Forretningsbetingelser for Advokatfirmaet Hindkjær

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Forretningsbetingelser for Advokatfirmaet Hindkjær"

Transkript

1 Grønnegade 2, 1. sal 8000 Aarhus C Tlf: Mail: post@hindkjaerlaw.com CVR DK Bank: Forretningsbetingelser for Advokatfirmaet Hindkjær Disse forretningsbetingelser er gældende for alle de opgaver, som Advokatfirmaet Hindkjær påtager sig, med mindre andet er aftalt med klienten. Advokatopdragets omfang og indhold Advokatfirmaet Hindkjærs opdrag omfatter juridisk rådgivning/juridiske opgaver, som følger naturligt af opgavens karakter og klientens eventuelle særlige instrukser. Den juridiske rådgivning omfatter alene indholdet af dansk lovgivning og fællesskabsret. Tavshedspligt Advokatfirmaet Hindkjær er underlagt fortrolighedsforpligtelse i forhold til de oplysninger, som firmaet modtager. Advokatfirmaet, og alle advokatvirksomhedens medarbejdere, skal således behandle alle oplysninger, der modtages som led i den professionelle virksomhed, fortroligt. Denne fortrolighedsforpligtelse gælder også efter opdragets afslutning. Tavshedspligten begrænses af de særlige undtagelser, der følger af offentligretlig lovgivning, og som pålægger advokatfirmaet oplysningspligt i forhold til offentlige myndigheder eller andre, herunder reglerne om hvidvask.

2 Interessekonflikter Advokatfirmaet Hindkjær er underlagt de advokatetiske regler om interessekonflikter. Advokatfirmaet undersøger således forud for opstarten af et opdrag, om der foreligger interessekonflikter, som medfører, at advokatfirmaet er afskåret fra at repræsentere klienten. Klienten inddrages i fornødent omfang. Salær og fakturering Advokatfirmaet Hindkjærs salær fastsættes på grundlag af ressourceforbruget og af den værdi, som Advokatfirmaet Hindkjærs rådgivning har tilført opdraget. Ved fastsættelsen af salæret tages udgangspunkt i det anvendte tidsforbrug, anvendt specialkompetence, opgavens kompleksitet, den interesse som opdraget repræsenterer for klienten, om opdraget har nødvendiggjort indsats under betydeligt tidspres eller uden for normal arbejdstid, det ansvar der er forbundet med opgaven samt det opnåede resultat. Ud over salæret refunderer klienten Advokatfirmaets udlæg og visse direkte omkostninger, hvilket bl.a. omfatter retsafgifter, registreringsgebyrer, kurérservices, rejseog opholdsudgifter og kopiering. Direkte omkostninger og udlæg fremgår af fakturaen. Salæret tillægges moms, medmindre der gælder særlige undtagelser i henhold til gældende lovgivning. Betalingsbetingelser er netto kontant 8 dage fra fakturadato, hvorefter der kan beregnes morarenter i overensstemmelse med rentelovens bestemmelser. Forsikring Advokatfirmaet Hindkjær har tegnet ansvarsforsikring og stillet garanti i overensstemmelse med lovgivningen og Advokatsamfundets regler. Ansvarsforsikringen 2.

3 dækker udøvelse af al advokatvirksomhed, uanset hvor advokatvirksomheden udøves. Advokatfirmas ansvarsforsikring og garanti er tegnet i CNA Hardy, Hammerensgade 6, 1267 København K. Klientmidler Alle beløb som indbetales til Advokatfirmaet Hindkjærs klientkonti indsættes på klientbankkonti i et dansk pengeinstitut for klientens regning og risiko. Med virkning fra den 1. juni 2015 bortfaldt den hidtidige statsgaranti for klientkontomidler indestående på advokatfirmaers klientkonti. Advokatfirmaet hæfter ikke for tab, der skyldes, at et pengeinstitut måtte blive nødlidende. Med mindre klientmidler efter ønske fra klienten, indestår på en separat klientkonto, indgår alle indbetalte klientmidler på samlekonti med andre klientmidler, der indestår hos Advokatfirmaet Hindkjær. En klients indestående i et nødlidende pengeinstitut, opgøres som den forholdsmæssige andel af advokatfirmaets samlede klientmidler med tillæg af klientens eventuelle øvrige indestående i det nødlidende pengeinstitut, og dækkes samlet under statsgarantien for indskud med maksimalt EUR (ca. DKK ). For private bolighandler er ovenstående beløb på EUR udvidet til at omfatte beløb på op til EUR 10 mio., forudsat at der er tale om en sædvanlig disposition vedrørende en bolighandel i form af eksempelvis deponering, garantistillelse eller lignende. Hvis klienten således har behov for, at Advokatfirmaet Hindkjær tager særlige forholdsregler i forhold til placering af eventuelle klientmidler, skal advokatfirmaet have besked herom straks ved klientforholdets etablering, eller når behovet måtte opstå i et løbende klientforhold. Arkivering Sagsakter opbevares på arkiv i 3 år fra sagens afslutning. Originale dokumenter tilbageleveres senest ved sagens afslutning. 3.

4 Kommunikation Advokatfirmaet tillægger sikkerhed, herunder it-sikkerhed, stor betydning, men advokatfirmaet kan ikke indestå for opretholdelse af fortrolighed ved ekstern kommunikation gennem etc. Efter begæring fra klienten anvendes krypteringssystemer eller digital signatur. Persondatapolitik Advokatfirmaet behandler til enhver tid klienters personlige oplysninger i henhold til gældende lovgivning. I forbindelse med at der sker oprettelse af en klient i advokatfirmaets system, vil der ske registrering af klientens personlige oplysninger om navn, CPR-nr./CVR-nr., eventuelt billedlegitimation, adresse, telefonnummer og adresse for at overholde reglerne om hvidvask og for at sikre kontaktoplysninger på klienten. Registreringen i advokatfirmaets system sker kun med klientens udtrykkelige samtykke. Klienten skal være informeret om præcis, hvilke oplysninger advokatfirmaet indsamler og hvorfor. Dette sker løbende i registreringsproceduren. Som klient/registreret hos advokatfirmaet, har man altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og man har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til Advokatfirmaet Hindkjær via post@hindkjaerlaw.com. Følgende grupper af medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger: Juridisk ansat personale, sekretærer, administration og bogholderi. Kundeoplysninger videregives ikke til andre firmaer. Advokatfirmaets servere og statistiksystemer varetages af firmaets IT-leverandører. Advokatfirmaet indsamler primært oplysninger med det formål at overholde lovgivningen, herunder hvidvaskningsreglerne, samt at have fornødne kontaktoplysninger på klienterne. 4.

5 Personoplysningerne registreres hos advokatfirmaet og opbevares i op til 5 år, hvorefter oplysningerne slettes, med mindre der efter denne periode fortsat består et aktivt kundeforhold, hvor det kan være i kundens interesse, at advokatfirmaet har kendskab til og benytter de pågældende oplysninger, eller såfremt kunden har givet samtykke til at oplysningerne må opbevares længere. Advokatfirmaet opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Opbevaring sker hos advokatfirmaets hostingpartner. Alle oplysninger er fortrolige og tilhører Advokatfirmaet Hindkjær. Ansvarsbegrænsning Advokatfirmaet Hindkjær er erstatningsansvarlig for den ydede rådgivning i overensstemmelse med dansk rets almindelige regler, med de nedenfor anførte begrænsninger. Advokatfirmaet Hindkjærs ansvar omfatter ikke ansvar for driftstab, tidstab, tab af data, mistet fortjeneste, goodwill eller andet indirekte tab. Advokatfirmaet er ikke ansvarlig for rådgivning ydet af klienters øvrige rådgivere, uanset om sådanne rådgivere er engageret med advokatfirmaets bistand, ligesom advokatfirmaet ikke hæfter for eventuelle fejl begået af underleverandører, som advokatfirmaet efter aftale med klienten har overladt dele af opgavens løsning til. Advokatfirmaet Hindkjærs ansvar for rådgivning i forbindelse med den konkrete opgave kan ikke overstige DKK 10 mio. Klager Advokatfirmaet Hindkjær er underlagt de Advokatetiske Regler, som er udstedt af Advokatsamfundet. De Advokatetiske Regler kan findes på 5.

6 Klienten kan indbringe klager over advokatfirmaets rådgivning og det beregnede salær for Advokatrådet/ Advokatnævnets sekretariat, Kronprinsessegade 28, 1306 København K. Mail: Lovvalg og værneting Eventuelle tvister om Advokatfirmaet Hindkjærs rådgivning er undergivet dansk ret og kan alene indbringes for danske domstole Generelle oplysninger Alle advokatkontorets advokater er beskikket af Justitsministeriet i Danmark og er en del af Advokatsamfundet. Advokatfirmaet Hindkjær er en personligt drevet virksomhed og drives fra adressen Grønnegade 2, 1. sal, 8000 Aarhus C. Advokatfirmaets CVR-nr. er Advokatfirmaets pengeinstitut er Nordea. 6.

Forretningsbetingelser for Advokatfirmaet Hindkjær

Forretningsbetingelser for Advokatfirmaet Hindkjær Grønnegade 2, 1. sal 8000 Aarhus C Tlf: 75 75 25 25 Mail: post@hindkjaerlaw.com CVR DK 36 13 25 07 Bank: 2316 6278837856 www.hindkjaerlaw.com Forretningsbetingelser for Advokatfirmaet Hindkjær Disse forretningsbetingelser

Læs mere

Alle advokater hos Nyborg & Rørdam er beskikkede som advokater af Justitsministeriet i Danmark og er medlemmer af Advokatsamfundet.

Alle advokater hos Nyborg & Rørdam er beskikkede som advokater af Justitsministeriet i Danmark og er medlemmer af Advokatsamfundet. NYBORG & RØRDAM ADVOKATFIRMA P/S FORRETNINGSBETINGELSER Medmindre andet aftales skriftligt, er disse forretningsbetingelser gældende for opgaver, som klienten anmoder Nyborg & Rørdam Advokatfirma P/S (

Læs mere

Opdraget Copenhagen Counsel s opdrag omfatter juridisk rådgivning og afgrænses i samarbejde med Klienten.

Opdraget Copenhagen Counsel s opdrag omfatter juridisk rådgivning og afgrænses i samarbejde med Klienten. FORRETNINGSBETINGELSER Nærværende Forretningsbetingelserne gælder, medmindre andet konkret er aftalt på skrift, for alle advokatopgaver, som Copenhagen Counsel Advokatpartnerselskab udfører for Klienten.

Læs mere

Forretningsbetingelser for Rønne & Lundgren

Forretningsbetingelser for Rønne & Lundgren Forretningsbetingelser for Rønne & Lundgren 1. VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER Rønne & Lundgren Advokatpartnerselskab ( R&L ) CVR-nr. 36 44 20 42 Tuborg Havnevej 19 2900 Hellerup 2. GENERELT 2.1 Nærværende forretningsbetingelser

Læs mere

Bachmann/Partners opdrag omfatter juridisk rådgivning og afgrænses i samarbejde med Klienten.

Bachmann/Partners opdrag omfatter juridisk rådgivning og afgrænses i samarbejde med Klienten. CVR-nr. 39 55 25 90 FORRETNINGSBETINGELSER GÆLDENDE FRA 18. OKTOBER 2018 Bachmann/Partners Advokatpartnerselskab kan kontaktes på følgende adresser: Aarhus: København: Europahuset Brønnums Hus Europaplads

Læs mere

ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER FOR ADVOKATFIRMAET FRANK IBRUG

ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER FOR ADVOKATFIRMAET FRANK IBRUG ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER FOR ADVOKATFIRMAET FRANK IBRUG 1. GENERELT 1.1. Medmindre andet konkret er aftalt, er nærværende forretningsbetingelser gældende for enhver rådgivningsydelse (opdraget),

Læs mere

ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER FOR ADVOKATFIRMAET FRANK IBRUG

ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER FOR ADVOKATFIRMAET FRANK IBRUG SKT. CLEMENS TORV 17 DK-8000 AARHUS C TEL (+45) 86 13 86 00 ADV@FRANKIBURG.DK WWW.FRANKIBURG.DK BANK 4387 0016858188 SWIFT-BIC DABADKKK IBAN DK3330000016858188 ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER FOR ADVOKATFIRMAET

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER FOR LETT

FORRETNINGSBETINGELSER FOR LETT LETT Advokatpartnerselskab Rådhuspladsen 4 1550 København V Tlf. 33 34 00 00 Fax 33 34 00 01 CVR 35 20 93 52 FORRETNINGSBETINGELSER FOR LETT lett@lett.dk www.lett.dk Disse forretningsbetingelser gælder

Læs mere

Disse forretningsbetingelser gælder for alle CERTA s opdrag, medmindre andet er aftalt med klienten.

Disse forretningsbetingelser gælder for alle CERTA s opdrag, medmindre andet er aftalt med klienten. CERTA S FORRETNINGSBETINGELSER Disse forretningsbetingelser gælder for alle CERTA s opdrag, medmindre andet er aftalt med klienten. Opdraget CERTA s opdrag omfatter bistand i forbindelse med sikkerhedsmæssige

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER

FORRETNINGSBETINGELSER Advokatfirmaet Drachmann Advokatpartnerselskab CVR-nr. 36 89 79 61 Skolegade 24 4800 Nykøbing Falster Nygade 1A 4900 Nakskov Telefon 54 84 50 50 www.drachmann.com FORRETNINGSBETINGELSER Forretningsbetingelserne

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER

FORRETNINGSBETINGELSER HASSERISVEJ 174 9000 AALBORG FAX 98 12 98 55 TELEFON 98 12 98 00 26.02.2015 MORTEN JENSEN (H) JAN HELLMUND JENSEN (L) THOMAS SCHULTZ (L) STEPHAN MUURHOLM (H) MIKKI NIELSEN (H) ULLA SKOV (H) PREBEN BANG

Læs mere

DENLAW ADVOKATER JULIAN JENSEN ADVOKAT, LL.M.

DENLAW ADVOKATER JULIAN JENSEN ADVOKAT, LL.M. DENLAW Advokater Julian Jensen Advokat, LL.M. Østergade 55 1100 København K T: +45 33 13 15 11 M: +45 27 28 01 51 E: jj@denlaw.dk H: www.denlaw.dk CVR-nr.: 33443129 FORRETNINGSBETINGELSER Advokatfirmaet

Læs mere

F O R R E T N I N G S B E T I N G E L S E R F O R A D V O K A T F I R M A E T B O H A N S E N & M O R T E N H A R T E L I U S

F O R R E T N I N G S B E T I N G E L S E R F O R A D V O K A T F I R M A E T B O H A N S E N & M O R T E N H A R T E L I U S ADVOKATFIRMAET BO HANSEN & MORTEN HARTELIUS BO HANSEN Advokat Møderet for Højesteret MORTEN HARTELIUS Advokat Møderet for Landsret Aut. bobebehandler F O R R E T N I N G S B E T I N G E L S E R F O R A

Læs mere

1. Advokatopdragets omfang og indhold

1. Advokatopdragets omfang og indhold DLA Piper Denmark Advokatpartnerselskab Rådhuspladsen 4 1550 København V Tlf. +45 33 34 00 00 Fax +45 33 34 00 01 CVR 35 20 93 52 denmark@dlapiper.com www.dlapiper.com FORRETNINGSBETINGELS ER FOR DLA PIPER

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER SKOV ADVOKATER ADVOKATAKTIESELSKAB. Version af 20. juni 2018 SKOV ADVOKATER

FORRETNINGSBETINGELSER SKOV ADVOKATER ADVOKATAKTIESELSKAB. Version af 20. juni 2018 SKOV ADVOKATER FORRETNINGSBETINGELSER SKOV ADVOKATER ADVOKATAKTIESELSKAB J.nr.: TBA37432HAW /JH Version af 20. juni 2018 SKOV ADVOKATER Advokataktieselskab Havneparken 4 DK-7100 Vejle Telefon: +45 76 40 70 00 Telefax:

Læs mere

COMPASS ADVOKATFIRMAS FORRETNINGSBETINGELSER

COMPASS ADVOKATFIRMAS FORRETNINGSBETINGELSER COMPASS ADVOKATFIRMAS FORRETNINGSBETINGELSER Forretningsbetingelserne gælder for alle advokatopgaver, som Compass Advokatfirma udfører for kunden, i det omfang de ikke konkret er fraveget ved anden skriftlig

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER FOR DLA PIPER DEN- MARK ADVOKATPARTNERSELSKAB

FORRETNINGSBETINGELSER FOR DLA PIPER DEN- MARK ADVOKATPARTNERSELSKAB DLA Piper Denmark Advokatpartnerselskab Rådhuspladsen 4 1550 København V Tlf. +45 33 34 00 00 Fax +45 33 34 00 01 CVR 35 20 93 52 denmark@dlapiper.com www.dlapiper.com FORRETNINGSBETINGELSER FOR DLA PIPER

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER

FORRETNINGSBETINGELSER FORRETNINGSBETINGELSER Forretningsbetingelserne er gældende for enhver opgave ( Neugarden ) udfører, med mindre andet er aftalt. 1. NEUGARDEN ADVOKATER Når Neugarden påtager sig en opgave indgår kunden

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER

FORRETNINGSBETINGELSER FORRETNINGSBETINGELSER Forretningsbetingelserne er gældende for enhver opgave Neugarden Advokatpartnerselskab ( Neugarden ) udfører, med mindre andet er aftalt. 1. NEUGARDEN ADVOKATER Når Neugarden påtager

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser for erhvervsklienter, herunder hvidvaskning

Almindelige forretningsbetingelser for erhvervsklienter, herunder hvidvaskning Almindelige forretningsbetingelser for erhvervsklienter, herunder hvidvaskning Disse forretningsbetingelser gælder for enhver opgave, som en erhvervsklient beder Trade Institute Scandinavia (vi) om at

Læs mere

Forretningsbetingelser for Patriotisk Selskab

Forretningsbetingelser for Patriotisk Selskab Forretningsbetingelser for Patriotisk Selskab 1. Anvendelse og gyldighed A. Nærværende forretningsbetingelser er gældende for enhver ydelse fra Patriotisk Selskab, medmindre betingelserne er fraveget ved

Læs mere

Penta Advokater Forretningsbetingelser pr. 1. januar 2016

Penta Advokater Forretningsbetingelser pr. 1. januar 2016 Penta Advokater Forretningsbetingelser pr. 1. januar 2016 1. Aftalen og Parterne 1.1. De i ordrebekræftelsen angivne vilkår, og eventuelle senere skriftlige ændringer hertil, samt nærværende forretningsbetingelser,

Læs mere

Nøgle til reglerne om oplysningspligt i de advokatetiske regler hvor findes baggrunden for de enkelte bestemmelser?

Nøgle til reglerne om oplysningspligt i de advokatetiske regler hvor findes baggrunden for de enkelte bestemmelser? Nøgle til reglerne om oplysningspligt i de advokatetiske regler hvor findes baggrunden for de enkelte bestemmelser? Regel i AER ikke bindende 3.3.1. Advokaten skal af egen drift oplyse klienten om følgende:

Læs mere

1. Generelt Disse almindelige forretningsbetingelser er gældende i forholdet mellem kontoret og klienten, med mindre andet skriftligt er aftalt.

1. Generelt Disse almindelige forretningsbetingelser er gældende i forholdet mellem kontoret og klienten, med mindre andet skriftligt er aftalt. Forretningsbetingelser 1. Generelt Disse almindelige forretningsbetingelser er gældende i forholdet mellem kontoret og klienten, med mindre andet skriftligt er aftalt. 2. Kontorets pligter Ved behandlingen

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER

FORRETNINGSBETINGELSER FORRETNINGSBETINGELSER Nærværende dokument anfører DANDERS & MORE Advokatpartnerselskabs standardbetingelser og vilkår. Enhver af disse betingelser kan varieres eller fraviges i form af en udtrykkelig

Læs mere

Forretningsbetingelser for Ødegård ApS. 1. Aftale og aftaleparter. 2. Ødegård ApS ydelser. 3. Bemanding og underleverandører

Forretningsbetingelser for Ødegård ApS. 1. Aftale og aftaleparter. 2. Ødegård ApS ydelser. 3. Bemanding og underleverandører 1. Aftale og aftaleparter 1.1 Disse forretningsbetingelser gælder for de bogførings-, rådgivnings-, og regnskabsmæssige assistanceydelser, som Ødegård ApS leverer til Kunden. 1.2 Kundeaftalen mellem Kunden

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser 1. Forretningsbetingelserne, aftale og parterne 1.1. Forretningsbetingelserne gælder for alle opgaver, som Vistisen & Lunde udfører for kunden, medmindre kunden har indgået anden

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER OG PRIVATLIVSPOLITIK GÆLDENDE FRA 8. JULI 2019

FORRETNINGSBETINGELSER OG PRIVATLIVSPOLITIK GÆLDENDE FRA 8. JULI 2019 FORRETNINGSBETINGELSER OG PRIVATLIVSPOLITIK GÆLDENDE FRA 8. JULI 2019 Disse forretningsbetingelser og privatlivspolitikken i pkt. 22 gælder for alle opgaver, som Bachmann/Partners Advokatpartnerselskab,

Læs mere

Etik. Nyt afsnit om oplysningspligt i de advokatetiske regler

Etik. Nyt afsnit om oplysningspligt i de advokatetiske regler Etik Nyt afsnit om oplysningspligt i de advokatetiske regler Advokatrådet har samlet reglerne om advokatens oplysningspligter i forhold til klienterne i et nyt afsnit i de advokatetiske regler. Artiklen

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser 1. Forretningsbetingelserne, aftale og parterne 1.1. Forretningsbetingelserne gælder for alle opgaver, som Vistisen & Lunde udfører for kunden, medmindre kunden har indgået anden

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK for Advokatfirmaet Gaarn Pedersen. (Opdateret maj 2018)

PRIVATLIVSPOLITIK for Advokatfirmaet Gaarn Pedersen. (Opdateret maj 2018) PRIVATLIVSPOLITIK for Advokatfirmaet Gaarn Pedersen CVR-nr.: 34 93 22 04 (Opdateret maj 2018) Advokatfirmaet Gaarn Pedersen herefter benævnt (Gaarn Pedersen) er en del af Denlaw Advokater - et kontorfællesskab

Læs mere

Corpitals Forretningsbetingelser # ( )

Corpitals Forretningsbetingelser # ( ) Corpitals Forretningsbetingelser #00014207 (2019-01-15) 1. Generelt 1.1. Corpitals Forretningsbetingelser udgør en integreret del af det samlede aftalegrundlag mellem Corpital og Kunden, og er således

Læs mere

Samarbejdsaftale vedrørende bogføring og regnskabsservice

Samarbejdsaftale vedrørende bogføring og regnskabsservice Samarbejdsaftale vedrørende bogføring og regnskabsservice Mellem Bogholder navn Bogholder firmanavn Bogholder adresse Bogholder postnr/by xx@bogholder.dk Tlf. xx xx xx xx CVR. xx xx xx xx i det følgende

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER FOR LEVERING AF YDELSER PR

FORRETNINGSBETINGELSER FOR LEVERING AF YDELSER PR INDLEDNING Nærværende forretningsbetingelser, eventuelt aftalebrev samt eventuelle skriftlige ændringer hertil udgør den samlede aftale (Aftalen) mellem kunden (Kunden) og Beierholm Statsautoriseret Revisionspartnerselskab,

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser THORVALD REIN Statsautoriseret Revisionsaktieselskab Aftale og aftaleparter Disse forretningsbetingelser gælder for de erklærings-, rådgivnings-, og assistanceopgaver, som THORVALD

Læs mere

Salgs- og Leveringsbetingelser

Salgs- og Leveringsbetingelser Salgs- og Leveringsbetingelser 1. Anvendelse 4. Pris og betaling 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser Betingelserne gælder for alle aftaler om Nordjysk Regnskab, CVR-nr. 27404332,

Læs mere

Aftale. Aftale om konsulentbistand Til analysefasen for Hydrologisk Informations- og Prognoseystem

Aftale. Aftale om konsulentbistand Til analysefasen for Hydrologisk Informations- og Prognoseystem Aftale Aftale om konsulentbistand Til analysefasen for Hydrologisk Informations- og Prognoseystem xxxxxx og Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering J.nr. 7030-0045 Side 1 af 6 Dato: dato-mnd-år

Læs mere

Forretningsbetingelser Dansk maj 2013

Forretningsbetingelser Dansk maj 2013 Forretningsbetingelser Dansk maj 2013 1. Indledning 1.1 Formål Disse forretningsbetingelser indeholder de vilkår, som gælder for Bird & Bird Advokatpartnerselskabs levering af ydelser til klienter. Disse

Læs mere

Samarbejdsaftale vedrørende bogføring og regnskabsservice

Samarbejdsaftale vedrørende bogføring og regnskabsservice Samarbejdsaftale vedrørende bogføring og regnskabsservice Mellem Bogholder navn Bogholders firmanavn Bogholders adresse Postnr. By mail@bogholder.dk Tlf. XX XX XX XX CVR. XX XX XX XX i det følgende kaldet

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TEAM TRUCK APS GÆLDENDE FOR ERHVERVSKØB

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TEAM TRUCK APS GÆLDENDE FOR ERHVERVSKØB SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TEAM TRUCK APS GÆLDENDE FOR ERHVERVSKØB 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER 1.1. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på alle aftaler indgået mellem

Læs mere

Forretningsbetingelser gældende for samarbejdet med Backoffice Eksperterne Aps

Forretningsbetingelser gældende for samarbejdet med Backoffice Eksperterne Aps Forretningsbetingelser gældende for samarbejdet med Backoffice Eksperterne Aps Retningslinjerne, der er defineret nedenfor er de generelle rammer for ydelser og vilkår i forbindelse med samarbejde mellem

Læs mere

Præsentation. UNO Property Consulting

Præsentation. UNO Property Consulting Præsentation UNO Property Consulting UNO-PROPERTY CONSULTING EJENDOMSRÅDGIVNING MED OMTANKE! VÆRDISKABENDE OPTIMERING UDLEJNING GENFORHANDLING ASSET MANAGEMENT PORTEFØLGEPLEJE UDVIKLINGSPROJEKTER PROJEKTLEDELSE

Læs mere

Databehandleraftale ISS

Databehandleraftale ISS Databehandleraftale ISS Denne aftale ( Aftale ) er indgået den [dato] mellem ISS Facility Services A/S DK14406042 Gyngemose Parkvej 50 2860 Søborg (den Dataansvarlige ) og [indsæt navn på leverandør] [indsæt

Læs mere

Bird & Bird & Vores Forretningsbetingelser

Bird & Bird & Vores Forretningsbetingelser Bird & Bird & Vores Forretningsbetingelser November 2015 1. Indledning 1.1 Formål Disse forretningsbetingelser indeholder de vilkår, som gælder for Bird & Bird P/S' levering af ydelser til Klienter, og

Læs mere

Lovtidende A 2010 Udgivet den 8. juni 2010

Lovtidende A 2010 Udgivet den 8. juni 2010 Lovtidende A 2010 Udgivet den 8. juni 2010 15. maj 2010. Nr. 604. Bekendtgørelse om godkendelse af vedtægt om advokaters pligter med hensyn til behandlingen af betroede midler I medfør af 79 i retsplejelov

Læs mere

Jeres virksomhed ( Kunden ); og Digital-servicebook.com, Vordingborgvej 79, 4700 Næstved DK ( Leverandøren )

Jeres virksomhed ( Kunden ); og Digital-servicebook.com, Vordingborgvej 79, 4700 Næstved DK ( Leverandøren ) DATABEHANDLERAFTALEN Databehandleraftale ( Aftalen ) mellem: Jeres virksomhed ( Kunden ); og Digital-servicebook.com, Vordingborgvej 79, 4700 Næstved DK-36726350 ( Leverandøren ) A: OMFANG A.1 Databehandleraftale

Læs mere

Mobilize Me ApS. Salgs- og Leveringsbetingelser til erhvervskunder, kommuner, offentlige og private institutioner.

Mobilize Me ApS. Salgs- og Leveringsbetingelser til erhvervskunder, kommuner, offentlige og private institutioner. 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Mobilize Me s, CVR-nummer 34208077, ( Virksomheden ) salg og levering af serviceydelser

Læs mere

Kære kollega. Denne folder er ment som en hjælp til dig i forbindelse med Advokatrådets tilsyn.

Kære kollega. Denne folder er ment som en hjælp til dig i forbindelse med Advokatrådets tilsyn. GODT TILSYN Kære kollega Denne folder er ment som en hjælp til dig i forbindelse med Advokatrådets tilsyn. Advokatrådet skal, efter hvidvaskloven og Folketingets ønske, føre et skærpet tilsyn med, at alle

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER FOR LEVERING AF YDELSER

FORRETNINGSBETINGELSER FOR LEVERING AF YDELSER FORRETNINGSBETINGELSER FOR LEVERING AF YDELSER Nærværende forretningsbetingelser, eventuelt aftalebrev samt eventuelle skriftlige ændringer hertil udgør den samlede aftale (Aftalen) mellem kunden (Kunden)

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser Gældende fra januar 019 1. GENERELT Medmindre andet skriftligt er aftalt, gælder disse salgs- og leveringsbetingelser for alle aftaler indgået med. CVR.nr.9838186, 3100 Hornbæk

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Gældende for køb via miild.dk ( Webshoppen ) 1. Generelle oplysninger 1.1 Juridiske oplysninger Miild A/S Vesterhavnen 15, 1. 2. 5800 Nyborg CVR-nr. 36914920 1.2 Kontaktoplysninger

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. ("Aftalen") om Databehandlerens behandling af personoplysninger på vegne af den Dataansvarlige.

DATABEHANDLERAFTALE. (Aftalen) om Databehandlerens behandling af personoplysninger på vegne af den Dataansvarlige. Databehandleraftale Rev. 1.0 [Navn på dataansvarlig] CVR-nr.: [CVR-nr.] [Adresse] [Land] ("den Dataansvarlige") og Motus A/S CVR-nr.: 14145486 Svanemøllevej 65 2900 Hellerup Danmark ("Databehandleren")

Læs mere

Databehandleraftale. Databehandleraftale webcrm, Maj Side 1 / 9

Databehandleraftale. Databehandleraftale webcrm, Maj Side 1 / 9 Databehandleraftale Side 1 / 9 Bilag A Databehandleraftale 1. Indledning 1.1 Denne aftale vedrørende behandling af personoplysninger ( Databehandleraftalen ) regulerer webcrm A/S, CVR nr. 25189558 ( Databehandleren

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser BEDSTpensions/den dataansvarliges kontaktoplysninger: BEDSTpension forsikringsmægler A/S (CVR-nr. 32102093) BEDSTpension finansiel rådgivning APS (CVR: 32667252) Centervænget 19

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Juni 2017 SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER for forbrugere og ikke-forbrugere 1. Generelle oplysninger CVR nr. 38 26 81 63 Hasselvej 14 3210 Vejby E-mail: ss@danskaktieraadgivning.dk eller ur@danskaktieraadgivning.dk

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER for forbrugere og ikke-forbrugere 1. Generelle oplysninger CVR nr. 38 26 81 63 Hasselvej 14 3210 Vejby E-mail: soren@sehested.dk eller ur.raahede@gmail.com Tlf: 2811 2727

Læs mere

DE ADVOKATETISKE REGLER (Vil blive anvendt af Advokatrådet fra 1. november 2015)

DE ADVOKATETISKE REGLER (Vil blive anvendt af Advokatrådet fra 1. november 2015) DE ADVOKATETISKE REGLER (Vil blive anvendt af Advokatrådet fra 1. november 2015) 1 Advokatens stilling i samfundet Advokaten indtager i et retssamfund en særlig stilling. Advokatens opgave er at fremme

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER

FORRETNINGSBETINGELSER FORRETNINGSBETINGELSER 1. ANVENDELSE 1. Disse forretningsbetingelser (herefter Betingelserne ) finder anvendelse på aftaler indgået mellem Quickimport ApS, CVR-nr. 33 86 87 23 (herefter Quick ) og kunden

Læs mere

Bekendtgørelse om godkendelse af ændring af vedtægt om advokaters pligter med hensyn til behandlingen af betroede midler

Bekendtgørelse om godkendelse af ændring af vedtægt om advokaters pligter med hensyn til behandlingen af betroede midler BEK nr 725 af 27/05/2015 (Gældende) Udskriftsdato: 27. januar 2017 Ministerium: Justitsministeriet Journalnummer: Justitsmin., j.nr. 2015-4000-0188 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse

Læs mere

1. DRIFTSAFTALENS BAGGRUND OG FORMÅL 3 2. YDELSEN 4 3. KUNDENS MEDVIRKEN 4 4. VEDERLAG 5 5. UDLÆG 5 6. BETALINGSBETINGELSER 5 7.

1. DRIFTSAFTALENS BAGGRUND OG FORMÅL 3 2. YDELSEN 4 3. KUNDENS MEDVIRKEN 4 4. VEDERLAG 5 5. UDLÆG 5 6. BETALINGSBETINGELSER 5 7. DRIFTSAFTALE ii INDHOLDSFORTEGNELSE 1. DRIFTSAFTALENS BAGGRUND OG FORMÅL 3 2. YDELSEN 4 3. KUNDENS MEDVIRKEN 4 4. VEDERLAG 5 5. UDLÆG 5 6. BETALINGSBETINGELSER 5 7. FORTROLIGHED 5 8. ANDRE DRIFTSOPGAVER

Læs mere

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER 1 BAGGRUND 1.1 Den 25. maj 2018 er EU s persondataforordning trådt i kraft og udgør sammen med Databeskyttelsesloven en regulering af behandling af personlige oplysninger.

Læs mere

DE ADVOKATETISKE REGLER (Vil blive anvendt af Advokatrådet fra 1. oktober 2011)

DE ADVOKATETISKE REGLER (Vil blive anvendt af Advokatrådet fra 1. oktober 2011) DE ADVOKATETISKE REGLER (Vil blive anvendt af Advokatrådet fra 1. oktober 2011) 1 Advokatens stilling i samfundet Advokaten indtager i et retssamfund en særlig stilling. Advokatens opgave er at fremme

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder. 1. Anvendelse

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder. 1. Anvendelse Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler med EPEA

Læs mere

K E N D E L S E. Klager har desuden klaget over indklagedes salær på kr. inkl. moms.

K E N D E L S E. Klager har desuden klaget over indklagedes salær på kr. inkl. moms. København, den 16. juni 2014 Sagsnr. 2014-569/HCH 3. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har klager klaget over indklagede. Sagens tema: Klager har klaget over, at indklagede, der bistod

Læs mere

KONTRAKT. mellem. Center for Regional- og Turismeforskning (CRT) Stenbrudsvej 55 DK-3730 Nexø CVR.nr.: (i det følgende kaldet leverandøren)

KONTRAKT. mellem. Center for Regional- og Turismeforskning (CRT) Stenbrudsvej 55 DK-3730 Nexø CVR.nr.: (i det følgende kaldet leverandøren) KONTRAKT mellem Center for Regional- og Turismeforskning (CRT) Stenbrudsvej 55 DK-3730 Nexø CVR.nr.: 19716406 (i det følgende kaldet leverandøren) og Kontaktrådet for Trafikbetjeningen af Bornholm Ullasvej

Læs mere

Generelle betingelser for vurderingsydelser

Generelle betingelser for vurderingsydelser Generelle betingelser for vurderingsydelser 1. Gyldighed og aftalegrundlag Dansk Ejendomsforvaltnings vurderingydelser leveres i henhold til en særskilt aftale ( Aftalen ) og på følgende betingelser (

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER

FORRETNINGSBETINGELSER FORRETNINGSBETINGELSER 1. ANVENDELSE 1.1 Disse forretningsbetingelser (herefter Betingelserne ) finder anvendelse på aftaler indgået mellem Quickimport ApS, CVR-nr. 33 86 87 23 (herefter Quick ) og kunden

Læs mere

Forretningsbetingelser for levering af ydelser pr

Forretningsbetingelser for levering af ydelser pr INDLEDNING Nærværende forretningsbetingelser, eventuelt aftalebrev samt eventuelle skriftlige ændringer hertil udgør den samlede aftale (Aftalen) mellem kunden (Kunden) og Statsautoriseret Revisionspartnerselskab,

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK NOVI Advokater er et kontorfællesskab bestående af selvstændige og indbyrdes juridisk

PERSONDATAPOLITIK NOVI Advokater er et kontorfællesskab bestående af selvstændige og indbyrdes juridisk PERSONDATAPOLITIK 1. Generelt 1.1. NOVI Advokater er et kontorfællesskab bestående af selvstændige og indbyrdes juridisk uafhængige advokatvirksomheder. Denne persondatapolitik anvender betegnelsen Advokatvirksomhed(en),

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE [LEVERANDØR]

DATABEHANDLERAFTALE [LEVERANDØR] DATABEHANDLERAFTALE Mellem [KUNDE] og [LEVERANDØR] Der er den [dato] indgået følgende databehandleraftale ("Aftalen") mellem: (A) (B) [VIRKSOMHEDEN], [ADRESSE] et selskab registreret under CVR-nr. [ ]

Læs mere

PERSONDATABESKYTTELSESPOLITIK FOR ADVOKATFIRMAET KRARUP

PERSONDATABESKYTTELSESPOLITIK FOR ADVOKATFIRMAET KRARUP PERSONDATABESKYTTELSESPOLITIK FOR ADVOKATFIRMAET KRARUP 1.1 Databeskyttelse I forbindelse med udøvelse af juridisk bistand behandler Advokatfirmaet Krarup personhenførbare oplysninger (persondata) om sine

Læs mere

ETISKE REGLER FOR FORSIKRINGSMÆGLERFORENINGEN (FMF)

ETISKE REGLER FOR FORSIKRINGSMÆGLERFORENINGEN (FMF) ETISKE REGLER FOR FORSIKRINGSMÆGLERFORENINGEN (FMF) Nærværende regelsæt er ændret af FMF s bestyrelse den 21. februar 2014. Ændringerne er angivet ved overstregninger i de hidtidige regler eller ved tilføjelser

Læs mere

POLITIK FOR BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER NYBORG & RØRDAM ADVOKATFIRMA P/S CVR-nr ("Nyborg & Rørdam")

POLITIK FOR BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER NYBORG & RØRDAM ADVOKATFIRMA P/S CVR-nr (Nyborg & Rørdam) POLITIK FOR BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER NYBORG & RØRDAM ADVOKATFIRMA P/S CVR-nr. 35471197 ("Nyborg & Rørdam") 1. Generelt om behandling af personoplysninger 1.1. Nyborg & Rørdams kerneaktivitet er

Læs mere

K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har advokat [A] på vegne af [klager] klaget over [indklagede], [bynavn].

K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har advokat [A] på vegne af [klager] klaget over [indklagede], [bynavn]. København, den 27. februar 2017 Sagsnr. 2017-211/HCH 2. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har advokat [A] på vegne af [klager] klaget over [indklagede], [bynavn]. Klagens tema: Advokat

Læs mere

Den Dataansvarlige og Databehandleren benævnes herefter samlet "Parter" og hver for sig "Part".

Den Dataansvarlige og Databehandleren benævnes herefter samlet Parter og hver for sig Part. DATABEHANDLERAFTALE mellem KUNDEN (som defineret i punkt 2 nedenfor) (den "Dataansvarlige") og TECHEM DANMARK A/S CVR-nr. 29 41 69 82 Trindsøvej 7 A-B 8000 Aarhus C ("Databehandleren") Den Dataansvarlige

Læs mere

indebære risiko for interessekonflikter mellem klienter og Advokatfirmaet.

indebære risiko for interessekonflikter mellem klienter og Advokatfirmaet. FORRETNINGSBETINGELSER Smith Knudsen Advokatfirma Smith Knudsen er et advokataktieselskab jfr. Retsplejelovens 124 (Smith Knudsen Advokataktieselskab CVR nr. 26773709), der ejes af advokaterne Kristian

Læs mere

Der tillægges ikke et gebyr for korttransaktioner jf. gældende lovgivning.

Der tillægges ikke et gebyr for korttransaktioner jf. gældende lovgivning. Betingelser for anvendelse af E-penge konto hos Pay4it. Betalingssystemet ejes og drives af Pay4it ApS. Du kan oprette din e-penge konto hos Pay4it via internettet. Når du opretter en konto hos Pay4it,

Læs mere

Aftale. Aftale om konsulentbistand XXXXX. xxxxxx og Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering J.nr Side 1 af 7

Aftale. Aftale om konsulentbistand XXXXX. xxxxxx og Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering J.nr Side 1 af 7 Aftale Aftale om konsulentbistand XXXXX xxxxxx og Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering J.nr. 1502-0044 Side 1 af 7 Dato: dato-mnd-år Aftalens parter Xxxx xxxxxx XXXXXX (herefter benævnt konsulenten)

Læs mere

2.3. Er der ikke i tilbuddet oplyst en fast tilbudssum, udføres arbejdet i regning.

2.3. Er der ikke i tilbuddet oplyst en fast tilbudssum, udføres arbejdet i regning. FD Sikring A/S (FD Alarmer) cvr. nr. 11 77 76 00 SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER (Erhverv) 1. Almindelige bestemmelser 1.1. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på alle aftaler

Læs mere

Databehandlingsvilkår - vilkår for behandling af personoplysninger på vegne af en dataansvarlig kunde

Databehandlingsvilkår - vilkår for behandling af personoplysninger på vegne af en dataansvarlig kunde Databehandlingsvilkår - vilkår for behandling af personoplysninger på vegne af en dataansvarlig kunde 1. Gyldighed 1.1 Dette dokument, benævnt Databehandlingsvilkår, beskriver de vilkår Damgaard-Jensen

Læs mere

Studio DNA er en it-virksomhed, der udvikler brugervenlige it-løsninger til optimering af drift og vedligeholdelse af alle bygningstyper.

Studio DNA er en it-virksomhed, der udvikler brugervenlige it-løsninger til optimering af drift og vedligeholdelse af alle bygningstyper. PRIVATLIVSPOLITIK FOR KUNDER, LEVERANDØRER OG SAMARBEJDSPARTNERE Denne Privatlivspolitik er fastlagt af Studio DNA ApS (i det følgende betegnet som Studio DNA, vi, os eller vores ) og gælder for kunder,

Læs mere

Kontrakt om udarbejdelse af Konkretiseringsprojekt for Buddinge

Kontrakt om udarbejdelse af Konkretiseringsprojekt for Buddinge Kontrakt om udarbejdelse af Konkretiseringsprojekt for Buddinge Nærværende kontrakt er indgået mellem: Gladsaxe Kommune Rådhus Allé 7 2860 Søborg (herefter Ordregiver) og < Indsæt leverandørens navn>

Læs mere

Det oplyses, at rådgivningen vil være i overensstemmelse med bekendtgørelse om god skik for juridisk rådgivning.

Det oplyses, at rådgivningen vil være i overensstemmelse med bekendtgørelse om god skik for juridisk rådgivning. Klientaftale Generelt om rådgivningen Det oplyses, at rådgivningen vil være i overensstemmelse med bekendtgørelse om god skik for juridisk rådgivning. Dette betyder at rådgivningen vil være grundig, at

Læs mere

1) De vigtigste elementer i den rådgivning og bistand, I kan forvente at få fra mig.

1) De vigtigste elementer i den rådgivning og bistand, I kan forvente at få fra mig. Navn (her indskrives Deres navn / firmanavn) Adresse (her indskrives den adresse vi kan kontakte Dem på) Telefon (her indskrives kontakttelefonnummer) e-mail (her indskrives den mailadresse vi kan skrive

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser SpeedDigiTalent Ved at benytte dig af Speedrecruiters ApS services og produkter accepterer du samtidig nedenstående forretningsbetingelser. Læs dem derfor grundigt. Speedrecruiters

Læs mere

2.3. Er der ikke i tilbuddet oplyst en fast tilbudssum, udføres arbejdet i regning.

2.3. Er der ikke i tilbuddet oplyst en fast tilbudssum, udføres arbejdet i regning. TROLDHEDE INSTALLATIONSFORRETNING A/S CVR. NR. 35 52 64 47 SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER (Erhverv) 1. Almindelige bestemmelser 1.1. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på alle

Læs mere

Persondatapolitik - Advokatfirmaet Christian Blixen-Thiele

Persondatapolitik - Advokatfirmaet Christian Blixen-Thiele Persondatapolitik - Advokatfirmaet Christian Blixen-Thiele Du efterlader personlige oplysninger, når du besøger vores hjemmeside og bruger hjemmesidens forskellige tjenester. I vores persondatapolitik

Læs mere

RINGKØBING-SKJERN INSTALLATIONSFORRETNING A/S, CVR nr , Herunder TI-AUTOMATION A/S SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

RINGKØBING-SKJERN INSTALLATIONSFORRETNING A/S, CVR nr , Herunder TI-AUTOMATION A/S SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER RINGKØBING-SKJERN INSTALLATIONSFORRETNING A/S, CVR nr. 26 10 37 97, Herunder TI-AUTOMATION A/S SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER (Erhverv) 1. Almindelige bestemmelser 1.1. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser Gældende fra januar 2019 1. GENERELT Medmindre andet skriftligt er aftalt gælder disse salgs og leveringsbetingelser for alle aftaler indgået med Varme & Energi ApS, CVR.nr.

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK FOR KUNDER, LEVERANDØRER OG SAMARBEJDSPARTNERE

PRIVATLIVSPOLITIK FOR KUNDER, LEVERANDØRER OG SAMARBEJDSPARTNERE PRIVATLIVSPOLITIK FOR KUNDER, LEVERANDØRER OG SAMARBEJDSPARTNERE Denne Privatlivspolitik er fastlagt af ARKITEKTFIRMA A/S HUNE & ELKJÆR ARKITEKTER (i det følgende betegnet som Hune & Elkjær, vi, os eller

Læs mere

Betingelser for anvendelse af E-penge konto hos Pay4it.

Betingelser for anvendelse af E-penge konto hos Pay4it. Betingelser for anvendelse af E-penge konto hos Pay4it. Betalingssystemet ejes og drives af Pay4it ApS. Du kan oprette din e-penge konto hos Pay4it via internettet. Når du opretter en konto hos Pay4it,

Læs mere

ALMINDELIGE VILKÅR FOR REKVIREREDE OPGAVER

ALMINDELIGE VILKÅR FOR REKVIREREDE OPGAVER Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut Jernholmen 12, 2650 Hvidovre Tlf.: 36 34 90 00 Fax: 36 34 90 01 E-mail: dbi@brandogsikring.dk www.brandogsikring.dk ALMINDELIGE VILKÅR FOR REKVIREREDE OPGAVER Ansvarsforhold

Læs mere

Persondatapolitik for TAGARNO A/S

Persondatapolitik for TAGARNO A/S Persondatapolitik for TAGARNO A/S For behandling af personoplysninger på kunder senest opdateret d.18. maj 2018 I 1 1. Indledning For at Tagarno A/S ( TAGARNO ) kan kontakte dig og levere ydelser til dig,

Læs mere

Regler for mediation. J.nr.: K Regler for mediation

Regler for mediation. J.nr.: K Regler for mediation Regler for mediation J.nr.: K-53 2015 Regler for mediation Voldgiftsinstituttet anbefaler følgende mediationsklausul: Enhver tvist, som måtte opstå i forbindelse med denne kontrakt, herunder tvister vedrørende

Læs mere

AFTALE OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER. Mellem. [X] [Adresse] [Postnr. + By] CVR. nr.: [xxxxxxxx] (herefter Leverandøren )

AFTALE OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER. Mellem. [X] [Adresse] [Postnr. + By] CVR. nr.: [xxxxxxxx] (herefter Leverandøren ) AFTALE OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER Mellem [X] [Adresse] [Postnr. + By] CVR. nr.: [xxxxxxxx] (herefter Leverandøren ) og Midttrafik Søren Nymarks Vej 3 8270 Højbjerg CVR-nr.: 29943176 (herefter Midttrafik

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Jeg optræder som dataansvarlig, når jeg behandler personoplysninger.

PERSONDATAPOLITIK. Jeg optræder som dataansvarlig, når jeg behandler personoplysninger. ADVOKAT MORTEN RIISE-KNUDSEN Møderet for Højesteret Havnegade 41, 1., 1058 København K Telefon: 3333 9042 * Mobil: 2788 1024 * e-mail: morten@mr-k.dk * www.mr-k.dk Danske Bank 9541-2505 672 618 * CVR-nr.

Læs mere

Kontrakt om medarbejdertilfredshedsundersøgelse

Kontrakt om medarbejdertilfredshedsundersøgelse Udkast Kontrakt om medarbejdertilfredshedsundersøgelse i Region Syddanmark mellem Region Syddanmark Damhaven 12 7100 Vejle CVR-nr. 29190909 (i det følgende benævnt Region Syddanmark) og XXX (i det følgende

Læs mere

! Databehandleraftale

! Databehandleraftale ! Databehandleraftale Indledning 1.1. Denne aftale vedrørende behandling af personoplysninger ( Databehandleraftalen ) regulerer Pensopay APS CVR-nr. 36410876 (databehandleren) og Kunden (den Dataansvarlige

Læs mere

Leveranceaftale. Miniudbud iht. rammeaftale 02.18 om Borgerskab og Service. Juli 2008

Leveranceaftale. Miniudbud iht. rammeaftale 02.18 om Borgerskab og Service. Juli 2008 Leveranceaftale Miniudbud iht. rammeaftale 02.18 om Borgerskab og Service Juli 2008 Dato: 16-07-2008 Kontor: Sagsbeh.: Digitaliseringsafdelingen Niels Kleberg Versionsnr.: 1.0 Leveranceaftale for miniudbud

Læs mere

Vedtægt om advokaters pligter med hensyn til behandling af betroede midler. A. Betroede penge

Vedtægt om advokaters pligter med hensyn til behandling af betroede midler. A. Betroede penge Vedtægt om advokaters pligter med hensyn til behandling af betroede midler GÆLDENDE REGLER FORSLAG A. Betroede penge 1. Stk. 1. Enhver advokat jf. dog 20, som oppebærer penge for tredjemands regning, skal

Læs mere