U18 DM værtsskabsby Sønderborg

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "U18 DM værtsskabsby Sønderborg"

Transkript

1 Kære Dansk Volleyball Forbund, U18 DM værtsskabsby Sønderborg Med denne hilsen søger jeg sammen med Sønderborg Volleyball Klub og alle kommunens borgere om, at Sønderborg tildeles værtskabet for U18 DM i volleyball fra den 6. til den 8. maj Når vi i Sønderborg søger om at blive værter for U18 DM er det fordi, vi mener vi har alle de faciliteter der skal til for at sikre både deltagerne og gæsterne en oplevelse, som ikke kun bliver på det sportslige plan, men også vil give andre oplevelser som man kan tage med sig hjem, når medaljerne er uddelt. Sønderborg er en smuk by med en fantastisk natur, en spændende historie og med et miljø, hvor man som ungt menneske også vil nyde sit ophold, når man ikke er på banen. Med skov og strand, cafeer, shopping, musikscener og meget, meget andet, er der nok at tage sig til og vi står klar til at byde alle velkomne. Det er let at komme til og fra Sønderborg. Med egen lufthavn og fem daglige afgange til København og nyopført motorvej, når man hurtigt og enkelt frem til byen. I Sønderborg har vi samtidig stor erfaring med at være værter for store begivenheder, om det så er CSR Awards med Bill Clinton, 150-året for Slaget ved Dybbøl i 1864 eller noget helt tredje. I Sønderborg står vi klar med både ekspertisen og rammerne til at sikre et vellykket arrangement. Vi er i fuld gang med planlægningen af Spejdernes Lejr i 2017, hvor spejdere kommer til byen, vi afholder børnefestival med over 600 teaterforestillinger og er værter for arrangementet Sternfahrt med over 3500 brand- og redningsfolk. Sønderborg er en by, hvor der er højt til loftet, og hvor vi elsker nye udfordringer ikke mindst fordi vi ved vi kan løfte dem, og fordi vi en by og en kommune med et stærkt forankret foreningsliv, med masser af frivillige og et dynamisk samspil mellem by og land. Det vil vi gerne vise som værtsby for U18 DM i volleyball. Som værtsby vil vi naturligvis også gerne tilbyde vores hjælp til markedsføringen og PR af arrangementet både så U18 DM får national opmærksomhed, men også masser af lokal opbakning og fulde huse til kampene. I Sønderborg vil kampene skulle spilles i Humlehøj Hallen, som har ca. 800 siddepladser og svømmehal og fitnessområder på området. Som værtsby vil Sønderborg sørge for, at alt volley-udstyr, som skal bruges til DM vil være opgraderet, så det på alle punkter lever op til de krav og standarder, som Dansk Volleyball Forbund stiller, når man afholder sine arrangementer. Samtidig vil Sønderborg bruge begivenheden som afsæt til også i fremtiden at satse på lignende volleyball-arrangementer. Vi håber, at Dansk Volleyball Forbund vil se med velvilje på Sønderborgs ansøgning, og glæder os til at høre fra jer. Med venlig hilsen Borgmester Erik Lauritzen

2 Traditionsrig ungdomsklub i vækst Sønderborg Volleyball Klub Ambitioner - noget vi har sammen Glæde - for volleyball Sammenhold - løfter klubben Tradtioner - er for alle Åbenhed - skaber plads til alle Engagement - skaber den gode historie Sønderborg Volleyball Klub Sønderborg Volleyball Klub (SØVK) er tidligere en af dansk volleyballs store ungdoms klubber, som fra bl.a. udmærkede sig med 6 - U18 DM titler, 3-2. pladser og 6-3. pladser fordelt på HU18 og DU18. Siden 2010 har frivillige arbejdet på at genopbygge klubbens gamle image som markant ungdomsklub i dansk volleyball og Sønderborg. Tilgang af børn og venner af tidligere spillere danner fundamentet i dette arbejde. I 2012 begyndte SØVK at vise Sønderborg at volleyball er for alle. I den anledning er SØVK blevet fast tilknyttet Humlehøjs Skolens idrætslinje, hvor der fra efterårsferien til vinterferien 1 gang om ugen trænes volleyball. I 2013 startede træningssamarbejdede med Sundeved Efterskole og Idrætshøjskolen Sønderborg. Et samarbejde der er med til at skabe interesse og glæde omkring volleyball for en gruppe udøvere der enten er helt nye eller kender lidt til sporten. I 2014 begyndte samarbejdet med Sønderborg Talent Akademi, hvor i dag er 8 af 29 elever kommer fra volleyball. Et samarbejde, som sikrer at fremtidens talenter kan fokusere på og udvikle deres sportsligekompetencer i skoletiden. I 2015 er ungdomspillere fra SØVK blevet en del af ungdoms bruttolandsholdene. Heraf er en spiller blevet udtaget til U17-landsholdet. Næste skridt i denne process er at vise, at Søndeborg Volleyball Klub stadigvæk er med i toppen af dansk ungdoms volleyball. Dette gøres bl.a. ved at invitere hele Danmark til U18 DM i Sønderborg. Sønderborg Volleyball Klub Grundtvigs Alle Sønderborg Kontaktpersoner U18 DM Stine Gørtz, Næstformand, tlf.: Thomas Bjørn-Lüthi, Event Manager, tlf.:

3 U18 DM styrker SØVK s sportslige muligheder Med U18 DM værtsskabet får Sønderborg Volleyball Klub mulighed for et stort sportsligt løft, som bl.a. indbefatter flytning af hjemmebane og træningshal fra Alssund Gymnasium til Humlehøj Hallen. En hal som Sønderborg Kommune vil opgradere og modernisere i forbindelse til U18 DM værtsskabet. Hallen vil fremadrettet kunne benyttes til at levere stævneaktiviteter af højeste kvalitet på alle niveauer. Hallen er unik, da Sønderborg Volleyball Klub får tilskuerkapacitet, større mulighed for at vise sig frem for målgruppen af kommende medlemmer. Endvidere vil moderniseringen af hallen give Sønderborg Volleyball Klub de idelle muligheder for at levere træning og stævner i højeste kvalitet for den tilhørende skole og områdets øvrige skoler. U18 DM værtsskabet kan endvidere være starten på et fremtidigt samarbejde omkring gennemførelse af Dansk Volleyball Forbunds andre store sports begvenheder. Sønderborgs placering i grænseområdet giver optimale muligheder for at arrangere internationale volleyball begivenheder. Gennemførelse og opbygningen af U18 DM et vil blive designet og udført i tæt samarbejde med Thomas Bjørn-Lüthi, som har vist sine evner ved planlægning og gennemførelse af Dansk Volleyball Pokal Final 4 m.m. I tæt samarbejde med Sønderborg Kommune vil vi løfte værtsskabet til et niveau som ligger i toppen af, hvad der ellers er set i dansk ungdoms volleyball, herunder indførelsen af Volley TV m.m. Hvis der skulle være spørgsmål eller elementer I ønsker uddybet, er I velkomne til at kontakt enten Stine Gørtz eller Thomas Bjørn-Lüthi.

4 Humlehøj Hallerne U18 DM faciliteterne Sted: Humlehøj Hallerne og Humlehøj Skolen Nørrekobel Sønderborg Tilskuer kapacitet: 750 siddepladser og 100 ståpladser Banekapacitet Hal 1 3 kampbaner, med mulighed for afspærring med net imellem banerne. Hallen er tidligere hjemmebane for SønderjyskE håndbold herre og har tilskuerkapacitet til 850 personer. Hallen kan ombygges til 1 langbane, som skal bruges til finale kampene. Her vil der være mulighed for at lave et setup der er et DM værdigt. Speakerboks, lydanlæg med styring er med til at sætte stemningen. Endvidere vil der være ideelle muligheder for opsætning af Volley TV under finalerne. Hal 2 1 kampbane, som er bygget som langbane, dog kun med 3 meter serv zone. Rundt om banen er der plads til tilskuere og hvis nødvendigt kan her opsættes stole. Opvarmningshal Op af Humlehøj Hallen ligger en mindre gymnastik sal, som kan bruges som opvarmingshal. Få mere information på bilag 1 - halopbygning Beskrivelse af anlægget Hallerne er tidligere hjemmebane for SønderjyskE herre håndbold og er i dag sammenbygget med Humlehøj Svømmehal og Humlehøj Skole. Dette gør, at anlægget dagligt bliver brugt af et stort antal brugere. Anlægget rummer 4 store omklædningsrum og seperate omklædning til dommere. Hallerne kan let rumme op til deltagere og tilskuere.

5 Overnatning, forplejning og spillested i samme bygning Fordelen ved at afholde et U18 DM i Humlehøj Hallen er, at faciliter er samlet under samme tag. Ved siden af hallerne ligger Humlehøj Skolen, hvor alle deltagerne kan overnatte. Forplejningen kan ske i Humlehøj Hallens kantine faciliter med plads til 250 siddende adgangen. Faciliteterne ligger i forlængelse af Hal 1 og har udsyn over spilleområderne. Om aftenen er det muligt at få adgang til svømmehallen, hvor spillerne kan få løsnet op i musklerne og slappe af. Se mere på bilag 2 Overblik over faciliteter. Dommerovernatning Der er flere muligheder for dommerovernatning. Inden for 5 min transport, kan dommerne overnatte enten på Scandic Hotel eller Sønderborg Vandrehjem. Halplacering i forhold til indkøbsmuligheder Anlægget er placeret 5 min gang fra det ene af Sønderborgs store shoppingområder, Sønderborg Øst, som rummer mere end 24 butikker, med alt fra Bilka til Sport24. Hvis tilskuer, forældre eller holdledere ønsker afslapning og ro fra stævnet er der 5 min transport tid i bil eller 15 min gang til Sønderborg gågade. Det tager 35 min at køre til den dansk-tyske grænse.

6 Kom let til Sønderborg Det er let at komme til Sønderborg. Tag motorvejen helt ind til byen, direkte tog- og fly forbindelse til/fra København. Få en ekstra oplevelse og sejl imellem Fyn og Als. Weekenden d maj 2016 inviterer Sønderborg endvidere til vores traditionelle Byfest. En kombination, som kan skabe den perfekte weekend for tilskuer, familier og venner, der ønsker at være en del af U18 DM. Transport til Humlehøj Hallerne Humlehøj Hallerne ligger 5 min kørelse fra motorvejen og 10 min bus transport fra Sønderborg stationen. Transport tid med bil København Sønderborg Århus - Sønderborg Odense Sønderborg Esbjerg Sønderborg Transport med tog København Sønderborg Odense Sønderborg Århus Sønderborg Fly med Alsie Express København Sønderborg 3 timer 10 min 1 time 50 min 1 time 45 min 1 time 35 min 4 timer 20 min 2 timer 30 min 2 timer 30 min 35 min Sejl med Bøjden-Fynshav Få en pause på kører turen og sejl til Als.

7 U18 DM organisation Sønderborg Styregruppe Per Lachenmeier, Stine Gørtz Thomas Bjørn-Lüthi Event Manager Thomas Bjørn-Lüthi Stævneleder Tilgår Forplejningsleder Tilgår Frivilligansvarlig Tilgår Courtansvarlig Tilgår Sønderborg Volleyball Klub Klubbens forældre og øvrige spiller har på en fælles klubaften tilkendegivet at de vil være med til at løfte arrangementet. Hertil vil Sønderborg Volleyball Klub stille med min. 30 frivillige. Idrætshøjskolen Sønderborg Forplejningen blive leveret i samarbejde med Idrætshøjskolen Sønderborg, som dagligt leverer sund og nærende mad til 140 aktive elever og lærer. Sønderborg Kommune Bistår med at skabe optimale rammer for U18 DM. Endvidere støtter Sønderborg Kommune op omkring PR, markedsføring og enkelte eventelementer.

8 - Uendelige muligheder Designed by

9

10 Bilagsmappe Denne mappe indeholder: Bilag 1: Halopbygning - 2 sider Bilag 2: Overblik over faciliteter - 3 sider Hal 2 Hal 1 Hal 1

Bliv samarbejdspartner med ASV

Bliv samarbejdspartner med ASV Bliv samarbejdspartner med ASV ASV er Aarhus Studenternes Volleyforening, der er blandt Danmarks største og ældste volleyball klubber. Klubben består af en stor andel medlemmer, primært studerende, fordelt

Læs mere

DM i Skolehåndbold 2017

DM i Skolehåndbold 2017 DM i Skolehåndbold 2017 24.-26. januar 2017 i Sønderborg Velkommen fra Dansk Skoleidræt Det er en stor glæde fra Dansk Skoleidræt at kunne byde alle elever og lærere velkommen til DM i Skolehåndbold i

Læs mere

Børne- og ungdomslandsstævnet 2012 i Benløse/Ringsted

Børne- og ungdomslandsstævnet 2012 i Benløse/Ringsted Til: Dansk Floorball Union Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Att.: Per Stærk Larsen Børne- og ungdomslandsstævnet 2012 i Benløse/Ringsted Benløse den 15. august 2011 1 Benløse Floorball Club

Læs mere

Velkommen til U16 DM 2017 i Odense

Velkommen til U16 DM 2017 i Odense Velkommen til U16 DM 2017 i Odense Velkommen til U16 DM 2017 Det er os en stor glæde at byde alle spillere, trænere og forældre velkommen til dette U16 DM i Odense. Vi er i Fortuna meget fokuserede på

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

Danske Bank Cup Næstved 2011 17. 18. september.

Danske Bank Cup Næstved 2011 17. 18. september. Danske Bank Cup Næstved 2011 17. 18. september. Velkommen til Danske Bank Cup - Næstved 2011. Håndboldspillere, dommere, publikum, sponsorer og alle frivillige hjælpere bydes velkommen til dette års Danske

Læs mere

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Arrangeres i samarbejde med vores Food Partner: Et anderledes svømmestævne for de yngste: Drenge 2001-2006, piger 2003-2008 Korte afsnit, finaler for alle grupper

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Ringsted som Danmarks floorball-mekka

Ringsted som Danmarks floorball-mekka Ringsted som Danmarks floorball-mekka Ansøgning til Ringsted Kommune Floorball sætter Ringsted på Danmarkskortet 1 Til Ringsted Kommune Sct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted August 2018 Ringsted og Benløse som

Læs mere

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august 2015 Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august Talentstævne kun for piger Talentstævnet har eksisteret siden 1993, hvor Stensballe IK

Læs mere

DM i Firmaidræt Volleyball. PROGRAM Hillerød den 15. marts 2008

DM i Firmaidræt Volleyball. PROGRAM Hillerød den 15. marts 2008 DM i Firmaidræt Volleyball PROGRAM Hillerød den 15. marts 2008 1 Velkommen til DM i Hillerød På vegne af Hillerød Firmasport skal jeg hermed byde alle deltagere i DM i håndbold og volleyball hjertelig

Læs mere

Under stævnet skal svømmerne igennem alle stilarter, men har mulighed for selv at vælge distancen for hver stilart.

Under stævnet skal svømmerne igennem alle stilarter, men har mulighed for selv at vælge distancen for hver stilart. Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én weekend den 26.-27. oktober 2019 i Humlehøj Hallen i Sønderborg. Afholdt af Svømmeklubben Sønderborg. Formålet med stævnet er, at introducere alle deltagere

Læs mere

Klubhus. - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset

Klubhus. - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset Klubhus - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset Klubhus. Hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. Hvad er behovet til klubhuset. Forpagter til klubhuset.

Læs mere

Vision Forventninger

Vision Forventninger Team Favrskov Ha ndbold Vision Forventninger Indhold Indledning / formål... 3 Vision... 4 Forventninger... 5 Hold... 5 Spillere... 5 Trænere... 5 Forældre... 5 Klubben... 6 Primære værdier... 7 Trivsel...

Læs mere

DGI Fodbold - Landsmesterskab. Program. Landsmesterskab for senior old, veteraner m.fl. den august 2017 i Brande.

DGI Fodbold - Landsmesterskab. Program. Landsmesterskab for senior old, veteraner m.fl. den august 2017 i Brande. DGI Fodbold - Landsmesterskab Program Landsmesterskab for senior old, veteraner m.fl. den 26. - 27. august 2017 i Brande www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde

Læs mere

isi.dk Lev drømmen ISI Idrætsefterskole ISI.DK ISI Idrætsefterskole ISI Idrætshøjskole ISI.DK ISI Idrætshøjskole

isi.dk Lev drømmen ISI Idrætsefterskole ISI.DK ISI Idrætsefterskole ISI Idrætshøjskole ISI.DK ISI Idrætshøjskole isi.dk Lev drømmen ISI.DK ISI Idrætsefterskole Velkommen til en oplevelse for livet På ISI elsker vi idræt. Her har du chancen for at udvikle dig - som person og inden for den idræt, du brænder for. Rammerne

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

DM i Skolebasketball 2014. den 28.-30. januar 2014 i Nibe

DM i Skolebasketball 2014. den 28.-30. januar 2014 i Nibe DM i Skolebasketball 2014 den 28.-30. januar 2014 i Nibe VELKOMMEN FRA DANSK SKOLEIDRÆT Det er en stor glæde fra Dansk Skoleidræt at kunne byde alle elever og lærere velkommen til DM i Skolebasket i Nibe.

Læs mere

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE 2018 www.nordeacup.dk NORDEA CUP IKAST 21. 23. September NYHED: Nu med U16 piger og drenge - et forrygende håndboldstævne for ungdomshold U10, U12, U14, U16 TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE En træner/leder

Læs mere

ISI.dk MAKE YOURSELF HAPPIER. På ISI Idrætshøjskole tilbyder vi aktiviteter i verdensklasse. ISI er dit springbræt til fremtiden!

ISI.dk MAKE YOURSELF HAPPIER. På ISI Idrætshøjskole tilbyder vi aktiviteter i verdensklasse. ISI er dit springbræt til fremtiden! MAKE YOURSELF HAPPIER På ISI Idrætshøjskole tilbyder vi aktiviteter i verdensklasse. ISI er dit springbræt til fremtiden! ISI.dk Fitness og ernæring For dig der drømmer om at arbejde professionelt i idrættens

Læs mere

Teambuilding Møder Events. KonferenceR

Teambuilding Møder Events. KonferenceR Teambuilding Møder Events KonferenceR MARCUSSENS & ARENA ASSENS LAD MARCUSSENS HOTEL & ARENA ASSENS DANNE RAMMEN OM DIN NÆSTE KONFERENCE Konference, events og teambuilding Individuel sparring, rådgivning

Læs mere

Det handler om ildsjæle

Det handler om ildsjæle Det handler om ildsjæle Talentudvikling, Holdsport & Erhvervsnetværk Et sponsorat skal være et dynamisk samarbejde til glæde og gavn for begge parter derfor er vores sponsorer ikke bare sponsorer men samarbejdspartnere

Læs mere

2.-9. klasse i Sønderborg området. Max. 50 elever ad gangen.

2.-9. klasse i Sønderborg området. Max. 50 elever ad gangen. Forening og kontaktperson Målgruppe Indhold Tidsrum Efterår 2018 (1.8.18-21.12.18) Sønderborg Volleyball Klub (SØVK) Stine Gørtz M: 40926112, stine@sovk.dk 2.-9. klasse i Sønderborg området. Max. 50 elever

Læs mere

DANSK ATLETIK FORBUND EVENT-PROJEKTLEDER UDDANNELSE. Aldersgruppe: 15-25 år

DANSK ATLETIK FORBUND EVENT-PROJEKTLEDER UDDANNELSE. Aldersgruppe: 15-25 år 2016 Dansk Atletik Forbund Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby daf@dansk-atletik.dk - Tlf: +45 4326 2626 Aldersgruppe: 15-25 år Dansk Atletik Forbund er det nationale forbund for atletik, gang

Læs mere

DM i Firmaidræt Håndbold. PROGRAM Holstebro den september 2009

DM i Firmaidræt Håndbold. PROGRAM Holstebro den september 2009 DM i Firmaidræt Håndbold PROGRAM Holstebro den 19. - 20. september 2009 1 2 Velkommen til DM i Holstebro I Holstebro modtager vi hvert år mange gæster fra nær og fjern, f.eks. når der er store idrætsbegivenheder

Læs mere

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER UNGES FRITIDSLIV BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER UNGES FRITIDSLIV BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER UNGES FRITIDSLIV BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL UNGES FRITIDSLIV En undersøgelse i Børnerådets Børne- og Ungepanel Udgivet af Børnerådet april 2019 Grafisk design: Peter Waldorph

Læs mere

Stævneprogram. Det Uofficielle DM for U10 drenge og piger 2015. Greve d. 18. 19. april 2015

Stævneprogram. Det Uofficielle DM for U10 drenge og piger 2015. Greve d. 18. 19. april 2015 Stævneprogram Det uofficielle DM for U10 drenge og piger Greve d. 18. 19. april 2015 Billeder fra U10DM 2014 se mere på http://www.flickr.com/photos/grevehaandbold Kære deltager For 16. gang byder vi jer

Læs mere

Program. DGI Fodbold - Landsmesterskab Landsmesterskab for senior, old, senior old veteraner m.fl. den august 2018 i Brande

Program. DGI Fodbold - Landsmesterskab Landsmesterskab for senior, old, senior old veteraner m.fl. den august 2018 i Brande DGI Fodbold - Landsmesterskab 2018 Program Landsmesterskab for senior, old, senior old veteraner m.fl. den 25. - 26. august 2018 i Brande www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder

Læs mere

Bilag 1 Interview med Michael Piloz Interviewet blev foretaget d. 3. april kl på Michael Piloz kontor ved Aarhus Stadion.

Bilag 1 Interview med Michael Piloz Interviewet blev foretaget d. 3. april kl på Michael Piloz kontor ved Aarhus Stadion. Bilag 1 Interview med Michael Piloz Interviewet blev foretaget d. 3. april kl. 11.00 på Michael Piloz kontor ved Aarhus Stadion. Da interviewet er delt op i to dele grundet en kort afbrydelse af Bakken

Læs mere

- I og udenfor højsæsonen. Analysemøde 7. april 2008

- I og udenfor højsæsonen. Analysemøde 7. april 2008 Danskeres ferie- Titelog fritidsrejser - I og udenfor højsæsonen Analysemøde 7. april 2008 1. Er rejser i lavsæsonen noget særligt? 2. Kan vi tjene penge på privatbesøg? 3. Har destinationerne en unik

Læs mere

Center for Strategi og Innovation Borger og Udvikling. SkillsDenmark Ny Kongensgade 15, 1. sal 1472 København K

Center for Strategi og Innovation Borger og Udvikling. SkillsDenmark Ny Kongensgade 15, 1. sal 1472 København K SkillsDenmark Ny Kongensgade 15, 1. sal 1472 København K Center for Strategi og Innovation Borger og Udvikling Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved www.naestved.dk Ansøgning om værtsskab for DM

Læs mere

Idrætsefterskole Klintsøgaard. Håndbold DM efterskoler 2012-26 og 27 april

Idrætsefterskole Klintsøgaard. Håndbold DM efterskoler 2012-26 og 27 april Idrætsefterskole Klintsøgaard Håndbold DM efterskoler 2012-26 og 27 april Hej deltager i DM Håndbold Vi glæder os til at se de mange hold på Idrætsefterskolen Klintsøgaard. Selve kampene vil blive afviklet

Læs mere

LM ude 2015 i fodbold. Program. Senior og old i Farsø den september

LM ude 2015 i fodbold. Program. Senior og old i Farsø den september LM ude 2015 i fodbold Program Senior og old i Farsø den 5. - 6. september 2015 www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og ser frem til et spændende og festligt

Læs mere

DGI Fodbold. www.dgi.dk. DGI Træningslejre 2014. For drenge og piger. www.dgi.dk/fodbold

DGI Fodbold. www.dgi.dk. DGI Træningslejre 2014. For drenge og piger. www.dgi.dk/fodbold DGI Fodbold 1 DGI Træningslejre 2014 For drenge og piger /fodbold 2 Indholdsfortegnelse Unik træningslejr før sæsonstart 2014 3 Træningslejr på Vejle Idrætshøjskole 4 Træningslejr Vojens Gymnastik- & Idrætsefterskole

Læs mere

DM i volleyball 2012 for efterskoler

DM i volleyball 2012 for efterskoler M i volleyball 2012 for efterskoler Tirsdag d. 24.- onsdag d. 25. april 2012 Indbydelse og kampplan M i volleyball 2012 renge Pulje Sydvestjyl. Vesterbølle GI I alt Sæt/point/plac Vesterbølle GI, jerre

Læs mere

PROGRAM U14 DM APRIL 2017

PROGRAM U14 DM APRIL 2017 Volley i Ishøj-Greve-Vallensbæk web: ishojvolley.dk PROGRAM U14 DM 22.-23.APRIL 2017 OPDATEREDE RESULTATER PÅ SIDEN LIVE.ISHOJVOLLEY.DK Velkommen til Danmarksmesterskaberne Ishøj Volley byder velkommen

Læs mere

Vedr. høring om placering af ny SUNDskole.

Vedr. høring om placering af ny SUNDskole. 1 Vedr. høring om placering af ny SUNDskole. Tak for invitationen. Toreby Sundby Gymnastikforening (TSG) ønsker at komme med følgende bemærkninger til de 3 fremsendte forslag. Forslag 5: Ny SUNDskole på

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER

PRAKTISKE OPLYSNINGER 1 2 Vejle Svømmeklub og Dansk Svømmeunion byder hermed velkommen til DM på kortbane (åben klasse), som finder sted fra den 1. til og med den 4. november 2018 i Vejle. Formanden for Vejle Svømmeklub Lars

Læs mere

Idræt i blodet. ISI.dk

Idræt i blodet. ISI.dk Idræt i blodet ISI.dk ISI esport For dig, der har ambitionerne om at blive en bedre og mere helstøbt gamer. Afprøve dit talent indenfor e-sport med fo-kus på Counter Strike, og test dine evner i alt det

Læs mere

LM ude 2016 i fodbold. Program. LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den september 2016 i Brande.

LM ude 2016 i fodbold. Program. LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den september 2016 i Brande. LM ude 2016 i fodbold Program LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den 3. - 4. september 2016 i Brande www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og

Læs mere

SYD CUP 2015 25. - 27. SEPTEMBER

SYD CUP 2015 25. - 27. SEPTEMBER 25. - 27. SEPTEMBER Det er 36. gang Haderslev Svømmeklub inviterer til Syd Cup, og i år er der foretaget nogle ændringer i programmet i forhold til 2014. Vi håber, at det også i år vil blive et stævne

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER

PRAKTISKE OPLYSNINGER Vejle Svømmeklub og Dansk Svømmeunion byder hermed velkommen til Vestdanske Kortbane Mesterskaber, som finder sted den 5. til 7. oktober 2018 i Vejle. Formanden for Vejle Svømmeklub Lars Hededal udtaler:

Læs mere

Under stævnet skal svømmerne igennem alle stilarter, men har mulighed for selv at vælge distancen for hver stilart.

Under stævnet skal svømmerne igennem alle stilarter, men har mulighed for selv at vælge distancen for hver stilart. Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én weekend den 26.-27. oktober 2019 i Humlehøj Hallen i Sønderborg. Afholdt af Svømmeklubben Sønderborg. Formålet med stævnet er, at introducere alle deltagere

Læs mere

Kommentar til klubstruktur i Hørning fra MED udvalget.

Kommentar til klubstruktur i Hørning fra MED udvalget. Kommentar til klubstruktur i Hørning fra MED udvalget. Kultur og arbejdsmiljø Da man i 1995 startede klubben op, var det fra starten af vigtigt at den kom til at ligge i forbindelse med Hørning hallen,

Læs mere

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE Lørdag og søndag den 2.-3.januar 2010 I Brørup Hallerne, Vejen Hallen og Vejen Idrætscenter Hovedsponsor www.dgi.dk/sydvest/haandbold Velkommen til kommunemesterskabet i håndbold

Læs mere

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Velkommen til Vejle Påske Cup 17.-19. april 2014 Det er os igen en stor fornøjelse at kunne invitere Jer til vores helt unikke håndboldstævne

Læs mere

KLAR TIL AT DYRKE DIT TALENT? Kombiner din sport og din skolegang i talentklassen på Himmelev Skole

KLAR TIL AT DYRKE DIT TALENT? Kombiner din sport og din skolegang i talentklassen på Himmelev Skole KLAR TIL AT DYRKE DIT TALENT? Kombiner din sport og din skolegang i talentklassen på Himmelev Skole Talentklassen giver dig optimale muligheder for at kombinere din skolegang med din sportslige udvikling!

Læs mere

Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger

Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 140.000 kr. Ajax København Håndbold 140.000

Læs mere

ØST ÅRGANGSMESTERSKABER

ØST ÅRGANGSMESTERSKABER HELSINGØR SVØMMEKLUB AFHOLDER I SAMARBEJDE MED DANSK SVØMMEUNION GRUPPE 1 29. - 31. MAJ. Køb mad og drikke til billige penge i Café Høst Under afviklingen af mesterskaberne er Café Høst åben i forhallen,

Læs mere

Til YNGLINGE DM og. Forbundsmesterskaberne 2013. BolbroGymnasterne

Til YNGLINGE DM og. Forbundsmesterskaberne 2013. BolbroGymnasterne Danmarks Gymnastik Forbund Byder Lørdag d.18 maj 2013 Velkommen i Odense Idrætspark Højstrupvej 5, 5200 Odense V Til YNGLINGE DM og Forbundsmesterskaberne 2013 Stævnet arrangeres i samarbejde med BolbroGymnasterne.

Læs mere

Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark. Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen

Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark. Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen Otte år med SønderjyskE Baggrund Det er visionen at profilere Sønderjylland og at

Læs mere

Roskilde Elite- og Talentråd NOTAT: Halvårlig evaluering af elitesportsaftalerne

Roskilde Elite- og Talentråd NOTAT: Halvårlig evaluering af elitesportsaftalerne Roskilde Elite- og Talentråd 2018 - Kultur og Idræt Sagsnr. 287023 Brevid. 3093870 Ref. SHO Dir. tlf. 4631 4034 steenhou@roskilde.dk NOTAT: Halvårlig evaluering af elitesportsaftalerne 6. maj 2019 indgået

Læs mere

Præsenterer sponsorprospekt. Svebølle Boldklub & Idrætsforening 2. division

Præsenterer sponsorprospekt. Svebølle Boldklub & Idrætsforening 2. division Præsenterer sponsorprospekt Velkommen til Svebølle B&I Svebølle Boldklub og Idrætsforening blev stiftet i 1924 og holder til huse på Højvangen 10B i Svebølle. Her danner klubben ramme om et lille intimt

Læs mere

INDBYDELSE SYDKYSTENS BØRNE- OG ÅRGANGSSTÆVNE BØRNE- OG ÅRGANGSTÆVNE 2-3. MARTS Stor Svømmefest i Greve svømmehal! Medaljer i 10 grupper!

INDBYDELSE SYDKYSTENS BØRNE- OG ÅRGANGSSTÆVNE BØRNE- OG ÅRGANGSTÆVNE 2-3. MARTS Stor Svømmefest i Greve svømmehal! Medaljer i 10 grupper! INDBYDELSE Stor Svømmefest i Greve svømmehal! Medaljer i 10 grupper! BØRNE- OG ÅRGANGSTÆVNE 2-3. MARTS 2019 Pengepræmie til bedste præstation i hver gruppe! Pokal til bedste holdkap præstation! Eltid,

Læs mere

Jubilæum Det 25. internationale

Jubilæum Det 25. internationale Jubilæum Det 25. internationale 2011 11. - 12. og 13. November Resen Hallen Skive Indbydelse Hancock Box Cup 2011 11. - 12. og 13. november Det er med glæde og stor forventning, at vi igen kan invitere

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

Solrød FC EM Sommer Cup

Solrød FC EM Sommer Cup EM Sommer Cup 15 Juni 2019 i Solrød Idrætscenter Velkommen til Solrød EM Sommer Cup 2019 byder velkommen til den Sommer EM Cup i Solrød, der dækker alle årgange hos drengene fra U6 årgang til U10 årgang

Læs mere

OSMK INVITERER TIL DM I SQUASH FOR HOLD

OSMK INVITERER TIL DM I SQUASH FOR HOLD Hvem vinder DM for Hold i år? OSMK INVITERER TIL DM I SQUASH FOR HOLD ODENSE SQUASH CENTER SDR. BOULEVARD 17A 5000 ODENSE C ODENSE SQUASH OG MOTIONSKLUB OG DANSK SQUASH FORBUND INVITERE DE KVALIFICEREDE

Læs mere

Tæt på stjernerne VIP hos OB

Tæt på stjernerne VIP hos OB Tæt på stjernerne VIP hos OB Én gang Odense altid Odense! Sådan lyder det fra mange fynske struber, når OB spiller i Superligaen, og sådan vil du også føle det, når du først har oplevet dansk topfodbold

Læs mere

INVITATION VANDPOLO-STÆVNE

INVITATION VANDPOLO-STÆVNE INVITATION VANDPOLO-STÆVNE Kære aktive, trænere, dommere og familier. Det er en stor glæde at invitere alle med interesse i vandpolo til den første udgave af Hans Christian Andersen City Games Vandpoloturnering.

Læs mere

DBU TOUR Helsingør & DBU Brøndby, 26. november 2014 Dansk Boldspil-Union - DBU A/S

DBU TOUR Helsingør & DBU Brøndby, 26. november 2014 Dansk Boldspil-Union - DBU A/S DBU TOUR 2015 Helsingør & DBU Brøndby, 26. november 2014 Talenter Årets tur tager udgangspunkt i fodboldens talenter, og bygger på U-landsholdenes deltagelse i slutrunder henover sommeren i særdeleshed

Læs mere

3 O iari. 2013 INDGÅET

3 O iari. 2013 INDGÅET DSK-LMKHXNC - fb-skan - -- - :49 - SEPBARCODE: OU8 / -^ O iari. INDGÅET Aabenraa kommune Skelbækvej 6 Aabenraa Att. Kultur & Fritidsudvalget Aabenraa. januar Ansøgning Titel: Arr.dato: Sted; Ansøger: Beløb

Læs mere

DM i Skolehåndbold 2018

DM i Skolehåndbold 2018 DM i Skolehåndbold 2018 23.-25. januar 2018 i Helsinge Velkommen fra Dansk Skoleidræt Det er en stor glæde fra Dansk Skoleidræt at kunne byde alle elever og lærere velkommen til DM i Skolehåndbold i Helsinge.

Læs mere

DM i VOLLEYBALL for efterskoler

DM i VOLLEYBALL for efterskoler DM i VOLLEYBALL for efterskoler på HØRBY EFTERSKOLE 2015 Vi glæder os til et par dage, hvor volleyball og efterskolefællesskab smelter sammen på tværs af Danmarks regioner. Program for DM 2015 - volleyball

Læs mere

KRONBORG OPEN JUNI 2016 DM ÅRGANG LANGBANE LØRDAG AFSNIT 3

KRONBORG OPEN JUNI 2016 DM ÅRGANG LANGBANE LØRDAG AFSNIT 3 KRONBORG 2017 OPEN 25. - 28. JUNI 2016 DM ÅRGANG LANGBANE LØRDAG AFSNIT 3 6 1 m a #da K O M M U N I K A T I O N S D E S I G N Velkommen Helsingør Svømmeklub har hermed fornøjelsen at invitere til det traditionsrige

Læs mere

DM i Skolevolleyball 2015. Den 9.-11. marts i Ikast

DM i Skolevolleyball 2015. Den 9.-11. marts i Ikast DM i Skolevolleyball 2015 Den 9.-11. marts i Ikast VELKOMMEN FRA DANSK SKOLEIDRÆT Det er en stor glæde fra Dansk Skoleidræt at kunne byde alle elever og lærere velkommen til DM i Skolevolleyball i Ikast.

Læs mere

Forslag til udvikling af Elite Aabenraa konceptet

Forslag til udvikling af Elite Aabenraa konceptet Kultur, Miljø & Erhverv Elite Aabenraa Dato: 08.05.2014 Sagsbehandler: Ane Tarp Hansen Direkte tlf.: 7376 7676 E-mail: atha@aabenraa.dk Forslag til udvikling af Elite Aabenraa konceptet Forslaget til udvikling

Læs mere

SPONSORKONCEPT 2015/2016

SPONSORKONCEPT 2015/2016 SPONSORKONCEPT 2015/2016 At skabe et lokalt samlingspunkt for erhvervslivet med udgangspunkt i herreelitefodbold. Rishøj Boldklub vil brande Køge by og Køge kommune nationalt gennem sportslige resultater.

Læs mere

Dansk Sejlunion - Klubkonference. 21. november 2015

Dansk Sejlunion - Klubkonference. 21. november 2015 Dansk Sejlunion - Klubkonference 21. november 2015 Vi vil fortælle om Baggrunden for projekt Vild med Vand Status for projektet Hvad består projektet af Hvad leverer projektsekretariatet Hvordan kommer

Læs mere

Aldersgruppe: år DANMARKS IDRÆTSFORBUND EVENT-PROJEKTLEDER UDDANNELSE

Aldersgruppe: år DANMARKS IDRÆTSFORBUND EVENT-PROJEKTLEDER UDDANNELSE 2018 Aldersgruppe: 15-25 år DANMARKS IDRÆTSFORBUND EVENT-PROJEKTLEDER UDDANNELSE EVENT- PROJEKTLEDER UDDANNELSE Vil du lære at lave events, og har du lyst til at gøre en forskel for sporten og din klub?

Læs mere

DANMARKS IDRÆTSFORBUND EVENT-PROJEKTLEDER UDDANNELSE. Aldersgruppe: år. Danmarks Idrætsforbund Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

DANMARKS IDRÆTSFORBUND EVENT-PROJEKTLEDER UDDANNELSE. Aldersgruppe: år. Danmarks Idrætsforbund Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby 2018 Danmarks Idrætsforbund Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby www.dif.dk Aldersgruppe: 15-25 år Uddannelsen udbydes i regi af Danmarks Idrætsforbund til alle idrætsgrene under DIF. Den praktiske gennemførelse

Læs mere

Dagsorden til forældre-/spillermøde, den 18. juni 2011 for U-18 piger i Team Århus Syd:

Dagsorden til forældre-/spillermøde, den 18. juni 2011 for U-18 piger i Team Århus Syd: Dagsorden til forældre-/spillermøde, den 18. juni 2011 for U-18 piger i Team Århus Syd: 1. Hvorfor holdsamarbejde 2. Hvilke hold er tilmeldt 3. Hvordan bliver man udtaget 4. Trænersammensætning 5. Træningsstart,

Læs mere

Velkommen på Århus Akademi

Velkommen på Århus Akademi Velkommen på Århus Akademi 1. årgang 2018 Rektors velkomst Kære Akademister! Velkommen på Århus Akademi. Vi har glædet os rigtig meget til at møde jer alle sammen. Vi har glædet os til, at I i de næste

Læs mere

Kvalifikation til Top november 2018 Ejby Hallen v. Køge

Kvalifikation til Top november 2018 Ejby Hallen v. Køge Hermed bydes deltagere, coaches, pårørende og ikke mindst vores 2 overdommere velkommen til sæsonens kvalifikation til Top 12. ØBTU og værtsklubben, Ejby BTK, glæder sig til at give alle en god weekend

Læs mere

HOLBÆK YOUTH FESTIVAL

HOLBÆK YOUTH FESTIVAL Holbæk Svømmeklub og REMA 1000 er stolte over igen at kunne indbyde til HOLBÆK YOUTH FESTIVAL Stævnet afholdes 6.-8. maj 2016 Alle informationer findes i denne indbydelse. Holbæk Youth Festival Et anderledes

Læs mere

KONFERENCER & MØDER I BALLERUP SUPER ARENA

KONFERENCER & MØDER I BALLERUP SUPER ARENA KONFERENCER & MØDER I BALLERUP SUPER ARENA VELKOMMEN TIL For os er Ballerup Super Arena perfekt. Fra først møde, hvor vi fremlagde vores ønsker, var processen i gang, altid med positiv tilgang fra personalet,

Læs mere

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Indledningsvis bemærkes det, at denne beretning ikke behandles som et selvstændigt emne på aktivitetsmødets dagsorden. Spørgsmål, kommentarer og uddybninger til

Læs mere

Store events samspillet mellem kommunen og faciliteterne

Store events samspillet mellem kommunen og faciliteterne Store events samspillet mellem kommunen og faciliteterne Staten DIF Nationalt: Arrangører/byer Rådgivning/Viden/Penge Internationalt: IF er/presse Netværk og synlighed Mission: 1 International branding

Læs mere

VK Det bedste fundament for uddannelse

VK Det bedste fundament for uddannelse 2014 VK Det bedste fundament for uddannelse 1 Stephanie, 2.g og rytter Dét at være Team Danmark elev på VK, gør at jeg ikke er nødsaget til at gå på kompromis med min sport pga. min uddannelse, eller omvendt.

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

Arrangør: PI Roskilde. DPM i Håndbold den 19. og 20. maj 2014. Dansk Politiidrætsforbund

Arrangør: PI Roskilde. DPM i Håndbold den 19. og 20. maj 2014. Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: PI Roskilde DPM i Håndbold den 19. og 20. maj 2014 Dansk Politiidrætsforbund Velkommen til DPM i håndbold 2014 Det er med stor glæde, at vi i Midt- og Vestsjælland lægger by til et af dansk politiidræts

Læs mere

Multiaktivitetscenter på Gudrunsvej i Århus Vest

Multiaktivitetscenter på Gudrunsvej i Århus Vest Multiaktivitetscenter på Gudrunsvej i Århus Vest Især inden for idræt og foreningsliv har Globus1 givet Århus Kommune et løft, og aktivitetscenteret er en af hovedhjørnestenene i kommunens integrationspolitik.

Læs mere

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 Kun 12 pladser tilbage Sidste tilmeldingsfrist den 18. juni 2010 Velkommen til Paris byernes by Årets VM afholdes i Paris, som vel næsten ikke behøves

Læs mere

STÆVNEPLAN. BØRN & VOKSNE Onsdag og torsdag den december 2011 i Oksbøl, Outrup og Skovlund/Ansager Hallerne.

STÆVNEPLAN. BØRN & VOKSNE Onsdag og torsdag den december 2011 i Oksbøl, Outrup og Skovlund/Ansager Hallerne. STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE Onsdag og torsdag den 28.-29. december 2011 i Oksbøl, Outrup og Skovlund/Ansager Hallerne www.dgi.dk/sydvest/haandbold Velkommen til kommunemesterskabet i håndbold Som medarrangør

Læs mere

Øens Hold Cup i FC Broby den 30. marts til 1. april 2012

Øens Hold Cup i FC Broby den 30. marts til 1. april 2012 Øens Hold Cup i FC Broby den 30. marts til 1. april 2012 Arrangør: Velkommen til FC Broby FC BROBY blev i 2006 dannet af 3 fodboldklubber; Vester Hæsinge, Brobyværk og Nr. Broby. Alle tre har en historie,

Læs mere

EVALUERING AF ELITESPORTSAFTALER FODBOLD

EVALUERING AF ELITESPORTSAFTALER FODBOLD EVALUERING AF ELITESPORTSAFTALER FODBOLD Resultatmæssigt har vi løftet os for alle vores ungdomshold fra en plads omkring top 60 i Danmark, til at være top 20 for alle vores årgange (U14-U19). Dette på

Læs mere

Evaluering af elitesportsaftaler Roskilde Håndbold

Evaluering af elitesportsaftaler Roskilde Håndbold Kultur og Idræt Sagsnr. 287023 Brevid. 2991139 Ref. HAO Dir. tlf. 46 31 40 66 hanneo@roskilde.dk 9. november 2018 Evaluering af elitesportsaftaler Roskilde Håndbold indgået elitesportsaftaler med Roskilde

Læs mere

Sponsorater og branding

Sponsorater og branding Branding og Sponsorater Vi tilbyder mange muligheder for branding og sponsorater, så kontakt os gerne så sætter vi den helt rigtige pakke sammen til jer således I sikrer jer en perfekt profilering både

Læs mere

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej videre

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej videre Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt 2018 2020 På vej videre Nu situationen Nu situationen er en kort beskrivelse af hvordan situationen ser ud i dag, hvad fungere godt og hvad fungere mindre godt,

Læs mere

DanBolig Niels Hald Cup INVITATION 2014. Stævnetelefon 3052 2369

DanBolig Niels Hald Cup INVITATION 2014. Stævnetelefon 3052 2369 INVITATION 2014 Kære fodboldleder Det er Frederiksberg Alliancen 2000 en glæde endnu engang at invitere til elite stævne på Frederiksberg, under navnet: Danbolig Niels Hald Cup 2014 I år har vi den glæde

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 15 5. februar 2012 kl. 19.30 hos Hanne

Bestyrelsesmøde nr. 15 5. februar 2012 kl. 19.30 hos Hanne Bestyrelsesmøde nr. 15 5. februar 2012 kl. 19.30 hos Deltagere, Vivian, Tove, Olaf, Dagsorden Punkt Indhold Ansvarlig 1 Referat fra sidste møde godkendt 2 Siden sidst: Der er underskrevet en 2 årig kontrakt

Læs mere

FOUR-A-SIDE VOLLEY. Vejledning til et suverænt træningstilbud i din klub

FOUR-A-SIDE VOLLEY. Vejledning til et suverænt træningstilbud i din klub FOUR-A-SIDE VOLLEY Vejledning til et suverænt træningstilbud i din klub Fleksibel og dynamisk volley til voksne Kom med fra start. Gør indgangen lettere for nye spillere eller giv tidligere volleyballspillere

Læs mere

september

september Inden vintersæsonen! Her er chancen for, at - få holdet spillet godt sammen, kammeratskabet og samværet styrket! - få en oplevelse til spillerne og klubben, der giver resultater, og som samtidig er prisbillig!

Læs mere

Status. Dansk Volleyball Forbunds bestyrelse har vedtaget, at indføre streaming. Vi har valgt ZIBRA som samarbejdspartner

Status. Dansk Volleyball Forbunds bestyrelse har vedtaget, at indføre streaming. Vi har valgt ZIBRA som samarbejdspartner Streaming Status Status Dansk Volleyball Forbunds bestyrelse har vedtaget, at indføre streaming Vi har valgt ZIBRA som samarbejdspartner Vi har ansat en mediekonsulent Vi har siden efteråret 2015 sendt

Læs mere

Gift/ samlevende /familie Single

Gift/ samlevende /familie Single Navn: Steffen Bonde Alder: 24, født 5. december 1989 Adresse: Havneholmen 38, 2. tv Mail: sbj@citius-remex.com Telefon: +45 31 12 30 33 Facebookside: CitiusRemex og Steffen Bonde Evt webside: www.citius-remex.com

Læs mere

DM i Skolevolleyball Den marts i Solrød

DM i Skolevolleyball Den marts i Solrød DM i Skolevolleyball 2018 Den 13.-15. marts i Solrød VELKOMMEN FRA DANSK SKOLEIDRÆT Det er med stor glæde, at Dansk Skoleidræt kan byde alle elever og lærere velkommen til DM i Skolevolleyball i Solrød.

Læs mere

Nedenstående skema anvendes i forbindelse med de halvårlige evalueringer af elitesportsaftalen, og evalueringen er delt op i to dele:

Nedenstående skema anvendes i forbindelse med de halvårlige evalueringer af elitesportsaftalen, og evalueringen er delt op i to dele: Roskilde Elite- og Talentråd - Kultur og Idræt Sagsnr. 287023 Brevid. 2930349 Ref. SHO Dir. tlf. 4631 4034 steenhou@roskilde.dk NOTAT: Evaluering af elitesportsaftaler Roskilde Håndbold 30. oktober indgået

Læs mere

VELKOMMEN TIL KRONBORG OPEN 2018 MED EKSTRA STOR PRÆMIEPULJE PÅ I ALT EURO

VELKOMMEN TIL KRONBORG OPEN 2018 MED EKSTRA STOR PRÆMIEPULJE PÅ I ALT EURO VELKOMMEN TIL KRONBORG OPEN 2018 MED EKSTRA STOR PRÆMIEPULJE PÅ I ALT 4.600 EURO Helsingør Svømmeklub byder velkommen til Kronborg Open 2018 den. Vi håber, at vi ved fælles hjælp kan få nogle rigtig gode

Læs mere

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse FM i fodbold 2013 VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september Indbydelse Forbundsmesterskaber i Fodbold. Horsens KFUM har i år fornøjelsen at invitere ungdomsspillere til tre festlige dage med fodbold,

Læs mere

Arrangør: PI-Vejle. DPM i Håndbold. den marts Dansk Politiidrætsforbundd

Arrangør: PI-Vejle. DPM i Håndbold. den marts Dansk Politiidrætsforbundd Arrangør: PI-Vejle DPM i Håndbold den 6. - 7. marts 2012 Dansk Politiidrætsforbundd Velkommen til DM 2012 Det er mig en stor fornøjelse at kunne byde alle deltagere, ledere, officials og dommere velkommen

Læs mere