Alle områder 8.1 Ingen form for skiltning eller reklamering må finde sted. Denne bestemmelse gælder ikke for de ejendomme, hvor der i henhold til 3, stk. 3.3 er meddelt tilladelse til at ud- Øve erhvervsvirksomhed. På sådanne ejendomme må skiltning og reklamering dog kun finde sted med kommunalbestyrelsens tilladelse i hvert enkelt tilfælde. 8.2 Til udvendige bygningssider samt tagflader må ikke anvendes materialer, som efter kommunalbestyrelsens skøn virker skammende. 8.3 Blanke og reflekterende tagmaterialer må ikke anvendes. På den del af en bygnings tagflade, som indrettes til energibesparende foranstaltninger (solfangere o.lign.1 kan dog med kommunalbestyrelsens tilladelse i hvert enkelt tilfælde, anvendes blanke og reflekterende materialer.

9 7. 9 Ubebyggede arealer 9.1 Det med åben priksignatur viste areal på vedlagte kortbilag nr. 1 udlægges til fælles opholdsareal for alle beboere i lokalplanområdet og må ikke udstykkes til bebyggelse. Område A Det fælles opholdsareal indrettes til ophold og leg og beplantes samt tilsås med græs efter en samlet plan, der skal godkendes af kommunalbestyrelsen. 9.2 Der må ikke hegnes med faste hegn mellem de i 7, stk. 7.4 nævnte bebyggelsesregulerende afstande og veje. 9.3 Hegn langs veje og stier skal plantes i en afstand af mindst 30 cm fra skellinien, og således at bevoksningen til enhver tid kan holdes inden for skellinien. 9.4 På parcellerne må der ikke findes bevoksning, der ved skygge eller kraftig vækst er til væsentlig gene for naboerne. 9.5 Den del af parcellen der ikke bebygges eller befæstes, skal anlægges og vedligeholdes som have. Områder B1 og B2 9.6 I område B1 skal mindst 10% af områdets areal udlægges til fælles opholdsareal og må ikke udstykkes til bebyggelse. Arealet skal udlægges som et samlet areal og skal udlægges i direkte forbindelse med det i stk. 9.1 nævnte fælles opholdsareal. Det fælles opholdsareal indrettes til leg og ophold og beplantes samt tilsås med græs efter en samlet plan, der skal godkendes af kommunalbestyrelsen. 9.7 Hegn, der plantes langs veje og stier i område B1, skal plantes i en afstand af mindst 30 cm fra vejlinien, og således at bevoksningen til enhver tid kan holdes inden for vejlinien. 9.8 I område B1 må der på de i S7, stk. 7.8 nævnte havearealer ikke findes bevoksning, der ved skygge eller kraftig vækst er til væsentlig gene for naboerne.,9.9 I område B1 skal den del af de i 7, stk. 7.8 nævnte havearealer, der ikke befæstes, anlægges og vedligeholdes som have Bestemmelser i stk gælder tillige for område B2 ved opførelse af tæt-lav bebyggelse Ved opførelse af etagebebyggelse i område B2 skal der udlægges fælles opholdsareal, der i areal skal være mindst lige så stort som det samlede boligetageareal i området. Arealet skal udlægges som et samlet areal og skal udlægges i direkte forbindelse med det i stk. 9.1 nævnte fælles opholdsareal. Det fælles opholdsareal indrettes til leg og ophold og beplantes samt tilsås med græs efter en samlet plan, der skal godkendes af kommunalbestyrelsen.

10 8. Områderne A, B1 og B Det i områderne A og B1 med tæt priksignatur viste areal på vedlagte kortbilag nr. 1 udlægges til beplantningsbælte i en bredde af 25 m. Beplantningen skal være tætsluttende og bestå af en blanding træer og buske. Beplantningsbæltet udlægges som del af de tilstødende ejendomme Hegn i skel mellem områderne A og B1, A og B2, og A og det i stk. 9.1 nævnte fælles opholdsareal må kun etableres som levende hegn. Beplantningen skal bestå af ensartet og tætsluttende buskbeplantning. Alle områder Terrænreguleringer på mere end - 0,5 m i forhold til det eksisterende terræn må kun foretages med kommunalbestyrelsens tilladelse UdendØrs oplag af enhver art må ikke finde sted. 10 Betingelser for ibrugtagen af ny bebyggelse Alle områder 10.1 Ny bebyggelse inden for lokalplanens område skal tilsluttes fjernvarmeanlæg. Ny bebyggelse må ikke tages i brug, før disse tilslutninger har fundet sted Såfremt der er etableret mulighed for tilslutning til fælles antenneanlæg i området, må ny bebyggelse ikke tages i brug før tilslutning er foretaget. På ejendomme, hvor der jfr. ovennævnte er foretaget tilslutning til fælles antenneanlæg, må der ikke forefindes udendørs individuelle antenneanlæg. Områderne A, B1 og B FØr ny bebyggelse tages i brug i hvert enkelt af områderne A og B1, skal det i 9, stk nævnte beplantningsbælte være etableret inden for det enkelte område Senest når 1/3 af boligerne i hvert enkelt af områderne B1 og B2 er opført og taget i brug, skal de i 9, stk. 9.6, 9.10 og 9.11 nævnte fælles opholdsarealer være etableret Senest når 1/3 af boligerne i områderne tilsammen, er opfort og taget i brug skal det i 9, stk. 9.1 nævnte fælles opholdsareal være etableret.

11 Grundejerforening Områderne A, B1 og B Der skal oprettes en grundejerforening med medlemspligt for samtlige ejere af grunde inden for områderne. Denne bestemmelse gælder kun for områderne B1 og B2, såfremt der i disse områder opføres tæt-lav bebyggelse til ejerboliger Grundejerforeningen skal oprettes senest når 1/3 af de udstykkede grunde er solgt, eller når kommunalbestyrelsen kræver det Grundejerforeningen skal vederlagsfrit modtage skøde på de i 9, stk. 9.1, 9.6 og 9.10 nævnte fælles opholdsarealer samt de i 5 5, stk. 5.1 og 5.5 nævnte veje og de i stk og 5-12 nævnte stier inden for områderne i det omfang de ikke overtages af det offentlige Grundejerforeningen skal forestå etablering, drift og vedligeholdelse af de i stk nævnte fælles opholdsarealer og vedligeholdelse og renholdelse, herunder snerydning og glatførebekæmpelse, af de i stk nævnte veje og stier i områderne Grundejerforeningens vedtægter skal indeholde bestemmelser om vedligeholdelse af det i 9, stk nævnte beplantningsbælte Grundejerforeningens vedtægter skal godkendes af kommunalbestyrelsen. 12 Ophævelse af byplanvedtægt 12.1 Deil under den 18.10,1973 af boligministeriet godkendte byplanvedtægt nr. 1 for et område i Gandrup by ophæves. Vedtagelsespåtegning. I henhold til 5 27 i lov om kommuneplanlægning vedtages foranstående lokalplan endeligt under den betingelse, at tillæg nr. 9 til 15- rammerne for Hals kommune godkendes af Nordjyllands amtsråd. Hals kommunalbestyrelse, den 23. april 1990~

12 10. Lokalplanforslaget blev vedtaget af Hals kommunalbestyrelse den 21. november Lokalplanen har været offentligt fremlagt i perioden fra den 6. december 1979 til den 6. februar Det som grundlag for lokalplanen udarbejdede tillæg nr. 9 til 15-rammerne for Hals kommune blev godkendt af Nordjyllands amtsråd den 22. maj Annoncering af lokalplanens endelige vedtagelse er foretaget den 5. juni 1980, fra hvilken dato lokalplanen er retsgyldig. Nærværende lokalplan begæres tinglyst servitutstiftende på matr.nr. 9a, gi, 10a og llx Gandrup By, Vester-Hassing og matr.nr. 64as - Gandrup By, Øgter-Hassing. Aalborg, den 24. juni 1980 Thomas F, Nielsen 1andinspektØr

13 bilag, side 1 ILLUSTRATIONSPLAN MAL 1_:4000 O Lokalplanens område Meter Området, som er omfattet af lokalplanen, er på ca. 8,9 ha og ligger mellem Teglvarksvej,Stationsvej, GrØnnegade og Bredgade i Gandrup by. Området er ubebygge,t, bortset fra en enkelt boligejendom, matr. nr. gi, der ligger ud mod Stationsvej. - Lokalplanens indhold Lokalplanen indeholder bestemmelser om, at størstedelen af området udlægges til boligområde. Boligområdet skal rumme flere boligtyper, således at forskellige boligbehov og Ønsker kan opfyldes. I boligområdet skal der udlægges fælles opholdsarealer, der indrettes til leg og ophold for områdets beboere.

14 bilag, side 2 En mindre del af området udlægges til offentlige formål til opførelse af ca. 24 kollektivboliger (beskyttede boliger) med tilhørende fælleslokaler og et ple je-/dagcenter. (Bebyggelsen påregnes opført i den nævnte rækkefølge og vil være en realisering af kommunens udbygningsplan for ældreomsorgen i Gandrup by). Bebyggelsen placeres i den sydøstlige del af lokalplanområdet, ud mod Bredgade, og vil således få en central placering i Gandrup by med nær adgang til butikker og andre servicefunktioner. Der udlægges tillige et areal til eventuelle fremtidige udvidelser. Såfremt det viser sig på et senere tidspunkt, at der ikke er behov for sådanne udvidelser, er det kommunalbestyrelsens hensigt at lade arealets anvendelse overgå til boligformål ved udarbejdelse af en supplerende lokalplan. Boligområdet opdeles i tre mindre områder. Et område, der har vejadgang fra Stationsvej, udstykkes til parcelhuse(ca. 31 grunde). Lokalplanen indeholder en retningsgivende udstykningsplar; for området.og fastsætter, at grundene ikke må være mindre end 700 m2 og ikke må bebygges med mere end 25%. De to andre boligområder udlægges til tæt-lav bebyggelse (række-, kæde-, gårdhavehuse eller lignende). Områderne har vejadgang fra henholdsvis Bredgade og Stationsvej og kan rumme henholdsvis ca. 30 boliger og ca. 15 boliger. I det sidstnævnte område kan der e- ventuelt opfores etagebebyggelse (ca. 24 lejligheder) i stedet for tæt-lav bebyggelse. Bebyggelsernes udformning skal fastlægges i bebyggelsesplaner for de enkelte områder, der skal godkendes af kommunalbestyrelsen. Områderne må ikke bebygges med mere end 25%. Ved opførelse af tæt-lav bebyggelse skal der udlægges haveareal til hver bolig, således at havearealet og boligens bebyggede areal tilsammen udgør mindst 300 m2 og således at boligens etageareal ikke overstiger 40% heraf. Parcelhuse og tæt-lav bebyggelse må ikke opfores i mere end en e- tage med udnyttelig tagetage, og etagebebyggelse må ikke opføres i mere end to etager uden udnyttelig tagetage. Lokalplanen indeholder herudover en række bestemmelser om bebyggelsens omfang og placering. Hvor ikke andet er bestemt i lokalplanen gælder bygningsreglementets bestemmelser. På illustrationsplanen på forrige side er det vist, hvorledes områderne eksempelvis kan komme til at se ud. Alle områder vejbetjenes af blinde veje. I området til parcelhuse er der i den retningsgivende udstykningsplan udlagt 3 boligveje, der giver adgang til de enkelte grunde. Vejene afsluttes med mindre pladser. I de Øvrige områder fastlægges vejenes placering i bebyggelsesplanerne for områderne. Lokalplanen indeholder tillige bestemmelser om, at der skal udlægges areal til en sti i den Østlige del af området, der fører til Bredgade og GrØnnegade, hvorved der gives stiadgang for lokalplanområdets beboere til skole, bibliotek, svømmesal og kommende børnehave, der ligger syd for området, og til GrØnnegade hvorfra der vil være nem adgang til butikker m.v. i Borgergade via Vandværksvej.

15 bilag, side 3 Endelig udlægges der arealer til stier, der forbinder bebyggelserne i området og giver adgang til de nævnte stier. Langs Teglværksvej udlægges areal til et 25 m bredt beplantningsbælte, som skal afskærme boligområdet mod erhvervsområdet mod vest. Udlægget til beplantningsbælte sker i overensstemmelse med, at kommunalbestyrelsen tidligere har tiltrådt dette som betingelse, stillet af anden myndighed, for opførelse af boligbebyggelse i området. Lokalplanen indeholder endvidere bestemmelser om størrelse og indretning af fælles opholdsarealer, ubebyggede arealers udseende, hegning, etc. Som betingelse for ibrugtagen af ny bebyggelse fastsættes bl.a., at der skal ske tilslutning til fjernvarmeanlæg og, såfremt der er etableret mulighed herfor, til fælles antenneanlæg. Der skal oprettes en grundejerforening for boligområderne med medlemspligt for samtlige grundejere. Lokalplanens forhold til anden planlægning Dispositionsplan I dispositionsplanens (1972) afsnit "Forslag til bygningsvedtægt" foreslås området udlagt til boligområde med tæt-lav bebyggelse. Partiel byplanvedtægt I 1973 blev dispositionsplanens forslag til områdets anvendelse stadfæstet i en partiel byplanvedtægt (nr. 1) for området, dog således at en mindre del af området blev udlagt til etageboligbebyggelse som følge af et opstået Ønske herom. For den Øvrige del af området blev det fastlagt, at der skulle udarbejdes en bebyggelsesplan for området, hvori arten af boligbebyggelse blev fastlagt rammerne I 15-rammerne - midlertidige rammer for lokalplanlægningen,der er blevet til ved forhandling mellem kommunen og miljøministeriet, planstyrelsen, i 1977, - fastsættes det, at lokalplaner for området skal sikre at området anvendes, udstykkes og bebygges i overensstemmelse med bestemmelserne herom i partiel byplanvedtægt nr. 1. Som nævnt udlægges en del af lokalplanens område til offentlige formål, idet det er fundet velegnet til realisering af kommunens udbygningsplan for ældreomsorgen i Gandrup by, som omfatter opførelse af kollektivboliger og et pleje-/dagcenter. Lokalplanen er derfor ikke i overensstemmelse med 15-rammerneI og kommunalbestyrelsen vil derfor ikke kunne vedtage lokalplanen endeligt, før amtsrådet har godkendt et tillæg til 15-rammerne indeholdende de nødvendige ændringer. - Da tillægget til 5 15-rammerne kan betragtes som en mindre væsentlig ændring, kan amtsrådet godkende tillægget, jfr. cirkulære af 10. oktober 1978 om procedure for ændringer og suppleringer af de godkendte 15-rammer. Tillægget til 15-rammerne (tillæg nr. 9) blev godkendt af Nordjyllands amtsråd ved skrivelse den 22. maj 1980.

16 bilag, side 4 Lokalplanens retsvirkninger Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må cjendomme, der er omfattet af planen, ifølge kommuneplanlovens 31 kun udstykkes, bebygges eller i Øvrigt anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser. Den eksisterende lovlige anvendelse af ejendommen kan fortsætte som hidtil. Lokalplanen medfarer heller ikke i sig selv krav om etablering af de anlæg med videre, der er indeholdt i planen. Kommunalbestyrelsen kan meddele dispensation til mindre væsentlige lempelser af lokalplanens bestemmelser under forudsætning af, at det ikke ændrer den særlige karakter af det område, der søges skabt ved lokalplanen. Mere væsentlige afvigelser fra lokalplanen kan kun gennemføres ved tilvejebringelse af en ny lokalplan. I henhold til 34 i kommuneplanloven kan der foretages ekspropriation af privates ejendomme eller rettigheder over ejendomme, når ekspropriationen vil være af væsentlig betydning for virkeliggøre1- sen af lokalplanen.

17

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 s, INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE LOKALPLAN NR. 3.-06 1. Lokalplanens formål... 1 2. Lokalplanens område... 1 3. Områdets anvendelse... 2 4. Udstykninger... 2 5. Vej- og stiforhold...

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER.

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER. DUDME KOMMUNE LO KALPLAN nrml9 BO LIG OM R Å&DE VED GARTNERVÆNGET I HESSELAGER. INDHOLD Indholdet af Lokalplanens Lokaiplanens Lokalplan nr lokalpianen forhold retsvirkninger 19 1. Lokaiplanens formål

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 for et område til bolig-,

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5.12

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5.12 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5.12 N INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 5.12 Side 1 Lokalplanens formål... 1 2. Lokalplanens område og zonestatus... 1 3 Områdets anvendelse... 2 4 Udstykninger... 3 5 Vej-

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 139 a \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 139 for et boligområde syd for Egegårdsvej REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN Lokalplanens formål Lokalplanens formål er at fastlægge

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, PETER FREUCHENS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1985

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, PETER FREUCHENS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1985 LOKALPLAN 07-014 BOLIGOMRÅDE, PETER FREUCHENS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING / / \ \ OKT 1985 INDHOLDSFORTEGNELSE -- ---------------- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Side 1. Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS AFDELING NOV 1985 INDHOLDSFORTEGNELSE ------------------------------ Redegørelse Lokalplanens Lokalplanens baggrund og område indhold

Læs mere

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100 Lokalplan 2.1 For et villaområde i Snertinge Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 03.10.1978 3011501L20100 Bjergsted kommune Lokalplan nr. 2.1. for et villaområde i Snertinge by Tillæg til partiel

Læs mere

LOKALPLAN BOLlGOMRiiDE, VlSSEBAKKEGihD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING FEB :.:.:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:...

LOKALPLAN BOLlGOMRiiDE, VlSSEBAKKEGihD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING FEB :.:.:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:... LOKALPLAN 03-010 BOLlGOMRiiDE, VlSSEBAKKEGihD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS AFDELING FEB 1983...................:.:.:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.................:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:...~.~.~.~..~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE. INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT 1 Lokalplanens formål Side 1 AFSNIT 2 Område - zonestatus i AFSNIT 3 Områdets anvendelse

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde nærværende lokalplan

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 14-217 FOR AVLSKOVGÅRD. I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E Afsnit 1 Lokalplanens formål........... Afsnit 2 Områdets afgrænsning.......... Afsnit 3 Områdets anvendelse...........

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 3.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 3.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 3.05 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE LOKALPLAN NR. 3.05 1. Lokalplanens formål... 2. Lokalplanens område... 3. Områdets anvendelse... 4. Udstykninger... 5. Vej- og stiforhold... 6.

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 Lokalplan for et boligområde i Hårlev by. INDHOLDSFORREGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A

Læs mere

AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN N R. 5.03 WT/.AV

AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN N R. 5.03 WT/.AV AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN N R. 5.03 WT/.AV Aabybro kommune Lokalplan nr. 5.03 Område til tæt-lav boligbebyggelse ved Kj6bmandstoften i Birkelse by. Indledning... side 3 Lokalplanens sammenhæng med anden

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej.

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. GUNDSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 08 Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 734 af 2 december 1982) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte

Læs mere

T LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune.

T LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune. T. 22.10 LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 10 vedrører at ubebygget område øst for Tornerosevej og fastlægger, at området kun må anvendes til boligformål, og at bebyggelsen

Læs mere

Lokalplan 1.7. For et område til fritidsaktiviteter i Svebølle. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse:

Lokalplan 1.7. For et område til fritidsaktiviteter i Svebølle. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: Lokalplan 1.7 For et område til fritidsaktiviteter i Svebølle Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 20.08.1982 3011501L10700 BJERGSTED KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.7 FOR ET OMRÅDE TIL FRITIDSAKTIVITETER

Læs mere

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer.

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer. Lokalplan nr. 14.2. For et boligområde i Uvelse (Lystrupgård) REDEGØRELSE Lokalplanens formål: Det er lokalplanens formål i overensstemmelse med kommuneplanen at fastlægge retningslinier for en bebyggelsesog

Læs mere

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune lokalplan nr. 33 Boligområde Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune Lokalplan nr. 33 Indholdsfortegnelse. REDEGØRELSE. 1. Lokalplanens omrbde og formbl. 2. Lokalplanens indhold. 3. Lokalplanens

Læs mere

Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE:

Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-04 Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE SIDE Lokalplanens indhold...2 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr Område til boligformål, Ulsted

Lokalplan nr Område til boligformål, Ulsted Lokalplan nr. 4.12 Område til boligformål, Ulsted 299 "bv" 37ct 47n 44v 49p 356c 356b "bø" "ca" "b" 71 38ae 12e 12a 340 40a 81k 298 38z 2l 81g 259e 284b 235 233 a 280 259d 228 259c 232 226 262d 261a 44r

Læs mere

^.^' NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 LOKAL PLAN. ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s. For et boligområde ved Øster Ulslev " ^ ' -18 ; ^-*j&'alderdomshjem^ Jordfmoderhus

^.^' NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 LOKAL PLAN. ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s. For et boligområde ved Øster Ulslev  ^ ' -18 ; ^-*j&'alderdomshjem^ Jordfmoderhus NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 For et boligområde ved Øster Ulslev ^-*j&'alderdomshjem^ " ^ ' -18 ; Jordfmoderhus,' fi'j i ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s ^.^' LOKAL PLAN NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 For et område ved

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens baggrund og område 1.

INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens baggrund og område 1. I 1 INDHOLDSFORTEGNELSE ----------------------------------- Redegørelse side Lokalplanens baggrund og område 1. Lokalplanens indhold 1. Lokalplanens forhold til øvrig planlægning 2. 1. Dispositionsplan

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR HALS KOMMUNE BOLIGOMRADE i HOU BY,MATR.NRE 12d OG 309

LOKALPLAN NR FOR HALS KOMMUNE BOLIGOMRADE i HOU BY,MATR.NRE 12d OG 309 LOKALPLAN NR. 6.03 FOR HALS KOMMUNE BOLIGOMRADE i HOU BY,MATR.NRE 12d OG 309 BEKENDTGØRELSE HALS KOMMUNE Lokalplan nr. 6.03 og tillæg nr. 7 til 15-rammerne for et område Øst for Strandvejen mellem Havblink

Læs mere

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut Hammel kommune Lokalplan nr. 4 Møllebakken Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut REDEGØRELSE TIL LOKALPLAN NR, Lokalplanen omfatter et område omkring Møllebakken nord for Viborgvej i Lading.

Læs mere

LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M.

LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M. LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M. 6 LOKALPLAN GL 52 FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGÅRD M.M., INDHOLDSFORTEGNELSE. Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 2 Lokalplan

Læs mere

Lokalplan 28. Vest for Rungsted Havn. Ewaldshave

Lokalplan 28. Vest for Rungsted Havn. Ewaldshave Lokalplan 28 Vest for Rungsted Havn Ewaldshave I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975 fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. FORMAL : 1. Hensigten med

Læs mere

Lokalplanens baggrund og område

Lokalplanens baggrund og område 1 I I N D H O L D S F O R T E G N E L S E ------------------------ REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Side 1. Lokalplanens indhold 1. Lokalplanens forhold til øvrig planlægning 1. Kommuneplanen

Læs mere

LOKALPLAN NR. FOR BOLIGOMRÅDE DEL AF LYØVEJ I BÅRING NØRRE AABY KOMMUNE

LOKALPLAN NR. FOR BOLIGOMRÅDE DEL AF LYØVEJ I BÅRING NØRRE AABY KOMMUNE LOKALPLAN NR. FOR BOLIGOMRÅDE DEL AF LYØVEJ I BÅRING NØRRE AABY KOMMUNE NØRRE AABY KOMMUNE Teknisk forvaltning Matr.nr. l5q og l8ao Båring By, Asperup l.2.5:p16 HK/ak Lokalpian nr. 48 (1995 338) T~7 -

Læs mere

Lokalplan nr Boligområde ved Bredgade, Gandrup

Lokalplan nr Boligområde ved Bredgade, Gandrup Lokalplan nr. 3.23 Boligområde ved Bredgade, Gandrup Fremlagt fra den 08.01.2006 til den 05.04.2006 Endelig vedtaget den 26.04.2006 Side 1 af 1 Plannavn Lokalplan 3.23 Boligområde v. Bredgade, Gandrup

Læs mere

b KOMMUNE LANGESKOV BY LOKALPLAN NR ~ LANGESKOV

b KOMMUNE LANGESKOV BY LOKALPLAN NR ~ LANGESKOV -~ LANGESKOV b KOMMUNE LANGESKOV BY LOKALPLAN NR.15 1982. LANGESKOV KOMMUNE Lokal plan nr.15 for et boligområde Langeskov by. (Tillæg nr.2 til lokaiplan nr.1). 1.aug.1982 J.nr.O1.02.05.P16/300-82 1. LANGESKOV

Læs mere

Lokaiplan nr Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger.

Lokaiplan nr Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger. . sydlangeland ~ kommune ~ Lokaiplan nr. 1.01 Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalpianen må ejendomme, der er omfattet

Læs mere

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF LOKALPLAN NR. 89 BOLIGOMRÅDE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP STØVRING KOMMUNE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF. 98-371388 INDHOLDSFORTEGNELSE: RedegØrelse: Indledning side 2 Beskrivelse af lokalplanområdet 3 Forhold

Læs mere

SVANEVEI :/~~\ M LOKALPLAN NR NMANDS: BARKEN

SVANEVEI :/~~\ M LOKALPLAN NR NMANDS: BARKEN :/~~\ M SVANEVEI BLOMSTERVANG DUNHAMMERVETT^ LOKALPLAN NR. 106 2NMANDS: BARKEN ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 106 for et område ved Bymarken Dommervænget REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN: Forhold til anden planlægning

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 4.04

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 4.04 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 4.04 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE LOKALPLAN NR. 4.04 1. Lokalplanens formål... 2. Lokalplanens område... 3. Område A's anvendelse... 4. Område B's anvendelse... 5. Udstykninger...

Læs mere

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR EGEBÆK-HVIDING Egeparken LOKALPLAN NR. 06.01 LOKALPLANEN INDEHOLDER: 1 Lokalplanens formål. 2 Område og zonestatus. 3 Områdets anvendelse. 4 Udstykninger. 5 Vej- og stiforhold. 6 Spor- og ledningsanlæg.

Læs mere

KERTEMINDE KOMMUNE ~4144E JANUAR 1979 BØRNEINSTITUTION I ANDEKÆRET.

KERTEMINDE KOMMUNE ~4144E JANUAR 1979 BØRNEINSTITUTION I ANDEKÆRET. KERTEMINDE KOMMUNE LOKALPLAN NR.6 BØRNEINSTITUTION I ANDEKÆRET. ~4144E JANUAR 1979 I N D H 0 L D. S ide. Lokaiplanens bestemmelser 2. Kort nr. 1: Lokalpianområdet 5. Kort nr. 2: Arealanvendelse m.m 6.

Læs mere

LOKALPLAN 05-005 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1979

LOKALPLAN 05-005 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1979 LOKALPLAN 05-005 RIEKKEHUSE - FILLIPPAVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1979 I N D H O L D S F O R T E G N E L S E REDEGøRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens forhold til øvrig

Læs mere

for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej

for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej Vejlé kommune. Teknisk forvaltning December 1989 Lokalpian nr. 104 for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej.~ ) VEJLE KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING November 1989 Lokalpian nr. 104 for et boligområde ved

Læs mere

LOKALPLAN TORNHØJ, HIMMERLAND AFD. 20 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN TORNHØJ, HIMMERLAND AFD. 20 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 08-007 TORNHØJ, HIMMERLAND AFD. 20 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS AFDELING I N D H O L D S F O R T E G N E L S E REDEGØRELSE.. Side Oversigtskort Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens sammenhæng

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød byråd har i henhold til 21 i lov om kommuneplanlægning vedtaget nærværende lokalplan for et mindre boligområde

Læs mere

Boligområde Erikstrup. . Store-Heddinge

Boligområde Erikstrup. . Store-Heddinge Boligområde Erikstrup. Store-Heddinge STEVNS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 40. Lokalplan for boligområde Erikstrup i Store-Heddinge. INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens område og formål Lokalplanens indhold Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej Indhold Lokalplan nr. 2.1-4 for et boligområde ved Klintedalsvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 04.14 for erhvervsområde ved Havnevej September 1987 Frederiksværk Kommune LOKALPLAN 04.14 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED HAVNEVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE... 1 LOKALPLAN...

Læs mere

SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 BOLIGOMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE.

SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 BOLIGOMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE. SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 BOLIGOMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE. SKIVE KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 30 FOR SKIVE KOMMUNE FOR ET OMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE. INDHOLD. RedegØrelse for lokalplanen... side

Læs mere

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 08-015 MOTEL, HADSUNDVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE. ---------- -- ------- Redegørelse side Lokalplanens baggrund og område 1. Lokalplanens indhold 1. Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 03-009. BOLlGOMRBtDE, BARKEN OST AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING FEB 1983

LOKALPLAN 03-009. BOLlGOMRBtDE, BARKEN OST AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING FEB 1983 LOKALPLAN 03-009 BOLlGOMRBtDE, BARKEN OST AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING Ir..............................~.~~..........:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:. :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.~~~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.~~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:...........~:.:.:.:.........................:.:.:.:.:.:.:.:.:.....................:.:.:.~:.........................:.:.:.:.:.:.:

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 12-017 BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING NOV 1982 Lokalplanens baggrund og område Nærværende lokalplan er udarbejdet på baggrund af Boligforeningen

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 3 Lokalplanens retsvirkninger...

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 3 Lokalplanens retsvirkninger... Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 4-01 Lokalplan for et boligområde i Strøby by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning...

Læs mere

LOKALPLAN ÆLDREBOLIGER, RØGILDSVEJ, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN ÆLDREBOLIGER, RØGILDSVEJ, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 12-021 ÆLDREBOLIGER, RØGILDSVEJ, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING I N D H O L D S F O R T E G N E L S E ------------------------------------- REDEGØRELSE Side Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 05-006 BLEGDALSPARKEN, GL. HASSERIS PARCELHUSE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING

LOKALPLAN 05-006 BLEGDALSPARKEN, GL. HASSERIS PARCELHUSE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING LOKALPLAN 05-006 BLEGDALSPARKEN, GL. HASSERIS PARCELHUSE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING FEB 1980 I I N D H O L D S FO R T E G N ELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens forhold

Læs mere

LOKALPLAN 3-20 Funchsvej, rækkehuse

LOKALPLAN 3-20 Funchsvej, rækkehuse LOKALPLAN 3-20 Funchsvej, rækkehuse KØGE KOMMUNE 1983 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 3-20 RÆKKEHUSE VED FUNCHSVEJ REDEGØRELSE LOKALPLANFORSLAGETS FORHOLD TIL ØVRIG PLAN- LÆGNING FOR OMRÅDET. Områdets beliggenhed

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT G TILLÆG NR, GLOSTRUP KOMMUNE

BYPLANVEDTÆGT G TILLÆG NR, GLOSTRUP KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT G 13 TILLÆG NR, 4 GLOSTRUP KOMMUNE ET OMRÅDE MELLEM HOVEDVEJEN OG DALVANGSVEJ, LOKALPLAN GL 13.4 - TILLÆG NR. HOVEDVEJEN OG DALVANGSVEJ. 4 TIL BYPLANVEDTÆGT G 13 - FOR ET OMRÅDE MELLEM INDHOLDSFORTEGNELSE:

Læs mere

Lokalplan nr. l for et område ved Årgab.

Lokalplan nr. l for et område ved Årgab. HOLMSLAND KOMMUNE Lokalplan nr. l for et område ved Årgab. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26.juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i afsnit 2,1 nævnte område. Afsnit

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR HALS KOMMUNE INSTITUTIONSOMRADE I HOU BY

LOKALPLAN NR FOR HALS KOMMUNE INSTITUTIONSOMRADE I HOU BY SEPT. 1980 LOKALPLAN NR. 6.04 FOR HALS KOMMUNE INSTITUTIONSOMRADE I HOU BY INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN 5 1 Lokalplanens formål 5 2 Lokalplanens område 5 3 Områdets anvendelse 5 4 Vejforhold 5 Bebyggelsens

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5.,06

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5.,06 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5.,06 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5.06 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN side 1. Lokalplanens formål 2. Lokalplanens område 3. Område A's anvendelse 4. Område B's anvendelse 5. Adgangsforhold

Læs mere

KOMMUNE ULLERSLEV LOKALPLAN NR.20 FOR ET BOLIGOMRÅDE I BÖNDEMOSÉN ULLERSLEV BY. RETTEN~I i~1ye?org. 17~.1h89~O9:42: OOOO5OO-~.OO. 103914 Sti -.

KOMMUNE ULLERSLEV LOKALPLAN NR.20 FOR ET BOLIGOMRÅDE I BÖNDEMOSÉN ULLERSLEV BY. RETTEN~I i~1ye?org. 17~.1h89~O9:42: OOOO5OO-~.OO. 103914 Sti -. ULLERSLEV LOKALPLAN KOMMUNE NR.20 RETTEN~I i~1ye?org -~ kun:gvid~3tmed MSTEMPLINGJA~ DOMMERKONmREJ-~KASSEKONTRo~ppARAT E 133284~~ 17~.1h89~O9:42: OOOO5OO-~.OO. 103914 Sti -., FOR ET BOLIGOMRÅDE I BÖNDEMOSÉN

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej side l Lokalplan nr. 28 for et område ved Vestergade/Røddingevej, Vester Vamdrup, Vamdrup Kommune.

Læs mere

NELLEMANN'sEFTF. LOKALPLAN NR. 4 FOR THYBORØN - HARBOØRE KOMMUNE. BOLIGOMRÅDE SYD FOR GAJSGÅRDSVEJ l HARBOØRE

NELLEMANN'sEFTF. LOKALPLAN NR. 4 FOR THYBORØN - HARBOØRE KOMMUNE. BOLIGOMRÅDE SYD FOR GAJSGÅRDSVEJ l HARBOØRE NELLEMANN'sEFTF. PRAKTISERENDE LANDINSPEKTØRER VESTERAA l. 06-134653. 9100 AALBORG LOKALPLAN NR. 4 FOR THYBORØN - HARBOØRE KOMMUNE BOLIGOMRÅDE SYD FOR GAJSGÅRDSVEJ l HARBOØRE BEKENDTGØRELSE Thyborøn-Harboøre

Læs mere

LOKALPLAN 12.07 for Greve Strandby Øst Greve kommune

LOKALPLAN 12.07 for Greve Strandby Øst Greve kommune LOKALPLAN 12.07 for Greve Strandby Øst Greve kommune Skole. fritidsinstitution. socialt servicecenter. tandklinik m. m Dokumentet har gennemgået en bearbejdning, for at komme på anvendelig digital form.

Læs mere

Lokalplan Vildtbanegård III og Tranebærhaven

Lokalplan Vildtbanegård III og Tranebærhaven Lokalplan 1.21 Vildtbanegård III og Tranebærhaven Ishøj Kommune 2003 ISHØJ KOMMUNE - LOKALPLAN 1.21 LOKALPLANENS INDHOLD. Lokalplanen omfatter bebyggelserne Vildtbanegård III og Tranebærhaven/ institutionerne

Læs mere

LOKALPLAN 07-002 GUG ØST, KOLLEKTIV BEBYGGELSE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 07-002 GUG ØST, KOLLEKTIV BEBYGGELSE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 07-002 GUG ØST, KOLLEKTIV BEBYGGELSE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING MAJ 1980 IND ------ HO L D S F O R T E -------------- G N E LSE ---- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A.

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-13 Lokalplan for et område til erhvervsformål, beliggende ved Herlev Mark i Hårlev. Svend Andersen Plastic Industri R/S er beliggende på en del af arealet. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

LOKALPLAN NR. 21 BOLIGOMRÅDE I JÆGERSPRIS JÆGERSPRIS KOMMUNE. - Draby. Matr.nr. 1 bu Jægerspris hovedgård

LOKALPLAN NR. 21 BOLIGOMRÅDE I JÆGERSPRIS JÆGERSPRIS KOMMUNE. - Draby. Matr.nr. 1 bu Jægerspris hovedgård Matr.nr. 1 bu Jægerspris hovedgård - Draby Anmelder: Leif Erlandsen Advokat Telf. (Ol) 162465 Vester Voldgade 10 i552 Krabenhavn V JÆGERSPRIS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 21 BOLIGOMRÅDE I JÆGERSPRIS JEGERSPRIS

Læs mere

LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole

LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole KØGE KOMMUNE 1979 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 1-04 FRITIDSHJEM VED ØLBY SKOLE REDEGØRELSE FOR LOKALPLANFORSLAG LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING Regionsplanens

Læs mere

LOKALPLAN Institutioner i Holmebækcentret

LOKALPLAN Institutioner i Holmebækcentret LOKALPLAN 5-04.2.1 Institutioner i Holmebækcentret KØGE KOMMUNE 1979 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 5-04.2.1 INSTITUTIONER I HOLMEBÆKCENTRET, (TILLÆG TIL LOKALPLAN 5-04.2) REDEGØRELSE LOKALPLANENS FORHOLD TIL

Læs mere

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ I AVNSLEV VED NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1987 I NDHOLDS FORTEGNELSE Indledning Lokaiplanens indhold 2 Forholdet til anden planlægning 3 Lokalplanens

Læs mere

BOV KOMMUNE. Lokalplan 2/58. Boligområde ved Centrumsgaden/Hærvejen i Bov 1984

BOV KOMMUNE. Lokalplan 2/58. Boligområde ved Centrumsgaden/Hærvejen i Bov 1984 BOV KOMMUNE Lokalplan 2/58 Boligområde ved Centrumsgaden/Hærvejen i Bov 1984 BOV KOMMUNE TILLADELSE BOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2/58 BOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2/58 LOKALPLAN FOR ET BOLIGOMRADE VED CENTRUMGADEN

Læs mere

BRØNDERSLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. B-15. Boligområde ved Komponistvænget - N. W. Gades Kvarter - Otto Mallings Kvarter. Side INDHOLDSFORTEGNELSE.

BRØNDERSLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. B-15. Boligområde ved Komponistvænget - N. W. Gades Kvarter - Otto Mallings Kvarter. Side INDHOLDSFORTEGNELSE. BRØNDERSLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR B-15 Boligområde ved Komponistvænget - N W Gades Kvarter - Otto Mallings Kvarter INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1 Beskrivelse Beskrivelse af lokalplanens indhold 1 1 Beskrivelse

Læs mere

LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte

LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte KØGE KOMMUNE 1988 LOKALPLAN 4-15 KØGE TEKNISKE SKOLE BOHOLTE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE: Lokalplanens baggrund og formål... 3 Lokalplanens indhold... 3

Læs mere

LOKALPLAN 14-005 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 14-005 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 14-005 BOLIGBEBYGGELSE, TYLSTRUP AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING JUL 1981 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Side Lokalplanens Lokalplanens baggrund og område indhold 1. 1. Lokalplanens

Læs mere

for et område ved Frederiksborg vej - Bro vej i Veddelev

for et område ved Frederiksborg vej - Bro vej i Veddelev c ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 16O for et område ved Frederiksborg vej - Bro vej i Veddelev REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN Lokalplanens formål Lokalplanens formål er at skabe mulighed for udbygning af de på

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6.07

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6.07 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6.07 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 6.07 1. LOKALPLANENS FORMAL... 1 2. LOKALPLANENS OMRADE OG ZONESTATUS... 1 3. OMRADETS ANVENDELSE... 2 4. UDSTYKNINGER... 3 5. VEJFORHOLD...

Læs mere

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål Nakskov kommune maj 1983 1 NAKSKOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE NORD FOR BOGENSEVEJ PÅ ÆRTEBJERGGÅRDS JORDER

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE NORD FOR BOGENSEVEJ PÅ ÆRTEBJERGGÅRDS JORDER ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR.42-203 FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE NORD FOR BOGENSEVEJ PÅ ÆRTEBJERGGÅRDS JORDER I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E AFSNIT 1. Lokalplanens formål......... 2 AFSNIT 2. Område

Læs mere

Lokalplan nr. 59. for et område mellem Roskildevej, Azaleavej og Pelargonievej

Lokalplan nr. 59. for et område mellem Roskildevej, Azaleavej og Pelargonievej Lokalplan nr. 59 for et område mellem Roskildevej, Azaleavej og Pelargonievej August 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området langs Roskildevej til erhvervsbebyggelse

Læs mere

LOKALPLAN NR for et erhvervsområde, Schaumburgvej 3-5 HOLSTEBRO KOMMUNE

LOKALPLAN NR for et erhvervsområde, Schaumburgvej 3-5 HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 207 for et erhvervsområde, Schaumburgvej 3-5 HOLSTEBRO KOMMUNE HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 207 FOR ET ERHVERVSOMUDE OMFATTENDE SCHAUMBURGVEJ 3-5 INDHOLDSFORTEGNELSE: S 20-RedegØrelse

Læs mere

HØJER KOMMUNE. Lokalplan Parcelhusområde Højer Vest. Vedtaget:

HØJER KOMMUNE. Lokalplan Parcelhusområde Højer Vest. Vedtaget: HØJER KOMMUNE Lokalplan 01.13.06 Parcelhusområde Højer Vest Vedtaget: 08.03.1993 Højer Kommune Kirkegårdsgade 1-3 6280 Højer Telefon 73 78 27 27 Fax 73 78 27 28 www.hoejer.dk E-mail: raadhuset@hoejer.dk

Læs mere

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91 l LOKALPLAN NR. 1.11 1991 THYHOLM KOMMUNE 7/91 THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.11 for et boligområde i den sydøstlige udkant af Hvidbjerg by INDHOLD: side Redegørelse for lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere

Lokalplan 1.1. Tillæg 1. For et villaområde i Svebølle. Bjergsted Kommune L10102

Lokalplan 1.1. Tillæg 1. For et villaområde i Svebølle. Bjergsted Kommune L10102 Lokalplan 1.1 For et villaområde i Svebølle Tillæg 1 Bjergsted Kommune 3011501L10102 Bjergsted kommune Tillæg nr.1 til Lokalplan nr. 1.1 Svebølle by Samt tillæg nr. 9 til 15-rammen Dec. 198O T. F BJERGSTED

Læs mere

LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE --------.------------.----------- ---- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 4-01 Samsøvej, boliger

LOKALPLAN 4-01 Samsøvej, boliger LOKALPLAN 4-01 Samsøvej, boliger KØGE KOMMUNE 1978 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 4-01 SAMSØVEJ REDEGØRELSE. LOKALPLANENS FORHOLD TIL ØVRIG PLANLÆG- NING FOR OMRÅDET Områdets beliggenhed Dispositionsplan Nærværende

Læs mere

LOKALPLAN NR. 7.6 FOR SVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE NOVEMBER 1980

LOKALPLAN NR. 7.6 FOR SVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE NOVEMBER 1980 LOKALPLAN NR. 7.6 FOR SVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE NOVEMBER 1980 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 7.6 FOR SVINDINGE BY I henhold til kommuneplanloven (Lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212 ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212 ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan nr, 212 Boligbebyggelse ved Ringstedvej 70-74, REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN: Lokalplanens baggrund: Lokalplanen er udarbejdet på baggrund af

Læs mere

LOKALPLAN 2.12 Klitmøller

LOKALPLAN 2.12 Klitmøller ^P LOKALPLAN 2.12 Klitmøller Sommerhusområde ved Kræn Tækkersvej Januar 1991. Fremlagt til offentlig debat i perioden 10.10. - 5.12.1990 INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse for lokalplanen Lokalplanområdets

Læs mere

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS.

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS. i~ MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN FU~ I{ LS. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE side I Hvad er en lokaiplan : I Lokaiplanens område 2 Lokalpianens

Læs mere

Redegørelse til lokalplan nr. h.2.1. for et område til sommerhusbebyggelse.

Redegørelse til lokalplan nr. h.2.1. for et område til sommerhusbebyggelse. Redegørelse til lokalplan nr. h.2.1. for et område til sommerhusbebyggelse. Lokalplanen baggrund og område. Lokalplanen er udarbejdet for at fastlægge/sikre området til sommerhusbebyggelse. Området, som

Læs mere

Lokalplan nr. 54. Lægehus i Niverød. Vedtagelsesdato: 17. april Teknik & Miljø

Lokalplan nr. 54. Lægehus i Niverød. Vedtagelsesdato: 17. april Teknik & Miljø Lokalplan nr. 54 Lægehus i Niverød Teknik & Miljø Vedtagelsesdato: 17. april 1985 Ikrafttrædelsesdato: 8. maj 1985 o GC UJ UJ o (go (oi >? QQ fuul n QQ n i M i i c= Indledning Dette hæfte indeholder lokalplan

Læs mere

Lokalplan Ishøj Centrum

Lokalplan Ishøj Centrum Lokalplan 1.07.1 Ishøj Centrum Ishøj Kommune 2003 Ishøj kommune - Lokalplan 1.07.1 LOKALPLANENS INDHOLD, Lokalplanen omfatter den eksisterende bebyggelse Ishøj Centrum og træffer bestemmelser for anvendelse

Læs mere

LOKALPLAN Handelsskole

LOKALPLAN Handelsskole LOKALPLAN 1-05.1 Handelsskole KØGE KOMMUNE 1980 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 1-05.1 HANDELSSKOLE, (TILLÆG TIL RAMMEPLAN 1-05) REDEGØRELSE LOKALPLANENS BAGGRUND -lokalplan for skolernes område Handelsskolen

Læs mere

Byplanvedtægt nr. 6. for. Kerteminde Kommune

Byplanvedtægt nr. 6. for. Kerteminde Kommune Byplanvedtægt nr. 6 for Kerteminde Kommune Byplanvedtægt nr. 6 for Kerteminde Kommune I medfør af byplanloven (bekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970 med senere ændringer) er vedtaget nærværende byplanvedtægt

Læs mere

LOKALPLAN NR. 025 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD

LOKALPLAN NR. 025 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD LOKALPLAN NR. 025 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1982 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens forhold

Læs mere

LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD

LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1980 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens forhold

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

LOKALPLAN EL 10 KOMMUNE GLOSTRUP ET OMRADE VED PRODUKTIONSVEJ

LOKALPLAN EL 10 KOMMUNE GLOSTRUP ET OMRADE VED PRODUKTIONSVEJ LOKALPLAN EL 10 GLOSTRUP KOMMUNE ET OMRADE VED PRODUKTIONSVEJ LOKALPLAN EL 10 FOR ET HÅNDVÆRKEROMRÅDE VED PRODUKTIONSVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE: Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 2 Lokalplan EL 10

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 4.05.1 Et område nord for Charlottegårdsvej, mellem Baldersstien og Charlotteskolen Hedehusene/Fløng Boligområde og institutioner 22.02.1980 Kongsbak Informatik OMRADET

Læs mere