REFERAT. Lilibeth Cuenca Rasmussen (næstformand), Bodil Nielsen, Claus Andersen, Jakob Tækker

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT. Lilibeth Cuenca Rasmussen (næstformand), Bodil Nielsen, Claus Andersen, Jakob Tækker"

Transkript

1 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 33 Mødedato: Tidspunkt:kl Sted: Mødelokale 8 Til stede fra udvalget: REFERAT Lilibeth Cuenca Rasmussen (næstformand), Bodil Nielsen, Claus Andersen, Jakob Tækker Ikke til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand), Bodil Nielsen deltog ikke under punkterne Claus Andersen deltog ikke under punkt 8. Til stede fra Slots- og Kulturstyrelsen, herunder referent: Ane Bülow (punkt 9, 10 og 11), Tine Vindfeld (punkt 5 og 7), Merete Dael (punkt 6 og 7), Niels Græsholm (punkt 6 og 7), Anette Østerby (punkt 1 7 og 11-21), Theis Petersen (referent). Godkendt af udvalget den: 14. februar 2017 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Beslutninger siden sidste møde 3. Økonomi 4. Nyt fra bestyrelsen 5. Call om nyt dansk residency 6. Forberedelse af arbejdsdag med KBUB 8. februar 7. Artcore Talenttræf 8. Venedig Biennalen 2017, status 9. Forberedelse af seminar om kunstnerdrevne steder 28. februar 10. Lukning af hjemmesidepulje 11. Kompetenceudvikling på kunsthaller 12. Art talk projekt på Statens Værksteder for Kunst 13. ResArtist konference på Statens Værksteder for Kunst 14. Konference om lydkunst 15. Den Frie Udstillingsbygning status for ny aftale 16. Den Frie Udstillingsbygning evaluering af nuværende aftale 17. Opfølgning på handlingsplan

2 Side Meddelelser 19. Næste møde 20. Eventuelt 21. Mødets gang 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. 2. Beslutninger siden sidste møde Der var ikke truffet beslutninger siden sidste møde. 3. Økonomi Slots- og Kulturstyrelsen orienterede udvalget om resterende midler. Udvalget tog orienteringen til efterretning, og besluttede at afsætte 2 mio. kr. til puljen nye platforme. 4. Nyt fra bestyrelsen Dette punkt udgik. 5. Call om nyt dansk residency Udvalget har besluttet at medvirke til etableringen af et nyt dansk residency. Det har ikke været muligt at få eksterne fonde med i et samarbejde omkring finansieringen, før den eksterne operatør er fundet. Derfor gennemføres nu et call for at finde en operatør. Udvalget besluttede økonomi og dermed hvilken skala et nyt dansk residency tænkes gennemført i. Der blev afsat i alt kr. Dernæst drøftede udvalget udkast til puljebeskrivelsen: Operatør til drift af residency for internationale billedkunstnere i Danmark, og fastlagde de kriterier og øvrige vilkår, der skal gælde. Udvalget vil forbeholde sig ret til at kombinere flere ansøgere, hvis udvalget ser at de kan supplere hinanden. 6. Forberedelse af arbejdsdag med KBUB 8. februar Udvalget har inviteret KBUB og styregruppen til en fælles arbejdsdag onsdag 8. februar 2017 kl i Slots- og Kulturstyrelsens lokaler, med henblik på at drøfte et puljeforslag. Udvalget gennemgik udkast til program for dagen og godkendte det.

3 Side 3 Udvalget noterede sig at relativt få fra styregruppen kunne deltage. Der var bekymring for om alle relevante parter og synspunkter blev repræsenteret. Derfor kunne det drøftes på arbejdsdagen om puljen kan sendes i høring i en bredere kreds, og hvem denne bredere kreds kunne være. 7. Artcore Talenttræf Talentskolen i Næstved havde søgt om støtte til Artcore Talenttræf Udvalget besluttede at bevilge kr. til projektet. 8. Venedig Biennalen 2017, status Slots- og Kulturstyrelsen orienterede om status for Venedig Biennalen Udvalget tog orienteringen til efterretning. 9. Forberedelse af seminar om kunstnerdrevne steder 28. februar Udvalget drøftede på møde den november 2016 muligheden for at afholde et arrangement for udvalgte kunstner- /kuratordrevne udstillingsplatforme med henblik på at indsamle viden om, hvordan udvalget yderligere kan understøtte eksisterende og navnlig fremtidige udstillingssteder i samme kategori. Billedkunstenheden har siden foreslået et workshop-arrangement med særligt fokus på lokal forankring og medfinansiering. Workshoppen afholdes 28. februar 2017 på det Jyske Kunstakademi i Aarhus. Udvalget orienterede sig i programmet for dagen og besluttede at finansiere med det kr. som tages fra puljen Produktion, Udstilling og Formidling. 10. Lukning af hjemmesidepulje Siden 2007 har Statens Kunstfond og det daværende Statens Kunstråd støttet etablering af personlige port folio hjemmesider for nulevende danske samtidskunstnere, med henblik på at støtte kunstnernes formidling af egen praksis på internettet. Siden da og navnlig i den seneste årrække er der imidlertid sket et boom i tilgængeligheden af brugervenlige onlineværktøjer, der gør det muligt let og billigt at lave en præsentabel hjemmeside. Med henvisning til udvalgets begrænsede støttemidler besluttede udvalget derfor, at puljen nedlægges per 1. marts 2017 og at midlerne overføres andre formål. Der vil blive udsendt et nyhedsbrev, som orienterer potentielle ansøgere.

4 Side 4 Såfremt der er efterspørgsel, vil der blive tilbudt et kursus for kunstnere, der har behov for oplæring i hvordan man laver en hjemmeside. 11. Kompetenceudvikling på kunsthaller Foreningen af Kunsthaller i Danmark, FKD, har igennem en årrække efterspurgt muligheder for støtte til kunsthallernes kunstfaglige medarbejderes kompetenceudvikling. Slots- og Kulturstyrelsen orienterede om, at Billedkunstenheden er i fortsat dialog med FKD, om hvordan enheden blandt andet kan aktivere sit netværk for at bistå FKD. Billedkunstenhedens dialog med FKD angår muligheder, der ligger udenom Statens Kunstfonds støtteordninger og derfor har det pt. ikke konsekvenser for udvalgets økonomi. Udvalget vil imidlertid gerne levere en støtteerklæring, som FKD kan anvende i dialogen med det politiske niveau. 12. Art talk projekt på Statens Værksteder for Kunst Statens Værksteder for Kunst har indsendt en ansøgning om støtte til projektet Art Talk. Udvalget besluttede at støtte projektet med kr. 13. ResArtist konference på Statens Værksteder for Kunst Statens Værksteder for Kunst har indsendt ansøgning om støtte til en international konference for artist-in-residency institutioner. Udvalget besluttede ikke at gå ind i et samarbejde om dette projekt, fordi udvalget selv har et initiativ omkring artist in residency på vej, og fordi der ikke er tilstrækkeligt internationalt udsyn i det forelagte program. 14. Konference om lydkunst Projektstøtteudvalget for musik har foreslået, at der afholdes en fælles konference for lydkunst i foråret 2017, i fællesskab med blandt andre projektstøtteudvalget for billedkunst. Udvalget besluttede at de er positive overfor et samarbejde, men er samtidig af den opfattelse, at det ikke er noget der falder imellem to stole i kunststøttesystemet. Der er dog en organisering udover kunststøttesystemet, hvor man godt kan se på, om lydkunsten bliver rummet tilstrækkeligt.

5 Side 5 Relateret til dette kunne konferencen inkludere feltet omkring new media, som også rummer lydkunsten. Derudover kunne man se på lydkunsten i det offentlige rum. Performance kunne også inkluderes, hvis man udvidede temaet til tidsbaseret kunst. På den baggrund foreslår udvalget, at såfremt der skal holdes en konference bør fokus udvides til at omhandle tidsbaseret kunst. 15. Den Frie Udstillingsbygning status for ny aftale Slots- og Kulturstyrelsen orienterede udvalget om status for ny aftale, herunder at DFUB ikke umiddelbart ser sig i stand til at levere en justeret version af det forslag, der blev fremlagt under høringsmøde 6. december Udvalget drøftede et svarbrev til DFUB. 16. Den Frie Udstillingsbygning evaluering af nuværende aftale Ifølge brev fra tidligere kulturminister Marianne Jelved af 20. december 2013, skal den nuværende betingelse for støtte evalueres før en ny støtteperiode kan drøftes. Udvalget drøftede udkastet til evaluering og konklusion. Udvalget besluttede ligeledes at forhøje bevillingen til evalueringen med kr. for at dække rejseomkostninger. 17. Opfølgning på handlingsplan Dette punkt udgik. 18. Meddelelser Der var ingen meddelelser. 19. Næste møde Næste møde er et uddelingsmøde og finder sted marts Eventuelt Intet under dette punkt. 21. Mødets gang Der var tilfredshed med mødets gang.

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 35 Mødedato: Tidspunkt: kl Sted: Lokale 4, 5.

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 35 Mødedato: Tidspunkt: kl Sted: Lokale 4, 5. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 35 Mødedato: 06.04.2017 Tidspunkt: kl. 9-16 Sted: Lokale 4, 5. sal REFERAT Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand), Lilibeth Cuenca

Læs mere

REFERAT. Gitte Ørskou (formand), Lilibeth Cuenca Rasmussen (næstformand), Bodil Nielsen, Claus Andersen

REFERAT. Gitte Ørskou (formand), Lilibeth Cuenca Rasmussen (næstformand), Bodil Nielsen, Claus Andersen Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 28 Mødedato: 01.09.2016 Tidspunkt: Kl. 09.00 16.00 Sted: Mødelokale 8 Til stede fra udvalget: REFERAT Gitte Ørskou (formand), Lilibeth Cuenca

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand), Lilibeth Cuenca Rasmussen (næstformand), Bodil Nielsen, Claus Andersen, Jakob Tækker.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand), Lilibeth Cuenca Rasmussen (næstformand), Bodil Nielsen, Claus Andersen, Jakob Tækker. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 20 Mødedato: 05.11.2015 Tidspunkt: Kl. 09.00 16.00 Sted: Lokale 8 REFERAT Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand), Lilibeth Cuenca

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 37 Mødedato: Tidspunkt: kl Sted: Lokale 5. 5.

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 37 Mødedato: Tidspunkt: kl Sted: Lokale 5. 5. 8. september 2017 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 37 Mødedato: 04.09.2017 Tidspunkt: kl. 10-16 Sted: Lokale 5. 5. sal REFERAT Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand),

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand), Lilibeth Cuenca Rasmussen (næstformand), Bodil Nielsen, Jakob Tækker, Claus Andersen

REFERAT. Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand), Lilibeth Cuenca Rasmussen (næstformand), Bodil Nielsen, Jakob Tækker, Claus Andersen Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 26 Mødedato: 12.05.2016 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Mødelokale Bodil Kjer, 4. sal REFERAT Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand),

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand), Lilibeth Cuenca Rasmussen (næstformand), Bodil Nielsen, Claus Andersen, Jakob Tækker

REFERAT. Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand), Lilibeth Cuenca Rasmussen (næstformand), Bodil Nielsen, Claus Andersen, Jakob Tækker Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 30 Mødedato: 2.- 3.11.2016 Tidspunkt: 02.11.2016: Kl. 09.00 16.00 03.11.2016: Kl. 13.00 16.00 Sted: Mødelokale 8 REFERAT Til stede fra udvalget:

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 37 Mødedato: Tidspunkt: kl Sted: Lokale 3, 5.

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 37 Mødedato: Tidspunkt: kl Sted: Lokale 3, 5. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 37 Mødedato: 20.06.2017 Tidspunkt: kl. 9-16 Sted: Lokale 3, 5. sal REFERAT Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand), Lilibeth Cuenca

Læs mere

REFERAT. Gitte Ørskou (formand), Bodil Nielsen, Jakob Tækker, Lilibeth Cuenca Rasmussen, Claus Andersen.

REFERAT. Gitte Ørskou (formand), Bodil Nielsen, Jakob Tækker, Lilibeth Cuenca Rasmussen, Claus Andersen. 12.03.2014 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 3 Mødedato: 19. 21.03.2014 Tidspunkt: 19.03.2014: Kl. 09.00-16.00 20.03.2014: Kl. 08.00 17.00 21.03.2014: Kl. 08.00 19.00 Sted

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Lisette Vind Ebbesen (formand), Charlotte Fogh, Jane Jin Kaisen, Peter Land, Søren Assenholt.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Lisette Vind Ebbesen (formand), Charlotte Fogh, Jane Jin Kaisen, Peter Land, Søren Assenholt. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 4 Mødedato: 11.04.2018 Tidspunkt: kl. 09.00 16.00 Sted: Lokale Astrid Noack, 4. sal REFERAT Til stede fra udvalget: Lisette Vind Ebbesen

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand), Bodil Nielsen, Lilibeth Cuenca Rasmussen, Claus Andersen, Jakob Tækker.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand), Bodil Nielsen, Lilibeth Cuenca Rasmussen, Claus Andersen, Jakob Tækker. 6. juni 2014 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 7 Mødedato: 28.05.2014 Tidspunkt: Kl. 10.00-16.00 Sted: Lokale 8 REFERAT Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand), Bodil

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand), Bodil Nielsen, Lilibeth Cuenca Rasmussen, Claus Andersen, Jakob Tækker.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand), Bodil Nielsen, Lilibeth Cuenca Rasmussen, Claus Andersen, Jakob Tækker. < > Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 10 Mødedato: 4.09.014 5.09.014 9.09.014 30.09.014 Tidspunkt: Kl. 09.00 16.00 Sted: Lokale 13-1 3. sal (ved direktionssekretariatet) REFERAT

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Jette Gejl Kristensen (formand), Lise Harlev (næstformand), Anna Krogh, Mads Gamdrup, Jesper Elg.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Jette Gejl Kristensen (formand), Lise Harlev (næstformand), Anna Krogh, Mads Gamdrup, Jesper Elg. 5. april 2013 Jour.nr.: Statens Kunstråds Internationale Billedkunstudvalg Møde nr. 19 Mødedato: 11. 12.03.2013 Tidspunkt: 11.03.2013: kl. 10 16 12.03.2013: kl. 09 16 Sted: Lokale 6 REFERAT Til stede fra

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand), Bodil Nielsen, Lilibeth Cuenca Rasmussen, Claus Andersen, Jakob Tækker.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand), Bodil Nielsen, Lilibeth Cuenca Rasmussen, Claus Andersen, Jakob Tækker. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 9 Mødedato: 05.09.2014 Tidspunkt: Kl. 09.00 16.00 Sted: Lokale 8, stuen. REFERAT Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand),

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Jette Gejl Kristensen (formand), Kristina Ask, Inge Merete Kjeldgaard, Peter Kirkhoff Eriksen.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Jette Gejl Kristensen (formand), Kristina Ask, Inge Merete Kjeldgaard, Peter Kirkhoff Eriksen. Statens Kunstråds Billedkunstudvalg Møde nr. 13 Mødedato: 06.09.2012 Tidspunkt: Kl. 09.00 17.00 Sted: Lokale 8 REFERAT Til stede fra udvalget: Jette Gejl Kristensen (formand), Kristina Ask, Inge Merete

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Rune Gade (formand), Jette Gejl Kristensen (næstformand), Kristina Ask, Lars Mathisen, Inge Merete Kjeldgaard.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Rune Gade (formand), Jette Gejl Kristensen (næstformand), Kristina Ask, Lars Mathisen, Inge Merete Kjeldgaard. 9. november 2011 Jour.nr.: Statens Kunstråds Billedkunstudvalg Møde nr. 6 Mødedato: 05 07.10.2011 Tidspunkt: 05.10 Kl. 10.00-16.00 06.10 Kl. 09.00 16.00 07.10 Kl. 09.00 16.00 Sted: Lokale 8 REFERAT Til

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 21. september 2017 Tidspunkt: Kl Sted: Lokale 3 på 5.

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 21. september 2017 Tidspunkt: Kl Sted: Lokale 3 på 5. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 21. september 2017 Tidspunkt: Kl. 10.30-15.00 Sted: Lokale 3 på 5. sal REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Gitte Ørskou (fmd.), Kim Herforth Nielsen (pkt.1-12),

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Søren Taaning, Ane Mette Ruge, Eva Steen Christensen, Jacob Fabricius og Mikkel Carl.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Søren Taaning, Ane Mette Ruge, Eva Steen Christensen, Jacob Fabricius og Mikkel Carl. Statens Kunstfonds Legatudvalg for Billedkunst Møde nr. 32 Mødedato: 21.06.2019 Tidspunkt: kl. 10-16 Sted: Lokale 1, 5. sal REFERAT Til stede fra udvalget: Søren Taaning, Ane Mette Ruge, Eva Steen Christensen,

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Søren Taaning, Ane Mette Ruge, Eva Steen Christensen, Jacob Fabricius og Mikkel Carl.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Søren Taaning, Ane Mette Ruge, Eva Steen Christensen, Jacob Fabricius og Mikkel Carl. Statens Kunstfonds Legatudvalg for Billedkunst Møde nr. 29 Mødedato: 21. 22.02.2019 Tidspunkt: kl. 10-16 Sted: Lokale 1, 5. sal REFERAT Til stede fra udvalget: Søren Taaning, Ane Mette Ruge, Eva Steen

Læs mere

REFERAT DAGSORDEN. Sagsfremstilling nr.:

REFERAT DAGSORDEN. Sagsfremstilling nr.: 6. december 2012 Statens Kunstråds Scenekunstudvalg Møde nr. 29 Mødedato: 6. december 2012 Tidspunkt: Kl. 11.00 17.00 Sted: Lokale 6 i stueetagen i Kulturstyrelsen REFERAT Til stede fra udvalget: Rikke

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 2 Mødedato: 11. marts 2014 Tidspunkt: Kl Sted: Lokale 5

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 2 Mødedato: 11. marts 2014 Tidspunkt: Kl Sted: Lokale 5 14. marts 2014 Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 2 Mødedato: 11. marts 2014 Tidspunkt: Kl. 9.30-12.30 Sted: Lokale 5 REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Gitte Ørskou (fmd.), Anne Lise Marstrand-Jørgensen,

Læs mere

REFERAT DAGSORDEN. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 4 Mødedato:26. september 2018 Tidspunkt: kl Sted: Lokale 3

REFERAT DAGSORDEN. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 4 Mødedato:26. september 2018 Tidspunkt: kl Sted: Lokale 3 Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 4 Mødedato:26. september 2018 Tidspunkt: kl. 11.00 13.30 Sted: Lokale 3 REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Michael Bojesen, Tomas Lagermand Lundme, Bente Skjøttgaard,

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds bestyrelse Møde nr. 5 Mødedato:27. november 2018 Tidspunkt: kl

REFERAT. Statens Kunstfonds bestyrelse Møde nr. 5 Mødedato:27. november 2018 Tidspunkt: kl Statens Kunstfonds bestyrelse Møde nr. 5 Mødedato:27. november 2018 Tidspunkt: kl. 11.00 15.00 REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Michael Bojesen, Tomas Lagermand Lundme, Bente Skjøttgaard, Lars Seeberg,

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Ditte Maria Bjerg, Sara Topsøe-Jensen, Geir Sveaass, Mikael Fock, Kasper Daugaard Poulsen

REFERAT. Til stede fra udvalget: Ditte Maria Bjerg, Sara Topsøe-Jensen, Geir Sveaass, Mikael Fock, Kasper Daugaard Poulsen 10. februar 2014 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for scenekunst Møde 2 Mødedato: 23. januar 2014 Tidspunkt: Kl. 10.30 16.30 Sted: Lokale 8 REFERAT Til stede fra udvalget: Ditte Maria Bjerg, Sara

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Søren Taaning, Ane Mette Ruge, Eva Steen Christensen (dag 2), Jacob Fabricius.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Søren Taaning, Ane Mette Ruge, Eva Steen Christensen (dag 2), Jacob Fabricius. Statens Kunstfonds Legatudvalg for Billedkunst Møde nr. 31 Mødedato: 27. 28.05.2019 Tidspunkt: kl. 10-16 Sted: Dag 1: Lokale 2 Dag 2: Lokale 1 REFERAT Til stede fra udvalget: Søren Taaning, Ane Mette Ruge,

Læs mere

REFERAT Til stede fra udvalget: Lars Seeberg, Tina Tarpgaard, Marianne Klint, Andreas Garfield.

REFERAT Til stede fra udvalget: Lars Seeberg, Tina Tarpgaard, Marianne Klint, Andreas Garfield. 25. september 2018 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst Møde nr. 8 24. september 2018 Tidspunkt: Kl. 9.30 17.00 Sted: Slots- og Kulturstyrelsen, Lokale 2, 5. sal REFERAT Til stede fra

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg, Asbjørn Keiding, Henrik Marstal, Niels Rønsholdt, Søren B. Kristensen og Maria Frej.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg, Asbjørn Keiding, Henrik Marstal, Niels Rønsholdt, Søren B. Kristensen og Maria Frej. 3. marts 2017 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 33 Mødedato: 2. marts 2017 Tidspunkt fra kl. 9.30 til kl.17.00 Sted: Mødelokale 1, 5. sal REFERAT Til stede fra udvalget: Bente Dahl,

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur Møde nr. 5 Mødedato: 2. september 2014 Tidspunkt: kl. 10 13 Sted: Lokale

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur Møde nr. 5 Mødedato: 2. september 2014 Tidspunkt: kl. 10 13 Sted: Lokale Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur Møde nr. 5 Mødedato: 2. september 2014 Tidspunkt: kl. 10 13 Sted: Lokale REFERAT Til stede fra udvalget: Thomas Harder (formand), Kristina

Læs mere

Kl til deltog Jens Nielsen og Trine Heide under behandlingen af pkt. 20 Orkesterrapporten

Kl til deltog Jens Nielsen og Trine Heide under behandlingen af pkt. 20 Orkesterrapporten Dato 18. december 2017 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 42 Mødedato: 15. december 2017 Tidspunkt fra kl. 9.30 til kl. 15.30 Sted: Mødelokale 1, 5. sal Kl. 13.45 til 14.30 deltog

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Ditte Maria Bjerg, Sara Topsøe-Jensen, Geir Sveaass, Mikael Fock, Kasper Daugaard Poulsen

REFERAT. Til stede fra udvalget: Ditte Maria Bjerg, Sara Topsøe-Jensen, Geir Sveaass, Mikael Fock, Kasper Daugaard Poulsen 24. februar 2014 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst Møde nr. 3 Mødedato: 10. februar 2014 Tidspunkt: Kl. 10.30 16.30 Sted: Lokale 6 Møde med Uafhængige scenekunstnere og Sammenslutningen

Læs mere

REFERAT. Møde med ministeren kl til

REFERAT. Møde med ministeren kl til 30. januar 2015 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 11 Mødedato: 29. januar 2015 Tidspunkt: fra kl. 10.00 til 15.00 Sted: Mødelokale 8 i stuen Møde med ministeren kl. 15.15 til 16.00.

Læs mere

REFERAT. 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendt referat fra forrige møde til orientering 528 3. Meddelelser 4. Økonomi 529 5. Statens Kunstråd 530

REFERAT. 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendt referat fra forrige møde til orientering 528 3. Meddelelser 4. Økonomi 529 5. Statens Kunstråd 530 Statens Kunstråds Musikudvalg Møde nr. 28 Mødedato: 23. september 2013 Tidspunkt: kl. 10.00 14.15 Sted: Lokale 8, stueetagen REFERAT Til stede fra udvalget: Erik Bach, Edna Rasmussen, Katrine Nyland Sørensen,

Læs mere

Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg, Asbjørn Keiding, Henrik Marstal, Niels Rønsholdt, Søren B. Kristensen og Maria Frej.

Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg, Asbjørn Keiding, Henrik Marstal, Niels Rønsholdt, Søren B. Kristensen og Maria Frej. 17. januar 2017 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 32 Mødedato: 26. januar 2017 Tidspunkt fra kl. 9.30 til kl.15.30 Sted: Mødelokale 8 i stuen Eline Wernberg Sigfusson deltog i mødet

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg, Henrik Marstal, Maria Frej, Niels Rønsholdt, Asbjørn Keiding og Mikael Rørsted.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg, Henrik Marstal, Maria Frej, Niels Rønsholdt, Asbjørn Keiding og Mikael Rørsted. 23. april 2014 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 14 Mødedato: 22. april 2015 Tidspunkt: fra kl. 10.00 til kl.16.00 Sted: Mødelokale 8 i stuen Kl. 13.15 til 14.00 møde med ministeren

Læs mere

REFERAT Til stede fra udvalget: Lars Seeberg, Tina Tarpgaard, Marianne Klint, Andreas Garfield.

REFERAT Til stede fra udvalget: Lars Seeberg, Tina Tarpgaard, Marianne Klint, Andreas Garfield. 26. april 2018 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst Møde nr. 5 25. april 2018 Tidspunkt: Kl. 9.30 17.00 Sted: Slots- og Kulturstyrelsen, lokale 3, 5. sal Kl. 13.00: Niels Græsholm om børn

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Legatudvalg for Billedkunst Møde nr. 27 Mødedato: september 2018 Tidspunkt: kl Sted: Lokale 1, 5.

REFERAT. Statens Kunstfonds Legatudvalg for Billedkunst Møde nr. 27 Mødedato: september 2018 Tidspunkt: kl Sted: Lokale 1, 5. Statens Kunstfonds Legatudvalg for Billedkunst Møde nr. 27 Mødedato: 13. 14. september 2018 Tidspunkt: kl. 10.30 17.00 Sted: Lokale 1, 5. sal REFERAT Til stede fra udvalget: Søren Taaning, Ane Mette Ruge,

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8 7. december 2015 Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8 REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Gitte Ørskou (fmd.), Anne Lise Marstrand-Jørgensen

Læs mere

REFERAT. Godkendt af udvalget d. 14. september Dagsorden

REFERAT. Godkendt af udvalget d. 14. september Dagsorden 21. august 2017 Statens Kunstfonds Legatudvalg for Billedkunst Møde nr. 18 Mødedato: 15. 16. august 2017 Tidspunkt: kl. 10.30 21.00 Sted: Bornholm, Hotel Siemsens Gaard REFERAT Mødedeltagere: Søren Taaning,

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Michael Bojesen, Bernard Villaume, Dorte Bille, Emil de Waal, Li-Ying Wu og Signe Høirup Wille-Jørgensen.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Michael Bojesen, Bernard Villaume, Dorte Bille, Emil de Waal, Li-Ying Wu og Signe Høirup Wille-Jørgensen. Dato 20. marts 2019 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 13 Mødedato: 19. marts 2019 Tidspunkt fra kl. 9.00 til kl. 15.00 Mødet holdtes i mødelokale 3 på 5. sal Kl. 13.00 deltog rigsrevisionen

Læs mere

REFERAT. Godkendt af udvalget den 26. februar Sagsfremstilling nr.:

REFERAT. Godkendt af udvalget den 26. februar Sagsfremstilling nr.: Dato 12. februar 2018 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 1 Mødedato: 9. februar 2018 Tidspunkt fra kl.11.00 til kl. 16.00 Sted: Mødelokale 6, 5. sal REFERAT Til stede fra udvalget:

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg indtil kl. 13.30, Asbjørn Keiding, Maria Frej, Henrik Marstal og Niels Rønsholdt.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg indtil kl. 13.30, Asbjørn Keiding, Maria Frej, Henrik Marstal og Niels Rønsholdt. 11. august 2014 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 6 Mødedato: 27. august 2014 Tidspunkt: Kl. 10.00 til 15.00 Sted: Lokale 8, stuen Fra kl. 13.00 til kl.13.30. Mødtes udvalget med

Læs mere

REFERAT. Bente Dahl, Henrik Jansberg, Mikael Rørsted, Henrik Marstal og Niels Rønsholdt.

REFERAT. Bente Dahl, Henrik Jansberg, Mikael Rørsted, Henrik Marstal og Niels Rønsholdt. 26. februar 2014 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 12 Mødedato: 25. februar 2015 Tidspunkt: fra kl. 10.00 til kl. 22.00 Sted: Bella Sky, Center Boulevard 5, 2300 København S Til

Læs mere

REFERAT. Dagsorden for det internationale arbejde / Lars Sidenius og Anne-Marie Rasmussen deltager

REFERAT. Dagsorden for det internationale arbejde / Lars Sidenius og Anne-Marie Rasmussen deltager Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur Møde nr. 2 Mødedato: 10 11. marts Tidspunkt: Kl. 09.00 15.00 Sted: Helenekilde Badehotel REFERAT Til stede fra udvalget: Thomas Harder

Læs mere

Kl mødtes udvalget med musiklivet i Utzon Center, Slotspladsen 4, 9000 Aalborg REFERAT

Kl mødtes udvalget med musiklivet i Utzon Center, Slotspladsen 4, 9000 Aalborg REFERAT Dato 20. august 2018 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 6 Mødedato: 16. og 17. august 2018 Tidspunkt fra kl. 9.15 den 16. august til kl. 14.15 den 17. august. Sted: Comwell Hvide

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Jens Smærup Sørensen (fm.), Mai Misfeldt, Bo Hr. Hansen. Afbud fra udvalget: Ingen afbud.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Jens Smærup Sørensen (fm.), Mai Misfeldt, Bo Hr. Hansen. Afbud fra udvalget: Ingen afbud. 14. maj 2019 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur Møde nr. 9 Mødedato: 8. og 9. maj 2019 Tidspunkt: kl. 9.00 16.00 Sted: 5. sal, møderum 1. REFERAT Til stede fra udvalget: Jens Smærup

Læs mere

REFERAT. Bente Dahl, Henrik Jansberg, Maria Frej, Henrik Marstal, Niels Rønsholdt og Søren B. Kristensen.

REFERAT. Bente Dahl, Henrik Jansberg, Maria Frej, Henrik Marstal, Niels Rønsholdt og Søren B. Kristensen. 23. august 2016 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 27 Mødedato: 22. august 2016 Tidspunkt: fra kl. 9.30 til kl.15.30 Sted: Mødelokale 5 i stuen Mødtes med Lotte Toftemark og Line

Læs mere

Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg, Asbjørn Keiding, Maria Frej, Mikael Rørsted, Henrik Marstal og Niels Rønsholdt.

Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg, Asbjørn Keiding, Maria Frej, Mikael Rørsted, Henrik Marstal og Niels Rønsholdt. 20. juni 2014 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 5 Mødedato: 19. juni 2014 Tidspunkt: Kl. 9.00 til 15.00 Basisensemblerne deltog fra kl. 10.15 til 11.15. MXD deltog fra kl. 11.30

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur Møde nr. 3 Mødedato: 23 24. april 2014 Tidspunkt: kl. 9 16 Sted: Lokale 8 og 5

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur Møde nr. 3 Mødedato: 23 24. april 2014 Tidspunkt: kl. 9 16 Sted: Lokale 8 og 5 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur Møde nr. 3 Mødedato: 23 24. april 2014 Tidspunkt: kl. 9 16 Sted: Lokale 8 og 5 REFERAT Til stede fra udvalget: Thomas Harder (formand),

Læs mere

REFERAT DAGSORDEN. Sagsfremstilling nr.:

REFERAT DAGSORDEN. Sagsfremstilling nr.: 26. juni 2012 Statens Kunstråds Scenekunstudvalg Møde nr. 22 Mødedato: 22. juni 2012 Tidspunkt: Kl. 10.00 17.00 Sted: Lokale 8 i stueetagen i Kulturstyrelsen REFERAT Til stede fra udvalget: Rikke Juellund,

Læs mere

REFERAT DAGSORDEN. Sagsfremstilling nr.:

REFERAT DAGSORDEN. Sagsfremstilling nr.: 25. juni 2013 Statens Kunstråds Scenekunstudvalg Møde nr. 34 Mødedato: 24. april 2013 Tidspunkt: Kl. 10.00 19.00 Sted: Lokale 8 i stueetagen i Kulturstyrelsen REFERAT Til stede fra udvalget: Rikke Juellund

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg, Henrik Marstal, Maria Frej indtil kl. 15.20 og Niels Rønsholdt.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg, Henrik Marstal, Maria Frej indtil kl. 15.20 og Niels Rønsholdt. 16. marts 2015 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 13 Mødedato: 26. marts 2015 Tidspunkt: fra kl. 10.00 til kl.16.20 Sted: Mødelokale 8 i stuen Fra kl. 13.00 til 14.00 mødtes udvalget

Læs mere

REFERAT. Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden

REFERAT. Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 2 Mødedato: 20. marts 2018 Tidspunkt: kl. 11.00 15.00 REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Michael Bojesen, Jens Smærup Sørensen, Tomas Lagermand Lundme, Kristina Holgersen,

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Anne Blond, Lisbet Friis, Mads Quistgaard, Janne Krogh. Afbud fra udvalget: Ane Fabricius

REFERAT. Til stede fra udvalget: Anne Blond, Lisbet Friis, Mads Quistgaard, Janne Krogh. Afbud fra udvalget: Ane Fabricius 20. november 2018 Statens Kunstfonds Projektstøtte udvalg for Kunstfond og Design Møde nr. 11 Mødedato: 20.november 2018 Tidspunkt: kl. 09.00-15.00 Sted: Lokale: NHØP, 3. sal REFERAT Til stede fra udvalget:

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Erik Bach, Edna Rasmussen, Thomas Sandberg, Katrine Nyland Sørensen, Marianne van Toornburg og Jesper Bay.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Erik Bach, Edna Rasmussen, Thomas Sandberg, Katrine Nyland Sørensen, Marianne van Toornburg og Jesper Bay. 1. marts 2013 Statens Kunstråds Musikudvalg Møde nr. 23 Mødedato: 11. marts 2013 Tidspunkt: kl. 10.00 14.00 Sted: Lokale 8, stueetagen REFERAT Til stede fra udvalget: Erik Bach, Edna Rasmussen, Thomas

Læs mere

Dagsorden. Regionsbestyrelsen for Kulturring Østjylland

Dagsorden. Regionsbestyrelsen for Kulturring Østjylland Dagsorden Regionsbestyrelsen for Kulturring Østjylland Mødedato 24. september 2014 Starttidspunkt for møde Kl. 11.00 Lokale Hotel Vadstrup 1771, Vadstrup 4,Samsø Udsendt til Else Søjmark, Kultur og udviklingsudvalget,

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 1 Mødedato: 7. februar 2014 Tidspunkt: Kl. 11.00 til 16.20 Sted: Lokale 8, stuen

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 1 Mødedato: 7. februar 2014 Tidspunkt: Kl. 11.00 til 16.20 Sted: Lokale 8, stuen 10. februar 2014 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 1 Mødedato: 7. februar 2014 Tidspunkt: Kl. 11.00 til 16.20 Sted: Lokale 8, stuen REFERAT Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur Møde nr. 10 Mødedato: Tidspunkt: kl

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur Møde nr. 10 Mødedato: Tidspunkt: kl Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur Møde nr. 10 Mødedato: 23.06.15 Tidspunkt: kl. 8 15.30 Sted: Lokale 6 REFERAT Til stede fra udvalget: Thomas Harder (formand), Kristina

Læs mere

REFERAT. 7. februar Møde i Museumsudvalget for Kunsthistorie. 24. januar 2014 kl

REFERAT. 7. februar Møde i Museumsudvalget for Kunsthistorie. 24. januar 2014 kl REFERAT Kulturstyrelsen H. C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 3373 3373 Telefax 3391 7741 post@kulturstyrelsen.dk www.kulturstyrelsen.dk 7. februar 2014 Møde i Museumsudvalget for Kunsthistorie

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstråds Litteraturudvalg Møde nr. 15 Mødedato: 31.1. 2012 Tidspunkt: Kl. 10.00-14.30 Sted: Kulturstyrelsen, mødelokale 1

REFERAT. Statens Kunstråds Litteraturudvalg Møde nr. 15 Mødedato: 31.1. 2012 Tidspunkt: Kl. 10.00-14.30 Sted: Kulturstyrelsen, mødelokale 1 10. februar 2012 Statens Kunstråds Litteraturudvalg Møde nr. 15 Mødedato: 31.1. 2012 Tidspunkt: Kl. 10.00-14.30 Sted: Kulturstyrelsen, mødelokale 1 REFERAT Til stede fra udvalget: Grethe Rostbøll (formand),

Læs mere

STATENS KUNSTFONDS ÅRSBERETNING 2017 BILAG STATISTIKSAMLING

STATENS KUNSTFONDS ÅRSBERETNING 2017 BILAG STATISTIKSAMLING STATENS KUNSTFONDS ÅRSBERETNING 2017 BILAG STATISTIKSAMLING 2 Indhold Metodevalg og datagrundlag mv.... 2 Samlet statistik for hele Statens Kunstfond... 6 Legat- og Projektstøtteudvalget for Arkitektur...

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 7 Mødedato: 25. september 2014 Tidspunkt: Kl. 11.30 til 15.00 Sted: Lokale 8, stuen

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 7 Mødedato: 25. september 2014 Tidspunkt: Kl. 11.30 til 15.00 Sted: Lokale 8, stuen 26. septembert 2014 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 7 Mødedato: 25. september 2014 Tidspunkt: Kl. 11.30 til 15.00 Sted: Lokale 8, stuen Kl. 10.00 møde med kulturminister Marianne

Læs mere

REFERAT Til stede fra udvalget: Lars Seeberg, Tina Tarpgaard (med på Facetime fra Canada), Marianne Klint, Andreas Garfield, Leiv Arne Kjølmoen.

REFERAT Til stede fra udvalget: Lars Seeberg, Tina Tarpgaard (med på Facetime fra Canada), Marianne Klint, Andreas Garfield, Leiv Arne Kjølmoen. 13. februar 2018 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst Møde nr. 2 8. februar 2018 Tidspunkt: Kl. 9.30 17.00 Sted: Slots- og Kulturstyrelsen, lokale 4, 5. sal Kl. 13.00: Lise Saunte, SLKS

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg, Maria Frej, Henrik Marstal, Niels Rønsholdt og Asbjørn Keiding.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg, Maria Frej, Henrik Marstal, Niels Rønsholdt og Asbjørn Keiding. 26. januar 2016 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 22 Mødedato: 25. januar 2016 Tidspunkt: fra kl. 10.00 til kl.16.00 Sted: Mødelokale 8 i stuen REFERAT Til stede fra udvalget: Bente

Læs mere

STATENS KUNSTFONDS ÅRSBERETNING 2018

STATENS KUNSTFONDS ÅRSBERETNING 2018 STATENS KUNSTFONDS ÅRSBERETNING 2018 BILAG STATISTIKSAMLING 2 Indhold Metodevalg og datagrundlag mv.... 2 Samlet statistik for hele Statens Kunstfond... 6 Legat- og Projektstøtteudvalget for Arkitektur...

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstråds Scenekunstudvalg Møde nr. 19 Mødedato: 21.03.2012 Tidspunkt: Kl. 10.00 17.00 Sted: Lokale 6 i stueetagen i Kunststyrelsen

REFERAT. Statens Kunstråds Scenekunstudvalg Møde nr. 19 Mødedato: 21.03.2012 Tidspunkt: Kl. 10.00 17.00 Sted: Lokale 6 i stueetagen i Kunststyrelsen 10. april 2012 Jour.nr.: Statens Kunstråds Scenekunstudvalg Møde nr. 19 Mødedato: 21.03.2012 Tidspunkt: Kl. 10.00 17.00 Sted: Lokale 6 i stueetagen i Kunststyrelsen REFERAT Til stede fra udvalget: Rikke

Læs mere

REFERAT. Sagsfremstilling 1. Godkendelse af dagsorden

REFERAT. Sagsfremstilling 1. Godkendelse af dagsorden Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 3 Mødedato: 6. juni 2018 Tidspunkt: kl. 11.00 13.30 REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Michael Bojesen, Jens Smærup Sørensen, Tomas Lagermand Lundme, Bente Skjøttgaard,

Læs mere

Metodevalg og datagrundlag mv.

Metodevalg og datagrundlag mv. Indhold Metodevalg og datagrundlag mv....2 Samlet statistik for hele Statens Kunstfond...7 Legat- og Projektstøtteudvalget for Arkitektur... 16 Legatudvalget for Billedkunst... 19 Projektstøtteudvalget

Læs mere

REFERAT. Godkendt af udvalget den 7. november 2014.

REFERAT. Godkendt af udvalget den 7. november 2014. 25. oktober 2014 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 8 Mødedato: 22.- 24. oktober 2014 Tidspunkt: Onsdag fra kl. 9.00 til 18.00 Torsdag kl. 9.00 til 18.00 Fredag kl. 9.00 til 13.00

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Astrid Krogh, Bettina Milling Bakdal, Boris Berlin, Jesper Moseholm og Morten Løbner Espersen.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Astrid Krogh, Bettina Milling Bakdal, Boris Berlin, Jesper Moseholm og Morten Løbner Espersen. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Kunsthåndværk og Design Møde nr. 27 Mødedato: 23. maj 2016 Tidspunkt: Kl. 9:00 14:00 Sted: Slots- og Kulturstyrelsen, lokale 3 REFERAT Til stede fra udvalget:

Læs mere

Det Frivillige Samråd

Det Frivillige Samråd Det Frivillige Samråd Referat Dato 24. februar 2015 Mødetidspunkt 17:30-19:30 Sted Medlemmer Fraværende Lokale 4, Præstø (Glasburet) Østerbro 2, Præstø Pia Westergaard (formand), Kim Errebo (næstformand),

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg, Henrik Marstal, Maria Frej indtil kl. 15.20 og Niels Rønsholdt.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg, Henrik Marstal, Maria Frej indtil kl. 15.20 og Niels Rønsholdt. 16. marts 2015 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 13 Mødedato: 26. marts 2015 Tidspunkt: fra kl. 10.00 til kl.16.20 Sted: Mødelokale 8 i stuen Fra kl. 13.00 til 14.00 mødtes udvalget

Læs mere

Referat. Til stede fra Projektstøtteudvalget for Scenekunst: Ditte Maria Bjerg, Sara Topsøe-Jensen, Kasper Daugaard Poulsen, Geir Sveaass, Mikael Fock

Referat. Til stede fra Projektstøtteudvalget for Scenekunst: Ditte Maria Bjerg, Sara Topsøe-Jensen, Kasper Daugaard Poulsen, Geir Sveaass, Mikael Fock 27. maj 2016 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst 31. møde og Internt seminar Mødedato: 18. april kl. 9.30 19. april 2016 kl. 17.00 Sted: Schæffergården, Jægersborg Allé 166, 2820 Gentofte

Læs mere

MEDDELELSER FRA FORMANDEN/ADMINISTRATIONEN ORIENTERING

MEDDELELSER FRA FORMANDEN/ADMINISTRATIONEN ORIENTERING Dagsorden punkt 2 MEDDELELSER FRA FORMANDEN/ADMINISTRATIONEN ORIENTERING Bestyrelsen skal løbende orienteres om Anti Doping Danmarks resultater, aktiviteter og initiativer. 2.1 Bestyrelsesrapport samt

Læs mere

Hvad er kunst og kultur af høj kvalitet og hvornår ved vi, at kvaliteten er høj?

Hvad er kunst og kultur af høj kvalitet og hvornår ved vi, at kvaliteten er høj? Hvad er kunst og kultur af høj kvalitet og hvornår ved vi, at kvaliteten er høj? Gitte Ørskou Formand for Statens Kunstfonds Bestyrelse Formand for Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Søren Taaning, Ane Mette Ruge, Eva Steen Christensen, Jacob Fabricius og Mikkel Carl.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Søren Taaning, Ane Mette Ruge, Eva Steen Christensen, Jacob Fabricius og Mikkel Carl. Statens Kunstfonds Legatudvalg for Billedkunst Møde nr. 28 Mødedato: 1. 2. november 2018 Tidspunkt: Dag 1: kl. 10.30 16.00 Dag 2: kl 9-16 Sted: Lokale 1, 5. sal REFERAT Til stede fra udvalget: Søren Taaning,

Læs mere

Referat. Kunstrådet. Den 29. januar 2013, kl. 09:00 holdt Kunstrådet ordinært møde i mødelokale B, Ullasvej 23, Rønne.

Referat. Kunstrådet. Den 29. januar 2013, kl. 09:00 holdt Kunstrådet ordinært møde i mødelokale B, Ullasvej 23, Rønne. Referat Den 29. januar 2013, kl. 09:00 holdt ordinært møde i mødelokale B, Ullasvej 23, Rønne. Mødet slut kl. 11.00 Medlemmer: Anne Sofie Meldgaard Ben Woodhams Dorthe Fink Erling Risager Heidi Hentze

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg, Henrik Marstal, Niels Rønsholdt, Søren B. Kristensen og Maria Frej.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg, Henrik Marstal, Niels Rønsholdt, Søren B. Kristensen og Maria Frej. 9. december 2016 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 31 Mødedato: 8. december 2016 Tidspunkt fra kl. 9.30 til kl.15.00 Sted: Mødelokale 8 i stuen REFERAT Til stede fra udvalget: Bente

Læs mere

REFERAT. Ditte Maria Bjerg, Sara Topsøe-Jensen, Kasper Daugaard Poulsen, Geir Sveaass og Mikael Fock.

REFERAT. Ditte Maria Bjerg, Sara Topsøe-Jensen, Kasper Daugaard Poulsen, Geir Sveaass og Mikael Fock. 7. november 2016 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst Møde nr. 36 27. oktober 2016 Tidspunkt: Kl. 8.30 16.30 Sted: Slots- og Kulturstyrelsen, H.C. Andersens Boulevard 2 Lokale 8, stuen

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Legatudvalget for Billedkunst Møde nr. 11 Mødedato: 6. oktober 2016 Tidspunkt: kl Sted: Lokale 8 i stueetagen

REFERAT. Statens Kunstfonds Legatudvalget for Billedkunst Møde nr. 11 Mødedato: 6. oktober 2016 Tidspunkt: kl Sted: Lokale 8 i stueetagen 11. oktober 2016 Statens Kunstfonds Legatudvalget for Billedkunst Møde nr. 11 Mødedato: 6. oktober 2016 Tidspunkt: kl. 10.30 17.30 Sted: Lokale 8 i stueetagen REFERAT Mødedeltagere: Søren Taaning, Ane

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDET 14. MAJ 2018

REFERAT AF BESTYRELSESMØDET 14. MAJ 2018 REFERAT AF BESTYRELSESMØDET 14. MAJ 2018 Deltagere: Ingelise Bogason (fra pkt. 5), Nille Juul-Sørensen, Andres Lykke-Olesen (fra pkt.7), Carsten With Thygesen, Peder Elgaard, Karen Olesen, Marianne Kazar,

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Ditte Maria Bjerg, Sara Topsøe-Jensen, Kasper Daugaard Poulsen, Geir Sveaass, Mikael Fock

REFERAT. Til stede fra udvalget: Ditte Maria Bjerg, Sara Topsøe-Jensen, Kasper Daugaard Poulsen, Geir Sveaass, Mikael Fock 14. november 2014 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst Møde nr. 12 28. oktober 2014 Tidspunkt: Kl. 8.45 16.30 Kl. 11.00: Møde med Niels Græsholm (børn og unge) Kl. 16.00: Møde med Mute

Læs mere

Indstilling. Til Århus Byråd via Magistraten. Borgmesterens Afdeling. Den 2. januar 2006. Århus Kommune

Indstilling. Til Århus Byråd via Magistraten. Borgmesterens Afdeling. Den 2. januar 2006. Århus Kommune Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Borgmesterens Afdeling Den 2. januar 2006 Etablering af et forskningsbaseret produktionsnetværk inden for digital kunst og it-baserede oplevelser - med tilskud

Læs mere

Internt referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 27. oktober 2015 kl hos Væksthus Midtjylland, Åbogade 15, 8200 Aarhus N.

Internt referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 27. oktober 2015 kl hos Væksthus Midtjylland, Åbogade 15, 8200 Aarhus N. Internt referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 27. oktober 2015 kl. 9.00 11.00 hos Væksthus Midtjylland, Åbogade 15, 8200 Aarhus N. I mødet deltog både ny observatør fra Erhvervsstyrelsen,

Læs mere

Rullende treårig handlingsplan for den internationale kulturudveksling. 2008-2010. D. 26. februar 2008/lra

Rullende treårig handlingsplan for den internationale kulturudveksling. 2008-2010. D. 26. februar 2008/lra Rullende treårig handlingsplan for den internationale kulturudveksling. 2008-2010 D. 26. februar 2008/lra Kunststyrelsen Den rullende handlingsplan er et dokument under samarbejdsaftalen mellem Kulturministeriet

Læs mere

REFERAT. Godkendt af udvalget den 9. maj 2018.

REFERAT. Godkendt af udvalget den 9. maj 2018. Dato 23.april 2018 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 3 Mødedato: 20. april 2018 Tidspunkt fra kl. 9.00 til kl. 15.30 Sted: Mødelokale 3, 5. sal Kl. 9.00 til 10.00. Mødtes med det

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Tomas Lagermand Lundme, formand, Kamila Slocinska, Juliane Wammen og Jan Sonnergaard

REFERAT. Til stede fra udvalget: Tomas Lagermand Lundme, formand, Kamila Slocinska, Juliane Wammen og Jan Sonnergaard 6. april 016 Statens Kunstfonds Legatudvalg for Litteratur Møde nr. Mødedato: 9. marts 1. april 016 Tidspunkt: 9.3.: kl.11-17; 30.-31.: kl. 9-14:00; 31.3.: kl. 9-18:00; 1.04.: kl. 9-13:30 Sted: Lokale

Læs mere

REFERAT. Godkendt af udvalget den 5. november 2013.

REFERAT. Godkendt af udvalget den 5. november 2013. 2013 Statens Kunstråds Musikudvalg Møde nr. 29 Mødedato: 21. og 22. oktober 2013 Tidspunkt: mandag 10.00 17.00 og tirsdag 9 12.30 Sted: Lokale 8, stueetagen REFERAT Til stede fra udvalget: Erik Bach, Edna

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg, Asbjørn Keiding, Maria Frej, Mikael Rørsted, Henrik Marstal og Niels Rønsholdt.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg, Asbjørn Keiding, Maria Frej, Mikael Rørsted, Henrik Marstal og Niels Rønsholdt. 6. marts 2014 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 2 Mødedato: 4. - 5. marts 2014 Tidspunkt: Tirsdag kl. 12.00 til onsdag kl. 13.00 Sted: Schæffergården, Jægersborg Allé 166, 2820

Læs mere

Afbud: Svend Aage Sørensen Eksterne deltager: Specialkonsulent Helene Botilde Rønne, Center for Sundhed deltog under punkt 9 fra kl

Afbud: Svend Aage Sørensen Eksterne deltager: Specialkonsulent Helene Botilde Rønne, Center for Sundhed deltog under punkt 9 fra kl REFERAT Møde i Forretningsudvalget Dato: Den 25. november 2015 kl. 10 13. Sted: Sjællandsgade 40, 3. sal, lokale i 402. Til stede: Kirsten Nissen (formand), Bente Hansen, (næstformand), Bent Johansen,

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Michael Bojesen, Bernard Villaume, Dorte Bille, Emil de Waal, Li-Ying Wu og Esben Danielsen.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Michael Bojesen, Bernard Villaume, Dorte Bille, Emil de Waal, Li-Ying Wu og Esben Danielsen. Dato 29. april 2019 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 14 Mødedato: 26. april 2019 Tidspunkt fra kl. 9.00 til kl. 15.00 Mødet holdes i mødelokale 3 på 5. sal og efter frokost i mødelokale

Læs mere

Dagsorden til møde i Kultur- og fritidsudvalget

Dagsorden til møde i Kultur- og fritidsudvalget Gentofte Kommune Dagsorden til møde i Kultur- og fritidsudvalget Dagsorden åben Mødedato 05. februar 2014 Mødetidspunkt 17.00 Mødelokale Kildeskovshallen, Mødesalen Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse Kultur-

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 30. NOVEMBER 2018

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 30. NOVEMBER 2018 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 30. NOVEMBER 2018 Deltagere: Ingelise Bogason, Nille Juul-Sørensen, Andreas Lykke-Olesen, Carsten With Thygesen, Peder Elgaard, Karen Olesen, Marianne Kazar, Thor Bested og Jakob

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Astrid Krogh (AK), Bettina Milling Bakdal (BMB), Boris Berlin (BB), Morten Løbner Espersen (MLE)

REFERAT. Til stede fra udvalget: Astrid Krogh (AK), Bettina Milling Bakdal (BMB), Boris Berlin (BB), Morten Løbner Espersen (MLE) Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Kunsthåndværk og Design Møde nr. 12 Dato: 24. november 2014 Tidspunkt: 9-12 - efterfulgt af et fællesmøde med legatudvalget 12:30-14:30 (Referat: Bilag 1) - efterfulgt

Læs mere

Kl. 14.45: Gruppedialog med Lene Bak vedr. evaluering af Garantiordning og Turnénetværket REFERAT

Kl. 14.45: Gruppedialog med Lene Bak vedr. evaluering af Garantiordning og Turnénetværket REFERAT 28. januar 2016 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst Møde nr. 28 22. januar 2016 Tidspunkt: Kl. 8.30 18.00 Sted: Mødelokale 8, stuen Kl. 13.00-14.30: Møde med Lene og Nicole om 7 egnsteaterevalueringer

Læs mere

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 27. februar Mødested: Mødelokale 620. Mødetidspunkt: Kl.

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 27. februar Mødested: Mødelokale 620. Mødetidspunkt: Kl. Referat fra mødet i (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 27. februar 2019 Mødested: Mødelokale 620 Mødetidspunkt: Kl. 17:30-19:30 Medlemmer: Børge Larsen Gert Due Jørgensen Jan Møller

Læs mere

6. Drøftelse af indstillinger i forbindelse med sagsfremstillinger til RAR

6. Drøftelse af indstillinger i forbindelse med sagsfremstillinger til RAR 10. marts 2016 Deltagere: Flemming Kronsten, formand Gert Jørgensen, næstformand Carsten Bloch Nielsen, næstformand Marianne Sumborg, arbejdsmarkedsdirektør AMK Øst Helle Klein, AMK Øst (referent) Dagsorden

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 28. november 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl, Marianne Jensen og Helmut Madsen.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 28. november 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl, Marianne Jensen og Helmut Madsen. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

Formand for Lejre Kunstforening Mogens Petersen. Stenka Hellfach fra Somewhere deltog under punkt 3, 4 og 5

Formand for Lejre Kunstforening Mogens Petersen. Stenka Hellfach fra Somewhere deltog under punkt 3, 4 og 5 Lejre Kommunes Billedkunstråd 11. maj 2017 MØDEFORUM: Lejre Kommunes Billedkunstråd TID OG STED: Torsdag den 11. maj kl. 10-15. Mødet blev holdt i Maries hus på Tadre Mølle. DELTAGERE: Kunstner Vibeke

Læs mere

Tilstede fra udvalget: Christine Buhl Andersen (formand), Eva Koch (næstformand), Jakob Jakobsen, Mikael Andersen, Gitte Ørskou.

Tilstede fra udvalget: Christine Buhl Andersen (formand), Eva Koch (næstformand), Jakob Jakobsen, Mikael Andersen, Gitte Ørskou. 26. marts 2009 Referat Begivenhed Møde i Kunstrådets Internationale Billedkunstudvalg 9. -10. marts 2009. Referat af møde i Kunstrådets internationale billedkunstudvalg 9. -10 marts 2009. Godkendt af CBA

Læs mere

Referat. Kunstrådet torsdag den 8. december 2011, kl. 18:30 i Mødecenter C - lokale 29 på Ballerup Rådhus. Åbent møde

Referat. Kunstrådet torsdag den 8. december 2011, kl. 18:30 i Mødecenter C - lokale 29 på Ballerup Rådhus. Åbent møde Side 1 torsdag den 8. december 2011, kl. 18:30 i Mødecenter C - lokale 29 på Ballerup Rådhus Tilstede Kåre Harder Olesen (V) Ove E. Dalsgaard (A) Karen Harsbo Gitte Juul Afbud/Fraværende Tom Nielsen (A)

Læs mere

Referat. Demokrati og Politisk Udvikling. Skælskør Bibliotek

Referat. Demokrati og Politisk Udvikling. Skælskør Bibliotek Referat Demokrati og Politisk Udvikling Mødedato 9. november 2009 kl. 17.00 Mødelokale Skælskør Bibliotek Fraværende Flemming Erichsen. Ole Quist deltog ikke i behandlingen af punkt 1 og 2. Henrik Brodersen

Læs mere