Ang: lokalplan Erhverv og butikker, Fiskene 10, City Syd, Skalborg Dato: :23:00

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ang: lokalplan Erhverv og butikker, Fiskene 10, City Syd, Skalborg Dato: :23:00"

Transkript

1 1. indsigelse Dkplan automailer Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Subject: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Date: 16. oktober :23:29 Vi bekræfter hermed at have modtaget din kommentar. Din indsigelse eller bemærkning vil blive behandlet i Aalborg Byråd. Du hører fra os, når planen er endeligt vedtaget. Ang: lokalplan Erhverv og butikker, Fiskene 10, City Syd, Skalborg Dato: :23:00 Name: Christian G. Holm Address: Vasbygade 10 Postnr: 2450 By: København SV Tlf: CGHL@bane.dk Emne: Fremlagt kommuneplantillæg og tilhørende lokalplan , ingen Banedanmark bemærkninger Kategori: Kommentar Kommentar: Til Aalborg Kommune Banedanmark har via abonnementet på Plandata fået besked om jeres fremlagte forslag til lokalplan med tilhørende kommuneplantillæg for "Erhverv og Butikker, Fiskene 10, City Syd, Skalborg". Vi skal for god ordens skyld oplyse, at vi ikke har bemærkninger til forslagene. Christian Granzow Holm Studentermedhjælper Banedanmark Arealer & Forvaltningsmyndighed Vasbygade København cghl@bane.dk ID: 1005 Denne mail er afsendt automatisk, og kan derfor ikke besvares.

2 2. indsigelse Dkplan automailer Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Subject: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Date: 22. oktober :04:29 Vi bekræfter hermed at have modtaget din kommentar. Din indsigelse eller bemærkning vil blive behandlet i Aalborg Byråd. Du hører fra os, når planen er endeligt vedtaget. Ang: lokalplan Erhverv og butikker, Fiskene 10, City Syd, Skalborg Dato: :04:00 Name: Cecilie Bülow Møller Address: Haraldsgade 53 Postnr: 2100 By: København Ø Tlf: cebmo@mst.dk Emne: Bemærkninger til høring af kommuneplantillæg nr Aalborg Kommune. Kategori: Kommentar Kommentar: Til Aalborg Kommune Miljøstyrelsen har i forbindelse med høring af forslag til kommuneplantillæg nr for Aalborg Kommune følgende bemærkninger, for så vidt angår bilag IV-arter. Miljøstyrelsen kan konstatere, at det ikke fremgår, at der er foretaget en vurdering af, om planen kan beskadige eller ødelægge yngle- eller rasteområder for bilag IV-arter. Det følger imidlertid af 7 i bekendtgørelse om administration af planloven i forbindelse med internationale naturbeskyttelsesområder samt beskyttelse af visse arter (bekendtgørelse nr af 26. november 2016), at planforslag ikke kan vedtages, hvis gennemførelse af planen vil indebære en beskadigelse eller ødelæggelse af bilag IV-arters yngle- eller rasteområder. Der skal således foretages en vurdering heraf, og vurderingen skal fremgå af redegørelsen til planforslaget. Det bemærkes, at ovenstående ikke er en indsigelse mod kommuneplantillægget, men blot en orientering om reglerne vedr. bilag IV-arter. Hvis der er spørgsmål til bilag IV-arter, kan undertegnede kontaktes. Venlig hilsen Cecilie Bülow Møller Biolog Naturbeskyttelse cebmo@mst.dk Miljø- og Fødevareministeriet Miljøstyrelsen Haraldsgade København Ø Tlf mst@mst.dk ID: 1008 Denne mail er afsendt automatisk, og kan derfor ikke besvares.

3 3. indsigelse Subject: Date: Attachments: Dkplan automailer Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan november :52: Kort til indsigelse lokalplan pdf Vi bekræfter hermed at have modtaget din kommentar. Din indsigelse eller bemærkning vil blive behandlet i Aalborg Byråd. Du hører fra os, når planen er endeligt vedtaget. Ang: lokalplan Erhverv og butikker, Fiskene 10, City Syd, Skalborg Dato: :53:00 Name: Michael Pedersen Address: Drastrup skovvej 27 Postnr: 9200 By: Aalborg SV Tlf: mail2michaelpedersen@gmail.com Emne: Vedr. Udvidelse af aflastningsområdet City Syd Kategori: Kommentar Kommentar: På vegne af Drastrup beboerforening fremsendes hermed indsigelse til lokalplan , udvidelse af aflastningsområdet City Syd. Overordnet set er Beboerforeningen ikke imod, at der sker en vis udvidelse af aflastningsområdet i City Syd, men det er vigtigt at dette sker med respekt for Drastrup som landsby. Drastrup skal derfor afskærmes med en egnet beplantning. Drastrup Beboerforening fastholder det synspunkt, at omtalte beplantningsbælte ved Krebsen (langs matrikel 5y samt 5t) etableres forud for ibrugtagningen af den gamle metrobygning. Dette gøres for at lave den nødvendige afskærmning af Drastrup, imod City Syd. Der er på nuværende tidspunkt ingen planer om at igangsætte byggemodningen af omtalte matrikler, og der vil derfor gå alt for lang tid før det nødvendige beplantningsbælte vil blive etableret. Der ud over vil der gå en årrække inden et etableret beplantningsbælte har nået den ønskede effekt vedr. udtryk og støjgener mm. Der er på nuværende tidspunkt heller ingen tilsyn eller opfølgning på om de ønskede beplantningsbælter jævnfør kortbilag 3 er blevet etableret/vedligeholdt i og omkring Drastrup. Flere af de ønskede beplantningsbælter er ikke længere eksisterende, hvilket er meget kritisabelt. Se vedlagte oversigtskort. Vi ønsker at Aalborg Kommune aktivt går til opgaven med at etablere/sikre at de nødvendige beplantningsbælter etableres og vedligeholdes som beskrevet i bilag 3. Bilag 3 beplantningsprincipper, skal ikke blot være en hensigtserklæring som ingen følger op på bliver overholdt. Med venlig hilsen, Drastrup Beboerforening ID: 1034 Denne mail er afsendt automatisk, og kan derfor ikke besvares.

4 3. indsigelse GeoDanmark

5 4. indsigelse Stine Hansen (STHA) Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Cc: Dir-sek; Iben Marcus-Møller (IMM) Subject: Sv: Supplering af høring vedr. Kommuneplantillæg for en udvidelse af City Syd (BDK ID: ) Date: 21. november :44:10 Til Aalborg Kommune Banedanmark har modtaget en supplering af høring vedr. Kommuneplantillæg for en udvidelse af City Syd i Aalborg og har ingen bemærkninger til planen. Med venlig hilsen Stine Hansen Skov- og Landskabsingeniør Arealforvalter Banedanmark Teknik Vejlevej Fredericia M: stha@bane.dk Til: Arealer & Forvaltningsmyndighed (Arealer@bane.dk) Cc: Direktionssekretariatet (Dir-sek@bane.dk) Fra: Banedanmark Post (banepo@bane.dk) Titel: VS: Supplering af høring vedr. Kommuneplantillæg for en udvidelse af City Syd Sendt: :44: Oprindelig meddelelse----- Fra: plan.byg@aalborg.dk [mailto:plan.byg@aalborg.dk] Sendt: 16. november :42 Til: Banedanmark Post Emne: Supplering af høring vedr. Kommuneplantillæg for en udvidelse af City Syd Aalborg Byråd godkendte den 8. oktober 2018 et forslag til kommuneplantillæg for en udvidelse af Aflastningsområde City Syd. Forslaget blev fremlagt til offentlig debat i perioden fra den 12. oktober til den 8. december Aalborg Kommune har modtaget en bemærkning fra Erhvervsstyrelsen om, at linket til den uddybende redegørelse, der skal udarbejdes ved planlægning for udvidelse af aflastningsområder, ikke virker i det forslag til kommuneplantillæg 3.030, der er indberettet til det statslige register Plandata.dk. Dette medfører, at kommunen ikke kan vedtage planen, før en fyldestgørende redegørelse har været i høring som en del af planforslaget. Endvidere bemærker Erhvervsstyrelsen, at der skal fremgå en maksimal butiksstørrelse for udvalgsvarebutikker i City Syd af retningslinje 7.1.2, der er en del af det fremlagte planforslag. Begge forhold er indarbejdet i forslag til Kommuneplantillæg 3.030, hvor den maksimale butiksstørrelse for udvalgsvarebutikker i City Syd sættes til m2, så området kan rumme de store udvalgsvarebutikker, det er tiltænkt, og så retningslinjen ikke bremser for en evt. mindre udvidelse af IKEA. I den anledning suppleres den offentlige høring, så det nu bliver muligt at komme med bemærkninger til forslag til Kommuneplantillæg i perioden 16. november december 2018 Yderligere information kan ses via følgende link Venlig hilsen Planlægger Mette Kristoffersen

6 5. indsigelse Dkplan automailer Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Subject: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Date: 27. november :53:10 Attachments: Indlæg City Syd.docx Vi bekræfter hermed at have modtaget din kommentar. Din indsigelse eller bemærkning vil blive behandlet i Aalborg Byråd. Du hører fra os, når planen er endeligt vedtaget. Ang: lokalplan Erhverv og butikker, Fiskene 10, City Syd, Skalborg Dato: :53:00 Name: Frejlev Samråd Address: Postnr: By: Tlf: rulpc89@gmail.com Emne: Høring vedr. Kommuneplantillæg for en udvidelse af City Syd Kategori: Kommentar Kommentar: i tillader os at vedhæfte vores brev, som vi sendte i forbindelse med den første høring. Vi mener stadig, at det er vigtigt at tænke infrastruktur ind i projektet. Ikke kun omkring bygningen men også tilkørselsvejene. Venlig hilsen Ruth Christensen Frejlev Samråd ID: 1047 Denne mail er afsendt automatisk, og kan derfor ikke besvares.

7 5. indsigelse By & Landskabsforvaltningen Plan & udvikling Stigsborg Brygge Nørresundby 10. december 2018 Frejlev samråds kommentarere til debatten om udvidelse af aflastningsområdet City Syd, I samrådet hilser vi det velkommen, at der nu endelig sker noget i den tidligere Metro bygning, det skæmmer ethvert butiksområde, når en så markant bygning står tom. Vi syntes også, at planens grundide om at udvise rettidigt omhu og sørge for, at der er mulighed for at udvide området i fremtiden er fint tænkt. Vores bekymringer går på den manglende infrastruktur i området. Frejlev er i disse år en by i en rivende udvikling, nye kvarterer skyder op og byens indbyggertal har efterhånden rundet Muligheden for at komme ind til byen eller ud til motorvejen går over Kærvedgaardsvej og ud på Ny Nibevej. Foruden den megen trafik fra Frejlev, oplever vi, at der i takt med, at mulighederne for at komme til og fra CitySyd sander til, er der et stigende antal kunder fra Citysyd, som benytter vores vej for at komme til og fra centret. Da vi jo i en årrække har ventet på den 3.Limfjordsforbindelse og en opgradering i tilkørslen fra Kærvedgaardsvej samtidigt med optimering af CitySyd og Frejlevs udvikling, danner der sig et dystert billede af vores mulighed for at afvikle den lokale trafik, og det er vigtigt for samrådet at gøre opmærksom på denne alvorlige problemstilling allerede nu. Med venlig hilsen Ruth Christensen Formand Frejlev samråd

8 6. indsigelse Jan Peter Nielsen Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Subject: SV: Supplering af høring vedr. Kommuneplantillæg for en udvidelse af City Syd Date: 27. november :14:36 Hej Mette Forvaltningsledelsen i Borgmesterens Forvaltning har drøftet sagen. Forvaltningsledelsen tager sagen til efterretning uden bemærkninger VH/Jan Jan Peter Nielsen Strategi & PlanKoordinering (Strategy & Co-Creation) Tlf mobil: jan@aalborg.dk Økonomikontoret (Financial Administration) Borgmesterens Forvaltning (Mayor s Department, City of Aalborg) Boulevarden 13, 9000 Aalborg, Denmark Tlf Oprindelig meddelelse----- Fra: plan.byg@aalborg.dk <plan.byg@aalborg.dk> Sendt: 16. november :42 Til: Jan Peter Nielsen <JAN@aalborg.dk> Emne: Supplering af høring vedr. Kommuneplantillæg for en udvidelse af City Syd Aalborg Byråd godkendte den 8. oktober 2018 et forslag til kommuneplantillæg for en udvidelse af Aflastningsområde City Syd. Forslaget blev fremlagt til offentlig debat i perioden fra den 12. oktober til den 8. december Aalborg Kommune har modtaget en bemærkning fra Erhvervsstyrelsen om, at linket til den uddybende redegørelse, der skal udarbejdes ved planlægning for udvidelse af aflastningsområder, ikke virker i det forslag til kommuneplantillæg 3.030, der er indberettet til det statslige register Plandata.dk. Dette medfører, at kommunen ikke kan vedtage planen, før en fyldestgørende redegørelse har været i høring som en del af planforslaget. Endvidere bemærker Erhvervsstyrelsen, at der skal fremgå en maksimal butiksstørrelse for udvalgsvarebutikker i City Syd af retningslinje 7.1.2, der er en del af det fremlagte planforslag. Begge forhold er indarbejdet i forslag til Kommuneplantillæg 3.030, hvor den maksimale butiksstørrelse for udvalgsvarebutikker i City Syd sættes til m2, så området kan rumme de store udvalgsvarebutikker, det er tiltænkt, og så retningslinjen ikke bremser for en evt. mindre udvidelse af IKEA. I den anledning suppleres den offentlige høring, så det nu bliver muligt at komme med bemærkninger til forslag til Kommuneplantillæg i perioden 16. november december 2018 Yderligere information kan ses via følgende link Venlig hilsen Planlægger Mette Kristoffersen

9 7. indsigelse Aalborg Kommune Boulevarden Aalborg Att.: Planlægger Mette Kristoffersen Bekræftelse 20. november 2018 Ankestyrelsen har fået din henvendelse af 16. november 2018, videresendt fra Statsforvaltningen d.d. Du vil høre fra os, når vi har besluttet, hvad der skal ske i sagen. J.nr Ankestyrelsen 7998 Statsservice Vi skriver til dig igen, hvis du ikke har fået svar fra os inden 8 måneder. Her vil vi oplyse, hvornår vi forventer at kunne svare dig. Hvis din henvendelse helt eller delvist handler om et afslag på aktindsigt, forventer vi dog at kunne behandle dette spørgsmål inden 2 måneder. Ellers skriver vi til dig igen. Du kan læse mere om tilsynet med kommuner og regioner på Ankestyrelsens hjemmeside Tel ast@ast.dk sikkermail@ast.dk EAN-nr: Åbningstid: man-fre kl Venlig hilsen Ankestyrelsen

10 7. indsigelse Orientering om databeskyttelsesreglerne Ankestyrelsen er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, vi har om dig. I Ankestyrelsen behandler vi oplysninger om dig, fordi vi behandler en sag om tilsyn med kommunerne og regionerne. Oplysningerne kan være navn, cpr-nummer og adresse. Det kan også være mere personlige oplysninger om dig. Vi registrerer og udveksler eventuelt oplysninger med andre myndigheder eller andre, for at kunne behandle sagen korrekt. Det betyder f.eks., at vi opretter en sag med dit cpr. nr. Ankestyrelsen behandler sager, fordi Ankestyrelsen fører tilsyn med kommunerne og regionerne. Ankestyrelsens sagsbehandling er omfattet af reglerne i databeskyttelsesforordningen og den supplerende databeskyttelseslov. Vi behandler dine oplysninger efter databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, og artikel 9, stk. 2. Desuden gælder databeskyttelseslovens kapitel 3. Dine rettigheder Efter databeskyttelsesreglerne har du som udgangspunkt ret til, at: få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig, og en række andre oplysninger gøre indsigelse mod, at vi behandler oplysningerne bede om at få urigtige oplysninger om dig selv rettet bede om at få dine personoplysninger slettet eller at få begrænset behandlingen i særlige tilfælde. Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder. Du kan finde vejledningen på datatilsynet.dk. Hvor stammer dine oplysninger fra? Ankestyrelsen får normalt de oplysninger, vi skal bruge til at behandle sagen fra den kommune eller region, der har behandlet sagen, eller fra dig selv. Vi kan også hente oplysninger fra cpr-registreret. Opbevaring af dine oplysninger 2

11 7. indsigelse Vi overfører løbende oplysningerne fra vores sagsbehandling til Rigsarkivet. Vi følger arkivlovens regler og Rigsarkivets bestemmelser. Ankestyrelsen kan vælge at offentliggøre sager på vores hjemmeside. Hvis sagen bliver offentliggjort, fjerner vi dit navn og alle oplysninger, der kan afsløre din identitet. Kontaktoplysninger Ankestyrelsen 7998 Statsservice CVR-nr.: Telefon: Mail: eller Databeskyttelsesrådgiver DPO Ankestyrelsen har en databeskyttelsesrådgiver, der kan rådgive generelt om reglerne om databeskyttelse. Du kan kontakte databeskyttelsesrådgiveren via en kontaktformular, som du finder på ast.dk/kontakt. Bruger du kontaktformularen, sender du sikkert til databeskyttelsesrådgiveren. Du har også mulighed for at kontakte databeskyttelsesrådgiveren ved at ringe til Ankestyrelsen på telefon Klage til Datatilsynet Du kan kontakte Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Kontakt Datatilsynet via datatilsynet.dk. Her kan du også læse mere om databeskyttelsesforordningen og den supplerende databeskyttelseslov. 3

12 8. indsigelse Iben Steensbæk Andersen Jane Dørr Vestergaard Subject: VS: Forslag til kommuneplantillæg og Lokalplan , Erhverv og Butikker, Fiskene 10, City Syd, Skalborg Date: 17. december :27:04 Hej Iben For god orden skyld for du her en tilbagemelding fra os vedr. offentlig høring af forslag til kommuneplantillæg og Lokalplan , Erhverv og Butikker, Fiskene 10, City Syd, Skalborg. Vi har kigget forslaget igennem og har ingen bemærkninger. Venlig hilsen Peter Bildgaard Jensen Civilingeniør tlf.: Aalborg Kommune Miljø- og Energiforvaltningen Miljø og Plan Stigsborg Brygge Nørresundby Tlf

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan , Erhverv og butik, City Syd (med miljørapport) (2. forelæggelse)

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan , Erhverv og butik, City Syd (med miljørapport) (2. forelæggelse) Punkt 4. Godkendelse af Kommuneplantillæg 3.030 og Lokalplan 3-6-112, Erhverv og butik, City Syd (med miljørapport) (2. forelæggelse) 2018-031739 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender

Læs mere

Indsigelsen går på ophævelse af lokalplan , men fastholdelse af 11 Grundejerforening.

Indsigelsen går på ophævelse af lokalplan , men fastholdelse af 11 Grundejerforening. 1. indsigelse From: Dkplan automailer Sent: 18. november 2018 19:01 To: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Subject: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan

Læs mere

Ang: lokalplan Centerområde, Storvorde bymidte, Storvorde Dato: :01:00

Ang: lokalplan Centerområde, Storvorde bymidte, Storvorde Dato: :01:00 Bemærkning 1 From: Dkplan automailer Sent: 4. april 2019 16:01 To: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Subject: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan 8-1-105

Læs mere

Pernille Østergaard Lund

Pernille Østergaard Lund Pernille Østergaard Lund Fra: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Sendt: 23. oktober 2017 08:48 Til: Alex Tolstrup Cc: Pernille Østergaard Lund Emne: VS: Kvittering for indsigelse eller bemærkning

Læs mere

Pernille Østergaard Lund Emne: VS: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Vedhæftede filer: lokalplan.

Pernille Østergaard Lund Emne: VS: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Vedhæftede filer: lokalplan. Indsigelse 1 Fra: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Sendt: 20. september 2017 12:29 Til: Peter Serup Cc: Emne: VS: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan 10-1-112 Vedhæftede filer:

Læs mere

I høringsperioden fra 27. juni 2018 til 04. september 2018 er der indkommet 5 høringssvar.

I høringsperioden fra 27. juni 2018 til 04. september 2018 er der indkommet 5 høringssvar. Høringssvar Høringsnotat vedrørende lokalplan 095 og kommuneplantillæg nr. 10. I høringsperioden fra 27. juni 2018 til 04. september 2018 er der indkommet 5 høringssvar. 1. Til Næstved Kommune Miljøstyrelsen

Læs mere

Pernille Østergaard Lund Emne: VS: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Vedhæftede filer:

Pernille Østergaard Lund Emne: VS: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Vedhæftede filer: Indsigelse 1 Fra: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Sendt: 18. august 2017 09:07 Til: Lise Overby Nørgård Cc: Emne: VS: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan 7-1-110 Vedhæftede

Læs mere

Pia Foldager on behalf of plan.udvikling.kultur Sent: Wed, 30 May :13: Andreas Frej Rasmussen

Pia Foldager on behalf of plan.udvikling.kultur Sent: Wed, 30 May :13: Andreas Frej Rasmussen From: Pia Foldager on behalf of plan.udvikling.kultur Sent: Wed, 30 May 2018 12:13:00 +0200 To: Andreas Frej Rasmussen Subject: VS: Høring af kommuneplantillæg nr. 10 Syddjurs Kommune Venlig hilsen Pia

Læs mere

Godkendelse af opsamling på fordebat på kommuneplantillæg for udvidelse af Aflastningscenter City Syd

Godkendelse af opsamling på fordebat på kommuneplantillæg for udvidelse af Aflastningscenter City Syd Punkt 6. Godkendelse af opsamling på fordebat på kommuneplantillæg for udvidelse af Aflastningscenter City Syd 2018-031739 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at godkender, at der udarbejdes forslag

Læs mere

Undervisningspligten indtræder i august det kalenderår, hvor barnet fylder 6 år børnehaveklassen er blevet obligatorisk.

Undervisningspligten indtræder i august det kalenderår, hvor barnet fylder 6 år børnehaveklassen er blevet obligatorisk. Til forældrene Vejledning - ansøgning om udsættelse af skolestart Undervisningspligten indtræder i august det kalenderår, hvor barnet fylder 6 år børnehaveklassen er blevet obligatorisk. Forældremyndighedsindehaverne

Læs mere

By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender ovennævnte planer endeligt.

By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender ovennævnte planer endeligt. Punkt 11. City Syd, syd for Vægten, Erhverv og Butikker. Kommuneplantillæg 3.012, Lokalplan 3-6-107 samt delvis ophævelse af lokalplan 05-028, Aalborg City Syd, sydvestlige del (2. forelæggelse). 2010-30893.

Læs mere

Høring vedr. regulering af Skærup Å i Peder Breths Parken

Høring vedr. regulering af Skærup Å i Peder Breths Parken Til adresselisten 29-05-2019 Høring vedr. regulering af Skærup Å i Peder Breths Parken Vejle Kommune, Natur & Friluftsliv har søgt om tilladelse til at regulere Skærup Å på en strækning gennem Peder Breths

Læs mere

Såfremt Holbæk kommune har spørgsmål til bilag IV-arter, er i velkomne til at kontakte Helene Nyegaard Hvid telefon: ).

Såfremt Holbæk kommune har spørgsmål til bilag IV-arter, er i velkomne til at kontakte Helene Nyegaard Hvid telefon: ). From: Lærke Wiendel Jakobsen Sent: 21 Dec 2017 12:49:16 +0100 To: Plan Cc: Daniella Joy Humm;Helene Nyegaard Hvid Subject: Bemærkninger til forslag til tillæg nr. 32 til Holbæk kommuneplan 2013, samt forslag

Læs mere

Hvidbog. Samlede bemærkninger til Lokalplan 256 Erhverv ved Egumvej, DSB Værksted (el-tog), Fredericia. Plan & Arkitektur

Hvidbog. Samlede bemærkninger til Lokalplan 256 Erhverv ved Egumvej, DSB Værksted (el-tog), Fredericia. Plan & Arkitektur Plan & Arkitektur Hvidbog Samlede bemærkninger til Lokalplan 256 Erhverv ved Egumvej, DSB Værksted (el-tog), Fredericia. 28.03.2019 Sags-ID: 17-0164 Sagsbehandler: Gitte Frank Andresen Plan & Arkitektur

Læs mere

Notat - behandling af bemærkninger og indsigelser til Tillæg 3 og Lokalplan 398

Notat - behandling af bemærkninger og indsigelser til Tillæg 3 og Lokalplan 398 Notat - behandling af bemærkninger og indsigelser til Tillæg 3 og Lokalplan 398 Der har været gennemført en offentlig høring i perioden d. 13. oktober - 8. december 2017 af Tillæg 3 til Kommuneplan 2017-2029

Læs mere

1. Indsigelse. Ang: lokalplan Pleje- og ældreboliger, Bonnesensgade, Ø-gadekvarteret Dato: :39:00

1. Indsigelse. Ang: lokalplan Pleje- og ældreboliger, Bonnesensgade, Ø-gadekvarteret Dato: :39:00 1. Indsigelse From: Dkplan automailer Sent: 3. januar 2019 11:39 To: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Subject: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan 1-4-112

Læs mere

Center for Plan & Miljø

Center for Plan & Miljø Center for Plan & Miljø Postadresse: Plan Frederiksgade 9-4690 Haslev Telefon: 56 20 30 00 Telefax : 56 20 30 01 www.faxekommune.dk Kontoradresse: 0 - Landzonetilladelse til indretning af Bed & Breakfast

Læs mere

B: Anvender du briller eller kontaktlinser? Ja: Nej: Venstre: Venstre: C: Har du vanskeligheder ved at orientere dig i nedsat belysning?

B: Anvender du briller eller kontaktlinser? Ja: Nej: Venstre: Venstre: C: Har du vanskeligheder ved at orientere dig i nedsat belysning? Synsattest for jernbanepersonale Navn: CPR-nr: Adresse: Postnr: By: Stilling: Arbejdsgiver: A: Har du tidligere været undersøgt hos øjenlæge, oplyses årsag samt hvornår: B: Anvender du briller eller kontaktlinser?

Læs mere

B: Anvender du briller eller kontaktlinser? Ja: Nej: Venstre: Venstre: C: Har du vanskeligheder ved at orientere dig i nedsat belysning?

B: Anvender du briller eller kontaktlinser? Ja: Nej: Venstre: Venstre: C: Har du vanskeligheder ved at orientere dig i nedsat belysning? Synsattest for jernbanepersonale Navn: CPR-nr: Adresse: Postnr: By: Stilling: Arbejdsgiver: A: Har du tidligere været undersøgt hos øjenlæge, oplyses årsag samt hvornår: B: Anvender du briller eller kontaktlinser?

Læs mere

Naboer. Høring jf. Vandløbsloven vedr. etablering af minivådområde

Naboer. Høring jf. Vandløbsloven vedr. etablering af minivådområde Naboer Høring jf. Vandløbsloven vedr. etablering af minivådområde Vejle Kommune har den 22. juli 2019 modtaget en ansøgning om tilladelse til at etablere et åbent minivådområde i landzone på ejendommen

Læs mere

Center for Plan & Miljø

Center for Plan & Miljø Center for Plan & Miljø Sendt til ejendommens ejere Postadresse: Plan Frederiksgade 9-4690 Haslev Telefon: 56 20 30 00 Telefax : 56 20 30 01 www.faxekommune.dk Kontoradresse: Frederiksgade 9-4690 Haslev

Læs mere

1. Indsigelse. Ang: lokalplan Boliger, Porthusgade, Vestbyen Dato: :17:00

1. Indsigelse. Ang: lokalplan Boliger, Porthusgade, Vestbyen Dato: :17:00 1. Indsigelse Fra: Dkplan automailer Til: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Emne: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan 1-3-119 Dato: 29. januar 2018 10:17:28 Vi bekræfter hermed

Læs mere

Hej Hans. Mange hilsner. Finn

Hej Hans. Mange hilsner. Finn Hej Hans Som du kan se har vi ikke fået nogen aktindsigt. Der er total radiotavshed fra forvaltningen. Vi har derfor kontaktet Aalborg kommunes borgerrådgiver for at få hende til at presse på. Mange hilsner

Læs mere

file:///c:/adlib%20express/work/20150506t130810.091/20150506t130811.479/c4f09243-cab...

file:///c:/adlib%20express/work/20150506t130810.091/20150506t130811.479/c4f09243-cab... file:///c:/adlib%20express/work/20150506t130810.091/20150506t130811.479/c4f09243-cab... Page 1 of 2 06-05-2015 From: Land By og Kultur-Fællespostkasse Sent: 13-04-2015 13:12:40 To: Stine Würtz Subject:

Læs mere

VS: Vedr. forslag for lokalplan Område til offentlig formål i Støvring i Rebild. kommuneplantillæg (BDK ID: )

VS: Vedr. forslag for lokalplan Område til offentlig formål i Støvring i Rebild. kommuneplantillæg (BDK ID: ) Anders Ebsen Jellesen Emne: Vedhæftede filer: VS: Vedr. forslag for lokalplan 320 - Område til offentlig formål i Støvring i Rebild med tilhørende kommuneplantillæg (BDK ID: 913595) Signaturbevis.txt Fra:

Læs mere

Center for Plan & Miljø

Center for Plan & Miljø Center for Plan & Miljø Postadresse: Plan Frederiksgade 9-4690 Haslev Telefon: 56 20 30 00 Telefax : 56 20 30 01 www.faxekommune.dk Kontoradresse: Frederiksgade 9 4690 Haslev Lovliggørende landzonetilladelse

Læs mere

Høring jf. Vandløbsloven vedr. etablering af minivådområde i landzone

Høring jf. Vandløbsloven vedr. etablering af minivådområde i landzone Adressat Høring jf. Vandløbsloven vedr. etablering af minivådområde i landzone Vejle Kommune har den 27. marts 2019 modtaget en ansøgning om tilladelse til at etablere et minivådområde i landzone på ejendommen

Læs mere

INDSIGELSESDOKUMENT. Lokalplan nr. 91.E2.1 for erhvervsområde ved Harreskovvej i Kibæk Kommuneplantillæg nr. 38 til Herning Kommuneplan

INDSIGELSESDOKUMENT. Lokalplan nr. 91.E2.1 for erhvervsområde ved Harreskovvej i Kibæk Kommuneplantillæg nr. 38 til Herning Kommuneplan INDHOLD Indsigelsesnotat med behandling af bemærkninger Bemærkninger fra Kibæk Maskinstation Bemærkninger fra Miljøstyrrelsen - Grøn Struktur Bemærkninger fra Miljøstyrrelsen - Vandforsyning Bemærkninger

Læs mere

Hvidbog for tillæg til Planstrategi 2019

Hvidbog for tillæg til Planstrategi 2019 Bilag 3 Hvidbog for tillæg til Planstrategi 2019 Samlede bemærkninger til tillæg til Planstrategi 2019 for Fredericia Kommune Teknik & Miljø 30. august 2019 Sags-ID: 19/4292 Sagsbehandler: Marianne Bay

Læs mere

E-post Palæet, Stændertorvet 3 A tlf Telefax Roskilde, d. 7. maj 2019

E-post Palæet, Stændertorvet 3 A tlf Telefax Roskilde, d. 7. maj 2019 Roskilde Stift E-post kmros@km.dk Palæet, Stændertorvet 3 A tlf. 4638 1920 Telefax 4638 1947 4000 Roskilde, d. 7. maj 2019 Ringsted Kommune Teknik- og Miljøcenteret teknikogmiljo@ringsted.dk Akt nr.: 473884

Læs mere

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 50 ERHVERVSOMRÅDE LUMBYVEJ

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 50 ERHVERVSOMRÅDE LUMBYVEJ HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 10-858 OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 50 ERHVERVSOMRÅDE LUMBYVEJ Introduktion For at skabe overblik over høringssvarene til det offentligt fremlagte forslag

Læs mere

Bilag 3 HØRINGSSVAR. Til lokalplanforslag med tilhørende forslag til kommuneplantillæg for Lille Torv.

Bilag 3 HØRINGSSVAR. Til lokalplanforslag med tilhørende forslag til kommuneplantillæg for Lille Torv. HØRINGSSVAR Bilag 3 Til lokalplanforslag med tilhørende forslag til kommuneplantillæg for Lille Torv. Offentlig høringsperiode fra den 10. april til den 12. juni 2017 Herudover har kommuneplantillægget

Læs mere

Deltag i debatten - Ny planlægning for virksomheden Limfjords Danske Rodfrugter, Sejlflod

Deltag i debatten - Ny planlægning for virksomheden Limfjords Danske Rodfrugter, Sejlflod #BREVFLET# Click here to enter text. Dokument: Neutral titel Aalborg Kommune, Strategi, BLF Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby Debatskrivelse 26-02-2019 Deltag i debatten - Ny planlægning for virksomheden

Læs mere

Adressat. Høring jf. Vandløbsloven vedr. etablering af minivådområde

Adressat. Høring jf. Vandløbsloven vedr. etablering af minivådområde Adressat Høring jf. Vandløbsloven vedr. etablering af minivådområde Vejle Kommune har den 15. maj 2019 modtaget en ansøgning om tilladelse til at etablere et minivådområde i landzone på ejendommen matr.nr.

Læs mere

Ekg, eller beskrivelse af Ekg fra anerkendt laboratorium, er vedlagt: Ja: Nej:

Ekg, eller beskrivelse af Ekg fra anerkendt laboratorium, er vedlagt: Ja: Nej: Diabeteserklæring for jernbanepersonale Cpr. nr.: Navn: Adresse: Husk at underskrive og medsende side 2. Edvard Thomsens Vej 14 Telefon 7221 8800 Fax 3338 1439 helbred@tbst.dk www.tbst.dk Højde og vægt

Læs mere

T I L L Æ G N R Forslag TIL VEJLE KOMMUNEPLAN

T I L L Æ G N R Forslag TIL VEJLE KOMMUNEPLAN Forslag T I L L Æ G N R. 3 9 Teknisk anlæg, solceller ved Nordre Ringvej, Vandel, Etape 3 Hører til lokalplan nr. 1296 TIL VEJLE KOMMUNEPLAN 2017-2029 Forslag godkendt i byrådet den 06.02.2019 Offentligt

Læs mere

Overdragelse af pristillæg til lejer af anlæg

Overdragelse af pristillæg til lejer af anlæg Overdragelse af pristillæg til lejer af anlæg INDSEND BLANKETTEN VIA E-BOKS ELLER PR. POST. Vejledning til at sende post via E-boks, se på side 2 FELTER MED * SKAL UDFYLDES - BLANKETTEN KAN UDFYLDES PÅ

Læs mere

Boligområde ved Kirkebyvej, Hornstrup Kirkeby Hører til lokalplan nr. 1268

Boligområde ved Kirkebyvej, Hornstrup Kirkeby Hører til lokalplan nr. 1268 T I L L Æ G N R. 2 0 Boligområde ved Kirkebyvej, Hornstrup Kirkeby Hører til lokalplan nr. 1268 TIL VEJLE KOMMUNEPLAN 2017-2029 Forslag til KOMMUNEPLAN 2017-2029 for Vejle Kommune og Trekantområdet Forslag

Læs mere

Resumenotat. Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd P

Resumenotat. Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd P Side 1/5 Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd 01.02.05-P16-6-16 Dato: 25-10-2018 Resumenotat Kommentering af høringssvar - kommuneplantillæg nr. 3 til Kommuneplan 2017 og lokalplan nr. 1129 for et område

Læs mere

I det vedlagte bilag er der en uddybning af de oplysninger, vi skal give dig. Den kan findes på Tandplejens hjemmeside.

I det vedlagte bilag er der en uddybning af de oplysninger, vi skal give dig. Den kan findes på Tandplejens hjemmeside. Tandplejen -Børn og Unge Kommunes oplysningspligt ifm kommunes indsamling og behandling af personoplysninger (de registreredes rettigheder) I forbindelse med dit barns tilknytning til Gentofte Kommunes

Læs mere

Anmeldelse om skift af lejer for solcelleanlæg eller husstandsvindmølle

Anmeldelse om skift af lejer for solcelleanlæg eller husstandsvindmølle Anmeldelse om skift af lejer for solcelleanlæg eller husstandsvindmølle INDSEND BLANKETTEN VIA E-BOKS ELLER PR. POST. Vejledning til at sende post via E-boks, se på side 3 FELTER MED SKAL UDFYLDES - BLANKETTEN

Læs mere

Ansøgning om godkendelse til uddannelse af lokomotivførere på jernbaneområdet

Ansøgning om godkendelse til uddannelse af lokomotivførere på jernbaneområdet Ansøgning om godkendelse til uddannelse af lokomotivførere på jernbaneområdet I henhold til bekendtgørelse 1213 af 20. november 2017 om godkendelse til uddannelse af lokomotivførere på jernbaneområdet,

Læs mere

Orientering af Økonomiudvalget om forudgående offentlighed for kommuneplantillæg - Detailhandel.pdf

Orientering af Økonomiudvalget om forudgående offentlighed for kommuneplantillæg - Detailhandel.pdf From: Mads Laursen Sent: 8. november 2017 10:15 To: Mads Laursen; Fællespostkasse Brønshøj-Husum Lokaludvalg; Fællespostkasse Nørrebro Lokaludvalg; Fællespostkasse Indreby Lokaludvalg;

Læs mere

B: Anvender du briller eller kontaktlinser? Ja: Nej: Venstre: Venstre: C: Har du vanskeligheder ved at orientere dig i nedsat belysning?

B: Anvender du briller eller kontaktlinser? Ja: Nej: Venstre: Venstre: C: Har du vanskeligheder ved at orientere dig i nedsat belysning? Synsattest for jernbanepersonale Navn: CPR-nr: Adresse: Postnr: By: Stilling: Arbejdsgiver: A: Har du tidligere været undersøgt hos øjenlæge, oplyses årsag samt hvornår: B: Anvender du briller eller kontaktlinser?

Læs mere

2. Indsigelse. Ang: lokalplan Boliger og erhverv, Hobrovej/Nibevej, Skalborg Dato: :21:00

2. Indsigelse. Ang: lokalplan Boliger og erhverv, Hobrovej/Nibevej, Skalborg Dato: :21:00 1. Indsigelse 2. Indsigelse Fra: Til: Emne: Dato: Vedhæftede filer: Dkplan automailer Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan 3-6-110 9. oktober

Læs mere

Indsigelse til Lokalplanforslag

Indsigelse til Lokalplanforslag Fra: Nicolai Tell Til: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Cc: Alex Tolstrup; Søren Villadsen Emne: Indsigelse Dato: 11. juni 2015 20:22:24 Med venlig hilsen Nicolaj Tell Formand for DAF Stråtaget

Læs mere

Naturgruppens svar: Hej Lotte Hermed mit samlede svar:

Naturgruppens svar: Hej Lotte Hermed mit samlede svar: From: Lars Dyhrberg Bruun Sent: Mon, 18 Dec 2017 12:18:40 +0100 To: Lotte Asving Donslund;Peter Sandell;Mille Maria Louise Rasch;Trine-Lee Wincentz Jensen Subject: SV: Bemærkninger til Forslag til tillæg

Læs mere

Underretning om indsamling af personoplysninger til PPR Jammerbugt

Underretning om indsamling af personoplysninger til PPR Jammerbugt Underretning om indsamling af personoplysninger til PPR Jammerbugt Vi sender dig dette brev for at orientere dig om, at vi modtager oplysninger om dit barn. Efter databeskyttelsesforordningens artikel

Læs mere

Oplysningspligt. De registreredes rettigheder, Skoleforvaltningen

Oplysningspligt. De registreredes rettigheder, Skoleforvaltningen Oplysningspligt De registreredes rettigheder, Skoleforvaltningen Hvordan behandler vi data? Databeskyttelsesforordningen stiller nye krav til, hvad Skoleforvaltningen i Aalborg Kommune skal oplyse borgere

Læs mere

Overdragelseserklæring

Overdragelseserklæring Overdragelseserklæring AUG 2010 Undertegnede erklærer herved, at jeg pr.... har overdraget mit luftfartøj OY- Type Fabrikationsnummer til (Ved flere ejere (købere) benyttes bagsiden) Luftfartøjs værdi

Læs mere

De registreredes (kursisters) rettigheder i databeskyttelsesforordningen

De registreredes (kursisters) rettigheder i databeskyttelsesforordningen De registreredes (kursisters) rettigheder i databeskyttelsesforordningen Version Dato Ændret af Godkendt af 1.0 Indholdsfortegnelse 1. Vi er den dataansvarlige hvordan kontakter du os?... 4 2. Kontaktansvarlig...

Læs mere

Center for Plan & Miljø

Center for Plan & Miljø Center for Plan & Miljø Sendt til ejendommens ejer Postadresse: Plan Frederiksgade 9-4690 Haslev Telefon: 56 20 30 00 Telefax : 56 20 30 01 www.faxekommune.dk Kontoradresse: Frederiksgade 9-4690 Haslev

Læs mere

Nordfyns Kommunes sagsbehandlingsfrister efter retssikkerhedslovens 3, stk. 2

Nordfyns Kommunes sagsbehandlingsfrister efter retssikkerhedslovens 3, stk. 2 Ankestyrelsens brev til Nordfyns Kommune Nordfyns Kommunes sagsbehandlingsfrister efter retssikkerhedslovens 3, stk. 2 [A] har den 17. januar 2017 og 24. januar 2017 skrevet til Statsforvaltningen om Nordfyns

Læs mere

Modtaget / Indsendt af: og indstilling til Byrådet (Markeret med FED tekst.)

Modtaget / Indsendt af: og indstilling til Byrådet (Markeret med FED tekst.) Hvidbog med høringssvar til forslag til kommuneplantillæg nr. 25 og lokalplan nr. 1200-39 Der er modtaget i alt 6 tilkendegivelser i høringsperioden, og denne hvidbog indeholder høringssvarene. Center

Læs mere

Adressat. Høring jf. Vandløbsloven vedr. etablering af minivådområde

Adressat. Høring jf. Vandløbsloven vedr. etablering af minivådområde Adressat Høring jf. Vandløbsloven vedr. etablering af minivådområde Vejle Kommune har den 12. juni 2019 modtaget en ansøgning om tilladelse til at etablere et minivådområde i landzone på ejendommen matr.nr.

Læs mere

Såfremt certifikatet senere skulle komme til veje, vil jeg straks indsende det til Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen.

Såfremt certifikatet senere skulle komme til veje, vil jeg straks indsende det til Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen. ERKLÆRING Ved bortkomst/tyveri af certifikat Undertegnede erklærer hermed under strafansvar efter straffelovens 163 (optrykt neden for), at jeg har mistet mit certifikat, og at certifikatet ikke siden

Læs mere

Afgørelse om reduktion af skovbyggelinjen inden for området for lokalplan nr. 35 i Varde Kommune

Afgørelse om reduktion af skovbyggelinjen inden for området for lokalplan nr. 35 i Varde Kommune Varde Kommune Att. Sandra Stark Sendt pr. mail til ssta@varde.dk Naturforvaltning J.nr. SVANA-520-00111 Ref. GIOSI Den 22. maj 2017 Afgørelse om reduktion af skovbyggelinjen inden for området for lokalplan

Læs mere

Samsø Kommune Teknisk Forvaltning Att. Søren Stensgaard. Tilladelse efter vandløbsloven til krydsning (cykelsti) af rørlagt del af Sønderrenden

Samsø Kommune Teknisk Forvaltning Att. Søren Stensgaard. Tilladelse efter vandløbsloven til krydsning (cykelsti) af rørlagt del af Sønderrenden Samsø Kommune Teknisk Forvaltning Att. Søren Stensgaard 17. januar 2019 Sagsnr. S2018-7371 Dok.nr. D2018-34977 Teknisk forvaltning Samsø Kommune Tilladelse efter vandløbsloven til krydsning (cykelsti)

Læs mere

Ansøgning om økonomisk støtte ved frivillig hjemrejse

Ansøgning om økonomisk støtte ved frivillig hjemrejse AS3 4. Asylkontor AS3_da_090518 Ansøgning om økonomisk støtte ved frivillig hjemrejse Hvis din ægtefælle eller myndige børn (18 år eller derover) også ønsker at søge, skal de udfylde deres egen ansøgning.

Læs mere

Afgørelse om reduktion af skovbyggelinjen inden for området for lokalplan nr i Aalborg Kommune

Afgørelse om reduktion af skovbyggelinjen inden for området for lokalplan nr i Aalborg Kommune Aalborg Kommune Att. Anne-Vibeke Skovmark Sendt pr. mail til anne-vibeke.skovmark@aalborg.dk Naturforvaltning J.nr. SVANA-520-00052 Ref. CHRUB Den 24. april 2017 Afgørelse om reduktion af skovbyggelinjen

Læs mere

De oplysninger vi skal give dig er følgende:

De oplysninger vi skal give dig er følgende: Bilag 1.2: Underretning om indsamling af personoplysninger i Løn- og personaleadministrationen (Henfører til Retningslinje om den registreredes rettigheder) skal orientere dig om, at vi har modtaget oplysninger

Læs mere

VS: Kvitteringsmail til Jannie vangkilde for modtag... - Anders Ebsen Jellesen https://webmail.rebild.dk/owa/ Side 2 af 2 23-01-2019 Name: Jannie vangkilde Address: Søndervænget 3 Postnr: 9530 By: Øster

Læs mere

Pernille Østergaard Lund Emne: VS: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Vedhæftede filer: Udstykning Stae.

Pernille Østergaard Lund Emne: VS: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Vedhæftede filer: Udstykning Stae. Nr. 1 Fra: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Sendt: 28. december 2017 13:01 Til: Peter Serup Cc: Emne: VS: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan 9-6-108 Vedhæftede filer: 2017632

Læs mere

Kære Finn. Jeg har som nævnt rykket Peter Serup for svar i dag. Med venlig hilsen

Kære Finn. Jeg har som nævnt rykket Peter Serup for svar i dag. Med venlig hilsen Hej Finn Først og fremmest skal jeg beklage den sene tilbagemelding på jeres mail. I den aktindsigt I har søgt, har I fået de dokumenter, der er i sagen. Der er således ikke noget vi har undtaget fra aktindsigten.

Læs mere

Afgørelse om reduktion af skovbyggelinjen inden for området for lokalplan nr Ødis i Kolding Kommune

Afgørelse om reduktion af skovbyggelinjen inden for området for lokalplan nr Ødis i Kolding Kommune Kolding Kommune Att. Signe Beck Sendt pr. mail til sigb@kolding.dk Landskab og Skov J. nr. MST-540-00086 Ref. idamg Dato 29. november 2018 Afgørelse om reduktion af skovbyggelinjen inden for området for

Læs mere

Sprogvurdering -Til alle 3-årige i Holbæk

Sprogvurdering -Til alle 3-årige i Holbæk Sprogvurdering -Til alle 3-årige i Holbæk August 2018 Kære forældre I Holbæk er det besluttet at tilbyde sprogvurderinger af alle børn i 3 års alderen. Sprogvurderingen er en hjælp til det pædagogiske

Læs mere

Godkendelse af kommuneplantillæg og Lokalplan , Erhverv og Butikker, Fiskene 10, City Syd, Skalborg (1. forelæggelse)

Godkendelse af kommuneplantillæg og Lokalplan , Erhverv og Butikker, Fiskene 10, City Syd, Skalborg (1. forelæggelse) Punkt 13. Godkendelse af kommuneplantillæg 3.030 og Lokalplan 3-6-112, Erhverv og Butikker, Fiskene 10, City Syd, Skalborg (1. forelæggelse) 2018-031739 By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet

Læs mere

Databeskyttelse i Styrelsen for Patientsikkerhed

Databeskyttelse i Styrelsen for Patientsikkerhed Databeskyttelse i Styrelsen for Patientsikkerhed Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med de gældende regler om databeskyttelse. Dette betyder, at du har en række rettigheder, som du

Læs mere

Privatlivspolitik. TEKNIK OG MILJØ AffaldVarme Aarhus Aarhus Kommune

Privatlivspolitik. TEKNIK OG MILJØ AffaldVarme Aarhus Aarhus Kommune Privatlivspolitik 1. Vi er den dataansvarlige hvordan kontakter du os? AffaldVarme Aarhus indsamler og behandler oplysninger om dig i forbindelse med vores forpligtelser til håndtering af affald og levering

Læs mere

Bilag 2 Samlet oversigt af de indkomne bemærkninger i høringsfasen og kommunens svar herpå.

Bilag 2 Samlet oversigt af de indkomne bemærkninger i høringsfasen og kommunens svar herpå. Bilag 2 Samlet oversigt af de indkomne bemærkninger i høringsfasen og kommunens svar herpå. Thisted Kommune har i forbindelse med høringsfasen for forslag til Lokalplan nr. 200-010 og Kommuneplantillæg

Læs mere

De oplysninger vi skal give dig er følgende:

De oplysninger vi skal give dig er følgende: Bilag 1.1: Underretning om indsamling af personoplysninger i Elev- og kursistadministrationen (Henfører til Retningslinje om den registreredes rettigheder) skal orientere dig om, at vi har modtaget oplysninger

Læs mere

Information om PenSam s behandling af ansøgeres personoplysninger mv.

Information om PenSam s behandling af ansøgeres personoplysninger mv. Information om PenSam s behandling af ansøgeres personoplysninger mv. I PenSam passer vi godt på de personlige oplysninger, vi får i forbindelse med, at du søger en stilling hos os. Det gælder også, selvom

Læs mere

Henvendelse om aktindsigt

Henvendelse om aktindsigt Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 Rådhuset 9800 Hjørring Henvendelse om aktindsigt 20. december 2018 Vedr. jeres sagsnummer: 02.11.00-A53-8-16 Att.: Byrådet i Hjørring Kommune Ankestyrelsen har i en

Læs mere

Som DIASTOLISK blodtryk bedes opgivet det tryk, ved hvilket lydene ophører. Behandles undersøgte med blodtrykssænkende medicin?

Som DIASTOLISK blodtryk bedes opgivet det tryk, ved hvilket lydene ophører. Behandles undersøgte med blodtrykssænkende medicin? Blodtryksskema for jernbanepersonale Cpr. nr.: Navn: Adresse: Husk at underskrive og medsende side 2. Edvard Thomsens Vej 14 Telefon 7221 8800 Fax 3338 1439 helbred@tbst.dk www.tbst.dk Til den undersøgende

Læs mere

Dagsorden. Aalborg Byråd. Mødet den kl Boulevarden 13, Repræsentationslokale 1

Dagsorden. Aalborg Byråd. Mødet den kl Boulevarden 13, Repræsentationslokale 1 Dagsorden AALBORG BYRÅD Aalborg Byråd Magistraten Mødet den 14.01.2019 kl. 09.00 Boulevarden 13, Repræsentationslokale 1 Indholdsfortegnelse Åben 1 Godkendelse af dagsorden 1 2 Orientering om ekstraordinær

Læs mere

Privatlivspolitik Danske Regioner som sekretariat for Regionernes Lønnings- og Takstnævn (RLTN)

Privatlivspolitik Danske Regioner som sekretariat for Regionernes Lønnings- og Takstnævn (RLTN) Privatlivspolitik Danske Regioner som sekretariat for Regionernes Lønnings- og Takstnævn (RLTN) Denne politik handler om Danske Regioners behandling af personoplysninger. Du kan blandt andet læse om, hvilke

Læs mere

Som DIASTOLISK blodtryk bedes opgivet det tryk, ved hvilket lydene ophører. Behandles undersøgte med blodtrykssænkende medicin?

Som DIASTOLISK blodtryk bedes opgivet det tryk, ved hvilket lydene ophører. Behandles undersøgte med blodtrykssænkende medicin? Blodtryksskema Cpr. nr.: Navn: Adresse: Til den undersøgende læge: 3 blodtryksmålinger med mindst 1 minuts mellemrum bedes foretaget, efter at patienten i siddende eller liggende stilling, har haft hvil

Læs mere

Anmodning om oplysninger i henhold til forordning 376/ Navn: 2. Hvilke oplysninger anmodes der om? 3. Begrundelse for anmodningen:

Anmodning om oplysninger i henhold til forordning 376/ Navn: 2. Hvilke oplysninger anmodes der om? 3. Begrundelse for anmodningen: Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk tbst.dk [Sagsnr.] [Brevdato] Anmodning om oplysninger i henhold til forordning 376/2014 1. Navn: Funktion/stilling: Virksomhedens

Læs mere

BLANKETTEN KAN UDFYLDES PÅ SKÆRMEN Vi anbefaler ikke, at privatpersoner ansøger via mail, idet vores mailsystem ikke er krypteret

BLANKETTEN KAN UDFYLDES PÅ SKÆRMEN Vi anbefaler ikke, at privatpersoner ansøger via mail, idet vores mailsystem ikke er krypteret Ansøgning om udbetaling om pristillæg til elektricitet fremstillet forsøgsvindmøller på land inden for de to nationale testcentre (Østerild eller Høvsøre) 35 c i lov om fremme af vedvarende energi, jf.

Læs mere

Til administrativ brug Helbredsgodkendelse ansøges i henhold til bekendtgørelse nr.:

Til administrativ brug Helbredsgodkendelse ansøges i henhold til bekendtgørelse nr.: Helbredsattest for jernbanepersonale Navn: CPR-nr: Adresse: Postnr: By: Stilling: Arbejdsgiver: Til administrativ brug Helbredsgodkendelse ansøges i henhold til bekendtgørelse nr.: Lokomotivførerlicens

Læs mere

Naturforvaltning J.nr. SVANA Ref. CHRUB/APJEN Den 28. februar Billund Kommune Att.: Annette Læbo Matthiesen

Naturforvaltning J.nr. SVANA Ref. CHRUB/APJEN Den 28. februar Billund Kommune Att.: Annette Læbo Matthiesen Billund Kommune Att.: Annette Læbo Matthiesen Sendes pr mail til: ALM@Billund.dk Naturforvaltning J.nr. SVANA-520-00020 Ref. CHRUB/APJEN Den 28. februar 2017 Afgørelse om delvis reduktion af fortidsmindebeskyttelseslinjen

Læs mere

Referat. Aalborg Byråd. Mødet den kl Boulevarden 13, Repræsentationslokale 1

Referat. Aalborg Byråd. Mødet den kl Boulevarden 13, Repræsentationslokale 1 Referat AALBORG BYRÅD Aalborg Byråd Mødet den 14.01.2019 kl. 09.00-11.00 Boulevarden 13, Repræsentationslokale 1 Indholdsfortegnelse Åben 1 Godkendelse af dagsorden 1 2 Orientering om ekstraordinær afskrivning

Læs mere

Sådan behandler vi dine personlige oplysninger

Sådan behandler vi dine personlige oplysninger Sådan behandler vi dine personlige oplysninger I Københavns Kommune har vi ofte brug for personlige oplysninger om dig, når vi skal løse vores opgaver. Men vi bruger kun dine personlige oplysninger, når

Læs mere

Afgørelse om reduktion af skovbyggelinjen inden for området for lokalplan nr. 98 og lokalplan nr i Hedensted Kommune

Afgørelse om reduktion af skovbyggelinjen inden for området for lokalplan nr. 98 og lokalplan nr i Hedensted Kommune Hedensted Kommune Att. Nanna Skovbo Frødstrup Niels Espes Vej 8 8722 Hedensted Landskab og Skov J. nr. MST-540-00056 Ref. aslau Dato 27. maj 2019 Sendt pr. mail til nanna.s.frodstruo@hedensted.dk Afgørelse

Læs mere

Om borgmesterens afgørelse om at fratage kommunalbestyrelsesmedlem ordet under møde

Om borgmesterens afgørelse om at fratage kommunalbestyrelsesmedlem ordet under møde Ankestyrelsens brev til Rudersdal Kommune om borgmesterens mødeledelse Om borgmesterens afgørelse om at fratage kommunalbestyrelsesmedlem ordet under møde Et medlem af kommunalbestyrelsen i Rudersdal Kommune

Læs mere

Beliggenheden fremgår af vedlagte oversigtskort.

Beliggenheden fremgår af vedlagte oversigtskort. 11. marts 2019 Sagsnr. S2019-1143 Dok. nr. D2019-6300 Journalnr. 45634 Landzonetilladelse gældende til 11-03-2020 Samsø Kommune har behandlet en ansøgning om at etablere en oplagsplads til midlertidig

Læs mere

Sprogvurdering -Til alle 3-årige i Holbæk

Sprogvurdering -Til alle 3-årige i Holbæk Sprogvurdering -Til alle 3-årige i Holbæk Februar 2019 Kære forældre Det er lovpligtigt at sprogvurdere børn i 3-årsalderen, hvis der er bekymring for deres sproglige udvikling. I Holbæk er det imidlertid

Læs mere

Kommuneplantillæg for boliger ved Griegsvej i Frejlev og Lokalplan , Boliger, Griegsvej, Frejlev (2. forelæggelse).

Kommuneplantillæg for boliger ved Griegsvej i Frejlev og Lokalplan , Boliger, Griegsvej, Frejlev (2. forelæggelse). Punkt 4. Kommuneplantillæg 6.013 for boliger ved Griegsvej i Frejlev og Lokalplan 6-3- 103, Boliger, Griegsvej, Frejlev (2. forelæggelse). 2010-47938. Teknik- og Miljøudvalget indstiller, at byrådet godkender

Læs mere

Behandling af oplysninger i forbindelse med din ansøgning

Behandling af oplysninger i forbindelse med din ansøgning Behandling af oplysninger i forbindelse med din ansøgning Du har indgivet en ansøgning om visum til Danmark. Derfor har du fået udleveret dette brev. I brevet kan du læse om indsamling og behandling af

Læs mere

Plan & Arkitektur Hvidbog

Plan & Arkitektur Hvidbog Hvidbog Samlede bemærkninger til Kommuneplantillæg nr. 6 og lokalplan 363 for erhvervsområde ved Kongens Kvarter Dato9. april 2019 Sags-ID: 18/2829 Sagsbehandler: obr BaneDanmark Fra: Pernille Nysted Andersen

Læs mere

Til elever og forældre: Underretning om indsamling af personoplysninger

Til elever og forældre: Underretning om indsamling af personoplysninger Til elever og forældre: sender dig dette brev for at orientere dig om, at vi har modtaget oplysninger om dig. Efter databeskyttelsesforordningens artikel 14 skal give dig en række oplysninger, når vi modtager

Læs mere

Afgørelse om reduktion af skovbyggelinjen inden for området for lokalplan nr i Norddjurs Kommune

Afgørelse om reduktion af skovbyggelinjen inden for området for lokalplan nr i Norddjurs Kommune Norddjurs Kommune Att. Gerda Enevoldsen Sendt pr. mail til ge@norddjurs.dk Naturforvaltning J.nr. SVANA-520-00112 Ref. GIOSI Den 7. juni 2017 Afgørelse om reduktion af skovbyggelinjen inden for området

Læs mere

Afgørelse om reduktion af skovbyggelinjen inden for området for lokalplan nr. 516 i Viborg Kommune

Afgørelse om reduktion af skovbyggelinjen inden for området for lokalplan nr. 516 i Viborg Kommune Viborg Kommune Att. Janne Berg Sendt pr. mail til janb@viborg.dk Landskab og Skov J. nr. MST-540-00131 Ref. IDAMG Dato 22. juli 2019 Afgørelse om reduktion af skovbyggelinjen inden for området for lokalplan

Læs mere

Beboerklagenævnet Vesthimmerlands Kommune

Beboerklagenævnet Vesthimmerlands Kommune Beboerklagenævnet Vesthimmerlands Kommune Tvister vedr. almennyttig udlejning Beboerklagenævnet Afgør tvister vedrørende almennyttig udlejninger Beboerklagenævnets adresse Sekretariatet er beliggende på

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet Miljøstyrelsen Haraldsgade København Ø Tlf

Miljø- og Fødevareministeriet Miljøstyrelsen Haraldsgade København Ø Tlf Nr. 1 -----Oprindelig meddelelse----- Fra: Poul Borup [mailto:halsstrandcamping@icloud.com] Sendt: 1. september 2018 20:53 Til: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Emne:

Læs mere

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Erhverv m.m., Lufthavnsvej og Thistedvej, Lindholm (2. forelæggelse)

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Erhverv m.m., Lufthavnsvej og Thistedvej, Lindholm (2. forelæggelse) Punkt 7. Godkendelse af Kommuneplantillæg 2.016 og Lokalplan 2-4-106 Erhverv m.m., Lufthavnsvej og Thistedvej, Lindholm (2. forelæggelse) 2016-002310 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet

Læs mere

NOTAT - Indkomne bemærkninger til Lokalplan 340 Bevaring af retiradebygningen i Fredericia Bymidte

NOTAT - Indkomne bemærkninger til Lokalplan 340 Bevaring af retiradebygningen i Fredericia Bymidte Teknik & Miljø 4. marts 2016 Sags-ID: 15-3916 Sagsbehandler: Gitte Frank Andresen NOTAT - Indkomne bemærkninger til Lokalplan 340 Bevaring af retiradebygningen i Fredericia Bymidte Følgende bemærkninger

Læs mere

Tillæg til eksisterende markvandingstilladelse på Rolighedsvej 22, 7182 Bredsten

Tillæg til eksisterende markvandingstilladelse på Rolighedsvej 22, 7182 Bredsten Poul Erik Plougstrup Rolighedsvej 22 7182 Bredsten 02-07-2018 Tillæg til eksisterende markvandingstilladelse på Rolighedsvej 22, 7182 Bredsten Vejle Kommune har 5. marts 2018 givet dig tilladelse til indvinding

Læs mere

Ansøgning om godkendelse som den sikkerhedsansvarlige ved veteranbanerne

Ansøgning om godkendelse som den sikkerhedsansvarlige ved veteranbanerne Ansøgning om godkendelse som den sikkerhedsansvarlige ved veteranbanerne 1. Generelle oplysninger 1.1 Oplysninger om navn, kontaktinformation m.v. Navn: CPR-nr.: Adresse: Postnr./by: E-mail: Telefon nr.:

Læs mere

Hej, mit navn er Sebastian Andersen og jeg bor på jomfruanegade 2, 2 sal Th, det vil sige øverst og med vinduer ud mod Jomfruanegade.

Hej, mit navn er Sebastian Andersen og jeg bor på jomfruanegade 2, 2 sal Th, det vil sige øverst og med vinduer ud mod Jomfruanegade. Fra: sebanden_9 [mailto:sebanden_9@hotmail.com] Sendt: 4. marts 2014 11:39 Emne: Vedr. Taget over Jomfru Ane Gade Hej, mit navn er Sebastian Andersen og jeg bor på jomfruanegade 2, 2 sal Th, det vil sige

Læs mere