Den 24. maj, år 2004, kl afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Den 24. maj, år 2004, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4."

Transkript

1 Generalforsamling GENERALFORSAMLINGSREFERAT Den 24. maj, år 2004, kl afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4. Formanden Trudy Velders bød velkommen. 1. Valg af dirigent Som dirigent valgtes advokatfuldmægtig Bente Skovgaard Kyed, der konstaterede, at generalforsamlingen var lovlig indvarslet, og at ingen af de tilstedeværende havde indvendinger mod generalforsamlingens lovlighed. Dagsordenen var i overensstemmelse med indkaldelsen. Følgende ejendomme var repræsenteret: A/B Arkonagade 2/Sønder Boulevard A/B Arkonagade 6-8. Ejendommen Arkonagade E/F Arkonagade 18. E/F Ingerslevsgade /Arkonagade 22. A/B Ingerslevsgade 128/Asger Rygs Gade A/B Asger Rygs Gade E/F Sønder Boulevard 65/Asger Rygs Gade 1-3. Ud af i alt fordelingstal var fordelingstal repræsenteret. Generalforsamlingen var således beslutningsdygtig. 2. Aflæggelse og godkendelse af bestyrelsens beretning for Beretningen var vedhæftet indkaldelsen som bilag. Formanden Trudy Velders aflagde beretning på vegne af bestyrelsen. Formanden fortalte blandt andet, at der havde sneget sig en fejl ind i beretningen. Gårdlavet får alene 2/3 tilskud af gårdmanden Robert Hansens løn og ikke 3/4. En beboer bemærkede, at bestyrelsen ikke bør "skyde skylden" for problemerne i gården alene på Robert. Der er 2 om arbejdet i gården. Trudy Velders fortalte i den forbindelse, at det er Robert, der er ansvarlig for affaldssorteringen. Beboeren gav udtryk for, at det er uretfærdigt kun at skylde skylden på den ene. En anden beboer bemærkede i den forbindelse, at den anden gårdmand Ib Helge Larsen i hvert fald har arbejdet med løvmaskinen tidligt om morgenen. Da hun efterfølgende talte med Robert, sagde han, at han ikke hæftede for, hvad Helge lavede, da Helge starter tidligere på dagen end Robert. Det har også været Helge, der har sorteret flasker tidligt om morgenen nede i gården. Dette er ikke hensigtsmæssigt. Formanden forklarede i den forbindelse, at hun har påpeget problemerne utallige gange over for Robert og Helge. En anden beboer gav udtryk for, at han mener, at Helge og Robert gør et godt stykke arbejde i gården. En beboer foreslog, at den kommende bestyrelse tager sig af at fastslå kompetencen for, hvornår hvem skal gøre hvad. En beboer spurgte, om Elsebeth Kirk Muff, som blev valgt til bestyrelsesmedlem sidste år har deltaget i bestyrelsesarbejdet. Det har hun ifølge bestyrelsen ikke. Dirigenten konstaterede herefter uden afstemning, at beretningen var enstemmigt godkendt.

2 3. Forelæggelse og godkendelse af årsrapport for 2003 med revisorpåtegning. Advokatfuldmægtig Bente Skovgaard Kyed gennemgik årsregnskabet for Flere spørgsmål blev besvaret. Der var en kort debat om lønnen til Robert og Helge, hvorunder formanden gjorde opmærksom på, at Robert og Helge ikke laver det samme og ikke har den samme anciennitet. Beboer Bent Christensen forespurgte til den store udgift til elektrikeren, hvortil formanden fortalte, at det var en ledning, der blev skåret over, da den ikke var lagt langt nok nede i jorden. Hertil gjorde Bent Christensen opmærksom på, at dette burde være gjort gældende ved 5-års gennemgangen af gården. Der var enighed på generalforsamlingen, om at revisor til næste år i resultatopgørelsen bør flytte budgetkolonnen over ved siden af regnskabskolonnen, og at sidste års regnskabstal derudover også bør tilføjes i en kolonne i højre side, således at der i alt er 3 kolonner til højre i regnskabet. Advokatfuldmægtig Bente Skovgaard Kyed lovede at forespørge revisor om muligheden herfor. Dirigenten konstaterede herefter uden afstemning, at årsregnskabet var enstemmigt vedtaget. 4. Forelæggelse til godkendelse af foreløbigt budget- for 2005 og endeligt budget for Advokatfuldmægtig Bente Skovgaard Kyed gennemgik det endelig budget for Der var enighed på generalforsamlingen, om at posten "Gartnerløn" omdøbes til "Gartner" og budgetteres med kr , og at posten "Håndværkerudgifter" budgetteres med kr Flere spørgsmål blev besvaret. En beboer foreslog, at gårdlavet eventuelt holder nogle andre fester, f.eks. med noget til børn tidligt på dagen, noget for de lidt ældre lidt senere, og eventuelt noget ungdomsmusik senere. Frank Vælum gjorde i den forbindelse opmærksom på, at det er faktisk hvad gårdlavet har gjort. Der er fra gårdlavets side tidligere planlagt og afholdt gårdfester rettet mod alle aldersgrupper samt med forskelligt indhold i høj kvalitet, med professionel klovn til børnearrangementer, cirkustelt med levende musik, gratis kaffebord, loppemarked, osv. Det er således et stort arbejde at stille arrangementer på benene, og det derfor er ærgerligt, når der ikke er så mange, der kommer. Hertil bemærkede en beboer, at festerne er blevet annonceret for sent, og at vejret ikke har været særlig godt på dagene. Det endelig budget for 2004 blev enstemmigt godkendt med ovenstående ændringer. Advokatfuldmægtig Bente Skovgaard Kyed gennemgik det foreløbige budget for Der var enighed på generalforsamlingen, om at posten "Gartnerløn" omdøbes til "Gartner" og budgetteres med kr , og at posten "Håndværkerudgifter" budgetteres med kr Det foreløbige budget for 2005 blev enstemmigt godkendt med ovennævnte ændringer. 5. Forslag fra bestyrelse og/eller medlemmer. a. Forslag fra bestyrelsen om etablering af legeplads. Advokatfuldmægtig Bente Skovgaard Kyed præsenterede kort forslaget, og bestyrelsesmedlem Frank Vælum fortalte nærmere herom. Frank foreslog, at gårdlavet indkøber et legetårn fra Silvan, og der blev

3 omdelt en planche, som vedlægges dette referat som bilag 1. Legepladsen skal etableres på det ovale grusstykke, hvor den gamle legeplads stod. Frank Vælum fortalte nærmere, at udgiften vil være ca. kr Bestyrelsen vil undersøge nærmere, om der skal indkøbes et nyt underlag, men bestyrelsen vil under alle omstændigheder forsøge at holde sig inden for den budgetterede ramme på kr En beboer forespurgte, om gårdlavet mener, at det er nødvendigt med flere sandkasser, hvortil Frank gjorde opmærksom på, at man godt kan vælge Silvan modellen med et lille legehus i stedet for. Beboeren foreslog, at man etablerer en babygynge i stedet for en bildækgynge. En anden beboer gjorde opmærksom på, at legeredskaberne bliver båret ud på græsset og ikke flyttet tilbage igen. Legeredskaberne bør have sin faste plads. Trudy Velders gjorde hertil opmærksom på, at det ikke er bestyrelsens opgave at gå og rydde op efter folk. Enten må beboeren selv tage sig af det, eller bede forældrene til børnene om at gøre noget ved det. I den forbindelse blev det foreslået, at der etableres mere græs i gården, og at klatrevæggen eventuelt skal være højere. Afslutningsvis fortalte Frank Vælum, at gartneren vil indhente alle nødvendige tilladelser, førend legepladsen etableres. Forslaget blev enstemmigt vedtaget. b. Orientering fra en af ejendommene i karreen om trådløs netværk. Den pågældende beboer fortalte, at han kommer fra Bolignet, som har hjulpet flere ejendomme med kablede løsninger. Han bor selv i karreen. Han foreslog, at der sættes et lille prøveanlæg op gratis i gården, som folk så kan bruge til trådløst netværk. Anlægget fylder ikke mere end en cigarkasse med en lille antenne på. Hvis prøveperioden går godt, vil løsningen eventuelt blive etableret permanent. Der var en kort debat med spørgsmål til hurtighed m.v., og det blev blandt andet forklaret, at der ikke er nogen bindingsperiode. Bolignet kan endnu ikke tilbyde telefoni. Der blev gjort opmærksom på, at løsningen er omkostningsfri for gårdlavet også ved en eventuel varig løsning, men firmaet vil dog nok så bede om en aftale om at have lov til at have anlægget i gården i nogle år. En beboer spurgte, hvor man melder sig til, hvortil der blev svaret, at denne information kommer senere. Der er leveringstid på udstyret på nogle uger. Der var enighed på generalforsamlingen om, at der kan sættes et lille anlæg op i gården på størrelse med en lille cigarkasse med en lille antenne. 6. Valg af medlemmer og suppleanter til bestyrelsen. Som bestyrelsesmedlemmer for 2 år nyvalgtes Christina Virkelyst og Lars Mortensen. Som suppleanter for 1 år genvalgtes Levi Madsen og nyvalgtes Mette Vingaard. Bestyrelsen består herefter af følgende medlemmer: Frank Vælum, valgt for 2 år. Christina Virkelyst, valgt for 2 år. Lars Mortensen, valgt for 2 år. Suppleant Levi Madsen, valgt for 1 år.

4 Suppleant Mette Vingaard, valgt for 1 år. 7. Valg af revisor. Som revisor genvalgtes statsautoriserede revisorer Gyrn, Lops & Brandt. 8. Valg af administrator. Som administrator genvalgtes advokat Nina Anderskouv. 9. Eventuelt. Bent Christensen fortalte nærmere, at han har korresponderet med gårdlavets administrator vedrørende håndteringen af karreens affald. R 98 havde faktureret for stor en skridtafstand. Skridtafstanden er nu blevet sat ned, og der er blevet tilbagebetalt fra R 98 herfor. Bent Christensen forespurgte herefter nærmere, hvad den konkrete besparelse ved affaldssorteringen er. Trudy forklarede nærmere herom, blandt andet at problemet med skridtafstand er et problem over hele byen. Besparelsen er ikke helt så stor nu, da priserne samlet set er sat op. Samtidig blev der gjort opmærksom på, at gårdlavets administrator ikke ligger inde med ejendommenes ejendomsskattebillet. Denne fremsendes til og administreres af de enkelte ejendommes administratorer m.v. Det blev foreslået, at ejendommene sender deres ejendomsskattebillet til Trudy, som så kan regne besparelsen nærmere ud. Ejendommene vil ved udsendelsen af referatet blive bedt om at sende deres ejendomsskattebillet for til Trudy Velders. Bent Christensen fortalte nærmere om den retssag gårdlavet kørte tidligere. En beboer efterspurgte telefonnumre til bestyrelsen m.v., hvis der er problemer i gården, hvortil Trudy gjorde opmærksom på, at man enten kan kigge på gårdlavets hjemmeside, ringe til administrator eller ringe til Robert. En beboer opfordrede den nye bestyrelse til, at gårdmændene bør have det samme i løn, hvortil Trudy igen gjorde opmærksom på, at gårdmændene har forskellig anciennitet. De laver heller ikke det samme. Ifølge beboeren bør den kommende bestyrelse dog alligevel se nærmere herpå. Intet yderligere at protokollere. Generalforsamlingen hævet kl Som referent Bente Skovgaard Kyed. Referat af generalforsamling År 2003, den 26. maj, kl afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i salen i Vesterbro Byfornyelsescenter, Valdemarsgade 4. Kai B. Nielsen bød velkommen. 1. Valg af dirigent.

5 Som dirigent valgtes advokatfuldmægtig Bente Skovgaard Kyed, der konstaterede, at generalforsamlingen var lovlig indvarslet, og at ingen af de tilstedeværende havde indvendinger mod generalforsamlingens lovlighed. Dagsordenen var i overensstemmelse med indkaldelsen, idet der under punkt 4 yderligere ville blive behandlet 2 indkomne forslag. Følgende ejendomme var repræsenteret: A/B Arkonagade 2-4 / Sønder Boulevard 59-61, v/mads Møller. A/B Arkonagade 6-8, v/jørgen Krause. Arkonagade 10-12, v/birgit Pedersen. E/F Ingerslevsgade / Arkonagade 22, v/levi Madsen. A/B Ingerslevsgade 128 / Asger Rygs Gade 17-19, v/bent Christensen. Asger Rygs Gade 13-15, v/lasse Friisdahl. E/F Sønder Boulevard 65 / Asger Rygs Gade 1-3, v/finn Bendixen. Ud af i alt 13 ejendomme ( fordelingstal) var 7 ejendomme repræsenteret ( fordelingstal). Generalforsamlingen var således beslutningsdygtig. 2. Aflæggelse og godkendelse af bestyrelsens beretning for Beretningen var vedhæftet indkaldelsen som bilag 1. Kai B. Nielsen aflagde beretning på vegne af bestyrelsen. En fremmødt forespurgte, hvordan det er gået med affaldssorteringen. Hertil oplyste Kai B. Nielsen, at indkøb af en ny kompostbeholder vil koste ca. kr Gårdlavet kan ikke skaffe så mange penge på nuværende tidspunkt. Trudy fortalte supplerende, at resten af affaldssorteringen stort set er kommet op at stå, men at gårdlavet godt kan spare flere penge endnu. Adspurgt oplyste Trudy, at man selv skal køre sit husholdningsaffald og restaffald ud og at man i princippet også selv skal køre pap og papircontainerne ud. I den forbindelse gjorde Trudy opmærksom på, at man ikke må smide pap og papir i beholderne til husholdningsaffald. En fremmødt spurgte, hvad man så skal gøre, hvis papcontaineren er fyldt, hvortil Trudy svarede, at man så bare må lægge det oven på. Mads Møller fortalte supplerende, at gårdlavet ikke har nået målet endnu med hensyn til affaldssorteringen, men at det går den rigtige vej. Der er sparet ca. kr indtil nu. En fremmødt gav udtryk for, at det også handler om at tage hensyn til miljøet. Det blev foreslået, at gårdlavet overvejer at anskaffe en pappresse, hvortil Mads Møller gjorde opmærksom på, at R 98 i princippet har ret til at afhente pap/papir, og at det kan give problemer med andre ordninger. Eventuelt indkøb af pappresse kan dog være en ide til den nye bestyrelse. Bent Christensen spurgte nærmere til legepladsen, herunder hvilke planer, der er med hensyn til legepladsen. Hertil forklarede bestyrelsen, at den nu i 1/2 år igennem bestyrelsesmødereferaterne har opfordret alle gårdens børnefamilier til at komme med ideer. Der er ikke kommet nogen tilbagemeldinger, og bestyrelsen er derfor ikke sikker på, om der overhovedet er et behov for en legeplads i gården.

6 Med hensyn til kommunen, som opførte legepladsen, så har normerne ændret sig nu, og gårdlavet kan derfor ikke gøre noget over for kommunen. Der var en kort debat herom, hvorunder bestyrelsen blandt andet fortalte, at gårdlavet ved en gennemgang fik at vide, at der var flere farlige ting ved legepladsen. For at undgå, at gårdens børn kom til skade, var bestyrelsen nødt til at tage legepladsen ned. Mads Møller fortalte supplerende, at gårdlavet fik lavet en rapport over legepladsens tilstand, og at det viste sig, at der var kvælningsfælder, anorakfælder og faldfælder. Bestyrelsen ville ikke kunne bære, at der eventuelt kom børn til skade. Dirigenten konstaterede herefter uden afstemning, at beretningen var enstemmigt godkendt. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsrapport for 2002 med revisorpåtegning. Advokatfuldmægtig Bente Skovgaard Kyed gennemgik årsregnskabet for Enkelte spørgsmål blev besvaret. Det kan oplyses, at posten arrangementer med kr består af kr ,50 til fastelavnsfesten, kr ,80 til julefesten, kr ,95 til sommerfesten og kr. 652,75 til en lille fest for børnene. Herudover kan det oplyses, at posten vej, have og gård består af kr ,87 til maling af træværk, kr ,65 til maling, kr ,13 til grus og kørsel af bladløvsstøvsuger, kr ,38 til indkøb af diverse planter, kr. 408,50 til maling til havemøbler, kr. 173,- til pensler til maling af møbler, kr. 798,75 til vejsalt, kr til reparation af hegn, kr til beskæring og flytning af buske, kr ,50 til beskæring af kastanjetræer, kr. 91,00 til benzin, kr ,25 til festtelte, affaldssække m.v., kr. 750,- til kørsel af vækstmuld, kr. 247,50 til vækstmuld og græsfrø, kr ,05 til mundstykke til løvstøvsuger, startsnor til løvstøvsuger, tændrør, olie, vejsalt m.v., kr. 197,50 til øl til skraldemændene og kr til arbejde og kørsel med motorsav. Det blev foreslået i fremtiden eventuelt at stille de tillægsydelser, som gårdlavet køber fra anlægsgartneren op som tillægsydelser til gartnerisk vedligeholdelse i stedet for under vej, have og gård. Dirigenten konstaterede herefter uden afstemning, at årsregnskabet var enstemmigt vedtaget. 4a. Forelæggelse til godkendelse af foreløbigt budget for 2004 og endeligt budget for Herunder stiller bestyrelsen forslag om, at der foretages en udligning af betalingen af grundskyld i gården, og at gårdlavet via en lejeaftale betaler grundskyld for midterarealet. Indgåelse af en sådan lejeaftale er afhængig af, at ejendommene A/B Ingerslevsgade 128/Asger Rygs Gade og E/F Ingerslevsgade m.fl. i 2003 donerer kr til gårdlavet, hvorefter gårdlavet fra 2004 vil indbetale et beløb til de to ejendomme til dækning af grundskylden for det fælles gårdareal, p.t. kr Såfremt ovenstående vedtages, foreslår bestyrelsen posten "Inventar til gård (kompostbeholder m.v.)" i budgettet for 2003 sat op til kr I det foreløbige budget for 2004 vil der så - hvis forslaget vedtages - blive en yderligere omkostning med ca. kr , som bestyrelsen foreslår finansieret ved at posten "Inventar til gård (kompostbeholder m.v.)" sættes ned til kr , og at medlemsafgiften derudover forhøjes med 29% pr. den 1. januar b. Forslag fra Bent Christensen om at andelsboligforeningen fortsætter som hidtil med betaling af sin del af grundskatten. Fra januar 2004 fritages andelsboligforeningen for betaling af fællesudgifter til gårdlavet. 4c. Forslag fra Bent Christensen om at fra 1. januar 2004 refunderer gårdlavet 1/3 af andelsboligforeningens udgift til den del (69.500), der er opgjort til foreningens ejendomsskat.

7 Advokatfuldmægtig Bente Skovgaard Kyed gennemgik det endelig budget for 2003 og det foreløbige budget for Bent Christensen spurgte, om gårdlavet forventer, at gartnerens løn reduceres, hvortil Mads Møller svarede, at gårdlavet regner med, at lønnen i 2003 vil ligge på omkring kr Dette skyldes, at der er mindre ukrudt, Robert er blevet bedre, og at Helge hjælper. En beboer forespurgte, om bestyrelsen tror, at håndværkerudgifterne kan holdes indenfor de budgetterede kr , hvortil Mads gjorde opmærksom på, at udgifterne kan svinge fra år til år. Bent Christensen spurgte, om bestyrelsen har glemt at budgettere med en udgift til ejendomsservice, hvortil Mads Møller svarede, at planen er, at Robert og Helge holder forskudt ferie, således at der ikke bliver behov for ejendomsservice. Bent Christensen spurgte, hvad de kr til inventar skal bruges til, hvortil blandt andet Trudy fortalte, at hun i øjeblikket arbejder på eventuelt at købe en brugt kompostbeholder, og ellers kan pengene spares op til indkøb af en ny kompostbeholder. Mads Møller fortalte supplerende, at bestyrelsen ikke har en bestemt præference for ikke at lave legeplads, men bestyrelsen har blot ikke fået tilbagemeldinger om, at der bør være en legeplads. Der bør være en mening med at opføre legepladsen. Jette Christensen gav udtryk for, at det ikke kan være den store videnskab at få sat legepladsen op. Hertil bemærkede Kai B. Nielsen, at bestyrelsen bør overveje stærkt, om legepladsen skal laves, hvis interessen ikke er større, idet der som tidligere nævnt ikke er kommet tilbagemeldinger herpå. Frank Vælum gjorde opmærksom på, at folk gerne må blande sig i debatten på gårdlavets hjemmeside hvor folk også kan se, hvad bestyrelsen ellers laver. Mads Møller gjorde opmærksom på, at det ikke er enten legeplads eller kompostbeholder, og Mads fortalte, at der har været en kvalificeret skeptisk holdning i bestyrelsen over for kompostbeholdere, hvilket er godt. En fremmødt bemærkede, at eventuel etablering af kompostbeholdere bør tages op på et særskilt møde, hvortil Kai B. Nielsen gjorde opmærksom på, at affaldssorteringen og efterfølgende etablering af kompostbeholdere blev vedtaget på en tidligere ordinær generalforsamling. Det eneste bestyrelsen gør nu er at gå videre. Den samme beboer gjorde i den forbindelse opmærksom på, at hun ikke tror, at folk gider at sortere deres affald. Mads Møller oplyste, at bestyrelsen meget gerne vil have konstruktive forslag. Jette Christensen spurgte, hvorfor bestyrelsen kun ønsker ideer fra børnefamilier og gav i den forbindelse udtryk for, at det også bør være bestyrelsens ansvar at etablere legepladsen. I den forbindelse blev det fastlagt, at alle - uanset om man har børn eller ej - er velkomne til at komme med ideer til en legeplads. En beboer roste bestyrelsen for at gøre et godt arbejde. Han mener, at det ser ud som om, at folk godt gider at sortere deres affald og tilføjede, at han var ked af den kedelige tone på generalforsamlingen. Det endelig budget for 2003 blev enstemmigt godkendt. Advokatfuldmægtig Bente Skovgaard Kyed gennemgik det foreløbige budget for Bent Christensen spurgte, hvorfor der budgetteres med udgifter til nyhedsbrev og oplysning om affaldssortering igen, hvortil Trudy svarede, at der er brug for løbende information vedrørende

8 affaldssorteringen, hvis dette skal virke, og måske kommer der også kompostbeholdere, og så er der også plads til, at der kan bruges lidt udgifter til hjemmesiden. Det foreløbige budget for 2004 blev enstemmigt godkendt. Advokatfuldmægtig Bente Skovgaard Kyed redegjorde herefter nærmere for bestyrelsens forslag om udligning om betalingen af grundskylden i gården, og fortalte i den forbindelse, at ejendommen Ingerslevsgade 128/Asger Rygs Gade har forkastet bestyrelsens forslag om donation på ejendommens ordinære generalforsamling. Bestyrelsen ønsker derfor at trække forslaget tilbage, og advokatfuldmægtig Bente Skovgaard Kyed forespurgte, de fremmødte, om der var nogen, der ønskede forslaget behandlet. Det var der ikke, hvorefter forslaget blev trukket tilbage. Advokatfuldmægtig Bente Skovgaard Kyed præsenterede herefter kort forslag 1 fra A/B Ingerslevsgade 128/Asger Rygs Gade Bent Christensen forklarede nærmere om forslaget, herunder at der har været en debat om, hvordan det kan gøres, og at foreningen har fået en udregning over den grundskyld, som de betaler for det store fælles areal inden i midten af gården. Bent Christensen tror stadig, at der kan findes en løsning, men ejendommen vil ikke være med til donationen. Repræsentanten fra ejendommen E/F Ingerslevsgade /Arkonagade 22 gjorde opmærksom på, at de også gerne vil indgå i en debat med den kommende bestyrelse. Mads Møller forklarede nærmere om revisorens udregning af grundskylden for midterarealet. Forinden forslaget gik til afstemning, gjorde advokatfuldmægtig Bente Skovgaard Kyed opmærksom på, at vedtagelsen heraf i givet fald kræver enstemmighed både blandt de fremmødte og de ejendomme, der ikke var fremmødt på generalforsamlingen. Til forslaget om at andelsboligforeningen fortsætter som hidtil med betaling af sin del af grundskylden, og at andelsboligforeningen fra 1. januar 2004 fritages for betaling af fællesudgifter til gårdlavet var der på generalforsamlingen 5 ejendomme imod, og forslaget blev således forkastet. I den forbindelse gjorde flere af de ejendomme, der var imod forslaget opmærksom på, at de ikke er imod selve ideen, men at forslaget er uigennemtænkt. Det handler om at bruge mere tid på forslaget, men gårdlavet vil gerne debattere det. Hertil gjorde Bent Christensen også opmærksom på, at foreningen ikke har haft så meget tid til at behandle forslaget. Der var herefter en kort debat om foreningens andet forslag, hvorefter dette blev sat til afstemning under samme vilkår som ejendommens første forslag. Til ejendommens forslag om at gårdlavet fra 1. januar 2004 refunderer 1/3 af andelsboligforeningens udgifter til foreningens grundskyld, var der også her 5 ejendomme imod og dette forslag blev derfor også forkastet. 5. Forslag fra bestyrelse 2002 / eller medlemmer. Der var ingen forslag til behandling under dette punkt. 6. Valg af medlemmer og suppleanter til bestyrelsen.

9 Mads Møller, Kai B. Nielsen og Kirsten Labourn Hansen trådte alle ud af bestyrelsen. Som bestyrelsesmedlem for 2 år genvalgtes Frank Vælum, og for 1 år nyvalgtes Elsebeth Kirk Muff. Som suppleanter for 1 år genvalgtes Lars Mortensen, og nyvalgtes Levi Madsen. Bestyrelsen består herefter af følgende medlemmer: Trudy Velders, valgt for 2 år. Frank Vælum, valgt for 2 år. Elsebeth Kirk Muff, valgt for 1 år. Suppleant Lars Mortensen, valgt for 1 år. Suppleant Levi Madsen, valgt for 1 år. 7. Valg af revisor. Som revisor genvalgtes statsautoriserede revisorer Gyrn, Lops & Brandt. Mads Møller bemærkede i den forbindelse, at bemærkningerne under regnskabet og budgetterne gerne må haves in mente til udarbejdelsen af næste års regnskab. 8. Valg af administrator. Som administrator genvalgtes advokat Nina Anderskouv. 9. Eventuelt. Gårdmand Helge fortalte nærmere, at han har set, hvad folk smider i containerne, blandt andet knive, tøj m.v. Karreens beboere bør ikke smide f.eks. knive i containerne, idet gårdmændene skær sig på dem. Herudover bør beboerne ikke stille affald på køkkentrapperne. Kai B. Nielsen rettede en tak til bestyrelsen for det forgangne år og opfordrede den nye bestyrelsen til at få flere til at hjælpe sig. Der blev gjort opmærksom på, at Robert og Helge vil hjælpe hinanden i deres ferier m.v. Mads Møller fortalte, at det har været sjovt at være med i gårdlavet. Han er ked af, at der ikke er flere, der vil ind i bestyrelsen. Gårdlavet har en god gård, men der mangler engagerede mennesker. Herudover bør ejendommene støtte bedre op om gårdlavet. En beboer fortalte, at busserne nu er blevet fjernet fra Sønder Boulevard, og at hvis der er nogen, der er utilfredse hermed, så må de gerne gøre opmærksom på det. Afslutningsvis rettede Trudy en tak til de afgåede bestyrelsesmedlemmer. Intet yderligere at protokollere. Generalforsamlingen hævet kl Bente Skovgaard Kyed

10 Referat af Generalforsamling 2002 Gårdlavet Fjenneslevgaard Torsdag den 30. maj 2002 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i Vesterbro Byfornyelsescenter, Valdemarsgade 4. Dagsorden i henhold til indkaldelser af 7/ l. Til dirigent og referent valgtes advokat Rasmus Juvik fra advokatfirmaet Grubbe & Anderskouv. Af de stemmeberettigede var der 10 deltagere fra gårdlavets medlemsejendomme, repræsenterende et fordelingstal på af i alt Dirigenten konstaterede herefter uden indsigelser, at generalforsamling var lovlig indvarslet og beslutningsdygtig. 2. Næstformand Mads Møller oplyste, at formand Jette Christensen desværre var blevet syg og at hun af samme grund, da dette var noget længerevarende, var udtrådt af bestyrelsen, hvilket han beklagede. Bestyrelsens beretning var vedhæftet indkaldelsen. Da ingen ønskede at stille spørgsmål, konstaterede dirigenten uden indsigelser, at beretningen var taget til efterretning. 3. Rasmus Juvik gennemgik regnskabet for Herefter konstaterede dirigenten, at regnskabet uden indsigelser var enstemmigt godkendt. 4. Rasmus Juvik gennemgik budgettet for Også her var der ingen spørgsmål, hvorfor det blev konstateret, at budgettet enstemmigt vedtaget. For så vidt angår det foreløbige budget for 2003 foreslog dirigenten, at dette blev behandlet med forslaget punkt 5 vedrørende etablering af affaldssortering. Det foreløbige budget for 2003 adskilte sig hovedsageligt fra budgettet for 2002 på grund af affaldssorteringen. 5. Forslaget om affaldssortering blev fremlagt af bestyrelsen ved Mads Møller og Trudy Velders. På spørgsmålet om hvorfor gårdlavets udgifter skal forhøjes, når der samtidig opnås en besparelse, oplyste Mads Møller, at det skyldes at det er de enkelte ejendomme, der over ejendomsskattebilletten betaler for renovation, og dermed opnår besparelsen og ikke gårdlavet. Forøgelsen af udgift til gårdlav skulle derfor gerne medføre en reduktion af renovationsudgiften. Som angivet i forslaget havde bestyrelsen valgt at forsøget med affaldssortering skulle gå i gang etapevis for ikke at lægge for ambitiøst ud. Flere tilkendegav, at det krævede en højnelse af informationsniveauet såfremt det skulle gennemføres, da mange er ligeglade. Mads Møller oplyste, at det erfaringsmæssigt var således, at 1/3 af beboerne i en normal bebyggelse var' positivt indstillet overfor affaldssortering, 1/3 kunne man påvirke til at gå ind for det, mens den sidste 1/3 til hver en tid ville være ligeglade. Så med den store information ville det være muligt at forsøge at mobilisere 2/3. Med forslaget er det ikke meningen, der skal ændres på de affaldsområder, der er på nuværende tidspunkt. De vil blive bibeholdt. Det kan være, der kan opnås indskrænkning i disse eller en omplacering af selve containerne. Men i forslaget for affaldssortering er ikke indeholdt en ændring i placering heraf, men kun en bedre udnyttelse af resurserne. Skal der ske større ændringer, er det et generalforsamlingsanliggende. Efter yderligere drøftelser, og da ingen havde ytret sig imod forslaget, herunder forhøjelse af bidraget med 18,5% pr konstaterede dirigenten uden indsigelser, at det foreløbige budget for 2003 med forhøjelse, herunder forslag om etablering af affaldssortering, var enstemmigt vedtaget.

11 6. Der var ikke indkommet yderligere forslag udover punkt Ved valg af medlemmer til bestyrelsen meddelte Rikke, at hun udtræder på grund af fraflytning. Herefter blev Mads Møller genvalgt for 2 år og Trudy Velders nyvalgt for 2 år og Kaj B. Nielsen (Arkonagade 12) og Kirsten Layborn Hansen (Ingerslevsgade 128), valgt for 1 år. Som suppleanter blev Lars Mortensen genvalgt og Anna J. Andersen valgt. Bestyrelsen består herefter af: Mads Møller, genvalgt for 2 år. Trudy Velders, valgt for 2 år. Frank Vælum, valgt for 2 år. Kaj B. Nielsen, valgt for 1 år. Kirsten Layborn Hansen, valgt for 1 år. Suppleanter: Anna J. Andersen og Lars Mortensen. 8. Som revisor blev revisionsfirmaet Gyrn, Lops & Brandt genvalgt. 9. Som administrator blev advokat Nina Anderskouv genvalgt. 10. Eventuelt. Referat: 1. Mads Møller opfordrede alle til at være med til at takke den afgående Jette Christensen for hendes meget store indsats og arbejde i gårdlavet. Uden hende havde det ikke været så godt, som det var blevet. Bestyrelsen ville foranledige indkøb af en erkendtlighed til hende. Forsamlingen bifaldt dette med akklamation. 2. Der blev spurgt til renholdelsescontainers placering og der skal her sørges for, at det bliver koordineret ordentligt med R98 vedrørende afhentning, så de ikke står på gader og i porte, før de bliver hentet af R Der blev spurgt om Roberts sommerferie, og hvem der tager sig af dette, hvilket gartnerfirmaet normalt gør. 4. Der var et fuglehus placeret i gården, og da ingen ville kendes ved det aftaltes det, at gårdlavet foranlediger det fjernet. 5. Der efterlystes information om renhold og affaldssortering. 6. Der blev spurgt om fælles gårdmænd, så der eventuelt kunne etableres en fælles arbejdsplads, som servicerede alle de omkringliggende ejendomme. Da gårdlavet fungerer som arbejdsgiver, hvilket krævede store resurser fra bestyrelsen, var det ikke umiddelbart noget der var planer om, men var noget man tænkte på. Intet yderligere at referere. Generalforsamlingen hævet kl

12 Rasmus Juvik Dirigent og referent

År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4.

År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4. GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2005 År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4. Formanden Frank Vælum bød velkommen. 1.

Læs mere

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse.

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. For generalforsamlingen forelå følgende dagsorden: 1.

Læs mere

Afd: 368, dok.nr , dato:

Afd: 368, dok.nr , dato: Side 1 af 5 Dato for referat : 10. maj 2004 Referat af : Ordinær generalforsamling for Forening : Gårdlauget Den Gule Trekant Sted : Kulturhuset, Lyrskovsgade 4, lokale 5, 3sal Dato : Onsdag, den 5. maj

Læs mere

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 År 2014, tirsdag den 29. april, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Halgreensgade 9, fælleslokalet i gadeplan. For generalforsamlingen

Læs mere

Formanden takkede bestyrelsen for godt og konstruktivt samarbejde i den forløbne periode.

Formanden takkede bestyrelsen for godt og konstruktivt samarbejde i den forløbne periode. ab TOMSVÆNGET v/formand John Nielsen Tomsvej 5, 3400 Hillerød www.tomsvaenget.dk mail: ab@tomsvaenget.dk Referat af ordinær generalforsamling mandag den 4. april 2018. 21 boliger ud af 25 var repræsenteret.

Læs mere

Advokat Per Therkildsen Ejendomsadministration I/S * Buddingevej 289 * 2860 Søborg

Advokat Per Therkildsen Ejendomsadministration I/S * Buddingevej 289 * 2860 Søborg Advokat Per Therkildsen Ejendomsadministration I/S * Buddingevej 289 * 2860 Søborg Referat fra ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Willemoesgade 32-36 Onsdag den 11. maj 2005, afholdtes ordinær

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Gårdlauget Skt. Hans Torv

Referat af ordinær generalforsamling i Gårdlauget Skt. Hans Torv Advokatfirmaet Fabritius Tengnagel og Heine EJENDOMSADMINISTRATIONEN 4-B A/S Referat af ordinær generalforsamling i Gårdlauget Skt. Hans Torv onsdag, den 9. december 2009 kl. 19.00 Generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra Aabos ordinære generalforsamling den 26. oktober 2010

Referat fra Aabos ordinære generalforsamling den 26. oktober 2010 ANDELSBOLIGFORENINGEN AABO www.aabonet.dk / formanden@aabonet.dk Hillerødgade 27, st. tv. 2200 København N Telefon: 38 19 51 72 Referat fra Aabos ordinære generalforsamling den 26. oktober 2010 Den 26.

Læs mere

Hans J. Nielsen bød velkommen til generalforsamlingen og erklærede denne for åbnet.

Hans J. Nielsen bød velkommen til generalforsamlingen og erklærede denne for åbnet. Hans J. Nielsen bød velkommen til generalforsamlingen og erklærede denne for åbnet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab for 2014, herunder

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN Ejerne i E/F Bremergården REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN År 2013, den 29. april, afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Bremergården på Kofoeds Skole, Nyrnberggade 1, 2300 København

Læs mere

År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen

År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLNDALSPARKEN År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr. nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester. Generalforsamlingen

Læs mere

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab År 2010, den 17. maj blev der afholdt ordinær generalforsamling i med følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne

Læs mere

Vedlagt fremsendes referat fra den ordinære generalforsamling den 26. april 2012.

Vedlagt fremsendes referat fra den ordinære generalforsamling den 26. april 2012. GRUBBE ADVOKATER ADVOKATANPARTSSELSKAB EIF Sølvgade 102-104 vi Advokat Nicolai Giødesen Frederiksholms Kanal 18 1220 København K 20. juni 2012 Ejd. 523 BSAlmga Sekr.: May-Britt Gad Andresen Direkte nr.:

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 År 2012, mandag den 16. januar kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården i kantinen i Niels Steensens Gymnasium, Sankt Kjelds

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Andelsboligforeningen Fredenslund afholdt ordinær generalforsamling mandag d. 12. maj 2014 kl. 19.00 i foreningens fælleslokale i kælderen.

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE J.nr. 204951 JSN/tv REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE tirsdag den 19. april 2016 kl. 19.00 i Sognegården, Engholmvej 6, 3660 Stenløse. Til stede ved generalforsamlingen

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

A/B SANKT JØRGENS GAARD

A/B SANKT JØRGENS GAARD A/B SANKT JØRGENS GAARD År 2015, torsdag den 26. november kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Sankt Jørgens Gaard hos CEJ Ejendomsadministration, Meldahlsgade 5, 1613

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset

År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i E/F Nordlyset hos Danske Regioner, Dampfærgevej 22, 2100 København Ø. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. J. nr. 66-017270-G JS/jv Referat af ordinær generalforsamling i Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. Den 19. april 2007 blev der på Helnan Marina Hotel, Grenaa, afholdt ordinær generalforsamling i Grenaa

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE J.nr. 204951 JSNvj REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 i Sognegården, Engholmvej 6, 3660 Stenløse. Til stede ved generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune Til medlemmer i foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Ordrup Jagtvej 65-81 2920 Charlottenlund København den 1. juni 2006 Journal nr. 703 jbh. Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN

GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN År 2013, mandag den 18. marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr. nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester. Generalforsamlingen

Læs mere

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling AIB Lille Odinshøj Den 24. april 2012 afholdtes ordinær generel forsamling på A/B Lille Odinshøj i ejendommens selskabslokaler. Repræsenteret/tilstede på generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl. 18.30 i Slagslunde Forsamlingshus. Ud over bestyrelsen var der mødt 51 deltagere op repræsenterende 46 matrikler.

Læs mere

Som dirigent valgtes advokat Birgitte Grubbe, og som referenter valgtes Anne Sofie Pedersen

Som dirigent valgtes advokat Birgitte Grubbe, og som referenter valgtes Anne Sofie Pedersen År 2009 den 29. oktober kl. 19.30 afholdtes ekstraordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Halgreen i Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, lokale 413, 4. sal, 2300 København S. Formanden, Asbjørn Lenbroch

Læs mere

År 2012 den 23. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Ved Kajen i Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34.

År 2012 den 23. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Ved Kajen i Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34. År 2012 den 23. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Ved Kajen i Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34. Bestyrelsesmedlem Sanni Kofoed Nielsen bød velkommen. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden. ANDELSBOLIGFORENINGEN GOLFPARKEN Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden. Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

DELREFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B SØENS GAVE 2. MAJ 2017

DELREFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B SØENS GAVE 2. MAJ 2017 A D V O K A T F I R M A J E R R Y O S B A K N Ø R R E G A D E 3 0 1 1 6 5 K Ø B E N H A V N K T L F. 3 3 1 4 4 2 0 0 E - M A I L : o s b a k @ o s b a k. d k DELREFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling i E/F Rentemestergården afholdt den 20. marts 2012 kl. 19:00 i Kulturhuset, Tomsgårdsvej 35, 2400 København NV. Der var fremmødt repræsentanter eller afgivet fuldmagt

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen.

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen. Trolle Advokatfirma Advokatpartnerselskab Vesterballevej 25, 2. Snoghøj 7000 Fredericia Advokat Jens Brusgaard j.nr. 13-024651F-SNP År 2019 den, 27. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Humlebien afholdt den 27. april 2011 kl. 17.00.

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Humlebien afholdt den 27. april 2011 kl. 17.00. Generalforsamlingen blev afholdt på Johannesskolen, Troels Lundsvej 15, 2000 Frederiksberg. Der var fremmødt repræsentanter fra 13 af 28 enheder, hvoraf disse repræsenterede 1.286 af ejendommens 2.627

Læs mere

E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT

E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT J.nr. 000800-0018 E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT Dato År 2017, mandag den 2. oktober kl. 18.00 Sted/Adresse Medborgerhuset, Herlevgårdsvej, lokale 4 Til stede 22 medlemmer, heraf 2 med fuldmagt

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRÅSTEN FJERNVARME A.M.B.A. AFHOLDT MANDAG DEN 30. APRIL 2018 KL I AHLMANNSPAR- KEN, 6300 GRÅSTEN

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRÅSTEN FJERNVARME A.M.B.A. AFHOLDT MANDAG DEN 30. APRIL 2018 KL I AHLMANNSPAR- KEN, 6300 GRÅSTEN ADVOKATFIRMAET KJEMS A/S PALÆET, AHLEFELDVEJ 5 6300 GRÅSTEN J. NR. 150960 PEH/JS REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRÅSTEN FJERNVARME A.M.B.A. AFHOLDT MANDAG DEN 30. APRIL 2018 KL. 19.00 I AHLMANNSPAR-

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN AABO

ANDELSBOLIGFORENINGEN AABO ANDELSBOLIGFORENINGEN AABO www.aabonet.dk/formanden@aabonet.dk Hillerødgade 27, st.tv. 2200 København N Telefon: 38 19 51 72 År 2015, den 16. marts kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen

Læs mere

København d REFERAT. E/F Amerikahus ordinær generalforsamling

København d REFERAT. E/F Amerikahus ordinær generalforsamling REFERAT E/F Amerikahus ordinær generalforsamling Mødested: Adina Apartment Hotel Copenhagen Mødedato: Tirsdag den 29- maj 2018 kl. 19:00 Fremmødte: Der var repræsenteret 36 af foreningens 105 lejligheder,

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. E/F Victor Bendix Gade 16-24. Afholdt torsdag den 27. februar 2014 kl. 18.00

Referat af ordinær generalforsamling i. E/F Victor Bendix Gade 16-24. Afholdt torsdag den 27. februar 2014 kl. 18.00 Referat af ordinær generalforsamling i E/F Victor Bendix Gade 16-24 Afholdt torsdag den 27. februar 2014 kl. 18.00 Hos Advokaterne Arup & Hvidt, Nørre Voldgade 88, 1358 København K Til stede var ejerne

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRENS GÅRDLAUG.

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRENS GÅRDLAUG. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRENS GÅRDLAUG. Gårdlauget afholdt generalforsamling tirsdag d. 25. april 2006, kl. 18.00 i Porthusets beboerlokale, Vesterbrogade 128. Gårdlaugets formand

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRÉENS GÅRDLAUG.

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRÉENS GÅRDLAUG. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRÉENS GÅRDLAUG. Gårdlauget afholdt generalforsamling tirsdag d. 27. april 2010 kl. 18.00 i Porthusets beboerlokale, Vesterbrogade 128. Gårdlaugets formand

Læs mere

PROTOKOL FOR DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 26. APRIL 2012, KL. 19.00

PROTOKOL FOR DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 26. APRIL 2012, KL. 19.00 Dagsorden: PROTOKOL FOR DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 26. APRIL 2012, KL. 19.00 VALBY KULTURHUS, TEATERSALEN, VALGÅRDSVEJ 4 1. maj 2012 1. Valg af dirigent. 2. Godkendelse af dagsorden. 3.

Læs mere

A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010

A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010 A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010 År 2011, torsdag d. 13. januar kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Postgården i lokalerne Prinsessen, Prinsesse Charlottes

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 12. april 2016 kl på Sejlflod Hotel

Referat fra ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 12. april 2016 kl på Sejlflod Hotel Referat fra ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 12. april 2016 kl. 18.00 på Sejlflod Hotel Referent: Jørn Kjær Nielsen Til stede: 34 andelshavere var til stede, heraf

Læs mere

År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset

År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Der var følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling

Referat fra stiftende generalforsamling Referat fra stiftende generalforsamling Referat af stiftende generalforsamling i Andelsforeningen Askø Købmandshandel den 12. juni 2010 på Askø Skole. Lisa Mulvad (LM) bød på arbejdsgruppens vegne de mange

Læs mere

1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Besfvrelsens beretning.

1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Besfvrelsens beretning. Ar 2013 den 3 1. oktober kl. 19.30 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Halgreen i fælleslokalet Ha1 greensgade 9, st., 2300 København S. Formanden Lars Pedersen bød velkommen. 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

ADVOKATERNE I ROSENBORGGADE

ADVOKATERNE I ROSENBORGGADE ROSENBORGGADE 3 i 1130 KØBENHAVN K i TELEFON +45 3311 6364 i TELEFAX +45 3311 9125 E-MAIL: info@bjd-advokater.dki Danske Bank reg. nr. 9541 konto nr. 4777 181769 Ejd 242 GENERALFORSAMLINGSREFETAT År 2013,

Læs mere

E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N A / S. Referat

E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N A / S. Referat Referat År 2011, mandag, den 28. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Tunnelvej i Glostrup Fritidscenters mødelokale 1, beliggende Christiansvej 2, 2600 Glostrup med følgende: Dagsorden:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. ANDELSBOLIGFORENINGEN GOLFPARKEN Dagsorden: Pkt. 1. Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

A/B Kongelysvej 18-26

A/B Kongelysvej 18-26 År 2012, onsdag d. 14. marts, kl. 18.30, afholdtes der ordinær generalforsamling i A/B Kongelysvej 18-26 i mødelokalet Kongelysvej 24, kld., 2820 Gentofte. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

3. Aflæggelse af bestyrelsens skriftlige årsberetning for det seneste år.

3. Aflæggelse af bestyrelsens skriftlige årsberetning for det seneste år. GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLNDALSPARKEN År 2011, tirsdag den 22. marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr.nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester.

Læs mere

Arbejdernes Andelsboligforening, Skive Referat fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive

Arbejdernes Andelsboligforening, Skive Referat fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive 1 Valg af dirigent AAB s formand Peter Hadrup startede mødet med at byde alle velkommen, herunder til advokat Anders

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT

GENERALFORSAMLINGSREFERAT GR U BBE ADVOKATE R ADVOKATANPARTSSELSKAB GENERALFORSAMLINGSREFERAT Ar 2009, I den 23. november, kl. 17.00 afholdtes stiftende generalforsamling i Gårdlauget Sølvtorvet, omfattende ejendommene matr.nr.

Læs mere

Vejlaget Bispebjærg By

Vejlaget Bispebjærg By Vejlaget Bispebjærg By Referat af ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 9. april 2014 i "salen" på TK's Ungdomsgård, Tuborgvej 185. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent. 2. Aflæggelse af årsberetning for 2009. 3. Forelæggelse af årsregnskab 2009 til

Læs mere

Frank (FV) og Christina(CV) har holdt en del møder med og vedrørende gårdmændene. Der har været møder på følgende dage:

Frank (FV) og Christina(CV) har holdt en del møder med og vedrørende gårdmændene. Der har været møder på følgende dage: Referater 2004. Mødeaktiviteter i efteråret og vinteren 2004. Frank (FV) og Christina(CV) har holdt en del møder med og vedrørende gårdmændene. Der har været møder på følgende dage: 28.september: FV og

Læs mere

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

Generalforsamlingen 28-10-2009 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup

Generalforsamlingen 28-10-2009 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Generalforsamlingen 28-10-2009 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Grundejerforeningen Matr. Nr.1 DO Baastrup Referat fra ordinær generalforsamling. Generalforsamlingen blev afholdt den 28.

Læs mere

vinaaardshus KL. 17:30 advokatfirmaet vingaardshus a/s t: t:

vinaaardshus KL. 17:30 advokatfirmaet vingaardshus a/s t: t: ~ vinaaardshus Jesper Studsgaard Vingårdsgade 22 9000 Aalborg Tlf. 46 92 92 00 J.nr: 110-118908 HCA/LK REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I EJERFORENINGEN TEGLVÆNGET 1-19 OG VANGS ALLE 6-10 ONSDAG

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Haraldsted

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Haraldsted Referat af ordinær generalforsamling i A/B Haraldsted ATB ApS Veksøvej 89 2700 Brønshøj Telefon: 3860 7030 Telefax: 3860 7037 Web: www.atb.as Email: atb@atb.as Onsdag den 18. maj 2016 kl. 19.00 afholdtes

Læs mere

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG, DEN 28. FEBRUAR 2017. KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 20 personer, heraf var 18 stemmeberettigede. Der var ingen afgivne

Læs mere

Ejerforeningen Bryggervangen

Ejerforeningen Bryggervangen Ejerforeningen Bryggervangen År 2014, onsdag den 30. april kl. 18.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Bryggervangen i ejendommens gård. Til stede var bestyrelsesmedlemmerne Anders Vendrup,

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl. 18.00 i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Til mødet deltog 28 repræsentantskabsmedlemmer samt fra

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling. A/B Jutlandia Hus

Referat ordinær generalforsamling. A/B Jutlandia Hus Referat ordinær generalforsamling A/B Jutlandia Hus År 2012, den 25. april afholdtes ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Jutlandia Hus med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2014. i A/B Blidahlund/Esperancegården. Afholdt den 30. april 2014 kl. 18.00

Referat af ordinær generalforsamling 2014. i A/B Blidahlund/Esperancegården. Afholdt den 30. april 2014 kl. 18.00 Referat af ordinær generalforsamling 2014 i A/B Blidahlund/Esperancegården Afholdt den 30. april 2014 kl. 18.00 Generalforsamlingen blev afholdt med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Ejerforeningen Arnbjerg Allé. Referat fra Ordinær Generalforsamling 2010

Ejerforeningen Arnbjerg Allé. Referat fra Ordinær Generalforsamling 2010 Ejerforeningen Arnbjerg Allé Referat fra Ordinær Generalforsamling 2010 Dato: Onsdag den 28. April 2010 Tidspunkt: Kl. 19:00 Sted: Hotel Arnbjerg - Arnbjerg Allé 2 6800 Varde Fremmødte: 16 af 17 mulige,

Læs mere

GRUBBE ADVOKATER. Til andelshaveme i A/B Halgreen. Vedr. generalforsamling. Med ven AD V O KATANPA BT S S E L S KAB

GRUBBE ADVOKATER. Til andelshaveme i A/B Halgreen. Vedr. generalforsamling. Med ven AD V O KATANPA BT S S E L S KAB GRUBBE ADVOKATER AD V O KATANPA BT S S E L S KAB Til andelshaveme i A/B Halgreen 21. december 2Al1 J.nr. 100266 Bc/lpj Sekr. : Lieselotte Pitzner- Jørgensen Vedr. generalforsamling. Vedhæftet fremsendes

Læs mere

År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Borup. i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV.

År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Borup. i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV. År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Der var følgende dagsorden: A/B Borup i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV. 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

A/B SANKT JØRGENS GAARD

A/B SANKT JØRGENS GAARD A/B SANKT JØRGENS GAARD Onsdag den 22. november 2017 kl. 18.00 afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Sankt Jørgens Gaard hos CEJ Ejendomsadministration, Meldahlsgade 5, 1613 København

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12

Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12 Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12 i Lindevangkir- Ar 2011, torsdag den 28. april klokken 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling ken, Meninghedssalen, Hattensens

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Referat. Generalforsamling

Referat. Generalforsamling 2062 Referat Generalforsamling Dato 25. maj 2011 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 17 stemmesedler heraf 0 ved fuldmagt. Der var i alt 20 fremmødte Referent Jan Roer

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Østbanehus Ejd.nr.: 1-613 Dato: 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling År 2012, den 27. marts kl. 18.30,

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Andelsboligforeningen Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 afholdt ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN År 2015, den 21. april, afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Bremergården på Kofoeds Skole, Nyrnberggade 1, 2300 København S, med følgende dagsorden.

Læs mere

Grundejerforeningen Søndergård Nord Måløv.

Grundejerforeningen Søndergård Nord Måløv. Grundejerforeningen Søndergård Nord. 2760 Måløv. Referat af ordinær generalforsamling i G/F Søndergård Nord, afholdt mandag den 13. marts 2017 kl. 19.00 i kulturhuset, Måløv Hovedgade nr. 60. 2760 Måløv.

Læs mere

ADVOKATFIRMAET BO HANSEN & MORTEN HARTELIUS R E F E R A T

ADVOKATFIRMAET BO HANSEN & MORTEN HARTELIUS R E F E R A T ADVOKATFIRMAET BO HANSEN & MORTEN HARTELIUS BO HANSEN Advokat Møderet for Højesteret Aut. bobestyrer MORTEN HARTELIUS Advokat Møderet for Landsret J.nr. 50984/DA R E F E R A T af ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. A/B Westend 28-30. Torsdag den 23. april 2015 - kl. 18.30

Referat af ordinær generalforsamling. A/B Westend 28-30. Torsdag den 23. april 2015 - kl. 18.30 Dagsorden iflg. Vedtægter: 1) Valg af dirigent og referent. 2) Bestyrelsens beretning. Referat af ordinær generalforsamling A/B Westend 28-30 Torsdag den 23. april 2015 - kl. 18.30 3) Forelæggelse af årsregnskab

Læs mere

Dagsorden. Generalforsamling den. 4. oktober 2016 klokken 19:00.

Dagsorden. Generalforsamling den. 4. oktober 2016 klokken 19:00. Dagsorden Generalforsamling 2015-2016 den. 4. oktober 2016 klokken 19:00. 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Den reviderede årsrapport fremlægges til godkendelse. 4.

Læs mere

G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/ Referat

G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/ Referat G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/3-2009 Referat Generalforsamlingen blev afholdt på restaurant Lanterna og grundejerforeningen bød på kaffe/te med hjemmebag samt øl og vand. Fremmødet var større

Læs mere

Generalforsamling i Vejgård Hallen den 30. november 2009

Generalforsamling i Vejgård Hallen den 30. november 2009 Aalborg den 2.december 2009 Generalforsamling i Vejgård Hallen den 30. november 2009 Dagsorden: Hovedpunkter, ellers se bilag 1. Valg af dirigent 2. Vedtagelse af forretningsorden 3. Beretning om foreningens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling A/B Sadolinparken 2 Ejd.nr.: 1-598 Dato: 21. marts 2013 Referat af ordinær generalforsamling År 2013, den 21. marts kl. 17.20, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Sadolinparken 2 i Kvarterhuset,

Læs mere

Referat. Mammen Friskole

Referat. Mammen Friskole Referat af ordinær generalforsamling 2005 på Mammen Friskole tirsdag den 12. april kl. 19.00 Der var i alt 29 stemmeberettigede deltagere. 1. Valg af dirigent og stemmetællere Kristian Jensen blev valgt

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014 30 huse var repræsenteret. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014 Carsten Zornig bød velkommen og fortalte, at Kasper, som var bestyrelsens

Læs mere

A/B VARDEGADE REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING TORSDAG DEN 7. JUNI Advokat (H), partner Henrik Qwist

A/B VARDEGADE REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING TORSDAG DEN 7. JUNI Advokat (H), partner Henrik Qwist A/B VARDEGADE 25-27 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING TORSDAG DEN 7. JUNI 2018 Advokat (H), partner Henrik Qwist hq@qbadv.dk 19. juni 2018 J.nr. 10305 QWIST & BRÆMER ADVOKATPARTNERSELSKAB Rådhuspladsen

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT

GENERALFORSAMLINGSREFERAT Advokatfirmaet NICOLAI GIØDESEN Le. Mortensens Eftf. Nicolai Giødesen, advokat (Hl Ejendomsadministrationen: Telefontid hverdage 10-13 Telefax 33 15 84 48 Frederiksholms Kanal 18 1220 København K Tlf.

Læs mere

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen.

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen. G R U N D E J E R F O R E N I N G E N NY HVIDOVRE Referat af Generalforsamling i Grundejerforeningen Ny Hvidovre 2005 Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Ny Hvidovre www.nyhvidovre.dk

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere