Vejledning vedrørende. Markedsinformationer om danske realkreditobligationer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vejledning vedrørende. Markedsinformationer om danske realkreditobligationer"

Transkript

1 Vejledning vedrørende Markedsinformationer om danske realkreditobligationer December 2011

2 Markedsinformationer om danske realkreditobligationer Indledning Markedsinformationer om danske realkreditobligationer offentliggøres i henhold til værdipapirhandelslovens regler om offentliggørelse af intern viden. I henhold til aftale mellem Nasdaq OMX København og udstedere af realkreditobligationer optaget til handel på Nasdaq OMX København stiller udstederne markedsinformationerne til rådighed for Nasdaq OMX København. Oplysningerne stilles til rådighed via offentliggørelse på GlobeNewswire eller alternativt ved indsendelse til Nasdaq OMX København. Markedsinformationerne offentliggøres i almindelig XML-format. Formater, beregningsgrundlag og opgørelsesmetode fremgår af bilag 1. Markedsinformationerne omfatter følgende: Meddelelser om debitormassens sammensætning samt opsigelser pr. termin for konverterbare obligationer Udstedere af realkreditobligationer oplyser om debitormassens sammensætning samt opsigelser pr. termin for konverterbare obligationer. Oplysningerne opgøres en gang om måneden fire børsdage inden den 4. torsdag i måneden. Oplysningerne offentliggøres, når de foreligger, dog senest den 4. torsdag i måneden kl Hvis den 4. torsdag i måneden ikke er en børsdag, skal offentliggørelse/indsendelse senest ske den nærmest efterfølgende børsdag. Meddelelser om debitormassens sammensætning og opsigelser pr. termin indeholder følgende oplysninger: Obligationsrestgæld for obligationslån Angiver obligationsrestgælden i den valuta obligationerne er denomineret i. Antal obligationslån Angiver antallet af obligationslån i stk. Obligationsrestgæld for kontantlån Angiver obligationsrestgælden i den valuta obligationerne er denomineret i. 2(16)

3 Kontantlånsrestgæld Angiver kontantlånsrestgælden i den valuta lånene er denomineret i. Saldo for fradragskonti Angiver den samlede saldo for fradragsberettigede kurstab i DKK. Antal fradragskonti Angiver det samlede antal fradragskonti i stk. Antal kontantlån Angiver antallet af kontantlån i stk. Kontantlånsrente Angiver den gennemsnitlige, årlige kontantlånsrente for kontantlån. Gennemsnittet beregnes som et vægtet gennemsnit, hvor vægten er det enkelte obligationslåns obligationsrestgæld. I de obligationsserier, hvor der er udstedt både obligationslån og kontantlån, indgår alene kontantlånene i beregningen. Samlet antal opsagte lån Angiver det samlede antal opsagte lån i stk., der er opsagt til termin til enhver fremtidig termin. Samlet opsagt lånebeløb Angiver den samlede obligationsrestgæld af opsagte lån, der er opsagt pr. termin til enhver fremtidig termin angivet i den valuta, obligationerne er denomineret i. Ekstraordinære indfrielser Udstedere af realkreditobligationer oplyser om ekstraordinære indfrielser for alle konverterbare obligationsserier. Oplysningerne opgøres ugentligt pr. fredag. Oplysningerne offentliggøres/indsendes når de foreligger, dog senest den anden børsdag efter opgørelsesdagen kl Hvis fredagen ikke er en børsdag, skal opgørelse ske pr. nærmest foregående børsdag. Meddelelser om ekstraordinære indfrielser for konverterbare obligationsserier indeholder følgende oplysninger: ISIN Oplysninger om ekstraordinære indfrielser leveres på instrumentniveau (ISIN). 3(16)

4 Terminsdato Angiver den terminsdato, hvor beløbet ekstraordinære indfrielser bliver indfriet ekstraordinært. Ekstraordinært indfrielsesbeløb Angiver størrelsen af ekstraordinære indfrielser i den valuta obligationerne er denomineret i. Udtrækningsmeddelelser Udstedere af realkreditobligationer oplyser i forbindelse med hver udtrækning størrelsen af de samlede udtrækninger, herunder hvor stor en del af disse der skyldes ekstraordinære indfrielser. Beregningen af udtrækningsprocenten sker i Værdipapircentralen efter kl og leveres til Nasdaq OMX København kl , hvorefter selve udtrækningsprocenten udsendes som information i AfeedNotificationDrawing-Percent Efterfølgende og senest kl på udtrækningsdagen offentliggør/indsender obligationsudstederne udtrækningsresultatet. Udtrækningsmeddelelser indeholder følgende oplysninger: ISIN Oplysninger om udtrækninger pr. termin leveres på ISIN-niveau. Terminsdato Angiver den terminsdato, som udtrækningen vedrører. Udtrukket beløb Angiver det samlede beløb i den valuta obligationerne er denomineret i, som udtrækkes ordinært og ekstraordinært til en termin. Nominel cirkulerende mængde Angiver den samlede cirkulerende mængde for den pågældende obligation før udtrækning i nominel værdi angivet i den valuta obligationerne er denomineret i. Udtrækningsprocent Angiver det udtrukne beløb i procent af den nominelle cirkulerende mængde. Udtrækningsprocent for ekstraordinære udtrækninger Angiver det ekstraordinære udtrækningsbeløb i procent. Procenten er en delmængde af udtrækningsprocenten. 4(16)

5 Meddelelser om ydelsesrækker Udstedere af realkreditobligationer oplyser om ydelsesrækker for alle åbne og lukkede annuitets-, indeks- og serielån. Ydelsesrækker opgøres den 1. børsdag efter den 31. marts, den 30. juni, den 30. september og den 31. december og offentliggøres/indsendes, når de foreligger, dog senest den 12. børsdag efter de nævnte terminsdatoer kl Meddelelser om ydelsesrækker indeholder følgende oplysninger: ISIN Meddelelse om ydelsesrækker leveres på ISIN-niveau. Terminsdato Angiver terminsdato for afdrags- og rentebeløb. Afdragsbeløb Angiver summen af afdragsbeløb i valuta, obligationerne er denomineret i pr. pågældende terminsdato. Rentebeløb Angiver summen af rentebeløb i den valuta, obligationerne er denomineret i pr. pågældende terminsdato. 5(16)

6 Vejledning vedrørende Markedsinformationer om danske realkreditobligationer Bilag 1 December (16)

7 Debitormassens sammensætning samt opsigelser pr. termin for konverterbare obligationer Baggrund Oplysningerne om sammensætningen af debitormassen bag obligationerne kan danne grundlag for et skøn over låntagernes konverteringstilbøjelighed. En væsentlig del af realkreditinstitutternes obligationer er udstedt på baggrund af konverterbare lån. Gør låntagerne brug af konverteringsretten, får ejerne af konverterbare obligationer udtrukket disse førtidigt. Mange professionelle agenter på markedet har udviklet modeller med henblik på at prisfastsætte konverteringsadgangen. Et vigtigt led heri er informationer om lånene, der ligger bag obligationerne. Beregningsgrundlag og opgørelsesmetode Debitormassen er på opgørelsesdagen inklusive lån opsagt til kommende terminer og eksklusive straksindfriede og obligationsindfriede lån. Debitorfordelingerne opgøres i fem intervaller (i kroner) efter størrelse af obligationsrestgæld - under , mellem og , mellem og mellem 1 mio. og og endelig over 3 mio. - og leveres på de enkelte obligationsserier../. I bilag 1.1 er oplysninger om debitorfordelingerne skematiseret, og der er anført definitioner for de enkelte oplysninger../. Debitormassen opgøres for henholdsvis private og andet, hvor afgrænsningen tager udgangspunkt i oversigten i bilag 1.2. Oplysningerne suppleres med oplysninger om antallet og obligationsrestgælden for lån, der er opsagt til enhver fremtidig termin, uanset om udtrækningerne er offentliggjort. Straksopsigelser og obligationsindfrielser fragår i debitormassen og er derfor ikke medtaget, og "opsigelser" omfatter alene opsigelser til enhver fremtidig termin, og indgår med samme beløb som debitormassen. Debitorfordelingen leveres på alle konverterbare obligationsserier med undtagelse af indeksobligationer, rentetilpasningsobligationer, obligationer ikke optaget til notering og gamle serier i sektion 3. (jf. Nasdaq OMX Københavns Officielle Kursliste) 7(16)

8 Begrænsninger og forbehold For serier med en samlet restgæld på mindre end 10 mio. kr. oplyses antal lån ikke. For serier med restgæld lig med eller mere end 10 mio. kr. indgår antallet af lån, såfremt der er mere end 9 lån i det pågældende interval. Hvis antallet er angivet med 9 betyder det, at antallet er fra 1-9. En nærmere beskrivelse af XML-formater kan ses på følgende link: 8(16)

9 Bilag 1.1 Serienavn Debitormassens sammensætning Opsigelser Kr. Privat 1) Andet 2) Opsigelser pr. termin < ) Obligationsrestgæld (obl.lån) Obligationsrestgæld (kontantlån) Kontantlånsrestgæld Kontantlånsrente 4) Antal obligationslån Antal kontantlån Amortisationskonto 5) Obligationsrestgæld (obl.lån) Obligationsrestgæld (kontantlån) Kontantlånsrestgæld Kontantlånsrente 4) Antal obligationslån Antal kontantlån Amortisationskonto 5) Samlede antal lån Samlet restgæld do - - do - - do - 3) do - - do - - do - 3) 1 mio do - - do - - do - 3) 3 mio. 3) - do - - do - - do - Beløb opgøres i hele kroner. 1) Private indeholder lån til ejerboliger (parcel- og rækkehuse og ejerlejligheder) og fritidshuse 2) Andet indeholder lån til støttet byggeri til beboelse, private udlejningsejendomme, ejendomme til sociale, kulturelle og undervisningsmæssige formål, landbrug mv., industri og håndværk mv., kontor- og forretning og ubebyggede grunde. 3) Obligationsrestgæld 4) Kontantlånsrenten opgøres som en årlig rente. Den beregnes ved at vægte det enkelte låns årlige kontantlånsrente med lånets obligationsrestgæld. I fondskoder, hvor der er ydet såvel obligationslån som kontantlån, indgår kun kontantlånene i beregningen. 5) Amortisationskontoen (eller kurstabskontoen) opgives i samlede antal lån og den samlede saldo. 9(16)

10 Bilag 1.2 Oversigt over ejendomskategorier fordelt på privat og andet I Ejendomme til helårsbeboelse a. Udlejningsejendomme 1. Almennyttigt byggeri 1.1. Alm. lejligheder Aktuel belåning med støtte Aktuel belåning uden støtte 1.2 Ungdomsboliger 1.3 Ældreboliger 2. Kommunalt byggeri 3. Privat byggeri 3.1 Andelsboliger Aktuel belåning med støtte Aktuel belåning uden støtte 3.2. Andre b. Ejerboliger 1. Parcel- og rækkehuse 2. Ejerlejligheder IV Fritidshuse ll Ejendomme til sociale og kulturelle formål 1. Kommunalt byggeri 2. Andet byggeri lll Ejendomme til undervisning mv. 1. Kommunalt byggeri 2. Andet byggeri V Landbrugsejendomme "Andet" "Andet" "Privat" "Andet" "Andet" VIII Grundforbedringslån VI Byerhvervsejendomme "Andet" a. Industri- og håndværksejendomme c. El-, gas-, varme- og vandværker 1. Kommunale værker 2. Andre værker d. Kollektive energiforsyningsanlæg 1. Kommunale anlæg 2. Andre anlæg f. Maskiner b. Kontor- og forretningsejendomme "Andet" e. Andre erhvervsejendomme VII Grunde "Andet" 10(16)

11 Ekstraordinære indfrielser Baggrund Realkreditinstitutterne offentliggør oplysninger om forventede ekstraordinære udtrækninger af obligationer. Der gives oplysninger om opsagte lån til pari frem til kommende terminer pr fondskode opgjort i beløb. Oplysningerne om de ekstraordinære udtrækninger kan indgå i prisfastsættelsen af de konverterbare obligationer, og den summariske oversigt giver et billede af det forventede konverteringsomfang for fremtidige terminer. Beregningsgrundlag og opgørelsesmetode De oplyste beløb angiver summen af registrerede opsigelser (såvel straksindfrielser som opsagte lån) til pari per angivne datoer for ikke publicerede udtrækninger. Beløbene er restgælden efter den pågældende ordinære termin. Eventuelle annulleringer af obligationer fra realkreditinstitutternes egne fondsbeholdninger er fratrukket. Begrænsninger og forbehold Oplysningerne om opsagte lån til pari omfatter den information, som er bekendt og registreret i realkreditinstituttet på opgørelsesdatoen. Oplysningerne kan imidlertid udvise variationer i forhold til den endelige udtrækning, og det må derfor i vurderingen af oplysningerne tages i betragtning, - at opsigelsesretten frem til kommende termin ikke i alle tilfælde er udløbet, og i den forbindelse at der erfaringsmæssigt indberettes mange opsigelser til realkreditinstitutterne umiddelbart før opsigelsesvarslets udløb, - at institutterne foretager en omfattende afstemningsprocedure i perioden fra udløbet af opsigelsesfristen og frem til opgørelsen af udtrækningsgrundlaget op til trækningstidspunktet, - at beløbet til udtrækning som følge af realkreditinstitutternes eventuelle opkøb og annullering af obligationer frem til udtrækningen kan være mindre i en efterfølgende afgørelse, samt - at modtagne opsigelser kan tilbagekaldes inden opsigelsesfristens udløb. 11(16)

12 Opsagte lån Realkreditinstitutterne offentliggør månedligt oplysninger om lån opsagt til fremtidige terminer. Disse oplysninger leveres i forbindelse med oplysningerne om debitormassens sammensætning (jf. afsnittet herom). 12(16)

13 Udtrækningsmeddelelser Baggrund Realkreditinstitutterne offentliggør ordinære og ekstraordinære udtrækninger pr. obligationsserie, afdeling, årgang og procent (ISIN) samt cirkulerende obligationer før udtrækning. Beregningsgrundlag og opgørelsesmetode Tallene for de ekstraordinære udtrækningsprocenter omfatter straksindfrielser og opsagte lån. Udtrækningsresultatet offentliggøres/indsendes i 10 decimaler i følgende format: ISIN 12 tegn Terminsdato AAAAMMDD Udtrukket beløb Max 15 cifre Cirkulerende mængde nominelt Max 15 cifre Opgørelsesdag AAAAMMDD Udtrækningsprocent 9(3) V9(10) Udtrækningsprocent - ekstra 9(3) V9(10) 13(16)

14 Ydelsesrækker på åbne og lukkede serier Baggrund Realkreditinstitutterne leverer oplysninger om ydelsesrækker på de fleste lukkede serier til Nasdaq OMX København. Oplysningerne om ydelsesrækker indgår i beregningen af realkreditobligationernes effektive rente, der beregnes dagligt for hvert enkelt papir og distribueres via Nasdaq OMX Københavns officielle kursliste. Ydelsesrækkerne viser forløbet af amortisationen. Beregningsgrundlag og opgørelsesmetode Ydelsesrækkerne omfatter debitormassen på opgørelsestidspunktet inklusive lån opsagt til kommende terminer og eksklusive straksindfriede og obligationsindfriede lån. Følgende metode ligger til grund for opgørelsen af ydelsesrækkerne: - Ydelsesrækkerne, der er opdelt på renter og afdrag, beregnes på grundlag af debitorsiden (ekskl. administrationsbidrag). Data leveres inkl. førstkommende termins (dvs. første termin efter indberetningstidspunktet) renter og afdrag, uanset om publiceringsdatoen er passeret. Den cirkulerende obligations-masse, der fremgår af summen af rækkens afdrag, er inkl. eventuelle udtrukne, men ej forfaldne obligationer. - Tilbagestår en større restgæld end til en normal termin ved en series udløb, forøges afdraget således, at serien beregningsteknisk færdigamortiseres med udgangen af den oprindeligt stipulerede sidste termin. - For serier med særlige udtrækningsvilkår samt serier med hel eller delvis opkøb leveres normale ydelsesrækker opdelt på renter og afdrag, dvs. som om der var 100 pct. udtrækning. Begrænsning Ydelsesrækker leveres på alle serier med undtagelse af uamortisable og stående lån. 14(16)

15 Ordliste Annullerede obligationer Debitormassen Ekstraordinære indfrielser Obligationsindfrielse Opsagte lån Annullering (obligationer) er inddragelse af obligationer fra den cirkulerende mængde. Annullering anvendes ved obligationsindfrielse og kan anvendes af realkreditinstitutterne ved opkøb i stedet for udtrækning af obligationer bag opsagte og straksindfriede frem til publiceringsdatoen. Lånene bag obligationsserierne Førtidige indfrielser af konverterbare lån enten ved opsigelse til fremtidig termin, obligationsindfrielse, eller straksindfrielse (jf. definitionerne nedenfor). For debitor: Lån indfriet ved aflevering af obligationer i samme fondskode som er anvendt til lånets finansiering. Realkreditinstitutterne kan tilbyde at opkøbe obligationer til indfrielse for debitor mod kontant betaling af en af instituttet fastsat markedsværdi for obligationerne. For kreditor: Det påvirker ikke udtrækningen, da obligationerne annulleres. For debitor: Lån opsagt til fremtidig termin, hvorefter debitor er berettiget og forpligtet til at indfri obligationsrestgælden til den pågældende obligationstermin til pari (kurs 100) eller en anden forud fastsat indfrielseskurs. For Kreditor: Obligationerne udtrækkes til den opsagte termin. Ordinære indfrielser For debitor: Ordinære afdrag på lånet. 15(16)

16 For Kreditor: Udtrækning af obligationer efter debitors normale amortisering. Straksindfrielse (pari-straks indfrielse) Udtrækningsmeddelelser Ydelsesrække For debitor: Lånet indfries straks til kurs 100 eller en anden forud fastsat indfrielseskurs tillagt forrentning frem til den næste kreditorterminsdato, dog fratrukket en rentegodtgørelse. For kreditor: Obligationerne udtrækkes den termin, hvor der er betalt differencerente til. Meddelelser om ordinære og ekstraordinære udtrækninger pr. obligationsserie. Renter og afdrag i en obligationsserie frem til udløb. Dannes på baggrund af lånenes amortisering. 16(16)

Claus Munk. kap. 1-3. Afdeling for Virksomhedsledelse, Aarhus Universitet Esben Kolind Laustrup

Claus Munk. kap. 1-3. Afdeling for Virksomhedsledelse, Aarhus Universitet Esben Kolind Laustrup Claus Munk kap. 1-3 1 Dagens forelæsning Grundlæggende introduktion til obligationer Betalingsrækker og låneformer Det danske obligationsmarked Pris og kurs Effektive renter 2 Obligationer Grundlæggende

Læs mere

Nykredit åbner to nye obligationstyper

Nykredit åbner to nye obligationstyper Meddelelse til Københavns Fondsbørs Nykredit åbner to nye obligationstyper 3. september 2003 Resume Nykredit åbner to nye obligationstyper. De to nye obligationstyper er: 30-årig fastforrentet, konverterbar

Læs mere

Bekendtgørelse om indberetning af supplerende sikkerhed for særligt dækkede obligationer og særligt dækkede realkreditobligationer

Bekendtgørelse om indberetning af supplerende sikkerhed for særligt dækkede obligationer og særligt dækkede realkreditobligationer Bekendtgørelse om indberetning af supplerende sikkerhed for særligt dækkede obligationer og særligt dækkede realkreditobligationer I medfør af 152 h, nr. 7, og 373, stk. 4 og 5, i lov om finansiel virksomhed,

Læs mere

Nordea Kredit fastsætte kuponrenten på basis af en tilsvarende 6 måneders pengemarkedsrentesats. Udsteder og hæftelsesgrundlag

Nordea Kredit fastsætte kuponrenten på basis af en tilsvarende 6 måneders pengemarkedsrentesats. Udsteder og hæftelsesgrundlag Basisprospekt for særligt dækkede realreditobligationer (SDRO) af 8. oktober 2007 - opdaterede endelige vilkår 5. marts 2008 Obligationsvilkår for annuitetsobligationer med variabel rente (CIBOR) og mulighed

Læs mere

Debitor erkender at skylde kreditor den angivne hovedstol

Debitor erkender at skylde kreditor den angivne hovedstol ================================================================================================== REALKREDITPANTEBREV ==================================================================================================

Læs mere

Konverteringer af 30-årige realkreditobligationer

Konverteringer af 30-årige realkreditobligationer 59 Konverteringer af 3-årige realkreditobligationer gennem de sidste 1 år Ulrik Knudsen, Handelsafdelingen INDLEDNING OG SAMMENFATNING Det generelle rentefald siden begyndelsen af 199'erne har sammen med

Læs mere

Realkreditrådets pressemeddelelse om realkreditaktiviteten i 2005

Realkreditrådets pressemeddelelse om realkreditaktiviteten i 2005 Pressemeddelelse nr. 1 19. januar 2006 Rekordhøjt realkreditudlån i 2005 i alt 748 mia. kr. Realkreditrådets pressemeddelelse om realkreditaktiviteten i 2005 Realkreditinstitutterne har igen i 2005 ydet

Læs mere

Til Københavns Fondsbørs. 20. september 2005. Nykredit Realkredit A/S åbner tre nye obligationer

Til Københavns Fondsbørs. 20. september 2005. Nykredit Realkredit A/S åbner tre nye obligationer Til Københavns Fondsbørs Nykredit Realkredit A/S åbner tre nye obligationer 20. september 2005 Nykredit Realkredit A/S åbner pr. 21. september 2005 tre nye fondskoder til finansiering af udlån i udlandet.

Læs mere

Regler for udstedere af obligationer NASDAQ OMX Copenhagen A/S 01-06-2013

Regler for udstedere af obligationer NASDAQ OMX Copenhagen A/S 01-06-2013 NASDAQ OMX Copenhagen A/S 01-06-2013 Indholdsfortegnelse INDLEDNING... 4 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER... 5 1.1 REGLERNES GYLDIGHED... 5 1.2 IKRAFTTRÆDELSE OG ÆNDRING AF REGLERNE... 5 2. BETINGELSER FOR

Læs mere

Omlægningsberegning. Ejerlejlighed nr. 1 af 633 Sundbyøster, København Lyneborggade 13-17 M.Fl., 2300 København S

Omlægningsberegning. Ejerlejlighed nr. 1 af 633 Sundbyøster, København Lyneborggade 13-17 M.Fl., 2300 København S A/B Sadolinparken 2 C/O Sven Westergaards Ejd. Adm. Store Kongensgade 24b 1264 København K Lånenr 60 DLRs reference Henrik Laursen Tlf:33420828 E-mail: hkl@dlr.dk Omlægningsberegning Beregningen vedrører

Læs mere

Flere vælger rentetilpasningslån, mens færre vælger lån med renteloft

Flere vælger rentetilpasningslån, mens færre vælger lån med renteloft København, den 31. juli 2008 Pressemeddelelse Flere vælger rentetilpasningslån, mens færre vælger lån med renteloft Realkreditrådets udlånsstatistik for 2. kvartal 2008 viser, at stadig flere låntagere

Læs mere

Nyt lån nr. 1.1 Gruppe af nuværende lån Forskel/total Antal lån 1 2

Nyt lån nr. 1.1 Gruppe af nuværende lån Forskel/total Antal lån 1 2 Oversigt over lån 7. november 2014 Kunde A/B BRYGGERGÅRDEN Ejendom Pileborggade 6-10, 4100 Ringsted Kontaktperson Peter Erik Hansen, tlf. 45 12 58 00 Side 1 af 7 Pantnummer 1186.8263 Finansieringseksempel

Læs mere

BRFkredit har offentliggjort nye oplysninger om de i prospektet udbudte obligationer. I den anledning ændres prospektet således:

BRFkredit har offentliggjort nye oplysninger om de i prospektet udbudte obligationer. I den anledning ændres prospektet således: BRFkredit a/s Investor Relations http://www.brfkredit.com Klampenborgvej 205 Telefon 45 93 45 93 investors@brf.dk 2800 Kgs. Lyngby Telefax 45 88 99 64 Bloomberg: BRFK TILLÆG NR. 21 til PROSPEKT FOR SÆRLIGT

Læs mere

Bruttoudlån for ejerboliger og fritidshuse fordelt på lånetyper (procentvis fordeling)

Bruttoudlån for ejerboliger og fritidshuse fordelt på lånetyper (procentvis fordeling) København, den 21. april 2008 Pressemeddelelse Flere vælger rentetilpasningslån Realkreditrådets udlånsstatistik for 1. kvartal 2008 viser, at stadig flere låntagere vælger rentetilpasningslån, fordi de

Læs mere

Nyt lån nr. 1.1 Gruppe af nuværende lån Forskel/total Antal lån 1 5

Nyt lån nr. 1.1 Gruppe af nuværende lån Forskel/total Antal lån 1 5 Oversigt over lån 24. juni 2015 Kunde ANDELSBOLIGFOREN. DYSTRUPPARKEN Ejendom Vestermarken 9-19, 8586 Ørum Djurs Kontaktperson Conny Baastrup Jensen, tlf. 45 12 43 90 Side 1 af 33 Pantnummer 2183.0496

Læs mere

Endelige vilkår til prospekt for udbud af realkreditobligationer. kapitalcenter. D, G og I af 24. maj 2012, i serie 91D

Endelige vilkår til prospekt for udbud af realkreditobligationer. kapitalcenter. D, G og I af 24. maj 2012, i serie 91D Endelige vilkår til prospekt for udbud af realkreditobligationer udstedt ud af kapitalcenter D, G og I af 24. maj 2012, i serie 91D (inkonverterbare stående obligationer i DKK) Obligationsvilkår Udsteder

Læs mere

Obligationsvilkår. Udsteder og hæftelsesgrundlag

Obligationsvilkår. Udsteder og hæftelsesgrundlag Obligationsvilkår Udsteder og hæftelsesgrundlag 1 Obligationerne udstedes af Nykredit Realkredit A/S (herefter Nykredit). Obligationerne udstedes i kapitalcenter D i fælleshæftende serier med fælles seriereservefond.

Læs mere

er undtaget af Nykredits begrænsning af en uhensigtsmæssig påvirkning af udtrækningsrisikoen Udsteder og hæftelsesgrundlag

er undtaget af Nykredits begrænsning af en uhensigtsmæssig påvirkning af udtrækningsrisikoen Udsteder og hæftelsesgrundlag Obligationsvilkår Udsteder og hæftelsesgrundlag 1 Obligationerne udstedes af Nykredit Realkredit A/S (herefter Nykredit). Obligationerne udstedes i kapitalcenter G i fælleshæftende serier med fælles seriereservefond.

Læs mere

Realkreditinstitutternes samlede obligationsrestgæld er steget med 18,3 mia. kr. i 2. kvartal 2010 og udgør nu ca. 2.330 mia. kr.

Realkreditinstitutternes samlede obligationsrestgæld er steget med 18,3 mia. kr. i 2. kvartal 2010 og udgør nu ca. 2.330 mia. kr. Realkreditudlånet 2.. kvartal 2010 28. juli 2010 Realkreditinstitutternes samlede obligationsrestgæld er steget med 18,3 mia. kr. i 2. kvartal 2010 og udgør nu ca. 2.330 mia. kr. Realkreditinstitutterne

Læs mere

er undtaget af Nykredits begrænsning af en uhensigtsmæssig påvirkning af udtrækningsrisikoen Udsteder og hæftelsesgrundlag

er undtaget af Nykredits begrænsning af en uhensigtsmæssig påvirkning af udtrækningsrisikoen Udsteder og hæftelsesgrundlag Obligationsvilkår Udsteder og hæftelsesgrundlag 1 Obligationerne udstedes af Nykredit Realkredit A/S (herefter Nykredit). Obligationerne udstedes i kapitalcenter E i fælleshæftende serier med fælles seriereservefond.

Læs mere

Realkreditudlånet 3. kvartal 2012

Realkreditudlånet 3. kvartal 2012 23. oktober 2012 Realkreditudlånet 3. kvartal 2012 Realkreditinstitutternes samlede obligationsrestgæld er steget med 9,3 mia. kr. i 3. kvartal 2012 og udgør nu 2.441 mia. kr. Realkreditinstitutterne havde

Læs mere

Obligationsvilkår. udløbsår, samme pålydende rente og samme antal årlige terminer. Udsteder og hæftelsesgrundlag

Obligationsvilkår. udløbsår, samme pålydende rente og samme antal årlige terminer. Udsteder og hæftelsesgrundlag Endelige vilkår til prospekt for udbud af realkreditobligationer i Nykredit Realkredit A/S i serie 51D, 55D, 52D og 53D (konverterbare annuitetsobligationer i euro) Obligationsvilkår Udsteder og hæftelsesgrundlag

Læs mere

Låntagerne vælger fastforrentede realkreditlån

Låntagerne vælger fastforrentede realkreditlån Pressemeddelelse 18. oktober 2007 Låntagerne vælger fastforrentede realkreditlån Realkreditinstitutternes udlån var større i 3. kvartal 2007 end kvartalet før. Låntagere vælger fastforrentede lån og andelen

Læs mere

A. En obligation er et gældsbevis, hvor udstederen forpligter sig til at betale renter og afdrag i en bestemt periode på nærmere aftalte vilkår.

A. En obligation er et gældsbevis, hvor udstederen forpligter sig til at betale renter og afdrag i en bestemt periode på nærmere aftalte vilkår. Opgave 4.1 En obligation er et gældsbevis, hvor udstederen forpligter sig til at betale renter og afdrag i en bestemt periode på nærmere aftalte vilkår. I Danmark kan obligationsudstederne opdeles i følgende

Læs mere

Endeligevilkårforprospektforudbudaf realkreditobligationerinykreditrealkredita/s iserie73d(konverterbareannuitetsobligationer

Endeligevilkårforprospektforudbudaf realkreditobligationerinykreditrealkredita/s iserie73d(konverterbareannuitetsobligationer Endeligevilkårforprospektforudbudaf realkreditobligationerinykreditrealkredita/s iserie73d(konverterbareannuitetsobligationer idkkmedmulighedforopsatamortisationimaksimalt 10år) Obligationsvilkår Udsteder

Læs mere

Omlægningsberegning 3. september 2012

Omlægningsberegning 3. september 2012 Viby Gymnasium og HF Søndervangs Alle 45 8260VibyJ LR Realkredits reference M.F. Ladegaard Tlf:33420838 E-mail: mfl@lr-realkredit.dk Omlægningsberegning Beregningen vedrører følgende ejendom: Ejendommens

Læs mere

Lånetilbud. Pakkeløsning

Lånetilbud. Pakkeløsning Den Boligselskabet Futura, afd. 45/05 Oldenburg Alle 3, Høje Taastr. 2630 Taastrup Lånetilbud Pakkeløsning Reference Morten Farup Ladegaard Tlf:33420838 E-mail: mfl@lr-realkredit.dk har modtaget Deres

Læs mere

Endelige vilkår til prospekt for udbud af realkreditobligationer udstedt ud af kapitalcenter

Endelige vilkår til prospekt for udbud af realkreditobligationer udstedt ud af kapitalcenter Endelige vilkår til prospekt for udbud af realkreditobligationer udstedt ud af kapitalcenter D, G og I af 24. maj 2012, i serie 01I (fastforrentede konverterbare obligationer med amortisering afhængig

Læs mere

Mia. kr. 2. kvt kvt kvt kvt kvt. 2017

Mia. kr. 2. kvt kvt kvt kvt kvt. 2017 Tabel 1. Realkreditinstitutternes kvartalsvise udlån fordelt på ejendomskategorier Mia. kr. 2. kvt. 216 3. kvt. 216 4. kvt. 216 1. kvt. 217 2. kvt. 217 Brutto- Netto- Brutto- Netto- Brutto- Netto- Brutto-

Læs mere

Mia. kr. 4. kvt kvt kvt kvt kvt. 2017

Mia. kr. 4. kvt kvt kvt kvt kvt. 2017 Tabel 1. Realkreditinstitutternes kvartalsvise udlån fordelt på ejendomskategorier Mia. kr. 4. kvt. 216 1. kvt. 217 2. kvt. 217 3. kvt. 217 4. kvt. 217 Brutto- Netto- Brutto- Netto- Brutto- Netto- Brutto-

Læs mere

Mia. kr. 3. kvt kvt kvt kvt kvt. 2017

Mia. kr. 3. kvt kvt kvt kvt kvt. 2017 Tabel 1. Realkreditinstitutternes kvartalsvise udlån fordelt på ejendomskategorier Mia. kr. 3. kvt. 216 4. kvt. 216 1. kvt. 217 2. kvt. 217 3. kvt. 217 Brutto- Netto- Brutto- Netto- Brutto- Netto- Brutto-

Læs mere

Mia. kr. 1. kvt kvt kvt kvt kvt. 2018

Mia. kr. 1. kvt kvt kvt kvt kvt. 2018 Tabel 1. Realkreditinstitutternes kvartalsvise udlån fordelt på ejendomskategorier Mia. kr. 1. kvt. 217 2. kvt. 217 3. kvt. 217 4. kvt. 217 1. kvt. 218 Brutto- Netto- Brutto- Netto- Brutto- Netto- Brutto-

Læs mere

Mia. kr. 4. kvt kvt kvt kvt kvt. 2018

Mia. kr. 4. kvt kvt kvt kvt kvt. 2018 Tabel 1. Realkreditinstitutternes kvartalsvise udlån fordelt på ejendomskategorier Mia. kr. 4. kvt. 217 1. kvt. 218 2. kvt. 218 3. kvt. 218 4. kvt. 218 Brutto- Netto- Brutto- Netto- Brutto- Netto- Brutto-

Læs mere

Mia. kr. 2. kvt kvt kvt kvt kvt. 2019

Mia. kr. 2. kvt kvt kvt kvt kvt. 2019 Tabel. Realkreditinstitutternes kvartalsvise udlån fordelt på ejendomskategorier Mia. kr. 2. kvt. 208 3. kvt. 208 4. kvt. 208. kvt. 209 2. kvt. 209 Brutto- Netto- Brutto- Netto- Brutto- Netto- Brutto-

Læs mere

Mia. kr. 3. kvt kvt kvt kvt kvt. 2019

Mia. kr. 3. kvt kvt kvt kvt kvt. 2019 Tabel 1. Realkreditinstitutternes kvartalsvise udlån fordelt på ejendomskategorier Mia. kr. 3. kvt. 218 4. kvt. 218 1. kvt. 219 2. kvt. 219 3. kvt. 219 Brutto- Netto- Brutto- Netto- Brutto- Netto- Brutto-

Læs mere

Realkreditinstitutternes samlede obligationsrestgæld er steget med 19,6 mia. kr. i 1. kvartal 2010 og udgør nu mia.kr.

Realkreditinstitutternes samlede obligationsrestgæld er steget med 19,6 mia. kr. i 1. kvartal 2010 og udgør nu mia.kr. Realkreditudlånet 1.. kvartal 2010 23. april 2010 Realkreditinstitutternes samlede obligationsrestgæld er steget med 19,6 mia. kr. i 1. kvartal 2010 og udgør nu 2.312 mia.kr. Realkreditinstitutterne havde

Læs mere

Omlægningsberegning 3. september 2012

Omlægningsberegning 3. september 2012 Viby Gymnasium og HF Søndervangs Alle 45 8260VibyJ LR Realkredits reference M.F. Ladegaard Tlf:33420838 E-mail: mfl@lr-realkredit.dk Omlægningsberegning Beregningen vedrører følgende ejendom: Ejendommens

Læs mere

Bekendtgørelse om realkreditforhold i Grønland

Bekendtgørelse om realkreditforhold i Grønland (Gældende) Udskriftsdato: 20. januar 2015 Ministerium: Erhvervs- og Vækstministeriet Journalnummer: Erhvers- og Vækstmin., Finanstilsynet, j.nr.182-0007 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse

Læs mere

Realkreditudlånet 2. kvartal 2015

Realkreditudlånet 2. kvartal 2015 3. juli 215 [Revideret ift. første offentliggørelse] Realkreditudlånet 2. kvartal 215 Realkreditinstitutternes samlede obligationsrestgæld er steget med 22,1 mia. kr. i 2. kvartal 215 og udgør nu 2.53,8

Læs mere

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Kurserne er maksimeret til 100 (konverterbare). Effektive rentegennemsnit beregnet på basis af officielt noterede kurser for hver hele og

Læs mere

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Kurserne er maksimeret til 100 (konverterbare). Effektive rentegennemsnit beregnet på basis af officielt noterede kurser for hver hele og

Læs mere

Ordforklaring til Långuide

Ordforklaring til Långuide 20. april 2015 Ordforklaring til Långuide Oversigt Belåningsinterval... 2 Delydelse... 2 Effektiv rente ekskl. omkostninger... 2 Fradragskonto... 2 Færdigmelding i forbindelse med forhåndslån... 3 Kalkulationsrente...

Læs mere

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Kurserne er maksimeret til 100 (konverterbare). Grundlag: Effektive rentegennemsnit beregnet på basis af officielt noterede kurser for hver

Læs mere

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Kurserne er maksimeret til 100 (konverterbare). Grundlag: Effektive rentegennemsnit beregnet på basis af officielt noterede kurser for hver

Læs mere

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Kurserne er maksimeret til 100 (konverterbare). Grundlag: Effektive rentegennemsnit beregnet på basis af officielt noterede kurser for hver

Læs mere

Obligationsvilkår. Udsteder og hæftelsesgrundlag

Obligationsvilkår. Udsteder og hæftelsesgrundlag Obligationsvilkår Udsteder og hæftelsesgrundlag 1 Obligationerne udstedes af Nykredit Realkredit A/S (herefter Nykredit). Obligationerne udstedes i Kapitalcenter D i fælleshæftende serier med fælles seriereservefond.

Læs mere

Realkreditinstitutternes samlede obligationsrestgæld er steget med 13 mia. kr. i 4. kvartal 2011 og udgør nu 2.405,5 mia. kr.

Realkreditinstitutternes samlede obligationsrestgæld er steget med 13 mia. kr. i 4. kvartal 2011 og udgør nu 2.405,5 mia. kr. Realkreditudlånet 4.. kvartal 2011 19. januar 2012 Realkreditinstitutternes samlede obligationsrestgæld er steget med 13 mia. kr. i 4. kvartal 2011 og udgør nu 2.405,5 mia. kr. Realkreditinstitutterne

Læs mere

Nyt lån nr. 1.1 Gruppe af nuværende lån Forskel/total Antal lån 1 2

Nyt lån nr. 1.1 Gruppe af nuværende lån Forskel/total Antal lån 1 2 Oversigt over lån 14. december 2015 Kunde A/B RØDEGÅRDSHAVEN Ejendom Rødegårds Alle 2-38, 4720 Præstø Kontaktperson Gitte Taulov Rude, tlf. 45 12 58 00 Side 1 af 30 Pantnummer 2216.6141 Finansieringseksempel

Læs mere

Kraftig vækst i realkreditlån til erhvervslivet

Kraftig vækst i realkreditlån til erhvervslivet 21. januar 2008 Pressemeddelelse Kraftig vækst i realkreditlån til erhvervslivet Realkreditinstitutternes udlånsaktivitet i 2007 var på samme niveau som året før. Der har været et lavere udlån til private

Læs mere

Obligationsvilkår. Obligationernes anvendelse og udstedelsestidspunkt. Udsteder og hæftelsesgrundlag

Obligationsvilkår. Obligationernes anvendelse og udstedelsestidspunkt. Udsteder og hæftelsesgrundlag Endelige vilkår til prospekt for udbud af realkreditobligationer i Nykredit Realkredit A/S i serie 01D, 05D, 02D og 03D (konverterbare annuitetsobligationer i DKK) Obligationsvilkår Udsteder og hæftelsesgrundlag

Læs mere

Realkreditudlånet 1. kvartal 2017

Realkreditudlånet 1. kvartal 2017 19. april 217 Realkreditudlånet 1. kvartal 217 Realkreditinstitutternes samlede obligationsrestgæld er steget med 15,8 mia. kr. i 1. kvartal 217 og udgør nu 2.617,8 mia. kr. Realkreditinstitutterne havde

Læs mere

Realkreditudlånet 4. kvartal 2016

Realkreditudlånet 4. kvartal 2016 19. januar 217 Realkreditudlånet 4. kvartal 216 Realkreditinstitutternes samlede obligationsrestgæld er steget med 9 mia. kr. i 4. kvartal 216 og udgør nu 2.62 mia. kr. Realkreditinstitutterne havde et

Læs mere

Obligationsvilkår. Udsteder og hæftelsesgrundlag. Obligationernes anvendelse og udstedelsestidspunkt

Obligationsvilkår. Udsteder og hæftelsesgrundlag. Obligationernes anvendelse og udstedelsestidspunkt Obligationsvilkår Udsteder og hæftelsesgrundlag 1 Obligationerne udstedes af Nykredit Realkredit A/S (herefter Nykredit). Obligationerne udstedes i Kapitalcenter D i fælleshæftende serier med fælles seriereservefond.

Læs mere

Realkreditudlånet 1. kvartal 2014

Realkreditudlånet 1. kvartal 2014 29. april 2014 Realkreditudlånet 1. kvartal 2014 Realkreditinstitutternes samlede obligationsrestgæld er steget med 4,9 mia. kr. i 1. kvartal 2014 og udgør nu 2484,0 mia. kr. Realkreditinstitutterne havde

Læs mere

Realkreditudlånet 3. kvartal 2016

Realkreditudlånet 3. kvartal 2016 27. Oktober 216 Realkreditudlånet 3. kvartal 216 Realkreditinstitutternes samlede obligationsrestgæld er steget med 11,6 mia. kr. i 3. kvartal 216 og udgør nu 2.593 mia. kr. Realkreditinstitutterne havde

Læs mere

Realkreditudlånet 3. kvartal 2014

Realkreditudlånet 3. kvartal 2014 27. oktober 2014 Realkreditudlånet 3. kvartal 2014 Realkreditinstitutternes samlede obligationsrestgæld er steget med 8,6 mia. kr. i 3. kvartal 2014 og udgør nu 2496 mia. kr. Realkreditinstitutterne havde

Læs mere

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Kurserne er maksimeret til 100 (konverterbare). Effektive rentegennemsnit beregnet på basis af officielt noterede kurser for hver hele og

Læs mere

NASDAQ OMX Copenhagen A/S. 11. december 2012

NASDAQ OMX Copenhagen A/S. 11. december 2012 Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S 11. december 2012 Ændring i endelige vilkår til Nykredit Realkredit A/S, Prospekt for udbud af realkreditobligationer udstedt ud af kapitalcenter D, G og I af 24. maj 2012

Læs mere

Realkreditinstitutternes samlede obligationsrestgæld er steget med 10,8 mia. kr. i 3. kvartal 2011 og udgør nu 2.392,5 mia. kr.

Realkreditinstitutternes samlede obligationsrestgæld er steget med 10,8 mia. kr. i 3. kvartal 2011 og udgør nu 2.392,5 mia. kr. Realkreditudlånet 3. kvartal 2011 25. oktober 2011 Realkreditinstitutternes samlede obligationsrestgæld er steget med 10,8 mia. kr. i 3. kvartal 2011 og udgør nu 2.392,5 mia. kr. Realkreditinstitutterne

Læs mere

Realkreditudlånet 4. kvartal 2013

Realkreditudlånet 4. kvartal 2013 23. januar 2014 Realkreditudlånet 4. kvartal 2013 Realkreditinstitutternes samlede obligationsrestgæld er steget med 5,1 mia. kr. i 4. kvartal 2013 og udgør nu 2.479,1 mia. kr. Realkreditinstitutterne

Læs mere

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Kurserne er maksimeret til 100 (konverterbare). Effektive rentegennemsnit beregnet på basis af officielt noterede kurser for hver hele og

Læs mere

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Kurserne er maksimeret til 100 (konverterbare). Effektive rentegennemsnit beregnet på basis af officielt noterede kurser for hver hele og

Læs mere

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Kurserne er maksimeret til 100 (konverterbare). Effektive rentegennemsnit beregnet på basis af officielt noterede kurser for hver hele og

Læs mere

Bekendtgørelse om realkreditforhold i Grønland

Bekendtgørelse om realkreditforhold i Grønland Bekendtgørelse nr. 825 af 7. oktober 2003 Bekendtgørelse om realkreditforhold i Grønland I medfør af 8, stk. 6, 12, stk. 1, 13, stk. 2, 16, 36, nr. 1 og 3 samt 39, stk. 2 og 3, i lov nr. 454 af 10. juni

Læs mere

NASDAQ OMX Copenhagen A/S. 17. maj 2011

NASDAQ OMX Copenhagen A/S. 17. maj 2011 Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S 17. maj 2011 Ændring i Endelige vilkår til prospekt for udbud af realkreditobligationer i Nykredit Realkredit A/S, kapitalcenter G, i serie 01G (fastforrentede konverterbare

Læs mere

Realkreditinstitutternes samlede obligationsrestgæld er steget med 5,6 mia. kr. i 1. kvartal 2011 og udgør nu 2.368,6 mia. kr.

Realkreditinstitutternes samlede obligationsrestgæld er steget med 5,6 mia. kr. i 1. kvartal 2011 og udgør nu 2.368,6 mia. kr. Realkreditudlånet 1. kvartal 2011 28. april 2011 Realkreditinstitutternes samlede obligationsrestgæld er steget med 5,6 mia. kr. i 1. kvartal 2011 og udgør nu 2.368,6 mia. kr. Realkreditinstitutterne havde

Læs mere

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Kurserne er maksimeret til 100 (konverterbare). Effektive rentegennemsnit beregnet på basis af officielt noterede kurser for hver hele og

Læs mere

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Kurserne er maksimeret til 100 (konverterbare). Grundlag: Effektive rentegennemsnit beregnet på basis af officielt noterede kurser for hver

Læs mere

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Kurserne er maksimeret til 100 (konverterbare). Grundlag: Effektive rentegennemsnit beregnet på basis af officielt noterede kurser for hver

Læs mere

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Kurserne er maksimeret til 100 (konverterbare). Grundlag: Effektive rentegennemsnit beregnet på basis af officielt noterede kurser for hver

Læs mere

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Kurserne er maksimeret til 100 (konverterbare). Grundlag: Effektive rentegennemsnit beregnet på basis af officielt noterede kurser for hver

Læs mere

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Kurserne er maksimeret til 100 (konverterbare). Grundlag: Effektive rentegennemsnit beregnet på basis af officielt noterede kurser for hver

Læs mere

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Kurserne er maksimeret til 100 (konverterbare). Grundlag: Effektive rentegennemsnit beregnet på basis af officielt noterede kurser for hver

Læs mere

SERIEVILKÅR SERIEVILKÅR FOR KOMMUNEKREDIT 0,125% STÅENDE LÅN Fastforrentede inkonverterbare obligationer (herefter Obligationerne )

SERIEVILKÅR SERIEVILKÅR FOR KOMMUNEKREDIT 0,125% STÅENDE LÅN Fastforrentede inkonverterbare obligationer (herefter Obligationerne ) SERIEVILKÅR FOR KOMMUNEKREDIT 0,125% STÅENDE LÅN 2023 Fastforrentede inkonverterbare obligationer (herefter Obligationerne ) Udsteder Lovgrundlag Udsteders CVR-nr. 22128612 Udsteders LEI-nr. Udsteders

Læs mere

Statistikken for realkreditudlånet udarbejdes af Realkreditrådet og Realkreditforeningen i fællesskab.

Statistikken for realkreditudlånet udarbejdes af Realkreditrådet og Realkreditforeningen i fællesskab. Realkreditudlånet 3. kvartal 2009 23. oktober 2009 Statistikken for realkreditudlånet udarbejdes af Realkreditrådet og Realkreditforeningen i fællesskab. Realkreditinstitutternes udlån steg igen i 3. kvartal

Læs mere

Til Københavns Fondsbørs og pressen. 21. september 2005. Nykredit lancerer euro-udgave af to populære erhvervs- og landbrugslån

Til Københavns Fondsbørs og pressen. 21. september 2005. Nykredit lancerer euro-udgave af to populære erhvervs- og landbrugslån Til Københavns Fondsbørs og pressen Nykredit lancerer euro-udgave af to populære erhvervs- og landbrugslån 21. september 2005 Nykredit Realkredit A/S åbner pr. 21. september 2005 to nye obligationer til

Læs mere

Hvad er et realkreditlån ydet af Jyske Realkredit

Hvad er et realkreditlån ydet af Jyske Realkredit Oplysninger om realkreditlån Hvad er et realkreditlån ydet af Jyske Realkredit Et realkreditlån ydet af Jyske Realkredit er et lån, som ydes mod sikkerhed i form af pant i fast ejendom, som skal ligge

Læs mere

KOMMUNEKREDIT LÅNEPRODUKTER

KOMMUNEKREDIT LÅNEPRODUKTER OM KommuneKredit er en forening, der har til formål at yde lån til kommuner, regioner, kommunale interessentskaber, samt til selskaber og institutioner med 100 pct. kommunegaranti. KommuneKredits mission

Læs mere

HVAD ER ET REALKREDITLÅN YDET AF BRFKREDIT?

HVAD ER ET REALKREDITLÅN YDET AF BRFKREDIT? Oplysninger om realkreditlån HVAD ER ET REALKREDITLÅN YDET AF BRFKREDIT? Et realkreditlån ydet af BRFkredit er et lån, som ydes mod sikkerhed i form af pant i fast ejendom, som skal ligge i Danmark. Når

Læs mere

Realkredit til byerhverv

Realkredit til byerhverv Side 1 af 6 Realkredit til byerhverv Marts 2016 DLR Kredit er realkredit Realkreditfinansiering af fast ejendom er altid en vigtig del af den samlede finansiering. I DLR koncentrerer vi os kun om realkreditbelåning.

Læs mere

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Kurserne er maksimeret til 100 (konverterbare). Grundlag: Effektive rentegennemsnit beregnet på basis af officielt noterede kurser for hver

Læs mere

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Kurserne er maksimeret til 100 (konverterbare). Grundlag: Effektive rentegennemsnit beregnet på basis af officielt noterede kurser for hver

Læs mere

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Kurserne er maksimeret til 100 (konverterbare). Grundlag: Effektive rentegennemsnit beregnet på basis af officielt noterede kurser for hver

Læs mere

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Kurserne er maksimeret til 100 (konverterbare). Grundlag: Effektive rentegennemsnit beregnet på basis af officielt noterede kurser for hver

Læs mere

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Kurserne er maksimeret til 100 (konverterbare). Grundlag: Effektive rentegennemsnit beregnet på basis af officielt noterede kurser for hver

Læs mere

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Kurserne er maksimeret til 100 (konverterbare). Grundlag: Effektive rentegennemsnit beregnet på basis af officielt noterede kurser for hver

Læs mere

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Kurserne er maksimeret til 100 (konverterbare). Grundlag: Effektive rentegennemsnit beregnet på basis af officielt noterede kurser for hver

Læs mere

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Kurserne er maksimeret til 100 (konverterbare). Grundlag: Effektive rentegennemsnit beregnet på basis af officielt noterede kurser for hver

Læs mere

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Kurserne er maksimeret til 100 (konverterbare). Grundlag: Effektive rentegennemsnit beregnet på basis af officielt noterede kurser for hver

Læs mere

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Kurserne er maksimeret til 100 (konverterbare). Grundlag: Effektive rentegennemsnit beregnet på basis af officielt noterede kurser for hver

Læs mere

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Kurserne er maksimeret til 100 (konverterbare). Grundlag: Effektive rentegennemsnit beregnet på basis af officielt noterede kurser for hver

Læs mere

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Kurserne er maksimeret til 100 (konverterbare). Grundlag: Effektive rentegennemsnit beregnet på basis af officielt noterede kurser for hver

Læs mere

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Kurserne er maksimeret til 100 (konverterbare). Grundlag: Effektive rentegennemsnit beregnet på basis af officielt noterede kurser for hver

Læs mere

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Kurserne er maksimeret til 100 (konverterbare). Grundlag: Effektive rentegennemsnit beregnet på basis af officielt noterede kurser for hver

Læs mere

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Kurserne er maksimeret til 100 (konverterbare). Grundlag: Effektive rentegennemsnit beregnet på basis af officielt noterede kurser for hver

Læs mere

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Kurserne er maksimeret til 100 (konverterbare). Grundlag: Effektive rentegennemsnit beregnet på basis af officielt noterede kurser for hver

Læs mere

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Kurserne er maksimeret til 100 (konverterbare). Grundlag: Effektive rentegennemsnit beregnet på basis af officielt noterede kurser for hver

Læs mere

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Kurserne er maksimeret til 100 (konverterbare). Grundlag: Effektive rentegennemsnit beregnet på basis af officielt noterede kurser for hver

Læs mere

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Kurserne er maksimeret til 100 (konverterbare). Grundlag: Effektive rentegennemsnit beregnet på basis af officielt noterede kurser for hver

Læs mere

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån

Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Tabel A (DKK) Omregningskurser: Ældre konverterbare annuitetslån Kurserne er maksimeret til 100 (konverterbare). Grundlag: Effektive rentegennemsnit beregnet på basis af officielt noterede kurser for hver

Læs mere