Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lokalt Beskæftigelsesråd Greve"

Transkript

1 Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den kl. 16:00 i Jobcenter Greve, 3. sal

2 Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Temadrøftelse om handicappedes muligheder på arbejdsmarkedet Konference for de lokale beskæftigelsesråd i København Sydkommunerne Bevillinger til projekt Jobbutik i Askerød Status på LBR-støttede projekter og aktiviteter Projekter og aktiviteter i Forventninger til samarbejde mellem Jobcenter og LBR Orientering Eventuelt...11

3 Side 2 Ikke til stede: Jakob Thune, Tina Haase og Jørgen Vinberg. Medlemmer Jakob Thune, formand Greve Byråd Tina Haase, næstformand Dansk Arbejdsgiverforening (DA) Carsten Markussen Dansk Arbejdsgiverforening (DA) Annie Bendtsen, næstformand Landsorganisationen i Danmark (LO) Ole Wibroe Landsorganisationen i Danmark (LO) Jan Goltermann Landsorganisationen i Danmark (LO) Bente Langelund Andersen Funktionærernes og Tjenestemændenes Fællesråd (FTF) Ejnar Østergaard Pedersen Danske Handicaporganisationer (DH) Susanne Nielsen Danske Handicaporganisationer (DH) Jørgen Vinberg Praktiserende Lægers Organisation (PLO) Tilforordnede Sven Otto Hansen Statslig jobcenterchef Flemming Röttig Kommunal jobcenterchef Johnny Tvarnø Udviklingschef Sekretariat Anna Louise Haaland Hansen Udviklingskonsulent

4 Side 3 1. Temadrøftelse om handicappedes muligheder på arbejdsmarkedet Oplæg v. Karen Il Wol Knudsen, der er beskæftigelsespolitisk konsulent i Danske Handicaporganisationer (DH). Oplægget vil bl.a. omhandle: Hvad er et handicap ift. arbejdsmarkedet (hvornår er man handicappet)? Hvordan er beskæftigelsessituationen for handicappede? Eksempler på gode resultater/erfaringer af projekter på området? Indstilling Jobcenterledelsen indstiller: At LBR drøfter temaet, herunder mulige projekter og aktiviteter i Beslutning LBR drøftede temaet. LBR ønsker at kvalificere virksomhedernes viden om handicappede, så myter ikke udgør en barriere for, at virksomheder rekrutterer handicappet arbejdskraft. LBR ønsker at iværksætte konkrete projekter til at understøtte inklusionen af handicappede på arbejdsmarkedet. Eksempelvis ved brug af mentorordning og barrierebryderteam, som oplægsholder Karen Il Wol Knudsen berettede om positive erfaringer med. Se også punkt 5. Karen Il Wol Knudsens oplæg vil blive udsendt til LBR sammen med mødereferatet. Derudover blev der ytret ønske om en undersøgelse, der afdækker målgruppen for en handicapindsats i kommunen.

5 Side 4 2. Konference for de lokale beskæftigelsesråd i København Syd-kommunerne Jobcentret har afholdt møde med repræsentanter for Jobcenter Køge med henblik på at arrangere en konference for LBR i København Syd-kommunerne (Greve, Solrød, Køge og Stevns). Der arbejdes nu videre med konferencen ud fra følgende: Målgruppe LBR i Greve, Solrød, Køge og Stevns samt de respektive jobcenterledelser og deres nøglemedarbejdere. I alt ca. 55 potentielle deltagere. Tid og sted En onsdag i februar 2009 mellem kl (16-21) inkl. middag. Enten på Køge Skitsesamling eller Karlslunde Feriecenter. Program og oplæg Tre temaer: Signalement af arbejdsmarkedet i København Syd-området fælles udfordringer og fælles mål? (evt. input fra Beskæftigelsesregionen eller m- ploy) Fastholdelse af lokal arbejdskraft til lokale virksomheder (evt. input fra direktør Jens Ryhl fra Hundige Storcenter og/eller en kommune med erfaringer på området (Lyngby-Taarbæk?) Virksomhedsrettet indsats på tværs af kommunegrænser (evt. input fra jobcentre i Nordjylland/Beskæftigelsesregionen) Det nærmere indhold og formen for konferencen (plenumoplæg, gruppedrøftelser m.v.) planlægges senere. Finansiering Udgiften forventes at blive ca pr. LBR (mødelokale, forplejning, oplæg mv.). LBR Greve har afsat kr. i LBR Køge har afsat kr. i Indstilling Jobcenterledelsen indstiller: At LBR drøfter de foreløbige planer for konferencen. Beslutninger LBR tiltrådte de tre konferencetemaer. Herudover ønsker LBR en drøftelse af muligheden for tværkommunale projekter i København Syd-samarbejdet.

6 Side 5 3. Bevillinger til projekt Jobbutik i Askerød Tilbagerykning af bevilling fra 2009 til 2008 LBR bevilgede 14. februar kr. i 2007 og kr. i 2008 til projekt Jobbutik i Askerød. Da LBR 25. februar 2008 bevilgede midler til projekter og aktiviteter, blev det besluttet at rykke 2008-bevillingen til projekt Jobbutik til Af bevillingstekniske årsager, vil det imidlertid være en fordel for LBR og jobcentret at rykke 2009-bevillingen tilbage til Ekstra bevilling Den fuldtidsansatte jobguide i Jobbutikken går på barsel i marts For at reducere videnstab og undgå tilbageskridt i Jobbutikkens indsatser, anbefaler Centerledelsen ansættelse af en barselsvikar allerede fra den 1. januar 2009, så der er et overlap på tre måneder, hvor jobguiden kan give barselsvikaren en grundig introduktion til Jobbutikkens arbejde. Da arbejdsbyrden i Jobbutikken i forvejen er for stor at løfte for en enkelt fuldtidsansat, vil en tremåneders ekstra ansættelse udgøre et tiltrængt ressourcebidrag. Af samme grund har Jobbutikken frikøbt en medarbejder fra Jobcenteret to gange om ugen til at assistere i Jobbutikken. Til barselsvikariatet er Centerledelsen i dialog med en ressourceperson, som vil kunne bidrage projekt Jobbutik med relevant indsigt og erfaringer, og som efter barselsvikariatets ophør vil blive tilbudt fastansættelse i Jobcenteret. En tremåneders udvidelse af barselsvikariatet vil betyde en merudgift på kr., som ikke er en del Jobcenterets budget. Indstillinger Jobcenterledelsen indstiller: At LBR rykker bevillingen på kr. til projekt Jobbutik fra 2009 til At LBR bevilger kr. til løn for en tremåneders kombineret introduktionsforløb og medarbejderassistance i Jobbutikken. Beslutninger LBR bevilger til projekt Jobbutik fra 2009 til LBR bevilger kr. til løn for en tremåneders ekstraansættelse af barselsvikariat i Jobbutikken. Hvis der er behov for en yderligere bevilling til at udligne lønudgiften mellem barselsfondens 80 pct. finansiering og barslens reelle lønudgift, er LBR indstillet på også at behandle et beslutningsforslag herom.

7 Side 6 4. Status på LBR-støttede projekter og aktiviteter Jobcenterledelsen afgiver status på projekter og aktiviteter støttet af LBR, jf. bevillingerne på mødet 25. februar Bilag Notat: Status på LBR-støttede projekter og aktiviteter 26. september 2008 LG Insight Status på borgerundersøgelse i Jobcenter Greve Notat: Forventet forbrug af LBR s midler i 2008 Indstilling Jobcenterledelsen indstiller: At status drøftes og tages til efterretning. At LBR træffer beslutning om evt. yderligere bevillinger i Beslutninger LBR har taget orienteringen til efterretning, og bl.a. drøftet muligheden for at undersøge baggrunden for Jobbutikkens store succes. LBR besluttede, at øge tilskuddet med kr. til sikring af virksomhedernes arbejdskraftbehov gennem forebyggelse og fastholdelse. Det samlede beløb udgør således kr. i 2008.

8 Side 7 5. Projekter og aktiviteter i 2009 Beskæftigelsesplanen for 2009 er nu godkendt af Greve Byråd og Driftsregionen. Beskæftigelsesplanen udgør den overordnede ramme for jobcentrets indsats i 2009 og LBR s midler skal anvendes til projekter og aktiviteter, der understøtter planens indhold. LBR har udpeget fire indsatsområder, som rådet særligt ønsker at fokusere på i Det drejer sig om: Unge Sygefravær og arbejdsfastholdelse Virksomhedernes behov Handicappedes muligheder på arbejdsmarkedet Ifølge årsplanen for LBR s arbejde, godkendt 25. februar 2008, skal rådet på møderne i oktober og december drøfte forslag til projekter og aktiviteter på baggrund af beskæftigelsesplanen og de udpegede indsatsområder, samt træffe beslutning om igangsætning af disse. LBR Greves bevilling fra staten vil i 2009 være på mio. kr. (foreløbig udmelding). Oven i dette kommer overførte midler fra Bilag Beskæftigelsesplan 2009 for Jobcenter Greve Der henvises derudover til tidligere udsendt materiale om unge (notat af 11. april 2008 om samarbejde mellem jobcenter og UUV) og unge med psykiske handicap (forslag fra DH-repræsentanterne). Indstilling Jobcenterledelsen indstiller: At LBR drøfter idéer og ønsker til projekter og aktiviteter i 2009 og evt. træffer beslutning om igangsætning af disse. Beslutninger I 2009 ønsker LBR at fastholde de fire indsatsområder. Herunder Jobbutikken og brobyggerprojektet. Herudover ønsker LBR at prioritere handicapområdet. Der var jf. punkt 1 særlig interesse for udvikling af en mentorordning for handicappede ved jobstart og aflivning af myter om handicappede gennem et virksomhedsrettet barrierebryderteam. Johnny og Anna vil følge op på disse ideer og udfærdige et udkast til udviklingsprojekter til LBR-mødet i december Sygedagpengeområdet er et andet muligt indsatsområde jf. trepartsbeslutningen om, at sygemeldte efter fire uger skal tilbydes en sygesamtale i virksomheden. Derudover skal der i 2009 gøres en indsats for at styrke samarbejdet med virksomheder.

9 Side 8 I forhold til beskæftigelsesplanen og konkrete projekter for 2010, ønsker LBR at afsætte mere forberedelsestid gennem et to-dages seminar i foråret 2009.

10 Side 9 6. Forventninger til samarbejde mellem Jobcenter og LBR Foranlediget af en drøftelse på LBR-mødet d. 25/ om samarbejdet mellem LBR og Jobcenteret, har LBR s formandskab ytret ønske om en yderligere drøftelse af forventninger til samarbejde. Beslutning LBR vurderer, at samarbejdet med Jobcenteret er konstruktivt, og at evt. problemstillinger løbende skal håndteres i denne ånd.

11 Side Orientering Jobcenterledelsen orienterer om: Henvendelse fra Det Regionale Beskæftigelsesråd ang. fremtidig dialog mellem RBR og LBR Status på Tidlig Intensiveret Individuel Indsats jobcentrets indsats overfor nyledige Status på Ny chance-kampagnen i Greve Bilag Brev fra Det Regionale Beskæftigelsesråd af 26. september 2008 Indstilling Jobcenterledelsen indstiller: At orienteringen tages til efterretning. Beslutninger LBR imødekom RBR s forslag om regionale klyngemøder frem for særskilte jobcentermøder med RBR-repræsentant. LBR ønsker at klyngemødet indeholder oplæg og drøftelse af et relevant emne.

12 Side Eventuelt Beslutninger På LBR-mødet i december ønsker LBR en orientering om jobcentrets tilbudsvifte til ledige. I forlængelse af denne beslutning bliver sygedagepenge temaet udskudt til det første møde i det nye år. Ole Wibroe fratræder som ordinært medlem af LBR ved udgangen af Til næste møde vil sekretariatet udarbejde en mødeplan for Fremover vil alle møder blive afholdt kl

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 19.02.09 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Hul igennem til virksomhederne...3 2. Evaluering af Jobbutikken...4

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Referat Torsdag den 04.12.08 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Tilbudsvifte for forsikrede ledige...4 2. Plan for LBR s virksomhedsrettede

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Mandag den 25.08.08 kl. 16:00 i Stamhuset, Digehuset 9 i Askerød, Hundige Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Status på projekt Jobbutik i Askerød...3 2. Beskæftigelsesplan

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 19.06.08 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Status på LBR-støttede projekter og aktiviteter...3 2. Beskæftigelsesplan

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 15.05.08 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Dialog med Det Regionale Beskæftigelsesråd og Beskæftigelsesregionen

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Onsdag den 14.02.07 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Projekt Arbejdsfastholdelse i private og offentlige virksomheder...3

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Onsdag den 12.12.07 kl. 16:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Projekter og aktiviteter i 2008...3 2. Mødeplan 2008...4 3. Orientering...5

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Mandag den 25.02.08 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. 2. mødeleder i 2008...3 2. Konference for LBR...4 3. Orientering...5

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Onsdag den 24.05.07 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Drøftelse af Beskæftigelsesplan 2008...3 2. Ændring af forretningsorden...5

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 14.05.09 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Beskæftigelsesplan 2010...3 2. Resultatrevision for indsatsåret 2008...5

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 30.08.07 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Beskæftigelsesplan 2008 for Jobcenter Greve...4 2. Ansøgning: Støtte

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 15.11.07 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Orientering om status på jobcentrets resultater...3 2. Orientering

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 22.10.09 Kl. 15:00 i Jobcenter Greve, centerholmen 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Opfølgning på borgerundersøgelse... 3 2. Procesevaluering

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Mandag den 04.12.06 kl. 18.30 i Job- og Erhvervsservice 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Præsentationsrunde...3 2. Godkendelse af forretningsorden...4

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Onsdag den 02.12.09 Kl. 15:00 i Jobcenter Greve, centerholmen 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Opfølgning på borgerundersøgelse... 3 2. Procesevaluering

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Onsdag den 17.02.10 Kl. 15:00 i Jobcenter Greve, Centerholmen 18, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Evaluering af jobbutikken... 3 2. Status for procesevaluering

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Onsdag den 26.08.09 kl. 16:00-18:00 i Udviklingspark Øresund (kl. 18:00-19:00 dialog med Udviklingspark Øresunds bestyrelse) Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1.

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat LBR-møde onsdag den 24. august 2011 kl. 15.00-17.00 Mødelokale 1 på rådhuset Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1.

Læs mere

Koordinationsudvalget

Koordinationsudvalget Koordinationsudvalget Torsdag den 02.03.06 kl. 12.00-15.00 i Job- og Erhvervsservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side K1. Valg af formand og næstformand 3 K2. Valg af repræsentant til Styre-

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Møde den 25. februar 2014 kl. 15.00-17.00 Mødelokale 1 på rådhuset Center for Job & Socialservice Side 1 Medlemmer Morten Dahlin, formand Greve Byråd Annie Bendtsen,

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Ordinært LBR-møde Onsdag den 20. oktober 2010 kl. 15.00-16.30 Center for Job & Socialservice Centerholmen 18, mødelokalet på 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst

Læs mere

Koordinationsudvalget

Koordinationsudvalget Koordinationsudvalget Torsdag den 24.11.05 kl. 13.15-15.15 i mødelokale 2 Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side K1. Status på projekter støttet af Koordinationsudvalget 3 K2. Virksomhedsplan 2006

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Møde den 10. december 2013 kl. 15.00 17.00 Mødelokale 1 på Rådhuset Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Status på

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Møde den 21. august 2012 kl. 15.00-17.00 Sted: Greve Videnscenter, lokale 2 Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Beskæftigelsesplan

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Møde den 7. december 2011 kl. 15.00-17.00 Mødelokale 1 på rådhuset Center for Job & Socialservice Side 10} Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Ny formand

Læs mere

Koordinationsudvalget

Koordinationsudvalget Koordinationsudvalget Onsdag den 31.05.06 kl. 13.00 i mødelokale 5 Side 1 Ikke til stede: Bente Langelund Andersen, Lars Frohn, Jørgen Vinberg og Jakob Thune. der er offentlig tilgængeligt Koordinationsudvalgets

Læs mere

Referat af møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd, Frederikssund Mandag den 17. maj 2010, kl Jobcenterets mødelokale

Referat af møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd, Frederikssund Mandag den 17. maj 2010, kl Jobcenterets mødelokale Referat af møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd, Frederikssund Mandag den 17. maj 2010, kl. 16.00 18.00 Jobcenterets mødelokale Indholdsfortegnelse: Sag nr. 1 Aktuel orientering om arbejdsmarkedet i Frederikssund.

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Møde den 29. februar 2012 kl. 15.00-17.00 Mødelokale 1 på rådhuset Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Projekt 4U...

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve og referat LBR-møde og seminar Onsdag den 4. maj 2011 kl. 15.00-19.00 Center for Job & Socialservice Centerholmen 18, mødelokalet på 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Seminar den 23. oktober 2012 kl. 13.00-20.00 ErhvervsCentret Korskildelund 6 2670 Greve Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Møde den 8. maj 2012 kl. 15.00-17.00 Mødelokale 1 på rådhuset Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Ministermål for

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 6. maj 2010 kl. 15.00-17.45 Center for Job & Socialservice Centerholmen 18, mødelokalet på 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Første udkast

Læs mere

Koordinationsudvalget

Koordinationsudvalget Koordinationsudvalget Onsdag den 29.05.02 kl. 13.15-15.30 i mødelokale 1 Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side K1. Regnskab år 2001. 3 K2. Ansøgning til nye formidlingsinitiativer Plan for etablering

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Møde den 22. oktober 2013 kl. 15.00 17.00 Mødelokale 1 på rådhuset Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Orientering

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Møde den 1. marts 2013 kl. 13.00 15.00 DNP Skruegangen 2 2690 Karlslunde Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Orientering

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den kl. 14:00 i mødelokale 1 på Munkebo Rådhus

Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den kl. 14:00 i mødelokale 1 på Munkebo Rådhus side 1 Åbent referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 24.01.2008 kl. 14:00 i mødelokale 1 på Munkebo Rådhus Tilgår pressen side 2 Jesper Rasmussen og Lone Kiilerich Indholdsfortegnelse: 29. Bordet

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 14. november 2013 kl. 12.30 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Referat 1. Godkendelse af dagsorden.... 1 2. Driftssituationen i Jobcenteret.... 2 3. Resultatmål for projekt: Ekstraordinære initiativer

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 12. maj 2011, kl. 12.00 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Referat 1. Godkendelse af dagsorden...1 2. Driftssituationen i Jobcentret...2 3. Konference psykisk arbejdsmiljø...3 4. Evaluering af Unge-projekt...4

Læs mere

Bilag: Oversigt over oprettelse af fora som erstatning for LBR i kommunerne i region Sjælland

Bilag: Oversigt over oprettelse af fora som erstatning for LBR i kommunerne i region Sjælland Bilag: Oversigt over oprettelse af fora som erstatning for LBR i kommunerne i region Sjælland Faxe Etablerede 1/1-2015 et nyt forum. Det kom dog aldrig i gang da visse fagforbund ikke ville deltage, hvis

Læs mere

DAGSORDEN for DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD. Møde 6. Tirsdag den kl Erhvervscenter Espelunden Nord, Transformervej 17

DAGSORDEN for DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD. Møde 6. Tirsdag den kl Erhvervscenter Espelunden Nord, Transformervej 17 Gladsaxe Kommune Social- og sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Jobcenter Gladsaxe Det Lokale Beskæftigelsesråd DAGSORDEN for DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD Møde 6 Tirsdag den 04.09 2007 kl. 16.30

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Møde den 14. maj 2013 kl. 15-17 Nautic Marine Havnevej 4, 2670 Greve Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Rundvisning og oplæg

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Referat

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Referat Brønderslev Kommune Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat Dato: 25. oktober 2007 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: 15.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/61 Godkendelse af referat...

Læs mere

LBR Lokalt Beskæftigelses Råd

LBR Lokalt Beskæftigelses Råd LBR Lokalt Beskæftigelses Råd Onsdag den 16. juni 2010, kl. 16.00 18.00 Mødet afholdes i mødelokalet 1, Rådhuset, Torvegade 10, 7800 Skive Preben Andersen, Bent Møller Winther, Gert Ringgaard, Jørgen Knudsen,

Læs mere

Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 28. oktober

Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 28. oktober Til LBR Syddjurs Bugtrupvej 31 8560 Kolind Tel +8753 5440 jobcenter@syddjurs.dk www.jobnet.dk Dato: 4.11.2008 Sagsbeh.: Helle Dueholm Direkte nr.: 8753 5131 E-mail: hd@syddjurs.dk Referat af møde i LBR

Læs mere

Beskæftigelsesområdet Jobcenter Aalborg - Præsentation for nye udvalg,

Beskæftigelsesområdet Jobcenter Aalborg - Præsentation for nye udvalg, Beskæftigelsesområdet Jobcenter Aalborg Beskæftigelsesområdet Jobcenter Aalborg - Præsentation for nye udvalg, 10.01.2014 v/jobcenterchef Arne Lund Kristensen Kerneydelser og nogle tal Kerneydelser og

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 15. november 2012 kl. 12.30 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden... 2 2. Evaluering af projekt En hjælpende Hånd.... 3 3. Driftssituationen i Jobcenteret... 4

Læs mere

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 18:00 i byrådsstuen Huitfeldt

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 18:00 i byrådsstuen Huitfeldt Referat af Beskæftigelsesråds møde den 14.02.2011 kl. 16:00 18:00 i byrådsstuen Huitfeldt Tilstedeværende: Bent Munk Jensen Birthe Jensen Gitte Voss Nygaard Henning Kofod Jorry Højer Jørn Frigast Rasmussen

Læs mere

Referat. Lokalt beskæftigelsesråd (LBR)

Referat. Lokalt beskæftigelsesråd (LBR) Lokalt beskæftigelsesråd (LBR) Referat Møde nr. : 04/2010 Sted : Mødelokale 3. Rådhuset i Grenaa Dato : 24. august 2010 Start kl. : 12:00 Slut kl. : 15:00 Lokalt beskæftigelsesråd (LBR) Torben Nielsen,

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Møde den 29. august 2013 kl. 14.00 16.00 Rådhusholmen 5, 1. sal Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Oplæg om Unge

Læs mere

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol Beskæftigelsesudvalget Beslutningsprotokol Dato: 12. april 2010 Lokale: Jobcenterchefens kontor, Jobcentret Tidspunkt: Kl. 14:00-16:25 Gitte Krogh, Formand (V) Benny E. Karlsen (A) Ole Andersen (F) Adnan

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Ordinært LBR-møde Onsdag den 1. december 2010 kl. 15.00-17.00 Center for Job & Socialservice Centerholmen 18, mødelokalet på 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 21. marts 2013 kl. 12.30 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Referat 1. Godkendelse af dagsorden... 1 2. Evaluering af jobsøgningsforløb i Jobcenter Egedal Borgere med risiko for langtidsledighed

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd i Odense

Det Lokale Beskæftigelsesråd i Odense Det Lokale Beskæftigelsesråd i Odense Beslutningsreferat af mødet torsdag den 13. december 2007 kl. 10.00 i Jobcenter Odense, Tolderlundsvej 2, mødelokale 0.12 i stuen. Fraværende: Ann Pedersen og Anne

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 25. august 2011, kl. 12.30 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Referat 1. Godkendelse af dagsorden 1 2. Driftssituationen i Jobcentret 2 3. Nyt medlem af LBR Egedal. 3 4. LBR-regnskab 2010. 4 5.

Læs mere

Referat af møde Det Lokale Beskæftigelsesråd, Frederikssund Torsdag den 26. marts 2009, kl

Referat af møde Det Lokale Beskæftigelsesråd, Frederikssund Torsdag den 26. marts 2009, kl Referat af møde Det Lokale Beskæftigelsesråd, Frederikssund Torsdag den 26. marts 2009, kl. 10.30 12.00 Mødet afholdt på Cafe Danner Slotsgården 11, 3630 Jægerspris. Efter mødet var der fælles frokost

Læs mere

Det lokale beskæftigelsesråd

Det lokale beskæftigelsesråd Dagsorden Dato: Torsdag den 22. august 2013 Mødetidspunkt: Kl. 15:30 Særlige forhold: Mødelokale: Medlemmer: Bemærk at mødet er flyttet fra den 20. august til den 22. august 2013 og begynder allerede kl.

Læs mere

Indstilling. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten. Den 15. september Århus Kommune

Indstilling. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten. Den 15. september Århus Kommune Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Den 15. september 2008 Beskæftigelsesplan 2009 for Jobcenter Århus Århus Kommune Beskæftigelsesforvaltningen Social- og Beskæftigelsesforvaltningen 1. Resume

Læs mere

Åben/lukket. DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD Dagsorden med vedtagelser. Mødested Administrationscentret Mødelokale 1. Mødedato Tirsdag den 13.

Åben/lukket. DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD Dagsorden med vedtagelser. Mødested Administrationscentret Mødelokale 1. Mødedato Tirsdag den 13. Dagsorden med vedtagelser Åben/lukket Mødested Administrationscentret Mødelokale 1 Mødedato Tirsdag den 13. maj 2014 Mødetidspunkt Kl. 15.00 Medlemmer Fra forvaltningen Deltagere Per Vangekjær (DA) Næstformand,

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve LBR-møde torsdag den 25. august 2010 kl. 15.00-16.30 Center for Job & Socialservice Centerholmen 18, mødelokalet på 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1.

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Beslutningsprotokol

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Beslutningsprotokol Det Lokale Beskæftigelsesråd Beslutningsprotokol Dato: 25. september 2008 Lokale: Jobcenterchefens kontor, Jobcentret Tidspunkt: Kl. 15:00-16:00 Jytte Thisted, Formand Carsten Jespersgaard Jørgen Kruse

Læs mere

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 i UUV.

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 i UUV. Referat af Beskæftigelsesråds møde den 10.05.2010 kl. 16:00 i UUV. Tilstedeværende: Annie Bendtsen Gitte Voss Nygaard Helle Frandsen Henning Kofod Jonna Slott Jorry Højer Mogens Møller Svend Wagner Afbud:

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde Mødelokale D2 Torsdag 06.12.2012 kl. 16:00 Mødelokale D2 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Dialogmøde mellem det Regionale Beskæftigelsesråd og det Lokale Beskæftigelsesråd.

Læs mere

Koordinationsudvalget

Koordinationsudvalget Koordinationsudvalget Mandag den 18.03.02 kl. 15.00-16.00 i mødelokale 4 Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side K1. Tilføjelse/korrektion til referat fra 05.02.02 - K6. Arbejdsfastholdelse omkring

Læs mere

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Mødedato: onsdag den Mødetidspunkt: 17:00-19:00

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Mødedato: onsdag den Mødetidspunkt: 17:00-19:00 Referat Møde nr.: Mødedato: onsdag den 05-12-2007 Mødetidspunkt: 17:00-19:00 Mødested: Harhoff Medlemmer Finn Andersen Ib Ipsen Jørgen Mathiasen Eva Charlotte Sørensen Jørgen Bo Sørensen Henrik Kjær Frode

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 17. november 2011, kl. 12.30 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Referat 1. Godkendelse af dagsorden 1 2. Driftssituationen i Jobcentret 2 3. Fastholdelseskonsulent, Sygedagpengeteam. 3 4. Orientering

Læs mere

REFERAT for DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD. Møde 6. Tirsdag den kl Erhvervscenter Espelunden Nord, Transformervej 17

REFERAT for DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD. Møde 6. Tirsdag den kl Erhvervscenter Espelunden Nord, Transformervej 17 Gladsaxe Kommune Social- og sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Jobcenter Gladsaxe Det Lokale Beskæftigelsesråd REFERAT for DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD Møde 6 Tirsdag den 04.09 2007 kl. 16.30

Læs mere

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 i Byrådsstuen Iver Huitfeldt

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 i Byrådsstuen Iver Huitfeldt Referat af s møde den 20.01.2014 kl. 16:00 i Byrådsstuen Iver Huitfeldt Tilstedeværende: Mads Andersen Annie Bendtsen Bent Munk Jensen Birthe Jensen Vibeke Hansen Henning Kofod Jorry Højer Jørn Frigast

Læs mere

JAMMERBUGT KOMMUNE. Det lokale beskæftigelsesråd

JAMMERBUGT KOMMUNE. Det lokale beskæftigelsesråd JAMMERBUGT KOMMUNE Dagsorden Det lokale beskæftigelsesråd 11. november 2010 kl. 16:30 Mødelokale 1, Brovst Rådhus 1/8 Det lokale beskæftigelsesråd Dagsordenspunkter til mødet den 11. november 2010 1. Fællesmøde

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 10. maj 2012 kl. 12.30 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Referat 1. Godkendelse af dagsorden... 1 2. Driftssituationen i Jobcentret... 2 3. Projekt Etablering af private løntilskud... 3 4. Evaluering

Læs mere

Det lokale beskæftigelsesråd

Det lokale beskæftigelsesråd Referat Dato: Torsdag den 22. august 2013 Mødetidspunkt: 15:30 Møde afsluttet: 17:00 Særlige forhold: Mødet er flyttet fra den 20. august til den 22. august 2013 Mødelokale: Medlemmer: Fravær med afbud:

Læs mere

Beslutninger fra mødet. Onsdag 8.02.2006 kl. 8.15. Ordinært møde. Beskæftigelsesudvalget

Beslutninger fra mødet. Onsdag 8.02.2006 kl. 8.15. Ordinært møde. Beskæftigelsesudvalget Beslutninger fra mødet Onsdag 8.02.2006 kl. 8.15 Ordinært møde Beskæftigelsesudvalget KB = Kommunalbestyrelsen ØU = Økonomiudvalget BSU = Børne- og Skoleudvalget KFU = Kultur- og Fritidsudvalget SSU =

Læs mere

Høring over lovforslag om etablering af et enstrenget kommunalt beskæftigelsessystem mv.

Høring over lovforslag om etablering af et enstrenget kommunalt beskæftigelsessystem mv. Arbejdsmarkedsstyrelsen Beskæftigelsesrådets sekretariat Holmens Kanal 20 Postboks 2150 1016 København K Høring over lovforslag om etablering af et enstrenget kommunalt beskæftigelsessystem mv. Beskæftigelsesrådet

Læs mere

Referat af. møde i. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr. 41. Tirsdag 26.08.2014 kl. 16.30 18.00. Gladsaxe Rådhus, mødelokale 2608

Referat af. møde i. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr. 41. Tirsdag 26.08.2014 kl. 16.30 18.00. Gladsaxe Rådhus, mødelokale 2608 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat af møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd Møde nr. 41 Tirsdag 26.08.2014 kl. 16.30 18.00 på

Læs mere

Beskæftigelsesudvalget

Beskæftigelsesudvalget Referat Mødetidspunkt: Fra kl.: 13.00 Til kl.: 15.00 Mødested: Beskæftigelsesforvaltningen Fælledvej 3, 1.sal, mødelokale 3 8800 Viborg Mødenr.: 3 Fraværende: Katrine Ørnebjerg Larsen Poul Vesterbæk deltog

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 3 ONSDAG DEN 21. MARTS 2007, KL. 16.00 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Arbejdsmarkedsudvalget 21. marts 2007 Side: 16 Fraværende: Mogens

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Referat Møde den 28. august 2014 kl. 15-17 Nautic Marine Havnevej 4 2670 Greve Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Oplæg og

Læs mere

Referat fra møde i det lokale beskæftigelsesråd.

Referat fra møde i det lokale beskæftigelsesråd. Referat fra møde i det lokale beskæftigelsesråd. Mødedato 26. marts 2007 Starttidspunkt 15:00 Sluttidspunkt: 16.15 Mødested og lokale Rønnede Rådhus - kantinen Afbud: Lars Juul Andersen Fraværende: Mødedeltagernes

Læs mere

BESKÆFTIGELSESPLAN. PIXI-udgave. Forside. Hedensted

BESKÆFTIGELSESPLAN. PIXI-udgave. Forside. Hedensted BESKÆFTIGELSESPLAN 2009 PIXI-udgave Forside Hedensted INDHOLD EN INDSATS FOR borgere og virksomheder 3 FAKTA OM ARBEJDSMARKEDET 4 UDFORDRINGER i 2009 5 MÅL i 2009 Beskæftigelsesministerens mål 6 MÅL i

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd

Det Lokale Beskæftigelsesråd REFERAT Det Lokale Beskæftigelsesråd Mødedato: Tirsdag den 10-06-2008 Mødested: Sønderjyllands Fragtservice, Bredholm 2, 6100 Haderslev Starttidspunkt: Rundvisning kl. 15.30 og mødet starter kl. 16.00

Læs mere

Vallensbæk Kommune Dag og år Formandens initialer

Vallensbæk Kommune Dag og år Formandens initialer Vallensbæk Kommune Dag og år Formandens 15. maj 2014 1 Referat DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD Vallensbæk/Ishøj Torsdag den 15.5. 2014 KL. 16.30 19.00 i lokale 068 Vallensbæk Rådhus Afbud: Merete Amdisen,

Læs mere

Kapitel 1. Indledning om beskæftigelsesplanen for 2010 3. Kapitel 2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2010 4

Kapitel 1. Indledning om beskæftigelsesplanen for 2010 3. Kapitel 2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2010 4 Skabelon for udarbejdelse af beskæftigelsesplanen for 2010 Indholdsfortegnelse: Kapitel 1. Indledning om beskæftigelsesplanen for 2010 3 Kapitel 2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2010 4 2.1. Beskæftigelsesministerens

Læs mere

Referat fra LBR mødet den 25. august 2008

Referat fra LBR mødet den 25. august 2008 Referat fra LBR mødet den 25. august 2008 kl 14.00 i Jobcenter Struer Afbud/fraværende: Martin Munkebo, Mona Rask, Grethe Riksted, Poul Kjær Nielsen, Iben Kollemorten og Annelise Knudsen (suppleant). 1)

Læs mere

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråds. Møde nr. 27. Tirsdag den kl Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråds. Møde nr. 27. Tirsdag den kl Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372 Gladsaxe Kommune Social- og sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Jobcenter Gladsaxe Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat af Det Lokale Beskæftigelsesråds Møde nr. 27 Tirsdag den 4.10 2011 kl.

Læs mere

LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD VELKOMMEN PÅ BANEN

LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD VELKOMMEN PÅ BANEN LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD VELKOMMEN PÅ BANEN VELKOMMEN 03 til samarbejdet i det lokale beskæftigelsesråd Denne pjece er en velkomst til medlemmerne af de nye lokale beskæftigelsesråd. Som led i kommunalreformen

Læs mere

Forretningsorden for Kontaktudvalget for Arbejdsmarkedets Interessenter (KAI) i Ikast-Brande Kommune

Forretningsorden for Kontaktudvalget for Arbejdsmarkedets Interessenter (KAI) i Ikast-Brande Kommune Forretningsorden for Kontaktudvalget for Arbejdsmarkedets Interessenter (KAI) i Ikast-Brande Kommune Uddrag for kommissorium Det Lokale Beskæftigelsesråd i Ikast-Brande har i forbindelse med offentliggørelsen

Læs mere

LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD VELKOMMEN PÅ BANEN

LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD VELKOMMEN PÅ BANEN LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD VELKOMMEN PÅ BANEN VELKOMMEN 03 til samarbejdet i det lokale beskæftigelsesråd Denne pjece er en velkomst til medlemmerne af de nye lokale beskæftigelsesråd. Som led i kommunalreformen

Læs mere

Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 20. november

Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 20. november Til LBR Syddjurs Dato: 28.11.2012 Sagsbeh.: Helle Dueholm Sags nr. 12/42166 Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 20. november Tilstede: Gunnar Sørensen, Michael Udsen, Berit Dehli, Lisbeth Bøwes,

Læs mere

Opmærksomhedspunkter ved udarbejdelse af beskæftigelsesplaner for 2011

Opmærksomhedspunkter ved udarbejdelse af beskæftigelsesplaner for 2011 10-0325 - 20.04.2010 Kontakt: Mette Rostgaard Evald - meev@ftf.dk - Tlf: 33 36 88 00 Opmærksomhedspunkter ved udarbejdelse af beskæftigelsesplaner for 2011 Kommunernes udarbejdelse af beskæftigelsesplaner

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Referat Møde den 30. oktober 2014 kl. 15-17 Team Succes Greve Waves Over Bølgen 2A, 2. sal 2670 Greve Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt

Læs mere

REFERAT ARBEJDSMARKEDSUDVALGET

REFERAT ARBEJDSMARKEDSUDVALGET REFERAT ARBEJDSMARKEDSUDVALGET den 19.01.2010, kl. 08:30 i Borgmesterens mødelokale SAGSOVERSIGT 1 Godkendelse af dagsorden...... 3 2 Udpegning af næstformand...... 4 3 Mødekalender for 2010...... 5 4

Læs mere

R e f e r a t. Evt. afbud bedes meddelt senest fredag den 20. juni kl. 12.00 til agnete.taaning@rksk.dk

R e f e r a t. Evt. afbud bedes meddelt senest fredag den 20. juni kl. 12.00 til agnete.taaning@rksk.dk R e f e r a t Indholdsfortegnelse Dagsorden for Møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd Mødedato 24. juni 2014 Mødetid 11.00 14.15 Mødested Rådhuset i Tarm Konferencerummet Fraværende Bemærkninger Preben Huus

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd-Faxe

Det Lokale Beskæftigelsesråd-Faxe Mødedato 31. marts 2008 Starttidspunkt 15:00 Sluttidspunkt: 17:00 Mødested og lokale Rønnede Rådhus - byrådssalen Afbud: Thyge Pind, Lars Juul Andersen, Jan Nielsen, Bent Larsen Fraværende: Jobcenterchef

Læs mere

DAGSORDEN. G:\Dagsordener\Lokalt beskæftigelsesråd (LBR)\2008\Møde nr. 04 den 16. april 2008\45687-08_v1_Dagsorden til LBR møde den 16 04 2008(3).

DAGSORDEN. G:\Dagsordener\Lokalt beskæftigelsesråd (LBR)\2008\Møde nr. 04 den 16. april 2008\45687-08_v1_Dagsorden til LBR møde den 16 04 2008(3). Lokalt Beskæftigelsesråd (LBR) DAGSORDEN Møde nr. : 04/2008 Sted : Mødelokale 2 Dato : 16. april 2008 Start kl. : 12.00 Slut kl. : 14.00 Lokalt beskæftigelsesråd (LBR) Torben Nielsen, DA Tom Levi Larsen,

Læs mere

DAGSORDEN. Arbejdsmarkedsudvalget. Møde nr. : 05/2007 Sted : Rådhuset Grenaa. Mødelokale 3. Dato : 16. maj 2007 Start kl. : Slut kl.

DAGSORDEN. Arbejdsmarkedsudvalget. Møde nr. : 05/2007 Sted : Rådhuset Grenaa. Mødelokale 3. Dato : 16. maj 2007 Start kl. : Slut kl. Arbejdsmarkedsudvalget DAGSORDEN Møde nr. : 05/2007 Sted : Rådhuset Grenaa. Mødelokale 3. Dato : 16. maj 2007 Start kl. : 14.00 Slut kl. : Mødet starter Kalorievej 15, Grenaa (kl. 14.00-15.00). Medlemmer

Læs mere

ÅRSPLAN FOR UDVALGET FOR ARBEJDSMARKED OG ERHVERV OG DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD 2010

ÅRSPLAN FOR UDVALGET FOR ARBEJDSMARKED OG ERHVERV OG DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD 2010 ÅRSPLAN FOR UDVALGET FOR ARBEJDSMARKED OG ERHVERV OG DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD 2010 Årsplanen for 2010 omfatter følgende elementer Styringhjul Udarbejdelse af Beskæftigelsesplan 2011 Det lokale beskæftigelsesråds

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget Page 1 of 9 Referat Arbejdsmarkedsudvalget Ordinært møde Dato Tid Sted NB. Fraværende Medlemmer 4. juni 2007 14:00 Kattegatsiloen, lokale 5, etage 3 A. Eventuelle afbud skal ske til Susan Christensen,

Læs mere

Referat af møde i LBR - Ballerup tirsdag d. 20. november 2012 på Jobcenter Ballerup

Referat af møde i LBR - Ballerup tirsdag d. 20. november 2012 på Jobcenter Ballerup Referat af møde i LBR - Ballerup tirsdag d. 20. november 2012 på Jobcenter Ballerup Medlem Kommunalbestyrelsen Formand Borgmester Jesper Würtzen (mødt) LO Næstformand Karen G. Nielsen, Dansk EL (afbud)

Læs mere

side 1 Åbent referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den kl. 14:00 Mødelokale 1 ved jobcentret Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den kl. 14:00 Mødelokale 1 ved jobcentret Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 25.08.2010 kl. 14:00 Mødelokale 1 ved jobcentret Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 153. Bordet rundt... 3 154. LBR sammensætning...

Læs mere

BESKÆFTIGELSESPLAN. Miniudgave. Forside

BESKÆFTIGELSESPLAN. Miniudgave. Forside BESKÆFTIGELSESPLAN 2012 Miniudgave Forside Indhold Tilbud og bemanding i jobcentret... 3 Situationen lige nu... 4 Jobcenter Hedensteds vigtigste beskæftigelsespolitiske udfordringer i 2012... 5 Beskæftigelsesministerens

Læs mere

Vision og sigtepunkter for arbejdet i LBR i Frederikssund Kommune

Vision og sigtepunkter for arbejdet i LBR i Frederikssund Kommune Vision og sigtepunkter for arbejdet i LBR i Frederikssund Kommune Opsamling på LBR-seminar den 6. september 2010 mploy a/s www.mploy.dk Gothersgade 103, 3. sal 1123 København K Tlf: 32979787 Email: mploy@mploy.dk

Læs mere