Referat. Mandag den 13. november 2017 kl Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat. Mandag den 13. november 2017 kl Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune"

Transkript

1 Referat Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 13. november 2017 kl Mødelokale 1 (i kælderen) Hvalsø Rådhus, Møllebjergvej 4, 4330 Hvalsø Medlemmer: Lejre Kommune Møllebjergvej Hvalsø T F H Tina F. Nicolaisen E tfni@lejre.dk Dato: 17. november 2017 J.nr.: 14/948 Jan Andersen (formand)- Scleroseforeningen Ivan Mott (næstformand) Udvalget for Teknik & Miljø Leif V. Nielsen Udvalget for Social, Sundhed & Ældre Christian Plank Udvalget for Job & Arbejdsmarked Henning Nielsen Udvalget for Børn & Ungdom Birger Prahl - Udvalget for Erhverv & Turisme Tina Mandrup - Udvalget for Børn & Familie Erik Jørgensen - Hjernesagen Karin Zwisler - Dansk Fibromyalgiforening Bjarne Jørgensen Diabetesforeningen Erik Bahn fra - Dansk Handicap Forbund. Rikke Zwisler - for ADHD foreningen. Referent: Tina F. Nicolaisen, Koncernsekretariat & Udvikling Afbud: Jan Andersen, Tina Mandrup, Birger Prahl, Christian Plank Ikke til stede: Henning Nielsen Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden ( ) Herunder orientering om eventuelle justeringer af sidste mødes referat.

2 Opfølgning siden sidst: Vedrørende sagen omkring juridisk forklaring på ansvarsforhold i forbindelse med begåede fejl i byggesager er emnet udsat til senere. Vedrørende forespørgslen på tilgængelighed fra parkeringspladsen og ned til byrådssalen på Allerslev Rådhus, er der er melding på, at der er kommet lys ved den udvendige nedgangen, og at der er et gelænder. Det påpeges at formen på gelænderet ingen ordentlig funktion har. Ivan går videre med det. Etablering af undergrupper jf. referatet fra 18. september udsættes til senere. 2. Status tilgængelighedstiltag i 2017 og forventede tiltag i 2018 ( ) V.Knud Nielsen (Service & Ejendomme) // BILAG: Anvendelse af midler fra tilgængelighedspuljen 2017 Notat gennemgået. I 2017 var/er følgende tiltag prioriterede i.h.t rapporter fra God Adgang : Personelevator og handicapparkering Lærkereden i Øm Handicapparkering kirke Hyllinge Bibliotek (Afventer/Er ikke endelig afsluttet) Handicapparkering beboerhuset i Osted (Optegning/Er ikke endelig afsluttet) Forbedring af belægninger i adgangsveje Anskaffelse af 2 mobile teleslynger Gennem de sidste uger er der foretaget en kvalitetssikring af udførte tilgængelighedstiltag for at se nærmere på de valgte løsninger. Resterende tiltag der er nævnt i rapporterne er prissat på overslagsmæssigt niveau. Til prissætning har lokale entreprenører givet deres bud på hvad det ville koste. Det skal dog bemærkes, at prissætning af tiltage ved/i de 6 skole i Lejre Kommune endnu ikke er sket. Dette skyldes at registrering/mærkning af skolerne er foretaget på et senere tidspunkt. På de adresser hvor tiltagene er udført skal dette indrapporteres i/til God Adgangs hjemmeside. Det må overvejes om der på Lejre Kommunes hjemmeside oprettes et link til God Adgang således borgerne let kan se hvilke lokaliteter der er egnede i.f.t de enkelte handicap grupper.

3 Næste skridt i den samlede proces er at gruppere tiltag/rapporter på en måde som gør dem lidt mere overskuelig. Herefter fremlægges tiltagene til Handicaprådets behandling. Lægger op til at Hcr må være med til at foretage prioriteringer. Bemærkninger fra Handicaprådet: At der er blevet anvendt for mange penge fra pujen til renovering af Lærkereden og Øm forsamlingshus, og at man i Handicaprådet undrer sig over, at man kun etablerer 2 handicappladser ved ØM forsamlingshus. Ved Lejre Station har DSB renoveret/lavet en elevator, men der er ikke etableret en opkørsel dertil fra vejen, hvilket betyder, at man som kørestolsbruger ikke kan komme fra vejen og op til elevatoren uden hjælper. Elevatoren i Kulturhuset i Hvalsø er gået i stykker. Handicaprådet vil sikre sig, at reparationen af elevatoren ikke sker med midler fra tilgængelighedspuljen, hvilket ifølge Service & Ejendomme ikke kommer til at ske. Handicaprådet bemærker endvidere, at de gerne vil være med til at prioritere midlerne til udbedring af tilgængelighedsindsatser på skolerne. At de gerne vil vide, hvordan vi kvalificeret anvender Go adgang gennemgangen og bemærkninger når de kommer og kontrollerer vores tilgængelighed? At Handicaprådet ønsker at være med til at prioritere anvendelsen af tilgængelighedspuljen, men at det kræver forberedelse, og at Handicaprådet er klædt på til at tage beslutningerne. Handicaprådet efterspørger en procedure på området omkring: beskrivelse af opgaverne omkring tilgængelighedsindsatser, således at udførerne er bekendte med de præcise krav. At det sikres, at udførerne får de vejledninger og regler der er på området og er bekendte med Handicapvenlige adgange? godkendelse af de udførte tiltag således at man sikrer sig, at udførerne har lavet opgaven korrekt. At det er tydeligt hvem der kontrollere opførelsen og på hvilket grundlag kontrollen bliver udført og godkendt Handicaprådet påpeger vigtigtheden af, at forvaltningen i Lejre Kommune giver byggetilladelser med afsæt i lovgivning og god praksis på tilgængelighedsområdet, og at det er Handicaprådets håb og forventning at byggetilladelser fremadrettet gives med afsæt heri. 3. Gensidig orientering ( ) Leif Nielsen: Har været på tur og set på plejeboliger i 4 forskellig kommuner som inspiration til når Lejre Kommune selv skal lave flere plejeboliger.

4 Der har været afholdt foredrag om plejeboliger til demente borgere. Ivan Mott: Evaluering af Handicappolitikken, herunder Kb s beslutning er blevet udsendt til Handicaprådet. Det videre arbejde hermed iværksættes, når den nye kommunalbestyrelse tiltræder, og som skal tage beslutning om den videre proces. Leif Nielsen: I forbindelse med høringssager er sagsgangen ofte den, at sagen bliver bragt for et fagudvalg, som herefter sender den videre ud til de hørignsberettigede organisationer. Høringssvarene herfra indarbejdes i sagen og sagen bliver på ny bragt for fagudvalget. Fagudvalget kan på den baggrund lave en ny indstilling eller beslutning. Det skal fremgå klart og tydelig hvad der indgår fra høringssvaret i den nye indstiling eller beslutning. Nogle sager kan gå videre til kommunalbestyrelse. Mange sager ender i fagudvalgene når de har beslutningskompetencen. Bjarne: Verdendiabetesdag tirsdag den 14. november den lokale diabetesforening står et par timer ved superbruges i Hvalsø, hvor man kan blive testet for diabetes. 4. Valg af modtager af Lejre Kommunes Handicappris 2017, samt gennemgang af 2. december ( ) // BILAG: Kandidater til Handicappris 2017 Der var i Handicaprådet enighed om, at Handicapprisen 2017 skal gives til skubberne på Bøgebakken. Lige pt. er der et meget stort fokus på frivillige, og det store arbejde de bidrager med i vores samfund. Prisen til skubberne vil både være en konkret hyldest til de frivillige skubbere på Bøgebakken, men også en anerkendelse af den frivillige indsats generelt, og at det er noget Handicaprådet og Lejre Kommune værdsætter meget. Måske kan denne anerkendelse være med til at motivere andre til at blive frivillige. Tidligere er prisen gået til virksomheder i kommunen både private og offentlige virksomheder, så i år vil Handicaprådet gerne værdsætte den store frivillige indsats. Vedrørende selve arrangementet, hvor prisen uddeles blev det besluttet at alle rådsmedlemmer der kan skal hjælpe til ved arrangementet den 2. december. Spørgsmål til Jannie om hun står for tilmeldinger. Erik Jørgensen åbner Østergade kl. ca Handicaprådets arbejde, herunder; ( ) Evaluering af Rådets arbejde i 2017 Handicparådets beretning for 2017 Handicaprådets fremtidige virke

5 Evaluering af Handicaprådsmøderne: Tilgængelighedessagerne har fyldt en del i år og det har været lidt op ad bakke men i Kommunalbestyrelsen er der truffet beslutning om, at ved byggesager skal der være repræsentation af tredje part. Mødediciplinen hos nogle af de politiske repræsentanter har ikke været særlig god. Politikerne kan sende en suppleant, men det har de ikke benyttet sig af. Handicaprådet opfordre alle repræsentanter til at deltage i møderne. Handicaprådets fremtidige virke Ud over forslagene fra Jan Andersen om, at have en mere aktiv deltagelse til møderne, og at Handicaprådet bliver mere løsningsorienteret frem for at påpege problemer, foreslår Handicaprådet, at have et længerevarende opstartsmøde i forbindelse med det nye Handicapråd, hvor det nye råd bliver klædt på til opgaven. 6. Eventuelt ( ) Næste møde i Hcr skal lægges i uge 7 og ikke uge 8. Bjarne:Sundhedspersonale der bliver aldrig talt om sundhed og forebyggelse i Kommunalbestyrelse. Sv. Fra Leif: Sundheds- og forebyggelsesemner er sjældent Kommunalbestyrelsessager, da emnet ligger i fagudvalgene. Erik Bahn: Har foretaget granskning i forbindelse med forskellige byggesager, men er i tvivl om, hvad der sker efterfølgende i forbindelse de bemærkninger han har haft til byggesagerne, herunder tilgængelighedsgranskning af lærkereden, hvordan er sagen blevet gransket færdig? Handicaprådet kan godt være lidt tydeligere i forventningerne til administrationen, når der er blevet drøftet sager i handicaprådet og der påpeges mangler. Handicaprådet ønsker mere opfølgning i sagerne. Vedrørende asfaltering, så bliver der ikke taget hensyn til handicapforanstaltninger. Birger har gjort administrationenn opmærksom herpå.

Referat. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune. Dagsorden: Afbud: Christian Plank, Birger Prahl

Referat. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune. Dagsorden: Afbud: Christian Plank, Birger Prahl Referat Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 21. november 2016 kl. 17-19, Handicaprådsmøde Mødelokale 8 på Hvalsø Rådhus, Møllebjergvej 4, 4330 Hvalsø Medlemmer: Jan Andersen (formand) - Scleroseforeningen

Læs mere

Referat. Mandag den 18. februar kl Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune

Referat. Mandag den 18. februar kl Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Referat Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 18. februar kl. 17.30 19.30 Mødelokale 1 (i kælderen) Hvalsø Rådhus, Møllebjergvej 4, 4330 Hvalsø Medlemmer: Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø

Læs mere

Referat. Mandag den 17. september 2018 kl Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune

Referat. Mandag den 17. september 2018 kl Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Referat Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 17. september 2018 kl. 17.00 19.00 Mødelokale 1 (i kælderen) Hvalsø Rådhus, Møllebjergvej 4, 4330 Hvalsø Medlemmer: Lejre Kommune Møllebjergvej 4

Læs mere

Referat. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune. Dagsorden: Mandag den 20. juni 2016 kl , Handicaprådsmøde

Referat. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune. Dagsorden: Mandag den 20. juni 2016 kl , Handicaprådsmøde Referat Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 20. juni 2016 kl. 17-19, Handicaprådsmøde Medlemmer: Carsten Helles Rasmussen (formand) Udvalget for Børn & Ungdom Leif V. Nielsen Udvalget for Social,

Læs mere

Referat. Tirsdag den 14. maj kl Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune

Referat. Tirsdag den 14. maj kl Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Referat Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Tirsdag den 14. maj kl. 17.30 19.30 Mødelokale 1 (i kælderen) Hvalsø Rådhus, Møllebjergvej 4, 4330 Hvalsø Medlemmer: Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø

Læs mere

Erik R. Holst (suppleant Flemming Damgaard kan ikke deltage), Erik Bahn, Nelli Sørensen

Erik R. Holst (suppleant Flemming Damgaard kan ikke deltage), Erik Bahn, Nelli Sørensen Referat Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 16. april 2018 kl. 17.00 19.00 Mødelokale 1 (i kælderen) Hvalsø Rådhus, Møllebjergvej 4, 4330 Hvalsø Medlemmer: Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330

Læs mere

Referat. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune. Dagsorden: Mandag den 16. november 2015

Referat. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune. Dagsorden: Mandag den 16. november 2015 Referat Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 16. november 2015 kl. 17-19, Handicaprådsmøde Mødelokale 1, Hvalsø Rådhus, Møllebjergvej 4, 4330 Hvalsø. Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø

Læs mere

Referat. Mandag den 18. september 2017 kl Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune

Referat. Mandag den 18. september 2017 kl Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Referat Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 18. september 2017 kl. 17.00 19.00 Mødelokale 1 (i kælderen) Hvalsø Rådhus, Møllebjergvej 4, 4330 Hvalsø Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø

Læs mere

Referat. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune. Mandag den 12. november 2012 kl. 17

Referat. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune. Mandag den 12. november 2012 kl. 17 Referat Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 12. november 2012 kl. 17 Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4615 H www.lejre.dk Snorre Chr. Andersen D 4646 4720 E jabi@lejre.dk

Læs mere

Referat. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune. Dagsorden: Mandag den 15. februar 2016 kl. 17.00-19.00

Referat. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune. Dagsorden: Mandag den 15. februar 2016 kl. 17.00-19.00 Referat Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 15. februar 2016 kl. 17.00-19.00 Medlemmer: Carsten Helles Rasmussen (formand) Udvalget for Børn & Ungdom Leif V. Nielsen Udvalget for Social, Sundhed

Læs mere

NOTAT. Referat fra møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 1. marts 2010 kl. 17. Dagsorden

NOTAT. Referat fra møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 1. marts 2010 kl. 17. Dagsorden NOTAT Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4615 H www.lejre.dk Lone Feddersen Social & Arbejdsmarked D 4646 4720 E esfr@lejre.dk Dato: 1. marts 2010 J.nr.: 10/1594 Referat fra møde

Læs mere

Dagsorden. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune. Dagsorden: Mandag den 16. februar 2015

Dagsorden. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune. Dagsorden: Mandag den 16. februar 2015 Dagsorden Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 16. februar 2015 kl. 17-19, Handicaprådsmøde Mødelokale 1, Hvalsø Rådhus, Møllebjergvej 4, 4330 Hvalsø. Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø

Læs mere

REFERAT. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 15. november 2010 kl Mødelokale 1, Rådhuset i Hvalsø

REFERAT. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 15. november 2010 kl Mødelokale 1, Rådhuset i Hvalsø REFERAT Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4615 H www.lejre.dk Esben Frederiksen Social & Arbejdsmarked D 4646 4720 E esfr@lejre.dk Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag

Læs mere

Referat. Mandag den 25. juni 2018 kl Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune

Referat. Mandag den 25. juni 2018 kl Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Referat Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 25. juni 2018 kl. 17.00 19.00 Mødelokale 1 (i kælderen) Hvalsø Rådhus, Møllebjergvej 4, 4330 Hvalsø Medlemmer: Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330

Læs mere

Referat. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune. Dagsorden: Mandag den 17. november 2014

Referat. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune. Dagsorden: Mandag den 17. november 2014 Referat Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 17. november 2014 Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4615 H www.lejre.dk Tina F. Nicolaisen E tfni@lejre.dk kl. 17-19,

Læs mere

Dagsorden. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune. Dagsorden: Mandag den 17. november 2014

Dagsorden. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune. Dagsorden: Mandag den 17. november 2014 Dagsorden Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 17. november 2014 kl. 17-19, Handicaprådsmøde Mødelokale 1, Hvalsø Rådhus, Møllebjergvej 4, 4330 Hvalsø. Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø

Læs mere

Referat. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune. Dagsorden. Mandag den 10. september 2012 kl. 17

Referat. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune. Dagsorden. Mandag den 10. september 2012 kl. 17 Referat Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 10. september 2012 kl. 17 Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4615 H www.lejre.dk Snorre Chr. Andersen D 4646 4720 E jabi@lejre.dk

Læs mere

REFERAT. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Tirsdag den 27. september 2011 kl Mødelokale 1, Rådhuset i Hvalsø

REFERAT. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Tirsdag den 27. september 2011 kl Mødelokale 1, Rådhuset i Hvalsø REFERAT Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4615 H www.lejre.dk Esben Frederiksen Servicecenter Hvalsø D 4646 4720 E esfr@lejre.dk Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Tirsdag

Læs mere

Referat. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune. Dagsorden: Carsten Helles Rasmussen, Bjarne Jørgensen, Henning Nielsen. Mandag den 16.

Referat. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune. Dagsorden: Carsten Helles Rasmussen, Bjarne Jørgensen, Henning Nielsen. Mandag den 16. Referat Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 16. februar 2015 kl. 17-19, Handicaprådsmøde Mødelokale 1, Hvalsø Rådhus, Møllebjergvej 4, 4330 Hvalsø. Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø

Læs mere

Dagsorden. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune. Dagsorden. Mandag den 10. februar 2014 kl. 17

Dagsorden. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune. Dagsorden. Mandag den 10. februar 2014 kl. 17 Dagsorden Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 10. februar 2014 kl. 17 Mødelokale 1, Hvalsø Rådhus, Møllebjergvej 4, 4330 Hvalsø. Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 28. november 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 28. november 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Referat onsdag den 28. november 2012 Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Orientering...2 3. KF - Temadrøftelse...3 4. KF - Kunstudvalg i

Læs mere

REFERAT. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 14. juni 2010 kl Mødelokale 1, Rådhuset i Hvalsø

REFERAT. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 14. juni 2010 kl Mødelokale 1, Rådhuset i Hvalsø REFERAT Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4615 H www.lejre.dk Esben Frederiksen Social & Arbejdsmarked D 4646 4720 E esfr@lejre.dk Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag

Læs mere

Dagsorden. Forum: Handicaprådet Tid: Torsdag den 7. marts 2019, kl Sted: Mødelokale 2, Rådhusets forhal

Dagsorden. Forum: Handicaprådet Tid: Torsdag den 7. marts 2019, kl Sted: Mødelokale 2, Rådhusets forhal Dagsorden Forum: Handicaprådet Tid: Torsdag den 7. marts 2019, kl. 17.00 19.00 Sted: Mødelokale 2, Rådhusets forhal Deltagere: Steen Christiansen, Bjarke Juul, Hediye Temiz, Hanne Fleinert, Poul Hansen,

Læs mere

Referat. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune. Dagsorden. Mandag den 10. februar 2014 kl. 17

Referat. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune. Dagsorden. Mandag den 10. februar 2014 kl. 17 Referat Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 10. februar 2014 kl. 17 Mødelokale 1, Hvalsø Rådhus, Møllebjergvej 4, 4330 Hvalsø. Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4615

Læs mere

REFERAT HANDICAPRÅD MANDAG D. 19. DECEMBER2016 MØDELOKALE SYDFALSTER, RÅDHUSET BENT MUNCH (REPRÆSENTANT FRA DH) PER STEEN LAILA GROTH BJARNE HANSEN

REFERAT HANDICAPRÅD MANDAG D. 19. DECEMBER2016 MØDELOKALE SYDFALSTER, RÅDHUSET BENT MUNCH (REPRÆSENTANT FRA DH) PER STEEN LAILA GROTH BJARNE HANSEN REFERAT HANDICAPRÅD DATO: MANDAG D. 19. DECEMBER2016 STED: MØDELOKALE SYDFALSTER, RÅDHUSET TIDSPUNKT: KL. 9.00 DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP. FRA DH, FORMAND) BENT MUNCH PER

Læs mere

REFERAT. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 14. marts 2011 kl Rådhuset i Hvalsø, mødelokale 1

REFERAT. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 14. marts 2011 kl Rådhuset i Hvalsø, mødelokale 1 REFERAT Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4615 H www.lejre.dk Esben Frederiksen Social & Arbejdsmarked D 4646 4720 E esfr@lejre.dk Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag

Læs mere

REFERAT. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Tirsdag den 28. september 2010 kl Mødelokale 1, Rådhuset i Hvalsø

REFERAT. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Tirsdag den 28. september 2010 kl Mødelokale 1, Rådhuset i Hvalsø REFERAT Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4615 H www.lejre.dk Esben Frederiksen Social & Arbejdsmarked D 4646 4720 E esfr@lejre.dk Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Tirsdag

Læs mere

Referat. Handicaprådet 4. maj 2017 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl

Referat. Handicaprådet 4. maj 2017 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl Referat Handicaprådet 4. maj 2017 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl. 15.30-17.00 Deltagere: Palle Bjerregaard, Per Hansen, Tonny Bengtsson, Svend Mathiasen, Morten Dreyer, Henrik Aagaard, Lejla Foric og Charlotte

Læs mere

Referat af møde nr. 9 Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 9 Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 9 Mandag d. 03.10.2016 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 03.10.2016 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Referat. Handicaprådet 20. juni 2018 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl

Referat. Handicaprådet 20. juni 2018 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl Referat Handicaprådet 20. juni 2018 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl. 17.00 19.00 Deltagere: Jeanet Barth, Palle Bjerregaard, Tonny Bengtsson, Peter Læssøe, Flemming Andersen, Henrik Aagaard og Lejla Foric

Læs mere

Høringssvar samlet Vision for inklusion

Høringssvar samlet Vision for inklusion Høringssvar samlet Vision for inklusion Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4615 H www.lejre.dk Servicecenter Allerslev J.nr.: 11/20395 Oversigt over høringssvar Vision for inklusion:

Læs mere

Referat fra møde i Udvalget for Børn & Ungdom onsdag den 13. januar 2010. Mødet startede kl. 17:00 i Mødelokale 1, Lejre

Referat fra møde i Udvalget for Børn & Ungdom onsdag den 13. januar 2010. Mødet startede kl. 17:00 i Mødelokale 1, Lejre Referat fra møde i onsdag den 13. januar 2010 Mødet startede kl. 17:00 i Mødelokale 1, Lejre Indholdsfortegnelse 1. BU - Godkendelse af dagsorden...3 2. BU - Valg af næstformand...4 3. ØU - Udvalgets mødeplan

Læs mere

Referat. Forum: Handicaprådet Tid: Onsdag den 14. marts 2018, kl Sted: Mødelokale 915. Blok C 2. sal

Referat. Forum: Handicaprådet Tid: Onsdag den 14. marts 2018, kl Sted: Mødelokale 915. Blok C 2. sal Forum: Handicaprådet Tid: Onsdag den 14. marts 2018, kl. 18.00 19.30 Sted: Mødelokale 915. Blok C 2. sal Deltagere: Steen Christiansen, Carsten Wilken for Bjarke Juul, Hanne Fleinert, Poul Hansen, Eric

Læs mere

Referat Handicapråd Medlemmer Bemærkning:

Referat Handicapråd Medlemmer Bemærkning: Referat Mødelokale 7, Kl. 16:00 Medlemmer John Dalsgaard Jensen Inge Lise Pedersen Ole Gjermandsen Mogens Haugaard Nielsen (N) Philip G. Nielsen Jacob Panton Kristiansen (V) Henning Urban Dam Nielsen (A)

Læs mere

Dagsorden Folkeoplysningsudvalget torsdag den 22. januar 2015. Kl. 18:00 i Borgerstuen i Hvalsø Hallerne

Dagsorden Folkeoplysningsudvalget torsdag den 22. januar 2015. Kl. 18:00 i Borgerstuen i Hvalsø Hallerne Dagsorden torsdag den 22. januar 2015 Kl. 18:00 i Borgerstuen i Hvalsø Hallerne Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Fokusområde - Aktiviteter for flygtninge i Lejre Kommune...

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Referat Fra Handicaprådet

TÅRNBY KOMMUNE. Referat Fra Handicaprådet TÅRNBY KOMMUNE Referat Fra Handicaprådet Dato: 23.01.2014 Tidspunkt: 16.00 Sted: Mødelokale 209 Deltagere: Johnny Fredelund, Jan Jakobsen, Jørgen Maibom, Lars-Peter Brogaard Nielsen, Lis Noltensmeier,

Læs mere

Handicapråd. Referat. Mødelokale 7, 15. november 2018 Kl. 16:00. Medlemmer

Handicapråd. Referat. Mødelokale 7, 15. november 2018 Kl. 16:00. Medlemmer Referat Mødelokale 7, Kl. 16:00 Medlemmer John Dalsgaard Jensen Inge Lise Pedersen Tina Mørk Ole Gjermandsen Mogens Haugaard Nielsen (N) Philip G. Nielsen Jacob Panton Kristiansen (V) Henning Urban Dam

Læs mere

Referat Økonomiudvalget tirsdag den 24. juni 2014

Referat Økonomiudvalget tirsdag den 24. juni 2014 Referat Økonomiudvalget tirsdag den 24. juni 2014 Kl. 16:15 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. ØU - Godkendelse af dagsorden...1 2. ØU - Udbud af kommunalt ejet jord...2 3. Person - ØU -

Læs mere

Referat. Handicaprådet 30. januar 2017 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl

Referat. Handicaprådet 30. januar 2017 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl Referat Handicaprådet 30. januar 2017 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl. 15.30-17.00 Deltagere: Palle Bjerregaard, Per Hansen, Tonny Bengtsson, Svend Mathiasen, Morten Dreyer, Sara Claces, Henrik Aagaard,

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Referat af Handicaprådsmødet

TÅRNBY KOMMUNE. Referat af Handicaprådsmødet TÅRNBY KOMMUNE Referat af Handicaprådsmødet Dato: 23.03.2017 Tidspunkt: 16:00 18:00. Sted: Tårnby Rådhus, mødelokale 209 Deltagere: Jan Jakobsen, Lars-Peter Brogaard Nielsen, Lis Noltensmeier, Jørgen Maibom,

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid mandag den 8. januar Kl. 19:00 i Mødelokale 5, Lejrevej 15, 4320, Allerslev

Referat Udvalget for Kultur & Fritid mandag den 8. januar Kl. 19:00 i Mødelokale 5, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Referat mandag den 8. januar 2018 Kl. 19:00 i Mødelokale 5, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Orientering - januar...2 3. KF - Valg af formand...3

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune. af møde den 3. februar 2014 kl i Paraplyen

Ældrerådet i Halsnæs Kommune. af møde den 3. februar 2014 kl i Paraplyen Ældrerådet i Halsnæs Kommune af møde den kl. 09.15 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Kirsten Jørgensen ( ) næstformand Vibeke Frej ( ) Ella Bertelsen ( ) Mogens Lehd Pedersen ( ) Lillian Skjødt

Læs mere

Handicapråd. Dagsorden. Greve Kommune. Onsdag den kl i mødelokale 1. Medlemmer. Byrådet Kai Nielsen (V) Jette Andersen (A)

Handicapråd. Dagsorden. Greve Kommune. Onsdag den kl i mødelokale 1. Medlemmer. Byrådet Kai Nielsen (V) Jette Andersen (A) Handicapråd Onsdag den 16.09.09 kl. 16.30 i mødelokale 1 Medlemmer Byrådet Kai Nielsen (V) Jette Andersen (A) Administrationen Jørgen Engell-Kofoed, Ejendomscentret Anni Kristiansen, Center for Skoler

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 7. oktober 2015

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 7. oktober 2015 Referat onsdag den 7. oktober 2015 Kl. 18:00 i Mødelokale 4, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Orientering - Oktober...2 3. KF - Temadrøftelse - Børnekulturhus...4

Læs mere

Referat. Handicaprådet 7. sept St. Magleby Stuen, Rådhuset kl

Referat. Handicaprådet 7. sept St. Magleby Stuen, Rådhuset kl Referat Handicaprådet 7. sept. 2017 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl. 15.30-17.00 Medlemmer: Palle Bjerregaard, Per Hansen, Tonny Bengtsson, Svend Mathiasen (T), Morten Dreyer (O), Flemming Andersen Indhold

Læs mere

Stop-op-dag Norddjurs Kommunes Handicapråd

Stop-op-dag Norddjurs Kommunes Handicapråd Stop-op-dag Norddjurs Kommunes Handicapråd Notater Dronningens Ferieby 14. januar 2016 Hvad virker i forbindelse med afsendelse af handicaprådets budskab? At have en god, løbende dialog At udarbejde kvalificerede

Læs mere

referat Handicapråd 19. februar 2015 mødelokale sydfalster, rådhuset kl Dorthe Jørgensen (rep. fra DH, formand)

referat Handicapråd 19. februar 2015 mødelokale sydfalster, rådhuset kl Dorthe Jørgensen (rep. fra DH, formand) referat Handicapråd 19. februar 2015 dato: sted: mødelokale sydfalster, rådhuset kl. 9.00 tidspunkt: DELTAGERE: Dorthe Jørgensen (rep. fra DH, formand) Anne-Lise Rossau Claus Petersen Afbud: Fremmødt SUPpLEANT

Læs mere

Dagsorden Udvalget for Job & Arbejdsmarked mandag den 20. januar 2014. Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Hvalsø

Dagsorden Udvalget for Job & Arbejdsmarked mandag den 20. januar 2014. Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Hvalsø Dagsorden mandag den 20. januar 2014 Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Hvalsø Indholdsfortegnelse 1. JA - Godkendelse af dagsorden...1 2. JA - Valg af formand...2 3. JA - valg af næstformand...3 4. JA - Orientering

Læs mere

Afbud fra Betina Stick istedet deltager Poul Poulsen. 1. Præsentation af ny referent Godkendelse af dagsorden... 2

Afbud fra Betina Stick istedet deltager Poul Poulsen. 1. Præsentation af ny referent Godkendelse af dagsorden... 2 Referat Handicaprådet Tid Torsdag den 10. december 2015 - kl. 15:30 Sted Mødelokale 2 Bemærkning Afbud fra Betina Stick istedet deltager Poul Poulsen. Afbud Fraværende Indholdsfortegnelse: 1. Præsentation

Læs mere

Referat Kommunalbestyrelsen tirsdag den 9. juni 2015

Referat Kommunalbestyrelsen tirsdag den 9. juni 2015 Referat tirsdag den 9. juni 2015 Kl. 20:30 i Multisalen, Hvalsø Hallen, Skolevej 5, 4330 Hvalsø Carsten Helles Rasmussen (V) Flemming Damgaard Larsen (V) Grethe Nørtoft Saabye (C) Henning Nielsen (V) Ivan

Læs mere

Sorø Kommune Handicaprådet

Sorø Kommune Handicaprådet R e f e r a t Møde i, mandag den kl. 17.00 Mødet afholdtes på: Sorø Rådhus, Rådhusvej 8, 4180 Sorø, mødelokale 180 Indhold Sag nr. 1 Godkendelse af dagsorden Sag nr. 2 Gensidig præsentation Sag nr. 3 Gennemgang

Læs mere

DH-Ballerup s bestyrelsesmøde tirsdag den 24. marts 2015 i Sundhedshuset.

DH-Ballerup s bestyrelsesmøde tirsdag den 24. marts 2015 i Sundhedshuset. DH-Ballerup s bestyrelsesmøde tirsdag den 24. marts 2015 i Sundhedshuset. Deltagere: Anne-Marie Appelgren, LEV. Kent Grimm Thornberg, Landsforeningen Autisme. Ella Frederiksen, Osteoporoseforeningen. Alice

Læs mere

DAGSORDEN/REFERAT MØDE DEN 11/ HANDICAPRÅDET. Social- og Sundhedsforvaltningen Sekretariat og Økonomi. Dokumentnummer

DAGSORDEN/REFERAT MØDE DEN 11/ HANDICAPRÅDET. Social- og Sundhedsforvaltningen Sekretariat og Økonomi. Dokumentnummer DAGSORDEN/REFERAT MØDE DEN 11/2-2016 HANDICAPRÅDET Dato Social- og Sundhedsforvaltningen Sekretariat og Økonomi Deltagere Lars Kunov (), formand Claus Nielsen () Henning Backs () Jeanne Riise Lehmkuhl

Læs mere

Egedal Kommune Handicaprådet Dagsorden til Handicaprådsmøde den 23. februar 2012 kl. 17.00 i mødelokale 120-140 på Stenløse Rådhus 1

Egedal Kommune Handicaprådet Dagsorden til Handicaprådsmøde den 23. februar 2012 kl. 17.00 i mødelokale 120-140 på Stenløse Rådhus 1 mødelokale 120-140 på Stenløse Rådhus 1 1. Godkendelse af dagsordenen 2. Arbejdsgange mv. mellem handicaprådet og Tilgængelighedsudvalget 3. til mødeplan for Handicaprådet for 2012 4. Handicaprådets årsberetning

Læs mere

Åben. HANDICAPRÅDET Dagsorden. Mødested Administrationscentret Mødelokale 1 Stationsvej 38, 3460 Birkerød. Mødedato Torsdag den 6.

Åben. HANDICAPRÅDET Dagsorden. Mødested Administrationscentret Mødelokale 1 Stationsvej 38, 3460 Birkerød. Mødedato Torsdag den 6. Dagsorden Åben Mødested Administrationscentret Mødelokale 1 Stationsvej 38, 3460 Birkerød. Mødedato Torsdag den 6. oktober 2011 Mødetidspunkt Kl. 15.30 Bemærkninger Medlemmer Fra forvaltningen Deltagere

Læs mere

Handicaprådet BESLUTNINGSREFERAT

Handicaprådet BESLUTNINGSREFERAT Handicaprådet BESLUTNINGSREFERAT Sted: Mødelokale 4, rådhuset Dato: Torsdag den 6. oktober 2016 Start kl.: 14:30 Slut kl.: 16:30 Medlemmer: Preben Fruelund Kaj Aagaard Alice Brask Peter Hjulmand Winnie

Læs mere

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked torsdag den 29. november 2012

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked torsdag den 29. november 2012 Referat torsdag den 29. november 2012 Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Hvalsø Jens K. Jensen (V) Indholdsfortegnelse 1. JA - Godkendelse af dagsorden...1 2. JA - Orienteringssager - december...2 3. JA - Samarbejdsaftale

Læs mere

REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 31. AUGUST 2016 MØDELOKALE SYDFALSTER, RÅDHUSET BENT MUNCH (REPRÆSENTANT FRA DH) PER STEEN LAILA GROTH BJARNE HANSEN

REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 31. AUGUST 2016 MØDELOKALE SYDFALSTER, RÅDHUSET BENT MUNCH (REPRÆSENTANT FRA DH) PER STEEN LAILA GROTH BJARNE HANSEN REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 31. AUGUST 2016 STED: MØDELOKALE SYDFALSTER, RÅDHUSET TIDSPUNKT: KL. 9.00 DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP. FRA DH, FORMAND) BENT MUNCH PER STEEN LAILA

Læs mere

1. Præsentation af ny referent Godkendelse af dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde God sagsbehandling...

1. Præsentation af ny referent Godkendelse af dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde God sagsbehandling... Referat Handicaprådet Tid Torsdag den 11. februar 2016 - kl. 15:30 Sted Mødelokale 2 Bemærkning Poul Poulsen er indtrådt som medlem af Handicaprådet i stedet for Malene Rye Andersen. Afbud fra Bodil Boesgaard

Læs mere

Referat Udvalget for Teknik & Miljø mandag den 8. januar Kl. 16:00 i Mødelokale 2, Lejrevej 15, 4320, Allerslev

Referat Udvalget for Teknik & Miljø mandag den 8. januar Kl. 16:00 i Mødelokale 2, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Referat mandag den 8. januar 2018 Kl. 16:00 i Mødelokale 2, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. TM - Godkendelse af dagsorden...1 2. TM - Orientering - Januar...2 3. TM - Valg af formand...3

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 3. november 2010

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 3. november 2010 Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 3. november 2010 Kl. 16:00 Egholm Slot, Trehøjevej 45, 4070 kr. Hyllinge. Afbud: Connie B. Jensen (A) Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1

Læs mere

Referat Ordinært møde

Referat Ordinært møde Vordingborg Kommune Handicaprådet Referat Ordinært møde Dato: Mandag den 24. februar 2014 Tidspunkt: kl. 18.30-21.00 Sted: Mødelokale 2 Vordingborg Rådhus Deltagere: Anders J. Andersen, Else-Marie Sørensen,

Læs mere

Årsberetning 2016 for Handicaprådet i Albertslund

Årsberetning 2016 for Handicaprådet i Albertslund Indledning Handicaprådet i Albertslund udgiver hermed sin første årsberetning. Årsberetningen skal være med til at sætte fokus på Handicaprådets arbejde generelt og i 2016. Handicaprådet i Albertslund

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 7. juni 2018 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud: Helmut Madsen og Lilly Meisner Pedersen.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 7. juni 2018 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud: Helmut Madsen og Lilly Meisner Pedersen. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Susanne Kierch Anna K. M. Hansen Hans C. Bech Dorete Olsen Jette Olsen Britta Jensen-Terpet Helmut Madsen Bodil Nielsen Lilly Meisner Pedersen Bemærkning: Afbud:

Læs mere

REFERAT. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Torsdag den 22. marts 2012 kl. 17.00 Mødelokale 1, Rådhuset i Hvalsø

REFERAT. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Torsdag den 22. marts 2012 kl. 17.00 Mødelokale 1, Rådhuset i Hvalsø REFERAT Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4615 H www.lejre.dk Esben Frederiksen Servicecenter Hvalsø D 4646 4720 E esfr@lejre.dk Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Torsdag

Læs mere

Handicapråd. Referat. Mødelokale 7, 14. februar 2019 Kl. 16:00. Medlemmer. Bemærkning: Afbud: Jacob Panton Kristiansen.

Handicapråd. Referat. Mødelokale 7, 14. februar 2019 Kl. 16:00. Medlemmer. Bemærkning: Afbud: Jacob Panton Kristiansen. Referat Mødelokale 7, Kl. 16:00 Medlemmer John Dalsgaard Jensen Inge Lise Pedersen Tina Mørk Ole Gjermandsen Mogens Haugaard Nielsen (N) Philip G. Nielsen Jacob Panton Kristiansen (V) Henning Urban Dam

Læs mere

REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 24. JANUAR 2017 MØDELOKALE SAKSKØBING, RÅDHUSET BENT MUNCH (REPRÆSENTANT FRA DH) PER STEEN LAILA GROTH BJARNE HANSEN

REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 24. JANUAR 2017 MØDELOKALE SAKSKØBING, RÅDHUSET BENT MUNCH (REPRÆSENTANT FRA DH) PER STEEN LAILA GROTH BJARNE HANSEN REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 24. JANUAR 2017 STED: MØDELOKALE SAKSKØBING, RÅDHUSET TIDSPUNKT: KL. 9.00 DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP. FRA DH, FORMAND) BENT MUNCH PER STEEN LAILA

Læs mere

Referat fra møde i Handicaprådet Torsdag, den 19. november 2015 kl

Referat fra møde i Handicaprådet Torsdag, den 19. november 2015 kl Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 25. november 2015 Sags id 15/21166 Sagsbehandler Birgit Kirk Coupar Telefon direkte 76 16 92 58 E-mail bkc@esbjergkommune.dk Referat fra møde i Handicaprådet Torsdag, den

Læs mere

Referat Kommunalbestyrelsen mandag den 13. januar Kl. 18:00 i Rådssalen, Allerslev

Referat Kommunalbestyrelsen mandag den 13. januar Kl. 18:00 i Rådssalen, Allerslev Referat mandag den 13. januar 2014 Kl. 18:00 i Rådssalen, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KB - Godkendelse af dagsorden...1 2. KB - 2. behandling af ændring af styrelsesvedtægt mhp oprettelse af UET...2

Læs mere

Landsbyudvalget REFERAT

Landsbyudvalget REFERAT REFERAT Sted: Kantinen Rådhuset i Allerslev, Lejrevej 15, 4320 Lejre Dato: Tirsdag den 8. oktober 2019 Start kl.: 18:00 Slut kl.: 19:30 Medlemmer: Carsten Rasmussen (A) Grethe N. Saabye (C) Mikael Ralf

Læs mere

Referat af. møde i. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr. 41. Tirsdag 26.08.2014 kl. 16.30 18.00. Gladsaxe Rådhus, mødelokale 2608

Referat af. møde i. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr. 41. Tirsdag 26.08.2014 kl. 16.30 18.00. Gladsaxe Rådhus, mødelokale 2608 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat af møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd Møde nr. 41 Tirsdag 26.08.2014 kl. 16.30 18.00 på

Læs mere

Der er aftalt, at Palle Ravn noterer sig beslutninger fra mødet til efterfølgende referatskrivning.

Der er aftalt, at Palle Ravn noterer sig beslutninger fra mødet til efterfølgende referatskrivning. Handicaprådet referat Møde 26. oktober 2016 kl. 16:00 i mødelokal 1, kælderen Indgang C Rådhuset. Mødedeltagere: Palle Ravn, Gert Lund, Mona Rask, Per Ravn, Jeanette Juul Quaade Steen Jakobsen, Anna Maria

Læs mere

Møde 2. december 2009 kl. 14:30 i Mødelokale 1

Møde 2. december 2009 kl. 14:30 i Mødelokale 1 Handicaprådet Referat Møde 2. december 2009 kl. 14:30 i Mødelokale 1 Fraværende: Palle Lykke Ravn, Kjeld Berthelsen, John Christoffersen Pkt. Tekst Side 43 Godkendelse af referat fra den 2. november 2009

Læs mere

HANDICAPRÅDET FOR NORDFYNS KOMMUNE

HANDICAPRÅDET FOR NORDFYNS KOMMUNE HANDICAPRÅDET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 28 TIRSDAG DEN 8. DECEMBER 2009, KL. 16.30 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Handicaprådet 8. december 2009 Side: 2 Fraværende: Til behandling forelå:

Læs mere

Handicaprådet. Åben Referat. Mødelokale 7 på rådhuset, 19. november 2015 Kl. 16:00-18:00

Handicaprådet. Åben Referat. Mødelokale 7 på rådhuset, 19. november 2015 Kl. 16:00-18:00 Åben Referat Mødelokale 7 på rådhuset, 19. november 2015 Kl. 16:00-18:00 Medlemmer: Preben Elstrøm, Tina Mørk, Thor Grønbæk, John Dalsgaard Jensen, Inge Lise Pedersen, Lone Høgenhaug, Ole Gjermandsen,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid:

Skolebestyrelsesmøde. Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid: Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid: 18.30-20.30 Deltagere: Skolebestyrelsen, Dorthe Lykkegaard deltog som suppleant for Nina Holm. Afbud: Nina Holm, Stine Helgstrand, Tina

Læs mere

Referat Udvalget for Social, Sundhed & Ældre mandag den 24. juni 2013

Referat Udvalget for Social, Sundhed & Ældre mandag den 24. juni 2013 Referat Udvalget for Social, Sundhed & Ældre mandag den 24. juni 2013 Kl. 17:45 i Mødelokale 2, Hvalsø Afbud: Henning Nielsen (V) Indholdsfortegnelse 1. SSÆ - Dagsorden godkendt...1 2. SSÆ - Ændring af

Læs mere

Referat Økonomiudvalget tirsdag den 24. juni 2014

Referat Økonomiudvalget tirsdag den 24. juni 2014 Referat tirsdag den 24. juni 2014 Kl. 16:15 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. ØU - Godkendelse af dagsorden...1 2. ØU - Udbud af kommunalt ejet jord...2 3. Person - ØU - Ansættelse af ny

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. Som følge af Klaus Poulsens fravær udgår punkt 5 og 6.

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. Som følge af Klaus Poulsens fravær udgår punkt 5 og 6. Mødereferat Sted: Mødelokale D2 Dato: 10.12.2015 kl. 15.00 18.00 Deltagere: Flemming Sundt (FSU) Jerry Ritz (JRI) Gerhard Krohn (GKR) Christian Skytt (CSK) Thorkild Gruelund (THG) Annette Wiencken (ANW)

Læs mere

Referat fra møde i Handicaprådet, onsdag den 11.3.2009

Referat fra møde i Handicaprådet, onsdag den 11.3.2009 Referat fra møde i Handicaprådet, onsdag den 11.3.2009 Mødedato: 11.3.2009 Tidspunkt: 14-18 Mødenr.: Sted: Deltagere: Ryslinge Administrationsbygning M59 Indkaldelse Torben Smith (formand, KB) Søren Kristensen

Læs mere

Forretningsorden for Handicaprådet i Sorø kommune.

Forretningsorden for Handicaprådet i Sorø kommune. Forretningsorden for Handicaprådet i Sorø kommune. l medfør af Lov om retssikkerhed og administration på det sociale område 37a har Byrådet i Sorø Kommune nedsat et Handicapråd, og i henhold til bekendtgørelse

Læs mere

Referat Udvalget for Børn & Ungdom tirsdag den 2. november 2010

Referat Udvalget for Børn & Ungdom tirsdag den 2. november 2010 Referat tirsdag den 2. november 2010 Kl. 18:00 i Mødelokale 2, Allerslev Bemærk at tidspunktet for mødet er rykket til kl. 18.00. Indholdsfortegnelse 1. BU - Godkendelse af dagsorden...1 2. BU - Orientering...2

Læs mere

Stevns Udsatteråd. Referat. Mødelokale 2, Rådhuset, 20. juni 2019 Kl. 14:00. Medlemmer. Bemærkning:

Stevns Udsatteråd. Referat. Mødelokale 2, Rådhuset, 20. juni 2019 Kl. 14:00. Medlemmer. Bemærkning: Referat Mødelokale 2, Rådhuset, Kl. 14:00 Medlemmer Helen Sørensen (A) Jacob Panton Kristiansen (V) Rikke Ackermann Majbritt Bjerke Per B. Jensen Peder A. Larsen Jacob Buch-Andersen Tinamaria Götz Anja

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Referat fra Handicaprådet

TÅRNBY KOMMUNE. Referat fra Handicaprådet TÅRNBY KOMMUNE Referat fra Handicaprådet Dato: 27.06.2013 Tidspunkt: 16.00 Sted: Mødelokale 209 Deltagere: Johnny Fredelund, Jørgen Maibom, Lars-Peter Brogaard Nielsen, Liselotte Nielsen, Louis Hjelmsø,

Læs mere

Ansøgningsskema TILGÆNGELIGHEDSPULJE 2013. ALLE felterne i ansøgningsskemaet skal udfyldes, med mindre andet fremgår.

Ansøgningsskema TILGÆNGELIGHEDSPULJE 2013. ALLE felterne i ansøgningsskemaet skal udfyldes, med mindre andet fremgår. Ansøgningsskema TILGÆNGELIGHEDSPULJE 2013 ALLE felterne i ansøgningsskemaet skal udfyldes, med mindre andet fremgår. Ansøgningsskemaet skal udfyldes og underskrives inden det sendes til Energistyrelsen

Læs mere

Referat, møde nr. 10, Torsdag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat, møde nr. 10, Torsdag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat, møde nr. 10, Torsdag d. 10.09.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: torsdag d. 10.09.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.2 Egedal Rådhus

Læs mere

Referat Ældrerådsmøde i Jammerbugt Kommune

Referat Ældrerådsmøde i Jammerbugt Kommune Referat Ældrerådsmøde i Jammerbugt Kommune Torsdag den 11. juni 2009, kl. 9.30-12.00 Mødelokale 83, Aabybro Rådhus Medlemmer: Jørgen Hellum, Jørn Kjær, Henning Jensen, Aase Billeskov Nielsen, Bent Jensen,

Læs mere

Referat Økonomiudvalget mandag den 26. marts 2012. Kl. 16:00 i Mødelokale 2, Allerslev

Referat Økonomiudvalget mandag den 26. marts 2012. Kl. 16:00 i Mødelokale 2, Allerslev Referat mandag den 26. marts 2012 Kl. 16:00 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. ØU - Godkendelse af dagsorden...1 2. ØU - Firkløverskolens fremtidige placering...2 3. ØU - Udlejning og bebyggelse

Læs mere

Referat Udvalget for Børn & Ungdom mandag den 12. juni 2017

Referat Udvalget for Børn & Ungdom mandag den 12. juni 2017 Referat mandag den 12. juni 2017 Kl. 16:45 i Mødelokale 5, Rådhuset Allerslev Afbud: Henning Nielsen (V) Julie Hermind (F) Indholdsfortegnelse 1. BU - Godkendelse af dagsorden...1 2. BU Udlændingestyrelsens

Læs mere

Øvrige deltagere: Esben Vognsen-Jensen Kun pkt. 1 Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Kun pkt. 1 Centerchef, Ældrecentret

Øvrige deltagere: Esben Vognsen-Jensen Kun pkt. 1 Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Kun pkt. 1 Centerchef, Ældrecentret Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 4, 5. marts 2012. Medlemmer Funktion: Tid: Mandag d. 2012 kl. 9.00. Deltagere: Sille Jantzen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse Rådhus Ulla Gundtoft

Læs mere

Referat af Handicaprådets møde onsdag den 10. marts 2010 Kl. 17.00 19.00 i udvalgsværelse 7

Referat af Handicaprådets møde onsdag den 10. marts 2010 Kl. 17.00 19.00 i udvalgsværelse 7 Referat af Handicaprådets møde onsdag den 10. marts 2010 Kl. 17.00 19.00 i udvalgsværelse 7 Deltagere: Jørn Christensen (Høreforeningen) Øvrige deltagere: Tabita Sonne-Dalsø Afbud: Alice Thulesen (Dansk

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 31. oktober 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 31. oktober 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 31. oktober 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Referat fra Handicaprådet

TÅRNBY KOMMUNE. Referat fra Handicaprådet TÅRNBY KOMMUNE Referat fra Handicaprådet Dato: 04.04.2013 Tidspunkt: 16.00 Sted: Mødelokale 215 Deltagere: Johnny Fredelund, Jan Jakobsen, Jørgen Maibom, Lars-Peter Brogaard Nielsen, Lis Noltensmeier,

Læs mere

BESLUTNING Nyt punkt 3.10 om henvendelse fra Veje og Grønne områder om ny tilgængelighedsplan Dagsorden godkendt.

BESLUTNING Nyt punkt 3.10 om henvendelse fra Veje og Grønne områder om ny tilgængelighedsplan Dagsorden godkendt. Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde fredag den 2. juni 2017 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen Kirsten Feld X Dorthe

Læs mere

DAGSORDEN HANDICAPRÅDET. Lissie Kirk (A), næstformand Jette W. Jørgensen (Ø) Paul Christensen (V) Poul Erik Jensen (V) Søren D.

DAGSORDEN HANDICAPRÅDET. Lissie Kirk (A), næstformand Jette W. Jørgensen (Ø) Paul Christensen (V) Poul Erik Jensen (V) Søren D. DAGSORDEN MØDE DEN 21. APRIL 2016 HANDICAPRÅDET Velfærdsforvaltningen VF-Sekretariat 15. april 2016 2015-008982-8 DELTAGERE Lars Kunov (), formand Anni Kvisgård () Claus Nielsen () Henning Backs () Jeanne

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 8. november 2018 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Borgmester Anette Mortensen deltager fra kl. 10.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 8. november 2018 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Borgmester Anette Mortensen deltager fra kl. 10. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Susanne Kierch Anna K. M. Hansen Hans C. Bech Dorete Olsen Jette Olsen Britta Jensen-Terpet Bodil Nielsen Lilly Meisner Pedersen Peder Maimann Olsen Bemærkning:

Læs mere

Dagsorden Kommunalbestyrelsen torsdag den 8. oktober 2015. Kl. 18:00 i Rådssalen, Allerslev

Dagsorden Kommunalbestyrelsen torsdag den 8. oktober 2015. Kl. 18:00 i Rådssalen, Allerslev Dagsorden torsdag den 8. oktober 2015 Kl. 18:00 i Rådssalen, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KB - Godkendelse af dagsorden...1 2. Lukket - ØU - Anlægsbevilling til gulvbelægning Hvalsø Rådhus...2 3. KB

Læs mere

Meddelelser fra Administrationen v / Esbern Ott, samt fra varmemesteren V / Freddy Rasmussen.

Meddelelser fra Administrationen v / Esbern Ott, samt fra varmemesteren V / Freddy Rasmussen. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 9,09.13 Beslutningsreferat af: Referat nr. 11 BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 03.09.13 kl. 18.30 21.15 september 2013 DIRIGENT: SUSSIE TRANEKÆR

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Dagsorden Til Handicaprådet

TÅRNBY KOMMUNE. Dagsorden Til Handicaprådet TÅRNBY KOMMUNE Dagsorden Til Handicaprådet Dato: 28.1.2016 Tidspunkt: Mødet starter efter oplæg, ca. 16.45 Sted: Mødelokale 209 og 211 Deltagere: Jan Jakobsen, Carsten Fuhr, Anders Krantz, Lars- Peter

Læs mere

Referat Kommunalbestyrelsen torsdag den 8. oktober Kl. 18:00 i Rådssalen, Allerslev

Referat Kommunalbestyrelsen torsdag den 8. oktober Kl. 18:00 i Rådssalen, Allerslev Referat torsdag den 8. oktober 2015 Kl. 18:00 i Rådssalen, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KB - Godkendelse af dagsorden...1 2. Lukket - ØU - Anlægsbevilling til gulvbelægning Hvalsø Rådhus...2 3. KB

Læs mere